Feedback
9,4

Voortman Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.voortmankeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Voortman Keukens
Van harte welkom bij Voortman Keukens. Al meer dan 40 jaar weten kritische keukenkopers onze ruime, sfeervolle showrooms te vinden. Bij Voortman Keukens treft u de keuze, kwaliteit, aandacht én service die u zo graag ziet bij uw keukenleverancier. Wij doen ons uiterste best om aan ál uw verwachtingen te voldoen. Of beter nog: te overtreffen. Want een tevreden klant krijg je niet zomaar, die moet je echt verdienen.

Op deze pagina en onze website www.voortmankeukens.nl vindt u een voorproefje van onze uitgebreide keukencollectie. Maar uw droomkeuken kiest u waarschijnlijk niet vanaf een foto. U wilt 'm zíen, en 'voelen'. Daarom vindt u in onze moderne showrooms meer dan 100 keukenopstellingen in alle stijlen, van landelijk tot tijdloos design én in alle prijsklassen. En wilt u even bijkomen van al die indrukken? Neem dan plaats op ons Kookplein, waar wij u verwennen met een heerlijk kopje koffie. Zo kunt u zich in alle rust oriënteren.

Wilt u eerst thuis op uw gemak onze keukens bekijken? Vraag dan hier ons bijzondere keukenmagazine aan.
Meer informatie over Voortman Keukens
Voortman Keukens: voortmankeukens.nl
Keukenmagazine aanvragen: voortmankeukens.nl/brochure
Ervaringen
Er zijn 314 ervaringen over Voortman Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren247 ervaringen
4 sterren47 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren3 ervaringen
1 ster8 ervaringen

Per vestiging:
“Prima”
Door Willy en Eric Enzlin, Veenendaal op donderdag 18 apr 2019 '19 | vestiging Rijssen
We dachten rond te zijn. Maar onze oudste zoon haalde ons over om ons ook te oriënteren bij Voortman Rijssen. Een goede tip. In onderling overleg kregen we daar een ontwerp aangereikt dat ons deed besluiten om onze keuken bij Voortman te bestellen. De toegevoegde waarde/kracht zat in het originele ontwerp en in het luisteren naar de ideeen/wensen van de klant. Je krijgt prima advies bij apparatuur op basis van een schets van voor- en nadelen. Maar de klant kiest en is koning. Eenmaal besteld blijft de service prima. Er komt een medewerker speciaal langs om alles op te meten. De communicatie gedurende het gehele proces (levering, plaatsing, facturering) is tijdig en goed. Ook met de vaklieden die we hadden ingeschakeld voor de voorafgaande fase. Zoals het verleggen van leidingen etc.. Prima vakkennis; Prima service; Prima communicatie; Betrouwbaar. We hebben nu een hele mooie eigentijdse keuken voor een keurige prijs.
FOTO VAN WILLY EN ERIC ENZLIN, VEENENDAAL
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Jaap Greve op maandag 18 feb 2019 '19 | vestiging Rijssen
Voor onze nieuwbouwwoning begon het project in 2017. Als een van de eerste zaken nadat je de tekeningen enigszins op orde hebt moet de keuken worden uitgezocht om technische zaken direct met de bouw mee te kunnen nemen. Omdat ik zelf een behoorlijke afkeer heb van de verkoopmethodieken die gehanteerd worden in alle Mandemakers groep keukenzaken hebben we bewust gezocht naar een zaak die hier niet bij aangesloten is en ook een hoop goede reviews had verzameld op qasa. Uiteraard moest de zaak ook in onze regio zitten. Zodoende hadden we bedacht een rondje te rijden. Eerst langs Voortman in Rijssen, en daarna wilden we doorrijden naar de bekende zaak in Duitsland waarover we ook veel goeds hadden gehoord/gelezen.

Bij Voortman aangekomen werden we direct zeer goed geholpen (we hadden vooraf wel een afspraak gemaakt) en werd er tevens direct goed meegedacht met ons project. Ook werd er direct openheid van zaken gegeven omtrent prijs en mogelijkheden. Iets wat ik zelf erg prettig vind. Geen gedoe en onrealistische beginprijzen. Nog dezelfde dag zijn we gekomen tot het ontwerp wat we graag zouden willen (we hadden van te voren al behoorlijk in ons hoofd hoe het moest worden). Met goede begeleiding van de verkoper zijn we prima binnen ons budget gebleven (en dat was niet hoog) door wat keuzes te maken in materialen en apparatuur. We hadden niet gedacht binnen ons budget in Nederland een keuken te kunnen vinden. We verlieten zeer tevreden het gesprek en voelden geen noodzaak meer om nog naar Duitsland te gaan.

Na een tweede gesprek wederom goed geholpen en toen het geheel naar wens gekregen en na een prettige onderhandeling (niets dwingends, open en eerlijk) tot een zeer acceptabele prijs gekomen en zodoende de order getekend. Nog voordat er ook maar een steen van onze woning gelegd was. Ook prettig dat Voortman je dan wil laten tekenen onder voorbehoud van financiering. Op zo'n moment in de bouwfase is nog helemaal niets zeker, en dan is prettig dat je nog direct compleet bindend aan een keuken vast zit.

Tijdens de bouw is Voortman heel ruim op tijd op de bouw langs gekomen om het een en ander na te meten en te controleren zodat er geen verrassingen achteraf zouden ontstaan. Ook super! Daarna een voorlopige afspraak voor aflevering gemaakt. Ook dat was allemaal netjes in overleg in te plannen.

Vervolgens (je verwacht het niet he..) is er van alles uitgelopen tijdens onze bouw zodat de keuken bij lange na nog niet geplaatst kon worden op de in eerste instantie afgesproken datum. Hierover overleg gehad met Voortman en ze hebben keurig contact gehouden en de keuken in opslag gelaten tot het moment dat de keuken goed geplaatst kon worden.

Dan wordt de keuken afgeleverd (door een extern transport bedrijf). Net over dat puntje waren we iets minder te spreken. De jonge jongens leken erg onervaren en waren niet goed voorbereid op het uitladen van de zware onderdelen. Jammer, een klein verbeterpuntje. (Dit is ook besproken in de telefonische evaluatie na plaatsing van de keuken.)

We zijn dan weer zeer te spreken over de monteur die de keuken heeft geplaatst. Deze man werkte uiterst netjes en heeft echt oog gehad voor allerhande vers gestuukte/geschilderde delen om ervoor te zorgen dat door de keukenplaatsing geen beschadigingen aan de verse afwerking zouden ontstaan. Hij heeft erg vakkundig en snel de keuken geïnstalleerd en uit eigen beweging, in overleg met ons, wat aanpassingen gedaan zodat het geheel nog beter is geworden dan de bedoeling was. Ook zouden wij zelf spots plaatsen en ook daar heeft deze man erg prettig mee geholpen. De keukenombouw is door Voortman in de fabriek grotendeels al kant en klaar gemaakt. (gemaakt uit gegrond MDF) en dat werk zag er ook fantastisch uit. De monteur heeft het ter plekke perfect op maat gemaakt en zeer netjes geïnstalleerd.

Ging dan alles goed? Nee, er was door een miscommunicatie een verkeerde kleur onderplint geleverd. Deels onze fout (wij hebben getekend voor die kleur) en deels de fout van Voortman (op de 3d tekening stond hij wel in de goede kleur). Maar ook dit punt was geen enkel probleem, Voortman heeft supersnel de juiste kleur geregeld en inclusief monteur heel snel hier alsnog laten plaatsen. Zonder gedoe, zonder extra kosten. Das toch een prima after-sale service! Hetzelfde geldt voor een smetplintje. Hadden we helemaal niet besteld, maar achteraf kwamen we er achter dat we die toch graag zouden willen hebben. Heeft Voortman direct geregeld, wederom zonder gedoe en zonder extra kosten. Geweldig!

