Feedback
9,4

Voortman Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.voortmankeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Voortman Keukens
Van harte welkom bij Voortman Keukens. Al meer dan 40 jaar weten kritische keukenkopers onze ruime, sfeervolle showrooms te vinden. Bij Voortman Keukens treft u de keuze, kwaliteit, aandacht én service die u zo graag ziet bij uw keukenleverancier. Wij doen ons uiterste best om aan ál uw verwachtingen te voldoen. Of beter nog: te overtreffen. Want een tevreden klant krijg je niet zomaar, die moet je echt verdienen.

Op deze pagina en onze website www.voortmankeukens.nl vindt u een voorproefje van onze uitgebreide keukencollectie. Maar uw droomkeuken kiest u waarschijnlijk niet vanaf een foto. U wilt 'm zíen, en 'voelen'. Daarom vindt u in onze moderne showrooms meer dan 100 keukenopstellingen in alle stijlen, van landelijk tot tijdloos design én in alle prijsklassen. En wilt u even bijkomen van al die indrukken? Neem dan plaats op ons Kookplein, waar wij u verwennen met een heerlijk kopje koffie. Zo kunt u zich in alle rust oriënteren.

Wilt u eerst thuis op uw gemak onze keukens bekijken? Vraag dan hier ons bijzondere keukenmagazine aan.
Meer informatie over Voortman Keukens
Voortman Keukens: voortmankeukens.nl
Keukenmagazine aanvragen: voortmankeukens.nl/brochure
Ervaringen
Er zijn 353 ervaringen over Voortman Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren276 ervaringen
4 sterren56 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren3 ervaringen
1 ster8 ervaringen

Per vestiging:
“Zeer kundig”
Door Sietse Butterhof op zondag 1 sep 2019 '19 | vestiging Rijssen
Onze keuken hebben we bij Voortman in Rijssen gekocht. We zijn goed en deskundig geholpen. Men neemt alle tijd om een mooie keuken uit te zoeken. Na montage hadden we een paar issues. Deze werden goed en adequaat opgepakt. Zeer kundige service monteurs.
FOTO VAN SIETSE BUTTERHOF
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Marlissa Tissingh op woensdag 17 jul 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een keuken bij Voortman keukens gekocht. Onze ervaring met dit bedrijf is goed. Een aanrader!

Aanvulling ontvangen 17 juli 2019: Onze keuken is geleverd en gemonteerd! De levering was prima. De montage ook. Erg blij met hoe het gemonteerd is. Door een aardige man.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal naar wens”
Door Joop Holtslag op woensdag 3 jul 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
De deskundige verkoopster heeft goed meegedacht in het maken van onze keuze. Het is dan ook een hele mooie parallel keuken geworden die helemaal aan onze wensen voldoet. Ook over de montage en nazorg zijn we zeer tevreden.
REACTIE VAN JOOP HOLTSLAG
Mooie parallel keuken met smetranden
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Henk en Ria de Ruiter op vrijdag 21 jun 2019 '19 | vestiging Elst GLD
Een complete keuken met inbouwapparatuur gekocht bij Voortman keukens. Wij zijn zeer deskundig voorgelicht. Zij hebben ons nuttige ideeën voorgelegd, waar wij nog niet aan gedacht hebben. Na enkele maanden de keuken in gebruik hebben we nog wat kleine wijzigingen aangebracht. Hiervan werden wij per e-mail keurig op de hoogte gehouden m.b.t. levering en montage. Ook bij een kleine storing werden wij keurig geholpen en ook weer per e-mail op de hoogte gehouden. Afspraken werden correct nagekomen en de service is perfect. Kortom wij raden een ieder aan hier een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi ontwerp”
Door Gé Stuiver op donderdag 13 jun 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Met hulp van een uitstekende adviseur van Voortman is mijn keuken precies zo geworden als ik had gehoopt. Planning, het nakomen van afspraken, de levering en de montage verliepen allemaal bijzonder zorgvuldig. Voortman is een aanrader.
FOTO VAN GÉ STUIVER
Keuken met gele fronten
+ Toon extra foto van Gé Stuiver
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Jos op vrijdag 15 mrt 2019 '19 | vestiging Steenwijk
Ik heb een complete keuken gekocht voor ca 20.000€ bij Corjan de Bruin. Ik ben om vele redenen super tevreden: Uitstekend advies van Corjan en ook voor een goede deal met korting. Montage zeer professioneel en snel. Monteur wist zelfs te vertellen dat hij graag met Voortman werkt omdat alles daar zo goed geregeld is! En nalevering vanuit hoofdkantoor ook erg goed geregeld. Kortom ik ben super tevreden.
FOTO VAN JOS
Ontwerp van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer fijn advies en een prachtige keuken”
Door Fam. Molendijk op maandag 4 mrt 2019 '19 | vestiging Rijssen
Vanwege het zeer fijne advies en een mooi ontwerp hebben wij eind 2017 een keuken gekocht bij Voortman Keukens te Rijssen! De vriendelijke verkoper was erg deskundig en kon ons in de showroom vele voorbeelden en opties laten zien. Naast onze eigen ideeën was er veel inbreng en ook eerlijk advies van de verkoper, dit kwam zowel het ontwerp als de keuzes in apparatuur en materialen zeer ten goede. Binnen een paar uur lag er een ontwerp op tafel waarbij wij een erg goed gevoel kregen, ons wensenlijstje was hierin meer dan beantwoord. Door de prettige ervaring, de getoonde producten en het gewenste ontwerp was deze aankoop geen moeilijke keuze!

De bouw van onze nieuwbouwwoning moest nog beginnen, ter voorbereiding heeft Voortman een technische tekening opgesteld t.b.v. het door de aannemer te plaatsen leidingwerk. Tijdens de bouw is een medewerker van Voortman langs geweest om de maatvoering op te nemen en o.a. het leidingwerk te controleren. Ook de planning voor de montage van de keuken werd goed gecommuniceerd en vroegtijdig afgestemd. Deze vorm van begeleiding tijdens de bouwperiode gaf ons veel rust en vertrouwen.

