Feedback
9,4

Voortman Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.voortmankeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Voortman Keukens
Van harte welkom bij Voortman Keukens. Al meer dan 40 jaar weten kritische keukenkopers onze ruime, sfeervolle showrooms te vinden. Bij Voortman Keukens treft u de keuze, kwaliteit, aandacht én service die u zo graag ziet bij uw keukenleverancier. Wij doen ons uiterste best om aan ál uw verwachtingen te voldoen. Of beter nog: te overtreffen. Want een tevreden klant krijg je niet zomaar, die moet je echt verdienen.

Op deze pagina en onze website www.voortmankeukens.nl vindt u een voorproefje van onze uitgebreide keukencollectie. Maar uw droomkeuken kiest u waarschijnlijk niet vanaf een foto. U wilt 'm zíen, en 'voelen'. Daarom vindt u in onze moderne showrooms meer dan 100 keukenopstellingen in alle stijlen, van landelijk tot tijdloos design én in alle prijsklassen. En wilt u even bijkomen van al die indrukken? Neem dan plaats op ons Kookplein, waar wij u verwennen met een heerlijk kopje koffie. Zo kunt u zich in alle rust oriënteren.

Wilt u eerst thuis op uw gemak onze keukens bekijken? Vraag dan hier ons bijzondere keukenmagazine aan.
Meer informatie over Voortman Keukens
Voortman Keukens: voortmankeukens.nl
Keukenmagazine aanvragen: voortmankeukens.nl/brochure
Ervaringen
Er zijn 353 ervaringen over Voortman Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren276 ervaringen
4 sterren56 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren3 ervaringen
1 ster8 ervaringen

Per vestiging:
“Kosten noch moeite gespaard”
Door André Passé op donderdag 12 sep 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Voortman (uitstekende adviseur Roland Besselink) heeft ons een Next125 showroom keuken geleverd. Doordat het een showroom keuken is leverde dat een paar uitdagingen op. Ten eerste was het lastiger de keuken te plaatsen. Dat is in opdracht van Voortman door twee man perfect uitgevoerd (en dat was een behoorlijke klus). Doordat het een showroom keuken was bleek er een nieuw aanrechtblad nodig: geen enkel probleem. En ten slotte bleek er een kras te zitten op de inductiekookplaat. En ook dit is weer perfect opgelost door de service afdeling van Voortman. Kosten noch moeite zijn gespaard door de uiterst vriendelijke mensen van Voortman.
FOTO VAN ANDRÉ PASSÉ
Next125 keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer kundig”
Door Sietse Butterhof op zondag 1 sep 2019 '19 | vestiging Rijssen
Onze keuken hebben we bij Voortman in Rijssen gekocht. We zijn goed en deskundig geholpen. Men neemt alle tijd om een mooie keuken uit te zoeken. Na montage hadden we een paar issues. Deze werden goed en adequaat opgepakt. Zeer kundige service monteurs.
FOTO VAN SIETSE BUTTERHOF
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Top geholpen”
Door Dick Buter op maandag 22 jul 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
We hebben een keuken gekocht bij Voortman. Tijdens het hele proces van kopen/advies, levering en plaatsing was de advisering en service van met name Henk de Vries top !
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Henk en Ria de Ruiter op vrijdag 21 jun 2019 '19 | vestiging Elst GLD
Een complete keuken met inbouwapparatuur gekocht bij Voortman keukens. Wij zijn zeer deskundig voorgelicht. Zij hebben ons nuttige ideeën voorgelegd, waar wij nog niet aan gedacht hebben. Na enkele maanden de keuken in gebruik hebben we nog wat kleine wijzigingen aangebracht. Hiervan werden wij per e-mail keurig op de hoogte gehouden m.b.t. levering en montage. Ook bij een kleine storing werden wij keurig geholpen en ook weer per e-mail op de hoogte gehouden. Afspraken werden correct nagekomen en de service is perfect. Kortom wij raden een ieder aan hier een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door A. van Someren op zaterdag 15 jun 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een keuken gekocht. We werden fijn geholpen en de afleverdatum van 1 jaar na bestelling was geen probleem. Konden wij in de tussentijd onze woning laten bouwen. Voor de afgesproken levertijd contact gehad en de keuken is keurig op tijd geleverd. Een paar weken na levering werd er ook nog even nagebeld of alles naar wens was. Prima service!
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Willy en Eric Enzlin, Veenendaal op donderdag 18 apr 2019 '19 | vestiging Rijssen
We dachten rond te zijn. Maar onze oudste zoon haalde ons over om ons ook te oriënteren bij Voortman Rijssen. Een goede tip. In onderling overleg kregen we daar een ontwerp aangereikt dat ons deed besluiten om onze keuken bij Voortman te bestellen. De toegevoegde waarde/kracht zat in het originele ontwerp en in het luisteren naar de ideeen/wensen van de klant. Je krijgt prima advies bij apparatuur op basis van een schets van voor- en nadelen. Maar de klant kiest en is koning. Eenmaal besteld blijft de service prima. Er komt een medewerker speciaal langs om alles op te meten. De communicatie gedurende het gehele proces (levering, plaatsing, facturering) is tijdig en goed. Ook met de vaklieden die we hadden ingeschakeld voor de voorafgaande fase. Zoals het verleggen van leidingen etc.. Prima vakkennis; Prima service; Prima communicatie; Betrouwbaar. We hebben nu een hele mooie eigentijdse keuken voor een keurige prijs.
FOTO VAN WILLY EN ERIC ENZLIN, VEENENDAAL
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal super”
Door Stan op maandag 1 apr 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Keuken gekocht via Voortman, onze contactpersoon/verkoper Henk de Vries heeft hele goede service verleend. Hartstikke tevreden over de gehele gang van zaken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Jaap Greve op maandag 18 feb 2019 '19 | vestiging Rijssen
Voor onze nieuwbouwwoning begon het project in 2017. Als een van de eerste zaken nadat je de tekeningen enigszins op orde hebt moet de keuken worden uitgezocht om technische zaken direct met de bouw mee te kunnen nemen. Omdat ik zelf een behoorlijke afkeer heb van de verkoopmethodieken die gehanteerd worden in alle Mandemakers groep keukenzaken hebben we bewust gezocht naar een zaak die hier niet bij aangesloten is en ook een hoop goede reviews had verzameld op qasa. Uiteraard moest de zaak ook in onze regio zitten. Zodoende hadden we bedacht een rondje te rijden. Eerst langs Voortman in Rijssen, en daarna wilden we doorrijden naar de bekende zaak in Duitsland waarover we ook veel goeds hadden gehoord/gelezen.

Bij Voortman aangekomen werden we direct zeer goed geholpen (we hadden vooraf wel een afspraak gemaakt) en werd er tevens direct goed meegedacht met ons project. Ook werd er direct openheid van zaken gegeven omtrent prijs en mogelijkheden. Iets wat ik zelf erg prettig vind. Geen gedoe en onrealistische beginprijzen. Nog dezelfde dag zijn we gekomen tot het ontwerp wat we graag zouden willen (we hadden van te voren al behoorlijk in ons hoofd hoe het moest worden). Met goede begeleiding van de verkoper zijn we prima binnen ons budget gebleven (en dat was niet hoog) door wat keuzes te maken in materialen en apparatuur. We hadden niet gedacht binnen ons budget in Nederland een keuken te kunnen vinden. We verlieten zeer tevreden het gesprek en voelden geen noodzaak meer om nog naar Duitsland te gaan.

Na een tweede gesprek wederom goed geholpen en toen het geheel naar wens gekregen en na een prettige onderhandeling (niets dwingends, open en eerlijk) tot een zeer acceptabele prijs gekomen en zodoende de order getekend. Nog voordat er ook maar een steen van onze woning gelegd was. Ook prettig dat Voortman je dan wil laten tekenen onder voorbehoud van financiering. Op zo'n moment in de bouwfase is nog helemaal niets zeker, en dan is prettig dat je nog direct compleet bindend aan een keuken vast zit.

Tijdens de bouw is Voortman heel ruim op tijd op de bouw langs gekomen om het een en ander na te meten en te controleren zodat er geen verrassingen achteraf zouden ontstaan. Ook super! Daarna een voorlopige afspraak voor aflevering gemaakt. Ook dat was allemaal netjes in overleg in te plannen.

Vervolgens (je verwacht het niet he..) is er van alles uitgelopen tijdens onze bouw zodat de keuken bij lange na nog niet geplaatst kon worden op de in eerste instantie afgesproken datum. Hierover overleg gehad met Voortman en ze hebben keurig contact gehouden en de keuken in opslag gelaten tot het moment dat de keuken goed geplaatst kon worden.

Dan wordt de keuken afgeleverd (door een extern transport bedrijf). Net over dat puntje waren we iets minder te spreken. De jonge jongens leken erg onervaren en waren niet goed voorbereid op het uitladen van de zware onderdelen. Jammer, een klein verbeterpuntje. (Dit is ook besproken in de telefonische evaluatie na plaatsing van de keuken.)

