Feedback
9,5

Voortman Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.voortmankeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Voortman Keukens
Van harte welkom bij Voortman Keukens. Al meer dan 40 jaar weten kritische keukenkopers onze ruime, sfeervolle showrooms te vinden. Bij Voortman Keukens treft u de keuze, kwaliteit, aandacht én service die u zo graag ziet bij uw keukenleverancier. Wij doen ons uiterste best om aan ál uw verwachtingen te voldoen. Of beter nog: te overtreffen. Want een tevreden klant krijg je niet zomaar, die moet je echt verdienen.

Op deze pagina en onze website www.voortmankeukens.nl vindt u een voorproefje van onze uitgebreide keukencollectie. Maar uw droomkeuken kiest u waarschijnlijk niet vanaf een foto. U wilt 'm zíen, en 'voelen'. Daarom vindt u in onze moderne showrooms meer dan 100 keukenopstellingen in alle stijlen, van landelijk tot tijdloos design én in alle prijsklassen. En wilt u even bijkomen van al die indrukken? Neem dan plaats op ons Kookplein, waar wij u verwennen met een heerlijk kopje koffie. Zo kunt u zich in alle rust oriënteren.

Wilt u eerst thuis op uw gemak onze keukens bekijken? Vraag dan hier ons bijzondere keukenmagazine aan.
Meer informatie over Voortman Keukens
Voortman Keukens: voortmankeukens.nl
Keukenmagazine aanvragen: voortmankeukens.nl/brochure
Ervaringen
Er zijn 355 ervaringen over Voortman Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren278 ervaringen
4 sterren56 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren3 ervaringen
1 ster8 ervaringen

Per vestiging:
“Naar tevredenheid”
Door JJH Nijhof op dinsdag 17 sep 2019 '19 | vestiging Rijssen
We hebben een keuken gekocht naar tevredenheid geholpen en geplaatst. We kunnen en zullen ook anderen mensen adviseren bij Voortman even een kijkje te nemen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en bijkeuken”
Door AW Kienhuis op donderdag 12 sep 2019 '19 | vestiging Rijssen
Complete keuken en bij-keuken. Voortreffelijke adviezen,zeer behulpzaam personeel, goede nazorg. Installatie: uitmuntend. Ik kan Voortman bij iedereen aanraden
Reactie of foto toevoegen
“Zeer kundig”
Door Sietse Butterhof op zondag 1 sep 2019 '19 | vestiging Rijssen
Onze keuken hebben we bij Voortman in Rijssen gekocht. We zijn goed en deskundig geholpen. Men neemt alle tijd om een mooie keuken uit te zoeken. Na montage hadden we een paar issues. Deze werden goed en adequaat opgepakt. Zeer kundige service monteurs.
FOTO VAN SIETSE BUTTERHOF
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Familie Tanate op donderdag 1 aug 2019 '19 | vestiging Rijssen
We hebben bij Voortman Rijssen onze nieuwe keuken besteld. De begeleiding en het meedenken was zeer correct en ook de nalevering van enkele elementen ging erg vlot.
Communicatie tussen adviseur en ons verliep prettig.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Willy en Eric Enzlin, Veenendaal op donderdag 18 apr 2019 '19 | vestiging Rijssen
We dachten rond te zijn. Maar onze oudste zoon haalde ons over om ons ook te oriënteren bij Voortman Rijssen. Een goede tip. In onderling overleg kregen we daar een ontwerp aangereikt dat ons deed besluiten om onze keuken bij Voortman te bestellen. De toegevoegde waarde/kracht zat in het originele ontwerp en in het luisteren naar de ideeen/wensen van de klant. Je krijgt prima advies bij apparatuur op basis van een schets van voor- en nadelen. Maar de klant kiest en is koning. Eenmaal besteld blijft de service prima. Er komt een medewerker speciaal langs om alles op te meten. De communicatie gedurende het gehele proces (levering, plaatsing, facturering) is tijdig en goed. Ook met de vaklieden die we hadden ingeschakeld voor de voorafgaande fase. Zoals het verleggen van leidingen etc.. Prima vakkennis; Prima service; Prima communicatie; Betrouwbaar. We hebben nu een hele mooie eigentijdse keuken voor een keurige prijs.
FOTO VAN WILLY EN ERIC ENZLIN, VEENENDAAL
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer fijn advies en een prachtige keuken”
Door Fam. Molendijk op maandag 4 mrt 2019 '19 | vestiging Rijssen
Vanwege het zeer fijne advies en een mooi ontwerp hebben wij eind 2017 een keuken gekocht bij Voortman Keukens te Rijssen! De vriendelijke verkoper was erg deskundig en kon ons in de showroom vele voorbeelden en opties laten zien. Naast onze eigen ideeën was er veel inbreng en ook eerlijk advies van de verkoper, dit kwam zowel het ontwerp als de keuzes in apparatuur en materialen zeer ten goede. Binnen een paar uur lag er een ontwerp op tafel waarbij wij een erg goed gevoel kregen, ons wensenlijstje was hierin meer dan beantwoord. Door de prettige ervaring, de getoonde producten en het gewenste ontwerp was deze aankoop geen moeilijke keuze!

De bouw van onze nieuwbouwwoning moest nog beginnen, ter voorbereiding heeft Voortman een technische tekening opgesteld t.b.v. het door de aannemer te plaatsen leidingwerk. Tijdens de bouw is een medewerker van Voortman langs geweest om de maatvoering op te nemen en o.a. het leidingwerk te controleren. Ook de planning voor de montage van de keuken werd goed gecommuniceerd en vroegtijdig afgestemd. Deze vorm van begeleiding tijdens de bouwperiode gaf ons veel rust en vertrouwen.

Januari 2019 was het zover, de montage van onze keuken! De vakkundige monteur ging voorzichtig te werk en alles verliep volgens wens. Na afloop van de montage is de gehele keuken samen met ons gecontroleerd, alles was perfect in orde! Wij kunnen iedereen een Voortman Keuken aanraden! Het gehele traject van ontwerp tot eindresultaat heeft ons positief verrast. Voortman Keukens, bedankt voor deze prettige ervaring.
FOTO VAN FAM. MOLENDIJK
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Atjilla Kamerhuis-Pultrum op vrijdag 1 mrt 2019 '19 | vestiging Rijssen
In ben zoooo blij met mijn nieuwe keuken, de keukenboer gaat net weg en heeft super werk afgeleverd. Peter een erg fijne rustige man die zijn vak verstaat. Hij heeft super hard gewerkt met een schitterend eindresultaat. Alles aanwezig, alles werkt en alles uitgelegd. Super tevreden. Ik ga genieten nu van mijn droomkeuken.
FOTO VAN ATJILLA KAMERHUIS-PULTRUM
REACTIE VAN ATJILLA KAMERHUIS-PULTRUM
Graag deze foto bij mijn reactie plaatsen en de andere foto verwijderen. Dank u!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Jaap Greve op maandag 18 feb 2019 '19 | vestiging Rijssen
Voor onze nieuwbouwwoning begon het project in 2017. Als een van de eerste zaken nadat je de tekeningen enigszins op orde hebt moet de keuken worden uitgezocht om technische zaken direct met de bouw mee te kunnen nemen. Omdat ik zelf een behoorlijke afkeer heb van de verkoopmethodieken die gehanteerd worden in alle Mandemakers groep keukenzaken hebben we bewust gezocht naar een zaak die hier niet bij aangesloten is en ook een hoop goede reviews had verzameld op qasa. Uiteraard moest de zaak ook in onze regio zitten. Zodoende hadden we bedacht een rondje te rijden. Eerst langs Voortman in Rijssen, en daarna wilden we doorrijden naar de bekende zaak in Duitsland waarover we ook veel goeds hadden gehoord/gelezen.

