Feedback
8,6

I-Kook

Website: www.i-kook.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.i-kook.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van I-Kook
I-KOOK is een jong en snelgroeiend familiebedrijf met inmiddels bijna 20 winkels.

Bij I-KOOK werken geen keukenverkopers, maar keukencoaches. Zij verkopen keukens op een andere manier dan je misschien gewend bent. Met persoonlijke aandacht en op een transparante wijze coachen zij je naar een betaalbare en eigen invulling van je keuken.

De persoonlijke keukencoach is altijd je vaste aanspreekpunt en helpt je van A tot Z.

We willen jou ook graag overtuigen van onze werkwijze.
Kom langs in één van onze winkels of maak direct een afspraak.

Tot ziens!


www.i-kook.nl
Meer informatie over I-Kook
Onze winkels: www.i-kook.nl/winkels
Afspraak maken: www.i-kook.nl/afspraak-aanvragen
Ervaringen
Er zijn 295 ervaringen over I-Kook. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren165 ervaringen
4 sterren94 ervaringen
3 sterren17 ervaringen
2 sterren7 ervaringen
1 ster8 ervaringen

Per vestiging:
“Goed in verhouding tussen prijs en kwalteit”
Door Jan veldhuis op zondag 10 feb 2019 '19 | vestiging Veendam
Komplete keuken, goede prijs kwaliteit verhouding, en prima vriendelijk personeel. Komen afspraken volledig na.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Menno Oomkens op zaterdag 9 feb 2019 '19 | vestiging Veendam
Keuken. Goed geholpen bij eerste gesprekken van uitwerking met Hayo Smit en later bij plaatsing van onze keuken door hun monteur Jan Dekkers. Tevens goeie feedback. Zal dit bedrijf aanbevelen bij familie en kennissen.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Trijnie Tingen op zaterdag 9 feb 2019 '19 | vestiging Veendam
Ik heb een nieuwe keuken gekocht. De moeilijkheids graad was echter, dat het natuurstenen blad en de tegeltjes achterwand , moest blijven zitten. Dit is heel voorzichtig en met beleid gedaan en dus heel goed gelukt. Ik ben heel erg blij en super tevreden!
FOTO VAN TRIJNIE TINGEN
Keuken met tegelachterwand
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door H Mulder op woensdag 31 okt 2018 '18 | vestiging Veendam
ik heb hier een complete keuken gekocht, heel goed geholpen bij de aankoop. De keuken is bijzonder vakkundig geplaatst en afgewerkt
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over totaal”
Door W.H van Heuvelen op zaterdag 10 mrt 2018 '18 | vestiging Veendam
Wij hebben een keuken gekocht bij I-Kook en we zijn zeer tevreden over de begeleiding, koop en plaatsing. We zullen veel reclame maken voor I-Kook. Wim van Heuvelen
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Fuit op donderdag 8 mrt 2018 '18 | vestiging Veendam
Keuken gekocht. Heel goed geholpen. Goede service.
FOTO VAN FUIT
Reactie of foto toevoegen
“Strakke plaatsing”
Door Fam Mulder /Vlaspolder op donderdag 8 mrt 2018 '18 | vestiging Veendam
Keuken gekocht. Prima service en informatie. De keuken is verder strak geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“2e aankoop”
Door Oldenburger op donderdag 8 mrt 2018 '18 | vestiging Veendam
Voor de tweede keer een complete keuken met apparatuur
FOTO VAN OLDENBURGER
Hele keukenwand
Reactie of foto toevoegen
“Prettig ervaring”
Door Ilse Kok op vrijdag 15 dec 2017 '17 | vestiging Veendam
Zeer goed advies gekregen, er werd echt met ons mee gedacht en niets opgedrongen. Een prettige ervaring. De plaatsing van de keuken verliep goed.
FOTO VAN ILSE KOK
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door J. van Dam op vrijdag 22 sep 2017 '17 | vestiging Veendam
Van uitkiezen tot aan het plaatsen van onze keuken zijn wij super geholpen door I-Kook Veendam
Reactie of foto toevoegen
“Review”
Door Schollema op vrijdag 22 sep 2017 '17 | vestiging Veendam
Goed geholpen in de winkel, echter de afwerking na het plaatsen van de keuken een onvoldoende.
REACTIE VAN ERIK KREMER (KEUKENCOACH/MONTEUR I-KOOK VEENDAM)
Bedankt voor jullie terugkoppeling en gelukkig zijn jullie tevreden met de keuken! Tijdens de montage hebben we niet afgekit omdat jullie nog een bestaande glazen achterwand gingen plaatsen. Wij verkeerden in de veronderstelling dat dit was besproken tijdens de oplevering. Kennelijk is er toch een misverstand ontstaan. Dat spijt ons.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. F Hartman op donderdag 21 sep 2017 '17 | vestiging Veendam
Wij zijn zeer tevreden over I Kook Veendam. Het uitzoeken samen met Hayo Smit was zeer relaxed. Wist goed mee te denken! Het plaatsen van de keuken is ook prima verlopen. Goed afgewerkt en de monteur kunnen we ook iedereen aan raden. Al met al alleen maar lof voor de keukenzaak.
Reactie of foto toevoegen
“Goede leverancier met ruimte voor verbetering”
Door Arnold op zondag 10 sep 2017 '17 | vestiging Veendam
In het bestelproces is goed meegedacht. De kwaliteit van de geleverde keuken is prima, en bevalt uitstekend. Ook is de keuken goed gemonteerd. Verbeterpuntjes zijn er ook: de monteur mag meer aandacht besteden aan het netjes achterlaten van de woning (garage lag vol zaagstof en -afval, verpakkingsmaterialen lagen verspreid in de tuin).
Helaas waren er tijdens montage beschadigingen ontstaan, maar die zijn in overleg grotendeels weer netjes opgelost. Verder ontbrak het ventilatierooster voor de koelkast, dit heb ik zelf op moeten lossen. Kortom, op zich een goede leverancier, met nog wat ruimte voor verbetering
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Henk Norder op zondag 11 jun 2017 '17 | vestiging Veendam
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht. Het kiezen van de keuken was een feestje. De medewerker die ons hielp nam alle tijd en had veel verstand van zaken. Ee monteur is nog twee keeper langs geweest om kleine zaken aan te passen. Toen bleek dat de handle van de kraan te lang was, is deze gratis vervangen. Ook bij vragen over de apparatuur werden we prima te woord gestaan en kregen we gedegen informatie.
Reactie of foto toevoegen
“Volgens afspraak”
Door C. de Vrij (Zorgstichting De Rots) op donderdag 8 jun 2017 '17 | vestiging Veendam
Alles volgens afspraak geregen, het opbouwen van de keuken is netjes en volgens plan verlopen, 1e schade (deur) is zo snel mogelijk vervangen. 2e schade (vaatwasser) ook gerepareerd alleen de problemen met de (wok gaspit) is nog niet nog niet geregeld.
