Feedback
9,8

George van Dijke

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.georgevandijkemontage.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van George van Dijke
Bij George van Dijke en zoon kan men terecht voor de betere badkamer-installatie voor een redelijke prijs. En dat komt juist vanwege het feit dat alles in één hand is. Daar zorgen onze badkamermonteurs, loodgieters, elektriciens en tegelzetters voor. Voor ons is 100% niet goed genoeg. Wij zijn de ontzorgers, zie hieronder de reviews.

De badkamerlevering gaat met korting via onze groothandel.

Wij zijn C.B.W. erkend voor uw zekerheid.

Onze regio is ongeveer 25 km vanaf postcode 3286 LA in Klaaswaal. Dit is tot en met Vlaardingen, Rotterdam, Spijkenisse, Barendrecht, Dordrecht, Ridderkerk, enz. Verder komen wij helaas niet.

Een badkamermontage is te gecompliceerd om een offerte via de mail te geven. Daar is een vrijblijvend bezoek voor nodig om de technische problemen in te schatten en u een correcte prijs te geven.


Vanwege toenemende drukte vragen wij een allround badkamermonteur / tegelzetter, en tevens een hulpmonteur. Voor meer informatie, bel/mail ons!

Wij doen geen nieuwbouwprojecten.

Vanwege de vele aanvragen zijn wij de tweede helft van 2022 aan het plannen met onze werkzaamheden. Als u het geduld heeft, willen wij graag een offerte maken om volgend jaar bij u een mooie badkamer te realiseren als u voor ons kiest. Graag horen wij van u.
Meer informatie over George van Dijke
Offerte aanvraag: georgevandijkemontage.nl/contact
Onze werkwijze: georgevandijkemontage.nl/werkwijze
Over ons: georgevandijkemontage.nl/over-ons
Ervaringen
Er zijn 288 ervaringen over George van Dijke. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren257 ervaringen
4 sterren14 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 271 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service
“Fantastische Service”
Door Familie van de Wijngaart op donderdag 29 okt 2020 20
Wij genieten nog dagelijks van onze badkamer die op een uitstekende wijze werd gerenoveerd door het team van George van Dijke & Zoon. Een klein probleem, een scheurtje in een van de deurtjes van de spiegelkast, bracht ons recent weer bij Van Dijke. En direct werd dit euvel door hen vakkundig opgelost en tot onze verrassing geheel kosteloos. Dit bevestigt opnieuw dat wij destijds een juiste keuze hebben gemaakt om ons "project" door George van Dijke en Zoon te laten uitvoeren.

Eerdere ervaring van 20 november 2018: In februari dit jaar hebben wij contact gehad met George van Dijke & Zoon voor de renovatie van onze badkamer en toilet. Precies op de afgesproken datum, 2 oktober j.l., werd er gestart met het werk. De inrichting hebben wij, op advies van Rob van Dijke, bij Plieger besteld waar wij vakkundig werden geholpen door de heer Vermeer. Onze tegels hebben wij uitgezocht bij Tegelhandel Numansdorp en ook daar werden wij goed geadviseerd. De eerste ochtend werd alles netjes afgeplakt en daarna begon het demonteren van de badkamer en toilet. Wij hebben weinig last gehad van stof omdat er een afzuiger werd gebruikt en elke dag werd er aan het eind van de dag opgeruimd en gestofzuigd. Bij de sloop van de douchecel kwamen de mannen een gasbuis tegen die in de weg zat en er werd direct oplossingsgericht gedacht en gehandeld. Na een week van sloopwerk begon het opbouwen met als uiteindelijk resultaat, een prachtige badkamer en toilet. Zit er wel eens iets tegen? Ja, ook dat kan gebeuren, het blijft per slot van rekening mensenwerk. Er werd direct actie ondernomen, overlegd en gewerkt aan een zo snel mogelijke oplossing. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en genieten nog dagelijks van onze mooie badkamer/toilet. Wij danken daarom Rob van Dijke, Michel, Fred, Jaap, Joop, Rob, Cor en Rien voor hun inzet en vakmanschap en natuurlijk niet te vergeten, George voor de planning. Wilt u uw badkamer renoveren, neem dan gerust contact op met George van Dijk & Zoon.
FOTO VAN FAMILIE VAN DE WIJNGAART
Resultaat badkamer
+ Toon extra foto van Familie van de Wijngaart
REACTIE VAN GEORGE
Geachte familie Van Wijngaart, dank voor uw lovende woorden, bij ons is het vanzelfsprekend dat je goede service levert! Daar heeft de consument recht op, wij zeggen altijd behandel de mensen zoals je zelf behandeld wilt worden. Als er in de toekomst problemen zijn altijd een mail bericht je sturen, dan komt het goed! Groet George en Rob van Dijke en onze collega's niet te vergeten.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer zorgvuldig gegaan”
Door Hans Colijn op maandag 29 apr 2019 19
Onlangs door van Dijke een geheel vernieuwde badkamer en apart toilet laten installeren. Er wordt zeer zorgvuldig en schoon gewerkt. Alles was netjes met karton afgeplakt vanaf de voordeur van het appartementencomplex via de lift naar de voordeur van de woning en ook in de woning zelf. er werd meegedacht over de details en wat nog het allerbelangrijkst is dat er bij beschadigingen direct actie wordt ondernomen zonder enige discussie. Er kunnen zich altijd problemen voordoen, maar de manier waarop deze worden opgelost is veelzeggend over de service van het bedrijf. Er werd ook door het bedrijf zelf voorgesteld om een deel van de factuur pas te betalen nadat alles was opgelost. Wel jammer dat er bij Plieger iets minder is meegedacht zodat er op de tekening enkele dingen stonden die achteraf beter hadden gekund en dat Plieger met hun ervaring ons daar wel wat beter op had kunnen wijzen.
Reactie of foto toevoegen
“Begeleiding is erg goed”
Door Jaap en Marie de Ruiter op donderdag 27 apr 2017 17
Wat zijn wij blij dat we de verbouwing van onze relatief kleine badkamer door de Firma George van Dijke hebben laten doen. De begeleiding is erg goed van begin tot het einde, er wordt meegedacht van sanitair tot tegels enz En als ze éénmaal beginnen dan is alles perfect op elkaar afgestemd en in overleg wordt overal aan gedacht om het zo mooi mogelijk te maken .Ook dank aan Cobi van Plieger en Arjan van de tegel handel voor advies en dat hij de tegels zelfs naar boven bracht waar vindt je dat nog?, en dan de mannen van George Jaap de sloper Cor de tegelzetter en dan Rob de alles kenner wat een vakmensen wat hebben jullie vakwerk geleverd in een kleine ruimte was het een gepriegel maar er was altijd een oplossing en aan het eind van de dag was alles weer keurig opgeruimd.na dat het klaar was was er nog een klein probleempje ook dat werd snel opgelost .De Firma van Dijke een ware aanrader voor iedereen die een badkamer wil verbouwen heel hartelijk dank. Ook dank aan Koos van Douchcerent voor het plaatsen en ophalen van de mobiele douche cabine ook een aan rader.

Aanvulling ontvangen 5 mei 2017: wat een geweldig bedrijf is de Firma van Dijke 2 weken na onze verbouwing hadden we lekkage van ons nieuwe toilet in weekend dat gemeld zelfs op zaterdag nog antwoordt dat er volgende week iemand langs komt , en wat bleek een fabricage foutje in een afvoer slang de leverancier wilde dat zelf komen oplossen maar dan ging dat weken duren George greep in en Rob kwam het binnen 4 dagen oplossen geweldig wat een service bedankt gr jaap en Marie

Aanvulling ontvangen 5 juni 2019: Twee geleden heeft George van Dijke onze badkamer verbouwd waar wij nog steeds heel tevreden over zijn
Afgelopen week hadden wij een probleem met ons toilet nu 1 keer bellen en deze firma kwam in actie en opgelost wat is het fijn als op zo'n service krijgt geweldig
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelen”
Door M. vd Giessen op vrijdag 20 jan 2017 17
Eind juli 2016 sleutel gekregen van ons huis. Hier wilde wij direct de badkamer en toilet beneden vernieuwen. Dan ga je op zoek op internet, aangezien wij zelf in Klaaswaal wonen kwamen wij al snel terecht bij George van Dijke & Zn. Op Qasa de vele positieve reacties gelezen, en toen besloten George uit te nodigen voor opname. Tijdens het bezoek gaven ze aan om eens te kijken bij Plieger. De afspraak bij Plieger heeft George ook geregeld. Daarna kwam snel de offerte binnen voor de complete demontage en montage, en de te leveren nieuwe delen voor de badkamer en toilet. Opdracht gegeven voor alles. Tegels zelf gekocht bij Tegelhandel Numansdorp, ook daar fijn geholpen en hadden alle tijd! Jaap heeft bij ons de demontage en de montage gedaan, fijne en vakkundige man, netjes en alles op zijn tijd overleggen. Ook het verwijderen van een muur en het opnieuw plaatsen ervan (op andere plaats) is perfect gelopen. Daarna stucer en tegelzetter erin, ook de tegelmonteur zoals het hoort, werkt netjes en vakkundig. Al met al een serieuze klus, waarover wij zeer tevreden zijn. Na 2 weken douchen, probleem met 1 douchedeur, er werd direct actie ondernomen door zowel leverancier als v Dijke. Tot 2 maal toe, deur vervangen. Een probleem kan je altijd hebben, maar hoe los je het op. Hierover dus ook zeer tevreden. Kortom "ouderwetse" service en kwaliteit zoals het hoort! Ik kan George van Dijke, maar ook zeer zeker Jaap, Rob en de tegelzetter aanbevelen!

