Feedback
9,4

Voortman Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.voortmankeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Voortman Keukens
Van harte welkom bij Voortman Keukens. Al meer dan 40 jaar weten kritische keukenkopers onze ruime, sfeervolle showrooms te vinden. Bij Voortman Keukens treft u de keuze, kwaliteit, aandacht én service die u zo graag ziet bij uw keukenleverancier. Wij doen ons uiterste best om aan ál uw verwachtingen te voldoen. Of beter nog: te overtreffen. Want een tevreden klant krijg je niet zomaar, die moet je echt verdienen.

Op deze pagina en onze website www.voortmankeukens.nl vindt u een voorproefje van onze uitgebreide keukencollectie. Maar uw droomkeuken kiest u waarschijnlijk niet vanaf een foto. U wilt 'm zíen, en 'voelen'. Daarom vindt u in onze moderne showrooms meer dan 100 keukenopstellingen in alle stijlen, van landelijk tot tijdloos design én in alle prijsklassen. En wilt u even bijkomen van al die indrukken? Neem dan plaats op ons Kookplein, waar wij u verwennen met een heerlijk kopje koffie. Zo kunt u zich in alle rust oriënteren.

Wilt u eerst thuis op uw gemak onze keukens bekijken? Vraag dan hier ons bijzondere keukenmagazine aan.
Meer informatie over Voortman Keukens
Voortman Keukens: voortmankeukens.nl
Keukenmagazine aanvragen: voortmankeukens.nl/brochure
Ervaringen
Er zijn 314 ervaringen over Voortman Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren247 ervaringen
4 sterren47 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren3 ervaringen
1 ster8 ervaringen

Per vestiging:
“Meer dan tevreden”
Door Frans en Els Ligthart, Nijmegen op vrijdag 19 apr 2019 '19 | vestiging Elst GLD
Van de keukenoffertes die wij ontvingen was die van Voortman Elst verreweg de beste. Exacte, gedetailleerde bestektekeningen die precies blijken te kloppen, complete, scherpe prijzen van alle onderdelen en een zeer klantgerichte aanpak waardoor wij precies de topkeuken kregen die wij wilden hebben. Alle contacten via één deskundige man, Marco Buitendijk, die altijd een snelle en adequate respons geeft, ook bij de nazorg. Wij zijn meer dan tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Goede afspraken”
Door Piet verlijsdonk op vrijdag 19 apr 2019 '19 | vestiging Elst GLD
Zeer positieve ervaring met voortman keukens Elst. We werden zeer goed geholpen. Er werd goed geluisterd naar onze wensen. De verkoper Marco Buitendijk was zeer behulpzaam bij het uitzoeken van de kleuren. Ook de levering en plaatsing van de keuken ging volgens planning. Zeer aardige installateur. Ook de nazorg gaat tot nu toe perfect. Er worden goede afspraken gemaakt en nog belangrijker: ook nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Michael Nijland op donderdag 18 apr 2019 '19 | vestiging Elst GLD
Prima geadviseerd, gediscussieerd en geholpen door Eddy van Kempen bij Voortman in Elst. Uiteindelijk is op een vrijdag in maart onze nieuwe keuken geleverd en heeft Richard Klomp deze op maandag zeer vakkundig geplaatst. Voorman Elst, bedankt voor jullie geduld en vakmanschap!
FOTO VAN MICHAEL NIJLAND
Keuken met eiland
+ Toon extra foto van Michael Nijland
+ Toon extra foto van Michael Nijland
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Fam.Busser op donderdag 14 mrt 2019 '19 | vestiging Elst GLD
Een nieuwe keuken, wij zijn zeer goed geholpen en kundig advies gekregen.Ook werden we goed geholpen bij probleemtjes.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door I.J van Alen op zaterdag 2 mrt 2019 '19 | vestiging Elst GLD
We zijn uitstekend geholpen door dhr Buitendijk met het ontwerp van de keuken en het uitzoeken van de apparatuur en andere toebehoren. Jammer dat na de montage de kraan niet goed gemonteerd bleek en de dimmer met afstandsbediening voor de verlichting niet geïnstalleerd kon worden, waardoor we nu de verlichting mbv een stekker in een bovenkastje moeten bedienen. Dit wordt gelukkig op korte termijn hersteld en bovendien krijgen we gratis een extra legplank die we wilden bijbestellen.
FOTO VAN I.J VAN ALEN
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door H.mulder op dinsdag 26 feb 2019 '19 | vestiging Elst GLD
Bovenhoekkast, bijpassend bij de al geleverde en gemonteerde keuken uitgezocht.
Vriendelijk en kundig geholpen door dhr Marco Buitendijk.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Anniek op woensdag 6 feb 2019 '19 | vestiging Elst GLD
We hebben een deel van onze keuken vervangen en zijn erg tevreden over het hele traject van verkoop tot montage.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Wim van Amerongen op zaterdag 15 dec 2018 '18 | vestiging Elst GLD
Bij Voortman te Elst (Gld.) een kookeiland en een Quooker gekocht. De levertijd was vrij lang, ruim 4 maanden, maar het resultaat was uitermate bevredigend. Marco Buitendijk heeft goed met ons meegedacht en geadviseerd. Het kookeiland is op exact dezelfde wijze uitgevoerd als het bestaande Voortman keukenblok. We waren ook uitermate tevreden over de wijze waarop de monteur alles heeft geplaatst. Al met al chapeau voor Voortman ! Een aanrader dus.
FOTO VAN WIM VAN AMERONGEN
Kookeiland
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Lia op vrijdag 12 okt 2018 '18 | vestiging Elst GLD
We hebben een complete keuken gekocht en de verkoper heeft meegedacht over de opstelling. Die pakt goed uit! Bergruimte, loopruimte van alle gemakken voorzien, blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Jan-Willem Pol op woensdag 17 jan 2018 '18 | vestiging Elst GLD
De keuken is geleverd . Fantastisch. Echt 5 sterren waard. Er waren wel wat problemen met de apparatuur. Voortman heeft daarin een zeer goede rol gespeeld en er mede voor gezorgd dat alles nu naar wens werkt.

Eerdere ervaring van 18 november 2017: We hebben voor het eerst een keuken gekocht. En kwamen uit bij Voortman Elst. We werden direct hartelijk ontvangen. Daarna kregen we een erg plezierig gesprek met Roel van Ottele. Zijn adviezen werden door ons erg op prijs gesteld. Al onze wensen werden gehoord,met een prima advies op maat.Ook werd goed rekening gehouden met het financiele budget. Mede hierdoor hebben we een prachtige keuken, waar we jaren plezier van gaan beleven.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door J. Jansen op dinsdag 28 nov 2017 '17 | vestiging Elst GLD
Wij hebben hier al twee keer een keuken gekocht en beide keren zeer tevreden. Goed geholpen, vriendelijk personeel en een prima prijs. Geen vervelende verkooptechnieken e.d.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Joop Witkamp op donderdag 10 nov 2016 '16 | vestiging Elst GLD
Zeer goede ervaring met de aankoop en plaatsing van de keuken. Er werd goed geluisterd naar onze wensen. Nagekomen wensen werden ook adequaat behandeld. Na plaatsing van de keuken werden enkele restpunten snel en correct afgehandeld.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klanten”
Door W. de Bruin op dinsdag 3 mei 2016 '16 | vestiging Elst GLD
Wij hadden een voucher bij ons nieuwbouwhuis gekregen en zijn hierdoor uitgekomen bij Voortman in Elst. Gerdine van Dijkhuizen heeft ons werkelijk uitstekend geholpen bij het samenstellen van onze ideale keuken. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat en dat is te danken aan het advies van Gerdine over vooral de kleuren en de indeling. Ze speelde in op de ideeën die we al hadden en kwam zelf ook met inbreng die ons heeft geholpen keuzes te maken. We konden ook altijd eenvoudig contact opnemen voor vragen of met nieuwe ideeën. Gerdine is makkelijk in de omgang, wat ervoor zorgt dat de gesprekken prettig verliepen en dat we ons gehoord en begrepen voelden. Het was voor ons een goede ervaring. De installateurs waren zeer ervaren mannen en dat zie je terug in de afwerking. Ze hebben zelfs gehoolpen met onderdelen die niet via Voortman gelverd werden. Er was één onderdeel niet meegekomen en daardoor moest er iemand terug komen. We werden hierover keurig op de hoogte gehouden en toen het onderdeel er was heeft de installateur ook de plinten verder op maat afgewerkt. De vloer was namelijkl later pas gelegd dan dat wij de keuken hadden laten komen. Wij zijn al met al zeer tevreden klanten en hebben daarom de moeite genomen om de beoordeling te plaatsen!
