Feedback
9,4

Voortman Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.voortmankeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Voortman Keukens
Van harte welkom bij Voortman Keukens. Al meer dan 40 jaar weten kritische keukenkopers onze ruime, sfeervolle showrooms te vinden. Bij Voortman Keukens treft u de keuze, kwaliteit, aandacht én service die u zo graag ziet bij uw keukenleverancier. Wij doen ons uiterste best om aan ál uw verwachtingen te voldoen. Of beter nog: te overtreffen. Want een tevreden klant krijg je niet zomaar, die moet je echt verdienen.

Op deze pagina en onze website www.voortmankeukens.nl vindt u een voorproefje van onze uitgebreide keukencollectie. Maar uw droomkeuken kiest u waarschijnlijk niet vanaf een foto. U wilt 'm zíen, en 'voelen'. Daarom vindt u in onze moderne showrooms meer dan 100 keukenopstellingen in alle stijlen, van landelijk tot tijdloos design én in alle prijsklassen. En wilt u even bijkomen van al die indrukken? Neem dan plaats op ons Kookplein, waar wij u verwennen met een heerlijk kopje koffie. Zo kunt u zich in alle rust oriënteren.

Wilt u eerst thuis op uw gemak onze keukens bekijken? Vraag dan hier ons bijzondere keukenmagazine aan.
Meer informatie over Voortman Keukens
Voortman Keukens: voortmankeukens.nl
Keukenmagazine aanvragen: voortmankeukens.nl/brochure
Ervaringen
Er zijn 314 ervaringen over Voortman Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren247 ervaringen
4 sterren47 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren3 ervaringen
1 ster8 ervaringen

Per vestiging:
“Goede keuken minder tevreden over service”
Door Tanja op maandag 28 dec 2015 '15 | vestiging Apeldoorn
Bij Voortman keukens een mooie en kwalitatief goede keuken gekocht, waar we nog altijd zeer tevreden over zijn. De manier waarop dit tot stand is gekomen, zijn we echter wat minder tevreden over.

Via Qasa.nl hoorden we van Voortman Keukens in Apeldoorn (goede reviews) en we besloten hen een bezoekje te brengen om ons te oriënteren. We hadden de pech dat we geholpen werden door een jongeman die nog weinig ervaring had met het verkopen van keukens. Hij kwam zeer onkundig, onzeker en onprofessioneel over. In een heel aantal gevallen moesten wij hem verbeteren, terwijl wij ook nog nooit een keuken gekocht hadden. Achteraf bleek dan ook dat hij nog nooit eerder een keuken had verkocht. Nadat een eenvoudige schets was getekend, werd gevraagd wat wij ervan vonden. "Nou, dat hangt natuurlijk van de prijs af" antwoordden wij. Wat bleek? Er kon alleen een prijs gegeven worden wanneer we van tevoren al zouden toezeggen dat we op DIE dag een keuken bij Voortman zouden kopen. Wij vonden deze werkwijze heel vreemd en manipulatief, zeker omdat we al aangegeven hadden dat we slechts kwamen om ons te oriënteren en niet om te kopen. We stemden toch in. Toen we na het opstellen van de offerte om een dag bedenktijd vroegen, werd erop aangedrongen om direct nog even te overleggen en toch diezelfde dag nog te beslissen. Tot ons ongenoegen is er door de onervarenheid van de jonge verkoper een fout in de bestelling gekomen. Verschillende e-mails werden niet beantwoord door betreffend persoon (omdat hij nauwelijks aanwezig was), pas na herhaaldelijk bellen van onze zijde werd actie ondernomen. Maar helaas was Voortman niet bereid om de fout-bestelde plank retour te nemen. Sowieso vonden we het vreemd en onprofessioneel dat e-mails die wij richtten aan Voortman beantwoord werden vanaf een Budget Select Keukens e-mailadres en onderaan elke e-mail prijkte een groot logo van Budget Select Keukens (later kwamen we erachter dat Budget Select Keukens ook bij Voortman hoort).

We beseffen ons dat onze ervaring grotendeels te maken heeft met de onervarenheid van de verkoper en als we een andere verkoper hadden gehad, hadden we misschien ook een betere ervaring gehad. Maar toch stond deze persoon er wel namens Voortman en zijn we van mening dat er nauwlettender een oogje in het zeil gehouden had moeten worden door zijn leidinggevende. Het contact met en de service van het overige Voortman-personeel was overigens wel prettig en professioneel.

Dit was de eerste keer dat we een keuken kochten. Dit is wat we geleerd hebben van deze ervaring:
1. je niet laten gek maken door druk van verkopers om te beslissen en gewoon de tijd nemen die je nodig hebt.
2. direct aan de bel trekken als je niet tevreden bent over de service en zo nodig vragen om een andere verkoper
3. niet kiezen voor de goedkoopste apparatuur, maar net dat beetje meer geld uitgeven voor apparatuur waar je meer plezier van kunt hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Open keuken”
Door Jasper op dinsdag 5 jul 2016 '16 | vestiging Rijssen
Om te beginnen super tevreden over onze keuken. Meedenken en advies was voor ons waardevol (dit was de eerste keuken die we kochten). De tekeningen / animatie hebben ons echt goed geholpen in het creatieve proces en het maken van keuzes. Of prijs kwaliteit-verhouding klopt? Geen idee, wij zijn blij! We hebben kunnen onderhandelen, dus het spel kunnen spelen. We hebben 3 afspraken gehad op kantoor, dus niet over 1 nacht ijs gegaan. Wat het 'normaal' maakt is dat we wel zagen dat reactiesnelheid (en daarmee ook klantvriendelijkheid voor ons) na de handtekening wel minder werd. We moesten wat meer reminders versturen om zaken gedaan te krijgen. Installatie hebben we zelf ingeregeld, wel door een voor hun bekende monteur. Nawerk wilde men in eerste instantie niet vergoeden (in verband met tijdens transport beschadigde onderdelen). Ze gaven aan het uiteindelijk met de monteur tot afspraken te zijn gekomen. Daar vertrouwen we dan maar op.
FOTO VAN JASPER
Open keuken
Reactie of foto toevoegen
“Beoordeling zit tussen normaal en goed”
Door Ruitenbeek op woensdag 4 apr 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Eind November 2017 een keuken gekocht. Duurde vrij lang voordat wij werden geholpen. Met andere woorden: zelf eerst maar een verkoper aangesproken. Kun je wat van vinden. Ze geven je in ieder geval de tijd om rustig te kijken � Prima verkoper, alleen bij het akkoord gaan met het voorstel iets te opdringerig. Uiteindelijk de keuken gekocht. Bij vragen na aankoop - via mail - duurde het vrij lang voordat er antwoord kwam. Levering en plaatsing was goed. Na plaatsing hadden wij toch wel een paar dingetjes die opgelost moesten worden. Dat kon, maar moest zelf wel eerst de benodigde materialen aanschaffen. Vind dit niet echt service gericht. Al met al tevreden. Beoordeling zit tussen normaal en goed. Maar dat kun je niet kiezen. Zet ik dan toch op normaal, omdat de extra kosten die gemaakt moesten worden meteen naar de klant werden geschoven.
Reactie of foto toevoegen
“Teruggekomen op eerdere review”
Door Dennis op woensdag 14 feb 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Helaas moet ik toch terugkomen op mijn eerdere review. Ervaring tot de plaatsing erg goed, vanaf daar minder. Keuken is in november geplaatst en nu in februari is het nog niet helemaal naar wens. Verlichting en afstandsbediening werken nog niet zoals het hoort. Dit kan gebeuren maar de afwikkeling duurt naar mij mening te lang. Vaak zelf terug moeten bellen wanneer mij beloofd was teruggebeld te worden. Betreft de afdeling service is er zeker ruimte voor verbetering.

Eerdere ervaring van 4 december 2017: Fijn geholpen met de indeling en keuze van de keuken. Goede service en erg tevreden over de plaatsingsmonteur.
Reactie of foto toevoegen
“Ervaring”
Door Angela Charnock op maandag 5 okt 2015 '15 | vestiging Bunnik
Zeer goede ervaring met ontwerpen en uitzoeken van keuken. Aftersales ronduit slecht. Als de keuken eenmaal afbetaald is kan het Voortman niets meer schelen hoe het allemaal verder verloopt. Monteur komt niet opdagen (meer dan eens), doet 2x zo lang over montage, naleveren duurt erg lang. Feedback van Voortman: "kunnen wij niets aan doen". Erg jammer want het begon zo goed.
