Feedback
9,7

Total Home Concept

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
totalhomeconcept.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Total Home Concept
Wij zijn gespecialiseerd in keukens, sanitair, wand- en vloerafwerking. Bij ons wordt uw huis ook echt uw thuis.

Keukens
Bij Total Home Concept vindt u een uitgebreide collectie keukens van hoogstaande kwaliteit.

Vloerafwerking
Uw vloer is een van de fundamenten van uw woning. Total Home Concept heeft een ruim assortiment waaruit u kunt kiezen.

Sanitair
Kijk samen met een van onze adviseurs naar een passende indeling voor uw badkamer. Geheel naar eigen wens.

Wandafwerking
Een team van ervaren specialisten staat voor u klaar om uw idee voor de wanden vorm te geven. Verbaas u over de vele mogelijkheden.

Alles geregeld. Onder een dak.
Een nieuwbouwhuis of verbouwing? Leuk, maar ook spannend! Hoe zorgt u ervoor dat uw huis het ultieme thuisgevoel geeft? Wij kunnen u helpen met het afwerken en inrichten van uw droomhuis. Dat begint bij de basis: keuken, badkamer, wanden en vloeren. Zijn deze goed op elkaar afgestemd, dan heeft u gelijk de belangrijkste basis voor de verdere inrichting.

Grote showroom. Kom sfeer proeven.
Total Home Concept heeft een zeer grote showroom van maar liefst 3000m2 groot. U bent hier van harte welkom om inspiratie op te doen voor uw nieuwe woning of verbouwing. Bekijk op uw gemak onze prachtige modelkamers en laat u uitgebreid informeren en adviseren. Wij helpen u bij het maken van de juiste keuzes, zodat de complete afwerking van uw huis geheel op elkaar afgestemd is. Wij regelen en ontzorgen. Zodat u alleen nog maar hoeft te verhuizen.
Ervaringen
Er zijn 200 ervaringen over Total Home Concept. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren171 ervaringen
4 sterren28 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 199 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, korting, montage, prijs, service
“Alles is uitstekend verlopen”
Door Sibrecht van Schaaik op zondag 11 feb 2024 24
Een keuken uitzoeken is een gevoelskwestie, maar een keuken moet ook vooral praktisch zijn en bij de woning passen. Niet eenvoudig en daarom waren we heel blij met de hulp van adviseur Ronald Holwerda. Hij voelde ons perfect aan en daarom hebben we nu de voor ons perfecte keuken. Ronald heeft alle tijd genomen om ons aan te horen, veel voorbeelden te laten zien en zo hier en daar wat sturing te geven waarbij het nog steeds ónze keuken bleef. De kwaliteit van de keukens is geweldig en er is volop keuze, die ook altijd ergens in een voorbeeldkeuken te bekijken is. De sfeer bij Total Home Concept vonden wij zo-wie-zo erg prettig en huiselijk, we zijn er prima verzorgd. We zijn na het eerste bezoek nog een aantal keren terug geweest om nogmaals te kijken en kleine wijzigingen aan te brengen. Dit werd ook zeker gestimuleerd door Ronald, je bent er altijd welkom. De plaatsing van de keuken is uitstekend verlopen en zeer professioneel gedaan. Al met al vinden we Total Home Concept een aanrader voor de aanschaf van een nieuwe keuken.
FOTO VAN SIBRECHT VAN SCHAAIK
+ Toon extra foto van Sibrecht van Schaaik
+ Toon extra foto van Sibrecht van Schaaik
Reactie of foto toevoegen
“Een superervaring”
Door J. van den Berg op dinsdag 30 jan 2024 24
Wij zijn superblij met en heel tevreden over onze nieuwe keuken! Een keuken uitzoeken, terwijl je gaat uitbouwen en nog niet echt weet hoe het er gaat uitzien, vonden wij niet simpel. We hebben dan ook flink wat uurtjes doorgebracht met en bij adviseur Marjolein Hooft. Ze heeft ons goed geadviseerd en meegedacht. Na een 1ste gemaakte keuze, hadden we toch andere wensen en dat was geen enkel probleem. De koelkast wilden we plaatsen in een voormalige inbouwkast die net niet diep genoeg was. Marjolein is vervolgens samen met hun '1ste technische man' bij ons thuis geweest om hiervoor een oplossing te bedenken en die is zeer geslaagd (zie foto)! Twee zeer kundige heren van een installatiebedrijf, hebben vervolgens de keuken in 1 dag (soepel) geplaatst. Tevreden- en blijheid alom! Kortom: superervaring, prachtige keuken, fantastische kwaliteit en aangename goede service.
FOTO VAN J. VAN DEN BERG
+ Toon extra foto van J. van den Berg
+ Toon extra foto van J. van den Berg
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over het resultaat”
Door Hans van Berkel op woensdag 17 jan 2024 24
Op zeer deskundige manier geholpen door ronald Holwerda bij total home concept lelystad. Alle afspraken keurig doorlopen. Zelfs bij monteren direct zelf mankementen in productie vast gesteld en opnieuw besteld en daarna hersteld. Mooie kwaliteit voor een pittige prijs. Zeer tevreden over het resultaat.
FOTO VAN HANS VAN BERKEL
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Claudia & Sonny op zaterdag 30 dec 2023 23
Een beetje een late review, maar beter laat dan nooit. Wegens een grote verbouwing aan ons huis waren wij op zoek naar een nieuwe keuken. Na diverse keukenzaken bezocht te hebben zijn wij in februari bij total home concept uitgekomen. Wij zijn hier vriendelijk ontvangen door de receptioniste en vervolgens op een goede manier geholpen door keukenadviseur Marjolein Hooft. Adviseur Marjolein Hooft nam de tijd om naar onze wensen te luisteren, bleef geduldig ondanks de verschillende veranderingen in het ontwerpproces, hield rekening met ons budget, gaf zowel haar professionele evenals haar creatieve input zodat het eindproduct een resultaat is geworden van een gezamenlijk inspanning. Wat wij ook als prettig hebben ervaren was de communicatie, we hebben tussendoor best nog veel vragen gesteld en kregen hier heel snel antwoord op. Verder waren de heren die de keuken geplaatst hebben echt een top team. Er waren een paar kleine praktische problemen die zij direct adequaat hebben opgelost. Alle gekochte apparatuur op de vaatwasser na waren er op de dag dat de keuken geplaatst werd. We hebben tijdelijk een leen vaatwasser mogen gebruiken tot onze vaatwasser binnen was. Top service! De keuken is met hulp van Marjolein helemaal zo geworden als wij voor ogen hadden. Ook de aftersales hebben wij als zeer prettig ervaren. Kleine problemen die tijdens de installatie niet opgelost konden worden werden snel opgepakt. Wij hebben een zeer positieve ervaring gehad met total home concept en willen iedereen bedanken die aan ons keukenproject hebben meegewerkt.
FOTO VAN CLAUDIA & SONNY
+ Toon extra foto van Claudia & Sonny
+ Toon extra foto van Claudia & Sonny
Reactie of foto toevoegen
“Prima gedaan”
Door Peter op woensdag 20 dec 2023 23
Onze badkamer en toilet zijn helemaal naar onze zin! Prima gedaan!
FOTO VAN PETER
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Menno op dinsdag 5 dec 2023 23
Leuk gesprek gehad waarbij de adviseur goed naar ons wensen heeft geluisterd en actief heeft meegedacht. Oplevering/montage zijn super gegaan. Ook een later gemeld probleem werd prima en adequaat opgelost. Qua prijs niet de goedkoopste, maar kwalitatief zijn wij erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Een fijne partij om mee samen te werken”
Door Raoul Groenewegen op zaterdag 4 nov 2023 23
Vanaf het eerste bezoek zeer tevreden over Total Home Concept, we kwamen voor een keuken en zijn uiteindelijk geslaagd voor een keuken, badkamer en mooie vloer. Het advies, meedenken en uiteindelijk de gestroomlijnde uitvoering maakt Total Home Concept een fijne partij om mee samen te werken.
FOTO VAN RAOUL GROENEWEGEN
+ Toon extra foto van Raoul Groenewegen
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door H.G. Zoomers op vrijdag 27 okt 2023 23
Schitterende keuken, vloer en wanden. Aanvankelijk wel wat problemen, maar ze zijn zeer goed verholpen. Goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden met het resultaat”
Door Matthijs Kuijk op vrijdag 20 okt 2023 23
Bij de koop van een nieuw appartement in een nieuwbouw locatie te Ede werd in samenwerking met Total Home Concept een nieuwe keuken geleverd. Tijdens het prettige voorbereidende gesprek in de showroom te Lelystad werden de verschillende optie mogelijkheden en afwerking naar keuze gemaakt. Met het deskundige advies van Ronald Schuurman heb ik mijn voorkeur in het plan kunnen opnemen. Enig tijd na de oplevering van mijn appartement is de plaatsing van de keuken gerealiseerd door een monteur. Alles is keurig afgewerkt en het ziet er helemaal uit zoals ik in de voorbereiding voorgesteld had. Erg tevreden met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig geholpen”
Door Tim de Jong op dinsdag 17 okt 2023 23
Geweldig geholpen, uitgebreid gezeten om de kasten te combineren met het blad en het ziet er in het echt nóg mooier uit! De kwaliteit is zoveel hoger dan dat ik gewend ben.
