Feedback
9,8

George van Dijke

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.georgevandijkemontage.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van George van Dijke
Bij George van Dijke en zoon kan men terecht voor de betere badkamer-installatie voor een redelijke prijs. En dat komt juist vanwege het feit dat alles in één hand is. Daar zorgen onze badkamermonteurs, loodgieters, elektriciens en tegelzetters voor. Voor ons is 100% niet goed genoeg. Wij zijn de ontzorgers, zie hieronder de reviews.

De badkamerlevering gaat met korting via onze groothandel.

Wij zijn C.B.W. erkend voor uw zekerheid.

Onze regio is ongeveer 25 km vanaf postcode 3286 LA in Klaaswaal. Dit is tot en met Vlaardingen, Rotterdam, Spijkenisse, Barendrecht, Dordrecht, Ridderkerk, enz. Verder komen wij helaas niet.

Een badkamermontage is te gecompliceerd om een offerte via de mail te geven. Daar is een vrijblijvend bezoek voor nodig om de technische problemen in te schatten en u een correcte prijs te geven.


Vanwege toenemende drukte vragen wij een allround badkamermonteur / tegelzetter, en tevens een hulpmonteur. Voor meer informatie, bel/mail ons!

Wij doen geen nieuwbouwprojecten.
Meer informatie over George van Dijke
Offerte aanvraag: georgevandijkemontage.nl/contact
Onze werkwijze: georgevandijkemontage.nl/werkwijze
Over ons: georgevandijkemontage.nl/over-ons
Ervaringen
Er zijn 294 ervaringen over George van Dijke. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren266 ervaringen
4 sterren13 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 279 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service
“Topbedrijf”
Door Siebe en Jolanda op vrijdag 18 sep 2020 20
Hallo zoekende naar een top bedrijf voor je badkamer verbouwing, wij hebben woensdag onze badkamer in gebruik genomen die is gerealiseerd is door George en Rob van Dijke en natuurlijk door hun installateurs, wat een Top team hebben zij toch! Alles ging keurig op afspraak en in overleg allemaal kwamen ze hun afspraken na, de mannen ruimden na hun werkzaamheden alles net op, het vuil werd verzameld de werkvloer en omstreken werden aangeveegd en soms zelfs gestofzuigd, wij willen hierbij dan ook Aad de installateur, Cor de tegelzetter en Rein de stukadoor hartelijk bedanken voor hun inzet en gezelligheid tijdens de werkzaamheden, ook de vaste leveranciers van hun ,Arjan van Tegelhuis Numansdorp en de verkoopster van firma Plieger dachten met ons mee ,zo mooi waar vindt je dit soort 1000% service nog, ik zou dan ook iedereen in hun regio de Firma George van Dijke aanbevelen. Wij zijn dan ook heel erg blij met onze fantastische nieuwe badkamer het is jammer dat we maar een tien kunnen geven ze verdienen meer! Nogmaals wat een Top organisatie en Top team van medewerkers zijn dit. Als je van kwaliteit houdt en kwaliteit wil, kies dan voor dit bedrijf!

