Feedback
9,8

George van Dijke

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.georgevandijkemontage.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van George van Dijke
Bij George van Dijke en zoon kan men terecht voor de betere badkamer-installatie voor een redelijke prijs. En dat komt juist vanwege het feit dat alles in één hand is. Daar zorgen onze badkamermonteurs, loodgieters, elektriciens en tegelzetters voor. Voor ons is 100% niet goed genoeg. Wij zijn de ontzorgers, zie hieronder de reviews.

De badkamerlevering gaat met korting via onze groothandel.

Wij zijn C.B.W. erkend voor uw zekerheid.

Onze regio is ongeveer 25 km vanaf postcode 3286 LA in Klaaswaal. Dit is tot en met Vlaardingen, Rotterdam, Spijkenisse, Barendrecht, Dordrecht, Ridderkerk, enz. Verder komen wij helaas niet.

Een badkamermontage is te gecompliceerd om een offerte via de mail te geven. Daar is een vrijblijvend bezoek voor nodig om de technische problemen in te schatten en u een correcte prijs te geven.


Vanwege toenemende drukte vragen wij een allround badkamermonteur / tegelzetter, en tevens een hulpmonteur. Voor meer informatie, bel/mail ons!

Wij doen geen nieuwbouwprojecten.
Meer informatie over George van Dijke
Offerte aanvraag: georgevandijkemontage.nl/contact
Onze werkwijze: georgevandijkemontage.nl/werkwijze
Over ons: georgevandijkemontage.nl/over-ons
Ervaringen
Er zijn 294 ervaringen over George van Dijke. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren266 ervaringen
4 sterren13 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 279 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service
“Badkamer vernieuwing”
Door Fam. Bakker Oostvoorne op maandag 21 mrt 2016 16
Badkamer vernieuwd door George van Dijke. Wij kunnen alleen maar zeggen perfect gedaan. Vakmensen. Goede samen werking. Ook goed geregeld met de leveranciers Plieger en Tegelhandel Numansdorp. Een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het resultaat”
Door R.D. op zondag 13 dec 2015 15
We hebben onze badkamer en toilet laten renoveren. Vooraf kwam George zelf langs en had een goed voorstel voor de nieuwe indeling. Daarna hebben we bij Plieger het sanitair uitgezocht en de tegels bij Tegelhandel Numansdorp, alwaar bij beide goede service. De mensen van George van Dijke hebben vervolgens netjes gewerkt en we zijn blij met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Kies voor George”
Door Richard op maandag 1 aug 2016 16
Op aanraden van een collega ben ik in zee gegaan met George. Geen seconde spijt van gehad. Niet alleen bij de bouw maar ook met het ontwerp heeft George geholpen, en dit was niet gemakkelijk: wastafel, toilet en douche in een badkamertje van 2 bij 1,2.
Bij Plieger werd ik bijzonder professioneel geholpen, door iemand die het ontwerp verder invulde met mooie, passende apparatuur. De medewerkers van George zij allemaal zeer ervaren mensen die mooi en goed werk afleverden. Zij voerden niet uit het werk uit, maar gaven ook deskundige adviezen voor de afwerking van de badkamer, bijvoorbeeld, de kleur van het voegsel, plaatsing van accessoires. George is misschien is iets duurder dan zijn concurrenten, maar dit is het werk dat hij en zijn werknemers oplevert, meer dan waard. Wil je een mooie badkamer, die minstens 10 jaar meegaat, kies dan voor George van Dijke.
FOTO VAN RICHARD
Mooie badkamer voor kleine ruimte
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door B.W.Fiere/W.krayenbrink op vrijdag 17 nov 2017 17
We zijn zeer tevreden over de manier van werken door de monteurs
En we zijn heel blij met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door familie Anspach - Poort op zondag 16 jul 2017 17
Op basis van goede ervaring van buren bij ons in de straat hebben we George van Dijke gevraagd om advies en offerte voor de verbouwing van onze badkamer en toilet. Bij de buren hadden we al gezien dat er vakwerk wordt geleverd en het gesprek met George bevestigde het goede gevoel. George is duidelijk en eerlijk in wat er wel en niet kan en staat voor kwaliteit en tevreden klanten. Dit is tijdens de verbouwing ook waargemaakt. Het resultaat is het wachten, door de vele opdrachten startte de uitvoering 5 maanden na opdracht, waard geweest!

De verbouwing was in handen van Aad die een aantal dagen werd geholpen door collega's. Tijdens de 4 weken die de werkzaamheden hebben geduurd is er steeds netjes en schoon gewerkt en werd er waar nodig overlegd over de wijze waarop details zijn uitgevoerd. Hierbij dacht Aad ook mee over verbeteringen zoals het uit het zicht brengen van de leidingen van de designradiator.

Bij het plaatsen van de doucheschermen was er wat tegenslag toen een glasplaat spontaan kapot sprong. Dit is door George van Dijke snel en professioneel opgelost in overleg met Plieger. Na afronding van de werkzaamheden heeft George zelf de oplevering met ons gedaan. Ook dit is prettig en professioneel verlopen.

Als laatste nog iets over de vaste partners waar George van Dijke mee werkt. We zijn 2 keer bij tegelhandel Numansdorp geweest en daar beide keren goed geadviseerd. Bij Plieger zijn we zelfs 3 keer geweest, eerst om ons te oriënteren en daarna 2 keer voor een gericht advies en offerte. Nadat wij niet tevreden waren over het resultaat van het eerste adviesgesprek heeft George van Dijke bemiddeld waarna wij van een andere adviseur wel een goed ontwerp hebben gekregen.

Een laatste tip is nog het inschakelen van Doucherent. Koos heeft bij ons een tijdelijke douche op zolder geplaatst waar wij 4 weken prima in hebben gedoucht. Ook Koos werkt erg netjes en servicegericht. Bovendien zijn de kosten laag.

Kortom, wij zijn zeer tevreden over George van Dijke en bevelen dit bedrijf van harte aan. (Eigenlijk hadden we 4,5 ster willen geven maar dat was niet mogelijk.)
FOTO VAN FAMILIE ANSPACH - POORT
Nieuwe douche
+ Toon extra foto van familie Anspach - Poort
+ Toon extra foto van familie Anspach - Poort
+ Toon extra foto van familie Anspach - Poort
Reactie of foto toevoegen
“Genieten ervan”
Door André en Astrid op maandag 28 sep 2015 15
Onze badkamer en toilet zijn gerenoveerd door Van Dijke. We hebben nu een moderne en tijdloze badkamer en toilet met mooi sanitair en goede tegels. Probeempjes door ons oudere huis werden snel en met service opgelost. Bedankt daarvoor Rob en George en medewerkers! Er is netjes getegeld met dunne voegen en zeer mooi stucwerk geleverd. De tegels via tegelhandel Numansdorp gekocht en thuisbezorgd met zeer veel service. Extra muurtegels werden snel geleverd. Tijdelijke douche via Doucherent gehuurd, beviel erg goed. Prima nooddouche! Wij genieten van onze nieuwe badkamer en toilet!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Marianne Dorst op vrijdag 25 jan 2019 19
Onlangs hebben wij ons sanitair (2 badkamers + apart toilet) laten installeren door het team van George van Dijke. De bad meubels hebben we bij Plieger aangeschaft en de tegels in Numansdorp. Wij zij zeer tevreden met het resultaat. Het tegelwerk is van hoog niveau. De communicatie verliep prima, er wordt meegedacht. Je wordt hier als klant gehoord.
FOTO VAN MARIANNE DORST
Tegelwerk van hoog niveau
Reactie of foto toevoegen
“Elke dag genieten”
Door David en Bea Cox op dinsdag 5 sep 2017 17
We genieten dagelijks volop van onze nieuwe badkamer. Inmiddels is het bijna drie weken geleden dat we de badkamer in gebruik konden nemen. In de drie weken daarvoor zagen we hoe de mannen van George van Dijke onze oude badkamer vakkundig omtoverden tot een doucheparadijs. We zijn vol lof over de gang van zaken, de goede adviezen vooraf, de tijdige uitvoering van de werkzaamheden, de nette en sympathieke manier van werken, één en al vakmanschap. Een speciaal compliment voor Aad, die zorgde dat overal de puntjes op de i werden gezet. Ook heel blij waren we met de tijdelijke douchecabine van DoucheRent. Een uitkomst! We zijn tevreden en kunnen George van Dijke zeker aanbevelen bij iedereen die zijn/haar badkamer wil laten verbouwen!

