Feedback
9,4

Voortman Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.voortmankeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Voortman Keukens
Van harte welkom bij Voortman Keukens. Al meer dan 40 jaar weten kritische keukenkopers onze ruime, sfeervolle showrooms te vinden. Bij Voortman Keukens treft u de keuze, kwaliteit, aandacht én service die u zo graag ziet bij uw keukenleverancier. Wij doen ons uiterste best om aan ál uw verwachtingen te voldoen. Of beter nog: te overtreffen. Want een tevreden klant krijg je niet zomaar, die moet je echt verdienen.

Op deze pagina en onze website www.voortmankeukens.nl vindt u een voorproefje van onze uitgebreide keukencollectie. Maar uw droomkeuken kiest u waarschijnlijk niet vanaf een foto. U wilt 'm zíen, en 'voelen'. Daarom vindt u in onze moderne showrooms meer dan 100 keukenopstellingen in alle stijlen, van landelijk tot tijdloos design én in alle prijsklassen. En wilt u even bijkomen van al die indrukken? Neem dan plaats op ons Kookplein, waar wij u verwennen met een heerlijk kopje koffie. Zo kunt u zich in alle rust oriënteren.

Wilt u eerst thuis op uw gemak onze keukens bekijken? Vraag dan hier ons bijzondere keukenmagazine aan.
Meer informatie over Voortman Keukens
Voortman Keukens: voortmankeukens.nl
Keukenmagazine aanvragen: voortmankeukens.nl/brochure
Ervaringen
Er zijn 353 ervaringen over Voortman Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren276 ervaringen
4 sterren56 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren3 ervaringen
1 ster8 ervaringen

Per vestiging:
“Prima”
Door Bos op woensdag 11 sep 2019 '19 | vestiging Steenwijk
Wij hebben een keuken gekocht.We zijn heel goed geadviseerd en prettig geholpen.Wij kunnen iedereen aanraden om hier een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door T.G.M. Dijkhof op maandag 9 sep 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
wij zijn prima geholpen bij het uitzoeken van de keukens en de plaatsing is ook prima afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer kundig”
Door Sietse Butterhof op zondag 1 sep 2019 '19 | vestiging Rijssen
Onze keuken hebben we bij Voortman in Rijssen gekocht. We zijn goed en deskundig geholpen. Men neemt alle tijd om een mooie keuken uit te zoeken. Na montage hadden we een paar issues. Deze werden goed en adequaat opgepakt. Zeer kundige service monteurs.
FOTO VAN SIETSE BUTTERHOF
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Fam Dijkgraaf. epe op zondag 1 sep 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een complete keuken met alle inbouw apparatuur bij Voortman gekocht.Ronald Besselink heeft ons heel fijn geholpen en aan al onze wensen voldaan.We zijn ook zeer tevreden over onze aankoop.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Marlissa Tissingh op woensdag 17 jul 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een keuken bij Voortman keukens gekocht. Onze ervaring met dit bedrijf is goed. Een aanrader!

Aanvulling ontvangen 17 juli 2019: Onze keuken is geleverd en gemonteerd! De levering was prima. De montage ook. Erg blij met hoe het gemonteerd is. Door een aardige man.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Familie Bos, Apeldoorn op maandag 15 jul 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Bij Voortman Keukens in Apeldoorn hebben wij onze nieuwe keuken gekocht. Na een orientatieronde kwamen zij met een plan wat het beste aansloot bij onze wensen. Het is geen copy-keuken geworden van wat er in de showroom stond, maar echt onze eigen wensen in kleuren en uitvoering zoals wij dat wilden. Bij de oplevering van de keuken bleken er 3 kleine zaken die achteraf verholpen moesten worden, dat werd zonder discussie of extra kosten gedaan. Voortman Keukens bedankt!
FOTO VAN BOS
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Femy op zondag 14 jul 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Ik heb een mooie keuken uitgezocht bij Voortman in Apeldoorn. De verkopers namen uitgebreid de tijd om tot een juiste keuze te komen. Het inmeten en leveren is geheel volgens afspraak verlopen. Ook de nazorg en aanvullende vragen omtrent het plaatsen van de keuken (zelf gedaan) waren uitstekend. Ik ben dan ook zeer tevreden over het gehele verloop.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Pieter op donderdag 4 jul 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Een complete keuken gekocht. Wij zijn goed geholpen door Roland Besselink. Mankementen die er waren zijn netjes opgelost.
FOTO VAN PIETER
Blij met de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Hoekkeuken”
Door W.a.Ahoud op woensdag 12 jun 2019 '19 | vestiging Elst GLD
Hoekkeuken met vaatwasser, combimagnatron, Kolkast en diepvriezer,inductie kook plat,afzuigkap. De afzuigkap functioneert niet. Dit is reeds doorgegeven.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door I.J van Alen op zaterdag 2 mrt 2019 '19 | vestiging Elst GLD
We zijn uitstekend geholpen door dhr Buitendijk met het ontwerp van de keuken en het uitzoeken van de apparatuur en andere toebehoren. Jammer dat na de montage de kraan niet goed gemonteerd bleek en de dimmer met afstandsbediening voor de verlichting niet geïnstalleerd kon worden, waardoor we nu de verlichting mbv een stekker in een bovenkastje moeten bedienen. Dit wordt gelukkig op korte termijn hersteld en bovendien krijgen we gratis een extra legplank die we wilden bijbestellen.
FOTO VAN I.J VAN ALEN
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer netjes geholpen”
Door A. van Bruggen op maandag 18 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Voortman en zijn zeer goed en netjes geholpen. De aflevering was zoals afgesproken op tijd en de montage is netjes gedaan. De keuken is in 1 keer in zijn geheel gemonteerd. ( er was niets manco / defect )
Reactie of foto toevoegen
“Goede advisering”
Door Bekker op woensdag 13 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Mooie keuken, afgeleverd zonder tekorten,prima plaatsing,uitstekend advies van Dhr. R. Besseling (gevraagd en ongevraagd).
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend gegaan”
Door Fn op woensdag 23 jan 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Keuken inclusief apparatuur (oven, magnetron, afwasmachine, wasemkap en inductiekookplaat).
FOTO VAN FN
Keuken aan drie kanten
Reactie of foto toevoegen
“Ziet er prachtig uit”
Door Sylvia op donderdag 20 dec 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een mooie witte keuken gekocht. Goede tips van de adviseur ontvangen, hij dacht echt met ons mee. De keuken is naar tevredenheid geplaatst en ziet er prachtig uit. De volgende keer gaan we zeker weer naar Voortman Keukens in Apeldoorn toe.
FOTO VAN SYLVIA
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede tips”
Door Jeannette Balk op maandag 17 dec 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben onze keuken hier gekocht en zijn zeer fijn geholpen door Henk de Vries. Hij heeft onze goede tips gegeven.