Reactie of foto toevoegen
“Matige ervaring”
Door Jo op zaterdag 4 apr 2015 '15 | vestiging Apeldoorn
Keuken aangeschaft eind 2014, in februari geplaatst. Mooie showroom maar onkundige verkoper. Zelf de keuken uiteindelijk getekend. Verkoper deed wel zijn best om mee te denken. Op installatiekosten wordt beknibbeld. Er was slechts 1 monteur (zzp) gestuurd om keukenblad van 2,5m te plaatsen. Ik heb dus zelf mee moeten helpen tillen. Na plaatsen 4 gebreken: keurverschil in blad, beschadigde koelkastdeur, beschadigde lade, verkeerde kleur paneel. Herstel gebreken is netjes afgehandeld, maar communicatie over deze afspraak ontbrak en voelde als een overval. Uiteindelijk nare mail ontvangen nadat ik mijn ongenoegen over de zaken communiceerde.
Reactie of foto toevoegen
“slordig”
Door Scholten op maandag 7 jan 2013 '13
De kwaliteit is matig, waardoor de prijs te hoog is. Klant vriendelijk alleen in de showroom en bij het verkoopgesprek. Levering ging goed plaatsing viel tegen. De klachten worden op de langebaan geschoven en klacht niet serieus genomen (ik heb er geen verstand van maar zij leveren een keuken die niet past bij de opbouw) zij weten beter. Voortman keukens doet niet wat ze beloven. Zal Voortman keukens niet aanraden.
De monteur is niet van voort man maar een zzp die snel weer weg wil. Tip voor de monteur,trek een paar dunne handschoenen aan als je met roestvrij staal bezig gaat (vingers zijn moeilijk weg te krijgen).
Reactie of foto toevoegen
“Niet kopen”
Door Edward S. op woensdag 5 sep 2018 '18 | vestiging Bunnik
In augustus 2016 waren wij helemaal blij want wij mochten de keuken uitzoeken voor onze nieuwbouwwoning. Wij werden voor de keuken naar Voortman gestuurd omdat de aannemer een deal had gesloten met dit bedrijf en wij geen zin hadden om keuken 2x te betalen. Vanaf het begin was duidelijk dat Voortman weinig wilde onderhandelen door prijsafspraken met de aannemer. Uiteindelijk in de showroom eea uitgezocht en een offerte laten samenstellen. Er van uitgaande dat alles wat was besproken zo zou worden uitgewerkt. Bij vooroplevering van de woning bleek eea helaas niet juist geleverd en uitgevoerd. De zijpanelen van de hoge 3 deurskast waren in de verkeerde kleur geleverd en monteur heeft deze terwijl hij zelf constateerd had dat ze fout waren toch gemonteerd. Van 1 van de lades was de handgreep beschadigd, 1 onderblok stond los, de bovenkastjes hingen niet strak tegen de muur, de afzuigkap bleek geen doorvoer naar buiten te hebben, de vaatwasser was een goedkoper type en bij de spoelbak heeft de verkoper mogelijk de verkeerde code in de offerte geplaatst. De afzuigkap kon volgens aannemer niet anders maar had dit een jaar gelden gemeld bij Voortman en wij wisten nergens van. En was de afzuigkap dus zonder overleg recirculatie geworden. De vaatwasser is gewisseld voor een teruggekomen type van andere klant. Wij waren niet zo moeilijk want wel/geen verpakking vonden wij niet erg. Maar helaas bleek toen de plint weer niet te passen. De kastjes zijn na 3 keer eindelijk juist gemonteerd. Wij hebben alles vanaf showroomopstelling uitgezocht. Maar helaas had de verkoper geen plaatje van de spoelbak bijgevoegd bij de offerte anders hadden we deze fout eerder gezien, nu kwam het naar boven bij de vooroplevering van onze woning. Wij als leek hebben getekend in goed vertrouwen dat de verkoper opschrijft wat wij besproken hebben. Helaas was dit niet het geval en geeft Voortman niet thuis. En nu zitten wij nog met een spoelbak die een doorn in het oog is! Ook spettert deze enorm omdat de foutief geleverde bak minder diep is icm hoge kraan. Achteraf kregen wij de opmerking dan had je de offerte maar moeten na googlen! Terwijl je erop vertrouwd dat wat je bespreekt juist wordt uitgewerkt in de offerte. De verkoper blundert maar Voortman probeert de fout in onze te schuiven door te zeggen dat de door ons uitgezochte bak niet zou passen. Inmiddels hebben wij offerte in bezit dat combinatie spoelbak/kast wel kan! Voortman kan niks, wil niks en doet niks, om ons probleem van de spoelbak op te lossen. Mijn advies hier niet kopen! Inmiddels is ook het fornuis vervangen en werkt de afzuigkap niet naar behoren. Door het vernieuwen van het fornuis is de kitrand verwijderd.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met montage”
Door j de Vries op woensdag 22 feb 2017 '17 | vestiging Steenwijk
Waardeloos nooit meer. Eindelijk is de keuken opgeleverd na deze besteld te hebben in september 2016. Slecht voorgelicht over o.a. de vaatwasser (deze valt kleiner uit dan besteld). Plaatsen van de keuken halfbakken gedaan. Zaagsplinters/ afzuigkap rammelt / bevestiging gootsteen valt eruit. Hier kom ik nooit weer wat een ellende!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met 7 apparaten”
Door M. Samim Azim op donderdag 28 sep 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een keuken aangeschaft van 17.000 euro met 7 ingebouwde apparaten. De keuken is op 24 juli 2017 geleverd en gemonteerd. Wij hadden de volgende dag al beschadigingen aangetroffen op het werkblad. Dat hebben we direct gemeld en nu krijgen wij als reactie dat het niet binnen 24 uur is gemeld. Daarnaast hebben wij een afzuigkap geleverd gekregen waarvan de koolstoffilters nog niet op de markt zijn. Dat is toch niet te geloven. Hoe amateuristisch ben je dan bezig. Voortmans oplossing was om losse filters te gebruiken, daarvan heeft zelfs de onafhankelijke monteur van het merk afzuigkap (Bauknecht) gezegd dat het niet normaal was. Overigens zijn de koolstoffilters tot vandaag de dag nog niet geleverd (meer dan 2 maanden na montage keuken). Daarnaast hebben wij doffe plekken op een van de lades. Ook dit is veel eerder gemeld, en ook dat wordt niet vergoed door Voortman. Tevens is het ingebouwde koffiezetapparaat ook niet het model dat ons beloofd was en het kan bepaalde dingen waar wij nadrukkelijk om hadden gevraagd niet of heel slecht. Tot slot ik zou niemand adviseren om bij Voortman een keuken te kopen. Dit was onze eerste en laatste keuken. Overigens behoren wij tot een nieuwbouwproject en wij zijn verwezen door onze aannemer richting Voortman. Met als gevolg dat meerdere buren de keuze hebben gemaakt voor Voortman. Een absolute afrader en snap de positieve beoordelingen van hierboven dan ook niet.
Reactie of foto toevoegen
“Kringen in blad”
Door wh askamp op zondag 24 apr 2016 '16 | vestiging Elst GLD
Komen de afspraken niet na. Ben nu al weken bezig met mijn blad wat niet goed is. Ben al 3 x elst geweest maar hoor maar niks al weken. Service niet goed. Ze houden je aan het lijntje.

