Feedback
9,4

I-KOOK

Website: www.i-kook.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.i-kook.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van I-KOOK
I-KOOK is een jong en snelgroeiend familiebedrijf met inmiddels meer dan 25 winkels door heel Nederland. Bij I-KOOK doen we niet aan pushverkoop, daarom hebben wij ook geen keukenverkopers maar keukencoaches. Keukencoaches zijn behulpzaam, vakkundig en eerlijk.

De cultuur
Het bedrijf is gebouwd op de mensen, er is een open cultuur en nauwelijks hiërarchie. Bij I-KOOK moet je gewoon logisch gedrag vertonen, steeds in het belang van de klant. Veel regels zijn daarvoor niet nodig. De keukencoaches hebben veel ruimte voor eigen invulling en krijgen veel verantwoordelijkheid om hun klanten blij te maken.

Ervaar een keukencoach!
Steeds zorgzaam. We blijven steeds je aanspreekpunt tot je helemaal tevreden bent met de keuken en daarna. Als je met I-KOOK zaken doet krijg je altijd te maken met dezelfde mensen. Geen batterij aan verkopers, orderverwerkers, serviceafdelingen en anonieme telefoonnummers, maar een keukencoach die je helpt van het eerste contact tot de oplevering en verder.

Altijd vakkundig. De keukencoaches van I-KOOK hebben gedegen kennis van zaken, zijn echte vakmensen en hebben oprechte interesse in hoe het echt gaat werken bij jou thuis!

Gewoon eerlijk. We willen je altijd eerlijk behandelen, we hebben de intentie om je de mooist mogelijke keuken te leveren voor de beste prijs!

Wij beloven nooit wat we niet waar kunnen maken!

Mogen we je overtuigen van onze werkwijze?
Kom dan langs in één van onze winkels of maak een afspraak.



Meer informatie over I-KOOK
Onze winkels: www.i-kook.nl/winkels
Afspraak maken: www.i-kook.nl/afspraak-aanvragen
Ervaringen
Er zijn 1085 ervaringen over I-KOOK. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren828 ervaringen
4 sterren194 ervaringen
3 sterren28 ervaringen
2 sterren6 ervaringen
1 ster20 ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service

Per vestiging:
“Alles compleet en perfect”
Door Addy van der Molen op dinsdag 12 jul 2022 22 | vestiging Etten-Leur
Heel erg blij met onze keuken. In de showroom werden we al zeer goed geadviseerd door Arif Yusupov. Geen opdringerige verkooppraatjes. Het plaatsen ging ook heel goed. Alles gelukkig compleet en perfect geplaatst. Ik kan iedereen I-Kook aanraden!
FOTO VAN ADDY VAN DER MOLEN
Reactie of foto toevoegen
“Het resultaat mag er zijn”
Door Patricia op woensdag 29 jun 2022 22 | vestiging Etten-Leur
Vorig jaar keuken gekocht bij I kook in Etten-leur. Tot op de dag van vandaag nog steeds erg blij met de keuken. Zijn erg erg goed geholpen door keukencoach Charlotte. Samen de keuken ontworpen en het resultaat mag er zijn.
FOTO VAN PATRICIA
Reactie of foto toevoegen
“Open communicatie”
Door Peter Verschoor op maandag 2 mei 2022 22 | vestiging Etten-Leur
Uitstekend geholpen bij het vinden van een nieuwe keuken. Er werd open gecommuniceerd over de prijs, en bij obstakels (zoals leidingwerk verplaatsen) snel een oplossing gevonden. Je hoeft hier ook niet over de prijs te onderhandelen. (In de bijgevoegde foto is de keuken 90% klaar)
FOTO VAN PETER VERSCHOOR
Reactie of foto toevoegen
“Fijn contact en goed meegedacht”
Door Myrna op woensdag 23 mrt 2022 22 | vestiging Etten-Leur
Arif heeft ons goed geholpen bij het uitzoeken van een keuken. Hij dacht goed mee met onze wensen en de opstelling die wij graag wilden. Het contact loopt nog steeds goed en bij het bestellen van extra mandjes voor de apothekerskast was dit ook allemaal geen probleem. Tevens heeft hij meegedacht in het vinden van een aannemers, wat in deze tijd nogal lastig is.
FOTO VAN MYRNA
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie en praktische keuken”
Door Familie Vermeulen op woensdag 8 dec 2021 21 | vestiging Etten-Leur
Gezamenlijk met Freek een keukenopzet gemaakt die aansloot op onze wensen. Dat er bij de levering en plaatsing wat zaken niet goed gingen, is uiteindelijk naar volle tevredenheid opgelost. Wij zijn daarom ook superblij met deze mooie en praktische keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Aanschaf nieuwe keuken”
Door C. Martens op woensdag 17 nov 2021 21 | vestiging Etten-Leur
Zeer goede service. De verkoopster dacht goed met ons mee.
FOTO VAN C. MARTENS
REACTIE VAN CHARLOTTE NOTENBOOM
Hi fam Martens, wat hebben jullie het gezellig gemaakt! Het resultaat mag er zijn.
Veel kookplezier gewenst in jullie nieuwe keuken.
REACTIE VAN MARTENS
Dankjewel Charlotte !
Jij bedankt voor alles dankzij jou hebben we deze mooie keuken kunnen realiseren!
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Janny neelen op woensdag 13 okt 2021 21 | vestiging Etten-Leur
Ben heel goed geholpen door Charlotte, ze voelde gelijk aan wat mijn smaak was. Heb heel goed advies gekregen om toch mijn droomkeuken en mijn wensen binnen mijn budget te kunnen kopen.
REACTIE VAN CHARLOTTE
Dankjewel voor je mooie compliment Janny! Fijn dat je zo blij bent met de keuken.
Bijgevoegd nog wat foto's van jouw keuken
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Bart Broeken op woensdag 6 okt 2021 21 | vestiging Etten-Leur
Wij zijn erg goed geholpen en geadviseerd door Freek. Hij heeft ook ideeën aangedragen waar wij niet aan gedacht hadden en wat echt een verbetering is gebleken. Ook de service punten na afloop zijn goed opgepakt. Al met al zeker een aanrader!! Nogmaals dank aan Freek.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Marit Israël op dinsdag 21 sep 2021 21 | vestiging Etten-Leur
Ik ben zeer tevreden over de service van Keukenadviseur Freek. Een zeer fijn gesprek, waar samen gekeken werd naar smaak en budget. Uiteindelijk is hier een geweldige keuken uit gekomen. Zelfs de service na een kleine beschadiging was super. Gelijk gebeld en Freek gaf aan dat er een nieuwe plaat gestuurd werd. Kortom, geweldig en een echte aanrader voor iedereen!
Reactie of foto toevoegen
“Een goede ervaring”
Door Toos op donderdag 16 sep 2021 21 | vestiging Etten-Leur
Onze keuken is geplaatst en we zijn er super blij mee. Freek bedankt voor de goede adviezen en Charlotte bedankt voor het te woord staan tijdens vakantie Freek. Ook een bedankje voor de monteurs die de keuken hebben geplaatst. Al met al een goede ervaring met eerlijke adviezen. Zeker de moeite waard als je aan nieuwe keuken toe bent.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Lesley Poppelaars op donderdag 16 sep 2021 21 | vestiging Etten-Leur
Wij zijn geholpen door Freek de Koning. Hij heeft de keuken voor ons ontworpen en goed uitgelegd. Goed door het proces door geholpen. 2 vakkundige mannen hebben de keuken mooi in elkaar gezet met goede uitleg erbij gegeven. Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN LESLEY POPPELAARS
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop van een prachtige keuken”
Door Niels Harkema op woensdag 15 sep 2021 21 | vestiging Etten-Leur
Prachtige keuken gekocht bij Freek in Etten Leur. Goed advies en precies wat wij zochten. Hoogwaardige kwaliteit en een prachtig design. Ook de installatie verliep zeer snel en netjes, erg fijn!
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door Albert op zondag 22 aug 2021 21 | vestiging Etten-Leur
Ik heb een prachtige keuken samengesteld met de keuken coach van I-Kook, alle puntjes werden tot in detail uitgewerkt en tijdens de montage ontbrak er niets en waren er geen restpunten. Overal erg tevreden.
