Feedback
9,5

Voortman Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.voortmankeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Voortman Keukens
Van harte welkom bij Voortman Keukens. Al meer dan 40 jaar weten kritische keukenkopers onze ruime, sfeervolle showrooms te vinden. Bij Voortman Keukens treft u de keuze, kwaliteit, aandacht én service die u zo graag ziet bij uw keukenleverancier. Wij doen ons uiterste best om aan ál uw verwachtingen te voldoen. Of beter nog: te overtreffen. Want een tevreden klant krijg je niet zomaar, die moet je echt verdienen.

Op deze pagina en onze website www.voortmankeukens.nl vindt u een voorproefje van onze uitgebreide keukencollectie. Maar uw droomkeuken kiest u waarschijnlijk niet vanaf een foto. U wilt 'm zíen, en 'voelen'. Daarom vindt u in onze moderne showrooms meer dan 100 keukenopstellingen in alle stijlen, van landelijk tot tijdloos design én in alle prijsklassen. En wilt u even bijkomen van al die indrukken? Neem dan plaats op ons Kookplein, waar wij u verwennen met een heerlijk kopje koffie. Zo kunt u zich in alle rust oriënteren.

Wilt u eerst thuis op uw gemak onze keukens bekijken? Vraag dan hier ons bijzondere keukenmagazine aan.
Meer informatie over Voortman Keukens
Voortman Keukens: voortmankeukens.nl
Keukenmagazine aanvragen: voortmankeukens.nl/brochure
Ervaringen
Er zijn 355 ervaringen over Voortman Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren278 ervaringen
4 sterren56 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren3 ervaringen
1 ster8 ervaringen