We zijn dan weer zeer te spreken over de monteur die de keuken heeft geplaatst. Deze man werkte uiterst netjes en heeft echt oog gehad voor allerhande vers gestuukte/geschilderde delen om ervoor te zorgen dat door de keukenplaatsing geen beschadigingen aan de verse afwerking zouden ontstaan. Hij heeft erg vakkundig en snel de keuken geïnstalleerd en uit eigen beweging, in overleg met ons, wat aanpassingen gedaan zodat het geheel nog beter is geworden dan de bedoeling was. Ook zouden wij zelf spots plaatsen en ook daar heeft deze man erg prettig mee geholpen. De keukenombouw is door Voortman in de fabriek grotendeels al kant en klaar gemaakt. (gemaakt uit gegrond MDF) en dat werk zag er ook fantastisch uit. De monteur heeft het ter plekke perfect op maat gemaakt en zeer netjes geïnstalleerd.

Ging dan alles goed? Nee, er was door een miscommunicatie een verkeerde kleur onderplint geleverd. Deels onze fout (wij hebben getekend voor die kleur) en deels de fout van Voortman (op de 3d tekening stond hij wel in de goede kleur). Maar ook dit punt was geen enkel probleem, Voortman heeft supersnel de juiste kleur geregeld en inclusief monteur heel snel hier alsnog laten plaatsen. Zonder gedoe, zonder extra kosten. Das toch een prima after-sale service! Hetzelfde geldt voor een smetplintje. Hadden we helemaal niet besteld, maar achteraf kwamen we er achter dat we die toch graag zouden willen hebben. Heeft Voortman direct geregeld, wederom zonder gedoe en zonder extra kosten. Geweldig!

U begrijpt. Al met al zijn we echt zeer tevreden met onze keuken gekocht bij Voortman. Goed geholpen, goed geplaatst, en prima after-sales service en dat ook nog eens binnen ons beperkte budget. Een echte aanrader!
FOTO VAN JAAP GREVE
Ziet er fantastisch uit
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige en vriendelijke service”
Door L Bonestroo op woensdag 13 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Super, op de dag dat onze combi magnetron stuk ging , kwam medewerker Roland Besselink die zelfde dag s' avonds de nieuwe die op voorraad was al bij ons inbouwen. Geweldige en vriendelijke service
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Leerkes op woensdag 23 jan 2019 '19 | vestiging Rijssen
Wij hebben een nieuwe keuken aangeschaft. Er wordt heel goed met de klant meegedacht. Vanaf binnenkomst tot aan de plaatsing en de service erna was uitstekend. Kan iedereen aanraden hier een keuken aan te schaffen!
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door Esther Faber op zondag 20 jan 2019 '19 | vestiging Rijssen
Vorig jaar een complete keuken met inbouwapparatuur gekocht, voor mijn nieuwe huis. Vanuit de aannemer werd deze leverancier aangeboden. Prima ervaring!! Heel veel persoonlijke tijd, zeer gastvrij ontvangen en terwijl naar mijn idee echt alle mogelijke opties werden getoond gekomen tot de huidige opstelling. Hoe huiselijk ervaren, voorzien van koffie, thee, huisgemaakte lekkers en zelfs een lunch! Bij de montage trof ik een ervaren monteur, werkte keurig en zeer vlot door. Materialen die over waren (dozen) direct na plaatsing opgehaald. Service nadien ook perfect, goede adviezen over aftimmerwerk, ook daarin werden verschillende opties besproken en getoond! Dank Maurice!
FOTO VAN ESTHER FABER
Complete keuken met inbouwapparatuur
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over het gehele proces”
Door DFam.Arfman an.Arfman op vrijdag 14 dec 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn ons gaan oriënteren op een nieuwe keuken en werden warm ontvangen door onze adviseur. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en de tijd genomen. We zijn samen stap voor stap te werk gegaan en het werd inzichtelijk gemaakt middels een tekening. Na een aantal weken wachten werd de keuken geleverd. Een krasje op een frontje werd meteen serieus opgepakt en er werd een nieuwe geleverd. Top service wat ons betreft en zeer tevreden over het gehele proces.
FOTO VAN FAM.ARFMAN
REACTIE VAN FAM.ARFMAN
Deel van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door K. Dannenberg op woensdag 14 nov 2018 '18 | vestiging Rijssen
Zeer tevreden met de begeleiding tijdens het uitzoeken van de keuken, de service en het strakke eindresultaat!!
FOTO VAN K. DANNENBERG
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“X factor”
Door Jeannette Binnerts op zondag 21 okt 2018 '18 | vestiging Rijssen
Helemaal happy met mijn nieuwe 'X-factor' keuken. Een feest om in te koken.
Van begin tot eind een heel goede ervaring. Heel goed geadviseerd/geholpen door Obed van der Pluym. Montage door Mark ook perfect. Zelfs de verpakkingen werden opgehaald. Kortom.... vriendelijke mensen, mooi bedrijf goede service !!! Echt een aanrader!!
FOTO VAN JEANNETTE
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Erwin Veenstra op donderdag 27 sep 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben bij Voortman keukens een nieuwe keuken gekocht. Prijs was voor ons belangrijk, maar de grote geel/blauwe dozenschuiver had een keuken die het net niet was. Daarom op basis van de goede reviews bij Voortman wezen kijken. Zij kwamen in de buurt, was wel iets duurder maar wel helemaal zoals we het hebben wouden. Met het inmeten is iets niet helemaal goed gegaan, vnl omdat de ruimte waar de keuken kwam nog niet af was tijdens het meten. De service-afdeling heeft dit zeer goed opgelost, kosteloos. Ondanks dat onduidelijk was wiens fout dit was, Kortom uitstekende service voor een prima prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Efrem Zeyrek op maandag 16 jul 2018 '18 | vestiging Rijssen
Ik heb een keuken gekocht bij voortman keukens in rijssen en de service is top!!!!
Reactie of foto toevoegen
“Praktisch mooi en strak”
Door Familie Dekker op maandag 9 jul 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een keuken gekocht bij Voortman keukens in Apeldoorn in kunnen dit bedrijf aanbevelen! Onze adviseur was Manon Nijkamp en hebben we als zeer prettig ervaren. Goede ideeën en niet opdringerig. Ook de service daarna i.v.m. een beschadigd kastje is perfect opgelost! Dagelijks genieten we van een zeer praktische en mooie strakke keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Fam Heemskerk op maandag 9 jul 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben twee maanden geleden een keuken van het merk Ballerina gekocht bij Voortman. Geholpen zijn wij door Roland Besselink. Wat een service en strakke planning. Waar er in het verleden altijd wel iets fout ging bij het bestellen/en of plaatsen van een keuken, ging hier alles fantastisch. Als wij ooit weer een nieuwe keuken uit gaan zoeken zullen we zeker weer naar Voortman gaan. Roland nogmaals bedankt voor het meedenken en je kundigheid!
FOTO VAN FAM HEEMSKERK
Ballerina keuken
Reactie of foto toevoegen
“Volledige keuken”
Door Tuncay Atmaca op zondag 8 jul 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een volledige keuken aangeschaft bij Voortman keukens. Alles is goed gegaan met dank aan Henk de Vries. Tijdens het plaatsen van de keuken hebben wij paar fouten ontdekt die vervolgens zijn gecorrigeerd door de zzp'er die de keuken plaatst. Helaas ontdekten wij dat er iets goed was. Hierbij heeft Henk de Vries ons enorm geholpen met zijn klantvriendelijkheid en vooral het geleverde service.
FOTO VAN TUNCAY ATMACA
Complete keuken
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Loois op dinsdag 12 jun 2018 '18 | vestiging Bunnik
Mooie keuken, goed geïnstalleerd en goede service.
FOTO VAN LOOIS
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal goed”
Door Dhr Alberts op zondag 3 jun 2018 '18 | vestiging Rijssen
Keuken gekocht bij dit bedrijf. Goede service verleend bij leveren van de keuken, top!
FOTO VAN DHR ALBERTS
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Fam beldman op donderdag 31 mei 2018 '18 | vestiging Rijssen
We zijn erg blij met de keuken!!!.....bij het uitzoeken van de keuken werd er veel tijd en aandacht aan besteed. Er werd goed meegedacht en de wens van de klant staat voorop..de service is top! Dit is de 3e keuken die we bij voortman keukens hebben uitgezocht.
FOTO VAN FAM BELDMAN
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geleverd”
Door Mark Meenhuis op woensdag 30 mei 2018 '18 | vestiging Rijssen
Dit is nu de 2de keuken die we bij Voortman gekocht hebben, wederom goed geholpen door een deskundige en vriendelijke verkoper. De jonge verkoper beschikte over zeer veel kennis en gaf goede adviezen, geen gepush en goed kunnen onderhandelen over de prijs. In de nette, uitgebreide showroom kun je genoeg ideeën opdoen. De service-afdeling is ook zeer goed, dit uit ervaring met onze oude keuken. Kortom, wij zijn dik tevreden met onze nieuwe keuken en zullen Voortman Keukens te Rijssen zeker aanraden!
FOTO VAN MARK MEENHUIS
Keuken met eiland
+ Toon extra foto van Mark Meenhuis
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Bart en Lieke op vrijdag 11 mei 2018 '18 | vestiging Rijssen
Wij hebben een keuken gekocht bij Voortman. Onze ervaring is goed advies, goed meedenken, goede service. Ik zou daarom Voortman aanbevelen
FOTO VAN BART EN LIEKE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Hoekkeuken”
Door Loes en Marlon op zaterdag 7 apr 2018 '18 | vestiging Rijssen
Wij hebben een complete hoekkeuken gekocht, en zijn hierbij goed geadviseerd door Gerhard en Ruud. Er is goed met ons meegedacht waardoor wij nu erg tevreden zijn met onze keuken. Ook de montage is netjes uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden en kunnen Voortman keukens echt aanbevelen. Bedankt voor de goede en vriendelijke service.
FOTO VAN LOES EN MARLON
Reactie of foto toevoegen
“Beoordeling zit tussen normaal en goed”
Door Ruitenbeek op woensdag 4 apr 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Eind November 2017 een keuken gekocht. Duurde vrij lang voordat wij werden geholpen. Met andere woorden: zelf eerst maar een verkoper aangesproken. Kun je wat van vinden. Ze geven je in ieder geval de tijd om rustig te kijken � Prima verkoper, alleen bij het akkoord gaan met het voorstel iets te opdringerig. Uiteindelijk de keuken gekocht. Bij vragen na aankoop - via mail - duurde het vrij lang voordat er antwoord kwam. Levering en plaatsing was goed. Na plaatsing hadden wij toch wel een paar dingetjes die opgelost moesten worden. Dat kon, maar moest zelf wel eerst de benodigde materialen aanschaffen. Vind dit niet echt service gericht. Al met al tevreden. Beoordeling zit tussen normaal en goed. Maar dat kun je niet kiezen. Zet ik dan toch op normaal, omdat de extra kosten die gemaakt moesten worden meteen naar de klant werden geschoven.
Reactie of foto toevoegen
“Service van de zaak”
Door Piet Versloot op vrijdag 30 mrt 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een mooie keuken gekocht (inmiddels 9 jaar geleden) en er was een inbouwspotje defect geraakt. Ik ging naar Voortman Keukens toe om een nieuwe te kopen. Maar tot mijn verbazing was dit nog service van de zaak. Als dat geen service is... Top en dank!
Reactie of foto toevoegen
“Teruggekomen op eerdere review”
Door Dennis op woensdag 14 feb 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Helaas moet ik toch terugkomen op mijn eerdere review. Ervaring tot de plaatsing erg goed, vanaf daar minder. Keuken is in november geplaatst en nu in februari is het nog niet helemaal naar wens. Verlichting en afstandsbediening werken nog niet zoals het hoort. Dit kan gebeuren maar de afwikkeling duurt naar mij mening te lang. Vaak zelf terug moeten bellen wanneer mij beloofd was teruggebeld te worden. Betreft de afdeling service is er zeker ruimte voor verbetering.