Reactie of foto toevoegen
“Het was het wachten 100% waard”
Door Hans Roosendaal op zondag 15 okt 2023 23
Al in febr 2022 een keuken gekocht en deze is oktober 2023 geleverd en gemonteerd. Het is toch spannend als je zo lang moet wachten en of eea nog aan de verwachtingen beantwoord. Wel het was het wachten 100 % waard. Wat een mooie keuken hebben we samen met Rik van Dijk samengesteld. Alles klopt! Van kookeiland tot spoel gedeelte en van koof tot apparatuur. Kwalitatief hoogwaardig. Niet onbelangrijk, de keukenmonteurs Henri en Gerald ( van gebroeders van Ark) hebben mede bijgedragen tot "ons juweel".
FOTO VAN HANS ROOSENDAAL
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de badkamer, keuken, muren en vloeren”
Door Ton Marsman op zaterdag 14 okt 2023 23
Wij hebben een appartement gekocht op World Food Center in Ede op het oude kazerne terrein. Total Home Concept regelde de badkamer, keuken, muren en vloeren. Wij werden uitgenodigd voor een gesprek op het kantoor in Lelystad van Total Home Concept. De verkopers legden uit wat de mogelijkheden zijn en lieten ons in de uitgebreide showroom alles zien. Wij hebben toen een keuze kunnen maken onder het genot van koffie en een lunch. Later hebben wij nog aanpassingen gedaan wat plezierig werd gedaan en met een goed advies.
Na de oplevering werden de gekozen sanitaire artikelen geplaatst in de badkamer. Ook werden de muren, vloer en keuken door aannemers geregeld via Total Home Concept. Wij kregen een aantal weken van de voren door op welke datum dit gepland was per e-mail. Niet alles ging op rolletjes maar in grote lijnen liep alles op schema. De service van Total Home Concept vonden wij uitstekend en is een aanrader voor toekomstige appartement kopers.
Reactie of foto toevoegen
“Meedenken in oplossingen”
Door Joliette de Groote op donderdag 12 okt 2023 23
Vanaf het begin meedenken in oplossingen! Waardevolle adviezen vooral omdat niet alles standaard was. De montage verliep prima. Zeer kundige, vriendelijke en nette monteurs. Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken!
FOTO VAN JOLIETTE DE GROOTE
+ Toon extra foto van Joliette de Groote
+ Toon extra foto van Joliette de Groote
Reactie of foto toevoegen
“Een prettige en flexibele totaalleverancier”
Door Peter en Marian Wight op dinsdag 10 okt 2023 23
Via projectontwikkelaar Van Wijnen kwamen we bij Total Home Concept uit voor een keuken /vloer en wanden voor onze nieuwe woning. We zijn netjes ontvangen en verkoopster Hannie Poel nam uitgebreid te tijd om onze wensen voor de keuken in een ontwerp te vatten. Na het bepalen van de technische tekening was er nog steeds ruimte om aanpassingen door te voren qua kleur en aanrechtblad. Daarnaast een hele mooie vloer uitgezocht en advies gekregen over de mogelijkheden voor het opleveren van de wanden. Toen bekend werd wanneer onze woning opgeleverd zou worden werd alles keurig en snel ingepland door Total Home en vervolgens is alles volgens planning uitgevoerd. De keuken is compleet geleverd en zeer netjes geïnstalleerd. De wanden en de vloer zijn netjes opgeleverd Samenvattend kunnen wij zeggen dat Total Home Concept een prettige en flexibele totaalleverancier is gebleken die meer dan een prima product heeft afgeleverd! Wij zijn er blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jan en Marcella Bekker op dinsdag 10 okt 2023 23
Al bij de eerste stap over de drempel bij THC werden we warm ontvangen. Zelfs tot twee keer aan toe uitgenodigd voor de lunch, maar dat is bijzaak. Wij zijn zeer deskundig en vriendelijk geholpen door Ronald, zowel bij het maken van de keuze van onze PVC vloer, als bij het samenstellen van de keuken. Beide producten zijn kwalitatief prima. De keuken is helemaal zoals we hadden gehoopt dat hij zou worden, de vloer trouwens ook. Ook zeer tevreden over de keukeninstallateur, Jeroen (en collega's) van montagebedrijf Groeneveld. Helaas had de fabriek een verkeerde kast geleverd, maar alles is perfect opgelost. Kortom: wij durven THC bij anderen aan te bevelen!
FOTO VAN JAN EN MARCELLA BEKKER
+ Toon extra foto van Jan en Marcella Bekker
+ Toon extra foto van Jan en Marcella Bekker
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Peter de bruijn op dinsdag 10 okt 2023 23
Wij hebben een keuken aangeschaft en zijn door de medewerkers van Home Concept zeer vriendelijk en deskundig geholpen. De ontvangst was altijd zeer plezierig en wij werden indien gewenst verwend met een lunch. Onze contactpersoon heeft alle tijd voor ons genomen en ons gewezen op alle belangrijke details voor een goede aanschaf van de keuken. Conclusie een zeer goed advies en voldoende ruimte om rustig na te denken over invulling en keuze van de keuken. Compliment aan onze adviseur en gastvrouwen van Home Concept. Het plaatsen van de keuken is zeer deskundig en door vriendelijke medewerkers verzorgd. De oplevering was zonder problemen en alle apparatuur en accessoires waren aanwezig. Dus ook hier een compliment aan de installateurs van de keuken. Al met al een succesverhaal.
FOTO VAN PETER DE BRUIJN
+ Toon extra foto van Peter de bruijn
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijke communicatie”
Door Vera Nijwening op woensdag 20 sep 2023 23
Fantastische begeleiding door Rik van Dijk en zijn collega's van Total Home Concept bij de aankoop van onze keuken. We zijn goed geïnformeerd en er werd heel fijn meegedacht over het ontwerp. Rik had creatieve oplossingen voor de uitdagingen die we hadden. Gedurende het proces was de communicatie duidelijk, waardoor we goed op de hoogte waren. De monteurs waren vakkundig en hebben de keuken erg netjes (en snel) geïnstalleerd en afgewerkt. Kortom, we zijn enorm tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over de hele gang van zaken”
Door Remco en Jacqueline op woensdag 30 aug 2023 23
Wij hebben ons hele keukenaankoop traject als heel plezierig ervaren. Verkoper luisterde goed naar onze wensen, dacht goed mee en kwam met mooie en nuttige ideeën wat betreft indeling en apparatuur. Vervolgens is de keuken volgens afspraak snel en (belangrijker) heel netjes geplaatst door vriendelijke monteur. Wij zijn zeer tevreden over de hele gang van zaken.
Reactie of foto toevoegen
“De keuken overtreft onze verwachtingen”
Door Familie van der Land-Vroegop op maandag 24 jul 2023 23
Toen de koop van ons nieuwe huis net rond was hebben we contact opgenomen met Total Home Concept voor een oriënterend gesprek. Dit kon hetzelfde weekend nog plaatsvinden, wat ons al zeer verheugde. We werden hartelijk ontvangen door een medewerker, we kregen iets te drinken aangeboden en de medewerker (Ronald) die ons zou helpen werd geattendeerd op onze aankomst.
Ronald bleek een schappelijke en professionele verkoper, waar wij direct een goed gevoel bij kregen. We werden duidelijk geïnformeerd, rondgeleid en er werd een ontwerp opgesteld op basis van onze eisen. Het advies van Ronald over de indeling van de keuken hebben we overgenomen, desondanks kwam hij met meerdere ontwerpen. Zodoende kregen wij niet alleen het gevoel dat we serieus werden genomen, maar ook dat we ons goed konden beraden over de verschillende opties. Inmiddels is onze keuken geplaatst en zijn we dolgelukkig met het eindresultaat. De kleuren. Het werkblad. De indeling. De ruimte! De keuken overtreft onze verwachtingen, opvallend omdat we precies wisten waar we aan toe waren. Na de plaatsing ontvingen we nog een telefoontje van Ronald, onverwacht attent, of alles naar wens was geweest en hoe de nieuwe keuken beviel. We hebben het idee dat we echt kwaliteit hebben gekocht, bij een kwaliteitszaak. We hebben niet 1 punt van verbetering, omdat elke vraag, opmerking of wens tijdens het proces is besproken en uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met alle service”
Door Fam. Holman op dinsdag 11 jul 2023 23
Via een kennis kwamen we bij Total home concepts terecht. We wilden een nieuwe keuken maar niet iets kant en klaars. We waren hier zeker aan het goede adres; na een uitgebreide ronde door de winkel mochten we blijven voor de lunch. We werden echt in de watten gelegd, dat was een aangename verrassing, we voelden ons helemaal thuis in de winkel. We kregen hulp van Ronald Holwerda en samen hebben we een keukenontwerp gemaakt. Genoeg keuze!! We waren eruit en bestelden de keuken. Bij vragen of opmerkingen hadden we weer even contact. De keuken werd keurig geplaatst. Er was nog een probleempje met een koelkastdeur die tegen de wand kwam, hier kregen we nog extra handgrepen voor met de post. De keuken is uiteindelijk exact geworden zoals het 3d ontwerp eruitzag. We zijn er heel blij mee en zeer tevreden met alle service. Het voelde als een warm bad!