Per vestiging:
“Perfect”
Door Ugur Özcan op dinsdag 17 sep 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Ik heb keuken gekocht bij voortman keukens. Vanaf het moment dat we binnen liepen om keuken uit te kiezen en de plaatsing van de keuken hebben geen enkele op of aanmerking. Maar dan ook geen 1. De medewerker Henk dacht van moment 1 met ons mee, op een ontspannen manier. Ook geen vertraging opgelopen bij het afleveren en plaatsen van de keuken. Super thanks Henk!
FOTO VAN UGUR ÖZCAN
Apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Kosten noch moeite gespaard”
Door André Passé op donderdag 12 sep 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Voortman (uitstekende adviseur Roland Besselink) heeft ons een Next125 showroom keuken geleverd. Doordat het een showroom keuken is leverde dat een paar uitdagingen op. Ten eerste was het lastiger de keuken te plaatsen. Dat is in opdracht van Voortman door twee man perfect uitgevoerd (en dat was een behoorlijke klus). Doordat het een showroom keuken was bleek er een nieuw aanrechtblad nodig: geen enkel probleem. En ten slotte bleek er een kras te zitten op de inductiekookplaat. En ook dit is weer perfect opgelost door de service afdeling van Voortman. Kosten noch moeite zijn gespaard door de uiterst vriendelijke mensen van Voortman.
FOTO VAN ANDRÉ PASSÉ
Next125 keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door Ravelli op donderdag 5 sep 2019 '19 | vestiging Bunnik
Een nieuwe keuken gekocht en goed begeleid. Wel wat duur, maar kwaliteit. Snel antwoord op vragen en alle ruimte voor aanpassingen. Uitstekende monteur Geurt van Lagen. Rustig, prettig in de omgang en perfect geplaatst. Mooi dat het inpakkingsmateriaal opgehaald wordt.
FOTO VAN RAVELLI
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Heidy Berenschot op maandag 2 sep 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Onze inieminie keuken was aan vervanging toe en na een aantal oriënterende bezoeken bij verschillende bedrijven was ons gevoel het best bijj Voortman keukens ... wij zijn super geholpen door Roland Besselink en hij heeft voor ons een prachtige keuken getekend en ontworpen met al onze wensen erin verwerkt ... ook het bezorgen en plaatsen ging boven verwachting .. Geurt die ons heeft helpen plaatsen heeft alles keurig afgewerkt en supernetjes achtergelaten .. wij zijn superblij met het eindresultaat ..
FOTO VAN HEIDY BERENSCHOT
Superblij met het eindresultaat
+ Toon extra foto van Heidy Berenschot
Reactie of foto toevoegen
“Zeer kundig”
Door Sietse Butterhof op zondag 1 sep 2019 '19 | vestiging Rijssen
Onze keuken hebben we bij Voortman in Rijssen gekocht. We zijn goed en deskundig geholpen. Men neemt alle tijd om een mooie keuken uit te zoeken. Na montage hadden we een paar issues. Deze werden goed en adequaat opgepakt. Zeer kundige service monteurs.
FOTO VAN SIETSE BUTTERHOF
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Gedegen”
Door Familie Brinkhof op dinsdag 27 aug 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Voor onze nieuwbouwwoning zijn wij op zoek gegaan naar een keuken leverancier. Bij Voortman Keukens in Apeldoorn zijn wij geholpen door Roland Besselink. Na een inventarisatie gesprek met onze wensen/eisen zijn we begonnen met tekenen, bijstellen, heroverwegen, aanpassingen etc. Gedurende dit process werd er constant meegedacht met een juiste balans tussen praktische haalbaarheid, budget en functionaliteit. Met als resultaat een keuken naar onze wensen en eisen. Kortom onze ervaring is zeer positief. Gedegen en betrouwbaar en meedenkend.
FOTO VAN FAMILIE BRINKHOF
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Gedegen”
Door Jasper van der Haar op dinsdag 13 aug 2019 '19 | vestiging Elst GLD
Na een gedegen voortraject een mooie keuken gekocht bij Voortman keukens in Elst. Onze adviseur, Marco Buitendijk, heeft goed meegedacht. Tijdens het plaatsen waren er wat aandachtspunten en ook dit pakte Marco direct op! Dus een mooie keuken, en een goede communicatie!
FOTO VAN JASPER VAN DER HAAR
Brede keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Agnes en Bob van Vlooten op zaterdag 10 aug 2019 '19 | vestiging Elst GLD
In verband met ons nieuwe huis in Bennekom zijn wij op bezoek gegaan bij firma Voortman te Elst. De aankoop moest snel plaatsvinden in verband met voortgang bouw. Daar werden we ontvangen door Roel van Otterlo. Roel was rustig, aandachtig en vakbekwaam. Het was prettig om door hem geholpen te worden. Tijdens het koopproces nam hij ons bij de hand zonder keukens op te dringen. Tijdens het proces van oplevering konden we makkelijk bij hem terecht voor vragen. Na een paar maanden stond Roel voor de deur met een grote bos bloemen en hielp hij ons nog de garantie te regelen voor onze inbouwapparatuur.
FOTO VAN AGNES EN BOB VAN VLOOTEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Fam. Kloezeman op vrijdag 2 aug 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
We hebben voor onze nieuwe woning een keuken gekocht. We zijn uitstekend geadviseerd. Dit geldt voor zowel het inrichten en aankopen van de keuken. Toen we enkele maanden later nog wat wijzigingen wilden aanbrengen was dat mogelijk en werden we wederom erg prettig geholpen. We kunnen Voortman van harte aanbevelen.
FOTO VAN FAM. KLOEZEMAN
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Louendra Capriles op zondag 21 jul 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Via een nieuwbouwproject in 2016 kwam ik bij Voortman Keukens Apeldoorn. Vanaf dag 1 tot de oplevering verliep de communicatie heel soepel. Door zoveel mooie keukens die daar stonden vond ik het heel lastig een keuze te maken. Na heel goed te zijn geadviseerd door een hele geduldige medewerker(Henk) wist ik uiteindelijk een keuze te maken. Henk heeft me tijdens de hele bouw van het huis bijgestaan met alle vragen die ik had. Geen enkele mail of telefoontje was teveel. Na de oplevering in 2017 werd mijn keuken vakkundig gemonteerd en alle afspraken zijn netjes nagekomen. Een dikke 10. Vorig jaar wilde ik mijn keuken uitbreiden en natuurlijk werd het mijn bekende adres. Na een bezoekje aan Henk en heel wat mailtjes weer kreeg ik mijn tweede gedeelte juni jl. gemonteerd. En weer een dikke 10. Ik kan geen enkel minpunt over dit bedrijf bedenken. Niet tijdens de bouw en zelfs niet eens 2 jaar later, terwijl ik heel kritisch en zeker niet de makkelijkste ben. Ik kan iedereen met een gerust hart Voortman Keukens Apeldoorn aanbevelen. En nee ik heb geen aanwinst in het bedrijf, ik ben een zeer tevreden klant. Jammer dat ik geen foto kon plaatsen zodat iedereen het zelf kan zien.
Louendra Capriles
FOTO VAN LOUENDRA CAPRILES
Keuken met gaskookplaat
+ Toon extra foto van Louendra Capriles
+ Toon extra foto van Louendra Capriles
+ Toon extra foto van Louendra Capriles
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Pieter op donderdag 4 jul 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Een complete keuken gekocht. Wij zijn goed geholpen door Roland Besselink. Mankementen die er waren zijn netjes opgelost.
FOTO VAN PIETER
Blij met de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Alles naar wens”
Door Adje ter Horst op maandag 24 jun 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
En complete keuken gekocht, plezierig overleg geweest vanaf voorbereiding tot en met plaatsing. Alle afspraken zijn nagekomen. Ook goed overleg met monteur die plaatste. Alles is naar wens verlopen. Ook binnen de afgesproken termijnen. Anderen raad ik aan naar Voortman te gaan.
FOTO VAN ADJE TER HORST
Keuken met donker blad
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Rubingh op woensdag 19 jun 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
De keuken is prachtig geworden! Mede dankzij de goede voorlichting en keuzes die we samen met Roland hebben gemaakt. Ook een compliment voor de monteur, deze was erg nauwkeurig en heeft nog wat praktische details met ons overlegd. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de algehele uitvoering!
FOTO VAN RUBINGH
