Feedback
9,8

George van Dijke

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.georgevandijkemontage.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van George van Dijke
Bij George van Dijke kan men terecht voor de betere badkamer-installatie. Bij George van Dijke doet men dat voor een prijs die voor iedereen haalbaar is. En dat komt juist vanwege het feit dat alles in één hand is. Daar zorgen onze badkamermonteurs, loodgieters, elektriciens en tegelzetters voor. Voor ons is 100% niet goed genoeg.

De badkamerlevering is via onze groothandel mogelijk.

Wij zijn C.B.W. erkend voor uw zekerheid.

Onze regio is ongeveer 30 km vanaf postcode 3286 LA in Klaaswaal. Dit is tot en met Vlaardingen, Rotterdam, Nieuwerkerk aan den IJssel, Spijkenisse, Barendrecht, Dordrecht, Ridderkerk, enz. Verder komen wij helaas niet, vanwege de files.

Een badkamermontage is te gecompliceerd om een offerte via de mail te geven. Daar is een vrijblijvend bezoek voor nodig om de technische problemen in te schatten en u een correcte prijs te geven.


Vanwege toenemende drukte vragen wij een allround badkamermonteur / tegelzetter. Voor meer informatie, bel/mail ons!

Wij doen geen nieuwbouwprojecten.
Meer informatie over George van Dijke
Offerte aanvraag: georgevandijkemontage.nl/contact
Onze werkwijze: georgevandijkemontage.nl/werkwijze
Over ons: georgevandijkemontage.nl/over-ons
Ervaringen
Er zijn 232 ervaringen over George van Dijke. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren216 ervaringen
4 sterren12 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 228 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen
“Badkamer vernieuwing”
Door Fam. Bakker Oostvoorne op maandag 21 mrt 2016 '16
Badkamer vernieuwd door George van Dijke. Wij kunnen alleen maar zeggen perfect gedaan. Vakmensen. Goede samen werking. Ook goed geregeld met de leveranciers Plieger en Tegelhandel Numansdorp. Een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het resultaat”
Door R.D. op zondag 13 dec 2015 '15
We hebben onze badkamer en toilet laten renoveren. Vooraf kwam George zelf langs en had een goed voorstel voor de nieuwe indeling. Daarna hebben we bij Plieger het sanitair uitgezocht en de tegels bij Tegelhandel Numansdorp, alwaar bij beide goede service. De mensen van George van Dijke hebben vervolgens netjes gewerkt en we zijn blij met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Kies voor George”
Door Richard op maandag 1 aug 2016 '16
Op aanraden van een collega ben ik in zee gegaan met George. Geen seconde spijt van gehad. Niet alleen bij de bouw maar ook met het ontwerp heeft George geholpen, en dit was niet gemakkelijk: wastafel, toilet en douche in een badkamertje van 2 bij 1,2.
Bij Plieger werd ik bijzonder professioneel geholpen, door iemand die het ontwerp verder invulde met mooie, passende apparatuur. De medewerkers van George zij allemaal zeer ervaren mensen die mooi en goed werk afleverden. Zij voerden niet uit het werk uit, maar gaven ook deskundige adviezen voor de afwerking van de badkamer, bijvoorbeeld, de kleur van het voegsel, plaatsing van accessoires. George is misschien is iets duurder dan zijn concurrenten, maar dit is het werk dat hij en zijn werknemers oplevert, meer dan waard. Wil je een mooie badkamer, die minstens 10 jaar meegaat, kies dan voor George van Dijke.
FOTO VAN RICHARD
Mooie badkamer voor kleine ruimte
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door B.W.Fiere/W.krayenbrink op vrijdag 17 nov 2017 '17
We zijn zeer tevreden over de manier van werken door de monteurs
En we zijn heel blij met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door familie Anspach - Poort op zondag 16 jul 2017 '17
Op basis van goede ervaring van buren bij ons in de straat hebben we George van Dijke gevraagd om advies en offerte voor de verbouwing van onze badkamer en toilet. Bij de buren hadden we al gezien dat er vakwerk wordt geleverd en het gesprek met George bevestigde het goede gevoel. George is duidelijk en eerlijk in wat er wel en niet kan en staat voor kwaliteit en tevreden klanten. Dit is tijdens de verbouwing ook waargemaakt. Het resultaat is het wachten, door de vele opdrachten startte de uitvoering 5 maanden na opdracht, waard geweest!

De verbouwing was in handen van Aad die een aantal dagen werd geholpen door collega's. Tijdens de 4 weken die de werkzaamheden hebben geduurd is er steeds netjes en schoon gewerkt en werd er waar nodig overlegd over de wijze waarop details zijn uitgevoerd. Hierbij dacht Aad ook mee over verbeteringen zoals het uit het zicht brengen van de leidingen van de designradiator.

Bij het plaatsen van de doucheschermen was er wat tegenslag toen een glasplaat spontaan kapot sprong. Dit is door George van Dijke snel en professioneel opgelost in overleg met Plieger. Na afronding van de werkzaamheden heeft George zelf de oplevering met ons gedaan. Ook dit is prettig en professioneel verlopen.

Als laatste nog iets over de vaste partners waar George van Dijke mee werkt. We zijn 2 keer bij tegelhandel Numansdorp geweest en daar beide keren goed geadviseerd. Bij Plieger zijn we zelfs 3 keer geweest, eerst om ons te oriënteren en daarna 2 keer voor een gericht advies en offerte. Nadat wij niet tevreden waren over het resultaat van het eerste adviesgesprek heeft George van Dijke bemiddeld waarna wij van een andere adviseur wel een goed ontwerp hebben gekregen.

Een laatste tip is nog het inschakelen van Doucherent. Koos heeft bij ons een tijdelijke douche op zolder geplaatst waar wij 4 weken prima in hebben gedoucht. Ook Koos werkt erg netjes en servicegericht. Bovendien zijn de kosten laag.

Kortom, wij zijn zeer tevreden over George van Dijke en bevelen dit bedrijf van harte aan. (Eigenlijk hadden we 4,5 ster willen geven maar dat was niet mogelijk.)
FOTO VAN FAMILIE ANSPACH - POORT
Nieuwe douche
+ Toon extra foto van familie Anspach - Poort
+ Toon extra foto van familie Anspach - Poort
+ Toon extra foto van familie Anspach - Poort
Reactie of foto toevoegen
“Genieten ervan”
Door André en Astrid op maandag 28 sep 2015 '15
Onze badkamer en toilet zijn gerenoveerd door Van Dijke. We hebben nu een moderne en tijdloze badkamer en toilet met mooi sanitair en goede tegels. Probeempjes door ons oudere huis werden snel en met service opgelost. Bedankt daarvoor Rob en George en medewerkers! Er is netjes getegeld met dunne voegen en zeer mooi stucwerk geleverd. De tegels via tegelhandel Numansdorp gekocht en thuisbezorgd met zeer veel service. Extra muurtegels werden snel geleverd. Tijdelijke douche via Doucherent gehuurd, beviel erg goed. Prima nooddouche! Wij genieten van onze nieuwe badkamer en toilet!
Reactie of foto toevoegen
“Elke dag genieten”
Door David en Bea Cox op dinsdag 5 sep 2017 '17
We genieten dagelijks volop van onze nieuwe badkamer. Inmiddels is het bijna drie weken geleden dat we de badkamer in gebruik konden nemen. In de drie weken daarvoor zagen we hoe de mannen van George van Dijke onze oude badkamer vakkundig omtoverden tot een doucheparadijs. We zijn vol lof over de gang van zaken, de goede adviezen vooraf, de tijdige uitvoering van de werkzaamheden, de nette en sympathieke manier van werken, één en al vakmanschap. Een speciaal compliment voor Aad, die zorgde dat overal de puntjes op de i werden gezet. Ook heel blij waren we met de tijdelijke douchecabine van DoucheRent. Een uitkomst! We zijn tevreden en kunnen George van Dijke zeker aanbevelen bij iedereen die zijn/haar badkamer wil laten verbouwen!

