Feedback
8,5

Manders Keukens en Tegels

Score uit 14 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0486-461200 | Hoekstraat 8, 5374 GB Schaijk
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Manders Keukens en Tegels
Een goed advies, een praktische indeling en service staan bij Manders Keukens en Tegels hoog in het vaandel
Alternatieven voor Manders Keukens en Tegels
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Kitchen4All
   
(Uden Noord-Brabant) score 9,6 uit 854 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,5 uit 230 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Elst GLD Gelderland) score 9,6 uit 562 ervaringen
• Sentio Keukens
   
(Dodewaard Gelderland) score 9,0 uit 38 ervaringen
• Keukenvision
   
(Elst GLD Gelderland) score 9,1 uit 64 ervaringen
• KeukenCoach
   
(Eindhoven Noord-Brabant) score 9,7 uit 75 ervaringen
• I-KOOK
   
(Den Bosch Noord-Brabant) score 9,5 uit 1421 ervaringen
• DB Keukens
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2186 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 14 ervaringen over Manders Keukens en Tegels. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren10 ervaringen
4 sterren1 ervaring
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 11 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, montage, prijs, service
“Zeker een aanrader”
Door Petra Aalders op dinsdag 23 jan 2024 24
Top Bedrijf. Van A tot Z word je als klant "ontzorgt".Contact en aanwezige deskundigheid van Gijs in de showroom was prima. Niet opdringerig maar hij was er wel voor vragen en had goede suggesties. Het team o.l.v Ronald zijn stuk voor stuk vaklui of het nu de loodgieter, stukadoor of de elektriciën was. Ze werken netjes en weten wat ze doen ! Ik kan u Manders keukens zeker aanraden.
FOTO VAN PETRA AALDERS
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken en goede aftersales”
Door Ton.H op vrijdag 17 nov 2023 23
Zeer klantvriendelijk en zeker niet niet opdringerig. Hebben oog voor de wensen/ ideeën van de klant en komen met aansprekende adviezen. Dit alles heeft ertoe geleid dat wij nu, mede dankzij Gijs en collega's, een prachtige keuken hebben. Aftersales is meer dan goed.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door R van Bergen op vrijdag 24 mrt 2023 23
Zeer tevreden over het advies, levering, inbouw en oplossing van wat kleine puntjes. We hebben dankzij Manders Keukens een prachtige nieuwe keuken, geheel naar onze wens. Alle medewerkers van Manders waar we mee te maken hadden waren zeer behulpzaam en klantvriendelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Geert ijkhout op zondag 3 jul 2022 22
Was op zoek naar een keuken en kwam terecht bij Manders keuken in Schaijk Binnenkomst met een goed ontvangst en uitzicht op een prachtige showroom Mijn keus maken was moeilijk maar met de keukenverkoper was de keus snel gemaakt Alles netjes opgesteld en uitgelegd Keuken inmiddels geplaatst 100 procent naar wens Goed en net bedrijf Manders een echte aanrader voor iedereen je hoeft niet verder te gaan
Reactie of foto toevoegen
“100% tevreden”
Door Ad van de Langenberg op donderdag 20 jan 2022 22
Groot respect voor Joost Manders die een team mensen inclusief een fantastisch klussenteam van Ronald van Rooij om zich heen heeft verzameld die de visie van Joost uitdraagt wat betreft kwaliteit en klantgerichtheid. De planning werd op de dag nauwkeurig uitgevoerd door professionele vriendelijke klantgerichte vakmensen en wij zijn meer dan 100% tevreden en kunnen iedereen aanraden om eerst bij Manders in Schaijk te gaan kijken als je toe bent aan een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zéér tevreden”
Door Chantal op woensdag 13 jan 2021 21
Zéér tevreden! Deskundig, persoonlijk ontwerp, korte lijnen in contact en vakwerk montage!