U begrijpt. Al met al zijn we echt zeer tevreden met onze keuken gekocht bij Voortman. Goed geholpen, goed geplaatst, en prima after-sales service en dat ook nog eens binnen ons beperkte budget. Een echte aanrader!
FOTO VAN JAAP GREVE
Ziet er fantastisch uit
Reactie of foto toevoegen
“Netjes en reeel”
Door Leo op woensdag 9 jan 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Top! Is door de jaren heen mijn 4e keuken die ik aangeschaft heb bij verschillende bedrijven en sterk wisselende ervaringen. Neem nu graag de moeite om mijn ervaring met Voortman keukens te delen. Goed en prettig verkoopadvies gehad van Henk de Vries (geen gladde ,opdringerige verkoop zoals bij o.a. Keukenkampioen). Nette reele prijs in goed overleg. Levering keuken compleet en via duidelijk proces via de serviceafdeling. Montage naar volle tevredenheid en ook daarvan vooraf duidelijke gespecialiseerde prijsopgave van het meerwerk gekregen. Kortom:ik kan zeker aanbevelen om hier afspraak te maken voor een offerte als je op zoek bent naar een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Erwin Veenstra op donderdag 27 sep 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben bij Voortman keukens een nieuwe keuken gekocht. Prijs was voor ons belangrijk, maar de grote geel/blauwe dozenschuiver had een keuken die het net niet was. Daarom op basis van de goede reviews bij Voortman wezen kijken. Zij kwamen in de buurt, was wel iets duurder maar wel helemaal zoals we het hebben wouden. Met het inmeten is iets niet helemaal goed gegaan, vnl omdat de ruimte waar de keuken kwam nog niet af was tijdens het meten. De service-afdeling heeft dit zeer goed opgelost, kosteloos. Ondanks dat onduidelijk was wiens fout dit was, Kortom uitstekende service voor een prima prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geleverd”
Door Mark Meenhuis op woensdag 30 mei 2018 '18 | vestiging Rijssen
Dit is nu de 2de keuken die we bij Voortman gekocht hebben, wederom goed geholpen door een deskundige en vriendelijke verkoper. De jonge verkoper beschikte over zeer veel kennis en gaf goede adviezen, geen gepush en goed kunnen onderhandelen over de prijs. In de nette, uitgebreide showroom kun je genoeg ideeën opdoen. De service-afdeling is ook zeer goed, dit uit ervaring met onze oude keuken. Kortom, wij zijn dik tevreden met onze nieuwe keuken en zullen Voortman Keukens te Rijssen zeker aanraden!
FOTO VAN MARK MEENHUIS
Keuken met eiland
+ Toon extra foto van Mark Meenhuis
Reactie of foto toevoegen
“Aanraden waard”
Door P.Hoogendoorn op maandag 26 mrt 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Tot 2 maal toe in een periode van 2 jaar een keuken bij de locatie in Apeldoorn gekocht. Zeer goed geholpen door een ervaren verkoper die met ons meedacht. Goeie prijs kwaliteit verhouden en zeker het aanraden waard
Reactie of foto toevoegen
“Goede keukenzaak”
Door de V op zaterdag 24 mrt 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Goede verkoper, luistert goed en niet opdringerig. De prijs was ook erg goed i.c.m. de kwaliteit. keuken netjes geplaatst. kortom, Voortman Apeldoorn is een goede keukenzaak!!
FOTO VAN DE V
Nette keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super fijn geholpen”
Door G.K. op zondag 11 mrt 2018 '18 | vestiging Rijssen
super fijn geholpen, samen met de verkoper een hele mooie keuken samen gesteld.
de verkoper kwam met goede adviezen en ideeën en ook de prijs was in 1 keer goed.
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door Anja Schagen op zaterdag 17 feb 2018 '18 | vestiging Bunnik
Wij zijn, na meerdere keukenwinkels bezocht te hebben, terecht gekomen bij Voortman Keukens in Bunnik. Wij zijn tot onze volle tevredenheid geholpen en geadviseerd door de heer Gerben ter Maat. Geduld, meedenken, een luisterend oor, ideeën aandragen, wijzen op prijs/kwaliteit en ga zo maar door....!
- Voor advies over hoe onze keukeneiland moest worden ingedeeld, het zou een groot eiland worden, gaf voor ons de doorslag met Voortman Keukens verder te gaan. Zie foto; het composieten aanrechtblad zou nogal zwaar worden en dit vroeg om nauwkeurige en vakkundige voorbereiding. Ook de koof, waar koelkast, vrieskast, apparatuur etc., in zou komen te vallen was een top idee. Dank je wel, Gerben!
- Het brengen van de te monteren onderdelen van de keuken was in 1 woord super! Betreft een nieuwbouw huis/straat dus veel zand voor de deur en nog geen bestrating, maar hier werk zeer netjes mee om gegaan.
- Ook de plaatsing van de keuken is erg netjes verlopen. Deze twee heren wisten waar ze mee bezig waren en werkten erg netjes. Dit gaf gedurende het monteren ons veel vertrouwen en rust; gewoon vakmensen! Kortom een echte aanrader en zijn erg tevreden!
FOTO VAN ANJA SCHAGEN
Keuken met groot eiland
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Jan-Willem Pol op woensdag 17 jan 2018 '18 | vestiging Elst GLD
De keuken is geleverd . Fantastisch. Echt 5 sterren waard. Er waren wel wat problemen met de apparatuur. Voortman heeft daarin een zeer goede rol gespeeld en er mede voor gezorgd dat alles nu naar wens werkt.