Reactie van George van Dijke en zoon van 30 januari 2017: Fam van der Giessen dank voor uw bericht. Wij krijgen weleens de opmerking gaat er bij jullie nooit iets verkeerd. Jawel, zie de reactie van u. Hoe los je het op, als klein bedrijf ben je meer betrokken bij de consument. Wij werken met bedrijven zoals Plieger en Tegelhandel Numansdorp om gezamenlijk een goed product neer te zetten. Wij zeggen altijd wij zijn de ontzorgers en dat bewijzen wij ook, zie de reviews.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne service”
Door L den Hartog op vrijdag 10 jun 2016 16
3,5 jaar geleden heeft de firma van Dijke bij ons een mooie en nette badkamer geplaatst. Helaas was nu onze draaiknop van de stop van het bad kapot gegaan. Hiervoor gebeld en gelijk werd er actie ondernomen. Na 2 dagen hadden we kosteloos een nieuwe stop ontvangen. Fijn dat het zo snel en zonder problemen was geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Wim Kastelein op maandag 13 sep 2021 21
Wij hebben in Augustus 2021 een badkamer laten plaatsen door George van Dijke & Zoon. Wij kende dit bedrijf al uit de jaren 80. In 1987 werd door George zelf onze eerste keuken geplaatst. Gewoon omdat dit een zeer betrouwbaar en erkend bedrijf is en ze zeer vakkundig zijn. Daarnaast is de service die ze bieden ook goed is. Ze denken met je mee en voor eventuele nazorg zijn ze altijd bereikbaar. Het concept alles onder 1 dak bevalt ons ook zeer goed. Badkamer is ook weer vakkundig opgebouwd en overleg waar dit nodig was. We zijn weer zeer tevreden.
FOTO VAN WIM KASTELEIN
+ Toon extra foto van Wim Kastelein
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door Hans en To op woensdag 25 aug 2021 21
De badkamer en het toilet van ons huis waren echt aan vervanging toe.
Maar hoe vervang je een schrootjeswand uit de jaren 60 maar behoud je toch enigszins die sfeer? Gelukkig wist de firma George en Rob van Dijke daar wel raad mee. Op hun advies konden we alles uitzoeken bij Plieger en tegelhandel Numansdorp. In vier en een halve week is alles verbouwd. De badkamer moest helemaal opnieuw opgebouwd worden met nieuwe muren en ook in het toilet moesten oude wanden vervangen worden. Maar door de deskundigheid en goede ideeën van Raymond met hulp van Rob en Jaap, is het helemaal in orde gekomen.
Toen alles klaar was, kwam George van Dijke kijken en zei: "Het lijkt wel een hotel". En zo voelt het ook! Het is net of we in ons eigen huis met vakantie zijn. We zijn enorm tevreden over onze nieuwe badkamer en het nieuwe toilet.
FOTO VAN HANS EN TO
Reactie of foto toevoegen
“Top Top Top”
Door Jos de Gelder op vrijdag 20 aug 2021 21
Wij hebben onze badkamer door Firma van Dijke laten plaatsen. Afgelopen week is de badkamer naar onze zeer tevreden opgeleverd. Opmerkelijk voor ons was de zeer positieve benadering van alle medewerkers en de klantvriendelijkheid. Daarnaast zijn alle medewerkers top vaklieden je kan geen beter bedrijf vinden die dat allemaal in zich heeft. Wij zullen dan ook een ieder die een nieuwe badkamer wenst George van Dijke aanraden. Wij zijn dan ook zeer tevreden.
FOTO VAN JOS DE GELDER
Reactie of foto toevoegen
“Keurig netjes gedaan”
Door John en Christa op zondag 8 aug 2021 21
De werkzaamheden werden ,volgens afspraak, op dinsdag gestart de loop routes en werkplek werd keurig afgeplakt. elke dag werd de werkplek en loop route schoon achtergelaten. Na Precies 3 weken was onze badkamer volgens afspraak klaar. De mensen van George van Dijke hebben keurig werk geleverd waarvoor onze complimenten en dank.
Reactie of foto toevoegen
“Dank je wel”
Door Rob Boender op donderdag 22 jul 2021 21
In de Hoeksche Waard is de naam George van Dijke een bekende naam. Toen wij besloten om onze badkamer te laten renoveren hebben wij, mede gezien de goede beoordelingen op Qasa, gekozen voor George en zijn team. Tijdens het eerste gesprek heeft George ons goed voorgelicht wat wel en zeker ook wat niet kon. Via George bij Tamara van Plieger terecht gekomen en die heeft een hele mooie badkamer voor ons ontworpen. Daarna bij Arjan van tegelhandel Numansdorp mooie wand- en vloertegels uitgezocht. George is nog een keer langs geweest om te kijken of het ontwerp uitvoerbaar was. Op maandag 21 juni heeft Koos van Doucherent een douche met boiler in onze garage geplaatst en kon de renovatie beginnen. Rob G en Cor hebben perfect werk verricht. Beide mannen werken heel rustig en heel secuur en ruimen aan het eind van de dag alle rommel op. Daarbij denken ze met je mee en passen zaken aan wanneer dat nodig is. Wij zijn ontzettend blij en tevreden met onze nieuwe badkamer en kunnen alleen maar zeggen dat George en zijn team ons ontzorgd hebben. Dank je wel!!
FOTO VAN ROB BOENDER
Reactie of foto toevoegen
“Dubbel en dwars waard”
Door Leo en Greta Gillebaard op woensdag 14 jul 2021 21
Na een jaar wachten, zijn wij sinds eind April de trotse eigenaars van een prachtige badkamer en toilet. Het was het wachten dubbel en dwars waard! Samen met Tamara, van de sanitair winkel Plieger en Arjen en Arie van de Tegelhandel Numansdorp, is het gelukt om iets moois op papier te krijgen. Rob nam de sloop van de oude badkamer en het uitzetten van de lijnen voor zijn rekening. Daarna kwam Raymond . Wat een vakman! Raymond ging voor het allerbeste resultaat en nam met minder geen genoegen. Raymond betrok ons overal bij en hielp ons ook bij het nemen van een beslissing, als wij twijfelden. Hij dacht met ons mee. Meerwerk was geen probleem en het terugdraaien van een afspraak maakte hem ook niet uit. "Als de klant blij is met het resultaat dan ben ik dat ook", zei hij dan. Tijdens die weken hebben wij ook een offerte gevraagd om het toilet beneden te vernieuwen. Tot onze verrassing kon Raymond na de badkamer gelijk doorgaan met het toilet, terwijl zij het erg druk hadden. Na een telefoontje konden wij diezelfde middag nog terecht bij PLieger en de Tegelhandel voor het nodige uit te zoeken. Omdat wij een open trap naar boven hebben , hadden wij ons ingesteld op veel stof in huis, maar niks was minder waar. Iedere avond werd alles opgeruimd en gezogen. Top! George van Dijk heeft een prachtig bedrijf met goed en beschaafd personeel! Je bent zo'n vijf weken met elkaar onder één dak, dit was beslist niet belastend. Het voelde als een feestje. Iedere was er weer iets nieuws te zien . Mannen...Bedankt!
FOTO VAN LEO EN GRETA GILLEBAARD
+ Toon extra foto van Leo en Greta Gillebaard
+ Toon extra foto van Leo en Greta Gillebaard
+ Toon extra foto van Leo en Greta Gillebaard
+ Toon extra foto van Leo en Greta Gillebaard
+ Toon extra foto van Leo en Greta Gillebaard
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Den Hoed op maandag 5 jul 2021 21
Zeer tevreden met onze badkamer. Fijne communicatie. Vakkundig personeel, meedenkend, werken heel netjes en zorgvuldig. Onze kleine badkamer in een scheef dijkhuis was een uitdaging die men goed heeft volbracht.
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Paul den Boer op zondag 30 mei 2021 21
Na 2 jaar kregen wij problemen met de stankafsluiter van de douchegoot. App-je gestuurd en we werden gelijk teruggebeld voor een afspraak. De dag erna stonden ze al voor de deur. Probleem netjes verholpen. Top service!

Aanvulling ontvangen 1 juni 2021: Wij hebben 2 jaar geleden een complete badkamer aangeschaft.
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Caroline op donderdag 6 mei 2021 21
Gisteren gebeld en mailtje gestuurd ivm radiator in de keuken die ineens, na 7,5 jaar van de muur af kwam zetten. Vanmiddag is de radiator door zeer vriendelijke monteur werd vast gezet en ook nog 2 afdekringen erop gezet. Top service!! Echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Service met hoofdletter”
Door Petra en Luc op donderdag 6 mei 2021 21
Een kleine 3 jaar geleden zijn de badkamer en het toilet vernieuwd door George van Dijke. Onlangs bleek een wandtegel gebarsten te zijn. Deze is vakkundig vervangen door de tegelzetter van George. Dit is service met een hoofdletter en George van Dijke zal ik zeker aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige badkamer en toilet”
Door Familie Reedijk op zondag 25 apr 2021 21
Na 23 jaar was het toch wel tijd om de badkamer en het toilet te laten renoveren. Door positieve ervaringen van kennissen met George van Dijke hebben wij voor hun gekozen. Afgelopen januari is het team van George van Dijke aan de slag gegaan met de renovatie van de badkamer en het toilet. Er werd er goed gecommuniceerd voor en tijdens de werkzaamheden. Het team ging keurig te werk en had de werkomgeving zo goed mogelijk schoon gehouden gedurende het project. Na 4 weken waren de badkamer en het toilet helemaal klaar. Het was het wachten meer dan waard. Wij zijn de vakmannen ontzettend dankbaar voor het realiseren van onze nieuwe prachtige badkamer!
FOTO VAN FAMILIE REEDIJK
+ Toon extra foto van Familie Reedijk
+ Toon extra foto van Familie Reedijk
+ Toon extra foto van Familie Reedijk
Reactie of foto toevoegen
“Grote dank”
Door Marian Rebers op donderdag 1 apr 2021 21
Na 30 jaar vond ik het de hoogste tijd om de badkamer te laten renoveren! Van vrienden had ik de positieve ervaring met Badkamertechniek B.V. van George en Rob van Dijke vernomen dus in april 2020 een telefoontje gepleegd en Rob uitgenodigd om eens te komen kijken wat mogelijk is. In de zomer ben ik 3 x naar Plieger geweest en ben daar uitstekend geholpen door Jeanine bij het maken van de juiste keuzes. Voor prachtige tegels ben ik bij Ital Ceramics geslaagd. Nadat ik bij DoucheRent een huurdouche had geregeld wat een uitstekende oplossing is, kon op 24 februari 2021 gestart worden met het slopen en weer opbouwen. Er werd keurig gewerkt, de stof viel reuze mee, alles was afgedekt met stucloper en aan het eind van de werkdag werd alles opgeruimd en aangeveegd/gestofzuigd. Er werd regelmatig met mij overlegd over de materialen en het werk die dag. Na 4 weken was het klaar. Het resultaat mag er zijn: werkelijk prachtig. Ik geniet iedere dag van mijn mooie badkamer. Mijn dank is groot voor de mannen: Chapeau!
FOTO VAN MARIAN REBERS
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Henk en Tineke Klein op woensdag 24 mrt 2021 21
Chapeau. Begin maart begon bij ons de renovatie van de badkamer en toiletruimte.
We vreesden tijdens de voorafgaande sloop voor veel stof en overlast maar daar is, door de efficiënte en schone werkwijze van Raymond, niets van uitgekomen. Keurig binnen de planning hebben we na drieënhalve week een prachtige toiletruimte en badkamer gekregen en dat gerealiseerd door één man. De acht maanden wachttijd tussen offerte en uitvoering was het meer dan waard. We willen Raymond bedanken voor zijn inzet en vakmanschap en George van Dijk & zoon voor de planning en coördinatie.
FOTO VAN HENK EN TINEKE KLEIN
+ Toon extra foto van Henk en Tineke Klein
+ Toon extra foto van Henk Klein
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Leo Aardoom op maandag 15 mrt 2021 21
Onze badkamer was na ca. 20 gebruiksjaren toe aan vervanging. Wij hadden met Montagebedrijf George van Dijke al 3 eerdere projecten gedaan welke naar volle tevredenheid zijn afgerond. De keus voor opnieuw Montagebedrijf George van Dijk was niet moeilijk. Na het uitzoeken van de materialen bij de professionele partners van George van Dijke is het team van George eind februari gestart met onze badkamer. Alle werkzaamheden zijn keurig op elkaar afgestemd om geen tijd te verliezen. Materialen werden keurig compleet en op tijd geleverd. Kortom er is door George zijn team weer top vakwerk afgeleverd. Inmiddels is onze badkamer klaar en wordt deze naar volle tevredenheid gebruik. Ben je op zoek naar een zeer professioneel badkamer montagebedrijf waar de klant nog op de eerste plaats staat, kunnen wij George van Dijke en zijn teams zeer aanbevelen. Ook de tip voor het installeren van een tijdelijke douchecabine kunnen wij zeer aanbevelen.
FOTO VAN LEO AARDOOM
Reactie of foto toevoegen
“Top vakmannen”
Door Jan Markx op zaterdag 13 mrt 2021 21
Januari 2020 hebben wij opdracht verstrekt aan George van Dijke en zoon voor het vernieuwen en vergroten van onze badkamer. De voorbereiding, het bedenken van de lay-out van de badkamer, de keuze van het sanitair en het tegelwerk met Rob van Dijke en de heren van Plieger en Tegelhandel Numansdorp ging vlot en professioneel. Het werk stond eind oktober 2020 ingepland en men begon op het afgesproken moment. De uitvoering duurde zonder onderbreking 4 weken. Een nooddouche bij Douche Rent besteld en deze werd keurig op mijn zolder geïnstalleerd. De monteur Jaap en tegelzetter Cor zijn echte (gezellige) topvakmannen en plegen overleg als er vragen/opmerkingen zijn van weerskanten. Grandioos gedaan mannen! Regelmatig kwam George een kijkje nemen of alles naar wens verliep. Een tegenvaller was dat aan het eind van de montage de hardglazen douche wand spontaan kapot sprong (kan gebeuren!) en dat de 2 meubels in een verkeerde houtsoort zijn geleverd en na 6 weken er slechts 1 kastje in de juiste kleur werd geleverd !!??? Wederom 5/6 weken levertijd maar ook dit is goed gekomen. Blijft overeind en daar gaat het uiteindelijk om dat er een fantastisch mooi eindresultaat is ontstaan wat onze verwachting ruimschoots overtreft. Elke dag als ik onder douche sta ontstaat er een gevoel dat ik ergens in een wellness of spa ben. Leuk toch!!!
Zie de foto's.
FOTO VAN JAN MARKX
REACTIE VAN JAN MARKX
extra foto jan markx
Reactie of foto toevoegen
“Waanzinnig mooie badkamer”
Door Edwin en Anita Schot op maandag 8 feb 2021 21
Na 20 jaar werd het voor ons tijd om over een nieuwe badkamer na te denken, maar ja........... hoe ga je dit aanpakken en welke aannemer is de geschiktste hiervoor. Na eerst eens rond te hebben gekeken in verschillende badkamer speciaalzaken en op internet bij de reviews van verschillende aannemers, trokken we de stoute schoenen aan en belden we met George van Dijke. Na dit telefoongesprek was er geen twijfel meer voor ons, George van Dijke zou onze aannemer worden. Diezelfde dag stuurde hij ons de linkjes met de bedrijven waar hij mee werkt en nog diezelfde week kwam Rob bij ons inmeten en hebben wij besloten om ook het toilet beneden te laten doen.

