Feedback
8,5

Van Geloof Keukens

Score uit 36 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 076-5037948 | Pauvreweg 17, 4879NJ Etten-Leur
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Van Geloof Keukens
Welke vorm en stijl u ook zoekt, Van Geloof Keukens kan u altijd een keuken leveren die èn heel aantrekkelijke geprijsd èn van een uitstekende kwaliteit is
Alternatieven voor Van Geloof Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Keuken at Home
   
(Numansdorp Zuid-Holland) score 9,3 uit 115 ervaringen
• Keukenwereld XXL
   
(Poortvliet Zeeland) score 9,7 uit 177 ervaringen
• Ardi Keukens
   
(Sint Annaland Zeeland) score 9,6 uit 355 ervaringen
• Tieleman Keukens
   
(Middelharnis Zuid-Holland) score 9,6 uit 148 ervaringen
• Nuva Keukens
   
(Tilburg Noord-Brabant) score 8,8 uit 293 ervaringen
• DB KeukenGroep
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2162 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,6 uit 67 ervaringen
• Pelma Keukens
   
(Goes Zeeland) score 9,6 uit 285 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 36 ervaringen over Van Geloof Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren22 ervaringen
4 sterren8 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren1 ervaring
1 ster4 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service
“Vakwerk”
Door Elbert Gubbels op donderdag 18 mrt 2021 21
Op zoek naar een nieuwe keuken kwamen we uiteindelijk terecht bij (Ad) van Geloof Keukens. Na deskundig advies en ondersteuning volgde een prettige oplevering. Professioneel, snel en nauwkeurig vakwerk. Een afwerklatje ontbrak nog ... maar werd persoonlijk nabezorgd (met een zak worstbroodjes). Hartelijk dank en veel succes!
Reactie of foto toevoegen
“Eerlijk vakmanschap”
Door John van meel op woensdag 10 feb 2021 21
Bij ons op 22 december 2020 een nieuwe keuken geplaatst door toon. De keuken was netjes ingemeten door marijn en vervolgens super netjes door toon geplaatst wel wat pech gehad wb de levering van aeg aparatuur ivm met het uitleveren in corona tijd. Marijn kwam met prima alternatieve maar wij hebben er zelf vóór gekozen wat langer te wachten met de nalevering wat tevens door marijn zsm is opgelost en netjes zijn ingebouwd. Kortom super zaak om een keuken te kopen met tevens eerlijk vakmanschap voor mensen die er aan denken om een keuken aan te schaffen dan zeker even bij van het geloof binnen lopen. Marijn/toon super bedankt wij zijn er heel blij mee. Groeten John en Nicolet Made
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij mee”
Door Emmy op donderdag 26 nov 2020 20
We hebben een keukenrenovatie uit laten voeren door Van Geloof Keukens. We kwamen hier terecht vanwege een eerdere positieve ervaring bij de aanschaf van een nieuwe keuken. Als je de showroom instapt voelt het al gelijk goed. Geen verkoop-praatjes... je wordt vriendelijk te woord gestaan, met goede adviezen, zonder dwang dat je snel moet beslissen. Onze keuken was niet echt een 'makkie' om te renoveren. Marijn is echt een goede vakman. Onze keuken ziet er weer als nieuw uit! Erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne service”
Door Vincent en Monique op vrijdag 6 nov 2020 20
Bij ons was een lade houder afgebroken van de keuken die geleverd is door het inmiddels gestopte bedrijf Keukendesign Vlissingen. Via de leverancier uit Duitsland hoorden we van Van Geloof Keukens. Ik eerst even gemaild. Kunnen/willen jullie dit fixen. Hoewel zij zelf geen leverancier zijn van dit merk keuken, mocht ik met de defecte lade langskomen om eventueel een nieuwe te bestellen. Eenmaal daar met de gehele lade aangekomen, was het kapotte onderdeel binnen no time vervangen. Nu kunnen we weer met plezier van onze keuken genieten. Voor mij een dikke duim omhoog. Erg fijn dat dit zo snel is opgelost. Super klantvriendelijk dus.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenrenovatie”
