Feedback
9,4

Voortman Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.voortmankeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Voortman Keukens
Van harte welkom bij Voortman Keukens. Al meer dan 40 jaar weten kritische keukenkopers onze ruime, sfeervolle showrooms te vinden. Bij Voortman Keukens treft u de keuze, kwaliteit, aandacht én service die u zo graag ziet bij uw keukenleverancier. Wij doen ons uiterste best om aan ál uw verwachtingen te voldoen. Of beter nog: te overtreffen. Want een tevreden klant krijg je niet zomaar, die moet je echt verdienen.

Op deze pagina en onze website www.voortmankeukens.nl vindt u een voorproefje van onze uitgebreide keukencollectie. Maar uw droomkeuken kiest u waarschijnlijk niet vanaf een foto. U wilt 'm zíen, en 'voelen'. Daarom vindt u in onze moderne showrooms meer dan 100 keukenopstellingen in alle stijlen, van landelijk tot tijdloos design én in alle prijsklassen. En wilt u even bijkomen van al die indrukken? Neem dan plaats op ons Kookplein, waar wij u verwennen met een heerlijk kopje koffie. Zo kunt u zich in alle rust oriënteren.

Wilt u eerst thuis op uw gemak onze keukens bekijken? Vraag dan hier ons bijzondere keukenmagazine aan.
Meer informatie over Voortman Keukens
Voortman Keukens: voortmankeukens.nl
Keukenmagazine aanvragen: voortmankeukens.nl/brochure
Ervaringen
Er zijn 314 ervaringen over Voortman Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren247 ervaringen
4 sterren47 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren3 ervaringen
1 ster8 ervaringen

Per vestiging:
“Vriendelijk”
Door rob op dinsdag 3 jun 2014 '14 | vestiging Elst GLD
Heb mijn keuken uiteindelijk niet bij voortman gekocht echter wil bij deze wel mijn ervaring met u delen omtrent mijn indruk van dit bedrijf. Eerste ontvangst was zeer vriendelijk. Geen opdringerige verkoper, ze geven je ruim de tijd om dingen te bekijken. Tekeningen laten maken er wordt goed meegedacht in wat de mogelijkheden zijn ook over het menemen van frontstuk of blad voorbeeld was geen probleem. Uiteindelijk het onderhandelen over de prijs ook dit verliep naar tevredenheid. Waarom ik uiteindelijk niet gekozen heb voor voortman was de prijs. Hier heeft voortman wegens ziekte het laatste gesprek over gedragen aan een andere verkoper die onvoldoende was voorbereid op deze keuken en afspraken. Uiteindelijk getekend bij andere firma en op zelfde dag belde voortman met een voorstel dat het zelfde zou zijn als andere firma maar helaas voor voortman te laat. Ook hier blijft voortman vriendelijk. Mijn advies onderhandel steeds met dezelfde verkoper dan kunt u hier een goed produkt kopen voor een eerlijke prijs. Het ging hier om een systemat gelakte keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Je wordt keurig op de hoogte gehouden”
Door D. Jonker Lijbers op maandag 7 sep 2015 '15 | vestiging Apeldoorn
Alles in 2 dagen compleet gereed volgens afspraak. Monteur erg betrokken en netjes in zijn werk. Ook voor het plaatsen , wordt je een aantal keren over het verloop van def tek, productie, aflevering , betaling etc keurig op de hoogte gehouden etc . De spatplinten komen ca 3 weken later, maar zijn wij van op de hoogte en zorgt ervoor dat ook deze met definitieve maatvoering klopt . Helemaal top.
FOTO VAN D. JONKER LIJBERS
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door D.D. op maandag 12 mei 2014 '14 | vestiging Apeldoorn
Onze ervaring met het kopen van een keuken is prima verlopen. We zijn na twee keer onderhandelen samen tot een mooi geheel gekomen. We zijn door dhr.Vlastuin fijn geholpen en niet opdringerig. Een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door I.J van Alen op zaterdag 2 mrt 2019 '19 | vestiging Elst GLD
We zijn uitstekend geholpen door dhr Buitendijk met het ontwerp van de keuken en het uitzoeken van de apparatuur en andere toebehoren. Jammer dat na de montage de kraan niet goed gemonteerd bleek en de dimmer met afstandsbediening voor de verlichting niet geïnstalleerd kon worden, waardoor we nu de verlichting mbv een stekker in een bovenkastje moeten bedienen. Dit wordt gelukkig op korte termijn hersteld en bovendien krijgen we gratis een extra legplank die we wilden bijbestellen.
FOTO VAN I.J VAN ALEN
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Armin Andres op woensdag 13 jan 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Onze verkoper Henk de Vries is geknipt voor dit vak. Hij was altijd enthousiast in het meedenken naar een goede keuken. Durfde ook kritische opmerkingen te maken. Onze speciale wensen zocht hij goed en snel uit, bijv speciale LED spotjes met pulsdrukker en een speciale kast met naar voren komende laden. Je voelt je bij hem welkom geheten en dat in een gezellige sfeer. Kortom: een fijne vent. De technische tekening was niet in een keer goed maar werd wel goed hersteld. En niet te vergeten Gerrit de monteur was werkelijk een fenomeen. Een genot om naar hem te kijken. Wij vinden Voortman keukens qua deskundigheid, service en prijs absoluut een aanrader.
FOTO VAN ARMIN ANDRES
Ontwerp van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“In een keer goed”
Door RKS op donderdag 22 mrt 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Goed geadviseerd, levering volgens afspraak, geen onvolkomenheden tijdens montage. Dus alles in één keer goed.
Reactie of foto toevoegen
“Prima en klantgericht”
Door Hensen op dinsdag 15 aug 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Goede service van zowel verkoop als monteurs en serviceafdeling. Iedereen denkt mee over goede oplossingen om te zorgen dat het eindresultaat er dan ook mag zijn. Prima service klantgerichte hulp.
FOTO VAN HENSEN
Keuken met breed aanrechtblad
Reactie of foto toevoegen
“keuken aankoop”
Door J. Bongers op vrijdag 4 okt 2013 '13
Alles prima geregeld met bijzonder grote dank aan Gerdine van Dijkhuizen.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi geïnstalleerd”
Door Marian op woensdag 20 dec 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Prettig en deskundig advies bij de koop van de keuken. Goede communicatie bij de planning naar onze wensen. Mooi geïnstalleerd en service achteraf ook prima !
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend gegaan”
Door Fn op woensdag 23 jan 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Keuken inclusief apparatuur (oven, magnetron, afwasmachine, wasemkap en inductiekookplaat).