FOTO VAN ALBERT
REACTIE VAN CHARLOTTE
Hi Albert, Dankjewel voor je leuke review! Fijn dat je zo tevreden bent. Bijgevoegd nog een foto van je spoelbak met geïntegreerde korfplug opener en zeeppompje. Met vriendelijke groet, Charlotte (keukencoach)
Reactie of foto toevoegen
“Bevelen het aan”
Door Jaimy & Kim op zaterdag 14 aug 2021 21 | vestiging Etten-Leur
Net een nieuw huis gekocht en er moest een nieuwe keuken in omdat de oude keuken uit de jaren '50 kwam en niet onze smaak was. Toen kwamen we uit bij I-Kook en maakten we via internet zelf onze keuken. Al snel hadden we een afspraak gepland staan en konden we snel terecht. Wij kunnen alleen maar vol lof spreken over I-Kook Etten-Leur! De service was top. De snelle manier van communicatie en rustig alle materialen en opties bekijken was geen probleem. We werden goed geholpen en kregen antwoord op al onze vragen. Ook met een kleiner budget kun je terecht. Geen vaste verkooppraatjes en geen push-gedrag, wat ons voor we kwamen kijken een beetje dwarszat; wat kunnen we verwachten bij het kopen van een keuken? Maar we werden goed behandeld, de "Klant is koning"! Bij ophalen van onze keuken was het aanrechtblad niet aanwezig en was er een bovenkastje kapot. Het werkblad was binnen een halve week binnen. Het kastje was wel wat langer onderweg, maar we werden goed op de hoogte gehouden door de mensen van I-Kook. Met persoonlijke aflevering van ons bovenkastje en een leuk presentje mochten we op de foto. Wij bevelen I-Kook Etten-Leur aan!
FOTO VAN JAIMY & KIM
REACTIE VAN FREEK DE KONING
Heel veel plezier in jullie paleisje en dank voor de leuke reactie! Hartelijke Groet, Freek
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Quoc Lequy op woensdag 9 jun 2021 21 | vestiging Etten-Leur
Op 29 maart 2021 heeft I-kook Etten-Leur bij ons in Rijsbergen een keuken gemonteerd. Er ontbreken een vaatwasser en een wijnklimaat. Vertraging opgelopen door Covid-19.
Meer malen heen en weer contact gehad. De eigenaar van I-kook heeft zelf contact met ons opgenomen en netjes opgelost. Dat noem ik goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Positieve ervaring”
Door Nico Heeren op dinsdag 9 feb 2021 21 | vestiging Etten-Leur
Deskundig advies gericht op onze wensen, men neemt de tijd en heeft een luisterend oor, afspraken worden goed nagekomen, na plaatsen enkele aandachtspunten die zeer proactief werden aangepakt, TOP!!

Aanvulling ontvangen 29 april 2021: Mijn positieve ervaring met het I-KOOK filiaal te Etten-Leur heeft mede te maken middels de fijne contacten en deskundigheid van keukencoach Freek de Koning.
FOTO VAN NICO HEEREN
Reactie of foto toevoegen
“Proactief”
Door Paul Broeders op donderdag 8 okt 2020 20 | vestiging Etten-Leur
Alleen maar lof, vriendelijke ontvangst, snel door wat onze wensen zijn en vindt daar dan ook snel de juiste oplossingen bij. Uitgestelde levertijd i.v.m. eerst verbouwen is geen probleem. Helaas wat kleine afwijkingen bij de levering maar daar wordt dan ook weer proactief, snel en goed op gereageerd. Hetzelfde geld als je zelf wat verprutst tijdens het plaatsen en het mooie is dat daar dan ook nog dezelfde korting gehandhaafd wordt als bij aanschaf.
FOTO VAN PAUL BROEDERS
Zelf geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat mag er zijn”
Door R. Koopman op zaterdag 8 aug 2020 20 | vestiging Etten-Leur
Goed geholpen met de keuze van de keuken en zeker toen na plaatsing bleek dat de kraan en spoelbak een defect hadden. Deze onderdelen werden direct nieuw besteld en in korte tijd geleverd. Gezien de reacties van een ieder die de keuken ziet, mag het resultaat daar zijn!
Reactie of foto toevoegen
“Alles voor elkaar gekomen”
Door Ria Bosma op dinsdag 28 jul 2020 20 | vestiging Etten-Leur
Super blij met onze keuken. Goed geadviseerd door medewerker Freek. Alles volgens afspraak gegaan. Wij zaten krap in de tijd maar het is allemaal binnen het tijdsbestek voor elkaar gekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Gemengde ervaring”
Door H. Wiegmans op vrijdag 6 mrt 2020 20 | vestiging Etten-Leur
Tijdens het koopproces werden door een verkoper (die twee dagen later zou vertrekken) de bekende trucs uitgehaald zoals beschreven door de Consumentenbond (laatste dag van de kortingsactie/nu beslissen/etc.). Tijdens de installatie is er veel misgegaan. Plafondplint niet goed uitgemeten (moest een andere oplossing voor komen). Deurtjes werden op de kastjes gezet met vuile handen. We hebben de smeerboel zelf maar gereinigd. Afdekplaatjes voor de scharnieren werden door mij teruggevonden in een afvaldoos. De massa karton en ander afval werd niet afgevoerd (staat in de kleine lettertjes). Verkeerde kokend waterkraan geadviseerd. Moest veranderd worden. Granieten aanrechtblad was niet optimaal. Enz., enz. Typisch is dat er geen officiële oplevering is. Mogelijk dat dat bij andere bedrijven ook niet gebeurt maar het zou toch zeer aan te raden zijn om het hele proces met de klant af te ronden. Ook tussendoor is er geen initiatief vanuit I-Kook geweest. Uiteindelijk zijn wij toch niet geheel ontevreden, hoewel recent bleek dat er tussen twee glasplaten in een verlicht kastje nog veel styropor zit. I-Kook zou contact opnemen met de installateur. Nooit meer iets gehoord.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door van zeeland-beckx op woensdag 20 nov 2019 19 | vestiging Etten-Leur
keuken, goed geholpen door adviseur en niet dwangmatig geholpen.Goed advies en een prima afterservice.
FOTO VAN VAN ZEELAND-BECKX
Resultaat
+ Toon extra foto van van zeeland-beckx
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Patrick van den Dobbelsteen op maandag 23 jul 2018 18 | vestiging Etten-Leur
Super goed geholpen door Paul. Bij het bestellen een misverstand ontstaan maar dat is perfect opgelost. Heel blij met onze mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door H Veenstra op vrijdag 20 jul 2018 18 | vestiging Etten-Leur
Goed geholpen ze hadden een foutje gemaakt maar is top opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij en tevreden”
Door Brigitte Keulemans op dinsdag 1 mei 2018 18 | vestiging Etten-Leur
Ik heb een keuken gekocht bij I-KOOK in Etten-Leur. Ik ben goed geadviseerd met het samenstellen van de keuken.. Er is veel aandacht voor wat je wil als klant.Je krijgt goeie tips en adviezen. Er wordt je niets opgedrongen en er wordt alle tijd en aandacht aan je besteed. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanbevelen die een mooie, kwalitatief goeie en betaalbare keuken wil aanschaffen. Het bedrijf dat de keuken komt plaatsen is zeer vriendelijk, behulpzaam en communicatief. Onder leiding van Leen wordt alles in prima banen geleid. Zelfs toen mijn stucadoor het op het allerlaatste moment het liet afweten regelde Leen een stucadoor zodat de keuken toch nog op de afgesproken datum geplaatst kon worden. Leen je bent een topper!!
Ik ben dan ook ontzettend blij en tevreden met mijn prachtige keuken.
FOTO VAN BRIGITTE KEULEMANS
Goed samengestelde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Matex fronten”
Door Jerry Nasa op woensdag 23 nov 2016 16 | vestiging Etten-Leur
Op zich zijn we vriendelijk geholpen. We wilden een keuken in fineer. Deze was een stuk duurder. Bij nauwkeurig bekijken van de fronten bleek dat het toch echt kunststof (matex) was en geen fineer. In de catalogus stond het als Matex omschreven. De verkoper zei dat hij niet precies wist wat dat was en dat hij het hoofdkantoor niet op zaterdag kon bereiken. Op internet vond ik later zelf dat matex kunststof is en geen hout. Ik heb verder afgezien van de koop, het vertrouwen was weg.
Reactie of foto toevoegen
“Een goede ervaring”
Door Marleen op woensdag 22 mrt 2023 23 | vestiging Barendrecht
Goede ervaring met I-Kook Barendrecht. Fijn geholpen door An met het uitzoeken van de keuken en het meedenken in praktische zaken. Plaatsing van de keuken binnen 1 dag en de keuken was compleet. Eén afwerkpunt wordt nog opgepakt en daarover is het contact prima.