Aanvulling: De keuken is geplaatst door Voortman keukens. Na een week zagen wij kringen in het blad. Melding bij Voortman gedaan. Daarna is de leverancier van het blad langs geweest ,conclusie kringen zitten in het blad en niet door ons veroorzaakt volgens leverancier. Voortman stelt voor bijdrage van 700,00 dan krijgen we een nieuw blad. Daar gingen we niet mee akkoord. Na veel bellen en langs gaan geen reactie. Heb toen maar meldingen op Facebook en div gedaan. Toen kwam er weer een reactie, Afspraak is nu dat de leverancier weer langs komt,dat is nu ook weer weken geleden,dus moeten nog komen. Naar mijn mening moet Voortman het blad vergoeden, nogmaals de leverancier zegt dat de kringen erin zaten en niet veroorzaakt door de klant.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met service”
Door Loes Olgers op dinsdag 25 jul 2017 '17 | vestiging Bunnik
Koop nooit een keuken bij Voortman! Service in de winkel is slecht: denk hierbij aan het geven van verkeerde voorlichting, niet willen meedenken met de klant, onvoldoende kennis van zaken en het maken van verkeerde tekeningen. Daarna de montage. Inmiddels zijn we vier monteurs en vier pogingen verder om de keuken goed aan te leggen en nog is de zaak niet orde. We hebben alweer een afspraak voor de vijfde poging. Tot slot de service: er worden monteurs op pad gestuurd zonder goede instructie en de benodigde materialen. En als er weer iets fout gaat, wordt er gezegd dat ze wel een pannenset willen aanbieden ter compensatie van het ongemak. Maar ik wil geen pannenset, ik wil dat de keuken, waar we heel veel geld voor hebben betaald, gewoon goed functioneert.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte montage”
Door J Jansen op maandag 8 feb 2016 '16 | vestiging Bunnik
Na goede ervaringen gelezen te hebben hier op Qasa dachten wij dat een keuken bij Voortman wel goed moest zijn......Kwam wij even bedrogen uit zeg.....Afgelopen Oktober (2015) werd onze keuken geplaatst en toen begon de ellende. De ene na de andere fout en beschadiging kwam al snel boven drijven.....werkblad lag los op de keuken, naden waren niet afgekit (toch echt een beginnersfout), werkblad was beschadigd, keukenkraan zat scheef, afzuigkap scheef opgehangen, schroeven welke aan de onderkant van het werkblad niet volledig ingeschroefd waren, lades die niet goed sloten, vaatwasser welke lekte, zichtbare bevestigingsmateriaal en zo kan ik nog wel even doorgaan. We zijn nu in Februari en het is nog niet opgelost. Iedere keer moet ik opnieuw Voortman bellen want iedere keer komt er iets anders aan het licht. Ook krijg ik met geen mogelijkheid contact met de betreffende verkoper van de keuken want wij moeten nog steeds gecrediteerd worden voor de keukenkraan welke wij niet wilde hebben, heb zwart op wit staan dat dit gaat gebeuren. Ondanks dat vrienden en familie erg positief waren over de keuken zelf heb ik iedereen ten strengste afgeraden ooit met Voortman in zee te gaan. Want Voortman had namelijk ook besloten om de keuken te laten plaatsen door een externe partij en dus niet door hun eigen mensen. Betreffende persoon had er dus duidelijk een zooitje van gemaakt. Ook de oplossingen daarna duurde mij te lang, Het duurde gewoon een maand voordat de eerste reparaties kwamen en nog wisten ze het voor elkaar te krijgen met de verkeerde materialen aan te komen voor de reparaties......het is nu dus 08 Feb en wij hebben nog steeds een keuken welke niet deugt....heb 10 jaar geleden zelf een keuken geplaatst in mijn vorige woning welke bij de Ikea vandaan kwam, deze keuken staat er nog steeds in als een huis. Volgende keuken wordt er gewoon weer eentje van de Ikea, Voortman kan wat mij betreft de boom in.
Reactie of foto toevoegen
“Geen tweede keer!!”
Door Jan op dinsdag 14 mei 2013 '13
Ben ontevreden over de kwaliteit die Voortman ons heeft geleverd. Ze willen ook zelfs niet de moeite nemen om ons enigszins tegemoet te komen om het probleem van zwellende kastwand op te lossen. Alles bij elkaar als zeer slechte service ervaren. Dit is de eerste en ook de laatste keuken van Voortman
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwappartement”
Door Enrico op vrijdag 3 nov 2017 '17 | vestiging Bunnik
They had to deliver the kitchen on the 3rd of July (ordered 16 months before), they didn't. They tried to fix, one mistake after the other. Zero care about the customer. The kitchen has been finally done at the end of October, not even a sorry or anything.
Reactie of foto toevoegen
“Alle medewerking”
Door Dick ten Harkel op zaterdag 12 mei 2018 '18 | vestiging Rijssen
Een nieuwe keuken gekocht met de mogelijkheid om te zitten met ons tweeën. Hebben zeer goed advies gehad vonden t beetje vreemd dat we deel zelf moesten schilderen maar hebben daar alle medewerking gehad zodat ik alles heb kunnen voorbewerken met een zeer fraai eindresultaat.
FOTO VAN DICK TEN HARKEL
Zeer fraai eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Madat Jeremian op donderdag 17 nov 2016 '16 | vestiging Bunnik
We hebben paar maanden geleden onze keuken gekocht bij Voortman. We zijn geholpen door Gerben ter Maat | Keukenadviseur. Gerben heeft ons heel goed geholpen met uitkiezen van kleur, samen stellen van keuken onderdelen en de apparatuur. We zijn super blij. Gerben bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klanten”
Door W. de Bruin op dinsdag 3 mei 2016 '16 | vestiging Elst GLD
Wij hadden een voucher bij ons nieuwbouwhuis gekregen en zijn hierdoor uitgekomen bij Voortman in Elst. Gerdine van Dijkhuizen heeft ons werkelijk uitstekend geholpen bij het samenstellen van onze ideale keuken. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat en dat is te danken aan het advies van Gerdine over vooral de kleuren en de indeling. Ze speelde in op de ideeën die we al hadden en kwam zelf ook met inbreng die ons heeft geholpen keuzes te maken. We konden ook altijd eenvoudig contact opnemen voor vragen of met nieuwe ideeën. Gerdine is makkelijk in de omgang, wat ervoor zorgt dat de gesprekken prettig verliepen en dat we ons gehoord en begrepen voelden. Het was voor ons een goede ervaring. De installateurs waren zeer ervaren mannen en dat zie je terug in de afwerking. Ze hebben zelfs gehoolpen met onderdelen die niet via Voortman gelverd werden. Er was één onderdeel niet meegekomen en daardoor moest er iemand terug komen. We werden hierover keurig op de hoogte gehouden en toen het onderdeel er was heeft de installateur ook de plinten verder op maat afgewerkt. De vloer was namelijkl later pas gelegd dan dat wij de keuken hadden laten komen. Wij zijn al met al zeer tevreden klanten en hebben daarom de moeite genomen om de beoordeling te plaatsen!
Reactie of foto toevoegen
“Goede en deskundige dienstverlening”
Door Cheryl Ribeiro op donderdag 22 nov 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
We hebben een SieMatic keuken gekocht. Van aankoop tot plaatsing is alles uitstekend verlopen en waren alle processen zeer goed op elkaar afgestemd door Voortman. Enorm tevreden met de zeer goede en deskundige dienstverlening.
Reactie of foto toevoegen
“Mijn vrouw is ook helemaal blij”
Door A. Rozendaal op woensdag 2 okt 2013 '13
Alhoewel we ook bij andere keukenleveranciers hebben gekeken om te kunnen vergelijken zijn wij, ook gezien eerdere ervaringen, toch weer voor onze nieuwe keuken bij Voortman uitgekomen. Over de klantvriendelijkheid en de service niets dan lof, er waren bij de levering wat frontjes verkeerd om geleverd, maar na 1 telefoontje werd dat tot volle tevredenheid opgelost. Ik ben ervan overtuigd dat zij alles doen - mits in het redelijke natuurlijk - om tevreden klanten te hebben en te houden en zowel mijn vrouw als ik zijn helemaal blij met onze nieuwe keuken van Voortman.
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed meegedacht”
Door fam. de Graaf op zaterdag 14 jan 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Na alle "keukens in Duitsland zijn goedkoper" verhalen hebben ook wij Kuechenland in Nordhorn bezocht. En ja, alle verhalen kloppen. Super geholpen en een hele strakke prijs voor een prachtige keuken met goede apparatuur. En ook lekker gegeten. Maar op voorhand hadden wij besloten onze offerte juist ook tegen een Nederlands bedrijf aan te houden. Zo zijn wij eind december terecht gekomen bij Voortman keukens in Apeldoorn waar wij geholpen werden door Henk de Vries. En ook in Apeldoorn soep met brood. Henk is erg ervaren en is duidelijk gepokt en gemazeld in de keukenwereld. Henk heeft ons meer dan uitstekend geholpen. Henk tekende voortvarend, gaf tips en leverde ook nog eens prachtige tekeningen af. Het advies van Henk heeft uiteindelijk geleid tot aanpassingen en ook verbeteringen in onze oorspronkelijke inrichtingsplannen. Daar zijn wij achteraf erg blij om. Voor wat betreft de prijs hebben wij nu een nog "dikkere" keuken als in Duitsland voor dezelfde prijs, met gebruikmaking van gelijkwaardige materialen (overigens ook Duits) en gelijke apparatuur. Natuurlijk moet je daar zelf ook je best voor doen en ook Voortman keukens heeft de opdracht zeker niet voor niets gekregen. Maar voor een goede deal hoef je dus niet perse naar Duitsland.In januari wilden wij nog een kleine aanpassing aan de keuken doen. Deze aanpassing is direct verwerkt op kosten van Voortman keukens. Wij zijn dus uitermate tevreden en een ieder moet zelf beslissen waar hij of zij de keuken besteld. Maar het kan dus ook gewoon in Nederland. Henk, bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau voor verkoop plaatsing en afhandeling”
Door Sweder Bosch op donderdag 13 jul 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Voor ons de eerste ervaring van deze firma. Op een verjaardag een jaar geleden kregen wij de tip om eens in Apeldoorn te gaan kijken. Het moment dat wij binnen kwamen en ontvangen werden door Henk de Vries voelde direct goed. kijk maar even rond hoor, als u wat wilt weten dan zit ik daar. Een hele fijne binnenkomer. Na een half uur gelopen te hebben hadden wij inderdaad wat vragen en die werden op een ontspannen manier beantwoord. Zeer vakkundig met hele goede , en wat nu blijkt, waardevolle tips. De keuken werd volgens planning (ruim van te voren bekend) geplaatst. Door twee oude rotten in het vak, ook zeer vakkundig en afkomstig uit Deventer. Zeer attent en heel fijn werkend. Het graniet is opgemeten bij de plaatsen van de keuken en werd 3 weken later geplaatst. Eerst was het later, maar Henk de Vries heeft het via planning geregeld dat het voor mijn planning beter uitkwam om het een paar dagen eerder te plaatsen. Heel fijn dat ook in deze face met je meegedacht wordt. kortom, als ik een volgende keer weer een keuken zou kopen dan zou ik zeker weer naar Voortman keukens gaan. Al vele familieleden en vrienden is enthousiast en weet Voortman te vinden. Chapeau voor de verkoop, plaatsen en afhandeling. Sweder en Tineke Bosch uit Ermelo, zeer tevreden kopers!