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Brigitte van Wanrooij op donderdag 18 jun 2020 20
Onze nieuwe keuken gekocht bij Manders en heel erg blij met het resultaat. Joost heeft goed geluisterd naar onze wensen en een mooi ontwerp gemaakt. Ook goed advies gekregen met betrekking tot de apparatuur en gebruiksvriendelijkheid. Plaatsing van de keuken door vakmensen ! Eindresultaat geheel volgens wens en uiterste tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door W. Hermans op dinsdag 16 jun 2020 20
Vrij uitgebreide keuken gekocht die van zeer goede kwaliteit is. Alles is zeer goed afgewerkt en loopt en sluit perfect. De montage is zeer vakkundig uitgevoerd. In anderhalve dag was het klaar zonder problemen met goede uitleg en handige tips.
Manders Bedankt.
FOTO VAN W. HERMANS
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Proces goed verlopen”
Door Michels op woensdag 4 mrt 2020 20
Wij hebben onze nieuwe keuken bij Manders keukens in Schaijk gekocht, aangezien wij wat maatwerk hadden en dat voor de meeste bedrijven niet mogelijk was. Harm v/d Camp heeft ons geholpen en goede adviezen gegeven en zijn samen tot een mooi ontwerp gekomen. Inmiddels is deze netjes gemonteerd door de heren Frans en Willie, wij zijn erg te spreken over de manier van werken en vakkundigheid van deze monteurs. Op de eerste dag van de montage kwamen de heren er achter dat er een zijwand net iets vermaakt moest worden, hebben het onderdeel meegenomen en in hun eigen werkplaats op maat gemaakt. Op de tweede dag de zijwand netjes op maat meegenomen en gemonteerd. Al met al zeer te spreken over het bedrijf en de mensen die zich inzetten om het gehele proces goed te laten verlopen. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholpen”
Door Tonnie op zaterdag 15 feb 2020 20
Wij hebben een keuken gekocht bij keukencentrum Manders. Fijn geholpen, goede service, niet opdringerig, nette en vakkundige montage.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Sandra op zondag 9 feb 2020 20
Ik heb bij manders in schaijk een keuken gekocht. Ik ben zeer tevreden over de manier waarop meegedacht is om een keuken samen te stellen die precies volgens wens is voor een betaalbare prijs. Manders is alle afspraken nagekomen. We zijn ook zeer tevreden over de montage van de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Michel Diebels op donderdag 4 apr 2024 24
Wij hebben onze keuken zo'n zes jaar geleden bij Manders Keukens gekocht. Destijds prima geadviseerd en professionele montage. En wij zijn nog steeds erg blij met onze keuken. Nu hadden we recentelijk een probleem als gevolg van een fabrieksfout. Het probleem viel echter buiten de fabrieksgarantie die vijf jaar gold. Na overleg met Joost is het probleem prima opgelost. Dat noemen wij nog eens service! Na zoveel jaren nog steeds kunnen rekenen op de ondersteuning van Manders Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Uitbreiding van bestaande keuken”
Door Bavo de Grijs op woensdag 29 nov 2023 23
Na 14 jaar nog steeds goed geholpen. Na een modernisering van de inbouwoven en magnetron moest er een kleine aanpassing van de keuken plaats vinden. Ondanks het niet meer beschikbaar zijn van de originele kleur, zijn zij in de werkplaats zo creatief geweest om alles weer passend en op kleur te maken. Dat is de rede dat wij een tevreden klant bij Manders keukens blijven
Reactie of foto toevoegen
“Wij zijn super tevreden”
Door Hans Smit op maandag 7 mrt 2022 22