Aanvulling ontvangen 28 november 2017: We zijn onder de indruk van de service van George van Dijke. Binnen de kortste keren na ons mailtje kwam iemand langs om enkele kleine gebreken te herstellen. Bovendien een spiegeldeurtje dat door onze eigen schuld beschadigd was, helemaal gratis opnieuw geleverd! We zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Vreselijk goed werk”
Door Jan en Klazien Preesman op dinsdag 5 jun 2018 '18
Wij hebben een badkamer boven en een toilet beneden opnieuw laten doen, wij zijn door vrienden bij George van Dijke terecht gekomen, wij hebben naar de achtergrond van het bedrijf gekeken, toen een gesprek thuis, met George gelijk de situatie besproken hoe en wat we wilde hebben, alles is heel netjes gegaan en op de datum geplaatst die wij hadden aangegeven, wij kunnen niet anders zeggen, dan dat ze goed werk hebben verricht.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig werk”
Door Ingram op dinsdag 6 feb 2018 '18
Professioneel bedrijf! Wij hadden een monteur met veel kennis en hij gaf goed advies. Alles keurig op tijd opgeleverd. Erg tevreden met het mooie resultaat en de tegelzetters hebben ook prachtig werk verricht.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden resultaat”
Door michel djoniman op dinsdag 2 jun 2015 '15
Na gesprek en een reeds opgeleverde badkamer te hebben beoordeeld in zee gegaan met George v Dijke. Ze hebben zonder meer bijgedragen tot een badkamer en toilet die aan onze verwachtingen voldoet. Werkzaamheden geschieden zorgvuldig en goed er zijn merkbaar vakmensen bezig. Ook de firma Plieger en tegel handel Numansdorp waar onze spullen werden betrokken op advies van George, droegen bij tot dit zeer te vrede resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Echte betrokkenheid”
Door Annemieke Bonthuis op maandag 15 mei 2017 '17
Van Dijke heeft bij ons, in Nieuwerkerk aan den IJssel, de wc, badkamer,tegels in de keuken en tegels op de haard geplaatst.De medewerkers van Plieger, waar alles besteld is, en Tegelhandel Numansdorp dachten mee over de wensen die wij hadden, en gaven deskundig advies. De medewerkers van van Dijke deden alles in goed overleg, fijn dat er zo werd meegedacht. Het prettigst was de rustige en vertrouwenwekkende manier waarop de vaklui hun werk deden. Dit is echte betrokkenheid bij de uitvoering. Met als resultaat dat alles helemaal naar onze wens is!
Reactie of foto toevoegen
“Onze hartelijke dank”
Door Martijn Bergwerf op zondag 2 apr 2017 '17
Begin januari was het dan zover, van Dijke kwam bij ons de nieuwe badkamer maken. Het sanitair en de tegels werden op tijd bezorgd, het sloopwerk ging keurig, zonder veel rotzooi want er werd iedere dag netjes opgeruimd. Bij het zetten van de badkamer ontstonden er een aantal probleempjes, die keurig zijn opgelost door firma van Dijke. Het grootste ontstane probleem was dat het bad een flink gat bleek te hebben, waardoor deze vernieuwd moest worden. Alles is netjes en in goed overleg opgelost en nu genieten wij enorm van onze badkamer! Nogmaals hartelijk dank aan de firma van Dijke!
Reactie of foto toevoegen
“Prima werk geleverd”
Door Will den Engelsman Krimpen aan den Ijssel op zondag 20 mrt 2016 '16
Vier weken duurde het , voordat hij klaar was ,de badkamer, ziet er geweldig uit geniet elke dag . Ook de toilet beneden is gedaan . Prima werk geleverd door de mannen van George en Rob van Dijke. Ben er erg blij mee en krijg veel complimenten.
FOTO VAN WILL DEN ENGELSMAN KRIMPEN AAN DEN IJSSEL
Nieuw toilet
Reactie of foto toevoegen
“Uitkomst”
Door H. Dekker op woensdag 11 apr 2018 '18
Onze badkamer was toe aan een opknapbeurt en we gingen daarom op zoek naar een installateur. Via deze site hebben wij George en Rob van Dijke gevonden en er is nu een prachtige badkamer en toiletruimte gerealiseerd door vakman 1e klas Raymond die alle werkzaamheden heeft uitgevoerd en ook nog een lekkage van het riool heeft verholpen, ook Mitchel heeft zijn steentje bijgedragen. De overlast was minimaal, doordat elke dag na de werkzaamheden de boel weer netjes werd opgeruimd. De adviezen van Plieger voor het sanitair en de tegelkeuze via Tegelhandel Numansdorp hebben ook gezorgd voor het mooie resultaat. Tevens hebben wij gebruik gemaakt van het huren van een tijdelijke douche van DoucheRent wat een uitkomst is. Wij raden Van Dijke van harte aan.
FOTO VAN H. DEKKER
Dubbele wastafel
Reactie of foto toevoegen
“De beste”
Door Familie van Efferen op maandag 19 feb 2018 '18
Omdat onze badkamer gerenoveerd moest worden, gingen wij op zoek naar een installateur. Wij zijn uitgekomen bij George van Dijke. Niet omdat zij de goedkoopste zijn, maar omdat zij de beste zijn. George en Rob van Dijke en al zijn medewerkers stralen het vertrouwen uit dat jouw badkamer bij hun in goede handen is. En dat maken zij dan ook helemaal waar. Wij zijn niet alleen vol lof over onze prachtige nieuwe badkamer, maar ook over de klantgerichtheid en de nette manier van werken door dit bedrijf. Wij kunnen dan ook George van Dijke bij iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Super ervaring”
Door Jannie van der Weezen op vrijdag 3 nov 2017 '17
Onze ervaring is super. Al heel snel kwam er iemand om samen met ons een duidelijk plan op te stellen wat we precies wilde, en zelfs nog wat advies.Snel en duidelijk een offerte. Goede afspraken voor het tijdstip van plaatsing. Voor elk onderdeel een ervaren gezellige vakman. Die ons konstant op de hoogte hielden van de werkzaamheden. Het eindresultaat is dan ook fantastisch en de service uitstekend. Wij raden iedereen dit bedrijf aan. Wij hebben dan ook totaal geen minpunten kunnen bedenken.
FOTO VAN JANNIE VAN DER WEEZEN
Badkamerhoek
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed”
Door A.P. Hooij op maandag 22 feb 2016 '16
Enkele jaren geleden een badkamer geinstalleerd. In zeer goede harmonie is er een droom uitgekomen. Na elke werkdag is het allemaal weer netjes schoongemaakt. De service is uitstekend als er iets toch niet goed meer functioneert na enkele jaren. Niets is te veel. Wens jullie een goede toekomst toe.
Reactie of foto toevoegen
“Vakmanschap is meesterschap”
Door Fam Koese Oud Beijerland op dinsdag 3 mei 2016 '16
Badkamer en 2 toiletten compleet opnieuw gezet. We zijn er erg tevreden over, alle opties worden besproken en er is oog voor detail. Wordt netjes gewerkt zonder stress. George-Rob-Rob-Raymond-Joop-Jaap-Mitchel bedankt ! Vakmanschap is meesterschap !
FOTO VAN FAM KOESE OUD BEIJERLAND
Badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Geduld is beloond”
Door Karel en Rachel Terwel op vrijdag 21 okt 2016 '16
Na een opeenstapeling van badkamer ergernissen werd het tijd voor een nieuwe. Maar dan de vraag, wie laat je dat dan doen? Na wat speuren op het web kwamen wij via Qasa bij George van Dijke uit. En dat was geen slechte keus! De afgelopen twee en halve week is onze badkamer verbouwd, en het resultaat is prachtig! Precies zoals wij in ons hoofd hadden, en eigenlijk nog mooier. Er zijn vakmannen aan het werk geweest met liefde voor hun werk. En dat zie je! Tussen offerte datum en werkzaamheden moesten wij zeker een half jaar wachten, maar het geduld is beloond.
FOTO VAN KAREL EN RACHEL TERWEL
Prachtig badkamerresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal waar”
Door Peter en Greet Hoenderkamp op dinsdag 13 mrt 2018 '18
We hadden het al gelezen op Qasa, maar het is helemaal waar. Fantastisch bedrijf met uitstekende service en zeer vriendelijk en deskundig personeel.
Reactie of foto toevoegen
“Opnieuw gestrikt”
Door Bert en Jeannette van Huizen op vrijdag 7 okt 2016 '16
Na de succesvolle verbouwing van de badkamer hebben we het bedrijf van George van Dijke weer gestrikt voor het opknappen van het toilet. De dienstverlening begint al met het huisbezoek van George, die wij heel stiekem mijnheer glimlach noemen. Waarom? Vanwege zijn positieve houding, zijn meedenken en zijn klantgerichtheid. Ook de mensen van het bedrijf kunnen we een glimlach toekennen. Zij laten vakkkennis zien, denken mee en doen goede voorstellen. En nog belangrijker zij laten beroepstrots zien en werken daar ook naar. Jaap en Joop hebben prachtig werk geleverd. De laatste puntjes op de i zijn ook gezet. Heren, enorm bedankt voor jullie inzet, je vakdeskundigheid en je vriendelijkheid.

Eerdere ervaring van 8 mei 2016: Een Hoogtepunt : onze woorden voor de prestaties van de mannen van George van Dijke. Jaap, Cor, Rob, Ronald, Mitchell en de stucadoor hebben geweldig werk geleverd . Vanaf offerte tot en met oplevering is de ervaring met George van Dijke geweldig geweest. Als extra worden ook nog de badkameraccessoires gemonteerd. Wat een service! Niet alleen zijn de mensen vakbekwaam maar zijn vriendelijk en klantgericht en werken rustig en netjes. Een absolute aanrader is ook de ' nooddouche' via DoucheRent ( link via site van George) en tegelhandel Numansdorp ( mooie collectie en vakkundige hulp en advies. Helaas kenden we het bedrijf nog niet toen we een nieuwe keuken hebben laten installeren maar gelukkig hebben we nog een toilet om te laten doen.
FOTO VAN BERT EN JEANNETTE VAN HUIZEN
Opgeknapt toilet
REACTIE VAN QASA
Nieuwe badkamer met douche, wasbakken en wc
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door N. Don op woensdag 11 apr 2018 '18
Deze keer, na de renovatie van de toiletten door de klusjes- mannen "van "George, wederom George ingeschakeld om onze badkamer geheel opnieuw in te richten.;Geheel gestript en inmiddels weer helemaal compleet opgeleverd. Geweldig (schoon) werk !!!