FOTO VAN C. DE VRIJ (ZORGSTICHTING DE ROTS)
Ontwerp van de keuken
REACTIE VAN KEUKENCOACH PATRICK
Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat je zo tevreden bent. Keukencoach Henk is momenteel met je in contact over de gaspit. Dit wordt in overleg met de Fabrikant opgepakt. Veel kookplezier met je nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Verwachtingen waargemaakt”
Door J. Kruizenga op woensdag 7 jun 2017 '17 | vestiging Veendam
De verwachting die we van deze levering hadden is volledig waargemaakt. Namens de Protestantse Gemeente Veendam bedankt. De tijdschema's zijn correct ingevuld. De ZZP ers die de keuken hebben geplaatst hebben prima werk afgeleverd. Er zijn geen beschadigingen gemeld dus ook het vervoer is keurig geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Alles prima in orde”
Door H. Post op zondag 23 apr 2017 '17 | vestiging Veendam
Bij de aankoop werd alle tijd genomen en werd aan alle wensen voldaan.De keuken werd op tijd geleverd en alles was prima in orde en was goed zelf te plaatsen. We zullen het bedrijf bij anderen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Alles zonder problemen verlopen”
Door S. Giezen op zaterdag 1 apr 2017 '17 | vestiging Veendam
Zij hebben totaal 13 keukens in diverse woningen geplaatst.Met het uit zoeken van de keukens, en de tekeningen erbij met de prijs, en de afspraak met opmeten en leveren is altijd zonder problemen verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door peter van wordragen op zaterdag 1 apr 2017 '17 | vestiging Veendam
gewoon prima ervaring. verkoper dacht met ons mee, voelde goed aan wat wij als klant wilde en heeft ons naar behoren behandeld. Keuken is geleverd en geplaatst en wij hebben geen aan- of opmerkingen, zeker niet in nadeel.
Reactie of foto toevoegen
“Alles naar tevredenheid”
Door Ger Zuiderveen op woensdag 14 dec 2016 '16 | vestiging Veendam
Het uitzoeken en de bestelling plus levering van de keuken verliepen feilloos in een prettig en goed contact. Problemen die er waren bij installatie zijn zo spoedig mogelijk opgelost Vragen over gebruik (koelkast, inductie en waterkraan) werden ook maanden later naar tevredenheid beantwoord
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Inge Borrel op dinsdag 13 dec 2016 '16 | vestiging Veendam
We werden goed geholpen alles was duidelijk. Ook met ophalen werd mee geholpen en met de nabestelling ging ook alles goed niks op aan te merken
Reactie of foto toevoegen
“Veel aandacht”
Door Anne Popkema op dinsdag 13 dec 2016 '16 | vestiging Veendam
Veel aandacht voor de klant, goede adviezen, sterke prijsvoering. Klachtafhandeling ook naar alle tevredenheid. Flexibel bij instantproblemen. Ook de onderaannemers hebben kwaliteit geleverd ......................................
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over keuken minder over aftersales”
Door Richard op dinsdag 13 dec 2016 '16 | vestiging Veendam
We zijn tot op heden erg tevreden over de keuken zelf (4 maanden). Ook het plaatsen ervan is goed verlopen.

Minder te spreken zijn we over de aftersales service. Het geleverde keukenblad was beschadigd. Na enkele weken kwam een servicemonteur van de keukenbladproducent langs om de schade te repareren/de schade te beoordelen. Zijn conclusie: het blad kan niet ter plekke gerepareerd worden, dit moet in de fabriek gebeuren. Na een maand kregen we een brief met daarin de mededeling dat er toch geprobeerd zou worden om het blad ter plekke te repareren. Dezelfde servicemonteur kwam langs (blijkbaar was hij van gedachten veranderd en meende hij het nu wel te kunnen verhelpen) en was van plan de kopse kant van het blad (waar de beschadiging op zit) te vervangen. Nu ben ik zelf geen keukendeskundige, maar het lijkt me niet de bedoeling om een composiet keukenblad in de tuin te zetten, hier de kopse kant af te bikken en er vervolgens een nieuwe op te zetten. De servicemonteur kwam na een uur ook tot deze conclusie. Al met al keerde hij onverrichte zaken huiswaarts. Uiteindelijk hebben een nieuw blad gekregen en is deze inmiddels door de keukenmonteur (dus niet van de keukenbladleverancier maar van iKook zelf) vakkundig geplaatst.

Wat ons met name gestoord heeft in deze kwestie is het gebrek aan communicatie. Ik moest iedere keer zelf bellen om te vragen wat de status is en zaken in gang zetten. Daarnaast kreeg ik communicatie vanuit de keukenbladleverancier en moest ik met hen zaken afspreken. Dit zorgt voor verwarring en er gaan zaken langs elkaar lopen. Ik verwacht in deze dat ik alleen communiceer met mijn keukenzaak omdat ik daar de keuken gekocht heb. Wat ons daarnaast flink gestoord heeft is het feit dat de bladenleverancier alleen op donderdag in het noorden des lands is voor service. Ik verwacht van een keuken die ik 20 km verderop koop dat ik ook snelle service kan verwachten. Dat de bladenleverancier 215 km verderop zit kan ik niets aan doen en daar heb ik ook niet voor gekozen. Service moet voorop staan, ongeacht de afstand.

Al met al: prettige gesprekken tijdens ontwerp, vakkundige plaatsing, fijne keuken (kwaliteit/duurzamheid kan ik nog niets over zeggen na 4 maanden maar lijkt goed) en een matige tot slechte aftersales service.
REACTIE VAN HAYO SMIT (KEUKENCOACH I-KOOK VEENDAM
Bedankt voor je feedback en Ik begrijp je helemaal! Onze werkbladleverancier moet de tijd krijgen om een probleem op te lossen maar jij mag daarvan niet de dupe worden! Het is achteraf, maar ik had meer regie moeten houden in deze service afhandeling. Excuses daarvoor!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door Inge Soer op woensdag 3 aug 2016 '16 | vestiging Veendam
We hebben goeie ervaring met i kook alles netjes uitgezocht voor ons . Keuken werd snel geleverd en ge plaatst super netjes. Als je vragen had beantwoorden ze die gelijk. Heel netjes allemaal Tevreden klant
FOTO VAN INGE SOER
Net geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Voldeed aan onze wensen”
Door J.H. Kone op dinsdag 3 mei 2016 '16 | vestiging Veendam
Wij hadden in no time een nieuwe keuken die aan onze wensen voldeed. Deskundig advies. Prijs kwaliteit is prima. Alles volgens afspraak geleverd en geplaatst door een zeer goede keukenmonteur. Kleine problemen werden ter plekke en dezelfde dag nog opgelost. Wij zijn dan ook zeer tevreden over dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Paar opmerkingen verder prima”
Door Sieka op maandag 22 feb 2016 '16 | vestiging Veendam
De kosten voor de installatie kwamen behoorlijk hoger uit dan voorspeld en waren niet gespecificeerd. De geleverde kookplaat had toch geen pannendragers die in de afwasmachine mochten, terwijl ik dat wel had aangegeven. En de afzuigkap heeft toch meer decibels dan gewenst. De rest is prima.