Januari 2019 was het zover, de montage van onze keuken! De vakkundige monteur ging voorzichtig te werk en alles verliep volgens wens. Na afloop van de montage is de gehele keuken samen met ons gecontroleerd, alles was perfect in orde! Wij kunnen iedereen een Voortman Keuken aanraden! Het gehele traject van ontwerp tot eindresultaat heeft ons positief verrast. Voortman Keukens, bedankt voor deze prettige ervaring.
FOTO VAN FAM. MOLENDIJK
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door I.J van Alen op zaterdag 2 mrt 2019 '19 | vestiging Elst GLD
We zijn uitstekend geholpen door dhr Buitendijk met het ontwerp van de keuken en het uitzoeken van de apparatuur en andere toebehoren. Jammer dat na de montage de kraan niet goed gemonteerd bleek en de dimmer met afstandsbediening voor de verlichting niet geïnstalleerd kon worden, waardoor we nu de verlichting mbv een stekker in een bovenkastje moeten bedienen. Dit wordt gelukkig op korte termijn hersteld en bovendien krijgen we gratis een extra legplank die we wilden bijbestellen.
FOTO VAN I.J VAN ALEN
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer netjes geholpen”
Door A. van Bruggen op maandag 18 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Voortman en zijn zeer goed en netjes geholpen. De aflevering was zoals afgesproken op tijd en de montage is netjes gedaan. De keuken is in 1 keer in zijn geheel gemonteerd. ( er was niets manco / defect )
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Anniek op woensdag 6 feb 2019 '19 | vestiging Elst GLD
We hebben een deel van onze keuken vervangen en zijn erg tevreden over het hele traject van verkoop tot montage.
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Wilma Kleiboer op donderdag 31 jan 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Ik heb een keuken gekocht en ben bijzonder tevreden. De verkoopster was deskundig, kon me verrassen met dingen waarvan ik het bestaan niet kon vermoeden en ze was altijd bereikbaar voor vragen en kleine aanpassingen van het plan. De medewerker die kwam inmeten gaf ook goede adviezen voor de afwerking. De installatie en montage van de keuken verliep ook bijzonder goed en plezierig. De monteur was vriendelijk en behulpzaam en werkte snel en netjes.
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door Esther Faber op zondag 20 jan 2019 '19 | vestiging Rijssen
Vorig jaar een complete keuken met inbouwapparatuur gekocht, voor mijn nieuwe huis. Vanuit de aannemer werd deze leverancier aangeboden. Prima ervaring!! Heel veel persoonlijke tijd, zeer gastvrij ontvangen en terwijl naar mijn idee echt alle mogelijke opties werden getoond gekomen tot de huidige opstelling. Hoe huiselijk ervaren, voorzien van koffie, thee, huisgemaakte lekkers en zelfs een lunch! Bij de montage trof ik een ervaren monteur, werkte keurig en zeer vlot door. Materialen die over waren (dozen) direct na plaatsing opgehaald. Service nadien ook perfect, goede adviezen over aftimmerwerk, ook daarin werden verschillende opties besproken en getoond! Dank Maurice!
FOTO VAN ESTHER FABER
Complete keuken met inbouwapparatuur
Reactie of foto toevoegen
“Netjes en reeel”
Door Leo op woensdag 9 jan 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Top! Is door de jaren heen mijn 4e keuken die ik aangeschaft heb bij verschillende bedrijven en sterk wisselende ervaringen. Neem nu graag de moeite om mijn ervaring met Voortman keukens te delen. Goed en prettig verkoopadvies gehad van Henk de Vries (geen gladde ,opdringerige verkoop zoals bij o.a. Keukenkampioen). Nette reele prijs in goed overleg. Levering keuken compleet en via duidelijk proces via de serviceafdeling. Montage naar volle tevredenheid en ook daarvan vooraf duidelijke gespecialiseerde prijsopgave van het meerwerk gekregen. Kortom:ik kan zeker aanbevelen om hier afspraak te maken voor een offerte als je op zoek bent naar een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Familie Karman op zaterdag 3 nov 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Bij Voortman Apeldoorn een complete keuken gekocht. Bij het uitzoeken van de keuken en apparatuur werden wij vakkundig bijgestaan door Roland Besselink. Na montage waren wij niet tevreden over het geluid van de afzuigkap. I.o.m. Roland en Ben van de serviceafdeling konden wij een andere afzuigkap uitkiezen. Hierbij ook wederom vakkundig bijgestaan door Roland. Kortom een fijn adres om een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“X factor”
Door Jeannette Binnerts op zondag 21 okt 2018 '18 | vestiging Rijssen
Helemaal happy met mijn nieuwe 'X-factor' keuken. Een feest om in te koken.
Van begin tot eind een heel goede ervaring. Heel goed geadviseerd/geholpen door Obed van der Pluym. Montage door Mark ook perfect. Zelfs de verpakkingen werden opgehaald. Kortom.... vriendelijke mensen, mooi bedrijf goede service !!! Echt een aanrader!!
FOTO VAN JEANNETTE
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door A.Dolman op zondag 22 jul 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben onze keuken bij Voortman in Apeldoorn gekocht. Wij kunnen niets anders dan helemaal tevreden zijn. Het traject van verkoop tot en met montage is fantastisch verlopen. Het eindresultaat is volledig zoals wij vooraf gehoopt hadden.
FOTO VAN A.DOLMAN
Keuken met eiland en uitzicht
Reactie of foto toevoegen
“Hoekkeuken”
Door Loes en Marlon op zaterdag 7 apr 2018 '18 | vestiging Rijssen
Wij hebben een complete hoekkeuken gekocht, en zijn hierbij goed geadviseerd door Gerhard en Ruud. Er is goed met ons meegedacht waardoor wij nu erg tevreden zijn met onze keuken. Ook de montage is netjes uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden en kunnen Voortman keukens echt aanbevelen. Bedankt voor de goede en vriendelijke service.
FOTO VAN LOES EN MARLON
Reactie of foto toevoegen
“Super gegaan”
Door Jeroen op maandag 26 mrt 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Bij Voortman Apeldoorn een keuken gekocht, wij hadden zelf al een idee en Henk de Vries heeft dat samen met ons verder uitgedacht. Nu staat de keuken erin en het is een plaatje geworden! Hoe we zijn geholpen, de levering en de montage in 1 woord super!!!
FOTO VAN JEROEN
Prachtkeuken
Reactie of foto toevoegen
“In een keer goed”
Door RKS op donderdag 22 mrt 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Goed geadviseerd, levering volgens afspraak, geen onvolkomenheden tijdens montage. Dus alles in één keer goed.
Reactie of foto toevoegen
“Super bedrijf”
Door M. op donderdag 21 dec 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Echt een super bedrijf! We werden vriendelijk ontvangen, kregen goed advies en een duidelijk beeld van de mogelijkheden in onze keukenruimte door de vrouwelijke verkoopster. Uiteindelijk ook een prachtig aanbod ontvangen! De montage verliep soepel. Goede monteur met jarenlange ervaring wat wij als erg prettig hebben ervaren. Voortman; bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met 7 apparaten”
Door M. Samim Azim op donderdag 28 sep 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een keuken aangeschaft van 17.000 euro met 7 ingebouwde apparaten. De keuken is op 24 juli 2017 geleverd en gemonteerd. Wij hadden de volgende dag al beschadigingen aangetroffen op het werkblad. Dat hebben we direct gemeld en nu krijgen wij als reactie dat het niet binnen 24 uur is gemeld. Daarnaast hebben wij een afzuigkap geleverd gekregen waarvan de koolstoffilters nog niet op de markt zijn. Dat is toch niet te geloven. Hoe amateuristisch ben je dan bezig. Voortmans oplossing was om losse filters te gebruiken, daarvan heeft zelfs de onafhankelijke monteur van het merk afzuigkap (Bauknecht) gezegd dat het niet normaal was. Overigens zijn de koolstoffilters tot vandaag de dag nog niet geleverd (meer dan 2 maanden na montage keuken). Daarnaast hebben wij doffe plekken op een van de lades. Ook dit is veel eerder gemeld, en ook dat wordt niet vergoed door Voortman. Tevens is het ingebouwde koffiezetapparaat ook niet het model dat ons beloofd was en het kan bepaalde dingen waar wij nadrukkelijk om hadden gevraagd niet of heel slecht. Tot slot ik zou niemand adviseren om bij Voortman een keuken te kopen. Dit was onze eerste en laatste keuken. Overigens behoren wij tot een nieuwbouwproject en wij zijn verwezen door onze aannemer richting Voortman. Met als gevolg dat meerdere buren de keuze hebben gemaakt voor Voortman. Een absolute afrader en snap de positieve beoordelingen van hierboven dan ook niet.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met service”
Door Loes Olgers op dinsdag 25 jul 2017 '17 | vestiging Bunnik
Koop nooit een keuken bij Voortman! Service in de winkel is slecht: denk hierbij aan het geven van verkeerde voorlichting, niet willen meedenken met de klant, onvoldoende kennis van zaken en het maken van verkeerde tekeningen. Daarna de montage. Inmiddels zijn we vier monteurs en vier pogingen verder om de keuken goed aan te leggen en nog is de zaak niet orde. We hebben alweer een afspraak voor de vijfde poging. Tot slot de service: er worden monteurs op pad gestuurd zonder goede instructie en de benodigde materialen. En als er weer iets fout gaat, wordt er gezegd dat ze wel een pannenset willen aanbieden ter compensatie van het ongemak. Maar ik wil geen pannenset, ik wil dat de keuken, waar we heel veel geld voor hebben betaald, gewoon goed functioneert.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig geholpen”
Door Marieke Zwaneveld op donderdag 8 jun 2017 '17 | vestiging Bunnik
Voortman heeft een groot assortiment wat maakt dat er voor elke wens en portemonnee schitterende keukens leverbaar zijn. Wij zijn geweldig geholpen door Gerben, zijn kennis en kunde maar ook zijn geduld hebben ervoor gezorgd dat er nu een droomkeuken in ons nieuwbouw appartement staat waar we heel gelukkig mee zijn! De montage had in aanvang wat voeten in de aarde maar is uiteindelijk keurig uitgevoerd. Wij kunnen een ieder absoluut adviseren om met Voortman in zee te gaan voor de aanschaf van een nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Alles geregeld via Voortman”
Door Koen en Monique Roordink op dinsdag 29 mrt 2016 '16 | vestiging Elst GLD