Eerdere ervaring van 4 december 2017: Fijn geholpen met de indeling en keuze van de keuken. Goede service en erg tevreden over de plaatsingsmonteur.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door H. Huizing op zondag 7 jan 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hadden al een goede ervaring met deze zaak 18 jaar geleden, dat is de reden waarom wij hier terug kwamen. Je wordt vriendelijk te woord gestaan en men neemt de tijd voor je. Prima service en men levert kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Danken Voortman”
Door Jan Tiddo en Désirée Bresters op zaterdag 30 dec 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Bij Voortman keukens liepen we binnen om te kijken welke mogelijkheden er waren met onze bestaande keuken en bijkeuken. In een gesprek met Henk de Vries kwamen meerdere opties aan bod. De eerste gedacht was om een kookeiland te plaatsen. Toen wij uiteindelijk toch het gevoel hadden dit ruimtelijk niet paste, verraste Henk ons met een geheel nieuw ontwerp. We hadden direct een goed gevoel en deze keuken is dan ook uiteindelijk geplaatst. Het eindresultaat is volledig naar onze zin. Goed advies, goede plaatsing en prima service ook toen achteraf bleek dat de gekozen kraan moest worden vervangen. Wij danken Voortman keukens voor de prettige samenwerking.
FOTO VAN JAN TIDDO EN DÉSIRÉE BRESTERS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Mooi geïnstalleerd”
Door Marian op woensdag 20 dec 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Prettig en deskundig advies bij de koop van de keuken. Goede communicatie bij de planning naar onze wensen. Mooi geïnstalleerd en service achteraf ook prima !
Reactie of foto toevoegen
“Goed adres”
Door Gerrit en Hanny steenberg op woensdag 13 dec 2017 '17 | vestiging Rijssen
Zowel verkoop , uitvoering als service. Prima. Ons advies, ga naar voortman keukens, goed adres.
Reactie of foto toevoegen
“Zwart matte keuken”
Door A. Paalman op maandag 20 nov 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Er is een prachtige zwart matte keuken bij ons geplaatst. We hebben erg goed advies gehad en de service was ook uitstekend!
Reactie of foto toevoegen
“Staan voor je klaar”
Door Andries en Ria Dirkmaat op maandag 20 nov 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Wij, de fam. Dirkmaat, zijn heel erg tevreden over de service van keukencentrum Voortman. Dit is onze derde keuken die we bij Voortman hebben gekocht. Ook hier werden we weer zo goed begeleid als bij de vorige keren. Zelfs bij de kleine dingen die we vergeten waren te bestellen werden wij bijzonder snel en correct geholpen. Ook het plaatsen en afwerken werd op een prettige en fijne manier geregeld en gedaan door de monteur van Voortman. Ook bij problemen staan ze zeer snel klaar met een oplossing.
FOTO VAN ANDRIES EN RIA DIRKMAAT
De keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Hakkenberg op woensdag 25 okt 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Goede service. Is er een probleem, dan wordt er gekeken naar een oplossing!
Reactie of foto toevoegen
“Zorgen weggenomen”
Door T Poulisse op donderdag 5 okt 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Voortman keukens is geweldig. Eind 2013 hebben wij een keuken gekocht bij Voortman keukens. Onze privé situatie werd destijds geteisterd door de grote K-ziekte van mij echtgenote. We hadden een appartement gekocht (casco) en alles moest snel geleverd worden. Zelfs de feestdagen zaten hier tussen en in januari 2014 moest het geplaatst worden. Dhr. de Vries van Voortman heeft al onze zorgen weggenomen en alles werd uitstekend door hem gemeten en uitgewerkt. Alleen al de aandacht voor onze situatie was hartverwarmend. De plaatsing werd gedaan door Herman (monteur van Voortman) en alles was perfect. Nu 2017, en een aantal handgrepen werden minder mooi en de koelkastdeur leek een beetje krom te worden (volgens een monteur van AEG) Gebeld en geen probleem. Ze kwamen niet eens kijken. Een aantal weken later een mail voor een afspraak voor de vervanging. Nieuwe deur en nieuwe grepen. Toen bleek dat de nieuwe handgrepen mat waren ipv glimmend . Gebeld en wat bleek, de glimmende werden niet meer geleverd. Geen probleem. Nog eens 8 nieuwe matte handgrepen, zonder probleem. Voortman is top. Geen geschreeuw met van/voor prijzen maar gewoon nette prijzen en een TOP SERVICE
Reactie of foto toevoegen
“Altijd meedenken”
Door Paul & Natasja op vrijdag 1 sep 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Gelijk geholpen zoals ik geholpen wilde worden. Niet eerst (zoals bij andere keukenwinkels) drie afspraken voordat er een tekening gemaakt werd en een offerte kwam, maar direct bij binnenlopen (gelukkig was het rustig) de deur uit met een prachtige tekening en offerte. Altijd meedenken in mogelijkheden. Goeie prijs kwaliteitverhouding! En prima service.
FOTO VAN PAUL & NATASJA
REACTIE VAN ILHEM
wat een een fantastische keuken, mag ik vragen welke frontjes jullie hebben uitgezocht? wij twijflen tussen hoogglans gelakt en hoogglans kunststof. hartelijk dank
Reactie of foto toevoegen
“Prettige communicatie”
Door Fam. van Dongen op maandag 28 aug 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Klantvriendelijk, meedenkend en oplossingsgerichte services. Zowel door adviseurs in de winkel als monteurs die de keuken kwamen plaatsen. Communicatie was prettig.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service en geleverde werk was erg goed”
Door Familie Züngür op donderdag 24 aug 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Onze ervaring bij Voorman Keukens is zeer goed en een hele goede service. Bij elk vraag of opmerking werden we goed geholpen. De monteur die werd aanbevolen voor ons, meneer Van Dam, was zeer creatief met bepaalde dingen en verzon voor elk probleempje wel iets. Dus we waren erg blij met zo'n nette en perfectionistische monteur. Wat de prijs betreft, was het bij Voorman Keukens prima t.o.v. van andere bedrijven. Dus kort gezegd prima service en de geleverde werk was erg goed.
FOTO VAN FAMILIE ZÜNGÜR
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima en klantgericht”
Door Hensen op dinsdag 15 aug 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Goede service van zowel verkoop als monteurs en serviceafdeling. Iedereen denkt mee over goede oplossingen om te zorgen dat het eindresultaat er dan ook mag zijn. Prima service klantgerichte hulp.
FOTO VAN HENSEN
Keuken met breed aanrechtblad
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met service”
Door Loes Olgers op dinsdag 25 jul 2017 '17 | vestiging Bunnik
Koop nooit een keuken bij Voortman! Service in de winkel is slecht: denk hierbij aan het geven van verkeerde voorlichting, niet willen meedenken met de klant, onvoldoende kennis van zaken en het maken van verkeerde tekeningen. Daarna de montage. Inmiddels zijn we vier monteurs en vier pogingen verder om de keuken goed aan te leggen en nog is de zaak niet orde. We hebben alweer een afspraak voor de vijfde poging. Tot slot de service: er worden monteurs op pad gestuurd zonder goede instructie en de benodigde materialen. En als er weer iets fout gaat, wordt er gezegd dat ze wel een pannenset willen aanbieden ter compensatie van het ongemak. Maar ik wil geen pannenset, ik wil dat de keuken, waar we heel veel geld voor hebben betaald, gewoon goed functioneert.
Reactie of foto toevoegen
“Gewoon vakmanschap”
Door Fam Grandia op vrijdag 10 mrt 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Complimenten van begin tot en met plaatsing. Zeer kundige en klantgerichte adviseur Henk de Vries in Apeldoorn. Ook na de handtekening. Kundige bouwers. Overlegden tijdens de opbouw. Keurig afgeleverd. Gewoon vakmanschap. Dat bleek wel toen de keuken niet helemaal conform tekening was aangeleverd. Ter plekke aangepast!! Kortom aanrader!

