Feedback
9,8

George van Dijke

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.georgevandijkemontage.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van George van Dijke
Bij George van Dijke kan men terecht voor de betere badkamer-installatie. Bij George van Dijke doet men dat voor een prijs die voor iedereen haalbaar is. En dat komt juist vanwege het feit dat alles in één hand is. Daar zorgen onze badkamermonteurs, loodgieters, elektriciens en tegelzetters voor. Voor ons is 100% niet goed genoeg.

De badkamerlevering is via onze groothandel mogelijk.

Wij zijn C.B.W. erkend voor uw zekerheid.

Onze regio is ongeveer 30 km vanaf postcode 3286 LA in Klaaswaal. Dit is tot en met Vlaardingen, Rotterdam, Nieuwerkerk aan den IJssel, Spijkenisse, Barendrecht, Dordrecht, Ridderkerk, enz. Verder komen wij helaas niet, vanwege de files.

Een badkamermontage is te gecompliceerd om een offerte via de mail te geven. Daar is een vrijblijvend bezoek voor nodig om de technische problemen in te schatten en u een correcte prijs te geven.


Vanwege toenemende drukte vragen wij een allround badkamermonteur / tegelzetter. Voor meer informatie, bel/mail ons!

Wij doen geen nieuwbouwprojecten.
Meer informatie over George van Dijke
Offerte aanvraag: georgevandijkemontage.nl/contact
Onze werkwijze: georgevandijkemontage.nl/werkwijze
Over ons: georgevandijkemontage.nl/over-ons
Ervaringen
Er zijn 241 ervaringen over George van Dijke. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren223 ervaringen
4 sterren12 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 235 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen
“Service na 14 jaar”
Door Wim Dekkers op donderdag 21 feb 2019 '19
14 jaar geleden hebben wij een badkamer laten plaatsen door de firma van Dijke. Wij waren hierover toen zeer tevreden. Nu was er voor het eerst een probleem met het sluiten van de deuren van de douchecabine. Hiervoor is een monteur van de firma van Dijke langsgekomen, die het probleem feilloos heeft opgelost (het stellen van de deuren is toch een precies werkje). Zelfs na 14 jaar staat de firma van Dijke nog paraat met hun service. Hulde.
Reactie of foto toevoegen
“Service na 8 jaar”
Door A.F. Stuijt op woensdag 20 feb 2019 '19
Jaren geleden is bij ons de keuken vervangen door George van Dijke b.v. Dit is ons toen zo goed bevallen, dat toen de badkamer door medische omstandigheden gewijzigd moest worden wij weer zaken deden met dit bedrijf. Bij deze laatste verbouwing is op ons verzoek een elektrische vloerverwarming aangebracht. Echter na ruim 8 jaar heeft de thermostaat het begeven. Nadat wij het een en ander aan hen hadden kenbaar gemaakt werd de thermostaat vervangen door een nieuw exemplaar zonder voorrijkosten en zonder kosten van montage etc. Na acht jaar nog steeds service van hen zonder morren.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Mirco Goudriaan op vrijdag 8 feb 2019 '19
Super service van George van Dijke. 4 jaar nadat de nieuwe badkamer keurig bij ons geplaatst was hadden we een klein mankement aan de spiegelkast. We kregen direct en kosteloos een geheel nieuwe kast (van plieger en geplaatst door George). Waar zie je dat nog, top!
Reactie of foto toevoegen
“Nog nooit tevergeefs een beroep op ze gedaan”
Door Jolanda en Hans op woensdag 2 jan 2019 '19
4 jaar na installatie van onze badkamer en 2 toiletten door de fa. Van Dijke, werd zonder problemen een verkleurde tegel in de badkamer vervangen door hun prima tegelzetter en vervingen ze ook zonder kosten de ring rond het afvoerputje van de wasbak, waarvan het metaal begon te schilferen. Nog nooit tevergeefs op hun een beroep gedaan: altijd bereid naar een oplossing te zoeken en 'het komt altijd goed'. Ook voor de 'after sales' moet je bij Van Dijke zijn !

Aanvulling van 14 oktober 2017: 3 jaar geleden tot volle tevredenheid 2 toiletten en de badkamer laten vervangen door Van Dijke. Helaas ging het verwarmingselement van de Grohe douche kapot en begon de Plieger kraan te roesten. 1 mailtje aan Van Dijke was genoeg om een nieuw verwarmingselement en een nieuwe kraan thuisbezorgd te krijgen. Met de gebruiksaanwijzing bij deze artikelen was het eenvoudig om zelf e.e.a. te vervangen, maar ook dat had Van Dijke gedaan als we dat hadden gewild. Zeer tevreden over de service ! Met recht -weer- een 'warme douche' voor dit bedrijf !

Eerdere ervaring van 2 januari 2015: Door de goede recensies op internet bij George van Dijke, Klaaswaal, en via hem bij Plieger terecht gekomen. Klantvriendelijke verkopers, die zeker niet 'pushen', maar aan ons het tempo van beslissen overlieten. Dit, alsmede de persoonlijke benadering van Van Dijke hebben wij als erg prettig ervaren. Voorafgaand aan de offerte en verbouwing is hij twee keer langs geweest en ook na het voltooien van de werkzaamhede. Over het personeel van Van Dijke zijn we ook zeer tevreden: aardig, vakkundig, netjes werkend, meedenkend. Kortom: prima !
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Edgar en Jacqueline Choufoer, Den Haag op woensdag 21 nov 2018 '18
Vorig jaar heeft George van Dijke onze badkamer en toiletruimte vernieuwd. De toebehoren hebben we via Pflieger uitgezocht waar we uitstekend zijn geholpen. Onze smaak bleek behoorlijk prijzig te zijn en er werd goed met ons meegedacht over betaalbare alternatieven. De tegels hebben we uitgezocht bij tegelhandel Numansdorp, waar we ook goed zijn geadviseerd en wij een vloertegel vonden die we nergens anders konden vinden. Nog eerder dan aangegeven konden de medewerkers van George van Dijke beginnen. In tegenstelling tot de ervaringen van vrienden hebben we geen centje last gehad van het slopen van de badkamer. Alles werd netjes afgeplakt en iedere dag werd alles netjes achtergelaten. Het plaatsen van de nieuwe badkamer verliep sneller dan gedacht. Inmiddels genieten we alweer een jaar van onze heerlijke badkamer. Geen enkele last van bijvoorbeeld scheve tegels zoals we vaak van vrienden hoorden. Tijdens de verbouwing hebben we tevens via George van Dijke een bouwdouche gehuurd. Ook dit verliep super. De douche werd een paar dagen eerder geplaatst en ook weer netjes opgehaald. Zo hoef je niet met je toilettas bij buren of familie te douchen. Echt een aanrader. Een probleempje met de douchewand is direct de volgende dag opgelost evenals een vraag over de afvoer van de wasbak. Bij dit bedrijf zijn ze niet alleen bezig het plaatsen maar leveren ze ook geweldige en zeer snelle service als er onverhoopt iets is of als je een vraag hebt. Dit is echt een bedrijf dat wij iedereen kunnen aanraden. Jammer dat ze geen keukens meer plaatsen anders hadden we zeker weer graag van hun diensten gebruik gemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door E van Duin op dinsdag 16 okt 2018 '18
Wij hebben in 2015 onze badkamer laten renoveren door George van Dijke en zoon. Toen de badkamer opgeleverd werd zei George dat we altijd een beroep op hun konden doen. Dit hebben we in het begin niet nodig gehad. De badkamer is door hun met zeer veel zorg geinstalleerd. Nu na bijna 4 jaar kleine probleempjes gehad, een mengkraan en een sifon in de douche drain. Dit is tot volledige tevredenheid opgelost en bij de vraag: "wat zijn de kosten?" is het antwoord: "dit is service". George van Dijke krijgt van ons een dikke 10 en we zullen hem bij iedereen aanbevelen die een badkamer wil vernieuwen.

Eerdere ervaring van 2 april 2015: George en Rob van Dijke installeerden voor ons een verwarming in de garage, warm en koud water in de garage. Renoveerden het toilet op de begane grond en op de verdieping de badkamer. Waarom prijzen wij hen aan? Het is gewoon een TOP bedrijf dat zijn afspraken nakomt. Alles werd netjes afgeplakt waar de mensen moesten lopen. Niets is teveel, er moest onder de vloer gewerkt worden waar ong. 20 cm water stond. Niet leuk maar ze doen het wel. Er is een keurige toilet ruimte opgeleverd. De planning van 4 maart j.l. voor het starten van de badkamer , maanden van te voren al gedaan, kwam precies uit. We kunnen hele verhalen schrijven over de badkamer. Van het puin naar beneden sjouwen tot alle uitdagingen die er zich opdeden, in alles meegedacht en alles keurig geregeld. We hebben een plaatje van een badkamer. Alles opgeleverd en kleine dingen die nog voor de dag kwamen geen probleem, de service blijft gewoon doorgaan. Een AANBEVELING.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed werk”
Door R van Noort op zondag 2 sep 2018 '18
Wij hebben in juni 2018 ons toilet en badkamer laten verbouwen door de firma George van Dijke. Van sloopwerkzaamheden tot de oplevering echt heel goed werk afgeleverd. Ze werken heel netjes en ruimen alles op na een werkdag. Ze geven goede adviezen en denken met je mee, echte professionals ! Wij hebben ons sanitair via Plieger besteld, daar hebben wij in de showroom ons sanitair uitgezocht en werden daar prima geholpen. Onze tegels hebben wij besteld via Tegelhandel Numansdorp. Ze hebben een mooie collectie aan tegels en ze geven goede adviezen mbt tegel combinaties, goede service ! Kortom, wil je echt een mooi afgewerkt toilet of badkamer hebben, laat dit dan door George van Dijke uitvoeren !
FOTO VAN R VAN NOORT
Resultaat badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Martha van der Molen op zaterdag 25 aug 2018 '18
Bijna drie jaar geleden werd onze badkamer gerenoveerd door de firma van Dijke. We zijn er nog steeds heel blij mee. Over de service niets dan goeds. Onze Grohe kraan geeft problemen en ook na 3 jaar komt er via George, binnen een paar dagen een monteur van Grohe. Heel fijn!
Reactie of foto toevoegen
“Feilloos”
Door Hans Duran op maandag 23 jul 2018 '18
Onlangs is er bij ons een nieuwe badkamer met inloopdouche en wandcloset geinstalleerd. De samenwerking met de toeleveringsbedrijven werkte feilloos. Alle materialen werden door het Tegelhuis Numansdorp & Plieger tijdig geleverd. Hier hoefden wij niets aan te doen. Het slopen van de oude badkamer ging zonder overlast. Bijna geen stof en geen schade daar alles netjes afgeplakt was. Er kwamen wat onverwachte problemen naar boven tijdens de sloop maar deze werden keurig verholpen. De installatie en het afmonteren werden door deze vakmensen uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat en de geleverde service. George van Dijke & Zn is zeer aan te bevelen voor de installatie van uw badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door R.Roso op vrijdag 13 jul 2018 '18
Van onze badkamer,welke 3 jaren geleden geplaatst is door de Fa.George van Dijke, bleek één van de Led verlichting spots niet meer te werken. Na overleg met de firma van Dijke, is alles naar tevredenheid opgelost. Mijn dank voor deze uitstekende service na 3 jaar.(gratis) vernieuwd!! Hulde!!

Eerdere ervaring van 5 december 2015: Kort geleden heb ik mijn badkamer laten verbouwen. In de wetenschap dat een inloopdouche gevoelig is aan lekkages, zocht ik naar een specialist na veelvuldige informaties kwam ik terecht bij de firma George.v. Dijke, wij hadden het niet beter kunnen treffen. George stelde mij gerust inzake van de lekkages. Firma van Dijke heeft de werkzaamheden uitgevoerd, de monteurs van George waren specialisten op hun eigen vakgebied alle werkzaamheden sloten netjes op elkaar aan, dit getuigt van goede planning, mijn badkamer is op de afgesproken tijd gereed gekomen hij is mooi geworden. Wij zijn er trots op. George heeft zijn woord gehouden m'n angst voor lekkage heeft hij helemaal weggehaald .Zijn monteurs zijn specialisten, dit bedrijf in zijn totaliteit is zeer aan te bevelen. Bedankt George dat je een mooie badkamer heb kunnen realiseren. Fam Roso Dordrecht
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Pieter de Mol, Dordrecht op woensdag 4 jul 2018 '18
Na 5 jaar was er onlangs lekkage in de afvoer van de wastafel op de zolderkamer. Daar voor moest ook het hangend toilet in de badkamer eerst gedemonteerd en later weer geïnstalleerd worden. Alles is, zonder dit in rekening te brengen als service, keurig opgelost door Montagebedrijf George van Dijke en Zoon uit Klaaswaal.
Dus ook na 5 jaar levert dit bedrijf een geweldige service op hun uitgevoerde werkzaamheden.