FOTO VAN JEANNETTE BALK
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Paul Box op donderdag 6 dec 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Keuken met apparatuur gekocht. Dit was na 9 jaar de tweede keuken die we hier kochten. Uitstekend geholpen met name de creativiteit in het vinden van oplossingen heeft geleid tot een prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de keuken”
Door Joop Leenheer op vrijdag 19 okt 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn blij met onze keuken en zijn goed en geduldig geholpen door de verkoper die ook veel wist van mogelijkheden en ander details. Men wist ons ook goed te helpen bij het zoeken naar een monteur die het meerwerk kon uitvoeren, al met al was het goed.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed bevallen”
Door B.W. van Gurp op zaterdag 13 okt 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een mooie keuken gekocht. We raden zeker Voortman aan bij anderen.

Aanvulling ontvangen 15 oktober 2018: Het plaatsen van de keuken heeft vorige week plaatsgevonden. De plaatsing door de monteur is ons zeer goed bevallen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door van Hout op woensdag 8 aug 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn goed en prettig begeleid in het uitzoeken van de keuken en bijkeuken voor ons nieuwe huis. Tips, ideeën en mooie tekeningen mee naar huis, erg leuk!
FOTO VAN VAN HOUT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Alles naar wens”
Door H. Schut op donderdag 14 jun 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
De keuken werd vrijwel zonder beschadigingen geleverd op afgesproken datum. De contacten tussen Voortman en mij verliepen naar wens.
FOTO VAN H. SCHUT
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Loois op dinsdag 12 jun 2018 '18 | vestiging Bunnik
Mooie keuken, goed geïnstalleerd en goede service.
FOTO VAN LOOIS
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“In een keer goed”
Door RKS op donderdag 22 mrt 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Goed geadviseerd, levering volgens afspraak, geen onvolkomenheden tijdens montage. Dus alles in één keer goed.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi geïnstalleerd”
Door Marian op woensdag 20 dec 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Prettig en deskundig advies bij de koop van de keuken. Goede communicatie bij de planning naar onze wensen. Mooi geïnstalleerd en service achteraf ook prima !
Reactie of foto toevoegen
“Staan voor je klaar”
Door Andries en Ria Dirkmaat op maandag 20 nov 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Wij, de fam. Dirkmaat, zijn heel erg tevreden over de service van keukencentrum Voortman. Dit is onze derde keuken die we bij Voortman hebben gekocht. Ook hier werden we weer zo goed begeleid als bij de vorige keren. Zelfs bij de kleine dingen die we vergeten waren te bestellen werden wij bijzonder snel en correct geholpen. Ook het plaatsen en afwerken werd op een prettige en fijne manier geregeld en gedaan door de monteur van Voortman. Ook bij problemen staan ze zeer snel klaar met een oplossing.
FOTO VAN ANDRIES EN RIA DIRKMAAT
De keuken
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbeveling”
Door Tjitske L-H op zaterdag 18 nov 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
20 jaar geleden kocht ik bij Voortman Rijssen een keuken. Nu bij Voortman Apeldoorn. Dezelfde positieve ervaring: deskundige, prettige medewerkers en een uitstekende organisatie: alle afspraken werden punctueel nagekomen. Mijn adviseur bij het maken van keuzes en nemen van beslissingen was de heer Marco Buitendijk die een voortreffelijk vakman bleek: deskundig, handig met alle moderne hulpmiddelen, goed luisterend. Ik kan dit bedrijf zeker van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima en klantgericht”
Door Hensen op dinsdag 15 aug 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Goede service van zowel verkoop als monteurs en serviceafdeling. Iedereen denkt mee over goede oplossingen om te zorgen dat het eindresultaat er dan ook mag zijn. Prima service klantgerichte hulp.
FOTO VAN HENSEN
Keuken met breed aanrechtblad
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over de service”
Door Floor van Doorn op zondag 21 aug 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Tijdens onze gesprekken in de showroom zijn we prettig, goed en kundig geholpen door Henk de Vries. Hij wist onze opmerkingen, wensen en vragen om te zetten in een mooi ontwerp voor onze keuken waarbij hij goed met ons mee dacht en slimme suggesties had. Ook na plaatsing van onze keuken zijn wij tevreden over de service van Voortman keukens.
FOTO VAN FLOOR VAN DOORN
Keuken met keukeneiland
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling voor nieuwe keuken”
Door D.J. Vos op donderdag 26 mei 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben dit voorjaar een nieuwe keuken gekocht bij de Voortman in Apeldoorn. Wij werden in de winkel heel vriendelijk ontvangen door Henk de Vries, die ons heel bruikbare adviezen gaf om een keuze te maken. Binnen nog diezelfde dag kregen wij een offerte met 3 d tekening toegezonden. Na nog een paar bezoeken en aanpassing van de prijs zijn wij tot overeenstemming gekomen. Begin mei is de keuken geplaatst door een vakman, alles keurig afgewerkt en alle verpakking werd meegenomen. Ondanks onze eis dat de bestaande betegeling gehandhaafd moest worden en de keuken hier op aan gepast moest worden, waar ook de monteur zijn vraagtekens bij had, is alles prima verlopen en tot onze volle tevredenheid afgewerkt. Wij kunnen dit bedrijf bij iedereen aanbevelen en ook hier valt over de prijs te praten.
FOTO VAN D.J. VOS
Nieuwe keuken bij bestaande tegels
Reactie of foto toevoegen
“Alles geregeld via Voortman”
Door Koen en Monique Roordink op dinsdag 29 mrt 2016 '16 | vestiging Elst GLD
Erg goed geholpen door Gerdine Dijkhuizen. Zeer attent, steeds goede communicatie, en de keuken is door de uitstekende montage en het schilderwerk exact geworden zoals ons voor ogen stond. Top planning. Alles geregeld via Voortman Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholpen”
Door Groen op woensdag 9 mrt 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Fijn geholpen door Henk de Vries, er werd snel en goed meegedacht met onze wensen. Er werden alternatieven aangeboden, maar hield wel onze wensen in beeld. Goed advies over wel/niet kiezen van bepaalde kleuren, materialen of apparaten. Dacht mee over meer dan alleen de keuken, maar bijvoorbeeld ook over de verlichting. Het was de eerste keuken die wij gekocht hebben, maar ik zal zeker terug gaan. Keuken is netjes en tijdig afgeleverd. Kortom wij zijn zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Hugo Ording op maandag 1 feb 2016 '16 | vestiging Elst GLD
Geweldig keuken van Voortman, Elst. Uitstekende meedenker Lennart Karels en stipt afgeleverd. De plaatsing door Henk is professioneel uitgevoerd, kortom een aanrader voor mensen die een keuken willen kopen en plaatsen. Hugo.
