Feedback
9,4

Voortman Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.voortmankeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Voortman Keukens
Van harte welkom bij Voortman Keukens. Al meer dan 40 jaar weten kritische keukenkopers onze ruime, sfeervolle showrooms te vinden. Bij Voortman Keukens treft u de keuze, kwaliteit, aandacht én service die u zo graag ziet bij uw keukenleverancier. Wij doen ons uiterste best om aan ál uw verwachtingen te voldoen. Of beter nog: te overtreffen. Want een tevreden klant krijg je niet zomaar, die moet je echt verdienen.

Op deze pagina en onze website www.voortmankeukens.nl vindt u een voorproefje van onze uitgebreide keukencollectie. Maar uw droomkeuken kiest u waarschijnlijk niet vanaf een foto. U wilt 'm zíen, en 'voelen'. Daarom vindt u in onze moderne showrooms meer dan 100 keukenopstellingen in alle stijlen, van landelijk tot tijdloos design én in alle prijsklassen. En wilt u even bijkomen van al die indrukken? Neem dan plaats op ons Kookplein, waar wij u verwennen met een heerlijk kopje koffie. Zo kunt u zich in alle rust oriënteren.

Wilt u eerst thuis op uw gemak onze keukens bekijken? Vraag dan hier ons bijzondere keukenmagazine aan.
Meer informatie over Voortman Keukens
Voortman Keukens: voortmankeukens.nl
Keukenmagazine aanvragen: voortmankeukens.nl/brochure
Ervaringen
Er zijn 314 ervaringen over Voortman Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren247 ervaringen
4 sterren47 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren3 ervaringen
1 ster8 ervaringen

Per vestiging:
“Niet kopen”
Door Edward S. op woensdag 5 sep 2018 '18 | vestiging Bunnik
In augustus 2016 waren wij helemaal blij want wij mochten de keuken uitzoeken voor onze nieuwbouwwoning. Wij werden voor de keuken naar Voortman gestuurd omdat de aannemer een deal had gesloten met dit bedrijf en wij geen zin hadden om keuken 2x te betalen. Vanaf het begin was duidelijk dat Voortman weinig wilde onderhandelen door prijsafspraken met de aannemer. Uiteindelijk in de showroom eea uitgezocht en een offerte laten samenstellen. Er van uitgaande dat alles wat was besproken zo zou worden uitgewerkt. Bij vooroplevering van de woning bleek eea helaas niet juist geleverd en uitgevoerd. De zijpanelen van de hoge 3 deurskast waren in de verkeerde kleur geleverd en monteur heeft deze terwijl hij zelf constateerd had dat ze fout waren toch gemonteerd. Van 1 van de lades was de handgreep beschadigd, 1 onderblok stond los, de bovenkastjes hingen niet strak tegen de muur, de afzuigkap bleek geen doorvoer naar buiten te hebben, de vaatwasser was een goedkoper type en bij de spoelbak heeft de verkoper mogelijk de verkeerde code in de offerte geplaatst. De afzuigkap kon volgens aannemer niet anders maar had dit een jaar gelden gemeld bij Voortman en wij wisten nergens van. En was de afzuigkap dus zonder overleg recirculatie geworden. De vaatwasser is gewisseld voor een teruggekomen type van andere klant. Wij waren niet zo moeilijk want wel/geen verpakking vonden wij niet erg. Maar helaas bleek toen de plint weer niet te passen. De kastjes zijn na 3 keer eindelijk juist gemonteerd. Wij hebben alles vanaf showroomopstelling uitgezocht. Maar helaas had de verkoper geen plaatje van de spoelbak bijgevoegd bij de offerte anders hadden we deze fout eerder gezien, nu kwam het naar boven bij de vooroplevering van onze woning. Wij als leek hebben getekend in goed vertrouwen dat de verkoper opschrijft wat wij besproken hebben. Helaas was dit niet het geval en geeft Voortman niet thuis. En nu zitten wij nog met een spoelbak die een doorn in het oog is! Ook spettert deze enorm omdat de foutief geleverde bak minder diep is icm hoge kraan. Achteraf kregen wij de opmerking dan had je de offerte maar moeten na googlen! Terwijl je erop vertrouwd dat wat je bespreekt juist wordt uitgewerkt in de offerte. De verkoper blundert maar Voortman probeert de fout in onze te schuiven door te zeggen dat de door ons uitgezochte bak niet zou passen. Inmiddels hebben wij offerte in bezit dat combinatie spoelbak/kast wel kan! Voortman kan niks, wil niks en doet niks, om ons probleem van de spoelbak op te lossen. Mijn advies hier niet kopen! Inmiddels is ook het fornuis vervangen en werkt de afzuigkap niet naar behoren. Door het vernieuwen van het fornuis is de kitrand verwijderd.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Loois op dinsdag 12 jun 2018 '18 | vestiging Bunnik
Mooie keuken, goed geïnstalleerd en goede service.
FOTO VAN LOOIS
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door Anja Schagen op zaterdag 17 feb 2018 '18 | vestiging Bunnik
Wij zijn, na meerdere keukenwinkels bezocht te hebben, terecht gekomen bij Voortman Keukens in Bunnik. Wij zijn tot onze volle tevredenheid geholpen en geadviseerd door de heer Gerben ter Maat. Geduld, meedenken, een luisterend oor, ideeën aandragen, wijzen op prijs/kwaliteit en ga zo maar door....!
- Voor advies over hoe onze keukeneiland moest worden ingedeeld, het zou een groot eiland worden, gaf voor ons de doorslag met Voortman Keukens verder te gaan. Zie foto; het composieten aanrechtblad zou nogal zwaar worden en dit vroeg om nauwkeurige en vakkundige voorbereiding. Ook de koof, waar koelkast, vrieskast, apparatuur etc., in zou komen te vallen was een top idee. Dank je wel, Gerben!
- Het brengen van de te monteren onderdelen van de keuken was in 1 woord super! Betreft een nieuwbouw huis/straat dus veel zand voor de deur en nog geen bestrating, maar hier werk zeer netjes mee om gegaan.
- Ook de plaatsing van de keuken is erg netjes verlopen. Deze twee heren wisten waar ze mee bezig waren en werkten erg netjes. Dit gaf gedurende het monteren ons veel vertrouwen en rust; gewoon vakmensen! Kortom een echte aanrader en zijn erg tevreden!