FOTO VAN FN
Keuken aan drie kanten
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken maar klantenservice laat te wensen”
Door Mw. van Sprang op donderdag 21 mei 2015 '15 | vestiging Bunnik
Een nieuwe keuken aangeschaft bij Voortman in Bunnik. Prima gesprek gehad, goed geadviseerd en uiteraard een mooie keuken uitgekozen. Maar helaas nadat alles was betaald en afgerond, begonnen de problemen. Zo eerst op 30 april melding gedaan van krassen in het composiet aanrechtblad. Telefonisch contact opgenomen en via de e-mail foto's verstuurd. Een week later pas een e-mail dat de melding was doorgezet naar de keukenblad leverancier die contact zou opnemen. Tot op heden niets van gehoord. Hier weer zelf achteraan gegaan en pas 5 juni kan er iemand het keukenblad komen polijsten, omdat ze dan "in de buurt" zijn... Belachelijke reden! Daarna kregen we een lekkende afvoer bij de gootsteen, waardoor een ladekast schade heeft opgelopen. Hiervoor gebeld en dik een week moeten wachten op een monteur. De nieuwe lade zou worden besteld en er zou "vanzelf" contact met mij worden opgenomen... Hier geloof ik dus niks van, dus ook hier moet ik weer achteraan gaan. Het is jammer dat het zo'n nare nasleep heeft, terwijl je een vermogen aan een hele mooie keuken hebt uitgegeven. De klantenservice laat echt te wensen over, aangezien je zelf overal achteraan moet bellen en alles moet dubbel checken.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de keuken”
Door Joop Leenheer op vrijdag 19 okt 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn blij met onze keuken en zijn goed en geduldig geholpen door de verkoper die ook veel wist van mogelijkheden en ander details. Men wist ons ook goed te helpen bij het zoeken naar een monteur die het meerwerk kon uitvoeren, al met al was het goed.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholpen”
Door Groen op woensdag 9 mrt 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Fijn geholpen door Henk de Vries, er werd snel en goed meegedacht met onze wensen. Er werden alternatieven aangeboden, maar hield wel onze wensen in beeld. Goed advies over wel/niet kiezen van bepaalde kleuren, materialen of apparaten. Dacht mee over meer dan alleen de keuken, maar bijvoorbeeld ook over de verlichting. Het was de eerste keuken die wij gekocht hebben, maar ik zal zeker terug gaan. Keuken is netjes en tijdig afgeleverd. Kortom wij zijn zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Wat afgesproken is wordt gedaan”
Door Daatselaar op dinsdag 3 sep 2013 '13
Mijn ervaring bij Voortman Keukens is zeer positief, alle afspraken werden tot in de puntjes nagekomen. Ook de plaatsing van de keuken is netjes verlopen. Er waren wat kleine dingetjes die tot volle tevredenheid zijn opgelost. Kortom, ik kan Voortman keukens van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbeveling”
Door Tjitske L-H op zaterdag 18 nov 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
20 jaar geleden kocht ik bij Voortman Rijssen een keuken. Nu bij Voortman Apeldoorn. Dezelfde positieve ervaring: deskundige, prettige medewerkers en een uitstekende organisatie: alle afspraken werden punctueel nagekomen. Mijn adviseur bij het maken van keuzes en nemen van beslissingen was de heer Marco Buitendijk die een voortreffelijk vakman bleek: deskundig, handig met alle moderne hulpmiddelen, goed luisterend. Ik kan dit bedrijf zeker van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Wereld van verschil”
Door Rudy op dinsdag 3 sep 2013 '13 | vestiging Elst GLD
Voor mijn nieuwbouw woning ben ik bij Voortman keukens terecht gekomen. Ik was nog wel bij een andere keukenzaak wezen kijken, maar wat een wereld van verschil. Met name de persoonlijke en vakkundige benadering heb ik als zeer prettig ervaren. Het hele proces vanaf de oriëntatie, de aankoop en de levering verliep projectmatig. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit, de klantvriendelijkheid en de service. Na aflevering waren er een paar kleine dingetjes die op heel korte termijn werden opgelost, wat mij betreft niets dan lof voor Voortman keukens.
Reactie of foto toevoegen
“betrouwbaar en solide”
Door Mia op dinsdag 3 sep 2013 '13
De levering van de keuken (in een bestaande woning) is goed verlopen. De klantvriendelijkheid en de service zijn goed. Ik had een probleempje met een kraan dat tot volle tevredenheid is opgelost. Nu zijn er nog wat vlekken, ik heb een aantal foto’s gemaakt en moet nog even naar de showroom toe om die te laten zien, maar gezien mijn ervaring neem ik zonder meer aan dat ook dit euvel tot volle tevredenheid wordt opgelost. Ik zou dit bedrijf zonder meer aanraden bij anderen, ze zijn betrouwbaar en solide en hebben een prettige benadering naar de klanten toe.
Reactie of foto toevoegen
“Staan voor je klaar”
Door Andries en Ria Dirkmaat op maandag 20 nov 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Wij, de fam. Dirkmaat, zijn heel erg tevreden over de service van keukencentrum Voortman. Dit is onze derde keuken die we bij Voortman hebben gekocht. Ook hier werden we weer zo goed begeleid als bij de vorige keren. Zelfs bij de kleine dingen die we vergeten waren te bestellen werden wij bijzonder snel en correct geholpen. Ook het plaatsen en afwerken werd op een prettige en fijne manier geregeld en gedaan door de monteur van Voortman. Ook bij problemen staan ze zeer snel klaar met een oplossing.
FOTO VAN ANDRIES EN RIA DIRKMAAT
De keuken
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijk”
Door Rhp van den hoogen op vrijdag 21 mrt 2014 '14 | vestiging Elst GLD
Ik heb eerder geschreven over de klantonvriendelijkheid bij Voortman Keukens in Elst [toevoeging Qasa: dit was op 14 maart 2013, deze ervaring is weer weggehaald op verzoek van Rhp van den Hoogen]. Intussen echter een zeer positief gesprek gehad met de bedrijfsleider in Elst, de heer Lieuwe Schouwstra. Een echt fijne gast, we hebben alles goed door kunnen spreken, problemen zijn opgelost en het vertrouwen is weer terug. Ik denk dat we net pech hebben gehad met een verkoper die hier inmiddels niet meer werkzaam is. Nu kunnen we ons weer verheugen op de prachtige nieuwe keuken. Gelukkig maar. Eind goed al goed.
Reactie of foto toevoegen
“Goede tips”
Door Jeannette Balk op maandag 17 dec 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben onze keuken hier gekocht en zijn zeer fijn geholpen door Henk de Vries. Hij heeft onze goede tips gegeven.
FOTO VAN JEANNETTE BALK
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Loois op dinsdag 12 jun 2018 '18 | vestiging Bunnik
Mooie keuken, goed geïnstalleerd en goede service.
FOTO VAN LOOIS
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima keukencentrum!”
Door Petra en Jaap van Zielst op zondag 26 jan 2014 '14 | vestiging Bunnik
Afgelopen zomer zomer hebben wij een keuken bij Voortman besteld en dat is heel goed verlopen. Een prima prijs/kwaliteitsverhouding, onderhandeling mogelijk. Zeer klantvriendelijk, waarbij wij ons niet onder druk gezet voelden. Alle afspraken zijn heel goed nagekomen, bedrijf is goed en snel bereikbaar. De levering is ook prima verlopen, montage is uitstekend uitgevoerd. We hadden 1 klacht, na een telefoontje kwam er snel een monteur die het gratis gerepareerd heeft. Kortom, wij raden Voortman zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Goede advisering”
Door Bekker op woensdag 13 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Mooie keuken, afgeleverd zonder tekorten,prima plaatsing,uitstekend advies van Dhr. R. Besseling (gevraagd en ongevraagd).
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Peter van Ziel op zaterdag 9 mei 2015 '15 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn goed geholpen door Henk de Vries. Er was absoluut geen spake van haastwerk en wel van meedenken over oplossingen. Ook de monteur Bert van Dam leverde keurig werk af. Ruimde netjes alles op . Op een paar kleine puntjes na was alles in een keer goed. De respuntjes zijn snel opgelost. Dit bedrijf is zeker een aanrader!