Reactie of foto toevoegen
“Goede kwaliteit-prijsverhouding”
Door Sander Pieterman op maandag 22 feb 2016 '16 | vestiging Veendam
Prima geholpen en de monteur die de keuken kwam plaatsen heeft alles netjes afgewerkt. We zouden i-kook zeker aanraden bij andere mensen.
Keuken: Goede kwaliteit-prijsverhouding. Personeel:Heeft ons ook super geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Alles super”
Door Leola de Vries op donderdag 18 feb 2016 '16 | vestiging Veendam
Nieuwe keuken. Alles super, zowel de keuken als montage en service van de winkel. Zo ook waar IKooK om bekend staat, geen gepingel over dure bedragen maar direct een scherpe prijs. In de winkel goed geholpen met goed advies en mooie realiatische tekening. Dat maakt de keuze toch makkelijker. bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door G. Kuijers op maandag 26 okt 2015 '15 | vestiging Veendam
Tevreden over I-KOOK, zijn vriendelijke geholpen. Er werd goed geluisterd zonder iets op te dringen, kregen goed en kundig advies. Zijn ook tevreden over het plaatsen van de keuken, goede en nette monteur. Wij kunnen het zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanraden met mate”
Door h.de boer op maandag 19 okt 2015 '15 | vestiging Veendam
keuken met apparatuur(vaatwasser,oven,induktie(pelgrim).
aankoopgesprek goed, veel informatie, leuke ideeen. prijs goed.
installatie uitstekend. nazorg zeer matig, bij een paar problemen zeer matig geadviseerd. Een beetje het gevoel van afschuifsysteem. Aanraden! met moeite. nooit met geïnformeerd.
REACTIE VAN I-KOOK
Bedankt voor jullie beoordeling! De service op jullie vaatwasser heeft inderdaad veel te lang geduurd. Achter de schermen hebben we hard gewerkt en uiteindelijk heeft de fabrikant de zaken ook opgelost. Niettemin begrijp ik jullie gevoel heel goed. Nogmaals onze oprechte excuses! Hayo Smit I-KOOK Veendam
Reactie of foto toevoegen
“Top gegaan”
Door J. Huizinga op zondag 18 okt 2015 '15 | vestiging Veendam
Gastvrij ontvangst. Alle tijd nemen voor de klant zonder enige verplichting. Kreeg ook gelijk een 3d tekening van de keuken mee om er thuis rustig over na te denken. Geen opdringerig gedoe. Dit was voor mij de reden om mijn keuken hier te kopen. Alles verliep zoals afgesproken. Snelle levering. Toppie!
FOTO VAN J. HUIZINGA
Reactie of foto toevoegen
“Kon niet beter”
Door Brenda Hansen op dinsdag 4 aug 2015 '15 | vestiging Veendam
Keuken gekocht, en ben door Hayo geweldig geholpen, met het uitzoeken vd keuken en de apparaten en met het leeghalen en gereed maken van mijn keuken, kortom, overal mee. Kon niet beter. Ook de installateur Jan, deed het erg goed, een harde werker, die weet waar hij mee bezig is.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen maar wacht nog op plint”
Door R.H.Hamminga op zaterdag 1 aug 2015 '15 | vestiging Veendam
We werden goed geholpen maar wachten vanaf april nog steeds op onze plint die vervangen zou worden,ook het afzuigsysteem voldoet niet naar wens. De installateur geeft aan dat wij er problemen mee krijgen, en zou dit door geven maar tot op heden nog niets gehoord en dit is al weer zes week geleden.
Reactie of foto toevoegen
“Volledig voldaan aan vraag”
Door E. Lammerts op vrijdag 31 jul 2015 '15 | vestiging Veendam
Prima geholpen, niet opdringerig zoals vaak bij keukenzaken het geval is. Meer dan tevreden over zowel begeleiding bij het vrijblijvend informatie opdoen, de uiteindelijke aankoop en de plaatsing. Er werd volledig voldaan aan onze vraag wat we wilden, hoe we het wilden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Fam. Gelderloos, Veendam op dinsdag 5 mei 2015 '15 | vestiging Veendam
Onze ervaring met I-kook Veendam was goed. De informatie die we hebben ontvangen was zeer duidelijk en helder. Niks werd opgedrongen. Er werd naar onze wensen geluisterd. Dit bedrijf zouden we dan ook bij een ieder willen aanbevelen. Een compliment voor Erik die onze keuken heeft geplaatst. Dit heeft hij zeer vakkundig gedaan. We genieten elke dag van onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf geplaatst”
Door Rene op maandag 12 nov 2018 '18 | vestiging Almere
Wij hebben een keuken gekocht via I-Kook en alles is in 1 x goed gegaan. Helemaal top!! Zou het iedereen aanraden.
FOTO VAN RENE
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zwarte keuken”
Door Marcel en Anneke Mars op donderdag 8 mrt 2018 '18 | vestiging Almere
Wij hebben onze keuken samengesteld met behulp van Bas. Bas heeft ons zeer goed geadviseerd en bleef geduldig bij al onze vragen en aanpassingen. De plaatsing van de keuken ging sneller dan verwacht. Uiteindelijk zijn wij zeer blij met onze keuken. We hebben gekozen voor zwart, wat spannend was maar uiteindelijk zeer mooi is geworden. Enig klein minpuntje was dat er geadverteert wordt met bol.com kadobonnen als je een online afspraak maakt, maar die hebben we nooit gezien.