FOTO VAN ANJA SCHAGEN
Keuken met groot eiland
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwappartement”
Door Enrico op vrijdag 3 nov 2017 '17 | vestiging Bunnik
They had to deliver the kitchen on the 3rd of July (ordered 16 months before), they didn't. They tried to fix, one mistake after the other. Zero care about the customer. The kitchen has been finally done at the end of October, not even a sorry or anything.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gelopen”
Door Robert op dinsdag 29 aug 2017 '17 | vestiging Bunnik
We zijn uitstekend geholpen. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en vervolgens een passend advies gegeven. Koper dacht goed mee. Het hele proces, inclusief de uiteindelijke installatie, is voorspoedig verlopen. Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met service”
Door Loes Olgers op dinsdag 25 jul 2017 '17 | vestiging Bunnik
Koop nooit een keuken bij Voortman! Service in de winkel is slecht: denk hierbij aan het geven van verkeerde voorlichting, niet willen meedenken met de klant, onvoldoende kennis van zaken en het maken van verkeerde tekeningen. Daarna de montage. Inmiddels zijn we vier monteurs en vier pogingen verder om de keuken goed aan te leggen en nog is de zaak niet orde. We hebben alweer een afspraak voor de vijfde poging. Tot slot de service: er worden monteurs op pad gestuurd zonder goede instructie en de benodigde materialen. En als er weer iets fout gaat, wordt er gezegd dat ze wel een pannenset willen aanbieden ter compensatie van het ongemak. Maar ik wil geen pannenset, ik wil dat de keuken, waar we heel veel geld voor hebben betaald, gewoon goed functioneert.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig geholpen”
Door Marieke Zwaneveld op donderdag 8 jun 2017 '17 | vestiging Bunnik
Voortman heeft een groot assortiment wat maakt dat er voor elke wens en portemonnee schitterende keukens leverbaar zijn. Wij zijn geweldig geholpen door Gerben, zijn kennis en kunde maar ook zijn geduld hebben ervoor gezorgd dat er nu een droomkeuken in ons nieuwbouw appartement staat waar we heel gelukkig mee zijn! De montage had in aanvang wat voeten in de aarde maar is uiteindelijk keurig uitgevoerd. Wij kunnen een ieder absoluut adviseren om met Voortman in zee te gaan voor de aanschaf van een nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door A. van Asch op maandag 8 mei 2017 '17 | vestiging Bunnik
Wij zijn zeer goed geholpen met het uitzoeken van de keuken. Afspraken maken over plaatsing verliep soepel. Ook als we de afspraak moesten uitstellen, geen probleem. De plaatsing is in 1,5 dag gedaan en alles ziet er super mooi uit. Dus zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes geholpen”
Door gerrie jacobs op woensdag 1 feb 2017 '17 | vestiging Bunnik
Goed en netjes geholpen door de verkopers. Ik wilde zelf niet aan een eiland maar de verkopers hebben toch een eiland getekend. Uiteindelijk blij dat we gegaan zijn voor de eiland. Monteurs zijn vakmensen en een service afspraak kan snel geregeld worden. Afspraken worden nagekomen. Geen opdringerige verkopers en eerlijke prijzen.
FOTO VAN GERRIE JACOBS
+ Toon extra foto van gerrie jacobs
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Madat Jeremian op donderdag 17 nov 2016 '16 | vestiging Bunnik
We hebben paar maanden geleden onze keuken gekocht bij Voortman. We zijn geholpen door Gerben ter Maat | Keukenadviseur. Gerben heeft ons heel goed geholpen met uitkiezen van kleur, samen stellen van keuken onderdelen en de apparatuur. We zijn super blij. Gerben bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Door van den Berg op vrijdag 12 aug 2016 '16 | vestiging Bunnik
In de showroom in Bunnik rustig en netjes geholpen! Ons nieuwbouw project was ook verbonden aan Voortmankeukens en ze waren goed op de hoogte. Ook contact verder liep soepel. Keuken is foutloos geplaatst door 2 nette en vriendelijke monteurs! echt zeer te spreken!
FOTO VAN VAN DEN BERG
Nieuwbouwkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig bedrijf”
Door R.Kok op dinsdag 21 jun 2016 '16 | vestiging Bunnik
Onze keuken voor onze nieuwbouw woning is gekocht bij Voortman Keukens Bunnik! We hebben de keuken nu 3 maanden staan en genieten er vol op van! Wat een geweldig bedrijf! Uitstekend geadviseerd, en heel fijn was natuurlijk dat er geen druk op ons uitgeoefend werd bij het kopen van de keuken! prachtige showroom die helemaal up-to-date is! En als we het over de aftersales hebben.... geweldig! Als we weer een keuken nodig hebben, gaan we in 1 streep naar Voortman!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met granieten aanrechtblad”
Door Ad en Hannie Contant uit Laren NH op woensdag 15 jun 2016 '16 | vestiging Bunnik
In januari dit jaar werd onze keuken uitgebouwd en zijn tijdens het googelen naar een nieuwe keuken terecht gekomen op de site van Voortman keukens. We zagen daar een keuken, die ons direct aanstond en zijn de volgende dag naar Voortman in Bunnik gereden. Bij het bekijken van deze "Novarti" landelijke keuken waren we onmiddellijk enthousiast, omdat hij precies paste bij de stijl van ons huis. De verkoopadviseur Hans Snel nam - na een lekker kopje koffie - zijn tekenblok en leefde zich vrij snel uit in een ontwerp, waarvan een ieder enthousiast zou worden, zo ook mijn echtgenoot.......maar ik helaas niet.
Ik wilde een gezellige oma keuken, maar ja, dan moest het enthousiast vervaardigde ontwerp wijken. Maar dat gaf bij Hans niet, de klant is bij hem koning, dus kwam er een nieuwe bladzijde in het tekenblok en maakte hij een indeling voor een simpel oma idee. Hiermee stemden we tenslotte in en helemaal blij gingen we naar huis met een stukje gevraagd aanrechtblad om alvast een vloertegel uit te zoeken en een gezellig zithoekje. Ook dit lukte intussen tot volle tevredenheid. Ziezo, alles was geregeld, een exacte inmeting had plaatsgevonden door de Voortman planningsafdeling en alles kon geleverd worden. Spanning alom! Totdat........het aanrechtblad naar binnen gedragen werd. Dit was een donkerdere granietsteen dan wij hadden uitgezocht. Meteen Hans gebeld en die meldde, dat het gewenste blad intussen niet meer te leveren was en dat terwijl wij daar alles op aangepast hadden. We mochten de nu geleverde zeer mooie granietaanrecht voorlopig laten leggen en gebruiken als compensatie, om daarna de tegelfabriek van Voortman te bezoeken om zelf een aanrechtblad uit te zoeken. Na twee weken was het zover. Zou er voor ons nog iets tussen zitten na deze teleurstelling? We werden ontvangen door ene Rob, die ons op zeer sympathieke manier uitlegde wat er tussen verkoop en levering per abuis aan misverstand plaatsgevonden had. Vervolgens nam hij ons mee naar de bewerkingsafdeling en toonde ons tussen de mogelijke kanshebber aan aanrechtbladen.........als verrassing, het gelijkwaardig door ons uitgezochte aanrechtblad, dat wij zo ambieerden. Dit blad zal volgende week geleverd en verwisseld worden en schetst voor ons de inzet die Keukenfirma Voortman en de tegelfabriek voor zijn/haar klanten doet. Natuurlijk heeft hierbij de verkoopadviseur Hans Snel (inmiddels adviseur bij Voortman keukens in Elst) een geweldige aanzet gegeven. Onze schitterende "Novarti" is geïnstalleerd door Harry Heuzen en door zijn inbreng is een kast voor de CV ketel omgetoverd tot een kast met nog 6 beschikbare legplanken, iets waar wij bij het zien ervan even stil werden. We genieten van een droomkeuken, helemaal zoals we die hadden voorgesteld, simpel maar chique.....Dank je wel Hans Snel bij Voortman in Elst, wij hopen, dat veel aankomende klanten de weg naar jou zullen vinden om samen met jouw sympathieke en begripvolle hulp ook hun droomkeuken te kunnen verwezenlijken.
FOTO VAN AD EN HANNIE CONTANT UIT LAREN NH
Onze Novarti keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door E.C.Knevel - Blom op dinsdag 7 jun 2016 '16 | vestiging Bunnik
Uw verkoper Gerben Termaat heeft mij super geholpen . Ben ook nog plaatselijk in Maarssen naar een keuken wezen kijken want ik kom uit Maarssen maar Gerben gaf toch de doorslag prijs en kwaliteit prima, attent en erg meedenkend mooie strakke keuken. Ook met vragen altijd netjes terug gebeld.
