Feedback
8,8

Zeeland Keukens

Score uit 19 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0111-407926 | Kloosterweg 2, 4317 AL Noordgouwe
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Zeeland Keukens
Betaalbare keukens, voor elk budget. Want waarom een dure keuken als het goedkoper kan. Al 20 jaar zijn we actief in keukenland en kunnen u volledig ontzorgen. Door onze flexibiliteit kunnen we alles voor u verzorgen, van verkoop tot montage.
Alternatieven voor Zeeland Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Kitchen4All
   
(Geleen Limburg) score 9,6 uit 495 ervaringen
• I-KOOK
   
(Sittard Limburg) score 9,4 uit 1041 ervaringen
• Nuva Keukens
   
(Heerlen Limburg) score 8,8 uit 385 ervaringen
• DB KeukenGroep
   
(8 vestigingen) score 9,6 uit 2139 ervaringen
• REDDY Keukens
   
(Heerlen Limburg) score 6,6 uit 50 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,6 uit 78 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,7 uit 287 ervaringen
• Roukens en van Gaalen Keukens
   
(Dodewaard Gelderland) score 9,4 uit 47 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 19 ervaringen over Zeeland Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren17 ervaringen
4 sterren2 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 19 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, korting, montage, prijs, service
“Zeer blij dat wij hier onze keuken hebben gekocht”
Door Ilse en Bert Gorter op woensdag 21 dec 2022 22
Al vanaf het eerste bezoek op de site en in de showroom tot en met het plaatsen van de keuken voelde dit goed. We wilden graag een lokale leverancier met passie voor het vak en geen eenheidsworst van een landelijke keten. Je krijgt alle aandacht en er wordt serieus door Marit met je meegedacht. Zelfs als dat inhoudt dat haar advies soms niet overeenkomt met je eerste wens. Achteraf blijkt dat je blij bent haar advies te hebben opgevolgd. Ook bij de montage wordt er door Jacco gedacht in oplossingen en niet in problemen, zodat er een prachtig resultaat ontstaat. De keuken is pas echt af als het naar zijn zin is en hij is zeer precies. Al met al zijn wij zeer blij onze keuken bij Zeeland Keukens te hebben gekocht.
FOTO VAN ILSE EN BERT GORTER
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze prachtige nieuwe keuken”
Door Rien en Ellie Mol op dinsdag 24 jan 2023 23
Op aanraden van een kennis, contact opgenomen met Zeeland keukens. We voelden ons er direct thuis. Je voelt je echt klant. Marit heeft ons zo goed en vakkundig begeleid. Gaf prima advies en was vriendelijk en geduldig. Het contact met Marit voelde ook heel eigen. Wijnand is komen meten en kwam de nieuwe keuken bezorgen. Ook dat contact als zeer deskundig en prettig ervaren. Jacco heeft de keuken geplaatst. Wat is hij kundig en zo netjes en precies, en wat werkt hij hard. Hij denkt in mogelijkheden. Na het plaatsen loopt hij alles nog een na, geeft advies en uitleg van de apparaten en laat alles keurig schoon achter.
Wat zijn we blij met onze prachtige nieuwe keuken. Hij past bij ons en we genieten ervan. Dank je wel Marit, Wijnand en Jacco! Ik ga jullie zeker aanraden bij familie en kennissen!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Willem en Alies Pigmans op woensdag 2 nov 2022 22
We hebben een prachtige keuken samen met Marit uitgezocht. Omdat we druk waren met onze verhuizing, heeft Zeeland Keukens de oude keuken in ons toekomstig appartement eruit gesloopt. Daarna hebben ze in 1 dag de nieuwe keuken gezet en mooi dat ie is. Daarna nog enkele puntjes op de i. Er was een kleine beschadiging aan 1 van de onderladen, geen punt, is inmiddels vervangen. Dit bedrijf zouden wij zeker aanraden, omdat het kleinschalig is (familiebedrijf).
FOTO VAN WILLEM EN ALIES PIGMANS
+ Toon extra foto van Willem en Alies Pigmans
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Jos op dinsdag 25 okt 2022 22
Vandaag is onze keuken geplaatst door Zeeland Keukens B.V. uit Noordgouwe. Dat is nog een keukencentrum waar de klant geen nummer is maar de juiste aandacht krijgt. Veel keuze in de showroom om de keuken naar eigen smaak en wensen samen te stellen. Wij hebben een strakke keuken met kookeiland gekozen. De plaatsing is voorspoedig verlopen op de geplande datum. De monteur heeft liefde voor zijn vak en dat merk je aan de aandacht voor het product en wijze van plaatsen. Tot in de details krijgt het aandacht en goede tips voor het gebruik. Wij zijn dik tevreden.
FOTO VAN JOS
Reactie of foto toevoegen
“Goede en fijne ervaring”
Door Familie A.L. de Bonte op dinsdag 13 sep 2022 22
