Feedback
9,4

Voortman Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.voortmankeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Voortman Keukens
Van harte welkom bij Voortman Keukens. Al meer dan 40 jaar weten kritische keukenkopers onze ruime, sfeervolle showrooms te vinden. Bij Voortman Keukens treft u de keuze, kwaliteit, aandacht én service die u zo graag ziet bij uw keukenleverancier. Wij doen ons uiterste best om aan ál uw verwachtingen te voldoen. Of beter nog: te overtreffen. Want een tevreden klant krijg je niet zomaar, die moet je echt verdienen.

Op deze pagina en onze website www.voortmankeukens.nl vindt u een voorproefje van onze uitgebreide keukencollectie. Maar uw droomkeuken kiest u waarschijnlijk niet vanaf een foto. U wilt 'm zíen, en 'voelen'. Daarom vindt u in onze moderne showrooms meer dan 100 keukenopstellingen in alle stijlen, van landelijk tot tijdloos design én in alle prijsklassen. En wilt u even bijkomen van al die indrukken? Neem dan plaats op ons Kookplein, waar wij u verwennen met een heerlijk kopje koffie. Zo kunt u zich in alle rust oriënteren.

Wilt u eerst thuis op uw gemak onze keukens bekijken? Vraag dan hier ons bijzondere keukenmagazine aan.
Meer informatie over Voortman Keukens
Voortman Keukens: voortmankeukens.nl
Keukenmagazine aanvragen: voortmankeukens.nl/brochure
Ervaringen
Er zijn 314 ervaringen over Voortman Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren247 ervaringen
4 sterren47 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren3 ervaringen
1 ster8 ervaringen

Per vestiging:
“Goede afspraken”
Door Piet verlijsdonk op vrijdag 19 apr 2019 '19 | vestiging Elst GLD
Zeer positieve ervaring met voortman keukens Elst. We werden zeer goed geholpen. Er werd goed geluisterd naar onze wensen. De verkoper Marco Buitendijk was zeer behulpzaam bij het uitzoeken van de kleuren. Ook de levering en plaatsing van de keuken ging volgens planning. Zeer aardige installateur. Ook de nazorg gaat tot nu toe perfect. Er worden goede afspraken gemaakt en nog belangrijker: ook nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer fijn advies en een prachtige keuken”
Door Fam. Molendijk op maandag 4 mrt 2019 '19 | vestiging Rijssen
Vanwege het zeer fijne advies en een mooi ontwerp hebben wij eind 2017 een keuken gekocht bij Voortman Keukens te Rijssen! De vriendelijke verkoper was erg deskundig en kon ons in de showroom vele voorbeelden en opties laten zien. Naast onze eigen ideeën was er veel inbreng en ook eerlijk advies van de verkoper, dit kwam zowel het ontwerp als de keuzes in apparatuur en materialen zeer ten goede. Binnen een paar uur lag er een ontwerp op tafel waarbij wij een erg goed gevoel kregen, ons wensenlijstje was hierin meer dan beantwoord. Door de prettige ervaring, de getoonde producten en het gewenste ontwerp was deze aankoop geen moeilijke keuze!

De bouw van onze nieuwbouwwoning moest nog beginnen, ter voorbereiding heeft Voortman een technische tekening opgesteld t.b.v. het door de aannemer te plaatsen leidingwerk. Tijdens de bouw is een medewerker van Voortman langs geweest om de maatvoering op te nemen en o.a. het leidingwerk te controleren. Ook de planning voor de montage van de keuken werd goed gecommuniceerd en vroegtijdig afgestemd. Deze vorm van begeleiding tijdens de bouwperiode gaf ons veel rust en vertrouwen.