FOTO VAN FAM. HOLMAN
Reactie of foto toevoegen
“Top geregeld”
Door Saskia op zondag 9 jul 2023 23
We hebben voor de tweede keer een keuken bin Total Home gekocht en ook deze keer zijn we zeer tevreden. Goed begeleiding bij aankoop, mooie keuken en een zeer professionele plaatsing. Alles was weer top geregeld. Eén van de glasplaatjes in een lade was kapot en ook deze is een aantal weken later keurig vervangen. Conclusie: een aanrader!
FOTO VAN SASKIA
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Rick Kapitein op dinsdag 9 mei 2023 23
Hier dan een review wat u hopelijk zal helpen inzicht te krijgen in de werkwijze van Total Home. 2 jaar geleden hebben wij onze keuken aangekocht bij Total Home Concept te Lelystad, we hadden het genoegen in gesprek te gaan met Ulfert Jan. We hebben een hele dag vertoefd daar om onze droomkeuken & bijkeuken samen te stellen. We genoten van het gedegen advies van Ulfert Jan. Ook mbt kleurencombinaties en stijlen was hij thuis en kon ons voorzien van advies. De prijs voor onze keuken (wat voor de één belangrijk is en de ander bijzaak) viel ons enorm mee. We kregen diezelfde week na aankoop/opdrachtovereenkomst al onze 3D tekening opgestuurd van hoe het uiteindelijk eruit kwam te zien. We zijn anderhalf jaar later nog terug geweest om het één en ander af te stemmen/wijzigen. En uiteindelijk na dus 2 jaar werd 3 weken terug onze keuken geleverd in onze kersverse nieuwbouwwoning door een uiterst voorzichtige bezorgingsdienst, (alsof ze met brilliant kristalglas liepen te sjouwen) We zijn zeer content over de nette bezorging. 2 dagen later werd begonnen aan de montage en het opzetten van de keuken. Dit gebeurde secuur, voorzichtig en professioneel. Hoe je het ook mag verwachten!. De montage was uitmuntend er werden zelfs hier en daar nog elementen gewijzigd na conclaaf om het beter te laten uitkomen en uitpassen. De montage heeft 2 volle dagen in beslag genomen. Alles werd netjes en schoon opgeleverd alvorens gevraagd werd om een handtekening van tevredenheid. Als je twijfelt of je in goede handen bent bij TotalHome, twijfel dan niet. Van begin tot eind word er volop meegedacht, weet je direct waar je aan toe bent. Er word niets afgeraffeld of aan het geval overgelaten. Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van Totalhome en hun partners waar ze mee samenwerken, van transport tot montage aan toe. Chapeau, goed gedaan! Als je hem ooit spreekt, of daar binnenkomt vraag hem dan maar naar de vaatwasoven.
Groet, De Familie met de vaatwasoven.
FOTO VAN RICK KAPITEIN
+ Toon extra foto van Rick Kapitein
+ Toon extra foto van Rick Kapitein
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies en alles volgens afspraak”
Door Cees Huisman op woensdag 3 mei 2023 23
In de showroom van Total Home Concept uitstekend geïnformeerd over de mogelijkheden m.b.t. de aankoop van keuken en vloer waarvoor ook alle tijd werd genomen. Levering en plaatsing conform afspraak verlopen door deskundige monteurs
Reactie of foto toevoegen
“Geen moment spijt gehad van onze keuze”
Door Marlon Parmentier op dinsdag 18 apr 2023 23
Wij hebben sinds november een nieuwe vloer, gestucte muren en een nieuwe keuken via Total Home Concept en geen moment spijt gehad van onze keuze! Vanaf moment 1 dacht Marjolein goed mee (keuken was in eerste instantie zelfs voor een ander huis) en kwam ook met leuke en praktische ideeen voor de keuken. We hebben uiteindelijk meermaals aan tafel gezeten en vanalles gewijzigd, hier werd steeds ruim de tijd voor genomen. Een erg fijne, ongehaaste ervaring. Het eindresultaat is fantastisch mooi geworden en de weg er naar toe was geheel ontzorgd doordat Total Home Concept de planning (in overleg) uitwerkt. Binnen drie weken was de gehele begane grond getransformeerd en de nieuwe keuken geplaatst. Er waren een paar kleine bevindingen bij plaatsing van de keuken, maar deze werden allemaal netjes en snel opgevolgd. Ook nu, een aantal maanden later, bevalt het allemaal uitstekend. De geleverde spullen zijn duidelijk van goede kwaliteit.
FOTO VAN MARLON PARMENTIER
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Familie Malone op vrijdag 14 apr 2023 23
Onlangs is er een keuken van Total Home Concept bij ons geplaatst. Ik ben super tevreden. Het is precies zoals wij het ons voorgesteld hadden. We waren sinds juli 2022 bezig met oriënteren naar keukens en dit is de eerste keer dat wij een keuken kochten. THC was de eerste keukenboer waar we terecht kwamen, mede door Qasa. En eigenlijk gelijk een keuken aangeschaft. We waren een beetje huiverig, want je hoort allemaal horrorverhalen over keukenboeren, maar achteraf zijn we super tevreden. Eerst kozen we voor een U-opstelling, maar na een paar maandjes wilden we eigenlijk een keuken met een kookeiland. Dat was geen probleem voor Rik, onze adviseur. Met een beetje passen en meten (want onze ruimte is niet zo groot) en wat muren slopen, hebben we een kookeiland! Wat een feest! Dus Rik en THC, enorm bedankt voor jullie adviezen en geduld met ons!
Reactie of foto toevoegen
“Ze hebben een topproduct afgeleverd”
Door L. Dubbelaar op dinsdag 21 mrt 2023 23
Via projectontwikkelaar Van Wijnen kwamen we bij Total Home Concept uit voor een keuken voor onze nieuwe woning. We zijn netjes ontvangen en verkoper Rik van Dijk nam uitgebreid te tijd om onze wensen voor de nieuwe keuken in een ontwerp te vatten. Toen we er helemaal uit waren kregen we ook nog een mooie korting. Daarna bleek vanuit de projectontwikkelaar dat de keuken ook aan de andere kant van de woning geplaatst kon worden, wat onze voorkeur had. We konden dus weer terug naar de showroom in Lelystad om het ontwerp opnieuw te maken, maar dan aan de andere kant van de woning. Ook nu werden we weer met alle egards ontvangen en werd er een mooi ontwerp gemaakt, met behoud van het eerder afgesproken kortingspercentage. Samenvattend kan ik zeggen dat Total Home Concept een prettige, flexibele keukenleverancier is gebleken die een topproduct heeft afgeleverd!
Reactie of foto toevoegen
“Gastvrij, informatief, creatief en vakkundig”
Door Mark Ermers op maandag 13 mrt 2023 23
Na een aantal bezoeken - een keuken koop je nu eenmaal niet 'even' - hebben we met behulp van Ronald onze keukenwensen (en eisen) bij elkaar gesprokkeld. Aan de hand van veel showroomvoorbeelden, duidelijke tekeningen en video's zie je je toekomstige keuken vorm krijgen. Toch een ander frontje? Of een andere indeling? Je krijgt direct in beeld hoe het er in je eigen omgeving uit ziet. Ronald maakt duidelijke afspraken welke terug te vinden zijn in een uitgebreide 'procesmap'. Van kopen, levering, garantie tot onderhoud; alles staat helder beschreven en laat geen ruimte voor onnodige discussie. De levering is prima verlopen (ook alles in 1 keer geleverd) en de plaatsing via Total Home Concept is uitgevoerd door vaklui die niet alleen netjes werken, maar ook flexibel en creatief omgaan met de kleine verrassingen die bij een plaatsing altijd komen kijken. Wat ons betreft: "T.H.C. ? Goed idee!"
Reactie of foto toevoegen
“Elke dag genieten van de nieuwe keuken”
Door Karin Braunius op woensdag 8 mrt 2023 23
Op aanraden van onze dochter bij Total Home concept terecht gekomen. Onze wensen zijn vertaald door Hannie naar een prachtige keukentekening. De keuken is geleverd en met veel vakkennis geplaatst. De monteurs werkten netjes en schoon. Wij genieten nog elke dag.