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Trineke Koelman op maandag 5 mrt 2018 '18 | vestiging Almere
Op zoek naar nieuwe keuken bij I-Kook Almere terecht gekomen. Met uitzoeken van meubels en apparatuur prima geholpen en meegedacht door Bas en Leon. De aflevering op afgesproken dag en tijd door zeer vriendelijke bezorgers. Montage door 2 zeer bekwame en meedenkende monteurs. Niets dan lof over winkel, bezorging en montage. Kan iedereen aanraden naar deze winkel te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door sonja van der Meer op donderdag 22 feb 2018 '18 | vestiging Almere
Wij zijn zeer tevrede over onze aankoop van onze nieuwe keuken bij I -Kook.Ze denken heel goed mee met de wensen van de klant.De prijskwaliteits verhouding is prima te doen.Van ons krijgt I -Kook een dikke 10 en we zullen jullie zeker aanraden bij onze kenissen en vrienden.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Marianne de Vos op donderdag 14 dec 2017 '17 | vestiging Almere
We hebben er een complete keuken gekocht voor een nieuwbouwappartement. Ze denken serieus met je mee, komen met goede voorstellen en komen hun afspraken na. Er heerst ook een prettige sfeer in de zaak.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij ermee”
Door A.Aktekeli op maandag 11 dec 2017 '17 | vestiging Almere
Wij zijn zeer blij met onze keuken voldoet aan onze wensen
Reactie of foto toevoegen
“Positieve review”
Door Corine Koning op donderdag 14 sep 2017 '17 | vestiging Almere
Wij kochten een complete keuken voor onze nieuwbouw woning. Medewerkers zijn erg meedenkend, adviserend en erg geduldig. Wij zijn ook bij concurrenten geweest maar deze waren allemaal heel erg aan het drammen naar een handtekening. De oplevering van onze woning werd helaas diverse malen uitgesteld. Men was heel erg flexibel in het verzetten van de afspraak voor het plaatsen. Zelfs rond de zomervakantie. Dat was echt super. Kortom wij hebben een hele goede ervaring met ikook almere.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service”
Door M. Ketelaar op donderdag 8 jun 2017 '17 | vestiging Almere
Wij hebben een keuken gekocht. De service was zeer goed. Bauknecht was de storende factor. Ze hadden niet optijd alles geleverd maar daar hebben de heren van i-kook voor gezorgd dat het binnen korte tijd alles geregeld was. En er waren een paar kastdeurtjes beschadigd en die waren ook in zeer korte tijd vervangen.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Danny bakker op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Almere
Goed en professioneel personeel. Helpen mee denken met je. Prijs kwaliteit is goed. Ze komen hun afspraken 100% na. Ook al heb je een probleem staan ze gelijk voor je klaar. Ze plannen gelijk met je de afspraak Om je keuken in te komen meten. Henry van van de vestiging Almere, heeft alles tot in de puntjes naar onze wens geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Plaatje klopte”
Door harry roele op vrijdag 28 okt 2016 '16 | vestiging Almere
hele plaatje klopte gewoon , goeie keuken voor een hele mooie prijs en perfect geplaatst , en deze keuken bevalt tot nu toe heel erg goed , ik zou dit bedrijf bij iedereen aanbevelen die niet te veel willen besteden aan een hele goeie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken goed maar geen service achteraf”
Door N. de Gooijer op zaterdag 12 mrt 2016 '16 | vestiging Almere
Vanwege tijdsdruk van ons uit helaas voor i-kook gekozen i.p.v. een andere leverancier waar ik goede ervaringen mee had. Aanvankelijk goed, maar na plaatsing van keuken en app., m.b.t. vragen en toevoegingen, wordt je doorverwezen naar de leverancier van de apparatuur en is alle service zover ik had ervaren verdwenen.
REACTIE VAN LEON SCHULP (KEUKENCOACH I-KOOK)
Bedankt voor je reactie Nico. Je bent ontevreden over de klantvriendelijkheid van onze toeleverancier. Zij verlenen de garantie op de via ons geleverde apparatuur. Jammer dat de communicatie hier niet soepel is verlopen. Ik zal dit nogmaals opnemen met hen en er zelf ook beter op letten in het vervolg. Veel plezier met de keuken !
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Mar op donderdag 18 feb 2016 '16 | vestiging Almere
Ik had in eerste instantie een afspraak gemaakt om me te oriënteren op een nieuwe keuken, de mogelijkheden en de prijzen. Nog voor ik de deur uit ging had ik een keuken gekocht, geïnspireerd door 1 van de keukens in de showroom. Inmeten ging allemaal prima en mijn keuken was mooi op tijd binnen. Zeer tevreden en een echte aanrader!!
Reactie of foto toevoegen
“Goede prijskwaliteitverhouding”
Door Dion op donderdag 5 nov 2015 '15 | vestiging Almere
Prima service, levering van de keuken was netjes op de afgesproken tijd. Door een miscommunicatie over een gekochte showroommodel koelkast, waar bij de aankoop niet werd verteld dat je deze zelf op moet halen, is er wel wat onenigheid ontstaan toen bleek dat deze niet geleverd werd samen met de rest van de keuken, maar uiteindelijk is ook dat netjes opgelost en is de koelkast enkele dagen daarna alsnog netjes afgeleverd. De keuken hebben we zelf geplaatst, wat prima te doen was doordat de kasten kant en klaar worden aangeleverd. Door de uitgebreide montagehandleiding en meer dan voldoende montagematerialen was het prima te doen en het eindresultaat is dan ook perfect. Mooie en kwalitatief erg goede keuken voor een uitstekende prijs!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Smit op zondag 2 aug 2015 '15 | vestiging Almere
Super mooie keukens, voordelige prijzen, kundig personeel en duidelijke afspraken! Enkele kasten van onze keuken stonden ( Door een foutje van de chauffeur ) elders in het land. ( zelfde achternaam...) hierdoor kon onze keuken niet op de afgesproken datum geplaatst worden.....De installateur bood aan om op zijn vrije dag onze keuken te kom er n plaatsen....Top mannetje, top bedrijf! Heel erg tevreden, zeer zeker een aanrader en een bezoek waard!!
REACTIE VAN STEF
De monteurs hebben het graag gedaan!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Norder op zondag 26 apr 2015 '15 | vestiging Almere
Wij zijn zeer tevreden met onze keuken en de afhandeling van de keuken. Goede kwaliteit voor een goede prijs. Zouden IKOOK Almere zeker aanraden aan vrienden/familie en bekenden. Bij levering was het flessenrek van de koelkast kapot, na een telefoontje naar IKOOK werd dit gelijk opgelost en kregen we een nieuwe.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Tahe op zaterdag 9 feb 2019 '19 | vestiging Bergen op Zoom
Keuken. Wat goed ging is dat de verkoopadviseur Marvin Jacobs erg vriendelijk en bekwaam was. Hij heeft ons van begin tot einde goed begeleid en geïnformeerd. Wat minder goed ging is dat de totale prijs hoger werd dan afgesproken in de eerste instantie. Dat ligt niet aan de verkoper maar meer aan de miscommunicatie. Voor de rest hebben wij een super mooie keuken gekregen en is alles op tijd en volgens afspraak geleverd. Ik zou I-kook Bergen op Zoom bij een ieder aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Staat heel leuk”
Door Rosenberg op woensdag 15 aug 2018 '18 | vestiging Bergen op Zoom
Een keuken hij staat heel leuk ik zou zeker I-KOOK aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken in eiken kleur”
Door Peggy van Wesel op zondag 29 jul 2018 '18 | vestiging Bergen op Zoom
Wij hebben een keuken gekocht in de kleur eiken de Provence met alle inbouw apparatuur van Etna. We hebben het 2 weken in gebruik. Zeer tevreden en super geholpen!