Bij Voortman aangekomen werden we direct zeer goed geholpen (we hadden vooraf wel een afspraak gemaakt) en werd er tevens direct goed meegedacht met ons project. Ook werd er direct openheid van zaken gegeven omtrent prijs en mogelijkheden. Iets wat ik zelf erg prettig vind. Geen gedoe en onrealistische beginprijzen. Nog dezelfde dag zijn we gekomen tot het ontwerp wat we graag zouden willen (we hadden van te voren al behoorlijk in ons hoofd hoe het moest worden). Met goede begeleiding van de verkoper zijn we prima binnen ons budget gebleven (en dat was niet hoog) door wat keuzes te maken in materialen en apparatuur. We hadden niet gedacht binnen ons budget in Nederland een keuken te kunnen vinden. We verlieten zeer tevreden het gesprek en voelden geen noodzaak meer om nog naar Duitsland te gaan.

Na een tweede gesprek wederom goed geholpen en toen het geheel naar wens gekregen en na een prettige onderhandeling (niets dwingends, open en eerlijk) tot een zeer acceptabele prijs gekomen en zodoende de order getekend. Nog voordat er ook maar een steen van onze woning gelegd was. Ook prettig dat Voortman je dan wil laten tekenen onder voorbehoud van financiering. Op zo'n moment in de bouwfase is nog helemaal niets zeker, en dan is prettig dat je nog direct compleet bindend aan een keuken vast zit.

Tijdens de bouw is Voortman heel ruim op tijd op de bouw langs gekomen om het een en ander na te meten en te controleren zodat er geen verrassingen achteraf zouden ontstaan. Ook super! Daarna een voorlopige afspraak voor aflevering gemaakt. Ook dat was allemaal netjes in overleg in te plannen.

Vervolgens (je verwacht het niet he..) is er van alles uitgelopen tijdens onze bouw zodat de keuken bij lange na nog niet geplaatst kon worden op de in eerste instantie afgesproken datum. Hierover overleg gehad met Voortman en ze hebben keurig contact gehouden en de keuken in opslag gelaten tot het moment dat de keuken goed geplaatst kon worden.

Dan wordt de keuken afgeleverd (door een extern transport bedrijf). Net over dat puntje waren we iets minder te spreken. De jonge jongens leken erg onervaren en waren niet goed voorbereid op het uitladen van de zware onderdelen. Jammer, een klein verbeterpuntje. (Dit is ook besproken in de telefonische evaluatie na plaatsing van de keuken.)

We zijn dan weer zeer te spreken over de monteur die de keuken heeft geplaatst. Deze man werkte uiterst netjes en heeft echt oog gehad voor allerhande vers gestuukte/geschilderde delen om ervoor te zorgen dat door de keukenplaatsing geen beschadigingen aan de verse afwerking zouden ontstaan. Hij heeft erg vakkundig en snel de keuken geïnstalleerd en uit eigen beweging, in overleg met ons, wat aanpassingen gedaan zodat het geheel nog beter is geworden dan de bedoeling was. Ook zouden wij zelf spots plaatsen en ook daar heeft deze man erg prettig mee geholpen. De keukenombouw is door Voortman in de fabriek grotendeels al kant en klaar gemaakt. (gemaakt uit gegrond MDF) en dat werk zag er ook fantastisch uit. De monteur heeft het ter plekke perfect op maat gemaakt en zeer netjes geïnstalleerd.

Ging dan alles goed? Nee, er was door een miscommunicatie een verkeerde kleur onderplint geleverd. Deels onze fout (wij hebben getekend voor die kleur) en deels de fout van Voortman (op de 3d tekening stond hij wel in de goede kleur). Maar ook dit punt was geen enkel probleem, Voortman heeft supersnel de juiste kleur geregeld en inclusief monteur heel snel hier alsnog laten plaatsen. Zonder gedoe, zonder extra kosten. Das toch een prima after-sale service! Hetzelfde geldt voor een smetplintje. Hadden we helemaal niet besteld, maar achteraf kwamen we er achter dat we die toch graag zouden willen hebben. Heeft Voortman direct geregeld, wederom zonder gedoe en zonder extra kosten. Geweldig!

U begrijpt. Al met al zijn we echt zeer tevreden met onze keuken gekocht bij Voortman. Goed geholpen, goed geplaatst, en prima after-sales service en dat ook nog eens binnen ons beperkte budget. Een echte aanrader!
FOTO VAN JAAP GREVE
Ziet er fantastisch uit
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Leerkes op woensdag 23 jan 2019 '19 | vestiging Rijssen
Wij hebben een nieuwe keuken aangeschaft. Er wordt heel goed met de klant meegedacht. Vanaf binnenkomst tot aan de plaatsing en de service erna was uitstekend. Kan iedereen aanraden hier een keuken aan te schaffen!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Carina ter Weele op dinsdag 22 jan 2019 '19 | vestiging Rijssen
Wij zijn super geholpen door Monique in de vestiging Rijssen. Meerdere malen erg hartelijk ontvangen en er werd oprecht goed meegedacht over alle mogelijkheden. Zelf hadden we een globaal idee waar we heen wilden met het ontwerp, echter na een goed gesprek hebben we een veel mooier plan gepresenteerd gekregen. We werden goed geadviseerd over de keuze van onze inbouwapparatuur, keukenblad, kleuropties en mogelijke opstellingen. De aflevering en installatie zou eerst 2 dagen in beslag nemen, maar binnen een dag stond onze keuken geïnstalleerd op de plek! Geweldig! We worden nog elke dag enorm blij van onze prachtige keuken! Bedankt!!
FOTO VAN CARINA TER WEELE
Keuken aan twee zijden
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door Esther Faber op zondag 20 jan 2019 '19 | vestiging Rijssen
Vorig jaar een complete keuken met inbouwapparatuur gekocht, voor mijn nieuwe huis. Vanuit de aannemer werd deze leverancier aangeboden. Prima ervaring!! Heel veel persoonlijke tijd, zeer gastvrij ontvangen en terwijl naar mijn idee echt alle mogelijke opties werden getoond gekomen tot de huidige opstelling. Hoe huiselijk ervaren, voorzien van koffie, thee, huisgemaakte lekkers en zelfs een lunch! Bij de montage trof ik een ervaren monteur, werkte keurig en zeer vlot door. Materialen die over waren (dozen) direct na plaatsing opgehaald. Service nadien ook perfect, goede adviezen over aftimmerwerk, ook daarin werden verschillende opties besproken en getoond! Dank Maurice!
FOTO VAN ESTHER FABER
Complete keuken met inbouwapparatuur
Reactie of foto toevoegen
“Aanvulling op keuken”
Door Jacq op vrijdag 4 jan 2019 '19 | vestiging Rijssen
Geweldig geholpen! Heel goed meegedacht, zijn zelfs komen kijken naar de oude situatie om compleet beeld te krijgen. Geholpen door Moniek, zeer gedreven enthousiast en prettige snell communicatie via app
FOTO VAN JACQ
Lange keuken
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Jan Schrijver op maandag 17 dec 2018 '18 | vestiging Rijssen
Alles is enorm goed verlopen. Hebben voor de tweede keer voor Voortman Keukens gekozen en dit is wederom super bevallen. Zowel verkoopster Monique en de Monteur Peter waren super. Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door K. Dannenberg op woensdag 14 nov 2018 '18 | vestiging Rijssen
Zeer tevreden met de begeleiding tijdens het uitzoeken van de keuken, de service en het strakke eindresultaat!!
FOTO VAN K. DANNENBERG
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“X factor”
Door Jeannette Binnerts op zondag 21 okt 2018 '18 | vestiging Rijssen
Helemaal happy met mijn nieuwe 'X-factor' keuken. Een feest om in te koken.
Van begin tot eind een heel goede ervaring. Heel goed geadviseerd/geholpen door Obed van der Pluym. Montage door Mark ook perfect. Zelfs de verpakkingen werden opgehaald. Kortom.... vriendelijke mensen, mooi bedrijf goede service !!! Echt een aanrader!!
FOTO VAN JEANNETTE
Reactie of foto toevoegen
“Voorspoedig verlopen”
Door Kikkert op vrijdag 14 sep 2018 '18 | vestiging Rijssen
Wij hebben de keuken bij voortman keukens gekocht. Samen met Ruud en Gerhard hebben we gekeken naar de mogelijkheden voor de keuken. We waren op zoek naar landelijk modern. En wij zijn helemaal tevreden. Nogmaals, Hartelijk bedankt!