Januari 2019 was het zover, de montage van onze keuken! De vakkundige monteur ging voorzichtig te werk en alles verliep volgens wens. Na afloop van de montage is de gehele keuken samen met ons gecontroleerd, alles was perfect in orde! Wij kunnen iedereen een Voortman Keuken aanraden! Het gehele traject van ontwerp tot eindresultaat heeft ons positief verrast. Voortman Keukens, bedankt voor deze prettige ervaring.
FOTO VAN FAM. MOLENDIJK
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Fam Heemskerk op maandag 9 jul 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben twee maanden geleden een keuken van het merk Ballerina gekocht bij Voortman. Geholpen zijn wij door Roland Besselink. Wat een service en strakke planning. Waar er in het verleden altijd wel iets fout ging bij het bestellen/en of plaatsen van een keuken, ging hier alles fantastisch. Als wij ooit weer een nieuwe keuken uit gaan zoeken zullen we zeker weer naar Voortman gaan. Roland nogmaals bedankt voor het meedenken en je kundigheid!
FOTO VAN FAM HEEMSKERK
Ballerina keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Gerald op dinsdag 20 mrt 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Bij Voortman Apeldoorn heel goed geadviseerd door Roland Besselink voor de aanschaf van een keuken voor ons nieuwbouwwoning. We hebben verschillende partijen afgewogen maar door eerdere positieve ervaringen van familie en goede reviews uiteindelijk voor Voortman gekozen. Ze denken goed mee bij de inrichting en zijn erg flexibel. Last-Minute moest de planning van de levering nog wijzigen en daar hebben ze goed aan meegewerkt. De keuken is geplaatst door ervaren monteurs die strak werk hebben geleverd. Kleine oplever puntjes meteen opgepakt. Wij zijn zeer tevreden.
FOTO VAN GERALD
Strak opgeleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Mooi geïnstalleerd”
Door Marian op woensdag 20 dec 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Prettig en deskundig advies bij de koop van de keuken. Goede communicatie bij de planning naar onze wensen. Mooi geïnstalleerd en service achteraf ook prima !
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Groeneveld, Apeldoorn op donderdag 3 aug 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
In zijn nieuwe huis heeft onze zoon vorig jaar een keuken door Voortman Apeldoorn laten plaatsen. Zijn ervaringen met dit bedrijf waren zo goed dat wij daar ook een keuken hebben aangeschaft ter vervanging van onze 25 jaar oude keuken. Bij ons eerste bezoek ter oriëntatie raakten we in gesprek met de verkoper Roland Besselink. Hij nam uitgebreid de tijd om ons te informeren en te adviseren over de nieuwe keuken. Na enkele vervolgafspraken kreeg onze keuken steeds meer vorm waarbij wij ons graag lieten adviseren door Roland. Hij kwam met verschillende waardevolle suggesties over de apparatuur en over de plaats en de indeling van kasten en laden zodat de keuken uiteindelijk helemaal naar onze wens was. De plaatsing ervan verliep prima dankzij de vakbekwame en vriendelijke keukenmonteur Hein uit Zwolle. Alles netjes volgens planning waarvan je via de email op de hoogte wordt gehouden. Ook enkele zaken die daarna nog moesten worden geregeld voordat de keuken kon worden opgeleverd werden geheel volgens planning afgewikkeld. Wij zijn zeer tevreden met onze keuken van Voortman.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau voor verkoop plaatsing en afhandeling”
Door Sweder Bosch op donderdag 13 jul 2017 '17 | vestiging Apeldoorn
Voor ons de eerste ervaring van deze firma. Op een verjaardag een jaar geleden kregen wij de tip om eens in Apeldoorn te gaan kijken. Het moment dat wij binnen kwamen en ontvangen werden door Henk de Vries voelde direct goed. kijk maar even rond hoor, als u wat wilt weten dan zit ik daar. Een hele fijne binnenkomer. Na een half uur gelopen te hebben hadden wij inderdaad wat vragen en die werden op een ontspannen manier beantwoord. Zeer vakkundig met hele goede , en wat nu blijkt, waardevolle tips. De keuken werd volgens planning (ruim van te voren bekend) geplaatst. Door twee oude rotten in het vak, ook zeer vakkundig en afkomstig uit Deventer. Zeer attent en heel fijn werkend. Het graniet is opgemeten bij de plaatsen van de keuken en werd 3 weken later geplaatst. Eerst was het later, maar Henk de Vries heeft het via planning geregeld dat het voor mijn planning beter uitkwam om het een paar dagen eerder te plaatsen. Heel fijn dat ook in deze face met je meegedacht wordt. kortom, als ik een volgende keer weer een keuken zou kopen dan zou ik zeker weer naar Voortman keukens gaan. Al vele familieleden en vrienden is enthousiast en weet Voortman te vinden. Chapeau voor de verkoop, plaatsen en afhandeling. Sweder en Tineke Bosch uit Ermelo, zeer tevreden kopers!
Reactie of foto toevoegen
“Alles geregeld via Voortman”
Door Koen en Monique Roordink op dinsdag 29 mrt 2016 '16 | vestiging Elst GLD
Erg goed geholpen door Gerdine Dijkhuizen. Zeer attent, steeds goede communicatie, en de keuken is door de uitstekende montage en het schilderwerk exact geworden zoals ons voor ogen stond. Top planning. Alles geregeld via Voortman Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Via Qasa.nl bij Voortman gekomen”
Door N.F.B op dinsdag 17 feb 2015 '15 | vestiging Bunnik
Wij zochten een keuken voor een oud jaren 30 huis. Het geleverde advies zorgde voor een mooie tekening. Deze zag er heel anders uit dan de opzet die wij eerst voor ogen hadden, maar was zeker naar onze smaak. Er werd tijdens het gesprek goed naar ons geluisterd. Daarnaast was het ontvangst vriendelijk. De montage was op tijd. Zelfs toen wij twee dagen van te voren nog een wijziging van de montagedatum aanvroegen door een vertraging bij de aannemer werd dit geregeld door voortman. Top service. De montage zelf was ook volgens planning en zonder gebreken. Ook na montage bleef voortman vriendelijk en hebben ze vragen beantwoord. Al met al zouden wij voortman aanraden. Qua prijs was het ook goed. Bij een concurrerende offerte aanvraag ik Duitsland kregen wij geen significant beter aanbod.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door J & F op zondag 18 jan 2015 '15 | vestiging Apeldoorn
Voortman keukens is een echte aanrader, zeven jaar geleden hebben wij onze keuken gekocht, en tot de dag van vandaag hebben wij nooit geen gebreken of problemen gehad met onze keuken. Wij zijn op een klantvriendelijk manier goed geholpen in alle opzichten, zoals planning en opstelling en materiaal keuze, en hebben een duidelijk offerte ontvangen. Helaas was de levering niet volgens afspraak, maar werd wel direct goed opgelost,de montage was goed, naar alle tevredenheid. De service is uitstekend, ook nu nog na zeven jaar, als je dan komt met het verhaal dat wij onze gootsteen stop (met speciale maten) per ongelijk hebben weg gegooid, vinden wij het een goede service dat deze je na zeven jaar kosteloos binnen twee dagen wordt toegestuurd. In zijn totaliteit, is de prijs kwaliteit verhouding goed.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service”
Door fam.W Vosselman Vaassen op dinsdag 5 aug 2014 '14 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben onlangs een keuken gekocht bij Voortman keuken te Apeldoorn. Over Voortman keukens niks dan lof, we zijn goed voorgelicht door de verkoper, ook zijn we goed op de hoogte gehouden van de vordering van de keuken, de planning en wie de keuken ging plaatsen. Het bedrijf dat de keuken heeft geplaatst verdient alle lof snel secuur vriendelijke man. Al met al zijn we zeer tevreden met Voortman keukens. Mvgr fam. W Vosselman Vaassen.
FOTO VAN FAM.W VOSSELMAN VAASSEN
Onze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Ruud en Kim op dinsdag 29 jul 2014 '14 | vestiging Elst GLD
Servicegerichtheid staat bij Voortman hoog in het vaandel hebben we gemerkt. Een goede voorlichting en advisering is belangrijk als je er blanco instaat. Het verstrekken van voor- en nadelen bij eventuele keuzes is ook van groot belang. Dit hebben we allemaal ontvangen. Niet op een opdringerige wijze maar op een manier waarop je een goed gevoel ontvangt. Met betrekking tot de levering en plaatsing van de keuken daar wordt je prima op de hoogte gehouden door de afdeling planning. Hierdoor weet je ruim van te voren wanneer de keuken geplaatst gaat worden. Na de plaatsing van de keuken bleek er een klein opleverpuntje te zijn, deze werd direct na het melden opgelost. Ik zou Voortman bij iedereen aan kunnen raden.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door A van Hierden op vrijdag 10 mei 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een keuken gekocht en zijn super tevreden er zaten een paar krasjes op een zijpaneel, daar kregen we zonder gezeur een nieuwe voor, zo hadden we een paar dingetjes die niet helemaal goed waren. Overal is wel eens wat! Alles werd perfect opgeleverd. De verkoper was een aardige klantvriendelijke man. We zouden hier zo weer een keuken kopen.
FOTO VAN A VAN HIERDEN
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Reuze tevreden”
Door Bas op vrijdag 10 mei 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Het was hoog tijd voor een nieuwe keuken maar we zaten een beetje vast met hoe we het precies wilden doen. Henk heeft ons van het begin tot het einde meegenomen en alles duidelijk uitgelegd. Door de levensechte tekeningen kregen wij al snel een goed beeld van de mogelijkheden. Al met al zijn wij reuze tevreden. Ik adviseer iedereen die een nieuwe keuken wil aanschaffen om eens bij Henk aan tafel te gaan zitten. Hij legt alles rustig en duidelijk uit en door zijn ervaring komt hij zelf ook met ideeën waar je zelf niet aan denkt. De keuken is een paar weken geleden geplaatst en dat ging ook zonder problemen. We genieten elke dag van onze nieuwe keuken!
FOTO VAN BAS
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Peter K. op dinsdag 30 apr 2019 '19 | vestiging Steenwijk
Wij gingen voor een complete keuken, maar wel binnen ons budget. Werden we elders van de ene naar de andere keuken gesleept, hier werd de keuken teruggebracht tot een aantal stuk voor stuk te maken duidelijke keuzes : kleur en vorm van a:kasten en laden b:handgrepen c:aanrechtbladen alsmede gewenste apparatuur. Een verademing !
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Slootweg op donderdag 25 apr 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Geholpen door Henk de Vries een TOP verkoper. Van het kopen tot de plaatsing super advies gegeven en geholpen. De keuken geplaatst door monteur Peter die zijn vak verstaat, een dikke 10! We hadden een klein probleempje met 1 mailtje werd het zeer snel en met volle tevredenheid opgelost.
FOTO VAN SLOOTWEG
Reactie of foto toevoegen
“Hartstikke goed”
Door Fam Last op woensdag 24 apr 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Mooie keuken gekocht bij Voortman Apeldoorn. Zeer tevreden over de gehele gang van zaken.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Frans en Els Ligthart, Nijmegen op vrijdag 19 apr 2019 '19 | vestiging Elst GLD
Van de keukenoffertes die wij ontvingen was die van Voortman Elst verreweg de beste. Exacte, gedetailleerde bestektekeningen die precies blijken te kloppen, complete, scherpe prijzen van alle onderdelen en een zeer klantgerichte aanpak waardoor wij precies de topkeuken kregen die wij wilden hebben. Alle contacten via één deskundige man, Marco Buitendijk, die altijd een snelle en adequate respons geeft, ook bij de nazorg. Wij zijn meer dan tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Willy en Eric Enzlin, Veenendaal op donderdag 18 apr 2019 '19 | vestiging Rijssen