Aanvulling ontvangen 18 september 2020: Ook wil ik graag Koos Groenendijk bedanken voor zijn perfecte oplossing voor het leveren van een nood douche, wij hebben perfect 3 weken lang kunnen douchen in onze schuur omdat Koos een douche kon leveren met boiler hier door konden wij met zijn vieren heerlijk douchen. Koos bedankt voor je perfecte oplossing , je flexibiliteit, je meedenken en je sympathie.
FOTO VAN SIEBE EN JOLANDA
Reactie of foto toevoegen
“Betere service ga je niet krijgen”
Door Fam. Boleij op woensdag 9 sep 2020 20
We wilden (moesten) een nieuwe badkamer. Lang voor gespaard. Maar waar te beginnen? Sanitair? Tegels? Was het leidingwerk nog goed? Hoe komen we aan een stucadoor? Help! Via verschillende mensen te horen gekregen dat we George en Rob moesten inschakelen. Dus dat hebben we gedaan. Resultaat? Een fantastische badkamer en geen zorgen over de uitvoering. George komt bij je thuis, maakt een offerte, meet alles op. Vervolgens hoef je alleen maar sanitair en tegels uit te zoeken en alles wordt verder voor je geregeld. Ontzorgen op hoog niveau zou ik het willen noemen. Werkzaamheden waren perfect op elkaar afgestemd. De mannen die over de vloer kwamen waren zonder uitzondering gezellig, netjes en ontzettend vakbekwaam. Elke dag werd er netjes opgeruimd, ruimtes werden afgeplakt waar nodig, de container voor het afvoeren van materiaal was geregeld... Kortom: TOP! Ik zou werkelijk geen enkel negatief punt kunnen opnoemen. Betere service en kwaliteit dan dit ga je niet krijgen.
FOTO VAN FAM BOLEIJ
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de badkamer”
Door Henk Kras op vrijdag 4 sep 2020 20
Marian en ik zijn erg blij met onze nieuwe kleine badkamer, toilet en wastafel in de slaapkamer. We hebben alle sanitair uitgezocht bij Plieger en de tegels bij Tegelhandel Numansdorp. Beide bedrijven gaven vakkundig advies. Raymond de monteur heeft het gehele project in 4,5 week uitgevoerd. Een vakman en prettig persoon. Wij waren zelf gedurende het grootste gedeelte van de tijd afwezig maar dat was geen enkel probleem; Raymond werkt graag zelfstandig, vakkundig en snel. Een verkeerd geleverde spiegel werd binnen 2 dagen vervangen. Ook hebben we gedurende de montage nog wat kleine aanpassingen laten doen op aanraden van Raymond. Maw; wij kunnen echt iedereen aanraden; ga naar George en Rob van Dijke voor een nieuwe badkamer en/of toilet!
FOTO VAN HENK KRAS
Ons resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door C. Troost op vrijdag 21 aug 2020 20
Goede service! Is er iets defect dan wordt het opnieuw besteld en thuisbezorgd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer professioneel”
Door B Dambruine / M.S Moerman op vrijdag 14 aug 2020 20
Mijn moeder heeft haar badkamer en toilet laten verbouwen door George van Dijke, en is daar zeer tevreden over! Alles werd vakkundig gedaan, en het is echt prachtig geworden. Een tijdje later hebben wij ook onze badkamer en toilet door George van Dijke laten vernieuwen. Onze badkamer en toilet waren nog vanaf de bouw met donker grijze tegels met bloemetjes erop. Wij zijn echt heel tevreden over hoe dit gegaan is, inderdaad elke dag voor vertrek alles zo netjes mogelijk achter laten, overleg met ons over hoe wij bijv de spotjes in het plafond wilde hebben of de stopcontacten op welke hoogte. Ook vonden wij het heel fijn dat er rekening werdt gehouden met onze kinderen, door te zorgen dat wij niet zonder toilet kwamen te zitten tijdens het verbouwen! We konden of boven of beneden naar het toilet. Alles is zeer professioneel gedaan, wij kunnen jaren vooruit en douchen nu weer met plezier! Zeker een aanrader!
FOTO VAN B DAMBRUINE / M.S MOERMAN
Doucheruimte
Reactie of foto toevoegen
“De echte aanrader”
Door Jan en Diana Fransooijs op donderdag 6 aug 2020 20
Onze badkamer was nodig aan renovatie toe. Aangezien onze (schoon)ouders zeer positieve ervaringen hadden met George van Dijke Badkamers, besloten wij dat zij ook onze badkamer mochten renoveren. Vooraf mooie badkamerspullen uitgezocht bij firma Plieger in Capelle a/d IJssel en tegels besteld bij Tegelhandel Numansdorp. Deze bedrijven zijn beiden kwalitatieve partners van George van Dijke. Professionaliteit staat voorop! Over de wijze waarop zij de renovatie aangepakt hebben zijn we heel positief. Voor het starten van het sloopwerk werden de trap en vloerbedekking keurig afgeplakt om beschadiging te voorkomen. Ook werd er plastic opgehangen voor alle deuren om het stof zoveel mogelijk tegen te houden. Het sloopwerk was een grote klus. Niet alleen het oude badkamermeubilair werd eruit gehaald, maar ook alle leidingen (water en elektrisch). Zij willen namelijk niet bouwen op bestaande leidingen, aangezien ze de conditie hiervan niet kennen. Er werd niets aan het toeval overgelaten. Nadat alles was gesloopt, legde men nieuwe leidingen en kabels aan. Alles werd keurig volgens plan uitgevoerd. Vervolgens werden de tegels aangebracht en het plafond gestuukt, zodat tenslotte het badkamermeubel, douchesysteem en toilet met accessoires geplaatst konden worden. Het is echt prachtig geworden. Prettig is dat men de tijd neemt om de zaken professioneel uit te voeren. Geen haastwerk maar vakkundig werden alle werkzaamheden (waar nodig in overleg) uitgevoerd. Aan het eind van elke werkdag werd alles keurig opgeruimd. Kortom, George van Dijke badkamers met zijn team is een echte aanrader voor iedereen die zijn badkamer wilt renoveren.
FOTO VAN JAN EN DIANA FRANSOOIJS
+ Toon extra foto van Jan en Diana Fransooijs
+ Toon extra foto van Jan en Diana Fransooijs
Reactie of foto toevoegen
“Droom wordt werkelijkheid”
Door Nico en Leny Groenewegen op donderdag 30 jul 2020 20
Op herhaling! Omdat wij al jaren eerder een uitstekende ervaring met het plaatsen van een keuken hebben gehad, zijn wij, vanzelfsprekend, weer met George van Dijke in zee gegaan. Nadat wij in februari sanitair bij Plieger hadden uitgezocht en tegels bij Tegelhandel Numansdorp werd half juni 2020 begonnen met de verbouwing van de toilet en badkamer. Toevallig hadden wij vakantie en hebben wij , in volledig vertrouwen, de verbouwing overgelaten aan de professionele en prettige medewerkers van George van Dijke. De badkamer en toilet zijn keurig schoon en opgeruimd opgeleverd. De badkamer en toilet zijn ,zoals verwacht, volledig naar wens. Kortom voor een badkamer/toilet is het team van George van Dijke zeker een echte aanrader. Dus badkamer nodig?......Even een telefoontje naar George of Rob en uw droom wordt zomaar werkelijkheid!!