Eerdere ervaring van 23 april 2015: Het is allemaal naar ons zin gegaan en wij zijn zeer tevreden over het uiteindelijke resultaat. Vanaf het eerste moment alles heel soepel en duidelijk verlopen ( heel fijn één contactpartij- u-, voor de montage, het sanitair en de levering van de tegels). Wij zijn tevreden zoals eerder gezegd over het resultaat, maar ook over de service bij Tegelhandel Numansdorp en Plieger. Daarnaast ook nog dank voor het verkregen adres (van Jaap) van Paul de Wit- heeft het plafond aangebracht in onze hal – en het meedenken voor de twee kranen. En wij zeer tevreden over de manier van werken van Ronald én Raymond. Wij zullen bij een volgende klus zeer zeker weer contact zoeken.
FOTO VAN N. DON
Compleet opgeleverde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Kosteloze service”
Door Fam. Hafakker op dinsdag 7 feb 2017 '17
Ongeveer 2 jaar geleden hebben wij onze badkamer geheel laten renoveren door de fa George van Dijke. We waren destijds al zeer tevreden over de uitvoering van de werkzaamheden en het prachtige resultaat van de badkamer. Onlangs hadden we een mankement met de kraan. We belden de fa op en ze kwamen direct langs om te kijken wat er aan de hand zou kunnen zijn. Een kapotte thermostaat bleek het euvel. De leverancier van de kraan Plieger regelde direct een nieuw element en de fa van Dijke zorgde voor het plaatsen hiervan. Ook weer naar onze volle tevredenheid over de geleverde kosteloze service! Uit bovenstaande blijkt wel dat we een zeer tevreden klant zijn en daarom bevelen we hen van harte bij u aan!
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Elbert op donderdag 22 nov 2018 '18
Erg blij met onze nieuwe badkamer en toilet. Spullen uitgezocht bij Plieger en de tegels bij Tegelhandel Numansdorp. In ons geval was Raymond de monteur die het gehele project heeft gedaan. Een vakman en prettig persoon. Van Dijke regelt echt ontzorging voor je. Ontbrekende onderdelen of verkeerder levering worden opgelost zonder dat je er erg in hebt. Ook hebben we gedurende de montage nog wat kleine aanpassingen gedaan op aanraden van Raymond. Ook de nooddouche van douchetent is een aanrader.
FOTO VAN ELBERT
Ontzorgde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Zeer aan te bevelen”
Door Fam. Goldman op woensdag 4 jun 2014 '14
We zijn zeer gelukkig met de manier waarop George van Dijke de montage van onze keuken, badkamer en toilet heeft verzorgd. Van het begin af aan is er op een prettige manier overleg mogelijk geweest. De werkzaamheden zelf zijn niet alleen op een hele goede, mooie en nauwkeurige manier verricht - met oog voor detail, maar ook het contact met alle medewerkers was heel erg plezierig. Zowel bij de voorbereiding, alsook tijdens de werkzaamheden hebben we goede, eerlijke en betrouwbare adviezen gehad. En: alles op de afgesproken tijd gerealiseerd, ook al kwamen we soms laat met onze wensen, zoals bij het toilet het geval was. Wat ons betreft, zéér aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Licht in de duisternis”
Door Fam. Staal op dinsdag 3 nov 2015 '15
Wij hikten al jarenlang tegen een nieuwe badkamer aan, mede vanwege vele lekkages. Maar we hadden geen idee waar te beginnen: moet je eerst spullen uitzoeken en dan een monteur? Een mailtje naar George van Dijke bracht licht in de duisternis! Na een afspraak met George waarin wij onze ideeën kwijt konden en George vanuit zijn jarenlange ervaringen hele goede aanvullingen en tips kon geven is het traject gestart. Via de site van George zijn wij bij alle benodigde ‘partners’ langs geweest om het plaatje compleet te krijgen. En overal troffen wij dezelfde relaxte, meedenkende, betrouwbare mensen, heel bijzonder. Als er gedurende de verbouwing onderling contact nodig bleek, waren de lijntjes kort en snel zonder dat wij hier verder mee belast werden. Het begon al met het plaatsen van een mobiele douche; nooit geweten dat dit mogelijk was en ook hier werd meegedacht over de juiste plek voor de douche.
Van het begin tot het eind hebben George Rob en zijn team mee gedacht, oplossingen bedacht als iets anders uitpakte dan van tevoren ingeschat en vooral ‘ontzorgt’. Vonden wij het zelf heel spannend toen de douchewand niet over de trap naar boven kon: de mannen verzekerden dat het altijd goed komt en het kwam goed!
Eerlijk gezegd zagen wij best op tegen zo’n periode waarin er constant mannen door je huis lopen, je badkamer verandert in een bouwput en je met je handdoekje bij de buren moet aankloppen voor een douchebeurt. Maar niets is minder waar: het is zowaar een gezellige periode geworden dankzij de uiterst professionele mannen. Voorafgaand aan de verbouwing werd het pad tussen badkamer en buitendeur volledig afgeplakt en iedere dag werd alles weer netjes gestofzuigd en opgeruimd! Wij hadden verwacht dat ons hele huis een grote stofwolk zou worden omdat de hele badkamer uitgebroken moest worden maar niets was minder waar; door een ingenieus afzuigsysteem bleef dit zeer beperkt.
Wat George van Dijk en team zo bijzonder maakt is dat alle mannen dezelfde klantgerichtheid uitstralen: meedenken en ontzorgen! Zo ook de ‘nazorg’ door George zelf en wat heeft hij de lat hoog liggen; als er nog puntjes zijn die aandacht behoeven kun je dat gewoon aangeven en wordt dit ook nog opgelost.
Dankzij George en Rob van Dijke en zijn professionele team zijn wij nu de trotse bezitters geworden van een mooie, kwalitatief perfect en efficiënte badkamer waar het hele gezin volop van geniet. Met drie zeer sportieve zonen en gemiddeld ca. 8 douchebeurten per dag een waar genot!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Evert op dinsdag 18 sep 2018 '18
Op aanraden van George van Dijke kochten we onze badkamer bij Plieger en de tegels in Numansdorp. Van Dijke zorgde dat alles op tijd aanwezig is en dat de oude badkamer werd afgevoerd. De installatie -drie maanden eerder dan oorspronkelijk was afgesproken - werd heel professioneel uitgevoerd. Er werd van alles aan gedaan om de rest van het huis stofvrij te houden, vloerbedekking werd afgeplakt en er werd elke dag gestofzuigd. Ook een probleem bij het tegelen werd na overleg keurig opgelost. De monteur die bij ons werkte- echt een geweldige vakman-deed alle werkzaamheden, je hoefde dus niet te wachten op een aparte loodgieter o.i.d. Wij zijn meer dan tevreden met alle zorg en aandacht van George van Dijke. Dit bedrijf is zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Uitmuntend”
Door Olierhoek op zondag 22 mrt 2015 '15
Verbouwing van onze twee badkamers: Uitmuntend. Onze opzet was om onze beide badkamer te verbouwen een hele klus: Het eerste persoonlijke contact met George van Dijke en uitgebrachte offerte voelde het al als vertrouwd.. .De keurig opeenvolgend ingepland werkzaamheden zijn perfect verlopen Na elke werkdag werd keurig alles weer opgeruimd .Het team van George van Dijke Montage bestaat, uit vakmannen : de badkamermonteurs, elektriciens, loodgieters, tegelzetter en stukadoor verdienen een dikke pluim voor het vakwerk wat zij hebben afgeleverd. en de sfeer tijdens de verbouwing was rustig en vriendelijk. De badkamers zijn super strak en netjes afgewerkt .Wij zijn zeer tevreden over het eind resultaat,. We kunnen “ George van Dijke en Zoon” Badkamertechniek dan ook aan iedereen aanbevelen Rapportcijfer een 10.
Reactie of foto toevoegen
“Dachten heel goed mee”
Door Fam. Bouwhuis op woensdag 21 okt 2015 '15
George van Dijke heeft in onze nieuwbouw woning in Rotterdam maar liefst 2 badkamers en 2 toiletten opgebouwd, inclusief bad, inloopdouches, toiletten, badkamermeubels. Heel lang bleef onzeker welke week precies ons huis werd opgeleverd. Zij sprongen hier heel flexibel mee om en pasten hun planning hierop aan. Ook de nazorg is perfect. Werkt iets niet helemaal goed of heb je nog een vraag, dan staan ze snel weer op de stoep. Tijdens het werk bleven we in nauw contact met Jaap en Cor over onze wensen. Vaak kregen we foto's via Whats'app met de vraag hoe we iets wilden hebben. Ze dachten goed mee en werkten heel precies. George van Dijke staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid! In de toekomst zullen we ze ongetwijfeld ooit
weer eens nodig hebben bij een nieuw huis, of een grootscheepse renovatie!
Reactie of foto toevoegen
“Goed vakwerk”
Door Schilthuizen op dinsdag 7 feb 2017 '17
Goed vakwerk geleverd, in goed overleg, en met grote nauwkeurigheid vanaf 3D tekening een nieuwe badkamer gerealiseerd . Wij bevelen George en zoon en zijn monteur ( waarvan ik niet weet of ik hierbij zijn naam mag noemen!) van harte aan.. Aanrader dus....
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Daan & Nelleke van Dijk op woensdag 22 mrt 2017 '17
Prettig contact met de heer Van Dijke over de volledige verbouwing van onze badkamer. Op zijn advies bij Pflieger onze nieuwe badkamer uitgezocht en de tegels bij Tegelhandel Numandorp, waar we ook zeer vakkundig geholpen zijn. Medio november 2017 zijn de werkzaamheden begonnen. Deze verliepen voorspoedig en na 3 weken was onze badkamer volledig getransformeerd in een waar paleisje. We zijn dan ook zeer blij met het eindresultaat.
FOTO VAN DAAN & NELLEKE VAN DIJK
Badkamer volledig verbouwd
+ Toon extra foto van Daan & Nelleke van Dijk
+ Toon extra foto van Daan & Nelleke van Dijk
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door j.m. den heijer op zondag 13 mei 2018 '18
In ons appartement waren wij toe aan een nieuwe badkamer en toilet maar door wie , via familie kregen wij het adres en gegevens van george van dijke,omdat het werker geweldig uit zag, namen wij ook contact op met george en kwam langs, kijken en meten.prettig gesprek en een goed gevoeler over.super materialen en geweldige vak mensen niets was teveel superschoon en opgeruimd een groot compliment george en zoon mogen trots zijn op z"n fantastisch bedrijf en vakmensen helemaal top en nogmaals bedankt wij zijn er erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Werken heel netjes”
Door A. Waardenburg / J. van Luik op donderdag 16 nov 2017 '17
Dik tevreden over de aanpak van werken! Lossen 'probleempjes' op denken mee! Werken heel netjes. Houden zich aan de afspraken. Zelfs na 2 jaar, toen er wat scheurtjes zichtbaar waren in het plafond, werd het opnieuw gestucd! Dit bedrijf raad ik iedereen aan! Dik tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door L. Breedveld op vrijdag 23 nov 2018 '18
In oktober j.l. hebben wij een nieuwe badkamer en toilet aangeschaft en laten plaatsen door firma George van Dijke & Zn. Wij werden naar Pflieger en tegelhandel Numansdorp verwezen voor het uitzoeken van de artikelen en tegels. Hier werden wij prima door het personeel geholpen. Zelfs twee dagen eerder dan gepland was zijn zij begonnen met het slopen van de badkamer en toilet. Netjes alles afgeplakt door Jaap en Mitchel, om stof te beperken werd een afzuigsysteem gebruikt. Aan het einde van de dag werd alles netjes opgeruimd en zoveel mogelijk leefbaar achtergelaten hetgeen wij als zeer prettig hebben ervaren. Een mobiele douche hebben wij via de website van George van Dijke besteld, zeer netjes gemonteerd en uiteindelijk weer opgehaald. Jaap en Mitchel hebben de leidingen en elektriciteit aangelegd waarna Joop het toilet en Aad de badkamer hebben getegeld. Wij vinden dit echt super gedaan, mooie dunne voegen, alles goed doordacht en zeer vakkundig getegeld. Achteraf bleek er een klein mankement te zijn dat snel en correct werd opgepakt en afgehandeld.
Wat ons betreft verdient deze firma en hun personeel een compliment, er zeker een aanrader voor wie toe is aan een nieuwe badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Volgende keer weer”
Door C. Troost op zondag 16 dec 2018 '18
Wij zijn heel blij met onze mooie en gezellig badkamer die George van Dijke in oktober 2018 heeft verbouwd. Deskundig, betrouwbaar, klantvriendelijk en afspraak is afspraak! Tegelzetter Cor krijgt een extra pluim voor zijn prachtige tegelwerk. Rob 1.0 en Rob 2.0....jullie zijn ook toppertjes hoor :) Wij zouden het een volgende keer zo weer over doen!
FOTO VAN C. TROOST
Gezellige badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Erg positief”
Door Fam. De Ridder op zondag 3 mei 2015 '15
Ook wij hebben zeer goede ervaringen met George van Dijke, tegelhandel Numansdorp en Plieger. Na een wat teleurstellende offerte van een grote badkamerketen zijn we een andere weg ingeslagen en George van Dijke gevraagd. Een zeer fijne en rustige man die een mooi ontwerp heeft gemaakt. Het is heel goed om één aanspreekpunt te hebben voor de hele verbouwing. De mensen die langs zijn geweest voor het slopen en weer opbouwen zijn echte vakmensen. Vooral het tegelwerk is fantastisch, maar ook het netjes plaatsen van de kasten en het loodgieterswerk is heel erg mooi gedaan. Wat ook heel positief is dat ze er zorg voor dragen dat het niet een al te groot ‘ zooitje’ wordt in je huis. Alles wordt netjes afgeplakt en beschermd. We zijn heel erg blij met onze verbouwing en hadden achteraf ook wel onze keuken willen laten doen door George. In de toekomst zullen we zeker weer aan George van Dijke denken.
Reactie of foto toevoegen
“Willen George van Dijke van harte aanbevelen”
Door Petra Ouwerkerk op zondag 15 jan 2017 '17
Bijna 4 jaar na een uitgebreide renovatie van onze badkamer ging het lampje in de spiegel kapot. Het vervangen hiervan bleek net zo ingewikkeld als het vervangen van een koplamp in de auto, maar voor de monteur van fa. Van Dijke geen punt; spiegel losgemaakt en opengeschroefd, naar bouwmarkt gereden voor een nieuwe lamp en alles weer teruggeplaatst, en dat alles zonder arbeidskosten te rekenen! Geweldig wat een service!

Oorspronkelijke ervaring van 13 juni 2013: Jarenlang hikten we tegen de renovatie van onze jaren-70 badkamer en toilet aan. Begin dit jaar hebben we enige offertes aangevraagd en George van Dijke was de enige installateur, die eerst ter plekke kwam kijken wat er mogelijk was van onze wensen, waarna wij een nauwkeurig omschreven offerte kregen. Op 23 april werd gestart, wij wisten dat de verbouwing minimaal 15 werkdagen zou duren, het werden er 17. Wij hadden de mogelijkheid om gedurende die tijd niet in ons huis te hoeven verblijven, maar als we af en toe langs kwamen, troffen we een geveegd en gestofzuigd huis aan. Als Jaap, de allround vakman, een probleem tegenkwam, belde hij pas als hij al een oplossing had, zodat we niet in de stress hoefden te schieten. Ook tegelzetter Bas en de stukadoor en de kitter hebben prachtig werk verricht. We zijn heel blij met onze nieuwe badkamer en wc en willen George van Dijke van harte aanbevelen! Mijnsheerenland
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door C.Blaak uit Maasdam op dinsdag 21 aug 2018 '18
In januari heeft George van Dijke onze badkamer en toilet volledig gerenoveerd. In de periode daarvoor hebben wij via George het sanitair bij Plieger en de tegels bij Tegelhandel Numansdorp uitgezocht. Bij beide zaken werden wij uitstekend geholpen. Daarna is de uitvoering soepel en zorgvuldig uitgevoerd. Aan het eind van elke werkdag was alles weer netjes. Wij zijn erg tevreden over de wisselwerking van alle medewerkers van George die alle niet alleen vakkundig maar ook erg betrokken waren. Een paar kleine dingetjes na afloop werden prima en snel verholpen. Wij krijgen nog regelmatig te horen dat het allemaal zo mooi geworden is.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan fantastisch !”
Door fam. Heskes op donderdag 15 mei 2014 '14
Goede adviezen. Afspraken die nagekomen worden en personeel dat in alle opzichten meedenkt. Na plaatsing ook zeer goede service! Helaas zijn onze foto's iets te groot om mee te sturen.