Erg goed geholpen door Gerdine Dijkhuizen. Zeer attent, steeds goede communicatie, en de keuken is door de uitstekende montage en het schilderwerk exact geworden zoals ons voor ogen stond. Top planning. Alles geregeld via Voortman Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Ervaring”
Door Angela Charnock op maandag 5 okt 2015 '15 | vestiging Bunnik
Zeer goede ervaring met ontwerpen en uitzoeken van keuken. Aftersales ronduit slecht. Als de keuken eenmaal afbetaald is kan het Voortman niets meer schelen hoe het allemaal verder verloopt. Monteur komt niet opdagen (meer dan eens), doet 2x zo lang over montage, naleveren duurt erg lang. Feedback van Voortman: "kunnen wij niets aan doen". Erg jammer want het begon zo goed.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk geadviseerd”
Door D.Dijkink op donderdag 1 okt 2015 '15 | vestiging Apeldoorn
Wij wilden oorspronkelijk alleen de deurtjes van de oude keuken vervangen maar uiteindelijk kochten wij een bijna volledige keuken, zonder inbouw apparatuur. Wij werden op zeer deskundige en vriendelijke wijze geadviseerd door de heer Besseling. De gesprekken met hem resulteerden in een prachtige keuken. Wij hebben zeer goede ervaringen met Voortman keukens. Ook de montage van de keuken door de heer Peter Lennips niets dan lof! Zonder aarzelen zouden wij dit bedrijf, bij een ieder die wij kennen aanraden. Bedankt jullie allemaal voor jullie inzet!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Mientie en Ad van der Linden op zondag 17 mei 2015 '15 | vestiging Apeldoorn
Heel prettig geholpen en geadviseerd door Henk de Vries. Geen druk uitgeoefend in het aankoopproces. Er werd goed meegedacht. Gemaakte afspraken werden prima nagekomen. Montage door Bert van Dam was uitstekend. Snel en goed zonder rommel achter te laten. Een tegenvallende combimagnetron werd zonder problemen gewisseld. Voortman Keukens is in alle opzichten een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Karin Spelt op zondag 29 mrt 2015 '15 | vestiging Elst GLD
Gerdine van Dijkhuizen van Voortman Keukens in Elst heeft ons uitstekend geholpen bij het uitzoeken van onze keuken. We zijn erg blij met haar adviezen. Ze deed suggesties, die we zelf misschien niet bedacht hadden, maar waar we uiteindelijk heel tevreden mee zijn. Onze keuken is daardoor veel speelser en eigentijdser geworden. Gerdine luisterde ook goed naar onze eigen wensen en respecteerde onze keuzes. Er werd snel gereageerd op mails en er was altijd ruimte voor overleg. Er werd ruimschoots de tijd genomen voor ons als klant. We zijn ook heel tevreden over aflevering en montage en de service bij enkele kleine gebreken en beschadigingen. Wij kunnen u Voortman keukens zeker aan raden.
Reactie of foto toevoegen
“Via Qasa.nl bij Voortman gekomen”
Door N.F.B op dinsdag 17 feb 2015 '15 | vestiging Bunnik
Wij zochten een keuken voor een oud jaren 30 huis. Het geleverde advies zorgde voor een mooie tekening. Deze zag er heel anders uit dan de opzet die wij eerst voor ogen hadden, maar was zeker naar onze smaak. Er werd tijdens het gesprek goed naar ons geluisterd. Daarnaast was het ontvangst vriendelijk. De montage was op tijd. Zelfs toen wij twee dagen van te voren nog een wijziging van de montagedatum aanvroegen door een vertraging bij de aannemer werd dit geregeld door voortman. Top service. De montage zelf was ook volgens planning en zonder gebreken. Ook na montage bleef voortman vriendelijk en hebben ze vragen beantwoord. Al met al zouden wij voortman aanraden. Qua prijs was het ook goed. Bij een concurrerende offerte aanvraag ik Duitsland kregen wij geen significant beter aanbod.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door D. Smit op dinsdag 10 feb 2015 '15 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn zeer tevreden over de keuken die wij gekocht hebben bij Voortman Keukens. De verkoper nam de tijd voor ons en dacht op een prettige wijze mee, zonder opdringerig te zijn. Hij dacht aan (praktische) dingen waar wij totaal niet aan hadden gedacht. De levering was op tijd en wij waren ook zeer tevreden over de strakke montage. Toen onze koelkast (AEG) niet meer naar behoren werkte kregen we direct een nieuwe koelkast thuis bezorgd. Echt goede service dus! Wij kunnen iedereen aanraden om bij Voortman een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop keuken”
Door Bert van der Molen op zaterdag 31 jan 2015 '15 | vestiging Bunnik
Uitstekend voorgelicht door Hans Snel. Werden direct serieus genomen en kregen eerlijk advies. De levering en montage van de keuken is uitmuntend verlopen. Prijs kwaliteit een 10 je krijgt eerlijk advies en geen loze beloftes. Dus als iemand gaat kijken naar een nieuwe keuken snel naar voortman.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door J & F op zondag 18 jan 2015 '15 | vestiging Apeldoorn
Voortman keukens is een echte aanrader, zeven jaar geleden hebben wij onze keuken gekocht, en tot de dag van vandaag hebben wij nooit geen gebreken of problemen gehad met onze keuken. Wij zijn op een klantvriendelijk manier goed geholpen in alle opzichten, zoals planning en opstelling en materiaal keuze, en hebben een duidelijk offerte ontvangen. Helaas was de levering niet volgens afspraak, maar werd wel direct goed opgelost,de montage was goed, naar alle tevredenheid. De service is uitstekend, ook nu nog na zeven jaar, als je dan komt met het verhaal dat wij onze gootsteen stop (met speciale maten) per ongelijk hebben weg gegooid, vinden wij het een goede service dat deze je na zeven jaar kosteloos binnen twee dagen wordt toegestuurd. In zijn totaliteit, is de prijs kwaliteit verhouding goed.
Reactie of foto toevoegen
“uitstekend”
Door Wim Tijhuis op zondag 23 nov 2014 '14 | vestiging Apeldoorn
Goede voorlichting van klantvriendelijke verkoper. Afspraken nagekomen,levering op tijd prima montage en klachten uitstekend opgelost. Goede prijs/kwaliteit. Keuken precies afgeleverd zoals afgesproken
FOTO VAN WIM TIJHUIS
Reactie of foto toevoegen
“Service staat bovenaan”
Door Edze & Monique Erdman op zondag 7 sep 2014 '14 | vestiging Elst GLD
Na enkele keukenzaken te hebben bezocht kwamen wij terecht bij Voortman Keukens in Elst. Met een frisse blik werd een nieuwe indeling van onze keuken ontworpen, met een verrassende uitkomst. Tijdens meerdere gesprekken werd ruim de tijd genomen om het ontwerp nader te bespreken en in te vullen. Er was geen enkele druk om snel te tekenen i.t.t. anderen. Zowel oude- als nieuwe keuken is door een persoon in twee weken tijd verwijderd en gemonteerd met het nodige geduld en vakmanschap. Tekortkomingen zijn tot op heden zonder enige kosten op een correcte en snelle wijze verholpen. Bij Voortman Keuken staat de service van het begin tot na de montage op een hoog level. Klasse.
FOTO VAN EDZE & MONIQUE ERDMAN
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“uitstekend geadviseerd”
Door G.C.Mabelis op maandag 21 jul 2014 '14 | vestiging Apeldoorn
Prima advies gekregen. De verkoper was zeer klantvriendelijk. De offerte is uitvoerig doorgesproken en toegelicht. Alle afspraken zijn tijdig nagekomen en ook de levering was conform afspraak. De levering was onbeschadigd en compleet. Het montage bedrijf heeft niet zo goed gewerkt. Er waren nogal wat onnodige klachten die door de servicegroep van Voortman tot volle tevredenheid opgelost. We raden Voortman zeker aan voor het leveren van een keuken, want ook de prijs kwaliteitverhouding is prima.
Reactie of foto toevoegen
“Goede berichten”
Door Jos op woensdag 30 apr 2014 '14
Wij Hoorden alleen maar goede berichten over Voortman, uiteindelijk zijn wij daar naar toe gereden voor onze keuken. En.... inderdaad werden wij nog als klant ontvangen door Boudewijn in Eindhoven. Overigens zegt dat nog niets, eenmaal de handtekening gezet en je bent daarna de sjaak. Maar niets is minder waar, het hele traject van ontvangst tot levering was fantastisch. de begeleiding en de vakkundige montage geeft voor mij de doorslag om dit te vermelden op deze site.
Reactie of foto toevoegen
“Prima keukencentrum!”
Door Petra en Jaap van Zielst op zondag 26 jan 2014 '14 | vestiging Bunnik
Afgelopen zomer zomer hebben wij een keuken bij Voortman besteld en dat is heel goed verlopen. Een prima prijs/kwaliteitsverhouding, onderhandeling mogelijk. Zeer klantvriendelijk, waarbij wij ons niet onder druk gezet voelden. Alle afspraken zijn heel goed nagekomen, bedrijf is goed en snel bereikbaar. De levering is ook prima verlopen, montage is uitstekend uitgevoerd. We hadden 1 klacht, na een telefoontje kwam er snel een monteur die het gratis gerepareerd heeft. Kortom, wij raden Voortman zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend advies”
Door Kroon op woensdag 30 okt 2013 '13 | vestiging Bunnik
Door een verhuizing heb ik in 3 jaar tijd twee keer een keuken bij Jos in Bunnik gekocht en heb ik Jos leren kennen als een vakkundige verkoper die erg goed met je meedenkt en uitstekend advies geeft. Beide keren is het nagenoeg dezelfde keuken geworden, en beide keren was er bij de montage hetzelfde euvel: omdat één van de 3 bestelde Miele inbouwapparaten een iets kleiner formaat heeft moest er een passtukje aan te pas komen. Dit had in de praktijk nogal wat voeten in de aarde, maar is uiteindelijk prima voor elkaar gekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Alexander op maandag 26 aug 2013 '13
Legio mogelijkheden. Mooi assortiment. Klantvriendelijk (zowel verkoop als montage). Bij problemen een goede oplossing en snelle service.
Reactie of foto toevoegen
“goed bedrijf”
Door Frank op vrijdag 24 mei 2013 '13 | vestiging Apeldoorn
Voor onze niewbouwwoning in apeldoorn hebben we meerdere keukenbedrijven bezocht. Bij voortman uiteindelijk geslaagd. verkoper nam alle tijd, en zette ons ( in vergelijking bij andere keukenbedrijven ) niet onder druk. Na 3 showroom bezoeken hebben we daar een mooie keuken samengesteld ( 3-d programma is echt mooi ). Vorige maand is onze keuken opgeleverd. bij de montage bleek een deurtje beschadigd te zijn, maar dit was met 3 weken verholpen. Ik kan het bedrijf zeker aanraden. Fam. Lodewijk
Reactie of foto toevoegen
“Naar tevredenheid”
Door JJH Nijhof op dinsdag 17 sep 2019 '19 | vestiging Rijssen