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Anja Robbemont op dinsdag 28 jul 2020 20
Vorig jaar is ons toilet vernieuwd. Vorige maand onze badkamer. Heel blij met het eindresultaat. Vakwerk! Helemaal eens met alle voorgaande opmerkingen!
Reactie of foto toevoegen
“Het eindresultaat is fantastisch”
Door Cees K. Huizer op maandag 27 jul 2020 20
Na aanvankelijk de afspraak voor de renovatie van de badkamer i.v.m. de corona perikelen te hebben afgezegd werd op 25 juni 2020 een start gemaakt. Voor ons ouwetjes (75 jaar) toch heel spannend in deze tijd. Maar de regels van het RIVM werden keurig gehandhaafd. Bij aanvang werd de grond en trap van de eerste etage tot de buitendeur afgeplakt. Voor de muren van de kamers werd plastic gehangen.
Na het 'sloopwerk' werd begonnen met de opbouw en herinrichting van de badkamer. Wat een inzicht en creativiteit om er iets prachtigs van te maken. Na elke werkdag werd het traject badkamer naar de buitendeur gestofzuigd. Want netheid staat voorop. Wij hebben bewondering voor de nauwkeurigheid en precisie waarmee wordt gewerkt. Alles tot in de puntjes verzorgd. Het eindresultaat is fantastisch. Complimenten Raymond voor het mooie resultaat wat je hebt afgeleverd. Een waarderingcijfers van 10+ is zeker op zijn plaats. Wij hebben gelijk een afspraak gemaakt voor de renovatie van ons toilet. Van Dijke B.V. bevelen wij u van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Goede keuze”
Door Huub van Kempen & Bertine Koolmees op vrijdag 24 jul 2020 20
We zagen flink op tegen de verbouwing van onze wc en badkamer (vooral de gedachte aan breekwerk, herrie, stof en puin) en hebben het dus jaren uitgesteld. We hebben - mede omdat we "kritisch" zijn - veel rondgekeken, prijzen en beoordelingen vergeleken. Via een collega bij George uitgekomen. Vriendelijke man! Zijn personeel: leuk en vaklui. Jaap is door de wol geverfd, de jonge Brent een uitstekende leerling (van Jaap) en Cor de tegelzetter spant de kroon: rustig, gezellig en secuur. Natuurlijk waren er onderweg wat 'hindernissen', maar alles is naar tevredenheid opgelost. Daar moest soms wel even extra voor gebeld of gemaild worden. Uiteindelijk is het allemaal reuze meegevallen. We hebben ons thuiswerk (soms examens) gewoon voort kunnen zetten en geen overlast ervaren. Het eindresultaat mag er zijn en daar zijn we blij mee. Samengevat: goede keuze gemaakt!
REACTIE VAN HUUB VAN KEMPEN & BERTINE KOOLMEES
Zo ziet het nu uit: prachtig!
REACTIE VAN HUUB VAN KEMPEN & BERTINE KOOLMEES
De fantastische tegelzetter Cor aan het voorbereidende werk.
REACTIE VAN HUUB VAN KEMPEN & BERTINE KOOLMEES
En zo is de douche geworden.....
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerrenovatie”
Door Fam. Bol op zondag 5 jul 2020 20
Wij hebben de badkamer laten renoveren. De vloer en de trap naar de badkamer toe wordt geheel afgeplakt om beschadigingen te voorkomen. Bij het breken wordt een afzuiger geplaatst om het stof netjes af te voeren naar buiten. Er wordt heel netjes en secuur gewerkt. Alles is naar volle tevredenheid afgeleverd. Bij de nacontrole bleek er een kras in het douchescherm te zitten. Deze werd kort daarna omgewisseld voor een nieuw scherm. Wat een vaklui en service! Wij zijn 100% tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door Lydia op dinsdag 23 jun 2020 20
Wij hebben 7 jaar geleden onzer badkamer laten verbouwen door George van Dijke. Ze hebben het supergoed gedaan en prachtig afgewerkt. Wat helemaal super is, is dat ik onlangs belde dat enkele voegen niet meer zo goed waren, de wc-bril los zat en dat er een nieuwe chiffon in de wastafel gezet moest worden. Ook zaten er wat wat kapotte stukjes op het gestucte plafond. Dat kwamen ze dus allemaal geheel kosteloos repareren. Wat een geweldige service! Ik raad dit bedrijf aan al mijn kennissen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Wat een service”
Door Patrick beije op maandag 8 jun 2020 20
In september 2018 een badkamer&wc laten plaatsen. Dit alles is perfect geplaatst door George van Dijke&zoon. Vorig jaar zomer terug gekomen van vakantie is de vloer van de gang naast de badkamer nat .gelijk George gebeld dat we lekkage hadden en hij is direct gekomen.hij heeft een bedrijf ingeschakeld om het lek op te sporen na lang zoeken blijkt dat het bij de buren vandaan komt! Gelukkig hadden we George die ons bij stond om alles op te lossen en hij heeft een halfjaar een droger geplaatst om het huis weer droog te krijgen. Totaal 650 liter water heeft de droger uit het huis gehaald. George belde wekelijks om te vragen hoe het er voor stond en eens in de vier weken kwam hij met of alles al droog genoeg was. Wij zijn zo blij met dit bedrijf en de service de ze geven! Ik zou iedereen aanbevelen als ze een badkamer moeten dan moeten ze bij George van dijke&zoon zijn!
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Kees en Elly van der Waal op dinsdag 19 mei 2020 20
Wij zijn zeer tevreden over de klantvriendelijke service van fa. George van Dijke, zowel van vader George, als naderhand tijdens de verbouwing van zoon Rob, met assistent Bren. Zee vakkundige mensen en hebben een knap stukje werk afgeleverd i.s.m. hun metselaar en stukadoor. Levering vanuit Plieger en vanuit de Tegelhandel Numansdorp was keurig en op tijd geregeld, zodat er geen vertraging bij de werkzaamheden is ontstaan. Klasse en in 1 woord GEWELDIG. En zeker aanbevelingswaardig voor familie en/of vrienden
Reactie of foto toevoegen
“Petje af”
Door Robin & Conny van Helden op woensdag 13 mei 2020 20
In 2016 twee nieuwe badkamers laten plaatsen. Tot op de dag van vandaag uitermate tevreden (en ze zien er uit alsof ze gisteren zijn geplaatst ). Gisteren kwam Rob langs om offerte te maken voor nieuw toilet. Daar ontbreekt nu een fonteintje. Rob gaf aan dat hij totaal niet begreep waarom we dat wilden omdat het toilet er nog prachtig en van deze tijd uitziet en stelde voor om een dispenser te monteren. Kijk, dat is ook George van Dijk! Meedenken met de klant! Petje af daarvoor! Ook voor het gratis verstrekken van twee wasbakdoppen nu de oude twee niet meer werkten. Als dat geen service is!