Aanvulling ontvangen 17 september 2018: De keuken staat inmiddels en dat is allemaal voorspoedig zonder ongelukjes verlopen.
FOTO VAN KIKKERT
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Rudy op dinsdag 24 jul 2018 '18 | vestiging Rijssen
Keuken in landelijk/industriële stijl. Betreft een kleine keuken waarin het maximale aan ruimte is ingericht.
FOTO VAN RUDY
Industriele stijl
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Efrem Zeyrek op maandag 16 jul 2018 '18 | vestiging Rijssen
Ik heb een keuken gekocht bij voortman keukens in rijssen en de service is top!!!!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer mooi resutlaat”
Door M.Hoogezand op vrijdag 13 jul 2018 '18 | vestiging Rijssen
We hebben een keuken hier gekocht. Het uitzoeken was een hele klus, maar daarin werden we goed begeleid met veel informatie. Samen kwamen we tot een zeer mooi resultaat.

Aanvulling ontvangen 19 juli 2018: een super mooie keuken, het is prachtig geworden. Het uitzoeken was een hele klus, dit had ik niet kunnen denken dat dit zoveel werk was en veel overleg en meedenken van Gerhard/medewerker Voortman keukens in Rijssen. We zijn fijn geholpen en er werd meegedacht om samen tot dit resultaat te komen.
REACTIE VAN M.HOOGEZAND
een hele klus; alles op zijn plek
REACTIE VAN M.HOOGEZAND
Klaar; nu beginnen met het inrichten en de aankleding
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door Fam. Spenkelink op woensdag 13 jun 2018 '18 | vestiging Rijssen
Wij hebben een keuken gekocht en zijn erg goed geholpen door Gerard koster . Echt een aanrader. En alles is heel netjes geleverd en geplaatst . Wij zijn er echt heel blij mee.
FOTO VAN FAM. SPENKELINK
Heel blij met de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal goed”
Door Dhr Alberts op zondag 3 jun 2018 '18 | vestiging Rijssen
Keuken gekocht bij dit bedrijf. Goede service verleend bij leveren van de keuken, top!
FOTO VAN DHR ALBERTS
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Fam beldman op donderdag 31 mei 2018 '18 | vestiging Rijssen
We zijn erg blij met de keuken!!!.....bij het uitzoeken van de keuken werd er veel tijd en aandacht aan besteed. Er werd goed meegedacht en de wens van de klant staat voorop..de service is top! Dit is de 3e keuken die we bij voortman keukens hebben uitgezocht.
FOTO VAN FAM BELDMAN
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geleverd”
Door Mark Meenhuis op woensdag 30 mei 2018 '18 | vestiging Rijssen
Dit is nu de 2de keuken die we bij Voortman gekocht hebben, wederom goed geholpen door een deskundige en vriendelijke verkoper. De jonge verkoper beschikte over zeer veel kennis en gaf goede adviezen, geen gepush en goed kunnen onderhandelen over de prijs. In de nette, uitgebreide showroom kun je genoeg ideeën opdoen. De service-afdeling is ook zeer goed, dit uit ervaring met onze oude keuken. Kortom, wij zijn dik tevreden met onze nieuwe keuken en zullen Voortman Keukens te Rijssen zeker aanraden!
FOTO VAN MARK MEENHUIS
Keuken met eiland
+ Toon extra foto van Mark Meenhuis
Reactie of foto toevoegen
“Alle medewerking”
Door Dick ten Harkel op zaterdag 12 mei 2018 '18 | vestiging Rijssen
Een nieuwe keuken gekocht met de mogelijkheid om te zitten met ons tweeën. Hebben zeer goed advies gehad vonden t beetje vreemd dat we deel zelf moesten schilderen maar hebben daar alle medewerking gehad zodat ik alles heb kunnen voorbewerken met een zeer fraai eindresultaat.
FOTO VAN DICK TEN HARKEL
Zeer fraai eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Bart en Lieke op vrijdag 11 mei 2018 '18 | vestiging Rijssen
Wij hebben een keuken gekocht bij Voortman. Onze ervaring is goed advies, goed meedenken, goede service. Ik zou daarom Voortman aanbevelen
FOTO VAN BART EN LIEKE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Ralf Wolthuis op donderdag 19 apr 2018 '18 | vestiging Rijssen
Ik heb bij Voortman keukens een nieuwe keuken gekocht. Ik ben erg goed geholpen door Gerhard. Hij kwam met verfrissende ideeën door zijn ervaring en nog belangrijker, hij luisterde naar mij. De installatie werd perfect uitgevoerd, onvoorziene omstandigheden zijn zonder problemen opgelost. Kortom, Voortman is een aanrader om een nieuwe keuken te kopen!
FOTO VAN RALF WOLTHUIS
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer naar wens”
Door Mathias Möller op woensdag 18 apr 2018 '18 | vestiging Rijssen
Keuken nu een tijdje in gebruik en alles is zeer naar wens. Na wat aanloopprobleempjes qua installatie, die overigens goed zijn opgelost door Voortman, kunnen we nu genieten van onze prachtige keuken met kookschiereiland. Elk element dat vooraf was besproken, is in realiteit ook zo geworden. De 3D tekeningen die Gerhard Koster voor ons maakte aan de hand van onze gesprekken, zijn precies hetzelfde als de daadwerkelijke keuken. Dat maakt het maken van keuzes een stuk makkelijker.
Reactie of foto toevoegen
“Hoekkeuken”
Door Loes en Marlon op zaterdag 7 apr 2018 '18 | vestiging Rijssen
Wij hebben een complete hoekkeuken gekocht, en zijn hierbij goed geadviseerd door Gerhard en Ruud. Er is goed met ons meegedacht waardoor wij nu erg tevreden zijn met onze keuken. Ook de montage is netjes uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden en kunnen Voortman keukens echt aanbevelen. Bedankt voor de goede en vriendelijke service.
FOTO VAN LOES EN MARLON
Reactie of foto toevoegen
“Uitvoering prima gelukt”
Door Peter en Margreet Prenger op woensdag 21 mrt 2018 '18 | vestiging Rijssen
Prima ontvangen bij Voortman in Rijssen. Samen met Ruud nagedacht over het ontwerp van de keuken. Daarna kon Maurice aan de slag om alles in detail uit te werken. Zowel de voorbereidingen als de uitvoering zijn prima gelukt. We zijn zeer tevreden over het resultaat.! Het loont zich zeker: vriendelijke ontvangst (zelfs met gebak,pizza en consumpties) een luisterend oor, en het nodige meedenkwerk.
Reactie of foto toevoegen
“Super fijn geholpen”
Door G.K. op zondag 11 mrt 2018 '18 | vestiging Rijssen
super fijn geholpen, samen met de verkoper een hele mooie keuken samen gesteld.
de verkoper kwam met goede adviezen en ideeën en ook de prijs was in 1 keer goed.
Reactie of foto toevoegen
“Voortman Keukens”
Door A.S. op vrijdag 23 feb 2018 '18 | vestiging Rijssen
Na veel denkwerk een prachtige keuken samengesteld. We hebben het ontwerp meerdere keren aangepast, maar dat was voor de verkoper geen probleem. Hij heeft van begin tot het eind alle tijd en rust gehad om onze wensen te realiseren. Top, bedankt!

