Feedback
9,1

Zeeland Keukens

Score uit 23 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0111-407926 | Kloosterweg 2, 4317 AL Noordgouwe
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Zeeland Keukens
Betaalbare keukens, voor elk budget. Want waarom een dure keuken als het goedkoper kan. Al 20 jaar zijn we actief in keukenland en kunnen u volledig ontzorgen. Door onze flexibiliteit kunnen we alles voor u verzorgen, van verkoop tot montage.
Alternatieven voor Zeeland Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Pelma Keukens
   
(Goes Zeeland) score 9,7 uit 251 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2166 ervaringen
• Ardi Keukens
   
(Sint Annaland Zeeland) score 9,7 uit 464 ervaringen
• Keukenathome
   
(Numansdorp Zuid-Holland) score 9,5 uit 104 ervaringen
• SmartDesign Keukenstudio
   
(Maassluis Zuid-Holland) score 9,8 uit 366 ervaringen
• Anovi Keukens
   
(Berkel en Rodenrijs Zuid-Holland) score 9,6 uit 55 ervaringen
• Tieleman Keukens
   
(Middelharnis Zuid-Holland) score 9,6 uit 105 ervaringen
• Grando Keukens | Badkamers
   
(Middelburg Zeeland) score 9,1 uit 3155 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 23 ervaringen over Zeeland Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren22 ervaringen
4 sterren1 ervaring
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 23 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, korting, montage, prijs, service
“Zeer blij dat wij hier onze keuken hebben gekocht”
Door Ilse en Bert Gorter op woensdag 21 dec 2022 22
Al vanaf het eerste bezoek op de site en in de showroom tot en met het plaatsen van de keuken voelde dit goed. We wilden graag een lokale leverancier met passie voor het vak en geen eenheidsworst van een landelijke keten. Je krijgt alle aandacht en er wordt serieus door Marit met je meegedacht. Zelfs als dat inhoudt dat haar advies soms niet overeenkomt met je eerste wens. Achteraf blijkt dat je blij bent haar advies te hebben opgevolgd. Ook bij de montage wordt er door Jacco gedacht in oplossingen en niet in problemen, zodat er een prachtig resultaat ontstaat. De keuken is pas echt af als het naar zijn zin is en hij is zeer precies. Al met al zijn wij zeer blij onze keuken bij Zeeland Keukens te hebben gekocht.
FOTO VAN ILSE EN BERT GORTER
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Henny Dekker op dinsdag 9 jul 2024 24
Heel blij met onze nieuwe keuken, we zijn goed geadviseerd bij de aankoop en dat was gelukkig niet opdringerig. De keuken kon al snel geplaatst worden, en dat is zeer vakkundig gedaan door Jacco! We hebben een oud huis waar helemaal niks recht is, maar de keuken staat er prachtig in na heel wat zaagwerk. We raden zeeland keukens dan ook zeker aan, een heel fijn team.
FOTO VAN HENNY DEKKER
Reactie of foto toevoegen
“Wij adviseren ze van harte aan”
Door Fam. Struijk op maandag 15 apr 2024 24
Voor het eerst hebben wij een nieuwe keuken gekocht. Nadat we al diverse zaken hadden bezocht zijn we toch bij Zeeland Keukens in Noordgouwe uitgekomen. Gewoon dus bij het adres waar we onze zoektocht waren gestart.
Wijnand en Jacco hebben 3 maal tijd gemaakt voor ons en alle vragen en wensen die we hadden beantwoord en toegelicht, niets was te gek. Alle tijd werd genomen om samen tot een keuken te komen waar we tevreden mee waren. Die rust en aandacht werd doorgetrokken tijdens de dagen dat de keuken werd geplaatst. Aandacht voor details bewijzen dat Jacco een vakman is, hij werkt netjes en accuraat en blijft net zo lang aan een stelschroef draaien om alles recht en pas te krijgen. Wij zijn erg blij met de keuken en dat we deze bij dit bedrijf hebben besteld. Waarom zou je verder kijken dan Zeeland Keukens? Wij adviseren ze van harte aan!