Eerdere ervaring van 4 juli 2016: Nadat in het voorjaar van 2013 door de mannen van Montagebedrijf George van Dijke en Zoon uit Klaaswaal het toilet en de badkamer al waren gerenoveerd, is er nu een nieuwe keuken (van keuken at Home uit Numansdorp) door hen geplaatst. Het werk (incl. afbraak en verwijdering oude keuken) nam ruim een week in beslag. Ook deze keer is er weer super afgewerkt werk geleverd door het Montagebedrijf. Het bedrijf is zeker een aanrader voor wie overweegt een nieuw toilet, badkamer of keuken te laten plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Service na 6 jaar”
Door LG Stam op dinsdag 17 apr 2018 '18
Wij hebben nu ruim 6 jaar geleden de badkamer en toilet beneden laten renoveren. Dat was toen al uitstekend geregeld. Alles volgens afspraak en binnen de afgesproken tijd. Nu ontstond er gisteren lekkage bij het toilet. Even bellen met George v Dijke, en de VOLGENDE dag staat er een monteur op de stoep om het probleem gelijk te verhelpen zonder kosten. Dat is een geweldige service
Reactie of foto toevoegen
“Zeer hoog serviceniveau”
Door Mevr. C. van Drielen op maandag 16 apr 2018 '18
Ik heb 8 jaar geleden een complete badkamer door George laten zetten. Echter er was een probleem met de douchedeur na 8 jaar. Er waren onderdelen kapot gegaan en moesten vervangen worden. George gebeld en die heeft Plieger gebeld en die heeft de douchedeur na 1 week al gemaakt. Zijn heel secuur te werk gegaan en wilden het afleveren als ook alles in orde was. Zij zien dingen die wij consumenten niet zien en daarom is het fijn als zij het ook kunnen herstellen.

Aanvulling ontvangen op 9 juli 2018: In april heeft George mijn douchedeur kosteloos en tot onze tevredenheid laten repareren. De verwarming begon na 8 jaar te roesten. Ook deze keer liet hij ons niet in de steek en regelde een nieuwe verwarming. Werd ook kosteloos door hem geplaatst. George is een top man. Service staat bij hem zeer hoog. Zijn klanten kunnen op hem rekenen. Gewoon naar George gaan als je een nieuwe keuken of badkamer wilt laten plaatsen want dan weet je dat je service krijgt.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door N. Don op woensdag 11 apr 2018 '18
Deze keer, na de renovatie van de toiletten door de klusjes- mannen "van "George, wederom George ingeschakeld om onze badkamer geheel opnieuw in te richten.;Geheel gestript en inmiddels weer helemaal compleet opgeleverd. Geweldig (schoon) werk !!!

Eerdere ervaring van 23 april 2015: Het is allemaal naar ons zin gegaan en wij zijn zeer tevreden over het uiteindelijke resultaat. Vanaf het eerste moment alles heel soepel en duidelijk verlopen ( heel fijn één contactpartij- u-, voor de montage, het sanitair en de levering van de tegels). Wij zijn tevreden zoals eerder gezegd over het resultaat, maar ook over de service bij Tegelhandel Numansdorp en Plieger. Daarnaast ook nog dank voor het verkregen adres (van Jaap) van Paul de Wit- heeft het plafond aangebracht in onze hal – en het meedenken voor de twee kranen. En wij zeer tevreden over de manier van werken van Ronald én Raymond. Wij zullen bij een volgende klus zeer zeker weer contact zoeken.
FOTO VAN N. DON
Compleet opgeleverde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Top service na plaatsing badkamer”
Door fam. Thijm op donderdag 22 mrt 2018 '18
3 jaar geleden een Schneider spiegel gekocht via en geplaatst door George van Dijke. Er ontstonden roestvlekken onder de rand van de spiegel die steeds groter werden.
George van Dijke een mail gestuurd met foto's. Binnen enkele weken had hij een nieuwe spiegel voor ons. Er zat geen garantie meer op en toch kregen wij uit coulance een nieuwe spiegel. Top service! Geen dag spijt gehad dat ik mijn badkamer door George van Dijke heb laten plaatsen
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal waar”
Door Peter en Greet Hoenderkamp op dinsdag 13 mrt 2018 '18
We hadden het al gelezen op Qasa, maar het is helemaal waar. Fantastisch bedrijf met uitstekende service en zeer vriendelijk en deskundig personeel.
Reactie of foto toevoegen
“Erg service gericht”
Door A.C. Meijer op vrijdag 9 mrt 2018 '18
Wij hebben onze badkamer 3 jaar geleden laten inrichten met een inloop douche en wastafelmeubel ; ook het toilet is veranderd in een hangend exemplaar. Alles aangepast voor als we ouder zijn. Dit is tot tevredenheid verricht. Recent kregen wij te maken met een thermostaat die warmte verloor tijdens het douchen. Wij hebben dit voorgelegd aan de firma. De heer Van Dijke vond dit veel te snel gebeuren en bood ons uit service aan de thermostaat gratis te vervangen. Wij vinden dit erg service gericht. Vandaar een pluim voor deze firma. Wij kunnen deze van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Monique Lemckert/Arthur Wiashi op maandag 5 feb 2018 '18
Bijna 4 jaar geleden heeft George van Dijke naar volle tevredenheid een geweldige badkamer bij ons geïnstalleerd. Nu begon onze thermostaatkraan kuren te krijgen en heeft meneer Van Dijke ervoor gezorgd dat er nieuwe onderdelen geleverd werden. Morgenochtend komen ze het euvel verhelpen! Is dat service of niet??
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Pieter Schwartz op woensdag 3 jan 2018 '18
Onze badkamer is 4,5 jaar geleden door George van Dijke gerenoveerd. Een paar weken geleden ontdekten we scheurtjes in onze wastafel en de thermostaatkraan van de douche werkte niet zoals het hoorde. We hebben na korte tijd een nieuwe wastafel gekregen en de kraan is gerepareerd. Geweldig, snel en wat een service ook na 4,5 jaar. Iedereen die denkt aan een nieuwe badkamer moet zeker naar de firma George van Dijke gaan. Ze werken super netjes en de service is geweldig.

Eerdere ervaring van 24 oktober 2013: Vakmanschap, netheid, bereidwilligheid, alles kon. Wij zijn 100% tevreden over de renovatie van onze badkamer. Stof hebben we haast niet gehad vanwege een goed werkend afzuigsysteem. De weinige klachten zijn tot in de puntjes opgelost. We zullen de verbouwing nog missen wat betreft de gesprekken en het overleg wat altijd mogelijk was. Een cijfer? Dat wordt een 10! We raden iedereen George en zijn team van harte bij u aan.
Reactie of foto toevoegen
“Service van de zaak”
Door Janny op dinsdag 26 dec 2017 '17
Mijn ervaring met dit bedrijf is echt super! Zelfs na 6,5 jaar niet moeilijk doen, dat maak je tegenwoordig niet meer mee. Mijn transformator was stuk. Na enig speurwerk waar die zat alles netjes opgelost. En als je vraagt om de rekening....dan is dat, Nee mevrouw dit is service van de zaak. Geweldig helemaal top!
Reactie of foto toevoegen
“Wat een service”
Door Anneke Kooijman-Noteboom op vrijdag 24 nov 2017 '17
Zelfs na 4 jaar werd mijn kapotte badkamerkraan binnen 2 dagen vervangen. Wat een service! Anneke Kooijman
Reactie of foto toevoegen
“Super ervaring”
Door Jannie van der Weezen op vrijdag 3 nov 2017 '17
Onze ervaring is super. Al heel snel kwam er iemand om samen met ons een duidelijk plan op te stellen wat we precies wilde, en zelfs nog wat advies.Snel en duidelijk een offerte. Goede afspraken voor het tijdstip van plaatsing. Voor elk onderdeel een ervaren gezellige vakman. Die ons konstant op de hoogte hielden van de werkzaamheden. Het eindresultaat is dan ook fantastisch en de service uitstekend. Wij raden iedereen dit bedrijf aan. Wij hebben dan ook totaal geen minpunten kunnen bedenken.
FOTO VAN JANNIE VAN DER WEEZEN
Badkamerhoek
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door A.J. Schutter op donderdag 5 okt 2017 '17
Zeer tevreden over de service en het uiteindelijke resultaat. We hebben alleen maar vakmensen gezien, die ook nog meedenken! Niet twijfelen, gewoon bellen en een afspraak maken.
Reactie of foto toevoegen
“Elke dag genieten”
Door David en Bea Cox op dinsdag 5 sep 2017 '17
We genieten dagelijks volop van onze nieuwe badkamer. Inmiddels is het bijna drie weken geleden dat we de badkamer in gebruik konden nemen. In de drie weken daarvoor zagen we hoe de mannen van George van Dijke onze oude badkamer vakkundig omtoverden tot een doucheparadijs. We zijn vol lof over de gang van zaken, de goede adviezen vooraf, de tijdige uitvoering van de werkzaamheden, de nette en sympathieke manier van werken, één en al vakmanschap. Een speciaal compliment voor Aad, die zorgde dat overal de puntjes op de i werden gezet. Ook heel blij waren we met de tijdelijke douchecabine van DoucheRent. Een uitkomst! We zijn tevreden en kunnen George van Dijke zeker aanbevelen bij iedereen die zijn/haar badkamer wil laten verbouwen!

Aanvulling ontvangen 28 november 2017: We zijn onder de indruk van de service van George van Dijke. Binnen de kortste keren na ons mailtje kwam iemand langs om enkele kleine gebreken te herstellen. Bovendien een spiegeldeurtje dat door onze eigen schuld beschadigd was, helemaal gratis opnieuw geleverd! We zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Je wordt er stil van”
Door D.P.Goedhart op maandag 21 aug 2017 '17
Hier wordt je stil van. Wat een service. In 2009 zijn wij via mond op mond reclame in contact gekomen met George van Dijke. Na een prettig gesprek heeft George van Dijke een van onze slaapkamers omgetoverd tot een prachtige badkamer. Verder heeft hij boven een 2e toilet geinstalleerd. Wij waren hierover zo tevreden dat wij in 2010 George van Dijke gevraagd hebben een nieuwe keuken te plaatsen. Ook van deze hebben wij nog dagelijks plezier. Nu, na resp.8 en 7 jaar kijken wij nog steeds terug op de deskundige wijze van installeren. Wij gaven George van Dijke toen al een 10 maar het kan nog gekker. Een paar maanden geleden hadden wij een ongelukje met de spiegel die gemonteerd was op een toiletkastdeurtje. De spiegel was dusdanig beschadigt dat deze vervangen moest worden. Goede raad was duur. Wij hebben George van Dijke gebeld met de vraag of hier iets aan te doen was. Bijkomend probleem was dat de spiegel geen standaardmaten had maar speciaal gemaakt moest worden. Dit had een langere levering tot gevolg. Wie schetst onze verbazing toen wij afgelopen zaterdag een mailtje kregen met de mededeling dat vandaag, maandag, 21 augustus 2017, het deurtje met de nieuwe spiegel gemonteerd zal worden en ........................dat dit gezien de lange levertijd GRATIS zal gebeuren. Dit was het laatste wat wij verwacht hadden temeer omdat het probleem onze eigen schuld was. Wat een service. Wij zijn er stil van. Grote klasse.
REACTIE VAN GEORGE VAN DIJKE
Mijnheer Goedhart, Dank voor uw mooie reactie. Wij worden er stil van. Vaak geven zaken niet thuis als het om service gaat. Wij zijn een uitzondering. Mensen geven je het vertrouwen en het gaat om een behoorlijk bedrag voor badkamer en sanitair. De mensen verwachten zeker 15 jaar gemak te hebben. Wij bestaan vanaf 1983 juist dankzij dit vertrouwen van de klant. Groet George en Rob van Dijke
Reactie of foto toevoegen
“Tot volle tevredenheid”
Door Wil Bode op vrijdag 11 aug 2017 '17
Na zo'n 16 jaar tegen onze pergamon badkamer aangekeken te hebben ( wat toen in de mode was ), vonden we het tijd voor iets moderners. Ik kwam de naam George van Dijke tegen in een advertentie in onze regiokrant en kon me hen nog herinneren van onze keukeninstallatie ruim 20 jaar terug. Om niet bij een Beun de Haas te belanden, hebben we hen benaderd en Rob van Dijke kwam al spoedig voor een bezichtiging en offerte. Deze was zeer gedetailleerd opgesteld om misverstanden te voorkomen. Ondanks grote drukte, konden ze toch al in juli beginnen. Zij adviseren zelf Plieger als leverancier, maar aankoop bij een Sani***** of via internet is geen probleem. Tegels hebben we wel in Numansdorp gekocht. Fijne service, levering,- en betalingsafspraken en leuke korting. Al bleek achteraf wel dat ze behoorlijk ruim meten en we dus 3 volle pakken tegels over hebben die niet retour genomen worden. Tevens hebben we een douche gehuurd bij Koos van Doucherent en hiervan absoluut geen spijt gehad. Prima service, zeer flexibel en absoluut niet duur. Een week eerder dan gepland is van Dijke, in overleg met ons, begonnen. Alles afplakken, afzuiger aanbrengen en slopen maar. Afvoer container was door hen geregeld, materiaal werd in de loop van de dag bezorgd. Om kort te zijn; binnen 3 weken is het karwei geklaard tot onze volle tevredenheid. Je kan altijd met de mannen overleggen hoe je iets wilt en zelf geven ze ook advies. En George, als grote criticus, komt zelf altijd kijken bij de oplevering. Onze dank aan Rob, Rob, Aad, Cor, Marlon en Jaap.
REACTIE VAN WIL BODE
Oude en nieuwe situatie
REACTIE VAN WIL BODE
Dit was dus de oude situatie
REACTIE VAN GEORGE VAN DIJKE
Hartelijk dank voor uw waardering, daar doen wij het iedere dag voor. Wij zeggen altijd behandel de klant zoals je zelf behandeld wilt worden. Voor wat betreft de tegels: dit is een moeilijk verhaal. Deze worden speciaal op commissie besteld. Als men tegels tekort komt stagneert het werk. Tevens heb je kans op kleurverschil bij een latere levering. Maar wij begrijpen uw reactie wel.
Reactie of foto toevoegen
“Wat een service”
Door J.M. de Bokx op vrijdag 4 aug 2017 '17
Wat een service; wat een bedrijf. Zulke vind je er niet veel meer. Zelfs 5 jaar na installatie van de badkamer is de nazorg super.
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Annemieke Dekking op vrijdag 26 mei 2017 '17
Vijf jaar na het plaatsen van onze nieuwe badkamer hadden we een nieuwe douchekraan nodig. Door onze geweldige ervaring firma van Dijke gebeld met verzoek nieuwe kraan te plaatsen. Dit is na vijf jaar gratis en accuraat gedaan. Service is geweldig!!