Reactie of foto toevoegen
“Kringen in blad”
Door wh askamp op zondag 24 apr 2016 '16 | vestiging Elst GLD
Komen de afspraken niet na. Ben nu al weken bezig met mijn blad wat niet goed is. Ben al 3 x elst geweest maar hoor maar niks al weken. Service niet goed. Ze houden je aan het lijntje.

Aanvulling: De keuken is geplaatst door Voortman keukens. Na een week zagen wij kringen in het blad. Melding bij Voortman gedaan. Daarna is de leverancier van het blad langs geweest ,conclusie kringen zitten in het blad en niet door ons veroorzaakt volgens leverancier. Voortman stelt voor bijdrage van 700,00 dan krijgen we een nieuw blad. Daar gingen we niet mee akkoord. Na veel bellen en langs gaan geen reactie. Heb toen maar meldingen op Facebook en div gedaan. Toen kwam er weer een reactie, Afspraak is nu dat de leverancier weer langs komt,dat is nu ook weer weken geleden,dus moeten nog komen. Naar mijn mening moet Voortman het blad vergoeden, nogmaals de leverancier zegt dat de kringen erin zaten en niet veroorzaakt door de klant.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholpen”
Door Lise op zaterdag 23 apr 2016 '16 | vestiging Elst GLD
Ben geholpen door een hele vriendelijke medewerkster (Gerdine Van Dijkhuizen). Deskundig maar ook oog voor mijn wensen en budget. Nam alle tijd voor mij en ik voelde mij (anders dan in andere winkels) niet onder druk gezet om snel een beslissing te nemen. Had het gevoel dat gewerkt wordt met redelijke en transparante prijzen. Ik vond het erg jammer dat koop door persoonlijke omstandigheden niet door ging, maar weet wel waar ik een volgende keer naartoe zou gaan!
Reactie of foto toevoegen
“Alles geregeld via Voortman”
Door Koen en Monique Roordink op dinsdag 29 mrt 2016 '16 | vestiging Elst GLD
Erg goed geholpen door Gerdine Dijkhuizen. Zeer attent, steeds goede communicatie, en de keuken is door de uitstekende montage en het schilderwerk exact geworden zoals ons voor ogen stond. Top planning. Alles geregeld via Voortman Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Erg goede ervaring”
Door Holger Tans op vrijdag 12 feb 2016 '16 | vestiging Elst GLD
Erg goede ervaring met de keuken die ik voor mijn nieuwe huis heb gekocht. Aanrader! Installatie ging ook heel erg snel en netjes. Alles in een heel kort tijdsbestek gepland en alles verliep op rolletjes! Zeer goed en geduldig geholpen door Gerdine Dijkhuizen!!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Hugo Ording op maandag 1 feb 2016 '16 | vestiging Elst GLD
Geweldig keuken van Voortman, Elst. Uitstekende meedenker Lennart Karels en stipt afgeleverd. De plaatsing door Henk is professioneel uitgevoerd, kortom een aanrader voor mensen die een keuken willen kopen en plaatsen. Hugo.
FOTO VAN HUGO ORDING
U keuken in de hoek met tegelvloer
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Odette op zaterdag 16 jan 2016 '16 | vestiging Elst GLD
Vorig jaar een keuken gekocht bij Voortman in Elst, bij Gerdine van Dijkhuizen. Ze heeft me super geholpen. Ik heb nu een fijne keuken, handig ingedeeld en met prima apparatuur, voor een mooie prijs. Prettig idee ook dat je altijd bij hen terecht kunt als er wat is. Ik ben nog iedere dag blij met deze aankoop.
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door Raymond Breidenbach op dinsdag 10 nov 2015 '15 | vestiging Elst GLD
Wij hebben via ons bouwproject onze keuken aangeschaft. We zijn echt super tevreden en ook met name over de klantvriendelijkheid van Gerdine Dijkhuizen. Ze was erg vriendelijk en behulpzaam. Ook na levering van de keuken konden wij nog terecht voor wat vragen en ook nu was het contact weer zeer prettig. Een echte aanrader dus!
Reactie of foto toevoegen
“Naar wens”
Door van Ingen op vrijdag 30 okt 2015 '15 | vestiging Elst GLD
Wij zijn zeer tevreden over Voortman Keukens. in Elst zijn wij heel goed geadviseerd door Lennart Karels. Lennart denkt heel goed mee en komt met goede ideeen zonder op te dringen. De keuken is helemaal naar wens.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Louise Janssen op dinsdag 28 jul 2015 '15 | vestiging Elst GLD
Dit voorjaar bij Voortman keukens te Elst onze nieuwe keuken gevonden. Super goed geholpen door de heer Quint Busser, al zijn tips en adviezen klopten. Prachtige landelijke keuken, mooie afwerking, goede service.
FOTO VAN LOUISE JANSSEN
Reactie of foto toevoegen
“Onwijs goed geholpen”
Door Danny Kosman op zondag 14 jun 2015 '15 | vestiging Elst GLD
Wij hebben bij Voortman de keuken voor ons nieuwbouwhuis gekocht en zijn hierbij onwijs goed geholpen door Lieuwe. Na een goed adviesgesprek, waarbij er heel erg werd meegedacht over het ontwerp, is de keuken door een vakkundige monteur geplaatst. Vragen die we achteraf nog hadden, zijn ook uitstekend opgepakt.