FOTO VAN MARLEEN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over de service”
Door Patricia van Boven op dinsdag 21 mrt 2023 23 | vestiging Veenendaal
Wij hebben een complete keuken gekocht en laten plaatsen. Zeer tevreden over de service. Ze nemen goed de tijd voor je en pushen totaal niet. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Kan het iedereen aanraden. Bij een volgende keuken zou ik er weer naar toe gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Super goede communicatie en service”
Door Dimitris op maandag 20 mrt 2023 23 | vestiging Barendrecht
Wij hebben onze keuken voor een nieuwe vervangen via I-Kook in Barendrecht. Patrick heeft ons geholpen met het ontwerp en 3 maanden later was onze keuken klaar om geplaatst te worden! Kwaliteit en uitstraling is echt top. installatie was in een dag gedaan maar enkele kleine puntjes werden pas maanden later opgelost. Gelukkig was de communicatie en service van I-KOOK super goed en alles zijn opgelost zonder extra kosten. Ik kan I-KOOK ten zeerste aanbevelen aan iedereen die geïnteresseerd is in een keuken van goede kwaliteit
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Jacqueline Mettes op zondag 19 mrt 2023 23 | vestiging Eindhoven
Ze komen afspraken na, denken mee, kijken naar oplossingen, zetten geen druk en zijn vriendelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Wij genieten van onze prachtige keuken”
Door Rob en Liesbeth Deriga op zondag 19 mrt 2023 23 | vestiging Amersfoort
Bij de installatie van onze keuken zijn best wel wat problemen geweest. Deze problemen waren buiten de schuld van I-Kook. De voortvarendheid en vriendelijkheid waarmee door de medewerkers Bas en Ron de problemen werden opgelost is echt fantastisch. Er werd goed naar je geluisterd en je werd altijd teruggebeld als wij daar om vroegen. Wij genieten nu dankzij Ron en Bas van onze prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Een uitstekende firma”
Door Bert de Vries, Nieuw-Beijerland op zondag 19 mrt 2023 23 | vestiging Oud-Beijerland
Wij zijn bij meerdere zaken langs geweest om naar een nieuwe keuken te gaan kijken en zijn uiteindelijk bij I-Kook in Oud-Beijerland terecht gekomen. Eigenlijk was het als een oriënterend bezoek bedoeld, maar dezelfde middag hebben wij toch voor een keuken via hen gekozen. Vanaf het begin was er een goede klik met een deskundige, ervaren en enthousiaste verkoper (Marijn). Hij dacht goed mee en kwam ook met creatieve oplossingen en suggesties . De deskundigheid van Marijn die onze droomkeuken kon samenstellen en voor alle mogelijke uitdagingen een passende oplossing had, gaf voor ons de doorslag om bij hen de keuken aan te schaffen. Wij hebben daarna ook nooit spijt gehad van onze keuze. Qua levertermijn, deskundigheid van de mensen die zij in dienst hadden voor het voorwerk (Mels), een stucadoor (Chris) die zij konden aanbevelen en die precies in de juiste periode zijn werkzaamheden kon komen verrichten, alles is uitgekomen wat op de dag van de aankoop doorgenomen is. De keuken is dus inmiddels geplaatst en is exact zoals wij gehoopt en verwacht hadden. Al met al een zeer positieve ervaring met een - in alle opzichten - uitstekende firma!
FOTO VAN BERT DE VRIES, NIEUW-BEIJERLAND
+ Toon extra foto van Bert de Vries, Nieuw-Beijerland
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal happy met onze keuken”
Door Despina op vrijdag 17 mrt 2023 23 | vestiging Eindhoven
Super geholpen! Er werd actief meegedacht met de beste oplossingen voor onze keuken. Ze waren ook altijd bereikbaar en bereid om aanpassingen te maken. Helemaal happy met onze keuken!
FOTO VAN DESPINA
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies bij keukenaankoop en plaatsing”
Door Dwight Komproe op woensdag 15 mrt 2023 23 | vestiging Den Haag
Ik ben goed geholpen. Ik kon mijn wensen uiten en verder kreeg ik advies op maat. Ter aanvullend van mijn wensen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door dirk de hoog op woensdag 15 mrt 2023 23 | vestiging Eindhoven
Zeer goede ervaring, voorlichting en service bij de koop maar ook nu, bijna 2 jaar later, een lampje (onder keukenkastjes defect gaat). Keuken was gekocht bij verkoper Michael. Had nu dus een defecte lampbediening; dank aan Michael voor de snelle service!
Reactie of foto toevoegen
“Goede nazorg en erg tevreden”
Door Annette Pijnenburg op dinsdag 14 mrt 2023 23 | vestiging Den Bosch
Een mooie keuken gekocht door Sven getekend. Erg mooi geworden, goed en vriendelijk geholpen. Goede nazorg, erg tevreden, aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne service”
Door Maria en Leandro op maandag 13 mrt 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
In een korte tijd en met de expertise van I-Kook - in het bijzonder Andre - een prachtig keuken gekocht. Ondanks onze tijdnood en eisen is er alles aan gedaan om onze bestelling nog voor de feestdagen voor elkaar te krijgen. Sinds 9 januari 2023, staat ie dan. En het resultaat mag er zijn. Fijne service, wordt meegedacht en geadviseerd. Na controle nadat de keuken is geplaatst.
FOTO VAN MARIA EN LEANDRO
+ Toon extra foto van Maria en Leandro
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door H. Berkenhagen op maandag 13 mrt 2023 23 | vestiging Alphen aan den Rijn
Goed meedenkend, oplossingen aandragen. Goed overleg met leveringen plaatsen en oplevering van de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Alles is in één keer goed gegaan”
Door Pascal Pecasse op zondag 12 mrt 2023 23 | vestiging Sittard
We wilden een bestaande keuken updaten, waarbij enkele onderdelen van de bestaande keuken behouden moesten blijven. Na een zeer vriendelijk ontvangst en uitgebreide uitleg over de mogelijkheden zijn de eerste concepten in 3D tekeningen, gemaakt. Deze hebben we thuis nogmaals rustig bekeken. Nadat thuis alles in detail opgemeten was door de ontwerper, zijn er nog enkele aanpassingen gemaakt. Hierna is akkoord gegeven voor bestelling en werd er direct een afspraak ingepland voor de leverdatum en montage. Aanbetaling was niet nodig. Een week voor de levering kregen we een herinnering mail en precies op de afgesproken tijd werd de keuken geleverd en gemonteerd. Het monteren gebeurde zeer vakkundig en netjes en alles functioneerde zoals het moest. Na enkele weken kwam er iemand van de after-sales, om te kijken of alles naar wens was gegaan. Ze bestaan dus nog echt, bedrijven waar het in één keer goed gaat.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door L. Knoester op vrijdag 10 mrt 2023 23 | vestiging Den Haag
Blij met mijn keuken van I Kook Den Haag. Met dank aan Ronald en Jan Willem voor het plaatsen en Awinash voor de begeleiding.
FOTO VAN L. KNOESTER
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Marjo en Funs Buscher op vrijdag 10 mrt 2023 23 | vestiging Sittard
Mijn keuken gekocht bij Ikook Sittard. Fijne zaak waar je met respect en professioneel behandeld wordt. Het Personeel (Roy) neemt alle tijd om je correct te helpen. Komen hun afspraken na en plaatsen volgens afspraak. De monteur (John) is een topper. Ook de service bij kleine gebreken is helemaal ok. Zou deze zaak aan iedereen aanraden. En natuurlijk zijn er altijd nog tip en dingen die je achteraf anders zou doen. Zelf deze kun je bij de evaluatie uitspreken. Thanks Ikook voor de mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Een perfect eindresultaat”
Door Maurice Fredrix op donderdag 9 mrt 2023 23 | vestiging Sittard
Heel goed bedrijf ik raad ze aan. Vier sterren ipv vijf omdat het blad vertraging had dat kwam een week later. Maar eindresultaat is perfect.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met het eindresultaat”
Door Nathalie op dinsdag 7 mrt 2023 23 | vestiging Sittard
Het bezoek in de vestiging hebben wij als prettig ervaren, eerste konden wij zelf even oriënteren wat er allemaal te krijgen was en daarna konden wij voor advies bij de medewerker terecht. Die het vervolgens voor ons heeft uitgetekend, waardoor je een goed beeld kreeg van de keuken. Ook twijfelde wij tussen een U of L keuken en hij liet ze beide zien zonder problemen en met de prijs erbij, waardoor wij goed konden kiezen wat wij nu uiteindelijk het mooiste vonden. Voor de voorbereidende werkzaamheden hadden ze iemand voor ons geregeld die dat kwam doen. Dat heeft die heel goed gedaan, er was even een communicatie fout over de stopcontacten, maar dat is uiteindelijk ook opgelost. De montage van de keuken verliep snel en vakkundig. Wij zijn tevreden met het eind resultaat.