Eerdere ervaring van 29 december 2013: Afgelopen maand verbouwing toilet gehad. Wij hebben evenals voor de verbouwing van onze badkamer in 1999 gebruikt gemaakt van het installatie bedrijf van George van Dijke. Een duidelijke en complete offerte gehad voor de verbouwing. De totale verbouwing is deskundig, vlot en netjes uitgevoerd. Iedere dag uitleg gehad over de uitgevoerde werkzaamheden en de planning voor de volgende dag gehad. Deskundige, vriendelijke mensen in ons huis gehad. Wij willen dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen, omdat alles bespreekbaar is en alle afspraken tot in detail worden nagekomen. We zullen zeker bij een toekomstige verbouwing weer gebruik maken van de service van het installatiebedrijf George van Dijke en kunnen dit bedrijf ook zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Raden het iedereen aan”
Door van R. te Mijnsheerenland op woensdag 17 mei 2017 '17
Onze badkamer begon, na bijna 20 jaar toch wat mankementen te vertonen. Verschillende grote zaken bezocht om je te oriënteren naar de mogelijkheden. Bij sommige een redelijke voorlichting, maar bij andere kon je merken dat ze alleen geïnteresseerd waren in je handtekening onder hun offerte. Kennissen van ons hadden hun badkamer later vernieuwen door George van Dijke en waren zeer tevreden betreffende het resultaat. Contact gezocht met George van Dijke en een weekje later kwam George langs om e.e.a. te bespreken. Hij heeft de oude badkamer bekeken, opgemeten en naar onze wensen geluisterd. George vertelde ook dat hij zaken deed met de firma Plieger en Tegelhandel Numansdorp daar beide zaken een goede kwaliteit leveren waar de monteurs van van Dijke graag en goed mee kunnen werken. Contact gezocht met beide zaken en hier werden wij correct en professioneel geholpen. Plieger heeft voor ons, nadat zij de maten van George ontvangen hadden, enkele tekeningen gemaakt met hierin onze wensen verwerkt. Deze een beetje aangepast, wat absoluut geen probleem was voor Plieger. Hierna George fiat gegeven om te starten, daar van Dijke het druk heeft, dus een heel erg goed teken betreffende hun kwaliteit, werd het starten een paar maanden later. Wij hebben geen meter spijt dat wij wat maanden hebben gewacht want het resultaat mag er zijn. Niets was te veel voor George en zijn mensen, keurig alles afgeplakt, stofafzuiger geplaatst en elke einde werkdag werd alles netjes opgeveegd. Regelmatig overleg met de monteurs waarvan wij Rob (2) het meeste gezien hebben, prima strak tegelwerk van Joop en zo kan je wel doorgaan. Service en professionaliteit staan hoog in het vaandel bij George en zijn 'crew' en dat hebben wij gemerkt. Ook is het fijn dat alles door van Dijke werd geregeld, je hebt maar 1 aanspreekpunt wat voor ons heel makkelijk was. Wij raden iedereen de firma van Dijke aan bij het vernieuwen van badkamer of toilet.
Reactie of foto toevoegen
“Begeleiding is erg goed”
Door Jaap en Marie de Ruiter op donderdag 27 apr 2017 '17
Wat zijn wij blij dat we de verbouwing van onze relatief kleine badkamer door de Firma George van Dijke hebben laten doen. De begeleiding is erg goed van begin tot het einde, er wordt meegedacht van sanitair tot tegels enz En als ze éénmaal beginnen dan is alles perfect op elkaar afgestemd en in overleg wordt overal aan gedacht om het zo mooi mogelijk te maken .Ook dank aan Cobi van Plieger en Arjan van de tegel handel voor advies en dat hij de tegels zelfs naar boven bracht waar vindt je dat nog?, en dan de mannen van George Jaap de sloper Cor de tegelzetter en dan Rob de alles kenner wat een vakmensen wat hebben jullie vakwerk geleverd in een kleine ruimte was het een gepriegel maar er was altijd een oplossing en aan het eind van de dag was alles weer keurig opgeruimd.na dat het klaar was was er nog een klein probleempje ook dat werd snel opgelost .De Firma van Dijke een ware aanrader voor iedereen die een badkamer wil verbouwen heel hartelijk dank. Ook dank aan Koos van Douchcerent voor het plaatsen en ophalen van de mobiele douche cabine ook een aan rader.

Aanvulling ontvangen 5 mei 2017: wat een geweldig bedrijf is de Firma van Dijke 2 weken na onze verbouwing hadden we lekkage van ons nieuwe toilet in weekend dat gemeld zelfs op zaterdag nog antwoordt dat er volgende week iemand langs komt , en wat bleek een fabricage foutje in een afvoer slang de leverancier wilde dat zelf komen oplossen maar dan ging dat weken duren George greep in en Rob kwam het binnen 4 dagen oplossen geweldig wat een service bedankt gr jaap en Marie
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan een 10”
Door Willemdirk van den Berg op woensdag 26 apr 2017 '17
Een tijd terug had George bij ons de badkamer verbouwd. Op een gegeven moment een kleine scheur ontdekt op de rand van de gipsplaten. Contact opgenomen. In no time was de scheur bijgewerkt en het plafond opnieuw gestukt. De samenwerking tijdens de verbouwing was al uitstekend, maar de service achteraf ook meer dan een 10.

Eerdere ervaring van 15 juni 2014: George en zijn mannen leveren absoluut kwaliteit, werken rustig, overleggen goed, denken mee en verder dan wij, anticiperen, zijn flexibel, zeer goede prijsstelling in vergelijking met anderen, goed bereikbaar voor vragen, communiceren goed bij onverwachtse zaken, onthouden ook wat afgesproken is. Kortom serieus gemeend, niet verder zoeken.. gewoon doen. U gaat er gelukkig van worden. Hadden we maar van dit soort bedrijven in Nederland.
Reactie of foto toevoegen
“Wat een service”
Door A.de Kramer op dinsdag 11 apr 2017 '17
Ruim drie jaar geleden is de badkamer door George van Dijke tot mijn grote tevredenheid geplaatst.Deze week werkte de drukschakelaar van het toilet niet meer.Ondanks dat de apparatuur niet via George van Dijke was geleverd. stond zijn medewerker Rob dezelfde dag voor de deur om het euvel te repareren.Wij hebben hier een uitstekend gevoel over.Wat een service na ruim drie jaar.
Reactie of foto toevoegen
“Kosteloze service”
Door Fam. Hafakker op dinsdag 7 feb 2017 '17
Ongeveer 2 jaar geleden hebben wij onze badkamer geheel laten renoveren door de fa George van Dijke. We waren destijds al zeer tevreden over de uitvoering van de werkzaamheden en het prachtige resultaat van de badkamer. Onlangs hadden we een mankement met de kraan. We belden de fa op en ze kwamen direct langs om te kijken wat er aan de hand zou kunnen zijn. Een kapotte thermostaat bleek het euvel. De leverancier van de kraan Plieger regelde direct een nieuw element en de fa van Dijke zorgde voor het plaatsen hiervan. Ook weer naar onze volle tevredenheid over de geleverde kosteloze service! Uit bovenstaande blijkt wel dat we een zeer tevreden klant zijn en daarom bevelen we hen van harte bij u aan!
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijk”
Door Familie Frijters- van Rijsbergen op zaterdag 4 feb 2017 '17
In januari is bij ons een nieuwe badkamer en nieuw toilet geïnstalleerd. Eerst werd alles netjes afgeplakt en bescherming aangebracht. Er werd steeds keurig gewerkt, het puin en uitgebroken meubels werden afgevoerd, op het eind van de dag was de rommel steeds opgeruimd. We zijn zeer tevreden over het resultaat. Zelfs nadat de badkamer was voltooid, was de fa. Van Dijk niet te beroerd om nog accessoires te komen bevestigen. Super! Prima service en klantvriendelijke benadering. Een aanrader!!!
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelen”
Door M. vd Giessen op vrijdag 20 jan 2017 '17
Eind juli 2016 sleutel gekregen van ons huis. Hier wilde wij direct de badkamer en toilet beneden vernieuwen. Dan ga je op zoek op internet, aangezien wij zelf in Klaaswaal wonen kwamen wij al snel terecht bij George van Dijke & Zn. Op Qasa de vele positieve reacties gelezen, en toen besloten George uit te nodigen voor opname. Tijdens het bezoek gaven ze aan om eens te kijken bij Plieger. De afspraak bij Plieger heeft George ook geregeld. Daarna kwam snel de offerte binnen voor de complete demontage en montage, en de te leveren nieuwe delen voor de badkamer en toilet. Opdracht gegeven voor alles. Tegels zelf gekocht bij Tegelhandel Numansdorp, ook daar fijn geholpen en hadden alle tijd! Jaap heeft bij ons de demontage en de montage gedaan, fijne en vakkundige man, netjes en alles op zijn tijd overleggen. Ook het verwijderen van een muur en het opnieuw plaatsen ervan (op andere plaats) is perfect gelopen. Daarna stucer en tegelzetter erin, ook de tegelmonteur zoals het hoort, werkt netjes en vakkundig. Al met al een serieuze klus, waarover wij zeer tevreden zijn. Na 2 weken douchen, probleem met 1 douchedeur, er werd direct actie ondernomen door zowel leverancier als v Dijke. Tot 2 maal toe, deur vervangen. Een probleem kan je altijd hebben, maar hoe los je het op. Hierover dus ook zeer tevreden. Kortom "ouderwetse" service en kwaliteit zoals het hoort! Ik kan George van Dijke, maar ook zeer zeker Jaap, Rob en de tegelzetter aanbevelen!