Reactie of foto toevoegen
“Weet alles in keukenland”
Door IJsselstein op vrijdag 16 dec 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Het begon met appeltaart en koffie, maar dat zegt nog niks;). Maar Henk de Vries weet alles in keukenland en dat merk je gelijk. Van A-Z begreep hij onze wensen en dat heeft onze droomkeuken gerealiseerd. Henk bedankt, ook de monteur bedankt voor de strakke aflevering.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan geslaagd”
Door Familie R.Meeuse op woensdag 17 mei 2017 '17 | vestiging Rijssen
Zelf ontwerp gemaakt en na wat tips van Jesse en Arno overgegaan tot bestellen . Ze denken goed mee en kijken helemaal niet raar op als je bepaalde zaken zelf wilt regelen. We wilden een granieten eiland van 316x120 uit een stuk en uiteindelijk zijn we bij Voortman meer dan geslaagd voor het keukenmeubilair! Zelf geplaatst dus vandaar dat er nog wat afwerkpuntjes zijn.
FOTO VAN FAMILIE R.MEEUSE
Keuken met granieten eiland
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Henk Bons op woensdag 2 okt 2013 '13
Omdat Voortman Keukens Zeist goed bekend staat en de prijzen er redelijk zijn, ben ik, na hier en daar rondgekeken te hebben bij andere showrooms, met hun in zee gegaan. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen en de service is prima. Ik heb een aantal keren met Jos, de verkoper die mij heeft geadviseerd en mijn contactpersoon is, gebeld voor kleine dingetjes zoals een kapot lampje en een slecht werkend scharniertje. Het is veel waard dat je niet van het kastje naar de muur wordt gestuurd maar dat alles binnen de kortste keren tot volle tevredenheid wordt opgelost. Inmiddels heb ik ook al een kennis naar Voortman doorgestuurd die ook bij hun gekocht heeft. Wat mij betreft, niets dan lof voor Voortman.
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Wilma Kleiboer op donderdag 31 jan 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Ik heb een keuken gekocht en ben bijzonder tevreden. De verkoopster was deskundig, kon me verrassen met dingen waarvan ik het bestaan niet kon vermoeden en ze was altijd bereikbaar voor vragen en kleine aanpassingen van het plan. De medewerker die kwam inmeten gaf ook goede adviezen voor de afwerking. De installatie en montage van de keuken verliep ook bijzonder goed en plezierig. De monteur was vriendelijk en behulpzaam en werkte snel en netjes.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Wim van Amerongen op zaterdag 15 dec 2018 '18 | vestiging Elst GLD
Bij Voortman te Elst (Gld.) een kookeiland en een Quooker gekocht. De levertijd was vrij lang, ruim 4 maanden, maar het resultaat was uitermate bevredigend. Marco Buitendijk heeft goed met ons meegedacht en geadviseerd. Het kookeiland is op exact dezelfde wijze uitgevoerd als het bestaande Voortman keukenblok. We waren ook uitermate tevreden over de wijze waarop de monteur alles heeft geplaatst. Al met al chapeau voor Voortman ! Een aanrader dus.
FOTO VAN WIM VAN AMERONGEN
Kookeiland
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal naar wens”
Door Scherrenburg op donderdag 3 okt 2013 '13
Drietal keukenzaken bezocht: bij Voortman vakkundig geholpen en de verkoper dacht met me mee, daarom ben ik met hun in zee gegaan. Ik heb de keuken zelf gemonteerd. Maar ik durfde het niet aan om ook granieten aanrechtblad zelf te doen. Voor Voortman was het geen enkel probleem om een monteur langs te sturen om daarbij te helpen (tegen een schappelijke prijs). Toen ik bij de levering bemerkte dat er een onderdeel ontbrak heb ik even gebeld, het werd direct nageleverd. Uitermate tevreden met keuken en service van Voortman.
Reactie of foto toevoegen
“Top!,,,”
Door H. Van den Berg op zaterdag 18 okt 2014 '14 | vestiging Apeldoorn
In 2000 hebben wij een keuken gekocht bij Voortman Keukens in Apeldoorn. Zelfs nu, na 14 jaar, ben ik nog super tevreden over onze keuken. Ik zou niet weten wat ik zou willen veranderen aan onze keuken. Buiten de service en klantvriendelijkheid hebben ze ons ook geholpen om onze keuken zo efficiënt en gebruiksvriendelijk te ontwerpen. Kortom.....bij Voortman Keukens moet u zijn voor uw keuken. Nu was onze kookplaat aan vervanging toe en kwamen we weer in contact met Voortman om een nieuwe te bestellen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geleverd”
Door Mark Meenhuis op woensdag 30 mei 2018 '18 | vestiging Rijssen
Dit is nu de 2de keuken die we bij Voortman gekocht hebben, wederom goed geholpen door een deskundige en vriendelijke verkoper. De jonge verkoper beschikte over zeer veel kennis en gaf goede adviezen, geen gepush en goed kunnen onderhandelen over de prijs. In de nette, uitgebreide showroom kun je genoeg ideeën opdoen. De service-afdeling is ook zeer goed, dit uit ervaring met onze oude keuken. Kortom, wij zijn dik tevreden met onze nieuwe keuken en zullen Voortman Keukens te Rijssen zeker aanraden!
FOTO VAN MARK MEENHUIS
Keuken met eiland
+ Toon extra foto van Mark Meenhuis
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Leerkes op woensdag 23 jan 2019 '19 | vestiging Rijssen
Wij hebben een nieuwe keuken aangeschaft. Er wordt heel goed met de klant meegedacht. Vanaf binnenkomst tot aan de plaatsing en de service erna was uitstekend. Kan iedereen aanraden hier een keuken aan te schaffen!
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelen”
Door Fam. Van Essen, Epe op dinsdag 23 jun 2015 '15 | vestiging Apeldoorn
We hebben XL keuken gekocht. Een hoekkeuken. We zijn deskundig geadviseerd door de heer Besselink. Keurig geplaatst door Geurt. Service correct uitgevoerd door Peter. We kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geregeld”
Door G. de Jong op woensdag 27 mrt 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
We hebben een showroom keuken gekocht die naar alle tevredenheid is geplaatst. In de showroom zijn we goed geholpen en tot in de details van adviezen voorzien. Erg prettig! Ook de after sales is goed geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Wij zijn erg tevreden.”
Door P.Weijman op vrijdag 14 nov 2014 '14 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben vorig jaar onze keuken bij Voortman gekocht in Apeldoorn. Wij zijn erg goed geholpen. We hebben goed advies gehad van de verkoper. Hij heeft ons erg goed geholpen bij het kiezen van de opstelling van de keuken. Wij zijn erg tevreden over de klantvriendelijkheid, advies en service. Voor een volgende keuken gaan we zeker weer naar Voortman terug.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Fam Heemskerk op maandag 9 jul 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben twee maanden geleden een keuken van het merk Ballerina gekocht bij Voortman. Geholpen zijn wij door Roland Besselink. Wat een service en strakke planning. Waar er in het verleden altijd wel iets fout ging bij het bestellen/en of plaatsen van een keuken, ging hier alles fantastisch. Als wij ooit weer een nieuwe keuken uit gaan zoeken zullen we zeker weer naar Voortman gaan. Roland nogmaals bedankt voor het meedenken en je kundigheid!