Aanvulling ontvangen 27 februari 2018: De keuken is inderdaad geleverd en gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Goed adres”
Door Gerrit en Hanny steenberg op woensdag 13 dec 2017 '17 | vestiging Rijssen
Zowel verkoop , uitvoering als service. Prima. Ons advies, ga naar voortman keukens, goed adres.
Reactie of foto toevoegen
“Gewoon goed”
Door Familie: Averesch op woensdag 16 aug 2017 '17 | vestiging Rijssen
Gewoon heel goed vanaf het uitzoeken tot en met het plaatsen van de keuken dik tevreden.

Eerdere ervaring van 1 april 2017: Keuken gekocht in Rijssen prima ontvangst goede informatie over apparatuur en keukens. Compliment voor verkoper Gerhard Koster. Uitstekende informatie over het gebruik van de nieuwe keuken incl. apparatuur. Nu het plaatsen en installeren van de keuken in juli nog.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan geslaagd”
Door Familie R.Meeuse op woensdag 17 mei 2017 '17 | vestiging Rijssen
Zelf ontwerp gemaakt en na wat tips van Jesse en Arno overgegaan tot bestellen . Ze denken goed mee en kijken helemaal niet raar op als je bepaalde zaken zelf wilt regelen. We wilden een granieten eiland van 316x120 uit een stuk en uiteindelijk zijn we bij Voortman meer dan geslaagd voor het keukenmeubilair! Zelf geplaatst dus vandaar dat er nog wat afwerkpuntjes zijn.
FOTO VAN FAMILIE R.MEEUSE
Keuken met granieten eiland
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden met eindresultaat”
Door Timothy Bergsma op vrijdag 28 apr 2017 '17 | vestiging Rijssen
We zijn enorm goed geholpen door Arno Arends in Rijssen. Hij dacht echt met ons mee en heeft geholpen onze droom keuken waar te maken. Hij was kritisch waar dingen die wij wouden niet handig waren en gaf praktische alternatieven. We zijn enorm tevreden met het eindresultaat. We hadden de keuken zonder dit deskundige advies nooit zo mooi gekregen. Absoluut een aanrader om hier je keuken aan te schaffen.
Reactie of foto toevoegen
“Volledige keuken”
Door Maria van den Dijk op woensdag 8 mrt 2017 '17 | vestiging Rijssen
Wij hebben een volledige keuken gekocht bij Voortman Keukens. Arno Arends was onze adviseur en heeft heel erg goed gekeken naar de mogelijkheden in onze keuken en wist goed onze ideeën te realiseren in onze droomkeuken. Elke dag koken we met plezier en we raden het iedereen aan om hier de keuken uit te zoeken!
FOTO VAN MARIA VAN DEN DIJK
Droomkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Bert en Janet Schakelaar op zaterdag 28 jan 2017 '17 | vestiging Rijssen
Bij Voortman in Rijssen zeer goed en vakkundig geholpen. Arno Arends kwam met goede adviezen wat door ons erg op prijs werd gesteld. De levering, monteren en de nazorg is prima verlopen. Ook de monteur die onze keuken gemonteerd heeft was TOP!
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Jeroen op vrijdag 28 okt 2016 '16 | vestiging Rijssen
Perfect geholpen. Waar andere leveranciers onze tekeningen volgden, daagde Voortman ons uit en bleef Voortman zoeken naar de ideale opstelling. Dat maakt dat we tot een perfect resultaat zijn gekomen. Beter en mooier dan onze initiele plannen. Ze denken op alle vlakken mee: in opstelling, apparatuur en financien.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Rik Boersma op maandag 10 okt 2016 '16 | vestiging Rijssen
Van begin tot eind duidelijk tegen elkaar geweest. Over zowel het ontwerp, apparatuur en prijs. Adviseur Pieter Hop heeft na goed luisteren een eerste tekening gemaakt. Materiaal in een keer juist en daarna dus niet meer hoeven aan te passen. Super!
FOTO VAN RIK BOERSMA
Keuken in een keer goed
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam Boekelder op zaterdag 8 okt 2016 '16 | vestiging Rijssen
Wij hebben bij Voortman keukens een keuken gekocht. Wij zijn erg tevreden over het resultaat. Wij zijn fijn geholpen en geadviseerd door de verkopers en de monteurs hebben de keuken netjes gemonteerd en afgewerkt.
FOTO VAN FAM BOEKELDER
Keukenresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Exact zoals ontworpen”
Door André & Dini op dinsdag 9 aug 2016 '16 | vestiging Rijssen
Recentelijk is onze keuken geplaatst, uitgezocht bij Voortman Keukens in Rijssen. Voor ons was het 20 jaar geleden dat we een nieuwe keuken kochten.Wij zijn erg goed geholpen door Jelle Seppenwoolde. Hij had goede ideeën en adviezen. Wij waren er snel uit. Het was best wel spannend of het allemaal wel zo zou worden als op de 3D tekeningen. En ja hoor........exact ! Wij zijn erg blij met onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Open keuken”
Door Jasper op dinsdag 5 jul 2016 '16 | vestiging Rijssen
Om te beginnen super tevreden over onze keuken. Meedenken en advies was voor ons waardevol (dit was de eerste keuken die we kochten). De tekeningen / animatie hebben ons echt goed geholpen in het creatieve proces en het maken van keuzes. Of prijs kwaliteit-verhouding klopt? Geen idee, wij zijn blij! We hebben kunnen onderhandelen, dus het spel kunnen spelen. We hebben 3 afspraken gehad op kantoor, dus niet over 1 nacht ijs gegaan. Wat het 'normaal' maakt is dat we wel zagen dat reactiesnelheid (en daarmee ook klantvriendelijkheid voor ons) na de handtekening wel minder werd. We moesten wat meer reminders versturen om zaken gedaan te krijgen. Installatie hebben we zelf ingeregeld, wel door een voor hun bekende monteur. Nawerk wilde men in eerste instantie niet vergoeden (in verband met tijdens transport beschadigde onderdelen). Ze gaven aan het uiteindelijk met de monteur tot afspraken te zijn gekomen. Daar vertrouwen we dan maar op.
FOTO VAN JASPER
Open keuken
Reactie of foto toevoegen
“Naar wens verlopen”
Door Jan Post op zaterdag 18 jun 2016 '16 | vestiging Rijssen
Eind 2015 een keuken gekocht. De verkoper, dhr. Jelle Seppenwoolde, heeft ons uitstekend geholpen. Dringt niets op, legt geen druk en geeft uitstekende adviezen. Alle afspraken worden nagekomen door Voortman Keukens. In mei 2016 is de keuken geplaatst door bijzondere prettige mensen. Alles is naar wens verlopen. Al met al zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Nog steeds tevreden”
Door G.Heijda op woensdag 8 jun 2016 '16 | vestiging Rijssen