Reactie van George van Dijke en zoon van 30 januari 2017: Fam van der Giessen dank voor uw bericht. Wij krijgen weleens de opmerking gaat er bij jullie nooit iets verkeerd. Jawel, zie de reactie van u. Hoe los je het op, als klein bedrijf ben je meer betrokken bij de consument. Wij werken met bedrijven zoals Plieger en Tegelhandel Numansdorp om gezamenlijk een goed product neer te zetten. Wij zeggen altijd wij zijn de ontzorgers en dat bewijzen wij ook, zie de reviews.
Reactie of foto toevoegen
“Willen George van Dijke van harte aanbevelen”
Door Petra Ouwerkerk op zondag 15 jan 2017 '17
Bijna 4 jaar na een uitgebreide renovatie van onze badkamer ging het lampje in de spiegel kapot. Het vervangen hiervan bleek net zo ingewikkeld als het vervangen van een koplamp in de auto, maar voor de monteur van fa. Van Dijke geen punt; spiegel losgemaakt en opengeschroefd, naar bouwmarkt gereden voor een nieuwe lamp en alles weer teruggeplaatst, en dat alles zonder arbeidskosten te rekenen! Geweldig wat een service!

Oorspronkelijke ervaring van 13 juni 2013: Jarenlang hikten we tegen de renovatie van onze jaren-70 badkamer en toilet aan. Begin dit jaar hebben we enige offertes aangevraagd en George van Dijke was de enige installateur, die eerst ter plekke kwam kijken wat er mogelijk was van onze wensen, waarna wij een nauwkeurig omschreven offerte kregen. Op 23 april werd gestart, wij wisten dat de verbouwing minimaal 15 werkdagen zou duren, het werden er 17. Wij hadden de mogelijkheid om gedurende die tijd niet in ons huis te hoeven verblijven, maar als we af en toe langs kwamen, troffen we een geveegd en gestofzuigd huis aan. Als Jaap, de allround vakman, een probleem tegenkwam, belde hij pas als hij al een oplossing had, zodat we niet in de stress hoefden te schieten. Ook tegelzetter Bas en de stukadoor en de kitter hebben prachtig werk verricht. We zijn heel blij met onze nieuwe badkamer en wc en willen George van Dijke van harte aanbevelen! Mijnsheerenland
Reactie of foto toevoegen
“Geen moment spijt”
Door Familie Van Helden op zondag 1 jan 2017 '17
Sinds afgelopen zomer zijn wij naarstig op zoek geweest naar een gedegen bedrijf (waar alle expertises onder één dak zijn ondergebracht) om onze badkamerproblemen op te lossen. Dat viel niet mee. Meerdere aannemers over de vloer gehad, maar nagenoeg niemand gaf ons echt een goed (lees: geruststellend) gevoel. Wij hebben ons huis twee jaar geleden uit een faillissement gekocht. De twee daarin aanwezige badkamers zagen er aan de buitenkant prachtig uit, maar niets was minder waar. Ernstige (vocht)problemen deden zich voor in beide badkamers en wij besloten niet voor reparatie te gaan maar voor volledige vernieuwing. Helaas kon de schade als gevolg van het faillissement niet op de voormalige bewoners worden verhaald. Wij hadden dus behoefte aan goede vaklui. De vele positieve recensies die George van Dijke heeft ontvangen van verschillende opdrachtgevers, gaven de doorslag. Wij hebben daar geen moment spijt van gehad. Begin november 2016 is een aanvang met de werkzaamheden gemaakt. Drie weken later en een aantal onvoorziene omstandigheden verder, is badkamer 1 gereed gekomen. Direct daarna is een aanvang gemaakt met badkamer 2. Medio december was ook deze badkamer gereed. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat wij meer dan tevreden zijn (understatement) met de door George van Dijke geleverde service. Wij hebben ruim 6 weken zijn team over de vloer gehad. Wat een vaklui. Altijd op tijd aanwezig en hun afspraken nakomend. Strakke agenda's zodat de werkzaamheden naadloos in elkaar overliepen. Jaap, jouw werk is denk ik het meest onderschat. Het slopen en het weer opnieuw opbouwen, het aan- en verleggen van leidingen, installeren van toiletten en dat allemaal in je eentje. Een vakman met verstand van zaken. Petje af; dankzij jou kon Cor (de tegelzetter) zijn kunsten laten zien. Jouw tegelwerk is echt briljant. Zo glad als een ijsbaan. Prachtig om te zien. Daar waar nodig werden jullie terzijde gestaan door andere werknemers van George van Dijke, om te voorkomen dat een en ander te lang in beslag zou nemen. Ook jullie hartelijk dank voor jullie inspanningen. Dankzij jullie allemaal kunnen wij weer onbezorgd genieten. Ook Arjan van Tegelhandel Numansdorp: dank voor jouw inspanningen en oplossend vermogen (ook al verschilden wij van mening). En niet te vergeten Plieger: perfect geholpen. Wij zullen dan ook niet aarzelen om George van Dijke en zijn team aan te bevelen aan potentiële klanten. En George, mocht er iemand behoefte hebben om jullie werk op (onze) locatie te bekijken: neem gerust contact op. Onze deur staat altijd open!
REACTIE VAN GORGE VAN DIJKE
Fam Helden dank voor uw lovende woorden. Wij wilden er niet aan beginnen, je weet nooit wat voor knoeiwerk achter de tegels vandaan komt , het risico hebben wij genomen, al het leidingwerk moest vernieuwd worden bovenstaand kwam uit, wij zijn trots wat wij gemaakt hebben . Wij wensen u veel succes met uw nieuwe badkamers. Groet George Rob en de collega's
Reactie of foto toevoegen
“Opnieuw gestrikt”
Door Bert en Jeannette van Huizen op vrijdag 7 okt 2016 '16
Na de succesvolle verbouwing van de badkamer hebben we het bedrijf van George van Dijke weer gestrikt voor het opknappen van het toilet. De dienstverlening begint al met het huisbezoek van George, die wij heel stiekem mijnheer glimlach noemen. Waarom? Vanwege zijn positieve houding, zijn meedenken en zijn klantgerichtheid. Ook de mensen van het bedrijf kunnen we een glimlach toekennen. Zij laten vakkkennis zien, denken mee en doen goede voorstellen. En nog belangrijker zij laten beroepstrots zien en werken daar ook naar. Jaap en Joop hebben prachtig werk geleverd. De laatste puntjes op de i zijn ook gezet. Heren, enorm bedankt voor jullie inzet, je vakdeskundigheid en je vriendelijkheid.

Eerdere ervaring van 8 mei 2016: Een Hoogtepunt : onze woorden voor de prestaties van de mannen van George van Dijke. Jaap, Cor, Rob, Ronald, Mitchell en de stucadoor hebben geweldig werk geleverd . Vanaf offerte tot en met oplevering is de ervaring met George van Dijke geweldig geweest. Als extra worden ook nog de badkameraccessoires gemonteerd. Wat een service! Niet alleen zijn de mensen vakbekwaam maar zijn vriendelijk en klantgericht en werken rustig en netjes. Een absolute aanrader is ook de ' nooddouche' via DoucheRent ( link via site van George) en tegelhandel Numansdorp ( mooie collectie en vakkundige hulp en advies. Helaas kenden we het bedrijf nog niet toen we een nieuwe keuken hebben laten installeren maar gelukkig hebben we nog een toilet om te laten doen.
FOTO VAN BERT EN JEANNETTE VAN HUIZEN
Opgeknapt toilet
REACTIE VAN QASA
Nieuwe badkamer met douche, wasbakken en wc
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Fam. Bouman op dinsdag 27 sep 2016 '16
George van Dijke hebben we ingeschakeld nadat we al mooi werk bij familie hebben gezien. Ook bij ons prima werk geleverd. Na oplevering van de badkamer was er een probleempje, maar na onze melding is er gelijk iemand gestuurd om het op te lossen. De service is uitstekend, goede vakmensen, meedenken. Een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Na al die jaren nog steeds service”
Door Fam. A. Maaskant uit Klaaswaal op zondag 18 sep 2016 '16
13 jaar geleden heeft de firma George van Dijke onze badkamer geplaatst. Enige weken geleden ontdekte wij dat er enige tegels los gingen zitten, na telefonisch contact kwam de heer Van Dijke dezelfde dag bij ons langs om het probleem te constateren. Een van de medewerkers heeft de losse tegels verwijderd en daarna heeft de tegelzetter nieuwe tegels geplaatst en afgevoegd. Bovenstaande is na al die jaren nog steeds service!!! Kortom een aanrader als u een nieuwe badkamer wilt laten plaatsen.

Eerdere ervaring ontvangen op 14 juni 2015: Na ruim 12 jaar hadden we lekkage in de douchecabine, na telefonisch contact met George van Dijke heeft zijn team het perfect opgelost (de tegelrand vervangen en opnieuw gekit). Later bleek het nog steeds SERVICE VAN DE ZAAK te zijn!! Hoe bijzonder is dit en waar vind je dit tegenwoordig nog?! George van Dijke; een betrouwbaar bedrijf met nette medewerkers, kortom een echte aanrader! Familie Maaskant. Klaaswaal
Reactie of foto toevoegen
“Wat een service”
Door Hans op vrijdag 16 sep 2016 '16
Door op internet te zoeken voor een aannemer voor de verbouwing van onze badkamer kwamen wij door de goede recensies terecht bij George van Dijke & zoon. Vanaf het eerste contact was het gevoel goed. We hebben de spullen uitgezocht bij Plieger en de tegels bij tegelhandel Numansdorp. Bij beide zijn wij erg goed geholpen met de nodige adviezen. De verbouwing is goed verlopen. Wat erg fijn was is dat alles goed afgeplakt is,ze zeer netjes werken en het zijn nette lui. Na montage bleek er een haarscheurtje in de wastafel te zitten. Hier hebben we over gebeld en dezelfde middag stond er al iemand op de stoep, waarna de volgende ochtend er al een nieuwe wastafel van Plieger geleverd werd. En deze is de zelfde dag ook weer gemonteerd en afgewerkt. Wat een service!! Een echte aanrader dus.
FOTO VAN HANS
Onze nieuwe badkamer
REACTIE VAN GEORGE EN ROB VAN DIJKE
Geachte Hans, Dank voor uw positief bericht, ons handelen is vanzelfsprekend. Wij zijn zelf ook consument, behandel de mensen zoals je zelf behandeld wilt worden . Dank voor de mooie foto. Groet George en Rob van Dijke
Reactie of foto toevoegen
“Hij heeft ons uit de brand geholpen”
Door Robin & Eline op donderdag 4 aug 2016 '16
Nadat onze eerste aannemer ons in de kou had laten staan werd George van Dijke ons aangeraden. Wij namen contact met hem op en legden de situatie uit. Wij zaten al twee maanden met een half afgemaakte badkamer en hoopten op een wonder. Ondanks dat George van Dijke het erg druk had en eigenlijk geen tijd meer had voor nieuwe klussen op zeer korte termijn heeft hij ons uit de brand geholpen. Binnen een week heeft Raymond onze badkamer tot in de puntjes afgewerkt! Geweldig! Over afspraken werd duidelijk gecommuniceerd en er is prachtig werk geleverd. Hartelijk dank voor deze super service! Wij genieten nu iedere dag van onze mooie badkamer met dank aan George van Dijke en de zijnen.

Reactie ontvangen 5 augustus 2016 van George van Dijke: Beste Robin & Eline, Bedankt voor jullie aardige bericht, het is inderdaad niet de gewoonte om de rommel van een ander op te ruimen, Wij beginnen er ook niet meer aan, de situatie was te triest voor jullie je eerste huis, daarom hebben wij het opgepakt, het is voor ons het bewijs goedkoop duurkoop is , voor de mensen is het een doolhof in deze branche dat blijkt weer .
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Danny Sonneveld op donderdag 28 jul 2016 '16
Eerste ervaring op 15 februari 2015: Wij zijn lange tijd bezig geweest met ons te laten informeren en adviseren. Via internet (na goede recensies) bij George van Dijke terecht gekomen. Zeer goed geadviseerd. Nu is de verbouwing van de badkamer en het toilet net achter de rug en zijn wij erg tevreden over het resultaat. Vakkundige monteurs werken netjes en goed! Kortom een aanrader!.