Aanvulling ontvangen 15 maart 2015: Na bijna een jaar kwam er onverklaarbare wijze een scheur in enkele tegels. Mail gestuurd over het probleem en binnen korte tijd was het probleem in onze badkamer opgelost. Je kunt niet zien dat er een vervanging heeft plaatsgevonden! Knap werk en kosteloos opgelost. Dat is pas service. Grote klasse!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige ervaring”
Door fam. von Boltog op donderdag 5 mei 2016 '16
Het is moeilijk aan deze reviews iets toe te voegen. Ook onze ervaring is van begin tot eind geweldig. Zeker de samenwerking met Plieger en tegelhandel Numansdorp zouden wij een ieder aanbevelen. Alles op tijd geleverd, in huis alles waar nodig afgeplakt, keurige mensen over de vloer die allen trots zijn op hun vak hetgeen duidelijk te zien is in de afwerking. Er wordt helder gecommuniceerd , er wordt op tijd gewerkt maar ook gelachen, kortom een plezierige periode met hooguit wat meer stof dan er normaal ligt. Onze complimenten aan alle vakmensen die aan onze nieuwe badkamer hebben meegewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“een nieuwe ervaring”
Door Fam. O te S op maandag 20 okt 2014 '14
Een betrouwbare aannemer met nette vakbekwamemedewerkers, goede adviezen en nakomen van afspraken. Na vele vervelende ervaringen hebben wij via internet aannemer George van Dijke ontdekt. Bij een bezoek aan huis begreep George ons verhaal en beloofde bij hem niet te worden teleurgesteld. Na een korte uitleg over onze wensen t.a.v. onze badkamerverbouwing, kwamen we snel tot een goede planning en advies. We hebben de artikelen op advies van George bij Plieger aangeschaft. Ook de adviezen voor een plafond en vooral de tip over Koos was een topper. Deze heeft snel en vakkundig een tijdelijke douchecabine geleverd. Keurig netjes werd er gesloopt en weer opgebouwd, precies volgens de afspraak. Nette monteurs die hard werken en weten wat klanttevredenheid is. De Kermi douchedeuren waren helaas beschadigd. Door de inzet van George en Plieger zijn deze deuren vervangen en werd zelfs nog betere kwaliteit geleverd. Dat is dus niet alleen kwaliteit leveren en veel beloven maar nog nakomen ook. Geweldig.
Reactie of foto toevoegen
“Perfectie”
Door Leontine en Ebi op maandag 29 okt 2018 '18
Waarom George van Dijke? Toen wij besloten onze badkamer te vernieuwen gingen wij bij verschillende badkamer zaken langs en gingen met een onbevredigend gevoel naar huis. Wij besloten om op internet naar ervaringen van deze zaken te kijken en waren zeer teleur gesteld welke ervaringen men heeft opgedaan.Gelukkig stond ook George van Dijke er tussen, maar wel met hoge cijfers en uitstekende recensies. Ook wij hadden een positief verleden met George van Dijke, toen hij nog keukens plaatste en dit al 2 keer met vollste tevredenheid voor ons deed. Dus vroegen wij hem bij ons langs te komen. Vanaf het eerste gesprek tot aan de oplevering van onze nieuwe badkamer heeft George van Dijke alles tot bijna in perfectie geregeld. In kaart brengen van ons eigen wensen, nuchter aan ons aangeven wat er wel of niet kan, realistisch in kaart brengen en je niets aanpraten. Gingen, zoals iedereen bij Fa. Plieger langs, nog nooit zo een prettig bezoek aan een badkamerzaak mee gemaakt. Mee denken en je niets aanpraten, advisren en de keuze aan je zelf overlaten. Heel prettig. Zelfde geldt voor Tegelhandel Numansdorp. Offertes ontvangen, totalprijs was bekend en dan in laten plannen om te beginnen. Vanaf het begin van de werkzaamheden tot aflevering verliep alles vlekkeloos. Alles was perfect geregeld en wij hadden geen omkijken. Vriendelijk en behulpzaam personeel, schoon werkend en alles elke dag netjes opruimen en schoon maken. Wij zijn zeer kritisch in het geven van hoge cijfers, maar eerlijk is eerlijk, George van Dijke verdient het en kunnen wij alleen maar zeggen; nieuwe badkamer nodig? GEORGE VAN DIJKE bellen!
Reactie of foto toevoegen
“George van Dijke”
Door Jan Pieters op donderdag 5 mei 2016 '16
Wegens drukte duurde het even voordat onze badkamer aan de beurt was. Met een stucloper tot zelfs in de lift, was de puincontainer vervolgens vlot in 2 dagen gevuld en begon het vele slijpen, hakken en boren. Met een speciale stofzuiger bleef de stofoverlast beperkt Ronald heeft het leidingwerk keurig weggewerkt. Het installatiewerk en de afwerking is tot in details fantastisch. En vooral de uitstekende service uit andere reviews kunnen we beamen, want toen er iets misging met de leverantie van Plieger heeft George ervoor gezorgd dat alles in orde kwam. Tegelhandel Numansdorp is ook een aanrader en heeft ons bij de keuze van de tegels goed geadviseerd. We zijn heel blij met onze nieuwe badkamer en het gastentoilet. We bevelen van Dijke ten zeerste aan.
Reactie of foto toevoegen
“Wat een service”
Door Hans op vrijdag 16 sep 2016 '16
Door op internet te zoeken voor een aannemer voor de verbouwing van onze badkamer kwamen wij door de goede recensies terecht bij George van Dijke & zoon. Vanaf het eerste contact was het gevoel goed. We hebben de spullen uitgezocht bij Plieger en de tegels bij tegelhandel Numansdorp. Bij beide zijn wij erg goed geholpen met de nodige adviezen. De verbouwing is goed verlopen. Wat erg fijn was is dat alles goed afgeplakt is,ze zeer netjes werken en het zijn nette lui. Na montage bleek er een haarscheurtje in de wastafel te zitten. Hier hebben we over gebeld en dezelfde middag stond er al iemand op de stoep, waarna de volgende ochtend er al een nieuwe wastafel van Plieger geleverd werd. En deze is de zelfde dag ook weer gemonteerd en afgewerkt. Wat een service!! Een echte aanrader dus.
FOTO VAN HANS
Onze nieuwe badkamer
REACTIE VAN GEORGE EN ROB VAN DIJKE
Geachte Hans, Dank voor uw positief bericht, ons handelen is vanzelfsprekend. Wij zijn zelf ook consument, behandel de mensen zoals je zelf behandeld wilt worden . Dank voor de mooie foto. Groet George en Rob van Dijke
Reactie of foto toevoegen
“Absolute vakmensen”
Door J. vd Touw op dinsdag 3 feb 2015 '15
De volledige badkamer laten renoveren bij George van Dijke. Het resultaat voldoet volledig aan de verwachtingen. Daarnaast hebben wij jullie manier van werken als zeer prettig en vakkundig ervaren. Van de voorbereidingen, het leidingwerk en elektra tot de afwerking, jullie hebben op alle gebieden hoge kwaliteit geleverd. Ik heb begrepen dat vooral het betegelen nogal een lastige klus is geweest. Daarom een groot compliment voor uw tegelzetter, die alle uitdagingen prima heeft opgelost. Het is duidelijk dat jullie absolute vakmensen zijn bij wie het resultaat voorop staat. Ik zal jullie dan ook van harte aanbevelen wanneer de gelegenheid zich voordoet!
Reactie of foto toevoegen
“Hulde”
Door Marjolein de Mars op donderdag 20 aug 2015 '15
Badkamer in huis uit 1930 geheel vernieuwd, alle leidingen vervangen en verplaatst, muren afgebikt en nieuwe douche, WC en bad geplaatst. Bovendien een goede oplossing verzonnen voor het opnieuw aansluiten fonteintje in aparte WC zonder de betegeling te beschadigen. Hulde
Reactie of foto toevoegen
“Topbedrijf met echte vakmensen”
Door Cor & Irma op dinsdag 4 mrt 2014 '14
Een paar maanden geleden besloten wij onze badkamer te laten renoveren. Na wat googelen kwamen wij op de site van George van Dijke. Alle recensies waren vol lof en geen enkele negatieve klank. Zouden zulke bedrijven dan toch nog bestaan? We hebben George uitgenodigd en het klikte meteen. Een duidelijke en complete offerte gehad. Nadat we bij Plieger (meedenkers!) en tegelhandel Numansdorp (wát een service!) onze spullen hadden uitgezocht was alleen nog wachten op de startdatum. Via Doucherent (ook al zo'n uitstekende partner) voor drie weken een nooddouche gehuurd.
Drie weken werd er gebouwd, getegeld, gekit en afgemonteerd. Er is continue afstemming met ons geweest, zodat ook alle details perfect zijn uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de vakkundige uitvoering en willen alle vaklui en met name Jaap (monteur) en Cor (tegelzetter) bedanken voor de prettige samenwerking. Wij zijn erg trots op het eindresultaat. Onze wens is helemaal uitgekomen. George van Dijke en zijn team, hartelijk dank! We hadden de recensies gevonden via Qasa.
Reactie of foto toevoegen
“Geen sinecure”
Door Leo en Corry de Ruiter op zondag 29 jan 2017 '17
Eind van het jaar 2016, om precies te zijn november/december hebben we een geheel nieuwe en complete badkamer met toilet op de 1e verdieping en een complet nieuw toilet beneden laten plaatsen door George en Rob van Dijke. Het ziet er allemaal prima uit en we hebben tot nu toe geen klachten, er mankeert niets aan. Ook wij zijn in de showroom van Plieger gaan kijken en hebben daar één en ander besteld, echt kwaliteit. Hetzelfde geldt voor de tegels bij de Tegelhal te Numansdorp. Je moet wel goed weten dat het nu even duurt na de aanschaf eer het geïnstalleerd wordt, het is overal druk. Ook moet je weten dat de installatie nogal wat 'gedoe' geeft, ze ruimen weliswaar alles op, maar je bent toch even van slag. Ons lijkt het belangrijk dat ieder weet dat het geen sinecure is. Als het allemaal klaar is, vergeet je alles snel en zie je alleen maar de schoonheid, hoe fraai en gebruiksvriendelijk alles is en kwalitatief zeer in orde. Ook alle dank aan de bouwers: Rob, Cor, Ronald, Joop enz. Bij Plieger waren we vergeten wat accessoires op te geven, George zei, koop die zelf maar, en dat gedaan hebbende, hebben zij alles gemonteerd, gratis. Voorheen hadden we een ligbad, maar dat gaf ouder wordend wat problemen, nu is er een inloopdouche, met schitterende deuren/ramen, een fraaie wastafel met onderladen, hoog toilet, radiator, extra kastruimte, je ziet nu niets meer van alle douche benodigdheden. We zijn zeer tevreden en trots nu alles nieuw is.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Fam. R. Baan op dinsdag 7 mrt 2017 '17
Onlangs werd ons toilet gerenoveerd. Zag er na 45 jaar nog wel prima uit, maar was wel gedateerd en de apparatuur werkte niet 100% meer. Wij kenden het bedrijf George van Dijke nog van 15 jaar geleden toen bij ons een nieuwe keuken (met veel tegelwerk) werd geplaatst. Er was toen prima werk geleverd. Alles sloot keurig op elkaar aan. Zoiets vergeet je niet. Daarom deden wij nu opnieuw een beroep op firma Van Dijke. Hoewel het maar een klein werk betrof, werd ook dit in enkele dagen achtereen correct uitgevoerd. Resultaat: Super tevreden! Een speciale pluim gaat naar medewerker Joop, die een paar nare klusjes heel vakkundig oploste. Kortom, Heel erg tevreden en heel erg aanbevolen.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerverbouwing”
Door Horstmann op maandag 10 dec 2018 '18
De badkamer laten verbouwen, wat een vriendelijke mensen, echte vakmensen, super tevreden met het eindresultaat,kan hun echt aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden.”
Door G.Smit op woensdag 11 dec 2013 '13
Een aantal collega's van mij vertelden me, dat zij hun badkamer hadden laten verbouwen door George van Dijke.Zij waren hier zeer over te spreken. Bij het eerste gesprek had ik al gelijk een goed gevoel. We hadden aangegeven dat de badkamer en het toilet in originele victoriaanse stijl zal worden uitgevoerd. Dit betekende dus beduidend meer werk voor zowel tegelwerk als montage. George gaf aan dat dit voor hem ook een uitdaging was. We kunnen stellen dat George en zijn vakmensen deze uitdaging naar volle tevreden hebben volbracht. Ook de werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd,en werd er ook goed meegedacht om problemen op te lossen. Er moeten nog een paar dingen gemonteerd worden die we later besteld hebben, maar dat is geen enkel probleem.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Fam. Bouman op dinsdag 27 sep 2016 '16
George van Dijke hebben we ingeschakeld nadat we al mooi werk bij familie hebben gezien. Ook bij ons prima werk geleverd. Na oplevering van de badkamer was er een probleempje, maar na onze melding is er gelijk iemand gestuurd om het op te lossen. De service is uitstekend, goede vakmensen, meedenken. Een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Service bestaat nog”
Door Familie Sloof, Rotterdam op dinsdag 28 jul 2015 '15
Na de site op internet van George v. Dijke te hebben bekeken, en de reviews van tevreden klanten, besloten we de badkamer te laten verbouwen door de fa v Dijke. George is thuis geweest om alles te bekijken, en een offerte te maken waar wij mee akkoord gingen. De tegels hebben wij besteld bij tegelhandel Numansdorp, en de badkamerspullen bij Plieger in Capelle ad IJssel via George v Dijke. De bestelling en levering wordt door de fa v Dijke geregeld, wel zo handig. Je hoeft zelf nergens achteraan.Op 9 juli is de verbouwing gestart. Eerst werd de entree, trap en overloop helemaal afgeplakt. Tijdens het slopen werd een afzuigsysteem gebruikt, om stof zoveel mogelijk naar buiten af te voeren, en dat helpt echt! Alles wordt ook netjes opgeruimd, waardoor overlast tot een minimum beperkt is gebleven. De mensen staan 's morgens stipt op tijd voor de deur, zijn harde werkers en prettig in de omgang. De tegelzetter is pas tevreden als alles 100% strak op de muur zit. De monteurs hebben alles keurig geplaatst. Na de oplevering hadden wij een klein probleempje met de douchehoek. 's avonds om 23.45 uur mailde ik dat nog even naar George v.Dijke, en 's morgens om 8uur stond de monteur al voor de deur om het euvel te verhelpen! Dat is dus de service van George v Dijke. Het bestaat dus nog. Wij kunnen George v Dijke en zijn team van vakmensen bij iedereen aanbevelen.
FOTO VAN FAMILIE SLOOF, ROTTERDAM
Reactie of foto toevoegen
“Echte service”
Door James Schatz op donderdag 12 dec 2013 '13
Onze badkamer is 13 jaar geleden geplaatst. Toen het voegwerk op een enkele plek uitgesleten was, werd er snel, professioneel en kosteloos het euvel in de vloer verholpen. Echte service!
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Peter schott op woensdag 14 mrt 2018 '18
Wat een vakmannen! Allemaal! Met liefde een badkamer en toilet verbouwd! Prettige medewerkers die vrolijk je badkamer slopen en weer opbouwen zonder deadlines. Gaan alleen voor het beste resultaat en dat kan je zien! Heel blij! Dank voor het team van Dijke! Heel erg tevreden en meer dan dat! Je bent gek wanneer je iemand anders neemt.
FOTO VAN PETER SCHOTT
Resultaat badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Waren alle bedrijven maar zo”
Door Familie Straatman op vrijdag 15 jan 2016 '16
Per juni 2015 een mondeling akkoord gekregen voor ons nieuwe huis in Barendrecht. Vervolgens een lange zoektocht gemaakt langs vele bedrijven. Uiteindelijk via Qasa George van Dijke benaderd om een offerte te maken. Al vanaf het eerste moment een zeer vertrouwd gevoel, waarbij gelijk werd meegedacht om binnen ons budget te blijven.