Reactie of foto toevoegen
“Erg plezierig”
Door H.W. van den Ende op donderdag 30 apr 2015 '15 | vestiging Elst GLD
Uiterst plezierig en efficiënt geholpen bij het uitzoeken van een keuken, in verband met opleveringsdatum werd uiterste inspanning gedaan om op gewenst tijdstip te leveren wat ook, lukte, de keuken werd keurig gemonteerd, goede service daarna, vriendelijke mensen, afspraken worden nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat mag er zijn”
Door Elwin Alblas op donderdag 9 apr 2015 '15 | vestiging Elst GLD
Een week geleden is onze nieuwe keuken geplaatst en ik mag wel zeggen naar alle tevredenheid. In gesprek met twee keukenleveranciers uiteindelijk gekozen voor een keuken van Voortman Keukens uit Elst (Gld), bestaande uit drie losse elementen (werkgedeelte van +/- 3 meter, een werkgedeelte van +/- 1,60 meter en een kastenwand van 4 elementen). Vanaf het eerste contact zijn we erg prettig geholpen bij het realiseren van de door ons gewenste keuken.Ook het monteren van de keuken verliep erg vlot. Een vriendelijke monteur die meedacht over enkele kleine aanpassingen te plaatse heeft de keuken binnen twee dagen geplaatst en afgemonteerd. Het resultaat mag er wat ons betreft zijn. Wij zijn erg blij met het resultaat en hopen nog lang te kunnen genieten van onze mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Dave Rodijk op woensdag 1 apr 2015 '15 | vestiging Elst GLD
Wij zijn zeer goed geholpen in Elst door Lennart Karels. Vanaf het begin werden wij serieus genomen en werd er goed mee gedacht over de indeling en materiaal. Bij het hele voortraject werden wij overal goed van op de hoogte gehouden van wat wel en wat juist niet kon. De mensen van Voortman keukens die de keuken kwamen brengen gaven ook direct een hele goede indruk. Ook Herman die de keuken kwam plaatsen is een zeer goed vakman en denkt erg goed na over wat en hoe hij het in samen werking met ons het beste kon doen. Het eindresultaat lag ver boven onze verwachting (en die lag al erg hoog)
Kortom ben je op zoek naar een goede keuken en wil je gewoon behandeld worden,neem dan de moeite om naar Voortman keukens te gaan. Een erg tevreden Fam. Rodijk uit Huissen.
FOTO VAN DAVE RODIJK
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Karin Spelt op zondag 29 mrt 2015 '15 | vestiging Elst GLD
Gerdine van Dijkhuizen van Voortman Keukens in Elst heeft ons uitstekend geholpen bij het uitzoeken van onze keuken. We zijn erg blij met haar adviezen. Ze deed suggesties, die we zelf misschien niet bedacht hadden, maar waar we uiteindelijk heel tevreden mee zijn. Onze keuken is daardoor veel speelser en eigentijdser geworden. Gerdine luisterde ook goed naar onze eigen wensen en respecteerde onze keuzes. Er werd snel gereageerd op mails en er was altijd ruimte voor overleg. Er werd ruimschoots de tijd genomen voor ons als klant. We zijn ook heel tevreden over aflevering en montage en de service bij enkele kleine gebreken en beschadigingen. Wij kunnen u Voortman keukens zeker aan raden.
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Hanneke Zondag op woensdag 25 mrt 2015 '15 | vestiging Elst GLD
Voor advies over vlekken op mijn werkblad ben ik naar Voorman Keukens in Elst gegaan. Daar ben ik (zoals altijd) weer goed geholpen door Gerdine. Na contact met de leverancier, het juiste advies gekregen, want mijn werkblad is weer vlekvrij. Bedankt voor de goede service en het juiste advies!
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Hans van Groezen op vrijdag 6 mrt 2015 '15 | vestiging Elst GLD
Samen met Gerdine Dijkhuizen van Voortman Elst hebben we onze droomleuken samengesteld. Het was een enerverend traject, waarbij we met de kennis en het geduld van Gerdine nu volop genieten van onze nieuwe keuken. Het verbouwtraject is nu achter de rug, de plaatsing van de keuken verliep gesmeerd. Voortman, en met name Gerdine; bedankt voor de verleende service. We hebben dat erg op prijs gesteld.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal goed”
Door Jaap Davelaar op dinsdag 6 jan 2015 '15 | vestiging Elst GLD
Na 19 jaar toe aan nieuwe,keuken waarin alles zit wat we wilden en op de juiste hoogte en onder handbereik. In Elst prima geadviseerd onze wens was: neem de tijd iedere keer zie je weer wat je weer meenam naar het totaal plaatje. We hebben 3D tekening gekregen en alles is precies zo uit gekomen. Keuken is door Voortman ingemeten en hoewel er nog veel moest worden weg gebroken paste hij perfect. We wilden graag alles in één hand te houden, zowel het elektra gedeelte (inductie) als het tegelwerk, verlichting en stukadoren alles door dezelfde vakman. Wij hadden gelukkig tijd: uitbreken, leidingen verleggen, nieuwe meterkast plaatsen, stuken en andere bouwkundige aanpassingen duren langer dan 3 dagen! Ook met de apparatuur hebben we alles geregeld via Voortman. Levering was ruim van tevoren aangekondigd, een dag ervoor kon zelfs de tijd worden aangegeven.
Wij zijn dan ook weer dik tevreden en laten met trots aan iedereen de keuken zien.
FOTO VAN JAAP DAVELAAR
Dit heet compact
Reactie of foto toevoegen
“Goed - ruime keus”
Door Peter Vos op woensdag 31 dec 2014 '14 | vestiging Elst GLD
Ik ben netjes geholpen. Goed meegedacht in wat ik wou hebben. Service en naservice was ook goed opgelost. Eerste tekening was wat minder toen ik in de oriëntatiefase was. Maar toen ik beter wist wat ik wou is er een mooie nette keuken voor mij bedacht.
Reactie of foto toevoegen
“Droom is uitgekomen”
Door Harrie Liebers op zaterdag 20 dec 2014 '14 | vestiging Elst GLD
Naar 32 jaar werd het eens tijd voor een nieuwe keuken in april zijn we begonnen en zijn we langs diverse keukenzaken gegaan. Door de diverse gesprekken zijn we op het idee gekomen van een watereiland eind Juni zijn we voor het eerst bij Voortman keukens in Elst terecht gekomen. We hebben daar een goed gesprek gehad en daar stond ook de keuken wie we allebei mooi vonden, toen een vervolg gesprek afgesproken we zouden wel een andere verkoper krijgen omdat voor mij Hans naar een ander filiaal van Voortman keukens ging. Net voor de vierdaagse zijn we opnieuw naar Elst gegaan we werden weer vriendelijk ontvangen nu door Lieuwe zoals wij zijn weer een paar dingen verandert en opnieuw een vervolg afspraak gemaakt we zagen de keuken wel zitten maar er zit natuurlijk ook nog een financieel plaatje aan vast. Even tijd om naar te denken vier daagse gelopen op vakantie geweest goed na kunnen denken.Augustus het is weer zover vervolggesprek zoals gewoonlijk weer wat gewijzigd toch de kleur van het aanrechtblad weer aangepast wederom goed en vriendelijk gesprek gehad wat ik bij andere wel eens miste dat blijkbaar het geduld wel eens op was heb ik bij Voortman keukens niet gehad.Financieel kwamen we er nog niet uit maar daar zag ik wel een hele mooie keuken voor me.September het is zover we zijn er op een goede manier met elkaar uitgekomen het contract is getekend.Nu denk ik terug Hoe alles gegaan is we hebben een goede uitleg gehad over de apparatuur alles uit de klasse A van Siemens ,een quooker leek ons ook handig.Watereiland schept ons meer werkruimte in de keuken.Er wordt een afspraak gemaakt voor het inmeten van de keuken dit gebeurt nog in September we maken een afspraak wanneer de keuken geplaatst gaat worden dit zal begin December worden.September is mijn keuken ingemeten in Oktober krijgen we de definitieve datum van plaatsing door 4 en 5 December gaat het gebeuren.De tekening waar de aansluitingen geplaatst worden in Oktober ontvangen.Zelf heb ik de aansluitingen op de goede plaatst gemonteerd.3 December komen ze d keuken brengen alles zit goed ingepakt.Dan is het zover de keuken word geplaatst door Herman zeer ervaren vakman zo wilde ik het in mijn gedachte ook hebben en zo gebeurde het ook. Enige -puntje was dat de plint onder het watereiland te kort is en dat het gat voor de wandcontactdoos nog niet in het blad geboord is maar daar kan de vakman weinig aan doen.De plintjes boven het aanrechtblad worden door Herman ingemeten en ook de plaat bij de afzuigkap.In Januari komt dit ook allemaal goed.Inmiddels staat daar ook alweer een afspraak voor. Ik ben zeer tevreden over het resultaat dit is voor ons onze droom keuken die echt uitgekomen is.