FOTO VAN NATHALIE
Reactie of foto toevoegen
“Mooi keuken, communicatie kan beter”
Door B. Jonkman op zondag 5 mrt 2023 23 | vestiging Amsterdam
In het vroege voorjaar van 2022 heb ik een keuken uitgezocht bij filiaal Villa Arena, Amsterdam. Daar werd ik goed geholpen, er werd geluisterd en ik kreeg ook tips om de keuken binnen het budget te houden. Op 10 mei werd de keuken gemonteerd door Ronnie en zijn collega. Zij hebben mij geweldig geholpen. Niet alle leidingen lagen goed, en niets was hun teveel om de keuken toch in 1 dag af te krijgen. Alleen, de spotjes voor onder de keukenkastjes waren niet meegeleverd. Dat zou niet zo'n probleem moeten zijn, dacht ik, maar uiteindelijk liep het allemaal moeizaam. De spotjes die ik had uitgezocht waren slecht leverbaar, ik mocht in het filiaal andere spotjes uitzoeken. Dat deed ik op 2e pinksterdag. Vervolgens heeft het tot eind oktober geduurd, voordat de spotjes gemonteerd werden. Al die tijd was de communicatie met de planafdeling lastig. Ik werd niet op de hoogte gehouden en ik moest steeds zelf bellen om de status te achterhalen. Dat ging niet altijd soepel, heel vaak waren 'alle lijnen bezet'. De montage in oktober ging niet goed. De monteur die toen langskwam constateerde dat er nu wel spotjes waren geleverd, maar dat deze spotjes met een afstandsbediening werken, en die afstandsbediening was niet meegeleverd. Tot overmaat van ramp zijn bij de pogingen om het eerste spotje te monteren zowel boekenplank als kastje beschadigd. De week daarna kwam de heer De Bruijn van de afdeling planning bij mij thuis om de schade op te nemen. Boekenplank en kastombouw moesten opnieuw besteld worden, evenals de spotjes. Ik gaf aan dat ik wel wilde dat monteur Ronnie en collega deze klus zou gaan klaren. Op 17 januari 2023 was het zover, de spotjes werden gemonteerd. Uiteindelijk is op 2 maart ook de plint goed vastgezet en was mijn keuken (eindelijk) helemaal klaar. Ik zou heel graag Ronnie en zijn collega's 10 sterren geven, bij het filiaal mag nog wel wat aandacht worden besteed aan de communicatie.
FOTO VAN B. JONKMAN
+ Toon extra foto van B. Jonkman
Reactie of foto toevoegen
“Een verdiende dikke 10”
Door Resi Sajovec op zaterdag 4 mrt 2023 23 | vestiging Sittard
Zelf het ontwerp vd keuken gemaakt en samen met adviseur Roy alles gecheckt en daar waar nodig aangepast. Ook na wijziging vd indeling van t Appartement was het geen enkel probleem om ook weer de indeling vd keuken aan te passen. Een zeer vriendelijke en kundige adviseur. John en Wiel hebben de keuken gemonteerd. Zeer snel en heel secuur. Echte vakmannen. Ze controleren alles heel goed en de 3 punten vd opleverlijst werden ook naar wens uitgevoerd: service ook prima! Dus een verdiende dikke 10
FOTO VAN RESI SAJOVEC
Reactie of foto toevoegen
“Zeer klantvriendelijk”
Door John op donderdag 2 mrt 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Gekocht complete keuken met kookeiland. Ervaring vanaf binnenkomen filiaal zeer klantvriendelijk ontvangen. Zeer ervaren en klantvriendelijk personeel. Na aankoop keuken hadden wij toch nog vragen. Ieder moment dat wij weer naar de winkel gingen werd er tijd vrijgemaakt om onze vragen te beantwoorden en gingen wij met een goed gevoel naar huis. Plaatsen van de keuken waren zeer vakbekwame mensen die meedenkend waren. Samengevat een verkoop organisatie die ik ieder kan aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Kelvin Alblas op donderdag 2 mrt 2023 23 | vestiging Zoetermeer
Wij hebben onze keuken samengesteld met behulp van Richard Mol. Richard nam veel tijd en luisterde goed naar onze specifieke wensen om tot een passende oplossing te komen. Zo kozen wij bijvoorbeeld voor open kasten boven het spoel/werkblad wat zelfs bij de keukenmonteurs tot positieve reacties leidde. De lijnen van de fronten lopen heel mooi door, bijvoorbeeld ook over de deur van de vaatwasser. De keuken klopt voor ons dan ook helemaal en is goed uitgedacht qua kastruimte en meest optimale indeling. Het stalen plafondrek met instelbare led verlichting op het werkblad en indirect aan de bovenzijde hebben wij zelf bedacht en gemaakt. Dit was voor ons de ''kers op de taart'' en geeft veel extra sfeer en mogelijkheden. Nu we de keuken een paar maanden gebruiken zijn we er nog steeds iedere dag erg blij mee. Het is echt een verlengstuk van de woonkamer en misschien wel het mooiste deel van ons huis. Tegenwoordig staan wij vaker samen te koken met ons gezin waarbij we allemaal rondom het werk/kookeiland kunnen staan om daarna lekker aan te schuiven. Ook het eindeloos borrelen met vrienden aan de barkrukken is geweldig! Er zitten al heel wat uurtjes gezelligheid in de keuken!! Wij kunnen iedereen aanraden om naar I-Kook Zoetermeer te gaan.
FOTO VAN KELVIN ALBLAS
+ Toon extra foto van Kelvin Alblas
+ Toon extra foto van Kelvin Alblas
Reactie of foto toevoegen
“Top zaak”
Door Jan Dieteren op donderdag 2 mrt 2023 23 | vestiging Sittard
Een geweldig bedrijf met goede service vriendelijke verkopers, en duidelijke uitleg mooie keuken geplaatst en wij zijn er blij mee! Mijn dochter had er eerst gekocht, daar na zijn wij eens gaan kijken en hebben daar geen spijt van top zaak dank u!
FOTO VAN JAN DIETEREN
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door van Woerkom op donderdag 2 mrt 2023 23 | vestiging Den Helder
Onwijs blij met onze nieuwe keuken. We zijn in de vestiging Den Helder erg goed geholpen. Geduldig en vakkundig personeel, van de verkoper tot de monteur. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en meegedacht bij oplossingen toen een van de apparaten niet goed bleek te werken.
Reactie of foto toevoegen
“Al met al een fijne ervaring”
Door Elianne op woensdag 1 mrt 2023 23 | vestiging Barendrecht
We zijn goed geadviseerd en heel blij met onze keuken! Het duurde helaas een tijd voordat alle apparatuur geleverd kon worden, maar al met al een fijne ervaring gehad met Ikook.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Michel Hollink op dinsdag 28 feb 2023 23 | vestiging Hengelo OV
Contact was meer dan goed en de service ook. Plaatsing verliep ook goed
Reactie of foto toevoegen
“Top geregeld”
Door José van Noort op zondag 26 feb 2023 23 | vestiging Barendrecht
Ik kan het iedereen aanraden om een keuken bij I-Kook aan te schaffen. Geen gedoe met eindeloos onderhandelen. Je krijgt direct een eerlijke en redelijke prijs. Van het eerste bezoek van keukencoach Zieneb tot de uiteindelijke plaatsing was alles top geregeld. Goede tijdige communicatie over inmeten, tekeningen en leverdata en alles is keurig gemonteerd op de afgesproken datum. 1 klein bovenplankje paste niet en dat is in de nazorg netjes opgelost.
FOTO VAN JOSÉ VAN NOORT
Reactie of foto toevoegen
“Een functionele en prachtige keuken”
Door Anja Berghuis op vrijdag 24 feb 2023 23 | vestiging Hengelo OV
Ze denken met je mee om een functionele en prachtige keuken van te maken. En erg prettig in de omgang, voelde goed.
FOTO VAN ANJA BERGHUIS
Reactie of foto toevoegen
“Trots op onze prachtige keuken”
Door Wim en Patty Hofstede-Devilee op vrijdag 24 feb 2023 23 | vestiging Barendrecht
Wij waren ons afgelopen najaar aan het oriënteren voor een nieuwe keuken. Wij zijn naar Barendrecht gegaan, omdat daar op korte afstand van elkaar een paar keukenbedrijven zitten. We zijn bij een paar zaken binnen geweest, maar hadden niet direct een goed gevoel. In veel zaken was het personeel vrij opdringerig. Toen we bij I-Kook binnen stapten, werden we vriendelijk begroet, maar verder geheel met rust gelaten. De sfeer was daar prima. Uiteindelijk wilden we toch iets meer informatie krijgen over de mogelijkheden en heeft Antoinette ons heel fijn geholpen en zij heeft uitgebreid de tijd voor ons genomen. We hebben er uiteindelijk een aantal uur gezeten en we hadden toen we naar huis gingen een goed beeld van wat we nodig hadden en welk budget daarbij hoorde. We zijn er korte tijd later weer geweest en de bestelling was vrij snel gedaan. Hierna is een I-Kook collega bij ons thuis geweest om alles te checken. Voor ons was een rustige keuken belangrijk omdat de ruimte niet al te groot is, maar we wilden wel een fornuis dat er uitsprong. Dat is enorm goed gelukt. Antoinette heeft ons enorm goed geholpen en het resultaat mag er zijn. We zijn superblij en trots op onze prachtige keuken.