Aanvulling ontvangen op 28 juli 2016: Gisterochtend mail gestuurd naar George over beginnende schimmelplekken in onze 1 jaar oude badkamer. Gistermiddag belde George dat hij het erg vervelend vind. Schilder zou contact met mij opnemen. Gisteravond belde deze al voor het maken van een afspraak. Vanmorgen is hij al langs geweest om het plafond te schilderen. Ook nog wat advies gekregen over ventileren. Wat een super snelle en goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Fam. Luitjes op zondag 5 jun 2016 '16
In november 2013 heeft George van Dijke Montage bij ons de de badkamer en het toilet volledig gerenoveerd. Daarnaast is ook nog een tweede toilet gerealiseerd. Dit alles is vakkundig en binnen de afgesproken tijd uitgevoerd. In mei 2016 zijn er wat kleine scheurtjes in de lak van de radiator ontstaan en werkt de thermostaat van de douchekraan niet goed meer. George van Dijke gebeld en die heeft ervoor gezorgd dat er kosteloos een nieuwe radiator is geplaatst en het binnenwerk van de douchekraan is vervangen. Als dat geen goede service is!
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische goede service”
Door dhr. en mw. Arkesteijn op woensdag 25 mei 2016 '16
Fantastische goede service. Na 8 jaar ons toilet nog zonder kosten gerepareerd. Wij raden dit bedrijf van harte aan. Zijn specialist in hun branche. Wanneer je een mail stuurt met daarin je vraag krijg je binnen een dag antwoord. Dit kun je maar van weinig bedrijven zeggen. Hartelijk bedankt top!
Reactie of foto toevoegen
“Hier komt het helemaal goed”
Door Patrick Raterink op donderdag 19 mei 2016 '16
Vanaf het eerste contact met van Dijke kregen we een heel vertrouwd gevoel en dat hebben ze helemaal waargemaakt. Vanaf de sloop van onze toilet en badkamer (wat we zelf hebben gedaan) zijn ze diverse keren langs geweest om alles af te stemmen. Tijdens de uitvoering werd ook alles tot in de puntjes doorgenomen. De vakmannen nemen de tijd en hebben oog voor detail om alles perfect op te leveren. Super gedaan mannen! Ook de service wat een belangrijk is verstaan ze als de beste. Zo waren bij ons de kozijnen nog niet geschilderd en waren er nog kleine restpuntjes. Binnen enkele dagen waren ze weer terug om alles tip top op te leveren. Zoek je iemand voor je toilet of badkamer die vakkundig is, netjes werkt, alles met je af stemt, een goed service heeft en een nette prijs rekent? Maak een afspraak bij van Dijke en het komt helemaal goed! Nogmaals bedankt mannen!!
Reactie of foto toevoegen
“George van Dijke”
Door Jan Pieters op donderdag 5 mei 2016 '16
Wegens drukte duurde het even voordat onze badkamer aan de beurt was. Met een stucloper tot zelfs in de lift, was de puincontainer vervolgens vlot in 2 dagen gevuld en begon het vele slijpen, hakken en boren. Met een speciale stofzuiger bleef de stofoverlast beperkt Ronald heeft het leidingwerk keurig weggewerkt. Het installatiewerk en de afwerking is tot in details fantastisch. En vooral de uitstekende service uit andere reviews kunnen we beamen, want toen er iets misging met de leverantie van Plieger heeft George ervoor gezorgd dat alles in orde kwam. Tegelhandel Numansdorp is ook een aanrader en heeft ons bij de keuze van de tegels goed geadviseerd. We zijn heel blij met onze nieuwe badkamer en het gastentoilet. We bevelen van Dijke ten zeerste aan.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische ervaring”
Door Familie Majoor op maandag 11 apr 2016 '16
Onze badkamer laten plaatsen door George van Dijke. Onze ervaring....in één woord " fantastisch"! Vanaf het moment van het laten maken van een offerte tot de oplevering staat vakkundigheid, klantvriendelijkheid en service centraal. Door verkeerde levering van het bad via Brugman liep onze verbouwing ruim 4 weken uit. Voor George en zijn mannen verliep de planning dus ook anders maar werd zonder problemen mee omgegaan en opgelost. Dat noem ik nu service!!! Dit bedrijf werkt heel secuur en netjes, van het slopen tot de afwerking. De badkamer is geheel naar onze wensen gemonteerd. Het heeft even geduurd maar dan heb je ook een badkamer waar we iedere dag weer met veel trots en plezier van genieten!
Nogmaals van hartelijk dank voor alle zorgen en deze geweldige badkamer!!!
Reactie of foto toevoegen
“Garant voor kwaliteit”
Door Maurice - Breda op vrijdag 18 mrt 2016 '16
Van Dijke staat garant voor kwaliteit. Wij zijn erg kritisch ingesteld en stellen hoge eisen in afwerking en manier van werken. George van Dijke en zijn team voldoen hier ruimschoots aan. Zij werken netjes en leveren kwalitatief hoogstaand werk. Dit zagen wij terug in het leidingwerk van Rob en het tegelwerk van Raymond. Vakmanschap! Minstens zo belangrijk is de opvolging van eventuele problemen. Wij ondervonden dit met de verkleuring van de voegen. George van Dijke is hier persoonlijk voor langs gekomen en heeft ons toegezegd dit op te lossen. Dit is naar volle tevredenheid gebeurd. En ons inziens maakt dit een echte vakman, iemand die service niet uit de weg gaat en er voor zorgt dat eventuele problemen nu en in de toekomst gewoon worden opgelost. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Wat een service”
Door Eduard op dinsdag 15 mrt 2016 '16
George van Dijke heeft 4 jaar geleden onze badkamer tot volle tevredenheid gerenoveerd. We hebben er dagelijks zeer veel plezier van. Nu na 4 jaar was er een probleem met de thermostatische douchekraan. Ook nu nog tot volle tevredenheid opgelost. Wat een service. TOP!!!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed”
Door A.P. Hooij op maandag 22 feb 2016 '16
Enkele jaren geleden een badkamer geinstalleerd. In zeer goede harmonie is er een droom uitgekomen. Na elke werkdag is het allemaal weer netjes schoongemaakt. De service is uitstekend als er iets toch niet goed meer functioneert na enkele jaren. Niets is te veel. Wens jullie een goede toekomst toe.
Reactie of foto toevoegen
“Reviews zijn bevestigd”
Door Wouter op maandag 15 feb 2016 '16
Wij zijn erg blij met onze nieuwe badkamer en twee gloednieuwe toiletten! De begeleiding is erg goed van begin tot eind. Rob kwam langs om alles op te meten en het plan door te spreken, hij is deskundig en netjes, dat gaf al een goed gevoel. De adviseur van Plieger hielp goed. En ook bij Tegelhandel Numansdorp werden we ook fijn geholpen. Verder hebben Rob en George alles geregeld, zo hebben we bijvoorbeeld geen omkijken gehad naar de leveringen. Er is zeer goed werk verricht. De communicatie met de vakmensen is prettig en ze hebben duidelijk erg veel ervaring met badkamers. We hebben ons geen moment zorgen hoeven maken. Rob kwam op eigen initiatief langs voor puntjes op de i en oplevering. Kortom, de kwaliteit van zowel de service als het eindresultaat zijn beide erg goed. We hadden ons gevoel gebaseerd op de reviews op deze website en zijn daarin gelukkig bevestigd.
FOTO VAN WOUTER
Inzet van de badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Waren alle bedrijven maar zo”
Door Familie Straatman op vrijdag 15 jan 2016 '16
Per juni 2015 een mondeling akkoord gekregen voor ons nieuwe huis in Barendrecht. Vervolgens een lange zoektocht gemaakt langs vele bedrijven. Uiteindelijk via Qasa George van Dijke benaderd om een offerte te maken. Al vanaf het eerste moment een zeer vertrouwd gevoel, waarbij gelijk werd meegedacht om binnen ons budget te blijven.

Verrichte werkzaamheden:
- Badkamersanitair geplaats;
- Tegelen van de muren en vloer;
- Stuccen van de muren in de badkamer.

Daarnaast nog andere werkzaamheden verricht:
- Stuccen van de kinderkamer en keuken;
- De keuken gereed maken, zodat de nieuwe keuken kan worden gemonteerd.

Je hebt hier te maken met echte vaklui. Alles is fantastisch geinstalleerd. Het tegelwerk is super strak en het voegsel heel erg dun. Een heel fijn gevoel aan over gehouden.

Wat ik het allerbelangrijkste vind is de afterservice. Waar je vaak ziet dat alles kan totdat de nota's zijn betaald de bedrijven daarna niet meer zo happig zijn om service te verlenen. Daar gaat George verder. Door de sanitairleverancier was een tegel tijdens de levering te hard neergezet. Na plaatsing en het opdrogen van de lijm is deze tegel geschuurd. Nadat dit was gemeld werd dezelfde dag nog de tegel verwijderd en opnieuw gevoegd. Tevens een ander klein probleem zeer goed opgelost. Dit bedrijf staat achter zijn werk en heeft een fantastische after service. Wat dat betreft een echte aanrader. Waren alle bedrijven maar zo....
FOTO VAN FAMILIE STRAATMAN
Badkamer met superstrak tegelwerk
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en toilet”
Door Fam van der Molen op woensdag 23 dec 2015 '15
De toilet en badkamer waren aan renovatie toe. Onze zoon had een heel erg vervelende ervaring met het plaatsen van een badkamer door een bedrijf dat er een zooitje van maakte. Daarom stelden we renovatie uit. Hoe vind je nu een betrouwbaar bedrijf? Op internet vonden we de site van George van Dijke. De site sprak ons aan. Ervaringen, foto's en partners. Dat gaf al vertrouwen. George kwam langs voor de offerte. Iemand met inzicht en ervaring. Hij gaf de tip om bij Plieger te gaan kijken. Daar zijn we prima geholpen. Voordeel van directe lijn met de groothandel bleek later: Na een foutieve levering, één telefoontje van van Dijke en de volgende dag werd er een nieuw produkt gebracht. Doucherent, ook via de site gevonden. Ideaal! Wat een nette service en niet duur. Zonder douche zitten hoeft niet meer. De verbouwing. Alles werd keurig afgeplakt. Stof werd afgezogen en alles werd dagelijks dag netjes achtergelaten.
We waren erg blij met de vakmensen Jaap en Cor. Keurig werk. Het eindresultaat is super. George kwam de boel opleveren en ook hij wil dat de puntjes op de i gezet worden. Alles moet in orde zijn. Kortom, met dit bedrijf kun je in zee gaan.
FOTO VAN FAM VAN DER MOLEN
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het resultaat”
Door R.D. op zondag 13 dec 2015 '15
We hebben onze badkamer en toilet laten renoveren. Vooraf kwam George zelf langs en had een goed voorstel voor de nieuwe indeling. Daarna hebben we bij Plieger het sanitair uitgezocht en de tegels bij Tegelhandel Numansdorp, alwaar bij beide goede service. De mensen van George van Dijke hebben vervolgens netjes gewerkt en we zijn blij met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Joke en Walter krootjes op woensdag 28 okt 2015 '15
Nadat we vorig jaar al naar alle tevredenheid een geweldige samenwerking hadden met George van Dijke, heeft hij ons dit jaar weer super verrast. Twee weken geleden een ongelukje in onze badkamer, waarbij één van de twee waskommen sneuvelde. Direct een nieuwe waskom besteld en George maakte heel snel een gaatje vrij in zijn drukke agenda. Op maandagmorgen vroeg stond Rob van Dijke voor de deur om de waskom te vervangen. Nadat hij even bezig was, riep hij me met even met een vervelende mededeling. De nieuwe waskom was toch net iets anders als de eerdere. In overleg met Rob het werk gestopt en 2 nieuwe identieke waskommen gekocht. De week erna kwam er een andere medewerker van George (die ook Rob heet) om het karwei alsnog af te maken. Deze Rob leverde net als vorig jaar weer perfect werk af en er was niets meer van onze schade te zien. We namen afscheid van Rob, met de mededeling dat we de rekening wel tegemoet zouden zien en bedankte hem. Vandaag, 2 dagen later vinden wij de verassing in onze mailbox, De verwachtte rekening wordt afgedaan met een mailtje dat het service van de zaak is. Wie verwacht er nu nog zoiets. Als dat geen vertrouwen geeft in een bedrijf, weet ik het niet meer. Van ons een dikke pluim voor de Fa. Van Dijke en al zijn enthouiaste medewerkers.
Reactie of foto toevoegen
“Super goede service”
Door Fam Koenders op zaterdag 17 okt 2015 '15
Een paar maanden geleden een badkamer verbouwing gehad, nu kwam er een klein probleem naar boven, opgebeld en gelijk dezelfde dag probleem verholpen. Dus ook na een paar maanden super goede service waar vind je dit nog in deze tijd.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door Vicky Chittenden / Edwin vd Grift op maandag 12 okt 2015 '15
In 2012 heeft de firma van Dijke onze nieuwe badkamer geplaatst. Wij zijn heel erg tevreden over het resultaat maar ook over de weg er naartoe. Vanaf de offerte fase tot en met de oplevering was er partnerschap waarbij wij als klant koning waren! na een aantal eerste dagen veelvuldig te hebben afgestemd en samenwerking, durfden wij de stap te wagen om op vakantie te gaan - met de afspraak dat men ons zou bellen indien nodig. Dit is 1x gebeurd en dat was ook nog eens iets wat op eigen initiatief werd voorgelegd. wij zouden dit bedrijf aan eenieder aanbevelen - prijs, kwaliteit en service zijn uitstekend in orde!
Reactie of foto toevoegen
“Volledig nieuwe aanleg”
Door R.Holleman op zaterdag 3 okt 2015 '15
Begin dit jaar zijn onze badkamer op de eerste verdieping en ons toilet beneden in een kleine vier weken onder handen genomen door George van Dijke Montage. Al het oude sanitair is eruit gehaald, oude tegels verwijderd en weer volledig nieuw aangelegd en geïnstalleerd. Dit alles is kwalitatief perfect uitgevoerd en naar ten volle tevredenheid. Het was zeer prettig te ervaren dat ze hun werk serieus nemen en dat er werd meegedacht over bepaalde opstellingen en verlichting. De verleende service van Plieger, Doucherent en Tegelhandel Numansdorp is ook het vermelden waard. Na oplevering kregen we wat problemen met de afvoer. Dit is uiteindelijk verholpen en zeer netjes afgehandeld.
Reactie of foto toevoegen
“Genieten ervan”
Door André en Astrid op maandag 28 sep 2015 '15
Onze badkamer en toilet zijn gerenoveerd door Van Dijke. We hebben nu een moderne en tijdloze badkamer en toilet met mooi sanitair en goede tegels. Probeempjes door ons oudere huis werden snel en met service opgelost. Bedankt daarvoor Rob en George en medewerkers! Er is netjes getegeld met dunne voegen en zeer mooi stucwerk geleverd. De tegels via tegelhandel Numansdorp gekocht en thuisbezorgd met zeer veel service. Extra muurtegels werden snel geleverd. Tijdelijke douche via Doucherent gehuurd, beviel erg goed. Prima nooddouche! Wij genieten van onze nieuwe badkamer en toilet!
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Matthijs Bootsma op dinsdag 11 aug 2015 '15
George heeft drie jaar geleden een groot gedeelte van mijn badkamer onder handen genomen. Het resultaat was perfect, alles was zeer netjes betegeld en afgewerkt. Een paar tegels die na een aantal jaar los lieten, zijn vorige week weer keurig vastgezet. Een top service van een top bedrijf. Groeten, Matthijs
Reactie of foto toevoegen
“Zeer te spreken”
Door Henny vd star, 's-Gravendeel op dinsdag 4 aug 2015 '15
In onze vakantie de hele badkamer onder handen laten nemen door de mannen van George van Dijke, toch wel spannend als je er niet bij bent. Ons vertrouwen is echter niet beschaamd. Helemaal volgens afspraak gewerkt en alles tot in de puntjes afgewerkt en opgeleverd. Wij hebben nu weer een prachtige badkamer en zijn zeer te sprken over George van Dijke.