FOTO VAN HUGO ORDING
U keuken in de hoek met tegelvloer
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader midden in het land”
Door fam. Holleman op zaterdag 23 jan 2016 '16 | vestiging Bunnik
In de showroom kon je alles zien wat heel plezierig was. Ook werd het verschil in apparatuur uitgelegd en dacht de verkoper goed mee. Sommige kleine onderdelen werden nageleverd waardoor het geheel langer duurde. De service achteraf was heel goed. De monteur kwam gewoon zonder discussie. Kortom, voor een keuken die net even anders is dan een showroommodel, kun je uitstekend terecht bij Voortman. Een aanrader midden in het land.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Armin Andres op woensdag 13 jan 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Onze verkoper Henk de Vries is geknipt voor dit vak. Hij was altijd enthousiast in het meedenken naar een goede keuken. Durfde ook kritische opmerkingen te maken. Onze speciale wensen zocht hij goed en snel uit, bijv speciale LED spotjes met pulsdrukker en een speciale kast met naar voren komende laden. Je voelt je bij hem welkom geheten en dat in een gezellige sfeer. Kortom: een fijne vent. De technische tekening was niet in een keer goed maar werd wel goed hersteld. En niet te vergeten Gerrit de monteur was werkelijk een fenomeen. Een genot om naar hem te kijken. Wij vinden Voortman keukens qua deskundigheid, service en prijs absoluut een aanrader.
FOTO VAN ARMIN ANDRES
Ontwerp van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“In 1 keer compleet”
Door Patrick Hanekamp op donderdag 15 okt 2015 '15 | vestiging Apeldoorn
Service top! Keuken in 1x compleet. Niet gezeurd om extra geld uit te laten geven, konden budget en wensen goed afwegen. Kookplaat was niet juist, een week later een nieuwe. Kortom een fijn bedrijf. Mooie keuken geworden!
Reactie of foto toevoegen
“Je wordt keurig op de hoogte gehouden”
Door D. Jonker Lijbers op maandag 7 sep 2015 '15 | vestiging Apeldoorn
Alles in 2 dagen compleet gereed volgens afspraak. Monteur erg betrokken en netjes in zijn werk. Ook voor het plaatsen , wordt je een aantal keren over het verloop van def tek, productie, aflevering , betaling etc keurig op de hoogte gehouden etc . De spatplinten komen ca 3 weken later, maar zijn wij van op de hoogte en zorgt ervoor dat ook deze met definitieve maatvoering klopt . Helemaal top.
FOTO VAN D. JONKER LIJBERS
Reactie of foto toevoegen
“Al met al erg tevreden”
Door W. Karsten op zondag 16 aug 2015 '15 | vestiging Apeldoorn
Na een aantal jaren van wikken en wegen, dan toch de knoop doorgehakt voor de aanschaf van een nieuwe keuken. De doorslag om bij Voortman een keuken te kopen was tweeërlei: de prijs-/kwaliteit verhouding en de goede referenties. De monteur was prima op tijd op de afgesproken datum, echter zoals bij veel keukens gaat er altijd wel iets mis. De afzuigkap was zwaar beschadigd, toen deze uit de verpakking werd gehaald. Voor de rest geen noemenswaardige problemen. De afzuigkap zou een andere keer geplaatst gaan worden, echter ging dat niet helemaal volgens wens. De derde afspraak behelsde nog wat laatste opleverpunten. De servicemonteur heeft deze tot mijn volle tevredenheid aangepakt en opgelost. Al met al ben ik erg tevreden met mijn nieuwe Voortman keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam R. Broekhuis op zondag 21 jun 2015 '15 | vestiging Apeldoorn
Vorige week is onze nieuwe keuken geplaatst. We zijn fijn geholpen en geadviseerd door Henk de Vries. Alles prima geregeld en op elkaar afgestemd. Er moesten ook leidingen worden verlegd. Wij zijn erg tevreden en kunnen iedereen aanraden een keuken bij Voortman te kopen.
FOTO VAN FAM R. BROEKHUIS
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door AGW Achtereekte op zondag 21 jun 2015 '15 | vestiging Apeldoorn
We waren op zoek naar een aangepaste keuken en kwamen terecht bij Voortman keukens. Hier zijn we heel goed geholpen en voorgelicht wat wel en niet mogelijk is. De verkoper heeft heel goed met ons meegedacht en daarom hebben we nu een keuken die ons zeer goed bevalt.
FOTO VAN AGW ACHTEREEKTE
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken maar klantenservice laat te wensen”
Door Mw. van Sprang op donderdag 21 mei 2015 '15 | vestiging Bunnik
Een nieuwe keuken aangeschaft bij Voortman in Bunnik. Prima gesprek gehad, goed geadviseerd en uiteraard een mooie keuken uitgekozen. Maar helaas nadat alles was betaald en afgerond, begonnen de problemen. Zo eerst op 30 april melding gedaan van krassen in het composiet aanrechtblad. Telefonisch contact opgenomen en via de e-mail foto's verstuurd. Een week later pas een e-mail dat de melding was doorgezet naar de keukenblad leverancier die contact zou opnemen. Tot op heden niets van gehoord. Hier weer zelf achteraan gegaan en pas 5 juni kan er iemand het keukenblad komen polijsten, omdat ze dan "in de buurt" zijn... Belachelijke reden! Daarna kregen we een lekkende afvoer bij de gootsteen, waardoor een ladekast schade heeft opgelopen. Hiervoor gebeld en dik een week moeten wachten op een monteur. De nieuwe lade zou worden besteld en er zou "vanzelf" contact met mij worden opgenomen... Hier geloof ik dus niks van, dus ook hier moet ik weer achteraan gaan. Het is jammer dat het zo'n nare nasleep heeft, terwijl je een vermogen aan een hele mooie keuken hebt uitgegeven. De klantenservice laat echt te wensen over, aangezien je zelf overal achteraan moet bellen en alles moet dubbel checken.
Reactie of foto toevoegen
“Aangeraden bedrijf”
Door fam. Bresser op maandag 18 mei 2015 '15 | vestiging Apeldoorn
Zeer blij zijn wij met de keuken die wij via Voortman besteld hebben. We zijn goed geholpen door Henk de Vries. Er waren enkele praktische probleempjes maar daar had hij goede oplossingen voor. De keuken zelf is begin maart geplaatst. op een gedeukte plank (welke meteen weer nabesteld werd) na is alles in goede staat bezorgd en door kundige monteurs in elkaar gezet. Wat ons betreft is Voortman een aanrader voor een ieder die een nieuwe keuken zoekt.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Peter van Ziel op zaterdag 9 mei 2015 '15 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn goed geholpen door Henk de Vries. Er was absoluut geen spake van haastwerk en wel van meedenken over oplossingen. Ook de monteur Bert van Dam leverde keurig werk af. Ruimde netjes alles op . Op een paar kleine puntjes na was alles in een keer goed. De respuntjes zijn snel opgelost. Dit bedrijf is zeker een aanrader!
FOTO VAN PETER VAN ZIEL
Reactie of foto toevoegen
“Erg plezierig”
Door H.W. van den Ende op donderdag 30 apr 2015 '15 | vestiging Elst GLD
Uiterst plezierig en efficiënt geholpen bij het uitzoeken van een keuken, in verband met opleveringsdatum werd uiterste inspanning gedaan om op gewenst tijdstip te leveren wat ook, lukte, de keuken werd keurig gemonteerd, goede service daarna, vriendelijke mensen, afspraken worden nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed - ruime keus”
Door Peter Vos op woensdag 31 dec 2014 '14 | vestiging Elst GLD
Ik ben netjes geholpen. Goed meegedacht in wat ik wou hebben. Service en naservice was ook goed opgelost. Eerste tekening was wat minder toen ik in de oriëntatiefase was. Maar toen ik beter wist wat ik wou is er een mooie nette keuken voor mij bedacht.