Eerder ervaring van 9 april 2016: Vandaag keuken gekocht. Super geholpen. Henk de Vries is een uitstekend vakman. Is 100 procent thuis in zijn wereld en daarmee een breed adviseur. Alle vertrouwen in verdere afwerking en service. Begin goed eind goed :-)
Reactie of foto toevoegen
“Netjes geholpen”
Door gerrie jacobs op woensdag 1 feb 2017 '17 | vestiging Bunnik
Goed en netjes geholpen door de verkopers. Ik wilde zelf niet aan een eiland maar de verkopers hebben toch een eiland getekend. Uiteindelijk blij dat we gegaan zijn voor de eiland. Monteurs zijn vakmensen en een service afspraak kan snel geregeld worden. Afspraken worden nagekomen. Geen opdringerige verkopers en eerlijke prijzen.
FOTO VAN GERRIE JACOBS
+ Toon extra foto van gerrie jacobs
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door George Koppert op woensdag 30 nov 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Via goede vrienden zijn wij in contact gekomen met Henk de Vries van Voortman Keukens in Apeldoorn. Vanaf onze eerste kennismaking met hem en dit bedrijf hadden wij een klik die heeft geresulteerd in een fantastische keuken. Zowel in de planontwikkeling, uitwerking en realisatie hebben wij Voortman leren kennen als een vakbekwame en betrouwbare partner. Bij ons heeft het gehele proces een warm gevoel achtergelaten en wij kunnen Voortman dan ook van harte aanbevelen.

Aanvulling ontvangen op 18 december 2016: Op 4 december jl. heb ik het volgende bericht aan Bauknecht gemaild: Sinds kort is in onze woning een nieuwe keuken door Voortman Apeldoorn ingebouwd. In deze keuken zijn drie apparaten van Bauknecht ingebouwd te weten een oven/magnetron, een koffiemachine en een steamer type iXelium. De bedieningstableaus van alle drie apparaten zijn alleen in het centrum verlicht. De verschillende bedieningen op de tableaus zelf zijn (tot onze grote verbazing) niet verlicht en slecht zichtbaar. Is hier een verbetering mogelijk door een ander (wel volledig verlicht) display mogelijk dan wel heeft u mogelijk iets dergelijks als stickervellen? Hoor graag wat mogelijk is om dit probleem te verhelpen.

Vervolg: Op 4 december jl. heb ik aan Bauknecht een mail verstuurd waarop ik een "no reply" bericht terug heb ontvangen met aanvraagnummer 15139. Tot op heden geen enkele verdere reactie mogen ontvangen. De betekenis van het woord service is waarschijnlijk binnen uw bedrijf niet bekend. Gelukkig hebben wij onze keuken bij Voortman in Apeldoorn gekocht die wederom blijk gaven van een enorme service gerichtheid. Alle Bauknecht apparatuur wordt komende week vervangen door Siemens. Uiteraard zal ik een en ander ook via de verschillende media publiceren.
FOTO VAN GEORGE KOPPERT
Fantastische keuken
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over de service”
Door Floor van Doorn op zondag 21 aug 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Tijdens onze gesprekken in de showroom zijn we prettig, goed en kundig geholpen door Henk de Vries. Hij wist onze opmerkingen, wensen en vragen om te zetten in een mooi ontwerp voor onze keuken waarbij hij goed met ons mee dacht en slimme suggesties had. Ook na plaatsing van onze keuken zijn wij tevreden over de service van Voortman keukens.
FOTO VAN FLOOR VAN DOORN
Keuken met keukeneiland
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden klant”
Door R. Lachman op dinsdag 12 jul 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Ik heb vorig jaar m'n eigen eerste woning gekocht, Voorman Keukens werd daarbij aangeraden door de bouwer van mijn woning. Ik heb eerst telefonisch contact gehad met Voortman Keukens om een afspraak te maken wanneer ik langs mocht komen. De dag dat ik langskwam werd ik vriendelijk begroet met een kop koffie en een lekker koekje. De verkoper stond direct bij ons en liet ons het gehele assortiment zien, vervolgens hebben wij rond de tafel gezeten met de verkoper die vrij snel door had wat wij als idee hadden voor onze keuken. Hij dacht erg pró-actief mee wat wij als zeer fijn hebben ervaren, zo is er vervolgens een zeer leuke/ creatieve keuken gemaakt. Ik kreeg gelijk te zien op z'n computer hoe de keuken er uit zou zien en kreeg dit natuurlijk uitgeprint mee zodat ik al wat mensen jaloers kon maken met mijn nieuwe keuken. Bij de oplevering van mijn huis kwam er special een inspecteur van Voortman Keukens om te inspecteren of de keuken goed was gemonteerd, we kwamen achter één klein detail puntje waar ik vervolgens direct een afspraak voor had gemaakt om dit goed te krijgen. Binnen één week was dit kleine detail direct opgelost en ziet de keuken er prima uit! Ik ben een zeer tevreden klant, Voortman heeft zelfs nog via de mail contact op genomen over of ik tevreden ben met mijn keuken. De service in het algemeen was ook erg fijn ervaren. Ik heb verder 0 negatieve punten over dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Strakke keuken”
Door Esther van der Leeden op woensdag 6 jul 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Mijn mooie keuken komt bij Voortman Keukens Apeldoorn vandaan. De verkoper (Henri) dacht mee met mijn wensen en daar kwam een mooi ontwerp uit voort. Een hoogglans witte keuken met koof voor spotjes. De koof is ook om de koelkast en vriezer heen gebouwd en daardoor is de keuken extra strak geworden. Het grijze composieten keukenblad is ook helemaal naar wens. Kortom; zeer tevreden over het ontwerp, de levering, service en de realisatie van mijn droomkeuken!
FOTO VAN ESTHER VAN DER LEEDEN
Hoogglans wit met koof voor spotjes
Reactie of foto toevoegen
“Levering naar wens”
Door Jeroen en Kim op maandag 20 jun 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
We zijn meerdere keren goed geholpen. Hebben uitgebreide informatie en goede technische tekeningen ontvangen (nieuwbouw). De keuken is helemaal naar wens geleverd. De verkoper kwam op eigen initiatief in tweede instantie nog met kleine verbeteringen om onze keuken nog mooier te maken. Goede service dus! En zeker een aanrader voor anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Kringen in blad”
Door wh askamp op zondag 24 apr 2016 '16 | vestiging Elst GLD
Komen de afspraken niet na. Ben nu al weken bezig met mijn blad wat niet goed is. Ben al 3 x elst geweest maar hoor maar niks al weken. Service niet goed. Ze houden je aan het lijntje.