Eerdere ervaring van 1 januari 2017: Sinds afgelopen zomer zijn wij naarstig op zoek geweest naar een gedegen bedrijf (waar alle expertises onder één dak zijn ondergebracht) om onze badkamerproblemen op te lossen. Dat viel niet mee. Meerdere aannemers over de vloer gehad, maar nagenoeg niemand gaf ons echt een goed (lees: geruststellend) gevoel. Wij hebben ons huis twee jaar geleden uit een faillissement gekocht. De twee daarin aanwezige badkamers zagen er aan de buitenkant prachtig uit, maar niets was minder waar. Ernstige (vocht)problemen deden zich voor in beide badkamers en wij besloten niet voor reparatie te gaan maar voor volledige vernieuwing. Helaas kon de schade als gevolg van het faillissement niet op de voormalige bewoners worden verhaald. Wij hadden dus behoefte aan goede vaklui. De vele positieve recensies die George van Dijke heeft ontvangen van verschillende opdrachtgevers, gaven de doorslag. Wij hebben daar geen moment spijt van gehad. Begin november 2016 is een aanvang met de werkzaamheden gemaakt. Drie weken later en een aantal onvoorziene omstandigheden verder, is badkamer 1 gereed gekomen. Direct daarna is een aanvang gemaakt met badkamer 2. Medio december was ook deze badkamer gereed. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat wij meer dan tevreden zijn (understatement) met de door George van Dijke geleverde service. Wij hebben ruim 6 weken zijn team over de vloer gehad. Wat een vaklui. Altijd op tijd aanwezig en hun afspraken nakomend. Strakke agenda's zodat de werkzaamheden naadloos in elkaar overliepen. Jaap, jouw werk is denk ik het meest onderschat. Het slopen en het weer opnieuw opbouwen, het aan- en verleggen van leidingen, installeren van toiletten en dat allemaal in je eentje. Een vakman met verstand van zaken. Petje af; dankzij jou kon Cor (de tegelzetter) zijn kunsten laten zien. Jouw tegelwerk is echt briljant. Zo glad als een ijsbaan. Prachtig om te zien. Daar waar nodig werden jullie terzijde gestaan door andere werknemers van George van Dijke, om te voorkomen dat een en ander te lang in beslag zou nemen. Ook jullie hartelijk dank voor jullie inspanningen. Dankzij jullie allemaal kunnen wij weer onbezorgd genieten. Ook Arjan van Tegelhandel Numansdorp: dank voor jouw inspanningen en oplossend vermogen (ook al verschilden wij van mening). En niet te vergeten Plieger: perfect geholpen. Wij zullen dan ook niet aarzelen om George van Dijke en zijn team aan te bevelen aan potentiële klanten. En George, mocht er iemand behoefte hebben om jullie werk op (onze) locatie te bekijken: neem gerust contact op. Onze deur staat altijd open!
Reactie of foto toevoegen
“Fijn en meedenkend”
Door Jurjen & Michelle op dinsdag 12 mei 2020 20
Een maand geleden is onze badkamer volledig vernieuwd en uitgebreid door het team van George van Dijke en wij zijn super tevreden! Er is echt prachtig werk geleverd, iedereen denkt mee aan een optimaal ontwerp en er wordt super schoon gewerkt. Op de eerste dag is de hal, vloer in de woonkamer, de gehele trap en overloop afgeplakt. Stof wordt afgezogen via een ventilatie systeem en iedere morgen netjes op de afgesproken tijd aanwezig. Op deze manier hebben we heel weinig last gehad van stof en het is super fijn om een partij te hebben waar je goede afspraken kunt maken welke ook nagekomen worden. Planning en aanlevering van spullen was ook perfect geregeld, net als de samenwerking met hun partners Plieger, Tegelhuis Numansdorp en DoucheRent.