Reactie of foto toevoegen
“zeer klantvriendelijk en goed advies”
Door Familie Huiskamp op maandag 3 nov 2014 '14 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken van Voortman keukens. Zeer vriendelijk geholpen door Dhr. H. de Vries. Goed advies en zeker niet opdringerig, denkt mee. Afspraken worden goed nagekomen, levering prima. Prijs kwaliteit verhouding is goed. Kortom zeer prettige ervaring met Voortman keukens Apeldoorn.
FOTO VAN FAMILIE HUISKAMP
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk”
Door rob op dinsdag 3 jun 2014 '14 | vestiging Elst GLD
Heb mijn keuken uiteindelijk niet bij voortman gekocht echter wil bij deze wel mijn ervaring met u delen omtrent mijn indruk van dit bedrijf. Eerste ontvangst was zeer vriendelijk. Geen opdringerige verkoper, ze geven je ruim de tijd om dingen te bekijken. Tekeningen laten maken er wordt goed meegedacht in wat de mogelijkheden zijn ook over het menemen van frontstuk of blad voorbeeld was geen probleem. Uiteindelijk het onderhandelen over de prijs ook dit verliep naar tevredenheid. Waarom ik uiteindelijk niet gekozen heb voor voortman was de prijs. Hier heeft voortman wegens ziekte het laatste gesprek over gedragen aan een andere verkoper die onvoldoende was voorbereid op deze keuken en afspraken. Uiteindelijk getekend bij andere firma en op zelfde dag belde voortman met een voorstel dat het zelfde zou zijn als andere firma maar helaas voor voortman te laat. Ook hier blijft voortman vriendelijk. Mijn advies onderhandel steeds met dezelfde verkoper dan kunt u hier een goed produkt kopen voor een eerlijke prijs. Het ging hier om een systemat gelakte keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door D.D. op maandag 12 mei 2014 '14 | vestiging Apeldoorn
Onze ervaring met het kopen van een keuken is prima verlopen. We zijn na twee keer onderhandelen samen tot een mooi geheel gekomen. We zijn door dhr.Vlastuin fijn geholpen en niet opdringerig. Een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijk”
Door Rhp van den hoogen op vrijdag 21 mrt 2014 '14 | vestiging Elst GLD
Ik heb eerder geschreven over de klantonvriendelijkheid bij Voortman Keukens in Elst [toevoeging Qasa: dit was op 14 maart 2013, deze ervaring is weer weggehaald op verzoek van Rhp van den Hoogen]. Intussen echter een zeer positief gesprek gehad met de bedrijfsleider in Elst, de heer Lieuwe Schouwstra. Een echt fijne gast, we hebben alles goed door kunnen spreken, problemen zijn opgelost en het vertrouwen is weer terug. Ik denk dat we net pech hebben gehad met een verkoper die hier inmiddels niet meer werkzaam is. Nu kunnen we ons weer verheugen op de prachtige nieuwe keuken. Gelukkig maar. Eind goed al goed.
Reactie of foto toevoegen
“Prima keukencentrum!”
Door Petra en Jaap van Zielst op zondag 26 jan 2014 '14 | vestiging Bunnik
Afgelopen zomer zomer hebben wij een keuken bij Voortman besteld en dat is heel goed verlopen. Een prima prijs/kwaliteitsverhouding, onderhandeling mogelijk. Zeer klantvriendelijk, waarbij wij ons niet onder druk gezet voelden. Alle afspraken zijn heel goed nagekomen, bedrijf is goed en snel bereikbaar. De levering is ook prima verlopen, montage is uitstekend uitgevoerd. We hadden 1 klacht, na een telefoontje kwam er snel een monteur die het gratis gerepareerd heeft. Kortom, wij raden Voortman zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“TOP Keuken”
Door Ruud van Kraay op woensdag 25 dec 2013 '13 | vestiging Elst GLD
We zijn super tevreden over onze Voortman Keuken. Er wordt goed met je meegedacht, de prijs is goed, de communicatie is goed, afspraken worden nagekomen, de levering is op tijd, het plaatsen van de keuken is gedaan door een vakman Michel Oomen, kortom we zijn super tevreden over onze TOP keuken.
Reactie of foto toevoegen
“keuken aankoop”
Door J. Bongers op vrijdag 4 okt 2013 '13
Alles prima geregeld met bijzonder grote dank aan Gerdine van Dijkhuizen.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door Fam. Oude Middendorp op maandag 16 sep 2013 '13
Wij zijn helemaal tevreden over onze nieuwe keuken van Voortman Keukens, vanaf het begin tot het eind zijn alle afspraken nagekomen, de levering is prima verlopen, en kleine dingetjes die niet helemaal naar onze zin waren werden direct opgelost. Wij hebben Voortman bij kennissen aangeraden, die inmiddels ook tot volle tevredenheid met Voortman in zee zijn gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Alle vragen worden antwoord”
Door Familie Van der Hoek op maandag 16 sep 2013 '13 | vestiging Rijssen
Omdat de showrooms van Voortman Keukens en Budget Select Keukens in Rijssen naast elkaar zitten zijn we daar als eerste wezen kijken. Vanaf onze eerste stap in de showroom zijn wij bijzonder tevreden over de klantvriendelijkheid en de adviezen van Voortman. In samenspraak met onze adviseur hebben we een keuken uitgezocht die binnen ons budget past en die helemaal naar onze zin is. Wat ik ook heel prettig vond is dat - als ik vragen had over de bediening van de nieuwe apparatuur - ik even met hun kon bellen en dan gelijk antwoord kreeg.
Reactie of foto toevoegen
“Wat afgesproken is wordt gedaan”
Door Daatselaar op dinsdag 3 sep 2013 '13
Mijn ervaring bij Voortman Keukens is zeer positief, alle afspraken werden tot in de puntjes nagekomen. Ook de plaatsing van de keuken is netjes verlopen. Er waren wat kleine dingetjes die tot volle tevredenheid zijn opgelost. Kortom, ik kan Voortman keukens van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Wereld van verschil”
Door Rudy op dinsdag 3 sep 2013 '13 | vestiging Elst GLD
Voor mijn nieuwbouw woning ben ik bij Voortman keukens terecht gekomen. Ik was nog wel bij een andere keukenzaak wezen kijken, maar wat een wereld van verschil. Met name de persoonlijke en vakkundige benadering heb ik als zeer prettig ervaren. Het hele proces vanaf de oriëntatie, de aankoop en de levering verliep projectmatig. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit, de klantvriendelijkheid en de service. Na aflevering waren er een paar kleine dingetjes die op heel korte termijn werden opgelost, wat mij betreft niets dan lof voor Voortman keukens.