Aanvulling ontvangen op 16 juli 2016: Vorig jaar de badkamer helemaal gerenoveerd door George van Dijke ( en zijn mannen). Prima gegaan in onze vakantie, prachtige badkamer gekregen. Helaas een paar maanden geleden doken er wat problemen op. Ook toen was George van Dijke aanspreekbaar en is alles tot grote tevredenheid en zonde ook maar enig gezeur opgelost. Dus niet alleen voor een mooie badkamer, maar ook voor prima service moet je bij George van Dijke zijn.
FOTO VAN HENNY VD STAR, 'S-GRAVENDEEL
Reactie of foto toevoegen
“Service bestaat nog”
Door Familie Sloof, Rotterdam op dinsdag 28 jul 2015 '15
Na de site op internet van George v. Dijke te hebben bekeken, en de reviews van tevreden klanten, besloten we de badkamer te laten verbouwen door de fa v Dijke. George is thuis geweest om alles te bekijken, en een offerte te maken waar wij mee akkoord gingen. De tegels hebben wij besteld bij tegelhandel Numansdorp, en de badkamerspullen bij Plieger in Capelle ad IJssel via George v Dijke. De bestelling en levering wordt door de fa v Dijke geregeld, wel zo handig. Je hoeft zelf nergens achteraan.Op 9 juli is de verbouwing gestart. Eerst werd de entree, trap en overloop helemaal afgeplakt. Tijdens het slopen werd een afzuigsysteem gebruikt, om stof zoveel mogelijk naar buiten af te voeren, en dat helpt echt! Alles wordt ook netjes opgeruimd, waardoor overlast tot een minimum beperkt is gebleven. De mensen staan 's morgens stipt op tijd voor de deur, zijn harde werkers en prettig in de omgang. De tegelzetter is pas tevreden als alles 100% strak op de muur zit. De monteurs hebben alles keurig geplaatst. Na de oplevering hadden wij een klein probleempje met de douchehoek. 's avonds om 23.45 uur mailde ik dat nog even naar George v.Dijke, en 's morgens om 8uur stond de monteur al voor de deur om het euvel te verhelpen! Dat is dus de service van George v Dijke. Het bestaat dus nog. Wij kunnen George v Dijke en zijn team van vakmensen bij iedereen aanbevelen.
FOTO VAN FAMILIE SLOOF, ROTTERDAM
Reactie of foto toevoegen
“Alles bij George van Dijke”
Door V de Ruiter op zaterdag 20 jun 2015 '15
Heb mijn gehele badkamer laten doen bij George van Dijke en Ze geven echt top service, hele aardige mensen met hele goeie ideeën en perfecte kwaliteit van het sanitair en de geleverde arbeid! Dus George van Dijke is Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door Fam. Braams op donderdag 26 mrt 2015 '15
George van Dijke heeft via Plieger de badkamermeubelen besteld die wij wilden en tegen een goede prijs. Onze badkamer verbouwen bleek groter en lastiger dan verwacht maar alles is door vakmensen keurig opgelost. Bij het afmonteren bleek dat er een onderdeel van de douchewand miste, maar door de uitstekende service van Plieger was dit snel opgelost. Ook een beschadiging in het stucwerk is zonder enig probleem snel verholpen door de stucadoor. George van Dijke en zijn team hebben kwaliteit afgeleverd, de badkamer ziet er uit zoals gehoopt en verwacht.
Reactie of foto toevoegen
“Service ook na een paar jaar”
Door Familie Willemsen op vrijdag 13 mrt 2015 '15
In 2012 is onze badkamer gerenoveerd door George van Dijke & Zoon. Naar volle tevredenheid. Helaas hield dit jaar (2015) onze plafondverlichting met inbouwspotjes er mee op. George van Dijke gemaild of ze er naar wilden kijken. Gelukkig bleek alleen de dimmer defect en één van de lampjes. Dimmer en lampje zijn vervangen met de mededeling: 'service van de zaak.'
Reactie of foto toevoegen
“top service!”
Door M.van Nimwegen op donderdag 20 nov 2014 '14
Al jaren geniet ik van mijn prachtige badkamer, vakkundig en mooi aangelegd door George van Dijke! Omdat ik zelf niet zo handig ben, heb ik hem gevraagd om de kitnaden te vervangen. De monteur heeft als extra service gelijk ook de voegen tussen de tegels aangevuld. Als kers op de taart belde George van Dijke me persoonlijk om te vertellen dat dit bij de after-sales service hoort! Ik vind dit helemaal top!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer”
Door Familie Herweijer op woensdag 10 sep 2014 '14
De firma George van Dijke heeft topvaklui in dienst werken netjes, vakkundig en snel. De badkamer was precies in de geplande tijd gereed, werkelijk top. Bij de firma Plieger hebben we het sanitair gekocht is boven verwachting. Plieger heeft een prima service, een prachtige showroom met vakkundig personeel. Al met al een aanrader voor iedereen.
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Jaap Schutt op dinsdag 17 jun 2014 '14
Hier even een berichtje mbt de uitstekende service van George van Dijke.
Bij ons thuis is 10 jaar geleden een nieuwe badkamer geinstalleerd door George van Dijke. Onlangs in de badkamer nieuwe vloertegels laten leggen in het "natte" gedeelte en alles opnieuw laten kitten, uiteraard door George van Dijke laten uitvoeren vanwege de uitstekende service die wij gedurende de afgelopen 10 jaar hebben mogen ontvangen.
Wij waren zeer aangenaam verrast dat dit kostenloos door George van Dijke is uitgevoerd (Service, zei George).
Als men spreekt over uitstekende service en klantgerichtheid, dan is dit het wel.
Dit is pure klasse, George. Wij zullen altijd bij je terugkomen.
Jaap en Astrid Schutt, Vlaardingen
Reactie of foto toevoegen
“Service is perfect”
Door Familie Van Egmond op maandag 19 mei 2014 '14
Via reclame en familie waren we al bekend met George van Dijke en ook hadden we de reviews gelezen, maar je moet het allemaal toch zelf ervaren hoe het echt is. Bij ons is het eindresultaat een prachtige badkamer en beneden een toilet waar je echt blij van wordt. Door de monteurs wordt vakwerk afgeleverd, tijdens het werk wordt er meegedacht en alles wordt elke dag netjes opgeruimd. Ook de service is perfect, als er iets is en je belt ’s ochtends, dan staan ze bij wijze van spreken ’s middags voor je deur.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan fantastisch !”
Door fam. Heskes op donderdag 15 mei 2014 '14
Goede adviezen. Afspraken die nagekomen worden en personeel dat in alle opzichten meedenkt. Na plaatsing ook zeer goede service! Helaas zijn onze foto's iets te groot om mee te sturen.

Aanvulling ontvangen 15 maart 2015: Na bijna een jaar kwam er onverklaarbare wijze een scheur in enkele tegels. Mail gestuurd over het probleem en binnen korte tijd was het probleem in onze badkamer opgelost. Je kunt niet zien dat er een vervanging heeft plaatsgevonden! Knap werk en kosteloos opgelost. Dat is pas service. Grote klasse!
Reactie of foto toevoegen
“badkamer en toilet renovatie”
Door N.L.M. Welschen op zondag 9 mrt 2014 '14
Na div. teleurstellende bezoeken aan bedrijven in keukens en badkamers, via internet de firma George van Dijke ontdekt met zeer goede beoordelingen. Afspraak gemaakt, bezoek gehad van George v. Dijke alles besproken, o.a. wat onze wensen waren en ons budget. Duidelijke offerte gehad, in combinatie met groothandel Plieger en tegelhandel Numansdorp. De werkzaamheden aan onze badkamer en toilet zijn keurig uitgevoerd door vaste medewerkers, wat wel het gevoel van vertrouwen geeft. Deze mannen konden wij met een gerust hart ons huis toevertrouwen. In de vroege ochtend tijdens een kop koffie was er de mogelijkheid om kleine veranderingen te bespreken. Alles is perfect geïnstalleerd, goed afgewerkt en vooral is er ook schoon en netjes gewerkt, complimenten! Wij kunnen de fa. v. Dijke van harte aanbevelen

Aanvulling ontvangen op 12 juli 2016: Na 2'5 jaar constateerden wij het weer in onze spiegel van badkamermeubel en een defecte lichtschakelaar . Na telefonische melding, dit op verzoek op mail gezet het antwoordt was kort en krachtig: gaan we regelen! Binnen 5 dagen alles keurig vernieuwd. Grote klasse!