Begin september een afspraak bij Plieger in Capelle a/d IJssel. In grote lijnen wisten wij wat we wilden, maar nu kijken of het ook zou passen, en gelukkig, wat wij wilden ging lukken. Daarna gelijk door naar Tegelhandel Numansdorp, waar we volop keus hadden en net als bij Plieger super geholpen zijn. Uiteindelijk na de zeer duidelijk verkregen offerte, akkoord gegeven. Nu wachten tot maart/april, maar dat vonden wij niet erg, we kregen er immers iets moois voor terug. Na een week werden wij door George gebeld, er viel in december een project uit en de vraag was of wij interesse hadden om de badkamer en het toilet dan te laten doen. Jaaaaaa, natuurlijk, heel graag.

30 November was het zover. Onze tijdelijke douchecabine werd door de zeer vriendelijke Koos, van Doucherent, bezorgd en op zolder geplaatst, wat een uitvinding is dit, je kan thuis gewoon douchen en bent niet afhankelijk van anderen.
1 December kwamen Rob en Raymond. Alles werd afgeplakt en na het plaatsen van een container kon het slopen beginnen. We hadden ons erop ingesteld dat we dagelijks rommel op konden ruimen, maar niets is minder waar, alles werd iedere dag netjes opgeruimd en aangezogen. Behalve dat alles afgeplakt en afgedekt was, hadden wij 's-avonds niet het idee dat er een grote verbouwing in ons huis aan de gang was. Na het slopen begon het opbouwen en iedere dag werd er een stukje meer zichtbaar. Tijdens het opbouwen werd er goed meegedacht naar de juiste oplossing waardoor ons toilet en badkamer nog mooier geworden zijn als gedacht en gepland.

Daarom willen wij George van Dijke bedanken, maar vooral Cor voor zijn mooie tegelwerk in het toilet, uiteraard Rob voor zijn bijdrage in het hele proces, maar zeker Raymond voor de waanzinnig mooi afgeleverde badkamer (wat een vakman!!!).
FOTO VAN EDWIN EN ANITA SCHOT
+ Toon extra foto van Edwin en Anita schot
+ Toon extra foto van Edwin en Anita schot
+ Toon extra foto van Edwin en Anita Schot
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig en verstaan hun vak”
Door Marc en Melanie Kruidenier op zondag 7 feb 2021 21
Wij hebben onze badkamer en toilet laten verbouwen door George van Dijke. We moesten er even op wachten maar dat was het zeker waard. Het is echt super mooi geworden. De mensen die de badkamer geplaatst hebben waren deskundig en verstaan hun vak. Toppers!
FOTO VAN MARC EN MELANIE KRUIDENIER
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Edwin & Petra Bussink op donderdag 4 feb 2021 21
Na veel zoeken en vragen bij bekenden bij George van Dijke uitgekomen. Na het eerste bezoek van Rob van Dijke over inmeten en wensen, een lange tijd moeten wachten. Ondertussen tegels uitzoeken bij Tegelhuis Numansdorp, bedankt Arjan voor je advies. Bij Plieger langs voor de inrichting, met Coby alles uitgezocht.
Eindelijk telefoon! We gaan maandag beginnen. Oké mooi, kom maar langs Jaap heeft eerst alles afgedekt om te lopen. Koos van Douche -Rent heeft een goed douche neer gezet voor ons om gewoon te kunnen douchen. Container werd geplaatst en begonnen met slopen en verwijderen van oude badkamer meubels. Ondertussen nog een wijziging uit kunnen laten voeren. Cor was de volgende die langs kwam de tegelzetter. Die was niet blij toen hij onze tegels zag. Eerst maar even controleren. Maar goed ook want er zat een productiefout in de tegels. Bellen met Tegelhuis Numansdorp. Mooi op tijd opgelost. Toen Cor klaar was met tegelen kwam andere Rob langs om de meubels te plaatsen en alles in te regelen. Wij zijn heel tevreden over de badkamer. Alles is naar wens gegaan, en meegedacht in oplossingen
FOTO VAN EDWIN & PETRA BUSSINK
Reactie of foto toevoegen
“Nazorg dik in orde”
Door Rob & Marlena op maandag 1 feb 2021 21
Ook de nazorg is dik in orde bij firma van Dijke ; een tijdje terug sneuvelde bij schoonmaken de kunststof sifon in de douchegoot. Gevraagd waar we evt. een nieuwe konden bestellen, maar we kregen heel snel en kosteloos een nieuwe opgestuurd! En dat ruim 3 jaar na oplevering van de badkamer, waar we nog steeds supertevreden mee zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Topservice na 5 jaar”
Door Koese op maandag 4 jan 2021 21
Topservice, Radiator onder garantie vervangen, weer nette montage van Rob.
Reactie of foto toevoegen
“Dank jullie wel”
Door Familie Karreman op vrijdag 18 dec 2020 20
Door positieve ervaringen van collega's zijn ook wij bij George van Dijke terechtgekomen voor de renovatie van onze badkamer en toilet. Van begin tot eind zijn we ontzorgd. De samenwerking met Plieger en Tegelhandel Numansdorp is uitzonderlijk goed. We zijn daar goed geïnformeerd en geholpen. We moesten bijna 10 maanden wachten tot het zover was. Maar het was het wachten meer dan waard. 18 november was het zover. Alles werd keurig afgeplakt, vloeren, trap, kastenwand. Dat voelt dan gelijk goed. Na elke werkdag werd er keurig schoongemaakt. Er werken echte vaklui voor George van Dijke. Ze gaan heel precies en nauwkeurig te werk. Ze hebben ons overal bij betrokken en goed geïnformeerd. Ze luisterden naar onze wensen. Stuk voor stuk harde werkers. Soms zijn we volledig blind gevaren op adviezen, in het vertrouwen dat het goed zou komen en het kwam goed, fantastisch goed. Was er een probleem, die werd per direct en snel opgelost. Het was een aaneenschakeling van prettige mensen over de vloer, die voor ons een toilet en badkamer hebben gemaakt waar we alleen maar van durfden te dromen en dat hebben we nu. Ondanks dat zo'n renovatie heel heftig is, hebben wij het gezellig gehad met de mannen. We hadden met allen een prettig contact, ook de mannen onderling hadden een goede klik en werken zoals George van Dijke dat voor ogen heeft. Het team van George van Dijke heeft onze verwachtingen meer dan waargemaakt. Dank jullie wel!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door K.S. op zondag 29 nov 2020 20
We zijn erg tevreden over het resultaat.
FOTO VAN K.S.
Reactie of foto toevoegen
“Perfectie”
Door Cees K. Huizer op vrijdag 6 nov 2020 20
Medio juli 2020 hebben wij een nieuwe badkamer laten plaatsen. Zie onze ervaringen van 27 juli. Direct een afspraak gemaakt voor de renovatie van het toilet. Wederom perfect uitgevoerd door Raymond van de groep Van Dijke. Wat is die man een kunstenaar. Creatief, zeer nauwkeurig en gezellig. Wij 'zitten' er weer mooi bij.
Top ! Wij bevelen Van Dijke Badkamertechniek van harte bij u aan. Betrouwbaar, kundig en komt alle afspraken keurig na. Zonder zorgen kunt u de renovatie van uw badkamer of toilet aan hen overlaten.

Eerdere ervaring van 27 juli 2020: Na aanvankelijk de afspraak voor de renovatie van de badkamer i.v.m. de corona perikelen te hebben afgezegd werd op 25 juni 2020 een start gemaakt. Voor ons ouwetjes (75 jaar) toch heel spannend in deze tijd. Maar de regels van het RIVM werden keurig gehandhaafd. Bij aanvang werd de grond en trap van de eerste etage tot de buitendeur afgeplakt. Voor de muren van de kamers werd plastic gehangen. Na het 'sloopwerk' werd begonnen met de opbouw en herinrichting van de badkamer. Wat een inzicht en creativiteit om er iets prachtigs van te maken. Na elke werkdag werd het traject badkamer naar de buitendeur gestofzuigd. Want netheid staat voorop. Wij hebben bewondering voor de nauwkeurigheid en precisie waarmee wordt gewerkt. Alles tot in de puntjes verzorgd. Het eindresultaat is fantastisch. Complimenten Raymond voor het mooie resultaat wat je hebt afgeleverd. Een waarderingcijfers van 10+ is zeker op zijn plaats. Wij hebben gelijk een afspraak gemaakt voor de renovatie van ons toilet. Van Dijke B.V. bevelen wij u van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 5 sterren”
Door Wesley op maandag 26 okt 2020 20
Het was het wachten waard, wat een fantastisch werk heeft het team van George van Dijke geleverd. Super happy met onze nieuwe badkamer en 2 toiletten, de mannen Rob, Jaap en Cor werkte nauwkeurig, netjes en zeer secuur en dat alles binnen de tijd die ze van te voren hadden aangegeven. Dikke 5 sterren voor hen en ik kan ze bij iedereen aanraden. Ook de samenwerking met Plieger en Tegelhandel Numansdorp was top, allen hebben ze service hoog in het vaandel. Chapeau
FOTO VAN WESLEY
Halfvrijstaand bad
REACTIE VAN GEORGE
Fam Smit, dank voor de mooie review! Soms is het moeilijk om lang te wachten, als je kwaliteit wilt zit u bij ons goed, het gaat vaak om een flinke uitgave. Wij zijn de ontzorgers en behandelen de consument zoals wij zelf behandeld willen worden.
Onze naam staat erboven, maar de mensen op de werkvloer die maken het, daar zijn wij trots op. Groet George en Rob van Dijke
Reactie of foto toevoegen
“Het wachten meer dan waard”
Door Fam Nix, Schiedam op donderdag 15 okt 2020 20
Goede ervaringen op een onafhankelijke site als Qasa over de firma George van Dijke, hielpen ons aan deze keuze. Rob bemiddelde ook voor ons om bij een reeds door hun verbouwde badkamer bij ons in de buurt te mogen kijken. Deze behulpzame buren trokken ons verder over de streep om voor dit bedrijf te kiezen. Vakwerk.

George van Dijke werkt met partners als Plieger en Tegelhandel Numansdorp. Een voorwaarde van hun om met perfect materiaal te werken. Rob had de formaten van de badkamer doorgegeven aan Plieger en de Tegelhandel. Plieger kon ons helpen met het inrichten van de badkamer via een handig programma zodat we een redelijk beeld hadden van het eindresultaat en we de bestellingen konden doen en we in de planning konden.

Dat dit bedrijf een topper is bleek al gauw daar we moesten rekenen op een wachttijd van inmiddels 10 maanden. Dat was wel even slikken, maar dat gaf ons nog meer de overtuiging dat dit goed zou komen, want een topbedrijf heeft het druk.
Alleen maar goede ervaringen. Van het begin tot het eindresultaat. Jaap, Cor en Rein, echte gedegen vakmensen die je nog maar zelden tegenkomt. Flexibel en klantgericht meedenkend. Toppers. Ook de nooddouche van Koos is heel goed bevallen, we hebben er drie weken veel profijt van gehad. Al met al zijn we heel tevreden over de organisatie en het werk George van Dijk en Zn. We genieten nu elke dag van onze badkamer. Nog bedankt mannen. Het was het wachten meer dan waard. Zegt het voort!
FOTO VAN FAM NIX, SCHIEDAM
Geplaatste badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Topbedrijf”
Door Siebe en Jolanda op vrijdag 18 sep 2020 20
Hallo zoekende naar een top bedrijf voor je badkamer verbouwing, wij hebben woensdag onze badkamer in gebruik genomen die is gerealiseerd is door George en Rob van Dijke en natuurlijk door hun installateurs, wat een Top team hebben zij toch! Alles ging keurig op afspraak en in overleg allemaal kwamen ze hun afspraken na, de mannen ruimden na hun werkzaamheden alles net op, het vuil werd verzameld de werkvloer en omstreken werden aangeveegd en soms zelfs gestofzuigd, wij willen hierbij dan ook Aad de installateur, Cor de tegelzetter en Rein de stukadoor hartelijk bedanken voor hun inzet en gezelligheid tijdens de werkzaamheden, ook de vaste leveranciers van hun ,Arjan van Tegelhuis Numansdorp en de verkoopster van firma Plieger dachten met ons mee ,zo mooi waar vindt je dit soort 1000% service nog, ik zou dan ook iedereen in hun regio de Firma George van Dijke aanbevelen. Wij zijn dan ook heel erg blij met onze fantastische nieuwe badkamer het is jammer dat we maar een tien kunnen geven ze verdienen meer! Nogmaals wat een Top organisatie en Top team van medewerkers zijn dit. Als je van kwaliteit houdt en kwaliteit wil, kies dan voor dit bedrijf!

