Feedback
7,0

Technisch Bureau Aarts

Score uit 2 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 046-4574555 | Sluisweg 9, 6121 JR Born
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Technisch Bureau Aarts
Technisch Bureau Aarts is dé partner die met u meedenkt op het gebied van keukens, sanitair, tegelwerken, zwembaden, sauna’s en cv- installaties. De basis hiervan ligt in meer dan 40 jaar ervaring en een team van vakmensen
Alternatieven voor Technisch Bureau Aarts
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,7 uit 62 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 2 ervaringen over Technisch Bureau Aarts. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Geweldige errvaring”
Door Loes Haenen op vrijdag 11 apr 2014 14
Als we kijken naar kwaliteit en afwerking zit deze aanbieder op een van de hoogst mogelijke niveaus. Wij zijn meer dan tevreden. De informatie en mogelijkheden worden kundig voorbereid en afspraken worden tot in de puntjes nagekomen. Omdat de eigenaar altijd in het bedrijf is zijn de lijnen super kort. Een prachtige showroom en een perfecte uitleg. Alles en alles wordt in de puntjes namelijk nagekeken en afgehandeld. Een dikke verdiende pluim voor Technisch Bureau Aarts. De keuken is geweldig. Super en een dikke 10 voor klantenbinding, klanten inzet en kwaliteit. Een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Top badkamer”
Door Wim op zaterdag 3 mei 2014 14
Wij hebben onze badkamer laten verbouwen na een uitstekende ervaring circa 10 jaar geleden met onze keuken. De kwaliteit is alleen maar verder omhoog gegaan. Goed advies en er wordt gewoon met man en macht gewerkt om de klus te klaren. Het resultaat is uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Technisch Bureau Aarts
aBorn , Sluisweg 9, 6121 JR Born, tel 046 - 457 45 55
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Limburg
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.