Eerdere ervaring van 18 november 2017: We hebben voor het eerst een keuken gekocht. En kwamen uit bij Voortman Elst. We werden direct hartelijk ontvangen. Daarna kregen we een erg plezierig gesprek met Roel van Ottele. Zijn adviezen werden door ons erg op prijs gesteld. Al onze wensen werden gehoord,met een prima advies op maat.Ook werd goed rekening gehouden met het financiele budget. Mede hierdoor hebben we een prachtige keuken, waar we jaren plezier van gaan beleven.
Reactie of foto toevoegen
“Pronkstuk”
Door A. Dannenberg op donderdag 21 dec 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Afgelopen zomer bij Voortman Keuken Apeldoorn geweest.Toen ik nog maar net binnen was, had ik direct een warm gevoel. Er hing een gezellige sfeer. We zijn erg goed geholpen door een erg leuke en sympathieke medewerker. Hij wist echt heel goed waar hij het over had en dacht echt mee met ons om de keuken ze praktisch mogelijk in te richten en daarbij werd onze smaak ook helemaal toegepast. Toen de prijs op tafel werd gelegd, waren we er meteen uit want deze kwaliteit keuken, deze inrichting en deze verkoper kom je nergens meer tegen en dus hebben we direct een handtekening gezet. En misschien zijn ze dan een paar honderd euro duurder dan de ander maar hier had ik direct een fijn en warm gevoel. De keuken is inmiddels geplaatst en is voor ons echt een pronkstuk geworden. Onze aanraden, ga naar Voortman Keuken Apeldoorn toe want daar slaag je gegarandeerd.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door J. Jansen op dinsdag 28 nov 2017 '17 | vestiging Elst GLD
Wij hebben hier al twee keer een keuken gekocht en beide keren zeer tevreden. Goed geholpen, vriendelijk personeel en een prima prijs. Geen vervelende verkooptechnieken e.d.
Reactie of foto toevoegen
“Super goed geholpen”
Door Van Dorp op donderdag 23 nov 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
We zijn super goed geholpen door Henk de Vries. Hij heeft goed geluisterd naar onze eisen/wensen voor een mooie scherpe prijs. We zijn er super blij mee. Als toetje kregen we nog een bos bloemen van hen cadeau, geweldig! Echt een aanrader voor iedereen die een nieuwe keuken zoekt!
FOTO VAN VAN DORP
Keuken met bosje bloemen
Reactie of foto toevoegen
“Altijd meedenken”
Door Paul & Natasja op vrijdag 1 sep 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Gelijk geholpen zoals ik geholpen wilde worden. Niet eerst (zoals bij andere keukenwinkels) drie afspraken voordat er een tekening gemaakt werd en een offerte kwam, maar direct bij binnenlopen (gelukkig was het rustig) de deur uit met een prachtige tekening en offerte. Altijd meedenken in mogelijkheden. Goeie prijs kwaliteitverhouding! En prima service.
FOTO VAN PAUL & NATASJA
REACTIE VAN ILHEM
wat een een fantastische keuken, mag ik vragen welke frontjes jullie hebben uitgezocht? wij twijflen tussen hoogglans gelakt en hoogglans kunststof. hartelijk dank
Reactie of foto toevoegen
“Prima service en geleverde werk was erg goed”
Door Familie Züngür op donderdag 24 aug 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Onze ervaring bij Voorman Keukens is zeer goed en een hele goede service. Bij elk vraag of opmerking werden we goed geholpen. De monteur die werd aanbevolen voor ons, meneer Van Dam, was zeer creatief met bepaalde dingen en verzon voor elk probleempje wel iets. Dus we waren erg blij met zo'n nette en perfectionistische monteur. Wat de prijs betreft, was het bij Voorman Keukens prima t.o.v. van andere bedrijven. Dus kort gezegd prima service en de geleverde werk was erg goed.
FOTO VAN FAMILIE ZÜNGÜR
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Bert en Janet Schakelaar op zaterdag 28 jan 2017 '17 | vestiging Rijssen
Bij Voortman in Rijssen zeer goed en vakkundig geholpen. Arno Arends kwam met goede adviezen wat door ons erg op prijs werd gesteld. De levering, monteren en de nazorg is prima verlopen. Ook de monteur die onze keuken gemonteerd heeft was TOP!
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholpen in aankooptraject”
Door Erik IJ. op donderdag 19 jan 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Onlangs hebben wij een keuken gekocht bij Voortman Keukens in Apeldoorn. We zijn ontzettend goed en fijn geholpen door Henk de Vries. Ondanks dat onze keuken bij een nieuwbouwproject in zat, hadden we de vrije hand om onze keuken in te richten naar onze wensen. Bij het eerste gesprek viel ons al op dat Henk verstand van zaken en de nodige ervaring heeft. Soepel en relaxed leidde hij ons door het proces heen. Prettig was onder andere het feit dat Henk niet opdringerig was, ons goed adviseerde en de keuze daarna aan ons liet. Ook over de prijs zijn wij zeer te spreken. Henk, bedankt voor je deskundige advies en we kunnen een bezoek aan jullie showroom zeker aanraden. Onze aankoop is nog niet geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed meegedacht”
Door fam. de Graaf op zaterdag 14 jan 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Na alle "keukens in Duitsland zijn goedkoper" verhalen hebben ook wij Kuechenland in Nordhorn bezocht. En ja, alle verhalen kloppen. Super geholpen en een hele strakke prijs voor een prachtige keuken met goede apparatuur. En ook lekker gegeten. Maar op voorhand hadden wij besloten onze offerte juist ook tegen een Nederlands bedrijf aan te houden. Zo zijn wij eind december terecht gekomen bij Voortman keukens in Apeldoorn waar wij geholpen werden door Henk de Vries. En ook in Apeldoorn soep met brood. Henk is erg ervaren en is duidelijk gepokt en gemazeld in de keukenwereld. Henk heeft ons meer dan uitstekend geholpen. Henk tekende voortvarend, gaf tips en leverde ook nog eens prachtige tekeningen af. Het advies van Henk heeft uiteindelijk geleid tot aanpassingen en ook verbeteringen in onze oorspronkelijke inrichtingsplannen. Daar zijn wij achteraf erg blij om. Voor wat betreft de prijs hebben wij nu een nog "dikkere" keuken als in Duitsland voor dezelfde prijs, met gebruikmaking van gelijkwaardige materialen (overigens ook Duits) en gelijke apparatuur. Natuurlijk moet je daar zelf ook je best voor doen en ook Voortman keukens heeft de opdracht zeker niet voor niets gekregen. Maar voor een goede deal hoef je dus niet perse naar Duitsland.In januari wilden wij nog een kleine aanpassing aan de keuken doen. Deze aanpassing is direct verwerkt op kosten van Voortman keukens. Wij zijn dus uitermate tevreden en een ieder moet zelf beslissen waar hij of zij de keuken besteld. Maar het kan dus ook gewoon in Nederland. Henk, bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Rik Boersma op maandag 10 okt 2016 '16 | vestiging Rijssen
Van begin tot eind duidelijk tegen elkaar geweest. Over zowel het ontwerp, apparatuur en prijs. Adviseur Pieter Hop heeft na goed luisteren een eerste tekening gemaakt. Materiaal in een keer juist en daarna dus niet meer hoeven aan te passen. Super!
FOTO VAN RIK BOERSMA
Keuken in een keer goed
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Yanick Nagtegaal op vrijdag 22 jul 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
We werden geholpen door Henk de Vries. Prima gast. Vertelde duidelijk hoe alles werkte en was er niet op uit om een mega dure keuken te verkopen. Kregen lekkere broodjes met soep tussen de middag en uiteindelijk een top keuken gekocht voor een prima prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door Sven Koppens op donderdag 7 jul 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn heel erg tevreden op alle fronten. We zijn ontzettend vriendelijk geholpen door Roland Besselink die echt de tijd heeft genomen om een prachtig keuken ontwerp te maken. Hiermee is er echt gekeken naar de details alles is perfect uitgelijnd en we zijn goed geïnformeerd over de verschillende mogelijkheden. Je merkt dat er echt wordt meegedacht. En niet onbelangrijk de prijs is ook prima! We zijn zeker niet meer kwijt dan wanneer we naar een prijsvechter zijn gegaan belangrijk om te beseffen. Tot slot is onze keuken professioneel geplaatst en zijn we heel tevreden met en het eindresultaat. Ga zo door!
FOTO VAN SVEN KOPPENS
Perfecte uitlijning
Reactie of foto toevoegen
“Open keuken”
Door Jasper op dinsdag 5 jul 2016 '16 | vestiging Rijssen
Om te beginnen super tevreden over onze keuken. Meedenken en advies was voor ons waardevol (dit was de eerste keuken die we kochten). De tekeningen / animatie hebben ons echt goed geholpen in het creatieve proces en het maken van keuzes. Of prijs kwaliteit-verhouding klopt? Geen idee, wij zijn blij! We hebben kunnen onderhandelen, dus het spel kunnen spelen. We hebben 3 afspraken gehad op kantoor, dus niet over 1 nacht ijs gegaan. Wat het 'normaal' maakt is dat we wel zagen dat reactiesnelheid (en daarmee ook klantvriendelijkheid voor ons) na de handtekening wel minder werd. We moesten wat meer reminders versturen om zaken gedaan te krijgen. Installatie hebben we zelf ingeregeld, wel door een voor hun bekende monteur. Nawerk wilde men in eerste instantie niet vergoeden (in verband met tijdens transport beschadigde onderdelen). Ze gaven aan het uiteindelijk met de monteur tot afspraken te zijn gekomen. Daar vertrouwen we dan maar op.
FOTO VAN JASPER
Open keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door E.C.Knevel - Blom op dinsdag 7 jun 2016 '16 | vestiging Bunnik
Uw verkoper Gerben Termaat heeft mij super geholpen . Ben ook nog plaatselijk in Maarssen naar een keuken wezen kijken want ik kom uit Maarssen maar Gerben gaf toch de doorslag prijs en kwaliteit prima, attent en erg meedenkend mooie strakke keuken. Ook met vragen altijd netjes terug gebeld.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling voor nieuwe keuken”
Door D.J. Vos op donderdag 26 mei 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben dit voorjaar een nieuwe keuken gekocht bij de Voortman in Apeldoorn. Wij werden in de winkel heel vriendelijk ontvangen door Henk de Vries, die ons heel bruikbare adviezen gaf om een keuze te maken. Binnen nog diezelfde dag kregen wij een offerte met 3 d tekening toegezonden. Na nog een paar bezoeken en aanpassing van de prijs zijn wij tot overeenstemming gekomen. Begin mei is de keuken geplaatst door een vakman, alles keurig afgewerkt en alle verpakking werd meegenomen. Ondanks onze eis dat de bestaande betegeling gehandhaafd moest worden en de keuken hier op aan gepast moest worden, waar ook de monteur zijn vraagtekens bij had, is alles prima verlopen en tot onze volle tevredenheid afgewerkt. Wij kunnen dit bedrijf bij iedereen aanbevelen en ook hier valt over de prijs te praten.
FOTO VAN D.J. VOS
Nieuwe keuken bij bestaande tegels
Reactie of foto toevoegen
“2e keer keuken”
Door André en Sylvia ten Dam op maandag 23 mei 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben in 2010 een Showroomkeuken gekocht voor een leuke prijs dit ivm dat wij ons andere huis nog niet hadden verkocht. We werden fijn geholpen en dat heeft geresulteerd dat we in 2016 weer bij Voortman aanklopten. Men kende ons nog, en wisten precies welke keuken we in 2010 hadden gekocht, dus het voelde als thuiskomen. Personeel is niet opdringerig heeft veel kennis van zaken en luisteren goed naar onze wensen. Fijne mensen, goed verzorgde showrooms. De nieuwe keuken is net geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Maurice & Anne op dinsdag 19 jan 2016 '16 | vestiging Rijssen
Na meerdere keukenzaken geweest te zijn waar wij niet tevreden waren over advies, prijs/kwaliteit en service kwamen wij via via uit bij Voortman Keukens te Rijssen. Hier werden wij zeer vriendelijk en vakkundig geholpen door Arno Arends en Ruud van Mourik. Door het vakundige, professionele en meedenkend advies hebben wij hier een keuze kunnen maken voor onze inmiddels geinstaleerde keuken. Wij zijn zeer tervreden over de prijs/kwaliteit verhouding van de keuken en ook de service van alle medewerkers van Voortman Keukens waarmee wij contact hebben gehad.
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Odette op zaterdag 16 jan 2016 '16 | vestiging Elst GLD
Vorig jaar een keuken gekocht bij Voortman in Elst, bij Gerdine van Dijkhuizen. Ze heeft me super geholpen. Ik heb nu een fijne keuken, handig ingedeeld en met prima apparatuur, voor een mooie prijs. Prettig idee ook dat je altijd bij hen terecht kunt als er wat is. Ik ben nog iedere dag blij met deze aankoop.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Armin Andres op woensdag 13 jan 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Onze verkoper Henk de Vries is geknipt voor dit vak. Hij was altijd enthousiast in het meedenken naar een goede keuken. Durfde ook kritische opmerkingen te maken. Onze speciale wensen zocht hij goed en snel uit, bijv speciale LED spotjes met pulsdrukker en een speciale kast met naar voren komende laden. Je voelt je bij hem welkom geheten en dat in een gezellige sfeer. Kortom: een fijne vent. De technische tekening was niet in een keer goed maar werd wel goed hersteld. En niet te vergeten Gerrit de monteur was werkelijk een fenomeen. Een genot om naar hem te kijken. Wij vinden Voortman keukens qua deskundigheid, service en prijs absoluut een aanrader.
FOTO VAN ARMIN ANDRES
Ontwerp van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede keuken minder tevreden over service”
Door Tanja op maandag 28 dec 2015 '15 | vestiging Apeldoorn
Bij Voortman keukens een mooie en kwalitatief goede keuken gekocht, waar we nog altijd zeer tevreden over zijn. De manier waarop dit tot stand is gekomen, zijn we echter wat minder tevreden over.