Verrichte werkzaamheden:
- Badkamersanitair geplaats;
- Tegelen van de muren en vloer;
- Stuccen van de muren in de badkamer.

Daarnaast nog andere werkzaamheden verricht:
- Stuccen van de kinderkamer en keuken;
- De keuken gereed maken, zodat de nieuwe keuken kan worden gemonteerd.

Je hebt hier te maken met echte vaklui. Alles is fantastisch geinstalleerd. Het tegelwerk is super strak en het voegsel heel erg dun. Een heel fijn gevoel aan over gehouden.

Wat ik het allerbelangrijkste vind is de afterservice. Waar je vaak ziet dat alles kan totdat de nota's zijn betaald de bedrijven daarna niet meer zo happig zijn om service te verlenen. Daar gaat George verder. Door de sanitairleverancier was een tegel tijdens de levering te hard neergezet. Na plaatsing en het opdrogen van de lijm is deze tegel geschuurd. Nadat dit was gemeld werd dezelfde dag nog de tegel verwijderd en opnieuw gevoegd. Tevens een ander klein probleem zeer goed opgelost. Dit bedrijf staat achter zijn werk en heeft een fantastische after service. Wat dat betreft een echte aanrader. Waren alle bedrijven maar zo....
FOTO VAN FAMILIE STRAATMAN
Badkamer met superstrak tegelwerk
Reactie of foto toevoegen
“Je wordt echt ontzorgd”
Door Jan Kees Hage op donderdag 17 aug 2017 '17
Omdat we een gezin hebben van 4 (+ regelmatig 2 extra kinderen) is het vervangen van een badkamer een operatie die gewoon in 1 keer goed uitgevoerd moet worden. Na wat rond te hebben geshopt bij badkamer speciaalzaken waar we qua montage geen goed gevoel kregen, zijn we op zoek gegaan naar een betrouwbare badkamerspecialist. Via QASA zijn we terechtgekomen bij George en Rob van Dijke en daar hebben we geen moment spijt van gehad. Het proces wordt duidelijk uitgelegd en als klant wordt je echt ontzorgd. Het enige wat je moet doen is bij Plieger en Tegelhandel Numansdorp de materialen uitkiezen en George en zijn mannen regelen de rest. Tijdens de montage waren wij zelf met vakantie waardoor communicatie over keuzes die gemaakt moeten worden wat lastiger is. Maar dit heeft geen invloed gehad op het resultaat. En toen wij door regen wat eerder naar huis kwamen is er door monteur Rob snel een collega gebeld om de badkamer eerder dan gepland op te kunnen leveren. Het genieten kan beginnen in onze super mooie badkamer. Dus voor klantvriendelijkheid, kwaliteit en geen gedoe, ga je naar George en Rob van Dijke toe! Jan Kees Hage, Barendrecht
Reactie of foto toevoegen
“Het klopt echt”
Door Jansen op maandag 7 nov 2016 '16
Wij zijn perfectionisten die geloven in vakwerk. Bij Van Dijke blijft iedere
schoenmaker bij zijn leest. De tegelzetter Cor heeft zijn uiterste best gedaan om onze 13x13 tegeltjes super te laten uitkomen. Daarbij ging hij echt verder dan het gewone: "Ik verdeel het zo goed mogelijk over de ruimte.". Het tussenwandje werd door hem nog een extra cm opgepikt zodat op de kop hele tegeltjes paste. Hij
overlegde voortdurend met ons. Hij had goed door dat we daarin een eigen visie hadden, die gelukkig met de zijne overeenkwam. Er had niet mooier getegeld kunnen worden! Hij kon ook zo'n mooi werk verrichten omdat Jaap, de sloper, voorbereider en monteur, alles al doordacht had voorbereid. en nadat Cor was vertrokken heeft hij gezorgd voor een perfecte afwerking. Kitten kan heel lelijk of zo mooi als Jaap het kan. Ook Jaap stelde kleine verbeteringen in het plan voor, ook als dat extra werk betekende. Kleine dingen zoals het 3 cm opschuiven van een
douchescherm kan een veel mooier resultaat geven. Ook al schudde hij soms zijn hoofd over onze, soms aparte, gekke wensen, niets was hem teveel om aan die wensen tegemoet te komen. Daarbij waren het ook gewoon fijne mensen om drie weken lang over de vloer te hebben. Ze hielden zelfs in de gaten dat ze onze binnenkatten niet lieten ontsnappen. Bij Plieger moet je zelf heel goed weten wat je wilt, er is niet echt visie of de wil om verder te denken dan het gebruikelijke. Maar bij tegelhandel Numansdorp bleef Arjan geduldig en op de achtergrond meedenken, ook bij ons vijfde bezoek. En het douchen in die drie weken? Voor €180 euro prima gedouched in een tijdelijke douche van doucherent. Alles zorgvuldig geregeld door Koos, de eigenaar. Bang voor stof? Door de perfecte afzuiging hebben we daar nauwelijks last van gehad. George hield de supervisie en zijn geduld, ook nadat we ons plan na de eerste offerte volledig omgooide. Fijn dat er niet word neergekeken op een badkamermeubel van ikea, ook die wordt met zorg geïnstalleerd. Alle afspraken werden perfect nagekomen. Kortom, dit bedrijf zegt niet alleen dat ze klantgericht zijn en gaan voor het allerbeste resultaat, ze maken het ook waar.
REACTIE VAN GEORGE VAN DIJKE
Fam Jansen dank voor uw mooie bericht, daar doen wij het voor . Was inderdaad afwijkende bad kamer, met nadruk een uitdaging, betreft plieger geld het zelfde .
Veel succes met uw badkamer . Groet George en Rob van Dijke
Reactie of foto toevoegen
“Ontzorgen!”
Door Debbie op dinsdag 15 jan 2013 '13
Vanaf het eerste contact merk je dat George met zorg zijn bedrijf op heeft gebouwd en met zorg je badkamer voor je wilt regelen. Mannen die verstand van zaken hebben, niets teveel vinden en je helpen de juiste keuzes te maken. In alle hectiek wordt alles voor je geregeld, er wordt meegedacht en alles wordt ingezet om er iets heel moois van te maken. Wij zijn zeer tevreden en indien we weer voor de keuze zouden staan, zouden we direct met George in zee gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer en toiletruimte”
Door Fam. Van der Hoek op maandag 1 apr 2013 '13
Na verwijzing door George van Dijke werd er bij groothandel Plieger een ontwerp voor een badkamer gemaakt. Het ontwerp namen we met George door. Uiteindelijk besloten we óók de toiletruimte een metamorfose te laten ondergaan. De offerte werd gemaakt en besproken, het sanitair besteld en een startdatum afgestemd. De tegels werden uitgekozen bij Tegelhandel Numansdorp. Voor ons sloopwerk stelde George een hakhamer, puinzakken en een aanhanger ter beschikking. Schoon werken en de job ook schoon opleveren had prioriteit bij George z’n team. De uitvoering begon al met bijna een halve dag afplakken van het tapijt en laminaat in de gangen, trappen en de overloop! Het sanitair en de tegels werden correct en tijdig bezorgd. De hele verbouwing werd volgens een strakke planning uitgevoerd, waarbij het prettige was dat George alles “in eigen beheer” uitvoerde; dus geen verrassingen. Vriendelijke jongens die Jaap, Joop en Rob; maar bovenal echte vakmensen! Tijdens de uitvoering wenste wij nog enkele wijzigingen t.o.v. het oorspronkelijke plan, maar ook daar werd heel flexibel mee omgegaan. Uiteindelijke werd er in korte tijd een prachtige, netjes afgewerkte badkamer en toiletruimte opgeleverd. Voor ons voorlopig geen verbouwingen meer…, maar George van Dijke is met zijn team zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend werk”
Door Hans en Wendy Kraaijeveld op dinsdag 24 okt 2017 '17
Wij hebben twee nieuwe badkamers laten installeren door George en Rob van Dijke en zijn zeer tevreden over het eindresultaat en de weg er naar toe. Coby van Plieger heeft ons goed geadviseerd over het sanitair en Arie van Tegelbedrijf Numansdorp heeft ook alle tijd voor ons genomen om tot de juiste keuze van de tegels te komen. Jaap en Cor van George van Dijke hebben uitstekend werk geleverd! Zij werken heel netjes, plakken alles af voordat zij met de klus beginnen en overleggen steeds met de klant! Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe badkamers!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Diana Bloemendal op donderdag 23 aug 2018 '18
Terwijl wij van onze vakantie in Frankrijk genoten zijn onze toiletruimte beneden en onze badkamer vakkundig gerenoveerd door de mannen van George van Dijke. Terwijl wij op vakantie waren werden we dmv appjes en foto's op de hoogte gehouden van de werkzaamheden. Wat is er netjes gewerkt! En wat een feest toen we thuiskwamen en de mooie nieuwe badkamer zagen. We zijn er ontzettend blij mee. Echt een aanrader!
FOTO VAN DIANA BLOEMENDAL
Netjes gewerkt
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door Fam. Braams op donderdag 26 mrt 2015 '15
George van Dijke heeft via Plieger de badkamermeubelen besteld die wij wilden en tegen een goede prijs. Onze badkamer verbouwen bleek groter en lastiger dan verwacht maar alles is door vakmensen keurig opgelost. Bij het afmonteren bleek dat er een onderdeel van de douchewand miste, maar door de uitstekende service van Plieger was dit snel opgelost. Ook een beschadiging in het stucwerk is zonder enig probleem snel verholpen door de stucadoor. George van Dijke en zijn team hebben kwaliteit afgeleverd, de badkamer ziet er uit zoals gehoopt en verwacht.
Reactie of foto toevoegen
“Tempo erin”
Door Fam. Heijman op woensdag 23 mrt 2016 '16
George van Dijke houdt het tempo er in en werkt heel netjes en secuur. De afwerking is perfect. De samenwerking met Plieger verloopt soepel. Het resultaat overtreft onze verwachting. Wij kunnen George van Dijke van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door d m melissant op donderdag 21 dec 2017 '17
Vaklui en bijzonder correcte werkwijze en vriendelijke contacten.
Reactie of foto toevoegen
“Hier komt het helemaal goed”
Door Patrick Raterink op donderdag 19 mei 2016 '16
Vanaf het eerste contact met van Dijke kregen we een heel vertrouwd gevoel en dat hebben ze helemaal waargemaakt. Vanaf de sloop van onze toilet en badkamer (wat we zelf hebben gedaan) zijn ze diverse keren langs geweest om alles af te stemmen. Tijdens de uitvoering werd ook alles tot in de puntjes doorgenomen. De vakmannen nemen de tijd en hebben oog voor detail om alles perfect op te leveren. Super gedaan mannen! Ook de service wat een belangrijk is verstaan ze als de beste. Zo waren bij ons de kozijnen nog niet geschilderd en waren er nog kleine restpuntjes. Binnen enkele dagen waren ze weer terug om alles tip top op te leveren. Zoek je iemand voor je toilet of badkamer die vakkundig is, netjes werkt, alles met je af stemt, een goed service heeft en een nette prijs rekent? Maak een afspraak bij van Dijke en het komt helemaal goed! Nogmaals bedankt mannen!!
Reactie of foto toevoegen
“Geen moment spijt”
Door Familie Van Helden op zondag 1 jan 2017 '17
Sinds afgelopen zomer zijn wij naarstig op zoek geweest naar een gedegen bedrijf (waar alle expertises onder één dak zijn ondergebracht) om onze badkamerproblemen op te lossen. Dat viel niet mee. Meerdere aannemers over de vloer gehad, maar nagenoeg niemand gaf ons echt een goed (lees: geruststellend) gevoel. Wij hebben ons huis twee jaar geleden uit een faillissement gekocht. De twee daarin aanwezige badkamers zagen er aan de buitenkant prachtig uit, maar niets was minder waar. Ernstige (vocht)problemen deden zich voor in beide badkamers en wij besloten niet voor reparatie te gaan maar voor volledige vernieuwing. Helaas kon de schade als gevolg van het faillissement niet op de voormalige bewoners worden verhaald. Wij hadden dus behoefte aan goede vaklui. De vele positieve recensies die George van Dijke heeft ontvangen van verschillende opdrachtgevers, gaven de doorslag. Wij hebben daar geen moment spijt van gehad. Begin november 2016 is een aanvang met de werkzaamheden gemaakt. Drie weken later en een aantal onvoorziene omstandigheden verder, is badkamer 1 gereed gekomen. Direct daarna is een aanvang gemaakt met badkamer 2. Medio december was ook deze badkamer gereed. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat wij meer dan tevreden zijn (understatement) met de door George van Dijke geleverde service. Wij hebben ruim 6 weken zijn team over de vloer gehad. Wat een vaklui. Altijd op tijd aanwezig en hun afspraken nakomend. Strakke agenda's zodat de werkzaamheden naadloos in elkaar overliepen. Jaap, jouw werk is denk ik het meest onderschat. Het slopen en het weer opnieuw opbouwen, het aan- en verleggen van leidingen, installeren van toiletten en dat allemaal in je eentje. Een vakman met verstand van zaken. Petje af; dankzij jou kon Cor (de tegelzetter) zijn kunsten laten zien. Jouw tegelwerk is echt briljant. Zo glad als een ijsbaan. Prachtig om te zien. Daar waar nodig werden jullie terzijde gestaan door andere werknemers van George van Dijke, om te voorkomen dat een en ander te lang in beslag zou nemen. Ook jullie hartelijk dank voor jullie inspanningen. Dankzij jullie allemaal kunnen wij weer onbezorgd genieten. Ook Arjan van Tegelhandel Numansdorp: dank voor jouw inspanningen en oplossend vermogen (ook al verschilden wij van mening). En niet te vergeten Plieger: perfect geholpen. Wij zullen dan ook niet aarzelen om George van Dijke en zijn team aan te bevelen aan potentiële klanten. En George, mocht er iemand behoefte hebben om jullie werk op (onze) locatie te bekijken: neem gerust contact op. Onze deur staat altijd open!
REACTIE VAN GORGE VAN DIJKE
Fam Helden dank voor uw lovende woorden. Wij wilden er niet aan beginnen, je weet nooit wat voor knoeiwerk achter de tegels vandaan komt , het risico hebben wij genomen, al het leidingwerk moest vernieuwd worden bovenstaand kwam uit, wij zijn trots wat wij gemaakt hebben . Wij wensen u veel succes met uw nieuwe badkamers. Groet George Rob en de collega's
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer laten monteren”
Door Robert Tunzi op vrijdag 19 jan 2018 '18
Wij hebben een badkamer laten monteren door George van Dijke, zij hebben in twee weken de oude badkamer gestript en een complete nieuwe geinstalleerd inclusief alle tegel werk,we zijn zeer tevreden over het resultaat en het vakmanschap van de monteurs en zullen dit bedrijf ook zeker aanbevelen aan ieder die van plan is een nieuwe badkamer te laten plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal naar onze zin”
Door A. van Rijssel op donderdag 2 aug 2018 '18
Kort geleden is bij ons een compleet nieuwe badkamer geïnstalleerd door George van Dijke & Zoon. Het sanitair met toebehoren werd via bemiddeling van George van Dijke bij Plieger en de tegels bij Tegelhuis Numansdorp uitgezocht. George van Dijke zorgde ervoor dat alles op tijd geleverd werd, zodat wij daar geen omkijken naar hadden. Verder werd de vloerbedekking in het appartementsgebouw geheel afgedekt met papier, waardoor alles schoon bleef. Ook werd een afzuiginstallatie in huis geplaatst, waardoor zo min mogelijk stof in huis kwam. De installatie en het afmonteren werd door zijn medewerkers tot onze volle tevredenheid uitgevoerd en wij zijn zeer content met het eindresultaat. Ik zou George van Dijke & Zoon aan iedereen aanbevelen voor de installatie van een badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door Hanna en Jaap Linker op dinsdag 11 dec 2018 '18
In november is onze badkamer verbouwd door George van Dijke en zijn team. Van tevoren zagen we erg op tegen de klus, maar de twee weken zijn omgevlogen en het resultaat is precies zoals we ons het ons hadden voorgesteld! Wat een vakmensen!
Als je in een appartementencomplex woont ben je altijd een beetje huiverig voor overlast voor je medebewoners. Dit was totaal overbodig. Van de entree via de lift tot onze entree was alles afgeplakt en er werd iedere dag aangeveegd. In plaats van commentaar alleen maar complimenten voor Van Dijke. Dit hadden ze nog nooit meegemaakt! Dat Van Dijke vakmensen in dienst heeft hadden we al gezegd, maar ook de plezierige manier van omgang willen we graag even vermelden. Bedankt mannen ( Cor, Mitchel en stukadoor Rien). Onze speciale dank gaat uit naar Aad, die de hele periode aanwezig is geweest en allerlei kleine en grote problemen perfect heeft opgelost!
FOTO VAN HANNA EN JAAP LINKER
Wastafel en douche
+ Toon extra foto van Hanna en Jaap Linker
+ Toon extra foto van Hanna en Jaap Linker
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat is fantastisch”
Door Ger Ruisch op maandag 22 aug 2016 '16
Prachtig mooi resultaat! We hebben de badkamer en toilet laten verbouwen door Firma George van Dijke die met een heel team van medewerkers alle kwaliteiten in huis heeft voor een verbouwing. Scherpe offerte met de werkzaamheden gespecificeerd. Er werd netjes gewerkt, vloer en trap afgeplakt en stof is tot een minimum beperkt. Vakmensen die mooi werk afleveren : strak tegelwerk, degelijke installatie en mooie afwerking. Ronald (alle leidingen mooi weggewerkt), Rob (De mooiste kitrandjes) en Cor (de tegeltovenaar) bedankt, het resultaat is fantastisch! Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.
FOTO VAN GER RUISCH
Dubbele wastafel met glazen douchewand
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch werk”
Door Hans van 't Sant op maandag 24 okt 2016 '16
Via een collega was ik geattendeerd op George van Dijke. Na een bezoek van Rob, voor het opnemen van de maten en een bezoek aan Plieger, voor het uitzoeken van spullen, hebben we twee overzichtelijke offertes ontvangen één voor de werkzaamheden en één voor de materialen van Plieger. Via een link op de site van George van Dijke kwam ik in aanraking met doucherent waar we een nooddouche met boiler gehuurd hebben voor de verbouwingsperiode. In augustus is de verbouwing begonnen en zoals ik al in de vele recensies gelezen had is er ook bij ons fantastisch werk geleverd. Er is zeer netjes gewerkt en ik ben erg te spreken over het tegelwerk en het stuken van het plafond, wat een vakmanschap (sta er nog regelmatig bewonderend naar te kijken). Ook het voorbereidende werk en de installatie van de douche, -wanden, toilet, badmeubel en afwerking is vakbekwaam gedaan. We hebben de gehele verbouwing als zeer positief ervaren vanwege het vakmanschap, het teamwerk van de mannen en de goede communicatie met ons. Als we nog eens een verbouwing hebben zal ik zeker weer een beroep doen op George van Dijke, ik kan het ook zeker andere aanbevelen.
FOTO VAN HANS VAN 'T SANT
Douchehoek
Reactie of foto toevoegen
“badkamer en toilet renovatie”
Door N.L.M. Welschen op zondag 9 mrt 2014 '14
Na div. teleurstellende bezoeken aan bedrijven in keukens en badkamers, via internet de firma George van Dijke ontdekt met zeer goede beoordelingen. Afspraak gemaakt, bezoek gehad van George v. Dijke alles besproken, o.a. wat onze wensen waren en ons budget. Duidelijke offerte gehad, in combinatie met groothandel Plieger en tegelhandel Numansdorp. De werkzaamheden aan onze badkamer en toilet zijn keurig uitgevoerd door vaste medewerkers, wat wel het gevoel van vertrouwen geeft. Deze mannen konden wij met een gerust hart ons huis toevertrouwen. In de vroege ochtend tijdens een kop koffie was er de mogelijkheid om kleine veranderingen te bespreken. Alles is perfect geïnstalleerd, goed afgewerkt en vooral is er ook schoon en netjes gewerkt, complimenten! Wij kunnen de fa. v. Dijke van harte aanbevelen

Aanvulling ontvangen op 12 juli 2016: Na 2'5 jaar constateerden wij het weer in onze spiegel van badkamermeubel en een defecte lichtschakelaar . Na telefonische melding, dit op verzoek op mail gezet het antwoordt was kort en krachtig: gaan we regelen! Binnen 5 dagen alles keurig vernieuwd. Grote klasse!