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Huib Mojet op donderdag 13 jun 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Keuken gekocht. Bij aankoop werden we uitstekend geholpen en geadviseerd. Er werd voldoende tijd genomen om een mooie keuken samen te stellen. Verkoper was prettig, rustig en deskundig in zijn adviesrol. Verder waren prijs en communicatie prima in orde. Flexibele opstelling van Voortman Keukens. Doen wat je zegt en zeg wat je doet. Inbouwproces en afterservice dik in orde. Hier spreekt een tevreden klant. Ik zou dit bedrijf zeker aan anderen aanbevelen.
FOTO VAN HUIB MOJET
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Mooi ontwerp”
Door Gé Stuiver op donderdag 13 jun 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Met hulp van een uitstekende adviseur van Voortman is mijn keuken precies zo geworden als ik had gehoopt. Planning, het nakomen van afspraken, de levering en de montage verliepen allemaal bijzonder zorgvuldig. Voortman is een aanrader.
FOTO VAN GÉ STUIVER
Keuken met gele fronten
+ Toon extra foto van Gé Stuiver
Reactie of foto toevoegen
“Top kwaliteit voor een mooie prijs”
Door Lutske Knol op woensdag 29 mei 2019 '19 | vestiging Elst GLD
In december 2017 een nieuwe keuken gekocht bij Voortman in Elst voor ons nog nieuw te bouwen huis. We zijn geholpen door Roel van Ottele en die heeft goed geholpen om voor ons een droomkeuken te realiseren. We hebben een erg goede begeleiding gehad van moment van aankoop t/m de plaatsing. Alles is zeer vakkundig afgewerkt. We zijn super blij met onze prachtige keuken. Top kwaliteit voor een mooie prijs.
FOTO VAN LUTSKE KNOL
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door A van Hierden op vrijdag 10 mei 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een keuken gekocht en zijn super tevreden er zaten een paar krasjes op een zijpaneel, daar kregen we zonder gezeur een nieuwe voor, zo hadden we een paar dingetjes die niet helemaal goed waren. Overal is wel eens wat! Alles werd perfect opgeleverd. De verkoper was een aardige klantvriendelijke man. We zouden hier zo weer een keuken kopen.
FOTO VAN A VAN HIERDEN
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Reuze tevreden”
Door Bas op vrijdag 10 mei 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Het was hoog tijd voor een nieuwe keuken maar we zaten een beetje vast met hoe we het precies wilden doen. Henk heeft ons van het begin tot het einde meegenomen en alles duidelijk uitgelegd. Door de levensechte tekeningen kregen wij al snel een goed beeld van de mogelijkheden. Al met al zijn wij reuze tevreden. Ik adviseer iedereen die een nieuwe keuken wil aanschaffen om eens bij Henk aan tafel te gaan zitten. Hij legt alles rustig en duidelijk uit en door zijn ervaring komt hij zelf ook met ideeën waar je zelf niet aan denkt. De keuken is een paar weken geleden geplaatst en dat ging ook zonder problemen. We genieten elke dag van onze nieuwe keuken!
FOTO VAN BAS
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Willy en Eric Enzlin, Veenendaal op donderdag 18 apr 2019 '19 | vestiging Rijssen
We dachten rond te zijn. Maar onze oudste zoon haalde ons over om ons ook te oriënteren bij Voortman Rijssen. Een goede tip. In onderling overleg kregen we daar een ontwerp aangereikt dat ons deed besluiten om onze keuken bij Voortman te bestellen. De toegevoegde waarde/kracht zat in het originele ontwerp en in het luisteren naar de ideeen/wensen van de klant. Je krijgt prima advies bij apparatuur op basis van een schets van voor- en nadelen. Maar de klant kiest en is koning. Eenmaal besteld blijft de service prima. Er komt een medewerker speciaal langs om alles op te meten. De communicatie gedurende het gehele proces (levering, plaatsing, facturering) is tijdig en goed. Ook met de vaklieden die we hadden ingeschakeld voor de voorafgaande fase. Zoals het verleggen van leidingen etc.. Prima vakkennis; Prima service; Prima communicatie; Betrouwbaar. We hebben nu een hele mooie eigentijdse keuken voor een keurige prijs.
FOTO VAN WILLY EN ERIC ENZLIN, VEENENDAAL
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Michael Nijland op donderdag 18 apr 2019 '19 | vestiging Elst GLD
Prima geadviseerd, gediscussieerd en geholpen door Eddy van Kempen bij Voortman in Elst. Uiteindelijk is op een vrijdag in maart onze nieuwe keuken geleverd en heeft Richard Klomp deze op maandag zeer vakkundig geplaatst. Voorman Elst, bedankt voor jullie geduld en vakmanschap!
FOTO VAN MICHAEL NIJLAND
Keuken met eiland
+ Toon extra foto van Michael Nijland
+ Toon extra foto van Michael Nijland
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Emmy Moes op donderdag 11 apr 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een fantastische inbouwkeuken gekocht en zijn heel fijn geholpen. Niet alles was direct helemaal voor elkaar maar dat is zéér naar tevredenheid afgehandeld. Ik zal anderen Voortman keukens zeker aanraden! Ook alle lof voor de mensen die geplaatst en aangepast hebben.
FOTO VAN EMMY MOES
Inbouwkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de nieuwe keuken”
Door Ton en Hanneke ter Wal op woensdag 3 apr 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Na een aantal keukenzaken te hebben bezocht kwamen we bij Voortman keukens Apeldoorn terecht. Het contact met adviseur Henk de Vries klikte gelijk. Hij dacht mee en adviseerde goed tijdens onze bezoekjes. De plaatsing door André Stronks verliep heel prettig. Een kundig keukenmonteur. We zijn erg blij met onze nieuwe aanwinst. We genieten er elke dag van.
FOTO VAN TON EN HANNEKE TER WAL
Onze aanwinst
Reactie of foto toevoegen
“Enorm goed geholpen”
Door Michael Bogaard op vrijdag 29 mrt 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Prachtige keuken gekocht, waarbij het gehele traject van showroom tot ingebruikname zeer deskundig begeleid is. Wij zijn enorm tevreden met de keuken van Voortman, enorm goed geholpen bij aankopen en bij vragen. Bovendien is de keuken van een fantastische kwaliteit. Ook de nazorg kunnen een hoop bedrijven nog wat van leren! Ik zou iedereen aanraden om een keuken bij Voortman te kopen. Bedankt Henk!
FOTO VAN MICHAEL BOGAARD
Keuken met eiland
REACTIE VAN JUDITH
Beste Micheal, wat een prachtige keuken. Maar ook jou vloer is prachtig, zo te zien PVC. Kun jij vertellen welk merk en type het is? Bvd.
REACTIE VAN MICHAEL
Hi Judith, bedankt! De vloer is gekocht bij Luxury Floors in Kampen en is van het merk Lifestyle.
REACTIE VAN JUDITH
Prachtig! Kun jij mij ook vertellen welke kleur/typenummer van Lifestyle, ik zie er namelijk heel veel soorten/ productnamen. Dank je wel alvast!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Jos op vrijdag 15 mrt 2019 '19 | vestiging Steenwijk
Ik heb een complete keuken gekocht voor ca 20.000€ bij Corjan de Bruin. Ik ben om vele redenen super tevreden: Uitstekend advies van Corjan en ook voor een goede deal met korting. Montage zeer professioneel en snel. Monteur wist zelfs te vertellen dat hij graag met Voortman werkt omdat alles daar zo goed geregeld is! En nalevering vanuit hoofdkantoor ook erg goed geregeld. Kortom ik ben super tevreden.
FOTO VAN JOS
Ontwerp van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Genieten van de keuken”
Door K.N.Nijkamp-vd Velde op woensdag 13 mrt 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn keurig geholpen, zij nam alle tijd voor ons. De keuken is netjes geplaatst, en wij genieten er elke dag van.
FOTO VAN K.N.NIJKAMP-VD VELDE
Netjes geplaatst
+ Toon extra foto van K.N.Nijkamp-vd Velde
Reactie of foto toevoegen
“Zeer fijn advies en een prachtige keuken”
Door Fam. Molendijk op maandag 4 mrt 2019 '19 | vestiging Rijssen
Vanwege het zeer fijne advies en een mooi ontwerp hebben wij eind 2017 een keuken gekocht bij Voortman Keukens te Rijssen! De vriendelijke verkoper was erg deskundig en kon ons in de showroom vele voorbeelden en opties laten zien. Naast onze eigen ideeën was er veel inbreng en ook eerlijk advies van de verkoper, dit kwam zowel het ontwerp als de keuzes in apparatuur en materialen zeer ten goede. Binnen een paar uur lag er een ontwerp op tafel waarbij wij een erg goed gevoel kregen, ons wensenlijstje was hierin meer dan beantwoord. Door de prettige ervaring, de getoonde producten en het gewenste ontwerp was deze aankoop geen moeilijke keuze!