FOTO VAN WIM EN PATTY HOFSTEDE-DEVILEE
+ Toon extra foto van Wim en Patty Hofstede-Devilee
+ Toon extra foto van Wim en Patty Hofstede-Devilee
Reactie of foto toevoegen
“Een fijne keuken”
Door Inge Kuijpers op donderdag 23 feb 2023 23 | vestiging Veenendaal
Wij hebben 2 keukens gekocht; de eerste voor een bestaande keuken die we landelijk wilde inrichten en de tweede in een - bij bestelling - nog te renoveren ruimte; moderne stijl. Tijdens onze afspraken nam Magda alle tijd en stelde vragen waardoor ze ons goed kon adviseren. Zo hadden wij goede ervaring met een bepaald merk apparatuur; dit kon geleverd worden maar onbekend wanneer. Een alternatief merk wat wel direct kon worden geleverd, bevalt ons nu prima. De keukens zijn in overleg op heel verschillende momenten geleverd en geplaatst. Ook dit verliep prima; mensen die met zorg werkten. We koken nu met veel plezier in deze fijne keukens.
FOTO VAN INGE KUIJPERS
+ Toon extra foto van Inge Kuijpers
+ Toon extra foto van Inge Kuijpers
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg bedankt”
Door Sankatsing op donderdag 23 feb 2023 23 | vestiging Oud-Beijerland
Na bijna 10 verschillende keukenleveranciers benaderd te hebben, was dit de eerste keukenleverancier die naar ons luisterde. Er werd niks opgedrongen aan overbodig materiaal en niet meteen verplicht te tekenen van het contract. Marijn heeft ons super geholpen, heel erg bedankt!
FOTO VAN SANKATSING
Reactie of foto toevoegen
“Alles is super verlopen”
Door Ed en Gien Pak op dinsdag 21 feb 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
We hebben kundig advies gekregen, er is meegedacht, meegekeken en we hebben de tijd gekregen om zonder druk te kiezen voor de keuken die we voor ogen hadden. Het resultaat is een schitterende keuken waar we we erg blij mee zijn. De mannen die de keuken kwamen monteren, wisten wat ze deden. Alles is super verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jan en Ria Tielen op dinsdag 21 feb 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij zijn zeer tevreden over de verstrekte informatie, advisering, de service, klantgerichtheid de installatie en de kwaliteit van de door I-Kook aan ons geleverde keuken. Met name de advisering, begeleiding, betrouwbaarheid, deskundigheid en het enthousoasme van de verkoper Andre Steen Voorden hebben wij als zeer prettig ervaring. Een prima en betrokken vakman.Kortom, wij kunnen I-Kook bij een ieder alleen maar van harte aanbevelen waar het goed keukens kopen is,
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Frank Roos op maandag 20 feb 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Goede begeleiding bij de aanschaf van de nieuwe keuken. Bij problemen oplossingsgericht. Ze gaan echt voor een goed resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Fam. Salden op maandag 20 feb 2023 23 | vestiging Sittard
Zeer vriendelijke en deskundige service. Ook de montage door vakmensen. Al bij al een echte aanrader als je een nieuwe keuken wil.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijke service en een prachtige keuken”
Door Manon Figee op zaterdag 18 feb 2023 23 | vestiging Amsterdam
Super! Prachtige keuken geleverd. Verkeerde kraan was geleverd maar is snel hersteld. Hierin vriendelijk te woord gestaan door Alex en het andere personeel van i-kook. Zeer kundige monteurs (Ronnie en Youssef van Samro Installatie) hebben de apparatuur in onze keuken aangesloten. Vriendelijke service en neemt ook de tijd om alles uit te leggen aan niet leken. Wij kunnen niet anders dan i-kook en de monteurs aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Jolanda en Bart op zaterdag 18 feb 2023 23 | vestiging Barendrecht
Onze ervaring met I Kook is super. Wij hebben samen met de verkoper een mooie op maat gemaakte keuken ontworpen. We hadden aangegeven wat voor model keuken er moest komen. Wij hadden de maten van de muren doorgegeven, zodat er kasten van diverse maten geplaatst konden worden. We kregen de volledige 3D plattegrond van de keuken te zien, wat er zo prachtig uitzag. Na het plaatsen, waren heel erg tevreden en zijn blij met onze mooie nieuwe keuken. De verkoper gaf ons advies waar nodig was, en ook de lui die onze keuken geplaatst hebben, waren fantastisch. Ook de service was top. Ik vind I Kook een top keukenspecialist, en is aan te raden wanneer iemand een nieuwe keuken wilt kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Alleen maar lof”
Door Jan en Milena van den Brink op donderdag 16 feb 2023 23 | vestiging Eindhoven
Vanaf de allereerste afspraak tot en met na de plaatsing van onze nieuwe keuken alleen maar lof. Keukencoach Carlos dacht goed met ons mee hoe we van onze relatief kleine keuken toch zo optimaal mogelijk gebruik konden maken. Super service, zeer kundige en vriendelijke medewerkers niet alleen Carlos maar ook de monteurs Erwin, Willem en Rutger echt top! We zijn dan ook heel erg blij met het eindresultaat!
FOTO VAN JAN EN MILENA VAN DEN BRINK
+ Toon extra foto van Jan en Milena van den Brink
+ Toon extra foto van Jan en Milena van den Brink
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Rob op donderdag 16 feb 2023 23 | vestiging Den Bosch
Vriendelijk, behulpzaam, meedenkend en snelle levering. Blij met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Top advies”
Door r. pastoor op donderdag 16 feb 2023 23 | vestiging Sittard
Deze zaak is echt een aanrader voor een mooi keuken. Zeer vriendelijk en mee denkent om de kleine ruimte toch zo optimaal te gebruiken. Dit heeft als gevolg dat er 2 x zoveel opberg ruimt nu in onze keuken is en toch mooi open en mooi strak is. Top advies. De monteurs zijn ook vakmensen super snel en tot in perfectie opgeleverd. Onze dank daar voor.
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met het eindresultaat!”
Door Ester Vogelaar op woensdag 15 feb 2023 23 | vestiging Oud-Beijerland
Wederom een top keuken laten plaatsen door een vakman van Ikook. Ook zijn wij erg professioneel geholpen door een deskundige verkoper. In het echt is ie nog mooier! We zijn super blij met het eindresultaat!
FOTO VAN ESTER VOGELAAR
+ Toon extra foto van Ester Vogelaar
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door familie Roelofs op woensdag 15 feb 2023 23 | vestiging Huissen
Wij zijn uitstekend begeleid met het kopen van onze nieuwe keuken door Matthew. Bij deze vestiging is een ruime keuze en de verkoper was zeer klantvriendelijk. Samen hebben wij een prachtige keuken samengesteld waar onze vrienden en kennissen ook zeer enthousiast over zijn. Wij waarderen I-Kook in Huissen en zullen hen dan ook bij iedereen aanbevelen!
FOTO VAN FAMILIE ROELOFS
Reactie of foto toevoegen
“Enorm blij met de nieuwe keuken”
Door Joke Vogels-Lut op dinsdag 14 feb 2023 23 | vestiging Den Bosch
We werden geholpen door Frank Snoek van vestiging Eindhoven, we konden lekker op ons gemak de keuken uitzoeken die ik via het ontwerp programma had gemaakt, door dat ik nu al gebruik maak van een trippelstoel is de keuken zo ingericht dat ik alles vanuit trippelstoel aan kan en dat er genoeg ruimte is om me te bewegen. Nog goede tips van Frank gehad om alles zo ergonomisch in te delen. Onder het genot van een kop koffie de kastdeuren en aanrechtblad uitgezocht. We hoefden geen bedenktijd dus gelijk de keuken besteld. Nadat we de tekeningen en leidingschema hadden gekregen toch nog een aanpassing gedaan, wat kon. Helaas was de kookplaat die we hadden uitgezocht niet op tijd leverbaar en kregen we een upgrade van onze kookplaat. Op de afgesproken tijd werd de keuken geleverd, en de volgende dag werd hij vakkundig in elkaar gezet. Ik geniet enorm van mijn nieuwe keuken waar ik overal bij kan.