FOTO VAN HARRIE LIEBERS
watereiland
Reactie of foto toevoegen
“Service staat bovenaan”
Door Edze & Monique Erdman op zondag 7 sep 2014 '14 | vestiging Elst GLD
Na enkele keukenzaken te hebben bezocht kwamen wij terecht bij Voortman Keukens in Elst. Met een frisse blik werd een nieuwe indeling van onze keuken ontworpen, met een verrassende uitkomst. Tijdens meerdere gesprekken werd ruim de tijd genomen om het ontwerp nader te bespreken en in te vullen. Er was geen enkele druk om snel te tekenen i.t.t. anderen. Zowel oude- als nieuwe keuken is door een persoon in twee weken tijd verwijderd en gemonteerd met het nodige geduld en vakmanschap. Tekortkomingen zijn tot op heden zonder enige kosten op een correcte en snelle wijze verholpen. Bij Voortman Keuken staat de service van het begin tot na de montage op een hoog level. Klasse.
FOTO VAN EDZE & MONIQUE ERDMAN
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Ruud en Kim op dinsdag 29 jul 2014 '14 | vestiging Elst GLD
Servicegerichtheid staat bij Voortman hoog in het vaandel hebben we gemerkt. Een goede voorlichting en advisering is belangrijk als je er blanco instaat. Het verstrekken van voor- en nadelen bij eventuele keuzes is ook van groot belang. Dit hebben we allemaal ontvangen. Niet op een opdringerige wijze maar op een manier waarop je een goed gevoel ontvangt. Met betrekking tot de levering en plaatsing van de keuken daar wordt je prima op de hoogte gehouden door de afdeling planning. Hierdoor weet je ruim van te voren wanneer de keuken geplaatst gaat worden. Na de plaatsing van de keuken bleek er een klein opleverpuntje te zijn, deze werd direct na het melden opgelost. Ik zou Voortman bij iedereen aan kunnen raden.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk”
Door rob op dinsdag 3 jun 2014 '14 | vestiging Elst GLD
Heb mijn keuken uiteindelijk niet bij voortman gekocht echter wil bij deze wel mijn ervaring met u delen omtrent mijn indruk van dit bedrijf. Eerste ontvangst was zeer vriendelijk. Geen opdringerige verkoper, ze geven je ruim de tijd om dingen te bekijken. Tekeningen laten maken er wordt goed meegedacht in wat de mogelijkheden zijn ook over het menemen van frontstuk of blad voorbeeld was geen probleem. Uiteindelijk het onderhandelen over de prijs ook dit verliep naar tevredenheid. Waarom ik uiteindelijk niet gekozen heb voor voortman was de prijs. Hier heeft voortman wegens ziekte het laatste gesprek over gedragen aan een andere verkoper die onvoldoende was voorbereid op deze keuken en afspraken. Uiteindelijk getekend bij andere firma en op zelfde dag belde voortman met een voorstel dat het zelfde zou zijn als andere firma maar helaas voor voortman te laat. Ook hier blijft voortman vriendelijk. Mijn advies onderhandel steeds met dezelfde verkoper dan kunt u hier een goed produkt kopen voor een eerlijke prijs. Het ging hier om een systemat gelakte keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend bevallen”
Door H. van Moerkerk op maandag 5 mei 2014 '14 | vestiging Elst GLD
Voortman keukens in Elst is ons uitstekend bevallen. Correct, vakkundig en vriendelijk geholpen door Gerdine van Dijkhuizen. Ook toen de keuken weer veranderd moest worden na een foute bouwtekening wist zij dit geduldig en correct op te lossen. De keuken is netjes geplaatst en voldoet ruimschoots aan onze verwachtingen. Enige kleine gebreken worden snel opgepikt.
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijk”
Door Rhp van den hoogen op vrijdag 21 mrt 2014 '14 | vestiging Elst GLD
Ik heb eerder geschreven over de klantonvriendelijkheid bij Voortman Keukens in Elst [toevoeging Qasa: dit was op 14 maart 2013, deze ervaring is weer weggehaald op verzoek van Rhp van den Hoogen]. Intussen echter een zeer positief gesprek gehad met de bedrijfsleider in Elst, de heer Lieuwe Schouwstra. Een echt fijne gast, we hebben alles goed door kunnen spreken, problemen zijn opgelost en het vertrouwen is weer terug. Ik denk dat we net pech hebben gehad met een verkoper die hier inmiddels niet meer werkzaam is. Nu kunnen we ons weer verheugen op de prachtige nieuwe keuken. Gelukkig maar. Eind goed al goed.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken en geweldige service! Wat wil je nog meer!”
Door Sara op maandag 3 feb 2014 '14 | vestiging Elst GLD
Al snel na de koop van ons nieuwbouw huis kwamen bij Voortman keukens in Elst terecht. We werden meteen netjes ontvangen en ze namen alle tijd voor ons. Er werd vanaf het eerste moment goed naar ons geluisterd en met handige tips hebben we samen onze droomkeuken samengesteld. Daarbij werd bij iedere keuze ook telkens gekeken of met een dergelijke keuze het budget niet overschreden werd. Wanneer een bepaalde keuze niet binnen ons budget paste, werd gezocht naar een goed alternatief. Uiteindelijk was het moment van de sleuteloverdracht daar en zou de keuken de eerste week meteen geplaatst worden. Echter, tijdens de sleuteloverdracht hoorden we dat er in onze buurt een aantal nieuwe keukens gestolen waren, dus wilden we het moment van plaatsen liever naar achter plaatsen. We namen contact op met Voortman keukens en zij waren meteen heel begripvol en de datum kon zonder problemen en bijkomende kosten verzet worden. Het plaatsen van de keuken is door een monteur gedaan die echt heel netjes werkte. En dat is te zien aan het uiteindelijke resultaat! Zelfs een klein krasje was niet te vinden. Ook alle apparatuur werd netjes aangesloten. Na de installatie bleek dat een beloofde pannenset niet geleverd was. Na contact met Voortman keukens werd deze alsnog snel geleverd! Netjes opgelost dus door Voortman keukens. Al met al heeft Voortman een geweldige keuken geleverd en daarbij ook nog eens geweldige service geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“TOP Keuken”
Door Ruud van Kraay op woensdag 25 dec 2013 '13 | vestiging Elst GLD
We zijn super tevreden over onze Voortman Keuken. Er wordt goed met je meegedacht, de prijs is goed, de communicatie is goed, afspraken worden nagekomen, de levering is op tijd, het plaatsen van de keuken is gedaan door een vakman Michel Oomen, kortom we zijn super tevreden over onze TOP keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Wereld van verschil”
Door Rudy op dinsdag 3 sep 2013 '13 | vestiging Elst GLD
Voor mijn nieuwbouw woning ben ik bij Voortman keukens terecht gekomen. Ik was nog wel bij een andere keukenzaak wezen kijken, maar wat een wereld van verschil. Met name de persoonlijke en vakkundige benadering heb ik als zeer prettig ervaren. Het hele proces vanaf de oriëntatie, de aankoop en de levering verliep projectmatig. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit, de klantvriendelijkheid en de service. Na aflevering waren er een paar kleine dingetjes die op heel korte termijn werden opgelost, wat mij betreft niets dan lof voor Voortman keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Bouwnummer 108 Nijmegen”
Door Hernany & Carlijn op donderdag 20 jun 2013 '13 | vestiging Elst GLD
Bij ons nieuwbouw woning zat een waardecheque voor de keuken met als optie om het ook kasko te laten en zelf een keuken elders te zoeken. Na een eerste afspraak bij Voortman Keukens in Elst, waren we wel gecharmeerd van de aandacht en tijd die aan ons is besteed. Je begint notabene met een keuken te laten schetsen zonder dat je enig idee heb van kleur, grote, ruimte, inrichting etc etc. Na een aantal keren op en neer mailen, naar Voortman rijden, wegstrepen onderhandelen en toevoegen, zijn we tot een mooi resultaat gekomen. Prijs was ook zeker goed te doen. Blijf doorvragen en de kosten voor apparatuur doorvragen. Kan veel schelen. (Klantvriendelijkheid=TOP) De oplevering van ons huis is tot 2 keer toe vertraagd en ook hier is zeer professioneel mee omgegaan en flexibel. Dit was top geregeld door Voortman keukens. Na het monteren van de keuken moesten nog wat dingetjes geregeld worden en ook dit is zeer goed opgelost met ons contact persoon van Voortman. Al met al...Wij zijn een zeer tevreden klant. TIP voor als je met een keuken aan de slag gaat. Alle wijzigingen, neven afspraken en dergelijke zwart op wit vaststellen in een mail. voorkomt veel misverstanden. Dat hebben we voor een 99% procent gedaan en heeft zeker geholpen.
Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door A van Hierden op vrijdag 10 mei 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een keuken gekocht en zijn super tevreden er zaten een paar krasjes op een zijpaneel, daar kregen we zonder gezeur een nieuwe voor, zo hadden we een paar dingetjes die niet helemaal goed waren. Overal is wel eens wat! Alles werd perfect opgeleverd. De verkoper was een aardige klantvriendelijke man. We zouden hier zo weer een keuken kopen.
FOTO VAN A VAN HIERDEN
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Reuze tevreden”
Door Bas op vrijdag 10 mei 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Het was hoog tijd voor een nieuwe keuken maar we zaten een beetje vast met hoe we het precies wilden doen. Henk heeft ons van het begin tot het einde meegenomen en alles duidelijk uitgelegd. Door de levensechte tekeningen kregen wij al snel een goed beeld van de mogelijkheden. Al met al zijn wij reuze tevreden. Ik adviseer iedereen die een nieuwe keuken wil aanschaffen om eens bij Henk aan tafel te gaan zitten. Hij legt alles rustig en duidelijk uit en door zijn ervaring komt hij zelf ook met ideeën waar je zelf niet aan denkt. De keuken is een paar weken geleden geplaatst en dat ging ook zonder problemen. We genieten elke dag van onze nieuwe keuken!
FOTO VAN BAS
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Slootweg op donderdag 25 apr 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Geholpen door Henk de Vries een TOP verkoper. Van het kopen tot de plaatsing super advies gegeven en geholpen. De keuken geplaatst door monteur Peter die zijn vak verstaat, een dikke 10! We hadden een klein probleempje met 1 mailtje werd het zeer snel en met volle tevredenheid opgelost.
FOTO VAN SLOOTWEG
Reactie of foto toevoegen
“Hartstikke goed”
Door Fam Last op woensdag 24 apr 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Mooie keuken gekocht bij Voortman Apeldoorn. Zeer tevreden over de gehele gang van zaken.
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Emmy Moes op donderdag 11 apr 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een fantastische inbouwkeuken gekocht en zijn heel fijn geholpen. Niet alles was direct helemaal voor elkaar maar dat is zéér naar tevredenheid afgehandeld. Ik zal anderen Voortman keukens zeker aanraden! Ook alle lof voor de mensen die geplaatst en aangepast hebben.
FOTO VAN EMMY MOES
Inbouwkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de nieuwe keuken”
Door Ton en Hanneke ter Wal op woensdag 3 apr 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Na een aantal keukenzaken te hebben bezocht kwamen we bij Voortman keukens Apeldoorn terecht. Het contact met adviseur Henk de Vries klikte gelijk. Hij dacht mee en adviseerde goed tijdens onze bezoekjes. De plaatsing door André Stronks verliep heel prettig. Een kundig keukenmonteur. We zijn erg blij met onze nieuwe aanwinst. We genieten er elke dag van.
FOTO VAN TON EN HANNEKE TER WAL
Onze aanwinst
Reactie of foto toevoegen
“Verkoper stak er bovenuit”
Door Ludo op dinsdag 2 apr 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Voor onze nieuwbouw woning zochten wij naar een keuken. Via de aannemer zijn we een kijkje gaan nemen bij Voortman Keukens. Dit bleek geen slechte keuze te zijn... Henk de vries heeft ons opgevangen. Al luisterend naar onze wensen zijn we door de showroom gelopen en liet Henk ons diverse voorbeeldkeukens en opstellingen zien. Henk nam daar rustig de tijd voor. Al tijdens ons eerste bezoek kregen we diverse sfeertekeningen te zien en werd een offerte opgemaakt. De offerte hebben we gaandeweg nog wat aangepast om uiteindelijk akkoord te geven. Voordat de keuken in productie werd genomen kregen we van Henk een herinnering. Als er nog iets gewijzigd moest worden (beperkt mogelijk) was dit het moment. Nogmaals afgesproken en uiteindelijk ook nog iets gewijzigd. De keuken is "rustig" in twee dagen geplaatst. Geen gesmijt en gebeuk met spullen, er is zeer netjes gewerkt. Afval wordt bijeen gebonden en een dag later keurig opgehaald. Kleine details werden na een servicemelding binnen zeer korte tijd afgehandeld. Al met al een goede ervaring met Voortman Keukens maar vooral met Henk de Vries. Hij was goed bereikbaar en dacht mee. Een niet opdringerige verkoper die bij ons welkom is op de barbecue!
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal super”
Door Stan op maandag 1 apr 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Keuken gekocht via Voortman, onze contactpersoon/verkoper Henk de Vries heeft hele goede service verleend. Hartstikke tevreden over de gehele gang van zaken.
Reactie of foto toevoegen
“Enorm goed geholpen”
Door Michael Bogaard op vrijdag 29 mrt 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Prachtige keuken gekocht, waarbij het gehele traject van showroom tot ingebruikname zeer deskundig begeleid is. Wij zijn enorm tevreden met de keuken van Voortman, enorm goed geholpen bij aankopen en bij vragen. Bovendien is de keuken van een fantastische kwaliteit. Ook de nazorg kunnen een hoop bedrijven nog wat van leren! Ik zou iedereen aanraden om een keuken bij Voortman te kopen. Bedankt Henk!
FOTO VAN MICHAEL BOGAARD
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Goed geregeld”
Door G. de Jong op woensdag 27 mrt 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
We hebben een showroom keuken gekocht die naar alle tevredenheid is geplaatst. In de showroom zijn we goed geholpen en tot in de details van adviezen voorzien. Erg prettig! Ook de after sales is goed geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken in nieuwbouwwoning”
Door Kees van Driel op zaterdag 16 mrt 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Deze week is de keuken van mijn nieuwbouwwoning geleverd. Vanaf het bestellen van de keuken tot de oplevering is een traject van anderhalf jaar geweest. In deze periode heb ik geregeld contact gehad met keukenadviseur Roland Besselink over met name wijzigingen. Deze wijzigingen waren deels op mijn verzoek; zo heb ik bijvoorbeeld tot tweemaal toe de kleurstelling van de keuken veranderd. Roland was altijd zeer bereidwillig om de wijzigingen door te voeren (en zonder dat dit tot meerkosten leidde). Ook bij het uitzoeken van de keuken nam hij alle tijd voor ons en gaf hij goed advies. De installatie van de keuken is gedaan door een kundige en vriendelijke monteur. Ik ben ingenomen met het eindresultaat, het is een fraaie keuken geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Genieten van de keuken”
Door K.N.Nijkamp-vd Velde op woensdag 13 mrt 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn keurig geholpen, zij nam alle tijd voor ons. De keuken is netjes geplaatst, en wij genieten er elke dag van.
