Feedback
7,0

Winkels Keukens

Score uit 3 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0316-543570 | Energieweg 1, 6915 SB Lobith


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Winkels Keukens
Net even iets anders
Ervaringen
Er zijn 3 ervaringen over Winkels Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Vakkundig geplaatst door vader en zoon”
Door alex Huygen op dinsdag 6 okt 2015 15
Hier langs geweest aardige mensen geen verkoop praatjes. Gewoon een ontspannen sfeer. Goede info ook de service tijdens het verbouwen je kan altijd bellen. Ben echt super blij met mij keuken die vakkundig is geplaatst door vader en zoon. Zeker een aanbeveling voor iemand die een keuken wil. Ook de prijs is goed !
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door L.Koning op zaterdag 20 jun 2015 15
Net een nieuwe keuken bij ons geplaatst door de fa. Winkels uit Lobith. Alles prima geplaatst door vader en zoon Winkels. In een keer goed!! We zijn dan ook zeer tevreden over dit bedrijf. Er wordt de tijd genomen en meegedacht en goed geadviseerd. Ook het voorwerk, zoals stucwerk, loodgieterswerk is heel goed gedaan, door de door Sjaak Winkels aanbevolen mensen. Wij kunnen dit bedrijf dan ook iedereen aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Slechte ervaring met Winkels”
Door JK op maandag 7 apr 2014 14
Dit bedrijf zou ik beslist niet aanraden. Absoluut niet klantvriendelijk en ze leveren ook nog eens slechte kwaliteit. Er is nauwelijks een schroef die recht zit. Ook zitten deurtjes scheef en het aanrechtblad is niet waterpas. De verlichting was niet correct geïnstalleerd (binnen twee jaar) en daarvoor zijn ze teruggeweest, maar moesten er wel voorrijkosten betaald worden. Een als je er iets van zei kon je een grote mond krijgen van Sjaak. Ga er niet mee in zee!
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Winkels Keukens
aLobith , Energieweg 1, 6915 SB Lobith, tel 0316 - 54 35 70
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.