FOTO VAN KARIN BRAUNIUS
+ Toon extra foto van Karin Braunius
REACTIE VAN ERIK
En zo is het totaalplaatje geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Dhr. van Iperen op vrijdag 3 mrt 2023 23
Voor nieuwbouwwoning een moderne keuken aangeschaft. Adviseur Hannie nam alle tijd om onze wensen in kaart te brengen en die te vertalen naar een prachtige keuken die bovendien binnen ons budget paste. Deze week is de keuken geïnstalleerd. Ervaren monteurs klaarden de klus in circa zes uur. Na het afvoeren van de verpakkingen en het stofzuigen, nam een van de mannen het gebruik van de apparaten en het onderhoud met mij door. De bijbehorende producten werden zonder kosten meegeleverd. Genoten van de professionele aanpak van Total Home Concept, vanaf showroom tot en met oplevering. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met mijn aankoop”
Door H. P. op donderdag 2 mrt 2023 23
Topbedrijf. Heb hier mijn badkamer gekocht. Personeel was super vriendelijk en dachten goed mee. Monteur heeft vakwerk geleverd. Zeker een aanrader. Als ik nieuwe keuken of vloer nodig heb ga ik zeker weer hier naar toe. Nog steeds iedere dag blij met mijn aankoop.
FOTO VAN H. P.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door C.G.M.M. Schellens en M.E. Houben op dinsdag 28 feb 2023 23
Wij hebben bij Totalhome concept een keuken gekocht compleet met alle nodige apparatuur. Na enige tijd zijn we weer terug geweest om een en ander nogmaals te bespreken en te kijken of de bestelde apparatuur wel de juiste was. Op advies van Rik van Dijk zijn er enkele aanpassingen in de bestelde keuken doorgevoerd, waar we achteraf gezien erg blij mee waren. De levering en de plaatsing van de nieuwe keuken is conform afspraak verlopen en perfect uitgevoerd. Kortom we zijn zeer content met de bestelde en geplaatste keuken bij Totalhome. De gesprekken met Rik van Dijk waren erg plezierig en de afspraken die gemaakt zijn werden perfect nagekomen. In ons nieuwe complex zijn meerdere kopers klant geweest bij Totalhome en wat wij gehoord hebben, zijn ook zij zeer tevreden over de gang van zaken. Wij zullen bij gelegenheid Totalhome ook bij anderen aanraden als betrouwbare partner.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door J. Stapersma op zaterdag 25 feb 2023 23
Vloer, keuken en wanden bij Total Home gekocht. Prima geholpen bij het uitzoeken in de showroom. Levering en service waren uitstekend. Zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Een prima bedrijf”
Door Fedde Bergsma op zaterdag 18 feb 2023 23
Wij kochten een appartement van de eerste koper en kwamen helaas pas in tweede instantie in contact met Total Home Concept. Een prima bedrijf met uitstekende service, vriendelijke medewerkers die goed geïnformeerd zijn en het afleveringsproces op de voet volgen. Kortom we zijn zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Ramon op donderdag 16 feb 2023 23
Mooie showroom, goed advies en een mooie oplevering. Erg tevreden!
FOTO VAN RAMON
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Wouter op donderdag 16 feb 2023 23
Goede ervaringen met THC. De service is uitstekend: Tijdig informeren, meedenken in oplossingen en nette montage. Ook bij vragen of latere wijzigingen nemen ze de tijd.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de keuken”
Door A. Vuuregge op zondag 12 feb 2023 23
Onze ervaring met dit bedrijf is echt goed te noemen. Wij zijn hartelijk ontvangen. Er is naar onze wensen geluisterd. Men heeft ruim de tijd voor ons genomen. De keuze voor onze keuken qua uitvoering, apparatuur en kleurstelling is geheel naar onze wens. We zijn blij met deze keuken en zouden een volgende keer wederom voor dit bedrijf kiezen.
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Jonathan op zaterdag 28 jan 2023 23
Uitermate tevreden met onze nieuw geplaatste keuken. Zonder intentie naar Total Home Concept gegaan, met een heel prettig gevoel en een droomkeuken naar huis gegaan. Goed advies en erg meedenkend in het indelen van de keuken, levertijd uitstekend en de plaatsing professioneel uitgevoerd. Voor onze nieuwe badkamer komen we ook zeker langs.
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie en duidelijke afspraken”
Door J. Breedveld op zaterdag 28 jan 2023 23
Vriendelijke dienstverlening, goede communicatie en duidelijke afspraken. De installatie was snel en ze gingen erg netjes te werk. We waren in eerste instantie niet tevreden met onze oven, deze hebben we zonder problemen kunnen omwisselen voor een andere.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met de keuken”
Door M. Janssen op woensdag 25 jan 2023 23
Een mooie showroom met veel verschillende stijlen. Goed geholpen door Ronald Holwerda. Er werd niets opgedrongen maar wel goed meegedacht. Goed advies gekregen. Er werd ook alle tijd genomen die nodig was. Na het derde gesprek de keuken besteld. Montage ook goed verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Mega tevreden”
Door Lianne van Asselt op zaterdag 21 jan 2023 23
We werden geholpen door Madelon. Ze is goed en kundig in haar werk, denkt goed mee en laat je ook verder kijken naar andere opties. Uiteindelijk vonden wij onze keuken en zijn we er nog elke dag blij mee! Het uitzoeken van de keuken was een ontzettend leuke ervaring, waar ook goed voor de klant werd gezorgd door middel van een heerlijke lunch. Al met al zijn we mega tevreden!
FOTO VAN LIANNE VAN ASSELT
+ Toon extra foto van Lianne van Asselt
Reactie of foto toevoegen
“Een hele prettige ervaring”
Door Veltman op zaterdag 21 jan 2023 23
Wij hebben binnen 2 gesprekken een keuken gevonden bij TotalHome zonder het gevoel dat we getild werden en dat is toch wel heel prettig bij die speurtocht. We kregen goede adviezen, er werd meegedacht en meerdere alternatieven passeerden de revue. Al met al een hele prettige ervaring met als resultaat een keuken waar we heel content mee zijn. Hierbij is de installatie ook uitstekend verlopen, nette bedrijven die dat komen doen. Qua aftersales ook niets dan lof. Bij het vervangen van een klein onderdeel is dit snel opgepakt en opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Nathan op zaterdag 21 jan 2023 23
Fijne ervaring bij het kopen van de keuken, top service en goede levering. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Hulde”
Door Ben en Lucy op maandag 9 jan 2023 23
Vanaf het moment dat wij de zaak van total home binnenstapten hadden wij een goed gevoel. We werden vriendelijk te woord gestaan en er werd meteen een afspraak met Ronald Schuurman voor ons gemaakt. Wij wilden een nieuwe keuken, maar de oude moest ook afgebroken worden en er moest het nodige meerwerk gedaan worden. We zijn in dit hele proces meegenomen, er werd duidelijk uitgelegd, er werden meerdere opties gegeven en zij konden alles voor ons regelen. Bij het tweede gesprek werd er een klap op gegeven en werden de spullen besteld. Uiteindelijk hebben we perfecte vakmensen (montagebedrijf Groeneveld) hier gehad die alles, maar dan ook alles voor ons in orde hebben gemaakt. Ook over de latere levering van een paar delen (de corona nasleep) werd steeds goed gecommuniceerd. Hulde voor dit keukenbedrijf. We zouden het iedereen kunnen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Aanschaf nieuwe keuken”
Door K Heij op zondag 8 jan 2023 23
Na twee bijeenkomsten kwamen we uit bij de keuken naar onze wensen. Er was weinig onderhandelingsruimte over de prijs. Het bedrag voor de plaatsing is behoorlijk hoog, als je kijkt naar wat de monteur er aan verdient. Nalevering van twee apparaten duurde erg lang. Nette ontvangst. Verder alles volgens de regels. Er was in eerste instantie geen navraag gedaan over hoe de keuken bevalt. Naar aanleiding van onze ervaring heeft Total Home concept contact met ons opgenomen. In goed overleg is alles tot tevredenheid doorgesproken. Dat verdient een dik compliment aan het adres van Total Home Concept.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Justin op vrijdag 6 jan 2023 23
Goed geholpen door Ronald. Mooie keuken laten ontwerpen en Ronald kwam met mooie en goede ideeën. Alles is mogelijk om je keuken te ontwerpen. Je krijgt een 3D impressie toegestuurd en foto's, na het maken van een ontwerp. Na 2 dagen werk stond onze mooie grote keuken op zijn plaatst. Bedankt en tot de volgende!
FOTO VAN JUSTIN
Reactie of foto toevoegen
“Supertevreden met het eindresultaat”
Door Theo hegeman op maandag 19 dec 2022 22
Op zoek naar een badkamer. Wij troffen Madelon en wat kon zij de technische details goed uitleggen. Te meer omdat manlief zelf uit de techniek komt. Zij heeft zijn kritische vragen goed kunnen beantwoorden en bleef daarbij zichzelf. Zo top te zien en te horen dat een jonge vrouw de techniek zo goed beheerst! 'Onze' badkamermannen Sam en Sander hebben vervolgens de badkamer aangepakt. Snel en efficiënt hebben zij gewerkt. Een superteam; ze verstaan elkaar goed bij een fijne sfeer. En ook hierbij; manlief heeft voor het eerst een grote klus uit handen gegeven (spannend voor hem). Deze mannen hebben gouden handjes en beiden zijn wij supertevreden met het eindresultaat, zowel ethisch (dank aan Madelon en de belijning die de badkamermannen hebben toegepast) als alle technische materialen.