Aanvulling ontvangen op 23 september 2017: 3 dagen voordat wij op vakantie gingen begon onze douchekraan te lekken, van onze badkamer geinst.in feb. 2015. Firma van Dijke gebeld en zaak uitgelegd. Er is gelijk actie ondernomen en voordat wij weg gingen was ons probleem opgelost grote klasse. En wij konden met een gerust hart op vakantie. Dit is nog eens service.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Fam. Luitjes op zondag 5 jun 2016 '16
In november 2013 heeft George van Dijke Montage bij ons de de badkamer en het toilet volledig gerenoveerd. Daarnaast is ook nog een tweede toilet gerealiseerd. Dit alles is vakkundig en binnen de afgesproken tijd uitgevoerd. In mei 2016 zijn er wat kleine scheurtjes in de lak van de radiator ontstaan en werkt de thermostaat van de douchekraan niet goed meer. George van Dijke gebeld en die heeft ervoor gezorgd dat er kosteloos een nieuwe radiator is geplaatst en het binnenwerk van de douchekraan is vervangen. Als dat geen goede service is!
Reactie of foto toevoegen
“Na al die jaren nog steeds service”
Door Fam. A. Maaskant uit Klaaswaal op zondag 18 sep 2016 '16
13 jaar geleden heeft de firma George van Dijke onze badkamer geplaatst. Enige weken geleden ontdekte wij dat er enige tegels los gingen zitten, na telefonisch contact kwam de heer Van Dijke dezelfde dag bij ons langs om het probleem te constateren. Een van de medewerkers heeft de losse tegels verwijderd en daarna heeft de tegelzetter nieuwe tegels geplaatst en afgevoegd. Bovenstaande is na al die jaren nog steeds service!!! Kortom een aanrader als u een nieuwe badkamer wilt laten plaatsen.