Aanvulling ontvangen 28 november 2017: We zijn onder de indruk van de service van George van Dijke. Binnen de kortste keren na ons mailtje kwam iemand langs om enkele kleine gebreken te herstellen. Bovendien een spiegeldeurtje dat door onze eigen schuld beschadigd was, helemaal gratis opnieuw geleverd! We zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede keuze”
Door Huub van Kempen & Bertine Koolmees op vrijdag 24 jul 2020 20
We zagen flink op tegen de verbouwing van onze wc en badkamer (vooral de gedachte aan breekwerk, herrie, stof en puin) en hebben het dus jaren uitgesteld. We hebben - mede omdat we "kritisch" zijn - veel rondgekeken, prijzen en beoordelingen vergeleken. Via een collega bij George uitgekomen. Vriendelijke man! Zijn personeel: leuk en vaklui. Jaap is door de wol geverfd, de jonge Brent een uitstekende leerling (van Jaap) en Cor de tegelzetter spant de kroon: rustig, gezellig en secuur. Natuurlijk waren er onderweg wat 'hindernissen', maar alles is naar tevredenheid opgelost. Daar moest soms wel even extra voor gebeld of gemaild worden. Uiteindelijk is het allemaal reuze meegevallen. We hebben ons thuiswerk (soms examens) gewoon voort kunnen zetten en geen overlast ervaren. Het eindresultaat mag er zijn en daar zijn we blij mee. Samengevat: goede keuze gemaakt!
REACTIE VAN HUUB VAN KEMPEN & BERTINE KOOLMEES
Zo ziet het nu uit: prachtig!
REACTIE VAN HUUB VAN KEMPEN & BERTINE KOOLMEES
De fantastische tegelzetter Cor aan het voorbereidende werk.
REACTIE VAN HUUB VAN KEMPEN & BERTINE KOOLMEES
En zo is de douche geworden.....
Reactie of foto toevoegen
“Vreselijk goed werk”
Door Jan en Klazien Preesman op dinsdag 5 jun 2018 18
Wij hebben een badkamer boven en een toilet beneden opnieuw laten doen, wij zijn door vrienden bij George van Dijke terecht gekomen, wij hebben naar de achtergrond van het bedrijf gekeken, toen een gesprek thuis, met George gelijk de situatie besproken hoe en wat we wilde hebben, alles is heel netjes gegaan en op de datum geplaatst die wij hadden aangegeven, wij kunnen niet anders zeggen, dan dat ze goed werk hebben verricht.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig werk”
Door Ingram op dinsdag 6 feb 2018 18
Professioneel bedrijf! Wij hadden een monteur met veel kennis en hij gaf goed advies. Alles keurig op tijd opgeleverd. Erg tevreden met het mooie resultaat en de tegelzetters hebben ook prachtig werk verricht.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden resultaat”
Door michel djoniman op dinsdag 2 jun 2015 15
Na gesprek en een reeds opgeleverde badkamer te hebben beoordeeld in zee gegaan met George v Dijke. Ze hebben zonder meer bijgedragen tot een badkamer en toilet die aan onze verwachtingen voldoet. Werkzaamheden geschieden zorgvuldig en goed er zijn merkbaar vakmensen bezig. Ook de firma Plieger en tegel handel Numansdorp waar onze spullen werden betrokken op advies van George, droegen bij tot dit zeer te vrede resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Onze hartelijke dank”
Door Martijn Bergwerf op zondag 2 apr 2017 17
Begin januari was het dan zover, van Dijke kwam bij ons de nieuwe badkamer maken. Het sanitair en de tegels werden op tijd bezorgd, het sloopwerk ging keurig, zonder veel rotzooi want er werd iedere dag netjes opgeruimd. Bij het zetten van de badkamer ontstonden er een aantal probleempjes, die keurig zijn opgelost door firma van Dijke. Het grootste ontstane probleem was dat het bad een flink gat bleek te hebben, waardoor deze vernieuwd moest worden. Alles is netjes en in goed overleg opgelost en nu genieten wij enorm van onze badkamer! Nogmaals hartelijk dank aan de firma van Dijke!
Reactie of foto toevoegen
“Prima werk geleverd”
Door Will den Engelsman Krimpen aan den Ijssel op zondag 20 mrt 2016 16
Vier weken duurde het , voordat hij klaar was ,de badkamer, ziet er geweldig uit geniet elke dag . Ook de toilet beneden is gedaan . Prima werk geleverd door de mannen van George en Rob van Dijke. Ben er erg blij mee en krijg veel complimenten.
FOTO VAN WILL DEN ENGELSMAN KRIMPEN AAN DEN IJSSEL
Nieuw toilet
Reactie of foto toevoegen
“Uitkomst”
Door H. Dekker op woensdag 11 apr 2018 18
Onze badkamer was toe aan een opknapbeurt en we gingen daarom op zoek naar een installateur. Via deze site hebben wij George en Rob van Dijke gevonden en er is nu een prachtige badkamer en toiletruimte gerealiseerd door vakman 1e klas Raymond die alle werkzaamheden heeft uitgevoerd en ook nog een lekkage van het riool heeft verholpen, ook Mitchel heeft zijn steentje bijgedragen. De overlast was minimaal, doordat elke dag na de werkzaamheden de boel weer netjes werd opgeruimd. De adviezen van Plieger voor het sanitair en de tegelkeuze via Tegelhandel Numansdorp hebben ook gezorgd voor het mooie resultaat. Tevens hebben wij gebruik gemaakt van het huren van een tijdelijke douche van DoucheRent wat een uitkomst is. Wij raden Van Dijke van harte aan.
FOTO VAN H. DEKKER
Dubbele wastafel
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerverbouwing”
Door S. Ouwerkerk op maandag 18 mrt 2019 19
Februari 2019 heeft de firma George van Dijke onze badkamer en toilet verbouwd. Na het lezen van al de goede recensies hebben wij contact opgenomen met George en een afspraak gemaakt. Het gesprek gaf direct al een goed gevoel waarin de mogelijkheden werden besproken. Bij de start bleek al dat het kundige werknemers zijn waarmee je goed kunt overleggen en zij werken zeer clean voorzover dit mogelijk is met een verbouwing. Wij zijn erg blij met het resultaat en genieten volop van onze nieuwe badkamer en toilet. Bedankt voor de leuke communicatie en het prima geleverde werk.

Aanvulling ontvangen 22 juni 2020: Wij hadden een verstopte toiletafvoer omdat er een onderdeel was meegespoeld. Gebeld met een bedrijf voor rioleringen en deze kwam langs maar was na 10 minuten al klaar en zei dat de hangtoilet eraf moest en hij dat niet kon. meeste tijd van 10 minuten was voor het schrijven van de rekening. Hierna contact opgenomen met George van Dijke die bij ons de badkamer en toilet heeft gemaakt, of hij een oplossing wist en de volgende dag kwam er al iemand van George van Dijke langs en heeft het gefikst. Netjes de toilet eraf gehaald en na het vrijmaken van de afvoer de toilet weer netjes opgehangen. Top hoor, wat een service.
FOTO VAN S. OUWERKERK
Badkamerkast
+ Toon extra foto van S. Ouwerkerk
+ Toon extra foto van S. Ouwerkerk
+ Toon extra foto van S. Ouwerkerk
Reactie of foto toevoegen
“Droom wordt werkelijkheid”
Door Nico en Leny Groenewegen op donderdag 30 jul 2020 20
Op herhaling! Omdat wij al jaren eerder een uitstekende ervaring met het plaatsen van een keuken hebben gehad, zijn wij, vanzelfsprekend, weer met George van Dijke in zee gegaan. Nadat wij in februari sanitair bij Plieger hadden uitgezocht en tegels bij Tegelhandel Numansdorp werd half juni 2020 begonnen met de verbouwing van de toilet en badkamer. Toevallig hadden wij vakantie en hebben wij , in volledig vertrouwen, de verbouwing overgelaten aan de professionele en prettige medewerkers van George van Dijke. De badkamer en toilet zijn keurig schoon en opgeruimd opgeleverd. De badkamer en toilet zijn ,zoals verwacht, volledig naar wens. Kortom voor een badkamer/toilet is het team van George van Dijke zeker een echte aanrader. Dus badkamer nodig?......Even een telefoontje naar George of Rob en uw droom wordt zomaar werkelijkheid!!
Reactie of foto toevoegen
“Korte lijnen”
Door Ronald en Natascha op maandag 23 sep 2019 19
Voor de 2e keer onze badkamer en toilet laten renoveren ivm aankoop van een ander huis. Alles onder 1 dak, duidelijke offerte na bezoek, badkamer bij firma Plieger, tegels bij Tegelhandel Numansdorp uitgezocht en tijdelijke douche vakkundig laten plaatsen door Douchrent. Tekeningen gemaakt door firma Plieger op basis metingen van hr. V Dijke, welke weer gedeeld worden met Tegelhandel Numansdorp. Elk onderdeel uitgevoerd door een specialist. Op vakantie was geen probleem, alles wordt netjes in/afgeplakt en achtergelaten. Korte lijnen, altijd overleg en advies. Achteraf tijd voor een review. Mannen weederom bedankt voor het harde werken en prachtige resultaat !
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Monique Weststrate op maandag 11 nov 2019 19
Onze badkamer is van 24-10 t/m 08-11 geheel naar wens gerenoveerd. Eind januari is het plan besproken en hebben wij bij Plieger het sanitair uitgezocht. bij tegehandel Numansdorp mooie tegels uitgezocht en vervolgens de offerte oen de planning ontvangen. Alles is in regelmatig (telefonisch) overleg met de monteur en tegelzetter uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe badkamer.
FOTO VAN MONIQUE WESTSTRATE
Opgeleverde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Wat een vaklui”
Door Familie Mol op donderdag 30 mei 2019 19
Toen wij in december de sleutel kregen van ons nieuwe huis stond de aannemer voor een nieuwe badkamer diezelfde dag nog op de stoep. Positief dachten we. Echter gingen er weken en helaas maanden voorbij en schoot het niet op. Toen we het idee kregen dat het werk wat ze deden ook niet professioneel was hebben we ze op straat gezet. Maar dan??? Wie wil hier zijn vingers aan branden? Verder gaan op werk van een ander?? Veel zaken zaten ook qua planning al maanden vol. Via internet bij George van Dijke terecht gekomen. We werden gebeld. Er werd meegeleefd met de nare situatie waar we in zaten. Bij hoge uitzondering wilden ze ons helpen. In eerste instantie werd gezegd buiten hun werkzaamheden om dus het zou wel 2 maanden kunnen duren. Wij waren allang blij dat ze ons wilden helpen. Want wat bleek, alles moest eruit. Er waren vele fouten gemaakt! Jaap en Rob kwamen de badkamer slopen. Jaap kwam iedere dag wat ons al verbaasde. En wat werd er netjes gewerkt zeg! Stucloop neergelegd en spullen iedere dag opruimen. Al snel kregen we door dat we niet tussendoor geholpen werden maar dat er achter elkaar doorgewerkt werd. De stucadoor kwam. Daarna tegelzetter Joop en Rien kwam om het plafond te stucen. Vakwerk! Jaap kwam daarna om het sanitair te installeren. Wat een vakwerk!! Wat zagen we goed het verschil tussen het geknoei van het vorige bedrijf en het strakke keurige werk van George van Dijke. Alleen maar lof voor dit bedrijf!! Hebben het ook als gezellig ervaren om deze mannen over de vloer te hebben!
FOTO VAN FAMILIE MOL
Gerealiseerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“De beste”
Door Familie van Efferen op maandag 19 feb 2018 18
Omdat onze badkamer gerenoveerd moest worden, gingen wij op zoek naar een installateur. Wij zijn uitgekomen bij George van Dijke. Niet omdat zij de goedkoopste zijn, maar omdat zij de beste zijn. George en Rob van Dijke en al zijn medewerkers stralen het vertrouwen uit dat jouw badkamer bij hun in goede handen is. En dat maken zij dan ook helemaal waar. Wij zijn niet alleen vol lof over onze prachtige nieuwe badkamer, maar ook over de klantgerichtheid en de nette manier van werken door dit bedrijf. Wij kunnen dan ook George van Dijke bij iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Super ervaring”
Door Jannie van der Weezen op vrijdag 3 nov 2017 17
Onze ervaring is super. Al heel snel kwam er iemand om samen met ons een duidelijk plan op te stellen wat we precies wilde, en zelfs nog wat advies.Snel en duidelijk een offerte. Goede afspraken voor het tijdstip van plaatsing. Voor elk onderdeel een ervaren gezellige vakman. Die ons konstant op de hoogte hielden van de werkzaamheden. Het eindresultaat is dan ook fantastisch en de service uitstekend. Wij raden iedereen dit bedrijf aan. Wij hebben dan ook totaal geen minpunten kunnen bedenken.
FOTO VAN JANNIE VAN DER WEEZEN
Badkamerhoek
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed”
Door A.P. Hooij op maandag 22 feb 2016 16
Enkele jaren geleden een badkamer geinstalleerd. In zeer goede harmonie is er een droom uitgekomen. Na elke werkdag is het allemaal weer netjes schoongemaakt. De service is uitstekend als er iets toch niet goed meer functioneert na enkele jaren. Niets is te veel. Wens jullie een goede toekomst toe.
Reactie of foto toevoegen
“Vakmanschap is meesterschap”
Door Fam Koese Oud Beijerland op dinsdag 3 mei 2016 16
Badkamer en 2 toiletten compleet opnieuw gezet. We zijn er erg tevreden over, alle opties worden besproken en er is oog voor detail. Wordt netjes gewerkt zonder stress. George-Rob-Rob-Raymond-Joop-Jaap-Mitchel bedankt ! Vakmanschap is meesterschap !
FOTO VAN FAM KOESE OUD BEIJERLAND
Badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Geduld is beloond”
Door Karel en Rachel Terwel op vrijdag 21 okt 2016 16
Na een opeenstapeling van badkamer ergernissen werd het tijd voor een nieuwe. Maar dan de vraag, wie laat je dat dan doen? Na wat speuren op het web kwamen wij via Qasa bij George van Dijke uit. En dat was geen slechte keus! De afgelopen twee en halve week is onze badkamer verbouwd, en het resultaat is prachtig! Precies zoals wij in ons hoofd hadden, en eigenlijk nog mooier. Er zijn vakmannen aan het werk geweest met liefde voor hun werk. En dat zie je! Tussen offerte datum en werkzaamheden moesten wij zeker een half jaar wachten, maar het geduld is beloond.
FOTO VAN KAREL EN RACHEL TERWEL
Prachtig badkamerresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal waar”
Door Peter en Greet Hoenderkamp op dinsdag 13 mrt 2018 18
We hadden het al gelezen op Qasa, maar het is helemaal waar. Fantastisch bedrijf met uitstekende service en zeer vriendelijk en deskundig personeel.
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door Joey en Priscilla op maandag 2 sep 2019 19
Het bedrijf George van Dijke is echt een aanrader! In juni 2019 is onze badkamer geheel gerenoveerd door dit bedrijf en dit verliep soepel en zorgeloos. Alles wordt je uit handen genomen door de vakkundige medewerkers (in ons geval door alleskunner Raymond). Ook de samenwerking met Plieger en Tegelhandel Numansdorp is heel fijn geweest. Voor topservice en vakkundige montage moet je zeker bij George van Dijke zijn !
FOTO VAN JOEY EN PRISCILLA
Gemonteerde badkamer
+ Toon extra foto van Joey en Priscilla
+ Toon extra foto van Joey en Priscilla
Reactie of foto toevoegen
“Opnieuw gestrikt”
Door Bert en Jeannette van Huizen op vrijdag 7 okt 2016 16
Na de succesvolle verbouwing van de badkamer hebben we het bedrijf van George van Dijke weer gestrikt voor het opknappen van het toilet. De dienstverlening begint al met het huisbezoek van George, die wij heel stiekem mijnheer glimlach noemen. Waarom? Vanwege zijn positieve houding, zijn meedenken en zijn klantgerichtheid. Ook de mensen van het bedrijf kunnen we een glimlach toekennen. Zij laten vakkkennis zien, denken mee en doen goede voorstellen. En nog belangrijker zij laten beroepstrots zien en werken daar ook naar. Jaap en Joop hebben prachtig werk geleverd. De laatste puntjes op de i zijn ook gezet. Heren, enorm bedankt voor jullie inzet, je vakdeskundigheid en je vriendelijkheid.