Reactie of foto toevoegen
“betrouwbaar en solide”
Door Mia op dinsdag 3 sep 2013 '13
De levering van de keuken (in een bestaande woning) is goed verlopen. De klantvriendelijkheid en de service zijn goed. Ik had een probleempje met een kraan dat tot volle tevredenheid is opgelost. Nu zijn er nog wat vlekken, ik heb een aantal foto’s gemaakt en moet nog even naar de showroom toe om die te laten zien, maar gezien mijn ervaring neem ik zonder meer aan dat ook dit euvel tot volle tevredenheid wordt opgelost. Ik zou dit bedrijf zonder meer aanraden bij anderen, ze zijn betrouwbaar en solide en hebben een prettige benadering naar de klanten toe.
Reactie of foto toevoegen
“Bouwnummer 108 Nijmegen”
Door Hernany & Carlijn op donderdag 20 jun 2013 '13 | vestiging Elst GLD
Bij ons nieuwbouw woning zat een waardecheque voor de keuken met als optie om het ook kasko te laten en zelf een keuken elders te zoeken. Na een eerste afspraak bij Voortman Keukens in Elst, waren we wel gecharmeerd van de aandacht en tijd die aan ons is besteed. Je begint notabene met een keuken te laten schetsen zonder dat je enig idee heb van kleur, grote, ruimte, inrichting etc etc. Na een aantal keren op en neer mailen, naar Voortman rijden, wegstrepen onderhandelen en toevoegen, zijn we tot een mooi resultaat gekomen. Prijs was ook zeker goed te doen. Blijf doorvragen en de kosten voor apparatuur doorvragen. Kan veel schelen. (Klantvriendelijkheid=TOP) De oplevering van ons huis is tot 2 keer toe vertraagd en ook hier is zeer professioneel mee omgegaan en flexibel. Dit was top geregeld door Voortman keukens. Na het monteren van de keuken moesten nog wat dingetjes geregeld worden en ook dit is zeer goed opgelost met ons contact persoon van Voortman. Al met al...Wij zijn een zeer tevreden klant. TIP voor als je met een keuken aan de slag gaat. Alle wijzigingen, neven afspraken en dergelijke zwart op wit vaststellen in een mail. voorkomt veel misverstanden. Dat hebben we voor een 99% procent gedaan en heeft zeker geholpen.
Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Naar tevredenheid”
Door JJH Nijhof op dinsdag 17 sep 2019 '19 | vestiging Rijssen
We hebben een keuken gekocht naar tevredenheid geholpen en geplaatst. We kunnen en zullen ook anderen mensen adviseren bij Voortman even een kijkje te nemen.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Sabrina Huisman op zondag 15 sep 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een keuken laten plaatsen in onze nieuwbouwwoning inclusief spoeleiland. Geholpen in Apeldoorn door dhr. De Vries. Perfect geholpen met het uitkiezen van onze keukenonderdelen, daarbij ook deskundig advies gekregen wat we beter niet konden doen. Monteurs werken tevens super netjes en snel! De keuken was binnen een dag geplaatst. Perfect!
Reactie of foto toevoegen
“Kosten noch moeite gespaard”
Door André Passé op donderdag 12 sep 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Voortman (uitstekende adviseur Roland Besselink) heeft ons een Next125 showroom keuken geleverd. Doordat het een showroom keuken is leverde dat een paar uitdagingen op. Ten eerste was het lastiger de keuken te plaatsen. Dat is in opdracht van Voortman door twee man perfect uitgevoerd (en dat was een behoorlijke klus). Doordat het een showroom keuken was bleek er een nieuw aanrechtblad nodig: geen enkel probleem. En ten slotte bleek er een kras te zitten op de inductiekookplaat. En ook dit is weer perfect opgelost door de service afdeling van Voortman. Kosten noch moeite zijn gespaard door de uiterst vriendelijke mensen van Voortman.
FOTO VAN ANDRÉ PASSÉ
Next125 keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door Ravelli op donderdag 5 sep 2019 '19 | vestiging Bunnik
Een nieuwe keuken gekocht en goed begeleid. Wel wat duur, maar kwaliteit. Snel antwoord op vragen en alle ruimte voor aanpassingen. Uitstekende monteur Geurt van Lagen. Rustig, prettig in de omgang en perfect geplaatst. Mooi dat het inpakkingsmateriaal opgehaald wordt.
FOTO VAN RAVELLI
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Maaike op donderdag 5 sep 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Begin dit jaar een keuken besteld bij Henk de Vries. We zijn op een prettige manier geholpen. We hadden vrij specifieke wensen, maar dan nog was er een enorme keuze aan mogelijkheden die allemaal op tafel werden gelegd. Fijn was dat Henk elke keer de ruimte gaf om te twijfelen (en te wisselen) tussen verschillende keuzes, bijvoorbeeld 2700K of 3000K voor de led-verlichting, mat of glanzende frontjes en alle mogelijke apparatuur, waarbij hij de verschillen duidelijk aangaf maar ons de keuze liet. Na een paar weken gebruik te hebben gemaakt van de keuken, werden de laatste dingetjes opgelost/aanpassingen gemaakt. We zijn erg blij met onze prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door A visscher op dinsdag 3 sep 2019 '19 | vestiging Elst GLD
Ja goed en corect geholpen. Mooie keuken zeer prof geplaatst. Aan te raden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Heidy Berenschot op maandag 2 sep 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Onze inieminie keuken was aan vervanging toe en na een aantal oriënterende bezoeken bij verschillende bedrijven was ons gevoel het best bijj Voortman keukens ... wij zijn super geholpen door Roland Besselink en hij heeft voor ons een prachtige keuken getekend en ontworpen met al onze wensen erin verwerkt ... ook het bezorgen en plaatsen ging boven verwachting .. Geurt die ons heeft helpen plaatsen heeft alles keurig afgewerkt en supernetjes achtergelaten .. wij zijn superblij met het eindresultaat ..
FOTO VAN HEIDY BERENSCHOT
Superblij met het eindresultaat
+ Toon extra foto van Heidy Berenschot
Reactie of foto toevoegen
“Gedegen”
Door Familie Brinkhof op dinsdag 27 aug 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Voor onze nieuwbouwwoning zijn wij op zoek gegaan naar een keuken leverancier. Bij Voortman Keukens in Apeldoorn zijn wij geholpen door Roland Besselink. Na een inventarisatie gesprek met onze wensen/eisen zijn we begonnen met tekenen, bijstellen, heroverwegen, aanpassingen etc. Gedurende dit process werd er constant meegedacht met een juiste balans tussen praktische haalbaarheid, budget en functionaliteit. Met als resultaat een keuken naar onze wensen en eisen. Kortom onze ervaring is zeer positief. Gedegen en betrouwbaar en meedenkend.
FOTO VAN FAMILIE BRINKHOF
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Gedegen”
Door Jasper van der Haar op dinsdag 13 aug 2019 '19 | vestiging Elst GLD
Na een gedegen voortraject een mooie keuken gekocht bij Voortman keukens in Elst. Onze adviseur, Marco Buitendijk, heeft goed meegedacht. Tijdens het plaatsen waren er wat aandachtspunten en ook dit pakte Marco direct op! Dus een mooie keuken, en een goede communicatie!