De bouw van onze nieuwbouwwoning moest nog beginnen, ter voorbereiding heeft Voortman een technische tekening opgesteld t.b.v. het door de aannemer te plaatsen leidingwerk. Tijdens de bouw is een medewerker van Voortman langs geweest om de maatvoering op te nemen en o.a. het leidingwerk te controleren. Ook de planning voor de montage van de keuken werd goed gecommuniceerd en vroegtijdig afgestemd. Deze vorm van begeleiding tijdens de bouwperiode gaf ons veel rust en vertrouwen.

Januari 2019 was het zover, de montage van onze keuken! De vakkundige monteur ging voorzichtig te werk en alles verliep volgens wens. Na afloop van de montage is de gehele keuken samen met ons gecontroleerd, alles was perfect in orde! Wij kunnen iedereen een Voortman Keuken aanraden! Het gehele traject van ontwerp tot eindresultaat heeft ons positief verrast. Voortman Keukens, bedankt voor deze prettige ervaring.
FOTO VAN FAM. MOLENDIJK
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door I.J van Alen op zaterdag 2 mrt 2019 '19 | vestiging Elst GLD
We zijn uitstekend geholpen door dhr Buitendijk met het ontwerp van de keuken en het uitzoeken van de apparatuur en andere toebehoren. Jammer dat na de montage de kraan niet goed gemonteerd bleek en de dimmer met afstandsbediening voor de verlichting niet geïnstalleerd kon worden, waardoor we nu de verlichting mbv een stekker in een bovenkastje moeten bedienen. Dit wordt gelukkig op korte termijn hersteld en bovendien krijgen we gratis een extra legplank die we wilden bijbestellen.
FOTO VAN I.J VAN ALEN
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Kan het iedereen aanbevelen”
Door Fam. Bakker uit Sneek op woensdag 20 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
We zijn heel tevreden met onze nieuwe keuken. Vanaf de eerste ontmoeting met de heer Henk de Vries (verkoper )hadden we het gevoel dat we een goede keuze hebben
gemaakt uit de vele keukenbedrijven, door met Voortman Keukens in zee te gaan. We kregen deskundig advies en er werd aandacht en tijd aan besteed om met ons mee te denken. Omdat het inmiddels lunchtijd was, kregen wij een heerlijke kop eigengemaakte soep met een daar klaargemaakt broodje gezond aangeboden. Ik kan deze zaak met de deskundige mensen van harte aanbevelen. We hopen nog vele jaren van onze prachtige keuken te genieten.
FOTO VAN FAM. BAKKER UIT SNEEK
Nieuwe keuken
+ Toon extra foto van Fam. Bakker uit Sneek
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Jaap Greve op maandag 18 feb 2019 '19 | vestiging Rijssen
Voor onze nieuwbouwwoning begon het project in 2017. Als een van de eerste zaken nadat je de tekeningen enigszins op orde hebt moet de keuken worden uitgezocht om technische zaken direct met de bouw mee te kunnen nemen. Omdat ik zelf een behoorlijke afkeer heb van de verkoopmethodieken die gehanteerd worden in alle Mandemakers groep keukenzaken hebben we bewust gezocht naar een zaak die hier niet bij aangesloten is en ook een hoop goede reviews had verzameld op qasa. Uiteraard moest de zaak ook in onze regio zitten. Zodoende hadden we bedacht een rondje te rijden. Eerst langs Voortman in Rijssen, en daarna wilden we doorrijden naar de bekende zaak in Duitsland waarover we ook veel goeds hadden gehoord/gelezen.

Bij Voortman aangekomen werden we direct zeer goed geholpen (we hadden vooraf wel een afspraak gemaakt) en werd er tevens direct goed meegedacht met ons project. Ook werd er direct openheid van zaken gegeven omtrent prijs en mogelijkheden. Iets wat ik zelf erg prettig vind. Geen gedoe en onrealistische beginprijzen. Nog dezelfde dag zijn we gekomen tot het ontwerp wat we graag zouden willen (we hadden van te voren al behoorlijk in ons hoofd hoe het moest worden). Met goede begeleiding van de verkoper zijn we prima binnen ons budget gebleven (en dat was niet hoog) door wat keuzes te maken in materialen en apparatuur. We hadden niet gedacht binnen ons budget in Nederland een keuken te kunnen vinden. We verlieten zeer tevreden het gesprek en voelden geen noodzaak meer om nog naar Duitsland te gaan.

Na een tweede gesprek wederom goed geholpen en toen het geheel naar wens gekregen en na een prettige onderhandeling (niets dwingends, open en eerlijk) tot een zeer acceptabele prijs gekomen en zodoende de order getekend. Nog voordat er ook maar een steen van onze woning gelegd was. Ook prettig dat Voortman je dan wil laten tekenen onder voorbehoud van financiering. Op zo'n moment in de bouwfase is nog helemaal niets zeker, en dan is prettig dat je nog direct compleet bindend aan een keuken vast zit.

Tijdens de bouw is Voortman heel ruim op tijd op de bouw langs gekomen om het een en ander na te meten en te controleren zodat er geen verrassingen achteraf zouden ontstaan. Ook super! Daarna een voorlopige afspraak voor aflevering gemaakt. Ook dat was allemaal netjes in overleg in te plannen.

Vervolgens (je verwacht het niet he..) is er van alles uitgelopen tijdens onze bouw zodat de keuken bij lange na nog niet geplaatst kon worden op de in eerste instantie afgesproken datum. Hierover overleg gehad met Voortman en ze hebben keurig contact gehouden en de keuken in opslag gelaten tot het moment dat de keuken goed geplaatst kon worden.

Dan wordt de keuken afgeleverd (door een extern transport bedrijf). Net over dat puntje waren we iets minder te spreken. De jonge jongens leken erg onervaren en waren niet goed voorbereid op het uitladen van de zware onderdelen. Jammer, een klein verbeterpuntje. (Dit is ook besproken in de telefonische evaluatie na plaatsing van de keuken.)

We zijn dan weer zeer te spreken over de monteur die de keuken heeft geplaatst. Deze man werkte uiterst netjes en heeft echt oog gehad voor allerhande vers gestuukte/geschilderde delen om ervoor te zorgen dat door de keukenplaatsing geen beschadigingen aan de verse afwerking zouden ontstaan. Hij heeft erg vakkundig en snel de keuken geïnstalleerd en uit eigen beweging, in overleg met ons, wat aanpassingen gedaan zodat het geheel nog beter is geworden dan de bedoeling was. Ook zouden wij zelf spots plaatsen en ook daar heeft deze man erg prettig mee geholpen. De keukenombouw is door Voortman in de fabriek grotendeels al kant en klaar gemaakt. (gemaakt uit gegrond MDF) en dat werk zag er ook fantastisch uit. De monteur heeft het ter plekke perfect op maat gemaakt en zeer netjes geïnstalleerd.

Ging dan alles goed? Nee, er was door een miscommunicatie een verkeerde kleur onderplint geleverd. Deels onze fout (wij hebben getekend voor die kleur) en deels de fout van Voortman (op de 3d tekening stond hij wel in de goede kleur). Maar ook dit punt was geen enkel probleem, Voortman heeft supersnel de juiste kleur geregeld en inclusief monteur heel snel hier alsnog laten plaatsen. Zonder gedoe, zonder extra kosten. Das toch een prima after-sale service! Hetzelfde geldt voor een smetplintje. Hadden we helemaal niet besteld, maar achteraf kwamen we er achter dat we die toch graag zouden willen hebben. Heeft Voortman direct geregeld, wederom zonder gedoe en zonder extra kosten. Geweldig!