FOTO VAN FAM. STRUIJK
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Familie Mulder op vrijdag 29 mrt 2024 24
We hebben in oktober 2023 een andere woning gekocht. Om de woning helemaal naar onze eigen smaak te maken wilden we o.a.een andere keuken in de woning laten zetten. Hiervoor kwamen ook bij Zeeland keukens. Gelijk al het eerste gesprek ging heel prettig, er werd goed geluisterd en vooral goed meegedacht naar de mogelijkheden. In november zijn we een tweede keer langs gegaan om het plan van de keuken verder uit te werken en uiteindelijk hebben we begin december de keuken besteld. Wat tijdens het bestellen ook heel goed ervaren is dat zij een hele goede installateur voor elektra (De Bruine uit Kerkwerve) konden adviseren voor de nodige elektrische installatie van de keuken. Toen starte het wachten en het uitkijken naar de keuken. In januari bleek nog wel dat de oorspronkelijke achterwand vanwege problemen met de kleur niet kon maar dat werd heel goed opgelost. Op 11 en 12 maart was het dan uiteindelijk zover om de keuken te plaatsen. Het plaatsen ging top!. Het uitgevoerde werk is van hoge kwaliteit en ook tijdens het plaatsen wordt er niet in problemen gedacht, maar in oplossingen, wat zeker bij een oud huis, die niet altijd overal even recht is, top is. Het was heel prettig om te ervaren hoe de installatie ging. Wij genieten dan ook volop van de keuken sinds de plaatsing! Alle apparaten worden volop gebruikt. Wat dat betreft, de complimenten voor Marit, Wijnand en Jacco!!
Reactie of foto toevoegen
“Geen opdringerige verkopers”
Door Morten Heres op zondag 17 dec 2023 23
Wij zijn super blij met de nieuwe keuken en de service van Zeeland Keukens. Vanaf het eerste moment in de showroom hadden wij een goed gevoel. Dit samen met de mogelijkheden die aansloten bij wat wij in gedachten hadden heeft ervoor gezorgd dat wij voor Zeeland Keukens hebben gekozen. Geen opdringerige verkopers maar meedenkend en duidelijk ervaren. Net als Jacco die de de keuken geplaatst heeft. Een echte vakman. Dit is de perfecte combinatie en wij kunnen Zeeland Keuken dan ook zeker aanraden.
FOTO VAN MORTEN HERES
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Hella van der Horst op woensdag 8 nov 2023 23
Wij hebben een keuken en bijkeuken van Zeeland Keukens. Wij zijn mega tevreden. Al meerdere huizen (keukens) gehad, maar de kwaliteit en service, communicatie, vakmanschap en meedenken bij het plaatsen, krijgt van ons een dikke 10. Echt een aanrader. Gaat niet alleen om de verkoop (wat je vaak meemaakt).
FOTO VAN HELLA VAN DER HORST
+ Toon extra foto van Hella van der Horst
+ Toon extra foto van Hella van der Horst
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Pieter Francke op dinsdag 13 jun 2023 23
Heel blij met deze zaak. Mooie showroom, maar alles valt of staat met de mensen erachter. De Zeeuwse nuchterheid en de gemoedelijke sfeer, vriendelijk en nergens in het hele traject iets opdringerigs. Meedenkend, zelfs tussendoor werden we nog even gebeld of we bepaalde zaken toch wel goed doorgesproken hadden of dat we anders toch nog even langs wilden komen om te kijken voordat er definitief besteld werd. Geen afbreuk doen aan kwaliteit, ook geen concessies aan prijs, maar gewoon hele goede kwaliteit en after sales leveren. Dit paste helemaal bij ons. Mooie presentatie via beeldschermen om vooraf een goede indruk te krijgen van de mogelijkheden en hoe het er uit zou komen te zien. Erg blij met het vakmanschap van de eigen mensen die al duizenden keukens geplaatst hebben en weten hoe alles werkt en waar alles zit. Kleine tegenvaller bij de levering vanuit de fabriek, maar ook dat is keurig opgelost met een tijdelijke afzuigkap en zo kan ik als ik eraan terugdenk niet iets verzinnen (en ik kan kritisch zijn hoor) wat anders of beter had gemoeten. Een dikke 10 dus, een echte aanrader!