Door Johnny van de Laar op zondag 19 jul 2020 20
Marijn heeft onze keuken fantastisch gerenoveerd. Met het bestaande aanrechtblad was het een flinke uitdaging, maar het resultaat is prachtig.
FOTO VAN JOHNNY VAN DE LAAR
Eiland met gaskookplaat
Reactie of foto toevoegen
“Correcte uitvoering”
Door F, de Wit op donderdag 16 jul 2020 20
Wij hebben een nieuw aanrechtblad met achterwand, elect. kookplaat met oven en let verlichting boven aanrecht. De werkzaamheden zijn netjes en correct uitgevoerd zoals besproken was. Afval afgevoerd en binnen de afgesproken tijd het werk uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenrenovatie”
Door Geert op donderdag 5 mrt 2020 20
Keuken gerenoveerd. Marijn heeft zelf de werkzaamheden uitgevoerd. Uitstekend werk geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Erg te spreken”
Door L. de Weert op zaterdag 15 feb 2020 20
Wij hebben een keuken laten ontwerpen en plaatsen door dit bedrijf. Wij zijn erg te spreken over de kleinschaligheid van het bedrijf daardoor het fijne persoonlijke contact. De keuken is heel precies en erg netjes gezet, geen haastklus maar heel zorgvuldig. Ook de service is prima. Er werd goed geadviseerd en meegedacht tijdens het ontwerpproces. Wij kwamen bij dit bedrijf terecht vanwege een bepaald keukenmerk maar ook hun andere merken hebben mooie keukens en er is ook aandacht voor duurzaamheid/milieu.
Reactie of foto toevoegen
“U keuken”
Door den Dubbelden op woensdag 5 feb 2020 20
In oktober 2017 zijn wij ons gaan oriënteren op een nieuwe keuken. Na diverse zaken te hebben bezocht, uitgekomen bij van Geloof keukens. Daar hadden we onze keuze snel gemaakt. Samen met Marijn hebben wij onze ideale keuken(opstelling) samengesteld. Heel blij met onze keuken en met de deskundigheid en service van v. Geloof keukens.
FOTO VAN DEN DUBBELDEN
Keuken
Reactie of foto toevoegen
“Blij met service”
Door Fam. Edelbroek op dinsdag 31 dec 2019 19
Super blij met onze nieuwe keuken en tevreden over de geboden service door Marijn van Geloof en zijn gegeven adviezen bij de aanschaf. Ook tevreden over de vriendelijke monteur die zorgvuldig en netjes werkte.
FOTO VAN FAM. EDELBROEK
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Ans en Fred Wekx op dinsdag 30 jul 2019 19
De een tijd terug uitgezochte keuken bij van Geloof keukens is geplaatst. Super tevreden, snelle levertijd en perfect geplaatst. Top begeleiding door Marijn van Geloof over het hele traject. Aanrader
FOTO VAN ANS EN FRED WEKX
Hoekkeuken met bovenkasten
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door AWP de Dooij op donderdag 6 jun 2019 19
Een keuken renovatie laten doen door van Geloof keukens uit Etten Leur. En vanaf begin tot het eind een goede service, adviseur ( Marijn van Geloof ) is duidelijk en komt meerdere malen langs om in te meten. De monteur is super, een man die meedenkt en veel ervaring heeft en duidelijk kennis van zaken ten toon spreidt. Lost alles prima op, kortom zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door R. van der Zanden op donderdag 23 mei 2019 19
Wij hebben een keuken gekocht van Van Geloof Keukens. Zij hebben de oude keuken verwijderd en afgevoerd en de nieuwe vakkundig geplaatst. In de winkel hebben we een prima advies gekregen voor een nieuwe indeling. Afspraken zijn tot volle tevredenheid nagekomen, kon niet beter. We zijn erg tevreden over het eindresultaat en kunnen Van Geloof Keukens dan ook aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Wesley smits op dinsdag 21 mei 2019 19
Wij hebben hier een fantastische keuken gekocht! Ze nemen echt de tijd voor je, ze adviseren/denken met de klant mee. Top! Hierbij wil ik ook zeker vooral de monteur benadrukken!

- hele aardige man!
- hij nam al zijn verpakkingsmaterialen netjes mee terug!
- al het zaagwerk wat verricht moest worden deed hij netjes in zijn eigen bus om het huis zo schoon mogelijk te houden!