Aanvulling ontvangen 18 september 2020: Ook wil ik graag Koos Groenendijk bedanken voor zijn perfecte oplossing voor het leveren van een nood douche, wij hebben perfect 3 weken lang kunnen douchen in onze schuur omdat Koos een douche kon leveren met boiler hier door konden wij met zijn vieren heerlijk douchen. Koos bedankt voor je perfecte oplossing , je flexibiliteit, je meedenken en je sympathie.
FOTO VAN SIEBE EN JOLANDA
Reactie of foto toevoegen
“Betere service ga je niet krijgen”
Door Fam. Boleij op woensdag 9 sep 2020 20
We wilden (moesten) een nieuwe badkamer. Lang voor gespaard. Maar waar te beginnen? Sanitair? Tegels? Was het leidingwerk nog goed? Hoe komen we aan een stucadoor? Help! Via verschillende mensen te horen gekregen dat we George en Rob moesten inschakelen. Dus dat hebben we gedaan. Resultaat? Een fantastische badkamer en geen zorgen over de uitvoering. George komt bij je thuis, maakt een offerte, meet alles op. Vervolgens hoef je alleen maar sanitair en tegels uit te zoeken en alles wordt verder voor je geregeld. Ontzorgen op hoog niveau zou ik het willen noemen. Werkzaamheden waren perfect op elkaar afgestemd. De mannen die over de vloer kwamen waren zonder uitzondering gezellig, netjes en ontzettend vakbekwaam. Elke dag werd er netjes opgeruimd, ruimtes werden afgeplakt waar nodig, de container voor het afvoeren van materiaal was geregeld... Kortom: TOP! Ik zou werkelijk geen enkel negatief punt kunnen opnoemen. Betere service en kwaliteit dan dit ga je niet krijgen.
FOTO VAN FAM BOLEIJ
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de badkamer”
Door Henk Kras op vrijdag 4 sep 2020 20
Marian en ik zijn erg blij met onze nieuwe kleine badkamer, toilet en wastafel in de slaapkamer. We hebben alle sanitair uitgezocht bij Plieger en de tegels bij Tegelhandel Numansdorp. Beide bedrijven gaven vakkundig advies. Raymond de monteur heeft het gehele project in 4,5 week uitgevoerd. Een vakman en prettig persoon. Wij waren zelf gedurende het grootste gedeelte van de tijd afwezig maar dat was geen enkel probleem; Raymond werkt graag zelfstandig, vakkundig en snel. Een verkeerd geleverde spiegel werd binnen 2 dagen vervangen. Ook hebben we gedurende de montage nog wat kleine aanpassingen laten doen op aanraden van Raymond. Maw; wij kunnen echt iedereen aanraden; ga naar George en Rob van Dijke voor een nieuwe badkamer en/of toilet!
FOTO VAN HENK KRAS
Ons resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door C. Troost op vrijdag 21 aug 2020 20
Goede service! Is er iets defect dan wordt het opnieuw besteld en thuisbezorgd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer professioneel”
Door B Dambruine / M.S Moerman op vrijdag 14 aug 2020 20
Mijn moeder heeft haar badkamer en toilet laten verbouwen door George van Dijke, en is daar zeer tevreden over! Alles werd vakkundig gedaan, en het is echt prachtig geworden. Een tijdje later hebben wij ook onze badkamer en toilet door George van Dijke laten vernieuwen. Onze badkamer en toilet waren nog vanaf de bouw met donker grijze tegels met bloemetjes erop. Wij zijn echt heel tevreden over hoe dit gegaan is, inderdaad elke dag voor vertrek alles zo netjes mogelijk achter laten, overleg met ons over hoe wij bijv de spotjes in het plafond wilde hebben of de stopcontacten op welke hoogte. Ook vonden wij het heel fijn dat er rekening werdt gehouden met onze kinderen, door te zorgen dat wij niet zonder toilet kwamen te zitten tijdens het verbouwen! We konden of boven of beneden naar het toilet. Alles is zeer professioneel gedaan, wij kunnen jaren vooruit en douchen nu weer met plezier! Zeker een aanrader!
FOTO VAN B DAMBRUINE / M.S MOERMAN
Doucheruimte
Reactie of foto toevoegen
“De echte aanrader”
Door Jan en Diana Fransooijs op donderdag 6 aug 2020 20
Onze badkamer was nodig aan renovatie toe. Aangezien onze (schoon)ouders zeer positieve ervaringen hadden met George van Dijke Badkamers, besloten wij dat zij ook onze badkamer mochten renoveren. Vooraf mooie badkamerspullen uitgezocht bij firma Plieger in Capelle a/d IJssel en tegels besteld bij Tegelhandel Numansdorp. Deze bedrijven zijn beiden kwalitatieve partners van George van Dijke. Professionaliteit staat voorop! Over de wijze waarop zij de renovatie aangepakt hebben zijn we heel positief. Voor het starten van het sloopwerk werden de trap en vloerbedekking keurig afgeplakt om beschadiging te voorkomen. Ook werd er plastic opgehangen voor alle deuren om het stof zoveel mogelijk tegen te houden. Het sloopwerk was een grote klus. Niet alleen het oude badkamermeubilair werd eruit gehaald, maar ook alle leidingen (water en elektrisch). Zij willen namelijk niet bouwen op bestaande leidingen, aangezien ze de conditie hiervan niet kennen. Er werd niets aan het toeval overgelaten. Nadat alles was gesloopt, legde men nieuwe leidingen en kabels aan. Alles werd keurig volgens plan uitgevoerd. Vervolgens werden de tegels aangebracht en het plafond gestuukt, zodat tenslotte het badkamermeubel, douchesysteem en toilet met accessoires geplaatst konden worden. Het is echt prachtig geworden. Prettig is dat men de tijd neemt om de zaken professioneel uit te voeren. Geen haastwerk maar vakkundig werden alle werkzaamheden (waar nodig in overleg) uitgevoerd. Aan het eind van elke werkdag werd alles keurig opgeruimd. Kortom, George van Dijke badkamers met zijn team is een echte aanrader voor iedereen die zijn badkamer wilt renoveren.
FOTO VAN JAN EN DIANA FRANSOOIJS
+ Toon extra foto van Jan en Diana Fransooijs
+ Toon extra foto van Jan en Diana Fransooijs
Reactie of foto toevoegen
“Droom wordt werkelijkheid”
Door Nico en Leny Groenewegen op donderdag 30 jul 2020 20
Op herhaling! Omdat wij al jaren eerder een uitstekende ervaring met het plaatsen van een keuken hebben gehad, zijn wij, vanzelfsprekend, weer met George van Dijke in zee gegaan. Nadat wij in februari sanitair bij Plieger hadden uitgezocht en tegels bij Tegelhandel Numansdorp werd half juni 2020 begonnen met de verbouwing van de toilet en badkamer. Toevallig hadden wij vakantie en hebben wij , in volledig vertrouwen, de verbouwing overgelaten aan de professionele en prettige medewerkers van George van Dijke. De badkamer en toilet zijn keurig schoon en opgeruimd opgeleverd. De badkamer en toilet zijn ,zoals verwacht, volledig naar wens. Kortom voor een badkamer/toilet is het team van George van Dijke zeker een echte aanrader. Dus badkamer nodig?......Even een telefoontje naar George of Rob en uw droom wordt zomaar werkelijkheid!!
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Anja Robbemont op dinsdag 28 jul 2020 20
Vorig jaar is ons toilet vernieuwd. Vorige maand onze badkamer. Heel blij met het eindresultaat. Vakwerk! Helemaal eens met alle voorgaande opmerkingen!
Reactie of foto toevoegen
“Goede keuze”
Door Huub van Kempen & Bertine Koolmees op vrijdag 24 jul 2020 20
We zagen flink op tegen de verbouwing van onze wc en badkamer (vooral de gedachte aan breekwerk, herrie, stof en puin) en hebben het dus jaren uitgesteld. We hebben - mede omdat we "kritisch" zijn - veel rondgekeken, prijzen en beoordelingen vergeleken. Via een collega bij George uitgekomen. Vriendelijke man! Zijn personeel: leuk en vaklui. Jaap is door de wol geverfd, de jonge Brent een uitstekende leerling (van Jaap) en Cor de tegelzetter spant de kroon: rustig, gezellig en secuur. Natuurlijk waren er onderweg wat 'hindernissen', maar alles is naar tevredenheid opgelost. Daar moest soms wel even extra voor gebeld of gemaild worden. Uiteindelijk is het allemaal reuze meegevallen. We hebben ons thuiswerk (soms examens) gewoon voort kunnen zetten en geen overlast ervaren. Het eindresultaat mag er zijn en daar zijn we blij mee. Samengevat: goede keuze gemaakt!
REACTIE VAN HUUB VAN KEMPEN & BERTINE KOOLMEES
Zo ziet het nu uit: prachtig!
REACTIE VAN HUUB VAN KEMPEN & BERTINE KOOLMEES
De fantastische tegelzetter Cor aan het voorbereidende werk.
REACTIE VAN HUUB VAN KEMPEN & BERTINE KOOLMEES
En zo is de douche geworden.....
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerrenovatie”
Door Fam. Bol op zondag 5 jul 2020 20
Wij hebben de badkamer laten renoveren. De vloer en de trap naar de badkamer toe wordt geheel afgeplakt om beschadigingen te voorkomen. Bij het breken wordt een afzuiger geplaatst om het stof netjes af te voeren naar buiten. Er wordt heel netjes en secuur gewerkt. Alles is naar volle tevredenheid afgeleverd. Bij de nacontrole bleek er een kras in het douchescherm te zitten. Deze werd kort daarna omgewisseld voor een nieuw scherm. Wat een vaklui en service! Wij zijn 100% tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door Lydia op dinsdag 23 jun 2020 20
Wij hebben 7 jaar geleden onzer badkamer laten verbouwen door George van Dijke. Ze hebben het supergoed gedaan en prachtig afgewerkt. Wat helemaal super is, is dat ik onlangs belde dat enkele voegen niet meer zo goed waren, de wc-bril los zat en dat er een nieuwe chiffon in de wastafel gezet moest worden. Ook zaten er wat wat kapotte stukjes op het gestucte plafond. Dat kwamen ze dus allemaal geheel kosteloos repareren. Wat een geweldige service! Ik raad dit bedrijf aan al mijn kennissen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Wat een service”
Door Patrick beije op maandag 8 jun 2020 20
In september 2018 een badkamer&wc laten plaatsen. Dit alles is perfect geplaatst door George van Dijke&zoon. Vorig jaar zomer terug gekomen van vakantie is de vloer van de gang naast de badkamer nat .gelijk George gebeld dat we lekkage hadden en hij is direct gekomen.hij heeft een bedrijf ingeschakeld om het lek op te sporen na lang zoeken blijkt dat het bij de buren vandaan komt! Gelukkig hadden we George die ons bij stond om alles op te lossen en hij heeft een halfjaar een droger geplaatst om het huis weer droog te krijgen. Totaal 650 liter water heeft de droger uit het huis gehaald. George belde wekelijks om te vragen hoe het er voor stond en eens in de vier weken kwam hij met of alles al droog genoeg was. Wij zijn zo blij met dit bedrijf en de service de ze geven! Ik zou iedereen aanbevelen als ze een badkamer moeten dan moeten ze bij George van dijke&zoon zijn!
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Kees en Elly van der Waal op dinsdag 19 mei 2020 20
Wij zijn zeer tevreden over de klantvriendelijke service van fa. George van Dijke, zowel van vader George, als naderhand tijdens de verbouwing van zoon Rob, met assistent Bren. Zee vakkundige mensen en hebben een knap stukje werk afgeleverd i.s.m. hun metselaar en stukadoor. Levering vanuit Plieger en vanuit de Tegelhandel Numansdorp was keurig en op tijd geregeld, zodat er geen vertraging bij de werkzaamheden is ontstaan. Klasse en in 1 woord GEWELDIG. En zeker aanbevelingswaardig voor familie en/of vrienden
Reactie of foto toevoegen
“Petje af”
Door Robin & Conny van Helden op woensdag 13 mei 2020 20
In 2016 twee nieuwe badkamers laten plaatsen. Tot op de dag van vandaag uitermate tevreden (en ze zien er uit alsof ze gisteren zijn geplaatst ). Gisteren kwam Rob langs om offerte te maken voor nieuw toilet. Daar ontbreekt nu een fonteintje. Rob gaf aan dat hij totaal niet begreep waarom we dat wilden omdat het toilet er nog prachtig en van deze tijd uitziet en stelde voor om een dispenser te monteren. Kijk, dat is ook George van Dijk! Meedenken met de klant! Petje af daarvoor! Ook voor het gratis verstrekken van twee wasbakdoppen nu de oude twee niet meer werkten. Als dat geen service is!