Aanvulling ontvangen op 23 september 2017: 3 dagen voordat wij op vakantie gingen begon onze douchekraan te lekken, van onze badkamer geinst.in feb. 2015. Firma van Dijke gebeld en zaak uitgelegd. Er is gelijk actie ondernomen en voordat wij weg gingen was ons probleem opgelost grote klasse. En wij konden met een gerust hart op vakantie. Dit is nog eens service.
Reactie of foto toevoegen
“Topbedrijf met echte vakmensen”
Door Cor & Irma op dinsdag 4 mrt 2014 '14
Een paar maanden geleden besloten wij onze badkamer te laten renoveren. Na wat googelen kwamen wij op de site van George van Dijke. Alle recensies waren vol lof en geen enkele negatieve klank. Zouden zulke bedrijven dan toch nog bestaan? We hebben George uitgenodigd en het klikte meteen. Een duidelijke en complete offerte gehad. Nadat we bij Plieger (meedenkers!) en tegelhandel Numansdorp (wát een service!) onze spullen hadden uitgezocht was alleen nog wachten op de startdatum. Via Doucherent (ook al zo'n uitstekende partner) voor drie weken een nooddouche gehuurd.
Drie weken werd er gebouwd, getegeld, gekit en afgemonteerd. Er is continue afstemming met ons geweest, zodat ook alle details perfect zijn uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de vakkundige uitvoering en willen alle vaklui en met name Jaap (monteur) en Cor (tegelzetter) bedanken voor de prettige samenwerking. Wij zijn erg trots op het eindresultaat. Onze wens is helemaal uitgekomen. George van Dijke en zijn team, hartelijk dank! We hadden de recensies gevonden via Qasa.
Reactie of foto toevoegen
“badkamer / wc”
Door R.A. van Dusschoten op dinsdag 14 jan 2014 '14
Zeer tevreden over de kwaliteit, klantvriendelijkheid en de service. Klachten hebben wij tot nu toe niet, maar als die er zouden zijn worden deze zeker opgelost. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden, deze service en begeleiding van een verbouwing vind je niet snel meer. Ik ben via de recencies op Qasa met George zaken gaan doen.
Reactie of foto toevoegen
“Echte service”
Door James Schatz op donderdag 12 dec 2013 '13
Onze badkamer is 13 jaar geleden geplaatst. Toen het voegwerk op een enkele plek uitgesleten was, werd er snel, professioneel en kosteloos het euvel in de vloer verholpen. Echte service!
Reactie of foto toevoegen
“Service badkamer”
Door Leen Hokke op maandag 21 okt 2013 '13
4 Jaar geleden is een nieuwe badkamer geplaatst door het team van George van Dijke. Helaas hadden we recent last van lekkage, vanwege loslaten kitnaad. Dit is prima verholpen. Top service!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerverbouwing”
Door S. Ouwerkerk op maandag 18 mrt 2019 '19
Februari 2019 heeft de firma George van Dijke onze badkamer en toilet verbouwd. Na het lezen van al de goede recensies hebben wij contact opgenomen met George en een afspraak gemaakt. Het gesprek gaf direct al een goed gevoel waarin de mogelijkheden werden besproken. Bij de start bleek al dat het kundige werknemers zijn waarmee je goed kunt overleggen en zij werken zeer clean voorzover dit mogelijk is met een verbouwing. Wij zijn erg blij met het resultaat en genieten volop van onze nieuwe badkamer en toilet. Bedankt voor de leuke communicatie en het prima geleverde werk.
FOTO VAN S. OUWERKERK
Badkamerkast
+ Toon extra foto van S. Ouwerkerk
+ Toon extra foto van S. Ouwerkerk
+ Toon extra foto van S. Ouwerkerk
Reactie of foto toevoegen
“Genieten volop”
Door Annemieke van der Helm op zondag 10 mrt 2019 '19
In februari 2019 hebben wij onze badkamer en ons toilet laten vernieuwen. We hebben gekozen voor het bedrijf Van Dijke omdat we goede recensies over het bedrijf lazen en de buren ook goede verhalen hadden gehoord over dit bedrijf. Vanaf het eerste moment was het contact goed. Wat zeer prettig is, is dat er vanaf het moment dat de werkzaamheden begonnen, er goed overleg was. De medewerkers zijn zeer kundig en ze komen met tips. Ook wordt er erg netjes gewerkt. We zijn iedereen erg dankbaar. We genieten volop van onze badkamer!
Reactie of foto toevoegen
“GIng zoals in de reviews”
Door Arno en Mirjam van de Griend op vrijdag 15 feb 2019 '19
2 Januari is het bedrijf van George van Dijke bij ons gestart met de badkamer klus. Zoals we in de reviews hadden gelezen , zo ging het ook. Netjes alles afgeplakt en alles in overleg en volgens afspraak. Er werd meegedacht en we hebben daardoor nu bijvoorbeeld een rvs nisje in de muur voor shampoo ed. Wat een vakmanschap hebben wij die 3 weken gezien! Op de foto zie je het resultaat, een complete prachtige badkamer in een betrekkelijk kleine ruimte. We zouden ieder dit bedrijf aanbevelen.
FOTO VAN ARNO EN MIRJAM VAN DE GRIEND
Badhoek
Reactie of foto toevoegen
“Goede kerels”
Door Fred Noordijk op dinsdag 5 feb 2019 '19
Aanleg van badkamer begane grond plus wc. Verdieping aanleg 2de badkamer. Goede en ervaren vaklui ,goede kerels! Opgeleverd binnen de planning.
Reactie of foto toevoegen
“Nog steeds heel blij”
Door A. Bonthuis op maandag 28 jan 2019 '19
Anderhalf jaar geleden heeft de firma van Dijke onze badkamer en het toilet geïnstalleerd. (Spullen uitgezocht bij Plieger en de tegels bij Tegelhandel Numansdorp). Echte ervaren, vriendelijke en zorgvuldige vakmensen die ook meedenken. Wij zijn nog steeds heel blij met onze badkamer en toilet. Vorige week bleek de sifon in de douche niet goed te werken en tot onze blijdschap kwam George van Dijke onmiddellijk een nieuwe brengen. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf!