Kortom: mijn volgende keuken gaat hier zeker weer besteld worden!
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door J. van Gool op zondag 19 mei 2019 19
Onze hele keuken en bijkeuken moesten opnieuw worden ingericht. Mijn huidige partner is slechtziend en slechthorend, wat het nodige aan extra eisen m.b.t. de functionaliteit van apparatuur en keukenmeubilair met zich meebrengt. We hebben het hele project uitbesteed bij Van Geloof Keukens. Van ontwerp nieuwe keuken en bijkeuken, verwijderen oude inrichting en apparatuur, nieuw stucwerk en verleggen leidingen, tot en met het plaatsen van de nieuwe keuken, bijkeuken, apparatuur en speciale verlichting. Het enige wat wij hebben gedaan is wensen op tafel leggen,
ruim een halve dag in de showroom doorbrengen om materialen, kleuren en apparatuur uit te kiezen, en uiteindelijk de tekeningen en het budget goedkeuren. Over het personeel kan ik kort zijn. Er wordt hard en goed gewerkt, en er wordt met je meegedacht: LED II verlichting die niet alleen dimbaar is maar ook nog eens qua kleur instelbaar van 2700K tot 6500K kom je niet in elke keuken tegen. Alles is keurig netjes geleverd overeenkomstig de met ons gemaakte planning en binnen het gestelde budget. Met de nazorg zal het ook wel snor zitten, denk ik. Er is al gevraagd of we tevreden zijn, maar aangezien we niets te klagen hebben... Job well done!
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Alexander op woensdag 15 mei 2019 19
Renovatie van keuken bij fa van Geloof. Prima no nonsens bedrijf en veel meer betrokken en persoonlijker dan de grote keukenzaken. Een vakman met ervaring die alles keurig heeft gemonteerd ! Òòk de nazorg is prima.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Sharlotte oomen op dinsdag 14 mei 2019 19
een paar weken geleden onze keuken laten plaatsen door van geloof. we zijn zeer te spreken over hun manier van werken. duidelijk een familie bedrijf waar je welkom bent. er word geluisterd naar je wensen en geven ook goede adviezen voor verbetering. de eigen monteur is ook een kanjer. dus ja wat mij betreft een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Prima gegaan”
Door n. franken op maandag 13 mei 2019 19
ik heb een keuken gekocht. Service prima, onverwachte probleempjes goed meegedacht en opgelost, prijs zeer redelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijk”
Door J. Maris op woensdag 8 mei 2019 19
Op zoek naar een keukenzaak waar er echt naar je geluisterd en met je meegedacht wordt, zijn wij bij de winkel van Van Geloof Keukens terecht gekomen. Men heeft daar uitgebreid de tijd voor ons genomen om al onze wensen in te passen in onze nieuwe keuken en daarbij binnen ons budget te blijven. Er werd prima meegedacht, en we kregen ook veel informatie over alle apparatuur om tot een goede keuze te komen. De montage werd nauwkeurig en degelijk uitgevoerd, een licht beschadigd deurtje werd zonder problemen vervangen. Ook op onze melding over het brommen van de diepvries werd snel gereageerd, binnen enkele dagen werd dit probleem verholpen. Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken en over de service van Van Geloof Keukens! Een echte aanrader vanwege de zeer persoonlijke benadering van deze vakmensen.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Sjaak Sprado op dinsdag 7 mei 2019 19
Prettige en ontspannen sfeer. Leg je plannen op tafel geef je budget aan. De adviseur gaat voor je aan de slag. Zo kom je samen tot de juiste keuze, gebaseerd op jouw smaak en budget. Er vindt een nauwkeurige thuismeting plaats, zodat het technische gedeelte ook gaat kloppen. De plaatsing keurig volgens plan, uitstekende monteur kent zijn vak. De tijd zal ons leren hoe het met de kwaliteit uit zal pakken,we hebben er alle vertrouwen in. Klant tevreden van Geloof tevreden, mijn liefje wat wil je nog meer.
Reactie of foto toevoegen
“Niet goed geholpen”
Door F. Vergouwen op woensdag 1 mei 2019 19
Ons advies, koop hier geen keuken of laat alles tot het laatste schroefje beschrijven. Want na de koop wordt je niet meer geloofd en ligt alles aan jou of de keukenleverancier, maar niet aan hun.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door N.A. Swolfs op donderdag 28 feb 2019 19