Eerdere ervaring van 1 januari 2017: Sinds afgelopen zomer zijn wij naarstig op zoek geweest naar een gedegen bedrijf (waar alle expertises onder één dak zijn ondergebracht) om onze badkamerproblemen op te lossen. Dat viel niet mee. Meerdere aannemers over de vloer gehad, maar nagenoeg niemand gaf ons echt een goed (lees: geruststellend) gevoel. Wij hebben ons huis twee jaar geleden uit een faillissement gekocht. De twee daarin aanwezige badkamers zagen er aan de buitenkant prachtig uit, maar niets was minder waar. Ernstige (vocht)problemen deden zich voor in beide badkamers en wij besloten niet voor reparatie te gaan maar voor volledige vernieuwing. Helaas kon de schade als gevolg van het faillissement niet op de voormalige bewoners worden verhaald. Wij hadden dus behoefte aan goede vaklui. De vele positieve recensies die George van Dijke heeft ontvangen van verschillende opdrachtgevers, gaven de doorslag. Wij hebben daar geen moment spijt van gehad. Begin november 2016 is een aanvang met de werkzaamheden gemaakt. Drie weken later en een aantal onvoorziene omstandigheden verder, is badkamer 1 gereed gekomen. Direct daarna is een aanvang gemaakt met badkamer 2. Medio december was ook deze badkamer gereed. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat wij meer dan tevreden zijn (understatement) met de door George van Dijke geleverde service. Wij hebben ruim 6 weken zijn team over de vloer gehad. Wat een vaklui. Altijd op tijd aanwezig en hun afspraken nakomend. Strakke agenda's zodat de werkzaamheden naadloos in elkaar overliepen. Jaap, jouw werk is denk ik het meest onderschat. Het slopen en het weer opnieuw opbouwen, het aan- en verleggen van leidingen, installeren van toiletten en dat allemaal in je eentje. Een vakman met verstand van zaken. Petje af; dankzij jou kon Cor (de tegelzetter) zijn kunsten laten zien. Jouw tegelwerk is echt briljant. Zo glad als een ijsbaan. Prachtig om te zien. Daar waar nodig werden jullie terzijde gestaan door andere werknemers van George van Dijke, om te voorkomen dat een en ander te lang in beslag zou nemen. Ook jullie hartelijk dank voor jullie inspanningen. Dankzij jullie allemaal kunnen wij weer onbezorgd genieten. Ook Arjan van Tegelhandel Numansdorp: dank voor jouw inspanningen en oplossend vermogen (ook al verschilden wij van mening). En niet te vergeten Plieger: perfect geholpen. Wij zullen dan ook niet aarzelen om George van Dijke en zijn team aan te bevelen aan potentiële klanten. En George, mocht er iemand behoefte hebben om jullie werk op (onze) locatie te bekijken: neem gerust contact op. Onze deur staat altijd open!
Reactie of foto toevoegen
“Fijn en meedenkend”
Door Jurjen & Michelle op dinsdag 12 mei 2020 20
Een maand geleden is onze badkamer volledig vernieuwd en uitgebreid door het team van George van Dijke en wij zijn super tevreden! Er is echt prachtig werk geleverd, iedereen denkt mee aan een optimaal ontwerp en er wordt super schoon gewerkt. Op de eerste dag is de hal, vloer in de woonkamer, de gehele trap en overloop afgeplakt. Stof wordt afgezogen via een ventilatie systeem en iedere morgen netjes op de afgesproken tijd aanwezig. Op deze manier hebben we heel weinig last gehad van stof en het is super fijn om een partij te hebben waar je goede afspraken kunt maken welke ook nagekomen worden. Planning en aanlevering van spullen was ook perfect geregeld, net als de samenwerking met hun partners Plieger, Tegelhuis Numansdorp en DoucheRent.

Kortom: allemaal meedenkende en fijne (vak)mensen, die wij alleen maar kunnen aanbevelen. Nogmaals bedankt en wij genieten inmiddels alweer een maand van onze nieuwe badkamer en hopen er nog heel wat jaren plezier van te hebben!
FOTO VAN JURJEN & MICHELLE
Gerealiseerde badkamer
+ Toon extra foto van Jurjen & Michelle
+ Toon extra foto van Jurjen & Michelle
+ Toon extra foto van Jurjen & Michelle
Reactie of foto toevoegen
“Grote complimenten”
Door Karin Pouwe op maandag 11 mei 2020 20
Wij zochten iemand uit onze regio om de toilet te renoveren. Na het invullen van het contactformulier namen ze snel contact op om een afspraak te maken. Ondanks de drukte was een afspraak snel gemaakt. Bij Plieger snel en vakkundig geholpen. Bij tegelhandel Numansdorp heeft Arjan ons geholpen te kiezen uit een ruime keuze aan tegels. De montage is door Raymond super gedaan. Hij werkte netjes en het tegelwerk is perfect. De beschadigingen aan het sanitair waren al gemeld voor dat wij het wisten en supersnel omgeruild. Al met al grote complimenten en zijn wij heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goede service”
Door Astrid en Henk Smits op maandag 11 mei 2020 20
Hele goede service goede communicatie planning goede monteurs super tegelaar en ook een hele goede stucker ze weten van aanpakken en is echt Super mooi geworden een pluim voor ieder die voor dit bedrijf werkt een dikke 10 we zijn er super blij mee nogmaals bedankt allemaal.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie badkamer”
Door Rob van Heijningen op zaterdag 2 mei 2020 20
Door de goede mond-op-mond reclame kwam ik in 2019 terecht bij de badkamerspecialist George van Dijke. Goed teken was dat ik wel geduld moest hebben vanwege een hele volle orderportefeuille. Afgelopen maart was ik dan aan de beurt. Eerst werden hal, trap,overloop en gereedschapskamer voorzien van stucloop en objecten afgedekt met plasticfolie. En toen begon het compleet strippen van badkamer en toilet beneden. Je merkt gelijk dat hier een goed op elkaar ingewerkt team(Brent, Rob, Cor en Jaap) bezig is. En ook wordt er rekening gehouden met de bewoner en is er altijd nog een toiletpot bruikbaar. Bij het tegelen wordt er rekening gehouden met de plaatsing van het sanitair qua tegelverhoudingen en voegen.Kortom perfect glad vakwerk. Ook gewenste aanvullingen op de offerte worden geruisloos opgepakt. Na 3 weken was de hele klus geklaard en sindsdien sta ik elke dag bij het douchen te genieten van deze mooie badkamer. En krijg ik complimenten van bezoek bij gebruik toilet beneden.
FOTO VAN ROB VAN HEIJNINGEN
Opgeleverde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Wat een service”
Door Jan W. te Spijkenisse op donderdag 19 mrt 2020 20
Najaar 2014 door Fa. George van Dijke een complete badkamer en toilet laten installeren en een separate 2e toiletruimte. Vanaf het eerste telefoontje tot de handdruk bij oplevering meer dan positief. Vriendelijke monteurs, Goed meedenken en overleggen ter plaatse. Top. Nu heden , maart 2020, zit 1 van de toiletbrillen wat los. Ik neem contact op hoe ik dit vast kan zetten, is daar een trucje voor.? Beter even vragen hoe het moet dan gaan knoeien aan het mooie materiaal. Direct werd mij aangeboden, er komt een monteur langs om het op te lossen. Dat is ruim 5,5 jaar na de installatie. Dit is best heel bijzonder. Ik was best positief verrast. De monteur is binnen 2 dagen gekomen en opgelost ! Fa. George van Dijke Bedankt !! super
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door P van Gameren op woensdag 18 mrt 2020 20
13 Jaar geleden onze badkamer en toilet door George van Dijke laten installeren. Toen al heel tevreden over het geleverde werk en de service. En dat is na 13 jaar niet veranderd. Probleem met de inbouw stortbak van het toilet (water bleef lopen). Ondanks (uiteraard) verlopen garantieperiode was het probleem binnen een uur na melding kostenloos opgelost. Topservice!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door N en T op dinsdag 10 mrt 2020 20
Onlangs hebben wij onze badkamer laten verbouwen en zijn zeer tevreden. Vanaf dat de offerte is opgemaakt, tot en met het eindresultaat en daarbij mogen de partners Plieger, Tegelhandel Numansdorp en Doucherent niet ontbreken. Iedereen denkt mee, werkt keihard, komt met opties bij onverwachte "problemen", werken schoon en netjes en de communicatie is uitstekend. We hebben nergens naar om hoeven te kijken, alles word tot in de puntjes geregeld. Het resultaat is een schitterende badkamer en heel tevreden klanten, die jullie bij anderen zullen aanbevelen! Iedreen bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Schitterende badkamer”
Door Bram en Ria den Hartog op woensdag 4 mrt 2020 20
Op 2 maart 2020 is onze badkamer gereedgekomen. Het e.e.a. Begon met een gesprek en inmeten wat betreft de mogelijkheden ( geheel vrijblijvend). Dan de offerte, die is heel duidelijk, aan werkelijk alles is gedacht, dus geen onvoorziene dingen achteraf. Februari 2020 ging het karwei beginnen. We vielen van de ene verbazing in de andere, zo rustig en toch snel, zo vakbekwaam. Hier zie je de ervaring van deze mensen. George van Dijke badkamertechniek is een topbedrijf, met stuk voor stuk vakmensen. Het bedrijf krijgt van ons een dikke 10! Nogmaals dank George, Rob, Brent, Cor, Keoma, Rob en Jaap.
FOTO VAN BRAM EN RIA DEN HARTOG
+ Toon extra foto van Bram en Ria den Hartog
Reactie of foto toevoegen
“Erg bedankt voor de inzet”
Door Fam.Baldée op dinsdag 3 mrt 2020 20
In februari heeft de firma George van Dijke onze badkamer verbouwd. Wat zijn we blij met deze keuze die we gemaakt hebben. Tegels uitgezocht in Numansdorp waar we vriendelijk en goed geholpen zijn. Bij de Plieger de badkamer uitgezocht, daar ook vriendelijk, geduldig en met juiste advies geholpen. Toen begon de verbouwing....wat een super team aan personeel! Alles werd netjes afgedekt, trap, laminaat enz. De mannen werken hard en met veel passie en kennis en alles gaat in goed onderling overleg met elkaar en met ons, geweldig!! Wat hebben jullie een super mooi werk en eindresultaat afgeleverd! Mannen...Joop,Jaap,Aad,Rob,Cor en Rien nogmaals heel heel erg bedankt voor jullie inzet!!
FOTO VAN FAM.BALDÉE
Het resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Goede service op recente badkamer”
Door Wessel Hanselaar op donderdag 6 feb 2020 20
Zeer prettig contact. Na twee lampjes boven de spiegel kapot. V Dijke zorgt voor twee nieuwe lampjes en komt ze keurig monteren. Ik ben echt blij met dit bedrijf !!!
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Tak op dinsdag 4 feb 2020 20
Super aftersales en top service. Na bijna 5 jaar ging de douchekop houder kapot. George van Dijke en Zoon hebben dit kosteloos vervangen. Zo'n service maak je niet vaak mee. Zou ze zonder aarzelen weer inhuren.
Reactie of foto toevoegen
“Goed werk”
Door Fam. Suen op zondag 19 jan 2020 20
Wij hebben een paar maanden geleden ons badkamer en toilet door George van Dijke laten renoveren. Erg tevreden erover. De afwerkingen zijn goed en ook heeft men de werkplaats tijdens de werkzaamhedengoed en verzorgd nagelaten. Kortom , goed werk geleverd! Fam. Suen
Reactie of foto toevoegen
“Merkbaar betrokken”
Door Ruben van Ardenne op maandag 30 dec 2019 19
Wij zijn zeer blij met onze nieuwe badkamer. Alle medewerkers van Van Dijke (zowel eigen als ingeleend) zijn merkbaar betrokken bij een goed eindresultaat. Alles werd netjes afgedekt en dagelijks schoon achtergelaten. Over de planning en voortgang wordt prima gecommuniceerd en als wij een bepaalde voeg willen wordt deskundig afgeraden dit anders te doen. Zo wordt ook over de verschillende typen kit uitgelegd wat voor- en nadelen zijn waarna wij een goede keuze kunnen maken. Tegelzetter Cor is ook echt een topper, de visgraad die wij op de muur wilde was geen standaard werk, maar hij heeft het keurig gedaan! Na oplevering kwam Rob zelf nog even kijken of alles naar onze wens was en of hij zelf tevreden is. Helemaal top!
FOTO VAN RUBEN VAN ARDENNE
Muur met visgraat
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Willem Heskes op zondag 29 dec 2019 19
Ruim 4 jaar geleden heeft van Dijke een badkamer bij ons geplaatst. Wij wilden niet zeuren maar na elke douchebeurt kwam er water onder de douchedeur de badkamer in.Uiteindelijk toch maar eens gemaild ( in 2019!)en ze zijn geweest en na enkele uren was het probleem verholpen. Super de luxe service!!!
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit voor een eerlijke prijs”
Door Familie Stemmer op zondag 29 dec 2019 19
In oktober en november 2019 heeft de firma George van Dijke ons toilet en beide badkamers gerenoveerd. We zijn hier super tevreden over. Van ons krijgen jullie een dikke 10! De firma is betrouwbaar, er wordt zeer netjes gewerkt en ook nog conform planning. Iedereen die bij ons over de vloer is geweest, hartelijk dank voor het mooie resultaat. Al met al wordt er echte kwaliteit geleverd voor een eerlijke prijs.
Fam.Stemmer
FOTO VAN FAMILIE STEMMER
Toilet
+ Toon extra foto van Familie Stemmer
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Fam. de Graaf, Barendrecht op donderdag 12 dec 2019 19
Half november is firma Van Dijke begonnen met het slopen van onze oude badkamer. Voordat ze begonnen, werd alles afgedekt. De mannen werken ontzettend netjes en aan het einde van de dag wordt alles opgeruimd. Alles wordt uitgelegd en het schema dat nodig is om alles op tijd te laten verlopen, klopt helemaal. De badkamer zelf werd op tijd bezorgd en de aflevering werd gecontroleerd door Aad. Alles wat er in de badkamer gedaan moest worden, werd in overleg gedaan.