FOTO VAN JASPER VAN DER HAAR
Brede keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Agnes en Bob van Vlooten op zaterdag 10 aug 2019 '19 | vestiging Elst GLD
In verband met ons nieuwe huis in Bennekom zijn wij op bezoek gegaan bij firma Voortman te Elst. De aankoop moest snel plaatsvinden in verband met voortgang bouw. Daar werden we ontvangen door Roel van Otterlo. Roel was rustig, aandachtig en vakbekwaam. Het was prettig om door hem geholpen te worden. Tijdens het koopproces nam hij ons bij de hand zonder keukens op te dringen. Tijdens het proces van oplevering konden we makkelijk bij hem terecht voor vragen. Na een paar maanden stond Roel voor de deur met een grote bos bloemen en hielp hij ons nog de garantie te regelen voor onze inbouwapparatuur.
FOTO VAN AGNES EN BOB VAN VLOOTEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Fam. Kloezeman op vrijdag 2 aug 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
We hebben voor onze nieuwe woning een keuken gekocht. We zijn uitstekend geadviseerd. Dit geldt voor zowel het inrichten en aankopen van de keuken. Toen we enkele maanden later nog wat wijzigingen wilden aanbrengen was dat mogelijk en werden we wederom erg prettig geholpen. We kunnen Voortman van harte aanbevelen.
FOTO VAN FAM. KLOEZEMAN
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Familie Tanate op donderdag 1 aug 2019 '19 | vestiging Rijssen
We hebben bij Voortman Rijssen onze nieuwe keuken besteld. De begeleiding en het meedenken was zeer correct en ook de nalevering van enkele elementen ging erg vlot.
Communicatie tussen adviseur en ons verliep prettig.
Reactie of foto toevoegen
“Top geholpen”
Door Dick Buter op maandag 22 jul 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
We hebben een keuken gekocht bij Voortman. Tijdens het hele proces van kopen/advies, levering en plaatsing was de advisering en service van met name Henk de Vries top !
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk geholpen”
Door Gwen Dodemont op maandag 22 jul 2019 '19 | vestiging Elst GLD
Wij hebben een keuken gekocht voor onze nieuwe woning. Wij zijn vriendelijk geholpen. De verkoper Marco Buitendijk was zeer klantgericht en gaf goed advies. De keuken werd volgens afspraak op tijd geleverd en uiterst deskundig en met de nodige precisie gemonteerd. Een mooi resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Louendra Capriles op zondag 21 jul 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Via een nieuwbouwproject in 2016 kwam ik bij Voortman Keukens Apeldoorn. Vanaf dag 1 tot de oplevering verliep de communicatie heel soepel. Door zoveel mooie keukens die daar stonden vond ik het heel lastig een keuze te maken. Na heel goed te zijn geadviseerd door een hele geduldige medewerker(Henk) wist ik uiteindelijk een keuze te maken. Henk heeft me tijdens de hele bouw van het huis bijgestaan met alle vragen die ik had. Geen enkele mail of telefoontje was teveel. Na de oplevering in 2017 werd mijn keuken vakkundig gemonteerd en alle afspraken zijn netjes nagekomen. Een dikke 10. Vorig jaar wilde ik mijn keuken uitbreiden en natuurlijk werd het mijn bekende adres. Na een bezoekje aan Henk en heel wat mailtjes weer kreeg ik mijn tweede gedeelte juni jl. gemonteerd. En weer een dikke 10. Ik kan geen enkel minpunt over dit bedrijf bedenken. Niet tijdens de bouw en zelfs niet eens 2 jaar later, terwijl ik heel kritisch en zeker niet de makkelijkste ben. Ik kan iedereen met een gerust hart Voortman Keukens Apeldoorn aanbevelen. En nee ik heb geen aanwinst in het bedrijf, ik ben een zeer tevreden klant. Jammer dat ik geen foto kon plaatsen zodat iedereen het zelf kan zien.
Louendra Capriles
FOTO VAN LOUENDRA CAPRILES
Keuken met gaskookplaat
+ Toon extra foto van Louendra Capriles
+ Toon extra foto van Louendra Capriles
+ Toon extra foto van Louendra Capriles
Reactie of foto toevoegen
“Erg secuur”
Door Maarten de Vries op dinsdag 9 jul 2019 '19 | vestiging Elst GLD
Op basis van positieve recensies kozen wij voor Voortman keukens omdat we niet bij een te commerciële/gehaaide zaak terecht wilden. De recensies kloppen bij het beeld dat online bestaat: Een prima zaak met kennis van zaken, geduld en met persoonlijk advies. Fijn advies ontvangen van Roel van Ottele. We werden uitgebreid geholpen bij het bepalen van onze wensen en het ontwerpen van de keuken. De keuken is nu geïnstalleerd en zijn ook te spreken over de installateurs die erg secuur werk hebben geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Veltkamp op vrijdag 5 jul 2019 '19 | vestiging Elst GLD
Voor onze nieuwbouwwoning bij Voortman Elst een keuken uitgezocht. Geholpen door Roel van Ottele. Hele fijne ervaring, goed advies. Roel dacht met ons mee en was wanneer nodig erg geduldig. Goede kennis van zaken, en geholpen met uitzoeken van de voor ons juiste apparatuur. In verder verloop van proces bleken er wat wijzigingen noodzakelijk te zijn. Bijvoorbeeld aanpassing lengte aanrechtblad en daardoor 1 keukenkastje. Ook hier erg goed meegedacht. Ook plaatsen van een koof met onze aangepaste wensen was geen probleem. Levering was keurig op tijd en plaatsing werd na ziekmelding monteur direct opgepakt. Dezelfde dag (uur later dan originele monteur zou komen) was hij al vervangen door een zeer ervaren monteur welke de keuken nog binnen de gestelde tijd grotendeels wist te plaatsen. Ook hier erg flexibel ivm onze planning met vloeregalisatie, later teruggekomen om plint te monteren. Al met al dus uitermate tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door R. Kuiper op donderdag 4 jul 2019 '19 | vestiging Steenwijk
Wij hebben een complete keuken met alle inbouw apparatuur gekocht. Bij het samenstellen van de keuken en het uitzoeken van de apparatuur is goed naar onze wensen geluisterd en meegedacht. Ook het plaatsen werd netjes gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal naar wens”
Door Joop Holtslag op woensdag 3 jul 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
De deskundige verkoopster heeft goed meegedacht in het maken van onze keuze. Het is dan ook een hele mooie parallel keuken geworden die helemaal aan onze wensen voldoet. Ook over de montage en nazorg zijn we zeer tevreden.
REACTIE VAN JOOP HOLTSLAG
Mooie parallel keuken met smetranden
Reactie of foto toevoegen
“Keuken perfect geleverd”
Door Robbert Bijwaard op woensdag 26 jun 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben hier een keuken gekocht. Zijn goed geholpen door Manon.
Reactie of foto toevoegen
“Alles naar wens”
Door Adje ter Horst op maandag 24 jun 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
En complete keuken gekocht, plezierig overleg geweest vanaf voorbereiding tot en met plaatsing. Alle afspraken zijn nagekomen. Ook goed overleg met monteur die plaatste. Alles is naar wens verlopen. Ook binnen de afgesproken termijnen. Anderen raad ik aan naar Voortman te gaan.