FOTO VAN FAM HEEMSKERK
Ballerina keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam Boekelder op zaterdag 8 okt 2016 '16 | vestiging Rijssen
Wij hebben bij Voortman keukens een keuken gekocht. Wij zijn erg tevreden over het resultaat. Wij zijn fijn geholpen en geadviseerd door de verkopers en de monteurs hebben de keuken netjes gemonteerd en afgewerkt.
FOTO VAN FAM BOEKELDER
Keukenresultaat
Reactie of foto toevoegen
“uitstekende service”
Door theo plattel op donderdag 7 aug 2014 '14 | vestiging Apeldoorn
Voortman keukens levert een uitstekende service, na 6 jaar problemen met mijn vaatwaaser, via Voortman in contact gekomen met een specialist die de vaatwaaser heeft gerepareerd binnen 30 minuten. meer dan de helft van de kosten zijn door Voortman vergoed ondanks het feit dat de garantie al lang was verlopen. als klant van Voortman ontvang je dus een uitmuntende service en zeer goede kwaliteit. Ze denken ook goed met je mee en bieden je goede oplossingen.
Reactie of foto toevoegen
“Praktisch mooi en strak”
Door Familie Dekker op maandag 9 jul 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een keuken gekocht bij Voortman keukens in Apeldoorn in kunnen dit bedrijf aanbevelen! Onze adviseur was Manon Nijkamp en hebben we als zeer prettig ervaren. Goede ideeën en niet opdringerig. Ook de service daarna i.v.m. een beschadigd kastje is perfect opgelost! Dagelijks genieten we van een zeer praktische en mooie strakke keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal goed”
Door Jaap Davelaar op dinsdag 6 jan 2015 '15 | vestiging Elst GLD
Na 19 jaar toe aan nieuwe,keuken waarin alles zit wat we wilden en op de juiste hoogte en onder handbereik. In Elst prima geadviseerd onze wens was: neem de tijd iedere keer zie je weer wat je weer meenam naar het totaal plaatje. We hebben 3D tekening gekregen en alles is precies zo uit gekomen. Keuken is door Voortman ingemeten en hoewel er nog veel moest worden weg gebroken paste hij perfect. We wilden graag alles in één hand te houden, zowel het elektra gedeelte (inductie) als het tegelwerk, verlichting en stukadoren alles door dezelfde vakman. Wij hadden gelukkig tijd: uitbreken, leidingen verleggen, nieuwe meterkast plaatsen, stuken en andere bouwkundige aanpassingen duren langer dan 3 dagen! Ook met de apparatuur hebben we alles geregeld via Voortman. Levering was ruim van tevoren aangekondigd, een dag ervoor kon zelfs de tijd worden aangegeven.
Wij zijn dan ook weer dik tevreden en laten met trots aan iedereen de keuken zien.
FOTO VAN JAAP DAVELAAR
Dit heet compact
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Bert en Janet Schakelaar op zaterdag 28 jan 2017 '17 | vestiging Rijssen
Bij Voortman in Rijssen zeer goed en vakkundig geholpen. Arno Arends kwam met goede adviezen wat door ons erg op prijs werd gesteld. De levering, monteren en de nazorg is prima verlopen. Ook de monteur die onze keuken gemonteerd heeft was TOP!
Reactie of foto toevoegen
“Hartstikke goed”
Door Fam Last op woensdag 24 apr 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Mooie keuken gekocht bij Voortman Apeldoorn. Zeer tevreden over de gehele gang van zaken.
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader voor iedereen!”
Door Fam. Vlastuin op zaterdag 15 nov 2014 '14 | vestiging Apeldoorn
Een mooie, betaalbare keuken gekocht bij Voortman Keukens in Apeldoorn. Onze indruk was al gelijk goed. Klantvriendelijk personeel, naar alle wensen wordt geluisterd en meegedacht naar oplossingen. Hierdoor hebben wij nu een keuken waar wij superblij mee zijn! Een echte aanrader voor iedereen!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. van Ginkel op maandag 7 mrt 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Super tevreden over Voortman keukens. Goede begeleiding, adviezen en tips door Henk de Vries waren voor ons bepalend om bij Voortman een keuken te kopen. Na oriëntatie bij diverse andere bedrijven, gekozen voor Voortman keukens. Prettig contact met Henk gedurende hele traject. Zeer positief over de professionele installatie van de keuken,door twee vakmannen. Niets misgegaan bij levering of plaatsing! Kortom wij zijn zeer tevreden!
FOTO VAN FAM. VAN GINKEL
Moderne keuken met apart kookblok
Reactie of foto toevoegen
“Naar wens verlopen”
Door Jan Post op zaterdag 18 jun 2016 '16 | vestiging Rijssen
Eind 2015 een keuken gekocht. De verkoper, dhr. Jelle Seppenwoolde, heeft ons uitstekend geholpen. Dringt niets op, legt geen druk en geeft uitstekende adviezen. Alle afspraken worden nagekomen door Voortman Keukens. In mei 2016 is de keuken geplaatst door bijzondere prettige mensen. Alles is naar wens verlopen. Al met al zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Fam beldman op donderdag 31 mei 2018 '18 | vestiging Rijssen
We zijn erg blij met de keuken!!!.....bij het uitzoeken van de keuken werd er veel tijd en aandacht aan besteed. Er werd goed meegedacht en de wens van de klant staat voorop..de service is top! Dit is de 3e keuken die we bij voortman keukens hebben uitgezocht.
FOTO VAN FAM BELDMAN
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door H.K. de Vries op woensdag 14 mrt 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij werden door uw medewerker R.Besselink hartelijke ontvangen en hebben een komplete keuken gekocht.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Ralf Wolthuis op donderdag 19 apr 2018 '18 | vestiging Rijssen
Ik heb bij Voortman keukens een nieuwe keuken gekocht. Ik ben erg goed geholpen door Gerhard. Hij kwam met verfrissende ideeën door zijn ervaring en nog belangrijker, hij luisterde naar mij. De installatie werd perfect uitgevoerd, onvoorziene omstandigheden zijn zonder problemen opgelost. Kortom, Voortman is een aanrader om een nieuwe keuken te kopen!
FOTO VAN RALF WOLTHUIS
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanvulling op keuken”
Door Jacq op vrijdag 4 jan 2019 '19 | vestiging Rijssen
Geweldig geholpen! Heel goed meegedacht, zijn zelfs komen kijken naar de oude situatie om compleet beeld te krijgen. Geholpen door Moniek, zeer gedreven enthousiast en prettige snell communicatie via app
FOTO VAN JACQ
Lange keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Fam. Lagemaat op donderdag 19 apr 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Onze keuken bij Voortman Apeldoorn gekocht. Keurig geholpen, vakkundig personeel, vriendelijk, afspraken worden keurig nagekomen en de keuken is goed gezet!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Door van den Berg op vrijdag 12 aug 2016 '16 | vestiging Bunnik
In de showroom in Bunnik rustig en netjes geholpen! Ons nieuwbouw project was ook verbonden aan Voortmankeukens en ze waren goed op de hoogte. Ook contact verder liep soepel. Keuken is foutloos geplaatst door 2 nette en vriendelijke monteurs! echt zeer te spreken!
FOTO VAN VAN DEN BERG
Nieuwbouwkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Louise Janssen op dinsdag 28 jul 2015 '15 | vestiging Elst GLD
Dit voorjaar bij Voortman keukens te Elst onze nieuwe keuken gevonden. Super goed geholpen door de heer Quint Busser, al zijn tips en adviezen klopten. Prachtige landelijke keuken, mooie afwerking, goede service.
FOTO VAN LOUISE JANSSEN
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatst keuken”
Door J. Aarnoudse op donderdag 31 jan 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Voor wie er op zoek is naar een mooie keuken, dan is Voortman Keukens het juiste adres! Wij kregen het juiste advies, een keuken naar onze smaak en alles wat daarbij komt kijken. Er word ruim te tijd genomen te kijken wat de mogelijkheden zijn. Kortom, een zeer fijne winkel! Roland Besselink, bedankt voor je tijd en hulp bij het uitzoeken! We zijn erg blij met het eindresultaat. (Foto komt nog)
Reactie of foto toevoegen
“Waar voor het geld”
Door Leon Quaedackers op donderdag 22 okt 2015 '15 | vestiging Bunnik
Wij waren op zoek naar een moderne keuken die moest gaan passen in de aanbouw (3,5 x 5) van ons nieuwe huis en na 2 gesprekken met Jos Witvliet waren onze ideeën vakkundig, praktisch en smaakvol vertaald in een plan - dat ook nog eens paste in ons budget. De installatie verliep bijzonder prettig en de oplevering & nazorg waren helemaal top! Voortman biedt wat ons betreft niet alleen waar voor zijn geld, maar geeft ook een geweldige service en dat verdient een dikke pluim.