We hebben een keuken gekocht naar tevredenheid geholpen en geplaatst. We kunnen en zullen ook anderen mensen adviseren bij Voortman even een kijkje te nemen.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Sabrina Huisman op zondag 15 sep 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een keuken laten plaatsen in onze nieuwbouwwoning inclusief spoeleiland. Geholpen in Apeldoorn door dhr. De Vries. Perfect geholpen met het uitkiezen van onze keukenonderdelen, daarbij ook deskundig advies gekregen wat we beter niet konden doen. Monteurs werken tevens super netjes en snel! De keuken was binnen een dag geplaatst. Perfect!
Reactie of foto toevoegen
“Kosten noch moeite gespaard”
Door André Passé op donderdag 12 sep 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Voortman (uitstekende adviseur Roland Besselink) heeft ons een Next125 showroom keuken geleverd. Doordat het een showroom keuken is leverde dat een paar uitdagingen op. Ten eerste was het lastiger de keuken te plaatsen. Dat is in opdracht van Voortman door twee man perfect uitgevoerd (en dat was een behoorlijke klus). Doordat het een showroom keuken was bleek er een nieuw aanrechtblad nodig: geen enkel probleem. En ten slotte bleek er een kras te zitten op de inductiekookplaat. En ook dit is weer perfect opgelost door de service afdeling van Voortman. Kosten noch moeite zijn gespaard door de uiterst vriendelijke mensen van Voortman.
FOTO VAN ANDRÉ PASSÉ
Next125 keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Bos op woensdag 11 sep 2019 '19 | vestiging Steenwijk
Wij hebben een keuken gekocht.We zijn heel goed geadviseerd en prettig geholpen.Wij kunnen iedereen aanraden om hier een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door T.G.M. Dijkhof op maandag 9 sep 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
wij zijn prima geholpen bij het uitzoeken van de keukens en de plaatsing is ook prima afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door Ravelli op donderdag 5 sep 2019 '19 | vestiging Bunnik
Een nieuwe keuken gekocht en goed begeleid. Wel wat duur, maar kwaliteit. Snel antwoord op vragen en alle ruimte voor aanpassingen. Uitstekende monteur Geurt van Lagen. Rustig, prettig in de omgang en perfect geplaatst. Mooi dat het inpakkingsmateriaal opgehaald wordt.
FOTO VAN RAVELLI
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Maaike op donderdag 5 sep 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Begin dit jaar een keuken besteld bij Henk de Vries. We zijn op een prettige manier geholpen. We hadden vrij specifieke wensen, maar dan nog was er een enorme keuze aan mogelijkheden die allemaal op tafel werden gelegd. Fijn was dat Henk elke keer de ruimte gaf om te twijfelen (en te wisselen) tussen verschillende keuzes, bijvoorbeeld 2700K of 3000K voor de led-verlichting, mat of glanzende frontjes en alle mogelijke apparatuur, waarbij hij de verschillen duidelijk aangaf maar ons de keuze liet. Na een paar weken gebruik te hebben gemaakt van de keuken, werden de laatste dingetjes opgelost/aanpassingen gemaakt. We zijn erg blij met onze prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door A visscher op dinsdag 3 sep 2019 '19 | vestiging Elst GLD
Ja goed en corect geholpen. Mooie keuken zeer prof geplaatst. Aan te raden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Heidy Berenschot op maandag 2 sep 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Onze inieminie keuken was aan vervanging toe en na een aantal oriënterende bezoeken bij verschillende bedrijven was ons gevoel het best bijj Voortman keukens ... wij zijn super geholpen door Roland Besselink en hij heeft voor ons een prachtige keuken getekend en ontworpen met al onze wensen erin verwerkt ... ook het bezorgen en plaatsen ging boven verwachting .. Geurt die ons heeft helpen plaatsen heeft alles keurig afgewerkt en supernetjes achtergelaten .. wij zijn superblij met het eindresultaat ..
FOTO VAN HEIDY BERENSCHOT
Superblij met het eindresultaat
+ Toon extra foto van Heidy Berenschot
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Fam Dijkgraaf. epe op zondag 1 sep 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een complete keuken met alle inbouw apparatuur bij Voortman gekocht.Ronald Besselink heeft ons heel fijn geholpen en aan al onze wensen voldaan.We zijn ook zeer tevreden over onze aankoop.
Reactie of foto toevoegen
“Gedegen”
Door Familie Brinkhof op dinsdag 27 aug 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Voor onze nieuwbouwwoning zijn wij op zoek gegaan naar een keuken leverancier. Bij Voortman Keukens in Apeldoorn zijn wij geholpen door Roland Besselink. Na een inventarisatie gesprek met onze wensen/eisen zijn we begonnen met tekenen, bijstellen, heroverwegen, aanpassingen etc. Gedurende dit process werd er constant meegedacht met een juiste balans tussen praktische haalbaarheid, budget en functionaliteit. Met als resultaat een keuken naar onze wensen en eisen. Kortom onze ervaring is zeer positief. Gedegen en betrouwbaar en meedenkend.
FOTO VAN FAMILIE BRINKHOF
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Gedegen”
Door Jasper van der Haar op dinsdag 13 aug 2019 '19 | vestiging Elst GLD
Na een gedegen voortraject een mooie keuken gekocht bij Voortman keukens in Elst. Onze adviseur, Marco Buitendijk, heeft goed meegedacht. Tijdens het plaatsen waren er wat aandachtspunten en ook dit pakte Marco direct op! Dus een mooie keuken, en een goede communicatie!
FOTO VAN JASPER VAN DER HAAR
Brede keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Agnes en Bob van Vlooten op zaterdag 10 aug 2019 '19 | vestiging Elst GLD
In verband met ons nieuwe huis in Bennekom zijn wij op bezoek gegaan bij firma Voortman te Elst. De aankoop moest snel plaatsvinden in verband met voortgang bouw. Daar werden we ontvangen door Roel van Otterlo. Roel was rustig, aandachtig en vakbekwaam. Het was prettig om door hem geholpen te worden. Tijdens het koopproces nam hij ons bij de hand zonder keukens op te dringen. Tijdens het proces van oplevering konden we makkelijk bij hem terecht voor vragen. Na een paar maanden stond Roel voor de deur met een grote bos bloemen en hielp hij ons nog de garantie te regelen voor onze inbouwapparatuur.
FOTO VAN AGNES EN BOB VAN VLOOTEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Fam. Kloezeman op vrijdag 2 aug 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
We hebben voor onze nieuwe woning een keuken gekocht. We zijn uitstekend geadviseerd. Dit geldt voor zowel het inrichten en aankopen van de keuken. Toen we enkele maanden later nog wat wijzigingen wilden aanbrengen was dat mogelijk en werden we wederom erg prettig geholpen. We kunnen Voortman van harte aanbevelen.
FOTO VAN FAM. KLOEZEMAN
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Familie Tanate op donderdag 1 aug 2019 '19 | vestiging Rijssen
We hebben bij Voortman Rijssen onze nieuwe keuken besteld. De begeleiding en het meedenken was zeer correct en ook de nalevering van enkele elementen ging erg vlot.
Communicatie tussen adviseur en ons verliep prettig.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop kookplaat”
Door Bram Gort op zondag 28 jul 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Super geholpen door Roland met het vinden van een nieuwe inductie kookplaat. Heel rustig, met duidelijke uitleg en geruime tijd! Mooi verzorgde zaak ook!
Reactie of foto toevoegen
“Top geholpen”
Door Dick Buter op maandag 22 jul 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
We hebben een keuken gekocht bij Voortman. Tijdens het hele proces van kopen/advies, levering en plaatsing was de advisering en service van met name Henk de Vries top !
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk geholpen”
Door Gwen Dodemont op maandag 22 jul 2019 '19 | vestiging Elst GLD
Wij hebben een keuken gekocht voor onze nieuwe woning. Wij zijn vriendelijk geholpen. De verkoper Marco Buitendijk was zeer klantgericht en gaf goed advies. De keuken werd volgens afspraak op tijd geleverd en uiterst deskundig en met de nodige precisie gemonteerd. Een mooi resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Louendra Capriles op zondag 21 jul 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Via een nieuwbouwproject in 2016 kwam ik bij Voortman Keukens Apeldoorn. Vanaf dag 1 tot de oplevering verliep de communicatie heel soepel. Door zoveel mooie keukens die daar stonden vond ik het heel lastig een keuze te maken. Na heel goed te zijn geadviseerd door een hele geduldige medewerker(Henk) wist ik uiteindelijk een keuze te maken. Henk heeft me tijdens de hele bouw van het huis bijgestaan met alle vragen die ik had. Geen enkele mail of telefoontje was teveel. Na de oplevering in 2017 werd mijn keuken vakkundig gemonteerd en alle afspraken zijn netjes nagekomen. Een dikke 10. Vorig jaar wilde ik mijn keuken uitbreiden en natuurlijk werd het mijn bekende adres. Na een bezoekje aan Henk en heel wat mailtjes weer kreeg ik mijn tweede gedeelte juni jl. gemonteerd. En weer een dikke 10. Ik kan geen enkel minpunt over dit bedrijf bedenken. Niet tijdens de bouw en zelfs niet eens 2 jaar later, terwijl ik heel kritisch en zeker niet de makkelijkste ben. Ik kan iedereen met een gerust hart Voortman Keukens Apeldoorn aanbevelen. En nee ik heb geen aanwinst in het bedrijf, ik ben een zeer tevreden klant. Jammer dat ik geen foto kon plaatsen zodat iedereen het zelf kan zien.
Louendra Capriles
FOTO VAN LOUENDRA CAPRILES
Keuken met gaskookplaat
+ Toon extra foto van Louendra Capriles
+ Toon extra foto van Louendra Capriles
+ Toon extra foto van Louendra Capriles
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Familie Bos, Apeldoorn op maandag 15 jul 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Bij Voortman Keukens in Apeldoorn hebben wij onze nieuwe keuken gekocht. Na een orientatieronde kwamen zij met een plan wat het beste aansloot bij onze wensen. Het is geen copy-keuken geworden van wat er in de showroom stond, maar echt onze eigen wensen in kleuren en uitvoering zoals wij dat wilden. Bij de oplevering van de keuken bleken er 3 kleine zaken die achteraf verholpen moesten worden, dat werd zonder discussie of extra kosten gedaan. Voortman Keukens bedankt!
FOTO VAN BOS
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Femy op zondag 14 jul 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Ik heb een mooie keuken uitgezocht bij Voortman in Apeldoorn. De verkopers namen uitgebreid de tijd om tot een juiste keuze te komen. Het inmeten en leveren is geheel volgens afspraak verlopen. Ook de nazorg en aanvullende vragen omtrent het plaatsen van de keuken (zelf gedaan) waren uitstekend. Ik ben dan ook zeer tevreden over het gehele verloop.