Wij hebben de keuken laten renoveren. Nieuwe deuren, werkblad, verlichting, afzuigkap en inductie kookplaat. Heel tevreden, ook over de monteur. We hebben her en der al aanbevelingen gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenrenovatie”
Door Mw.jmt Voesenek op maandag 19 nov 2018 18
mijn ervaring is dat van Geloof onbetrouwbaar is, ze houden zich niet aan een afspraken en je wordt aan het lijntje gehouden. Na de opdracht en betaling gaat het mis.
FOTO VAN MW.JMT VOESENEK
Beschadiging
REACTIE VAN VAN GELOOF KEUKENS
Beste mevrouw Voesenek, we betreuren het dat tijdens de werkzaamheden een beschadiging is ontstaan aan uw vloer. Inmiddels hebben we met u een afspraak gemaakt hoe dit verder opgelost wordt.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door John en Marleen van Nes op dinsdag 17 jul 2018 18
Prima geholpen. Echt de tijd genomen en onze wensen werden gerespecteerd. Monteur heel secuur. Hele prettige ervaring! Aan te raden!
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door P. Leijten op donderdag 24 mei 2018 18
Als eerste actie van ons zijn wij naar de showroom gegaan en hebben daar goed advies mogen ontvangen van de verkoper. Ook toen wij nog een aantal aanpassingen wilden doorvoeren gaf dat geen problemen. Nadat de afgesproken levertijd was verlopen, werd de keuken geplaatst. Dit plaatsen werd zeer secuur uitgevoerd door de monteur. Er waren geen beschadigingen en gebreken aan de keuken en ook niet aan de apparatuur. Kortweg de gehele plaatsing is tot onze tevredenheid uitgevoerd.
FOTO VAN P. LEIJTEN
Tevreden over plaatsing
Reactie of foto toevoegen
“Superblij ermee”
Door Coen Hofmans op vrijdag 9 mrt 2018 18
Keuken laten renoveren. Dit is gisteren gedaan. We zijn er superblij mee. Zowel de manier van verkoop alsmede de montage is prima gedaan. Het is zeker aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Familiebedrijf”
Door Familie van den Eijnde op dinsdag 6 feb 2018 18
Aangename begeleiding gekregen voor het realiseren van de keuken. De verkoper verstaat z'n vak door goed te luisteren naar onze wensen en kritisch mee te denken in het project. Wij hebben het plaatsen van de keuken samen met het verleggen van leidingen en stroom volledig laten uitvoeren door Geloof B.V. De monteur heeft vakkundig en netjes gewerkt. Afspraken zijn goed nagekomen, de telefonisch bereikbaarheid naar het filiaal en de persoonlijke aandacht is uitmuntend te noemen.
Het is een familie bedrijf en dat is goed te merken door de betrokkenheid van het vakkundige personeel!
FOTO VAN FAMILIE VAN DEN EIJNDE
Foto van de keuken
REACTIE VAN VAN GELOOF KEUKENS
Beste familie van den Eijnde, Wij zijn blij te horen dat u de hele ervaring van aanschaf tot oplevering als positief ervaren heeft. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Vervelend gelopen bij montage”
Door Louise Santbergen op zaterdag 13 jan 2018 18
Wij hebben geen goede ervaring met Geloof Keukens uit Etten Leur. Wij hadden de afspraak met de monteur om onze keuken te plaatsen hij zou omstreeks 08.30 bij ons zijn. Om 10.30 nog geen monteur te zien ook geen telefoontje gehad dus zelf maar gaan bellen. Overmacht ziekte werd ons verteld maar binnen een uur zou er iemand komen. Om 13.00 uur kwam er eindelijk iemand die na 15 minuten weer vertrok om een gasslang te gaan halen op het bedrijf wat 10 minuten rijden is. Om 15.30 belde hij dat er iets was tussen gekomen en kwam uiteindelijk om 17.05 terug. Toen ik tegen hem zei dat ik het niet netjes van hem vond op de manier waarop hij ons heel de dag heeft laten wachten was zijn antwoord "ik heb nu toch iemand meegebracht die mij komt helpen" verder kon er geen sorry af ."Die persoon ging om 19.30 weer weg. De persoon die ons heel de dag had laten wachten is tot 00.30 uur in de nacht bezig geweest in de voortuin met zagen etc. tot overlast van de buurtbewoners die ons dat in de groepsapp kwalijk hebben genomen. De andere dag constateerde wij dat niet alles naar behoren was gedaan zelf contact gezocht met Geloof Keukens, zij zouden contact met ons opnemen. Na een aantal dagen niets gehoord te hebben besloten wij een e-mail te sturen, waarin wij onze ontevredenheid hebben gezet. Later belde de medewerker en bood zijn excuus aan voor de overlast maar dit kwam niet gemeend over bij ons. Een andere monteur die de herstelwerkzaamheden gedaan heeft, heeft dit netjes gedaan. Gevraagd om een compensatie voor de overlast die wij hebben gehad in de vorm van een bloemetje voor de buurtbewoners, maar hierop geen reactie gehad van Geloof Keukens, dus voor ons zeker geen goede ervaring met Geloof Keukens uit Etten -Leur.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed geholpen”