Reactie of foto toevoegen
“Naar tevredenheid”
Door Karin Huijberts op dinsdag 19 apr 2016 '16 | vestiging Bunnik
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht en zijn hierbij geweldig geholpen door Hans Snel. Hij heeft ons veel goede ideeën aan de hand gedaan waar we zelf niet op waren gekomen. Het is een fijn gevoel dat er iemand met veel ervaring tegenover je zit. Het resultaat is erg naar tevredenheid. Ook de mannen die de keuken kwamen plaatsen waren vakkundig en vriendelijk. Al met al een goede ervaring met Voortman. Een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“In een keer goed gegaan”
Door Noud en Marianne Vos op maandag 18 apr 2016 '16 | vestiging Bunnik
Wij zijn door Jos Mesland bij Voortman Keukens prima geholpen om een mooie en functionele keuken te ontwerpen. Ik was daarna een 'beetje bang', omdat ik alles van te voren moest betalen en dan achteraf geen druk meer kon uitoefenen om zaken te herstellen. Die angst bleek ongegrond! De keuken is in één keer helemaal compleet geleverd en gemonteerd, Werkelijk geweldig. Ik lees ook mindere berichten over Voortman, maar wij kunnen Voortman gerust aanbevelen; wij zijn klachtenloos!
Reactie of foto toevoegen
“Goed resultaat”
Door Henny IJsendoorn op zondag 20 mrt 2016 '16 | vestiging Bunnik
We hebben vaak rondgekeken in de mooie showroom; eigen indrukken opdoen en vriendelijke, deskundige begeleiding van Jos Witvliet als we dat vroegen. Zijn ideeën, onze wensen en rustig beslissen zonder te pushen. Resultaat: een mooie, functionele keuken en goede nazorg bij een paar kleine puntjes. Kortom: heel tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Marloes op woensdag 24 feb 2016 '16 | vestiging Bunnik
Onlangs hebben wij een keuken gekocht bij Voortman. Hij is inmiddels gemonteerd en we zijn er erg blij mee. Bij de levering waren er een paar puntjes niet helemaal in orde, maar alles is keurig en in overleg opgelost! We zijn dus erg tevreden over de service.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte montage”
Door J Jansen op maandag 8 feb 2016 '16 | vestiging Bunnik
Na goede ervaringen gelezen te hebben hier op Qasa dachten wij dat een keuken bij Voortman wel goed moest zijn......Kwam wij even bedrogen uit zeg.....Afgelopen Oktober (2015) werd onze keuken geplaatst en toen begon de ellende. De ene na de andere fout en beschadiging kwam al snel boven drijven.....werkblad lag los op de keuken, naden waren niet afgekit (toch echt een beginnersfout), werkblad was beschadigd, keukenkraan zat scheef, afzuigkap scheef opgehangen, schroeven welke aan de onderkant van het werkblad niet volledig ingeschroefd waren, lades die niet goed sloten, vaatwasser welke lekte, zichtbare bevestigingsmateriaal en zo kan ik nog wel even doorgaan. We zijn nu in Februari en het is nog niet opgelost. Iedere keer moet ik opnieuw Voortman bellen want iedere keer komt er iets anders aan het licht. Ook krijg ik met geen mogelijkheid contact met de betreffende verkoper van de keuken want wij moeten nog steeds gecrediteerd worden voor de keukenkraan welke wij niet wilde hebben, heb zwart op wit staan dat dit gaat gebeuren. Ondanks dat vrienden en familie erg positief waren over de keuken zelf heb ik iedereen ten strengste afgeraden ooit met Voortman in zee te gaan. Want Voortman had namelijk ook besloten om de keuken te laten plaatsen door een externe partij en dus niet door hun eigen mensen. Betreffende persoon had er dus duidelijk een zooitje van gemaakt. Ook de oplossingen daarna duurde mij te lang, Het duurde gewoon een maand voordat de eerste reparaties kwamen en nog wisten ze het voor elkaar te krijgen met de verkeerde materialen aan te komen voor de reparaties......het is nu dus 08 Feb en wij hebben nog steeds een keuken welke niet deugt....heb 10 jaar geleden zelf een keuken geplaatst in mijn vorige woning welke bij de Ikea vandaan kwam, deze keuken staat er nog steeds in als een huis. Volgende keuken wordt er gewoon weer eentje van de Ikea, Voortman kan wat mij betreft de boom in.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader midden in het land”
Door fam. Holleman op zaterdag 23 jan 2016 '16 | vestiging Bunnik
In de showroom kon je alles zien wat heel plezierig was. Ook werd het verschil in apparatuur uitgelegd en dacht de verkoper goed mee. Sommige kleine onderdelen werden nageleverd waardoor het geheel langer duurde. De service achteraf was heel goed. De monteur kwam gewoon zonder discussie. Kortom, voor een keuken die net even anders is dan een showroommodel, kun je uitstekend terecht bij Voortman. Een aanrader midden in het land.
Reactie of foto toevoegen
“Waar voor het geld”
Door Leon Quaedackers op donderdag 22 okt 2015 '15 | vestiging Bunnik
Wij waren op zoek naar een moderne keuken die moest gaan passen in de aanbouw (3,5 x 5) van ons nieuwe huis en na 2 gesprekken met Jos Witvliet waren onze ideeën vakkundig, praktisch en smaakvol vertaald in een plan - dat ook nog eens paste in ons budget. De installatie verliep bijzonder prettig en de oplevering & nazorg waren helemaal top! Voortman biedt wat ons betreft niet alleen waar voor zijn geld, maar geeft ook een geweldige service en dat verdient een dikke pluim.
Reactie of foto toevoegen
“Ervaring”
Door Angela Charnock op maandag 5 okt 2015 '15 | vestiging Bunnik
Zeer goede ervaring met ontwerpen en uitzoeken van keuken. Aftersales ronduit slecht. Als de keuken eenmaal afbetaald is kan het Voortman niets meer schelen hoe het allemaal verder verloopt. Monteur komt niet opdagen (meer dan eens), doet 2x zo lang over montage, naleveren duurt erg lang. Feedback van Voortman: "kunnen wij niets aan doen". Erg jammer want het begon zo goed.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken maar klantenservice laat te wensen”
Door Mw. van Sprang op donderdag 21 mei 2015 '15 | vestiging Bunnik
Een nieuwe keuken aangeschaft bij Voortman in Bunnik. Prima gesprek gehad, goed geadviseerd en uiteraard een mooie keuken uitgekozen. Maar helaas nadat alles was betaald en afgerond, begonnen de problemen. Zo eerst op 30 april melding gedaan van krassen in het composiet aanrechtblad. Telefonisch contact opgenomen en via de e-mail foto's verstuurd. Een week later pas een e-mail dat de melding was doorgezet naar de keukenblad leverancier die contact zou opnemen. Tot op heden niets van gehoord. Hier weer zelf achteraan gegaan en pas 5 juni kan er iemand het keukenblad komen polijsten, omdat ze dan "in de buurt" zijn... Belachelijke reden! Daarna kregen we een lekkende afvoer bij de gootsteen, waardoor een ladekast schade heeft opgelopen. Hiervoor gebeld en dik een week moeten wachten op een monteur. De nieuwe lade zou worden besteld en er zou "vanzelf" contact met mij worden opgenomen... Hier geloof ik dus niks van, dus ook hier moet ik weer achteraan gaan. Het is jammer dat het zo'n nare nasleep heeft, terwijl je een vermogen aan een hele mooie keuken hebt uitgegeven. De klantenservice laat echt te wensen over, aangezien je zelf overal achteraan moet bellen en alles moet dubbel checken.
Reactie of foto toevoegen
“Eerlijk en oprecht”
Door Astrid en Vincent Blaauw op vrijdag 17 apr 2015 '15 | vestiging Bunnik
Alweer voor de 3e keer hebben wij een keuken gekocht bij Voortman Keukens. En ook deze keer hebben we een keuken helemaal naar wens. Super zoals Ruud van Mourik en Hans Snel ons hebben geholpen. Ruud heeft heel goed geluisterd naar onze wensen en is gestart met tekenen en kwam met een fantastisch ontwerp. Zo totaal anders als wat we hadden en daar waren we super blij mee! Vervolgens heeft Hans ons geholpen met de invulling van alle kasten, lades, kookplaat en wat allemaal nog meer nodig is voor een keuken. Het was echt weer een super leuk proces om door te lopen. En het is gewoon een feestje om bij Voortman Keukens op bezoek te zijn. Bij Voortman Keukens begrijpen ze super goed wat service is en wordt je eerlijk en oprecht geholpen. Het is dat we niet ieder jaar een nieuwe keuken nodig hebben, maar anders zouden we hier veel vaker komen!