Reactie of foto toevoegen
“Super ervaring”
Door Stefan op woensdag 11 jul 2018 '18 | vestiging Bergen op Zoom
Onze ervaring met I-Kook Bergen op Zoom is super. We zijn bij verschillende keukenzaken geweest. Marvin van I-Kook had een goed verhaal en keek verder dan alle andere keukenzaken. Je merkt al snel dat het om veel meer gaat dat alleen een keuken verkopen. Wij wilde graag een kookeiland, alleen kwam dit niet uit met onze keukenruimte. Na wat schetsen gaf Marvin onze keuken een hele andere belevenis. Beter dan wij zelf in gedachte hadden. Top service, mooie keuken, geen gedoe na onze mening is I-Kook Bergen op Zoom de juiste partij.
FOTO VAN STEFAN
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Jet op vrijdag 6 jul 2018 '18 | vestiging Bergen op Zoom
Ik heb bij I-Kook een hele mooie keuken gekocht met oven en inductie kookplaat. Zeer tevreden over alles! De service was perfect. En ook het eindresultaat! Dank jullie wel!
FOTO VAN JET
Keuken aan de wand
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Pepijn dijkwel op vrijdag 8 dec 2017 '17 | vestiging Bergen op Zoom
Super geholpen en zeer tevreden over de kwaliteit van onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Bianca Schoenmaker op donderdag 21 sep 2017 '17 | vestiging Bergen op Zoom
Nieuwe complete keuken gekocht zijn heel tevreden en zeker goed geholpen door Mirjam.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelen”
Door de leeuw op woensdag 7 jun 2017 '17 | vestiging Bergen op Zoom
Wij hebben een keuken gekocht en zijn erg tevreden met zowel Marvin als Mirjam de verkopers als Corné de keuken zetter. Er waren een paar wijzigingen nodig die super opgelost zijn. Wij zouden I-Kook ook aan anderen aan bevelen.
FOTO VAN DE LEEUW
Keuken langs de wand
REACTIE VAN DE LEEUW
nog een foto toegevoegd
Reactie of foto toevoegen
“Geen spijt ervan”
Door Fam. Eijke op maandag 31 okt 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
Wij zijn door de goede recensies bij I-KOOK terecht gekomen en hebben daar zeker geen spijt van. Hebben nu al weer enige tijd de keuken staan, en zijn er nog steeds zeer tevreden over. We zijn professioneel begeleid bij het maken van alle keuzes en wensen met het uitzoeken van een keuken. Maar we zijn bovenal zeer vriendelijk geholpen, en netjes volgens afspraak. Ook over de service naderhand zijn we te spreken. 1 Zijpaneel was beschadigd bij levering, en duurde wat lang voordat hier een nieuwe voor geleverd werd, maar dit had waarschijnlijk meer met de vakantieperiode te maken. I-KOOK Bergen op Zoom bevelen raden we dan ook graag aan!
Reactie of foto toevoegen
“Goede combinatie van materialen en kleuren”
Door Wim en Casper op zaterdag 29 okt 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
Hoi met wim en casper uit Roosendaal, Zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken. Zijn zeer goed geholpen door Marvin,hij denkt echt goed met je mee zo dat je de goede materialen en kleuren bij elkaar kiest. Hebben hem ook late plaatsen was ook in een dag klaar en netjes geplaatst en alles netjes opgeruimd. Genieten er al weer een paar maanden echt TOP. I-KOOK bedankt
FOTO VAN WIM EN CASPER
Keuken met granieten aanrechtblad en achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Oude vervangen door nieuwe keuken”
Door Dennis Vaal op vrijdag 28 okt 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
Hebben onze oude keuken vervangen voor een nieuwe. Had de oude maten van deze keuken op gemeten, en hiermee een keuze te maken voor een nieuwe keuken. Tijdens ons bezoek in de showroom werden we op afspraak geholpen door de keuken coach, hiermee kwam er een keuken naar wens op papier. Er waren wel een paar contacten momenten in verband met het huidige tegel/stuc werk wat we wilden behouden. Ook het huidige leidingwerk moest aangepast worden aan de nieuwe situatie. De levering is tot zo ver goed verlopen dat alles compleet en onbeschadigd is afgeleverd en gemonteerd, zijnde dat de afvoer kap niet gemonteerd kon worden door dat de oude schouw te laag was, heb deze zelf aangepast. Kwa prijs/kwaliteit is i-kook aan te bevelen, moet wel goede en duidelijke afspraken maken wat je wilt en wat de mogelijkheden zijn, gezien er in de prijs weinig ruimte is voor aanpassingen en tevens meer onvoorzien extra werk.
Reactie of foto toevoegen
“Te weinig info gekregen”
Door Fam. Matthijssen op woensdag 3 aug 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
Wij hebben een nieuwe keuken voor ons vakantiehuisje gekocht. Te weinig info over apparatuur gekregen en te weinig meegedacht. Voorbeeld: enorme herrie afzuigkap, geen indicatie of vaatwasser klaar is en geen kort programma, oven onhandig op die plek. Bediening inductiekookplaat zó ongemakkelijk, zodat er inmiddels een nieuwe inductiekookplaat in zit van ander merk. Nooit door I-kook aangehaald om bovenzijde keuken af te timmeren. Buts in aanrechtblad, krassen in ovendeur, plint achterstevoren gemonteerd. Eerste twee opgelost, laatste punt pas later geconstateerd. Vandaag 2 keer gebeld, werd niet opgenomen, klacht: gootsteen loopt leeg, daar stoppen niet goed afdichten.
REACTIE VAN GW
Wellicht ook eigen initiatief tonen en kijken wat de specificaties van apparatuur is wat je koopt!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Cleyman op woensdag 3 aug 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
Wij kregen een goede uitleg, hulp bij de keuze, er werd veel tijd vrijgemaakt om door de toonzaal te lopen zodat we alles goed konden zien in werkelijkheid, levering op korte termijn en perfect in orde! Een echte aanrader!!!
Reactie of foto toevoegen
“Zekere aanrader”
Door Heijnen op donderdag 21 apr 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
keuken laten plaatsen . zeer gemotiveerde en behulpzame medewerkers. Probleempje met oven / ovenkast gehad na 4 maanden , werd zeer serieus behandeld en is perfect opgelost. Geen enkele aanmerking op de klantvriendelijkheid ,medewerking en afspraken! Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Goed en vriendelijk”
Door Stephanie Wisse op donderdag 18 feb 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
Goede service en vriendelijke werknemers. Ruim de tijd voor ons genomen en wat wij super vonden is dat toen onze oven later werd geleverd wij een leen oven kregen tot die van ons was geleverd! Bedankt voor de goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer content”
Door P. van Dalsem op zaterdag 17 okt 2015 '15 | vestiging Bergen op Zoom
Goed ontvangen op de vestiging, prettige uitleg en flexibel met de levering. Zeer content met de keuken, plaatsing super. Alleen deukje in kastdeurtje, nieuwe al in bestelling, wachten nog op levering(plaatsing). Onderhoud set granieten aanrecht vochtig, komt nieuwe voor na dit te hebben gemeld.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Els Kamps op zondag 11 okt 2015 '15 | vestiging Bergen op Zoom
Prettig geholpen. Goede service. Meteen antwoord op vragen.