FOTO VAN PETER VAN ZIEL
Reactie of foto toevoegen
“TOP Keuken”
Door Ruud van Kraay op woensdag 25 dec 2013 '13 | vestiging Elst GLD
We zijn super tevreden over onze Voortman Keuken. Er wordt goed met je meegedacht, de prijs is goed, de communicatie is goed, afspraken worden nagekomen, de levering is op tijd, het plaatsen van de keuken is gedaan door een vakman Michel Oomen, kortom we zijn super tevreden over onze TOP keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Alles naar wens”
Door H. Schut op donderdag 14 jun 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
De keuken werd vrijwel zonder beschadigingen geleverd op afgesproken datum. De contacten tussen Voortman en mij verliepen naar wens.
FOTO VAN H. SCHUT
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Alles geregeld via Voortman”
Door Koen en Monique Roordink op dinsdag 29 mrt 2016 '16 | vestiging Elst GLD
Erg goed geholpen door Gerdine Dijkhuizen. Zeer attent, steeds goede communicatie, en de keuken is door de uitstekende montage en het schilderwerk exact geworden zoals ons voor ogen stond. Top planning. Alles geregeld via Voortman Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Hugo Ording op maandag 1 feb 2016 '16 | vestiging Elst GLD
Geweldig keuken van Voortman, Elst. Uitstekende meedenker Lennart Karels en stipt afgeleverd. De plaatsing door Henk is professioneel uitgevoerd, kortom een aanrader voor mensen die een keuken willen kopen en plaatsen. Hugo.
FOTO VAN HUGO ORDING
U keuken in de hoek met tegelvloer
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed bevallen”
Door B.W. van Gurp op zaterdag 13 okt 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een mooie keuken gekocht. We raden zeker Voortman aan bij anderen.

Aanvulling ontvangen 15 oktober 2018: Het plaatsen van de keuken heeft vorige week plaatsgevonden. De plaatsing door de monteur is ons zeer goed bevallen.
Reactie of foto toevoegen
“zeer klantvriendelijk en goed advies”
Door Familie Huiskamp op maandag 3 nov 2014 '14 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken van Voortman keukens. Zeer vriendelijk geholpen door Dhr. H. de Vries. Goed advies en zeker niet opdringerig, denkt mee. Afspraken worden goed nagekomen, levering prima. Prijs kwaliteit verhouding is goed. Kortom zeer prettige ervaring met Voortman keukens Apeldoorn.
FOTO VAN FAMILIE HUISKAMP
Reactie of foto toevoegen
“In 1 keer compleet”
Door Patrick Hanekamp op donderdag 15 okt 2015 '15 | vestiging Apeldoorn
Service top! Keuken in 1x compleet. Niet gezeurd om extra geld uit te laten geven, konden budget en wensen goed afwegen. Kookplaat was niet juist, een week later een nieuwe. Kortom een fijn bedrijf. Mooie keuken geworden!
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door van Hout op woensdag 8 aug 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn goed en prettig begeleid in het uitzoeken van de keuken en bijkeuken voor ons nieuwe huis. Tips, ideeën en mooie tekeningen mee naar huis, erg leuk!
FOTO VAN VAN HOUT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door Fam. Oude Middendorp op maandag 16 sep 2013 '13
Wij zijn helemaal tevreden over onze nieuwe keuken van Voortman Keukens, vanaf het begin tot het eind zijn alle afspraken nagekomen, de levering is prima verlopen, en kleine dingetjes die niet helemaal naar onze zin waren werden direct opgelost. Wij hebben Voortman bij kennissen aangeraden, die inmiddels ook tot volle tevredenheid met Voortman in zee zijn gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Alle vragen worden antwoord”
Door Familie Van der Hoek op maandag 16 sep 2013 '13 | vestiging Rijssen
Omdat de showrooms van Voortman Keukens en Budget Select Keukens in Rijssen naast elkaar zitten zijn we daar als eerste wezen kijken. Vanaf onze eerste stap in de showroom zijn wij bijzonder tevreden over de klantvriendelijkheid en de adviezen van Voortman. In samenspraak met onze adviseur hebben we een keuken uitgezocht die binnen ons budget past en die helemaal naar onze zin is. Wat ik ook heel prettig vond is dat - als ik vragen had over de bediening van de nieuwe apparatuur - ik even met hun kon bellen en dan gelijk antwoord kreeg.
Reactie of foto toevoegen
“Bouwnummer 108 Nijmegen”
Door Hernany & Carlijn op donderdag 20 jun 2013 '13 | vestiging Elst GLD
Bij ons nieuwbouw woning zat een waardecheque voor de keuken met als optie om het ook kasko te laten en zelf een keuken elders te zoeken. Na een eerste afspraak bij Voortman Keukens in Elst, waren we wel gecharmeerd van de aandacht en tijd die aan ons is besteed. Je begint notabene met een keuken te laten schetsen zonder dat je enig idee heb van kleur, grote, ruimte, inrichting etc etc. Na een aantal keren op en neer mailen, naar Voortman rijden, wegstrepen onderhandelen en toevoegen, zijn we tot een mooi resultaat gekomen. Prijs was ook zeker goed te doen. Blijf doorvragen en de kosten voor apparatuur doorvragen. Kan veel schelen. (Klantvriendelijkheid=TOP) De oplevering van ons huis is tot 2 keer toe vertraagd en ook hier is zeer professioneel mee omgegaan en flexibel. Dit was top geregeld door Voortman keukens. Na het monteren van de keuken moesten nog wat dingetjes geregeld worden en ook dit is zeer goed opgelost met ons contact persoon van Voortman. Al met al...Wij zijn een zeer tevreden klant. TIP voor als je met een keuken aan de slag gaat. Alle wijzigingen, neven afspraken en dergelijke zwart op wit vaststellen in een mail. voorkomt veel misverstanden. Dat hebben we voor een 99% procent gedaan en heeft zeker geholpen.
Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling voor nieuwe keuken”
Door D.J. Vos op donderdag 26 mei 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben dit voorjaar een nieuwe keuken gekocht bij de Voortman in Apeldoorn. Wij werden in de winkel heel vriendelijk ontvangen door Henk de Vries, die ons heel bruikbare adviezen gaf om een keuze te maken. Binnen nog diezelfde dag kregen wij een offerte met 3 d tekening toegezonden. Na nog een paar bezoeken en aanpassing van de prijs zijn wij tot overeenstemming gekomen. Begin mei is de keuken geplaatst door een vakman, alles keurig afgewerkt en alle verpakking werd meegenomen. Ondanks onze eis dat de bestaande betegeling gehandhaafd moest worden en de keuken hier op aan gepast moest worden, waar ook de monteur zijn vraagtekens bij had, is alles prima verlopen en tot onze volle tevredenheid afgewerkt. Wij kunnen dit bedrijf bij iedereen aanbevelen en ook hier valt over de prijs te praten.