Reactie of foto toevoegen
“Erg secuur”
Door Maarten de Vries op dinsdag 9 jul 2019 '19 | vestiging Elst GLD
Op basis van positieve recensies kozen wij voor Voortman keukens omdat we niet bij een te commerciële/gehaaide zaak terecht wilden. De recensies kloppen bij het beeld dat online bestaat: Een prima zaak met kennis van zaken, geduld en met persoonlijk advies. Fijn advies ontvangen van Roel van Ottele. We werden uitgebreid geholpen bij het bepalen van onze wensen en het ontwerpen van de keuken. De keuken is nu geïnstalleerd en zijn ook te spreken over de installateurs die erg secuur werk hebben geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Veltkamp op vrijdag 5 jul 2019 '19 | vestiging Elst GLD
Voor onze nieuwbouwwoning bij Voortman Elst een keuken uitgezocht. Geholpen door Roel van Ottele. Hele fijne ervaring, goed advies. Roel dacht met ons mee en was wanneer nodig erg geduldig. Goede kennis van zaken, en geholpen met uitzoeken van de voor ons juiste apparatuur. In verder verloop van proces bleken er wat wijzigingen noodzakelijk te zijn. Bijvoorbeeld aanpassing lengte aanrechtblad en daardoor 1 keukenkastje. Ook hier erg goed meegedacht. Ook plaatsen van een koof met onze aangepaste wensen was geen probleem. Levering was keurig op tijd en plaatsing werd na ziekmelding monteur direct opgepakt. Dezelfde dag (uur later dan originele monteur zou komen) was hij al vervangen door een zeer ervaren monteur welke de keuken nog binnen de gestelde tijd grotendeels wist te plaatsen. Ook hier erg flexibel ivm onze planning met vloeregalisatie, later teruggekomen om plint te monteren. Al met al dus uitermate tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door R. Kuiper op donderdag 4 jul 2019 '19 | vestiging Steenwijk
Wij hebben een complete keuken met alle inbouw apparatuur gekocht. Bij het samenstellen van de keuken en het uitzoeken van de apparatuur is goed naar onze wensen geluisterd en meegedacht. Ook het plaatsen werd netjes gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Pieter op donderdag 4 jul 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Een complete keuken gekocht. Wij zijn goed geholpen door Roland Besselink. Mankementen die er waren zijn netjes opgelost.
FOTO VAN PIETER
Blij met de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken perfect geleverd”
Door Robbert Bijwaard op woensdag 26 jun 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben hier een keuken gekocht. Zijn goed geholpen door Manon.
Reactie of foto toevoegen
“Alles naar wens”
Door Adje ter Horst op maandag 24 jun 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
En complete keuken gekocht, plezierig overleg geweest vanaf voorbereiding tot en met plaatsing. Alle afspraken zijn nagekomen. Ook goed overleg met monteur die plaatste. Alles is naar wens verlopen. Ook binnen de afgesproken termijnen. Anderen raad ik aan naar Voortman te gaan.
FOTO VAN ADJE TER HORST
Keuken met donker blad
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Rubingh op woensdag 19 jun 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
De keuken is prachtig geworden! Mede dankzij de goede voorlichting en keuzes die we samen met Roland hebben gemaakt. Ook een compliment voor de monteur, deze was erg nauwkeurig en heeft nog wat praktische details met ons overlegd. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de algehele uitvoering!
FOTO VAN RUBINGH
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door A. van Someren op zaterdag 15 jun 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een keuken gekocht. We werden fijn geholpen en de afleverdatum van 1 jaar na bestelling was geen probleem. Konden wij in de tussentijd onze woning laten bouwen. Voor de afgesproken levertijd contact gehad en de keuken is keurig op tijd geleverd. Een paar weken na levering werd er ook nog even nagebeld of alles naar wens was. Prima service!
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte keuken”
Door G Springer op vrijdag 14 jun 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een keuken uitgezocht bij Voortman en waren verrast door de grote keuze.Gelukkig werden wij zeer vakkundig en prettig geholpen in onze keuze door de verkoper.De plaatsing ging vakkundig en snel en wij zijn erg blij met het resultaat.Wij raden toekomstige kopers dan ook aan om bij Voortman te gaan kijken als ze een perfecte keuken willen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Huib Mojet op donderdag 13 jun 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Keuken gekocht. Bij aankoop werden we uitstekend geholpen en geadviseerd. Er werd voldoende tijd genomen om een mooie keuken samen te stellen. Verkoper was prettig, rustig en deskundig in zijn adviesrol. Verder waren prijs en communicatie prima in orde. Flexibele opstelling van Voortman Keukens. Doen wat je zegt en zeg wat je doet. Inbouwproces en afterservice dik in orde. Hier spreekt een tevreden klant. Ik zou dit bedrijf zeker aan anderen aanbevelen.
FOTO VAN HUIB MOJET
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Ronner op donderdag 13 jun 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Fantastisch geholpen! Mooi ontwerp gemaakt. Altijd goed bereikbaar voor vragen en of tips. Fijn dat er mee wordt gedacht!
Reactie of foto toevoegen
“Hoekkeuken”
Door W.a.Ahoud op woensdag 12 jun 2019 '19 | vestiging Elst GLD
Hoekkeuken met vaatwasser, combimagnatron, Kolkast en diepvriezer,inductie kook plat,afzuigkap. De afzuigkap functioneert niet. Dit is reeds doorgegeven.
Reactie of foto toevoegen
“Top kwaliteit voor een mooie prijs”
Door Lutske Knol op woensdag 29 mei 2019 '19 | vestiging Elst GLD
In december 2017 een nieuwe keuken gekocht bij Voortman in Elst voor ons nog nieuw te bouwen huis. We zijn geholpen door Roel van Ottele en die heeft goed geholpen om voor ons een droomkeuken te realiseren. We hebben een erg goede begeleiding gehad van moment van aankoop t/m de plaatsing. Alles is zeer vakkundig afgewerkt. We zijn super blij met onze prachtige keuken. Top kwaliteit voor een mooie prijs.
FOTO VAN LUTSKE KNOL
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door J.Nieuwenhuizen op donderdag 23 mei 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een hele mooie keuken gekocht en zijn heel fijn geholpen door Manon Nijkamp! Ook ander personeel was heel vriendelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door A van Hierden op vrijdag 10 mei 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een keuken gekocht en zijn super tevreden er zaten een paar krasjes op een zijpaneel, daar kregen we zonder gezeur een nieuwe voor, zo hadden we een paar dingetjes die niet helemaal goed waren. Overal is wel eens wat! Alles werd perfect opgeleverd. De verkoper was een aardige klantvriendelijke man. We zouden hier zo weer een keuken kopen.
FOTO VAN A VAN HIERDEN
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Reuze tevreden”
Door Bas op vrijdag 10 mei 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Het was hoog tijd voor een nieuwe keuken maar we zaten een beetje vast met hoe we het precies wilden doen. Henk heeft ons van het begin tot het einde meegenomen en alles duidelijk uitgelegd. Door de levensechte tekeningen kregen wij al snel een goed beeld van de mogelijkheden. Al met al zijn wij reuze tevreden. Ik adviseer iedereen die een nieuwe keuken wil aanschaffen om eens bij Henk aan tafel te gaan zitten. Hij legt alles rustig en duidelijk uit en door zijn ervaring komt hij zelf ook met ideeën waar je zelf niet aan denkt. De keuken is een paar weken geleden geplaatst en dat ging ook zonder problemen. We genieten elke dag van onze nieuwe keuken!
FOTO VAN BAS
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Peter K. op dinsdag 30 apr 2019 '19 | vestiging Steenwijk
Wij gingen voor een complete keuken, maar wel binnen ons budget. Werden we elders van de ene naar de andere keuken gesleept, hier werd de keuken teruggebracht tot een aantal stuk voor stuk te maken duidelijke keuzes : kleur en vorm van a:kasten en laden b:handgrepen c:aanrechtbladen alsmede gewenste apparatuur. Een verademing !
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Slootweg op donderdag 25 apr 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Geholpen door Henk de Vries een TOP verkoper. Van het kopen tot de plaatsing super advies gegeven en geholpen. De keuken geplaatst door monteur Peter die zijn vak verstaat, een dikke 10! We hadden een klein probleempje met 1 mailtje werd het zeer snel en met volle tevredenheid opgelost.
FOTO VAN SLOOTWEG
Reactie of foto toevoegen
“Hartstikke goed”
Door Fam Last op woensdag 24 apr 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Mooie keuken gekocht bij Voortman Apeldoorn. Zeer tevreden over de gehele gang van zaken.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Frans en Els Ligthart, Nijmegen op vrijdag 19 apr 2019 '19 | vestiging Elst GLD
Van de keukenoffertes die wij ontvingen was die van Voortman Elst verreweg de beste. Exacte, gedetailleerde bestektekeningen die precies blijken te kloppen, complete, scherpe prijzen van alle onderdelen en een zeer klantgerichte aanpak waardoor wij precies de topkeuken kregen die wij wilden hebben. Alle contacten via één deskundige man, Marco Buitendijk, die altijd een snelle en adequate respons geeft, ook bij de nazorg. Wij zijn meer dan tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Goede afspraken”
Door Piet verlijsdonk op vrijdag 19 apr 2019 '19 | vestiging Elst GLD
Zeer positieve ervaring met voortman keukens Elst. We werden zeer goed geholpen. Er werd goed geluisterd naar onze wensen. De verkoper Marco Buitendijk was zeer behulpzaam bij het uitzoeken van de kleuren. Ook de levering en plaatsing van de keuken ging volgens planning. Zeer aardige installateur. Ook de nazorg gaat tot nu toe perfect. Er worden goede afspraken gemaakt en nog belangrijker: ook nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Willy en Eric Enzlin, Veenendaal op donderdag 18 apr 2019 '19 | vestiging Rijssen