Aanvulling: De keuken is geplaatst door Voortman keukens. Na een week zagen wij kringen in het blad. Melding bij Voortman gedaan. Daarna is de leverancier van het blad langs geweest ,conclusie kringen zitten in het blad en niet door ons veroorzaakt volgens leverancier. Voortman stelt voor bijdrage van 700,00 dan krijgen we een nieuw blad. Daar gingen we niet mee akkoord. Na veel bellen en langs gaan geen reactie. Heb toen maar meldingen op Facebook en div gedaan. Toen kwam er weer een reactie, Afspraak is nu dat de leverancier weer langs komt,dat is nu ook weer weken geleden,dus moeten nog komen. Naar mijn mening moet Voortman het blad vergoeden, nogmaals de leverancier zegt dat de kringen erin zaten en niet veroorzaakt door de klant.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Marloes op woensdag 24 feb 2016 '16 | vestiging Bunnik
Onlangs hebben wij een keuken gekocht bij Voortman. Hij is inmiddels gemonteerd en we zijn er erg blij mee. Bij de levering waren er een paar puntjes niet helemaal in orde, maar alles is keurig en in overleg opgelost! We zijn dus erg tevreden over de service.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader midden in het land”
Door fam. Holleman op zaterdag 23 jan 2016 '16 | vestiging Bunnik
In de showroom kon je alles zien wat heel plezierig was. Ook werd het verschil in apparatuur uitgelegd en dacht de verkoper goed mee. Sommige kleine onderdelen werden nageleverd waardoor het geheel langer duurde. De service achteraf was heel goed. De monteur kwam gewoon zonder discussie. Kortom, voor een keuken die net even anders is dan een showroommodel, kun je uitstekend terecht bij Voortman. Een aanrader midden in het land.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Maurice & Anne op dinsdag 19 jan 2016 '16 | vestiging Rijssen
Na meerdere keukenzaken geweest te zijn waar wij niet tevreden waren over advies, prijs/kwaliteit en service kwamen wij via via uit bij Voortman Keukens te Rijssen. Hier werden wij zeer vriendelijk en vakkundig geholpen door Arno Arends en Ruud van Mourik. Door het vakundige, professionele en meedenkend advies hebben wij hier een keuze kunnen maken voor onze inmiddels geinstaleerde keuken. Wij zijn zeer tervreden over de prijs/kwaliteit verhouding van de keuken en ook de service van alle medewerkers van Voortman Keukens waarmee wij contact hebben gehad.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Armin Andres op woensdag 13 jan 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Onze verkoper Henk de Vries is geknipt voor dit vak. Hij was altijd enthousiast in het meedenken naar een goede keuken. Durfde ook kritische opmerkingen te maken. Onze speciale wensen zocht hij goed en snel uit, bijv speciale LED spotjes met pulsdrukker en een speciale kast met naar voren komende laden. Je voelt je bij hem welkom geheten en dat in een gezellige sfeer. Kortom: een fijne vent. De technische tekening was niet in een keer goed maar werd wel goed hersteld. En niet te vergeten Gerrit de monteur was werkelijk een fenomeen. Een genot om naar hem te kijken. Wij vinden Voortman keukens qua deskundigheid, service en prijs absoluut een aanrader.
FOTO VAN ARMIN ANDRES
Ontwerp van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede keuken minder tevreden over service”
Door Tanja op maandag 28 dec 2015 '15 | vestiging Apeldoorn
Bij Voortman keukens een mooie en kwalitatief goede keuken gekocht, waar we nog altijd zeer tevreden over zijn. De manier waarop dit tot stand is gekomen, zijn we echter wat minder tevreden over.

Via Qasa.nl hoorden we van Voortman Keukens in Apeldoorn (goede reviews) en we besloten hen een bezoekje te brengen om ons te oriënteren. We hadden de pech dat we geholpen werden door een jongeman die nog weinig ervaring had met het verkopen van keukens. Hij kwam zeer onkundig, onzeker en onprofessioneel over. In een heel aantal gevallen moesten wij hem verbeteren, terwijl wij ook nog nooit een keuken gekocht hadden. Achteraf bleek dan ook dat hij nog nooit eerder een keuken had verkocht. Nadat een eenvoudige schets was getekend, werd gevraagd wat wij ervan vonden. "Nou, dat hangt natuurlijk van de prijs af" antwoordden wij. Wat bleek? Er kon alleen een prijs gegeven worden wanneer we van tevoren al zouden toezeggen dat we op DIE dag een keuken bij Voortman zouden kopen. Wij vonden deze werkwijze heel vreemd en manipulatief, zeker omdat we al aangegeven hadden dat we slechts kwamen om ons te oriënteren en niet om te kopen. We stemden toch in. Toen we na het opstellen van de offerte om een dag bedenktijd vroegen, werd erop aangedrongen om direct nog even te overleggen en toch diezelfde dag nog te beslissen. Tot ons ongenoegen is er door de onervarenheid van de jonge verkoper een fout in de bestelling gekomen. Verschillende e-mails werden niet beantwoord door betreffend persoon (omdat hij nauwelijks aanwezig was), pas na herhaaldelijk bellen van onze zijde werd actie ondernomen. Maar helaas was Voortman niet bereid om de fout-bestelde plank retour te nemen. Sowieso vonden we het vreemd en onprofessioneel dat e-mails die wij richtten aan Voortman beantwoord werden vanaf een Budget Select Keukens e-mailadres en onderaan elke e-mail prijkte een groot logo van Budget Select Keukens (later kwamen we erachter dat Budget Select Keukens ook bij Voortman hoort).

We beseffen ons dat onze ervaring grotendeels te maken heeft met de onervarenheid van de verkoper en als we een andere verkoper hadden gehad, hadden we misschien ook een betere ervaring gehad. Maar toch stond deze persoon er wel namens Voortman en zijn we van mening dat er nauwlettender een oogje in het zeil gehouden had moeten worden door zijn leidinggevende. Het contact met en de service van het overige Voortman-personeel was overigens wel prettig en professioneel.