FOTO VAN ASTRID EN VINCENT BLAAUW
Reactie of foto toevoegen
“Via Qasa.nl bij Voortman gekomen”
Door N.F.B op dinsdag 17 feb 2015 '15 | vestiging Bunnik
Wij zochten een keuken voor een oud jaren 30 huis. Het geleverde advies zorgde voor een mooie tekening. Deze zag er heel anders uit dan de opzet die wij eerst voor ogen hadden, maar was zeker naar onze smaak. Er werd tijdens het gesprek goed naar ons geluisterd. Daarnaast was het ontvangst vriendelijk. De montage was op tijd. Zelfs toen wij twee dagen van te voren nog een wijziging van de montagedatum aanvroegen door een vertraging bij de aannemer werd dit geregeld door voortman. Top service. De montage zelf was ook volgens planning en zonder gebreken. Ook na montage bleef voortman vriendelijk en hebben ze vragen beantwoord. Al met al zouden wij voortman aanraden. Qua prijs was het ook goed. Bij een concurrerende offerte aanvraag ik Duitsland kregen wij geen significant beter aanbod.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop keuken”
Door Bert van der Molen op zaterdag 31 jan 2015 '15 | vestiging Bunnik
Uitstekend voorgelicht door Hans Snel. Werden direct serieus genomen en kregen eerlijk advies. De levering en montage van de keuken is uitmuntend verlopen. Prijs kwaliteit een 10 je krijgt eerlijk advies en geen loze beloftes. Dus als iemand gaat kijken naar een nieuwe keuken snel naar voortman.
Reactie of foto toevoegen
“geweldig”
Door G.V. op maandag 24 nov 2014 '14 | vestiging Bunnik
Geweldig geholpen! Klantvriendelijke verkopers! sfeer zit er goed in! Ontwerp was prachtig! Ook toen wij er nog overna moesten denken werden wij niet onder druk gezet! Ze werken met netto prijzen! Geen gedoe met hoge kortingen!we hadden ook een offerte opgevraagd bij mandemakers, maar het goede gevoel lag toch bij voortman, ondanks ze €900 duurder waren! Al met al een top bedrijf, een echte aanrader voor iedereen!
Reactie of foto toevoegen
“Klantgericht topbedrijf!”
Door Eric op dinsdag 24 jun 2014 '14 | vestiging Bunnik
Eind vorig jaar zijn we, na positieve reviews te hebben gelezen op oa Qasa, gaan praten met Jos bij Voortman Keukens. Hij begreep heel goed wat onze wensen zijn en kwam na een tour door de showroom met een interessant voorstel. Hij is hierbij heel open geweest, zowel over mogelijkheden in de ruimte als over prijzen en eventuele concessies. Enkele maanden later getekend voor akkoord. Nu, weer 6 maanden later, is de keuken geplaatst. We zijn opnieuw zeer tevreden over het traject hier naartoe. Contact verloopt erg soepel en ook de planningsafdeling is zeer klantgericht. Frank, die de keuken plaatste, was heel precies in zijn werk en laat echt niets aan het toeval over. Dat hij 's avonds, tijdens NL-Australië, door wilde om het echt top te krijgen spande de kroon. Achteraf blijkt overigens het rooster van de oven niet goed te passen. Jos heeft dit gelijk opgepakt en de serviceafdeling laat me weten wanneer er een nieuw exemplaar aankomt. Niks dan lof voor dit bedrijf; zeer hoge kwaliteit dienstverlening waar de klant echt centraal staat.
FOTO VAN ERIC
Eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Prima keukencentrum!”
Door Petra en Jaap van Zielst op zondag 26 jan 2014 '14 | vestiging Bunnik
Afgelopen zomer zomer hebben wij een keuken bij Voortman besteld en dat is heel goed verlopen. Een prima prijs/kwaliteitsverhouding, onderhandeling mogelijk. Zeer klantvriendelijk, waarbij wij ons niet onder druk gezet voelden. Alle afspraken zijn heel goed nagekomen, bedrijf is goed en snel bereikbaar. De levering is ook prima verlopen, montage is uitstekend uitgevoerd. We hadden 1 klacht, na een telefoontje kwam er snel een monteur die het gratis gerepareerd heeft. Kortom, wij raden Voortman zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Goed en professionele advisering”
Door Jeroen Vermeulen op donderdag 2 jan 2014 '14 | vestiging Bunnik
Goed en professionele advisering. Ook na levering zijn ze meer dan bereid om je goed van dienst te zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend advies”
Door Kroon op woensdag 30 okt 2013 '13 | vestiging Bunnik
Door een verhuizing heb ik in 3 jaar tijd twee keer een keuken bij Jos in Bunnik gekocht en heb ik Jos leren kennen als een vakkundige verkoper die erg goed met je meedenkt en uitstekend advies geeft. Beide keren is het nagenoeg dezelfde keuken geworden, en beide keren was er bij de montage hetzelfde euvel: omdat één van de 3 bestelde Miele inbouwapparaten een iets kleiner formaat heeft moest er een passtukje aan te pas komen. Dit had in de praktijk nogal wat voeten in de aarde, maar is uiteindelijk prima voor elkaar gekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Johan op donderdag 7 mrt 2013 '13 | vestiging Bunnik
Onze nieuwbouwwoning opgeleverd gekregen, keuken van voortman keukens erin. Echt complimenten Voortman. Goedkoper dan de keuken concurrent en ook super gemonteerd. Was een zzp er. Arie. Super monteur. Aanrader. Keuken gekocht in Bunnik, nieuwe winkel van Voortman. Snap niet waar die slechte ervaringen van Daan komen, wij hebben in ieder geval een super ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door A van Hierden op vrijdag 10 mei 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een keuken gekocht en zijn super tevreden er zaten een paar krasjes op een zijpaneel, daar kregen we zonder gezeur een nieuwe voor, zo hadden we een paar dingetjes die niet helemaal goed waren. Overal is wel eens wat! Alles werd perfect opgeleverd. De verkoper was een aardige klantvriendelijke man. We zouden hier zo weer een keuken kopen.
FOTO VAN A VAN HIERDEN
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Reuze tevreden”
Door Bas op vrijdag 10 mei 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Het was hoog tijd voor een nieuwe keuken maar we zaten een beetje vast met hoe we het precies wilden doen. Henk heeft ons van het begin tot het einde meegenomen en alles duidelijk uitgelegd. Door de levensechte tekeningen kregen wij al snel een goed beeld van de mogelijkheden. Al met al zijn wij reuze tevreden. Ik adviseer iedereen die een nieuwe keuken wil aanschaffen om eens bij Henk aan tafel te gaan zitten. Hij legt alles rustig en duidelijk uit en door zijn ervaring komt hij zelf ook met ideeën waar je zelf niet aan denkt. De keuken is een paar weken geleden geplaatst en dat ging ook zonder problemen. We genieten elke dag van onze nieuwe keuken!
FOTO VAN BAS
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Slootweg op donderdag 25 apr 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Geholpen door Henk de Vries een TOP verkoper. Van het kopen tot de plaatsing super advies gegeven en geholpen. De keuken geplaatst door monteur Peter die zijn vak verstaat, een dikke 10! We hadden een klein probleempje met 1 mailtje werd het zeer snel en met volle tevredenheid opgelost.