FOTO VAN THEO HEGEMAN
+ Toon extra foto van Theo hegeman
+ Toon extra foto van Theo hegeman
Reactie of foto toevoegen
“Een super ervaring”
Door Frank en Ingrid Heeren op zondag 11 dec 2022 22
Bij toeval gaan kijken bij Total Home Concept voor een nieuwe keuken. Bij ons eerste bezoek enthousiast geraakt over mogelijkheden en afspraak gemaakt voor een adviesgesprek. Wederom vriendelijk en gastvrij ontvangen. Adviseur Ronald Holwerda heeft ons uitgebreid naar onze wensen gevraagd, advies gegeven, mogelijkheden laten zien zonder tijdsdruk. Uiteindelijk offerte laten maken. Prijs/kwaliteit was voor ons prima. Na nog enkele aanpassingen definitief order geplaatst. Op ons verzoek pas na 5 maanden geleverd. Alle afspraken mbt levering en plaatsing keurig nagekomen. Goede en vriendelijke contacten ook met de back-office. We hebben het voorwerk (water/elektra ed) door derden laten doen op basis van nauwkeurige tekeningen van Ronald. De installatie door firma van Ark was zeer deskundig. Zelfs tijdelijk deel van aanrechtblad werd netjes afgewerkt. Na 8 weken is definitief blad geplaatst, beschadigde kast en lekkende kraan vervangen. Zonder gezeur en moeilijk doen. Een verademing in vergelijking met de vorige keuken. Kortom: een super ervaring! Van harte aanbevolen. En na installatie gewoon gebeld door Ronald of alles naar wens is. Zeker weten!
FOTO VAN FRANK EN INGRID HEEREN
Reactie of foto toevoegen
“Een super mooie keuken”
Door Jaike op zaterdag 10 dec 2022 22
Top ervaring! Super vriendelijke mensen, denken heel goed met je mee en zijn zeer kundig in hun vak. Zowel tijdens het ontwerpen van de keuken, als de monteurs tijdens de montage van de keuken. Super precies, netjes en erg goede kwaliteit keuken. Erg goede ervaring en heel erg blij met mijn super mooie keuken!
REACTIE VAN JAIKE
Hierbij nog even een foto van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Ruchenka op vrijdag 2 dec 2022 22
Ik heb een keuken besteld bij total home concept. Ik ben hier vriendelijk geholpen door Ben. Er werd geluisterd naar je wensen, er werd tijd voor je genomen. Er werden adviezen gegeven, soms had ik wensen en dan zeiden ze nee dat kun je beter zo doen of denk hier eens aan. Keuken werd ook snel geleverd, binnen 12 weken. Ik kon ook andere mensen de keuken laten plaatsen. Wat ik ook heb laten doen door andere. De enige min puntjes zijn dat ik dacht dat mijn hoekkast waar de pannen in komen te staan, de lades er verder uitgetrokken konden worden. Ze komen er maar een klein stukje uit en ik had begrepen dat je ze er helemaal uit kon trekken. En 1 kastje zou ik liever een lade kastje gehad hebben ipv een deur met planken. Maar verder erg tevreden met mijn keuken.
FOTO VAN RUCHENKA
Reactie of foto toevoegen
“Een absolute aanrader”
Door Henriette op dinsdag 29 nov 2022 22
Ontzettend blij met de service en vakmanschap van dit bedrijf! We hebben onze beneden verdieping gedeeltelijk opnieuw laten stuken, en er is een nieuwe vloer en keuken geplaatst. Total home was de tussenpersoon tussen de klussers en ons, wat wij als heel prettig hebben ervaren. We zijn bovendien netjes in de planning gebleven. Absoluut aanrader!
FOTO VAN HENRIETTE
Reactie of foto toevoegen
“Alles goed geregeld”
Door Dorien en Tom Lebrechthausen op donderdag 17 nov 2022 22
Eind 2021 besloten wij een nieuwe keuken te kopen. Toen wij onze woning ruim dertig jaar geleden kochten zat de keuken er al zo'n 15 jaar in. Wij hebben ons begin 2022 georienteerd en kwamen via aanbeveling uit bij Total Home Concept. Wij werden geholpen door Rik van Dijk. Het was een verademing. Hij is deskundig, denkt mee, service gericht zonder goedkope verkooppraatjes. Bij Total Home Concept is het mogelijk je volledig te laten ontzorgen. Total Home Concept heeft begeleid en heeft alles geregeld. Wij werden tijdig geinformeerd en hadden zelf geen zorgen voor. De mensen die de oude keuken demonteerden en de nieuwe keuken monteerden werken super netjes en zorgvuldig. Ik kan Total Home Concept echt iedereen aanbevelen!
FOTO VAN TOM LEBRECHTHAUSEN
Reactie of foto toevoegen
“Service en nazorg goed geregeld”
Door Dirk de Vries op maandag 17 okt 2022 22
Super zo als de mensen van Totalhome met zijn klanten omgaat. Je voelt je eerder gast dan klant als je wordt geholpen. Zeker ook voor de mensen van over de dijk. Het is de moeite waard om het ritje te maken. Wij hebben onze keuken gekocht omdat wij het gevoel hebben dat wij eerlijk en serieus benaderd zijn, er werd ruim de tijd voor ons genomen en naar onze wensen geluisterd. De keuken is prima geïnstalleerd, bedankt Ruud. Ook de service en na zorg, prima voor elkaar, goed geregeld en dank aan Rik.
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met onze nieuwe badkamer”
Door Manuela Ebbers op maandag 10 okt 2022 22
Wij hebben een badkamer gekocht bij Totale Home Concept, we zijn prima geadviseerd. In onze vakantie is de badkamer geplaatst, dit is volgens planning verlopen. Wij zijn super blij, met onze nieuwe badkamer. Deze is precies volgens de 3D tekening die Totale Home Concept voor ons heeft gemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Johan en Aine van Houten op zondag 25 sep 2022 22
Al in februari kwamen we in contact met Total Home Concept en met de verkoper/adivseur Rik van Dijk. We hadden al een idee van wat het ongeveer zou moeten worden. Dit idee steeds met Rik verder besproken en aangepast. Hierbij gaf Rik blijk van inlevingsvermogen vertaald in ideeën , suggesties en mogelijkheden. Ondanks alles was al onze apparatuur toch binnen gekomen en is onze keuken is onlangs geïnstalleerd. Dit gebeurde door 2 echte vakmensen (met jaren ervaring), die op uiterst vakkundige wijze de keuken hebben geplaatst. Een kleine storing werd snel opgepakt en verholpen. Kortom dhr Rik v Dijk en total home concept zijn echte aanraders als u op zoek bent naar een nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met onze nieuwe keuken”
Door H. Nieuwenhuis op woensdag 7 sep 2022 22
Erg blij zijn wij met onze nieuwe keuken. Op basis van de positieve recensies op deze site hebben wij een afspraak gemaakt bij Total Home Concept in Lelystad. Tijdens het eerste bezoek (fijn ontvangst) was het voor ons meteen duidelijk dat wij onze nieuwe keuken hier zouden kopen. Een zaak waar geen gladde verkopers rond lopen die worden gedreven door targets. Er was alle tijd om de keuken zo samen te stellen zoals wij wilden. Wij zijn als klant kritisch en weten goed wat wij willen en wat we niet willen. En dat wordt gerespecteerd. We houden van strak en symmetrisch, duidelijke voorwaarden en heldere afspraken. Wij zijn prima geholpen en voorzien van goede adviezen bij de keuzes die we hebben gemaakt. Na een goed en volledig ontwerp is er een prijs tot stand gekomen die zeer acceptabel was. Er is hier gelukkig geen sprake van slimme onderhandelingsstrategieën waarbij je snel keuzes moet maken. Er is tijd om na te denken en aanpassingen te doen op het ontwerp. Betaling vindt plaats kort voor aflevering van de keuken. Plaatsing van de keuken duurde iets langer dan gepland omdat de apparatuur waarvoor we kozen (Siemens) niet snel geleverd kon worden. We zijn hierover continu op de hoogte gehouden en er is ook onderzocht of een alternatief (apparatuur dat sneller geleverd kon worden) mogelijk was. Op de dag van installatie kwamen twee monteurs die goed werk afleverden. Beide waren communicatief, kundig en prettig in omgang. Alles is netjes gemonteerd en alle verpakkingsafval weer meegenomen zodat er geen rommel achter bleef. Wij zijn erg blij met deze keuze!
FOTO VAN HARRY NIEUWENHUIS
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer met vloer en wandtegels”
Door Corrie de Graaf op maandag 5 sep 2022 22
Wij hebben een badkamer met vloer en wandtegels gekocht bij Total Home Concept. We werden heel goed geïnformeerd en er werd ruim de tijd voor ons gesprek genomen.