Wij hebben voor 3 jaar geleden een keuken gekocht en het werkt nog perfect. De heer J.Seppenwoolde heeft ons super behandeld en nog steeds kunnen wij op hem rekenen. Geplaatst door een prima monteur.wij zijn zeer tevreden. Als wij bij Radar waren geweest hadden jullie een hele warme douche gehad. De keuken wordt weer vergroot met een kastje met laden. En wij zijn nog steeds tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader voor mooie keuken”
Door Taco P op maandag 30 mei 2016 '16 | vestiging Rijssen
Enige tijd geleden hebben wij een nieuwbouwhuis gekocht waar een standaard keuken bij geleverd zat. Wij waren niet blij met de standaard keuken en hebben gekozen om zelf wat bedrijven langs te gaan. Wij zijn bij Voortman keukens uitgekomen en direct bij het binnen lopen van de showroom kregen wij een warm huiselijk gevoel. Wij werden netjes welkom geheten en geholpen. Het advies was super, tijdens het maken van de keuken werd rekening gehouden met onze voorkeuren, maar waar nodig werd ook verteld dat iets wel of niet handig was. Het installeren van de keuken werd gedaan in 1 dag door een vakkundige medewerker. Tijdens het plaatsen van de keuken werd ook advies gegeven over het gebruik en werd er weer rekening gehouden met onze wensen. Voortman keukens is een echte aanrader voor als je een mooie keuken zoekt!
FOTO VAN TACO P
Witte keuken met houten blad en grepen
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Bergsma op maandag 2 mei 2016 '16 | vestiging Rijssen
Destijds erg goed geholpen door Arno bij het samenstellen van de keuken. De keuken is inmiddels geplaatst en oogt prachtig. Ook hebben wij het advies voor de vloer opgevolgd (PVC), top! Ik kan Voortman van harte aanbevelen bij anderen!
FOTO VAN BERGSMA
Greeploze hoogglans keuken met PVC vloer
Reactie of foto toevoegen
“Top gegaan”
Door Annette van der Zande op zondag 1 mei 2016 '16 | vestiging Rijssen
Geweldig mooie nieuwe keuken. Niets anders dan lof voor Voortman Keukens. Zeker ook dankzij het meedenken en de adviezen van adviseur Arno Arends (en niet te vergeten de monteur!). Alle afspraken klopten en werden nagekomen. Kleine wijzigingen na het tekenen van de overeenkomst waren gewoon mogelijk. Top.
FOTO VAN ANNETTE VAN DER ZANDE
Zwart / wit keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen met afzuigkap”
Door fam zoet uit Nunspeet op donderdag 21 apr 2016 '16 | vestiging Rijssen
Voortman uit elburg heeft ons geholpen toen die tijd! Ze hebben ons toen super goed geholpen! Ze hebben bij ons een nieuwe afzuigkap van whirlpool gemonteerd. waar wij heel blij mee zijn en heel veel plezier van hebben. want zonder afzuigkap kun je niet koken!
FOTO VAN FAM ZOET UIT NUNSPEET
Afzuigkap van whirlpool
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Maurice & Anne op dinsdag 19 jan 2016 '16 | vestiging Rijssen
Na meerdere keukenzaken geweest te zijn waar wij niet tevreden waren over advies, prijs/kwaliteit en service kwamen wij via via uit bij Voortman Keukens te Rijssen. Hier werden wij zeer vriendelijk en vakkundig geholpen door Arno Arends en Ruud van Mourik. Door het vakundige, professionele en meedenkend advies hebben wij hier een keuze kunnen maken voor onze inmiddels geinstaleerde keuken. Wij zijn zeer tervreden over de prijs/kwaliteit verhouding van de keuken en ook de service van alle medewerkers van Voortman Keukens waarmee wij contact hebben gehad.
Reactie of foto toevoegen
“Bar”
Door Ditty op woensdag 28 okt 2015 '15 | vestiging Rijssen
We hebben een hoek keuken met bar gekocht. In een woord geweldig. Werden super goed geholpen door pieter. We begrepen elkaar gelijk. Goede service. Goede kwaliteit. Echt een eerlijk bedrijf. Kijk kies koop bij voortman! !
FOTO VAN DITTY
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jan Roelofs op woensdag 28 okt 2015 '15 | vestiging Rijssen
perfecte maatvoering zeer compleet fijne monteur levering op tijd wat wil men nog meer
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijk”
Door Marie Werlemann op woensdag 28 mei 2014 '14 | vestiging Rijssen
Ik heb in 2013 een keuken gekocht bij Voortman keukens Rijssen. Dit was wederom een uitstekende ervaring voor mij.(mijn vorige keuken in 1981 ook)de levering verliep goed, precies zoals afgesproken. Het personeel was zeer vriendelijk, en ruimde thuis nadien ook nog alles keurig op. Er was een verkeerde kraan geleverd, maar dit was binnen 2 dagen keurig opgelost Ik zou Voortman keukens bij iedereen aanraden omdat ze waar maken wat ze beloven. Dat is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend!
Reactie of foto toevoegen
“Alle vragen worden antwoord”
Door Familie Van der Hoek op maandag 16 sep 2013 '13 | vestiging Rijssen
Omdat de showrooms van Voortman Keukens en Budget Select Keukens in Rijssen naast elkaar zitten zijn we daar als eerste wezen kijken. Vanaf onze eerste stap in de showroom zijn wij bijzonder tevreden over de klantvriendelijkheid en de adviezen van Voortman. In samenspraak met onze adviseur hebben we een keuken uitgezocht die binnen ons budget past en die helemaal naar onze zin is. Wat ik ook heel prettig vond is dat - als ik vragen had over de bediening van de nieuwe apparatuur - ik even met hun kon bellen en dan gelijk antwoord kreeg.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Ugur Özcan op dinsdag 17 sep 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Ik heb keuken gekocht bij voortman keukens. Vanaf het moment dat we binnen liepen om keuken uit te kiezen en de plaatsing van de keuken hebben geen enkele op of aanmerking. Maar dan ook geen 1. De medewerker Henk dacht van moment 1 met ons mee, op een ontspannen manier. Ook geen vertraging opgelopen bij het afleveren en plaatsen van de keuken. Super thanks Henk!
FOTO VAN UGUR ÖZCAN
Apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Sabrina Huisman op zondag 15 sep 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een keuken laten plaatsen in onze nieuwbouwwoning inclusief spoeleiland. Geholpen in Apeldoorn door dhr. De Vries. Perfect geholpen met het uitkiezen van onze keukenonderdelen, daarbij ook deskundig advies gekregen wat we beter niet konden doen. Monteurs werken tevens super netjes en snel! De keuken was binnen een dag geplaatst. Perfect!
Reactie of foto toevoegen
“Kosten noch moeite gespaard”