Via Qasa.nl hoorden we van Voortman Keukens in Apeldoorn (goede reviews) en we besloten hen een bezoekje te brengen om ons te oriënteren. We hadden de pech dat we geholpen werden door een jongeman die nog weinig ervaring had met het verkopen van keukens. Hij kwam zeer onkundig, onzeker en onprofessioneel over. In een heel aantal gevallen moesten wij hem verbeteren, terwijl wij ook nog nooit een keuken gekocht hadden. Achteraf bleek dan ook dat hij nog nooit eerder een keuken had verkocht. Nadat een eenvoudige schets was getekend, werd gevraagd wat wij ervan vonden. "Nou, dat hangt natuurlijk van de prijs af" antwoordden wij. Wat bleek? Er kon alleen een prijs gegeven worden wanneer we van tevoren al zouden toezeggen dat we op DIE dag een keuken bij Voortman zouden kopen. Wij vonden deze werkwijze heel vreemd en manipulatief, zeker omdat we al aangegeven hadden dat we slechts kwamen om ons te oriënteren en niet om te kopen. We stemden toch in. Toen we na het opstellen van de offerte om een dag bedenktijd vroegen, werd erop aangedrongen om direct nog even te overleggen en toch diezelfde dag nog te beslissen. Tot ons ongenoegen is er door de onervarenheid van de jonge verkoper een fout in de bestelling gekomen. Verschillende e-mails werden niet beantwoord door betreffend persoon (omdat hij nauwelijks aanwezig was), pas na herhaaldelijk bellen van onze zijde werd actie ondernomen. Maar helaas was Voortman niet bereid om de fout-bestelde plank retour te nemen. Sowieso vonden we het vreemd en onprofessioneel dat e-mails die wij richtten aan Voortman beantwoord werden vanaf een Budget Select Keukens e-mailadres en onderaan elke e-mail prijkte een groot logo van Budget Select Keukens (later kwamen we erachter dat Budget Select Keukens ook bij Voortman hoort).

We beseffen ons dat onze ervaring grotendeels te maken heeft met de onervarenheid van de verkoper en als we een andere verkoper hadden gehad, hadden we misschien ook een betere ervaring gehad. Maar toch stond deze persoon er wel namens Voortman en zijn we van mening dat er nauwlettender een oogje in het zeil gehouden had moeten worden door zijn leidinggevende. Het contact met en de service van het overige Voortman-personeel was overigens wel prettig en professioneel.