FOTO VAN ADJE TER HORST
Keuken met donker blad
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Henk en Ria de Ruiter op vrijdag 21 jun 2019 '19 | vestiging Elst GLD
Een complete keuken met inbouwapparatuur gekocht bij Voortman keukens. Wij zijn zeer deskundig voorgelicht. Zij hebben ons nuttige ideeën voorgelegd, waar wij nog niet aan gedacht hebben. Na enkele maanden de keuken in gebruik hebben we nog wat kleine wijzigingen aangebracht. Hiervan werden wij per e-mail keurig op de hoogte gehouden m.b.t. levering en montage. Ook bij een kleine storing werden wij keurig geholpen en ook weer per e-mail op de hoogte gehouden. Afspraken werden correct nagekomen en de service is perfect. Kortom wij raden een ieder aan hier een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Rubingh op woensdag 19 jun 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
De keuken is prachtig geworden! Mede dankzij de goede voorlichting en keuzes die we samen met Roland hebben gemaakt. Ook een compliment voor de monteur, deze was erg nauwkeurig en heeft nog wat praktische details met ons overlegd. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de algehele uitvoering!
FOTO VAN RUBINGH
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door A. van Someren op zaterdag 15 jun 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een keuken gekocht. We werden fijn geholpen en de afleverdatum van 1 jaar na bestelling was geen probleem. Konden wij in de tussentijd onze woning laten bouwen. Voor de afgesproken levertijd contact gehad en de keuken is keurig op tijd geleverd. Een paar weken na levering werd er ook nog even nagebeld of alles naar wens was. Prima service!
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte keuken”
Door G Springer op vrijdag 14 jun 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een keuken uitgezocht bij Voortman en waren verrast door de grote keuze.Gelukkig werden wij zeer vakkundig en prettig geholpen in onze keuze door de verkoper.De plaatsing ging vakkundig en snel en wij zijn erg blij met het resultaat.Wij raden toekomstige kopers dan ook aan om bij Voortman te gaan kijken als ze een perfecte keuken willen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Huib Mojet op donderdag 13 jun 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Keuken gekocht. Bij aankoop werden we uitstekend geholpen en geadviseerd. Er werd voldoende tijd genomen om een mooie keuken samen te stellen. Verkoper was prettig, rustig en deskundig in zijn adviesrol. Verder waren prijs en communicatie prima in orde. Flexibele opstelling van Voortman Keukens. Doen wat je zegt en zeg wat je doet. Inbouwproces en afterservice dik in orde. Hier spreekt een tevreden klant. Ik zou dit bedrijf zeker aan anderen aanbevelen.
FOTO VAN HUIB MOJET
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Ronner op donderdag 13 jun 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Fantastisch geholpen! Mooi ontwerp gemaakt. Altijd goed bereikbaar voor vragen en of tips. Fijn dat er mee wordt gedacht!
Reactie of foto toevoegen
“Mooi ontwerp”
Door Gé Stuiver op donderdag 13 jun 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Met hulp van een uitstekende adviseur van Voortman is mijn keuken precies zo geworden als ik had gehoopt. Planning, het nakomen van afspraken, de levering en de montage verliepen allemaal bijzonder zorgvuldig. Voortman is een aanrader.
FOTO VAN GÉ STUIVER
Keuken met gele fronten
+ Toon extra foto van Gé Stuiver
Reactie of foto toevoegen
“Top kwaliteit voor een mooie prijs”
Door Lutske Knol op woensdag 29 mei 2019 '19 | vestiging Elst GLD
In december 2017 een nieuwe keuken gekocht bij Voortman in Elst voor ons nog nieuw te bouwen huis. We zijn geholpen door Roel van Ottele en die heeft goed geholpen om voor ons een droomkeuken te realiseren. We hebben een erg goede begeleiding gehad van moment van aankoop t/m de plaatsing. Alles is zeer vakkundig afgewerkt. We zijn super blij met onze prachtige keuken. Top kwaliteit voor een mooie prijs.
FOTO VAN LUTSKE KNOL
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door J.Nieuwenhuizen op donderdag 23 mei 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een hele mooie keuken gekocht en zijn heel fijn geholpen door Manon Nijkamp! Ook ander personeel was heel vriendelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door A van Hierden op vrijdag 10 mei 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een keuken gekocht en zijn super tevreden er zaten een paar krasjes op een zijpaneel, daar kregen we zonder gezeur een nieuwe voor, zo hadden we een paar dingetjes die niet helemaal goed waren. Overal is wel eens wat! Alles werd perfect opgeleverd. De verkoper was een aardige klantvriendelijke man. We zouden hier zo weer een keuken kopen.
FOTO VAN A VAN HIERDEN
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Reuze tevreden”
Door Bas op vrijdag 10 mei 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Het was hoog tijd voor een nieuwe keuken maar we zaten een beetje vast met hoe we het precies wilden doen. Henk heeft ons van het begin tot het einde meegenomen en alles duidelijk uitgelegd. Door de levensechte tekeningen kregen wij al snel een goed beeld van de mogelijkheden. Al met al zijn wij reuze tevreden. Ik adviseer iedereen die een nieuwe keuken wil aanschaffen om eens bij Henk aan tafel te gaan zitten. Hij legt alles rustig en duidelijk uit en door zijn ervaring komt hij zelf ook met ideeën waar je zelf niet aan denkt. De keuken is een paar weken geleden geplaatst en dat ging ook zonder problemen. We genieten elke dag van onze nieuwe keuken!
FOTO VAN BAS
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Peter K. op dinsdag 30 apr 2019 '19 | vestiging Steenwijk
Wij gingen voor een complete keuken, maar wel binnen ons budget. Werden we elders van de ene naar de andere keuken gesleept, hier werd de keuken teruggebracht tot een aantal stuk voor stuk te maken duidelijke keuzes : kleur en vorm van a:kasten en laden b:handgrepen c:aanrechtbladen alsmede gewenste apparatuur. Een verademing !
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Slootweg op donderdag 25 apr 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Geholpen door Henk de Vries een TOP verkoper. Van het kopen tot de plaatsing super advies gegeven en geholpen. De keuken geplaatst door monteur Peter die zijn vak verstaat, een dikke 10! We hadden een klein probleempje met 1 mailtje werd het zeer snel en met volle tevredenheid opgelost.