Eerdere ervaring van 8 mei 2016: Een Hoogtepunt : onze woorden voor de prestaties van de mannen van George van Dijke. Jaap, Cor, Rob, Ronald, Mitchell en de stucadoor hebben geweldig werk geleverd . Vanaf offerte tot en met oplevering is de ervaring met George van Dijke geweldig geweest. Als extra worden ook nog de badkameraccessoires gemonteerd. Wat een service! Niet alleen zijn de mensen vakbekwaam maar zijn vriendelijk en klantgericht en werken rustig en netjes. Een absolute aanrader is ook de ' nooddouche' via DoucheRent ( link via site van George) en tegelhandel Numansdorp ( mooie collectie en vakkundige hulp en advies. Helaas kenden we het bedrijf nog niet toen we een nieuwe keuken hebben laten installeren maar gelukkig hebben we nog een toilet om te laten doen.
FOTO VAN BERT EN JEANNETTE VAN HUIZEN
Opgeknapt toilet
REACTIE VAN QASA
Nieuwe badkamer met douche, wasbakken en wc
Reactie of foto toevoegen
“Volledige renovatie”
Door Mevr. de Bruijn- van der Lelij op vrijdag 3 mei 2019 19
George van Dijke heeft mijn toilet en badkamer volledig gerenoveerd. Ondanks de drukte heeft hij alles op alles gezet om mij te helpen. George en zijn zoon en kleinzoon dachten mee en deden alles in overleg. Tot in het laatste detail is alles netjes en tijdig afgewerkt. Ik zou ze zeker aanraden, leveren echt vakwerk!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door N. Don op woensdag 11 apr 2018 18
Deze keer, na de renovatie van de toiletten door de klusjes- mannen "van "George, wederom George ingeschakeld om onze badkamer geheel opnieuw in te richten.;Geheel gestript en inmiddels weer helemaal compleet opgeleverd. Geweldig (schoon) werk !!!

Eerdere ervaring van 23 april 2015: Het is allemaal naar ons zin gegaan en wij zijn zeer tevreden over het uiteindelijke resultaat. Vanaf het eerste moment alles heel soepel en duidelijk verlopen ( heel fijn één contactpartij- u-, voor de montage, het sanitair en de levering van de tegels). Wij zijn tevreden zoals eerder gezegd over het resultaat, maar ook over de service bij Tegelhandel Numansdorp en Plieger. Daarnaast ook nog dank voor het verkregen adres (van Jaap) van Paul de Wit- heeft het plafond aangebracht in onze hal – en het meedenken voor de twee kranen. En wij zeer tevreden over de manier van werken van Ronald én Raymond. Wij zullen bij een volgende klus zeer zeker weer contact zoeken.
FOTO VAN N. DON
Compleet opgeleverde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Kosteloze service”
Door Fam. Hafakker op dinsdag 7 feb 2017 17
Ongeveer 2 jaar geleden hebben wij onze badkamer geheel laten renoveren door de fa George van Dijke. We waren destijds al zeer tevreden over de uitvoering van de werkzaamheden en het prachtige resultaat van de badkamer. Onlangs hadden we een mankement met de kraan. We belden de fa op en ze kwamen direct langs om te kijken wat er aan de hand zou kunnen zijn. Een kapotte thermostaat bleek het euvel. De leverancier van de kraan Plieger regelde direct een nieuw element en de fa van Dijke zorgde voor het plaatsen hiervan. Ook weer naar onze volle tevredenheid over de geleverde kosteloze service! Uit bovenstaande blijkt wel dat we een zeer tevreden klant zijn en daarom bevelen we hen van harte bij u aan!
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Elbert op donderdag 22 nov 2018 18
Erg blij met onze nieuwe badkamer en toilet. Spullen uitgezocht bij Plieger en de tegels bij Tegelhandel Numansdorp. In ons geval was Raymond de monteur die het gehele project heeft gedaan. Een vakman en prettig persoon. Van Dijke regelt echt ontzorging voor je. Ontbrekende onderdelen of verkeerder levering worden opgelost zonder dat je er erg in hebt. Ook hebben we gedurende de montage nog wat kleine aanpassingen gedaan op aanraden van Raymond. Ook de nooddouche van douchetent is een aanrader.
FOTO VAN ELBERT
Ontzorgde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Goed werk”
Door Fam. Suen op zondag 19 jan 2020 20
Wij hebben een paar maanden geleden ons badkamer en toilet door George van Dijke laten renoveren. Erg tevreden erover. De afwerkingen zijn goed en ook heeft men de werkplaats tijdens de werkzaamhedengoed en verzorgd nagelaten. Kortom , goed werk geleverd! Fam. Suen
Reactie of foto toevoegen
“Zeer aan te bevelen”
Door Fam. Goldman op woensdag 4 jun 2014 14
We zijn zeer gelukkig met de manier waarop George van Dijke de montage van onze keuken, badkamer en toilet heeft verzorgd. Van het begin af aan is er op een prettige manier overleg mogelijk geweest. De werkzaamheden zelf zijn niet alleen op een hele goede, mooie en nauwkeurige manier verricht - met oog voor detail, maar ook het contact met alle medewerkers was heel erg plezierig. Zowel bij de voorbereiding, alsook tijdens de werkzaamheden hebben we goede, eerlijke en betrouwbare adviezen gehad. En: alles op de afgesproken tijd gerealiseerd, ook al kwamen we soms laat met onze wensen, zoals bij het toilet het geval was. Wat ons betreft, zéér aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Licht in de duisternis”
Door Fam. Staal op dinsdag 3 nov 2015 15
Wij hikten al jarenlang tegen een nieuwe badkamer aan, mede vanwege vele lekkages. Maar we hadden geen idee waar te beginnen: moet je eerst spullen uitzoeken en dan een monteur? Een mailtje naar George van Dijke bracht licht in de duisternis! Na een afspraak met George waarin wij onze ideeën kwijt konden en George vanuit zijn jarenlange ervaringen hele goede aanvullingen en tips kon geven is het traject gestart. Via de site van George zijn wij bij alle benodigde ‘partners’ langs geweest om het plaatje compleet te krijgen. En overal troffen wij dezelfde relaxte, meedenkende, betrouwbare mensen, heel bijzonder. Als er gedurende de verbouwing onderling contact nodig bleek, waren de lijntjes kort en snel zonder dat wij hier verder mee belast werden. Het begon al met het plaatsen van een mobiele douche; nooit geweten dat dit mogelijk was en ook hier werd meegedacht over de juiste plek voor de douche.
Van het begin tot het eind hebben George Rob en zijn team mee gedacht, oplossingen bedacht als iets anders uitpakte dan van tevoren ingeschat en vooral ‘ontzorgt’. Vonden wij het zelf heel spannend toen de douchewand niet over de trap naar boven kon: de mannen verzekerden dat het altijd goed komt en het kwam goed!
Eerlijk gezegd zagen wij best op tegen zo’n periode waarin er constant mannen door je huis lopen, je badkamer verandert in een bouwput en je met je handdoekje bij de buren moet aankloppen voor een douchebeurt. Maar niets is minder waar: het is zowaar een gezellige periode geworden dankzij de uiterst professionele mannen. Voorafgaand aan de verbouwing werd het pad tussen badkamer en buitendeur volledig afgeplakt en iedere dag werd alles weer netjes gestofzuigd en opgeruimd! Wij hadden verwacht dat ons hele huis een grote stofwolk zou worden omdat de hele badkamer uitgebroken moest worden maar niets was minder waar; door een ingenieus afzuigsysteem bleef dit zeer beperkt.
Wat George van Dijk en team zo bijzonder maakt is dat alle mannen dezelfde klantgerichtheid uitstralen: meedenken en ontzorgen! Zo ook de ‘nazorg’ door George zelf en wat heeft hij de lat hoog liggen; als er nog puntjes zijn die aandacht behoeven kun je dat gewoon aangeven en wordt dit ook nog opgelost.
Dankzij George en Rob van Dijke en zijn professionele team zijn wij nu de trotse bezitters geworden van een mooie, kwalitatief perfect en efficiënte badkamer waar het hele gezin volop van geniet. Met drie zeer sportieve zonen en gemiddeld ca. 8 douchebeurten per dag een waar genot!
Reactie of foto toevoegen
“Wat een service”
Door J.M. De Bokx op dinsdag 13 aug 2019 19
Ik had wat problemen met het inbouwreservoir van mijn toilet, welke 7 jaar geleden is geplaatst. Monteur kwam langs en heeft het kosteloos verholpen. Hij zag ook gelijk dat de kitrand in de douchecabine aan vervanging toe is. Komt de boel binnenkort opnieuw kitten. Mensen, wat een superbedrijf is dit. Hier staat service heel hoog in het vaandel. Echt voor iedereen aan te raden.