FOTO VAN PIETER FRANCKE
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Jan Vermaas op vrijdag 7 apr 2023 23
In de showroom wordt een ruime keus aan degelijke keukens getoond. Het advies was zeer adequaat. De aanbieding werd vergezeld door een 2D- en 3D-visualisaties, hetgeen helpt bij de beoordeling De levertijd van de volledige (L-vormige) keuken was negen weken (zeer kort). De installatie werd door eigen personeel zeer netjes en vakkundig uitgevoerd. Kortom, een prima prestatie. We zijn heel erg tevreden.
FOTO VAN JAN VERMAAS
Reactie of foto toevoegen
“Zoooo blij met onze prachtige keuken”
Door Hans en Marlene Dekker op dinsdag 7 feb 2023 23
Dank je wel Marit, Wijnand en Jacco, voor jullie vriendelijkheid, kennis, goede service en het zeer vakkundig plaatsen van onze keuken. Wat een plaatje is het geworden. Nog mooier dan we in ons hoofd hadden. Wat een vakman ben je Jacco! En wat werk je netjes en precies. We zullen jullie zeker aanraden bij familie en bekenden. Succes met jullie prachtige bedrijf en ga zo door dan maken jullie nog heel veel klanten blij!
Groetjes Hans en Marlene.
FOTO VAN HANS EN MARLENE DEKKER
+ Toon extra foto van Hans en Marlene Dekker
+ Toon extra foto van Hans en Marlene Dekker
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze prachtige nieuwe keuken”
Door Rien en Ellie Mol op dinsdag 24 jan 2023 23
Op aanraden van een kennis, contact opgenomen met Zeeland keukens. We voelden ons er direct thuis. Je voelt je echt klant. Marit heeft ons zo goed en vakkundig begeleid. Gaf prima advies en was vriendelijk en geduldig. Het contact met Marit voelde ook heel eigen. Wijnand is komen meten en kwam de nieuwe keuken bezorgen. Ook dat contact als zeer deskundig en prettig ervaren. Jacco heeft de keuken geplaatst. Wat is hij kundig en zo netjes en precies, en wat werkt hij hard. Hij denkt in mogelijkheden. Na het plaatsen loopt hij alles nog een na, geeft advies en uitleg van de apparaten en laat alles keurig schoon achter.
Wat zijn we blij met onze prachtige nieuwe keuken. Hij past bij ons en we genieten ervan. Dank je wel Marit, Wijnand en Jacco! Ik ga jullie zeker aanraden bij familie en kennissen!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Willem en Alies Pigmans op woensdag 2 nov 2022 22
We hebben een prachtige keuken samen met Marit uitgezocht. Omdat we druk waren met onze verhuizing, heeft Zeeland Keukens de oude keuken in ons toekomstig appartement eruit gesloopt. Daarna hebben ze in 1 dag de nieuwe keuken gezet en mooi dat ie is. Daarna nog enkele puntjes op de i. Er was een kleine beschadiging aan 1 van de onderladen, geen punt, is inmiddels vervangen. Dit bedrijf zouden wij zeker aanraden, omdat het kleinschalig is (familiebedrijf).
FOTO VAN WILLEM EN ALIES PIGMANS
+ Toon extra foto van Willem en Alies Pigmans
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Jos op dinsdag 25 okt 2022 22
Vandaag is onze keuken geplaatst door Zeeland Keukens B.V. uit Noordgouwe. Dat is nog een keukencentrum waar de klant geen nummer is maar de juiste aandacht krijgt. Veel keuze in de showroom om de keuken naar eigen smaak en wensen samen te stellen. Wij hebben een strakke keuken met kookeiland gekozen. De plaatsing is voorspoedig verlopen op de geplande datum. De monteur heeft liefde voor zijn vak en dat merk je aan de aandacht voor het product en wijze van plaatsen. Tot in de details krijgt het aandacht en goede tips voor het gebruik. Wij zijn dik tevreden.