U begrijpt. Al met al zijn we echt zeer tevreden met onze keuken gekocht bij Voortman. Goed geholpen, goed geplaatst, en prima after-sales service en dat ook nog eens binnen ons beperkte budget. Een echte aanrader!
FOTO VAN JAAP GREVE
Ziet er fantastisch uit
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door Modderman op zondag 17 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
In Aug 2018 onze nieuwe keuken besteld na een tip van mijn broer, hij heeft zijn keuken ook bij de zelfde winkel besteld. Toen mijn broer enthousiast vertelde over zijn ervaring met voortman keukens hebben we een kijkje genomen. En ook wij zijn enthousiast, goed geholpen en namen de tijd voor je echt een aanrader.
FOTO VAN MODDERMAN
Enthousiast over de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbeveling”
Door Tamara op vrijdag 15 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Na wat speurwerk te hebben gedaan op internet wat betreft keuken zaken, zijn wij naar deze keukenzaak gegaan. Daar aangekomen bleek dat we een afspraak moesten maken voor het maken van een keukenontwerp, dit kon namelijk best wel de hele ochtend duren. Dit bleek ook echt zo te zijn! Verkoopster Manon heeft ons heel goed geholpen, ze dacht goed met ons mee en maakte een goed ontwerp. Prijstechnisch zijn we er ook goed uitgekomen, waarna wij de keuken hebben besteld. Vanaf dat moment is alles perfect gelopen, duidelijke afspraken mbt levering en het plaatsen van de keuken. De monteur stond op tijd op de stoep en heeft goed werk geleverd, hij werkte erg zorgvuldig waardoor onze keuken nu uitstekend is geplaatst. Ook hadden we een extra kast besteld die we voorlopig nog niet gebruiken en gaan opslaan. Bij de levering was dit enige kast die nog niet in elkaar zat zodat we het makkelijk konden opslaan. Zelfs daar was over nagedacht! Paar dagen na het plaatsen belde Manon nog op om te informeren of alles maar wens was verlopen en of we tevreden zijn. Ik kan voortman dus echt van harte aanbevelen!
FOTO VAN TAMARA
Apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend gegaan”
Door Fn op woensdag 23 jan 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Keuken inclusief apparatuur (oven, magnetron, afwasmachine, wasemkap en inductiekookplaat).
FOTO VAN FN
Keuken aan drie kanten
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijk”
Door Fam Meuleman op dinsdag 22 jan 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Keuken gekocht bij Voortman Apeldoorn!! zeer aan te raden. Ze doen wat ze zeggen komen afspraken na en zijn erg klantvriendelijk. We raden hen zeker aan bij bekenden en of familie.
FOTO VAN FAM MEULEMAN
Hoekkeuken
+ Toon extra foto van Fam Meuleman
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Carina ter Weele op dinsdag 22 jan 2019 '19 | vestiging Rijssen
Wij zijn super geholpen door Monique in de vestiging Rijssen. Meerdere malen erg hartelijk ontvangen en er werd oprecht goed meegedacht over alle mogelijkheden. Zelf hadden we een globaal idee waar we heen wilden met het ontwerp, echter na een goed gesprek hebben we een veel mooier plan gepresenteerd gekregen. We werden goed geadviseerd over de keuze van onze inbouwapparatuur, keukenblad, kleuropties en mogelijke opstellingen. De aflevering en installatie zou eerst 2 dagen in beslag nemen, maar binnen een dag stond onze keuken geïnstalleerd op de plek! Geweldig! We worden nog elke dag enorm blij van onze prachtige keuken! Bedankt!!
FOTO VAN CARINA TER WEELE
Keuken aan twee zijden
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door Esther Faber op zondag 20 jan 2019 '19 | vestiging Rijssen
Vorig jaar een complete keuken met inbouwapparatuur gekocht, voor mijn nieuwe huis. Vanuit de aannemer werd deze leverancier aangeboden. Prima ervaring!! Heel veel persoonlijke tijd, zeer gastvrij ontvangen en terwijl naar mijn idee echt alle mogelijke opties werden getoond gekomen tot de huidige opstelling. Hoe huiselijk ervaren, voorzien van koffie, thee, huisgemaakte lekkers en zelfs een lunch! Bij de montage trof ik een ervaren monteur, werkte keurig en zeer vlot door. Materialen die over waren (dozen) direct na plaatsing opgehaald. Service nadien ook perfect, goede adviezen over aftimmerwerk, ook daarin werden verschillende opties besproken en getoond! Dank Maurice!
FOTO VAN ESTHER FABER
Complete keuken met inbouwapparatuur
Reactie of foto toevoegen
“Aanvulling op keuken”
Door Jacq op vrijdag 4 jan 2019 '19 | vestiging Rijssen
Geweldig geholpen! Heel goed meegedacht, zijn zelfs komen kijken naar de oude situatie om compleet beeld te krijgen. Geholpen door Moniek, zeer gedreven enthousiast en prettige snell communicatie via app
FOTO VAN JACQ
Lange keuken
Reactie of foto toevoegen
“Ziet er prachtig uit”
Door Sylvia op donderdag 20 dec 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een mooie witte keuken gekocht. Goede tips van de adviseur ontvangen, hij dacht echt met ons mee. De keuken is naar tevredenheid geplaatst en ziet er prachtig uit. De volgende keer gaan we zeker weer naar Voortman Keukens in Apeldoorn toe.
FOTO VAN SYLVIA
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede tips”
Door Jeannette Balk op maandag 17 dec 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben onze keuken hier gekocht en zijn zeer fijn geholpen door Henk de Vries. Hij heeft onze goede tips gegeven.
FOTO VAN JEANNETTE BALK
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Wim van Amerongen op zaterdag 15 dec 2018 '18 | vestiging Elst GLD
Bij Voortman te Elst (Gld.) een kookeiland en een Quooker gekocht. De levertijd was vrij lang, ruim 4 maanden, maar het resultaat was uitermate bevredigend. Marco Buitendijk heeft goed met ons meegedacht en geadviseerd. Het kookeiland is op exact dezelfde wijze uitgevoerd als het bestaande Voortman keukenblok. We waren ook uitermate tevreden over de wijze waarop de monteur alles heeft geplaatst. Al met al chapeau voor Voortman ! Een aanrader dus.
FOTO VAN WIM VAN AMERONGEN
Kookeiland
Reactie of foto toevoegen
“Nemen de tijd”
Door Iris op vrijdag 14 dec 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Onze droom keuken! In de winkel goed geholpen door de verkoper. Goede tips, en leuke idëeen. De keuken is in 2 dagen geplaats en alles was in orde. Een echte aanrader! We zijn bij meerdere keukenzaken geweest en werden bij diverse zaken slecht tot nauwelijks geholpen. Vaak wordt je geholpen om zo snel mogelijk een keuken te verkopen en zoveel mogelijk winst te maken maar bij voortman namen ze de tijd voor je en gaat het om het eind resultaat.
FOTO VAN IRIS
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Bevalt zeer goed”
Door J van Zandbergen op vrijdag 23 nov 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Erg blij met onze keuken en goed geholpen door Henk de Vries

Aanvulling ontvangen 26 november 2018: De keuken is geleverd en bevalt ons zeer goed.
FOTO VAN J VAN ZANDBERGEN
Reactie of foto toevoegen
“Super goede ervaring”
Door Greet Westrik op maandag 19 nov 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
We hebben een keuken gekocht. Super goede ervaring met specialisten, die niets opdringen, goed communiceren en luisteren naar de klant. De keuken bevalt heel erg goed. Ook het plaatsen werd door een vakman gedaan met veel geduld en precisie. Heel erg tevreden. Ik zou deze firma aan iedereen die een keuken zoekt willen aanbevelen. Keukens in veel smaken en prijsklassen, voor iedereen wat wils.
FOTO VAN GREET WESTRIK
Bevalt heel erg goed
+ Toon extra foto van Greet Westrik
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door K. Dannenberg op woensdag 14 nov 2018 '18 | vestiging Rijssen
Zeer tevreden met de begeleiding tijdens het uitzoeken van de keuken, de service en het strakke eindresultaat!!
FOTO VAN K. DANNENBERG
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Familie Harbers op woensdag 10 okt 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn heel erg blij met en tevreden over onze keuken. Goed advies gehad van Henk de Vries; hij heeft zeer goed met ons meegedacht en onze wensen/ ideeën rondom ons ontwerp concreet gemaakt. We genieten elke dag weer van het resultaat! Kortom: Voortman Keukens, klasse!
FOTO VAN FAMILIE HARBERS
Ontworpen keuken
Reactie of foto toevoegen
“Voorspoedig verlopen”
Door Kikkert op vrijdag 14 sep 2018 '18 | vestiging Rijssen
Wij hebben de keuken bij voortman keukens gekocht. Samen met Ruud en Gerhard hebben we gekeken naar de mogelijkheden voor de keuken. We waren op zoek naar landelijk modern. En wij zijn helemaal tevreden. Nogmaals, Hartelijk bedankt!