Denken met je mee. Je bent tot niets verplicht. Humoristische verkoper. Prettig om mee te maken. Zo kan het ook. Geen aanbetaling. Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Bekwaam”
Door F.Aarts op donderdag 6 aug 2015 '15 | vestiging Bergen op Zoom
Goed advies gehad van verkoper Daniel. Problemen die er waren zijn correct opgelost. Afspraken correct nagekomen. De monteurs waren beide keren zeer goed op de afgesproken tijd aanwezig en zeer bekwaam met het vak op de hoogte en zeer vakkundig. Contacten waren altijd zeer prettig.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed”
Door De Vilder Jimmy op donderdag 6 aug 2015 '15 | vestiging Bergen op Zoom
Verhouding prijs / kwaliteit is zeer goed.Heb ook goede ervaring met de medewerkers van deze vestiging . Eventuele problemen worden vakkundig opgelost. Score ligt tussen goed en super , maw. zeer goed. Voor mij , is I-Kook , een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Naar volle tevredenheid geholpen”
Door Van Egeraat op dinsdag 4 aug 2015 '15 | vestiging Bergen op Zoom
Vriendelijk geholpen bij aankoop van de keuken.Helaas bij aflevering diverse onderdelen beschadigd .Deze zijn naderhand alsnog geplaatst volgens afspraak.Kortom ,we zijn naar volle tevredenheid geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Voldoet aan verwachtingen”
Door Hoeffgen op zondag 2 aug 2015 '15 | vestiging Bergen op Zoom
Aardig personeel , helpt vlot. De keuken voldoet aan de verwachtingen en is snel geplaatst. Enige maar is de tegelzetter die zijn afspraken niet na kwam. Dit staat buiten I-kook maar misschien deze meneer niet meer adviseren aan de klanten.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Monique Simons op zaterdag 1 aug 2015 '15 | vestiging Bergen op Zoom
Marvin heeft mij prima geholpen en goed advies gegeven. Als extra service heeft hij mij naar het station gebracht. De keuken voldoet aan al mijn verwachtingen en de kwaliteit is uitstekend voor de prijs die ik betaalde. Ik zal i_kook zeker aanraden bij andere.
Reactie of foto toevoegen
“Behulpzaam”
Door Versendaal op zondag 26 apr 2015 '15 | vestiging Bergen op Zoom
Behulpzame, meedenkende medewerkers! Niet alleen tijdens de verkoop, maar ook gedurende het hele plaatsingsproces werd de kwaliteit gevolgd. Loopt alles volgens schema en is alles van goed kwaliteit ... zo is de gehele verbouwing prima verlopen en hebben we een TOP keuken staan :)
Reactie of foto toevoegen
“Goed besluit”
Door masseurs op zondag 26 apr 2015 '15 | vestiging Bergen op Zoom
zeer goede behandeling van mijn vragen . gelijk een zeer correcte prijs. na nog verder gezocht te hebben naar een keuken na 1week toch besloten bij I-KOOK te bestellen. na bestelling en een zeer correcte levering volgens afspraak mag ik zeker zeggen dat ik erg blij ben met mijn besluit de nieuwe keuken bij I-KOOK te bestellen
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Truus en Peter op zondag 17 feb 2019 '19 | vestiging Capelle aan den IJssel
Na jarenlang ons algemeen te oriënteren op een nieuwe keuken was afgelopen zomer hét moment daar. Al snel bij I-Kook beland. Hier werden we prima geholpen door het team. Rob was ons persoonlijk adviseur. Met veel geduld en bruikbare tips heeft hij een passend ontwerp getoond. We hebben een U-vormige keuken gekocht met een schiereiland en achterwanden in het materiaal en kleur van de werkbladen, inclusief alle denkbare apparatuur. Voor de montage zijn direct al meerdere dagen ingepland, omdat we best wel wat speciale, moeilijke zaken hadden. Vincent was onze nauwkeurige monteur die in alle rust en met hoogste precisie de keuken heeft geplaatst. Pas wanneer ook híj tevreden was over het resultaat werd de volgend stap gezet.Super. Kleine zaken die na montage nog openstonden zijn snel en naar volle tevredenheid opgelost. We kunnen I-Kook zeer aanbevelen als je op zoek bent naar een professioneel en betrokken team dat er alles aan doet om aan al je wensen te voldoen zonder opdringerig te zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Matzwarte keuken”
Door samantha van den berg op zondag 10 feb 2019 '19 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik heb bij deze vestiging een mat zwarte keuken gekocht. De keuken heeft een lastige vorm en maten maar dit was voor Andre geen probleem. Vanaf het moment van binnenkomst en de aftersales alles is keurig geregeld! Ik raad iedereen aan om een hier een keuken te kopen. Eerlijk en transparant
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over de service”
Door M. Kieviet op zaterdag 9 feb 2019 '19 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik heb een keuken gekocht en ben zeer tevreden over de service. De monteur heeft keurig gewerkt.
FOTO VAN M. KIEVIET
Keuken in landelijke stijl
+ Toon extra foto van M. Kieviet
Reactie of foto toevoegen
“Een 10”
Door Jack L. op vrijdag 26 okt 2018 '18 | vestiging Capelle aan den IJssel
Van het begin tot het einde een prima service. Geen hijgerige verkopers en vooral gelijk een echte prijs zonder dat je hier eerst nog 40% van af moet onderhandelen.
We hebben echt bijna alle keukenzaken bezocht in de omgeving, maar bij meeste (niet allemaal) zijn de verkopers als je eenmaal in gesprek gaat nogal opdringerig.
Bij I-kook gaat dat veel relaxter. We zijn geholpen door Jerry (Normaal vestiging Den Haag) en die heeft samen met ons echt een hele mooie keuken ontworpen. Dat hij keukens snapt is wel duidelijk en heeft ons met zijn ervaring prima geholpen en ook behoed voor een paar minder verstandige keuzes. En dan moet die nog geplaatst worden. Ook een complimentje voor de meubeltaxi die met duidelijke communicatie er voor zorgde dat we precies wisten wanneer ze kwamen en goed voorbereid waren op de levering. (Dat zijn echt veel meer dozen dan je verwacht). En dan het inbouwen. Dat ging dan ff mis. Goede en vriendelijke monteur, maar door het verkeerd interpreteren van de tekening werden een paar hoge kasten verkeerd neergezet en nog erger verkeerd afgezaagd. De rest werd perfect ingebouwd, maar we bleven wel achter met een te kort afgezaagde plaat en lelijke schroefgaten in het zicht. Daarbij ook nog een kastdeurtje dat de verkeerde kant op open ging en een beschadigd deurtje. Dat was ff balen. Natuurlijk gelijk contact gezocht me I-kook, het duurde even voordat we reactie kregen. Waarschijnlijk doordat dit midden in de zomervakantie was. Maar na een paar weken werd ik gebeld door Jessica van I-kook Capelle en die is een paar dagen daarna gelijk langs geweest en heeft de situatie bekeken. En die beloofde dat alles opgelost zou worden. En afgelopen week is weer een andere vriendelijke monteur langs geweest en die heeft alle puntjes perfect opgelost. We hebben nu echt een geweldige keuken. OK, alles ging niet in een keer goed. Maar foutjes worden gemaakt. En als die dan zonder moeilijk te hoeven doen perfect opgelost worden, dan krijg je van mij een 10. Ik kan iedereen aanraden om bij I-kook een keuken aan te schaffen. Zeker bij het aanschaffen en inbouwen van een keuken kan een hoop mis gaan. Het is dan belangrijk dat de service niet stopt na het afsluiten van de deal.