Door H. Maas Oosterhout op maandag 11 sep 2017 17
nieuwe keuken gekocht en geplaast super tevreden zeer netjes behandeld en de plaatsing is zeker 'n dikke tien waard voor de monteur zeer secuur en netjes wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken voor redelijke prijs”
Door M. Thieme op woensdag 8 jun 2016 16
Goede prijs-kwaliteit verhouding. Mooie keuken voor een redelijke prijs. Goede service, een paar kleine gebreken aan de sluiting werden snel en vakkundig gerepareerd. De keuken is snel en vakkundig geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Leo van den Broek op zaterdag 28 mei 2016 16
Vanaf het eerste contact een goed gevoel. Niet opdringerig maar juist luisteren naar onze wensen. Dit leidde tot een ontwerp zoals wij voor ogen hadden. En ook na het plaatsen van onze opdracht bleven zij goed bereikbaar om even te overleggen. Ook het plaatsen van de keuken ging keurig. Toen bleek dat er een probleem met een apparaat was werd dat snel opgelost. Kortom wij zijn heel erg tevreden en raden het zeker aan. Pure vakmensen die de tijd nemen en niet opdringerig zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden erover”
Door fam van Dijk op vrijdag 15 apr 2016 16
We zijn goed geholpen door het winkelpersoneel, rustig en vriendelijk door alle keuzes heen geleid, afspraken goed vastgelegd, de sloop en montage ging prima, hulde voor de montageploeg. Keuken is precies zoals we wilden. Misschien niet de goedkoopste, maar wel zoals we hoopten heel normaal, alles in 1 (sloop, montage e.d.) niet opdringerig en netjes.
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk tevreden met keuken”
Door Bruijns op donderdag 21 jan 2016 16
Keuken gekocht bij een verkoper die er inmiddels niet meer is en daardoor het een en ander mis gegaan. Door nieuwe verkoper heel goed geholpen, wel even een discussie geweest, maar tenslotte onze droomkeuken gekregen voor de prijs die was afgesproken. Monteur die hem geplaatst heeft een TOP vent. Heel meedenkend! Netjes gewerkt!
Reactie of foto toevoegen
“Niet goed gegaan”
Door Regina van den Bergh op zaterdag 21 nov 2015 15
Renovatie keuken gekocht dus nieuwe deurtjes blad en achterwand en apparatuur. Een hele grote teleurstelling. Afspraken niet na gekomen, klachten niet behandeld, en achteraf ligt het altijd aan jezelf. Intussen nu een jaar verder dus nu ons geld terug gekregen. Ik raad het niemand aan om daar iets te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Teleurstelling”
Door Robbert op vrijdag 23 okt 2015 15
De eerste ervaring leek goed. Een vriendelijke verkoper zonder praatjes en goed advies. De plaatsing verliep minder soepel waardoor later een monteur alsnog van alles moest corrigeren. Later bleken we voorzien van erg goedkope apparatuur die niet aan onze wensen voldeed. Reclameren leverde direct hoge vervangende kosten op. Een paar weken later bleek het ook ineens niet meer mogelijk om de apparatuur te ruilen. Een teleurstelling dus!
Reactie of foto toevoegen
“Waar voor je geld.”
Door Patrick Nieuwlaats op dinsdag 25 nov 2014 14
Aardige verkoper die niet opdringerig is. Hij dacht ook mee voor een handige indeling. Geen ongeloofwaardige kortingen maar normale netto prijzen. Keuken ook door Van Geloof laten monteren. Deuren en schuiven voelen zeer degelijk aan.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Eiland met gaskookplaat
1 / 7
Vestiging Van Geloof Keukens
aEtten-Leur , Pauvreweg 17, 4879NJ Etten-Leur, tel 076 - 503 79 48
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.