We dachten rond te zijn. Maar onze oudste zoon haalde ons over om ons ook te oriënteren bij Voortman Rijssen. Een goede tip. In onderling overleg kregen we daar een ontwerp aangereikt dat ons deed besluiten om onze keuken bij Voortman te bestellen. De toegevoegde waarde/kracht zat in het originele ontwerp en in het luisteren naar de ideeen/wensen van de klant. Je krijgt prima advies bij apparatuur op basis van een schets van voor- en nadelen. Maar de klant kiest en is koning. Eenmaal besteld blijft de service prima. Er komt een medewerker speciaal langs om alles op te meten. De communicatie gedurende het gehele proces (levering, plaatsing, facturering) is tijdig en goed. Ook met de vaklieden die we hadden ingeschakeld voor de voorafgaande fase. Zoals het verleggen van leidingen etc.. Prima vakkennis; Prima service; Prima communicatie; Betrouwbaar. We hebben nu een hele mooie eigentijdse keuken voor een keurige prijs.
FOTO VAN WILLY EN ERIC ENZLIN, VEENENDAAL
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Michael Nijland op donderdag 18 apr 2019 '19 | vestiging Elst GLD
Prima geadviseerd, gediscussieerd en geholpen door Eddy van Kempen bij Voortman in Elst. Uiteindelijk is op een vrijdag in maart onze nieuwe keuken geleverd en heeft Richard Klomp deze op maandag zeer vakkundig geplaatst. Voorman Elst, bedankt voor jullie geduld en vakmanschap!
FOTO VAN MICHAEL NIJLAND
Keuken met eiland
+ Toon extra foto van Michael Nijland
+ Toon extra foto van Michael Nijland
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Emmy Moes op donderdag 11 apr 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een fantastische inbouwkeuken gekocht en zijn heel fijn geholpen. Niet alles was direct helemaal voor elkaar maar dat is zéér naar tevredenheid afgehandeld. Ik zal anderen Voortman keukens zeker aanraden! Ook alle lof voor de mensen die geplaatst en aangepast hebben.
FOTO VAN EMMY MOES
Inbouwkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de nieuwe keuken”
Door Ton en Hanneke ter Wal op woensdag 3 apr 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Na een aantal keukenzaken te hebben bezocht kwamen we bij Voortman keukens Apeldoorn terecht. Het contact met adviseur Henk de Vries klikte gelijk. Hij dacht mee en adviseerde goed tijdens onze bezoekjes. De plaatsing door André Stronks verliep heel prettig. Een kundig keukenmonteur. We zijn erg blij met onze nieuwe aanwinst. We genieten er elke dag van.
FOTO VAN TON EN HANNEKE TER WAL
Onze aanwinst
Reactie of foto toevoegen
“Verkoper stak er bovenuit”
Door Ludo op dinsdag 2 apr 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Voor onze nieuwbouw woning zochten wij naar een keuken. Via de aannemer zijn we een kijkje gaan nemen bij Voortman Keukens. Dit bleek geen slechte keuze te zijn... Henk de vries heeft ons opgevangen. Al luisterend naar onze wensen zijn we door de showroom gelopen en liet Henk ons diverse voorbeeldkeukens en opstellingen zien. Henk nam daar rustig de tijd voor. Al tijdens ons eerste bezoek kregen we diverse sfeertekeningen te zien en werd een offerte opgemaakt. De offerte hebben we gaandeweg nog wat aangepast om uiteindelijk akkoord te geven. Voordat de keuken in productie werd genomen kregen we van Henk een herinnering. Als er nog iets gewijzigd moest worden (beperkt mogelijk) was dit het moment. Nogmaals afgesproken en uiteindelijk ook nog iets gewijzigd. De keuken is "rustig" in twee dagen geplaatst. Geen gesmijt en gebeuk met spullen, er is zeer netjes gewerkt. Afval wordt bijeen gebonden en een dag later keurig opgehaald. Kleine details werden na een servicemelding binnen zeer korte tijd afgehandeld. Al met al een goede ervaring met Voortman Keukens maar vooral met Henk de Vries. Hij was goed bereikbaar en dacht mee. Een niet opdringerige verkoper die bij ons welkom is op de barbecue!
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal super”
Door Stan op maandag 1 apr 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Keuken gekocht via Voortman, onze contactpersoon/verkoper Henk de Vries heeft hele goede service verleend. Hartstikke tevreden over de gehele gang van zaken.
Reactie of foto toevoegen
“Enorm goed geholpen”
Door Michael Bogaard op vrijdag 29 mrt 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Prachtige keuken gekocht, waarbij het gehele traject van showroom tot ingebruikname zeer deskundig begeleid is. Wij zijn enorm tevreden met de keuken van Voortman, enorm goed geholpen bij aankopen en bij vragen. Bovendien is de keuken van een fantastische kwaliteit. Ook de nazorg kunnen een hoop bedrijven nog wat van leren! Ik zou iedereen aanraden om een keuken bij Voortman te kopen. Bedankt Henk!
FOTO VAN MICHAEL BOGAARD
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Goed geregeld”
Door G. de Jong op woensdag 27 mrt 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
We hebben een showroom keuken gekocht die naar alle tevredenheid is geplaatst. In de showroom zijn we goed geholpen en tot in de details van adviezen voorzien. Erg prettig! Ook de after sales is goed geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken in nieuwbouwwoning”
Door Kees van Driel op zaterdag 16 mrt 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Deze week is de keuken van mijn nieuwbouwwoning geleverd. Vanaf het bestellen van de keuken tot de oplevering is een traject van anderhalf jaar geweest. In deze periode heb ik geregeld contact gehad met keukenadviseur Roland Besselink over met name wijzigingen. Deze wijzigingen waren deels op mijn verzoek; zo heb ik bijvoorbeeld tot tweemaal toe de kleurstelling van de keuken veranderd. Roland was altijd zeer bereidwillig om de wijzigingen door te voeren (en zonder dat dit tot meerkosten leidde). Ook bij het uitzoeken van de keuken nam hij alle tijd voor ons en gaf hij goed advies. De installatie van de keuken is gedaan door een kundige en vriendelijke monteur. Ik ben ingenomen met het eindresultaat, het is een fraaie keuken geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Jos op vrijdag 15 mrt 2019 '19 | vestiging Steenwijk
Ik heb een complete keuken gekocht voor ca 20.000€ bij Corjan de Bruin. Ik ben om vele redenen super tevreden: Uitstekend advies van Corjan en ook voor een goede deal met korting. Montage zeer professioneel en snel. Monteur wist zelfs te vertellen dat hij graag met Voortman werkt omdat alles daar zo goed geregeld is! En nalevering vanuit hoofdkantoor ook erg goed geregeld. Kortom ik ben super tevreden.
FOTO VAN JOS
Ontwerp van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Fam.Busser op donderdag 14 mrt 2019 '19 | vestiging Elst GLD
Een nieuwe keuken, wij zijn zeer goed geholpen en kundig advies gekregen.Ook werden we goed geholpen bij probleemtjes.
Reactie of foto toevoegen
“Genieten van de keuken”
Door K.N.Nijkamp-vd Velde op woensdag 13 mrt 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn keurig geholpen, zij nam alle tijd voor ons. De keuken is netjes geplaatst, en wij genieten er elke dag van.
FOTO VAN K.N.NIJKAMP-VD VELDE
Netjes geplaatst
+ Toon extra foto van K.N.Nijkamp-vd Velde
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door I.J van Alen op zaterdag 2 mrt 2019 '19 | vestiging Elst GLD
We zijn uitstekend geholpen door dhr Buitendijk met het ontwerp van de keuken en het uitzoeken van de apparatuur en andere toebehoren. Jammer dat na de montage de kraan niet goed gemonteerd bleek en de dimmer met afstandsbediening voor de verlichting niet geïnstalleerd kon worden, waardoor we nu de verlichting mbv een stekker in een bovenkastje moeten bedienen. Dit wordt gelukkig op korte termijn hersteld en bovendien krijgen we gratis een extra legplank die we wilden bijbestellen.
FOTO VAN I.J VAN ALEN
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Atjilla Kamerhuis-Pultrum op vrijdag 1 mrt 2019 '19 | vestiging Rijssen
In ben zoooo blij met mijn nieuwe keuken, de keukenboer gaat net weg en heeft super werk afgeleverd. Peter een erg fijne rustige man die zijn vak verstaat. Hij heeft super hard gewerkt met een schitterend eindresultaat. Alles aanwezig, alles werkt en alles uitgelegd. Super tevreden. Ik ga genieten nu van mijn droomkeuken.
FOTO VAN ATJILLA KAMERHUIS-PULTRUM
REACTIE VAN ATJILLA KAMERHUIS-PULTRUM
Graag deze foto bij mijn reactie plaatsen en de andere foto verwijderen. Dank u!
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door H.mulder op dinsdag 26 feb 2019 '19 | vestiging Elst GLD
Bovenhoekkast, bijpassend bij de al geleverde en gemonteerde keuken uitgezocht.
Vriendelijk en kundig geholpen door dhr Marco Buitendijk.
Reactie of foto toevoegen
“Complete nieuwe keuken”
Door A.Duits op zondag 24 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Complete nieuwe keuken in een nieuwbouw woning. goede samenwerking met de aannemer, keuken is compleet werkend opgeleverd. alles werkte en er was geleverd wat was afgesproken.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met het resultaat”
Door Gea op vrijdag 22 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
We waren op zoek naar een nieuwe keuken en daarvoor bij verschillende zaken gekeken. Uiteindelijk kwamen we uit bij Voortman, waarbij Manon het verschil maakte. Mooie suggesties gegeven en een keuken naar onze wensen samengesteld. De keuken werd goed afgeleverd, ook latere vragen werden snel naar tevredenheid beantwoord. Heel blij met het uiteindelijke resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Kan het iedereen aanbevelen”
Door Fam. Bakker uit Sneek op woensdag 20 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
We zijn heel tevreden met onze nieuwe keuken. Vanaf de eerste ontmoeting met de heer Henk de Vries (verkoper )hadden we het gevoel dat we een goede keuze hebben
gemaakt uit de vele keukenbedrijven, door met Voortman Keukens in zee te gaan. We kregen deskundig advies en er werd aandacht en tijd aan besteed om met ons mee te denken. Omdat het inmiddels lunchtijd was, kregen wij een heerlijke kop eigengemaakte soep met een daar klaargemaakt broodje gezond aangeboden. Ik kan deze zaak met de deskundige mensen van harte aanbevelen. We hopen nog vele jaren van onze prachtige keuken te genieten.
FOTO VAN FAM. BAKKER UIT SNEEK
Nieuwe keuken
+ Toon extra foto van Fam. Bakker uit Sneek
Reactie of foto toevoegen
“Zeer netjes geholpen”
Door A. van Bruggen op maandag 18 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Voortman en zijn zeer goed en netjes geholpen. De aflevering was zoals afgesproken op tijd en de montage is netjes gedaan. De keuken is in 1 keer in zijn geheel gemonteerd. ( er was niets manco / defect )
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Jaap Greve op maandag 18 feb 2019 '19 | vestiging Rijssen
Voor onze nieuwbouwwoning begon het project in 2017. Als een van de eerste zaken nadat je de tekeningen enigszins op orde hebt moet de keuken worden uitgezocht om technische zaken direct met de bouw mee te kunnen nemen. Omdat ik zelf een behoorlijke afkeer heb van de verkoopmethodieken die gehanteerd worden in alle Mandemakers groep keukenzaken hebben we bewust gezocht naar een zaak die hier niet bij aangesloten is en ook een hoop goede reviews had verzameld op qasa. Uiteraard moest de zaak ook in onze regio zitten. Zodoende hadden we bedacht een rondje te rijden. Eerst langs Voortman in Rijssen, en daarna wilden we doorrijden naar de bekende zaak in Duitsland waarover we ook veel goeds hadden gehoord/gelezen.