Na 52 jaar goed onderhoud bleek ons keukenblok toch aan vervanging toe. Je gaat je dan oriënteren en bezoekt diverse keukencentra. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Keukencentrum Manders. Na een afspraak gemaakt te hebben werden we ontvangen door Joost en Gijs. Onze keuken is gewoon een kleine ruimte, dus ook de mogelijkheden zijn dan beperkt. Uiteraard hadden wij onze eigen ideeën reeds op tekening gezet. Wij werden op een zeer plezierige en informatieve wijze te woord gestaan en hadden dan ook meteen het gevoel dat we op het juiste adres waren en ook met de juiste mensen onze keukenideeën konden bespreken. Door de vakkennis van beide heren werden er toch al gauw aanmerkingen op onze eigen ideeën gemaakt over de indeling. Hadden we eerst een gewone rechte keuken in gedachte die van muur tot muur liep, werd het idee geopperd om er een L-vormige keuken van te maken. Dat idee sprak ons wel aan want daardoor kregen we toch extra werkruimte in de keuken.
Over de indeling waren we het al eens. Nu nog de keuze van het meubel en het blad. We werden rondgeleid door de showroom en hebben vele keukenopstellingen bekeken. Bij elke keuken werd alles getoond en uitgelegd. Niet alleen technisch maar ook wat de mogelijkheden waren. Men nam alle tijd, beantwoordde alle vragen en met tussendoor een lekkere kop koffie, kregen we ook nog uitleg over de vele soorten keukenbladen. Omdat we toch al iets in gedachte hadden en aangevuld met de technische en duidelijke informatie, was uiteindelijk de keuze niet zo moeilijk.
Terwijl de offerte gemaakt werd, hebben we nog wat rondgekeken in de showroom, maar onze keuze stond vast. De offerte was gereed en we hebben die besproken. Inmiddels stond er tot onze grote verrassing ook al een grote foto klaar van onze nieuwe keuken.
Als je verschillende keukencentra hebt bezocht dan heb je al een indruk van de prijzen van de keukens. De offerteprijs van onze nieuwe keuken viel ons zo mee, dat we geen enkele moeite hadden om de definitieve opdracht te ondertekenen. Omdat we geen enkele haast hadden met de plaatsing van de keuken, maakte ons de levertijd van zo'n drie maanden niets uit. In de tussentijd hebben wij alle renovatie- en sloopwerkzaamheden kunnen uitvoeren zonder dat er grote dwang achter zat.
Dan komt de dag dat de nieuwe keuken geleverd gaat worden en zelf hoop je maar dat de opgegeven maten kloppen en de keuken ook past.
's Morgens om acht uur komt de vrachtwagen voorrijden en wordt de keuken door twee werknemers uitgeladen. Alle keukensegmenten zorgvuldig verpakt worden naar binnen gereden en ontdaan van de verpakking en gecontroleerd. Nu hebben wij altijd gedacht dat een keukenblok plaatsen bestond uit de segmenten koppelen, even met de waterpas er langs en definitief monteren en klaar is kees. Nee, niets daarvan. Duidelijk bleek hier het gezegde: "met passen en meten wordt de meeste tijd versleten"!! Je moet een engelengeduld hebben om een keuken op de juiste wijze te installeren. Hoe vaak moet je niet schuiven, de poten bijstellen, een 'neusje' beton weghalen dat in de weg zit, tot dat je zelf ervan overtuigd bent dat de keuken nu staat zoals hij moet staan. En rommel, welnee alles werd meegenomen en schoon gemaakt.
Beste firma Manders, het was echt bewonderingswaardig om te zien hoe jullie mensen met hart en ziel bezig waren om de geleverde keuken het predikaat SUPER te geven en er daarmee dus ook bezig waren de naam van jullie bedrijf hoog te houden. Geen enkele inspanning was teveel en daarbij komt dat we ook nog veel gelachen hebben. Het was voor ons een gezellige dag. Dergelijke mensen moet je koesteren, er voor zorgen dat ze voor jouw bedrijf blijven werken, zij zijn namelijk de vlag op jullie bedrijf. Wij zijn super tevreden en dat mag iedereen weten!
Met vriendelijke groet,
Annemiek & Hans Smit - Gassel
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Keuken met eiland
1 / 2
Vestiging Manders Keukens en Tegels
  Schaijk, Hoekstraat 8, 5374 GB Schaijk, tel 0486-461200
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.