Aanvulling ontvangen 17 september 2018: De keuken staat inmiddels en dat is allemaal voorspoedig zonder ongelukjes verlopen.
FOTO VAN KIKKERT
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blj”
Door Harry en Wilma van Loenen op zondag 9 sep 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Ontzettend blij met het advies, de aankoop en het plaatsen van onze nieuwe keuken bij Voortman in Apeldoorn! Zeer tevreden klant.
FOTO VAN HARRY EN WILMA VAN LOENEN
Hoekkeuken
+ Toon extra foto van Harry en Wilma van Loenen
+ Toon extra foto van Harry en Wilma van Loenen
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken”
Door Erika op donderdag 6 sep 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Erg blij met onze nieuwe keuken! Werd goed meegedacht door Henk. Alles compleet bij levering en staat fantastisch. Bedankt Voortman!
FOTO VAN ERIKA
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door van de Put op donderdag 30 aug 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben in onze nieuwe woning een prachtige keuken laten plaatsen door Voortman Keukens. Van begin tot eind als zeer prettig ervaren. We kregen een goed advies door Henk de Vries. Hij kwam met hele praktische tips, maar ook met een goede uitleg over de inbouwapparatuur. De plaatsing was in 2 dagen heel netjes gebeurd. We wonen er nu een paar maandjes en zijn echt superblij met alles. Manlief brak per ongeluk een stukje van de plint af. Dit werd heel snel kosteloos verholpen! Kortom een echte aanrader als je van kwaliteit houd, goed advies wil en een prachtige keuken wil!
FOTO VAN VAN DE PUT
Superblij met de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door J van Asselt op zaterdag 25 aug 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Keuken uitgezocht en daarbij uitstekend en deskundig geholpen. Ook even een deurtje voor de kleur meenemen of een stukje werkblad was allemaal geen enkel probleem. De keuken is ook zonder problemen opgeleverd. Top.
FOTO VAN J VAN ASSELT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door van Hout op woensdag 8 aug 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn goed en prettig begeleid in het uitzoeken van de keuken en bijkeuken voor ons nieuwe huis. Tips, ideeën en mooie tekeningen mee naar huis, erg leuk!
FOTO VAN VAN HOUT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Rudy op dinsdag 24 jul 2018 '18 | vestiging Rijssen
Keuken in landelijk/industriële stijl. Betreft een kleine keuken waarin het maximale aan ruimte is ingericht.
FOTO VAN RUDY
Industriele stijl
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door A.Dolman op zondag 22 jul 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben onze keuken bij Voortman in Apeldoorn gekocht. Wij kunnen niets anders dan helemaal tevreden zijn. Het traject van verkoop tot en met montage is fantastisch verlopen. Het eindresultaat is volledig zoals wij vooraf gehoopt hadden.
FOTO VAN A.DOLMAN
Keuken met eiland en uitzicht
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Fam Heemskerk op maandag 9 jul 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben twee maanden geleden een keuken van het merk Ballerina gekocht bij Voortman. Geholpen zijn wij door Roland Besselink. Wat een service en strakke planning. Waar er in het verleden altijd wel iets fout ging bij het bestellen/en of plaatsen van een keuken, ging hier alles fantastisch. Als wij ooit weer een nieuwe keuken uit gaan zoeken zullen we zeker weer naar Voortman gaan. Roland nogmaals bedankt voor het meedenken en je kundigheid!
FOTO VAN FAM HEEMSKERK
Ballerina keuken
Reactie of foto toevoegen
“Volledige keuken”
Door Tuncay Atmaca op zondag 8 jul 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een volledige keuken aangeschaft bij Voortman keukens. Alles is goed gegaan met dank aan Henk de Vries. Tijdens het plaatsen van de keuken hebben wij paar fouten ontdekt die vervolgens zijn gecorrigeerd door de zzp'er die de keuken plaatst. Helaas ontdekten wij dat er iets goed was. Hierbij heeft Henk de Vries ons enorm geholpen met zijn klantvriendelijkheid en vooral het geleverde service.
FOTO VAN TUNCAY ATMACA
Complete keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Henk Meijerink op maandag 25 jun 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Nieuwe keuken gekocht en heel netjes geplaatst.
FOTO VAN HENK MEIJERINK
Nette keuken
Reactie of foto toevoegen
“Alles naar wens”
Door H. Schut op donderdag 14 jun 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
De keuken werd vrijwel zonder beschadigingen geleverd op afgesproken datum. De contacten tussen Voortman en mij verliepen naar wens.
FOTO VAN H. SCHUT
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door Fam. Spenkelink op woensdag 13 jun 2018 '18 | vestiging Rijssen
Wij hebben een keuken gekocht en zijn erg goed geholpen door Gerard koster . Echt een aanrader. En alles is heel netjes geleverd en geplaatst . Wij zijn er echt heel blij mee.
FOTO VAN FAM. SPENKELINK
Heel blij met de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Loois op dinsdag 12 jun 2018 '18 | vestiging Bunnik
Mooie keuken, goed geïnstalleerd en goede service.
FOTO VAN LOOIS
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal goed”
Door Dhr Alberts op zondag 3 jun 2018 '18 | vestiging Rijssen
Keuken gekocht bij dit bedrijf. Goede service verleend bij leveren van de keuken, top!
FOTO VAN DHR ALBERTS
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Fam beldman op donderdag 31 mei 2018 '18 | vestiging Rijssen
We zijn erg blij met de keuken!!!.....bij het uitzoeken van de keuken werd er veel tijd en aandacht aan besteed. Er werd goed meegedacht en de wens van de klant staat voorop..de service is top! Dit is de 3e keuken die we bij voortman keukens hebben uitgezocht.
FOTO VAN FAM BELDMAN
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geleverd”
Door Mark Meenhuis op woensdag 30 mei 2018 '18 | vestiging Rijssen
Dit is nu de 2de keuken die we bij Voortman gekocht hebben, wederom goed geholpen door een deskundige en vriendelijke verkoper. De jonge verkoper beschikte over zeer veel kennis en gaf goede adviezen, geen gepush en goed kunnen onderhandelen over de prijs. In de nette, uitgebreide showroom kun je genoeg ideeën opdoen. De service-afdeling is ook zeer goed, dit uit ervaring met onze oude keuken. Kortom, wij zijn dik tevreden met onze nieuwe keuken en zullen Voortman Keukens te Rijssen zeker aanraden!
FOTO VAN MARK MEENHUIS
Keuken met eiland
+ Toon extra foto van Mark Meenhuis
Reactie of foto toevoegen
“Alle medewerking”
Door Dick ten Harkel op zaterdag 12 mei 2018 '18 | vestiging Rijssen
Een nieuwe keuken gekocht met de mogelijkheid om te zitten met ons tweeën. Hebben zeer goed advies gehad vonden t beetje vreemd dat we deel zelf moesten schilderen maar hebben daar alle medewerking gehad zodat ik alles heb kunnen voorbewerken met een zeer fraai eindresultaat.
FOTO VAN DICK TEN HARKEL
Zeer fraai eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Bart en Lieke op vrijdag 11 mei 2018 '18 | vestiging Rijssen
Wij hebben een keuken gekocht bij Voortman. Onze ervaring is goed advies, goed meedenken, goede service. Ik zou daarom Voortman aanbevelen
FOTO VAN BART EN LIEKE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Ralf Wolthuis op donderdag 19 apr 2018 '18 | vestiging Rijssen
Ik heb bij Voortman keukens een nieuwe keuken gekocht. Ik ben erg goed geholpen door Gerhard. Hij kwam met verfrissende ideeën door zijn ervaring en nog belangrijker, hij luisterde naar mij. De installatie werd perfect uitgevoerd, onvoorziene omstandigheden zijn zonder problemen opgelost. Kortom, Voortman is een aanrader om een nieuwe keuken te kopen!
FOTO VAN RALF WOLTHUIS
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Hoekkeuken”
Door Loes en Marlon op zaterdag 7 apr 2018 '18 | vestiging Rijssen
Wij hebben een complete hoekkeuken gekocht, en zijn hierbij goed geadviseerd door Gerhard en Ruud. Er is goed met ons meegedacht waardoor wij nu erg tevreden zijn met onze keuken. Ook de montage is netjes uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden en kunnen Voortman keukens echt aanbevelen. Bedankt voor de goede en vriendelijke service.
FOTO VAN LOES EN MARLON
Reactie of foto toevoegen
“Super gegaan”
Door Jeroen op maandag 26 mrt 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Bij Voortman Apeldoorn een keuken gekocht, wij hadden zelf al een idee en Henk de Vries heeft dat samen met ons verder uitgedacht. Nu staat de keuken erin en het is een plaatje geworden! Hoe we zijn geholpen, de levering en de montage in 1 woord super!!!
FOTO VAN JEROEN
Prachtkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede keukenzaak”
Door de V op zaterdag 24 mrt 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Goede verkoper, luistert goed en niet opdringerig. De prijs was ook erg goed i.c.m. de kwaliteit. keuken netjes geplaatst. kortom, Voortman Apeldoorn is een goede keukenzaak!!
FOTO VAN DE V
Nette keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Gerald op dinsdag 20 mrt 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Bij Voortman Apeldoorn heel goed geadviseerd door Roland Besselink voor de aanschaf van een keuken voor ons nieuwbouwwoning. We hebben verschillende partijen afgewogen maar door eerdere positieve ervaringen van familie en goede reviews uiteindelijk voor Voortman gekozen. Ze denken goed mee bij de inrichting en zijn erg flexibel. Last-Minute moest de planning van de levering nog wijzigen en daar hebben ze goed aan meegewerkt. De keuken is geplaatst door ervaren monteurs die strak werk hebben geleverd. Kleine oplever puntjes meteen opgepakt. Wij zijn zeer tevreden.