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Hanneke Zondag op woensdag 25 mrt 2015 '15 | vestiging Elst GLD
Voor advies over vlekken op mijn werkblad ben ik naar Voorman Keukens in Elst gegaan. Daar ben ik (zoals altijd) weer goed geholpen door Gerdine. Na contact met de leverancier, het juiste advies gekregen, want mijn werkblad is weer vlekvrij. Bedankt voor de goede service en het juiste advies!
Reactie of foto toevoegen
“Strakke keuken”
Door Esther van der Leeden op woensdag 6 jul 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Mijn mooie keuken komt bij Voortman Keukens Apeldoorn vandaan. De verkoper (Henri) dacht mee met mijn wensen en daar kwam een mooi ontwerp uit voort. Een hoogglans witte keuken met koof voor spotjes. De koof is ook om de koelkast en vriezer heen gebouwd en daardoor is de keuken extra strak geworden. Het grijze composieten keukenblad is ook helemaal naar wens. Kortom; zeer tevreden over het ontwerp, de levering, service en de realisatie van mijn droomkeuken!
FOTO VAN ESTHER VAN DER LEEDEN
Hoogglans wit met koof voor spotjes
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Marloes op woensdag 24 feb 2016 '16 | vestiging Bunnik
Onlangs hebben wij een keuken gekocht bij Voortman. Hij is inmiddels gemonteerd en we zijn er erg blij mee. Bij de levering waren er een paar puntjes niet helemaal in orde, maar alles is keurig en in overleg opgelost! We zijn dus erg tevreden over de service.
Reactie of foto toevoegen
“Altijd meedenken”
Door Paul & Natasja op vrijdag 1 sep 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Gelijk geholpen zoals ik geholpen wilde worden. Niet eerst (zoals bij andere keukenwinkels) drie afspraken voordat er een tekening gemaakt werd en een offerte kwam, maar direct bij binnenlopen (gelukkig was het rustig) de deur uit met een prachtige tekening en offerte. Altijd meedenken in mogelijkheden. Goeie prijs kwaliteitverhouding! En prima service.
FOTO VAN PAUL & NATASJA
REACTIE VAN ILHEM
wat een een fantastische keuken, mag ik vragen welke frontjes jullie hebben uitgezocht? wij twijflen tussen hoogglans gelakt en hoogglans kunststof. hartelijk dank
Reactie of foto toevoegen
“Gewoon goed”
Door Familie: Averesch op woensdag 16 aug 2017 '17 | vestiging Rijssen
Gewoon heel goed vanaf het uitzoeken tot en met het plaatsen van de keuken dik tevreden.

Eerdere ervaring van 1 april 2017: Keuken gekocht in Rijssen prima ontvangst goede informatie over apparatuur en keukens. Compliment voor verkoper Gerhard Koster. Uitstekende informatie over het gebruik van de nieuwe keuken incl. apparatuur. Nu het plaatsen en installeren van de keuken in juli nog.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Rik Boersma op maandag 10 okt 2016 '16 | vestiging Rijssen
Van begin tot eind duidelijk tegen elkaar geweest. Over zowel het ontwerp, apparatuur en prijs. Adviseur Pieter Hop heeft na goed luisteren een eerste tekening gemaakt. Materiaal in een keer juist en daarna dus niet meer hoeven aan te passen. Super!
FOTO VAN RIK BOERSMA
Keuken in een keer goed
Reactie of foto toevoegen
“Bevalt zeer goed”
Door J van Zandbergen op vrijdag 23 nov 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Erg blij met onze keuken en goed geholpen door Henk de Vries

Aanvulling ontvangen 26 november 2018: De keuken is geleverd en bevalt ons zeer goed.
FOTO VAN J VAN ZANDBERGEN
Reactie of foto toevoegen
“Projectleverancier”
Door RFW op woensdag 3 jul 2013 '13
Voor ons nieuwbouw project in Eindhoven was door de aannemer Voortman Keukens Eindhoven gekozen als de keukenboer waar we terecht konden. De aannemer heeft heeft een goede keus gemaakt. De verkoper was goed op de hoogte van het project en kon ons ook van alles vertellen over onze woning. We hebben er een mooie keuken uitgezocht die perfect op onze wensen aansloot. De prijs paste goed in ons budget en hebben zelf de kleur van de keuken nog mogen veranderen omdat we een andere vloer hadden uitgezocht.
Inmiddels is de keuken in ons nieuwe huis geplaatst en het is een plaatje. Ik raad daarom dus ook Voortman Keukens Eindhoven zeker aan voor het kopen van een nieuwe keuken. Kennis van zaken, klantvriendelijk en de prijs/kwaliteitverhouding is ook goed.
Reactie of foto toevoegen
“Super bedrijf”
Door M. op donderdag 21 dec 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Echt een super bedrijf! We werden vriendelijk ontvangen, kregen goed advies en een duidelijk beeld van de mogelijkheden in onze keukenruimte door de vrouwelijke verkoopster. Uiteindelijk ook een prachtig aanbod ontvangen! De montage verliep soepel. Goede monteur met jarenlange ervaring wat wij als erg prettig hebben ervaren. Voortman; bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Ook dit keer fantastisch”
Door Hans op woensdag 3 jul 2013 '13
Ook dit keer zijn we bij Voortman geslaagd en is de keuken helemaal naar wens. Henk heeft ons daarbij enorm geholpen, we zijn weer blij met onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Jan Schrijver op maandag 17 dec 2018 '18 | vestiging Rijssen
Alles is enorm goed verlopen. Hebben voor de tweede keer voor Voortman Keukens gekozen en dit is wederom super bevallen. Zowel verkoopster Monique en de Monteur Peter waren super. Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen met afzuigkap”
Door fam zoet uit Nunspeet op donderdag 21 apr 2016 '16 | vestiging Rijssen
Voortman uit elburg heeft ons geholpen toen die tijd! Ze hebben ons toen super goed geholpen! Ze hebben bij ons een nieuwe afzuigkap van whirlpool gemonteerd. waar wij heel blij mee zijn en heel veel plezier van hebben. want zonder afzuigkap kun je niet koken!
FOTO VAN FAM ZOET UIT NUNSPEET
Afzuigkap van whirlpool
Reactie of foto toevoegen
“Pronkstuk”
Door A. Dannenberg op donderdag 21 dec 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Afgelopen zomer bij Voortman Keuken Apeldoorn geweest.Toen ik nog maar net binnen was, had ik direct een warm gevoel. Er hing een gezellige sfeer. We zijn erg goed geholpen door een erg leuke en sympathieke medewerker. Hij wist echt heel goed waar hij het over had en dacht echt mee met ons om de keuken ze praktisch mogelijk in te richten en daarbij werd onze smaak ook helemaal toegepast. Toen de prijs op tafel werd gelegd, waren we er meteen uit want deze kwaliteit keuken, deze inrichting en deze verkoper kom je nergens meer tegen en dus hebben we direct een handtekening gezet. En misschien zijn ze dan een paar honderd euro duurder dan de ander maar hier had ik direct een fijn en warm gevoel. De keuken is inmiddels geplaatst en is voor ons echt een pronkstuk geworden. Onze aanraden, ga naar Voortman Keuken Apeldoorn toe want daar slaag je gegarandeerd.
Reactie of foto toevoegen
“goed bedrijf”
Door Frank op vrijdag 24 mei 2013 '13 | vestiging Apeldoorn
Voor onze niewbouwwoning in apeldoorn hebben we meerdere keukenbedrijven bezocht. Bij voortman uiteindelijk geslaagd. verkoper nam alle tijd, en zette ons ( in vergelijking bij andere keukenbedrijven ) niet onder druk. Na 3 showroom bezoeken hebben we daar een mooie keuken samengesteld ( 3-d programma is echt mooi ). Vorige maand is onze keuken opgeleverd. bij de montage bleek een deurtje beschadigd te zijn, maar dit was met 3 weken verholpen. Ik kan het bedrijf zeker aanraden. Fam. Lodewijk
Reactie of foto toevoegen
“Erg goede ervaring”
Door Holger Tans op vrijdag 12 feb 2016 '16 | vestiging Elst GLD
Erg goede ervaring met de keuken die ik voor mijn nieuwe huis heb gekocht. Aanrader! Installatie ging ook heel erg snel en netjes. Alles in een heel kort tijdsbestek gepland en alles verliep op rolletjes! Zeer goed en geduldig geholpen door Gerdine Dijkhuizen!!