Eerdere ervaring van 4 augustus 2017: Wat een service; wat een bedrijf. Zulke vind je er niet veel meer. Zelfs 5 jaar na installatie van de badkamer is de nazorg super.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Evert op dinsdag 18 sep 2018 18
Op aanraden van George van Dijke kochten we onze badkamer bij Plieger en de tegels in Numansdorp. Van Dijke zorgde dat alles op tijd aanwezig is en dat de oude badkamer werd afgevoerd. De installatie -drie maanden eerder dan oorspronkelijk was afgesproken - werd heel professioneel uitgevoerd. Er werd van alles aan gedaan om de rest van het huis stofvrij te houden, vloerbedekking werd afgeplakt en er werd elke dag gestofzuigd. Ook een probleem bij het tegelen werd na overleg keurig opgelost. De monteur die bij ons werkte- echt een geweldige vakman-deed alle werkzaamheden, je hoefde dus niet te wachten op een aparte loodgieter o.i.d. Wij zijn meer dan tevreden met alle zorg en aandacht van George van Dijke. Dit bedrijf is zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Uitmuntend”
Door Olierhoek op zondag 22 mrt 2015 15
Verbouwing van onze twee badkamers: Uitmuntend. Onze opzet was om onze beide badkamer te verbouwen een hele klus: Het eerste persoonlijke contact met George van Dijke en uitgebrachte offerte voelde het al als vertrouwd.. .De keurig opeenvolgend ingepland werkzaamheden zijn perfect verlopen Na elke werkdag werd keurig alles weer opgeruimd .Het team van George van Dijke Montage bestaat, uit vakmannen : de badkamermonteurs, elektriciens, loodgieters, tegelzetter en stukadoor verdienen een dikke pluim voor het vakwerk wat zij hebben afgeleverd. en de sfeer tijdens de verbouwing was rustig en vriendelijk. De badkamers zijn super strak en netjes afgewerkt .Wij zijn zeer tevreden over het eind resultaat,. We kunnen “ George van Dijke en Zoon” Badkamertechniek dan ook aan iedereen aanbevelen Rapportcijfer een 10.
Reactie of foto toevoegen
“Dachten heel goed mee”
Door Fam. Bouwhuis op woensdag 21 okt 2015 15
George van Dijke heeft in onze nieuwbouw woning in Rotterdam maar liefst 2 badkamers en 2 toiletten opgebouwd, inclusief bad, inloopdouches, toiletten, badkamermeubels. Heel lang bleef onzeker welke week precies ons huis werd opgeleverd. Zij sprongen hier heel flexibel mee om en pasten hun planning hierop aan. Ook de nazorg is perfect. Werkt iets niet helemaal goed of heb je nog een vraag, dan staan ze snel weer op de stoep. Tijdens het werk bleven we in nauw contact met Jaap en Cor over onze wensen. Vaak kregen we foto's via Whats'app met de vraag hoe we iets wilden hebben. Ze dachten goed mee en werkten heel precies. George van Dijke staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid! In de toekomst zullen we ze ongetwijfeld ooit
weer eens nodig hebben bij een nieuw huis, of een grootscheepse renovatie!
Reactie of foto toevoegen
“Goed vakwerk”
Door Schilthuizen op dinsdag 7 feb 2017 17
Goed vakwerk geleverd, in goed overleg, en met grote nauwkeurigheid vanaf 3D tekening een nieuwe badkamer gerealiseerd . Wij bevelen George en zoon en zijn monteur ( waarvan ik niet weet of ik hierbij zijn naam mag noemen!) van harte aan.. Aanrader dus....
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Daan & Nelleke van Dijk op woensdag 22 mrt 2017 17
Prettig contact met de heer Van Dijke over de volledige verbouwing van onze badkamer. Op zijn advies bij Pflieger onze nieuwe badkamer uitgezocht en de tegels bij Tegelhandel Numandorp, waar we ook zeer vakkundig geholpen zijn. Medio november 2017 zijn de werkzaamheden begonnen. Deze verliepen voorspoedig en na 3 weken was onze badkamer volledig getransformeerd in een waar paleisje. We zijn dan ook zeer blij met het eindresultaat.
FOTO VAN DAAN & NELLEKE VAN DIJK
Badkamer volledig verbouwd
+ Toon extra foto van Daan & Nelleke van Dijk
+ Toon extra foto van Daan & Nelleke van Dijk
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door j.m. den heijer op zondag 13 mei 2018 18
In ons appartement waren wij toe aan een nieuwe badkamer en toilet maar door wie , via familie kregen wij het adres en gegevens van george van dijke,omdat het werker geweldig uit zag, namen wij ook contact op met george en kwam langs, kijken en meten.prettig gesprek en een goed gevoeler over.super materialen en geweldige vak mensen niets was teveel superschoon en opgeruimd een groot compliment george en zoon mogen trots zijn op z"n fantastisch bedrijf en vakmensen helemaal top en nogmaals bedankt wij zijn er erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Werken heel netjes”
Door A. Waardenburg / J. van Luik op donderdag 16 nov 2017 17
Dik tevreden over de aanpak van werken! Lossen 'probleempjes' op denken mee! Werken heel netjes. Houden zich aan de afspraken. Zelfs na 2 jaar, toen er wat scheurtjes zichtbaar waren in het plafond, werd het opnieuw gestucd! Dit bedrijf raad ik iedereen aan! Dik tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service op recente badkamer”
Door Wessel Hanselaar op donderdag 6 feb 2020 20
Zeer prettig contact. Na twee lampjes boven de spiegel kapot. V Dijke zorgt voor twee nieuwe lampjes en komt ze keurig monteren. Ik ben echt blij met dit bedrijf !!!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door L. Breedveld op vrijdag 23 nov 2018 18
In oktober j.l. hebben wij een nieuwe badkamer en toilet aangeschaft en laten plaatsen door firma George van Dijke & Zn. Wij werden naar Pflieger en tegelhandel Numansdorp verwezen voor het uitzoeken van de artikelen en tegels. Hier werden wij prima door het personeel geholpen. Zelfs twee dagen eerder dan gepland was zijn zij begonnen met het slopen van de badkamer en toilet. Netjes alles afgeplakt door Jaap en Mitchel, om stof te beperken werd een afzuigsysteem gebruikt. Aan het einde van de dag werd alles netjes opgeruimd en zoveel mogelijk leefbaar achtergelaten hetgeen wij als zeer prettig hebben ervaren. Een mobiele douche hebben wij via de website van George van Dijke besteld, zeer netjes gemonteerd en uiteindelijk weer opgehaald. Jaap en Mitchel hebben de leidingen en elektriciteit aangelegd waarna Joop het toilet en Aad de badkamer hebben getegeld. Wij vinden dit echt super gedaan, mooie dunne voegen, alles goed doordacht en zeer vakkundig getegeld. Achteraf bleek er een klein mankement te zijn dat snel en correct werd opgepakt en afgehandeld.
Wat ons betreft verdient deze firma en hun personeel een compliment, er zeker een aanrader voor wie toe is aan een nieuwe badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Volgende keer weer”
Door C. Troost op zondag 16 dec 2018 18
Wij zijn heel blij met onze mooie en gezellig badkamer die George van Dijke in oktober 2018 heeft verbouwd. Deskundig, betrouwbaar, klantvriendelijk en afspraak is afspraak! Tegelzetter Cor krijgt een extra pluim voor zijn prachtige tegelwerk. Rob 1.0 en Rob 2.0....jullie zijn ook toppertjes hoor :) Wij zouden het een volgende keer zo weer over doen!
FOTO VAN C. TROOST
Gezellige badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Erg positief”
Door Fam. De Ridder op zondag 3 mei 2015 15
Ook wij hebben zeer goede ervaringen met George van Dijke, tegelhandel Numansdorp en Plieger. Na een wat teleurstellende offerte van een grote badkamerketen zijn we een andere weg ingeslagen en George van Dijke gevraagd. Een zeer fijne en rustige man die een mooi ontwerp heeft gemaakt. Het is heel goed om één aanspreekpunt te hebben voor de hele verbouwing. De mensen die langs zijn geweest voor het slopen en weer opbouwen zijn echte vakmensen. Vooral het tegelwerk is fantastisch, maar ook het netjes plaatsen van de kasten en het loodgieterswerk is heel erg mooi gedaan. Wat ook heel positief is dat ze er zorg voor dragen dat het niet een al te groot ‘ zooitje’ wordt in je huis. Alles wordt netjes afgeplakt en beschermd. We zijn heel erg blij met onze verbouwing en hadden achteraf ook wel onze keuken willen laten doen door George. In de toekomst zullen we zeker weer aan George van Dijke denken.
Reactie of foto toevoegen
“Willen George van Dijke van harte aanbevelen”
Door Petra Ouwerkerk op zondag 15 jan 2017 17
Bijna 4 jaar na een uitgebreide renovatie van onze badkamer ging het lampje in de spiegel kapot. Het vervangen hiervan bleek net zo ingewikkeld als het vervangen van een koplamp in de auto, maar voor de monteur van fa. Van Dijke geen punt; spiegel losgemaakt en opengeschroefd, naar bouwmarkt gereden voor een nieuwe lamp en alles weer teruggeplaatst, en dat alles zonder arbeidskosten te rekenen! Geweldig wat een service!

Oorspronkelijke ervaring van 13 juni 2013: Jarenlang hikten we tegen de renovatie van onze jaren-70 badkamer en toilet aan. Begin dit jaar hebben we enige offertes aangevraagd en George van Dijke was de enige installateur, die eerst ter plekke kwam kijken wat er mogelijk was van onze wensen, waarna wij een nauwkeurig omschreven offerte kregen. Op 23 april werd gestart, wij wisten dat de verbouwing minimaal 15 werkdagen zou duren, het werden er 17. Wij hadden de mogelijkheid om gedurende die tijd niet in ons huis te hoeven verblijven, maar als we af en toe langs kwamen, troffen we een geveegd en gestofzuigd huis aan. Als Jaap, de allround vakman, een probleem tegenkwam, belde hij pas als hij al een oplossing had, zodat we niet in de stress hoefden te schieten. Ook tegelzetter Bas en de stukadoor en de kitter hebben prachtig werk verricht. We zijn heel blij met onze nieuwe badkamer en wc en willen George van Dijke van harte aanbevelen! Mijnsheerenland
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door C.Blaak uit Maasdam op dinsdag 21 aug 2018 18
In januari heeft George van Dijke onze badkamer en toilet volledig gerenoveerd. In de periode daarvoor hebben wij via George het sanitair bij Plieger en de tegels bij Tegelhandel Numansdorp uitgezocht. Bij beide zaken werden wij uitstekend geholpen. Daarna is de uitvoering soepel en zorgvuldig uitgevoerd. Aan het eind van elke werkdag was alles weer netjes. Wij zijn erg tevreden over de wisselwerking van alle medewerkers van George die alle niet alleen vakkundig maar ook erg betrokken waren. Een paar kleine dingetjes na afloop werden prima en snel verholpen. Wij krijgen nog regelmatig te horen dat het allemaal zo mooi geworden is.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan fantastisch !”
Door fam. Heskes op donderdag 15 mei 2014 14
Goede adviezen. Afspraken die nagekomen worden en personeel dat in alle opzichten meedenkt. Na plaatsing ook zeer goede service! Helaas zijn onze foto's iets te groot om mee te sturen.