We zijn bijzonder tevreden over onze aankoop.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de keuken en de installatie”
Door D. de Vries op woensdag 31 aug 2022 22
Wij zijn tevreden met de keuken en met de installatie. De heren hebben netjes gewerkt, geen beschadigingen gemaakt. Melding gemaakt toen ze klaar waren, de zaak netjes en schoon achtergelaten. Onze hartelijke dank.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Bianca petersen op maandag 25 jul 2022 22
Vanaf het moment dat je binnen komt word je vriendelijk onthaald met koffie en wat lekkers. Daarna heerlijk rond kijken bij alle mooie keukens eenmaal een keuze gemaakt zijn wij gaan zitten met Rick die ons super goed geholpen heeft en we bij gesprek 1 de keuken al helemaal rond hadden. De week voor levering was er een kleine tegenvaller kwa onze kookplaat maar dit is echt super opgelost zodat me keuken toch compleet geleverd werd. De monteurs die hem kwamen installeren ook super vriendelijk en netjes wij zijn erg blij met onze mooie keuken hier gaan we een hoop plezier van hebben.
FOTO VAN BIANCA PETERSEN
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Onderwater op woensdag 22 jun 2022 22
Een geweldige zaak om je te laten adviseren en kopen van de keuken- vloer- wandafwerking en badkamer. Ronald gaf altijd een super goed advies en verzorgde met heel veel enthousiast al onze wensen. Ook na oplevering bleef hij betrokken of alles volgens wens verloopt. Total Home Concept is een bedrijf waar je absoluut goed zaken mee kunt doen. Top.
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Olthuis op dinsdag 14 jun 2022 22
Vanaf begin tot plaatsing van de keuken uitermate goed geholpen. Fijn personeel, goede prijs kwaliteit verhouding. Keuken bedrijf is echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Zitah de Groot op dinsdag 17 mei 2022 22
Ik heb een volledige keuken gekocht bij Total Home Concept. Bij het uitzoeken zijn wij op een hele prettige wijze geholpen. Bij het afnemen konden wij er voor kiezen om hem onder voorbehoud van financiering te kopen, wat voor een hoop rust zorgde. Ook was een aanbetaling niet nodig, wat ook heel erg fijn was. Bij het afleveren is er netjes met alle spullen omgegaan en het in elkaar zetten zelf ging ook heel erg vlot. Alles is naar behoren afgeleverd, en het is een prachtige keuken!
FOTO VAN ZITAH DE GROOT
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch begeleid”
Door Coen en Caroline op vrijdag 4 mrt 2022 22
Wat een geweldig warm en huiselijk onthaal in de showroom! We zijn fantastisch begeleid door Rick van Dijk. Hij had ontzettend goede ideeën en heeft op professionele wijze een super keuken voor ons ontworpen. De communicatie tussen Planning en Administratie is ook uitstekend te noemen. Het resultaat is meer dan super. De installateurs, die ons vertelden dat zij meubelmakers zijn geweest, hebben vakwerk afgeleverd. Echte vaklieden die niet genoegen nemen met goed maar genoegen nemen met perfectie! We zijn meer dan gelukkig met onze nieuwe keuken. Het is echt boven onze verwachting uitgekomen. Een echte aanrader! We voelen ons totally @home.
FOTO VAN COEN EN CAROLINE
Reactie of foto toevoegen
“Alles klopte”
Door Trienke Lootsma op zondag 20 feb 2022 22
Total Home Concept was ons aanbevolen door vrienden. En terecht. We zijn heel goed geholpen met het samenstellen van de keuken. Onze wensen, de mogelijkheden, nieuwe inzichten. Geen moeite teveel om materialen, kleuren, opstellingen etc te laten zien. Maar ook prettig en actief meedenken in wat wij zochten en soms met verrassend prettige alternatieven komen. De keuken is zelfs nog mooier en completer dan ik had kunnen hopen (we hebben geen grote keuken oppervlakte helaas). Ook het opmeten en installeren verliep allemaal vlot. Prettige mensen, nette afwerking. Alles klopte! Communicatie van begin tot het eind makkelijk. Kortom, heel erg tevreden en zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de keuken”
Door Van Beeren op woensdag 5 jan 2022 22
Hartelijke ontvangst, geen opdringerige verkopers. Goed advies. Heel blij met eindresultaat. Kwalitatief mooie en goede keuken.
FOTO VAN VAN BEEREN
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtig resultaat”
Door G. Winters op woensdag 5 jan 2022 22
Total Home Concept heeft onze nieuwe keuken gerealiseerd. Van begin tot eind zijn wij goed en vriendelijk geholpen. Ook werden wij netjes op de hoogte gehouden van elke relevante stap. Het resultaat is prachtig!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Marlies Groot Nibbelink op donderdag 23 dec 2021 21
Sinds een paar weken zijn we in het bezit van een prachtige keuken van Total Home. We zijn er superblij mee. Vanaf het eerste oriënterende gesprek tot en met het installeren, alles klopte. We werden (en worden) goed op de hoogte gehouden en kregen de adviezen die we nodig hadden door professionele mensen met hart voor hun werk. Een echte aanrader, gaat dat zien!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door M. Hamer op zaterdag 11 dec 2021 21
Ik was al lang op zoek naar een badkamer en vond bij TotalHomeConcept precies wat ik zocht. Ik ben bij het uitzoeken erg goed geholpen en daarbij mooi binnen mijn budget gebleven. TotalHomeConcept zorgde overal voor dus ik hoefde niet zelf op zoek naar een aannemer. Alle afspraken zijn mooi nagekomen en ik hoefde zelf nergens achteraan. Mijn badkamer kon zelfs eerder worden geplaatst dan aanvankelijk gepland, en het is prachtig geworden. Ik ben super tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Vloer, wandafwerking en keuken”
Door Willem Offermans op woensdag 8 dec 2021 21
Ik heb door Total Home Concept mijn vloer/wandafwerking en keuken laten plaatsen in mijn nieuwbouwwoning en is naar volle tevredenheid verlopen. Alles was zeer goed ingepland. 1e week na sleuteloverdracht keramische tegelvloer gelegd op de b.g.g.. 2e week renovlies behangen en gesaust, 3e week pvc vloer boven gelegd en 4e week de keuken geplaatst. Alles verliep vlekkeloos. In het bijzonder ook de communicatie met Rene Brand van de planning. De keuken ziet er mooi strak uit en is precies wat we voor ogen hadden. Ook hulde aan Rik van Dijk die meedacht met de kleine details om alles naar wens te krijgen . Nu alles klaar is zijn we zeer tevreden en hebben gelukkig geen issues gehad m.b.t. naleveringen enz.. Ik adviseer mensen om toch eens te gaan kijken bij Total Home concept in Lelystad want hebben een mooie showroom en veel keuzes. Ik ben in ieder geval een zeer tevreden klant.
FOTO VAN WILLEM OFFERMANS
REACTIE VAN WILLEM OFFERMANS
Chapeau voor Total Home concept
+ Toon extra foto van Willem Offermans
+ Toon extra foto van Willem Offermans
+ Toon extra foto van Willem Offermans
+ Toon extra foto van Willem Offermans
+ Toon extra foto van Willem Offermans
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door de Visser op dinsdag 23 nov 2021 21
Dit was onze eerste keuken verbouwing en wat zijn we goed geholpen heel veel gesprekken gehad maar echt aan alles is gedacht ruime keus aan spullen en materialen en ook heel snel en netjes geleverd mochten we ooit een nieuwe keuken of badkamer nodig hebben komen we zeker terug uitstekende service!
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met onze nieuwe keuken”
Door Van Rijn op woensdag 3 nov 2021 21
Fijne gesprekken met verkoper. Deze kwam met goede adviezen. De levering en de montage verliep volgende afspraak. De prijs kwaliteit verhouding is prima! Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Service met aandacht”
Door Karin Tamboer op vrijdag 29 okt 2021 21
Bij Total Home Concept kom je binnen als in een warm bad. Aan alles voel je dat zij service en kwaliteit willen bieden. Wellicht niet de goedkoopste keukenadviseur, maar wel de beste. Met alle aandacht en enorm veel tijd zijn wij geholpen voor onze keuken. Marjolein was onze adviseur en we kunnen haar van harte aanbevelen. We waren zo tevreden dat we ook onze bijkeuken hier hebben besteld en ook deze is supermooi geworden. Marjolein heeft echt moeite gedaan om onze wensen te vertalen en dat is echt goed gelukt. Eventuele problemen bij of na installatie, zoals schade of een missend onderdeel worden automatisch opgepakt door de service dienst, aangezien de monteur/installateur dit direct na oplevering doorgeeft.
Wil je goed, professioneel en met aandacht geholpen worden, dan moet je bij Total Home Concept zijn. De kwaliteit van de keuken is trouwens top! De kasten zijn zeer degelijk en hebben een hele mooie afwerking.
Reactie of foto toevoegen
“Aanschaf van een U keuken”
Door Ferry & Laura op dinsdag 26 okt 2021 21
Een grote shoot out naar total home concept! :) We hebben een U keuken besteld van zeer goede kwaliteit. Stevig materiaal en goed apparatuur. De prijs zal ik niet noemen maar het viel erg mee! Vanaf de realisatie fase tot aan de uitvoer fase zijn we goed op de hoogte gehouden en begeleid. We waren super geholpen door Ronald.
Reactie of foto toevoegen
“Aanschaf keuken en vloer”
Door Anneke de Boer op dinsdag 26 okt 2021 21
We hebben een hele goede ervaring met de aanschaf van onze keuken en vloer bij Total Home Concept. Ze hebben ons goed geadviseerd en vriendelijk geholpen. Er was een goede service en alles was goed gepland zodat we op tijd in een compleet huis konden gaan wonen. Kortom helemaal top!