FOTO VAN JACK L.
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met inbouw apparatuur”
Door Jasperse op donderdag 8 mrt 2018 '18 | vestiging Capelle aan den IJssel
Een nieuwe keuken met inbouw apparatuur. Goede voorlichting, veel aandacht voor de klant. Een fantastische installateur die alles perfect heeft geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Jeroen & Elianne op donderdag 28 dec 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Na advies van verschillende mensen om ons heen zijn wij bij I-kook naar binnengelopen. Eindelijk een keukenzaak waarbij we eerst zelf op ons gemak rond konden lopen. Daarna heeft Jessica ons fantastisch geholpen. Alles was vrijwel mogelijk en met elkaar heeft dit geresulteerd tot onze allereerste droomkeuken. Jessica heeft ook het inmeten gedaan in onze woning. Wij hebben achteraf nog een aantal keer onze keuken aangepast en niets was te gek. De keuken hebben wij zelf laten plaatsen en aan deze overdracht ontbrak niks. Dus opnieuw een zeer positieve ervaring bij I-kook. Drie andere vriendenstellen van ons zijn inmiddels ook bij I-kook Capelle geweest en delen ook onze ervaring. I-Kook Capelle, en speciaal Jessica, onwijs bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Complete nieuwe keuken”
Door Claudia van den Berg op vrijdag 8 dec 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Compleet nieuwe keuken gekocht, heel goed en kundig geholpen in de winkel. Ook onze complimenten aan de monteur die de keuken kwam plaatsen! Ik zou I-Kook zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Jennefer Lau op vrijdag 8 dec 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik heb een paar maanden geleden een keuken gekocht. Ben er superblij mee, snelle goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede ervaring”
Door René & Yvonne op woensdag 4 okt 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Hele goede ervaring. Prettig gesprek zonder al te veel poespas met hoge startprijzen en korting op korting zoals bij veel andere keukenzaken. Bij de levering ontbraken alleen een aantal legplanken, maar na het nabestellen waren ook deze redelijk snel binnen en was onze keuken compleet. We zijn er erg blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Service na 5 jaar”
Door Linda op zaterdag 8 jul 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Na 5 jaar was een deurtje beschadigd. Gevraagd via email of dit nog te herstellen was. Heb gewoon een nieuwe deur gekregen. Hadden al mijn gegevens nog na 5 jaar. Ik zeg top winkel top service top medewerkers!
Reactie of foto toevoegen
“In het algemeen een aanrader”
Door Dico Krommenhoek op vrijdag 9 jun 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Prima contact, goede voorlichting, meedenken. Echter helaas verkeerde informatie betreffende leidingen en de afmetingen van een eindstuk, waardoor de monteur drie keer moest komen. Aftersales: OK, met kleinigheidje: heb info gevraagd betreffende een onderdeel waarover niets staat in de handleiding, maar wel bijgeleverd is bij de stoomoven. Was doorgestuurd naar de leverancier...Nog geen antwoord. In het algemeen: Aanrader: JA
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door Julia op zondag 2 apr 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik ben erg goed geholpen door een zeer terzake deskundige verkoper. Omdat ik zelf precies wist wat ik wilde konden er snel goede beslissingen worden genomen. De installatie van de keuken is vlekkeloos verlopen. Twee monteurs, die om 6.45 uur begonnen en om 12.45 stond de gehele keuken, inclusief de prachtige stenen aanrechten.
Reactie of foto toevoegen
“Positief”
Door Veny op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Dit was inmiddels onze derde keuken die, uiteraard voor verschillende woningen, werd aangekocht. Zoals reeds de eerste keer, is ook nu alles vlot verlopen mede dankzij het entoesiasme van het personeel.
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijk”
Door Igor Burchitz op maandag 20 feb 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
I-Kook was onze beste ervaring in de laatste jaren!!! In verband met nieuwbouw woning, hadden wij veel contacten gehad met verschillende bedrijven, aannemers en installateurs. I-Kook is gewoon een etalon voor klantvriendelijk, professionalisme en deskundigheid. Na 4 maandenlange zoektocht en heel veel keukenwinkels (17 in totaal), gekozen wij voor I-Kook in Capelle aan den Ijssel. Wij hadden 4 lange gesprekken om alles nauwkeurig te bepalen en goede design van de keuken te krijgen. Tijdens elke gesprek was de adviseur, Jessica Renders, zeer vriendelijk, deskundig en helemaal niet opdringerig zoals bij andere winkels. Bestellen, inmeten en levering ging fouten-loos en alles was netjes op tijd opgeleverd. Ook tijdens deze belangrijke periode stond Jessica constant klaar met hulp en vriendelijk advies. De installatie van de keuken verliep op kwalitatief hoog niveau door Rene van De Keukenstellers. Wij waren zeer blij hoe alles geïnstalleerd was maar ook met suggesties en het meedenken over efficiëntere gebruik van de keuken. Ook hebben de waterkraan en verlichting elders anders aangeschaft en niet in de keukenzaak. Maar die werd alsnog heel vriendelijk geïnstalleerd door Rene. Onze keuken heeft ons geen enkele zorg opgeleverd, we zijn er heel blij mee en service was boven alle verwachtingen.
FOTO VAN BURCHITZ
Reactie of foto toevoegen
“Naar volledige tevredenheid”
Door Esther op vrijdag 28 okt 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Mooie keuken voor een goede prijs. Ik ben tot nu toe ook erg tevreden over de kwaliteit. Er waren wat problemen met de installatie door een derde partij, maar dankzij de hulp van I-Kook zijn de problemen volledig naar tevredenheid opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door A.Limam op vrijdag 28 okt 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Bij het uitzoeken zeer goed geholpen, later bleken 2 kastjes 10 cm smaller te worden ivm ruimte bij het opendoen, dit is niet gecommuniceerd. Dit bleek noodzakelijk maar zou fijn geweest zijn als het was besproken. Door een ongelukje van onze timmerman werd een deurtje beschadigd, dit hebben wij vergoed gekregen. Complimenten hiervoor.