Aanvulling ontvangen 15 maart 2015: Na bijna een jaar kwam er onverklaarbare wijze een scheur in enkele tegels. Mail gestuurd over het probleem en binnen korte tijd was het probleem in onze badkamer opgelost. Je kunt niet zien dat er een vervanging heeft plaatsgevonden! Knap werk en kosteloos opgelost. Dat is pas service. Grote klasse!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige ervaring”
Door fam. von Boltog op donderdag 5 mei 2016 16
Het is moeilijk aan deze reviews iets toe te voegen. Ook onze ervaring is van begin tot eind geweldig. Zeker de samenwerking met Plieger en tegelhandel Numansdorp zouden wij een ieder aanbevelen. Alles op tijd geleverd, in huis alles waar nodig afgeplakt, keurige mensen over de vloer die allen trots zijn op hun vak hetgeen duidelijk te zien is in de afwerking. Er wordt helder gecommuniceerd , er wordt op tijd gewerkt maar ook gelachen, kortom een plezierige periode met hooguit wat meer stof dan er normaal ligt. Onze complimenten aan alle vakmensen die aan onze nieuwe badkamer hebben meegewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“een nieuwe ervaring”
Door Fam. O te S op maandag 20 okt 2014 14
Een betrouwbare aannemer met nette vakbekwamemedewerkers, goede adviezen en nakomen van afspraken. Na vele vervelende ervaringen hebben wij via internet aannemer George van Dijke ontdekt. Bij een bezoek aan huis begreep George ons verhaal en beloofde bij hem niet te worden teleurgesteld. Na een korte uitleg over onze wensen t.a.v. onze badkamerverbouwing, kwamen we snel tot een goede planning en advies. We hebben de artikelen op advies van George bij Plieger aangeschaft. Ook de adviezen voor een plafond en vooral de tip over Koos was een topper. Deze heeft snel en vakkundig een tijdelijke douchecabine geleverd. Keurig netjes werd er gesloopt en weer opgebouwd, precies volgens de afspraak. Nette monteurs die hard werken en weten wat klanttevredenheid is. De Kermi douchedeuren waren helaas beschadigd. Door de inzet van George en Plieger zijn deze deuren vervangen en werd zelfs nog betere kwaliteit geleverd. Dat is dus niet alleen kwaliteit leveren en veel beloven maar nog nakomen ook. Geweldig.
Reactie of foto toevoegen
“Perfectie”
Door Leontine en Ebi op maandag 29 okt 2018 18
Waarom George van Dijke? Toen wij besloten onze badkamer te vernieuwen gingen wij bij verschillende badkamer zaken langs en gingen met een onbevredigend gevoel naar huis. Wij besloten om op internet naar ervaringen van deze zaken te kijken en waren zeer teleur gesteld welke ervaringen men heeft opgedaan.Gelukkig stond ook George van Dijke er tussen, maar wel met hoge cijfers en uitstekende recensies. Ook wij hadden een positief verleden met George van Dijke, toen hij nog keukens plaatste en dit al 2 keer met vollste tevredenheid voor ons deed. Dus vroegen wij hem bij ons langs te komen. Vanaf het eerste gesprek tot aan de oplevering van onze nieuwe badkamer heeft George van Dijke alles tot bijna in perfectie geregeld. In kaart brengen van ons eigen wensen, nuchter aan ons aangeven wat er wel of niet kan, realistisch in kaart brengen en je niets aanpraten. Gingen, zoals iedereen bij Fa. Plieger langs, nog nooit zo een prettig bezoek aan een badkamerzaak mee gemaakt. Mee denken en je niets aanpraten, advisren en de keuze aan je zelf overlaten. Heel prettig. Zelfde geldt voor Tegelhandel Numansdorp. Offertes ontvangen, totalprijs was bekend en dan in laten plannen om te beginnen. Vanaf het begin van de werkzaamheden tot aflevering verliep alles vlekkeloos. Alles was perfect geregeld en wij hadden geen omkijken. Vriendelijk en behulpzaam personeel, schoon werkend en alles elke dag netjes opruimen en schoon maken. Wij zijn zeer kritisch in het geven van hoge cijfers, maar eerlijk is eerlijk, George van Dijke verdient het en kunnen wij alleen maar zeggen; nieuwe badkamer nodig? GEORGE VAN DIJKE bellen!
Reactie of foto toevoegen
“George van Dijke”
Door Jan Pieters op donderdag 5 mei 2016 16
Wegens drukte duurde het even voordat onze badkamer aan de beurt was. Met een stucloper tot zelfs in de lift, was de puincontainer vervolgens vlot in 2 dagen gevuld en begon het vele slijpen, hakken en boren. Met een speciale stofzuiger bleef de stofoverlast beperkt Ronald heeft het leidingwerk keurig weggewerkt. Het installatiewerk en de afwerking is tot in details fantastisch. En vooral de uitstekende service uit andere reviews kunnen we beamen, want toen er iets misging met de leverantie van Plieger heeft George ervoor gezorgd dat alles in orde kwam. Tegelhandel Numansdorp is ook een aanrader en heeft ons bij de keuze van de tegels goed geadviseerd. We zijn heel blij met onze nieuwe badkamer en het gastentoilet. We bevelen van Dijke ten zeerste aan.
Reactie of foto toevoegen
“Wat een service”
Door Hans op vrijdag 16 sep 2016 16
Door op internet te zoeken voor een aannemer voor de verbouwing van onze badkamer kwamen wij door de goede recensies terecht bij George van Dijke & zoon. Vanaf het eerste contact was het gevoel goed. We hebben de spullen uitgezocht bij Plieger en de tegels bij tegelhandel Numansdorp. Bij beide zijn wij erg goed geholpen met de nodige adviezen. De verbouwing is goed verlopen. Wat erg fijn was is dat alles goed afgeplakt is,ze zeer netjes werken en het zijn nette lui. Na montage bleek er een haarscheurtje in de wastafel te zitten. Hier hebben we over gebeld en dezelfde middag stond er al iemand op de stoep, waarna de volgende ochtend er al een nieuwe wastafel van Plieger geleverd werd. En deze is de zelfde dag ook weer gemonteerd en afgewerkt. Wat een service!! Een echte aanrader dus.
FOTO VAN HANS
Onze nieuwe badkamer
REACTIE VAN GEORGE EN ROB VAN DIJKE
Geachte Hans, Dank voor uw positief bericht, ons handelen is vanzelfsprekend. Wij zijn zelf ook consument, behandel de mensen zoals je zelf behandeld wilt worden . Dank voor de mooie foto. Groet George en Rob van Dijke
Reactie of foto toevoegen
“Top gegaan”
Door Familie van Keulen op maandag 17 jun 2019 19
George van Dijke heeft ervoor gezorgd dat onze Badkamer zonder enige zorgen volledig is vervangen. Vanaf het begin een zeer goede samenwerking, alles conform afspraak en fijne werkmannen over de vloer. Ook elke dag de ruimte waar gewerkt is weer schoon achtergelaten. De verrichte werkzaamheden zijn: oude badkamer demonteren en afvoeren, diverse muurtjes plaatsen, ruimte stucen, verlaagd plafond aanbrengen, tegelen en afmonteren. Ook samenwerking met alle betrokken partijen was top: Plieger: Badkamer meubelen en scherm. Tegelhandel Numansdorp: Vloer en wandtegels. Tot slot, respect voor alle partijen omdat ze elke dag naar de 3e verdieping moesten zonder dat er een lift aanwezig was!
FOTO VAN FAMILIE VAN KEULEN
Douche met wastafel
Reactie of foto toevoegen
“Absolute vakmensen”
Door J. vd Touw op dinsdag 3 feb 2015 15
De volledige badkamer laten renoveren bij George van Dijke. Het resultaat voldoet volledig aan de verwachtingen. Daarnaast hebben wij jullie manier van werken als zeer prettig en vakkundig ervaren. Van de voorbereidingen, het leidingwerk en elektra tot de afwerking, jullie hebben op alle gebieden hoge kwaliteit geleverd. Ik heb begrepen dat vooral het betegelen nogal een lastige klus is geweest. Daarom een groot compliment voor uw tegelzetter, die alle uitdagingen prima heeft opgelost. Het is duidelijk dat jullie absolute vakmensen zijn bij wie het resultaat voorop staat. Ik zal jullie dan ook van harte aanbevelen wanneer de gelegenheid zich voordoet!
Reactie of foto toevoegen
“Hulde”
Door Marjolein de Mars op donderdag 20 aug 2015 15
Badkamer in huis uit 1930 geheel vernieuwd, alle leidingen vervangen en verplaatst, muren afgebikt en nieuwe douche, WC en bad geplaatst. Bovendien een goede oplossing verzonnen voor het opnieuw aansluiten fonteintje in aparte WC zonder de betegeling te beschadigen. Hulde
Reactie of foto toevoegen
“Topbedrijf met echte vakmensen”
Door Cor & Irma op dinsdag 4 mrt 2014 14