Dit was de eerste keer dat we een keuken kochten. Dit is wat we geleerd hebben van deze ervaring:
1. je niet laten gek maken door druk van verkopers om te beslissen en gewoon de tijd nemen die je nodig hebt.
2. direct aan de bel trekken als je niet tevreden bent over de service en zo nodig vragen om een andere verkoper
3. niet kiezen voor de goedkoopste apparatuur, maar net dat beetje meer geld uitgeven voor apparatuur waar je meer plezier van kunt hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Bar”
Door Ditty op woensdag 28 okt 2015 '15 | vestiging Rijssen
We hebben een hoek keuken met bar gekocht. In een woord geweldig. Werden super goed geholpen door pieter. We begrepen elkaar gelijk. Goede service. Goede kwaliteit. Echt een eerlijk bedrijf. Kijk kies koop bij voortman! !
FOTO VAN DITTY
Reactie of foto toevoegen
“Waar voor het geld”
Door Leon Quaedackers op donderdag 22 okt 2015 '15 | vestiging Bunnik
Wij waren op zoek naar een moderne keuken die moest gaan passen in de aanbouw (3,5 x 5) van ons nieuwe huis en na 2 gesprekken met Jos Witvliet waren onze ideeën vakkundig, praktisch en smaakvol vertaald in een plan - dat ook nog eens paste in ons budget. De installatie verliep bijzonder prettig en de oplevering & nazorg waren helemaal top! Voortman biedt wat ons betreft niet alleen waar voor zijn geld, maar geeft ook een geweldige service en dat verdient een dikke pluim.
Reactie of foto toevoegen
“In 1 keer compleet”
Door Patrick Hanekamp op donderdag 15 okt 2015 '15 | vestiging Apeldoorn
Service top! Keuken in 1x compleet. Niet gezeurd om extra geld uit te laten geven, konden budget en wensen goed afwegen. Kookplaat was niet juist, een week later een nieuwe. Kortom een fijn bedrijf. Mooie keuken geworden!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Louise Janssen op dinsdag 28 jul 2015 '15 | vestiging Elst GLD
Dit voorjaar bij Voortman keukens te Elst onze nieuwe keuken gevonden. Super goed geholpen door de heer Quint Busser, al zijn tips en adviezen klopten. Prachtige landelijke keuken, mooie afwerking, goede service.
FOTO VAN LOUISE JANSSEN
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelen”
Door Fam. Van Essen, Epe op dinsdag 23 jun 2015 '15 | vestiging Apeldoorn
We hebben XL keuken gekocht. Een hoekkeuken. We zijn deskundig geadviseerd door de heer Besselink. Keurig geplaatst door Geurt. Service correct uitgevoerd door Peter. We kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg plezierig”
Door H.W. van den Ende op donderdag 30 apr 2015 '15 | vestiging Elst GLD
Uiterst plezierig en efficiënt geholpen bij het uitzoeken van een keuken, in verband met opleveringsdatum werd uiterste inspanning gedaan om op gewenst tijdstip te leveren wat ook, lukte, de keuken werd keurig gemonteerd, goede service daarna, vriendelijke mensen, afspraken worden nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Eerlijk en oprecht”
Door Astrid en Vincent Blaauw op vrijdag 17 apr 2015 '15 | vestiging Bunnik
Alweer voor de 3e keer hebben wij een keuken gekocht bij Voortman Keukens. En ook deze keer hebben we een keuken helemaal naar wens. Super zoals Ruud van Mourik en Hans Snel ons hebben geholpen. Ruud heeft heel goed geluisterd naar onze wensen en is gestart met tekenen en kwam met een fantastisch ontwerp. Zo totaal anders als wat we hadden en daar waren we super blij mee! Vervolgens heeft Hans ons geholpen met de invulling van alle kasten, lades, kookplaat en wat allemaal nog meer nodig is voor een keuken. Het was echt weer een super leuk proces om door te lopen. En het is gewoon een feestje om bij Voortman Keukens op bezoek te zijn. Bij Voortman Keukens begrijpen ze super goed wat service is en wordt je eerlijk en oprecht geholpen. Het is dat we niet ieder jaar een nieuwe keuken nodig hebben, maar anders zouden we hier veel vaker komen!
FOTO VAN ASTRID EN VINCENT BLAAUW
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door Bouwman op maandag 30 mrt 2015 '15 | vestiging Apeldoorn
Onze oven ging defect na iets meer dan 2 jaar geleden te hebben gekocht. Na contact te hebben gehad met de vestiging die dochteronderneming is van Voortman keukens waar wij de keuken hadden gekocht kregen we te horen dat we buiten de garantie van 1 jaar vielen. Ook de fabrikant gaf aan dat we 3 mnd buiten de garantie vielen. Uiteindelijk heb ik contact gezocht met Henk de Vries van Voortman keukens die ons toen de keuken verkocht had. Hij heeft ons eerder fantastisch geholpen met een waterschade en zelfs mijn ouders die ruim 10 jaar geleden een keuken hebben gekocht heeft hij zelfs na 10 jaar nog perfecte service gegeven. En ook nu weer heeft hij ons uitstekend geholpen en gezorgd dat de oven weer gerepareerd werd tegen een kleine vergoeding. Bedankt Henk!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Karin Spelt op zondag 29 mrt 2015 '15 | vestiging Elst GLD
Gerdine van Dijkhuizen van Voortman Keukens in Elst heeft ons uitstekend geholpen bij het uitzoeken van onze keuken. We zijn erg blij met haar adviezen. Ze deed suggesties, die we zelf misschien niet bedacht hadden, maar waar we uiteindelijk heel tevreden mee zijn. Onze keuken is daardoor veel speelser en eigentijdser geworden. Gerdine luisterde ook goed naar onze eigen wensen en respecteerde onze keuzes. Er werd snel gereageerd op mails en er was altijd ruimte voor overleg. Er werd ruimschoots de tijd genomen voor ons als klant. We zijn ook heel tevreden over aflevering en montage en de service bij enkele kleine gebreken en beschadigingen. Wij kunnen u Voortman keukens zeker aan raden.
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Hanneke Zondag op woensdag 25 mrt 2015 '15 | vestiging Elst GLD
Voor advies over vlekken op mijn werkblad ben ik naar Voorman Keukens in Elst gegaan. Daar ben ik (zoals altijd) weer goed geholpen door Gerdine. Na contact met de leverancier, het juiste advies gekregen, want mijn werkblad is weer vlekvrij. Bedankt voor de goede service en het juiste advies!
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Hans van Groezen op vrijdag 6 mrt 2015 '15 | vestiging Elst GLD
Samen met Gerdine Dijkhuizen van Voortman Elst hebben we onze droomleuken samengesteld. Het was een enerverend traject, waarbij we met de kennis en het geduld van Gerdine nu volop genieten van onze nieuwe keuken. Het verbouwtraject is nu achter de rug, de plaatsing van de keuken verliep gesmeerd. Voortman, en met name Gerdine; bedankt voor de verleende service. We hebben dat erg op prijs gesteld.
Reactie of foto toevoegen
“Via Qasa.nl bij Voortman gekomen”
Door N.F.B op dinsdag 17 feb 2015 '15 | vestiging Bunnik
Wij zochten een keuken voor een oud jaren 30 huis. Het geleverde advies zorgde voor een mooie tekening. Deze zag er heel anders uit dan de opzet die wij eerst voor ogen hadden, maar was zeker naar onze smaak. Er werd tijdens het gesprek goed naar ons geluisterd. Daarnaast was het ontvangst vriendelijk. De montage was op tijd. Zelfs toen wij twee dagen van te voren nog een wijziging van de montagedatum aanvroegen door een vertraging bij de aannemer werd dit geregeld door voortman. Top service. De montage zelf was ook volgens planning en zonder gebreken. Ook na montage bleef voortman vriendelijk en hebben ze vragen beantwoord. Al met al zouden wij voortman aanraden. Qua prijs was het ook goed. Bij een concurrerende offerte aanvraag ik Duitsland kregen wij geen significant beter aanbod.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door D. Smit op dinsdag 10 feb 2015 '15 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn zeer tevreden over de keuken die wij gekocht hebben bij Voortman Keukens. De verkoper nam de tijd voor ons en dacht op een prettige wijze mee, zonder opdringerig te zijn. Hij dacht aan (praktische) dingen waar wij totaal niet aan hadden gedacht. De levering was op tijd en wij waren ook zeer tevreden over de strakke montage. Toen onze koelkast (AEG) niet meer naar behoren werkte kregen we direct een nieuwe koelkast thuis bezorgd. Echt goede service dus! Wij kunnen iedereen aanraden om bij Voortman een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door J & F op zondag 18 jan 2015 '15 | vestiging Apeldoorn
Voortman keukens is een echte aanrader, zeven jaar geleden hebben wij onze keuken gekocht, en tot de dag van vandaag hebben wij nooit geen gebreken of problemen gehad met onze keuken. Wij zijn op een klantvriendelijk manier goed geholpen in alle opzichten, zoals planning en opstelling en materiaal keuze, en hebben een duidelijk offerte ontvangen. Helaas was de levering niet volgens afspraak, maar werd wel direct goed opgelost,de montage was goed, naar alle tevredenheid. De service is uitstekend, ook nu nog na zeven jaar, als je dan komt met het verhaal dat wij onze gootsteen stop (met speciale maten) per ongelijk hebben weg gegooid, vinden wij het een goede service dat deze je na zeven jaar kosteloos binnen twee dagen wordt toegestuurd. In zijn totaliteit, is de prijs kwaliteit verhouding goed.
Reactie of foto toevoegen
“Goed - ruime keus”
Door Peter Vos op woensdag 31 dec 2014 '14 | vestiging Elst GLD
Ik ben netjes geholpen. Goed meegedacht in wat ik wou hebben. Service en naservice was ook goed opgelost. Eerste tekening was wat minder toen ik in de oriëntatiefase was. Maar toen ik beter wist wat ik wou is er een mooie nette keuken voor mij bedacht.