Eerdere ervaring ontvangen op 14 juni 2015: Na ruim 12 jaar hadden we lekkage in de douchecabine, na telefonisch contact met George van Dijke heeft zijn team het perfect opgelost (de tegelrand vervangen en opnieuw gekit). Later bleek het nog steeds SERVICE VAN DE ZAAK te zijn!! Hoe bijzonder is dit en waar vind je dit tegenwoordig nog?! George van Dijke; een betrouwbaar bedrijf met nette medewerkers, kortom een echte aanrader! Familie Maaskant. Klaaswaal
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door Rob op zaterdag 5 jul 2014 '14
George van Dijke benaderd voor een offerte. Alles was goed geregeld installatie door het personeel en materialen door firma Pflieger. En de begeleiding door George zelf ik heb geen tips voor andere mensen om ergens op te letten want dat hoeft helemaal niet. Ik zou de volgende sanitaireverbouwing ook weer bij George van Dijke laten doen.
FOTO VAN ROB
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Barbara Bijl op vrijdag 16 mrt 2018 '18
Wij zijn zeer tevreden over George van Dijke en zijn medewerkers. Vanaf het eerste gesprek met George over de verbouwing van de badkamer zijn wij goed geholpen en voelde het meteen vertrouwd. We zijn zeer tevreden en blij met het resultaat. Vooral hun vakmanschap is van grote klasse. Een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Keukeninbouw”
Door C en M op donderdag 24 mrt 2016 '16
Onze keuken van Keukenathome is geinstalleerd Door George van Dijke, zijn mannen dan :-) m.n. Rob en zijn mannen. We zijn uitermate tevreden. Leidingwerk netjes weggewerkt en keuken zelf mooi geplaatst. Jongens grote klasse, ik zou graag werken voor dit bedrijf maar ja George doet zelf de boeken. Zoekt u een keuken inbouwer niet verder zoeken en van dijke contacten !!
Reactie of foto toevoegen
“Topwerk”
Door Arjen & Vanessa de Kock op woensdag 30 okt 2013 '13
Topwerk geleverd. Echt vakmannen met ieder zijn specialiteit, daarnaast ook erg fijne mensen om mee te werken. Erg tevreden. Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Piekgaaf”
Door Christelle Schramade op dinsdag 28 nov 2017 '17
George en zijn mannen komen hun afspraken na, leveren puik werk en zijn betrouwbaar. Onze badkamer en wc zijn heel netjes betegeld en zien er piekgaaf uit. George is flexibel: de planning van de oplevering van onze woning werd kort van tevoren verschoven. George heeft zijn schema aangepast zodat mijn planning haalbaar bleef. Hartstikke fijn! Ik krijg veel complimenten (ook van andere vaklui die daarna in mijn woning aan het werk zijn gegaan) over de kwaliteit van het werk.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door Vicky Chittenden / Edwin vd Grift op maandag 12 okt 2015 '15
In 2012 heeft de firma van Dijke onze nieuwe badkamer geplaatst. Wij zijn heel erg tevreden over het resultaat maar ook over de weg er naartoe. Vanaf de offerte fase tot en met de oplevering was er partnerschap waarbij wij als klant koning waren! na een aantal eerste dagen veelvuldig te hebben afgestemd en samenwerking, durfden wij de stap te wagen om op vakantie te gaan - met de afspraak dat men ons zou bellen indien nodig. Dit is 1x gebeurd en dat was ook nog eens iets wat op eigen initiatief werd voorgelegd. wij zouden dit bedrijf aan eenieder aanbevelen - prijs, kwaliteit en service zijn uitstekend in orde!
Reactie of foto toevoegen
“Erg positief”
Door R.C.W.Neleman op woensdag 31 okt 2018 '18
George van Dijke heeft met zijn medewerkers waargemaakt wat hij heeft belooft. De samenwerking met de toeleveranciers (Plieger en Tegelhuis Numansdorp) is uitstekend. Het meedenken zowel tijdens de ontwerpfase als tijdens de bouw waarderen wij heel erg postief. Tijdens de sloop en opbouw van de badkamer en beneden toilet probeert het personeel de overlast zo veel mogelijk te beperken, alle kwetsbare delen in huis worden afgeplakt en beschermd, en tijdens het slopen wordt voor afzuiging gezorgd. Mede door de vakmanschap van George ,Rob, Jaap, Mitchel en Raymond zijn wij uitermate tevreden met het eindresultaat.
FOTO VAN R.C.W.NELEMAN
Nieuwe badkamerrruimte
Reactie of foto toevoegen
“Geld dubbel en dwars waard”
Door J. Dirks op vrijdag 22 dec 2017 '17
George van Dijke heeft een badkamer en twee toiletten gerealiseerd in mijn nieuwe woning te Heinenoord. De communicatie was al vanaf het eerste contact goed, helder en duidelijk. De uitvoering van het werk is 100% volgens planning en afspraak verlopen. De medewerkers zijn beleefd, hulpvaardig en werken schoon en netjes. De badkamer zelf is nog mooier geworden dan vooraf verwacht, de afwerking is perfect; de mannen stoppen niet voordat jij en zijzelf tevreden zijn. Wanneer e.e.a. volledig ingericht is plaats ik foto's van het werk. Ik kan iedereen George van Dijke aanbevelen, ze zijn niet de goedkoopste (volgens mij ook niet de duurste) maar hun geld dubbel en dwars waard
REACTIE VAN GEORGE EN ROB VAN DIJKE
Geachte mijnheer Dirks, dank voor uw mooie review en vertrouwen. Wij werken voor mensen die ons vakmanschap waarderen. Wij zijn trots op iedere badkamer die wij plaatsen, onze monteurs hebben liefde voor het vak. Het project was een uitdaging met stoomcabine en sunshower. Voor wat betreft de prijs, vaak is goedkoop duurkoop, vooral in onze branche, mensen hebben vaak geen idee hoeveel werk het is. Wij zijn niet voor niets 34 jaar vaak met hetzelfde bezig en op de technische problemen ingesteld. Wij wensen u heel veel woongenot in uw nieuwe woning in Heinenoord. Met vriendelijke groet, George en Rob van Dijke en ons team
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Martha van der Molen op zaterdag 25 aug 2018 '18
Bijna drie jaar geleden werd onze badkamer gerenoveerd door de firma van Dijke. We zijn er nog steeds heel blij mee. Over de service niets dan goeds. Onze Grohe kraan geeft problemen en ook na 3 jaar komt er via George, binnen een paar dagen een monteur van Grohe. Heel fijn!
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische ervaring”
Door Familie Majoor op maandag 11 apr 2016 '16
Onze badkamer laten plaatsen door George van Dijke. Onze ervaring....in één woord " fantastisch"! Vanaf het moment van het laten maken van een offerte tot de oplevering staat vakkundigheid, klantvriendelijkheid en service centraal. Door verkeerde levering van het bad via Brugman liep onze verbouwing ruim 4 weken uit. Voor George en zijn mannen verliep de planning dus ook anders maar werd zonder problemen mee omgegaan en opgelost. Dat noem ik nu service!!! Dit bedrijf werkt heel secuur en netjes, van het slopen tot de afwerking. De badkamer is geheel naar onze wensen gemonteerd. Het heeft even geduurd maar dan heb je ook een badkamer waar we iedere dag weer met veel trots en plezier van genieten!
Nogmaals van hartelijk dank voor alle zorgen en deze geweldige badkamer!!!
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Familie Brands op donderdag 6 apr 2017 '17
In januari 2017 hebben wij onze badkamer en twee wc's geheel laten verbouwen door firma George van Dijke en zn. Het zelfvertrouwen dat George uitstraalde tijdens het eerste gesprek gaf ons een goed gevoel. Op aanraden van George hebben wij een afspraak gemaakt bij Plieger en zijn daar uitstekend geholpen. Daarna hebben wij tegels uitgezocht bij tegelhandel Numansdorp. De levering van de afvalcontainer, materialen en tegels was prima op elkaar afgestemd. Bij DoucheRent hebben wij een verplaatsbare douchecabine met boiler gehuurd. Deze werd keurig geplaatst door Koos, een aanrader. De overloop, trap en hal werden keurig afgeplakt. Er werd regelmatig met ons overlegd door Jaap en Rob. Zij gaven prima advies, dit alles ingegeven door hun vakmanschap. Het eindresultaat is prachtig geworden. George van Dijke en zn. beschikt over een groep prima (én gezellige) vakmensen. In het bijzonder wilde ik Jaap, Rob en Joop noemen. Het eindresultaat is prachtig geworden en wij zijn er ontzettend blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch resultaat”
Door Willem Velthuizen op maandag 14 sep 2015 '15
De verbouwing van onze complete badkamer (4,5 x 1,8) is door (de mannen van) George van Dijke in 3,5 week tot een goed eind gebracht met een fantastisch resultaat. Afspraken worden nagekomen, er wordt netjes gewerkt, kortom alles wat anderen over George schrijven, hebben wij ook zo ervaren. Ook de samenwerking met leveranciers verliep soepel, hoefden we niets aan te doen, ik werd helemaal ontzorgd.
FOTO VAN WILLEM VELTHUIZEN
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer”
Door R. Kuiters op woensdag 24 sep 2014 '14
De renovatie van onze badkamer is door de Fa van Dijke met z'n vakkundig personeel mooi en snel uitgevoerd, alles volgens plan en afspraken! Het sanitair hebben we bij Plieger besteld, en ook dat is correct geleverd, evenals de tegels uit Numansdorp! Wij zijn dan ook zeer tevreden en blij met onze vernieuwde badkamer. Wij kunnen de Fa van Dijke van harte aanbevelen!
FOTO VAN R. KUITERS
Reactie of foto toevoegen
“Indrukwekkend”
Door Fam. Gavic op zondag 20 aug 2017 '17
Wij wilden onze badkamer en toilet vernieuwen. Op zoek naar een betrouwbare vakman kwamen we, na flink wat zoekwerk, via Qasa uit bij George van Dijke. Na een bezichtiging door Rob in april hadden we direct een goed gevoel en hebben we de vervolgstappen gezet. Zowel bij Tegelhandel Numansdorp als bij Plieger werden we uitstekend geholpen en werd ook gerefereerd aan de positieve ervaringen en vakwerk van George van Dijke. Aanvang van het werk stond gepland voor dinsdag 8 augustus. Door een kleine meevaller in de planning kon een dag eerder met de werkzaamheden worden gestart. In slechts 2 weken is de volledige verbouwing van zowel badkamer als toilet afgerond! Dat is inclusief voorbereiding en het slopen van de oude badkamer. Indrukwekkend, aangezien er geen sprake was van haasten of afraffelen van het werk. Alles werd nauwkeurig en in overleg met ons uitgevoerd. Dit geldt zowel voor het demonteren en het verplaatsen van leidingwerk, als het tegelwerk en de eindmontage. Alle medewerkers waren zeer beleefd en iedere dag werd alles netjes achtergelaten. Wij kunnen dan ook de firma George van Dijke van harte aanbevelen!
FOTO VAN FAM. GAVIC
Wastafel
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met het eindresultaat”
Door W.C.S.Meijer op maandag 15 dec 2014 '14