Na twee weken voorbereiding van slopen, afvoeren en leidingen omleggen en stuken werd onze badkamer steeds meer zichtbaar. Het begint er pas echt op te lijken wanneer de tegelzetter aan de beurt is. Dan krijg je een idee hoe het eruit komt te zien. Ook Joop (tegelzetter) deed alles netjes in overleg. Het uitmeten van de tegels wordt echt keurig gedaan. Vakwerk! Dank zij het goede overleg, hebben we de badkamer die we wilden. We wilden geen standaard badkamer waar alle muren zijn betegeld. Een een deel van de badkamermuren is gestuukt door Joop en door onszelf geverfd. Ook dat ging in overleg, zodat er eerst geverfd kon worden, voordat de badkamer werd afgemonteerd. Er werd echt heel goed meegedacht. Heerlijk! Zo krijg je echt het gevoel dat alles goed komt, en dat komt het ook! Op de laatste dag kwam Rob alles af monteren. Het ziet er allemaal keurig uit.

Tot twee dagen na de installatie ... toen liet opeens onze spiegel los. Gevolg, schade aan de spiegel en aan de kast. Meteen contact opgenomen met Van Dijke en binnen een paar dagen hadden we een nieuwe spiegel! Ook de kast wordt nog vervangen, maar die was niet op voorraad. Alles werd keurig en zonder problemen opgelost. Van Dijke verontschuldigde zich zelfs nog voor het ongemak.

De samenwerking tussen Van Dijke, Plieger en Tegelhandel Numansdorp werkt perfect. Na het beslissen wat voor badkamer je wil, heb je er eigenlijk geen omkijken meer naar. Alles wordt door deze drie bedrijven geregeld.
FOTO VAN FAM. DE GRAAF, BARENDRECHT
Fotocollage badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door Marcel Broesterhuizen op zondag 1 dec 2019 19
Badkamer en twee toiletten laten installeren. Alles prima verlopen. Firma van Dijke in samenwerking met tegelhuis Numansdorp en Plieger voor de meubels en sanitair is prima. Kan na oplevering echt niet 1 negatief puntje vinden. Dit bedrijf is echt super .Ook nooddouche gehuurd via van Dijke ook een geweldige oplossing. Als ik een cijfer moet geven 10 +.
FOTO VAN MARCEL BROESTERHUIZEN
+ Toon extra foto van Marcel Broesterhuizen
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Geke van Dalsen op dinsdag 19 nov 2019 19
We zagen er best een beetje tegenop, een renovatie van de badkamer in een gezin met drie kinderen. Achteraf kunnen we gelukkig melden dat alles goed is verlopen. Vanaf het begin gaven George en Rob me het gevoel dat het allemaal goed zou komen. De sloop, het tegelwerk en de montage verliepen soepel. De gang, hal en trap werden afgedekt met een dik loopkarton en elke dag na afloop van het werk werd de boel netjes achtergelaten. Wel zo prettig, toch? De mannen werken rustig en precies. Geen lomp gedoe. En last, but not least... de badkamer is geworden zoals we hadden gehoopt. We zijn er superblij mee.
FOTO VAN GEKE
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Monique Weststrate op maandag 11 nov 2019 19
Onze badkamer is van 24-10 t/m 08-11 geheel naar wens gerenoveerd. Eind januari is het plan besproken en hebben wij bij Plieger het sanitair uitgezocht. bij tegehandel Numansdorp mooie tegels uitgezocht en vervolgens de offerte oen de planning ontvangen. Alles is in regelmatig (telefonisch) overleg met de monteur en tegelzetter uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe badkamer.
FOTO VAN MONIQUE WESTSTRATE
Opgeleverde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Fam. Dijkmans op zondag 10 nov 2019 19
Wij hebben een zeer goede ervaring met de montage van onze nieuwe badkamer. Ze zijn vantevoren bij ons langsgeweest en hebben met alles meegedacht. De afspraken zijn allemaal nagekomen. Goede service en nette afwerking van de badkamer.
FOTO VAN FAM. DIJKMANS
Fotocollage van de badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Eigenlijk 6 sterren”
Door Andre en Astrid op zondag 3 nov 2019 19
Medio februari afspraken gemaakt met de fa. van Dijke over de verbouwing van onze badkamer. Bij Plieger spullen uitgezocht en bij tegelhandel Numansdorp mooie tegels. We hoefden niets te regelen mbt bezorging, dat regelden zij.Op 2 oktober was het dan zover, de sloophamer ging erin. Alles werd afgeplakt en en er werd elke dag gestofzuigd. Wat werd er netjes gewerkt door de mannen. Tijdens de hele verbouwing werd er meegedacht met wat wij wilden. Niets was hen teveel. Voor alles hadden ze wel een oplossing. Na precies 3 weken was onze badkamer klaar. Wat een planning trouwens, alles paste keurig in elkaar. Een schitterend pak werk hebben de mannen geleverd. Rob, Aad, Joop, Jaap en George bedankt. Toppers zijn jullie.
FOTO VAN ANDRE EN ASTRID
Toilet top gedaan
Reactie of foto toevoegen
“Ontzorgd”
Door Mariette op maandag 21 okt 2019 19
We zijn heel blij dat we voor firma van Dijke hebben gekozen. Het zijn vakmensen! De badkamer is prachtig geworden. Ook bij Plieger en Tegelhandel Numansdorp zijn we goed geadviseerd. Ze denken daar goed mee en nemen de tijd. Wij vonden het fijn dat firma van Dijke met vaste partners werkt en met hen de afspraken maakt over de levering. De hele werkwijze heeft ons echt ontzorgd.
Reactie of foto toevoegen
“Korte lijnen”
Door Ronald en Natascha op maandag 23 sep 2019 19
Voor de 2e keer onze badkamer en toilet laten renoveren ivm aankoop van een ander huis. Alles onder 1 dak, duidelijke offerte na bezoek, badkamer bij firma Plieger, tegels bij Tegelhandel Numansdorp uitgezocht en tijdelijke douche vakkundig laten plaatsen door Douchrent. Tekeningen gemaakt door firma Plieger op basis metingen van hr. V Dijke, welke weer gedeeld worden met Tegelhandel Numansdorp. Elk onderdeel uitgevoerd door een specialist. Op vakantie was geen probleem, alles wordt netjes in/afgeplakt en achtergelaten. Korte lijnen, altijd overleg en advies. Achteraf tijd voor een review. Mannen weederom bedankt voor het harde werken en prachtige resultaat !
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door Fam van Dalen op zaterdag 21 sep 2019 19
Wat een waanzinnig goed bedrijf is dit. In September hebben ze bij ons de badkamer opgeleverd. Dit is gebeurt zonder problemen, goed tegelwerk en een perfect eindresultaat. Er werd goed overlegd wat er ging gebeuren, werd mee gedacht en er was geen uitdaging te veel. Ook de samenwerking met Plieger, tegelhandel Numansdorp en Doucherent loopt perfect. Hierbij willen we ook Remon extra bedanken. Het is een echte alles kunner en er is geen uitdaging te veel. George van Dijke en zoon is een echte aanrader.
FOTO VAN FAM VAN DALEN
+ Toon extra foto van Fam van Dalen
REACTIE VAN GEORGE
Geachte Fam. van Dalen, wij worden er verlegen van , van uw review en alle andere mooie reviews. Bij ons is vanzelfsprekend als een consument voor ons kiest dat je kwaliteit levert, het gaat om een grote uitgaven waar je zeker 20 jaar plezier van wilt hebben! Wij zeggen altijd behandel de mensen zo als je zelf behandeld wilt worden. Het is de kunst om constant alert te blijven en dat doen wij al 36 jaar. Wij wensen u succes met uw badkamer. Groet George en Rob van Dijke
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Michael op donderdag 19 sep 2019 19
4 jaar geleden hebben we de badkamer en toilet laten renoveren door George van Dijke. Ze hebben toen uitstekend werk afgeleverd. Recent kregen we problemen met het softclose systeem van de V&B toiletbrillen. Na contact opgenomen te hebben met George van Dijke over dit probleem, hebben ze dit snel en vakkundig opgelost. Ze hebben de toiletbrillen gratis vervangen, en dat na 4 jaar. Top service!
REACTIE VAN GEORGE
Geachte Michael, dank voor uw review. Het is vanzelfsprekend dat je service levert, wij gaan soms verder dan de leveranciers van het geleverde materiaal. Onze gedachte is dat je langer dan 2 jaar met het materiaal moet doen! Groet George ven Rob van Dijke
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer renovatie”
Door Fam. F de Groot op zondag 15 sep 2019 19
Van 6 tm 22 augustus 2019 onze badkamer gerenoveerd door fa. van Dijke. Vooraf onze wensen kenbaar gemaakt d.m.v. 2 huisbezoeken. Duidelijke offerte ontvangen. Alles naar tevredenheid en afspraak verlopen, de werkzaamheden goed op elkaar afgestemd en uitgevoerd. Vakwerk geleverd! uitgevoerd door Aad, Cor, Rob en Jaap. Onze dank voor de goede afhandeling. Wilt u uw woning met een mooie badkamer verrijken ,ga dan naar George en Rob Van Dijke.
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door Joey en Priscilla op maandag 2 sep 2019 19
Het bedrijf George van Dijke is echt een aanrader! In juni 2019 is onze badkamer geheel gerenoveerd door dit bedrijf en dit verliep soepel en zorgeloos. Alles wordt je uit handen genomen door de vakkundige medewerkers (in ons geval door alleskunner Raymond). Ook de samenwerking met Plieger en Tegelhandel Numansdorp is heel fijn geweest. Voor topservice en vakkundige montage moet je zeker bij George van Dijke zijn !
FOTO VAN JOEY EN PRISCILLA
Gemonteerde badkamer
+ Toon extra foto van Joey en Priscilla
+ Toon extra foto van Joey en Priscilla
Reactie of foto toevoegen
“Volledige renovatie”
Door Hans en Ymke v Rossen op maandag 2 sep 2019 19
Na 35 jaar hebben we onze badkamer volledig laten renoveren door George van Dijke Keuken en Badkamertechniek. Vooraf duidelijke afspraken, ook het zelf komen opmeten van de ruimte en niet alleen afgaan op de bouwtekening gaf al veel vertrouwen. Bij de door George aanbevolen bedrijven voor nooddouche, sanitair en accessoires en tegels werden we prettig en met kennis van zaken geholpen. De coördinatie van de verbouwing liep allemaal via George van Dijke, dus voor ons weinig zorgen. Er is bijzonder netjes gewerkt, de toegang van voordeur tot en met de werkplek afgeplakt en plastic bescherming waar nodig aangebracht om zo stofvrij mogelijk te kunnen werken. Stofafzuiging tijdens werkzaamheden en elke dag na afloop van de werkzaamheden werden de werkruimtes opgeruimd en gestofzuigd achter gelaten. De werkzaamheden werden, zover nodig, overlegd zoals hoogte bepalen van o.a. kranen en meubilair en er werd oplossingsgericht meegedacht. Alle medewerkers zijn OP en TOP vakmensen. De controle en oplevering krijgen van ons een dikke Plus! Medewerkers van de firma's Plieger, Tegelhandel Numansdorp, DoucheRent en van Dijke zelf: Dank voor jullie prettige samenwerking, service en vakwerk! Fam. v Rossen Schiedam
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut een aanrader”
Door Thea en Ad Vermeeren op woensdag 28 aug 2019 19
Wij hebben onze badkamer laten slopen en opnieuw op laten bouwen . Vanaf het eerste contact een goed gevoel bij dit bedrijf . Fijne en vakkundige mensen. Steeds goed overleg tijdens de werkzaamheden en wij zijn zeer tevreden over het resultaat . Dit bedrijf is absoluut een aanrader !!
FOTO VAN THEA EN AD VERMEEREN
Dubbele wastafel
+ Toon extra foto van Thea en Ad Vermeeren
+ Toon extra foto van Ad Vermeeren
Reactie of foto toevoegen
“Wat een service”
Door J.M. De Bokx op dinsdag 13 aug 2019 19
Ik had wat problemen met het inbouwreservoir van mijn toilet, welke 7 jaar geleden is geplaatst. Monteur kwam langs en heeft het kosteloos verholpen. Hij zag ook gelijk dat de kitrand in de douchecabine aan vervanging toe is. Komt de boel binnenkort opnieuw kitten. Mensen, wat een superbedrijf is dit. Hier staat service heel hoog in het vaandel. Echt voor iedereen aan te raden.