FOTO VAN D.J. VOS
Nieuwe keuken bij bestaande tegels
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader midden in het land”
Door fam. Holleman op zaterdag 23 jan 2016 '16 | vestiging Bunnik
In de showroom kon je alles zien wat heel plezierig was. Ook werd het verschil in apparatuur uitgelegd en dacht de verkoper goed mee. Sommige kleine onderdelen werden nageleverd waardoor het geheel langer duurde. De service achteraf was heel goed. De monteur kwam gewoon zonder discussie. Kortom, voor een keuken die net even anders is dan een showroommodel, kun je uitstekend terecht bij Voortman. Een aanrader midden in het land.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Paul Box op donderdag 6 dec 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Keuken met apparatuur gekocht. Dit was na 9 jaar de tweede keuken die we hier kochten. Uitstekend geholpen met name de creativiteit in het vinden van oplossingen heeft geleid tot een prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer netjes geholpen”
Door A. van Bruggen op maandag 18 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Voortman en zijn zeer goed en netjes geholpen. De aflevering was zoals afgesproken op tijd en de montage is netjes gedaan. De keuken is in 1 keer in zijn geheel gemonteerd. ( er was niets manco / defect )
Reactie of foto toevoegen
“Ziet er prachtig uit”
Door Sylvia op donderdag 20 dec 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een mooie witte keuken gekocht. Goede tips van de adviseur ontvangen, hij dacht echt met ons mee. De keuken is naar tevredenheid geplaatst en ziet er prachtig uit. De volgende keer gaan we zeker weer naar Voortman Keukens in Apeldoorn toe.
FOTO VAN SYLVIA
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed - ruime keus”
Door Peter Vos op woensdag 31 dec 2014 '14 | vestiging Elst GLD
Ik ben netjes geholpen. Goed meegedacht in wat ik wou hebben. Service en naservice was ook goed opgelost. Eerste tekening was wat minder toen ik in de oriëntatiefase was. Maar toen ik beter wist wat ik wou is er een mooie nette keuken voor mij bedacht.
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door AGW Achtereekte op zondag 21 jun 2015 '15 | vestiging Apeldoorn
We waren op zoek naar een aangepaste keuken en kwamen terecht bij Voortman keukens. Hier zijn we heel goed geholpen en voorgelicht wat wel en niet mogelijk is. De verkoper heeft heel goed met ons meegedacht en daarom hebben we nu een keuken die ons zeer goed bevalt.
FOTO VAN AGW ACHTEREEKTE
Reactie of foto toevoegen
“Al met al erg tevreden”
Door W. Karsten op zondag 16 aug 2015 '15 | vestiging Apeldoorn
Na een aantal jaren van wikken en wegen, dan toch de knoop doorgehakt voor de aanschaf van een nieuwe keuken. De doorslag om bij Voortman een keuken te kopen was tweeërlei: de prijs-/kwaliteit verhouding en de goede referenties. De monteur was prima op tijd op de afgesproken datum, echter zoals bij veel keukens gaat er altijd wel iets mis. De afzuigkap was zwaar beschadigd, toen deze uit de verpakking werd gehaald. Voor de rest geen noemenswaardige problemen. De afzuigkap zou een andere keer geplaatst gaan worden, echter ging dat niet helemaal volgens wens. De derde afspraak behelsde nog wat laatste opleverpunten. De servicemonteur heeft deze tot mijn volle tevredenheid aangepakt en opgelost. Al met al ben ik erg tevreden met mijn nieuwe Voortman keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Erg plezierig”
Door H.W. van den Ende op donderdag 30 apr 2015 '15 | vestiging Elst GLD
Uiterst plezierig en efficiënt geholpen bij het uitzoeken van een keuken, in verband met opleveringsdatum werd uiterste inspanning gedaan om op gewenst tijdstip te leveren wat ook, lukte, de keuken werd keurig gemonteerd, goede service daarna, vriendelijke mensen, afspraken worden nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam R. Broekhuis op zondag 21 jun 2015 '15 | vestiging Apeldoorn
Vorige week is onze nieuwe keuken geplaatst. We zijn fijn geholpen en geadviseerd door Henk de Vries. Alles prima geregeld en op elkaar afgestemd. Er moesten ook leidingen worden verlegd. Wij zijn erg tevreden en kunnen iedereen aanraden een keuken bij Voortman te kopen.
FOTO VAN FAM R. BROEKHUIS
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over de service”
Door Floor van Doorn op zondag 21 aug 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Tijdens onze gesprekken in de showroom zijn we prettig, goed en kundig geholpen door Henk de Vries. Hij wist onze opmerkingen, wensen en vragen om te zetten in een mooi ontwerp voor onze keuken waarbij hij goed met ons mee dacht en slimme suggesties had. Ook na plaatsing van onze keuken zijn wij tevreden over de service van Voortman keukens.
FOTO VAN FLOOR VAN DOORN
Keuken met keukeneiland
Reactie of foto toevoegen
“Aangeraden bedrijf”
Door fam. Bresser op maandag 18 mei 2015 '15 | vestiging Apeldoorn
Zeer blij zijn wij met de keuken die wij via Voortman besteld hebben. We zijn goed geholpen door Henk de Vries. Er waren enkele praktische probleempjes maar daar had hij goede oplossingen voor. De keuken zelf is begin maart geplaatst. op een gedeukte plank (welke meteen weer nabesteld werd) na is alles in goede staat bezorgd en door kundige monteurs in elkaar gezet. Wat ons betreft is Voortman een aanrader voor een ieder die een nieuwe keuken zoekt.
Reactie of foto toevoegen
“Alle medewerking”
Door Dick ten Harkel op zaterdag 12 mei 2018 '18 | vestiging Rijssen
Een nieuwe keuken gekocht met de mogelijkheid om te zitten met ons tweeën. Hebben zeer goed advies gehad vonden t beetje vreemd dat we deel zelf moesten schilderen maar hebben daar alle medewerking gehad zodat ik alles heb kunnen voorbewerken met een zeer fraai eindresultaat.
FOTO VAN DICK TEN HARKEL
Zeer fraai eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Madat Jeremian op donderdag 17 nov 2016 '16 | vestiging Bunnik
We hebben paar maanden geleden onze keuken gekocht bij Voortman. We zijn geholpen door Gerben ter Maat | Keukenadviseur. Gerben heeft ons heel goed geholpen met uitkiezen van kleur, samen stellen van keuken onderdelen en de apparatuur. We zijn super blij. Gerben bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klanten”
Door W. de Bruin op dinsdag 3 mei 2016 '16 | vestiging Elst GLD
Wij hadden een voucher bij ons nieuwbouwhuis gekregen en zijn hierdoor uitgekomen bij Voortman in Elst. Gerdine van Dijkhuizen heeft ons werkelijk uitstekend geholpen bij het samenstellen van onze ideale keuken. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat en dat is te danken aan het advies van Gerdine over vooral de kleuren en de indeling. Ze speelde in op de ideeën die we al hadden en kwam zelf ook met inbreng die ons heeft geholpen keuzes te maken. We konden ook altijd eenvoudig contact opnemen voor vragen of met nieuwe ideeën. Gerdine is makkelijk in de omgang, wat ervoor zorgt dat de gesprekken prettig verliepen en dat we ons gehoord en begrepen voelden. Het was voor ons een goede ervaring. De installateurs waren zeer ervaren mannen en dat zie je terug in de afwerking. Ze hebben zelfs gehoolpen met onderdelen die niet via Voortman gelverd werden. Er was één onderdeel niet meegekomen en daardoor moest er iemand terug komen. We werden hierover keurig op de hoogte gehouden en toen het onderdeel er was heeft de installateur ook de plinten verder op maat afgewerkt. De vloer was namelijkl later pas gelegd dan dat wij de keuken hadden laten komen. Wij zijn al met al zeer tevreden klanten en hebben daarom de moeite genomen om de beoordeling te plaatsen!