FOTO VAN K.N.NIJKAMP-VD VELDE
Netjes geplaatst
+ Toon extra foto van K.N.Nijkamp-vd Velde
Reactie of foto toevoegen
“Complete nieuwe keuken”
Door A.Duits op zondag 24 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Complete nieuwe keuken in een nieuwbouw woning. goede samenwerking met de aannemer, keuken is compleet werkend opgeleverd. alles werkte en er was geleverd wat was afgesproken.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met het resultaat”
Door Gea op vrijdag 22 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
We waren op zoek naar een nieuwe keuken en daarvoor bij verschillende zaken gekeken. Uiteindelijk kwamen we uit bij Voortman, waarbij Manon het verschil maakte. Mooie suggesties gegeven en een keuken naar onze wensen samengesteld. De keuken werd goed afgeleverd, ook latere vragen werden snel naar tevredenheid beantwoord. Heel blij met het uiteindelijke resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Kan het iedereen aanbevelen”
Door Fam. Bakker uit Sneek op woensdag 20 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
We zijn heel tevreden met onze nieuwe keuken. Vanaf de eerste ontmoeting met de heer Henk de Vries (verkoper )hadden we het gevoel dat we een goede keuze hebben
gemaakt uit de vele keukenbedrijven, door met Voortman Keukens in zee te gaan. We kregen deskundig advies en er werd aandacht en tijd aan besteed om met ons mee te denken. Omdat het inmiddels lunchtijd was, kregen wij een heerlijke kop eigengemaakte soep met een daar klaargemaakt broodje gezond aangeboden. Ik kan deze zaak met de deskundige mensen van harte aanbevelen. We hopen nog vele jaren van onze prachtige keuken te genieten.
FOTO VAN FAM. BAKKER UIT SNEEK
Nieuwe keuken
+ Toon extra foto van Fam. Bakker uit Sneek
Reactie of foto toevoegen
“Zeer netjes geholpen”
Door A. van Bruggen op maandag 18 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Voortman en zijn zeer goed en netjes geholpen. De aflevering was zoals afgesproken op tijd en de montage is netjes gedaan. De keuken is in 1 keer in zijn geheel gemonteerd. ( er was niets manco / defect )
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door Modderman op zondag 17 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
In Aug 2018 onze nieuwe keuken besteld na een tip van mijn broer, hij heeft zijn keuken ook bij de zelfde winkel besteld. Toen mijn broer enthousiast vertelde over zijn ervaring met voortman keukens hebben we een kijkje genomen. En ook wij zijn enthousiast, goed geholpen en namen de tijd voor je echt een aanrader.
FOTO VAN MODDERMAN
Enthousiast over de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbeveling”
Door Tamara op vrijdag 15 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Na wat speurwerk te hebben gedaan op internet wat betreft keuken zaken, zijn wij naar deze keukenzaak gegaan. Daar aangekomen bleek dat we een afspraak moesten maken voor het maken van een keukenontwerp, dit kon namelijk best wel de hele ochtend duren. Dit bleek ook echt zo te zijn! Verkoopster Manon heeft ons heel goed geholpen, ze dacht goed met ons mee en maakte een goed ontwerp. Prijstechnisch zijn we er ook goed uitgekomen, waarna wij de keuken hebben besteld. Vanaf dat moment is alles perfect gelopen, duidelijke afspraken mbt levering en het plaatsen van de keuken. De monteur stond op tijd op de stoep en heeft goed werk geleverd, hij werkte erg zorgvuldig waardoor onze keuken nu uitstekend is geplaatst. Ook hadden we een extra kast besteld die we voorlopig nog niet gebruiken en gaan opslaan. Bij de levering was dit enige kast die nog niet in elkaar zat zodat we het makkelijk konden opslaan. Zelfs daar was over nagedacht! Paar dagen na het plaatsen belde Manon nog op om te informeren of alles maar wens was verlopen en of we tevreden zijn. Ik kan voortman dus echt van harte aanbevelen!
FOTO VAN TAMARA
Apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Jolanda op donderdag 14 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben verleden jaar onze keuken bij Marcel Kemp gekocht bij de vestiging Apeldoorn van Voortman. Marcel is uiterst deskundig en hij heeft onze wensen uitstekend begrepen. De keuken is geïnstalleerd in ons nieuwe huis en alles komt overeen met de verwachting. Eventuele vragen en opmerkingen worden door Marcel snel opgepakt en naar tevredenheid opgelost! In 1 dag tijd hebben we samen met Marcel de hele keuken bij elkaar gezocht, daarbij had de vestiging Apeldoorn vrijwel al onze keuze mogelijkheden ook in opstelling staan, waardoor wij goed overwogen een keus konden maken. Aan het einde van de afspraak wat het ook duidelijk wat precies zou kosten. Dat is superfijn!! Ook wijzigingen in de loop van de tijd zijn uitstekend opgepakt voor Marcel! Dikke pluim voor Marcel!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige en vriendelijke service”
Door L Bonestroo op woensdag 13 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Super, op de dag dat onze combi magnetron stuk ging , kwam medewerker Roland Besselink die zelfde dag s' avonds de nieuwe die op voorraad was al bij ons inbouwen. Geweldige en vriendelijke service
Reactie of foto toevoegen
“Goede advisering”
Door Bekker op woensdag 13 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Mooie keuken, afgeleverd zonder tekorten,prima plaatsing,uitstekend advies van Dhr. R. Besseling (gevraagd en ongevraagd).
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door fam. Plattel op vrijdag 8 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Keuken gekocht en uitstekend geholpen door Manon. Prima keuzes voorgelegd, duidelijke uitleg en snelle afwikkeling. Echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Steken met kop en schouders er bovenuit”
Door Hans Roos op donderdag 7 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een complete keuken bij Voortman gekocht. Onze adviseur Henk de Vries heeft ons op een plezierige niet opdringerige wijze perfect geholpen. Niet alleen met een goed advies maar ook met geduld en begrip voor veranderingen op het laatste moment. Er waren bij de installatie een paar kleine dingen die niet in orde waren maar deze werden snel en klantvriendelijk opgelost. We hebben ons in het voortraject natuurlijk ook bij andere keukenbedrijven geïnformeerd . Voortman Apeldoorn steekt hier met kop en schouders boven uit.
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatst keuken”
Door J. Aarnoudse op donderdag 31 jan 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Voor wie er op zoek is naar een mooie keuken, dan is Voortman Keukens het juiste adres! Wij kregen het juiste advies, een keuken naar onze smaak en alles wat daarbij komt kijken. Er word ruim te tijd genomen te kijken wat de mogelijkheden zijn. Kortom, een zeer fijne winkel! Roland Besselink, bedankt voor je tijd en hulp bij het uitzoeken! We zijn erg blij met het eindresultaat. (Foto komt nog)
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Wilma Kleiboer op donderdag 31 jan 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Ik heb een keuken gekocht en ben bijzonder tevreden. De verkoopster was deskundig, kon me verrassen met dingen waarvan ik het bestaan niet kon vermoeden en ze was altijd bereikbaar voor vragen en kleine aanpassingen van het plan. De medewerker die kwam inmeten gaf ook goede adviezen voor de afwerking. De installatie en montage van de keuken verliep ook bijzonder goed en plezierig. De monteur was vriendelijk en behulpzaam en werkte snel en netjes.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend gegaan”
Door Fn op woensdag 23 jan 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Keuken inclusief apparatuur (oven, magnetron, afwasmachine, wasemkap en inductiekookplaat).