Goede en fijne ervaring met alle medewerkers van Zeelandkeukens Noordgouwe. Als klanten zijn we uitstekend geholpen. Er wordt goed meegedacht en de benadering is professioneel. Het plaatsen van de keuken verliep vrij soepel. Ook zijn we zeer tevreden over de plaatsing van de inbouwkasten (voor wasmachine en droger) in de bijkeuken. De monteur is op ons verzoek een aantal keren terug gekomen om de puntjes op de i te zetten v.w.b. de afwerking. Kortom, we zijn blij met de mooie, praktische keuken.
FOTO VAN FAMILIE A.L. DE BONTE
Reactie of foto toevoegen
“Echt goed geholpen”
Door Frank Valkenburg op maandag 1 aug 2022 22
Wat een geweldige service leveren Marit, Jacco en Wijnand. We hebben samen met Marit en Wijnand voor ons vakantiehuis een prachtige landelijke keuken uitgezocht. Deze is door Jacco geplaatst en dat is een echte vakman. We hebben inmiddels alle vele keukens en badkamers (in de Randstad) gekocht, maar zijn nog nooit zo goed geholpen als in het Zeeuwse bij Zeelandkeukens. Dank!
FOTO VAN FRANK VALKENBURG
Reactie of foto toevoegen
“Keuken keurig geplaatst”
Door Fam. van Belzen op zaterdag 30 jul 2022 22
Bij binnenkomst hartelijk ontvangen en vriendelijk te woord gestaan. Ondanks dat de winkel ging sluiten ,werden we goed geholpen en mochten we gewoon langer blijven en gingen we aan de slag met het uitwerken van een ontwerp. We zijn nog een aantal keer terug gegaan om ons ontwerp aan te passen .Dat was geen enkele moeite en er werd goed mee gedacht. In September 2021 is de keuken keurig geplaatst en ondanks dat er een fout blad eerst afgeleverd,is dit zeer netjes en kundig opgelost. Met een kleine vertraging is het juiste blad geplaatst en en tot nu toe nog steeds zeer tevreden! Keurige service en nazorg!
FOTO VAN FAM. VAN BELZEN
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie praktische keuken”
Door Ronald en Nelleke van Iersel op zondag 23 jan 2022 22
Wij hadden gelijk een goed gevoel toen we met Zeeland keukens in gesprek gingen over onze wensen voor een nieuwe keuken. We hebben ruimschoots de tijd genomen om ons deskundig te laten adviseren, waarbij we ideeën en mogelijkheden kregen aangereikt door Bregje en Sebastiaan. De keuken werd volgens de planning, vakkundig geplaatst door Jacco en Erik die heel nauwkeurig en netjes werken. De vloer netjes afgedekt, aan het eind van de dag alle rommel opruimen en stofzuigen. Dat zijn maar details maar dat ze een schone werkvloer achterlaten is voor de klant ook wel prettig. Een verkeerd geleverde kast op maat (fabrieksfoutje) werd snel besteld en na geleverd en met de nalevering van het barblad en de vensterbank werd alles nog eens nagelopen en de puntjes op de i gezet. We zijn zeer content en trots op onze mooie praktische keuken. Blij dat we voor familiebedrijf Zeeland keukens hebben gekozen, lekker in de buurt, laagdrempelig en korte lijnen.
FOTO VAN RONALD EN NELLEKE VAN IERSEL
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over deze keukenzaak”
Door R de Vos op woensdag 13 okt 2021 21
In 2017 hebben we onze eerste keuken laten plaatsen door zeelandkeukens. Dit was een heel groot succes. Nu we weer verhuisd zijn hebben we wederom een keuken gekocht bij zeelandkeukens. In de tussentijd zijn ze verhuisd naar een nieuw pand in Noordgouwe en zodra je daar binnen stapt voel je je gelijk thuis. Het pand en de mensen stralen warmte uit en zijn heel vriendelijk en zeer vakkundig. Vandaag is onze nieuwe keuken geplaatst en wederom is deze van een superkwaliteit en vakkundig geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over deze keukenzaak.
FOTO VAN R DE VOS
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met nieuwe keuken”
Door C. Stolk op vrijdag 8 okt 2021 21
Snelle, deskundige plaatsing, geen massabedrijf, persoonlijke benadering, heel blij mee.
FOTO VAN C. STOLK
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze nieuwe keuken”
Door Marjolein van der Wel op dinsdag 5 okt 2021 21
Het is een verademing dat ze meedenken in je budget. Bij de grote landelijke keukenboeren kregen wij het gevoel dat ze zoveel mogelijk aan je willen slijten en dan aan het einde van de rit een enorme korting geven, maar wel binnen een week beslissen. Nee, bij Zeeland keukens denken ze gewoon met je mee en dragen ze oplossingen aan. Bij het plaatsen bleek het blad niet te passen, maar zonder problemen werd er met spoed een nieuwe besteld en geplaatst. Zojuist hebben ze nog even een nacontrole gedaan en een van de kasten opnieuw gesteld. Goede en snelle service! Zeer tevreden en blij met onze nieuwe keuken!!!