FOTO VAN SLOOTWEG
Reactie of foto toevoegen
“Hartstikke goed”
Door Fam Last op woensdag 24 apr 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Mooie keuken gekocht bij Voortman Apeldoorn. Zeer tevreden over de gehele gang van zaken.
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Emmy Moes op donderdag 11 apr 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een fantastische inbouwkeuken gekocht en zijn heel fijn geholpen. Niet alles was direct helemaal voor elkaar maar dat is zéér naar tevredenheid afgehandeld. Ik zal anderen Voortman keukens zeker aanraden! Ook alle lof voor de mensen die geplaatst en aangepast hebben.
FOTO VAN EMMY MOES
Inbouwkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de nieuwe keuken”
Door Ton en Hanneke ter Wal op woensdag 3 apr 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Na een aantal keukenzaken te hebben bezocht kwamen we bij Voortman keukens Apeldoorn terecht. Het contact met adviseur Henk de Vries klikte gelijk. Hij dacht mee en adviseerde goed tijdens onze bezoekjes. De plaatsing door André Stronks verliep heel prettig. Een kundig keukenmonteur. We zijn erg blij met onze nieuwe aanwinst. We genieten er elke dag van.
FOTO VAN TON EN HANNEKE TER WAL
Onze aanwinst
Reactie of foto toevoegen
“Verkoper stak er bovenuit”
Door Ludo op dinsdag 2 apr 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Voor onze nieuwbouw woning zochten wij naar een keuken. Via de aannemer zijn we een kijkje gaan nemen bij Voortman Keukens. Dit bleek geen slechte keuze te zijn... Henk de vries heeft ons opgevangen. Al luisterend naar onze wensen zijn we door de showroom gelopen en liet Henk ons diverse voorbeeldkeukens en opstellingen zien. Henk nam daar rustig de tijd voor. Al tijdens ons eerste bezoek kregen we diverse sfeertekeningen te zien en werd een offerte opgemaakt. De offerte hebben we gaandeweg nog wat aangepast om uiteindelijk akkoord te geven. Voordat de keuken in productie werd genomen kregen we van Henk een herinnering. Als er nog iets gewijzigd moest worden (beperkt mogelijk) was dit het moment. Nogmaals afgesproken en uiteindelijk ook nog iets gewijzigd. De keuken is "rustig" in twee dagen geplaatst. Geen gesmijt en gebeuk met spullen, er is zeer netjes gewerkt. Afval wordt bijeen gebonden en een dag later keurig opgehaald. Kleine details werden na een servicemelding binnen zeer korte tijd afgehandeld. Al met al een goede ervaring met Voortman Keukens maar vooral met Henk de Vries. Hij was goed bereikbaar en dacht mee. Een niet opdringerige verkoper die bij ons welkom is op de barbecue!
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal super”
Door Stan op maandag 1 apr 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Keuken gekocht via Voortman, onze contactpersoon/verkoper Henk de Vries heeft hele goede service verleend. Hartstikke tevreden over de gehele gang van zaken.
Reactie of foto toevoegen
“Enorm goed geholpen”
Door Michael Bogaard op vrijdag 29 mrt 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Prachtige keuken gekocht, waarbij het gehele traject van showroom tot ingebruikname zeer deskundig begeleid is. Wij zijn enorm tevreden met de keuken van Voortman, enorm goed geholpen bij aankopen en bij vragen. Bovendien is de keuken van een fantastische kwaliteit. Ook de nazorg kunnen een hoop bedrijven nog wat van leren! Ik zou iedereen aanraden om een keuken bij Voortman te kopen. Bedankt Henk!
FOTO VAN MICHAEL BOGAARD
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Goed geregeld”
Door G. de Jong op woensdag 27 mrt 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
We hebben een showroom keuken gekocht die naar alle tevredenheid is geplaatst. In de showroom zijn we goed geholpen en tot in de details van adviezen voorzien. Erg prettig! Ook de after sales is goed geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken in nieuwbouwwoning”
Door Kees van Driel op zaterdag 16 mrt 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Deze week is de keuken van mijn nieuwbouwwoning geleverd. Vanaf het bestellen van de keuken tot de oplevering is een traject van anderhalf jaar geweest. In deze periode heb ik geregeld contact gehad met keukenadviseur Roland Besselink over met name wijzigingen. Deze wijzigingen waren deels op mijn verzoek; zo heb ik bijvoorbeeld tot tweemaal toe de kleurstelling van de keuken veranderd. Roland was altijd zeer bereidwillig om de wijzigingen door te voeren (en zonder dat dit tot meerkosten leidde). Ook bij het uitzoeken van de keuken nam hij alle tijd voor ons en gaf hij goed advies. De installatie van de keuken is gedaan door een kundige en vriendelijke monteur. Ik ben ingenomen met het eindresultaat, het is een fraaie keuken geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Genieten van de keuken”
Door K.N.Nijkamp-vd Velde op woensdag 13 mrt 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn keurig geholpen, zij nam alle tijd voor ons. De keuken is netjes geplaatst, en wij genieten er elke dag van.
FOTO VAN K.N.NIJKAMP-VD VELDE
Netjes geplaatst
+ Toon extra foto van K.N.Nijkamp-vd Velde
Reactie of foto toevoegen
“Complete nieuwe keuken”
Door A.Duits op zondag 24 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Complete nieuwe keuken in een nieuwbouw woning. goede samenwerking met de aannemer, keuken is compleet werkend opgeleverd. alles werkte en er was geleverd wat was afgesproken.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met het resultaat”
Door Gea op vrijdag 22 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
We waren op zoek naar een nieuwe keuken en daarvoor bij verschillende zaken gekeken. Uiteindelijk kwamen we uit bij Voortman, waarbij Manon het verschil maakte. Mooie suggesties gegeven en een keuken naar onze wensen samengesteld. De keuken werd goed afgeleverd, ook latere vragen werden snel naar tevredenheid beantwoord. Heel blij met het uiteindelijke resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Kan het iedereen aanbevelen”
Door Fam. Bakker uit Sneek op woensdag 20 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
We zijn heel tevreden met onze nieuwe keuken. Vanaf de eerste ontmoeting met de heer Henk de Vries (verkoper )hadden we het gevoel dat we een goede keuze hebben
gemaakt uit de vele keukenbedrijven, door met Voortman Keukens in zee te gaan. We kregen deskundig advies en er werd aandacht en tijd aan besteed om met ons mee te denken. Omdat het inmiddels lunchtijd was, kregen wij een heerlijke kop eigengemaakte soep met een daar klaargemaakt broodje gezond aangeboden. Ik kan deze zaak met de deskundige mensen van harte aanbevelen. We hopen nog vele jaren van onze prachtige keuken te genieten.
FOTO VAN FAM. BAKKER UIT SNEEK
Nieuwe keuken
+ Toon extra foto van Fam. Bakker uit Sneek
Reactie of foto toevoegen
“Zeer netjes geholpen”
Door A. van Bruggen op maandag 18 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Voortman en zijn zeer goed en netjes geholpen. De aflevering was zoals afgesproken op tijd en de montage is netjes gedaan. De keuken is in 1 keer in zijn geheel gemonteerd. ( er was niets manco / defect )
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door Modderman op zondag 17 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
In Aug 2018 onze nieuwe keuken besteld na een tip van mijn broer, hij heeft zijn keuken ook bij de zelfde winkel besteld. Toen mijn broer enthousiast vertelde over zijn ervaring met voortman keukens hebben we een kijkje genomen. En ook wij zijn enthousiast, goed geholpen en namen de tijd voor je echt een aanrader.