Door André Passé op donderdag 12 sep 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Voortman (uitstekende adviseur Roland Besselink) heeft ons een Next125 showroom keuken geleverd. Doordat het een showroom keuken is leverde dat een paar uitdagingen op. Ten eerste was het lastiger de keuken te plaatsen. Dat is in opdracht van Voortman door twee man perfect uitgevoerd (en dat was een behoorlijke klus). Doordat het een showroom keuken was bleek er een nieuw aanrechtblad nodig: geen enkel probleem. En ten slotte bleek er een kras te zitten op de inductiekookplaat. En ook dit is weer perfect opgelost door de service afdeling van Voortman. Kosten noch moeite zijn gespaard door de uiterst vriendelijke mensen van Voortman.
FOTO VAN ANDRÉ PASSÉ
Next125 keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door T.G.M. Dijkhof op maandag 9 sep 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
wij zijn prima geholpen bij het uitzoeken van de keukens en de plaatsing is ook prima afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Maaike op donderdag 5 sep 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Begin dit jaar een keuken besteld bij Henk de Vries. We zijn op een prettige manier geholpen. We hadden vrij specifieke wensen, maar dan nog was er een enorme keuze aan mogelijkheden die allemaal op tafel werden gelegd. Fijn was dat Henk elke keer de ruimte gaf om te twijfelen (en te wisselen) tussen verschillende keuzes, bijvoorbeeld 2700K of 3000K voor de led-verlichting, mat of glanzende frontjes en alle mogelijke apparatuur, waarbij hij de verschillen duidelijk aangaf maar ons de keuze liet. Na een paar weken gebruik te hebben gemaakt van de keuken, werden de laatste dingetjes opgelost/aanpassingen gemaakt. We zijn erg blij met onze prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Heidy Berenschot op maandag 2 sep 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Onze inieminie keuken was aan vervanging toe en na een aantal oriënterende bezoeken bij verschillende bedrijven was ons gevoel het best bijj Voortman keukens ... wij zijn super geholpen door Roland Besselink en hij heeft voor ons een prachtige keuken getekend en ontworpen met al onze wensen erin verwerkt ... ook het bezorgen en plaatsen ging boven verwachting .. Geurt die ons heeft helpen plaatsen heeft alles keurig afgewerkt en supernetjes achtergelaten .. wij zijn superblij met het eindresultaat ..
FOTO VAN HEIDY BERENSCHOT
Superblij met het eindresultaat
+ Toon extra foto van Heidy Berenschot
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Fam Dijkgraaf. epe op zondag 1 sep 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een complete keuken met alle inbouw apparatuur bij Voortman gekocht.Ronald Besselink heeft ons heel fijn geholpen en aan al onze wensen voldaan.We zijn ook zeer tevreden over onze aankoop.
Reactie of foto toevoegen
“Gedegen”
Door Familie Brinkhof op dinsdag 27 aug 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Voor onze nieuwbouwwoning zijn wij op zoek gegaan naar een keuken leverancier. Bij Voortman Keukens in Apeldoorn zijn wij geholpen door Roland Besselink. Na een inventarisatie gesprek met onze wensen/eisen zijn we begonnen met tekenen, bijstellen, heroverwegen, aanpassingen etc. Gedurende dit process werd er constant meegedacht met een juiste balans tussen praktische haalbaarheid, budget en functionaliteit. Met als resultaat een keuken naar onze wensen en eisen. Kortom onze ervaring is zeer positief. Gedegen en betrouwbaar en meedenkend.
FOTO VAN FAMILIE BRINKHOF
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Fam. Kloezeman op vrijdag 2 aug 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
We hebben voor onze nieuwe woning een keuken gekocht. We zijn uitstekend geadviseerd. Dit geldt voor zowel het inrichten en aankopen van de keuken. Toen we enkele maanden later nog wat wijzigingen wilden aanbrengen was dat mogelijk en werden we wederom erg prettig geholpen. We kunnen Voortman van harte aanbevelen.
FOTO VAN FAM. KLOEZEMAN
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop kookplaat”
Door Bram Gort op zondag 28 jul 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Super geholpen door Roland met het vinden van een nieuwe inductie kookplaat. Heel rustig, met duidelijke uitleg en geruime tijd! Mooi verzorgde zaak ook!
Reactie of foto toevoegen
“Top geholpen”
Door Dick Buter op maandag 22 jul 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
We hebben een keuken gekocht bij Voortman. Tijdens het hele proces van kopen/advies, levering en plaatsing was de advisering en service van met name Henk de Vries top !
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Louendra Capriles op zondag 21 jul 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Via een nieuwbouwproject in 2016 kwam ik bij Voortman Keukens Apeldoorn. Vanaf dag 1 tot de oplevering verliep de communicatie heel soepel. Door zoveel mooie keukens die daar stonden vond ik het heel lastig een keuze te maken. Na heel goed te zijn geadviseerd door een hele geduldige medewerker(Henk) wist ik uiteindelijk een keuze te maken. Henk heeft me tijdens de hele bouw van het huis bijgestaan met alle vragen die ik had. Geen enkele mail of telefoontje was teveel. Na de oplevering in 2017 werd mijn keuken vakkundig gemonteerd en alle afspraken zijn netjes nagekomen. Een dikke 10. Vorig jaar wilde ik mijn keuken uitbreiden en natuurlijk werd het mijn bekende adres. Na een bezoekje aan Henk en heel wat mailtjes weer kreeg ik mijn tweede gedeelte juni jl. gemonteerd. En weer een dikke 10. Ik kan geen enkel minpunt over dit bedrijf bedenken. Niet tijdens de bouw en zelfs niet eens 2 jaar later, terwijl ik heel kritisch en zeker niet de makkelijkste ben. Ik kan iedereen met een gerust hart Voortman Keukens Apeldoorn aanbevelen. En nee ik heb geen aanwinst in het bedrijf, ik ben een zeer tevreden klant. Jammer dat ik geen foto kon plaatsen zodat iedereen het zelf kan zien.
Louendra Capriles
FOTO VAN LOUENDRA CAPRILES
Keuken met gaskookplaat
+ Toon extra foto van Louendra Capriles
+ Toon extra foto van Louendra Capriles
+ Toon extra foto van Louendra Capriles
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Marlissa Tissingh op woensdag 17 jul 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een keuken bij Voortman keukens gekocht. Onze ervaring met dit bedrijf is goed. Een aanrader!