Reactie of foto toevoegen
“Goede en deskundige dienstverlening”
Door Cheryl Ribeiro op donderdag 22 nov 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
We hebben een SieMatic keuken gekocht. Van aankoop tot plaatsing is alles uitstekend verlopen en waren alle processen zeer goed op elkaar afgestemd door Voortman. Enorm tevreden met de zeer goede en deskundige dienstverlening.
Reactie of foto toevoegen
“Mijn vrouw is ook helemaal blij”
Door A. Rozendaal op woensdag 2 okt 2013 '13
Alhoewel we ook bij andere keukenleveranciers hebben gekeken om te kunnen vergelijken zijn wij, ook gezien eerdere ervaringen, toch weer voor onze nieuwe keuken bij Voortman uitgekomen. Over de klantvriendelijkheid en de service niets dan lof, er waren bij de levering wat frontjes verkeerd om geleverd, maar na 1 telefoontje werd dat tot volle tevredenheid opgelost. Ik ben ervan overtuigd dat zij alles doen - mits in het redelijke natuurlijk - om tevreden klanten te hebben en te houden en zowel mijn vrouw als ik zijn helemaal blij met onze nieuwe keuken van Voortman.
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed meegedacht”
Door fam. de Graaf op zaterdag 14 jan 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Na alle "keukens in Duitsland zijn goedkoper" verhalen hebben ook wij Kuechenland in Nordhorn bezocht. En ja, alle verhalen kloppen. Super geholpen en een hele strakke prijs voor een prachtige keuken met goede apparatuur. En ook lekker gegeten. Maar op voorhand hadden wij besloten onze offerte juist ook tegen een Nederlands bedrijf aan te houden. Zo zijn wij eind december terecht gekomen bij Voortman keukens in Apeldoorn waar wij geholpen werden door Henk de Vries. En ook in Apeldoorn soep met brood. Henk is erg ervaren en is duidelijk gepokt en gemazeld in de keukenwereld. Henk heeft ons meer dan uitstekend geholpen. Henk tekende voortvarend, gaf tips en leverde ook nog eens prachtige tekeningen af. Het advies van Henk heeft uiteindelijk geleid tot aanpassingen en ook verbeteringen in onze oorspronkelijke inrichtingsplannen. Daar zijn wij achteraf erg blij om. Voor wat betreft de prijs hebben wij nu een nog "dikkere" keuken als in Duitsland voor dezelfde prijs, met gebruikmaking van gelijkwaardige materialen (overigens ook Duits) en gelijke apparatuur. Natuurlijk moet je daar zelf ook je best voor doen en ook Voortman keukens heeft de opdracht zeker niet voor niets gekregen. Maar voor een goede deal hoef je dus niet perse naar Duitsland.In januari wilden wij nog een kleine aanpassing aan de keuken doen. Deze aanpassing is direct verwerkt op kosten van Voortman keukens. Wij zijn dus uitermate tevreden en een ieder moet zelf beslissen waar hij of zij de keuken besteld. Maar het kan dus ook gewoon in Nederland. Henk, bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau voor verkoop plaatsing en afhandeling”
Door Sweder Bosch op donderdag 13 jul 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Voor ons de eerste ervaring van deze firma. Op een verjaardag een jaar geleden kregen wij de tip om eens in Apeldoorn te gaan kijken. Het moment dat wij binnen kwamen en ontvangen werden door Henk de Vries voelde direct goed. kijk maar even rond hoor, als u wat wilt weten dan zit ik daar. Een hele fijne binnenkomer. Na een half uur gelopen te hebben hadden wij inderdaad wat vragen en die werden op een ontspannen manier beantwoord. Zeer vakkundig met hele goede , en wat nu blijkt, waardevolle tips. De keuken werd volgens planning (ruim van te voren bekend) geplaatst. Door twee oude rotten in het vak, ook zeer vakkundig en afkomstig uit Deventer. Zeer attent en heel fijn werkend. Het graniet is opgemeten bij de plaatsen van de keuken en werd 3 weken later geplaatst. Eerst was het later, maar Henk de Vries heeft het via planning geregeld dat het voor mijn planning beter uitkwam om het een paar dagen eerder te plaatsen. Heel fijn dat ook in deze face met je meegedacht wordt. kortom, als ik een volgende keer weer een keuken zou kopen dan zou ik zeker weer naar Voortman keukens gaan. Al vele familieleden en vrienden is enthousiast en weet Voortman te vinden. Chapeau voor de verkoop, plaatsen en afhandeling. Sweder en Tineke Bosch uit Ermelo, zeer tevreden kopers!
Reactie of foto toevoegen
“Weet alles in keukenland”
Door IJsselstein op vrijdag 16 dec 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Het begon met appeltaart en koffie, maar dat zegt nog niks;). Maar Henk de Vries weet alles in keukenland en dat merk je gelijk. Van A-Z begreep hij onze wensen en dat heeft onze droomkeuken gerealiseerd. Henk bedankt, ook de monteur bedankt voor de strakke aflevering.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan geslaagd”
Door Familie R.Meeuse op woensdag 17 mei 2017 '17 | vestiging Rijssen
Zelf ontwerp gemaakt en na wat tips van Jesse en Arno overgegaan tot bestellen . Ze denken goed mee en kijken helemaal niet raar op als je bepaalde zaken zelf wilt regelen. We wilden een granieten eiland van 316x120 uit een stuk en uiteindelijk zijn we bij Voortman meer dan geslaagd voor het keukenmeubilair! Zelf geplaatst dus vandaar dat er nog wat afwerkpuntjes zijn.
FOTO VAN FAMILIE R.MEEUSE
Keuken met granieten eiland
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Henk Bons op woensdag 2 okt 2013 '13
Omdat Voortman Keukens Zeist goed bekend staat en de prijzen er redelijk zijn, ben ik, na hier en daar rondgekeken te hebben bij andere showrooms, met hun in zee gegaan. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen en de service is prima. Ik heb een aantal keren met Jos, de verkoper die mij heeft geadviseerd en mijn contactpersoon is, gebeld voor kleine dingetjes zoals een kapot lampje en een slecht werkend scharniertje. Het is veel waard dat je niet van het kastje naar de muur wordt gestuurd maar dat alles binnen de kortste keren tot volle tevredenheid wordt opgelost. Inmiddels heb ik ook al een kennis naar Voortman doorgestuurd die ook bij hun gekocht heeft. Wat mij betreft, niets dan lof voor Voortman.
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Wilma Kleiboer op donderdag 31 jan 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Ik heb een keuken gekocht en ben bijzonder tevreden. De verkoopster was deskundig, kon me verrassen met dingen waarvan ik het bestaan niet kon vermoeden en ze was altijd bereikbaar voor vragen en kleine aanpassingen van het plan. De medewerker die kwam inmeten gaf ook goede adviezen voor de afwerking. De installatie en montage van de keuken verliep ook bijzonder goed en plezierig. De monteur was vriendelijk en behulpzaam en werkte snel en netjes.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Wim van Amerongen op zaterdag 15 dec 2018 '18 | vestiging Elst GLD
Bij Voortman te Elst (Gld.) een kookeiland en een Quooker gekocht. De levertijd was vrij lang, ruim 4 maanden, maar het resultaat was uitermate bevredigend. Marco Buitendijk heeft goed met ons meegedacht en geadviseerd. Het kookeiland is op exact dezelfde wijze uitgevoerd als het bestaande Voortman keukenblok. We waren ook uitermate tevreden over de wijze waarop de monteur alles heeft geplaatst. Al met al chapeau voor Voortman ! Een aanrader dus.