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door H. Huizing op zondag 7 jan 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hadden al een goede ervaring met deze zaak 18 jaar geleden, dat is de reden waarom wij hier terug kwamen. Je wordt vriendelijk te woord gestaan en men neemt de tijd voor je. Prima service en men levert kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door Sven Koppens op donderdag 7 jul 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn heel erg tevreden op alle fronten. We zijn ontzettend vriendelijk geholpen door Roland Besselink die echt de tijd heeft genomen om een prachtig keuken ontwerp te maken. Hiermee is er echt gekeken naar de details alles is perfect uitgelijnd en we zijn goed geïnformeerd over de verschillende mogelijkheden. Je merkt dat er echt wordt meegedacht. En niet onbelangrijk de prijs is ook prima! We zijn zeker niet meer kwijt dan wanneer we naar een prijsvechter zijn gegaan belangrijk om te beseffen. Tot slot is onze keuken professioneel geplaatst en zijn we heel tevreden met en het eindresultaat. Ga zo door!
FOTO VAN SVEN KOPPENS
Perfecte uitlijning
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte keuken”
Door Robert Bender op zaterdag 3 feb 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Henk heeft ons echt geweldig geholpen met het kiezen van de perfecte keuken, die Gerrit Wolf vervolgens top heeft geïnstalleerd!
FOTO VAN ROBERT BENDER
Top installatie
Reactie of foto toevoegen
“Goede keukenzaak”
Door de V op zaterdag 24 mrt 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Goede verkoper, luistert goed en niet opdringerig. De prijs was ook erg goed i.c.m. de kwaliteit. keuken netjes geplaatst. kortom, Voortman Apeldoorn is een goede keukenzaak!!
FOTO VAN DE V
Nette keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken”
Door Erika op donderdag 6 sep 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Erg blij met onze nieuwe keuken! Werd goed meegedacht door Henk. Alles compleet bij levering en staat fantastisch. Bedankt Voortman!
FOTO VAN ERIKA
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Slootweg op donderdag 25 apr 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Geholpen door Henk de Vries een TOP verkoper. Van het kopen tot de plaatsing super advies gegeven en geholpen. De keuken geplaatst door monteur Peter die zijn vak verstaat, een dikke 10! We hadden een klein probleempje met 1 mailtje werd het zeer snel en met volle tevredenheid opgelost.
FOTO VAN SLOOTWEG
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Jan-Willem Pol op woensdag 17 jan 2018 '18 | vestiging Elst GLD
De keuken is geleverd . Fantastisch. Echt 5 sterren waard. Er waren wel wat problemen met de apparatuur. Voortman heeft daarin een zeer goede rol gespeeld en er mede voor gezorgd dat alles nu naar wens werkt.

Eerdere ervaring van 18 november 2017: We hebben voor het eerst een keuken gekocht. En kwamen uit bij Voortman Elst. We werden direct hartelijk ontvangen. Daarna kregen we een erg plezierig gesprek met Roel van Ottele. Zijn adviezen werden door ons erg op prijs gesteld. Al onze wensen werden gehoord,met een prima advies op maat.Ook werd goed rekening gehouden met het financiele budget. Mede hierdoor hebben we een prachtige keuken, waar we jaren plezier van gaan beleven.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met het resultaat”
Door Gea op vrijdag 22 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
We waren op zoek naar een nieuwe keuken en daarvoor bij verschillende zaken gekeken. Uiteindelijk kwamen we uit bij Voortman, waarbij Manon het verschil maakte. Mooie suggesties gegeven en een keuken naar onze wensen samengesteld. De keuken werd goed afgeleverd, ook latere vragen werden snel naar tevredenheid beantwoord. Heel blij met het uiteindelijke resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Volledige keuken”
Door Maria van den Dijk op woensdag 8 mrt 2017 '17 | vestiging Rijssen
Wij hebben een volledige keuken gekocht bij Voortman Keukens. Arno Arends was onze adviseur en heeft heel erg goed gekeken naar de mogelijkheden in onze keuken en wist goed onze ideeën te realiseren in onze droomkeuken. Elke dag koken we met plezier en we raden het iedereen aan om hier de keuken uit te zoeken!
FOTO VAN MARIA VAN DEN DIJK
Droomkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door J.Bongenaar, Apeldoorn op vrijdag 11 sep 2015 '15 | vestiging Apeldoorn
In 2010 hadden wij in onze eerste woning een nieuwe keuken laten plaatsen door Voortman Apeldoorn. Daar waren wij zeer tevreden mee. Zodanig tevreden dat we vijf jaar later, bij de koop van een nieuw huis, niet hoefden na te denken maar rechtstreeks naar Voortman terug gingen met de boodschap: "Wij willen weer dezelfde keuken, maar dan iets groter!". Toen we bij in gebruik name erachter kwamen dat een specifieke koelkast eigenlijk niet zo handig was, werd in overleg een andere geplaatst op de manier die ons beter uitkwam. Ontwerp was weer super, plaatsing vlekkeloos en we zijn weer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig geplaatst”
Door Fam. Jonker op donderdag 21 dec 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
prettige winkel, ervaren verkoper, correcte levering en keurige plaatsing!
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Odette op zaterdag 16 jan 2016 '16 | vestiging Elst GLD
Vorig jaar een keuken gekocht bij Voortman in Elst, bij Gerdine van Dijkhuizen. Ze heeft me super geholpen. Ik heb nu een fijne keuken, handig ingedeeld en met prima apparatuur, voor een mooie prijs. Prettig idee ook dat je altijd bij hen terecht kunt als er wat is. Ik ben nog iedere dag blij met deze aankoop.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door J. Jansen op dinsdag 28 nov 2017 '17 | vestiging Elst GLD
Wij hebben hier al twee keer een keuken gekocht en beide keren zeer tevreden. Goed geholpen, vriendelijk personeel en een prima prijs. Geen vervelende verkooptechnieken e.d.
Reactie of foto toevoegen
“Levering naar wens”
Door Jeroen en Kim op maandag 20 jun 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
We zijn meerdere keren goed geholpen. Hebben uitgebreide informatie en goede technische tekeningen ontvangen (nieuwbouw). De keuken is helemaal naar wens geleverd. De verkoper kwam op eigen initiatief in tweede instantie nog met kleine verbeteringen om onze keuken nog mooier te maken. Goede service dus! En zeker een aanrader voor anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend advies”
Door Kroon op woensdag 30 okt 2013 '13 | vestiging Bunnik
Door een verhuizing heb ik in 3 jaar tijd twee keer een keuken bij Jos in Bunnik gekocht en heb ik Jos leren kennen als een vakkundige verkoper die erg goed met je meedenkt en uitstekend advies geeft. Beide keren is het nagenoeg dezelfde keuken geworden, en beide keren was er bij de montage hetzelfde euvel: omdat één van de 3 bestelde Miele inbouwapparaten een iets kleiner formaat heeft moest er een passtukje aan te pas komen. Dit had in de praktijk nogal wat voeten in de aarde, maar is uiteindelijk prima voor elkaar gekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Weer prima”
Door Familie L.F. op woensdag 18 dec 2013 '13 | vestiging Steenwijk
Zo’n 20 jaar geleden hadden we al eens een keuken bij Voortman gekocht en toen was de levering helemaal naar wens gegaan. Ook deze keer niets dan lof, wij zijn heel tevreden klanten en raden Voortman van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer fijn advies en een prachtige keuken”
Door Fam. Molendijk op maandag 4 mrt 2019 '19 | vestiging Rijssen
Vanwege het zeer fijne advies en een mooi ontwerp hebben wij eind 2017 een keuken gekocht bij Voortman Keukens te Rijssen! De vriendelijke verkoper was erg deskundig en kon ons in de showroom vele voorbeelden en opties laten zien. Naast onze eigen ideeën was er veel inbreng en ook eerlijk advies van de verkoper, dit kwam zowel het ontwerp als de keuzes in apparatuur en materialen zeer ten goede. Binnen een paar uur lag er een ontwerp op tafel waarbij wij een erg goed gevoel kregen, ons wensenlijstje was hierin meer dan beantwoord. Door de prettige ervaring, de getoonde producten en het gewenste ontwerp was deze aankoop geen moeilijke keuze!