FOTO VAN JOKE VOGELS-LUT
+ Toon extra foto van Joke Vogels-Lut
Reactie of foto toevoegen
“Super bedankt”
Door Alissa op maandag 13 feb 2023 23 | vestiging Oud-Beijerland
Van begin tot eind geweldig! We hebben bij Marijn onze droomkeuken ontworpen. Niks wat te gek en er werd goed meegedacht qua budget. We hebben super apparatuur van het merk Etna. Onze zorgen werden telkens weggenomen. Volgens afspraak is de keuken geleverd en gemonteerd (wat perfect is verlopen en gedaan) en nu kunnen we hier lekker van genieten! Super bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie en een mooie keuken”
Door Nico Rusman op zondag 12 feb 2023 23 | vestiging Alphen aan den Rijn
Na een aantal maanden allerlei keukenbedrijven bezocht te hebben, hadden we bij geen enkel bedrijf het "goede" gevoel. Uiteindelijk kwamen we via de goede referenties terecht bij I-kook in Alphen a/d Rijn. Hier op een ochtend een afspraak gemaakt met Frans Kooi. Frans heeft ons in alle rust alle mogelijkheden laten zien en nog diezelfde ochtend hebben wij voor onze antraciet kleurige keuken getekend. Frans gaf ons zo veel vertrouwen door zijn open manier van zakendoen, dat we hier geen twijfels meer hadden. Dit is tot en met het plaatsen zo gebleven. Goede communicatie en geen adders onder het gras. De leverantie ging prima, ze zetten alle spullen op hun plaats, zodat de keukenmonteurs er niet mee hoeven slepen. De montage was een feest. Er kwamen 2 gezellige mensen, die vrolijk de keuken plaatste en om 15.00 uur zat de keuken met inbouwapparatuur er al helemaal in. Frans is de volgende dag nog even langs geweest om de keuken op te leveren.
Ik zou iedereen aanraden om hier je keuken uit te zoeken. Frans, de bezorgers en natuurlijk de monteurs, van harte bedankt voor de service en goede zorgen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positieve ervaring”
Door Marjolein op vrijdag 10 feb 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Mijn ervaring bij I-kook is zeer positief. Ik had meteen een leuke klik met Jimmy. Hij heeft me goed begeleid bij de aankoop van mijn keuken en veel geduld met me gehad :-D. Ik heb een paar keer wat dingen willen aanpassen en dat was geen probleem, ik mocht zo vaak langs komen als ik wilde. Ook de nazorg is uitstekend. Jimmy kwam persoonlijk langs om de keuken te bekijken en de paar puntjes die nog aangepast moetsen worden heeft hij zonder problemen opgepakt. Als ik in de toekomst weer een keuken nodig heb, ga ik zeker weer naar I-kook!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden met het resultaat”
Door Marcella Wigleven op woensdag 8 feb 2023 23 | vestiging Zoetermeer
We zijn heel goed geadviseerd door Nigel tijdens ons bezoek in de vestiging Zoetermeer, er werd goed naar onze wensen geluisterd en meegekeken naar alle mogelijkheden en opties voor onze nieuwe keuken. Door onze verbouwing is de keuken op een compleet andere plaats gekomen in de woning. Dit was even extra spannend maar door een 3d keuken ontwerp kregen wij een heel realistisch beeld van de keuken. Ook vooraf het werkblad mogen bezichtigen in de fabriek gaf ons een fijn gevoel. Nu de keuken eenmaal is geplaatst zijn wij erg tevreden met het resultaat. Boven verwachting. Kortom, helemaal top! Wij raden jullie zeker aan!
FOTO VAN MARCELLA WIGLEVEN
+ Toon extra foto van Marcella Wigleven
+ Toon extra foto van Marcella Wigleven
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de nieuwe keuken”
Door Max Hennen op woensdag 8 feb 2023 23 | vestiging Sittard
Heel goed geholpen bij het uitzoeken van de keuken. Er is goed meedacht over de mogelijkheden. Ook het plaatsen is snel gebeurd en alles netjes achtergelaten.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelenswaardig”
Door Fam Cremers op zaterdag 4 feb 2023 23 | vestiging Sittard
Ik heb zelf vroeger een keuken zaak gehad, dus ik weet wel waar ik op moet letten.
Roy de verkoper is echt top, weet echt waar hij het over heeft. De keuken montage is door de monteur super gedaan, enige minpuntje was de naad van het blad, die vond ik wat te breed. Dit is achteraf goed opgelost. Ik kan deze keukenzaak echt aan iedereen aanbevelen, mijn zoon en mijn schoonzus hebben hier ook een keuken gekocht, bij mijn schoonzus staat de keuken inmiddels ook al.
FOTO VAN FAM CREMERS
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door W van Montfort op zaterdag 4 feb 2023 23 | vestiging Sittard
We zijn heel goed geadviseerd tijdens ons bezoek in de vestiging te sittard, de plaatsing van de keuken is perfect gedaan. We zijn zeer tevreden met onze keuken. I-Kook is een aanrader.
FOTO VAN W VAN MONTFORT
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de nieuwe keuken”
Door Frits van Elten op vrijdag 3 feb 2023 23 | vestiging Oud-Beijerland
Wij hebben na 22 jaar weer bij Mark van Alphen een nieuwe keuken gekocht. Dezelfde fijne verkoper als 22 jaar geleden. Adviserend en ook gewoon zijn mening geven. Daarvoor gaan wij naar deze vestiging. Ook het plaatsen was weer perfect. Dezelfde monteur, Johan, als 22 jaar geleden. Wat een vakman en niets is te gek. Goede uitleg en afwerking in de finesses.
FOTO VAN FRITS VAN ELTEN
+ Toon extra foto van Frits van Elten
+ Toon extra foto van Frits van Elten
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg blij met de nieuwe keuken”
Door Nico en Carin Willemen op vrijdag 3 feb 2023 23 | vestiging Barendrecht
We hadden al wat keukenzaken bezocht en zijn uiteindelijk terecht gekomen bij I-Kook Barendrecht. Daar kwam Antoinette Heijmans naar ons toe. Dit was de eerste zaak waarbij we rondom de tafel zijn gaan zitten en het voelde gelijk goed. De sfeer was ontspannen en gezellig en ze nam alle tijd voor ons. Bij het kopen van een keuken moet je best veel beslissingen nemen en daarbij werden onze vragen goed beantwoord en er werd ook meegedacht. Heel prettig vonden we het dat er 1 coach is bij wie je steeds terecht kan. We wilden later nog het één en ander veranderen en dat was geen probleem. Net zolang tot we helemaal tevreden waren -:). Heel blij zijn we met het verlengde keukenwerkblad op advies van Antoinette, daar waren we zelf nooit opgekomen. Ze heeft ons later ook geadviseerd welke kleur muurverf het beste bij de keuken en het werkblad zou passen. We konden met de kleurstalen bij I-Kook kijken wat het mooiste stond bij de kastjes en het werkblad. Ook tijdens het proces van plaatsen nam Antoinette af en toe contact op hoe het allemaal verliep. We zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken en vonden het superleuk dat Antoinette nog persoonlijk langskwam ,met een mooie bos bloemen, om het eindresultaat te bewonderen. Heel erg bedankt Antoinette voor de fijne samenwerking!
FOTO VAN NICO EN CARIN WILLEMEN
+ Toon extra foto van Nico en Carin Willemen
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Lisanne op vrijdag 3 feb 2023 23 | vestiging Zoetermeer
Voor het eerst een keuken bestellen blijft toch een beetje spannend. Richard van I-Kook Zoetermeer heeft ons daar onwijs goed bij geadviseerd en geholpen. Er werd oprecht meegedacht over onze dromen en wensen. Helaas hadden wij niet veel budget maar toch is het gelukt een onwijs mooie en praktische keuken te realiseren! De levering en het monteren ging verder ook soepel. Echt een aanrader dus!
FOTO VAN LISANNE
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Steven Vaesen op vrijdag 3 feb 2023 23 | vestiging Sittard
Nadat wij in ons vorig huis een keuken hadden van I kook Sittard was de keuze voor een nieuwe keuken in ons huidig huis snel gemaakt. Super service en eerlijke prijs. Roger dacht met ons mee en kwam steeds met leuke oplossingen. Als er een probleem is lossen ze het op. Wij wonen in België maar kwamen graag naar Sittard!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Richard Roelofs op vrijdag 3 feb 2023 23 | vestiging Amsterdam
Vriendelijke monteur, was niet te beroerd om een extra klusje te doen. Het was te merken dat hij plezier in zijn werk heeft en ik vind het een échte vakman. Super tevreden over de keuken en montage.