Reactie of foto toevoegen
“Goed en plezierig”
Door J.Westrik op dinsdag 9 aug 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
goede en plezierige voorlichting over keukens, waardoor onze keuze makkelijker werd. Ook onze ervaring met de installateur v. Santen was goed en ter zake kundig. Het probleem met een gasleiding werd door hem alsnog verholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Werd goed meegedacht”
Door Miranda Eimers op vrijdag 5 aug 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben een hele nieuwe keuken gekocht. Kregen zeer goede begeleiding. Er wordt goed meegedacht en verschillende mogelijkheden en goede alternatieven worden geboden. Ook wordt er goed gekeken naar praktische zaken, waar we nu veel profijt van hebben. Een echte aanrader om bij I-Kook een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer kundig bij verkoop”
Door Peter Brok op woensdag 3 aug 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Goede en zeer kundige verkoper(Andre), we zijn zeer tevreden over de totale aanschaf van de keuken. Ook zijn we tevreden over hoe de mankementen zijn afgehandeld. Het enige minpuntje is dat we een spoelbak hebben die niet afloopt naar het putje. Hierdoor blijfen de vuilresten sneller in de spoelbak achter. Wij hebben ons dat bij aanschaf niet gerealiseerd dat deze mogelijkheid bestond.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne samenwerking”
Door Yvo van der Tol op woensdag 3 aug 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
We hebben een hele fijne samenwerking gehad met Jessica Renders van I-Kook Capelle. Ze heeft samen met ons gekeken naar de beste keuze voor ons budget en dacht ook mee met de mogelijkheden die we hadden in onze keuken. We hebben na de plaatsing ook een foto van de keuken gestuurd naar Jessica om te laten zien hoe hij is geworden en om haar te bedanken.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk en denken mee”
Door Nico op woensdag 3 aug 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
We hebben een nieuwe keuken gekocht bij i-kook. Vriendelijk geholpen door een mee denkende verkoper zonder de poespas en prijs spelletjes die we bij andere verkopers ondervonden. De aflevering en plaatsing verliep precies volgens afspraak. Wij zijn super blij met onze prachtige nieuwe keuken.
FOTO VAN NICO
Kleurige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede informatie”
Door Peter van Beek op dinsdag 23 feb 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Goede informatie en duidelijkheid bij aanschaf van een keuken. Klein probleem bij het plaatsen maar het probleem werd naar genoegen opgelost.
Het is zeker dat ik dit bedrijf zal aanbevelen om er in ieder geval te gaan kijken
Reactie of foto toevoegen
“Plaatsen keuken apart in rekening gebracht”
Door S. Rensch op donderdag 18 feb 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
In de veronderstelling geweest dat het plaatsen van de keuken in de totaalprijs zat. Dit bleek niet het geval. Vraag om een specificatie leverde een handgeschreven nota op. Had hier dus heel iets anders van verwacht.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Fam. Molendijk op vrijdag 23 okt 2015 '15 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij zijn heel tevreden over I-KOOK. Prijs, kwaliteit, goed advies, fijn personeel, een zaak die z'n afspraken na komt. Wij genieten intens van de nieuwe keuken. Kortom een aanrader I-KOOK Capelle aan de IJssel
Reactie of foto toevoegen
“Prijs viel mee”
Door silvina Monteiro Borges op zaterdag 17 okt 2015 '15 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik was goed geholpen door André . wilde het veranderden dit was allemaal mogelijk , tot mijn keuken was zoals ik hem wilde hebben.
de prijs valt ook wel mee. Iedereen denkt adt het duurrder is dan ik ervoor heb betaald.
Reactie of foto toevoegen
“Service super, apparatuur is minpunt”
Door Reijmerink op zaterdag 17 okt 2015 '15 | vestiging Capelle aan den IJssel
Positieve uitleg door dhr. Steenvoorden van i-kook vestiging Capelle aan den IJssel, minpunt is dat de inbouwapparatuur van goedkope bouwmarkt kwaliteit is. Dit was ook de opmerking van de monteur van ETNA die al voor de derde keer bij ons was. Slecht resultaat afwasmachine qua wassen en drogen, koel/vriescombinatie al vernieuwd en nu loopt of er een raket op stijgt. Super service van i-kook Capelle aan den IJssel door direct een leen koelkast te brengen nadat de nieuwe binnen 48 uur de geest gaf.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens I-Kook
Website: www.i-kook.nl
aAlmere (15 ervaringen), Papiermolenweg 22, 1333 DG Almere, tel 036 - 537 16 37
bAlphen aan den Rijn , Euromarkt 105-107, 2408 BD Alphen aan den Rijn, tel 0172 - 25 15 10
cBergen op Zoom (24 ervaringen), Oude Moerstraatsebaan 3, 4614 RN Bergen op Zoom, tel 0164 - 26 37 38
dCapelle aan den IJssel (29 ervaringen), Lylantse Baan 6. 2908 LG Capelle aan den IJssel, tel 010 - 251 91 77
eDen Haag (33 ervaringen), Zichtenburglaan 16, 2544 EB Den Haag, tel 070 - 359 50 40
fDen Helder (7 ervaringen), Ravelijncenter 31, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 16 50
gEindhoven (4 ervaringen), Kanaaldijk-Noord 5A, 5613 DH Eindhoven, tel 040 - 303 37 00
hEtten-Leur (4 ervaringen), Lokkerdreef 33, 4879 ND Etten-Leur , tel 076 - 303 39 76
iHattem (13 ervaringen), Populierenlaan 5, 8051 DA Hattem, tel 038 - 444 06 08
jHengelo OV (7 ervaringen), Deurningerstraat 1, 7557 HA Hengelo, tel 074 - 250 37 30
kHuissen (23 ervaringen), Begonialaan 5, 6851 TE Huissen, tel 026 - 325 25 88
lLeeuwarden (11 ervaringen), Kelvinstraat 9, 8912 AN Leeuwarden, tel 058 - 212 20 35
mOud-Beijerland (8 ervaringen), Willem Beukelszstraat 6, 3261 LV Oud-Beijerland, tel 0186 - 62 10 40
nOudehaske (10 ervaringen), Hasker Utgongen 1, 8465 SJ Oudehaske, tel 0513 - 67 74 64
oSittard (6 ervaringen), Rijksweg Zuid 216, 6134 AG Sittard, tel 046 - 303 00 81
pSliedrecht (14 ervaringen), Parrallelweg 4a, 3364 AL Sliedrecht, tel 0184 - 41 95 26
qSoesterberg (34 ervaringen), Richelleweg 1, 3769 AZ Soesterberg, tel 0346 - 33 06 16
rVeendam (35 ervaringen), Transportweg 10, 9645 KX Veendam, tel 0598 - 63 49 03
sVeenendaal (14 ervaringen), Groeneveldselaan 35, 3902 HA Veenendaal, tel 0318 - 74 26 57
tZaandam (3 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 21, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 303 06 68
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.