Kortom: allemaal meedenkende en fijne (vak)mensen, die wij alleen maar kunnen aanbevelen. Nogmaals bedankt en wij genieten inmiddels alweer een maand van onze nieuwe badkamer en hopen er nog heel wat jaren plezier van te hebben!
FOTO VAN JURJEN & MICHELLE
Gerealiseerde badkamer
+ Toon extra foto van Jurjen & Michelle
+ Toon extra foto van Jurjen & Michelle
+ Toon extra foto van Jurjen & Michelle
Reactie of foto toevoegen
“Grote complimenten”
Door Karin Pouwe op maandag 11 mei 2020 20
Wij zochten iemand uit onze regio om de toilet te renoveren. Na het invullen van het contactformulier namen ze snel contact op om een afspraak te maken. Ondanks de drukte was een afspraak snel gemaakt. Bij Plieger snel en vakkundig geholpen. Bij tegelhandel Numansdorp heeft Arjan ons geholpen te kiezen uit een ruime keuze aan tegels. De montage is door Raymond super gedaan. Hij werkte netjes en het tegelwerk is perfect. De beschadigingen aan het sanitair waren al gemeld voor dat wij het wisten en supersnel omgeruild. Al met al grote complimenten en zijn wij heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goede service”
Door Astrid en Henk Smits op maandag 11 mei 2020 20
Hele goede service goede communicatie planning goede monteurs super tegelaar en ook een hele goede stucker ze weten van aanpakken en is echt Super mooi geworden een pluim voor ieder die voor dit bedrijf werkt een dikke 10 we zijn er super blij mee nogmaals bedankt allemaal.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie badkamer”
Door Rob van Heijningen op zaterdag 2 mei 2020 20
Door de goede mond-op-mond reclame kwam ik in 2019 terecht bij de badkamerspecialist George van Dijke. Goed teken was dat ik wel geduld moest hebben vanwege een hele volle orderportefeuille. Afgelopen maart was ik dan aan de beurt. Eerst werden hal, trap,overloop en gereedschapskamer voorzien van stucloop en objecten afgedekt met plasticfolie. En toen begon het compleet strippen van badkamer en toilet beneden. Je merkt gelijk dat hier een goed op elkaar ingewerkt team(Brent, Rob, Cor en Jaap) bezig is. En ook wordt er rekening gehouden met de bewoner en is er altijd nog een toiletpot bruikbaar. Bij het tegelen wordt er rekening gehouden met de plaatsing van het sanitair qua tegelverhoudingen en voegen.Kortom perfect glad vakwerk. Ook gewenste aanvullingen op de offerte worden geruisloos opgepakt. Na 3 weken was de hele klus geklaard en sindsdien sta ik elke dag bij het douchen te genieten van deze mooie badkamer. En krijg ik complimenten van bezoek bij gebruik toilet beneden.
FOTO VAN ROB VAN HEIJNINGEN
Opgeleverde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Wat een service”
Door Jan W. te Spijkenisse op donderdag 19 mrt 2020 20
Najaar 2014 door Fa. George van Dijke een complete badkamer en toilet laten installeren en een separate 2e toiletruimte. Vanaf het eerste telefoontje tot de handdruk bij oplevering meer dan positief. Vriendelijke monteurs, Goed meedenken en overleggen ter plaatse. Top. Nu heden , maart 2020, zit 1 van de toiletbrillen wat los. Ik neem contact op hoe ik dit vast kan zetten, is daar een trucje voor.? Beter even vragen hoe het moet dan gaan knoeien aan het mooie materiaal. Direct werd mij aangeboden, er komt een monteur langs om het op te lossen. Dat is ruim 5,5 jaar na de installatie. Dit is best heel bijzonder. Ik was best positief verrast. De monteur is binnen 2 dagen gekomen en opgelost ! Fa. George van Dijke Bedankt !! super
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door P van Gameren op woensdag 18 mrt 2020 20
13 Jaar geleden onze badkamer en toilet door George van Dijke laten installeren. Toen al heel tevreden over het geleverde werk en de service. En dat is na 13 jaar niet veranderd. Probleem met de inbouw stortbak van het toilet (water bleef lopen). Ondanks (uiteraard) verlopen garantieperiode was het probleem binnen een uur na melding kostenloos opgelost. Topservice!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door N en T op dinsdag 10 mrt 2020 20
Onlangs hebben wij onze badkamer laten verbouwen en zijn zeer tevreden. Vanaf dat de offerte is opgemaakt, tot en met het eindresultaat en daarbij mogen de partners Plieger, Tegelhandel Numansdorp en Doucherent niet ontbreken. Iedereen denkt mee, werkt keihard, komt met opties bij onverwachte "problemen", werken schoon en netjes en de communicatie is uitstekend. We hebben nergens naar om hoeven te kijken, alles word tot in de puntjes geregeld. Het resultaat is een schitterende badkamer en heel tevreden klanten, die jullie bij anderen zullen aanbevelen! Iedreen bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Schitterende badkamer”
Door Bram en Ria den Hartog op woensdag 4 mrt 2020 20
Op 2 maart 2020 is onze badkamer gereedgekomen. Het e.e.a. Begon met een gesprek en inmeten wat betreft de mogelijkheden ( geheel vrijblijvend). Dan de offerte, die is heel duidelijk, aan werkelijk alles is gedacht, dus geen onvoorziene dingen achteraf. Februari 2020 ging het karwei beginnen. We vielen van de ene verbazing in de andere, zo rustig en toch snel, zo vakbekwaam. Hier zie je de ervaring van deze mensen. George van Dijke badkamertechniek is een topbedrijf, met stuk voor stuk vakmensen. Het bedrijf krijgt van ons een dikke 10! Nogmaals dank George, Rob, Brent, Cor, Keoma, Rob en Jaap.
FOTO VAN BRAM EN RIA DEN HARTOG
+ Toon extra foto van Bram en Ria den Hartog
Reactie of foto toevoegen
“Erg bedankt voor de inzet”
Door Fam.Baldée op dinsdag 3 mrt 2020 20
In februari heeft de firma George van Dijke onze badkamer verbouwd. Wat zijn we blij met deze keuze die we gemaakt hebben. Tegels uitgezocht in Numansdorp waar we vriendelijk en goed geholpen zijn. Bij de Plieger de badkamer uitgezocht, daar ook vriendelijk, geduldig en met juiste advies geholpen. Toen begon de verbouwing....wat een super team aan personeel! Alles werd netjes afgedekt, trap, laminaat enz. De mannen werken hard en met veel passie en kennis en alles gaat in goed onderling overleg met elkaar en met ons, geweldig!! Wat hebben jullie een super mooi werk en eindresultaat afgeleverd! Mannen...Joop,Jaap,Aad,Rob,Cor en Rien nogmaals heel heel erg bedankt voor jullie inzet!!
FOTO VAN FAM.BALDÉE
Het resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Goede service op recente badkamer”
Door Wessel Hanselaar op donderdag 6 feb 2020 20
Zeer prettig contact. Na twee lampjes boven de spiegel kapot. V Dijke zorgt voor twee nieuwe lampjes en komt ze keurig monteren. Ik ben echt blij met dit bedrijf !!!
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Tak op dinsdag 4 feb 2020 20
Super aftersales en top service. Na bijna 5 jaar ging de douchekop houder kapot. George van Dijke en Zoon hebben dit kosteloos vervangen. Zo'n service maak je niet vaak mee. Zou ze zonder aarzelen weer inhuren.
Reactie of foto toevoegen
“Goed werk”
Door Fam. Suen op zondag 19 jan 2020 20
Wij hebben een paar maanden geleden ons badkamer en toilet door George van Dijke laten renoveren. Erg tevreden erover. De afwerkingen zijn goed en ook heeft men de werkplaats tijdens de werkzaamhedengoed en verzorgd nagelaten. Kortom , goed werk geleverd! Fam. Suen
Reactie of foto toevoegen
“Merkbaar betrokken”
Door Ruben van Ardenne op maandag 30 dec 2019 19
Wij zijn zeer blij met onze nieuwe badkamer. Alle medewerkers van Van Dijke (zowel eigen als ingeleend) zijn merkbaar betrokken bij een goed eindresultaat. Alles werd netjes afgedekt en dagelijks schoon achtergelaten. Over de planning en voortgang wordt prima gecommuniceerd en als wij een bepaalde voeg willen wordt deskundig afgeraden dit anders te doen. Zo wordt ook over de verschillende typen kit uitgelegd wat voor- en nadelen zijn waarna wij een goede keuze kunnen maken. Tegelzetter Cor is ook echt een topper, de visgraad die wij op de muur wilde was geen standaard werk, maar hij heeft het keurig gedaan! Na oplevering kwam Rob zelf nog even kijken of alles naar onze wens was en of hij zelf tevreden is. Helemaal top!
FOTO VAN RUBEN VAN ARDENNE
Muur met visgraat
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Willem Heskes op zondag 29 dec 2019 19
Ruim 4 jaar geleden heeft van Dijke een badkamer bij ons geplaatst. Wij wilden niet zeuren maar na elke douchebeurt kwam er water onder de douchedeur de badkamer in.Uiteindelijk toch maar eens gemaild ( in 2019!)en ze zijn geweest en na enkele uren was het probleem verholpen. Super de luxe service!!!
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit voor een eerlijke prijs”
Door Familie Stemmer op zondag 29 dec 2019 19
In oktober en november 2019 heeft de firma George van Dijke ons toilet en beide badkamers gerenoveerd. We zijn hier super tevreden over. Van ons krijgen jullie een dikke 10! De firma is betrouwbaar, er wordt zeer netjes gewerkt en ook nog conform planning. Iedereen die bij ons over de vloer is geweest, hartelijk dank voor het mooie resultaat. Al met al wordt er echte kwaliteit geleverd voor een eerlijke prijs.
Fam.Stemmer
FOTO VAN FAMILIE STEMMER
Toilet
+ Toon extra foto van Familie Stemmer
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Fam. de Graaf, Barendrecht op donderdag 12 dec 2019 19
Half november is firma Van Dijke begonnen met het slopen van onze oude badkamer. Voordat ze begonnen, werd alles afgedekt. De mannen werken ontzettend netjes en aan het einde van de dag wordt alles opgeruimd. Alles wordt uitgelegd en het schema dat nodig is om alles op tijd te laten verlopen, klopt helemaal. De badkamer zelf werd op tijd bezorgd en de aflevering werd gecontroleerd door Aad. Alles wat er in de badkamer gedaan moest worden, werd in overleg gedaan.