Dit was de eerste keer dat we een keuken kochten. Dit is wat we geleerd hebben van deze ervaring:
1. je niet laten gek maken door druk van verkopers om te beslissen en gewoon de tijd nemen die je nodig hebt.
2. direct aan de bel trekken als je niet tevreden bent over de service en zo nodig vragen om een andere verkoper
3. niet kiezen voor de goedkoopste apparatuur, maar net dat beetje meer geld uitgeven voor apparatuur waar je meer plezier van kunt hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Al met al erg tevreden”
Door W. Karsten op zondag 16 aug 2015 '15 | vestiging Apeldoorn
Na een aantal jaren van wikken en wegen, dan toch de knoop doorgehakt voor de aanschaf van een nieuwe keuken. De doorslag om bij Voortman een keuken te kopen was tweeërlei: de prijs-/kwaliteit verhouding en de goede referenties. De monteur was prima op tijd op de afgesproken datum, echter zoals bij veel keukens gaat er altijd wel iets mis. De afzuigkap was zwaar beschadigd, toen deze uit de verpakking werd gehaald. Voor de rest geen noemenswaardige problemen. De afzuigkap zou een andere keer geplaatst gaan worden, echter ging dat niet helemaal volgens wens. De derde afspraak behelsde nog wat laatste opleverpunten. De servicemonteur heeft deze tot mijn volle tevredenheid aangepakt en opgelost. Al met al ben ik erg tevreden met mijn nieuwe Voortman keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Hans van Groezen op vrijdag 6 mrt 2015 '15 | vestiging Elst GLD
Samen met Gerdine Dijkhuizen van Voortman Elst hebben we onze droomleuken samengesteld. Het was een enerverend traject, waarbij we met de kennis en het geduld van Gerdine nu volop genieten van onze nieuwe keuken. Het verbouwtraject is nu achter de rug, de plaatsing van de keuken verliep gesmeerd. Voortman, en met name Gerdine; bedankt voor de verleende service. We hebben dat erg op prijs gesteld.
Reactie of foto toevoegen
“Via Qasa.nl bij Voortman gekomen”
Door N.F.B op dinsdag 17 feb 2015 '15 | vestiging Bunnik
Wij zochten een keuken voor een oud jaren 30 huis. Het geleverde advies zorgde voor een mooie tekening. Deze zag er heel anders uit dan de opzet die wij eerst voor ogen hadden, maar was zeker naar onze smaak. Er werd tijdens het gesprek goed naar ons geluisterd. Daarnaast was het ontvangst vriendelijk. De montage was op tijd. Zelfs toen wij twee dagen van te voren nog een wijziging van de montagedatum aanvroegen door een vertraging bij de aannemer werd dit geregeld door voortman. Top service. De montage zelf was ook volgens planning en zonder gebreken. Ook na montage bleef voortman vriendelijk en hebben ze vragen beantwoord. Al met al zouden wij voortman aanraden. Qua prijs was het ook goed. Bij een concurrerende offerte aanvraag ik Duitsland kregen wij geen significant beter aanbod.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop keuken”
Door Bert van der Molen op zaterdag 31 jan 2015 '15 | vestiging Bunnik
Uitstekend voorgelicht door Hans Snel. Werden direct serieus genomen en kregen eerlijk advies. De levering en montage van de keuken is uitmuntend verlopen. Prijs kwaliteit een 10 je krijgt eerlijk advies en geen loze beloftes. Dus als iemand gaat kijken naar een nieuwe keuken snel naar voortman.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door J & F op zondag 18 jan 2015 '15 | vestiging Apeldoorn
Voortman keukens is een echte aanrader, zeven jaar geleden hebben wij onze keuken gekocht, en tot de dag van vandaag hebben wij nooit geen gebreken of problemen gehad met onze keuken. Wij zijn op een klantvriendelijk manier goed geholpen in alle opzichten, zoals planning en opstelling en materiaal keuze, en hebben een duidelijk offerte ontvangen. Helaas was de levering niet volgens afspraak, maar werd wel direct goed opgelost,de montage was goed, naar alle tevredenheid. De service is uitstekend, ook nu nog na zeven jaar, als je dan komt met het verhaal dat wij onze gootsteen stop (met speciale maten) per ongelijk hebben weg gegooid, vinden wij het een goede service dat deze je na zeven jaar kosteloos binnen twee dagen wordt toegestuurd. In zijn totaliteit, is de prijs kwaliteit verhouding goed.
Reactie of foto toevoegen
“uitstekend”
Door Wim Tijhuis op zondag 23 nov 2014 '14 | vestiging Apeldoorn
Goede voorlichting van klantvriendelijke verkoper. Afspraken nagekomen,levering op tijd prima montage en klachten uitstekend opgelost. Goede prijs/kwaliteit. Keuken precies afgeleverd zoals afgesproken
FOTO VAN WIM TIJHUIS
Reactie of foto toevoegen
“zeer klantvriendelijk en goed advies”
Door Familie Huiskamp op maandag 3 nov 2014 '14 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken van Voortman keukens. Zeer vriendelijk geholpen door Dhr. H. de Vries. Goed advies en zeker niet opdringerig, denkt mee. Afspraken worden goed nagekomen, levering prima. Prijs kwaliteit verhouding is goed. Kortom zeer prettige ervaring met Voortman keukens Apeldoorn.
FOTO VAN FAMILIE HUISKAMP
Reactie of foto toevoegen
“uitstekend geadviseerd”
Door G.C.Mabelis op maandag 21 jul 2014 '14 | vestiging Apeldoorn
Prima advies gekregen. De verkoper was zeer klantvriendelijk. De offerte is uitvoerig doorgesproken en toegelicht. Alle afspraken zijn tijdig nagekomen en ook de levering was conform afspraak. De levering was onbeschadigd en compleet. Het montage bedrijf heeft niet zo goed gewerkt. Er waren nogal wat onnodige klachten die door de servicegroep van Voortman tot volle tevredenheid opgelost. We raden Voortman zeker aan voor het leveren van een keuken, want ook de prijs kwaliteitverhouding is prima.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk”
Door rob op dinsdag 3 jun 2014 '14 | vestiging Elst GLD
Heb mijn keuken uiteindelijk niet bij voortman gekocht echter wil bij deze wel mijn ervaring met u delen omtrent mijn indruk van dit bedrijf. Eerste ontvangst was zeer vriendelijk. Geen opdringerige verkoper, ze geven je ruim de tijd om dingen te bekijken. Tekeningen laten maken er wordt goed meegedacht in wat de mogelijkheden zijn ook over het menemen van frontstuk of blad voorbeeld was geen probleem. Uiteindelijk het onderhandelen over de prijs ook dit verliep naar tevredenheid. Waarom ik uiteindelijk niet gekozen heb voor voortman was de prijs. Hier heeft voortman wegens ziekte het laatste gesprek over gedragen aan een andere verkoper die onvoldoende was voorbereid op deze keuken en afspraken. Uiteindelijk getekend bij andere firma en op zelfde dag belde voortman met een voorstel dat het zelfde zou zijn als andere firma maar helaas voor voortman te laat. Ook hier blijft voortman vriendelijk. Mijn advies onderhandel steeds met dezelfde verkoper dan kunt u hier een goed produkt kopen voor een eerlijke prijs. Het ging hier om een systemat gelakte keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Prima keukencentrum!”
Door Petra en Jaap van Zielst op zondag 26 jan 2014 '14 | vestiging Bunnik
Afgelopen zomer zomer hebben wij een keuken bij Voortman besteld en dat is heel goed verlopen. Een prima prijs/kwaliteitsverhouding, onderhandeling mogelijk. Zeer klantvriendelijk, waarbij wij ons niet onder druk gezet voelden. Alle afspraken zijn heel goed nagekomen, bedrijf is goed en snel bereikbaar. De levering is ook prima verlopen, montage is uitstekend uitgevoerd. We hadden 1 klacht, na een telefoontje kwam er snel een monteur die het gratis gerepareerd heeft. Kortom, wij raden Voortman zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“TOP Keuken”
Door Ruud van Kraay op woensdag 25 dec 2013 '13 | vestiging Elst GLD
We zijn super tevreden over onze Voortman Keuken. Er wordt goed met je meegedacht, de prijs is goed, de communicatie is goed, afspraken worden nagekomen, de levering is op tijd, het plaatsen van de keuken is gedaan door een vakman Michel Oomen, kortom we zijn super tevreden over onze TOP keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal naar wens”
Door Scherrenburg op donderdag 3 okt 2013 '13
Drietal keukenzaken bezocht: bij Voortman vakkundig geholpen en de verkoper dacht met me mee, daarom ben ik met hun in zee gegaan. Ik heb de keuken zelf gemonteerd. Maar ik durfde het niet aan om ook granieten aanrechtblad zelf te doen. Voor Voortman was het geen enkel probleem om een monteur langs te sturen om daarbij te helpen (tegen een schappelijke prijs). Toen ik bij de levering bemerkte dat er een onderdeel ontbrak heb ik even gebeld, het werd direct nageleverd. Uitermate tevreden met keuken en service van Voortman.
Reactie of foto toevoegen
“Supergoed”
Door Rene Nederhof op woensdag 31 jul 2013 '13
Wij zijn enorm tevreden met de aanschaf van onze keuken. Werden uitstekend geholpen zonder druk. Konden elke keer contact opnemen als we toch nog vragen hadden. Eind mei werd onze keuken bezorgd en ook helemaal compleet afgeleverd. De monteur (kwam uit Enter) was echt een vakman die onze keuken perfect heeft geinstalleerd. Er waren vooraf nog wat dingen die niet helemaal goed waren echter zonder morren werden deze naar volle tevredenheid opgelost. Kortom, een prachtige keuken zonder gebreken waar wij jaren plezier van kunnen hebben en dat voor een hele gunstige prijs. Klasse en ga zo door Voortman Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“geweldige ervaring”
Door Zwier op vrijdag 12 jul 2013 '13 | vestiging Apeldoorn
wij zijn enorm goed geholpen bij Voortman in Apeldoorn. het advies is super en prijs kwaliteit is top.
Reactie of foto toevoegen
“Projectleverancier”
Door RFW op woensdag 3 jul 2013 '13
Voor ons nieuwbouw project in Eindhoven was door de aannemer Voortman Keukens Eindhoven gekozen als de keukenboer waar we terecht konden. De aannemer heeft heeft een goede keus gemaakt. De verkoper was goed op de hoogte van het project en kon ons ook van alles vertellen over onze woning. We hebben er een mooie keuken uitgezocht die perfect op onze wensen aansloot. De prijs paste goed in ons budget en hebben zelf de kleur van de keuken nog mogen veranderen omdat we een andere vloer hadden uitgezocht.
Inmiddels is de keuken in ons nieuwe huis geplaatst en het is een plaatje. Ik raad daarom dus ook Voortman Keukens Eindhoven zeker aan voor het kopen van een nieuwe keuken. Kennis van zaken, klantvriendelijk en de prijs/kwaliteitverhouding is ook goed.
Reactie of foto toevoegen
“Bouwnummer 108 Nijmegen”
Door Hernany & Carlijn op donderdag 20 jun 2013 '13 | vestiging Elst GLD
Bij ons nieuwbouw woning zat een waardecheque voor de keuken met als optie om het ook kasko te laten en zelf een keuken elders te zoeken. Na een eerste afspraak bij Voortman Keukens in Elst, waren we wel gecharmeerd van de aandacht en tijd die aan ons is besteed. Je begint notabene met een keuken te laten schetsen zonder dat je enig idee heb van kleur, grote, ruimte, inrichting etc etc. Na een aantal keren op en neer mailen, naar Voortman rijden, wegstrepen onderhandelen en toevoegen, zijn we tot een mooi resultaat gekomen. Prijs was ook zeker goed te doen. Blijf doorvragen en de kosten voor apparatuur doorvragen. Kan veel schelen. (Klantvriendelijkheid=TOP) De oplevering van ons huis is tot 2 keer toe vertraagd en ook hier is zeer professioneel mee omgegaan en flexibel. Dit was top geregeld door Voortman keukens. Na het monteren van de keuken moesten nog wat dingetjes geregeld worden en ook dit is zeer goed opgelost met ons contact persoon van Voortman. Al met al...Wij zijn een zeer tevreden klant. TIP voor als je met een keuken aan de slag gaat. Alle wijzigingen, neven afspraken en dergelijke zwart op wit vaststellen in een mail. voorkomt veel misverstanden. Dat hebben we voor een 99% procent gedaan en heeft zeker geholpen.
Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“een dijk van een keuken”
Door Bernard op maandag 15 apr 2013 '13