FOTO VAN MODDERMAN
Enthousiast over de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbeveling”
Door Tamara op vrijdag 15 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Na wat speurwerk te hebben gedaan op internet wat betreft keuken zaken, zijn wij naar deze keukenzaak gegaan. Daar aangekomen bleek dat we een afspraak moesten maken voor het maken van een keukenontwerp, dit kon namelijk best wel de hele ochtend duren. Dit bleek ook echt zo te zijn! Verkoopster Manon heeft ons heel goed geholpen, ze dacht goed met ons mee en maakte een goed ontwerp. Prijstechnisch zijn we er ook goed uitgekomen, waarna wij de keuken hebben besteld. Vanaf dat moment is alles perfect gelopen, duidelijke afspraken mbt levering en het plaatsen van de keuken. De monteur stond op tijd op de stoep en heeft goed werk geleverd, hij werkte erg zorgvuldig waardoor onze keuken nu uitstekend is geplaatst. Ook hadden we een extra kast besteld die we voorlopig nog niet gebruiken en gaan opslaan. Bij de levering was dit enige kast die nog niet in elkaar zat zodat we het makkelijk konden opslaan. Zelfs daar was over nagedacht! Paar dagen na het plaatsen belde Manon nog op om te informeren of alles maar wens was verlopen en of we tevreden zijn. Ik kan voortman dus echt van harte aanbevelen!
FOTO VAN TAMARA
Apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Jolanda op donderdag 14 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben verleden jaar onze keuken bij Marcel Kemp gekocht bij de vestiging Apeldoorn van Voortman. Marcel is uiterst deskundig en hij heeft onze wensen uitstekend begrepen. De keuken is geïnstalleerd in ons nieuwe huis en alles komt overeen met de verwachting. Eventuele vragen en opmerkingen worden door Marcel snel opgepakt en naar tevredenheid opgelost! In 1 dag tijd hebben we samen met Marcel de hele keuken bij elkaar gezocht, daarbij had de vestiging Apeldoorn vrijwel al onze keuze mogelijkheden ook in opstelling staan, waardoor wij goed overwogen een keus konden maken. Aan het einde van de afspraak wat het ook duidelijk wat precies zou kosten. Dat is superfijn!! Ook wijzigingen in de loop van de tijd zijn uitstekend opgepakt voor Marcel! Dikke pluim voor Marcel!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige en vriendelijke service”
Door L Bonestroo op woensdag 13 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Super, op de dag dat onze combi magnetron stuk ging , kwam medewerker Roland Besselink die zelfde dag s' avonds de nieuwe die op voorraad was al bij ons inbouwen. Geweldige en vriendelijke service
Reactie of foto toevoegen
“Goede advisering”
Door Bekker op woensdag 13 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Mooie keuken, afgeleverd zonder tekorten,prima plaatsing,uitstekend advies van Dhr. R. Besseling (gevraagd en ongevraagd).
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door fam. Plattel op vrijdag 8 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Keuken gekocht en uitstekend geholpen door Manon. Prima keuzes voorgelegd, duidelijke uitleg en snelle afwikkeling. Echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Steken met kop en schouders er bovenuit”
Door Hans Roos op donderdag 7 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een complete keuken bij Voortman gekocht. Onze adviseur Henk de Vries heeft ons op een plezierige niet opdringerige wijze perfect geholpen. Niet alleen met een goed advies maar ook met geduld en begrip voor veranderingen op het laatste moment. Er waren bij de installatie een paar kleine dingen die niet in orde waren maar deze werden snel en klantvriendelijk opgelost. We hebben ons in het voortraject natuurlijk ook bij andere keukenbedrijven geïnformeerd . Voortman Apeldoorn steekt hier met kop en schouders boven uit.
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatst keuken”
Door J. Aarnoudse op donderdag 31 jan 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Voor wie er op zoek is naar een mooie keuken, dan is Voortman Keukens het juiste adres! Wij kregen het juiste advies, een keuken naar onze smaak en alles wat daarbij komt kijken. Er word ruim te tijd genomen te kijken wat de mogelijkheden zijn. Kortom, een zeer fijne winkel! Roland Besselink, bedankt voor je tijd en hulp bij het uitzoeken! We zijn erg blij met het eindresultaat. (Foto komt nog)
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Wilma Kleiboer op donderdag 31 jan 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Ik heb een keuken gekocht en ben bijzonder tevreden. De verkoopster was deskundig, kon me verrassen met dingen waarvan ik het bestaan niet kon vermoeden en ze was altijd bereikbaar voor vragen en kleine aanpassingen van het plan. De medewerker die kwam inmeten gaf ook goede adviezen voor de afwerking. De installatie en montage van de keuken verliep ook bijzonder goed en plezierig. De monteur was vriendelijk en behulpzaam en werkte snel en netjes.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend gegaan”
Door Fn op woensdag 23 jan 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Keuken inclusief apparatuur (oven, magnetron, afwasmachine, wasemkap en inductiekookplaat).
FOTO VAN FN
Keuken aan drie kanten
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijk”
Door Fam Meuleman op dinsdag 22 jan 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Keuken gekocht bij Voortman Apeldoorn!! zeer aan te raden. Ze doen wat ze zeggen komen afspraken na en zijn erg klantvriendelijk. We raden hen zeker aan bij bekenden en of familie.
FOTO VAN FAM MEULEMAN
Hoekkeuken
+ Toon extra foto van Fam Meuleman
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Katrien Elzinga op donderdag 10 jan 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Omdat mijn passie koken is, wilde ik het beste van het beste. Zo ben ik bij Henk de Vries van Voortman Keukens uitgekomen. Ik vertelde dat ik graag werk met een oven, waarbij hij meteen met goede suggesties kwam. Hij denkt graag mee en perfectioneert de keuken in alle opzichten. Ook de aftersales is super. Wij hebben nu een grote keuken met kookeiland en prachtige apparatuur.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes en reeel”
Door Leo op woensdag 9 jan 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Top! Is door de jaren heen mijn 4e keuken die ik aangeschaft heb bij verschillende bedrijven en sterk wisselende ervaringen. Neem nu graag de moeite om mijn ervaring met Voortman keukens te delen. Goed en prettig verkoopadvies gehad van Henk de Vries (geen gladde ,opdringerige verkoop zoals bij o.a. Keukenkampioen). Nette reele prijs in goed overleg. Levering keuken compleet en via duidelijk proces via de serviceafdeling. Montage naar volle tevredenheid en ook daarvan vooraf duidelijke gespecialiseerde prijsopgave van het meerwerk gekregen. Kortom:ik kan zeker aanbevelen om hier afspraak te maken voor een offerte als je op zoek bent naar een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Ziet er prachtig uit”
Door Sylvia op donderdag 20 dec 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een mooie witte keuken gekocht. Goede tips van de adviseur ontvangen, hij dacht echt met ons mee. De keuken is naar tevredenheid geplaatst en ziet er prachtig uit. De volgende keer gaan we zeker weer naar Voortman Keukens in Apeldoorn toe.
FOTO VAN SYLVIA
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super keuken”
Door E. Dozy op donderdag 20 dec 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Mijn vrouw en ik hebben bij Voortman Keukens te Apeldoorn een Hacker Keuken gekocht. Een super keuken met brede overzichtelijke laden. Prima apparatuur . De installatie is uitstekend gedaan! Ook de advisering en de begeleiding was uitstekend!
We zijn heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede tips”
Door Jeannette Balk op maandag 17 dec 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben onze keuken hier gekocht en zijn zeer fijn geholpen door Henk de Vries. Hij heeft onze goede tips gegeven.
FOTO VAN JEANNETTE BALK
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over het gehele proces”
Door DFam.Arfman an.Arfman op vrijdag 14 dec 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn ons gaan oriënteren op een nieuwe keuken en werden warm ontvangen door onze adviseur. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en de tijd genomen. We zijn samen stap voor stap te werk gegaan en het werd inzichtelijk gemaakt middels een tekening. Na een aantal weken wachten werd de keuken geleverd. Een krasje op een frontje werd meteen serieus opgepakt en er werd een nieuwe geleverd. Top service wat ons betreft en zeer tevreden over het gehele proces.