FOTO VAN MARJOLEIN VAN DER WEL
+ Toon extra foto van Marjolein van der Wel
Reactie of foto toevoegen
“Pluim”
Door Fons Giesen op donderdag 18 jun 2020 20
Wij wonen bijna 300 km van Zeeland en hebben op afstand Zeeland Keukens de keuken laten vernieuwen. Goed meegedacht, mooi ontwerp voor een nette prijs. Wat betreft de kookplaat zat er een luxe keramische kookplaat in met veel regelmogelijkheden incl. kinderslot. De kookplaat werkte niet (waarschijnlijk bedieningsprobleem) en is zonder enig gedoe vervangen door een gebruiksvriendelijker plaat. Pluim!!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Kelly en Mike op maandag 4 nov 2019 19
Wij zijn ontzettend blij met onze keuken. Het is echt het pronkstuk van ons nieuwe huis. Wijnand en Nienke dachten goed met ons mee bij het samenstellen van onze keuken. Ook met het plaatsen zijn we zeer tevreden. Zeeland keukens krijgt van ons een 10!
FOTO VAN KELLY EN MIKE
Nieuwe hoekkeuken
+ Toon extra foto van Kelly en Mike
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Rj de vos op vrijdag 10 mei 2019 19
Zeer goed geholpen met de aankoop van onze keuken. Het is een prachtig meubel in onze woning. Jacco een super goeie vakman. We genieten elke dag van deze keuken
FOTO VAN RJ DE VOS
Genieten van deze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Dicht bij huis”
Door Fam. A A de Bruijn uit Zonnemaire op zaterdag 10 feb 2018 18
Na lang zoeken bij verschillende landelijke grote keukenboeren zijn wij uiteindelijk dicht bij huis gekomen bij Zeeland Keukens in Kerwerve dat was een verademing vergeleken bij die grote keukenfirma's wat een aparte wereld is dat in benadering, prijsopgaven en veel moois voorspiegelen. Dat was bij Zeeland Keukens in Kerkwerve totaal anders in duidelijkheid, in afspraken, in meedenken, in vakmanschap en in prijs. De keuken is inmiddels geplaatst en zijn zeer tevreden met het resultaat en de achteraf controle. Een aanrader dus wij wensen Zeeland Keukens straks in hun nieuwe onderkomen heel veel succes.
FOTO VAN FAM. A A DE BRUIJN UIT ZONNEMAIRE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Fijn contact gehad”
Door patricia op woensdag 22 feb 2017 17
Fijn contact gehad met Wijnand Hij denkt/tekent echt mee binnen je budget.
Ook heel erg fijn contact gehad met Jacco, hij weet wat hij doet. en werkt super netjes. Op een leveringsprobleem met de oven na geen problemen gehad. en hebben ze zelfs de oven savonds nog gebracht en aangesloten toen hij wel binnen kwam!
FOTO VAN PATRICIA
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Tonny en Dick van Nierop op donderdag 5 jan 2017 17
Bij het ontwerpen van de keuken wordt door Wijnand goed meegedacht. Hij brengt ideeen aan waar jezelf niet opkomt of niet weet dat ze bestaan. Leidingen werden verplaatst door Jacco en Wijnand. De stucadoor werd geregeld. Jacco (veel ervaring en heel nauwkeurig) plaatste onze prachtige, moderne antracietgrijze hoogglans keuken met een prachtig wit keramiekblad. Dit familiebedrijf kan ik iedereen aanraden!
Klantvriendelijkheid en kwaliteit staan hier nog hoog in het vaandel.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken keurig nagekomen”
Door Fam. Boodt op maandag 19 dec 2016 16
Na verschillende keuken winkels bezocht te hebben kwamen wij bij Zeeland keukens terecht. Nadat wij daar een tekening hadden laten maken en een prijsopgave. Besloten win toch nog even te wachten. Daar werd goed op gereageerd en totaal geen druk op ons gelegd. Toen wij 5 maanden later terug kwamen werden wij keurig ontvangen en konden wij snel tot overeenstemming komen. De keuken is inmiddels geplaatst en er is topkwaliteit geleverd afspraken zijn keurig nagekomen en ook een niet zo mooi kastdeurtje werd snel geleverd en vervangen. Ik raad Zeeland keukens aan iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Namen de tijd”
Door Marlies Janse op maandag 19 dec 2016 16
Wijnand nam de tijd voor ons tijdens het tekenen van onze keuken ! Heeft actief mee gedacht, hoe we alle gemakken in een kleine ruimte konden krijgen ! Jacco werkt erg precies en je merkt dat hij keukens zetten al heel lang doet ! We hopen natuurlijk nog heel lang plezier van deze keuken te hebben ! Maar we komen zeker terug wanneer we weer toe zijn aan een nieuwe !
FOTO VAN MARLIES JANSE
Keuken van Zeeland
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 18
Vestiging Zeeland Keukens
aNoordgouwe , Kloosterweg 2, 4317 AL Noordgouwe, tel 0111 - 40 79 26
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zeeland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.