FOTO VAN WIM VAN AMERONGEN
Kookeiland
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal naar wens”
Door Scherrenburg op donderdag 3 okt 2013 '13
Drietal keukenzaken bezocht: bij Voortman vakkundig geholpen en de verkoper dacht met me mee, daarom ben ik met hun in zee gegaan. Ik heb de keuken zelf gemonteerd. Maar ik durfde het niet aan om ook granieten aanrechtblad zelf te doen. Voor Voortman was het geen enkel probleem om een monteur langs te sturen om daarbij te helpen (tegen een schappelijke prijs). Toen ik bij de levering bemerkte dat er een onderdeel ontbrak heb ik even gebeld, het werd direct nageleverd. Uitermate tevreden met keuken en service van Voortman.
Reactie of foto toevoegen
“Top!,,,”
Door H. Van den Berg op zaterdag 18 okt 2014 '14 | vestiging Apeldoorn
In 2000 hebben wij een keuken gekocht bij Voortman Keukens in Apeldoorn. Zelfs nu, na 14 jaar, ben ik nog super tevreden over onze keuken. Ik zou niet weten wat ik zou willen veranderen aan onze keuken. Buiten de service en klantvriendelijkheid hebben ze ons ook geholpen om onze keuken zo efficiënt en gebruiksvriendelijk te ontwerpen. Kortom.....bij Voortman Keukens moet u zijn voor uw keuken. Nu was onze kookplaat aan vervanging toe en kwamen we weer in contact met Voortman om een nieuwe te bestellen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geleverd”
Door Mark Meenhuis op woensdag 30 mei 2018 '18 | vestiging Rijssen
Dit is nu de 2de keuken die we bij Voortman gekocht hebben, wederom goed geholpen door een deskundige en vriendelijke verkoper. De jonge verkoper beschikte over zeer veel kennis en gaf goede adviezen, geen gepush en goed kunnen onderhandelen over de prijs. In de nette, uitgebreide showroom kun je genoeg ideeën opdoen. De service-afdeling is ook zeer goed, dit uit ervaring met onze oude keuken. Kortom, wij zijn dik tevreden met onze nieuwe keuken en zullen Voortman Keukens te Rijssen zeker aanraden!
FOTO VAN MARK MEENHUIS
Keuken met eiland
+ Toon extra foto van Mark Meenhuis
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Leerkes op woensdag 23 jan 2019 '19 | vestiging Rijssen
Wij hebben een nieuwe keuken aangeschaft. Er wordt heel goed met de klant meegedacht. Vanaf binnenkomst tot aan de plaatsing en de service erna was uitstekend. Kan iedereen aanraden hier een keuken aan te schaffen!
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelen”
Door Fam. Van Essen, Epe op dinsdag 23 jun 2015 '15 | vestiging Apeldoorn
We hebben XL keuken gekocht. Een hoekkeuken. We zijn deskundig geadviseerd door de heer Besselink. Keurig geplaatst door Geurt. Service correct uitgevoerd door Peter. We kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geregeld”
Door G. de Jong op woensdag 27 mrt 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
We hebben een showroom keuken gekocht die naar alle tevredenheid is geplaatst. In de showroom zijn we goed geholpen en tot in de details van adviezen voorzien. Erg prettig! Ook de after sales is goed geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Wij zijn erg tevreden.”
Door P.Weijman op vrijdag 14 nov 2014 '14 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben vorig jaar onze keuken bij Voortman gekocht in Apeldoorn. Wij zijn erg goed geholpen. We hebben goed advies gehad van de verkoper. Hij heeft ons erg goed geholpen bij het kiezen van de opstelling van de keuken. Wij zijn erg tevreden over de klantvriendelijkheid, advies en service. Voor een volgende keuken gaan we zeker weer naar Voortman terug.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Fam Heemskerk op maandag 9 jul 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben twee maanden geleden een keuken van het merk Ballerina gekocht bij Voortman. Geholpen zijn wij door Roland Besselink. Wat een service en strakke planning. Waar er in het verleden altijd wel iets fout ging bij het bestellen/en of plaatsen van een keuken, ging hier alles fantastisch. Als wij ooit weer een nieuwe keuken uit gaan zoeken zullen we zeker weer naar Voortman gaan. Roland nogmaals bedankt voor het meedenken en je kundigheid!
FOTO VAN FAM HEEMSKERK
Ballerina keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam Boekelder op zaterdag 8 okt 2016 '16 | vestiging Rijssen
Wij hebben bij Voortman keukens een keuken gekocht. Wij zijn erg tevreden over het resultaat. Wij zijn fijn geholpen en geadviseerd door de verkopers en de monteurs hebben de keuken netjes gemonteerd en afgewerkt.
FOTO VAN FAM BOEKELDER
Keukenresultaat
Reactie of foto toevoegen
“uitstekende service”
Door theo plattel op donderdag 7 aug 2014 '14 | vestiging Apeldoorn
Voortman keukens levert een uitstekende service, na 6 jaar problemen met mijn vaatwaaser, via Voortman in contact gekomen met een specialist die de vaatwaaser heeft gerepareerd binnen 30 minuten. meer dan de helft van de kosten zijn door Voortman vergoed ondanks het feit dat de garantie al lang was verlopen. als klant van Voortman ontvang je dus een uitmuntende service en zeer goede kwaliteit. Ze denken ook goed met je mee en bieden je goede oplossingen.
Reactie of foto toevoegen
“Praktisch mooi en strak”
Door Familie Dekker op maandag 9 jul 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een keuken gekocht bij Voortman keukens in Apeldoorn in kunnen dit bedrijf aanbevelen! Onze adviseur was Manon Nijkamp en hebben we als zeer prettig ervaren. Goede ideeën en niet opdringerig. Ook de service daarna i.v.m. een beschadigd kastje is perfect opgelost! Dagelijks genieten we van een zeer praktische en mooie strakke keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal goed”
Door Jaap Davelaar op dinsdag 6 jan 2015 '15 | vestiging Elst GLD
Na 19 jaar toe aan nieuwe,keuken waarin alles zit wat we wilden en op de juiste hoogte en onder handbereik. In Elst prima geadviseerd onze wens was: neem de tijd iedere keer zie je weer wat je weer meenam naar het totaal plaatje. We hebben 3D tekening gekregen en alles is precies zo uit gekomen. Keuken is door Voortman ingemeten en hoewel er nog veel moest worden weg gebroken paste hij perfect. We wilden graag alles in één hand te houden, zowel het elektra gedeelte (inductie) als het tegelwerk, verlichting en stukadoren alles door dezelfde vakman. Wij hadden gelukkig tijd: uitbreken, leidingen verleggen, nieuwe meterkast plaatsen, stuken en andere bouwkundige aanpassingen duren langer dan 3 dagen! Ook met de apparatuur hebben we alles geregeld via Voortman. Levering was ruim van tevoren aangekondigd, een dag ervoor kon zelfs de tijd worden aangegeven.
Wij zijn dan ook weer dik tevreden en laten met trots aan iedereen de keuken zien.
FOTO VAN JAAP DAVELAAR
Dit heet compact
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Bert en Janet Schakelaar op zaterdag 28 jan 2017 '17 | vestiging Rijssen
Bij Voortman in Rijssen zeer goed en vakkundig geholpen. Arno Arends kwam met goede adviezen wat door ons erg op prijs werd gesteld. De levering, monteren en de nazorg is prima verlopen. Ook de monteur die onze keuken gemonteerd heeft was TOP!