Met kerst een keuken gekocht bij Voortman keukens. Eerste indruk was al goed.. prachtige showroom. Alles up to date. Gelijk een goede prijs voor de keuken zodat je direct weet waar je aan toe bent. Overigens ook hele andere ervaringen met prijzen. Bijvoorbeeld dat er zomaar €3500 van de prijs af kon. Dus je werd van te voren al belazerd. Bij Voortman was daar geen sprake van. 2 weken geleden is de keuken geplaatst. Het is 100% wat we wilden. Echt super tevreden mee. Conclusie: wil je een dijk van een keuken? koop je keuken bij Voortman keukens. Mvg Gerard
Reactie of foto toevoegen
“slordig”
Door Scholten op maandag 7 jan 2013 '13
De kwaliteit is matig, waardoor de prijs te hoog is. Klant vriendelijk alleen in de showroom en bij het verkoopgesprek. Levering ging goed plaatsing viel tegen. De klachten worden op de langebaan geschoven en klacht niet serieus genomen (ik heb er geen verstand van maar zij leveren een keuken die niet past bij de opbouw) zij weten beter. Voortman keukens doet niet wat ze beloven. Zal Voortman keukens niet aanraden.
De monteur is niet van voort man maar een zzp die snel weer weg wil. Tip voor de monteur,trek een paar dunne handschoenen aan als je met roestvrij staal bezig gaat (vingers zijn moeilijk weg te krijgen).
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door A van Hierden op vrijdag 10 mei 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een keuken gekocht en zijn super tevreden er zaten een paar krasjes op een zijpaneel, daar kregen we zonder gezeur een nieuwe voor, zo hadden we een paar dingetjes die niet helemaal goed waren. Overal is wel eens wat! Alles werd perfect opgeleverd. De verkoper was een aardige klantvriendelijke man. We zouden hier zo weer een keuken kopen.
FOTO VAN A VAN HIERDEN
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Reuze tevreden”
Door Bas op vrijdag 10 mei 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Het was hoog tijd voor een nieuwe keuken maar we zaten een beetje vast met hoe we het precies wilden doen. Henk heeft ons van het begin tot het einde meegenomen en alles duidelijk uitgelegd. Door de levensechte tekeningen kregen wij al snel een goed beeld van de mogelijkheden. Al met al zijn wij reuze tevreden. Ik adviseer iedereen die een nieuwe keuken wil aanschaffen om eens bij Henk aan tafel te gaan zitten. Hij legt alles rustig en duidelijk uit en door zijn ervaring komt hij zelf ook met ideeën waar je zelf niet aan denkt. De keuken is een paar weken geleden geplaatst en dat ging ook zonder problemen. We genieten elke dag van onze nieuwe keuken!
FOTO VAN BAS
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Peter K. op dinsdag 30 apr 2019 '19 | vestiging Steenwijk
Wij gingen voor een complete keuken, maar wel binnen ons budget. Werden we elders van de ene naar de andere keuken gesleept, hier werd de keuken teruggebracht tot een aantal stuk voor stuk te maken duidelijke keuzes : kleur en vorm van a:kasten en laden b:handgrepen c:aanrechtbladen alsmede gewenste apparatuur. Een verademing !
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Slootweg op donderdag 25 apr 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Geholpen door Henk de Vries een TOP verkoper. Van het kopen tot de plaatsing super advies gegeven en geholpen. De keuken geplaatst door monteur Peter die zijn vak verstaat, een dikke 10! We hadden een klein probleempje met 1 mailtje werd het zeer snel en met volle tevredenheid opgelost.
FOTO VAN SLOOTWEG
Reactie of foto toevoegen
“Hartstikke goed”
Door Fam Last op woensdag 24 apr 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Mooie keuken gekocht bij Voortman Apeldoorn. Zeer tevreden over de gehele gang van zaken.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Frans en Els Ligthart, Nijmegen op vrijdag 19 apr 2019 '19 | vestiging Elst GLD
Van de keukenoffertes die wij ontvingen was die van Voortman Elst verreweg de beste. Exacte, gedetailleerde bestektekeningen die precies blijken te kloppen, complete, scherpe prijzen van alle onderdelen en een zeer klantgerichte aanpak waardoor wij precies de topkeuken kregen die wij wilden hebben. Alle contacten via één deskundige man, Marco Buitendijk, die altijd een snelle en adequate respons geeft, ook bij de nazorg. Wij zijn meer dan tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Goede afspraken”
Door Piet verlijsdonk op vrijdag 19 apr 2019 '19 | vestiging Elst GLD
Zeer positieve ervaring met voortman keukens Elst. We werden zeer goed geholpen. Er werd goed geluisterd naar onze wensen. De verkoper Marco Buitendijk was zeer behulpzaam bij het uitzoeken van de kleuren. Ook de levering en plaatsing van de keuken ging volgens planning. Zeer aardige installateur. Ook de nazorg gaat tot nu toe perfect. Er worden goede afspraken gemaakt en nog belangrijker: ook nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Michael Nijland op donderdag 18 apr 2019 '19 | vestiging Elst GLD
Prima geadviseerd, gediscussieerd en geholpen door Eddy van Kempen bij Voortman in Elst. Uiteindelijk is op een vrijdag in maart onze nieuwe keuken geleverd en heeft Richard Klomp deze op maandag zeer vakkundig geplaatst. Voorman Elst, bedankt voor jullie geduld en vakmanschap!
FOTO VAN MICHAEL NIJLAND
Keuken met eiland
+ Toon extra foto van Michael Nijland
+ Toon extra foto van Michael Nijland
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Emmy Moes op donderdag 11 apr 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een fantastische inbouwkeuken gekocht en zijn heel fijn geholpen. Niet alles was direct helemaal voor elkaar maar dat is zéér naar tevredenheid afgehandeld. Ik zal anderen Voortman keukens zeker aanraden! Ook alle lof voor de mensen die geplaatst en aangepast hebben.
FOTO VAN EMMY MOES
Inbouwkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de nieuwe keuken”
Door Ton en Hanneke ter Wal op woensdag 3 apr 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Na een aantal keukenzaken te hebben bezocht kwamen we bij Voortman keukens Apeldoorn terecht. Het contact met adviseur Henk de Vries klikte gelijk. Hij dacht mee en adviseerde goed tijdens onze bezoekjes. De plaatsing door André Stronks verliep heel prettig. Een kundig keukenmonteur. We zijn erg blij met onze nieuwe aanwinst. We genieten er elke dag van.
FOTO VAN TON EN HANNEKE TER WAL
Onze aanwinst
Reactie of foto toevoegen
“Verkoper stak er bovenuit”
Door Ludo op dinsdag 2 apr 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Voor onze nieuwbouw woning zochten wij naar een keuken. Via de aannemer zijn we een kijkje gaan nemen bij Voortman Keukens. Dit bleek geen slechte keuze te zijn... Henk de vries heeft ons opgevangen. Al luisterend naar onze wensen zijn we door de showroom gelopen en liet Henk ons diverse voorbeeldkeukens en opstellingen zien. Henk nam daar rustig de tijd voor. Al tijdens ons eerste bezoek kregen we diverse sfeertekeningen te zien en werd een offerte opgemaakt. De offerte hebben we gaandeweg nog wat aangepast om uiteindelijk akkoord te geven. Voordat de keuken in productie werd genomen kregen we van Henk een herinnering. Als er nog iets gewijzigd moest worden (beperkt mogelijk) was dit het moment. Nogmaals afgesproken en uiteindelijk ook nog iets gewijzigd. De keuken is "rustig" in twee dagen geplaatst. Geen gesmijt en gebeuk met spullen, er is zeer netjes gewerkt. Afval wordt bijeen gebonden en een dag later keurig opgehaald. Kleine details werden na een servicemelding binnen zeer korte tijd afgehandeld. Al met al een goede ervaring met Voortman Keukens maar vooral met Henk de Vries. Hij was goed bereikbaar en dacht mee. Een niet opdringerige verkoper die bij ons welkom is op de barbecue!
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal super”
Door Stan op maandag 1 apr 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Keuken gekocht via Voortman, onze contactpersoon/verkoper Henk de Vries heeft hele goede service verleend. Hartstikke tevreden over de gehele gang van zaken.
Reactie of foto toevoegen
“Enorm goed geholpen”
Door Michael Bogaard op vrijdag 29 mrt 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Prachtige keuken gekocht, waarbij het gehele traject van showroom tot ingebruikname zeer deskundig begeleid is. Wij zijn enorm tevreden met de keuken van Voortman, enorm goed geholpen bij aankopen en bij vragen. Bovendien is de keuken van een fantastische kwaliteit. Ook de nazorg kunnen een hoop bedrijven nog wat van leren! Ik zou iedereen aanraden om een keuken bij Voortman te kopen. Bedankt Henk!
FOTO VAN MICHAEL BOGAARD
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Goed geregeld”
Door G. de Jong op woensdag 27 mrt 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
We hebben een showroom keuken gekocht die naar alle tevredenheid is geplaatst. In de showroom zijn we goed geholpen en tot in de details van adviezen voorzien. Erg prettig! Ook de after sales is goed geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken in nieuwbouwwoning”
Door Kees van Driel op zaterdag 16 mrt 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Deze week is de keuken van mijn nieuwbouwwoning geleverd. Vanaf het bestellen van de keuken tot de oplevering is een traject van anderhalf jaar geweest. In deze periode heb ik geregeld contact gehad met keukenadviseur Roland Besselink over met name wijzigingen. Deze wijzigingen waren deels op mijn verzoek; zo heb ik bijvoorbeeld tot tweemaal toe de kleurstelling van de keuken veranderd. Roland was altijd zeer bereidwillig om de wijzigingen door te voeren (en zonder dat dit tot meerkosten leidde). Ook bij het uitzoeken van de keuken nam hij alle tijd voor ons en gaf hij goed advies. De installatie van de keuken is gedaan door een kundige en vriendelijke monteur. Ik ben ingenomen met het eindresultaat, het is een fraaie keuken geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Jos op vrijdag 15 mrt 2019 '19 | vestiging Steenwijk
Ik heb een complete keuken gekocht voor ca 20.000€ bij Corjan de Bruin. Ik ben om vele redenen super tevreden: Uitstekend advies van Corjan en ook voor een goede deal met korting. Montage zeer professioneel en snel. Monteur wist zelfs te vertellen dat hij graag met Voortman werkt omdat alles daar zo goed geregeld is! En nalevering vanuit hoofdkantoor ook erg goed geregeld. Kortom ik ben super tevreden.
FOTO VAN JOS
Ontwerp van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Fam.Busser op donderdag 14 mrt 2019 '19 | vestiging Elst GLD
Een nieuwe keuken, wij zijn zeer goed geholpen en kundig advies gekregen.Ook werden we goed geholpen bij probleemtjes.
Reactie of foto toevoegen
“Genieten van de keuken”
Door K.N.Nijkamp-vd Velde op woensdag 13 mrt 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn keurig geholpen, zij nam alle tijd voor ons. De keuken is netjes geplaatst, en wij genieten er elke dag van.
FOTO VAN K.N.NIJKAMP-VD VELDE
Netjes geplaatst
+ Toon extra foto van K.N.Nijkamp-vd Velde
Reactie of foto toevoegen
“Zeer fijn advies en een prachtige keuken”
Door Fam. Molendijk op maandag 4 mrt 2019 '19 | vestiging Rijssen
Vanwege het zeer fijne advies en een mooi ontwerp hebben wij eind 2017 een keuken gekocht bij Voortman Keukens te Rijssen! De vriendelijke verkoper was erg deskundig en kon ons in de showroom vele voorbeelden en opties laten zien. Naast onze eigen ideeën was er veel inbreng en ook eerlijk advies van de verkoper, dit kwam zowel het ontwerp als de keuzes in apparatuur en materialen zeer ten goede. Binnen een paar uur lag er een ontwerp op tafel waarbij wij een erg goed gevoel kregen, ons wensenlijstje was hierin meer dan beantwoord. Door de prettige ervaring, de getoonde producten en het gewenste ontwerp was deze aankoop geen moeilijke keuze!