Een paar maanden geleden besloten wij onze badkamer te laten renoveren. Na wat googelen kwamen wij op de site van George van Dijke. Alle recensies waren vol lof en geen enkele negatieve klank. Zouden zulke bedrijven dan toch nog bestaan? We hebben George uitgenodigd en het klikte meteen. Een duidelijke en complete offerte gehad. Nadat we bij Plieger (meedenkers!) en tegelhandel Numansdorp (wát een service!) onze spullen hadden uitgezocht was alleen nog wachten op de startdatum. Via Doucherent (ook al zo'n uitstekende partner) voor drie weken een nooddouche gehuurd.
Drie weken werd er gebouwd, getegeld, gekit en afgemonteerd. Er is continue afstemming met ons geweest, zodat ook alle details perfect zijn uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de vakkundige uitvoering en willen alle vaklui en met name Jaap (monteur) en Cor (tegelzetter) bedanken voor de prettige samenwerking. Wij zijn erg trots op het eindresultaat. Onze wens is helemaal uitgekomen. George van Dijke en zijn team, hartelijk dank! We hadden de recensies gevonden via Qasa.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Familie de Jonge-de Vries op maandag 10 jun 2019 19
Wij hebben recent onze badkamer en wc volledig laten renoveren door George van Dijke. Reeds vanaf het begin prettige communicatie en kundig advies; dit is ook zo tijdens de verbouwing en bij afronding van de werkzaamheden gebleven. Er wordt erg netjes en secuur gewerkt. We zijn erg tevreden over het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Geen sinecure”
Door Leo en Corry de Ruiter op zondag 29 jan 2017 17
Eind van het jaar 2016, om precies te zijn november/december hebben we een geheel nieuwe en complete badkamer met toilet op de 1e verdieping en een complet nieuw toilet beneden laten plaatsen door George en Rob van Dijke. Het ziet er allemaal prima uit en we hebben tot nu toe geen klachten, er mankeert niets aan. Ook wij zijn in de showroom van Plieger gaan kijken en hebben daar één en ander besteld, echt kwaliteit. Hetzelfde geldt voor de tegels bij de Tegelhal te Numansdorp. Je moet wel goed weten dat het nu even duurt na de aanschaf eer het geïnstalleerd wordt, het is overal druk. Ook moet je weten dat de installatie nogal wat 'gedoe' geeft, ze ruimen weliswaar alles op, maar je bent toch even van slag. Ons lijkt het belangrijk dat ieder weet dat het geen sinecure is. Als het allemaal klaar is, vergeet je alles snel en zie je alleen maar de schoonheid, hoe fraai en gebruiksvriendelijk alles is en kwalitatief zeer in orde. Ook alle dank aan de bouwers: Rob, Cor, Ronald, Joop enz. Bij Plieger waren we vergeten wat accessoires op te geven, George zei, koop die zelf maar, en dat gedaan hebbende, hebben zij alles gemonteerd, gratis. Voorheen hadden we een ligbad, maar dat gaf ouder wordend wat problemen, nu is er een inloopdouche, met schitterende deuren/ramen, een fraaie wastafel met onderladen, hoog toilet, radiator, extra kastruimte, je ziet nu niets meer van alle douche benodigdheden. We zijn zeer tevreden en trots nu alles nieuw is.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Fam. R. Baan op dinsdag 7 mrt 2017 17
Onlangs werd ons toilet gerenoveerd. Zag er na 45 jaar nog wel prima uit, maar was wel gedateerd en de apparatuur werkte niet 100% meer. Wij kenden het bedrijf George van Dijke nog van 15 jaar geleden toen bij ons een nieuwe keuken (met veel tegelwerk) werd geplaatst. Er was toen prima werk geleverd. Alles sloot keurig op elkaar aan. Zoiets vergeet je niet. Daarom deden wij nu opnieuw een beroep op firma Van Dijke. Hoewel het maar een klein werk betrof, werd ook dit in enkele dagen achtereen correct uitgevoerd. Resultaat: Super tevreden! Een speciale pluim gaat naar medewerker Joop, die een paar nare klusjes heel vakkundig oploste. Kortom, Heel erg tevreden en heel erg aanbevolen.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerverbouwing”
Door Horstmann op maandag 10 dec 2018 18
De badkamer laten verbouwen, wat een vriendelijke mensen, echte vakmensen, super tevreden met het eindresultaat,kan hun echt aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden.”
Door G.Smit op woensdag 11 dec 2013 13
Een aantal collega's van mij vertelden me, dat zij hun badkamer hadden laten verbouwen door George van Dijke.Zij waren hier zeer over te spreken. Bij het eerste gesprek had ik al gelijk een goed gevoel. We hadden aangegeven dat de badkamer en het toilet in originele victoriaanse stijl zal worden uitgevoerd. Dit betekende dus beduidend meer werk voor zowel tegelwerk als montage. George gaf aan dat dit voor hem ook een uitdaging was. We kunnen stellen dat George en zijn vakmensen deze uitdaging naar volle tevreden hebben volbracht. Ook de werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd,en werd er ook goed meegedacht om problemen op te lossen. Er moeten nog een paar dingen gemonteerd worden die we later besteld hebben, maar dat is geen enkel probleem.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Fam. Bouman op dinsdag 27 sep 2016 16
George van Dijke hebben we ingeschakeld nadat we al mooi werk bij familie hebben gezien. Ook bij ons prima werk geleverd. Na oplevering van de badkamer was er een probleempje, maar na onze melding is er gelijk iemand gestuurd om het op te lossen. De service is uitstekend, goede vakmensen, meedenken. Een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Service bestaat nog”
Door Familie Sloof, Rotterdam op dinsdag 28 jul 2015 15
Na de site op internet van George v. Dijke te hebben bekeken, en de reviews van tevreden klanten, besloten we de badkamer te laten verbouwen door de fa v Dijke. George is thuis geweest om alles te bekijken, en een offerte te maken waar wij mee akkoord gingen. De tegels hebben wij besteld bij tegelhandel Numansdorp, en de badkamerspullen bij Plieger in Capelle ad IJssel via George v Dijke. De bestelling en levering wordt door de fa v Dijke geregeld, wel zo handig. Je hoeft zelf nergens achteraan.Op 9 juli is de verbouwing gestart. Eerst werd de entree, trap en overloop helemaal afgeplakt. Tijdens het slopen werd een afzuigsysteem gebruikt, om stof zoveel mogelijk naar buiten af te voeren, en dat helpt echt! Alles wordt ook netjes opgeruimd, waardoor overlast tot een minimum beperkt is gebleven. De mensen staan 's morgens stipt op tijd voor de deur, zijn harde werkers en prettig in de omgang. De tegelzetter is pas tevreden als alles 100% strak op de muur zit. De monteurs hebben alles keurig geplaatst. Na de oplevering hadden wij een klein probleempje met de douchehoek. 's avonds om 23.45 uur mailde ik dat nog even naar George v.Dijke, en 's morgens om 8uur stond de monteur al voor de deur om het euvel te verhelpen! Dat is dus de service van George v Dijke. Het bestaat dus nog. Wij kunnen George v Dijke en zijn team van vakmensen bij iedereen aanbevelen.
FOTO VAN FAMILIE SLOOF, ROTTERDAM
Reactie of foto toevoegen
“Echte service”
Door James Schatz op donderdag 12 dec 2013 13
Onze badkamer is 13 jaar geleden geplaatst. Toen het voegwerk op een enkele plek uitgesleten was, werd er snel, professioneel en kosteloos het euvel in de vloer verholpen. Echte service!
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Peter schott op woensdag 14 mrt 2018 18
Wat een vakmannen! Allemaal! Met liefde een badkamer en toilet verbouwd! Prettige medewerkers die vrolijk je badkamer slopen en weer opbouwen zonder deadlines. Gaan alleen voor het beste resultaat en dat kan je zien! Heel blij! Dank voor het team van Dijke! Heel erg tevreden en meer dan dat! Je bent gek wanneer je iemand anders neemt.
FOTO VAN PETER SCHOTT
Resultaat badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Waren alle bedrijven maar zo”
Door Familie Straatman op vrijdag 15 jan 2016 16
Per juni 2015 een mondeling akkoord gekregen voor ons nieuwe huis in Barendrecht. Vervolgens een lange zoektocht gemaakt langs vele bedrijven. Uiteindelijk via Qasa George van Dijke benaderd om een offerte te maken. Al vanaf het eerste moment een zeer vertrouwd gevoel, waarbij gelijk werd meegedacht om binnen ons budget te blijven.