FOTO VAN FAM.ARFMAN
REACTIE VAN FAM.ARFMAN
Deel van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Nemen de tijd”
Door Iris op vrijdag 14 dec 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Onze droom keuken! In de winkel goed geholpen door de verkoper. Goede tips, en leuke idëeen. De keuken is in 2 dagen geplaats en alles was in orde. Een echte aanrader! We zijn bij meerdere keukenzaken geweest en werden bij diverse zaken slecht tot nauwelijks geholpen. Vaak wordt je geholpen om zo snel mogelijk een keuken te verkopen en zoveel mogelijk winst te maken maar bij voortman namen ze de tijd voor je en gaat het om het eind resultaat.
FOTO VAN IRIS
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Paul Box op donderdag 6 dec 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Keuken met apparatuur gekocht. Dit was na 9 jaar de tweede keuken die we hier kochten. Uitstekend geholpen met name de creativiteit in het vinden van oplossingen heeft geleid tot een prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooie keuken”
Door F.Hagedorn op woensdag 5 dec 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Afgelopen maand is bij mij een erg mooie keuken geplaatst. Na goed meedenken van de verkoper Eddy van Kempen, die goed begreep wat ik wel en niet wilde, werd de keuken geplaatst door een zeer deskundig installateur, Henk van den Heuvel. De keuken is het pareltje in huis en ik kan Voortman Keukens van harte aanbevelen bij diegenen die voor de keuze van een nieuwe keuken staan!
Reactie of foto toevoegen
“Bevalt zeer goed”
Door J van Zandbergen op vrijdag 23 nov 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Erg blij met onze keuken en goed geholpen door Henk de Vries

Aanvulling ontvangen 26 november 2018: De keuken is geleverd en bevalt ons zeer goed.
FOTO VAN J VAN ZANDBERGEN
Reactie of foto toevoegen
“Goede en deskundige dienstverlening”
Door Cheryl Ribeiro op donderdag 22 nov 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
We hebben een SieMatic keuken gekocht. Van aankoop tot plaatsing is alles uitstekend verlopen en waren alle processen zeer goed op elkaar afgestemd door Voortman. Enorm tevreden met de zeer goede en deskundige dienstverlening.
Reactie of foto toevoegen
“Super goede ervaring”
Door Greet Westrik op maandag 19 nov 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
We hebben een keuken gekocht. Super goede ervaring met specialisten, die niets opdringen, goed communiceren en luisteren naar de klant. De keuken bevalt heel erg goed. Ook het plaatsen werd door een vakman gedaan met veel geduld en precisie. Heel erg tevreden. Ik zou deze firma aan iedereen die een keuken zoekt willen aanbevelen. Keukens in veel smaken en prijsklassen, voor iedereen wat wils.
FOTO VAN GREET WESTRIK
Bevalt heel erg goed
+ Toon extra foto van Greet Westrik
Reactie of foto toevoegen
“Super goed verlopen”
Door Fam. Lund op donderdag 8 nov 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een keuken gekocht en zijn super goed geholpen. De rust die er tijdens de advisering van de medewerkster uit ging maakt dat je zelf ook rustig en ontspannen kunt luisteren en zinvolle vragen stellen om tot de juiste keuze te komen. Ook het demonteren en monteren van de keuken is super goed verlopen, het was/is een deskundige rustige monteur die heel vriendelijk was en netjes heeft gewerkt we zijn echt heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Familie Karman op zaterdag 3 nov 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Bij Voortman Apeldoorn een complete keuken gekocht. Bij het uitzoeken van de keuken en apparatuur werden wij vakkundig bijgestaan door Roland Besselink. Na montage waren wij niet tevreden over het geluid van de afzuigkap. I.o.m. Roland en Ben van de serviceafdeling konden wij een andere afzuigkap uitkiezen. Hierbij ook wederom vakkundig bijgestaan door Roland. Kortom een fijn adres om een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed geadviseerd”
Door Plantinga op donderdag 1 nov 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
we hebben een keuken gekocht bij voortman ,zijn heel goed geadviseerd door Henk de vries,na 3 weken door een eigen foutje weer terug gegaan naar voortman en ons probleem werd meteen weer opgelost door Henk de Vries in 1 woord klasse ook alle afspraken werden goed nageleefd.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de keuken”
Door Joop Leenheer op vrijdag 19 okt 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn blij met onze keuken en zijn goed en geduldig geholpen door de verkoper die ook veel wist van mogelijkheden en ander details. Men wist ons ook goed te helpen bij het zoeken naar een monteur die het meerwerk kon uitvoeren, al met al was het goed.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed bevallen”
Door B.W. van Gurp op zaterdag 13 okt 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een mooie keuken gekocht. We raden zeker Voortman aan bij anderen.

Aanvulling ontvangen 15 oktober 2018: Het plaatsen van de keuken heeft vorige week plaatsgevonden. De plaatsing door de monteur is ons zeer goed bevallen.
Reactie of foto toevoegen
“Plezierig”
Door L.G. Eilander op zaterdag 13 okt 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Bijzonder plezierig ontvangen en van advies voorzien. Afspraken over levering en voorbereiding voor plaatsing correct en naar volle tevredenheid nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Familie Harbers op woensdag 10 okt 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn heel erg blij met en tevreden over onze keuken. Goed advies gehad van Henk de Vries; hij heeft zeer goed met ons meegedacht en onze wensen/ ideeën rondom ons ontwerp concreet gemaakt. We genieten elke dag weer van het resultaat! Kortom: Voortman Keukens, klasse!
FOTO VAN FAMILIE HARBERS
Ontworpen keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Erwin Veenstra op donderdag 27 sep 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben bij Voortman keukens een nieuwe keuken gekocht. Prijs was voor ons belangrijk, maar de grote geel/blauwe dozenschuiver had een keuken die het net niet was. Daarom op basis van de goede reviews bij Voortman wezen kijken. Zij kwamen in de buurt, was wel iets duurder maar wel helemaal zoals we het hebben wouden. Met het inmeten is iets niet helemaal goed gegaan, vnl omdat de ruimte waar de keuken kwam nog niet af was tijdens het meten. De service-afdeling heeft dit zeer goed opgelost, kosteloos. Ondanks dat onduidelijk was wiens fout dit was, Kortom uitstekende service voor een prima prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service bij bestaande keuken”
Door H Last op dinsdag 25 sep 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
We hadden een scharnier defect van een hoekkastje. Voortman keukens heeft ons twee verschillende toegestuurd en één ervan was je juiste. Super opgelost!
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Rob op maandag 10 sep 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Keuken gekocht bij Voortman Apeldoorn. Goed geholpen en meegedacht. Nemen echt de tijd voor je. Bedankt Henk!

Aanvulling ontvangen 12 september 2018: Keuken is geleverd, is perfect gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blj”
Door Harry en Wilma van Loenen op zondag 9 sep 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Ontzettend blij met het advies, de aankoop en het plaatsen van onze nieuwe keuken bij Voortman in Apeldoorn! Zeer tevreden klant.
FOTO VAN HARRY EN WILMA VAN LOENEN
Hoekkeuken
+ Toon extra foto van Harry en Wilma van Loenen
+ Toon extra foto van Harry en Wilma van Loenen
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken”
Door Erika op donderdag 6 sep 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Erg blij met onze nieuwe keuken! Werd goed meegedacht door Henk. Alles compleet bij levering en staat fantastisch. Bedankt Voortman!