FOTO VAN GERALD
Strak opgeleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door Anja Schagen op zaterdag 17 feb 2018 '18 | vestiging Bunnik
Wij zijn, na meerdere keukenwinkels bezocht te hebben, terecht gekomen bij Voortman Keukens in Bunnik. Wij zijn tot onze volle tevredenheid geholpen en geadviseerd door de heer Gerben ter Maat. Geduld, meedenken, een luisterend oor, ideeën aandragen, wijzen op prijs/kwaliteit en ga zo maar door....!
- Voor advies over hoe onze keukeneiland moest worden ingedeeld, het zou een groot eiland worden, gaf voor ons de doorslag met Voortman Keukens verder te gaan. Zie foto; het composieten aanrechtblad zou nogal zwaar worden en dit vroeg om nauwkeurige en vakkundige voorbereiding. Ook de koof, waar koelkast, vrieskast, apparatuur etc., in zou komen te vallen was een top idee. Dank je wel, Gerben!
- Het brengen van de te monteren onderdelen van de keuken was in 1 woord super! Betreft een nieuwbouw huis/straat dus veel zand voor de deur en nog geen bestrating, maar hier werk zeer netjes mee om gegaan.
- Ook de plaatsing van de keuken is erg netjes verlopen. Deze twee heren wisten waar ze mee bezig waren en werkten erg netjes. Dit gaf gedurende het monteren ons veel vertrouwen en rust; gewoon vakmensen! Kortom een echte aanrader en zijn erg tevreden!
FOTO VAN ANJA SCHAGEN
Keuken met groot eiland
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte keuken”
Door Robert Bender op zaterdag 3 feb 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Henk heeft ons echt geweldig geholpen met het kiezen van de perfecte keuken, die Gerrit Wolf vervolgens top heeft geïnstalleerd!
FOTO VAN ROBERT BENDER
Top installatie
Reactie of foto toevoegen
“Danken Voortman”
Door Jan Tiddo en Désirée Bresters op zaterdag 30 dec 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Bij Voortman keukens liepen we binnen om te kijken welke mogelijkheden er waren met onze bestaande keuken en bijkeuken. In een gesprek met Henk de Vries kwamen meerdere opties aan bod. De eerste gedacht was om een kookeiland te plaatsen. Toen wij uiteindelijk toch het gevoel hadden dit ruimtelijk niet paste, verraste Henk ons met een geheel nieuw ontwerp. We hadden direct een goed gevoel en deze keuken is dan ook uiteindelijk geplaatst. Het eindresultaat is volledig naar onze zin. Goed advies, goede plaatsing en prima service ook toen achteraf bleek dat de gekozen kraan moest worden vervangen. Wij danken Voortman keukens voor de prettige samenwerking.
FOTO VAN JAN TIDDO EN DÉSIRÉE BRESTERS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Komen netjes afspraken na”
Door Familie van de Ven op vrijdag 22 dec 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Super net bedrijf die hun afspraken netjes nakomen en meedenken met de klant !!!
Hopen nog jaren plezier van onze keuken te hebben. Erg blij mee!!
FOTO VAN FAMILIE VAN DE VEN
Hoekkeuken van Voortman
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door H.J. Klomp op zondag 17 dec 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Mooie keuken uitgezocht bij Voortman Apeldoorn. We zijn zeer tevreden over hoe we geholpen zijn. Ook de plaatsing was goed geregeld. Alle gemaakte afspraken zijn keurig nagekomen. Al met al zeer tevreden. Een echte aanrader!!
FOTO VAN H.J. KLOMP
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super goed geholpen”
Door Van Dorp op donderdag 23 nov 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
We zijn super goed geholpen door Henk de Vries. Hij heeft goed geluisterd naar onze eisen/wensen voor een mooie scherpe prijs. We zijn er super blij mee. Als toetje kregen we nog een bos bloemen van hen cadeau, geweldig! Echt een aanrader voor iedereen die een nieuwe keuken zoekt!
FOTO VAN VAN DORP
Keuken met bosje bloemen
Reactie of foto toevoegen
“Staan voor je klaar”
Door Andries en Ria Dirkmaat op maandag 20 nov 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Wij, de fam. Dirkmaat, zijn heel erg tevreden over de service van keukencentrum Voortman. Dit is onze derde keuken die we bij Voortman hebben gekocht. Ook hier werden we weer zo goed begeleid als bij de vorige keren. Zelfs bij de kleine dingen die we vergeten waren te bestellen werden wij bijzonder snel en correct geholpen. Ook het plaatsen en afwerken werd op een prettige en fijne manier geregeld en gedaan door de monteur van Voortman. Ook bij problemen staan ze zeer snel klaar met een oplossing.
FOTO VAN ANDRIES EN RIA DIRKMAAT
De keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door Seiny Oomkens op donderdag 9 nov 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Na 17 jaar was ik toe aan een nieuwe keuken. De eerste keuken kwam ook bij Voortman keukens vandaan. Na mijn wensen kenbaar te hebben gemaakt ben ik, erg goed geholpen en geadviseerd door Roland Besselink, 17 jaar geleden was hij ook degene die ons geholpen heeft met een nieuwe keuken. Het is prettig voor een klant om iemand te treffen die luistert en meedenkt en verstand van zaken heeft. Ik kan Roland dan ook van harte aanbevelen. Inmiddels is de keuken kompleet en na volle tevredenheid, het is echt genieten.
FOTO VAN SEINY OOMKENS
Complete keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door Martijn van Silfhout op woensdag 4 okt 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Henk de Vries heeft ons erg goed geholpen. Begonnen met een pizza en eindigen met een erg mooi plaatje. En uiteraard dan kan je er niet meer van af haha. We hebben de keuken zelf geplaatst, alles was goed duidelijk en niet heel moeilijk zelf op te bouwen
FOTO VAN MARTIJN VAN SILFHOUT
Zelf geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Altijd meedenken”
Door Paul & Natasja op vrijdag 1 sep 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Gelijk geholpen zoals ik geholpen wilde worden. Niet eerst (zoals bij andere keukenwinkels) drie afspraken voordat er een tekening gemaakt werd en een offerte kwam, maar direct bij binnenlopen (gelukkig was het rustig) de deur uit met een prachtige tekening en offerte. Altijd meedenken in mogelijkheden. Goeie prijs kwaliteitverhouding! En prima service.
FOTO VAN PAUL & NATASJA
REACTIE VAN ILHEM
wat een een fantastische keuken, mag ik vragen welke frontjes jullie hebben uitgezocht? wij twijflen tussen hoogglans gelakt en hoogglans kunststof. hartelijk dank
Reactie of foto toevoegen
“Prima service en geleverde werk was erg goed”
Door Familie Züngür op donderdag 24 aug 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Onze ervaring bij Voorman Keukens is zeer goed en een hele goede service. Bij elk vraag of opmerking werden we goed geholpen. De monteur die werd aanbevolen voor ons, meneer Van Dam, was zeer creatief met bepaalde dingen en verzon voor elk probleempje wel iets. Dus we waren erg blij met zo'n nette en perfectionistische monteur. Wat de prijs betreft, was het bij Voorman Keukens prima t.o.v. van andere bedrijven. Dus kort gezegd prima service en de geleverde werk was erg goed.
FOTO VAN FAMILIE ZÜNGÜR
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima en klantgericht”
Door Hensen op dinsdag 15 aug 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Goede service van zowel verkoop als monteurs en serviceafdeling. Iedereen denkt mee over goede oplossingen om te zorgen dat het eindresultaat er dan ook mag zijn. Prima service klantgerichte hulp.
FOTO VAN HENSEN
Keuken met breed aanrechtblad
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan geslaagd”
Door Familie R.Meeuse op woensdag 17 mei 2017 '17 | vestiging Rijssen
Zelf ontwerp gemaakt en na wat tips van Jesse en Arno overgegaan tot bestellen . Ze denken goed mee en kijken helemaal niet raar op als je bepaalde zaken zelf wilt regelen. We wilden een granieten eiland van 316x120 uit een stuk en uiteindelijk zijn we bij Voortman meer dan geslaagd voor het keukenmeubilair! Zelf geplaatst dus vandaar dat er nog wat afwerkpuntjes zijn.
FOTO VAN FAMILIE R.MEEUSE
Keuken met granieten eiland
Reactie of foto toevoegen
“Volledige keuken”
Door Maria van den Dijk op woensdag 8 mrt 2017 '17 | vestiging Rijssen
Wij hebben een volledige keuken gekocht bij Voortman Keukens. Arno Arends was onze adviseur en heeft heel erg goed gekeken naar de mogelijkheden in onze keuken en wist goed onze ideeën te realiseren in onze droomkeuken. Elke dag koken we met plezier en we raden het iedereen aan om hier de keuken uit te zoeken!
FOTO VAN MARIA VAN DEN DIJK
Droomkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door George Koppert op woensdag 30 nov 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Via goede vrienden zijn wij in contact gekomen met Henk de Vries van Voortman Keukens in Apeldoorn. Vanaf onze eerste kennismaking met hem en dit bedrijf hadden wij een klik die heeft geresulteerd in een fantastische keuken. Zowel in de planontwikkeling, uitwerking en realisatie hebben wij Voortman leren kennen als een vakbekwame en betrouwbare partner. Bij ons heeft het gehele proces een warm gevoel achtergelaten en wij kunnen Voortman dan ook van harte aanbevelen.