We dachten rond te zijn. Maar onze oudste zoon haalde ons over om ons ook te oriënteren bij Voortman Rijssen. Een goede tip. In onderling overleg kregen we daar een ontwerp aangereikt dat ons deed besluiten om onze keuken bij Voortman te bestellen. De toegevoegde waarde/kracht zat in het originele ontwerp en in het luisteren naar de ideeen/wensen van de klant. Je krijgt prima advies bij apparatuur op basis van een schets van voor- en nadelen. Maar de klant kiest en is koning. Eenmaal besteld blijft de service prima. Er komt een medewerker speciaal langs om alles op te meten. De communicatie gedurende het gehele proces (levering, plaatsing, facturering) is tijdig en goed. Ook met de vaklieden die we hadden ingeschakeld voor de voorafgaande fase. Zoals het verleggen van leidingen etc.. Prima vakkennis; Prima service; Prima communicatie; Betrouwbaar. We hebben nu een hele mooie eigentijdse keuken voor een keurige prijs.
FOTO VAN WILLY EN ERIC ENZLIN, VEENENDAAL
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Michael Nijland op donderdag 18 apr 2019 '19 | vestiging Elst GLD
Prima geadviseerd, gediscussieerd en geholpen door Eddy van Kempen bij Voortman in Elst. Uiteindelijk is op een vrijdag in maart onze nieuwe keuken geleverd en heeft Richard Klomp deze op maandag zeer vakkundig geplaatst. Voorman Elst, bedankt voor jullie geduld en vakmanschap!
FOTO VAN MICHAEL NIJLAND
Keuken met eiland
+ Toon extra foto van Michael Nijland
+ Toon extra foto van Michael Nijland
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Emmy Moes op donderdag 11 apr 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een fantastische inbouwkeuken gekocht en zijn heel fijn geholpen. Niet alles was direct helemaal voor elkaar maar dat is zéér naar tevredenheid afgehandeld. Ik zal anderen Voortman keukens zeker aanraden! Ook alle lof voor de mensen die geplaatst en aangepast hebben.
FOTO VAN EMMY MOES
Inbouwkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de nieuwe keuken”
Door Ton en Hanneke ter Wal op woensdag 3 apr 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Na een aantal keukenzaken te hebben bezocht kwamen we bij Voortman keukens Apeldoorn terecht. Het contact met adviseur Henk de Vries klikte gelijk. Hij dacht mee en adviseerde goed tijdens onze bezoekjes. De plaatsing door André Stronks verliep heel prettig. Een kundig keukenmonteur. We zijn erg blij met onze nieuwe aanwinst. We genieten er elke dag van.
FOTO VAN TON EN HANNEKE TER WAL
Onze aanwinst
Reactie of foto toevoegen
“Verkoper stak er bovenuit”
Door Ludo op dinsdag 2 apr 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Voor onze nieuwbouw woning zochten wij naar een keuken. Via de aannemer zijn we een kijkje gaan nemen bij Voortman Keukens. Dit bleek geen slechte keuze te zijn... Henk de vries heeft ons opgevangen. Al luisterend naar onze wensen zijn we door de showroom gelopen en liet Henk ons diverse voorbeeldkeukens en opstellingen zien. Henk nam daar rustig de tijd voor. Al tijdens ons eerste bezoek kregen we diverse sfeertekeningen te zien en werd een offerte opgemaakt. De offerte hebben we gaandeweg nog wat aangepast om uiteindelijk akkoord te geven. Voordat de keuken in productie werd genomen kregen we van Henk een herinnering. Als er nog iets gewijzigd moest worden (beperkt mogelijk) was dit het moment. Nogmaals afgesproken en uiteindelijk ook nog iets gewijzigd. De keuken is "rustig" in twee dagen geplaatst. Geen gesmijt en gebeuk met spullen, er is zeer netjes gewerkt. Afval wordt bijeen gebonden en een dag later keurig opgehaald. Kleine details werden na een servicemelding binnen zeer korte tijd afgehandeld. Al met al een goede ervaring met Voortman Keukens maar vooral met Henk de Vries. Hij was goed bereikbaar en dacht mee. Een niet opdringerige verkoper die bij ons welkom is op de barbecue!
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal super”
Door Stan op maandag 1 apr 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Keuken gekocht via Voortman, onze contactpersoon/verkoper Henk de Vries heeft hele goede service verleend. Hartstikke tevreden over de gehele gang van zaken.
Reactie of foto toevoegen
“Enorm goed geholpen”
Door Michael Bogaard op vrijdag 29 mrt 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Prachtige keuken gekocht, waarbij het gehele traject van showroom tot ingebruikname zeer deskundig begeleid is. Wij zijn enorm tevreden met de keuken van Voortman, enorm goed geholpen bij aankopen en bij vragen. Bovendien is de keuken van een fantastische kwaliteit. Ook de nazorg kunnen een hoop bedrijven nog wat van leren! Ik zou iedereen aanraden om een keuken bij Voortman te kopen. Bedankt Henk!
FOTO VAN MICHAEL BOGAARD
Keuken met eiland
REACTIE VAN JUDITH
Beste Micheal, wat een prachtige keuken. Maar ook jou vloer is prachtig, zo te zien PVC. Kun jij vertellen welk merk en type het is? Bvd.
REACTIE VAN MICHAEL
Hi Judith, bedankt! De vloer is gekocht bij Luxury Floors in Kampen en is van het merk Lifestyle.
REACTIE VAN JUDITH
Prachtig! Kun jij mij ook vertellen welke kleur/typenummer van Lifestyle, ik zie er namelijk heel veel soorten/ productnamen. Dank je wel alvast!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geregeld”
Door G. de Jong op woensdag 27 mrt 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
We hebben een showroom keuken gekocht die naar alle tevredenheid is geplaatst. In de showroom zijn we goed geholpen en tot in de details van adviezen voorzien. Erg prettig! Ook de after sales is goed geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken in nieuwbouwwoning”
Door Kees van Driel op zaterdag 16 mrt 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Deze week is de keuken van mijn nieuwbouwwoning geleverd. Vanaf het bestellen van de keuken tot de oplevering is een traject van anderhalf jaar geweest. In deze periode heb ik geregeld contact gehad met keukenadviseur Roland Besselink over met name wijzigingen. Deze wijzigingen waren deels op mijn verzoek; zo heb ik bijvoorbeeld tot tweemaal toe de kleurstelling van de keuken veranderd. Roland was altijd zeer bereidwillig om de wijzigingen door te voeren (en zonder dat dit tot meerkosten leidde). Ook bij het uitzoeken van de keuken nam hij alle tijd voor ons en gaf hij goed advies. De installatie van de keuken is gedaan door een kundige en vriendelijke monteur. Ik ben ingenomen met het eindresultaat, het is een fraaie keuken geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Fam.Busser op donderdag 14 mrt 2019 '19 | vestiging Elst GLD
Een nieuwe keuken, wij zijn zeer goed geholpen en kundig advies gekregen.Ook werden we goed geholpen bij probleemtjes.
Reactie of foto toevoegen
“Genieten van de keuken”
Door K.N.Nijkamp-vd Velde op woensdag 13 mrt 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn keurig geholpen, zij nam alle tijd voor ons. De keuken is netjes geplaatst, en wij genieten er elke dag van.
FOTO VAN K.N.NIJKAMP-VD VELDE
Netjes geplaatst
+ Toon extra foto van K.N.Nijkamp-vd Velde
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Atjilla Kamerhuis-Pultrum op vrijdag 1 mrt 2019 '19 | vestiging Rijssen
In ben zoooo blij met mijn nieuwe keuken, de keukenboer gaat net weg en heeft super werk afgeleverd. Peter een erg fijne rustige man die zijn vak verstaat. Hij heeft super hard gewerkt met een schitterend eindresultaat. Alles aanwezig, alles werkt en alles uitgelegd. Super tevreden. Ik ga genieten nu van mijn droomkeuken.
FOTO VAN ATJILLA KAMERHUIS-PULTRUM
REACTIE VAN ATJILLA KAMERHUIS-PULTRUM
Graag deze foto bij mijn reactie plaatsen en de andere foto verwijderen. Dank u!
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door H.mulder op dinsdag 26 feb 2019 '19 | vestiging Elst GLD
Bovenhoekkast, bijpassend bij de al geleverde en gemonteerde keuken uitgezocht.
Vriendelijk en kundig geholpen door dhr Marco Buitendijk.
Reactie of foto toevoegen
“Complete nieuwe keuken”
Door A.Duits op zondag 24 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Complete nieuwe keuken in een nieuwbouw woning. goede samenwerking met de aannemer, keuken is compleet werkend opgeleverd. alles werkte en er was geleverd wat was afgesproken.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met het resultaat”
Door Gea op vrijdag 22 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
We waren op zoek naar een nieuwe keuken en daarvoor bij verschillende zaken gekeken. Uiteindelijk kwamen we uit bij Voortman, waarbij Manon het verschil maakte. Mooie suggesties gegeven en een keuken naar onze wensen samengesteld. De keuken werd goed afgeleverd, ook latere vragen werden snel naar tevredenheid beantwoord. Heel blij met het uiteindelijke resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Kan het iedereen aanbevelen”
Door Fam. Bakker uit Sneek op woensdag 20 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
We zijn heel tevreden met onze nieuwe keuken. Vanaf de eerste ontmoeting met de heer Henk de Vries (verkoper )hadden we het gevoel dat we een goede keuze hebben
gemaakt uit de vele keukenbedrijven, door met Voortman Keukens in zee te gaan. We kregen deskundig advies en er werd aandacht en tijd aan besteed om met ons mee te denken. Omdat het inmiddels lunchtijd was, kregen wij een heerlijke kop eigengemaakte soep met een daar klaargemaakt broodje gezond aangeboden. Ik kan deze zaak met de deskundige mensen van harte aanbevelen. We hopen nog vele jaren van onze prachtige keuken te genieten.
FOTO VAN FAM. BAKKER UIT SNEEK
Nieuwe keuken
+ Toon extra foto van Fam. Bakker uit Sneek
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Jaap Greve op maandag 18 feb 2019 '19 | vestiging Rijssen
Voor onze nieuwbouwwoning begon het project in 2017. Als een van de eerste zaken nadat je de tekeningen enigszins op orde hebt moet de keuken worden uitgezocht om technische zaken direct met de bouw mee te kunnen nemen. Omdat ik zelf een behoorlijke afkeer heb van de verkoopmethodieken die gehanteerd worden in alle Mandemakers groep keukenzaken hebben we bewust gezocht naar een zaak die hier niet bij aangesloten is en ook een hoop goede reviews had verzameld op qasa. Uiteraard moest de zaak ook in onze regio zitten. Zodoende hadden we bedacht een rondje te rijden. Eerst langs Voortman in Rijssen, en daarna wilden we doorrijden naar de bekende zaak in Duitsland waarover we ook veel goeds hadden gehoord/gelezen.