De bouw van onze nieuwbouwwoning moest nog beginnen, ter voorbereiding heeft Voortman een technische tekening opgesteld t.b.v. het door de aannemer te plaatsen leidingwerk. Tijdens de bouw is een medewerker van Voortman langs geweest om de maatvoering op te nemen en o.a. het leidingwerk te controleren. Ook de planning voor de montage van de keuken werd goed gecommuniceerd en vroegtijdig afgestemd. Deze vorm van begeleiding tijdens de bouwperiode gaf ons veel rust en vertrouwen.

Januari 2019 was het zover, de montage van onze keuken! De vakkundige monteur ging voorzichtig te werk en alles verliep volgens wens. Na afloop van de montage is de gehele keuken samen met ons gecontroleerd, alles was perfect in orde! Wij kunnen iedereen een Voortman Keuken aanraden! Het gehele traject van ontwerp tot eindresultaat heeft ons positief verrast. Voortman Keukens, bedankt voor deze prettige ervaring.
FOTO VAN FAM. MOLENDIJK
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door I.J van Alen op zaterdag 2 mrt 2019 '19 | vestiging Elst GLD
We zijn uitstekend geholpen door dhr Buitendijk met het ontwerp van de keuken en het uitzoeken van de apparatuur en andere toebehoren. Jammer dat na de montage de kraan niet goed gemonteerd bleek en de dimmer met afstandsbediening voor de verlichting niet geïnstalleerd kon worden, waardoor we nu de verlichting mbv een stekker in een bovenkastje moeten bedienen. Dit wordt gelukkig op korte termijn hersteld en bovendien krijgen we gratis een extra legplank die we wilden bijbestellen.
FOTO VAN I.J VAN ALEN
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Atjilla Kamerhuis-Pultrum op vrijdag 1 mrt 2019 '19 | vestiging Rijssen
In ben zoooo blij met mijn nieuwe keuken, de keukenboer gaat net weg en heeft super werk afgeleverd. Peter een erg fijne rustige man die zijn vak verstaat. Hij heeft super hard gewerkt met een schitterend eindresultaat. Alles aanwezig, alles werkt en alles uitgelegd. Super tevreden. Ik ga genieten nu van mijn droomkeuken.
FOTO VAN ATJILLA KAMERHUIS-PULTRUM
REACTIE VAN ATJILLA KAMERHUIS-PULTRUM
Graag deze foto bij mijn reactie plaatsen en de andere foto verwijderen. Dank u!
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door H.mulder op dinsdag 26 feb 2019 '19 | vestiging Elst GLD
Bovenhoekkast, bijpassend bij de al geleverde en gemonteerde keuken uitgezocht.
Vriendelijk en kundig geholpen door dhr Marco Buitendijk.
Reactie of foto toevoegen
“Complete nieuwe keuken”
Door A.Duits op zondag 24 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Complete nieuwe keuken in een nieuwbouw woning. goede samenwerking met de aannemer, keuken is compleet werkend opgeleverd. alles werkte en er was geleverd wat was afgesproken.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met het resultaat”
Door Gea op vrijdag 22 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
We waren op zoek naar een nieuwe keuken en daarvoor bij verschillende zaken gekeken. Uiteindelijk kwamen we uit bij Voortman, waarbij Manon het verschil maakte. Mooie suggesties gegeven en een keuken naar onze wensen samengesteld. De keuken werd goed afgeleverd, ook latere vragen werden snel naar tevredenheid beantwoord. Heel blij met het uiteindelijke resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Kan het iedereen aanbevelen”
Door Fam. Bakker uit Sneek op woensdag 20 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
We zijn heel tevreden met onze nieuwe keuken. Vanaf de eerste ontmoeting met de heer Henk de Vries (verkoper )hadden we het gevoel dat we een goede keuze hebben
gemaakt uit de vele keukenbedrijven, door met Voortman Keukens in zee te gaan. We kregen deskundig advies en er werd aandacht en tijd aan besteed om met ons mee te denken. Omdat het inmiddels lunchtijd was, kregen wij een heerlijke kop eigengemaakte soep met een daar klaargemaakt broodje gezond aangeboden. Ik kan deze zaak met de deskundige mensen van harte aanbevelen. We hopen nog vele jaren van onze prachtige keuken te genieten.
FOTO VAN FAM. BAKKER UIT SNEEK
Nieuwe keuken
+ Toon extra foto van Fam. Bakker uit Sneek
Reactie of foto toevoegen
“Zeer netjes geholpen”
Door A. van Bruggen op maandag 18 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Voortman en zijn zeer goed en netjes geholpen. De aflevering was zoals afgesproken op tijd en de montage is netjes gedaan. De keuken is in 1 keer in zijn geheel gemonteerd. ( er was niets manco / defect )
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door Modderman op zondag 17 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
In Aug 2018 onze nieuwe keuken besteld na een tip van mijn broer, hij heeft zijn keuken ook bij de zelfde winkel besteld. Toen mijn broer enthousiast vertelde over zijn ervaring met voortman keukens hebben we een kijkje genomen. En ook wij zijn enthousiast, goed geholpen en namen de tijd voor je echt een aanrader.
FOTO VAN MODDERMAN
Enthousiast over de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbeveling”
Door Tamara op vrijdag 15 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Na wat speurwerk te hebben gedaan op internet wat betreft keuken zaken, zijn wij naar deze keukenzaak gegaan. Daar aangekomen bleek dat we een afspraak moesten maken voor het maken van een keukenontwerp, dit kon namelijk best wel de hele ochtend duren. Dit bleek ook echt zo te zijn! Verkoopster Manon heeft ons heel goed geholpen, ze dacht goed met ons mee en maakte een goed ontwerp. Prijstechnisch zijn we er ook goed uitgekomen, waarna wij de keuken hebben besteld. Vanaf dat moment is alles perfect gelopen, duidelijke afspraken mbt levering en het plaatsen van de keuken. De monteur stond op tijd op de stoep en heeft goed werk geleverd, hij werkte erg zorgvuldig waardoor onze keuken nu uitstekend is geplaatst. Ook hadden we een extra kast besteld die we voorlopig nog niet gebruiken en gaan opslaan. Bij de levering was dit enige kast die nog niet in elkaar zat zodat we het makkelijk konden opslaan. Zelfs daar was over nagedacht! Paar dagen na het plaatsen belde Manon nog op om te informeren of alles maar wens was verlopen en of we tevreden zijn. Ik kan voortman dus echt van harte aanbevelen!
FOTO VAN TAMARA
Apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Jolanda op donderdag 14 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben verleden jaar onze keuken bij Marcel Kemp gekocht bij de vestiging Apeldoorn van Voortman. Marcel is uiterst deskundig en hij heeft onze wensen uitstekend begrepen. De keuken is geïnstalleerd in ons nieuwe huis en alles komt overeen met de verwachting. Eventuele vragen en opmerkingen worden door Marcel snel opgepakt en naar tevredenheid opgelost! In 1 dag tijd hebben we samen met Marcel de hele keuken bij elkaar gezocht, daarbij had de vestiging Apeldoorn vrijwel al onze keuze mogelijkheden ook in opstelling staan, waardoor wij goed overwogen een keus konden maken. Aan het einde van de afspraak wat het ook duidelijk wat precies zou kosten. Dat is superfijn!! Ook wijzigingen in de loop van de tijd zijn uitstekend opgepakt voor Marcel! Dikke pluim voor Marcel!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige en vriendelijke service”
Door L Bonestroo op woensdag 13 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Super, op de dag dat onze combi magnetron stuk ging , kwam medewerker Roland Besselink die zelfde dag s' avonds de nieuwe die op voorraad was al bij ons inbouwen. Geweldige en vriendelijke service
Reactie of foto toevoegen
“Goede advisering”
Door Bekker op woensdag 13 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Mooie keuken, afgeleverd zonder tekorten,prima plaatsing,uitstekend advies van Dhr. R. Besseling (gevraagd en ongevraagd).
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door fam. Plattel op vrijdag 8 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Keuken gekocht en uitstekend geholpen door Manon. Prima keuzes voorgelegd, duidelijke uitleg en snelle afwikkeling. Echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Steken met kop en schouders er bovenuit”
Door Hans Roos op donderdag 7 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een complete keuken bij Voortman gekocht. Onze adviseur Henk de Vries heeft ons op een plezierige niet opdringerige wijze perfect geholpen. Niet alleen met een goed advies maar ook met geduld en begrip voor veranderingen op het laatste moment. Er waren bij de installatie een paar kleine dingen die niet in orde waren maar deze werden snel en klantvriendelijk opgelost. We hebben ons in het voortraject natuurlijk ook bij andere keukenbedrijven geïnformeerd . Voortman Apeldoorn steekt hier met kop en schouders boven uit.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Anniek op woensdag 6 feb 2019 '19 | vestiging Elst GLD
We hebben een deel van onze keuken vervangen en zijn erg tevreden over het hele traject van verkoop tot montage.
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatst keuken”
Door J. Aarnoudse op donderdag 31 jan 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Voor wie er op zoek is naar een mooie keuken, dan is Voortman Keukens het juiste adres! Wij kregen het juiste advies, een keuken naar onze smaak en alles wat daarbij komt kijken. Er word ruim te tijd genomen te kijken wat de mogelijkheden zijn. Kortom, een zeer fijne winkel! Roland Besselink, bedankt voor je tijd en hulp bij het uitzoeken! We zijn erg blij met het eindresultaat. (Foto komt nog)