FOTO VAN RICHARD ROELOFS
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch geholpen”
Door Wim Parijs op donderdag 2 feb 2023 23 | vestiging Sittard
Fantastisch geholpen eerst bij de keuze maken, daarna met de installatie. Als er al een probleem is dan lossen ze het z.s.m. op wat dat betreft hadden we in verleden wel andere ervaringen. Mochten we in de toekomst nog verhuizen en een nieuwe keuken nodig hebben gaan we er zeker weer naar toe.
REACTIE VAN MARC VERKISSEN
Veel plezier met uw keuken
+ Toon extra foto van Marc Verkissen
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Van Eijk op woensdag 1 feb 2023 23 | vestiging Sittard
Zeer tevreden met onze nieuwe keuken! Vanaf het bezoek in de showroom en tot aan de montage alles goed verlopen. Met speciale dank aan verkoper Roy die ons uitgebreid heeft geadviseerd en monteur Jeroen die de keuken perfect geplaatst heeft!
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer prettige ervaring”
Door Dirk Markesteijn op woensdag 1 feb 2023 23 | vestiging Oud-Beijerland
Verkoper Marijn heeft ons zeer prettig geholpen in de winkel om onze nieuwe keuken uit te kiezen, samen te stellen en in te tekenen. Monteur Johan heeft de keuken gemonteerd en vakwerk afgeleverd. Ik ben best kritisch, maar kon eigenlijk niets vinden om over te "zeuren". Al met al een zeer prettige ervaring met I-kook OBL.
FOTO VAN DIRK MARKESTEIJN
+ Toon extra foto van Dirk Markesteijn
+ Toon extra foto van Dirk Markesteijn
Reactie of foto toevoegen
“De keuken werkt naar behoren”
Door Jahfed Wismans op maandag 30 jan 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
We hadden een kleine vertraging in de levering van de kookplaat, maar alles was snel en goed opgelost. De keuken werkt naar behoren en zeer comfortabel.
FOTO VAN JAHFED WISMANS
+ Toon extra foto van Jahfed Wismans
+ Toon extra foto van Jahfed Wismans
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal top”
Door Jeroen van de Ruit op zondag 29 jan 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben bij I-KOOK onze nieuwe keuken gekocht eind 2022. Het belangrijkste is natuurlijk dat we met het eindresultaat heel erg blij zijn. De keuken is volledig naar wens, en we zijn onderweg heel goed geholpen met de realisatie. I-KOOK was altijd goed bereikbaar, dacht actief mee qua oplossingen voor de ruimte, we zijn echt goed geholpen. Kortom, helemaal top!
FOTO VAN JEROEN VAN DE RUIT
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is prachtig”
Door Rosa van Delft op vrijdag 27 jan 2023 23 | vestiging Oud-Beijerland
Advies van Jereau gehad en keuken anders ingedeeld. Kwam met goede oplossingen voor onze keuken. Goed advies over de kleur en waar we op moesten letten. Keuken is prachtig geworden. Mels vakkundige man super snel geplaatst. Weet overal een oplossing voor. Werkt rustig.
FOTO VAN ROSA VAN DELFT
+ Toon extra foto van Rosa van Delft
+ Toon extra foto van Rosa van Delft
Reactie of foto toevoegen
“Een keuken met schiereiland”
Door Sebastiaan op donderdag 26 jan 2023 23 | vestiging Capelle aan den IJssel
We hebben een keuken met schiereiland en apparatuur aangeschaft. Vooral de aankoop fase verschilt in positieve zin enorm van een aantal concurrenten. Gewoon een goed gesprek, geen druk om iets direct aan te schaffen, geen 'je hebt geluk want van de baas mag ik vandaag' onzin. We zijn 2 keer langs geweest voor een lange zit om alles goed door te nemen en aan te passen naar onze wensen en ons budget. Achteraf wilden we toch iets anders op 1 aspect en dat hebben we gezamenlijk kunnen oplossen. We hebben wat ongeluk gehad met een apparaat maar de keuken is wat we voor ogen hadden.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door J. Abresch op donderdag 26 jan 2023 23 | vestiging Oud-Beijerland
Keuken gekocht bij Marijn en Mark super goed geholpen. Van begin tot eind een prima uitleg en alles is bespreekbaar. Erg tevreden met het resultaat we hebben zelf de keuken geplaatst en daarbij veel uitleg en info gehad. Ook was er een deurtje en een plint beschadigd en dit werd snel en kosteloos nieuw geleverd.
FOTO VAN J. ABRESCH
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldig mooie keuken”
Door Kim van der Veen - Dam op dinsdag 24 jan 2023 23 | vestiging Amsterdam
Samen met de keukencoach een geweldig mooie keuken uitgekozen. Ze dacht erg goed mee en heeft ons ook steeds gewezen op de diverse opties. Na het definitief bestellen van de keuken was het contact met i-kook echter rampzalig. Het was heel erg lastig om überhaupt iemand te spreken te krijgen van i-kook Amsterdam en de zogenoemde centrale en/of planafdeling kon ons vaak niet helpen. Het heeft wel 20 telefoontjes gekocht om er achter te komen wanneer er ingemeten ging worden en nog heel veel meer telefoontjes over wanneer er geplaatst ging worden. Tot overmaat van ramp werden wij ook 2 dagen voor plaatsing gebeld dat het met 3 weken uitgesteld werd. Dat betekende dus helaas 3 extra weken zonder keuken. Maar toen was het eindelijk zo ver. De monteurs stonden voor de deur. Ronnie samen met zijn collega. Wat een top werk hebben die gasten geleverd. Onze leidingen waren niet helemaal volgens het boekje gelegd, maar dit was voor Ronnie geen probleem om dit even voor ons om te leggen. Het keukenblad was eigenlijk net iets te lang (of er was niet goed gestuct), maar ook dit was geen probleem voor onze Ronnie. Wat een vakwerk levert die man! Meestal is de ervaring dat monteurs ed geweldig zijn in het "grove" werk en net iets minder in de puntjes op de i. Nou Ronnie niet; voor hem moet het echt perfect zijn en dat kunnen wij terug zien in onze keuken. Super blij mee! Hij is zelfs nog een keer teruggekomen om de plinten onder de keuken opnieuw op maat de zagen voor ons, omdat onze vloer later gelegd werd. Top gozer en bovendien heel erg gezellig!
FOTO VAN KIM VAN DER VEEN - DAM
+ Toon extra foto van Kim van der Veen - Dam
+ Toon extra foto van Kim van der Veen - Dam
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Mitch op dinsdag 24 jan 2023 23 | vestiging Sittard
Vanaf begin tot eind ontzettend goed geholpen door zowel Rinaldo als de monteur (Paul). heldere uitleg, denken goed mee & direct een eerlijke prijs. kortom: zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“We zijn heel blij met onze keuken”
Door Roel Teney op maandag 23 jan 2023 23 | vestiging Sittard
Een goed bedrijf leer je kennen aan de manier hoe ze problemen oplossen. Na een fijne aankoop van de keuken in overleg met Rinaldo, werd de keuken conform afspraak geplaatst. Hierbij ging een en ander mis. Na overleg met Wendy heeft i-kook Sittard alles perfect opgelost mede dankzij monteur Jeroen. Bedankt voor alles en we zijn heel blij met onze keuken.
FOTO VAN ROEL TENEY
+ Toon extra foto van Roel Teney
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie en praktische keuken”
Door Anne-Marie de Bie op zondag 22 jan 2023 23 | vestiging Barendrecht
Er kon op korte termijn een afspraak gemaakt worden. Er werd goed geluisterd en meegedacht om te komen tot een mooie, praktische keuken.
FOTO VAN ANNE-MARIE DE BIE
+ Toon extra foto van Anne-Marie de Bie
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door John Pijper op woensdag 18 jan 2023 23 | vestiging Oud-Beijerland
Vriendelijk en geduldige verkoper. Meedenkend in beste en goedkoopste oplossingen. Alle gemaakte afspraken alle nagekomen. Service achteraf ook erg adequaat.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte nazorg”
Door Han Wijnen op woensdag 18 jan 2023 23 | vestiging Sittard
Heb reeds diverse keukens hier gekocht, deskundig advies, redelijke prijs en perfecte montage en nazorg.
Reactie of foto toevoegen
“Een witte keuken met zwart marmer werkblad”
Door Ed en Ilona op dinsdag 17 jan 2023 23 | vestiging Veenendaal
We hebben gekozen voor een witte keuken zwart marmer werkblad met een kookeiland. Magda heeft alles voor ons uitgetekend en meegedacht. Iets meer uitgegeven dan het budget, maar wat waren we blij dat we nog ruimte voor onze eethoek hadden en al onze wensen vervuld konden worden. Tijdens onze vakantie is de keuken geplaatst. Spannend! Helemaal fantastisch en onze dromen/wensen waren uitgekomen. Er waren een paar kleine dingen, even gebeld/gemaild en alles naar wens en op relatief korte termijn is alles netjes opgelost.