Reactie of foto toevoegen
“Wij zijn erg tevreden.”
Door P.Weijman op vrijdag 14 nov 2014 '14 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben vorig jaar onze keuken bij Voortman gekocht in Apeldoorn. Wij zijn erg goed geholpen. We hebben goed advies gehad van de verkoper. Hij heeft ons erg goed geholpen bij het kiezen van de opstelling van de keuken. Wij zijn erg tevreden over de klantvriendelijkheid, advies en service. Voor een volgende keuken gaan we zeker weer naar Voortman terug.
Reactie of foto toevoegen
“Top!,,,”
Door H. Van den Berg op zaterdag 18 okt 2014 '14 | vestiging Apeldoorn
In 2000 hebben wij een keuken gekocht bij Voortman Keukens in Apeldoorn. Zelfs nu, na 14 jaar, ben ik nog super tevreden over onze keuken. Ik zou niet weten wat ik zou willen veranderen aan onze keuken. Buiten de service en klantvriendelijkheid hebben ze ons ook geholpen om onze keuken zo efficiënt en gebruiksvriendelijk te ontwerpen. Kortom.....bij Voortman Keukens moet u zijn voor uw keuken. Nu was onze kookplaat aan vervanging toe en kwamen we weer in contact met Voortman om een nieuwe te bestellen.
Reactie of foto toevoegen
“Service staat bovenaan”
Door Edze & Monique Erdman op zondag 7 sep 2014 '14 | vestiging Elst GLD
Na enkele keukenzaken te hebben bezocht kwamen wij terecht bij Voortman Keukens in Elst. Met een frisse blik werd een nieuwe indeling van onze keuken ontworpen, met een verrassende uitkomst. Tijdens meerdere gesprekken werd ruim de tijd genomen om het ontwerp nader te bespreken en in te vullen. Er was geen enkele druk om snel te tekenen i.t.t. anderen. Zowel oude- als nieuwe keuken is door een persoon in twee weken tijd verwijderd en gemonteerd met het nodige geduld en vakmanschap. Tekortkomingen zijn tot op heden zonder enige kosten op een correcte en snelle wijze verholpen. Bij Voortman Keuken staat de service van het begin tot na de montage op een hoog level. Klasse.
FOTO VAN EDZE & MONIQUE ERDMAN
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“uitstekende service”
Door theo plattel op donderdag 7 aug 2014 '14 | vestiging Apeldoorn
Voortman keukens levert een uitstekende service, na 6 jaar problemen met mijn vaatwaaser, via Voortman in contact gekomen met een specialist die de vaatwaaser heeft gerepareerd binnen 30 minuten. meer dan de helft van de kosten zijn door Voortman vergoed ondanks het feit dat de garantie al lang was verlopen. als klant van Voortman ontvang je dus een uitmuntende service en zeer goede kwaliteit. Ze denken ook goed met je mee en bieden je goede oplossingen.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service en een prachtige keuken!!!!!”
Door A op zaterdag 24 mei 2014 '14 | vestiging Apeldoorn
Nieuwe liefde, nieuw gezin en wat past daar beter bij als een nieuwe keuken en ja hoor we zijn geslaagd bij Voortman keukens in Apeldoorn. Een en al vriendelijkheid en we kregen deskundig advies,perfect hoe ze ons hebben geholpen. Na aantal weken in de puinzooi te hebben gezeten kwam onze keuken. Het is een flinke keuken de monteur is bijna 3 dagen bezig geweest, en het resultaat is buiten onze verwachting, een prachtige keuken. De buren stonden zelfs naar binnen te gluren als we niet thuis waren we hebben de keuken nu 7 maanden en elke dag staan we klein of groot vol trots in onze keuken. De service van Voortman is buitengewoon en de monteur heeft zijn werk perfect gedaan! kortom mochten we over vele jaren weer een keuken nodig hebben, dan weten we waar we moeten zijn! Voortman keukens in Apeldoorn is zeker een aanrader voor mensen die opzoek zijn naar een nieuwe keuken!!
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken en geweldige service! Wat wil je nog meer!”
Door Sara op maandag 3 feb 2014 '14 | vestiging Elst GLD
Al snel na de koop van ons nieuwbouw huis kwamen bij Voortman keukens in Elst terecht. We werden meteen netjes ontvangen en ze namen alle tijd voor ons. Er werd vanaf het eerste moment goed naar ons geluisterd en met handige tips hebben we samen onze droomkeuken samengesteld. Daarbij werd bij iedere keuze ook telkens gekeken of met een dergelijke keuze het budget niet overschreden werd. Wanneer een bepaalde keuze niet binnen ons budget paste, werd gezocht naar een goed alternatief. Uiteindelijk was het moment van de sleuteloverdracht daar en zou de keuken de eerste week meteen geplaatst worden. Echter, tijdens de sleuteloverdracht hoorden we dat er in onze buurt een aantal nieuwe keukens gestolen waren, dus wilden we het moment van plaatsen liever naar achter plaatsen. We namen contact op met Voortman keukens en zij waren meteen heel begripvol en de datum kon zonder problemen en bijkomende kosten verzet worden. Het plaatsen van de keuken is door een monteur gedaan die echt heel netjes werkte. En dat is te zien aan het uiteindelijke resultaat! Zelfs een klein krasje was niet te vinden. Ook alle apparatuur werd netjes aangesloten. Na de installatie bleek dat een beloofde pannenset niet geleverd was. Na contact met Voortman keukens werd deze alsnog snel geleverd! Netjes opgelost dus door Voortman keukens. Al met al heeft Voortman een geweldige keuken geleverd en daarbij ook nog eens geweldige service geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal naar wens”
Door Scherrenburg op donderdag 3 okt 2013 '13
Drietal keukenzaken bezocht: bij Voortman vakkundig geholpen en de verkoper dacht met me mee, daarom ben ik met hun in zee gegaan. Ik heb de keuken zelf gemonteerd. Maar ik durfde het niet aan om ook granieten aanrechtblad zelf te doen. Voor Voortman was het geen enkel probleem om een monteur langs te sturen om daarbij te helpen (tegen een schappelijke prijs). Toen ik bij de levering bemerkte dat er een onderdeel ontbrak heb ik even gebeld, het werd direct nageleverd. Uitermate tevreden met keuken en service van Voortman.
Reactie of foto toevoegen
“Mijn vrouw is ook helemaal blij”
Door A. Rozendaal op woensdag 2 okt 2013 '13
Alhoewel we ook bij andere keukenleveranciers hebben gekeken om te kunnen vergelijken zijn wij, ook gezien eerdere ervaringen, toch weer voor onze nieuwe keuken bij Voortman uitgekomen. Over de klantvriendelijkheid en de service niets dan lof, er waren bij de levering wat frontjes verkeerd om geleverd, maar na 1 telefoontje werd dat tot volle tevredenheid opgelost. Ik ben ervan overtuigd dat zij alles doen - mits in het redelijke natuurlijk - om tevreden klanten te hebben en te houden en zowel mijn vrouw als ik zijn helemaal blij met onze nieuwe keuken van Voortman.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Henk Bons op woensdag 2 okt 2013 '13
Omdat Voortman Keukens Zeist goed bekend staat en de prijzen er redelijk zijn, ben ik, na hier en daar rondgekeken te hebben bij andere showrooms, met hun in zee gegaan. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen en de service is prima. Ik heb een aantal keren met Jos, de verkoper die mij heeft geadviseerd en mijn contactpersoon is, gebeld voor kleine dingetjes zoals een kapot lampje en een slecht werkend scharniertje. Het is veel waard dat je niet van het kastje naar de muur wordt gestuurd maar dat alles binnen de kortste keren tot volle tevredenheid wordt opgelost. Inmiddels heb ik ook al een kennis naar Voortman doorgestuurd die ook bij hun gekocht heeft. Wat mij betreft, niets dan lof voor Voortman.
Reactie of foto toevoegen
“Goede uitleg en eerlijk advies”
Door Familie R.L. te Oldenzaal op woensdag 4 sep 2013 '13
Omdat we niet over een nacht ijs wilden gaan voor de aanschaf van een nieuwe keuken zijn we bij meerdere keukenzaken wezen kijken. Bij Voortman Keukens zijn geen opdringerige verkopers aan het werk maar krijg je een goede uitleg en een eerlijk advies. De keuken is onlangs geplaatst en er zitten wat kleine krasjes op het gasfornuis, maar door de vakantie is het er nog niet van gekomen om dit even af te stemmen met de service afdeling zodat dit opgelost kan worden. We zijn erg tevreden over de kwaliteit en de levering is prima verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Wereld van verschil”
Door Rudy op dinsdag 3 sep 2013 '13 | vestiging Elst GLD
Voor mijn nieuwbouw woning ben ik bij Voortman keukens terecht gekomen. Ik was nog wel bij een andere keukenzaak wezen kijken, maar wat een wereld van verschil. Met name de persoonlijke en vakkundige benadering heb ik als zeer prettig ervaren. Het hele proces vanaf de oriëntatie, de aankoop en de levering verliep projectmatig. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit, de klantvriendelijkheid en de service. Na aflevering waren er een paar kleine dingetjes die op heel korte termijn werden opgelost, wat mij betreft niets dan lof voor Voortman keukens.
Reactie of foto toevoegen
“betrouwbaar en solide”
Door Mia op dinsdag 3 sep 2013 '13
De levering van de keuken (in een bestaande woning) is goed verlopen. De klantvriendelijkheid en de service zijn goed. Ik had een probleempje met een kraan dat tot volle tevredenheid is opgelost. Nu zijn er nog wat vlekken, ik heb een aantal foto’s gemaakt en moet nog even naar de showroom toe om die te laten zien, maar gezien mijn ervaring neem ik zonder meer aan dat ook dit euvel tot volle tevredenheid wordt opgelost. Ik zou dit bedrijf zonder meer aanraden bij anderen, ze zijn betrouwbaar en solide en hebben een prettige benadering naar de klanten toe.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Alexander op maandag 26 aug 2013 '13