Verrichte werkzaamheden:
- Badkamersanitair geplaats;
- Tegelen van de muren en vloer;
- Stuccen van de muren in de badkamer.

Daarnaast nog andere werkzaamheden verricht:
- Stuccen van de kinderkamer en keuken;
- De keuken gereed maken, zodat de nieuwe keuken kan worden gemonteerd.

Je hebt hier te maken met echte vaklui. Alles is fantastisch geinstalleerd. Het tegelwerk is super strak en het voegsel heel erg dun. Een heel fijn gevoel aan over gehouden.

Wat ik het allerbelangrijkste vind is de afterservice. Waar je vaak ziet dat alles kan totdat de nota's zijn betaald de bedrijven daarna niet meer zo happig zijn om service te verlenen. Daar gaat George verder. Door de sanitairleverancier was een tegel tijdens de levering te hard neergezet. Na plaatsing en het opdrogen van de lijm is deze tegel geschuurd. Nadat dit was gemeld werd dezelfde dag nog de tegel verwijderd en opnieuw gevoegd. Tevens een ander klein probleem zeer goed opgelost. Dit bedrijf staat achter zijn werk en heeft een fantastische after service. Wat dat betreft een echte aanrader. Waren alle bedrijven maar zo....
FOTO VAN FAMILIE STRAATMAN
Badkamer met superstrak tegelwerk
Reactie of foto toevoegen
“Je wordt echt ontzorgd”
Door Jan Kees Hage op donderdag 17 aug 2017 17
Omdat we een gezin hebben van 4 (+ regelmatig 2 extra kinderen) is het vervangen van een badkamer een operatie die gewoon in 1 keer goed uitgevoerd moet worden. Na wat rond te hebben geshopt bij badkamer speciaalzaken waar we qua montage geen goed gevoel kregen, zijn we op zoek gegaan naar een betrouwbare badkamerspecialist. Via QASA zijn we terechtgekomen bij George en Rob van Dijke en daar hebben we geen moment spijt van gehad. Het proces wordt duidelijk uitgelegd en als klant wordt je echt ontzorgd. Het enige wat je moet doen is bij Plieger en Tegelhandel Numansdorp de materialen uitkiezen en George en zijn mannen regelen de rest. Tijdens de montage waren wij zelf met vakantie waardoor communicatie over keuzes die gemaakt moeten worden wat lastiger is. Maar dit heeft geen invloed gehad op het resultaat. En toen wij door regen wat eerder naar huis kwamen is er door monteur Rob snel een collega gebeld om de badkamer eerder dan gepland op te kunnen leveren. Het genieten kan beginnen in onze super mooie badkamer. Dus voor klantvriendelijkheid, kwaliteit en geen gedoe, ga je naar George en Rob van Dijke toe! Jan Kees Hage, Barendrecht
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door N en T op dinsdag 10 mrt 2020 20
Onlangs hebben wij onze badkamer laten verbouwen en zijn zeer tevreden. Vanaf dat de offerte is opgemaakt, tot en met het eindresultaat en daarbij mogen de partners Plieger, Tegelhandel Numansdorp en Doucherent niet ontbreken. Iedereen denkt mee, werkt keihard, komt met opties bij onverwachte "problemen", werken schoon en netjes en de communicatie is uitstekend. We hebben nergens naar om hoeven te kijken, alles word tot in de puntjes geregeld. Het resultaat is een schitterende badkamer en heel tevreden klanten, die jullie bij anderen zullen aanbevelen! Iedreen bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Het klopt echt”
Door Jansen op maandag 7 nov 2016 16
Wij zijn perfectionisten die geloven in vakwerk. Bij Van Dijke blijft iedere
schoenmaker bij zijn leest. De tegelzetter Cor heeft zijn uiterste best gedaan om onze 13x13 tegeltjes super te laten uitkomen. Daarbij ging hij echt verder dan het gewone: "Ik verdeel het zo goed mogelijk over de ruimte.". Het tussenwandje werd door hem nog een extra cm opgepikt zodat op de kop hele tegeltjes paste. Hij
overlegde voortdurend met ons. Hij had goed door dat we daarin een eigen visie hadden, die gelukkig met de zijne overeenkwam. Er had niet mooier getegeld kunnen worden! Hij kon ook zo'n mooi werk verrichten omdat Jaap, de sloper, voorbereider en monteur, alles al doordacht had voorbereid. en nadat Cor was vertrokken heeft hij gezorgd voor een perfecte afwerking. Kitten kan heel lelijk of zo mooi als Jaap het kan. Ook Jaap stelde kleine verbeteringen in het plan voor, ook als dat extra werk betekende. Kleine dingen zoals het 3 cm opschuiven van een
douchescherm kan een veel mooier resultaat geven. Ook al schudde hij soms zijn hoofd over onze, soms aparte, gekke wensen, niets was hem teveel om aan die wensen tegemoet te komen. Daarbij waren het ook gewoon fijne mensen om drie weken lang over de vloer te hebben. Ze hielden zelfs in de gaten dat ze onze binnenkatten niet lieten ontsnappen. Bij Plieger moet je zelf heel goed weten wat je wilt, er is niet echt visie of de wil om verder te denken dan het gebruikelijke. Maar bij tegelhandel Numansdorp bleef Arjan geduldig en op de achtergrond meedenken, ook bij ons vijfde bezoek. En het douchen in die drie weken? Voor €180 euro prima gedouched in een tijdelijke douche van doucherent. Alles zorgvuldig geregeld door Koos, de eigenaar. Bang voor stof? Door de perfecte afzuiging hebben we daar nauwelijks last van gehad. George hield de supervisie en zijn geduld, ook nadat we ons plan na de eerste offerte volledig omgooide. Fijn dat er niet word neergekeken op een badkamermeubel van ikea, ook die wordt met zorg geïnstalleerd. Alle afspraken werden perfect nagekomen. Kortom, dit bedrijf zegt niet alleen dat ze klantgericht zijn en gaan voor het allerbeste resultaat, ze maken het ook waar.
REACTIE VAN GEORGE VAN DIJKE
Fam Jansen dank voor uw mooie bericht, daar doen wij het voor . Was inderdaad afwijkende bad kamer, met nadruk een uitdaging, betreft plieger geld het zelfde .
Veel succes met uw badkamer . Groet George en Rob van Dijke
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend werk”
Door Hans en Wendy Kraaijeveld op dinsdag 24 okt 2017 17
Wij hebben twee nieuwe badkamers laten installeren door George en Rob van Dijke en zijn zeer tevreden over het eindresultaat en de weg er naar toe. Coby van Plieger heeft ons goed geadviseerd over het sanitair en Arie van Tegelbedrijf Numansdorp heeft ook alle tijd voor ons genomen om tot de juiste keuze van de tegels te komen. Jaap en Cor van George van Dijke hebben uitstekend werk geleverd! Zij werken heel netjes, plakken alles af voordat zij met de klus beginnen en overleggen steeds met de klant! Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe badkamers!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Diana Bloemendal op donderdag 23 aug 2018 18
Terwijl wij van onze vakantie in Frankrijk genoten zijn onze toiletruimte beneden en onze badkamer vakkundig gerenoveerd door de mannen van George van Dijke. Terwijl wij op vakantie waren werden we dmv appjes en foto's op de hoogte gehouden van de werkzaamheden. Wat is er netjes gewerkt! En wat een feest toen we thuiskwamen en de mooie nieuwe badkamer zagen. We zijn er ontzettend blij mee. Echt een aanrader!
FOTO VAN DIANA BLOEMENDAL
Netjes gewerkt
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door Fam. Braams op donderdag 26 mrt 2015 15
George van Dijke heeft via Plieger de badkamermeubelen besteld die wij wilden en tegen een goede prijs. Onze badkamer verbouwen bleek groter en lastiger dan verwacht maar alles is door vakmensen keurig opgelost. Bij het afmonteren bleek dat er een onderdeel van de douchewand miste, maar door de uitstekende service van Plieger was dit snel opgelost. Ook een beschadiging in het stucwerk is zonder enig probleem snel verholpen door de stucadoor. George van Dijke en zijn team hebben kwaliteit afgeleverd, de badkamer ziet er uit zoals gehoopt en verwacht.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer professioneel”
Door B Dambruine / M.S Moerman op vrijdag 14 aug 2020 20
Mijn moeder heeft haar badkamer en toilet laten verbouwen door George van Dijke, en is daar zeer tevreden over! Alles werd vakkundig gedaan, en het is echt prachtig geworden. Een tijdje later hebben wij ook onze badkamer en toilet door George van Dijke laten vernieuwen. Onze badkamer en toilet waren nog vanaf de bouw met donker grijze tegels met bloemetjes erop. Wij zijn echt heel tevreden over hoe dit gegaan is, inderdaad elke dag voor vertrek alles zo netjes mogelijk achter laten, overleg met ons over hoe wij bijv de spotjes in het plafond wilde hebben of de stopcontacten op welke hoogte. Ook vonden wij het heel fijn dat er rekening werdt gehouden met onze kinderen, door te zorgen dat wij niet zonder toilet kwamen te zitten tijdens het verbouwen! We konden of boven of beneden naar het toilet. Alles is zeer professioneel gedaan, wij kunnen jaren vooruit en douchen nu weer met plezier! Zeker een aanrader!
FOTO VAN B DAMBRUINE / M.S MOERMAN
Doucheruimte
Reactie of foto toevoegen
“Tempo erin”
Door Fam. Heijman op woensdag 23 mrt 2016 16
George van Dijke houdt het tempo er in en werkt heel netjes en secuur. De afwerking is perfect. De samenwerking met Plieger verloopt soepel. Het resultaat overtreft onze verwachting. Wij kunnen George van Dijke van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut een aanrader”
Door Thea en Ad Vermeeren op woensdag 28 aug 2019 19
Wij hebben onze badkamer laten slopen en opnieuw op laten bouwen . Vanaf het eerste contact een goed gevoel bij dit bedrijf . Fijne en vakkundige mensen. Steeds goed overleg tijdens de werkzaamheden en wij zijn zeer tevreden over het resultaat . Dit bedrijf is absoluut een aanrader !!
FOTO VAN THEA EN AD VERMEEREN
Dubbele wastafel
+ Toon extra foto van Thea en Ad Vermeeren
+ Toon extra foto van Ad Vermeeren
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer renovatie”
Door Fam. F de Groot op zondag 15 sep 2019 19
Van 6 tm 22 augustus 2019 onze badkamer gerenoveerd door fa. van Dijke. Vooraf onze wensen kenbaar gemaakt d.m.v. 2 huisbezoeken. Duidelijke offerte ontvangen. Alles naar tevredenheid en afspraak verlopen, de werkzaamheden goed op elkaar afgestemd en uitgevoerd. Vakwerk geleverd! uitgevoerd door Aad, Cor, Rob en Jaap. Onze dank voor de goede afhandeling. Wilt u uw woning met een mooie badkamer verrijken ,ga dan naar George en Rob Van Dijke.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door d m melissant op donderdag 21 dec 2017 17
Vaklui en bijzonder correcte werkwijze en vriendelijke contacten.
Reactie of foto toevoegen
“Hier komt het helemaal goed”
Door Patrick Raterink op donderdag 19 mei 2016 16
Vanaf het eerste contact met van Dijke kregen we een heel vertrouwd gevoel en dat hebben ze helemaal waargemaakt. Vanaf de sloop van onze toilet en badkamer (wat we zelf hebben gedaan) zijn ze diverse keren langs geweest om alles af te stemmen. Tijdens de uitvoering werd ook alles tot in de puntjes doorgenomen. De vakmannen nemen de tijd en hebben oog voor detail om alles perfect op te leveren. Super gedaan mannen! Ook de service wat een belangrijk is verstaan ze als de beste. Zo waren bij ons de kozijnen nog niet geschilderd en waren er nog kleine restpuntjes. Binnen enkele dagen waren ze weer terug om alles tip top op te leveren. Zoek je iemand voor je toilet of badkamer die vakkundig is, netjes werkt, alles met je af stemt, een goed service heeft en een nette prijs rekent? Maak een afspraak bij van Dijke en het komt helemaal goed! Nogmaals bedankt mannen!!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer laten monteren”
Door Robert Tunzi op vrijdag 19 jan 2018 18
Wij hebben een badkamer laten monteren door George van Dijke, zij hebben in twee weken de oude badkamer gestript en een complete nieuwe geinstalleerd inclusief alle tegel werk,we zijn zeer tevreden over het resultaat en het vakmanschap van de monteurs en zullen dit bedrijf ook zeker aanbevelen aan ieder die van plan is een nieuwe badkamer te laten plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Topbedrijf”
Door Siebe en Jolanda op vrijdag 18 sep 2020 20
Hallo zoekende naar een top bedrijf voor je badkamer verbouwing, wij hebben woensdag onze badkamer in gebruik genomen die is gerealiseerd is door George en Rob van Dijke en natuurlijk door hun installateurs, wat een Top team hebben zij toch! Alles ging keurig op afspraak en in overleg allemaal kwamen ze hun afspraken na, de mannen ruimden na hun werkzaamheden alles net op, het vuil werd verzameld de werkvloer en omstreken werden aangeveegd en soms zelfs gestofzuigd, wij willen hierbij dan ook Aad de installateur, Cor de tegelzetter en Rein de stukadoor hartelijk bedanken voor hun inzet en gezelligheid tijdens de werkzaamheden, ook de vaste leveranciers van hun ,Arjan van Tegelhuis Numansdorp en de verkoopster van firma Plieger dachten met ons mee ,zo mooi waar vindt je dit soort 1000% service nog, ik zou dan ook iedereen in hun regio de Firma George van Dijke aanbevelen. Wij zijn dan ook heel erg blij met onze fantastische nieuwe badkamer het is jammer dat we maar een tien kunnen geven ze verdienen meer! Nogmaals wat een Top organisatie en Top team van medewerkers zijn dit. Als je van kwaliteit houdt en kwaliteit wil, kies dan voor dit bedrijf!