Reactie of foto toevoegen
“Alles klopte precies”
Door C.A. Crebas op woensdag 20 okt 2021 21
Geweldig ontvangen, rustig overleggen en uitzoeken. Prachtige keuken en met passie geïnstalleerd. Alle afspraken klopten precies en in een keer complete keuken.Wij zijn super tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe douche met sunshower”
Door Martine de vries op dinsdag 19 okt 2021 21
Sinds vorige week een nieuwe douche met sunshower via Total Home! Nou oprecht is mijn leven een stukje mooier. Altijd last van mijn nek en rug, maar na 4 keer douchen voelt mijn lichaam zo lekker! Ik dan dit iedereen aanraden! Total Home bedankt!!
FOTO VAN MARTINE DE VRIES
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door W. Niemans op dinsdag 5 okt 2021 21
Volledig ontzorgd en persoonlijke aanpak!
Reactie of foto toevoegen
“Buitengewoon positieve ervaring”
Door mr R.P. Kranenborg op vrijdag 1 okt 2021 21
De ervaringen zijn buitengewoon positief. De consultant was deskundig, prettig in de omgang en informatief. Liet veel verschillende opties de revue passeren. Uiteindelijk is het oorspronkelijk keukenplan sterk gewijzigd, hetgeen o.m. de uitstraling sterk ten goede is gekomen. Keuken is inmiddels geleverd. Prachtige afwerking, ook qua materiaal, met diverse opties. Veel opbergruimte. Fijn is dat er veel tijd en aandacht is besteed aan een relatief grote investering.
Reactie of foto toevoegen
“Schitterende keuken”
Door Wouter op zondag 26 sep 2021 21
Heel vriendelijk ontvangen in de winkel, in alle rust de keuken naar onze eigen wensen kunnen aanpassen met de nodige tips van Ulfert-jan. Uiteindelijk is de keuken op de afgesproken datum gemonteerd en ziet er werkelijk schitterend uit, precies wat wij in gedachten hadden en op tekening was gezet bij het ontwerp klasse!!
Wouter en Stacy
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Leonie op zondag 19 sep 2021 21
Afgelopen week zijn nieuwe keukenkasten door Total Home Concept geleverd en gemonteerd en we zijn super blij met het resultaat! Goede service en perfect opgeleverd. Kortom, een aanrader!
FOTO VAN LEONIE
Reactie of foto toevoegen
“Flexibel en klantgericht”
Door Philippe op dinsdag 14 sep 2021 21
Tijdens corona lockdown langs geweest voor een nieuwe vloer en nieuwe keuken. Maken van een afspraak met tijdsslot ging heel soepel. Onze adviseur was Marjolein. Super aardige vrouw, veel kennis van zaken en denkt super goed mee. Uitgebreid de tijd voor ons genomen, meerdere opties besproken, veel goede tips voor de inrichting en het gebruik. Het montageteam niet horen vloeken tijdens de installatie dat tekeningen niet klopten (wat vrij uniek is), dus dat laat wel een stukje kwaliteit zien. Ook nog een hele goede ervaring met René die ons meer ondersteunt heeft bij de vloer. Een bak kennis daarover en ook altijd bereikbaar en komt tussendoor gewoon even langs als dat handig is. Super flexibel en klantgericht ook.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke pluim”
Door Monique op dinsdag 13 jul 2021 21
Een keuken voor de bijkeuken gekocht. Relatief eenvoudige keuken maar aandacht en service waren er bepaald niet minder om. Een bedrijf met passie voor hun vak, fijn om zaken mee te doen! Eveneens dikke pluim voor de montage! Kortom: AANRADER!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Paulien Kloet op woensdag 30 jun 2021 21
Zeer tevreden over het resultaat! Een prachtige keuken en vloer laten leggen in ons nieuwbouwappartement door Total Home Concept. Bedankt voor de goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe vloer en keuken”
Door Vivianne Lambriex op donderdag 24 jun 2021 21
Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf. Wij hebben een nieuw vloer en keuken gekocht. Wij zijn goed en professioneel geholpen en alles ging volgens planning. Ook is alles erg mooi en strak geïnstalleerd. Al met al zijn wij erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door Familie Oosterom op dinsdag 25 mei 2021 21
Het leggen van een nieuwe PVC-vloer op de hele begane grond inclusief hoge plinten, het plaatsen van een nieuwe keuken en stuken van de keukenmuren wilden wij graag in één hand hebben voor een strakke doorlooptijd. En natuurlijk een goed eindresultaat.
We hebben gekozen voor THC en dat was een prima keuze. Het was prettig schakelen voor keuze vloer en keuken(ontwerp), ook de afstemming daarna qua planning verliep netjes en zorgvuldig. De uitvoering verliep goed, restpuntjes werden netjes opgepakt en afgewerkt. Ook de tip voor het laten verwijderen van de oude plavuizen pakte goed uit. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat!
FOTO VAN FAMILIE OOSTEROM
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend werk”
Door Jeroen Rook op vrijdag 30 apr 2021 21
Na een scherpe onderhandeling, (want het is geen broodje kaas) , zijn we tot overeenstemming gekomen met Total Home Concept voor onze algehele verbouwing. Een nieuwe keuken, een nieuwe badkamer, een nieuw toilet, een nieuwe vloer. Het was me nogal wat. Vooraf zaten we te piekeren wat voor tegenslagen we konden verwachten. Ik kan echter niet anders zeggen: ze hebben prima werk geleverd. Koelkast was wat later en ook de vensterbank in de keuken, maar dat had met de leveringstijden tijdens Coronatijd te maken. Total Home Concept heeft de planning gemaakt voor de aan hen gelieerde onderaannemers, en die planning klopte allemaal prima. We zijn dus zeer tevreden. Wel viel het ons op dat er veel diverse types mensen aan ons project werkten, van rasechte Urkers tot Oosterlingen tot aan type Amsterdammer. Alhoewel er niet met iedere vakman een klik ontstond, kan ik niet anders zeggen dat er gewoon uitstekend werk is geleverd, en daar gaat het uiteindelijk om. Dus: aanrader!
FOTO VAN JEROEN ROOK
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Paul & Christel op maandag 19 apr 2021 21
Wij hebben eind 2020 0nze keuken gekocht bij @Home. Het kundige advies en de gastvrijheid hebben wij als fijn ervaren. Marjolein was onze keuken adviseuse. Zij nam ons aan de hand, door het hele gebouw, om alle mogelijkheden te laten zien. Deurtjes en kastjes openmaken en dichtdoen. Zij heeft ons ontzettend goed begeleid bij het ontwerp. Professioneel, gastvrij en bovenal kundig. De keuken is ook van hoogwaardige kwaliteit, dat merk je aan hoe deuren, kastjes en lades open en dichtgaan. Perfect. De logistiek liet wel wat te wensen over: Kapot werkblad, maten van de gootsteen bleken niet te kloppen, zogenaamde schoen die niet meer leverbaar is maar wel op de definitieve koopovereenkomst staat. Die zaken zijn jammer, ook omdat je vooraf 100% betaald. Maar de manier waarop al deze zaken zijn aangenomen, opgelost en afgehandeld zijn wij erg tevreden mee. Wij hebben daar geen strijd voor hoeven leveren en alles werd vernieuwd. Service was goed en dat is belangrijk. Overal kunnen dingen misgaan, belangrijk is dan hoe het opgelost wordt. Wij zouden @Home daarom ook zeker weten aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Naren Sahai op vrijdag 9 apr 2021 21
Wij zijn op gesprek geweest zonder enig idee te hebben voor onze nieuwe keuken. Het eerste gesprek verliep wat stroefjes omdat er gevraagd werd naar een budget. A.d.h.v. het budget vond het keukenontwerp plaats. Uiteindelijk is dit uitgebreid en werd de keuken weliswaar 2x duurder, maar wel volgens onze wensen. Wij hebben THC alles laten verzorgen. Het afbreken van de oude keuken, het verleggen van electra/leidingen. En het laten plaatsen van de keuken natuurlijk. Na het plaatsen waren enkele punten waar we wat opmerkingen over hadden. Zonder enige aarzeling, en vooral door mee te denken met ons, is alles opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal super”
Door Ron en Ria Bontekoning op zondag 28 mrt 2021 21
Op een zaterdag afspraak met Rik gemaakt en onze nieuwe keuken uitgezocht. Budget kenbaar gemaakt en onze wensen. Greeploze witte keuken van 3700 met 2 grote bovenkasten met klepdeur en hier tegenover 3 hoge kasten met apparatuur. Na de sessie van 2 1/2 uur was de keuken een feit. Al onze wensen aangevuld met tips van Rik en dan ook nog binnen ons budget. Bij het 2e gesprek en het wijzigen van de uitvoering van het keukenblad de offerte ondertekend. Afspraak gemaakt wat verder in het jaar ivm onze vakantie. Mannen kwamen op de afgesproken vrijdag om 08.00 uur en en waren 14.15 helemaal gereed. Achterwand bekleding doen wij in eigen beheer. Wat zijn wij blij met onze keuken. Helemaal super. Niet alleen de keuken maar ook de begeleiding in de showroom en het installeren van de keuken. Petje af. Rik bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Akke Buenk op dinsdag 23 mrt 2021 21
Wij zijn heel tevreden over onze nieuwe keuken, goed advies en mooie kwaliteit. Goed werkbaar, Siemens apparatuur ook fijn om mee te werken, alleen was een lichtje op de zwarte rand van afzuiger wel fijn geweest, moeilijk te zien. Ook de plaatsing door de firma Groeneveld was prima, netjes gewerkt en meegedacht met paar kleine veranderingen. Kleine beschadiging is ook prima opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Super goede ervaring”
Door Gerie de Jong op zondag 14 mrt 2021 21
Super goede ervaring met dit bedrijf. Er werd goed met ons mee gedacht en zijn geadviseerd door Hannie Poel. Zij voelde ons heel goed aan. Ik wilde een aanpassing doen op onze bestaande keuken, gekocht destijds bij Harry de Vries. Dit was geen enkel probleem en is goed gelukt. Zelfs de monteurs dachten met ons mee. Ik zou Total Home Concept zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Echte vakmensen”
Door Ruud en Monique V op zaterdag 13 mrt 2021 21
Wij zijn door Total Home Concept prima geholpen bij de aanschaf van de keuken. Ronald was ons aanspreekpunt. Zeer aardig behulpzaam persoon. Ze nemen alle tijd voor je en ze zetten je niet onder druk als ze met een prijs komen, die gebeurt namelijk wel bij andere keukenzaken waar wij langs zijn geweest. Het installatiebedrijf wat ze bij ons hadden ingeschakeld werkt zeer snel en nauwkeurig. Ze hebben niet alleen de keuken geplaatst maar ook de oude keuken weggehaald en het elektrawerk uitgevoerd. Tevens hebben ze het schilderwerk geregeld wat moest gebeuren. Echte vakmensen. 1 kastje was beschadigd bij aankomst maar is vervangen. Wij raden THC aan om een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Familie Van den Bedum - de Haas op vrijdag 12 mrt 2021 21
Toen wij bij Total Home Concept de badkamer uitzochten ten behoeve van ons nieuwbouwhuis, werden we beiden op slag verliefd op deze keuken. Hannie Poel nam ruim de tijd voor ons om vervolgens een prachtige keuken samen te stellen.