Bij Voortman aangekomen werden we direct zeer goed geholpen (we hadden vooraf wel een afspraak gemaakt) en werd er tevens direct goed meegedacht met ons project. Ook werd er direct openheid van zaken gegeven omtrent prijs en mogelijkheden. Iets wat ik zelf erg prettig vind. Geen gedoe en onrealistische beginprijzen. Nog dezelfde dag zijn we gekomen tot het ontwerp wat we graag zouden willen (we hadden van te voren al behoorlijk in ons hoofd hoe het moest worden). Met goede begeleiding van de verkoper zijn we prima binnen ons budget gebleven (en dat was niet hoog) door wat keuzes te maken in materialen en apparatuur. We hadden niet gedacht binnen ons budget in Nederland een keuken te kunnen vinden. We verlieten zeer tevreden het gesprek en voelden geen noodzaak meer om nog naar Duitsland te gaan.

Na een tweede gesprek wederom goed geholpen en toen het geheel naar wens gekregen en na een prettige onderhandeling (niets dwingends, open en eerlijk) tot een zeer acceptabele prijs gekomen en zodoende de order getekend. Nog voordat er ook maar een steen van onze woning gelegd was. Ook prettig dat Voortman je dan wil laten tekenen onder voorbehoud van financiering. Op zo'n moment in de bouwfase is nog helemaal niets zeker, en dan is prettig dat je nog direct compleet bindend aan een keuken vast zit.

Tijdens de bouw is Voortman heel ruim op tijd op de bouw langs gekomen om het een en ander na te meten en te controleren zodat er geen verrassingen achteraf zouden ontstaan. Ook super! Daarna een voorlopige afspraak voor aflevering gemaakt. Ook dat was allemaal netjes in overleg in te plannen.

Vervolgens (je verwacht het niet he..) is er van alles uitgelopen tijdens onze bouw zodat de keuken bij lange na nog niet geplaatst kon worden op de in eerste instantie afgesproken datum. Hierover overleg gehad met Voortman en ze hebben keurig contact gehouden en de keuken in opslag gelaten tot het moment dat de keuken goed geplaatst kon worden.

Dan wordt de keuken afgeleverd (door een extern transport bedrijf). Net over dat puntje waren we iets minder te spreken. De jonge jongens leken erg onervaren en waren niet goed voorbereid op het uitladen van de zware onderdelen. Jammer, een klein verbeterpuntje. (Dit is ook besproken in de telefonische evaluatie na plaatsing van de keuken.)

We zijn dan weer zeer te spreken over de monteur die de keuken heeft geplaatst. Deze man werkte uiterst netjes en heeft echt oog gehad voor allerhande vers gestuukte/geschilderde delen om ervoor te zorgen dat door de keukenplaatsing geen beschadigingen aan de verse afwerking zouden ontstaan. Hij heeft erg vakkundig en snel de keuken geïnstalleerd en uit eigen beweging, in overleg met ons, wat aanpassingen gedaan zodat het geheel nog beter is geworden dan de bedoeling was. Ook zouden wij zelf spots plaatsen en ook daar heeft deze man erg prettig mee geholpen. De keukenombouw is door Voortman in de fabriek grotendeels al kant en klaar gemaakt. (gemaakt uit gegrond MDF) en dat werk zag er ook fantastisch uit. De monteur heeft het ter plekke perfect op maat gemaakt en zeer netjes geïnstalleerd.

Ging dan alles goed? Nee, er was door een miscommunicatie een verkeerde kleur onderplint geleverd. Deels onze fout (wij hebben getekend voor die kleur) en deels de fout van Voortman (op de 3d tekening stond hij wel in de goede kleur). Maar ook dit punt was geen enkel probleem, Voortman heeft supersnel de juiste kleur geregeld en inclusief monteur heel snel hier alsnog laten plaatsen. Zonder gedoe, zonder extra kosten. Das toch een prima after-sale service! Hetzelfde geldt voor een smetplintje. Hadden we helemaal niet besteld, maar achteraf kwamen we er achter dat we die toch graag zouden willen hebben. Heeft Voortman direct geregeld, wederom zonder gedoe en zonder extra kosten. Geweldig!