Bij Voortman aangekomen werden we direct zeer goed geholpen (we hadden vooraf wel een afspraak gemaakt) en werd er tevens direct goed meegedacht met ons project. Ook werd er direct openheid van zaken gegeven omtrent prijs en mogelijkheden. Iets wat ik zelf erg prettig vind. Geen gedoe en onrealistische beginprijzen. Nog dezelfde dag zijn we gekomen tot het ontwerp wat we graag zouden willen (we hadden van te voren al behoorlijk in ons hoofd hoe het moest worden). Met goede begeleiding van de verkoper zijn we prima binnen ons budget gebleven (en dat was niet hoog) door wat keuzes te maken in materialen en apparatuur. We hadden niet gedacht binnen ons budget in Nederland een keuken te kunnen vinden. We verlieten zeer tevreden het gesprek en voelden geen noodzaak meer om nog naar Duitsland te gaan.

Na een tweede gesprek wederom goed geholpen en toen het geheel naar wens gekregen en na een prettige onderhandeling (niets dwingends, open en eerlijk) tot een zeer acceptabele prijs gekomen en zodoende de order getekend. Nog voordat er ook maar een steen van onze woning gelegd was. Ook prettig dat Voortman je dan wil laten tekenen onder voorbehoud van financiering. Op zo'n moment in de bouwfase is nog helemaal niets zeker, en dan is prettig dat je nog direct compleet bindend aan een keuken vast zit.