Aanvulling ontvangen op 18 december 2016: Op 4 december jl. heb ik het volgende bericht aan Bauknecht gemaild: Sinds kort is in onze woning een nieuwe keuken door Voortman Apeldoorn ingebouwd. In deze keuken zijn drie apparaten van Bauknecht ingebouwd te weten een oven/magnetron, een koffiemachine en een steamer type iXelium. De bedieningstableaus van alle drie apparaten zijn alleen in het centrum verlicht. De verschillende bedieningen op de tableaus zelf zijn (tot onze grote verbazing) niet verlicht en slecht zichtbaar. Is hier een verbetering mogelijk door een ander (wel volledig verlicht) display mogelijk dan wel heeft u mogelijk iets dergelijks als stickervellen? Hoor graag wat mogelijk is om dit probleem te verhelpen.

Vervolg: Op 4 december jl. heb ik aan Bauknecht een mail verstuurd waarop ik een "no reply" bericht terug heb ontvangen met aanvraagnummer 15139. Tot op heden geen enkele verdere reactie mogen ontvangen. De betekenis van het woord service is waarschijnlijk binnen uw bedrijf niet bekend. Gelukkig hebben wij onze keuken bij Voortman in Apeldoorn gekocht die wederom blijk gaven van een enorme service gerichtheid. Alle Bauknecht apparatuur wordt komende week vervangen door Siemens. Uiteraard zal ik een en ander ook via de verschillende media publiceren.
FOTO VAN GEORGE KOPPERT
Fantastische keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Rik Boersma op maandag 10 okt 2016 '16 | vestiging Rijssen
Van begin tot eind duidelijk tegen elkaar geweest. Over zowel het ontwerp, apparatuur en prijs. Adviseur Pieter Hop heeft na goed luisteren een eerste tekening gemaakt. Materiaal in een keer juist en daarna dus niet meer hoeven aan te passen. Super!
FOTO VAN RIK BOERSMA
Keuken in een keer goed
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam Boekelder op zaterdag 8 okt 2016 '16 | vestiging Rijssen
Wij hebben bij Voortman keukens een keuken gekocht. Wij zijn erg tevreden over het resultaat. Wij zijn fijn geholpen en geadviseerd door de verkopers en de monteurs hebben de keuken netjes gemonteerd en afgewerkt.
FOTO VAN FAM BOEKELDER
Keukenresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over de service”
Door Floor van Doorn op zondag 21 aug 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Tijdens onze gesprekken in de showroom zijn we prettig, goed en kundig geholpen door Henk de Vries. Hij wist onze opmerkingen, wensen en vragen om te zetten in een mooi ontwerp voor onze keuken waarbij hij goed met ons mee dacht en slimme suggesties had. Ook na plaatsing van onze keuken zijn wij tevreden over de service van Voortman keukens.
FOTO VAN FLOOR VAN DOORN
Keuken met keukeneiland
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Door van den Berg op vrijdag 12 aug 2016 '16 | vestiging Bunnik
In de showroom in Bunnik rustig en netjes geholpen! Ons nieuwbouw project was ook verbonden aan Voortmankeukens en ze waren goed op de hoogte. Ook contact verder liep soepel. Keuken is foutloos geplaatst door 2 nette en vriendelijke monteurs! echt zeer te spreken!
FOTO VAN VAN DEN BERG
Nieuwbouwkeuken
Reactie of foto toevoegen
“3d design”
Door R. Nieuwenhuis op vrijdag 5 aug 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Goed advies gekregen van adviseur Henk de Vries. Avondafspraak inclusief maaltijd werd verzorgd. Keuken in 3-d getekend waardoor we een zeer goed beeld kregen van wat ons te wachten stond. Op een paar kleine details na is er niks veranderd aan het eerste ontwerp van Voortman keukens en de uitvoering. Wij hadden zelf 2 andere varianten in gedachten, maar dit ontwerp waar we zelf nog niet aan gedacht hadden bleek de mooiste en de beste oplossing.
FOTO VAN R. NIEUWENHUIS
Keuken met bar en kookeiland
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door Sven Koppens op donderdag 7 jul 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn heel erg tevreden op alle fronten. We zijn ontzettend vriendelijk geholpen door Roland Besselink die echt de tijd heeft genomen om een prachtig keuken ontwerp te maken. Hiermee is er echt gekeken naar de details alles is perfect uitgelijnd en we zijn goed geïnformeerd over de verschillende mogelijkheden. Je merkt dat er echt wordt meegedacht. En niet onbelangrijk de prijs is ook prima! We zijn zeker niet meer kwijt dan wanneer we naar een prijsvechter zijn gegaan belangrijk om te beseffen. Tot slot is onze keuken professioneel geplaatst en zijn we heel tevreden met en het eindresultaat. Ga zo door!
FOTO VAN SVEN KOPPENS
Perfecte uitlijning
Reactie of foto toevoegen
“Strakke keuken”
Door Esther van der Leeden op woensdag 6 jul 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Mijn mooie keuken komt bij Voortman Keukens Apeldoorn vandaan. De verkoper (Henri) dacht mee met mijn wensen en daar kwam een mooi ontwerp uit voort. Een hoogglans witte keuken met koof voor spotjes. De koof is ook om de koelkast en vriezer heen gebouwd en daardoor is de keuken extra strak geworden. Het grijze composieten keukenblad is ook helemaal naar wens. Kortom; zeer tevreden over het ontwerp, de levering, service en de realisatie van mijn droomkeuken!
FOTO VAN ESTHER VAN DER LEEDEN
Hoogglans wit met koof voor spotjes
Reactie of foto toevoegen
“Open keuken”
Door Jasper op dinsdag 5 jul 2016 '16 | vestiging Rijssen
Om te beginnen super tevreden over onze keuken. Meedenken en advies was voor ons waardevol (dit was de eerste keuken die we kochten). De tekeningen / animatie hebben ons echt goed geholpen in het creatieve proces en het maken van keuzes. Of prijs kwaliteit-verhouding klopt? Geen idee, wij zijn blij! We hebben kunnen onderhandelen, dus het spel kunnen spelen. We hebben 3 afspraken gehad op kantoor, dus niet over 1 nacht ijs gegaan. Wat het 'normaal' maakt is dat we wel zagen dat reactiesnelheid (en daarmee ook klantvriendelijkheid voor ons) na de handtekening wel minder werd. We moesten wat meer reminders versturen om zaken gedaan te krijgen. Installatie hebben we zelf ingeregeld, wel door een voor hun bekende monteur. Nawerk wilde men in eerste instantie niet vergoeden (in verband met tijdens transport beschadigde onderdelen). Ze gaven aan het uiteindelijk met de monteur tot afspraken te zijn gekomen. Daar vertrouwen we dan maar op.
FOTO VAN JASPER
Open keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring met dit bedrijf”
Door Vincent op maandag 27 jun 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Vorig jaar een keuken gekocht bij Voortman Keukens Apeldoorn en zeer goede ervaring met dit bedrijf. Vriendelijk en vakkundig geholpen door Henk de Vries. Een keuken uitzoeken is een lastige klus, maar bij voortman kun je gemakkelijk tussentijds de keuken nog aanpassen naar je eigen wensen. Verkoper denkt goed mee je mee. Ook als er problemen zijn, heeft voortman het beste met je voor. Ik had een klein probleem met factuur/ offerte, maar dit werd netjes opgelost. De kans is groot dat mijn volgende keuken wederom van voortman komt!
FOTO VAN VINCENT
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met granieten aanrechtblad”
Door Ad en Hannie Contant uit Laren NH op woensdag 15 jun 2016 '16 | vestiging Bunnik
In januari dit jaar werd onze keuken uitgebouwd en zijn tijdens het googelen naar een nieuwe keuken terecht gekomen op de site van Voortman keukens. We zagen daar een keuken, die ons direct aanstond en zijn de volgende dag naar Voortman in Bunnik gereden. Bij het bekijken van deze "Novarti" landelijke keuken waren we onmiddellijk enthousiast, omdat hij precies paste bij de stijl van ons huis. De verkoopadviseur Hans Snel nam - na een lekker kopje koffie - zijn tekenblok en leefde zich vrij snel uit in een ontwerp, waarvan een ieder enthousiast zou worden, zo ook mijn echtgenoot.......maar ik helaas niet.
Ik wilde een gezellige oma keuken, maar ja, dan moest het enthousiast vervaardigde ontwerp wijken. Maar dat gaf bij Hans niet, de klant is bij hem koning, dus kwam er een nieuwe bladzijde in het tekenblok en maakte hij een indeling voor een simpel oma idee. Hiermee stemden we tenslotte in en helemaal blij gingen we naar huis met een stukje gevraagd aanrechtblad om alvast een vloertegel uit te zoeken en een gezellig zithoekje. Ook dit lukte intussen tot volle tevredenheid. Ziezo, alles was geregeld, een exacte inmeting had plaatsgevonden door de Voortman planningsafdeling en alles kon geleverd worden. Spanning alom! Totdat........het aanrechtblad naar binnen gedragen werd. Dit was een donkerdere granietsteen dan wij hadden uitgezocht. Meteen Hans gebeld en die meldde, dat het gewenste blad intussen niet meer te leveren was en dat terwijl wij daar alles op aangepast hadden. We mochten de nu geleverde zeer mooie granietaanrecht voorlopig laten leggen en gebruiken als compensatie, om daarna de tegelfabriek van Voortman te bezoeken om zelf een aanrechtblad uit te zoeken. Na twee weken was het zover. Zou er voor ons nog iets tussen zitten na deze teleurstelling? We werden ontvangen door ene Rob, die ons op zeer sympathieke manier uitlegde wat er tussen verkoop en levering per abuis aan misverstand plaatsgevonden had. Vervolgens nam hij ons mee naar de bewerkingsafdeling en toonde ons tussen de mogelijke kanshebber aan aanrechtbladen.........als verrassing, het gelijkwaardig door ons uitgezochte aanrechtblad, dat wij zo ambieerden. Dit blad zal volgende week geleverd en verwisseld worden en schetst voor ons de inzet die Keukenfirma Voortman en de tegelfabriek voor zijn/haar klanten doet. Natuurlijk heeft hierbij de verkoopadviseur Hans Snel (inmiddels adviseur bij Voortman keukens in Elst) een geweldige aanzet gegeven. Onze schitterende "Novarti" is geïnstalleerd door Harry Heuzen en door zijn inbreng is een kast voor de CV ketel omgetoverd tot een kast met nog 6 beschikbare legplanken, iets waar wij bij het zien ervan even stil werden. We genieten van een droomkeuken, helemaal zoals we die hadden voorgesteld, simpel maar chique.....Dank je wel Hans Snel bij Voortman in Elst, wij hopen, dat veel aankomende klanten de weg naar jou zullen vinden om samen met jouw sympathieke en begripvolle hulp ook hun droomkeuken te kunnen verwezenlijken.
FOTO VAN AD EN HANNIE CONTANT UIT LAREN NH
Onze Novarti keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader voor mooie keuken”
Door Taco P op maandag 30 mei 2016 '16 | vestiging Rijssen
Enige tijd geleden hebben wij een nieuwbouwhuis gekocht waar een standaard keuken bij geleverd zat. Wij waren niet blij met de standaard keuken en hebben gekozen om zelf wat bedrijven langs te gaan. Wij zijn bij Voortman keukens uitgekomen en direct bij het binnen lopen van de showroom kregen wij een warm huiselijk gevoel. Wij werden netjes welkom geheten en geholpen. Het advies was super, tijdens het maken van de keuken werd rekening gehouden met onze voorkeuren, maar waar nodig werd ook verteld dat iets wel of niet handig was. Het installeren van de keuken werd gedaan in 1 dag door een vakkundige medewerker. Tijdens het plaatsen van de keuken werd ook advies gegeven over het gebruik en werd er weer rekening gehouden met onze wensen. Voortman keukens is een echte aanrader voor als je een mooie keuken zoekt!
FOTO VAN TACO P
Witte keuken met houten blad en grepen
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling voor nieuwe keuken”
Door D.J. Vos op donderdag 26 mei 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben dit voorjaar een nieuwe keuken gekocht bij de Voortman in Apeldoorn. Wij werden in de winkel heel vriendelijk ontvangen door Henk de Vries, die ons heel bruikbare adviezen gaf om een keuze te maken. Binnen nog diezelfde dag kregen wij een offerte met 3 d tekening toegezonden. Na nog een paar bezoeken en aanpassing van de prijs zijn wij tot overeenstemming gekomen. Begin mei is de keuken geplaatst door een vakman, alles keurig afgewerkt en alle verpakking werd meegenomen. Ondanks onze eis dat de bestaande betegeling gehandhaafd moest worden en de keuken hier op aan gepast moest worden, waar ook de monteur zijn vraagtekens bij had, is alles prima verlopen en tot onze volle tevredenheid afgewerkt. Wij kunnen dit bedrijf bij iedereen aanbevelen en ook hier valt over de prijs te praten.
FOTO VAN D.J. VOS
Nieuwe keuken bij bestaande tegels
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Bergsma op maandag 2 mei 2016 '16 | vestiging Rijssen
Destijds erg goed geholpen door Arno bij het samenstellen van de keuken. De keuken is inmiddels geplaatst en oogt prachtig. Ook hebben wij het advies voor de vloer opgevolgd (PVC), top! Ik kan Voortman van harte aanbevelen bij anderen!
FOTO VAN BERGSMA
Greeploze hoogglans keuken met PVC vloer
Reactie of foto toevoegen
“Top gegaan”
Door Annette van der Zande op zondag 1 mei 2016 '16 | vestiging Rijssen
Geweldig mooie nieuwe keuken. Niets anders dan lof voor Voortman Keukens. Zeker ook dankzij het meedenken en de adviezen van adviseur Arno Arends (en niet te vergeten de monteur!). Alle afspraken klopten en werden nagekomen. Kleine wijzigingen na het tekenen van de overeenkomst waren gewoon mogelijk. Top.
FOTO VAN ANNETTE VAN DER ZANDE
Zwart / wit keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen met afzuigkap”
Door fam zoet uit Nunspeet op donderdag 21 apr 2016 '16 | vestiging Rijssen
Voortman uit elburg heeft ons geholpen toen die tijd! Ze hebben ons toen super goed geholpen! Ze hebben bij ons een nieuwe afzuigkap van whirlpool gemonteerd. waar wij heel blij mee zijn en heel veel plezier van hebben. want zonder afzuigkap kun je niet koken!
FOTO VAN FAM ZOET UIT NUNSPEET
Afzuigkap van whirlpool
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. van Ginkel op maandag 7 mrt 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Super tevreden over Voortman keukens. Goede begeleiding, adviezen en tips door Henk de Vries waren voor ons bepalend om bij Voortman een keuken te kopen. Na oriëntatie bij diverse andere bedrijven, gekozen voor Voortman keukens. Prettig contact met Henk gedurende hele traject. Zeer positief over de professionele installatie van de keuken,door twee vakmannen. Niets misgegaan bij levering of plaatsing! Kortom wij zijn zeer tevreden!
FOTO VAN FAM. VAN GINKEL
Moderne keuken met apart kookblok
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Hugo Ording op maandag 1 feb 2016 '16 | vestiging Elst GLD
Geweldig keuken van Voortman, Elst. Uitstekende meedenker Lennart Karels en stipt afgeleverd. De plaatsing door Henk is professioneel uitgevoerd, kortom een aanrader voor mensen die een keuken willen kopen en plaatsen. Hugo.
FOTO VAN HUGO ORDING
U keuken in de hoek met tegelvloer
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Voortman Keukens
aApeldoorn (188 ervaringen), Vlijtseweg 210, 7317 AN Apeldoorn, tel 055 - 522 19 77
bBunnik (33 ervaringen), Rumpsterweg 8b, 3981 AK Bunnik, tel 030 - 692 27 34
cElst GLD (50 ervaringen), Aamsestraat 44, 6662 NJ Elst , tel 0481 - 37 79 46
dRijssen (53 ervaringen), Nijverheidsstraat 40, 7461 AE Rijssen, tel 0548 - 53 55 55
eSteenwijk (8 ervaringen), Koematen 12, 8331 TK Steenwijk, tel 0521 - 51 58 13
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.