FOTO VAN JOS
Reactie of foto toevoegen
“Goede en fijne ervaring”
Door Familie A.L. de Bonte op dinsdag 13 sep 2022 22
Goede en fijne ervaring met alle medewerkers van Zeelandkeukens Noordgouwe. Als klanten zijn we uitstekend geholpen. Er wordt goed meegedacht en de benadering is professioneel. Het plaatsen van de keuken verliep vrij soepel. Ook zijn we zeer tevreden over de plaatsing van de inbouwkasten (voor wasmachine en droger) in de bijkeuken. De monteur is op ons verzoek een aantal keren terug gekomen om de puntjes op de i te zetten v.w.b. de afwerking. Kortom, we zijn blij met de mooie, praktische keuken.
FOTO VAN FAMILIE A.L. DE BONTE
Reactie of foto toevoegen
“Echt goed geholpen”
Door Frank Valkenburg op maandag 1 aug 2022 22
Wat een geweldige service leveren Marit, Jacco en Wijnand. We hebben samen met Marit en Wijnand voor ons vakantiehuis een prachtige landelijke keuken uitgezocht. Deze is door Jacco geplaatst en dat is een echte vakman. We hebben inmiddels alle vele keukens en badkamers (in de Randstad) gekocht, maar zijn nog nooit zo goed geholpen als in het Zeeuwse bij Zeelandkeukens. Dank!
FOTO VAN FRANK VALKENBURG
Reactie of foto toevoegen
“Keuken keurig geplaatst”
Door Fam. van Belzen op zaterdag 30 jul 2022 22
Bij binnenkomst hartelijk ontvangen en vriendelijk te woord gestaan. Ondanks dat de winkel ging sluiten ,werden we goed geholpen en mochten we gewoon langer blijven en gingen we aan de slag met het uitwerken van een ontwerp. We zijn nog een aantal keer terug gegaan om ons ontwerp aan te passen .Dat was geen enkele moeite en er werd goed mee gedacht. In September 2021 is de keuken keurig geplaatst en ondanks dat er een fout blad eerst afgeleverd,is dit zeer netjes en kundig opgelost. Met een kleine vertraging is het juiste blad geplaatst en en tot nu toe nog steeds zeer tevreden! Keurige service en nazorg!
FOTO VAN FAM. VAN BELZEN
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie praktische keuken”
Door Ronald en Nelleke van Iersel op zondag 23 jan 2022 22
Wij hadden gelijk een goed gevoel toen we met Zeeland keukens in gesprek gingen over onze wensen voor een nieuwe keuken. We hebben ruimschoots de tijd genomen om ons deskundig te laten adviseren, waarbij we ideeën en mogelijkheden kregen aangereikt door Bregje en Sebastiaan. De keuken werd volgens de planning, vakkundig geplaatst door Jacco en Erik die heel nauwkeurig en netjes werken. De vloer netjes afgedekt, aan het eind van de dag alle rommel opruimen en stofzuigen. Dat zijn maar details maar dat ze een schone werkvloer achterlaten is voor de klant ook wel prettig. Een verkeerd geleverde kast op maat (fabrieksfoutje) werd snel besteld en na geleverd en met de nalevering van het barblad en de vensterbank werd alles nog eens nagelopen en de puntjes op de i gezet. We zijn zeer content en trots op onze mooie praktische keuken. Blij dat we voor familiebedrijf Zeeland keukens hebben gekozen, lekker in de buurt, laagdrempelig en korte lijnen.
FOTO VAN RONALD EN NELLEKE VAN IERSEL
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over deze keukenzaak”
Door R de Vos op woensdag 13 okt 2021 21