REACTIE VAN ILONA
Onze fantastische keuken
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de keuken en de service”
Door Roland Vliegen op zaterdag 14 jan 2023 23 | vestiging Sittard
Zeer deskundige verkoper die met je mee denkt. Monteur was super, echt een vakman.
REACTIE VAN MARC
Heelveel plezier met uw keuken en dank voor het compliment.
REACTIE VAN ROLAND VLIEGEN
Mooie keuken geplaatst door I Kook, zeer tevreden met het resultaat en de hulp bij het samen stellen van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het eindresultaat”
Door Thijs op zaterdag 14 jan 2023 23 | vestiging Huissen
We zijn erg goed geholpen met het uitzoeken van de juiste opstelling en indeling van de keuken. Het plaatsen van de keuken ging erg vlot en netjes. We zijn blij met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Een super ervaring”
Door Grig Neagoe op vrijdag 13 jan 2023 23 | vestiging Zoetermeer
We hebben super ervaring met I-kook Zoetermeer meegemaakt. De keuken is snel geleverd, de medewerkers zijn super aardig, de keuken voldoet aan onze verwachtingen.
FOTO VAN GRIG NEAGOE
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden over de aangekochte keuken”
Door Juul op vrijdag 13 jan 2023 23 | vestiging Zoetermeer
In onze zoektocht naar een nieuwe keuken zijn wij bij verschillende keukenzaken geweest. Over alle keukenzaken waar we zijn geweest waren we ontevreden of hadden we er geen goed gevoel bij. Toen hebben we op aanraden van een kennis bij IKook Zoetermeer een afspraak gemaakt. Deze afspraak was met Jordi Neefe. Omdat we al bij verschillende zaken waren geweest hadden we al aardig voor ogen wat we wilde. Jordi heeft dit idee goed weten uit te werken op de tekening en extra advies gegeven. Jordi is meedenken en stelt de wensen van de klant centraal. We hebben ook een keer een verkoper gehad die meer oog had voor zijn eigen ideeën dan de wensen van ons. Bij Jordi was dit zeker niet het geval. Wel gaf hij adviezen waarbij wij achteraf erg blij mee zijn dat we die hebben opgevolgd. Na ons akkoord werd alles vlot geregeld en hadden we, eerder dan gedacht, een afspraak staan voor montage. In de weken tussen koop en montage bleek dat de ovens die wij besteld hebben niet op tijd geleverd konden worden. Jordi heeft ons hier op tijd over ingelicht en we zijn samen tot een oplossing gekomen. De montage was binnen 1,5 dag afgerond en de monteurs en installateurs waren vakkundige en vriendelijke mensen. Wij hadden de vloer in de keuken nog niet afgelegd omdat we de keuken op de ondervloer wilden plaatsen. De monteurs moesten daarom een week later nog een keer terug komen om de keukenplinten te installeren. Dit was voor hen gelukkig geen probleem. Samenvattend: wij zijn erg tevreden over de aangekochte keuken bij IKook Zoetermeer. Jordi is een vriendelijke en kundige 'keuken coach' en regelt de zaken op tijd. De montage was ook vlot en goed voorlopen.
FOTO VAN JUUL
Reactie of foto toevoegen
“Top ervaring”
Door Familie Hendriks op donderdag 12 jan 2023 23 | vestiging Sittard
Van begin tot einde een fijne ervaring. Van een goed advies gesprek met zelfs een telefoontje naar fabrikant om uit te zoeken of wat wij wilden (hetgeen niet gebruikelijk was) gerealiseerd kon worden. En dit is door door de monteur (Jeroen) perfect tot uitvoering gebracht. De keuken was compleet en op tijd geleverd. Alle contacten met Roger Bor van Ikook Sittard waren altijd heel klantgericht en aangenaam. Roger onderneemt meteen actie bij een vraag of aanpassingen die we later nog graag wilden. Vandaag kregen wij bezoek van Wil Bor die namens Ikook kwam kijken naar het eindresultaat met een presentje omdat een tevreden klant hoog in het vaandel staat. En een tevreden klant zijn wij.
FOTO VAN FAMILIE HENDRIKS
+ Toon extra foto van Familie Hendriks
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend bedankt”
Door Monique van Dijk-Remijn op donderdag 12 jan 2023 23 | vestiging Alphen aan den Rijn
We hebben een keuken met eiland gekocht, bij Frans in Alphen aan den Rijn.
Hij heeft ons super geadviseerd en hebben een perfecte service ontvangen. Ik raad iedereen I-kook aan, het kan eigenlijk niet beter! Frans ontzettend bedankt!
FOTO VAN MONIQUE VAN DIJK-REMIJN
+ Toon extra foto van Monique van Dijk-Remijn
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens I-KOOK
Website: www.i-kook.nl
aAlkmaar (19 ervaringen), Noorderstraat 5, 1823 CS Alkmaar, tel 072 - 200 19 99
bAlmere (17 ervaringen), Papiermolenweg 22, 1333 DG Almere, tel 036 - 537 16 37
cAlphen aan den Rijn (25 ervaringen), Euromarkt 105-107, 2408 BD Alphen aan den Rijn, tel 0172 - 25 15 10
dAmersfoort (1 ervaring), Industrieweg 3, 3812 RX Amersfoort, tel 033 - 303 82 40
eAmsterdam (38 ervaringen), Arena Boulevard 16a, Villa Arena, 1101 DJ Amsterdam, tel 020 - 226 13 30
fAssen (3 ervaringen), Van Vlissingenstraat 43b, 9403 BB Assen, tel 059 - 274 94 30
gBarendrecht (41 ervaringen), Escudostraat 15, 2991 XV Barendrecht , tel 010 - 316 98 40
hBergen op Zoom (16 ervaringen), Oude Moerstraatsebaan 3, 4614 RN Bergen op Zoom, tel 0164 - 26 37 38
iCapelle aan den IJssel (164 ervaringen), Lylantse Baan 6. 2908 LG Capelle aan den IJssel, tel 010 - 251 91 77
jDen Bosch (17 ervaringen), Balkweg 7d, 5232 BT Den Bosch, tel 073 - 208 29 99
kDen Haag (67 ervaringen), Zichtenburglaan 16, 2544 EB Den Haag, tel 070 - 359 50 40
lDen Helder (58 ervaringen), Ravelijncenter 31, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 16 50
mEindhoven (61 ervaringen), Kanaaldijk-Noord 5A, 5613 DH Eindhoven, tel 040 - 303 37 00
nEtten-Leur (25 ervaringen), Lokkerdreef 33, 4879 ND Etten-Leur , tel 076 - 303 39 76
oHattem (16 ervaringen), Populierenlaan 5, 8051 DA Hattem, tel 038 - 444 06 08
pHengelo OV (50 ervaringen), Deurningerstraat 1, 7557 HA Hengelo, tel 074 - 250 37 30
qHuissen (31 ervaringen), Begonialaan 5, 6851 TE Huissen, tel 026 - 325 25 88
rLeiderdorp (1 ervaring), Vlasbaan 3, 2352 AH Leiderdorp, tel 071 - 303 07 90
sOud-Beijerland (72 ervaringen), Willem Beukelszstraat 6, 3261 LV Oud-Beijerland, tel 0186 - 62 10 40
tOudehaske (51 ervaringen), Hasker Utgongen 1, 8465 SJ Oudehaske, tel 0513 - 67 74 64
uSittard (120 ervaringen), Rijksweg Zuid 216, 6134 AG Sittard, tel 046 - 303 00 81
vSliedrecht (11 ervaringen), Parrallelweg 4a, 3364 AL Sliedrecht, tel 0184 - 41 95 26
wSoesterberg (33 ervaringen), Richelleweg 1, 3769 AZ Soesterberg, tel 0346 - 33 06 16
xTilburg (4 ervaringen), Bosscheweg 255-01, 5013 AB Tilburg , tel 013 - 762 00 80
yVeendam (33 ervaringen), Transportweg 10, 9645 KX Veendam, tel 0598 - 63 49 03
zVeenendaal (33 ervaringen), Groeneveldselaan 35, 3902 HA Veenendaal, tel 0318 - 74 26 57
a1Zaandam (20 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 21, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 303 06 68
b1Zoetermeer (44 ervaringen), Heliumstraat 230, 2718 RS Zoetermeer, tel 079 - 207 33 00
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.