FOTO VAN FN
Keuken aan drie kanten
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijk”
Door Fam Meuleman op dinsdag 22 jan 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Keuken gekocht bij Voortman Apeldoorn!! zeer aan te raden. Ze doen wat ze zeggen komen afspraken na en zijn erg klantvriendelijk. We raden hen zeker aan bij bekenden en of familie.
FOTO VAN FAM MEULEMAN
Hoekkeuken
+ Toon extra foto van Fam Meuleman
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Katrien Elzinga op donderdag 10 jan 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Omdat mijn passie koken is, wilde ik het beste van het beste. Zo ben ik bij Henk de Vries van Voortman Keukens uitgekomen. Ik vertelde dat ik graag werk met een oven, waarbij hij meteen met goede suggesties kwam. Hij denkt graag mee en perfectioneert de keuken in alle opzichten. Ook de aftersales is super. Wij hebben nu een grote keuken met kookeiland en prachtige apparatuur.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes en reeel”
Door Leo op woensdag 9 jan 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Top! Is door de jaren heen mijn 4e keuken die ik aangeschaft heb bij verschillende bedrijven en sterk wisselende ervaringen. Neem nu graag de moeite om mijn ervaring met Voortman keukens te delen. Goed en prettig verkoopadvies gehad van Henk de Vries (geen gladde ,opdringerige verkoop zoals bij o.a. Keukenkampioen). Nette reele prijs in goed overleg. Levering keuken compleet en via duidelijk proces via de serviceafdeling. Montage naar volle tevredenheid en ook daarvan vooraf duidelijke gespecialiseerde prijsopgave van het meerwerk gekregen. Kortom:ik kan zeker aanbevelen om hier afspraak te maken voor een offerte als je op zoek bent naar een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Ziet er prachtig uit”
Door Sylvia op donderdag 20 dec 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een mooie witte keuken gekocht. Goede tips van de adviseur ontvangen, hij dacht echt met ons mee. De keuken is naar tevredenheid geplaatst en ziet er prachtig uit. De volgende keer gaan we zeker weer naar Voortman Keukens in Apeldoorn toe.
FOTO VAN SYLVIA
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super keuken”
Door E. Dozy op donderdag 20 dec 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Mijn vrouw en ik hebben bij Voortman Keukens te Apeldoorn een Hacker Keuken gekocht. Een super keuken met brede overzichtelijke laden. Prima apparatuur . De installatie is uitstekend gedaan! Ook de advisering en de begeleiding was uitstekend!
We zijn heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede tips”
Door Jeannette Balk op maandag 17 dec 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben onze keuken hier gekocht en zijn zeer fijn geholpen door Henk de Vries. Hij heeft onze goede tips gegeven.
FOTO VAN JEANNETTE BALK
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over het gehele proces”
Door DFam.Arfman an.Arfman op vrijdag 14 dec 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn ons gaan oriënteren op een nieuwe keuken en werden warm ontvangen door onze adviseur. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en de tijd genomen. We zijn samen stap voor stap te werk gegaan en het werd inzichtelijk gemaakt middels een tekening. Na een aantal weken wachten werd de keuken geleverd. Een krasje op een frontje werd meteen serieus opgepakt en er werd een nieuwe geleverd. Top service wat ons betreft en zeer tevreden over het gehele proces.
FOTO VAN FAM.ARFMAN
REACTIE VAN FAM.ARFMAN
Deel van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Nemen de tijd”
Door Iris op vrijdag 14 dec 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Onze droom keuken! In de winkel goed geholpen door de verkoper. Goede tips, en leuke idëeen. De keuken is in 2 dagen geplaats en alles was in orde. Een echte aanrader! We zijn bij meerdere keukenzaken geweest en werden bij diverse zaken slecht tot nauwelijks geholpen. Vaak wordt je geholpen om zo snel mogelijk een keuken te verkopen en zoveel mogelijk winst te maken maar bij voortman namen ze de tijd voor je en gaat het om het eind resultaat.
FOTO VAN IRIS
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Paul Box op donderdag 6 dec 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Keuken met apparatuur gekocht. Dit was na 9 jaar de tweede keuken die we hier kochten. Uitstekend geholpen met name de creativiteit in het vinden van oplossingen heeft geleid tot een prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooie keuken”
Door F.Hagedorn op woensdag 5 dec 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Afgelopen maand is bij mij een erg mooie keuken geplaatst. Na goed meedenken van de verkoper Eddy van Kempen, die goed begreep wat ik wel en niet wilde, werd de keuken geplaatst door een zeer deskundig installateur, Henk van den Heuvel. De keuken is het pareltje in huis en ik kan Voortman Keukens van harte aanbevelen bij diegenen die voor de keuze van een nieuwe keuken staan!
Reactie of foto toevoegen
“Bevalt zeer goed”
Door J van Zandbergen op vrijdag 23 nov 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Erg blij met onze keuken en goed geholpen door Henk de Vries

Aanvulling ontvangen 26 november 2018: De keuken is geleverd en bevalt ons zeer goed.
FOTO VAN J VAN ZANDBERGEN
Reactie of foto toevoegen
“Goede en deskundige dienstverlening”
Door Cheryl Ribeiro op donderdag 22 nov 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
We hebben een SieMatic keuken gekocht. Van aankoop tot plaatsing is alles uitstekend verlopen en waren alle processen zeer goed op elkaar afgestemd door Voortman. Enorm tevreden met de zeer goede en deskundige dienstverlening.
Reactie of foto toevoegen
“Super goede ervaring”
Door Greet Westrik op maandag 19 nov 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
We hebben een keuken gekocht. Super goede ervaring met specialisten, die niets opdringen, goed communiceren en luisteren naar de klant. De keuken bevalt heel erg goed. Ook het plaatsen werd door een vakman gedaan met veel geduld en precisie. Heel erg tevreden. Ik zou deze firma aan iedereen die een keuken zoekt willen aanbevelen. Keukens in veel smaken en prijsklassen, voor iedereen wat wils.
FOTO VAN GREET WESTRIK
Bevalt heel erg goed
+ Toon extra foto van Greet Westrik
Reactie of foto toevoegen
“Super goed verlopen”
Door Fam. Lund op donderdag 8 nov 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een keuken gekocht en zijn super goed geholpen. De rust die er tijdens de advisering van de medewerkster uit ging maakt dat je zelf ook rustig en ontspannen kunt luisteren en zinvolle vragen stellen om tot de juiste keuze te komen. Ook het demonteren en monteren van de keuken is super goed verlopen, het was/is een deskundige rustige monteur die heel vriendelijk was en netjes heeft gewerkt we zijn echt heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Familie Karman op zaterdag 3 nov 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Bij Voortman Apeldoorn een complete keuken gekocht. Bij het uitzoeken van de keuken en apparatuur werden wij vakkundig bijgestaan door Roland Besselink. Na montage waren wij niet tevreden over het geluid van de afzuigkap. I.o.m. Roland en Ben van de serviceafdeling konden wij een andere afzuigkap uitkiezen. Hierbij ook wederom vakkundig bijgestaan door Roland. Kortom een fijn adres om een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed geadviseerd”
Door Plantinga op donderdag 1 nov 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
we hebben een keuken gekocht bij voortman ,zijn heel goed geadviseerd door Henk de vries,na 3 weken door een eigen foutje weer terug gegaan naar voortman en ons probleem werd meteen weer opgelost door Henk de Vries in 1 woord klasse ook alle afspraken werden goed nageleefd.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de keuken”
Door Joop Leenheer op vrijdag 19 okt 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn blij met onze keuken en zijn goed en geduldig geholpen door de verkoper die ook veel wist van mogelijkheden en ander details. Men wist ons ook goed te helpen bij het zoeken naar een monteur die het meerwerk kon uitvoeren, al met al was het goed.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed bevallen”
Door B.W. van Gurp op zaterdag 13 okt 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een mooie keuken gekocht. We raden zeker Voortman aan bij anderen.