Aanvulling ontvangen 17 juli 2019: Onze keuken is geleverd en gemonteerd! De levering was prima. De montage ook. Erg blij met hoe het gemonteerd is. Door een aardige man.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Familie Bos, Apeldoorn op maandag 15 jul 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Bij Voortman Keukens in Apeldoorn hebben wij onze nieuwe keuken gekocht. Na een orientatieronde kwamen zij met een plan wat het beste aansloot bij onze wensen. Het is geen copy-keuken geworden van wat er in de showroom stond, maar echt onze eigen wensen in kleuren en uitvoering zoals wij dat wilden. Bij de oplevering van de keuken bleken er 3 kleine zaken die achteraf verholpen moesten worden, dat werd zonder discussie of extra kosten gedaan. Voortman Keukens bedankt!
FOTO VAN BOS
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Femy op zondag 14 jul 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Ik heb een mooie keuken uitgezocht bij Voortman in Apeldoorn. De verkopers namen uitgebreid de tijd om tot een juiste keuze te komen. Het inmeten en leveren is geheel volgens afspraak verlopen. Ook de nazorg en aanvullende vragen omtrent het plaatsen van de keuken (zelf gedaan) waren uitstekend. Ik ben dan ook zeer tevreden over het gehele verloop.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Pieter op donderdag 4 jul 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Een complete keuken gekocht. Wij zijn goed geholpen door Roland Besselink. Mankementen die er waren zijn netjes opgelost.
FOTO VAN PIETER
Blij met de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal naar wens”
Door Joop Holtslag op woensdag 3 jul 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
De deskundige verkoopster heeft goed meegedacht in het maken van onze keuze. Het is dan ook een hele mooie parallel keuken geworden die helemaal aan onze wensen voldoet. Ook over de montage en nazorg zijn we zeer tevreden.
REACTIE VAN JOOP HOLTSLAG
Mooie parallel keuken met smetranden
Reactie of foto toevoegen
“Keuken perfect geleverd”
Door Robbert Bijwaard op woensdag 26 jun 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben hier een keuken gekocht. Zijn goed geholpen door Manon.
Reactie of foto toevoegen
“Alles naar wens”
Door Adje ter Horst op maandag 24 jun 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
En complete keuken gekocht, plezierig overleg geweest vanaf voorbereiding tot en met plaatsing. Alle afspraken zijn nagekomen. Ook goed overleg met monteur die plaatste. Alles is naar wens verlopen. Ook binnen de afgesproken termijnen. Anderen raad ik aan naar Voortman te gaan.
FOTO VAN ADJE TER HORST
Keuken met donker blad
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Rubingh op woensdag 19 jun 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
De keuken is prachtig geworden! Mede dankzij de goede voorlichting en keuzes die we samen met Roland hebben gemaakt. Ook een compliment voor de monteur, deze was erg nauwkeurig en heeft nog wat praktische details met ons overlegd. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de algehele uitvoering!
FOTO VAN RUBINGH
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door A. van Someren op zaterdag 15 jun 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een keuken gekocht. We werden fijn geholpen en de afleverdatum van 1 jaar na bestelling was geen probleem. Konden wij in de tussentijd onze woning laten bouwen. Voor de afgesproken levertijd contact gehad en de keuken is keurig op tijd geleverd. Een paar weken na levering werd er ook nog even nagebeld of alles naar wens was. Prima service!
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte keuken”
Door G Springer op vrijdag 14 jun 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een keuken uitgezocht bij Voortman en waren verrast door de grote keuze.Gelukkig werden wij zeer vakkundig en prettig geholpen in onze keuze door de verkoper.De plaatsing ging vakkundig en snel en wij zijn erg blij met het resultaat.Wij raden toekomstige kopers dan ook aan om bij Voortman te gaan kijken als ze een perfecte keuken willen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Huib Mojet op donderdag 13 jun 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Keuken gekocht. Bij aankoop werden we uitstekend geholpen en geadviseerd. Er werd voldoende tijd genomen om een mooie keuken samen te stellen. Verkoper was prettig, rustig en deskundig in zijn adviesrol. Verder waren prijs en communicatie prima in orde. Flexibele opstelling van Voortman Keukens. Doen wat je zegt en zeg wat je doet. Inbouwproces en afterservice dik in orde. Hier spreekt een tevreden klant. Ik zou dit bedrijf zeker aan anderen aanbevelen.
FOTO VAN HUIB MOJET
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Ronner op donderdag 13 jun 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Fantastisch geholpen! Mooi ontwerp gemaakt. Altijd goed bereikbaar voor vragen en of tips. Fijn dat er mee wordt gedacht!
Reactie of foto toevoegen
“Mooi ontwerp”
Door Gé Stuiver op donderdag 13 jun 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Met hulp van een uitstekende adviseur van Voortman is mijn keuken precies zo geworden als ik had gehoopt. Planning, het nakomen van afspraken, de levering en de montage verliepen allemaal bijzonder zorgvuldig. Voortman is een aanrader.
FOTO VAN GÉ STUIVER
Keuken met gele fronten
+ Toon extra foto van Gé Stuiver
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door J.Nieuwenhuizen op donderdag 23 mei 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een hele mooie keuken gekocht en zijn heel fijn geholpen door Manon Nijkamp! Ook ander personeel was heel vriendelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door A van Hierden op vrijdag 10 mei 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een keuken gekocht en zijn super tevreden er zaten een paar krasjes op een zijpaneel, daar kregen we zonder gezeur een nieuwe voor, zo hadden we een paar dingetjes die niet helemaal goed waren. Overal is wel eens wat! Alles werd perfect opgeleverd. De verkoper was een aardige klantvriendelijke man. We zouden hier zo weer een keuken kopen.
FOTO VAN A VAN HIERDEN
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Reuze tevreden”
Door Bas op vrijdag 10 mei 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Het was hoog tijd voor een nieuwe keuken maar we zaten een beetje vast met hoe we het precies wilden doen. Henk heeft ons van het begin tot het einde meegenomen en alles duidelijk uitgelegd. Door de levensechte tekeningen kregen wij al snel een goed beeld van de mogelijkheden. Al met al zijn wij reuze tevreden. Ik adviseer iedereen die een nieuwe keuken wil aanschaffen om eens bij Henk aan tafel te gaan zitten. Hij legt alles rustig en duidelijk uit en door zijn ervaring komt hij zelf ook met ideeën waar je zelf niet aan denkt. De keuken is een paar weken geleden geplaatst en dat ging ook zonder problemen. We genieten elke dag van onze nieuwe keuken!
FOTO VAN BAS
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Slootweg op donderdag 25 apr 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Geholpen door Henk de Vries een TOP verkoper. Van het kopen tot de plaatsing super advies gegeven en geholpen. De keuken geplaatst door monteur Peter die zijn vak verstaat, een dikke 10! We hadden een klein probleempje met 1 mailtje werd het zeer snel en met volle tevredenheid opgelost.
FOTO VAN SLOOTWEG
Reactie of foto toevoegen
“Hartstikke goed”
Door Fam Last op woensdag 24 apr 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Mooie keuken gekocht bij Voortman Apeldoorn. Zeer tevreden over de gehele gang van zaken.
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Emmy Moes op donderdag 11 apr 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een fantastische inbouwkeuken gekocht en zijn heel fijn geholpen. Niet alles was direct helemaal voor elkaar maar dat is zéér naar tevredenheid afgehandeld. Ik zal anderen Voortman keukens zeker aanraden! Ook alle lof voor de mensen die geplaatst en aangepast hebben.
FOTO VAN EMMY MOES
Inbouwkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de nieuwe keuken”
Door Ton en Hanneke ter Wal op woensdag 3 apr 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Na een aantal keukenzaken te hebben bezocht kwamen we bij Voortman keukens Apeldoorn terecht. Het contact met adviseur Henk de Vries klikte gelijk. Hij dacht mee en adviseerde goed tijdens onze bezoekjes. De plaatsing door André Stronks verliep heel prettig. Een kundig keukenmonteur. We zijn erg blij met onze nieuwe aanwinst. We genieten er elke dag van.
FOTO VAN TON EN HANNEKE TER WAL
Onze aanwinst
Reactie of foto toevoegen
“Verkoper stak er bovenuit”
Door Ludo op dinsdag 2 apr 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Voor onze nieuwbouw woning zochten wij naar een keuken. Via de aannemer zijn we een kijkje gaan nemen bij Voortman Keukens. Dit bleek geen slechte keuze te zijn... Henk de vries heeft ons opgevangen. Al luisterend naar onze wensen zijn we door de showroom gelopen en liet Henk ons diverse voorbeeldkeukens en opstellingen zien. Henk nam daar rustig de tijd voor. Al tijdens ons eerste bezoek kregen we diverse sfeertekeningen te zien en werd een offerte opgemaakt. De offerte hebben we gaandeweg nog wat aangepast om uiteindelijk akkoord te geven. Voordat de keuken in productie werd genomen kregen we van Henk een herinnering. Als er nog iets gewijzigd moest worden (beperkt mogelijk) was dit het moment. Nogmaals afgesproken en uiteindelijk ook nog iets gewijzigd. De keuken is "rustig" in twee dagen geplaatst. Geen gesmijt en gebeuk met spullen, er is zeer netjes gewerkt. Afval wordt bijeen gebonden en een dag later keurig opgehaald. Kleine details werden na een servicemelding binnen zeer korte tijd afgehandeld. Al met al een goede ervaring met Voortman Keukens maar vooral met Henk de Vries. Hij was goed bereikbaar en dacht mee. Een niet opdringerige verkoper die bij ons welkom is op de barbecue!