Tijdens de bouw is Voortman heel ruim op tijd op de bouw langs gekomen om het een en ander na te meten en te controleren zodat er geen verrassingen achteraf zouden ontstaan. Ook super! Daarna een voorlopige afspraak voor aflevering gemaakt. Ook dat was allemaal netjes in overleg in te plannen.

Vervolgens (je verwacht het niet he..) is er van alles uitgelopen tijdens onze bouw zodat de keuken bij lange na nog niet geplaatst kon worden op de in eerste instantie afgesproken datum. Hierover overleg gehad met Voortman en ze hebben keurig contact gehouden en de keuken in opslag gelaten tot het moment dat de keuken goed geplaatst kon worden.

Dan wordt de keuken afgeleverd (door een extern transport bedrijf). Net over dat puntje waren we iets minder te spreken. De jonge jongens leken erg onervaren en waren niet goed voorbereid op het uitladen van de zware onderdelen. Jammer, een klein verbeterpuntje. (Dit is ook besproken in de telefonische evaluatie na plaatsing van de keuken.)

We zijn dan weer zeer te spreken over de monteur die de keuken heeft geplaatst. Deze man werkte uiterst netjes en heeft echt oog gehad voor allerhande vers gestuukte/geschilderde delen om ervoor te zorgen dat door de keukenplaatsing geen beschadigingen aan de verse afwerking zouden ontstaan. Hij heeft erg vakkundig en snel de keuken geïnstalleerd en uit eigen beweging, in overleg met ons, wat aanpassingen gedaan zodat het geheel nog beter is geworden dan de bedoeling was. Ook zouden wij zelf spots plaatsen en ook daar heeft deze man erg prettig mee geholpen. De keukenombouw is door Voortman in de fabriek grotendeels al kant en klaar gemaakt. (gemaakt uit gegrond MDF) en dat werk zag er ook fantastisch uit. De monteur heeft het ter plekke perfect op maat gemaakt en zeer netjes geïnstalleerd.

Ging dan alles goed? Nee, er was door een miscommunicatie een verkeerde kleur onderplint geleverd. Deels onze fout (wij hebben getekend voor die kleur) en deels de fout van Voortman (op de 3d tekening stond hij wel in de goede kleur). Maar ook dit punt was geen enkel probleem, Voortman heeft supersnel de juiste kleur geregeld en inclusief monteur heel snel hier alsnog laten plaatsen. Zonder gedoe, zonder extra kosten. Das toch een prima after-sale service! Hetzelfde geldt voor een smetplintje. Hadden we helemaal niet besteld, maar achteraf kwamen we er achter dat we die toch graag zouden willen hebben. Heeft Voortman direct geregeld, wederom zonder gedoe en zonder extra kosten. Geweldig!

U begrijpt. Al met al zijn we echt zeer tevreden met onze keuken gekocht bij Voortman. Goed geholpen, goed geplaatst, en prima after-sales service en dat ook nog eens binnen ons beperkte budget. Een echte aanrader!
FOTO VAN JAAP GREVE
Ziet er fantastisch uit
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door Modderman op zondag 17 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
In Aug 2018 onze nieuwe keuken besteld na een tip van mijn broer, hij heeft zijn keuken ook bij de zelfde winkel besteld. Toen mijn broer enthousiast vertelde over zijn ervaring met voortman keukens hebben we een kijkje genomen. En ook wij zijn enthousiast, goed geholpen en namen de tijd voor je echt een aanrader.
FOTO VAN MODDERMAN
Enthousiast over de keuken
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Voortman Keukens
aApeldoorn (187 ervaringen), Vlijtseweg 210, 7317 AN Apeldoorn, tel 055 - 522 19 77
bBunnik (33 ervaringen), Rumpsterweg 8b, 3981 AK Bunnik, tel 030 - 692 27 34
cElst GLD (50 ervaringen), Aamsestraat 44, 6662 NJ Elst , tel 0481 - 37 79 46
dRijssen (52 ervaringen), Nijverheidsstraat 40, 7461 AE Rijssen, tel 0548 - 53 55 55
eSteenwijk (8 ervaringen), Koematen 12, 8331 TK Steenwijk, tel 0521 - 51 58 13
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.