U begrijpt. Al met al zijn we echt zeer tevreden met onze keuken gekocht bij Voortman. Goed geholpen, goed geplaatst, en prima after-sales service en dat ook nog eens binnen ons beperkte budget. Een echte aanrader!
FOTO VAN JAAP GREVE
Ziet er fantastisch uit
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door Modderman op zondag 17 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
In Aug 2018 onze nieuwe keuken besteld na een tip van mijn broer, hij heeft zijn keuken ook bij de zelfde winkel besteld. Toen mijn broer enthousiast vertelde over zijn ervaring met voortman keukens hebben we een kijkje genomen. En ook wij zijn enthousiast, goed geholpen en namen de tijd voor je echt een aanrader.
FOTO VAN MODDERMAN
Enthousiast over de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbeveling”
Door Tamara op vrijdag 15 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Na wat speurwerk te hebben gedaan op internet wat betreft keuken zaken, zijn wij naar deze keukenzaak gegaan. Daar aangekomen bleek dat we een afspraak moesten maken voor het maken van een keukenontwerp, dit kon namelijk best wel de hele ochtend duren. Dit bleek ook echt zo te zijn! Verkoopster Manon heeft ons heel goed geholpen, ze dacht goed met ons mee en maakte een goed ontwerp. Prijstechnisch zijn we er ook goed uitgekomen, waarna wij de keuken hebben besteld. Vanaf dat moment is alles perfect gelopen, duidelijke afspraken mbt levering en het plaatsen van de keuken. De monteur stond op tijd op de stoep en heeft goed werk geleverd, hij werkte erg zorgvuldig waardoor onze keuken nu uitstekend is geplaatst. Ook hadden we een extra kast besteld die we voorlopig nog niet gebruiken en gaan opslaan. Bij de levering was dit enige kast die nog niet in elkaar zat zodat we het makkelijk konden opslaan. Zelfs daar was over nagedacht! Paar dagen na het plaatsen belde Manon nog op om te informeren of alles maar wens was verlopen en of we tevreden zijn. Ik kan voortman dus echt van harte aanbevelen!
FOTO VAN TAMARA
Apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Jolanda op donderdag 14 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben verleden jaar onze keuken bij Marcel Kemp gekocht bij de vestiging Apeldoorn van Voortman. Marcel is uiterst deskundig en hij heeft onze wensen uitstekend begrepen. De keuken is geïnstalleerd in ons nieuwe huis en alles komt overeen met de verwachting. Eventuele vragen en opmerkingen worden door Marcel snel opgepakt en naar tevredenheid opgelost! In 1 dag tijd hebben we samen met Marcel de hele keuken bij elkaar gezocht, daarbij had de vestiging Apeldoorn vrijwel al onze keuze mogelijkheden ook in opstelling staan, waardoor wij goed overwogen een keus konden maken. Aan het einde van de afspraak wat het ook duidelijk wat precies zou kosten. Dat is superfijn!! Ook wijzigingen in de loop van de tijd zijn uitstekend opgepakt voor Marcel! Dikke pluim voor Marcel!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige en vriendelijke service”
Door L Bonestroo op woensdag 13 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Super, op de dag dat onze combi magnetron stuk ging , kwam medewerker Roland Besselink die zelfde dag s' avonds de nieuwe die op voorraad was al bij ons inbouwen. Geweldige en vriendelijke service
Reactie of foto toevoegen
“Goede advisering”
Door Bekker op woensdag 13 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Mooie keuken, afgeleverd zonder tekorten,prima plaatsing,uitstekend advies van Dhr. R. Besseling (gevraagd en ongevraagd).
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door fam. Plattel op vrijdag 8 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Keuken gekocht en uitstekend geholpen door Manon. Prima keuzes voorgelegd, duidelijke uitleg en snelle afwikkeling. Echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Steken met kop en schouders er bovenuit”
Door Hans Roos op donderdag 7 feb 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een complete keuken bij Voortman gekocht. Onze adviseur Henk de Vries heeft ons op een plezierige niet opdringerige wijze perfect geholpen. Niet alleen met een goed advies maar ook met geduld en begrip voor veranderingen op het laatste moment. Er waren bij de installatie een paar kleine dingen die niet in orde waren maar deze werden snel en klantvriendelijk opgelost. We hebben ons in het voortraject natuurlijk ook bij andere keukenbedrijven geïnformeerd . Voortman Apeldoorn steekt hier met kop en schouders boven uit.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Anniek op woensdag 6 feb 2019 '19 | vestiging Elst GLD
We hebben een deel van onze keuken vervangen en zijn erg tevreden over het hele traject van verkoop tot montage.
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatst keuken”
Door J. Aarnoudse op donderdag 31 jan 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Voor wie er op zoek is naar een mooie keuken, dan is Voortman Keukens het juiste adres! Wij kregen het juiste advies, een keuken naar onze smaak en alles wat daarbij komt kijken. Er word ruim te tijd genomen te kijken wat de mogelijkheden zijn. Kortom, een zeer fijne winkel! Roland Besselink, bedankt voor je tijd en hulp bij het uitzoeken! We zijn erg blij met het eindresultaat. (Foto komt nog)
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Wilma Kleiboer op donderdag 31 jan 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Ik heb een keuken gekocht en ben bijzonder tevreden. De verkoopster was deskundig, kon me verrassen met dingen waarvan ik het bestaan niet kon vermoeden en ze was altijd bereikbaar voor vragen en kleine aanpassingen van het plan. De medewerker die kwam inmeten gaf ook goede adviezen voor de afwerking. De installatie en montage van de keuken verliep ook bijzonder goed en plezierig. De monteur was vriendelijk en behulpzaam en werkte snel en netjes.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend gegaan”
Door Fn op woensdag 23 jan 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Keuken inclusief apparatuur (oven, magnetron, afwasmachine, wasemkap en inductiekookplaat).
FOTO VAN FN
Keuken aan drie kanten
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Leerkes op woensdag 23 jan 2019 '19 | vestiging Rijssen
Wij hebben een nieuwe keuken aangeschaft. Er wordt heel goed met de klant meegedacht. Vanaf binnenkomst tot aan de plaatsing en de service erna was uitstekend. Kan iedereen aanraden hier een keuken aan te schaffen!
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijk”
Door Fam Meuleman op dinsdag 22 jan 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Keuken gekocht bij Voortman Apeldoorn!! zeer aan te raden. Ze doen wat ze zeggen komen afspraken na en zijn erg klantvriendelijk. We raden hen zeker aan bij bekenden en of familie.
FOTO VAN FAM MEULEMAN
Hoekkeuken
+ Toon extra foto van Fam Meuleman
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Carina ter Weele op dinsdag 22 jan 2019 '19 | vestiging Rijssen
Wij zijn super geholpen door Monique in de vestiging Rijssen. Meerdere malen erg hartelijk ontvangen en er werd oprecht goed meegedacht over alle mogelijkheden. Zelf hadden we een globaal idee waar we heen wilden met het ontwerp, echter na een goed gesprek hebben we een veel mooier plan gepresenteerd gekregen. We werden goed geadviseerd over de keuze van onze inbouwapparatuur, keukenblad, kleuropties en mogelijke opstellingen. De aflevering en installatie zou eerst 2 dagen in beslag nemen, maar binnen een dag stond onze keuken geïnstalleerd op de plek! Geweldig! We worden nog elke dag enorm blij van onze prachtige keuken! Bedankt!!
FOTO VAN CARINA TER WEELE
Keuken aan twee zijden
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door Esther Faber op zondag 20 jan 2019 '19 | vestiging Rijssen
Vorig jaar een complete keuken met inbouwapparatuur gekocht, voor mijn nieuwe huis. Vanuit de aannemer werd deze leverancier aangeboden. Prima ervaring!! Heel veel persoonlijke tijd, zeer gastvrij ontvangen en terwijl naar mijn idee echt alle mogelijke opties werden getoond gekomen tot de huidige opstelling. Hoe huiselijk ervaren, voorzien van koffie, thee, huisgemaakte lekkers en zelfs een lunch! Bij de montage trof ik een ervaren monteur, werkte keurig en zeer vlot door. Materialen die over waren (dozen) direct na plaatsing opgehaald. Service nadien ook perfect, goede adviezen over aftimmerwerk, ook daarin werden verschillende opties besproken en getoond! Dank Maurice!
FOTO VAN ESTHER FABER
Complete keuken met inbouwapparatuur
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Katrien Elzinga op donderdag 10 jan 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Omdat mijn passie koken is, wilde ik het beste van het beste. Zo ben ik bij Henk de Vries van Voortman Keukens uitgekomen. Ik vertelde dat ik graag werk met een oven, waarbij hij meteen met goede suggesties kwam. Hij denkt graag mee en perfectioneert de keuken in alle opzichten. Ook de aftersales is super. Wij hebben nu een grote keuken met kookeiland en prachtige apparatuur.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes en reeel”
Door Leo op woensdag 9 jan 2019 '19 | vestiging Apeldoorn
Top! Is door de jaren heen mijn 4e keuken die ik aangeschaft heb bij verschillende bedrijven en sterk wisselende ervaringen. Neem nu graag de moeite om mijn ervaring met Voortman keukens te delen. Goed en prettig verkoopadvies gehad van Henk de Vries (geen gladde ,opdringerige verkoop zoals bij o.a. Keukenkampioen). Nette reele prijs in goed overleg. Levering keuken compleet en via duidelijk proces via de serviceafdeling. Montage naar volle tevredenheid en ook daarvan vooraf duidelijke gespecialiseerde prijsopgave van het meerwerk gekregen. Kortom:ik kan zeker aanbevelen om hier afspraak te maken voor een offerte als je op zoek bent naar een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Aanvulling op keuken”
Door Jacq op vrijdag 4 jan 2019 '19 | vestiging Rijssen
Geweldig geholpen! Heel goed meegedacht, zijn zelfs komen kijken naar de oude situatie om compleet beeld te krijgen. Geholpen door Moniek, zeer gedreven enthousiast en prettige snell communicatie via app
FOTO VAN JACQ
Lange keuken
Reactie of foto toevoegen
“Ziet er prachtig uit”
Door Sylvia op donderdag 20 dec 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een mooie witte keuken gekocht. Goede tips van de adviseur ontvangen, hij dacht echt met ons mee. De keuken is naar tevredenheid geplaatst en ziet er prachtig uit. De volgende keer gaan we zeker weer naar Voortman Keukens in Apeldoorn toe.
FOTO VAN SYLVIA
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super keuken”
Door E. Dozy op donderdag 20 dec 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Mijn vrouw en ik hebben bij Voortman Keukens te Apeldoorn een Hacker Keuken gekocht. Een super keuken met brede overzichtelijke laden. Prima apparatuur . De installatie is uitstekend gedaan! Ook de advisering en de begeleiding was uitstekend!
We zijn heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede tips”
Door Jeannette Balk op maandag 17 dec 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben onze keuken hier gekocht en zijn zeer fijn geholpen door Henk de Vries. Hij heeft onze goede tips gegeven.
FOTO VAN JEANNETTE BALK
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Jan Schrijver op maandag 17 dec 2018 '18 | vestiging Rijssen
Alles is enorm goed verlopen. Hebben voor de tweede keer voor Voortman Keukens gekozen en dit is wederom super bevallen. Zowel verkoopster Monique en de Monteur Peter waren super. Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Wim van Amerongen op zaterdag 15 dec 2018 '18 | vestiging Elst GLD
Bij Voortman te Elst (Gld.) een kookeiland en een Quooker gekocht. De levertijd was vrij lang, ruim 4 maanden, maar het resultaat was uitermate bevredigend. Marco Buitendijk heeft goed met ons meegedacht en geadviseerd. Het kookeiland is op exact dezelfde wijze uitgevoerd als het bestaande Voortman keukenblok. We waren ook uitermate tevreden over de wijze waarop de monteur alles heeft geplaatst. Al met al chapeau voor Voortman ! Een aanrader dus.
FOTO VAN WIM VAN AMERONGEN
Kookeiland
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over het gehele proces”
Door DFam.Arfman an.Arfman op vrijdag 14 dec 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn ons gaan oriënteren op een nieuwe keuken en werden warm ontvangen door onze adviseur. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en de tijd genomen. We zijn samen stap voor stap te werk gegaan en het werd inzichtelijk gemaakt middels een tekening. Na een aantal weken wachten werd de keuken geleverd. Een krasje op een frontje werd meteen serieus opgepakt en er werd een nieuwe geleverd. Top service wat ons betreft en zeer tevreden over het gehele proces.
FOTO VAN FAM.ARFMAN
REACTIE VAN FAM.ARFMAN
Deel van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Nemen de tijd”
Door Iris op vrijdag 14 dec 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Onze droom keuken! In de winkel goed geholpen door de verkoper. Goede tips, en leuke idëeen. De keuken is in 2 dagen geplaats en alles was in orde. Een echte aanrader! We zijn bij meerdere keukenzaken geweest en werden bij diverse zaken slecht tot nauwelijks geholpen. Vaak wordt je geholpen om zo snel mogelijk een keuken te verkopen en zoveel mogelijk winst te maken maar bij voortman namen ze de tijd voor je en gaat het om het eind resultaat.
FOTO VAN IRIS
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Paul Box op donderdag 6 dec 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Keuken met apparatuur gekocht. Dit was na 9 jaar de tweede keuken die we hier kochten. Uitstekend geholpen met name de creativiteit in het vinden van oplossingen heeft geleid tot een prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooie keuken”
Door F.Hagedorn op woensdag 5 dec 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Afgelopen maand is bij mij een erg mooie keuken geplaatst. Na goed meedenken van de verkoper Eddy van Kempen, die goed begreep wat ik wel en niet wilde, werd de keuken geplaatst door een zeer deskundig installateur, Henk van den Heuvel. De keuken is het pareltje in huis en ik kan Voortman Keukens van harte aanbevelen bij diegenen die voor de keuze van een nieuwe keuken staan!
Reactie of foto toevoegen
“Bevalt zeer goed”
Door J van Zandbergen op vrijdag 23 nov 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Erg blij met onze keuken en goed geholpen door Henk de Vries