Na twee weken voorbereiding van slopen, afvoeren en leidingen omleggen en stuken werd onze badkamer steeds meer zichtbaar. Het begint er pas echt op te lijken wanneer de tegelzetter aan de beurt is. Dan krijg je een idee hoe het eruit komt te zien. Ook Joop (tegelzetter) deed alles netjes in overleg. Het uitmeten van de tegels wordt echt keurig gedaan. Vakwerk! Dank zij het goede overleg, hebben we de badkamer die we wilden. We wilden geen standaard badkamer waar alle muren zijn betegeld. Een een deel van de badkamermuren is gestuukt door Joop en door onszelf geverfd. Ook dat ging in overleg, zodat er eerst geverfd kon worden, voordat de badkamer werd afgemonteerd. Er werd echt heel goed meegedacht. Heerlijk! Zo krijg je echt het gevoel dat alles goed komt, en dat komt het ook! Op de laatste dag kwam Rob alles af monteren. Het ziet er allemaal keurig uit.

Tot twee dagen na de installatie ... toen liet opeens onze spiegel los. Gevolg, schade aan de spiegel en aan de kast. Meteen contact opgenomen met Van Dijke en binnen een paar dagen hadden we een nieuwe spiegel! Ook de kast wordt nog vervangen, maar die was niet op voorraad. Alles werd keurig en zonder problemen opgelost. Van Dijke verontschuldigde zich zelfs nog voor het ongemak.