Eerdere ervaring van 4 augustus 2017: Wat een service; wat een bedrijf. Zulke vind je er niet veel meer. Zelfs 5 jaar na installatie van de badkamer is de nazorg super.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling voor iedereen”
Door Wim en Dinja de Geus op maandag 5 aug 2019 19
Alweer een maand genieten we van onze nieuwe schitterende badkamer. De oude badkamer werd volledig gestript en het team van George van Dijke heeft alles weer opnieuw opgebouwd. Niets was te veel, aan het eind van de dag werd alles weer netjes achtergelaten. Het resultaat mag er dan ook zijn. Chapeau voor het zeer vakbekwame team!
FOTO VAN WIM EN DINJA DE GEUS
Douchehoek
+ Toon extra foto van Wim en Dinja de Geus
+ Toon extra foto van Wim en Dinja de Geus
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Deborah Broersma op vrijdag 2 aug 2019 19
Afgelopen 2 weken is onze gehele badkamer gesloopt en weer opgebouwd. Wat een vakmensen! Zeer schoon en netjes gewerkt. Oog voor detail en geen vraag is teveel! Zelfs niet met de extreme hitte van afgelopen week. Wij zijn elke dag gewoon gaan werken. Dit met alle vertrouwen gedaan en thuis komen was elke dag weer een kadootje. Wij zijn weer verliefd op onze badkamer. Bedankt Raymond, Rob, Joop en Cor!
FOTO VAN DEBORAH BROERSMA
Gerealiseerde badkamer
+ Toon extra foto van Deborah Broersma
+ Toon extra foto van Deborah Broersma
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Fam. van den Berg op zondag 21 jul 2019 19
We hebben de badkamer laten slopen en alles laten vernieuwen. Wij zijn super tevreden en blij met onze nieuwe badkamer. Wat een fantastisch team. Wij hadden een slechte ervaring met een andere leverancier dus waren wat sceptisch, maar echt geen woord teveel. Echt een aanrader George van Dijke.
Reactie of foto toevoegen
“Topbedrijf”
Door Familie Chapman op zaterdag 20 jul 2019 19
Een Topbedrijf met Vakmensen in huis! Wij konden het niet geloven, een bedrijf dat een 9.8 scoort! Maar nu wij het zelf ondervonden hebben, kunnen we zeggen dat het een topbedrijf is met vakmensen in huis! Wij hebben onze hele badkamer laten vervangen en van begin tot eind was alles perfect geregeld! Bij Plieger in Capelle a/d IJssel hebben we het sanitair uitgezocht en bij Tegelhandel Numansdorp de tegels. Bij beide bedrijven zijn we uitstekend geholpen. (weten nu ook wat een "gerectificeerde" tegel is!) De verbouwing verliep perfect, alles werd binnen afgeplakt, evenals de liften en de hal voor de liften. Je hoeft je nergens zorgen over te maken, er wordt keurig gewerkt, al het puin en oude sanitair wordt afgevoerd en aan het eind van de dag wordt alles keurig opgeruimd. Het zijn op en top vakmensen. Wij willen dan ook Rob van Dijke, Joop, Rob en Rien heel hartelijk danken voor hun vakwerk en de gezelligheid in huis. George van Dijke, hartelijk dank voor de goede communicatie en het plannen. Kortom: Kies je voor George van Dijke dan krijg je een Top Badkamer! Wij genieten nu enorm van onze prachtige badkamer.
FOTO VAN FAMILIE CHAPMAN
Douche en radiator
+ Toon extra foto van Familie Chapman
+ Toon extra foto van Familie Chapman
+ Toon extra foto van Familie Chapman
Reactie of foto toevoegen
“Geen betere”
Door Marco Philips en Conchita Casado op dinsdag 16 jul 2019 19
Wij zijn via Qasa uitgekomen bij fam.van Dijke. De recensies zijn niet gelogen . Onze bad en toiletkamer zijn een waar pronkstuk geworden, gemonteerd door Raymond en Rob , wat een vaklui die oog hebben voor detail en meedenken met de klant
Het was een zeer prettige ervaring voor ons . Na de aflevering van onze sleutel aan Raymond , zijn we zelf 3 weken met vakantie gegaan tijdens de verbouwing en leverde geen problemen op . De samenwerking met tegelhandel Numansdorp en sanitair van Plieger verliep perfect wat resulteerde in dit prachtig stuk vakwerk. De fam. Van Dijke is een aanrader , kan geen betere aannemer treffen. Raymond en Rob nogmaals bedankt
FOTO VAN MARCO PHILIPS EN CONCHITA CASADO
Badtafel
+ Toon extra foto van Marco Philips en Conchita Casado
Reactie of foto toevoegen
“Erg netjes afgewerkt”
Door fam Oranje op donderdag 11 jul 2019 19
Van Dijke heeft onze badkamer en toilet vervangen en de wasmachine naar zolder verplaatst. We zijn erg tevreden over de ervaring met het bedrijf. Ook de samenwerking met Plieger en het tegelbedrijf Numansdorp hebben we als prettig ervaren. Jaap, Cor, Rob en Rien hebben vakwerk geleverd. Ondanks de zware tegels die we hadden voor de muur is er erg netjes en secuur gewerkt en we zijn blij met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Uitmuntend”
Door Kluwen op dinsdag 9 jul 2019 19
In januari 2019 badkamer en wc laten verbouwen door firma van Dijke. In 2010 de gehele keuken en beneden vloer, muren en plafond laten doen door George van Dijken nu wederom perfect werk geleverd. Zowel qua tijd,vakmanschap, budget,nazorg en meedenken is het geleverde uitmuntend.
Reactie of foto toevoegen
“Top gegaan”
Door Familie van Keulen op maandag 17 jun 2019 19
George van Dijke heeft ervoor gezorgd dat onze Badkamer zonder enige zorgen volledig is vervangen. Vanaf het begin een zeer goede samenwerking, alles conform afspraak en fijne werkmannen over de vloer. Ook elke dag de ruimte waar gewerkt is weer schoon achtergelaten. De verrichte werkzaamheden zijn: oude badkamer demonteren en afvoeren, diverse muurtjes plaatsen, ruimte stucen, verlaagd plafond aanbrengen, tegelen en afmonteren. Ook samenwerking met alle betrokken partijen was top: Plieger: Badkamer meubelen en scherm. Tegelhandel Numansdorp: Vloer en wandtegels. Tot slot, respect voor alle partijen omdat ze elke dag naar de 3e verdieping moesten zonder dat er een lift aanwezig was!
FOTO VAN FAMILIE VAN KEULEN
Douche met wastafel
Reactie of foto toevoegen
“Maakt het waar”
Door Nils en Carla op vrijdag 14 jun 2019 19
Van Dijke heeft bij ons een complete badkamer en toiletruimte geplaatst. Wij danken Raymond en Rob voor de fijne samenwerking, alle werkzaamheden zijn met veel aandacht en op een zeer hoog kwaliteitsniveau uitgevoerd. Vandaag is als laatste de douchewand geplaatst en kunnen we gaan genieten van onze nieuwe badkamer. Heren, een groot compliment voor jullie organisatie, ook de samenwerking met Plieger Rotterdam "Coby" en De Tegelhandel Numansdorp "Arjan" hebben wij als zeer prettig ervaren. Van Dijke maakt het waar! Echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Familie de Jonge-de Vries op maandag 10 jun 2019 19
Wij hebben recent onze badkamer en wc volledig laten renoveren door George van Dijke. Reeds vanaf het begin prettige communicatie en kundig advies; dit is ook zo tijdens de verbouwing en bij afronding van de werkzaamheden gebleven. Er wordt erg netjes en secuur gewerkt. We zijn erg tevreden over het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Wat een vaklui”
Door Familie Mol op donderdag 30 mei 2019 19
Toen wij in december de sleutel kregen van ons nieuwe huis stond de aannemer voor een nieuwe badkamer diezelfde dag nog op de stoep. Positief dachten we. Echter gingen er weken en helaas maanden voorbij en schoot het niet op. Toen we het idee kregen dat het werk wat ze deden ook niet professioneel was hebben we ze op straat gezet. Maar dan??? Wie wil hier zijn vingers aan branden? Verder gaan op werk van een ander?? Veel zaken zaten ook qua planning al maanden vol. Via internet bij George van Dijke terecht gekomen. We werden gebeld. Er werd meegeleefd met de nare situatie waar we in zaten. Bij hoge uitzondering wilden ze ons helpen. In eerste instantie werd gezegd buiten hun werkzaamheden om dus het zou wel 2 maanden kunnen duren. Wij waren allang blij dat ze ons wilden helpen. Want wat bleek, alles moest eruit. Er waren vele fouten gemaakt! Jaap en Rob kwamen de badkamer slopen. Jaap kwam iedere dag wat ons al verbaasde. En wat werd er netjes gewerkt zeg! Stucloop neergelegd en spullen iedere dag opruimen. Al snel kregen we door dat we niet tussendoor geholpen werden maar dat er achter elkaar doorgewerkt werd. De stucadoor kwam. Daarna tegelzetter Joop en Rien kwam om het plafond te stucen. Vakwerk! Jaap kwam daarna om het sanitair te installeren. Wat een vakwerk!! Wat zagen we goed het verschil tussen het geknoei van het vorige bedrijf en het strakke keurige werk van George van Dijke. Alleen maar lof voor dit bedrijf!! Hebben het ook als gezellig ervaren om deze mannen over de vloer te hebben!
FOTO VAN FAMILIE MOL
Gerealiseerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Topbedrijf”
Door Hans en Ria van Kampen op woensdag 22 mei 2019 19
Onlangs hebben we onze badkamer en toilet beneden laten verbouwen door George en Rob van Dijke. Na het lezen van de goede rivieuws over dit bedrijf hebben we een afspraak gemaakt voor het maken van een vrijblijvende offerte. Nadat Rob van Dijke bij ons thuis de situatie had bekeken en de samenwerking met Tegelhandel Numansdorp en Plieger had uitgelegd hadden wij hier een goed gevoel bij en besloten door hun de klus te laten doen. Nadat we bij Tegelhandel Numansdorp de tegels hadden uitgezocht en bij Plieger de badkamerspullen werd alles door van Dijke geregeld en hadden wij als klant nergens geen omkijken naar. Bij aanvang van de verbouwing stonden Rob en Mitch op dinsdag 23 april 2019 om 7.30 uur voor de deur en begonnen met alles keurig af te plakken en de bouwstofzuiger te installeren om zo het stof te beperken. Alles werd iedere dag keurig schoongemaakt waardoor het stof beperkt bleef. Daarna begonnen zij met het slopen van de badkamer en het installeren van het leidingwerk. Daar mee bezig zijnde kwam Cor de tegelzetter ook al langs om de situatie te bekijken om zodoende gelijk aansluitend verder te gaan. Cor en Rob nog heel erg bedankt voor jullie advies over een andere tegel op de douchemuur en het regelen van de tegels hiervoor. Tijdens de verbouwing heeft Rob een nood toiletpot voor ons geregeld. Eigenlijk zijn we stiekem benieuwd waar deze pot overal geweest is. Alle werkzaamheden van slopen,tegelen, stukadoren, en afmonteren liepen vloeiend in elkaar over. Onze badkamer en toilet zijn prachtig geworden. Ook de deurdorpel die wat laag lag is naar alle tevredenheid vernieuwd. Voor ons is dit een top bedrijf. De planning het meedenken het uitvoeren en de vakkundigheid van de medewerkers. George en Rob nogmaals bedankt dat op het laatste moment ook de toiletverbouwing mogelijk was. Cor,Rob en Mitch,bedankt voor de goede sfeer en gezelligheid tijdens de gehele verbouwing. Dit is echt een top bedrijf wat waar maakt wat ze beloven en een aanrader voor Iedereen die zijn badkamer of toilet wil laten verbouwen.
FOTO VAN HANS EN RIA VAN KAMPEN
Badkamerrenovatie
+ Toon extra foto van Hans en Ria van Kampen
+ Toon extra foto van Hans en Ria van Kampen
Reactie of foto toevoegen
“Volledige renovatie”
Door Mevr. de Bruijn- van der Lelij op vrijdag 3 mei 2019 19
George van Dijke heeft mijn toilet en badkamer volledig gerenoveerd. Ondanks de drukte heeft hij alles op alles gezet om mij te helpen. George en zijn zoon en kleinzoon dachten mee en deden alles in overleg. Tot in het laatste detail is alles netjes en tijdig afgewerkt. Ik zou ze zeker aanraden, leveren echt vakwerk!
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Erik& Tea uit Mijnsheerenland op maandag 22 apr 2019 19
Na 6 jaar nog steeds prima service! Badkamer en toilet boven en beneden laten plaatsen door deze vaklui. Dolgelukkig waren en zijn we nog steeds. Echter na 6 jaar begaf de thermostaatkraan het. Kan gebeuren! Even met George bellen. Werd de volgende dag vervangen door een van zijn medewerkers. Top! Garantie was al voorbij maar toch geen kosten voor ons. Fijn toch. George bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Marjolein Huizer op vrijdag 5 apr 2019 19
Na 9 jaar nog steeds service. In 2010 hebben we een badkamer laten plaatsen door George van Dijke. Nu na 9 jaar hadden we een klein probleempje met de WC. Gisteren een e-mailtje gestuurd, en vanmorgen zijn ze al langs geweest. Probleem is opgelost. Echt een goede en snelle service.
Reactie of foto toevoegen
“Vakmanschap”
Door P. Osseweijer op maandag 1 apr 2019 19
Februari 2019 is onze badkamer onder handen genomen door medewerkers van George van Dijke. Het is een geweldige manier van verbouwen. Je gaat naar Fa. Plieger om uit te zoeken welke spullen je geïnstalleerd wil hebben. Daarna zijn we naar de Tegelhal in Numansdorp gegaan om tegels uit te zoeken. Plieger maakte een 3D tekening en een paar maanden later heb je een compleet nieuwe badkamer. We hoefden er helemaal niets aan te doen. (Behalve betalen). Er is een uitstekende planning aangehouden, waardoor het mogelijk was dat elke vakman afzonderlijk en ieder op z'n tijd, de werkzaamheden kon uitvoeren. Ze hebben elkaar nooit "in de weg gelopen". Elke medewerker heeft blijk gegeven van z'n vakmanschap. We zijn zeer tevreden met het schitterende eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Joke en Ben uit Spijkenisse op maandag 25 mrt 2019 19
In februari zowel de douche incl. toilet laten verbouwen alsmede een toiletruimte op de begane grond en alles wat op Qasa geschreven is klopt helemaal. Natuurlijk de omgekeerde wereld door een aannemer te kiezen en niet de badkamerwinkel die vervolgens een aannemer levert maar voor mij de allerbeste keuze geweest en zeker aan te raden. Niets dan lof over geleverd werk, kwaliteit van materialen , netheid van werken, afspraken nakomen en meedenken.
FOTO VAN JOKE EN BEN UIT SPIJKENISSE
Nieuwe douche
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerverbouwing”
Door S. Ouwerkerk op maandag 18 mrt 2019 19
Februari 2019 heeft de firma George van Dijke onze badkamer en toilet verbouwd. Na het lezen van al de goede recensies hebben wij contact opgenomen met George en een afspraak gemaakt. Het gesprek gaf direct al een goed gevoel waarin de mogelijkheden werden besproken. Bij de start bleek al dat het kundige werknemers zijn waarmee je goed kunt overleggen en zij werken zeer clean voorzover dit mogelijk is met een verbouwing. Wij zijn erg blij met het resultaat en genieten volop van onze nieuwe badkamer en toilet. Bedankt voor de leuke communicatie en het prima geleverde werk.