Aanvulling ontvangen 18 september 2020: Ook wil ik graag Koos Groenendijk bedanken voor zijn perfecte oplossing voor het leveren van een nood douche, wij hebben perfect 3 weken lang kunnen douchen in onze schuur omdat Koos een douche kon leveren met boiler hier door konden wij met zijn vieren heerlijk douchen. Koos bedankt voor je perfecte oplossing , je flexibiliteit, je meedenken en je sympathie.
FOTO VAN SIEBE EN JOLANDA
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Anja Robbemont op dinsdag 28 jul 2020 20
Vorig jaar is ons toilet vernieuwd. Vorige maand onze badkamer. Heel blij met het eindresultaat. Vakwerk! Helemaal eens met alle voorgaande opmerkingen!
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal naar onze zin”
Door A. van Rijssel op donderdag 2 aug 2018 18
Kort geleden is bij ons een compleet nieuwe badkamer geïnstalleerd door George van Dijke & Zoon. Het sanitair met toebehoren werd via bemiddeling van George van Dijke bij Plieger en de tegels bij Tegelhuis Numansdorp uitgezocht. George van Dijke zorgde ervoor dat alles op tijd geleverd werd, zodat wij daar geen omkijken naar hadden. Verder werd de vloerbedekking in het appartementsgebouw geheel afgedekt met papier, waardoor alles schoon bleef. Ook werd een afzuiginstallatie in huis geplaatst, waardoor zo min mogelijk stof in huis kwam. De installatie en het afmonteren werd door zijn medewerkers tot onze volle tevredenheid uitgevoerd en wij zijn zeer content met het eindresultaat. Ik zou George van Dijke & Zoon aan iedereen aanbevelen voor de installatie van een badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door Hanna en Jaap Linker op dinsdag 11 dec 2018 18
In november is onze badkamer verbouwd door George van Dijke en zijn team. Van tevoren zagen we erg op tegen de klus, maar de twee weken zijn omgevlogen en het resultaat is precies zoals we ons het ons hadden voorgesteld! Wat een vakmensen!
Als je in een appartementencomplex woont ben je altijd een beetje huiverig voor overlast voor je medebewoners. Dit was totaal overbodig. Van de entree via de lift tot onze entree was alles afgeplakt en er werd iedere dag aangeveegd. In plaats van commentaar alleen maar complimenten voor Van Dijke. Dit hadden ze nog nooit meegemaakt! Dat Van Dijke vakmensen in dienst heeft hadden we al gezegd, maar ook de plezierige manier van omgang willen we graag even vermelden. Bedankt mannen ( Cor, Mitchel en stukadoor Rien). Onze speciale dank gaat uit naar Aad, die de hele periode aanwezig is geweest en allerlei kleine en grote problemen perfect heeft opgelost!
FOTO VAN HANNA EN JAAP LINKER
Wastafel en douche
+ Toon extra foto van Hanna en Jaap Linker
+ Toon extra foto van Hanna en Jaap Linker
Reactie of foto toevoegen
“Topbedrijf”
Door Hans en Ria van Kampen op woensdag 22 mei 2019 19
Onlangs hebben we onze badkamer en toilet beneden laten verbouwen door George en Rob van Dijke. Na het lezen van de goede rivieuws over dit bedrijf hebben we een afspraak gemaakt voor het maken van een vrijblijvende offerte. Nadat Rob van Dijke bij ons thuis de situatie had bekeken en de samenwerking met Tegelhandel Numansdorp en Plieger had uitgelegd hadden wij hier een goed gevoel bij en besloten door hun de klus te laten doen. Nadat we bij Tegelhandel Numansdorp de tegels hadden uitgezocht en bij Plieger de badkamerspullen werd alles door van Dijke geregeld en hadden wij als klant nergens geen omkijken naar. Bij aanvang van de verbouwing stonden Rob en Mitch op dinsdag 23 april 2019 om 7.30 uur voor de deur en begonnen met alles keurig af te plakken en de bouwstofzuiger te installeren om zo het stof te beperken. Alles werd iedere dag keurig schoongemaakt waardoor het stof beperkt bleef. Daarna begonnen zij met het slopen van de badkamer en het installeren van het leidingwerk. Daar mee bezig zijnde kwam Cor de tegelzetter ook al langs om de situatie te bekijken om zodoende gelijk aansluitend verder te gaan. Cor en Rob nog heel erg bedankt voor jullie advies over een andere tegel op de douchemuur en het regelen van de tegels hiervoor. Tijdens de verbouwing heeft Rob een nood toiletpot voor ons geregeld. Eigenlijk zijn we stiekem benieuwd waar deze pot overal geweest is. Alle werkzaamheden van slopen,tegelen, stukadoren, en afmonteren liepen vloeiend in elkaar over. Onze badkamer en toilet zijn prachtig geworden. Ook de deurdorpel die wat laag lag is naar alle tevredenheid vernieuwd. Voor ons is dit een top bedrijf. De planning het meedenken het uitvoeren en de vakkundigheid van de medewerkers. George en Rob nogmaals bedankt dat op het laatste moment ook de toiletverbouwing mogelijk was. Cor,Rob en Mitch,bedankt voor de goede sfeer en gezelligheid tijdens de gehele verbouwing. Dit is echt een top bedrijf wat waar maakt wat ze beloven en een aanrader voor Iedereen die zijn badkamer of toilet wil laten verbouwen.
FOTO VAN HANS EN RIA VAN KAMPEN
Badkamerrenovatie
+ Toon extra foto van Hans en Ria van Kampen
+ Toon extra foto van Hans en Ria van Kampen
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat is fantastisch”
Door Ger Ruisch op maandag 22 aug 2016 16
Prachtig mooi resultaat! We hebben de badkamer en toilet laten verbouwen door Firma George van Dijke die met een heel team van medewerkers alle kwaliteiten in huis heeft voor een verbouwing. Scherpe offerte met de werkzaamheden gespecificeerd. Er werd netjes gewerkt, vloer en trap afgeplakt en stof is tot een minimum beperkt. Vakmensen die mooi werk afleveren : strak tegelwerk, degelijke installatie en mooie afwerking. Ronald (alle leidingen mooi weggewerkt), Rob (De mooiste kitrandjes) en Cor (de tegeltovenaar) bedankt, het resultaat is fantastisch! Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.
FOTO VAN GER RUISCH
Dubbele wastafel met glazen douchewand
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch werk”
Door Hans van 't Sant op maandag 24 okt 2016 16
Via een collega was ik geattendeerd op George van Dijke. Na een bezoek van Rob, voor het opnemen van de maten en een bezoek aan Plieger, voor het uitzoeken van spullen, hebben we twee overzichtelijke offertes ontvangen één voor de werkzaamheden en één voor de materialen van Plieger. Via een link op de site van George van Dijke kwam ik in aanraking met doucherent waar we een nooddouche met boiler gehuurd hebben voor de verbouwingsperiode. In augustus is de verbouwing begonnen en zoals ik al in de vele recensies gelezen had is er ook bij ons fantastisch werk geleverd. Er is zeer netjes gewerkt en ik ben erg te spreken over het tegelwerk en het stuken van het plafond, wat een vakmanschap (sta er nog regelmatig bewonderend naar te kijken). Ook het voorbereidende werk en de installatie van de douche, -wanden, toilet, badmeubel en afwerking is vakbekwaam gedaan. We hebben de gehele verbouwing als zeer positief ervaren vanwege het vakmanschap, het teamwerk van de mannen en de goede communicatie met ons. Als we nog eens een verbouwing hebben zal ik zeker weer een beroep doen op George van Dijke, ik kan het ook zeker andere aanbevelen.
FOTO VAN HANS VAN 'T SANT
Douchehoek
Reactie of foto toevoegen
“badkamer en toilet renovatie”
Door N.L.M. Welschen op zondag 9 mrt 2014 14
Na div. teleurstellende bezoeken aan bedrijven in keukens en badkamers, via internet de firma George van Dijke ontdekt met zeer goede beoordelingen. Afspraak gemaakt, bezoek gehad van George v. Dijke alles besproken, o.a. wat onze wensen waren en ons budget. Duidelijke offerte gehad, in combinatie met groothandel Plieger en tegelhandel Numansdorp. De werkzaamheden aan onze badkamer en toilet zijn keurig uitgevoerd door vaste medewerkers, wat wel het gevoel van vertrouwen geeft. Deze mannen konden wij met een gerust hart ons huis toevertrouwen. In de vroege ochtend tijdens een kop koffie was er de mogelijkheid om kleine veranderingen te bespreken. Alles is perfect geïnstalleerd, goed afgewerkt en vooral is er ook schoon en netjes gewerkt, complimenten! Wij kunnen de fa. v. Dijke van harte aanbevelen

Aanvulling ontvangen op 12 juli 2016: Na 2'5 jaar constateerden wij het weer in onze spiegel van badkamermeubel en een defecte lichtschakelaar . Na telefonische melding, dit op verzoek op mail gezet het antwoordt was kort en krachtig: gaan we regelen! Binnen 5 dagen alles keurig vernieuwd. Grote klasse!

Aanvulling ontvangen op 23 september 2017: 3 dagen voordat wij op vakantie gingen begon onze douchekraan te lekken, van onze badkamer geinst.in feb. 2015. Firma van Dijke gebeld en zaak uitgelegd. Er is gelijk actie ondernomen en voordat wij weg gingen was ons probleem opgelost grote klasse. En wij konden met een gerust hart op vakantie. Dit is nog eens service.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Fam. Luitjes op zondag 5 jun 2016 16
In november 2013 heeft George van Dijke Montage bij ons de de badkamer en het toilet volledig gerenoveerd. Daarnaast is ook nog een tweede toilet gerealiseerd. Dit alles is vakkundig en binnen de afgesproken tijd uitgevoerd. In mei 2016 zijn er wat kleine scheurtjes in de lak van de radiator ontstaan en werkt de thermostaat van de douchekraan niet goed meer. George van Dijke gebeld en die heeft ervoor gezorgd dat er kosteloos een nieuwe radiator is geplaatst en het binnenwerk van de douchekraan is vervangen. Als dat geen goede service is!
Reactie of foto toevoegen
“Na al die jaren nog steeds service”
Door Fam. A. Maaskant uit Klaaswaal op zondag 18 sep 2016 16
13 jaar geleden heeft de firma George van Dijke onze badkamer geplaatst. Enige weken geleden ontdekte wij dat er enige tegels los gingen zitten, na telefonisch contact kwam de heer Van Dijke dezelfde dag bij ons langs om het probleem te constateren. Een van de medewerkers heeft de losse tegels verwijderd en daarna heeft de tegelzetter nieuwe tegels geplaatst en afgevoegd. Bovenstaande is na al die jaren nog steeds service!!! Kortom een aanrader als u een nieuwe badkamer wilt laten plaatsen.

Eerdere ervaring ontvangen op 14 juni 2015: Na ruim 12 jaar hadden we lekkage in de douchecabine, na telefonisch contact met George van Dijke heeft zijn team het perfect opgelost (de tegelrand vervangen en opnieuw gekit). Later bleek het nog steeds SERVICE VAN DE ZAAK te zijn!! Hoe bijzonder is dit en waar vind je dit tegenwoordig nog?! George van Dijke; een betrouwbaar bedrijf met nette medewerkers, kortom een echte aanrader! Familie Maaskant. Klaaswaal
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door Rob op zaterdag 5 jul 2014 14
George van Dijke benaderd voor een offerte. Alles was goed geregeld installatie door het personeel en materialen door firma Pflieger. En de begeleiding door George zelf ik heb geen tips voor andere mensen om ergens op te letten want dat hoeft helemaal niet. Ik zou de volgende sanitaireverbouwing ook weer bij George van Dijke laten doen.
FOTO VAN ROB
Reactie of foto toevoegen
“Uitmuntend”
Door Kluwen op dinsdag 9 jul 2019 19
In januari 2019 badkamer en wc laten verbouwen door firma van Dijke. In 2010 de gehele keuken en beneden vloer, muren en plafond laten doen door George van Dijken nu wederom perfect werk geleverd. Zowel qua tijd,vakmanschap, budget,nazorg en meedenken is het geleverde uitmuntend.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Barbara Bijl op vrijdag 16 mrt 2018 18
Wij zijn zeer tevreden over George van Dijke en zijn medewerkers. Vanaf het eerste gesprek met George over de verbouwing van de badkamer zijn wij goed geholpen en voelde het meteen vertrouwd. We zijn zeer tevreden en blij met het resultaat. Vooral hun vakmanschap is van grote klasse. Een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Keukeninbouw”
Door C en M op donderdag 24 mrt 2016 16
Onze keuken van Keukenathome is geinstalleerd Door George van Dijke, zijn mannen dan :-) m.n. Rob en zijn mannen. We zijn uitermate tevreden. Leidingwerk netjes weggewerkt en keuken zelf mooi geplaatst. Jongens grote klasse, ik zou graag werken voor dit bedrijf maar ja George doet zelf de boeken. Zoekt u een keuken inbouwer niet verder zoeken en van dijke contacten !!
Reactie of foto toevoegen
“Topwerk”
Door Arjen & Vanessa de Kock op woensdag 30 okt 2013 13
Topwerk geleverd. Echt vakmannen met ieder zijn specialiteit, daarnaast ook erg fijne mensen om mee te werken. Erg tevreden. Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de badkamer”
Door Henk Kras op vrijdag 4 sep 2020 20
Marian en ik zijn erg blij met onze nieuwe kleine badkamer, toilet en wastafel in de slaapkamer. We hebben alle sanitair uitgezocht bij Plieger en de tegels bij Tegelhandel Numansdorp. Beide bedrijven gaven vakkundig advies. Raymond de monteur heeft het gehele project in 4,5 week uitgevoerd. Een vakman en prettig persoon. Wij waren zelf gedurende het grootste gedeelte van de tijd afwezig maar dat was geen enkel probleem; Raymond werkt graag zelfstandig, vakkundig en snel. Een verkeerd geleverde spiegel werd binnen 2 dagen vervangen. Ook hebben we gedurende de montage nog wat kleine aanpassingen laten doen op aanraden van Raymond. Maw; wij kunnen echt iedereen aanraden; ga naar George en Rob van Dijke voor een nieuwe badkamer en/of toilet!
FOTO VAN HENK KRAS
Ons resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Piekgaaf”
Door Christelle Schramade op dinsdag 28 nov 2017 17
George en zijn mannen komen hun afspraken na, leveren puik werk en zijn betrouwbaar. Onze badkamer en wc zijn heel netjes betegeld en zien er piekgaaf uit. George is flexibel: de planning van de oplevering van onze woning werd kort van tevoren verschoven. George heeft zijn schema aangepast zodat mijn planning haalbaar bleef. Hartstikke fijn! Ik krijg veel complimenten (ook van andere vaklui die daarna in mijn woning aan het werk zijn gegaan) over de kwaliteit van het werk.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door Vicky Chittenden / Edwin vd Grift op maandag 12 okt 2015 15
In 2012 heeft de firma van Dijke onze nieuwe badkamer geplaatst. Wij zijn heel erg tevreden over het resultaat maar ook over de weg er naartoe. Vanaf de offerte fase tot en met de oplevering was er partnerschap waarbij wij als klant koning waren! na een aantal eerste dagen veelvuldig te hebben afgestemd en samenwerking, durfden wij de stap te wagen om op vakantie te gaan - met de afspraak dat men ons zou bellen indien nodig. Dit is 1x gebeurd en dat was ook nog eens iets wat op eigen initiatief werd voorgelegd. wij zouden dit bedrijf aan eenieder aanbevelen - prijs, kwaliteit en service zijn uitstekend in orde!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens George van Dijke
aKlaaswaal , Scheidweg 2, 3286 LA Klaaswaal, tel 0186 - 66 21 23
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.