Aanvulling ontvangen 26 november 2018: De keuken is geleverd en bevalt ons zeer goed.
FOTO VAN J VAN ZANDBERGEN
Reactie of foto toevoegen
“Goede en deskundige dienstverlening”
Door Cheryl Ribeiro op donderdag 22 nov 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
We hebben een SieMatic keuken gekocht. Van aankoop tot plaatsing is alles uitstekend verlopen en waren alle processen zeer goed op elkaar afgestemd door Voortman. Enorm tevreden met de zeer goede en deskundige dienstverlening.
Reactie of foto toevoegen
“Super goede ervaring”
Door Greet Westrik op maandag 19 nov 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
We hebben een keuken gekocht. Super goede ervaring met specialisten, die niets opdringen, goed communiceren en luisteren naar de klant. De keuken bevalt heel erg goed. Ook het plaatsen werd door een vakman gedaan met veel geduld en precisie. Heel erg tevreden. Ik zou deze firma aan iedereen die een keuken zoekt willen aanbevelen. Keukens in veel smaken en prijsklassen, voor iedereen wat wils.
FOTO VAN GREET WESTRIK
Bevalt heel erg goed
+ Toon extra foto van Greet Westrik
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door K. Dannenberg op woensdag 14 nov 2018 '18 | vestiging Rijssen
Zeer tevreden met de begeleiding tijdens het uitzoeken van de keuken, de service en het strakke eindresultaat!!
FOTO VAN K. DANNENBERG
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super goed verlopen”
Door Fam. Lund op donderdag 8 nov 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een keuken gekocht en zijn super goed geholpen. De rust die er tijdens de advisering van de medewerkster uit ging maakt dat je zelf ook rustig en ontspannen kunt luisteren en zinvolle vragen stellen om tot de juiste keuze te komen. Ook het demonteren en monteren van de keuken is super goed verlopen, het was/is een deskundige rustige monteur die heel vriendelijk was en netjes heeft gewerkt we zijn echt heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Familie Karman op zaterdag 3 nov 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Bij Voortman Apeldoorn een complete keuken gekocht. Bij het uitzoeken van de keuken en apparatuur werden wij vakkundig bijgestaan door Roland Besselink. Na montage waren wij niet tevreden over het geluid van de afzuigkap. I.o.m. Roland en Ben van de serviceafdeling konden wij een andere afzuigkap uitkiezen. Hierbij ook wederom vakkundig bijgestaan door Roland. Kortom een fijn adres om een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed geadviseerd”
Door Plantinga op donderdag 1 nov 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
we hebben een keuken gekocht bij voortman ,zijn heel goed geadviseerd door Henk de vries,na 3 weken door een eigen foutje weer terug gegaan naar voortman en ons probleem werd meteen weer opgelost door Henk de Vries in 1 woord klasse ook alle afspraken werden goed nageleefd.
Reactie of foto toevoegen
“X factor”
Door Jeannette Binnerts op zondag 21 okt 2018 '18 | vestiging Rijssen
Helemaal happy met mijn nieuwe 'X-factor' keuken. Een feest om in te koken.
Van begin tot eind een heel goede ervaring. Heel goed geadviseerd/geholpen door Obed van der Pluym. Montage door Mark ook perfect. Zelfs de verpakkingen werden opgehaald. Kortom.... vriendelijke mensen, mooi bedrijf goede service !!! Echt een aanrader!!
FOTO VAN JEANNETTE
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de keuken”
Door Joop Leenheer op vrijdag 19 okt 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn blij met onze keuken en zijn goed en geduldig geholpen door de verkoper die ook veel wist van mogelijkheden en ander details. Men wist ons ook goed te helpen bij het zoeken naar een monteur die het meerwerk kon uitvoeren, al met al was het goed.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed bevallen”
Door B.W. van Gurp op zaterdag 13 okt 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een mooie keuken gekocht. We raden zeker Voortman aan bij anderen.