De bouw van onze nieuwbouwwoning moest nog beginnen, ter voorbereiding heeft Voortman een technische tekening opgesteld t.b.v. het door de aannemer te plaatsen leidingwerk. Tijdens de bouw is een medewerker van Voortman langs geweest om de maatvoering op te nemen en o.a. het leidingwerk te controleren. Ook de planning voor de montage van de keuken werd goed gecommuniceerd en vroegtijdig afgestemd. Deze vorm van begeleiding tijdens de bouwperiode gaf ons veel rust en vertrouwen.

Januari 2019 was het zover, de montage van onze keuken! De vakkundige monteur ging voorzichtig te werk en alles verliep volgens wens. Na afloop van de montage is de gehele keuken samen met ons gecontroleerd, alles was perfect in orde! Wij kunnen iedereen een Voortman Keuken aanraden! Het gehele traject van ontwerp tot eindresultaat heeft ons positief verrast. Voortman Keukens, bedankt voor deze prettige ervaring.
FOTO VAN FAM. MOLENDIJK
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“bedankt”
Door Kees Zwaan op dinsdag 3 jan 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Zestien jaar nadat we bij Voortman Apeldoorn onze prachtige landelijke blauwe Rational keuken aanschaften, zijn we nog steeds super tevreden! Om enkele kleine beschadigingen weg te werken vroegen we Voortman of ze misschien een nieuwe lakstift konden leveren (de oorspronkelijk meegeleverde stift was ingedroogd). Zonder kosten leverde Voortman wax om de beschadigingen te herstellen en gaf telefonisch uitleg over het gebruik van de wax. Ben Wessels: bedankt! Echt SUPERSERVICE!
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Yanick Nagtegaal op vrijdag 22 jul 2016 '16 | vestiging Apeldoorn
We werden geholpen door Henk de Vries. Prima gast. Vertelde duidelijk hoe alles werkte en was er niet op uit om een mega dure keuken te verkopen. Kregen lekkere broodjes met soep tussen de middag en uiteindelijk een top keuken gekocht voor een prima prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door A Proper van Brink op maandag 3 jul 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Ik heb een Keuken gekocht, De monteur heeft de keuken netheid en zorg geplaats. Ik ben er zeer tevreden over. Mvg A.Proper.
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door Familie Boomgaard op zaterdag 20 jan 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Een GE - WEL - DIG bedrijf! Klantvriendelijk en kundig personeel. Wordt goed naar je wensen geluisterd, en gekeken naar de mogelijkheden. Geen druk om direct te kopen, een bedrijf waar de tijd voor je wordt genomen en de klant hoog in het vaandel staat! Een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Super gegaan”
Door Jeroen op maandag 26 mrt 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Bij Voortman Apeldoorn een keuken gekocht, wij hadden zelf al een idee en Henk de Vries heeft dat samen met ons verder uitgedacht. Nu staat de keuken erin en het is een plaatje geworden! Hoe we zijn geholpen, de levering en de montage in 1 woord super!!!
FOTO VAN JEROEN
Prachtkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig bedrijf”
Door R.Kok op dinsdag 21 jun 2016 '16 | vestiging Bunnik
Onze keuken voor onze nieuwbouw woning is gekocht bij Voortman Keukens Bunnik! We hebben de keuken nu 3 maanden staan en genieten er vol op van! Wat een geweldig bedrijf! Uitstekend geadviseerd, en heel fijn was natuurlijk dat er geen druk op ons uitgeoefend werd bij het kopen van de keuken! prachtige showroom die helemaal up-to-date is! En als we het over de aftersales hebben.... geweldig! Als we weer een keuken nodig hebben, gaan we in 1 streep naar Voortman!
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door H Rodermond op vrijdag 6 nov 2015 '15 | vestiging Steenwijk
Wij zijn uitermate tevreden over de levering van onze keuken door Voortman Keukens Steenwijk. Prettige behandeling tijdens de aankoopgesprekken. Geen enkel probleem bij het plaatsen door de keuken door een kundige installateur. Telefoongesprekken verliepen op zeer prettige wijze. Alle hulde daarvoor. Zeer aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door Fam. Spenkelink op woensdag 13 jun 2018 '18 | vestiging Rijssen
Wij hebben een keuken gekocht en zijn erg goed geholpen door Gerard koster . Echt een aanrader. En alles is heel netjes geleverd en geplaatst . Wij zijn er echt heel blij mee.
FOTO VAN FAM. SPENKELINK
Heel blij met de keuken
Reactie of foto toevoegen
“geweldige ervaring”
Door Zwier op vrijdag 12 jul 2013 '13 | vestiging Apeldoorn
wij zijn enorm goed geholpen bij Voortman in Apeldoorn. het advies is super en prijs kwaliteit is top.
Reactie of foto toevoegen
“Je krijgt rustig de tijd”
Door Wilbert Pannekoek op dinsdag 31 jan 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Geholpen met de aanschaf van een nieuwe keuken. Ook goed advies gekregen over de mogelijkheden. Roland was ook goed bereikbaar voor vragen en advies. Ik zou dit bedrijf zeker aan anderen aanraden. Wat opviel is dat je rustig de tijd krijgt om te beslissen of je wel of niet tot aanschaf over wil gaan, zonder dat er druk wordt uitgeoefend. Erg prettig gevoel bij deze zaak en verkoper.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Annemieke van schaik op vrijdag 13 okt 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Via via zijn hebben wij het adres van Voortman keukens in apeldoorn gekregen. Wij zijn in de showroom in Apeldoorn vakkundig geholpen door roland Besselink, met zijn hulp hebben we een mooie keuken samengesteld. Toen we later een aanpassing wilden was geen probleem. We zijn altijd goed geholpen en alle afspreken zijn goed nagekomen. De communicatie was punctueel. De keuken is door een vakman geplaatst, kortom we zijn erg blij met onze nieuwe keuken. We zouden dit bedrijf zeker aanraden voor de keuze van een keuken
Reactie of foto toevoegen
“X factor”
Door Jeannette Binnerts op zondag 21 okt 2018 '18 | vestiging Rijssen
Helemaal happy met mijn nieuwe 'X-factor' keuken. Een feest om in te koken.
Van begin tot eind een heel goede ervaring. Heel goed geadviseerd/geholpen door Obed van der Pluym. Montage door Mark ook perfect. Zelfs de verpakkingen werden opgehaald. Kortom.... vriendelijke mensen, mooi bedrijf goede service !!! Echt een aanrader!!
FOTO VAN JEANNETTE
Reactie of foto toevoegen
“Goede uitleg en eerlijk advies”
Door Familie R.L. te Oldenzaal op woensdag 4 sep 2013 '13
Omdat we niet over een nacht ijs wilden gaan voor de aanschaf van een nieuwe keuken zijn we bij meerdere keukenzaken wezen kijken. Bij Voortman Keukens zijn geen opdringerige verkopers aan het werk maar krijg je een goede uitleg en een eerlijk advies. De keuken is onlangs geplaatst en er zitten wat kleine krasjes op het gasfornuis, maar door de vakantie is het er nog niet van gekomen om dit even af te stemmen met de service afdeling zodat dit opgelost kan worden. We zijn erg tevreden over de kwaliteit en de levering is prima verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Eline op zondag 4 feb 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben in Apeldoorn onze keuken gekocht voor ons nieuwbouwhuis. We zijn erg goed geholpen. De verkoper was aardig en nam uitgebreid de tijd voor ons. Hij had goede ideeën voor het ontwerp en gaf deskundig advies over materiaal en apparaten. Ook toen we na de tijd nog terugkwamen om toch iets te wijzigen en zelfs na plaatsing toen er (door onze eigen schuld) een spotje kapot was zijn wij zeer goed geholpen. Wij zijn heel tevreden en raden Voorman keukens zeker aan. Het is een mooie winkel met ruime keus.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door J van Asselt op zaterdag 25 aug 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Keuken uitgezocht en daarbij uitstekend en deskundig geholpen. Ook even een deurtje voor de kleur meenemen of een stukje werkblad was allemaal geen enkel probleem. De keuken is ook zonder problemen opgeleverd. Top.
FOTO VAN J VAN ASSELT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Voortman Keukens
aApeldoorn (162 ervaringen), Vlijtseweg 210, 7317 AN Apeldoorn, tel 055 - 522 19 77
bBunnik (32 ervaringen), Rumpsterweg 8b, 3981 AK Bunnik, tel 030 - 692 27 34
cElst GLD (41 ervaringen), Aamsestraat 44, 6662 NJ Elst , tel 0481 - 37 79 46
dRijssen (49 ervaringen), Nijverheidsstraat 40, 7461 AE Rijssen, tel 0548 - 53 55 55
eSteenwijk (7 ervaringen), Koematen 12, 8331 TK Steenwijk, tel 0521 - 51 58 13
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.