FOTO VAN SLOOTWEG
Reactie of foto toevoegen
“Hartstikke goed”
Door Fam Last op woensdag 24 apr 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Mooie keuken gekocht bij Voortman Apeldoorn. Zeer tevreden over de gehele gang van zaken.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Frans en Els Ligthart, Nijmegen op vrijdag 19 apr 2019 '19 | vestiging Elst GLD
Van de keukenoffertes die wij ontvingen was die van Voortman Elst verreweg de beste. Exacte, gedetailleerde bestektekeningen die precies blijken te kloppen, complete, scherpe prijzen van alle onderdelen en een zeer klantgerichte aanpak waardoor wij precies de topkeuken kregen die wij wilden hebben. Alle contacten via één deskundige man, Marco Buitendijk, die altijd een snelle en adequate respons geeft, ook bij de nazorg. Wij zijn meer dan tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Goede afspraken”
Door Piet verlijsdonk op vrijdag 19 apr 2019 '19 | vestiging Elst GLD
Zeer positieve ervaring met voortman keukens Elst. We werden zeer goed geholpen. Er werd goed geluisterd naar onze wensen. De verkoper Marco Buitendijk was zeer behulpzaam bij het uitzoeken van de kleuren. Ook de levering en plaatsing van de keuken ging volgens planning. Zeer aardige installateur. Ook de nazorg gaat tot nu toe perfect. Er worden goede afspraken gemaakt en nog belangrijker: ook nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Willy en Eric Enzlin, Veenendaal op donderdag 18 apr 2019 '19 | vestiging Rijssen
We dachten rond te zijn. Maar onze oudste zoon haalde ons over om ons ook te oriënteren bij Voortman Rijssen. Een goede tip. In onderling overleg kregen we daar een ontwerp aangereikt dat ons deed besluiten om onze keuken bij Voortman te bestellen. De toegevoegde waarde/kracht zat in het originele ontwerp en in het luisteren naar de ideeen/wensen van de klant. Je krijgt prima advies bij apparatuur op basis van een schets van voor- en nadelen. Maar de klant kiest en is koning. Eenmaal besteld blijft de service prima. Er komt een medewerker speciaal langs om alles op te meten. De communicatie gedurende het gehele proces (levering, plaatsing, facturering) is tijdig en goed. Ook met de vaklieden die we hadden ingeschakeld voor de voorafgaande fase. Zoals het verleggen van leidingen etc.. Prima vakkennis; Prima service; Prima communicatie; Betrouwbaar. We hebben nu een hele mooie eigentijdse keuken voor een keurige prijs.
FOTO VAN WILLY EN ERIC ENZLIN, VEENENDAAL
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Michael Nijland op donderdag 18 apr 2019 '19 | vestiging Elst GLD
Prima geadviseerd, gediscussieerd en geholpen door Eddy van Kempen bij Voortman in Elst. Uiteindelijk is op een vrijdag in maart onze nieuwe keuken geleverd en heeft Richard Klomp deze op maandag zeer vakkundig geplaatst. Voorman Elst, bedankt voor jullie geduld en vakmanschap!
FOTO VAN MICHAEL NIJLAND
Keuken met eiland
+ Toon extra foto van Michael Nijland
+ Toon extra foto van Michael Nijland
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Emmy Moes op donderdag 11 apr 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een fantastische inbouwkeuken gekocht en zijn heel fijn geholpen. Niet alles was direct helemaal voor elkaar maar dat is zéér naar tevredenheid afgehandeld. Ik zal anderen Voortman keukens zeker aanraden! Ook alle lof voor de mensen die geplaatst en aangepast hebben.
FOTO VAN EMMY MOES
Inbouwkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de nieuwe keuken”
Door Ton en Hanneke ter Wal op woensdag 3 apr 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Na een aantal keukenzaken te hebben bezocht kwamen we bij Voortman keukens Apeldoorn terecht. Het contact met adviseur Henk de Vries klikte gelijk. Hij dacht mee en adviseerde goed tijdens onze bezoekjes. De plaatsing door André Stronks verliep heel prettig. Een kundig keukenmonteur. We zijn erg blij met onze nieuwe aanwinst. We genieten er elke dag van.
FOTO VAN TON EN HANNEKE TER WAL
Onze aanwinst
Reactie of foto toevoegen
“Verkoper stak er bovenuit”
Door Ludo op dinsdag 2 apr 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Voor onze nieuwbouw woning zochten wij naar een keuken. Via de aannemer zijn we een kijkje gaan nemen bij Voortman Keukens. Dit bleek geen slechte keuze te zijn... Henk de vries heeft ons opgevangen. Al luisterend naar onze wensen zijn we door de showroom gelopen en liet Henk ons diverse voorbeeldkeukens en opstellingen zien. Henk nam daar rustig de tijd voor. Al tijdens ons eerste bezoek kregen we diverse sfeertekeningen te zien en werd een offerte opgemaakt. De offerte hebben we gaandeweg nog wat aangepast om uiteindelijk akkoord te geven. Voordat de keuken in productie werd genomen kregen we van Henk een herinnering. Als er nog iets gewijzigd moest worden (beperkt mogelijk) was dit het moment. Nogmaals afgesproken en uiteindelijk ook nog iets gewijzigd. De keuken is "rustig" in twee dagen geplaatst. Geen gesmijt en gebeuk met spullen, er is zeer netjes gewerkt. Afval wordt bijeen gebonden en een dag later keurig opgehaald. Kleine details werden na een servicemelding binnen zeer korte tijd afgehandeld. Al met al een goede ervaring met Voortman Keukens maar vooral met Henk de Vries. Hij was goed bereikbaar en dacht mee. Een niet opdringerige verkoper die bij ons welkom is op de barbecue!
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal super”
Door Stan op maandag 1 apr 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Keuken gekocht via Voortman, onze contactpersoon/verkoper Henk de Vries heeft hele goede service verleend. Hartstikke tevreden over de gehele gang van zaken.
Reactie of foto toevoegen
“Enorm goed geholpen”
Door Michael Bogaard op vrijdag 29 mrt 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Prachtige keuken gekocht, waarbij het gehele traject van showroom tot ingebruikname zeer deskundig begeleid is. Wij zijn enorm tevreden met de keuken van Voortman, enorm goed geholpen bij aankopen en bij vragen. Bovendien is de keuken van een fantastische kwaliteit. Ook de nazorg kunnen een hoop bedrijven nog wat van leren! Ik zou iedereen aanraden om een keuken bij Voortman te kopen. Bedankt Henk!
FOTO VAN MICHAEL BOGAARD
Keuken met eiland
REACTIE VAN JUDITH
Beste Micheal, wat een prachtige keuken. Maar ook jou vloer is prachtig, zo te zien PVC. Kun jij vertellen welk merk en type het is? Bvd.
REACTIE VAN MICHAEL
Hi Judith, bedankt! De vloer is gekocht bij Luxury Floors in Kampen en is van het merk Lifestyle.
REACTIE VAN JUDITH
Prachtig! Kun jij mij ook vertellen welke kleur/typenummer van Lifestyle, ik zie er namelijk heel veel soorten/ productnamen. Dank je wel alvast!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Voortman Keukens
aApeldoorn (187 ervaringen), Vlijtseweg 210, 7317 AN Apeldoorn, tel 055 - 522 19 77
bBunnik (33 ervaringen), Rumpsterweg 8b, 3981 AK Bunnik, tel 030 - 692 27 34
cElst GLD (50 ervaringen), Aamsestraat 44, 6662 NJ Elst , tel 0481 - 37 79 46
dRijssen (52 ervaringen), Nijverheidsstraat 40, 7461 AE Rijssen, tel 0548 - 53 55 55
eSteenwijk (8 ervaringen), Koematen 12, 8331 TK Steenwijk, tel 0521 - 51 58 13
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.