Aanvulling ontvangen 15 oktober 2018: Het plaatsen van de keuken heeft vorige week plaatsgevonden. De plaatsing door de monteur is ons zeer goed bevallen.
Reactie of foto toevoegen
“Plezierig”
Door L.G. Eilander op zaterdag 13 okt 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Bijzonder plezierig ontvangen en van advies voorzien. Afspraken over levering en voorbereiding voor plaatsing correct en naar volle tevredenheid nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Lia op vrijdag 12 okt 2018 '18 | vestiging Elst GLD
We hebben een complete keuken gekocht en de verkoper heeft meegedacht over de opstelling. Die pakt goed uit! Bergruimte, loopruimte van alle gemakken voorzien, blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Familie Harbers op woensdag 10 okt 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn heel erg blij met en tevreden over onze keuken. Goed advies gehad van Henk de Vries; hij heeft zeer goed met ons meegedacht en onze wensen/ ideeën rondom ons ontwerp concreet gemaakt. We genieten elke dag weer van het resultaat! Kortom: Voortman Keukens, klasse!
FOTO VAN FAMILIE HARBERS
Ontworpen keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Erwin Veenstra op donderdag 27 sep 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben bij Voortman keukens een nieuwe keuken gekocht. Prijs was voor ons belangrijk, maar de grote geel/blauwe dozenschuiver had een keuken die het net niet was. Daarom op basis van de goede reviews bij Voortman wezen kijken. Zij kwamen in de buurt, was wel iets duurder maar wel helemaal zoals we het hebben wouden. Met het inmeten is iets niet helemaal goed gegaan, vnl omdat de ruimte waar de keuken kwam nog niet af was tijdens het meten. De service-afdeling heeft dit zeer goed opgelost, kosteloos. Ondanks dat onduidelijk was wiens fout dit was, Kortom uitstekende service voor een prima prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service bij bestaande keuken”
Door H Last op dinsdag 25 sep 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
We hadden een scharnier defect van een hoekkastje. Voortman keukens heeft ons twee verschillende toegestuurd en één ervan was je juiste. Super opgelost!
Reactie of foto toevoegen
“Voorspoedig verlopen”
Door Kikkert op vrijdag 14 sep 2018 '18 | vestiging Rijssen
Wij hebben de keuken bij voortman keukens gekocht. Samen met Ruud en Gerhard hebben we gekeken naar de mogelijkheden voor de keuken. We waren op zoek naar landelijk modern. En wij zijn helemaal tevreden. Nogmaals, Hartelijk bedankt!

Aanvulling ontvangen 17 september 2018: De keuken staat inmiddels en dat is allemaal voorspoedig zonder ongelukjes verlopen.
FOTO VAN KIKKERT
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Rob op maandag 10 sep 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Keuken gekocht bij Voortman Apeldoorn. Goed geholpen en meegedacht. Nemen echt de tijd voor je. Bedankt Henk!