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Wilma Kleiboer op donderdag 31 jan 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Ik heb een keuken gekocht en ben bijzonder tevreden. De verkoopster was deskundig, kon me verrassen met dingen waarvan ik het bestaan niet kon vermoeden en ze was altijd bereikbaar voor vragen en kleine aanpassingen van het plan. De medewerker die kwam inmeten gaf ook goede adviezen voor de afwerking. De installatie en montage van de keuken verliep ook bijzonder goed en plezierig. De monteur was vriendelijk en behulpzaam en werkte snel en netjes.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend gegaan”
Door Fn op woensdag 23 jan 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Keuken inclusief apparatuur (oven, magnetron, afwasmachine, wasemkap en inductiekookplaat).
FOTO VAN FN
Keuken aan drie kanten
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Leerkes op woensdag 23 jan 2019 '19 | vestiging Rijssen
Wij hebben een nieuwe keuken aangeschaft. Er wordt heel goed met de klant meegedacht. Vanaf binnenkomst tot aan de plaatsing en de service erna was uitstekend. Kan iedereen aanraden hier een keuken aan te schaffen!
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijk”
Door Fam Meuleman op dinsdag 22 jan 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Keuken gekocht bij Voortman Apeldoorn!! zeer aan te raden. Ze doen wat ze zeggen komen afspraken na en zijn erg klantvriendelijk. We raden hen zeker aan bij bekenden en of familie.
FOTO VAN FAM MEULEMAN
Hoekkeuken
+ Toon extra foto van Fam Meuleman
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Carina ter Weele op dinsdag 22 jan 2019 '19 | vestiging Rijssen
Wij zijn super geholpen door Monique in de vestiging Rijssen. Meerdere malen erg hartelijk ontvangen en er werd oprecht goed meegedacht over alle mogelijkheden. Zelf hadden we een globaal idee waar we heen wilden met het ontwerp, echter na een goed gesprek hebben we een veel mooier plan gepresenteerd gekregen. We werden goed geadviseerd over de keuze van onze inbouwapparatuur, keukenblad, kleuropties en mogelijke opstellingen. De aflevering en installatie zou eerst 2 dagen in beslag nemen, maar binnen een dag stond onze keuken geïnstalleerd op de plek! Geweldig! We worden nog elke dag enorm blij van onze prachtige keuken! Bedankt!!
FOTO VAN CARINA TER WEELE
Keuken aan twee zijden
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door Esther Faber op zondag 20 jan 2019 '19 | vestiging Rijssen
Vorig jaar een complete keuken met inbouwapparatuur gekocht, voor mijn nieuwe huis. Vanuit de aannemer werd deze leverancier aangeboden. Prima ervaring!! Heel veel persoonlijke tijd, zeer gastvrij ontvangen en terwijl naar mijn idee echt alle mogelijke opties werden getoond gekomen tot de huidige opstelling. Hoe huiselijk ervaren, voorzien van koffie, thee, huisgemaakte lekkers en zelfs een lunch! Bij de montage trof ik een ervaren monteur, werkte keurig en zeer vlot door. Materialen die over waren (dozen) direct na plaatsing opgehaald. Service nadien ook perfect, goede adviezen over aftimmerwerk, ook daarin werden verschillende opties besproken en getoond! Dank Maurice!
FOTO VAN ESTHER FABER
Complete keuken met inbouwapparatuur
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Katrien Elzinga op donderdag 10 jan 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Omdat mijn passie koken is, wilde ik het beste van het beste. Zo ben ik bij Henk de Vries van Voortman Keukens uitgekomen. Ik vertelde dat ik graag werk met een oven, waarbij hij meteen met goede suggesties kwam. Hij denkt graag mee en perfectioneert de keuken in alle opzichten. Ook de aftersales is super. Wij hebben nu een grote keuken met kookeiland en prachtige apparatuur.
Reactie of foto toevoegen
“Aanvulling op keuken”
Door Jacq op vrijdag 4 jan 2019 '19 | vestiging Rijssen
Geweldig geholpen! Heel goed meegedacht, zijn zelfs komen kijken naar de oude situatie om compleet beeld te krijgen. Geholpen door Moniek, zeer gedreven enthousiast en prettige snell communicatie via app
FOTO VAN JACQ
Lange keuken
Reactie of foto toevoegen
“Ziet er prachtig uit”
Door Sylvia op donderdag 20 dec 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een mooie witte keuken gekocht. Goede tips van de adviseur ontvangen, hij dacht echt met ons mee. De keuken is naar tevredenheid geplaatst en ziet er prachtig uit. De volgende keer gaan we zeker weer naar Voortman Keukens in Apeldoorn toe.
FOTO VAN SYLVIA
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super keuken”
Door E. Dozy op donderdag 20 dec 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Mijn vrouw en ik hebben bij Voortman Keukens te Apeldoorn een Hacker Keuken gekocht. Een super keuken met brede overzichtelijke laden. Prima apparatuur . De installatie is uitstekend gedaan! Ook de advisering en de begeleiding was uitstekend!
We zijn heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede tips”
Door Jeannette Balk op maandag 17 dec 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben onze keuken hier gekocht en zijn zeer fijn geholpen door Henk de Vries. Hij heeft onze goede tips gegeven.
FOTO VAN JEANNETTE BALK
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Jan Schrijver op maandag 17 dec 2018 '18 | vestiging Rijssen
Alles is enorm goed verlopen. Hebben voor de tweede keer voor Voortman Keukens gekozen en dit is wederom super bevallen. Zowel verkoopster Monique en de Monteur Peter waren super. Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Wim van Amerongen op zaterdag 15 dec 2018 '18 | vestiging Elst GLD
Bij Voortman te Elst (Gld.) een kookeiland en een Quooker gekocht. De levertijd was vrij lang, ruim 4 maanden, maar het resultaat was uitermate bevredigend. Marco Buitendijk heeft goed met ons meegedacht en geadviseerd. Het kookeiland is op exact dezelfde wijze uitgevoerd als het bestaande Voortman keukenblok. We waren ook uitermate tevreden over de wijze waarop de monteur alles heeft geplaatst. Al met al chapeau voor Voortman ! Een aanrader dus.
FOTO VAN WIM VAN AMERONGEN
Kookeiland
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over het gehele proces”
Door DFam.Arfman an.Arfman op vrijdag 14 dec 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn ons gaan oriënteren op een nieuwe keuken en werden warm ontvangen door onze adviseur. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en de tijd genomen. We zijn samen stap voor stap te werk gegaan en het werd inzichtelijk gemaakt middels een tekening. Na een aantal weken wachten werd de keuken geleverd. Een krasje op een frontje werd meteen serieus opgepakt en er werd een nieuwe geleverd. Top service wat ons betreft en zeer tevreden over het gehele proces.
FOTO VAN FAM.ARFMAN
REACTIE VAN FAM.ARFMAN
Deel van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Nemen de tijd”
Door Iris op vrijdag 14 dec 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Onze droom keuken! In de winkel goed geholpen door de verkoper. Goede tips, en leuke idëeen. De keuken is in 2 dagen geplaats en alles was in orde. Een echte aanrader! We zijn bij meerdere keukenzaken geweest en werden bij diverse zaken slecht tot nauwelijks geholpen. Vaak wordt je geholpen om zo snel mogelijk een keuken te verkopen en zoveel mogelijk winst te maken maar bij voortman namen ze de tijd voor je en gaat het om het eind resultaat.
FOTO VAN IRIS
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Paul Box op donderdag 6 dec 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Keuken met apparatuur gekocht. Dit was na 9 jaar de tweede keuken die we hier kochten. Uitstekend geholpen met name de creativiteit in het vinden van oplossingen heeft geleid tot een prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooie keuken”
Door F.Hagedorn op woensdag 5 dec 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Afgelopen maand is bij mij een erg mooie keuken geplaatst. Na goed meedenken van de verkoper Eddy van Kempen, die goed begreep wat ik wel en niet wilde, werd de keuken geplaatst door een zeer deskundig installateur, Henk van den Heuvel. De keuken is het pareltje in huis en ik kan Voortman Keukens van harte aanbevelen bij diegenen die voor de keuze van een nieuwe keuken staan!
Reactie of foto toevoegen
“Bevalt zeer goed”
Door J van Zandbergen op vrijdag 23 nov 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Erg blij met onze keuken en goed geholpen door Henk de Vries

Aanvulling ontvangen 26 november 2018: De keuken is geleverd en bevalt ons zeer goed.
FOTO VAN J VAN ZANDBERGEN
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Voortman Keukens
aApeldoorn (162 ervaringen), Vlijtseweg 210, 7317 AN Apeldoorn, tel 055 - 522 19 77
bBunnik (32 ervaringen), Rumpsterweg 8b, 3981 AK Bunnik, tel 030 - 692 27 34
cElst GLD (41 ervaringen), Aamsestraat 44, 6662 NJ Elst , tel 0481 - 37 79 46
dRijssen (49 ervaringen), Nijverheidsstraat 40, 7461 AE Rijssen, tel 0548 - 53 55 55
eSteenwijk (7 ervaringen), Koematen 12, 8331 TK Steenwijk, tel 0521 - 51 58 13
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.