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal super”
Door Stan op maandag 1 apr 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Keuken gekocht via Voortman, onze contactpersoon/verkoper Henk de Vries heeft hele goede service verleend. Hartstikke tevreden over de gehele gang van zaken.
Reactie of foto toevoegen
“Enorm goed geholpen”
Door Michael Bogaard op vrijdag 29 mrt 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Prachtige keuken gekocht, waarbij het gehele traject van showroom tot ingebruikname zeer deskundig begeleid is. Wij zijn enorm tevreden met de keuken van Voortman, enorm goed geholpen bij aankopen en bij vragen. Bovendien is de keuken van een fantastische kwaliteit. Ook de nazorg kunnen een hoop bedrijven nog wat van leren! Ik zou iedereen aanraden om een keuken bij Voortman te kopen. Bedankt Henk!
FOTO VAN MICHAEL BOGAARD
Keuken met eiland
REACTIE VAN JUDITH
Beste Micheal, wat een prachtige keuken. Maar ook jou vloer is prachtig, zo te zien PVC. Kun jij vertellen welk merk en type het is? Bvd.
REACTIE VAN MICHAEL
Hi Judith, bedankt! De vloer is gekocht bij Luxury Floors in Kampen en is van het merk Lifestyle.
REACTIE VAN JUDITH
Prachtig! Kun jij mij ook vertellen welke kleur/typenummer van Lifestyle, ik zie er namelijk heel veel soorten/ productnamen. Dank je wel alvast!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geregeld”
Door G. de Jong op woensdag 27 mrt 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
We hebben een showroom keuken gekocht die naar alle tevredenheid is geplaatst. In de showroom zijn we goed geholpen en tot in de details van adviezen voorzien. Erg prettig! Ook de after sales is goed geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken in nieuwbouwwoning”
Door Kees van Driel op zaterdag 16 mrt 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Deze week is de keuken van mijn nieuwbouwwoning geleverd. Vanaf het bestellen van de keuken tot de oplevering is een traject van anderhalf jaar geweest. In deze periode heb ik geregeld contact gehad met keukenadviseur Roland Besselink over met name wijzigingen. Deze wijzigingen waren deels op mijn verzoek; zo heb ik bijvoorbeeld tot tweemaal toe de kleurstelling van de keuken veranderd. Roland was altijd zeer bereidwillig om de wijzigingen door te voeren (en zonder dat dit tot meerkosten leidde). Ook bij het uitzoeken van de keuken nam hij alle tijd voor ons en gaf hij goed advies. De installatie van de keuken is gedaan door een kundige en vriendelijke monteur. Ik ben ingenomen met het eindresultaat, het is een fraaie keuken geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Genieten van de keuken”
Door K.N.Nijkamp-vd Velde op woensdag 13 mrt 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn keurig geholpen, zij nam alle tijd voor ons. De keuken is netjes geplaatst, en wij genieten er elke dag van.
FOTO VAN K.N.NIJKAMP-VD VELDE
Netjes geplaatst
+ Toon extra foto van K.N.Nijkamp-vd Velde
Reactie of foto toevoegen
“Complete nieuwe keuken”
Door A.Duits op zondag 24 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Complete nieuwe keuken in een nieuwbouw woning. goede samenwerking met de aannemer, keuken is compleet werkend opgeleverd. alles werkte en er was geleverd wat was afgesproken.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met het resultaat”
Door Gea op vrijdag 22 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
We waren op zoek naar een nieuwe keuken en daarvoor bij verschillende zaken gekeken. Uiteindelijk kwamen we uit bij Voortman, waarbij Manon het verschil maakte. Mooie suggesties gegeven en een keuken naar onze wensen samengesteld. De keuken werd goed afgeleverd, ook latere vragen werden snel naar tevredenheid beantwoord. Heel blij met het uiteindelijke resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Kan het iedereen aanbevelen”
Door Fam. Bakker uit Sneek op woensdag 20 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
We zijn heel tevreden met onze nieuwe keuken. Vanaf de eerste ontmoeting met de heer Henk de Vries (verkoper )hadden we het gevoel dat we een goede keuze hebben
gemaakt uit de vele keukenbedrijven, door met Voortman Keukens in zee te gaan. We kregen deskundig advies en er werd aandacht en tijd aan besteed om met ons mee te denken. Omdat het inmiddels lunchtijd was, kregen wij een heerlijke kop eigengemaakte soep met een daar klaargemaakt broodje gezond aangeboden. Ik kan deze zaak met de deskundige mensen van harte aanbevelen. We hopen nog vele jaren van onze prachtige keuken te genieten.
FOTO VAN FAM. BAKKER UIT SNEEK
Nieuwe keuken
+ Toon extra foto van Fam. Bakker uit Sneek
Reactie of foto toevoegen
“Zeer netjes geholpen”
Door A. van Bruggen op maandag 18 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Voortman en zijn zeer goed en netjes geholpen. De aflevering was zoals afgesproken op tijd en de montage is netjes gedaan. De keuken is in 1 keer in zijn geheel gemonteerd. ( er was niets manco / defect )
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door Modderman op zondag 17 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
In Aug 2018 onze nieuwe keuken besteld na een tip van mijn broer, hij heeft zijn keuken ook bij de zelfde winkel besteld. Toen mijn broer enthousiast vertelde over zijn ervaring met voortman keukens hebben we een kijkje genomen. En ook wij zijn enthousiast, goed geholpen en namen de tijd voor je echt een aanrader.
FOTO VAN MODDERMAN
Enthousiast over de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbeveling”
Door Tamara op vrijdag 15 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Na wat speurwerk te hebben gedaan op internet wat betreft keuken zaken, zijn wij naar deze keukenzaak gegaan. Daar aangekomen bleek dat we een afspraak moesten maken voor het maken van een keukenontwerp, dit kon namelijk best wel de hele ochtend duren. Dit bleek ook echt zo te zijn! Verkoopster Manon heeft ons heel goed geholpen, ze dacht goed met ons mee en maakte een goed ontwerp. Prijstechnisch zijn we er ook goed uitgekomen, waarna wij de keuken hebben besteld. Vanaf dat moment is alles perfect gelopen, duidelijke afspraken mbt levering en het plaatsen van de keuken. De monteur stond op tijd op de stoep en heeft goed werk geleverd, hij werkte erg zorgvuldig waardoor onze keuken nu uitstekend is geplaatst. Ook hadden we een extra kast besteld die we voorlopig nog niet gebruiken en gaan opslaan. Bij de levering was dit enige kast die nog niet in elkaar zat zodat we het makkelijk konden opslaan. Zelfs daar was over nagedacht! Paar dagen na het plaatsen belde Manon nog op om te informeren of alles maar wens was verlopen en of we tevreden zijn. Ik kan voortman dus echt van harte aanbevelen!
FOTO VAN TAMARA
Apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Jolanda op donderdag 14 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben verleden jaar onze keuken bij Marcel Kemp gekocht bij de vestiging Apeldoorn van Voortman. Marcel is uiterst deskundig en hij heeft onze wensen uitstekend begrepen. De keuken is geïnstalleerd in ons nieuwe huis en alles komt overeen met de verwachting. Eventuele vragen en opmerkingen worden door Marcel snel opgepakt en naar tevredenheid opgelost! In 1 dag tijd hebben we samen met Marcel de hele keuken bij elkaar gezocht, daarbij had de vestiging Apeldoorn vrijwel al onze keuze mogelijkheden ook in opstelling staan, waardoor wij goed overwogen een keus konden maken. Aan het einde van de afspraak wat het ook duidelijk wat precies zou kosten. Dat is superfijn!! Ook wijzigingen in de loop van de tijd zijn uitstekend opgepakt voor Marcel! Dikke pluim voor Marcel!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige en vriendelijke service”
Door L Bonestroo op woensdag 13 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Super, op de dag dat onze combi magnetron stuk ging , kwam medewerker Roland Besselink die zelfde dag s' avonds de nieuwe die op voorraad was al bij ons inbouwen. Geweldige en vriendelijke service
Reactie of foto toevoegen
“Goede advisering”
Door Bekker op woensdag 13 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Mooie keuken, afgeleverd zonder tekorten,prima plaatsing,uitstekend advies van Dhr. R. Besseling (gevraagd en ongevraagd).
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Voortman Keukens
aApeldoorn (188 ervaringen), Vlijtseweg 210, 7317 AN Apeldoorn, tel 055 - 522 19 77
bBunnik (33 ervaringen), Rumpsterweg 8b, 3981 AK Bunnik, tel 030 - 692 27 34
cElst GLD (50 ervaringen), Aamsestraat 44, 6662 NJ Elst , tel 0481 - 37 79 46
dRijssen (53 ervaringen), Nijverheidsstraat 40, 7461 AE Rijssen, tel 0548 - 53 55 55
eSteenwijk (8 ervaringen), Koematen 12, 8331 TK Steenwijk, tel 0521 - 51 58 13
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.