Aanvulling ontvangen 22 juni 2020: Wij hadden een verstopte toiletafvoer omdat er een onderdeel was meegespoeld. Gebeld met een bedrijf voor rioleringen en deze kwam langs maar was na 10 minuten al klaar en zei dat de hangtoilet eraf moest en hij dat niet kon. meeste tijd van 10 minuten was voor het schrijven van de rekening. Hierna contact opgenomen met George van Dijke die bij ons de badkamer en toilet heeft gemaakt, of hij een oplossing wist en de volgende dag kwam er al iemand van George van Dijke langs en heeft het gefikst. Netjes de toilet eraf gehaald en na het vrijmaken van de afvoer de toilet weer netjes opgehangen. Top hoor, wat een service.
FOTO VAN S. OUWERKERK
Badkamerkast
+ Toon extra foto van S. Ouwerkerk
+ Toon extra foto van S. Ouwerkerk
+ Toon extra foto van S. Ouwerkerk
Reactie of foto toevoegen
“Genieten volop”
Door Annemieke van der Helm op zondag 10 mrt 2019 19
In februari 2019 hebben wij onze badkamer en ons toilet laten vernieuwen. We hebben gekozen voor het bedrijf Van Dijke omdat we goede recensies over het bedrijf lazen en de buren ook goede verhalen hadden gehoord over dit bedrijf. Vanaf het eerste moment was het contact goed. Wat zeer prettig is, is dat er vanaf het moment dat de werkzaamheden begonnen, er goed overleg was. De medewerkers zijn zeer kundig en ze komen met tips. Ook wordt er erg netjes gewerkt. We zijn iedereen erg dankbaar. We genieten volop van onze badkamer!
Reactie of foto toevoegen
“Service na 14 jaar”
Door Wim Dekkers op donderdag 21 feb 2019 19
14 jaar geleden hebben wij een badkamer laten plaatsen door de firma van Dijke. Wij waren hierover toen zeer tevreden. Nu was er voor het eerst een probleem met het sluiten van de deuren van de douchecabine. Hiervoor is een monteur van de firma van Dijke langsgekomen, die het probleem feilloos heeft opgelost (het stellen van de deuren is toch een precies werkje). Zelfs na 14 jaar staat de firma van Dijke nog paraat met hun service. Hulde.
Reactie of foto toevoegen
“Service na 8 jaar”
Door A.F. Stuijt op woensdag 20 feb 2019 19
Jaren geleden is bij ons de keuken vervangen door George van Dijke b.v. Dit is ons toen zo goed bevallen, dat toen de badkamer door medische omstandigheden gewijzigd moest worden wij weer zaken deden met dit bedrijf. Bij deze laatste verbouwing is op ons verzoek een elektrische vloerverwarming aangebracht. Echter na ruim 8 jaar heeft de thermostaat het begeven. Nadat wij het een en ander aan hen hadden kenbaar gemaakt werd de thermostaat vervangen door een nieuw exemplaar zonder voorrijkosten en zonder kosten van montage etc. Na acht jaar nog steeds service van hen zonder morren.
Reactie of foto toevoegen
“GIng zoals in de reviews”
Door Arno en Mirjam van de Griend op vrijdag 15 feb 2019 19
2 Januari is het bedrijf van George van Dijke bij ons gestart met de badkamer klus. Zoals we in de reviews hadden gelezen , zo ging het ook. Netjes alles afgeplakt en alles in overleg en volgens afspraak. Er werd meegedacht en we hebben daardoor nu bijvoorbeeld een rvs nisje in de muur voor shampoo ed. Wat een vakmanschap hebben wij die 3 weken gezien! Op de foto zie je het resultaat, een complete prachtige badkamer in een betrekkelijk kleine ruimte. We zouden ieder dit bedrijf aanbevelen.
FOTO VAN ARNO EN MIRJAM VAN DE GRIEND
Badhoek
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Mirco Goudriaan op vrijdag 8 feb 2019 19
Super service van George van Dijke. 4 jaar nadat de nieuwe badkamer keurig bij ons geplaatst was hadden we een klein mankement aan de spiegelkast. We kregen direct en kosteloos een geheel nieuwe kast (van plieger en geplaatst door George). Waar zie je dat nog, top!
Reactie of foto toevoegen
“Goede kerels”
Door Fred Noordijk op dinsdag 5 feb 2019 19
Aanleg van badkamer begane grond plus wc. Verdieping aanleg 2de badkamer. Goede en ervaren vaklui ,goede kerels! Opgeleverd binnen de planning.
Reactie of foto toevoegen
“Nog steeds heel blij”
Door A. Bonthuis op maandag 28 jan 2019 19
Anderhalf jaar geleden heeft de firma van Dijke onze badkamer en het toilet geïnstalleerd. (Spullen uitgezocht bij Plieger en de tegels bij Tegelhandel Numansdorp). Echte ervaren, vriendelijke en zorgvuldige vakmensen die ook meedenken. Wij zijn nog steeds heel blij met onze badkamer en toilet. Vorige week bleek de sifon in de douche niet goed te werken en tot onze blijdschap kwam George van Dijke onmiddellijk een nieuwe brengen. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf!

Eerdere ervaring van 15 mei 2017: Van Dijke heeft bij ons, in Nieuwerkerk aan den IJssel, de wc, badkamer,tegels in de keuken en tegels op de haard geplaatst.De medewerkers van Plieger, waar alles besteld is, en Tegelhandel Numansdorp dachten mee over de wensen die wij hadden, en gaven deskundig advies. De medewerkers van van Dijke deden alles in goed overleg, fijn dat er zo werd meegedacht. Het prettigst was de rustige en vertrouwenwekkende manier waarop de vaklui hun werk deden. Dit is echte betrokkenheid bij de uitvoering. Met als resultaat dat alles helemaal naar onze wens is!
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Marcel en Sandra op maandag 28 jan 2019 19
4 jaar geleden hebben wij een keuken, badkamer en 2 toiletten door George van Dijke laten vervangen. Dit is toen zeer vakkundig en snel en vooral ook op een zeer prettige manier gebeurd. Nu wij wat kleine ongemakken met het toilet hadden die wij niet zelf konden oplossen, hebben wij George van Dijke geraadpleegd voor advies. Hij bood aan zelf iemand langs te sturen om hier naar te kijken. En uiteraard zo gezegd, zo gedaan! Superservice van een zeer professioneel en daarnaast prettig bedrijf! Voor ons blijft George van Dijke een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens George van Dijke
aKlaaswaal , Scheidweg 2, 3286 LA Klaaswaal, tel 0186 - 66 21 23
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.