De samenwerking tussen Van Dijke, Plieger en Tegelhandel Numansdorp werkt perfect. Na het beslissen wat voor badkamer je wil, heb je er eigenlijk geen omkijken meer naar. Alles wordt door deze drie bedrijven geregeld.
FOTO VAN FAM. DE GRAAF, BARENDRECHT
Fotocollage badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door Marcel Broesterhuizen op zondag 1 dec 2019 19
Badkamer en twee toiletten laten installeren. Alles prima verlopen. Firma van Dijke in samenwerking met tegelhuis Numansdorp en Plieger voor de meubels en sanitair is prima. Kan na oplevering echt niet 1 negatief puntje vinden. Dit bedrijf is echt super .Ook nooddouche gehuurd via van Dijke ook een geweldige oplossing. Als ik een cijfer moet geven 10 +.
FOTO VAN MARCEL BROESTERHUIZEN
+ Toon extra foto van Marcel Broesterhuizen
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Geke van Dalsen op dinsdag 19 nov 2019 19
We zagen er best een beetje tegenop, een renovatie van de badkamer in een gezin met drie kinderen. Achteraf kunnen we gelukkig melden dat alles goed is verlopen. Vanaf het begin gaven George en Rob me het gevoel dat het allemaal goed zou komen. De sloop, het tegelwerk en de montage verliepen soepel. De gang, hal en trap werden afgedekt met een dik loopkarton en elke dag na afloop van het werk werd de boel netjes achtergelaten. Wel zo prettig, toch? De mannen werken rustig en precies. Geen lomp gedoe. En last, but not least... de badkamer is geworden zoals we hadden gehoopt. We zijn er superblij mee.
FOTO VAN GEKE
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Monique Weststrate op maandag 11 nov 2019 19
Onze badkamer is van 24-10 t/m 08-11 geheel naar wens gerenoveerd. Eind januari is het plan besproken en hebben wij bij Plieger het sanitair uitgezocht. bij tegehandel Numansdorp mooie tegels uitgezocht en vervolgens de offerte oen de planning ontvangen. Alles is in regelmatig (telefonisch) overleg met de monteur en tegelzetter uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe badkamer.
FOTO VAN MONIQUE WESTSTRATE
Opgeleverde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Fam. Dijkmans op zondag 10 nov 2019 19
Wij hebben een zeer goede ervaring met de montage van onze nieuwe badkamer. Ze zijn vantevoren bij ons langsgeweest en hebben met alles meegedacht. De afspraken zijn allemaal nagekomen. Goede service en nette afwerking van de badkamer.
FOTO VAN FAM. DIJKMANS
Fotocollage van de badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Eigenlijk 6 sterren”
Door Andre en Astrid op zondag 3 nov 2019 19
Medio februari afspraken gemaakt met de fa. van Dijke over de verbouwing van onze badkamer. Bij Plieger spullen uitgezocht en bij tegelhandel Numansdorp mooie tegels. We hoefden niets te regelen mbt bezorging, dat regelden zij.Op 2 oktober was het dan zover, de sloophamer ging erin. Alles werd afgeplakt en en er werd elke dag gestofzuigd. Wat werd er netjes gewerkt door de mannen. Tijdens de hele verbouwing werd er meegedacht met wat wij wilden. Niets was hen teveel. Voor alles hadden ze wel een oplossing. Na precies 3 weken was onze badkamer klaar. Wat een planning trouwens, alles paste keurig in elkaar. Een schitterend pak werk hebben de mannen geleverd. Rob, Aad, Joop, Jaap en George bedankt. Toppers zijn jullie.
FOTO VAN ANDRE EN ASTRID
Toilet top gedaan
Reactie of foto toevoegen
“Ontzorgd”
Door Mariette op maandag 21 okt 2019 19
We zijn heel blij dat we voor firma van Dijke hebben gekozen. Het zijn vakmensen! De badkamer is prachtig geworden. Ook bij Plieger en Tegelhandel Numansdorp zijn we goed geadviseerd. Ze denken daar goed mee en nemen de tijd. Wij vonden het fijn dat firma van Dijke met vaste partners werkt en met hen de afspraken maakt over de levering. De hele werkwijze heeft ons echt ontzorgd.
Reactie of foto toevoegen
“Korte lijnen”
Door Ronald en Natascha op maandag 23 sep 2019 19
Voor de 2e keer onze badkamer en toilet laten renoveren ivm aankoop van een ander huis. Alles onder 1 dak, duidelijke offerte na bezoek, badkamer bij firma Plieger, tegels bij Tegelhandel Numansdorp uitgezocht en tijdelijke douche vakkundig laten plaatsen door Douchrent. Tekeningen gemaakt door firma Plieger op basis metingen van hr. V Dijke, welke weer gedeeld worden met Tegelhandel Numansdorp. Elk onderdeel uitgevoerd door een specialist. Op vakantie was geen probleem, alles wordt netjes in/afgeplakt en achtergelaten. Korte lijnen, altijd overleg en advies. Achteraf tijd voor een review. Mannen weederom bedankt voor het harde werken en prachtige resultaat !
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door Fam van Dalen op zaterdag 21 sep 2019 19
Wat een waanzinnig goed bedrijf is dit. In September hebben ze bij ons de badkamer opgeleverd. Dit is gebeurt zonder problemen, goed tegelwerk en een perfect eindresultaat. Er werd goed overlegd wat er ging gebeuren, werd mee gedacht en er was geen uitdaging te veel. Ook de samenwerking met Plieger, tegelhandel Numansdorp en Doucherent loopt perfect. Hierbij willen we ook Remon extra bedanken. Het is een echte alles kunner en er is geen uitdaging te veel. George van Dijke en zoon is een echte aanrader.
FOTO VAN FAM VAN DALEN
+ Toon extra foto van Fam van Dalen
REACTIE VAN GEORGE
Geachte Fam. van Dalen, wij worden er verlegen van , van uw review en alle andere mooie reviews. Bij ons is vanzelfsprekend als een consument voor ons kiest dat je kwaliteit levert, het gaat om een grote uitgaven waar je zeker 20 jaar plezier van wilt hebben! Wij zeggen altijd behandel de mensen zo als je zelf behandeld wilt worden. Het is de kunst om constant alert te blijven en dat doen wij al 36 jaar. Wij wensen u succes met uw badkamer. Groet George en Rob van Dijke
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Michael op donderdag 19 sep 2019 19
4 jaar geleden hebben we de badkamer en toilet laten renoveren door George van Dijke. Ze hebben toen uitstekend werk afgeleverd. Recent kregen we problemen met het softclose systeem van de V&B toiletbrillen. Na contact opgenomen te hebben met George van Dijke over dit probleem, hebben ze dit snel en vakkundig opgelost. Ze hebben de toiletbrillen gratis vervangen, en dat na 4 jaar. Top service!
REACTIE VAN GEORGE
Geachte Michael, dank voor uw review. Het is vanzelfsprekend dat je service levert, wij gaan soms verder dan de leveranciers van het geleverde materiaal. Onze gedachte is dat je langer dan 2 jaar met het materiaal moet doen! Groet George ven Rob van Dijke
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer renovatie”
Door Fam. F de Groot op zondag 15 sep 2019 19
Van 6 tm 22 augustus 2019 onze badkamer gerenoveerd door fa. van Dijke. Vooraf onze wensen kenbaar gemaakt d.m.v. 2 huisbezoeken. Duidelijke offerte ontvangen. Alles naar tevredenheid en afspraak verlopen, de werkzaamheden goed op elkaar afgestemd en uitgevoerd. Vakwerk geleverd! uitgevoerd door Aad, Cor, Rob en Jaap. Onze dank voor de goede afhandeling. Wilt u uw woning met een mooie badkamer verrijken ,ga dan naar George en Rob Van Dijke.
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door Joey en Priscilla op maandag 2 sep 2019 19
Het bedrijf George van Dijke is echt een aanrader! In juni 2019 is onze badkamer geheel gerenoveerd door dit bedrijf en dit verliep soepel en zorgeloos. Alles wordt je uit handen genomen door de vakkundige medewerkers (in ons geval door alleskunner Raymond). Ook de samenwerking met Plieger en Tegelhandel Numansdorp is heel fijn geweest. Voor topservice en vakkundige montage moet je zeker bij George van Dijke zijn !
FOTO VAN JOEY EN PRISCILLA
Gemonteerde badkamer
+ Toon extra foto van Joey en Priscilla
+ Toon extra foto van Joey en Priscilla
Reactie of foto toevoegen
“Volledige renovatie”
Door Hans en Ymke v Rossen op maandag 2 sep 2019 19
Na 35 jaar hebben we onze badkamer volledig laten renoveren door George van Dijke Keuken en Badkamertechniek. Vooraf duidelijke afspraken, ook het zelf komen opmeten van de ruimte en niet alleen afgaan op de bouwtekening gaf al veel vertrouwen. Bij de door George aanbevolen bedrijven voor nooddouche, sanitair en accessoires en tegels werden we prettig en met kennis van zaken geholpen. De coördinatie van de verbouwing liep allemaal via George van Dijke, dus voor ons weinig zorgen. Er is bijzonder netjes gewerkt, de toegang van voordeur tot en met de werkplek afgeplakt en plastic bescherming waar nodig aangebracht om zo stofvrij mogelijk te kunnen werken. Stofafzuiging tijdens werkzaamheden en elke dag na afloop van de werkzaamheden werden de werkruimtes opgeruimd en gestofzuigd achter gelaten. De werkzaamheden werden, zover nodig, overlegd zoals hoogte bepalen van o.a. kranen en meubilair en er werd oplossingsgericht meegedacht. Alle medewerkers zijn OP en TOP vakmensen. De controle en oplevering krijgen van ons een dikke Plus! Medewerkers van de firma's Plieger, Tegelhandel Numansdorp, DoucheRent en van Dijke zelf: Dank voor jullie prettige samenwerking, service en vakwerk! Fam. v Rossen Schiedam
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut een aanrader”
Door Thea en Ad Vermeeren op woensdag 28 aug 2019 19
Wij hebben onze badkamer laten slopen en opnieuw op laten bouwen . Vanaf het eerste contact een goed gevoel bij dit bedrijf . Fijne en vakkundige mensen. Steeds goed overleg tijdens de werkzaamheden en wij zijn zeer tevreden over het resultaat . Dit bedrijf is absoluut een aanrader !!
FOTO VAN THEA EN AD VERMEEREN
Dubbele wastafel
+ Toon extra foto van Thea en Ad Vermeeren
+ Toon extra foto van Ad Vermeeren
Reactie of foto toevoegen
“Wat een service”
Door J.M. De Bokx op dinsdag 13 aug 2019 19
Ik had wat problemen met het inbouwreservoir van mijn toilet, welke 7 jaar geleden is geplaatst. Monteur kwam langs en heeft het kosteloos verholpen. Hij zag ook gelijk dat de kitrand in de douchecabine aan vervanging toe is. Komt de boel binnenkort opnieuw kitten. Mensen, wat een superbedrijf is dit. Hier staat service heel hoog in het vaandel. Echt voor iedereen aan te raden.