Legio mogelijkheden. Mooi assortiment. Klantvriendelijk (zowel verkoop als montage). Bij problemen een goede oplossing en snelle service.
Reactie of foto toevoegen
“Hartstikke goed”
Door Klant Voortman Apeldoorn op donderdag 22 aug 2013 '13
In verband met vernieuwing van onze bestaande woning hebben we bij Voortman een nieuwe keuken gekocht. Als er mensen zijn die een nieuwe keuken nodig hebben, dan kunnen we Voortman zeker adviseren. Je wordt heel goed ontvangen en ze nemen alle mogelijke tijd voor je. We zijn zeer tevreden met de kwaliteit van de keuken. Ook klantvriendelijkheid en service is heel goed. Er zitten wel een paar weken tussen bestellen en leveren maar dat is normaal. De keuken kon zelfs iets later geplaatst worden omdat we met de verbouwing zaten en iets later kwam voor ons beter uit. Bij de levering waren er een paar beschadigingen maar dat wordt goed opgelost. We kunnen dit bedrijf zeker aanraden, het is hartstikke goed.
Reactie of foto toevoegen
“Een en al lof”
Door Willie op donderdag 22 aug 2013 '13
Service is uitstekend. Meestal moet de klant bellen, maar Voortman belt zelf. Gebeurt niet vaak. Zeer tevreden over kwaliteit van de keuken. De keuken bevalt prima en ik loop erin rond alsof die er al jaren staat. De levering is goed gegaan, er waren een paar dingen die er nog niet waren, maar ze hebben een serviceman die het regelt, dit was uitstekend. Zou het bedrijf zeker aanraden en ik zou ook weer teruggaan als de keuken verlopen is. Het is vooral mond op mond reclame als mensen de keuken zien, een en al lof!
Reactie of foto toevoegen
“Geen tweede keer!!”
Door Jan op dinsdag 14 mei 2013 '13
Ben ontevreden over de kwaliteit die Voortman ons heeft geleverd. Ze willen ook zelfs niet de moeite nemen om ons enigszins tegemoet te komen om het probleem van zwellende kastwand op te lossen. Alles bij elkaar als zeer slechte service ervaren. Dit is de eerste en ook de laatste keuken van Voortman
Reactie of foto toevoegen
“Naar tevredenheid”
Door JJH Nijhof op dinsdag 17 sep 2019 '19 | vestiging Rijssen
We hebben een keuken gekocht naar tevredenheid geholpen en geplaatst. We kunnen en zullen ook anderen mensen adviseren bij Voortman even een kijkje te nemen.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Sabrina Huisman op zondag 15 sep 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een keuken laten plaatsen in onze nieuwbouwwoning inclusief spoeleiland. Geholpen in Apeldoorn door dhr. De Vries. Perfect geholpen met het uitkiezen van onze keukenonderdelen, daarbij ook deskundig advies gekregen wat we beter niet konden doen. Monteurs werken tevens super netjes en snel! De keuken was binnen een dag geplaatst. Perfect!
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Bos op woensdag 11 sep 2019 '19 | vestiging Steenwijk
Wij hebben een keuken gekocht.We zijn heel goed geadviseerd en prettig geholpen.Wij kunnen iedereen aanraden om hier een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door T.G.M. Dijkhof op maandag 9 sep 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
wij zijn prima geholpen bij het uitzoeken van de keukens en de plaatsing is ook prima afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door Ravelli op donderdag 5 sep 2019 '19 | vestiging Bunnik
Een nieuwe keuken gekocht en goed begeleid. Wel wat duur, maar kwaliteit. Snel antwoord op vragen en alle ruimte voor aanpassingen. Uitstekende monteur Geurt van Lagen. Rustig, prettig in de omgang en perfect geplaatst. Mooi dat het inpakkingsmateriaal opgehaald wordt.
FOTO VAN RAVELLI
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Maaike op donderdag 5 sep 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Begin dit jaar een keuken besteld bij Henk de Vries. We zijn op een prettige manier geholpen. We hadden vrij specifieke wensen, maar dan nog was er een enorme keuze aan mogelijkheden die allemaal op tafel werden gelegd. Fijn was dat Henk elke keer de ruimte gaf om te twijfelen (en te wisselen) tussen verschillende keuzes, bijvoorbeeld 2700K of 3000K voor de led-verlichting, mat of glanzende frontjes en alle mogelijke apparatuur, waarbij hij de verschillen duidelijk aangaf maar ons de keuze liet. Na een paar weken gebruik te hebben gemaakt van de keuken, werden de laatste dingetjes opgelost/aanpassingen gemaakt. We zijn erg blij met onze prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door A visscher op dinsdag 3 sep 2019 '19 | vestiging Elst GLD
Ja goed en corect geholpen. Mooie keuken zeer prof geplaatst. Aan te raden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Heidy Berenschot op maandag 2 sep 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Onze inieminie keuken was aan vervanging toe en na een aantal oriënterende bezoeken bij verschillende bedrijven was ons gevoel het best bijj Voortman keukens ... wij zijn super geholpen door Roland Besselink en hij heeft voor ons een prachtige keuken getekend en ontworpen met al onze wensen erin verwerkt ... ook het bezorgen en plaatsen ging boven verwachting .. Geurt die ons heeft helpen plaatsen heeft alles keurig afgewerkt en supernetjes achtergelaten .. wij zijn superblij met het eindresultaat ..
FOTO VAN HEIDY BERENSCHOT
Superblij met het eindresultaat
+ Toon extra foto van Heidy Berenschot
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Fam Dijkgraaf. epe op zondag 1 sep 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een complete keuken met alle inbouw apparatuur bij Voortman gekocht.Ronald Besselink heeft ons heel fijn geholpen en aan al onze wensen voldaan.We zijn ook zeer tevreden over onze aankoop.
Reactie of foto toevoegen
“Gedegen”
Door Familie Brinkhof op dinsdag 27 aug 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Voor onze nieuwbouwwoning zijn wij op zoek gegaan naar een keuken leverancier. Bij Voortman Keukens in Apeldoorn zijn wij geholpen door Roland Besselink. Na een inventarisatie gesprek met onze wensen/eisen zijn we begonnen met tekenen, bijstellen, heroverwegen, aanpassingen etc. Gedurende dit process werd er constant meegedacht met een juiste balans tussen praktische haalbaarheid, budget en functionaliteit. Met als resultaat een keuken naar onze wensen en eisen. Kortom onze ervaring is zeer positief. Gedegen en betrouwbaar en meedenkend.
FOTO VAN FAMILIE BRINKHOF
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Gedegen”
Door Jasper van der Haar op dinsdag 13 aug 2019 '19 | vestiging Elst GLD
Na een gedegen voortraject een mooie keuken gekocht bij Voortman keukens in Elst. Onze adviseur, Marco Buitendijk, heeft goed meegedacht. Tijdens het plaatsen waren er wat aandachtspunten en ook dit pakte Marco direct op! Dus een mooie keuken, en een goede communicatie!
FOTO VAN JASPER VAN DER HAAR
Brede keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Agnes en Bob van Vlooten op zaterdag 10 aug 2019 '19 | vestiging Elst GLD
In verband met ons nieuwe huis in Bennekom zijn wij op bezoek gegaan bij firma Voortman te Elst. De aankoop moest snel plaatsvinden in verband met voortgang bouw. Daar werden we ontvangen door Roel van Otterlo. Roel was rustig, aandachtig en vakbekwaam. Het was prettig om door hem geholpen te worden. Tijdens het koopproces nam hij ons bij de hand zonder keukens op te dringen. Tijdens het proces van oplevering konden we makkelijk bij hem terecht voor vragen. Na een paar maanden stond Roel voor de deur met een grote bos bloemen en hielp hij ons nog de garantie te regelen voor onze inbouwapparatuur.
FOTO VAN AGNES EN BOB VAN VLOOTEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Fam. Kloezeman op vrijdag 2 aug 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
We hebben voor onze nieuwe woning een keuken gekocht. We zijn uitstekend geadviseerd. Dit geldt voor zowel het inrichten en aankopen van de keuken. Toen we enkele maanden later nog wat wijzigingen wilden aanbrengen was dat mogelijk en werden we wederom erg prettig geholpen. We kunnen Voortman van harte aanbevelen.
FOTO VAN FAM. KLOEZEMAN
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Familie Tanate op donderdag 1 aug 2019 '19 | vestiging Rijssen
We hebben bij Voortman Rijssen onze nieuwe keuken besteld. De begeleiding en het meedenken was zeer correct en ook de nalevering van enkele elementen ging erg vlot.
Communicatie tussen adviseur en ons verliep prettig.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop kookplaat”
Door Bram Gort op zondag 28 jul 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Super geholpen door Roland met het vinden van een nieuwe inductie kookplaat. Heel rustig, met duidelijke uitleg en geruime tijd! Mooi verzorgde zaak ook!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Voortman Keukens
aApeldoorn (187 ervaringen), Vlijtseweg 210, 7317 AN Apeldoorn, tel 055 - 522 19 77
bBunnik (33 ervaringen), Rumpsterweg 8b, 3981 AK Bunnik, tel 030 - 692 27 34
cElst GLD (50 ervaringen), Aamsestraat 44, 6662 NJ Elst , tel 0481 - 37 79 46
dRijssen (52 ervaringen), Nijverheidsstraat 40, 7461 AE Rijssen, tel 0548 - 53 55 55
eSteenwijk (8 ervaringen), Koematen 12, 8331 TK Steenwijk, tel 0521 - 51 58 13
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.