Ook het afroepgesprek (ca. 1,5 jaar later) met Marcel Zwart was prettig. Al onze eerder gekozen apparatuur kreeg o.m. een upgrade. De uiteindelijke plaatsing van de keuken in december 2020 verliep professioneel en snel. Toen wij achteraf toch een kleine beschadiging aan de rand van de kookplaat ontdekten, werd dit vakkundig opgelost.
Total Home Concept is wat ons betreft dus echt een aanrader.
FOTO VAN FAMILIE VAN DEN BEDUM - DE HAAS
+ Toon extra foto van Familie Van den Bedum - de Haas
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige zwarte keuken”
Door Maureen Veurman op dinsdag 9 mrt 2021 21
Bij een totale renovatie van mijn huis hoort ook een nieuwe keuken. Wat zag ik ertegenop om een keuze te maken, want er is zoveel. Via een netwerkcontact kwam ik terecht bij Total Home Concept. Vriendelijke, servicegerichte mensen met een goede kijk op de zaak. Het idee wat ik in mijn hoofd had is het niet geworden, dat lag niet aan hen, maar aan mij. Goed advies ontvangen, waardoor het uiteindelijk een prachtige zwarte keuken is geworden met prachtige apparatuur. Alles staat en alles werkt, genot om in mijn keuken te verblijven.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Janneke van Gelderen op maandag 25 jan 2021 21
Het fijne van Total Home concept is dat je alles in één keer kunt uitzoeken en je maar een aanspreekpunt hebt. Ik heb de wandafwerking, een keuken en de vloer van mijn nieuwe appartement gekocht bij Total home concept. Er was een heel ruime keus en na de aankoop bleef de communicatie goed. Ook de levering en plaatsing van de keuken en vloer en de wandafwerking verliep prima. Een kleine kink in het leveringsschema werd keurig opgelost en alles werd door de beste vaklui gedaan. Ik ben zelf heel erg blij met mijn oranje keuken, hij is behoorlijk prachtig geworden.
FOTO VAN JANNEKE VAN GELDEREN
Reactie of foto toevoegen
“Klant is Koning”
Door Koos op woensdag 20 jan 2021 21
Ik kan heel kort zijn, top service!!!

Goed, dat is wel heel kort dus voor die gene die iets meer info willen zal ik mijn ervaring delen.

Wij hadden dus een nieuwe keuken nodig hadden inmiddels al een paar bedrijven bezocht voordat we bij Total Home Concept binnen stapte. Goh wat luxe zei ik tegen mijn vrouw, zouden we hier wel kunnen slagen met ons budget? We werden hartelijk ontvangen door Ulfert-Jan en hij heeft ons super geadviseerd. Uiteindelijk hebben wij alleen de keuken exclusief apparatuur en aanrechtblad gekocht en besloten de rest zelf aan te schaffen. Overigens werd ons heel voordelig via de door Total Home Concept een vaatwasser en een oven aangeboden die via de keuken fabrikant meegeleverd konden worden. Het enthousiasme waarmee we geholpen zijn door Ulfert-Jan gaf ons echt het gevoel dat het er bij Total Home Concept niet toe doet of je een groot of kleine beurs hebt, KLANT IS KONING! Ulfert-Jan, bedankt dat je ons geholpen hebt onze droomkeuken te realiseren. Wat wij vooral hebben gewaardeerd is jouw oprechte blijdschap die jij toonde naar ons. Koos en Safia uit Almere
Reactie of foto toevoegen
“Zelfgeplaatste keuken met goede begeleiding”
Door Roderick op vrijdag 15 jan 2021 21
Ik was eigenlijk van plan om zelf een keuken te maken, maar besefte al snel dat ik er simpelweg de tijd en expertise niet voor had. Total Home Concept heeft me vervolgens geholpen met het opmeten en plaatsen van de keuken. Vanwege het persoonlijke contact met René voelde het als vertrouwd en verliep het proces erg soepel. Uiteindelijk heb ik een keuken staan met bijzondere functionaliteiten waar ik erg blij mee ben. Het enige nadeel is wel dat ik bijna niet meer normaal eet, maar altijd alsof ik in een michelin restaurant zit! Bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Aaldert en Marja op maandag 11 jan 2021 21
In het najaar van 2020 is onze nieuwe keuken geplaatst door Total Home Concept uit Lelystad. En daar zijn we heel tevreden over. Alle medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. In het bijzonder Marjolein, zij heeft ons uitstekend geholpen bij alle keuzes omtrent de keuken. Daar zijn we erg dankbaar voor. Het plaatsen van de keuken is zeer vakkundig gedaan door de mannen van Flevo Keukenmontage. Total Home Concept is echt een aanrader!
FOTO VAN AALDERT EN MARJA
Reactie of foto toevoegen
“Juist advies”
Door Irene Schmidt op zaterdag 2 jan 2021 21
De aanschaf van de keuken bij THC was een prettige ervaring. Goed advies en fijne samenwerking met de adviseur. Wij kregen goeie tips om de keuken samen te stellen naar onze wensen. De plaatsing van de keuken ging erg snel en professioneel. Bij plaatsing bleek dat er enkele afwerklijsten niet aanwezig waren en daar is ter plekke werk van gemaakt en zodra het binnen is, worden deze geplaatst. Wij hebben de keuken nu 3 weken in gebruik en wij zijn er erg tevreden over. Door het juiste advies is dit een keuken die precies bij ons past.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwbouw keuken”
Door Cor Touw op dinsdag 29 dec 2020 20
Al begin 2020 een keuken uitgezocht. Met een mooie 3d tekening konden we iedereen laten zien hoe het er uit zou zien. Ons huis zou pas eind 2020 opgeleverd worden. Dus spannend toen alles uitgepakt werd en geïnstalleerd. Het was helemaal conform onze gedachten. We wilden de keuken eerder dan dat de leverancier in eerste instantie aangaf. Maar gelukkig kon de datum vervroegd worden. Met de elektrische aansluitingen waren er enkele problemen maar Total Home Concept nam de stress hierover bij mij direct weg en ze losten het prima op. Nog even wachten op en niet geleverde plank in een kast en dan is alles klaar.
FOTO VAN COR TOUW
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door L.E. Den Houting op donderdag 24 dec 2020 20
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht Vanaf het begin is alles perfect verlopen! Goed op elkaar afgestemd Nette deskundige vakmensen. Helemaal blij met onze prachtige keuken!

Aanvulling ontvangen 28 december 2020: de keuken is al geleverd en geplaatst begin december Wat ik al schreef : helemaal tevreden
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Total Home Concept
  Lelystad , Schoepenweg 35, 8243 PX Lelystad, tel 0320-211579
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Flevoland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.