In 2017 hebben we onze eerste keuken laten plaatsen door zeelandkeukens. Dit was een heel groot succes. Nu we weer verhuisd zijn hebben we wederom een keuken gekocht bij zeelandkeukens. In de tussentijd zijn ze verhuisd naar een nieuw pand in Noordgouwe en zodra je daar binnen stapt voel je je gelijk thuis. Het pand en de mensen stralen warmte uit en zijn heel vriendelijk en zeer vakkundig. Vandaag is onze nieuwe keuken geplaatst en wederom is deze van een superkwaliteit en vakkundig geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over deze keukenzaak.
FOTO VAN R DE VOS
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met nieuwe keuken”
Door C. Stolk op vrijdag 8 okt 2021 21
Snelle, deskundige plaatsing, geen massabedrijf, persoonlijke benadering, heel blij mee.
FOTO VAN C. STOLK
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze nieuwe keuken”
Door Marjolein van der Wel op dinsdag 5 okt 2021 21
Het is een verademing dat ze meedenken in je budget. Bij de grote landelijke keukenboeren kregen wij het gevoel dat ze zoveel mogelijk aan je willen slijten en dan aan het einde van de rit een enorme korting geven, maar wel binnen een week beslissen. Nee, bij Zeeland keukens denken ze gewoon met je mee en dragen ze oplossingen aan. Bij het plaatsen bleek het blad niet te passen, maar zonder problemen werd er met spoed een nieuwe besteld en geplaatst. Zojuist hebben ze nog even een nacontrole gedaan en een van de kasten opnieuw gesteld. Goede en snelle service! Zeer tevreden en blij met onze nieuwe keuken!!!
FOTO VAN MARJOLEIN VAN DER WEL
+ Toon extra foto van Marjolein van der Wel
Reactie of foto toevoegen
“Pluim”
Door Fons Giesen op donderdag 18 jun 2020 20
Wij wonen bijna 300 km van Zeeland en hebben op afstand Zeeland Keukens de keuken laten vernieuwen. Goed meegedacht, mooi ontwerp voor een nette prijs. Wat betreft de kookplaat zat er een luxe keramische kookplaat in met veel regelmogelijkheden incl. kinderslot. De kookplaat werkte niet (waarschijnlijk bedieningsprobleem) en is zonder enig gedoe vervangen door een gebruiksvriendelijker plaat. Pluim!!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Kelly en Mike op maandag 4 nov 2019 19
Wij zijn ontzettend blij met onze keuken. Het is echt het pronkstuk van ons nieuwe huis. Wijnand en Nienke dachten goed met ons mee bij het samenstellen van onze keuken. Ook met het plaatsen zijn we zeer tevreden. Zeeland keukens krijgt van ons een 10!
FOTO VAN KELLY EN MIKE
Nieuwe hoekkeuken
+ Toon extra foto van Kelly en Mike
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Rj de vos op vrijdag 10 mei 2019 19
Zeer goed geholpen met de aankoop van onze keuken. Het is een prachtig meubel in onze woning. Jacco een super goeie vakman. We genieten elke dag van deze keuken
FOTO VAN RJ DE VOS
Genieten van deze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Dicht bij huis”
Door Fam. A A de Bruijn uit Zonnemaire op zaterdag 10 feb 2018 18
Na lang zoeken bij verschillende landelijke grote keukenboeren zijn wij uiteindelijk dicht bij huis gekomen bij Zeeland Keukens in Kerwerve dat was een verademing vergeleken bij die grote keukenfirma's wat een aparte wereld is dat in benadering, prijsopgaven en veel moois voorspiegelen. Dat was bij Zeeland Keukens in Kerkwerve totaal anders in duidelijkheid, in afspraken, in meedenken, in vakmanschap en in prijs. De keuken is inmiddels geplaatst en zijn zeer tevreden met het resultaat en de achteraf controle. Een aanrader dus wij wensen Zeeland Keukens straks in hun nieuwe onderkomen heel veel succes.
FOTO VAN FAM. A A DE BRUIJN UIT ZONNEMAIRE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 27
Vestiging Zeeland Keukens
  Noordgouwe, Kloosterweg 2, 4317 AL Noordgouwe, tel 0111-407926
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Zeeland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.