Aanvulling ontvangen 12 september 2018: Keuken is geleverd, is perfect gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blj”
Door Harry en Wilma van Loenen op zondag 9 sep 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Ontzettend blij met het advies, de aankoop en het plaatsen van onze nieuwe keuken bij Voortman in Apeldoorn! Zeer tevreden klant.
FOTO VAN HARRY EN WILMA VAN LOENEN
Hoekkeuken
+ Toon extra foto van Harry en Wilma van Loenen
+ Toon extra foto van Harry en Wilma van Loenen
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken”
Door Erika op donderdag 6 sep 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Erg blij met onze nieuwe keuken! Werd goed meegedacht door Henk. Alles compleet bij levering en staat fantastisch. Bedankt Voortman!
FOTO VAN ERIKA
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Niet kopen”
Door Edward S. op woensdag 5 sep 2018 '18 | vestiging Bunnik
In augustus 2016 waren wij helemaal blij want wij mochten de keuken uitzoeken voor onze nieuwbouwwoning. Wij werden voor de keuken naar Voortman gestuurd omdat de aannemer een deal had gesloten met dit bedrijf en wij geen zin hadden om keuken 2x te betalen. Vanaf het begin was duidelijk dat Voortman weinig wilde onderhandelen door prijsafspraken met de aannemer. Uiteindelijk in de showroom eea uitgezocht en een offerte laten samenstellen. Er van uitgaande dat alles wat was besproken zo zou worden uitgewerkt. Bij vooroplevering van de woning bleek eea helaas niet juist geleverd en uitgevoerd. De zijpanelen van de hoge 3 deurskast waren in de verkeerde kleur geleverd en monteur heeft deze terwijl hij zelf constateerd had dat ze fout waren toch gemonteerd. Van 1 van de lades was de handgreep beschadigd, 1 onderblok stond los, de bovenkastjes hingen niet strak tegen de muur, de afzuigkap bleek geen doorvoer naar buiten te hebben, de vaatwasser was een goedkoper type en bij de spoelbak heeft de verkoper mogelijk de verkeerde code in de offerte geplaatst. De afzuigkap kon volgens aannemer niet anders maar had dit een jaar gelden gemeld bij Voortman en wij wisten nergens van. En was de afzuigkap dus zonder overleg recirculatie geworden. De vaatwasser is gewisseld voor een teruggekomen type van andere klant. Wij waren niet zo moeilijk want wel/geen verpakking vonden wij niet erg. Maar helaas bleek toen de plint weer niet te passen. De kastjes zijn na 3 keer eindelijk juist gemonteerd. Wij hebben alles vanaf showroomopstelling uitgezocht. Maar helaas had de verkoper geen plaatje van de spoelbak bijgevoegd bij de offerte anders hadden we deze fout eerder gezien, nu kwam het naar boven bij de vooroplevering van onze woning. Wij als leek hebben getekend in goed vertrouwen dat de verkoper opschrijft wat wij besproken hebben. Helaas was dit niet het geval en geeft Voortman niet thuis. En nu zitten wij nog met een spoelbak die een doorn in het oog is! Ook spettert deze enorm omdat de foutief geleverde bak minder diep is icm hoge kraan. Achteraf kregen wij de opmerking dan had je de offerte maar moeten na googlen! Terwijl je erop vertrouwd dat wat je bespreekt juist wordt uitgewerkt in de offerte. De verkoper blundert maar Voortman probeert de fout in onze te schuiven door te zeggen dat de door ons uitgezochte bak niet zou passen. Inmiddels hebben wij offerte in bezit dat combinatie spoelbak/kast wel kan! Voortman kan niks, wil niks en doet niks, om ons probleem van de spoelbak op te lossen. Mijn advies hier niet kopen! Inmiddels is ook het fornuis vervangen en werkt de afzuigkap niet naar behoren. Door het vernieuwen van het fornuis is de kitrand verwijderd.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door van de Put op donderdag 30 aug 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben in onze nieuwe woning een prachtige keuken laten plaatsen door Voortman Keukens. Van begin tot eind als zeer prettig ervaren. We kregen een goed advies door Henk de Vries. Hij kwam met hele praktische tips, maar ook met een goede uitleg over de inbouwapparatuur. De plaatsing was in 2 dagen heel netjes gebeurd. We wonen er nu een paar maandjes en zijn echt superblij met alles. Manlief brak per ongeluk een stukje van de plint af. Dit werd heel snel kosteloos verholpen! Kortom een echte aanrader als je van kwaliteit houd, goed advies wil en een prachtige keuken wil!
FOTO VAN VAN DE PUT
Superblij met de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Hendrie Bosch op woensdag 29 aug 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Mooie keuken uitgezocht, goed geholpen, mooi op tijd geleverd, geplaatst door een zeer vakkundige en snelle monteur. Kortom wij zijn zeer tevreden en raden Voortman Keukens dan ook zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door J van Asselt op zaterdag 25 aug 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Keuken uitgezocht en daarbij uitstekend en deskundig geholpen. Ook even een deurtje voor de kleur meenemen of een stukje werkblad was allemaal geen enkel probleem. De keuken is ook zonder problemen opgeleverd. Top.
FOTO VAN J VAN ASSELT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door van Hout op woensdag 8 aug 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij zijn goed en prettig begeleid in het uitzoeken van de keuken en bijkeuken voor ons nieuwe huis. Tips, ideeën en mooie tekeningen mee naar huis, erg leuk!
FOTO VAN VAN HOUT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholpen”
Door Jessica op zondag 29 jul 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben afgelopen juni een keuken geplaatst gekregen. Hebben deze uitgezocht bij Voortman in Apeldoorn. Heel fijn geholpen door Henk de Vries. Blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Rudy op dinsdag 24 jul 2018 '18 | vestiging Rijssen
Keuken in landelijk/industriële stijl. Betreft een kleine keuken waarin het maximale aan ruimte is ingericht.
FOTO VAN RUDY
Industriele stijl
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door A.Dolman op zondag 22 jul 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben onze keuken bij Voortman in Apeldoorn gekocht. Wij kunnen niets anders dan helemaal tevreden zijn. Het traject van verkoop tot en met montage is fantastisch verlopen. Het eindresultaat is volledig zoals wij vooraf gehoopt hadden.
FOTO VAN A.DOLMAN
Keuken met eiland en uitzicht
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Efrem Zeyrek op maandag 16 jul 2018 '18 | vestiging Rijssen
Ik heb een keuken gekocht bij voortman keukens in rijssen en de service is top!!!!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer mooi resutlaat”
Door M.Hoogezand op vrijdag 13 jul 2018 '18 | vestiging Rijssen
We hebben een keuken hier gekocht. Het uitzoeken was een hele klus, maar daarin werden we goed begeleid met veel informatie. Samen kwamen we tot een zeer mooi resultaat.

Aanvulling ontvangen 19 juli 2018: een super mooie keuken, het is prachtig geworden. Het uitzoeken was een hele klus, dit had ik niet kunnen denken dat dit zoveel werk was en veel overleg en meedenken van Gerhard/medewerker Voortman keukens in Rijssen. We zijn fijn geholpen en er werd meegedacht om samen tot dit resultaat te komen.
REACTIE VAN M.HOOGEZAND
een hele klus; alles op zijn plek
REACTIE VAN M.HOOGEZAND
Klaar; nu beginnen met het inrichten en de aankleding
Reactie of foto toevoegen
“Praktisch mooi en strak”
Door Familie Dekker op maandag 9 jul 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een keuken gekocht bij Voortman keukens in Apeldoorn in kunnen dit bedrijf aanbevelen! Onze adviseur was Manon Nijkamp en hebben we als zeer prettig ervaren. Goede ideeën en niet opdringerig. Ook de service daarna i.v.m. een beschadigd kastje is perfect opgelost! Dagelijks genieten we van een zeer praktische en mooie strakke keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Volledige keuken”
Door Tuncay Atmaca op zondag 8 jul 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Wij hebben een volledige keuken aangeschaft bij Voortman keukens. Alles is goed gegaan met dank aan Henk de Vries. Tijdens het plaatsen van de keuken hebben wij paar fouten ontdekt die vervolgens zijn gecorrigeerd door de zzp'er die de keuken plaatst. Helaas ontdekten wij dat er iets goed was. Hierbij heeft Henk de Vries ons enorm geholpen met zijn klantvriendelijkheid en vooral het geleverde service.
FOTO VAN TUNCAY ATMACA
Complete keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Henk Meijerink op maandag 25 jun 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
Nieuwe keuken gekocht en heel netjes geplaatst.
FOTO VAN HENK MEIJERINK
Nette keuken
Reactie of foto toevoegen
“Alles naar wens”
Door H. Schut op donderdag 14 jun 2018 '18 | vestiging Apeldoorn
De keuken werd vrijwel zonder beschadigingen geleverd op afgesproken datum. De contacten tussen Voortman en mij verliepen naar wens.
FOTO VAN H. SCHUT
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door Fam. Spenkelink op woensdag 13 jun 2018 '18 | vestiging Rijssen
Wij hebben een keuken gekocht en zijn erg goed geholpen door Gerard koster . Echt een aanrader. En alles is heel netjes geleverd en geplaatst . Wij zijn er echt heel blij mee.
FOTO VAN FAM. SPENKELINK
Heel blij met de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Loois op dinsdag 12 jun 2018 '18 | vestiging Bunnik
Mooie keuken, goed geïnstalleerd en goede service.
FOTO VAN LOOIS
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Voortman Keukens
aApeldoorn (162 ervaringen), Vlijtseweg 210, 7317 AN Apeldoorn, tel 055 - 522 19 77
bBunnik (32 ervaringen), Rumpsterweg 8b, 3981 AK Bunnik, tel 030 - 692 27 34
cElst GLD (41 ervaringen), Aamsestraat 44, 6662 NJ Elst , tel 0481 - 37 79 46
dRijssen (49 ervaringen), Nijverheidsstraat 40, 7461 AE Rijssen, tel 0548 - 53 55 55
eSteenwijk (7 ervaringen), Koematen 12, 8331 TK Steenwijk, tel 0521 - 51 58 13
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.