Feedback
7,8

Falcon fornuizen

Falcon heeft een enorm assortiment aan verschillende type fornuizen. Van gietijzeren fornuizen die gebruik maken van stralingswarmte en een bijzondere uitstaling in je keuken bieden tot traditionele fornuizen waarbij je kunt kiezen aan verschillende kooktechnieken en kleuren.
Falcon fornuizen aanbod
Selecteer een Falcon fornuis en ga naar de website van de aanbieder.
Prijsrange:
tot €500 fornuizen
€500 - €750 fornuizen
> €1500 fornuizen

Aantal kookzones: 5 6 7
Aantal ovens: 1 2
Selecteer een filter
Ervaringen met Falcon fornuizen
Er zijn 4 ervaringen over Falcon Fornuizen. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Bevalt zeer goed”
Door Ton op donderdag 7 jul 2022
We hebben gekozen voor een inductie fornuis merk Falcon Infusion. Deze bevalt zeer goed.
“Plaatje”
Door Syl op donderdag 24 jun 2021
We hadden in onze 'oude' keuken verschillende apparaten die erg bevielen (de keuken was geen 5 jaar oud nog toen we gingen verhuizen). We hebben daarom weer voor dezelfde merken gekozen, maar dan een nieuwere versie of een iets betere: Falcon Professional plus 90 fornuis; hadden eerst de goedkoopste versie van Falcon. Deze ziet er veel mooier uit en is ook makkelijker in gebruik. De grill 'glijdt' nu op glijders waardoor ik mijn handen niet meer verbrand. Een plaatje in onze keuken. Kortom, we zijn er echt blij mee!
“Prima”
Door Saskia op maandag 25 mei 2020
Fornuis Falcon Elan de Luxe. Bevallen prima. Vind alleen dat de oven lang blijft stinken. (nieuwigheid)
“Super”
Door Thea op dinsdag 17 jul 2018
Wij hebben het fornuis van Falcon. Daar hadden we in onze vorige keuken goede ervaringen mee. Super tevreden
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.