Feedback
7,0

Haak Keukens

Score uit 3 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0115-566579 | Buitenweg 25, 4571 EP Axel
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Haak Keukens
Het familiebedrijf Haak Keukens verkoopt al meer dan 40 jaar keukens in Zeeland, Brabant en omstreken. Het bedrijf is sinds jaar en dag gekend vanwege de persoonlijke manier van werken
10+ beste keukens
Alle Top Keukenzaken (Reviews)
Lees reviews over de 10+ Beste keukenzaken met ruim 19.000+ ervaringen over meer dan 900 beoordeelde keukenwinkels. Voorkom een miskoop bij het kopen van een keuken met reviews die altijd zijn gecontroleerd op betrouwbaarheid.
Ervaringen
Er zijn 3 ervaringen over Haak Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Meer dan tevreden”
Door Patrick van den Bos op zaterdag 17 dec 2016 16
Het ontwerp door hen gemaakt naar onze input overtreft onze verwachtingen. De keuken is prachtig geworden. Een professionele zaak die weet wat ze doen. Geen loze beloften, alles in goed vertrouwen van beide kanten. Een aanrader als je op zoek bent naar een keuken naar jouw idee en wensen. Keuken werd door een vakman geplaatst en op een zeer nette en precieze manier. Wij zijn meer dan tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Standaard”
Door CK op dinsdag 9 jul 2013 13
Haak is een degelijke en ervaren zaak als je een "standaard"keuken zoekt. Haak is minder goed ingesteld om een bijzondere keuken of bijzondere inrichting te ontwerpen, dan kan je beter elders kijken.
Reactie of foto toevoegen
“Erg fijn”
Door Francina Sluis op donderdag 16 jun 2016 16
Super degelijk, betrouwbaar en fijne service. Een degelijke familiezaak waar je geen lucht koopt maar een goede service en een prachtige keuken. Onze keuken werd erg goed en snel gemonteerd. Erg fijn als er met je meegedacht wordt en je kan vertrouwen op de monteur.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Haak Keukens
aAxel , Buitenweg 25, 4571 EP Axel, tel 0115 - 56 65 79
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zeeland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.