Aanvulling ontvangen 15 oktober 2018: Het plaatsen van de keuken heeft vorige week plaatsgevonden. De plaatsing door de monteur is ons zeer goed bevallen.
Reactie of foto toevoegen
“Plezierig”
Door L.G. Eilander op zaterdag 13 okt 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Bijzonder plezierig ontvangen en van advies voorzien. Afspraken over levering en voorbereiding voor plaatsing correct en naar volle tevredenheid nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Familie Harbers op woensdag 10 okt 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn heel erg blij met en tevreden over onze keuken. Goed advies gehad van Henk de Vries; hij heeft zeer goed met ons meegedacht en onze wensen/ ideeën rondom ons ontwerp concreet gemaakt. We genieten elke dag weer van het resultaat! Kortom: Voortman Keukens, klasse!
FOTO VAN FAMILIE HARBERS
Ontworpen keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Erwin Veenstra op donderdag 27 sep 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben bij Voortman keukens een nieuwe keuken gekocht. Prijs was voor ons belangrijk, maar de grote geel/blauwe dozenschuiver had een keuken die het net niet was. Daarom op basis van de goede reviews bij Voortman wezen kijken. Zij kwamen in de buurt, was wel iets duurder maar wel helemaal zoals we het hebben wouden. Met het inmeten is iets niet helemaal goed gegaan, vnl omdat de ruimte waar de keuken kwam nog niet af was tijdens het meten. De service-afdeling heeft dit zeer goed opgelost, kosteloos. Ondanks dat onduidelijk was wiens fout dit was, Kortom uitstekende service voor een prima prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service bij bestaande keuken”
Door H Last op dinsdag 25 sep 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
We hadden een scharnier defect van een hoekkastje. Voortman keukens heeft ons twee verschillende toegestuurd en één ervan was je juiste. Super opgelost!
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Rob op maandag 10 sep 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Keuken gekocht bij Voortman Apeldoorn. Goed geholpen en meegedacht. Nemen echt de tijd voor je. Bedankt Henk!

Aanvulling ontvangen 12 september 2018: Keuken is geleverd, is perfect gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blj”
Door Harry en Wilma van Loenen op zondag 9 sep 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Ontzettend blij met het advies, de aankoop en het plaatsen van onze nieuwe keuken bij Voortman in Apeldoorn! Zeer tevreden klant.
FOTO VAN HARRY EN WILMA VAN LOENEN
Hoekkeuken
+ Toon extra foto van Harry en Wilma van Loenen
+ Toon extra foto van Harry en Wilma van Loenen
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken”
Door Erika op donderdag 6 sep 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Erg blij met onze nieuwe keuken! Werd goed meegedacht door Henk. Alles compleet bij levering en staat fantastisch. Bedankt Voortman!
FOTO VAN ERIKA
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door van de Put op donderdag 30 aug 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben in onze nieuwe woning een prachtige keuken laten plaatsen door Voortman Keukens. Van begin tot eind als zeer prettig ervaren. We kregen een goed advies door Henk de Vries. Hij kwam met hele praktische tips, maar ook met een goede uitleg over de inbouwapparatuur. De plaatsing was in 2 dagen heel netjes gebeurd. We wonen er nu een paar maandjes en zijn echt superblij met alles. Manlief brak per ongeluk een stukje van de plint af. Dit werd heel snel kosteloos verholpen! Kortom een echte aanrader als je van kwaliteit houd, goed advies wil en een prachtige keuken wil!
FOTO VAN VAN DE PUT
Superblij met de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Hendrie Bosch op woensdag 29 aug 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Mooie keuken uitgezocht, goed geholpen, mooi op tijd geleverd, geplaatst door een zeer vakkundige en snelle monteur. Kortom wij zijn zeer tevreden en raden Voortman Keukens dan ook zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door J van Asselt op zaterdag 25 aug 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Keuken uitgezocht en daarbij uitstekend en deskundig geholpen. Ook even een deurtje voor de kleur meenemen of een stukje werkblad was allemaal geen enkel probleem. De keuken is ook zonder problemen opgeleverd. Top.
FOTO VAN J VAN ASSELT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door van Hout op woensdag 8 aug 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn goed en prettig begeleid in het uitzoeken van de keuken en bijkeuken voor ons nieuwe huis. Tips, ideeën en mooie tekeningen mee naar huis, erg leuk!
FOTO VAN VAN HOUT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholpen”
Door Jessica op zondag 29 jul 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben afgelopen juni een keuken geplaatst gekregen. Hebben deze uitgezocht bij Voortman in Apeldoorn. Heel fijn geholpen door Henk de Vries. Blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door A.Dolman op zondag 22 jul 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben onze keuken bij Voortman in Apeldoorn gekocht. Wij kunnen niets anders dan helemaal tevreden zijn. Het traject van verkoop tot en met montage is fantastisch verlopen. Het eindresultaat is volledig zoals wij vooraf gehoopt hadden.
FOTO VAN A.DOLMAN
Keuken met eiland en uitzicht
Reactie of foto toevoegen
“Praktisch mooi en strak”
Door Familie Dekker op maandag 9 jul 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een keuken gekocht bij Voortman keukens in Apeldoorn in kunnen dit bedrijf aanbevelen! Onze adviseur was Manon Nijkamp en hebben we als zeer prettig ervaren. Goede ideeën en niet opdringerig. Ook de service daarna i.v.m. een beschadigd kastje is perfect opgelost! Dagelijks genieten we van een zeer praktische en mooie strakke keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Fam Heemskerk op maandag 9 jul 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben twee maanden geleden een keuken van het merk Ballerina gekocht bij Voortman. Geholpen zijn wij door Roland Besselink. Wat een service en strakke planning. Waar er in het verleden altijd wel iets fout ging bij het bestellen/en of plaatsen van een keuken, ging hier alles fantastisch. Als wij ooit weer een nieuwe keuken uit gaan zoeken zullen we zeker weer naar Voortman gaan. Roland nogmaals bedankt voor het meedenken en je kundigheid!
FOTO VAN FAM HEEMSKERK
Ballerina keuken
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Voortman Keukens
aApeldoorn (162 ervaringen), Vlijtseweg 210, 7317 AN Apeldoorn, tel 055 - 522 19 77
bBunnik (32 ervaringen), Rumpsterweg 8b, 3981 AK Bunnik, tel 030 - 692 27 34
cElst GLD (41 ervaringen), Aamsestraat 44, 6662 NJ Elst , tel 0481 - 37 79 46
dRijssen (49 ervaringen), Nijverheidsstraat 40, 7461 AE Rijssen, tel 0548 - 53 55 55
eSteenwijk (7 ervaringen), Koematen 12, 8331 TK Steenwijk, tel 0521 - 51 58 13
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.