Feedback
6,0

Electrolux koelkasten

Electrolux verkoopt zowel vrijstaande, inbouw en onderbouw koelkasten met diverse afmetingen. Sommige Eltrolux koelkasten zijn voorzien van Touch Electronic Control. Hiermee kun je op eenvoudige wijze de koelkast instellen.
Electrolux koelkasten aanbod
Selecteer een Electrolux koelkast en ga naar de website van de aanbieder.
Prijsrange:
tot €500 koelkasten
€500 - €750 koelkasten
€750 - €1000 koelkasten
> €1500 koelkasten

Inbouw koelkasten: 88 cm 178 cm
Energieklasse: E F
Frontdeurmontage: Deur-op-deur Sleepdeur
Aantal frontdeuren: 1 2
Vriezen: Ja
Selecteer een filter
Ervaringen met Electrolux koelkasten
Er is 1 ervaring over Electrolux Koelkasten. Deze ervaring is door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Defect”
Door Han op vrijdag 24 apr 2020
Keuken met inbouwapparatuur (Electrolux) in maart van dit jaar koel vriescomb. kapot. Moest vervangen worden. Monteur belde direkt voor het leveren van een nieuwe. We worden 4 weken van kastje naar de muur gestuurd.
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.