Eerdere ervaring van 15 mei 2017: Van Dijke heeft bij ons, in Nieuwerkerk aan den IJssel, de wc, badkamer,tegels in de keuken en tegels op de haard geplaatst.De medewerkers van Plieger, waar alles besteld is, en Tegelhandel Numansdorp dachten mee over de wensen die wij hadden, en gaven deskundig advies. De medewerkers van van Dijke deden alles in goed overleg, fijn dat er zo werd meegedacht. Het prettigst was de rustige en vertrouwenwekkende manier waarop de vaklui hun werk deden. Dit is echte betrokkenheid bij de uitvoering. Met als resultaat dat alles helemaal naar onze wens is!
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Marcel en Sandra op maandag 28 jan 2019 '19
4 jaar geleden hebben wij een keuken, badkamer en 2 toiletten door George van Dijke laten vervangen. Dit is toen zeer vakkundig en snel en vooral ook op een zeer prettige manier gebeurd. Nu wij wat kleine ongemakken met het toilet hadden die wij niet zelf konden oplossen, hebben wij George van Dijke geraadpleegd voor advies. Hij bood aan zelf iemand langs te sturen om hier naar te kijken. En uiteraard zo gezegd, zo gedaan! Superservice van een zeer professioneel en daarnaast prettig bedrijf! Voor ons blijft George van Dijke een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Marianne Dorst op vrijdag 25 jan 2019 '19
Onlangs hebben wij ons sanitair (2 badkamers + apart toilet) laten installeren door het team van George van Dijke. De bad meubels hebben we bij Plieger aangeschaft en de tegels in Numansdorp. Wij zij zeer tevreden met het resultaat. Het tegelwerk is van hoog niveau. De communicatie verliep prima, er wordt meegedacht. Je wordt hier als klant gehoord.
FOTO VAN MARIANNE DORST
Tegelwerk van hoog niveau
Reactie of foto toevoegen
“Volgende keer weer”
Door C. Troost op zondag 16 dec 2018 '18
Wij zijn heel blij met onze mooie en gezellig badkamer die George van Dijke in oktober 2018 heeft verbouwd. Deskundig, betrouwbaar, klantvriendelijk en afspraak is afspraak! Tegelzetter Cor krijgt een extra pluim voor zijn prachtige tegelwerk. Rob 1.0 en Rob 2.0....jullie zijn ook toppertjes hoor :) Wij zouden het een volgende keer zo weer over doen!
FOTO VAN C. TROOST
Gezellige badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door Hanna en Jaap Linker op dinsdag 11 dec 2018 '18
In november is onze badkamer verbouwd door George van Dijke en zijn team. Van tevoren zagen we erg op tegen de klus, maar de twee weken zijn omgevlogen en het resultaat is precies zoals we ons het ons hadden voorgesteld! Wat een vakmensen!
Als je in een appartementencomplex woont ben je altijd een beetje huiverig voor overlast voor je medebewoners. Dit was totaal overbodig. Van de entree via de lift tot onze entree was alles afgeplakt en er werd iedere dag aangeveegd. In plaats van commentaar alleen maar complimenten voor Van Dijke. Dit hadden ze nog nooit meegemaakt! Dat Van Dijke vakmensen in dienst heeft hadden we al gezegd, maar ook de plezierige manier van omgang willen we graag even vermelden. Bedankt mannen ( Cor, Mitchel en stukadoor Rien). Onze speciale dank gaat uit naar Aad, die de hele periode aanwezig is geweest en allerlei kleine en grote problemen perfect heeft opgelost!
FOTO VAN HANNA EN JAAP LINKER
Wastafel en douche
+ Toon extra foto van Hanna en Jaap Linker
+ Toon extra foto van Hanna en Jaap Linker
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerverbouwing”
Door Horstmann op maandag 10 dec 2018 '18
De badkamer laten verbouwen, wat een vriendelijke mensen, echte vakmensen, super tevreden met het eindresultaat,kan hun echt aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Geoliede machine”
Door Jerry Pronk op woensdag 5 dec 2018 '18
Na een rondreis door de commerciële badkamer wereld, uiteindelijk bij George van Dijke uitgekomen . Veel aannemers en klusbedrijven in onze woonboerderij uit 1917 gehad, maar ze moeten bij George in de leer gaan. Zelden zo'n professioneel bedrijf meegemaakt met 100% vakmannen in dienst, die wij zowaar na de monsterklus even misten ( Jasp, Rob en Raymond) badkamer bij Plieger uitgezocht, waar we ook goede adviezen kregen en schitterende tegels bij tegelhandel Numansdorp. Alles werkt samen als een geoliede machine.
FOTO VAN JERRY PRONK
De nieuwe badkamer
+ Toon extra foto van Jerry Pronk
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door L. Breedveld op vrijdag 23 nov 2018 '18
In oktober j.l. hebben wij een nieuwe badkamer en toilet aangeschaft en laten plaatsen door firma George van Dijke & Zn. Wij werden naar Pflieger en tegelhandel Numansdorp verwezen voor het uitzoeken van de artikelen en tegels. Hier werden wij prima door het personeel geholpen. Zelfs twee dagen eerder dan gepland was zijn zij begonnen met het slopen van de badkamer en toilet. Netjes alles afgeplakt door Jaap en Mitchel, om stof te beperken werd een afzuigsysteem gebruikt. Aan het einde van de dag werd alles netjes opgeruimd en zoveel mogelijk leefbaar achtergelaten hetgeen wij als zeer prettig hebben ervaren. Een mobiele douche hebben wij via de website van George van Dijke besteld, zeer netjes gemonteerd en uiteindelijk weer opgehaald. Jaap en Mitchel hebben de leidingen en elektriciteit aangelegd waarna Joop het toilet en Aad de badkamer hebben getegeld. Wij vinden dit echt super gedaan, mooie dunne voegen, alles goed doordacht en zeer vakkundig getegeld. Achteraf bleek er een klein mankement te zijn dat snel en correct werd opgepakt en afgehandeld.
Wat ons betreft verdient deze firma en hun personeel een compliment, er zeker een aanrader voor wie toe is aan een nieuwe badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Elbert op donderdag 22 nov 2018 '18
Erg blij met onze nieuwe badkamer en toilet. Spullen uitgezocht bij Plieger en de tegels bij Tegelhandel Numansdorp. In ons geval was Raymond de monteur die het gehele project heeft gedaan. Een vakman en prettig persoon. Van Dijke regelt echt ontzorging voor je. Ontbrekende onderdelen of verkeerder levering worden opgelost zonder dat je er erg in hebt. Ook hebben we gedurende de montage nog wat kleine aanpassingen gedaan op aanraden van Raymond. Ook de nooddouche van douchetent is een aanrader.
FOTO VAN ELBERT
Ontzorgde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Bedanken”
Door Familie van de Wijngaart op dinsdag 20 nov 2018 '18
In februari dit jaar hebben wij contact gehad met George van Dijke & Zoon voor de renovatie van onze badkamer en toilet. Precies op de afgesproken datum, 2 oktober j.l., werd er gestart met het werk. De inrichting hebben wij, op advies van Rob van Dijke, bij Plieger besteld waar wij vakkundig werden geholpen door de heer Vermeer. Onze tegels hebben wij uitgezocht bij Tegelhandel Numansdorp en ook daar werden wij goed geadviseerd. De eerste ochtend werd alles netjes afgeplakt en daarna begon het demonteren van de badkamer en toilet. Wij hebben weinig last gehad van stof omdat er een afzuiger werd gebruikt en elke dag werd er aan het eind van de dag opgeruimd en gestofzuigd. Bij de sloop van de douchecel kwamen de mannen een gasbuis tegen die in de weg zat en er werd direct oplossingsgericht gedacht en gehandeld. Na een week van sloopwerk begon het opbouwen met als uiteindelijk resultaat, een prachtige badkamer en toilet. Zit er wel eens iets tegen? Ja, ook dat kan gebeuren, het blijft per slot van rekening mensenwerk. Er werd direct actie ondernomen, overlegd en gewerkt aan een zo snel mogelijke oplossing. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en genieten nog dagelijks van onze mooie badkamer/toilet. Wij danken daarom Rob van Dijke, Michel, Fred, Jaap, Joop, Rob, Cor en Rien voor hun inzet en vakmanschap en natuurlijk niet te vergeten, George voor de planning. Wilt u uw badkamer renoveren, neem dan gerust contact op met George van Dijk & Zoon.
FOTO VAN FAMILIE VAN DE WIJNGAART
Resultaat badkamer
+ Toon extra foto van Familie van de Wijngaart
Reactie of foto toevoegen
“Supergoed bedrijf”
Door L. Demper op woensdag 14 nov 2018 '18
Echt een super goed bedrijf die zijn afspraken na komt, ben echt zeer tevreden. Het personeel werkt keurig netjes, voor er begonnen was met slopen is alles keurig afgeplakt met stucloop. Personeel dacht goed mee, kwam met voorstellen hoe het beter uitgevoerd kon worden. Kortom, heel erg tevreden met de nieuwe douche. We hebben alle mooie badkamer spullen bij Plieger besteld, waar we ook met alle tevredenheid en op gemak geholpen werden. er was echt tijd voor je, De tegels hebben we bij tegelhandel in Numansdorp uitgezocht en zijn daar keurig geholpen. Ik zou zeggen ben je aan een nieuwe douche toe, ga naar George van Dijke & Zoon.
Reactie of foto toevoegen
“Erg positief”
Door R.C.W.Neleman op woensdag 31 okt 2018 '18
George van Dijke heeft met zijn medewerkers waargemaakt wat hij heeft belooft. De samenwerking met de toeleveranciers (Plieger en Tegelhuis Numansdorp) is uitstekend. Het meedenken zowel tijdens de ontwerpfase als tijdens de bouw waarderen wij heel erg postief. Tijdens de sloop en opbouw van de badkamer en beneden toilet probeert het personeel de overlast zo veel mogelijk te beperken, alle kwetsbare delen in huis worden afgeplakt en beschermd, en tijdens het slopen wordt voor afzuiging gezorgd. Mede door de vakmanschap van George ,Rob, Jaap, Mitchel en Raymond zijn wij uitermate tevreden met het eindresultaat.
FOTO VAN R.C.W.NELEMAN
Nieuwe badkamerrruimte
Reactie of foto toevoegen
“Perfectie”
Door Leontine en Ebi op maandag 29 okt 2018 '18
Waarom George van Dijke? Toen wij besloten onze badkamer te vernieuwen gingen wij bij verschillende badkamer zaken langs en gingen met een onbevredigend gevoel naar huis. Wij besloten om op internet naar ervaringen van deze zaken te kijken en waren zeer teleur gesteld welke ervaringen men heeft opgedaan.Gelukkig stond ook George van Dijke er tussen, maar wel met hoge cijfers en uitstekende recensies. Ook wij hadden een positief verleden met George van Dijke, toen hij nog keukens plaatste en dit al 2 keer met vollste tevredenheid voor ons deed. Dus vroegen wij hem bij ons langs te komen. Vanaf het eerste gesprek tot aan de oplevering van onze nieuwe badkamer heeft George van Dijke alles tot bijna in perfectie geregeld. In kaart brengen van ons eigen wensen, nuchter aan ons aangeven wat er wel of niet kan, realistisch in kaart brengen en je niets aanpraten. Gingen, zoals iedereen bij Fa. Plieger langs, nog nooit zo een prettig bezoek aan een badkamerzaak mee gemaakt. Mee denken en je niets aanpraten, advisren en de keuze aan je zelf overlaten. Heel prettig. Zelfde geldt voor Tegelhandel Numansdorp. Offertes ontvangen, totalprijs was bekend en dan in laten plannen om te beginnen. Vanaf het begin van de werkzaamheden tot aflevering verliep alles vlekkeloos. Alles was perfect geregeld en wij hadden geen omkijken. Vriendelijk en behulpzaam personeel, schoon werkend en alles elke dag netjes opruimen en schoon maken. Wij zijn zeer kritisch in het geven van hoge cijfers, maar eerlijk is eerlijk, George van Dijke verdient het en kunnen wij alleen maar zeggen; nieuwe badkamer nodig? GEORGE VAN DIJKE bellen!
Reactie of foto toevoegen
“Superbedrijf”
Door Piet en Sylvia van der Heiden op maandag 22 okt 2018 '18
Afgelopen september hebben wij de badkamer laten verbouwen door George van Dijke. Voor aanvang van het werk werd de loop van beneden tot boven aan de badkamer zorgvuldig afgeplakt. Ook erg fijn was de stofafzuiging waardoor stof in huis tot een minimum werd beperkt. Bij Plieger zijn we ook prettig geholpen en hebben daar alles voor de badkamer gekocht. Tegels hebben we bij tegelhandel Numansdorp gekocht. Het fijne van deze 2 partners is dat je zelf niets meer hoeft te regelen, van Dijke zorgt dat de badkamermeubelen, accessories en tegels er zijn wanneer zij ze nodig hebben. Helaas liep niet alles als verwacht. Door een storing bij de fabriek die de tegels leverde kregen wij maar de helft van de wandtegels geleverd en hebben wij op de andere helft anderhalve week moeten wachten. Vervelend voor ons maar ook voor van Dijke die voor onze badkamer drie weken had gerekend. Gelukkig waren ze aan de kant van waar de douchecabine moest komen begonnen met tegelen, dus die was klaar. Van Dijke besloot toen om maar eerst het plafond te stucen, de vloertegels te leggen en de douchecabine te plaatsen zodat we in iedergeval weer konden douchen. Toen het restant van de wandtegels werd geleverd is de vloer zorgvuldig afgeplakt om schade te voorkomen. Hoewel het dus allemaal in een beetje vreemde volgorde is gedaan ziet het er keurig uit en is er alles aan gedaan om de badkamer alsnog zo snel mogelijk af te maken. Niets dan lof hiervoor! De eigenaar van Tegelhandel Numansdorp is persoonlijk bij ons langs geweest om zich te verontschuldigen voor de storing bij de fabriek al hoewel hij hier niets aan kon doen. Van hem hebben wij een compensatie gehad in de vorm van een geldbedrag waar wij uiterst tevreden over waren. Ook van George van Dijke kregen wij een tegoedbon voor een etentje. TOPPIE! Wij zijn erg blij met onze nieuwe badkamer en willen ook zeker Rob, Mitchel, Aad en Cor hartelijk bedanken voor al het werk dat zij hebben gedaan. Wij kunnen iedereen George van Dijke aanbevelen, een Superbedrijf met echte vakmensen.
FOTO VAN PIET EN SYLVIA VAN DER HEIDEN
Keurige badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Super bedrijf”
Door Beije op zondag 14 okt 2018 '18
Wij hebben een wc en badkamer laten installeren door George van dijk en zoon.
Echt een super bedrijf die zijn afspraken na komt , en eventuele problemen goed oplost.het personeel werkt keurig netjes, voor er begonnen was met slopen is de hele weg van voordeur tot de badkamer keurig afgeplakt met stucloop. Daar komt bovenop dat er door div personeel ( elektra, tegelzetter enz) goed meegedacht wordt over hoe een idee het beste uitgevoerd kan worden. Kortom, heel erg tevreden met onze nieuwe badkamer! We hebben de badkamer spullen bij plieger besteld en de tegels bij tegelhandel Numansdorp en zijn daar keurig geholpen.
FOTO VAN BEIJE
Geinstalleerd toilet
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Evert op dinsdag 18 sep 2018 '18
Op aanraden van George van Dijke kochten we onze badkamer bij Plieger en de tegels in Numansdorp. Van Dijke zorgde dat alles op tijd aanwezig is en dat de oude badkamer werd afgevoerd. De installatie -drie maanden eerder dan oorspronkelijk was afgesproken - werd heel professioneel uitgevoerd. Er werd van alles aan gedaan om de rest van het huis stofvrij te houden, vloerbedekking werd afgeplakt en er werd elke dag gestofzuigd. Ook een probleem bij het tegelen werd na overleg keurig opgelost. De monteur die bij ons werkte- echt een geweldige vakman-deed alle werkzaamheden, je hoefde dus niet te wachten op een aparte loodgieter o.i.d. Wij zijn meer dan tevreden met alle zorg en aandacht van George van Dijke. Dit bedrijf is zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Hier geldt afspraak is afspraak”
Door fam. Balstra op zondag 2 sep 2018 '18
Onze oude badkamer werd door de vakmensen van George van Dijke vakkundig afgebroken. Wij zijn ten tijde van de verbouwing op vakantie gegaan. De heren ( Cor, Jaap, Mitchel en Aad) hebben binnen 4 weken tijd de badkamer vakkundig uitgebouwd met een meter en de badkamer geheel conform wens gerealiseerd. Het eindresultaat is prachtig. Gedurende de verbouwing hebben de heren zeer nauwkeurig en netjes gewerkt. Ze hebben geprobeerd zo min mogelijk overlast te veroorzaken voor ons en onze omgeving. Voor hen geldt echt: "afspraak is afspraak" Wij bevelen dit bedrijf ten zeerste aan.
FOTO VAN FAM. BALSTRA
Douchehoek
+ Toon extra foto van fam. Balstra
Reactie of foto toevoegen
“Hulde”
Door Gonny & Frits van Elten op donderdag 30 aug 2018 '18
Op advies van George van Dijke onze badkamer uitgezocht bij Plieger en bij Tegelhandel Numansdorp. Prettige mensen en goede adviezen. Daarna aan de slag, alles uit de oude badkamer alles afbreken en slopen. Dagelijks door twee vakmensen van Van Dijke. Met al onze wensen werd keurig rekening gehouden. Daarna het leidingwerk, en dat was een hele klus. Vervolgens de complete betegeling incl. Vloerverwarming installeren en de volledige plaatsing en afwerking. Niets dan lof voor deze vakmensen. Alles is uitgevoerd volgens afspraak. Wij hebben even gewacht met onze ervaring om te zien of er nog kinderziektes of gebreken na oplevering kwamen maar niets van dit alles. Wel hadden wij zelf na oplevering nog aanpassingen die echter op ons verzoek werden aangepast. Conclusie is dat wij uitermate tevreden zijn over alle mensen en materialen die door dit bedrijf zijn uitgevoerd. Hulde
FOTO VAN GONNY & FRITS VAN ELTEN
Deel van de badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Diana Bloemendal op donderdag 23 aug 2018 '18
Terwijl wij van onze vakantie in Frankrijk genoten zijn onze toiletruimte beneden en onze badkamer vakkundig gerenoveerd door de mannen van George van Dijke. Terwijl wij op vakantie waren werden we dmv appjes en foto's op de hoogte gehouden van de werkzaamheden. Wat is er netjes gewerkt! En wat een feest toen we thuiskwamen en de mooie nieuwe badkamer zagen. We zijn er ontzettend blij mee. Echt een aanrader!
FOTO VAN DIANA BLOEMENDAL
Netjes gewerkt
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door C.Blaak uit Maasdam op dinsdag 21 aug 2018 '18
In januari heeft George van Dijke onze badkamer en toilet volledig gerenoveerd. In de periode daarvoor hebben wij via George het sanitair bij Plieger en de tegels bij Tegelhandel Numansdorp uitgezocht. Bij beide zaken werden wij uitstekend geholpen. Daarna is de uitvoering soepel en zorgvuldig uitgevoerd. Aan het eind van elke werkdag was alles weer netjes. Wij zijn erg tevreden over de wisselwerking van alle medewerkers van George die alle niet alleen vakkundig maar ook erg betrokken waren. Een paar kleine dingetjes na afloop werden prima en snel verholpen. Wij krijgen nog regelmatig te horen dat het allemaal zo mooi geworden is.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens George van Dijke
aKlaaswaal , Scheidweg 2, 3286 LA Klaaswaal, tel 0186 - 66 21 23
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.