Reactie of foto toevoegen
“Hartstikke goed”
Door Fam Last op woensdag 24 apr 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Mooie keuken gekocht bij Voortman Apeldoorn. Zeer tevreden over de gehele gang van zaken.
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader voor iedereen!”
Door Fam. Vlastuin op zaterdag 15 nov 2014 '14 | vestiging Apeldoorn
Een mooie, betaalbare keuken gekocht bij Voortman Keukens in Apeldoorn. Onze indruk was al gelijk goed. Klantvriendelijk personeel, naar alle wensen wordt geluisterd en meegedacht naar oplossingen. Hierdoor hebben wij nu een keuken waar wij superblij mee zijn! Een echte aanrader voor iedereen!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. van Ginkel op maandag 7 mrt 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Super tevreden over Voortman keukens. Goede begeleiding, adviezen en tips door Henk de Vries waren voor ons bepalend om bij Voortman een keuken te kopen. Na oriëntatie bij diverse andere bedrijven, gekozen voor Voortman keukens. Prettig contact met Henk gedurende hele traject. Zeer positief over de professionele installatie van de keuken,door twee vakmannen. Niets misgegaan bij levering of plaatsing! Kortom wij zijn zeer tevreden!
FOTO VAN FAM. VAN GINKEL
Moderne keuken met apart kookblok
Reactie of foto toevoegen
“Naar wens verlopen”
Door Jan Post op zaterdag 18 jun 2016 '16 | vestiging Rijssen
Eind 2015 een keuken gekocht. De verkoper, dhr. Jelle Seppenwoolde, heeft ons uitstekend geholpen. Dringt niets op, legt geen druk en geeft uitstekende adviezen. Alle afspraken worden nagekomen door Voortman Keukens. In mei 2016 is de keuken geplaatst door bijzondere prettige mensen. Alles is naar wens verlopen. Al met al zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Fam beldman op donderdag 31 mei 2018 '18 | vestiging Rijssen
We zijn erg blij met de keuken!!!.....bij het uitzoeken van de keuken werd er veel tijd en aandacht aan besteed. Er werd goed meegedacht en de wens van de klant staat voorop..de service is top! Dit is de 3e keuken die we bij voortman keukens hebben uitgezocht.
FOTO VAN FAM BELDMAN
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door H.K. de Vries op woensdag 14 mrt 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij werden door uw medewerker R.Besselink hartelijke ontvangen en hebben een komplete keuken gekocht.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Ralf Wolthuis op donderdag 19 apr 2018 '18 | vestiging Rijssen
Ik heb bij Voortman keukens een nieuwe keuken gekocht. Ik ben erg goed geholpen door Gerhard. Hij kwam met verfrissende ideeën door zijn ervaring en nog belangrijker, hij luisterde naar mij. De installatie werd perfect uitgevoerd, onvoorziene omstandigheden zijn zonder problemen opgelost. Kortom, Voortman is een aanrader om een nieuwe keuken te kopen!
FOTO VAN RALF WOLTHUIS
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanvulling op keuken”
Door Jacq op vrijdag 4 jan 2019 '19 | vestiging Rijssen
Geweldig geholpen! Heel goed meegedacht, zijn zelfs komen kijken naar de oude situatie om compleet beeld te krijgen. Geholpen door Moniek, zeer gedreven enthousiast en prettige snell communicatie via app
FOTO VAN JACQ
Lange keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Fam. Lagemaat op donderdag 19 apr 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Onze keuken bij Voortman Apeldoorn gekocht. Keurig geholpen, vakkundig personeel, vriendelijk, afspraken worden keurig nagekomen en de keuken is goed gezet!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Door van den Berg op vrijdag 12 aug 2016 '16 | vestiging Bunnik
In de showroom in Bunnik rustig en netjes geholpen! Ons nieuwbouw project was ook verbonden aan Voortmankeukens en ze waren goed op de hoogte. Ook contact verder liep soepel. Keuken is foutloos geplaatst door 2 nette en vriendelijke monteurs! echt zeer te spreken!
FOTO VAN VAN DEN BERG
Nieuwbouwkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Louise Janssen op dinsdag 28 jul 2015 '15 | vestiging Elst GLD
Dit voorjaar bij Voortman keukens te Elst onze nieuwe keuken gevonden. Super goed geholpen door de heer Quint Busser, al zijn tips en adviezen klopten. Prachtige landelijke keuken, mooie afwerking, goede service.
FOTO VAN LOUISE JANSSEN
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatst keuken”
Door J. Aarnoudse op donderdag 31 jan 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Voor wie er op zoek is naar een mooie keuken, dan is Voortman Keukens het juiste adres! Wij kregen het juiste advies, een keuken naar onze smaak en alles wat daarbij komt kijken. Er word ruim te tijd genomen te kijken wat de mogelijkheden zijn. Kortom, een zeer fijne winkel! Roland Besselink, bedankt voor je tijd en hulp bij het uitzoeken! We zijn erg blij met het eindresultaat. (Foto komt nog)
Reactie of foto toevoegen
“Waar voor het geld”
Door Leon Quaedackers op donderdag 22 okt 2015 '15 | vestiging Bunnik
Wij waren op zoek naar een moderne keuken die moest gaan passen in de aanbouw (3,5 x 5) van ons nieuwe huis en na 2 gesprekken met Jos Witvliet waren onze ideeën vakkundig, praktisch en smaakvol vertaald in een plan - dat ook nog eens paste in ons budget. De installatie verliep bijzonder prettig en de oplevering & nazorg waren helemaal top! Voortman biedt wat ons betreft niet alleen waar voor zijn geld, maar geeft ook een geweldige service en dat verdient een dikke pluim.
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Hanneke Zondag op woensdag 25 mrt 2015 '15 | vestiging Elst GLD
Voor advies over vlekken op mijn werkblad ben ik naar Voorman Keukens in Elst gegaan. Daar ben ik (zoals altijd) weer goed geholpen door Gerdine. Na contact met de leverancier, het juiste advies gekregen, want mijn werkblad is weer vlekvrij. Bedankt voor de goede service en het juiste advies!
Reactie of foto toevoegen
“Strakke keuken”
Door Esther van der Leeden op woensdag 6 jul 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Mijn mooie keuken komt bij Voortman Keukens Apeldoorn vandaan. De verkoper (Henri) dacht mee met mijn wensen en daar kwam een mooi ontwerp uit voort. Een hoogglans witte keuken met koof voor spotjes. De koof is ook om de koelkast en vriezer heen gebouwd en daardoor is de keuken extra strak geworden. Het grijze composieten keukenblad is ook helemaal naar wens. Kortom; zeer tevreden over het ontwerp, de levering, service en de realisatie van mijn droomkeuken!
FOTO VAN ESTHER VAN DER LEEDEN
Hoogglans wit met koof voor spotjes
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Marloes op woensdag 24 feb 2016 '16 | vestiging Bunnik
Onlangs hebben wij een keuken gekocht bij Voortman. Hij is inmiddels gemonteerd en we zijn er erg blij mee. Bij de levering waren er een paar puntjes niet helemaal in orde, maar alles is keurig en in overleg opgelost! We zijn dus erg tevreden over de service.