Dit voorjaar een offerte gesprek gehad met George van Dijke. Hij dacht mee met onze ideeën en had goede tips. Na een goed aanbod hebben wij George van Dijke de opdracht gegeven. In de herfstvakantie begon de verbouwing. De container was op tijd geleverd. Met zorg werd de badkamer gesloopt. Medewerkers waren prettig in de omgang, altijd op tijd en lieten de boel elke dag keurig achter. Tijdens de opbouwfase ging alles in overleg met ons. De spullen zijn ook via George van Dijke geleverd. Alles keurig op tijd en onbeschadigd. De badkamer is naar volledige tevredenheid opgeleverd. We zijn erg tevreden met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Nog mooier dan gedacht”
Door Betsy Rook op woensdag 23 nov 2016 '16
Ik ben door qasa bij de Firma George en van Dijke uitgekomen. Vond het best moeilijk om goede vakmensen te vinden en een plan te maken voor de badkamer verbouwing. Maar al bij het eerste contact voelde het al gelijk goed, en werd meegedacht, en was tegen mij nl ooit verteld dat het niet mogelijk was om mijn wasmachine boven op zolder te plaatsen, omdat daar geen goede afvoer zat, maar George vertelde dat dat geen probleem was en kon ook gelukkig de wasmachine uit de badkamer. Ook bij Plieger werden we fijn geholpen en werd er meegedacht. Tegels uitzoeken was wat moeilijker, want 2 keuze`s die ik had gemaakt, waren niet meer leverbaar, maar door meedenken van dhr Arie bakker van tegelhandel Numandsdorp zeer blij met de 3de keus tegels. Maar alle lof naar werkman Raymond die in 2 en een halve week mijn oude vervallen badkamer heeft omgebouwd tot een waar badkamer paleisje. Het is nog mooier geworden dan ik het had bedacht. ik kan dan ook iedereen George van Dijke aanbevelen.
FOTO VAN BETSY ROOK
Badkamerpaleis
REACTIE VAN BETSY ROOK
badkamer voor de verbouwing
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Aad en José van der Hoeven op zondag 18 mrt 2018 '18
Wij hebben onze badkamer laten plaatsen door George van Dijke. We hebben wat informatie ingewonnen bij die en gene ,en kwamen daardoor in contact met v Dijke. Nadat George bij ons is geweest en ons informatie had gegeven over de mogenlijk heden voor onze badkamer en hun werk wijze, was het voor duidelijk wij gaan met van Dijke in zee. Daar hebben we geen spijt van. Want wat hebben ze goed werk geleverd en wat een vakmannen zeg. Daarom willen wij deze mensen even benoemen. Rob, Mitchel,jaap,cor,Joop en de stukadoor heel erg bedankt !! Wij zullen dit bedrijf dan ook bij iedereen aanraden
FOTO VAN AAD EN JOSÉ VAN DER HOEVEN
+ Toon extra foto van José van der Hoeven
+ Toon extra foto van Josevanderhoeven
Reactie of foto toevoegen
“Vakbekwaam”
Door Henk van Hattumn op woensdag 2 dec 2015 '15
Meer dan tevreden zijn wij met onze nieuwe badkamer waar we nu alweer een maand van genieten. Al bij het 1e gesprek met George en het uitbrengen van de offerte hadden wij een goed gevoel bij onze keuze voor George van Dijke. Dat goede gevoel werd nog sterker tijdens de klus die geklaard moest worden. Wat een professioneel team, meedenkend en vooral vertrouwd. Geen enkel probleem om je sleutel af te geven als je niet thuis was. Alles in huis werd netjes afgeplakt en elke avond werd er keurig opgeruimd. Vooral Raymond is in onze ogen een kunstenaar in het tegelwerk, maar ook de andere leden van het team zijn zeer vakkundig en meedenkend. Het resultaat: een geweldig mooie badkamer waar we heel blij mee zijn en elke keer volop van genieten. Kortom: George van Dijke is voor ons een vertrouwd en vakbekwaam adres als je je badkamer wil vernieuwen. Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Raden het aan”
Door c willemstein op dinsdag 14 aug 2018 '18
De reden dat we voor de badkamer en het toilet voor George van dijke kozen waren de enorm goede reviews en daar was niets van gelogen via George kwamen we bij plieger die een ruime keus heeft en waar je ook goed word geadviseerd en daarna naar tegel handel numansdorp die een grote keus aan tegels hebben en zowel plieger als de tegel handel zorgden er voor dat alles op tijd geleverd was zodat de monteur zijn werk kon afmaken wat hij overigens perfect heeft gedaan we zijn enorm tevreden over alles en raden een ieder het bedrijf van George van dijke aan.
Reactie of foto toevoegen
“Wat een vakmensen”
Door B.Zoeteman op dinsdag 6 sep 2016 '16
Wij hadden een gedateerde badkamer met lichtgeel bad en toilet + wastafel! Badkamer is door firma van Dijke helemaal gestript, bij Pflieger alles uitgezocht en bij tegelhandel in Numansdorp tegels uitgezocht. Eerst hebben ze de oude troep netjes opgeruimd via container, toen begon het echte werk, het werd steeds mooier,wat een vakmensen allemaal! Plafond, toilet, wastafel en onderkast, staande kast, verwarming, toen grote inloopdouche, alles getegeld en keurig gevoegd, aparte verlichting...te veel om op te noemen en alles perfect geplaatst en verwerkt door de mannen, volgende keer vor mij weer...GEORGE VAN DIJKE!!!!
FOTO VAN B.ZOETEMAN
Perfecte plaatsing
Reactie of foto toevoegen
“Een 10”
Door Fam. Westdijk op woensdag 29 nov 2017 '17
Wij hebben van Dijke genomen omdat ze 20 jaar geleden onze keuken op een geweldige manier verbouwd hebben. Nu hebben ze onze badkamer en toilet verbouwd. Wij kunnen niet anders zeggen als dat ze weer uitstekend werk geleverd hebben. Prima vak werk en alles keurig volgens afspraak.Wij wonen in een appartementen complex. Iedereen staat er versteld van hoe geweldig netjes er gewerkt werd. Ieder avond werd alles keurig netjes opgeruimd zodat je niet elke avond in de rommel zat.Het resultaat van het werk is in een woord geweldig. Van Dijke zelf en de monteurs waren uiterst prettig in de omgang. Kortom: Uitstekend werk en voor iedereen is dit bedrijf een aanrader! Rapporcijfer: 10
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal zoals bedoeld”
Door Cees van der Giesen op maandag 17 mrt 2014 '14
Helemaal zoals we had gewild en bedacht hadden. Ik ken George van Dijke al een jaar of 10. Omdat wij zelf een reclamebureau hebben en naast advertenties ook fotoreportages maken, heb ik voor George van Dijke in de afgelopen jaren regelmatig foto's gemaakt van opgeleverde projecten. Dat waren dan zowel badkamers als keukens. En overal waar ik kwam hoorde ik dezelfde tevreden geluiden van de opdrachtgevers. Daarom was het voor ons al jaren duidelijk dat als we onze badkamer en toilet gingen verbouwen, aan wie we deze belangrijke klus zouden uitbesteden. Vorig jaar was het dan eindelijk zover. In oktober 2013 hebben de mannen van George van Dijke een nieuw toilet en nieuwe badkamer gerealiseerd. Wij maakten bijvoorbeeld vrijwel nooit gebruik van het ligbad. We zijn namelijk echte doucheliefhebbers. Dus op de plek waar eerst het ligbad stond hebben we nu een hele grote doucheruimte met transparante schuifdeuren. Echt ideaal vinden we dat. Met een grote stortdouche én een handdouche. Verder is eigenlijk alles nieuw. Mooie grote wand- en vloertegels met hele kleine voegen en alles werkelijk perfect betegeld. Een dubbele wastafel met meubels en spiegelkasten. Een strak aluminium plafond met inbouwspotjes maakt het geheel compleet. In het toilet kwamen we op het idee om een grote nis te maken. Staat echt hartstikke chique, iedereen die van ons toilet gebruik maakt heeft het erover. Tijdens de verbouwing hebben wij ook gebruik gemaakt van een mobiele douchecabine. Mijn vrouw was als een blok gevallen voor houten badkamermeubelen. Voor George van Dijke was het allemaal geen probleem. "Iedereen is vrij in zijn keuze" liet George ons weten en alles is werkelijk perfect gemonteerd en betegeld. Wij kunnen er weer een jaartje of 20 tegenaan, dus het is de investering meer dan waard. Wij kunnen u George van Dijke Montage van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Reviews zijn bevestigd”
Door Wouter op maandag 15 feb 2016 '16
Wij zijn erg blij met onze nieuwe badkamer en twee gloednieuwe toiletten! De begeleiding is erg goed van begin tot eind. Rob kwam langs om alles op te meten en het plan door te spreken, hij is deskundig en netjes, dat gaf al een goed gevoel. De adviseur van Plieger hielp goed. En ook bij Tegelhandel Numansdorp werden we ook fijn geholpen. Verder hebben Rob en George alles geregeld, zo hebben we bijvoorbeeld geen omkijken gehad naar de leveringen. Er is zeer goed werk verricht. De communicatie met de vakmensen is prettig en ze hebben duidelijk erg veel ervaring met badkamers. We hebben ons geen moment zorgen hoeven maken. Rob kwam op eigen initiatief langs voor puntjes op de i en oplevering. Kortom, de kwaliteit van zowel de service als het eindresultaat zijn beide erg goed. We hadden ons gevoel gebaseerd op de reviews op deze website en zijn daarin gelukkig bevestigd.
FOTO VAN WOUTER
Inzet van de badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Jaap Schutt op dinsdag 17 jun 2014 '14
Hier even een berichtje mbt de uitstekende service van George van Dijke.
Bij ons thuis is 10 jaar geleden een nieuwe badkamer geinstalleerd door George van Dijke. Onlangs in de badkamer nieuwe vloertegels laten leggen in het "natte" gedeelte en alles opnieuw laten kitten, uiteraard door George van Dijke laten uitvoeren vanwege de uitstekende service die wij gedurende de afgelopen 10 jaar hebben mogen ontvangen.
Wij waren zeer aangenaam verrast dat dit kostenloos door George van Dijke is uitgevoerd (Service, zei George).
Als men spreekt over uitstekende service en klantgerichtheid, dan is dit het wel.
Dit is pure klasse, George. Wij zullen altijd bij je terugkomen.
Jaap en Astrid Schutt, Vlaardingen
Reactie of foto toevoegen
“top service!”
Door M.van Nimwegen op donderdag 20 nov 2014 '14
Al jaren geniet ik van mijn prachtige badkamer, vakkundig en mooi aangelegd door George van Dijke! Omdat ik zelf niet zo handig ben, heb ik hem gevraagd om de kitnaden te vervangen. De monteur heeft als extra service gelijk ook de voegen tussen de tegels aangevuld. Als kers op de taart belde George van Dijke me persoonlijk om te vertellen dat dit bij de after-sales service hoort! Ik vind dit helemaal top!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens George van Dijke
aKlaaswaal , Scheidweg 2, 3286 LA Klaaswaal, tel 0186 - 66 21 23
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.