Feedback
7,0

Bouwtotaal Keukens

Score uit 2 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 073-5992470 | Baronieweg 8a, 5321 JW Hedel
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Bouwtotaal Keukens
Keukens op maat
Alternatieven voor Bouwtotaal Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,6 uit 68 ervaringen
• Roukens en van Gaalen Keukens
   
(Dodewaard Gelderland) score 9,5 uit 53 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,7 uit 324 ervaringen
• Nuva Keukens
   
(Tilburg Noord-Brabant) score 8,8 uit 292 ervaringen
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,5 uit 32 ervaringen
• DB KeukenGroep
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2167 ervaringen
• Keukenwereld XXL
   
(Poortvliet Zeeland) score 9,7 uit 177 ervaringen
• BSK Keukens
   
(Apeldoorn Gelderland) score 9,5 uit 62 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 2 ervaringen over Bouwtotaal Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Nieuwe Keuken”
Door Ronald van Amelsvoort op zondag 7 dec 2014 14
Omdat de keuken die in het huis zat toen we het kochten, aan vervanging toe was, zijn wij ons gaan oriënteren. Wij zij toen op deze site uitgekomen, en hebben een afspraak gemaakt bij een van de leveranciers, die zeer goed beoordeeld werd. Dit gesprek was goed, en we kregen een mooie offerte mee, binnen ons budget. Ik heb de tekening van deze offerte opgestuurd naar een viertal andere leveranciers, om te kijken, of zij in de buurt van ons budget konden komen. Ik vond het zonde om 3 a 4 uur te investeren en er dan achter te komen dat het veel te duur zou zijn. Alle gemailde leveranciers reageerden vrij snel. Twee leveranciers vroegen om extra gegevens, om zo een calculatie te kunnen maken. Ik heb de extra gegevens aangeleverd. Ik was eerder bij Bouwtotaal keukens binnen gelopen, en was zelf tot de conclusie gekomen dat de keuken die wij zouden willen, daar veel te duur zo zijn, aangezien zij meer gespecialiseerd zijn in maat keukens. (Waarvan enkele mooie exemplaren in hun showroom te bewonderen zijn). Toch heb ik de vraag oom en calculatie ook aan Bouwtotaal Keukens gestuurd. Ik was verrast, dat er richt prijs van Bouwtotaal Keukens kwam die bij ons budget kwam. Wat ik echter zeer fijn vond, is dat Bouwtotaal Keukens verder gekeken had, dan alleen de keuken. Zij hadden ook een stuk extra afwerking, en een indeling gemaakt van hoe de keuken, en het eetgedeelte er (welke niet tot de vraag behoorde) uit zou kunnen zien. Hierop hebben een aantal gesprekken gehad. Bouwtotaal Keukens gaf toen al aan, dat zij de indeling die wij gemaakt hadden, niet praktisch zou zijn. Na ideeën uitgewisseld te hebben, is er uiteindelijk ook de keuken getekend, waarbij wij een goed gevoel hadden. De opdracht is naar Bouwtotaal Keukens gegaan. Vanuit Bouwtotaal Keukens is ook de coördinatie gedaan tussen zijzelf, de tegelleverancier (nieuwe tegelvloer in de Keuken/huiskamer), en de stukadoor. Dit is mij goed bevalen, aangezien wij dat zelf niet zoveel kijk hebben op dit soort zaken. Na het inmeten door Bouwtotaal Keukens, was er groen licht. De keuken is geplaatst, door de medewerkers van Bouwtotaal Keukens. Zij hebben een aantal delen ter plekke op maat gemaakt, welke door de stukadoor afgewerkt zijn. Voor de oplevering, hadden zij aangegeven, dat er een tweetal frontjes beschadigd waren, en al nieuwe besteld waren. Deze zijn een paar weken later netjes vervangen. Al met al zijn wij zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Alie van osch op dinsdag 12 apr 2016 16
Er werd goed meegedacht over onze keuken daardoor is alle ruimte optimaal benut. Alle werkzaamheden in eigen hand. Alles volgens afspraak. Snelle service. Gewoon een degelijk en eerlijk bedrijf. Waar vind je dit nog. Hulde.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Bouwtotaal Keukens
aHedel , Baronieweg 8a, 5321 JW Hedel, tel 073 - 599 24 70
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.