Reactie of foto toevoegen
“Altijd meedenken”
Door Paul & Natasja op vrijdag 1 sep 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Gelijk geholpen zoals ik geholpen wilde worden. Niet eerst (zoals bij andere keukenwinkels) drie afspraken voordat er een tekening gemaakt werd en een offerte kwam, maar direct bij binnenlopen (gelukkig was het rustig) de deur uit met een prachtige tekening en offerte. Altijd meedenken in mogelijkheden. Goeie prijs kwaliteitverhouding! En prima service.
FOTO VAN PAUL & NATASJA
REACTIE VAN ILHEM
wat een een fantastische keuken, mag ik vragen welke frontjes jullie hebben uitgezocht? wij twijflen tussen hoogglans gelakt en hoogglans kunststof. hartelijk dank
Reactie of foto toevoegen
“Gewoon goed”
Door Familie: Averesch op woensdag 16 aug 2017 '17 | vestiging Rijssen
Gewoon heel goed vanaf het uitzoeken tot en met het plaatsen van de keuken dik tevreden.

Eerdere ervaring van 1 april 2017: Keuken gekocht in Rijssen prima ontvangst goede informatie over apparatuur en keukens. Compliment voor verkoper Gerhard Koster. Uitstekende informatie over het gebruik van de nieuwe keuken incl. apparatuur. Nu het plaatsen en installeren van de keuken in juli nog.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Rik Boersma op maandag 10 okt 2016 '16 | vestiging Rijssen
Van begin tot eind duidelijk tegen elkaar geweest. Over zowel het ontwerp, apparatuur en prijs. Adviseur Pieter Hop heeft na goed luisteren een eerste tekening gemaakt. Materiaal in een keer juist en daarna dus niet meer hoeven aan te passen. Super!
FOTO VAN RIK BOERSMA
Keuken in een keer goed
Reactie of foto toevoegen
“Bevalt zeer goed”
Door J van Zandbergen op vrijdag 23 nov 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Erg blij met onze keuken en goed geholpen door Henk de Vries

Aanvulling ontvangen 26 november 2018: De keuken is geleverd en bevalt ons zeer goed.
FOTO VAN J VAN ZANDBERGEN
Reactie of foto toevoegen
“Projectleverancier”
Door RFW op woensdag 3 jul 2013 '13
Voor ons nieuwbouw project in Eindhoven was door de aannemer Voortman Keukens Eindhoven gekozen als de keukenboer waar we terecht konden. De aannemer heeft heeft een goede keus gemaakt. De verkoper was goed op de hoogte van het project en kon ons ook van alles vertellen over onze woning. We hebben er een mooie keuken uitgezocht die perfect op onze wensen aansloot. De prijs paste goed in ons budget en hebben zelf de kleur van de keuken nog mogen veranderen omdat we een andere vloer hadden uitgezocht.
Inmiddels is de keuken in ons nieuwe huis geplaatst en het is een plaatje. Ik raad daarom dus ook Voortman Keukens Eindhoven zeker aan voor het kopen van een nieuwe keuken. Kennis van zaken, klantvriendelijk en de prijs/kwaliteitverhouding is ook goed.
Reactie of foto toevoegen
“Super bedrijf”
Door M. op donderdag 21 dec 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Echt een super bedrijf! We werden vriendelijk ontvangen, kregen goed advies en een duidelijk beeld van de mogelijkheden in onze keukenruimte door de vrouwelijke verkoopster. Uiteindelijk ook een prachtig aanbod ontvangen! De montage verliep soepel. Goede monteur met jarenlange ervaring wat wij als erg prettig hebben ervaren. Voortman; bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Ook dit keer fantastisch”
Door Hans op woensdag 3 jul 2013 '13
Ook dit keer zijn we bij Voortman geslaagd en is de keuken helemaal naar wens. Henk heeft ons daarbij enorm geholpen, we zijn weer blij met onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Jan Schrijver op maandag 17 dec 2018 '18 | vestiging Rijssen
Alles is enorm goed verlopen. Hebben voor de tweede keer voor Voortman Keukens gekozen en dit is wederom super bevallen. Zowel verkoopster Monique en de Monteur Peter waren super. Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen met afzuigkap”
Door fam zoet uit Nunspeet op donderdag 21 apr 2016 '16 | vestiging Rijssen
Voortman uit elburg heeft ons geholpen toen die tijd! Ze hebben ons toen super goed geholpen! Ze hebben bij ons een nieuwe afzuigkap van whirlpool gemonteerd. waar wij heel blij mee zijn en heel veel plezier van hebben. want zonder afzuigkap kun je niet koken!
FOTO VAN FAM ZOET UIT NUNSPEET
Afzuigkap van whirlpool
Reactie of foto toevoegen
“Pronkstuk”
Door A. Dannenberg op donderdag 21 dec 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Afgelopen zomer bij Voortman Keuken Apeldoorn geweest.Toen ik nog maar net binnen was, had ik direct een warm gevoel. Er hing een gezellige sfeer. We zijn erg goed geholpen door een erg leuke en sympathieke medewerker. Hij wist echt heel goed waar hij het over had en dacht echt mee met ons om de keuken ze praktisch mogelijk in te richten en daarbij werd onze smaak ook helemaal toegepast. Toen de prijs op tafel werd gelegd, waren we er meteen uit want deze kwaliteit keuken, deze inrichting en deze verkoper kom je nergens meer tegen en dus hebben we direct een handtekening gezet. En misschien zijn ze dan een paar honderd euro duurder dan de ander maar hier had ik direct een fijn en warm gevoel. De keuken is inmiddels geplaatst en is voor ons echt een pronkstuk geworden. Onze aanraden, ga naar Voortman Keuken Apeldoorn toe want daar slaag je gegarandeerd.
Reactie of foto toevoegen
“goed bedrijf”
Door Frank op vrijdag 24 mei 2013 '13 | vestiging Apeldoorn
Voor onze niewbouwwoning in apeldoorn hebben we meerdere keukenbedrijven bezocht. Bij voortman uiteindelijk geslaagd. verkoper nam alle tijd, en zette ons ( in vergelijking bij andere keukenbedrijven ) niet onder druk. Na 3 showroom bezoeken hebben we daar een mooie keuken samengesteld ( 3-d programma is echt mooi ). Vorige maand is onze keuken opgeleverd. bij de montage bleek een deurtje beschadigd te zijn, maar dit was met 3 weken verholpen. Ik kan het bedrijf zeker aanraden. Fam. Lodewijk
Reactie of foto toevoegen
“Erg goede ervaring”
Door Holger Tans op vrijdag 12 feb 2016 '16 | vestiging Elst GLD
Erg goede ervaring met de keuken die ik voor mijn nieuwe huis heb gekocht. Aanrader! Installatie ging ook heel erg snel en netjes. Alles in een heel kort tijdsbestek gepland en alles verliep op rolletjes! Zeer goed en geduldig geholpen door Gerdine Dijkhuizen!!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Voortman Keukens
aApeldoorn (162 ervaringen), Vlijtseweg 210, 7317 AN Apeldoorn, tel 055 - 522 19 77
bBunnik (32 ervaringen), Rumpsterweg 8b, 3981 AK Bunnik, tel 030 - 692 27 34
cElst GLD (41 ervaringen), Aamsestraat 44, 6662 NJ Elst , tel 0481 - 37 79 46
dRijssen (49 ervaringen), Nijverheidsstraat 40, 7461 AE Rijssen, tel 0548 - 53 55 55
eSteenwijk (7 ervaringen), Koematen 12, 8331 TK Steenwijk, tel 0521 - 51 58 13
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.