FOTO VAN ERIKA
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door van de Put op donderdag 30 aug 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben in onze nieuwe woning een prachtige keuken laten plaatsen door Voortman Keukens. Van begin tot eind als zeer prettig ervaren. We kregen een goed advies door Henk de Vries. Hij kwam met hele praktische tips, maar ook met een goede uitleg over de inbouwapparatuur. De plaatsing was in 2 dagen heel netjes gebeurd. We wonen er nu een paar maandjes en zijn echt superblij met alles. Manlief brak per ongeluk een stukje van de plint af. Dit werd heel snel kosteloos verholpen! Kortom een echte aanrader als je van kwaliteit houd, goed advies wil en een prachtige keuken wil!
FOTO VAN VAN DE PUT
Superblij met de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Hendrie Bosch op woensdag 29 aug 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Mooie keuken uitgezocht, goed geholpen, mooi op tijd geleverd, geplaatst door een zeer vakkundige en snelle monteur. Kortom wij zijn zeer tevreden en raden Voortman Keukens dan ook zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door J van Asselt op zaterdag 25 aug 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Keuken uitgezocht en daarbij uitstekend en deskundig geholpen. Ook even een deurtje voor de kleur meenemen of een stukje werkblad was allemaal geen enkel probleem. De keuken is ook zonder problemen opgeleverd. Top.
FOTO VAN J VAN ASSELT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door van Hout op woensdag 8 aug 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn goed en prettig begeleid in het uitzoeken van de keuken en bijkeuken voor ons nieuwe huis. Tips, ideeën en mooie tekeningen mee naar huis, erg leuk!
FOTO VAN VAN HOUT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholpen”
Door Jessica op zondag 29 jul 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben afgelopen juni een keuken geplaatst gekregen. Hebben deze uitgezocht bij Voortman in Apeldoorn. Heel fijn geholpen door Henk de Vries. Blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door A.Dolman op zondag 22 jul 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben onze keuken bij Voortman in Apeldoorn gekocht. Wij kunnen niets anders dan helemaal tevreden zijn. Het traject van verkoop tot en met montage is fantastisch verlopen. Het eindresultaat is volledig zoals wij vooraf gehoopt hadden.
FOTO VAN A.DOLMAN
Keuken met eiland en uitzicht
Reactie of foto toevoegen
“Praktisch mooi en strak”
Door Familie Dekker op maandag 9 jul 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een keuken gekocht bij Voortman keukens in Apeldoorn in kunnen dit bedrijf aanbevelen! Onze adviseur was Manon Nijkamp en hebben we als zeer prettig ervaren. Goede ideeën en niet opdringerig. Ook de service daarna i.v.m. een beschadigd kastje is perfect opgelost! Dagelijks genieten we van een zeer praktische en mooie strakke keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Fam Heemskerk op maandag 9 jul 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben twee maanden geleden een keuken van het merk Ballerina gekocht bij Voortman. Geholpen zijn wij door Roland Besselink. Wat een service en strakke planning. Waar er in het verleden altijd wel iets fout ging bij het bestellen/en of plaatsen van een keuken, ging hier alles fantastisch. Als wij ooit weer een nieuwe keuken uit gaan zoeken zullen we zeker weer naar Voortman gaan. Roland nogmaals bedankt voor het meedenken en je kundigheid!
FOTO VAN FAM HEEMSKERK
Ballerina keuken
Reactie of foto toevoegen
“Volledige keuken”
Door Tuncay Atmaca op zondag 8 jul 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een volledige keuken aangeschaft bij Voortman keukens. Alles is goed gegaan met dank aan Henk de Vries. Tijdens het plaatsen van de keuken hebben wij paar fouten ontdekt die vervolgens zijn gecorrigeerd door de zzp'er die de keuken plaatst. Helaas ontdekten wij dat er iets goed was. Hierbij heeft Henk de Vries ons enorm geholpen met zijn klantvriendelijkheid en vooral het geleverde service.
FOTO VAN TUNCAY ATMACA
Complete keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Henk Meijerink op maandag 25 jun 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Nieuwe keuken gekocht en heel netjes geplaatst.
FOTO VAN HENK MEIJERINK
Nette keuken
Reactie of foto toevoegen
“Alles naar wens”
Door H. Schut op donderdag 14 jun 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
De keuken werd vrijwel zonder beschadigingen geleverd op afgesproken datum. De contacten tussen Voortman en mij verliepen naar wens.
FOTO VAN H. SCHUT
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Kevin op donderdag 10 mei 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Ze hebben mij goed geholpen bij het samenstellen van een nieuwe keuken. Bij de levering kwam de monteur van Voortman Keukens erachter dat ik mijn voorwerk niet goed had geregeld. Gelukkig konden ze de volgende dag een installatiemonteur regelen om de leidingen goed te zetten. Hierna konden ze de keuken goed plaatsen. De keuken is nu iets meer dan een jaar in gebruik, het is nog steeds goed en ik ben er zeker tevreden mee.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Fam. Lagemaat op donderdag 19 apr 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Onze keuken bij Voortman Apeldoorn gekocht. Keurig geholpen, vakkundig personeel, vriendelijk, afspraken worden keurig nagekomen en de keuken is goed gezet!
Reactie of foto toevoegen
“Beoordeling zit tussen normaal en goed”
Door Ruitenbeek op woensdag 4 apr 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Eind November 2017 een keuken gekocht. Duurde vrij lang voordat wij werden geholpen. Met andere woorden: zelf eerst maar een verkoper aangesproken. Kun je wat van vinden. Ze geven je in ieder geval de tijd om rustig te kijken � Prima verkoper, alleen bij het akkoord gaan met het voorstel iets te opdringerig. Uiteindelijk de keuken gekocht. Bij vragen na aankoop - via mail - duurde het vrij lang voordat er antwoord kwam. Levering en plaatsing was goed. Na plaatsing hadden wij toch wel een paar dingetjes die opgelost moesten worden. Dat kon, maar moest zelf wel eerst de benodigde materialen aanschaffen. Vind dit niet echt service gericht. Al met al tevreden. Beoordeling zit tussen normaal en goed. Maar dat kun je niet kiezen. Zet ik dan toch op normaal, omdat de extra kosten die gemaakt moesten worden meteen naar de klant werden geschoven.
Reactie of foto toevoegen
“Service van de zaak”
Door Piet Versloot op vrijdag 30 mrt 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een mooie keuken gekocht (inmiddels 9 jaar geleden) en er was een inbouwspotje defect geraakt. Ik ging naar Voortman Keukens toe om een nieuwe te kopen. Maar tot mijn verbazing was dit nog service van de zaak. Als dat geen service is... Top en dank!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig eindresultaat”
Door D.R. op dinsdag 27 mrt 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Goed advies gehad in de showroom, fijne communicatie na de aankoop/tijdens het plaatsen en een een prachtig eindresultaat! Kortom een topbedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Aanraden waard”
Door P.Hoogendoorn op maandag 26 mrt 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Tot 2 maal toe in een periode van 2 jaar een keuken bij de locatie in Apeldoorn gekocht. Zeer goed geholpen door een ervaren verkoper die met ons meedacht. Goeie prijs kwaliteit verhouden en zeker het aanraden waard
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Voortman Keukens
aApeldoorn (162 ervaringen), Vlijtseweg 210, 7317 AN Apeldoorn, tel 055 - 522 19 77
bBunnik (32 ervaringen), Rumpsterweg 8b, 3981 AK Bunnik, tel 030 - 692 27 34
cElst GLD (41 ervaringen), Aamsestraat 44, 6662 NJ Elst , tel 0481 - 37 79 46
dRijssen (49 ervaringen), Nijverheidsstraat 40, 7461 AE Rijssen, tel 0548 - 53 55 55
eSteenwijk (7 ervaringen), Koematen 12, 8331 TK Steenwijk, tel 0521 - 51 58 13
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.