Eerdere ervaring van 4 augustus 2017: Wat een service; wat een bedrijf. Zulke vind je er niet veel meer. Zelfs 5 jaar na installatie van de badkamer is de nazorg super.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling voor iedereen”
Door Wim en Dinja de Geus op maandag 5 aug 2019 19
Alweer een maand genieten we van onze nieuwe schitterende badkamer. De oude badkamer werd volledig gestript en het team van George van Dijke heeft alles weer opnieuw opgebouwd. Niets was te veel, aan het eind van de dag werd alles weer netjes achtergelaten. Het resultaat mag er dan ook zijn. Chapeau voor het zeer vakbekwame team!
FOTO VAN WIM EN DINJA DE GEUS
Douchehoek
+ Toon extra foto van Wim en Dinja de Geus
+ Toon extra foto van Wim en Dinja de Geus
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Deborah Broersma op vrijdag 2 aug 2019 19
Afgelopen 2 weken is onze gehele badkamer gesloopt en weer opgebouwd. Wat een vakmensen! Zeer schoon en netjes gewerkt. Oog voor detail en geen vraag is teveel! Zelfs niet met de extreme hitte van afgelopen week. Wij zijn elke dag gewoon gaan werken. Dit met alle vertrouwen gedaan en thuis komen was elke dag weer een kadootje. Wij zijn weer verliefd op onze badkamer. Bedankt Raymond, Rob, Joop en Cor!
FOTO VAN DEBORAH BROERSMA
Gerealiseerde badkamer
+ Toon extra foto van Deborah Broersma
+ Toon extra foto van Deborah Broersma
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Fam. van den Berg op zondag 21 jul 2019 19
We hebben de badkamer laten slopen en alles laten vernieuwen. Wij zijn super tevreden en blij met onze nieuwe badkamer. Wat een fantastisch team. Wij hadden een slechte ervaring met een andere leverancier dus waren wat sceptisch, maar echt geen woord teveel. Echt een aanrader George van Dijke.
Reactie of foto toevoegen
“Topbedrijf”
Door Familie Chapman op zaterdag 20 jul 2019 19
Een Topbedrijf met Vakmensen in huis! Wij konden het niet geloven, een bedrijf dat een 9.8 scoort! Maar nu wij het zelf ondervonden hebben, kunnen we zeggen dat het een topbedrijf is met vakmensen in huis! Wij hebben onze hele badkamer laten vervangen en van begin tot eind was alles perfect geregeld! Bij Plieger in Capelle a/d IJssel hebben we het sanitair uitgezocht en bij Tegelhandel Numansdorp de tegels. Bij beide bedrijven zijn we uitstekend geholpen. (weten nu ook wat een "gerectificeerde" tegel is!) De verbouwing verliep perfect, alles werd binnen afgeplakt, evenals de liften en de hal voor de liften. Je hoeft je nergens zorgen over te maken, er wordt keurig gewerkt, al het puin en oude sanitair wordt afgevoerd en aan het eind van de dag wordt alles keurig opgeruimd. Het zijn op en top vakmensen. Wij willen dan ook Rob van Dijke, Joop, Rob en Rien heel hartelijk danken voor hun vakwerk en de gezelligheid in huis. George van Dijke, hartelijk dank voor de goede communicatie en het plannen. Kortom: Kies je voor George van Dijke dan krijg je een Top Badkamer! Wij genieten nu enorm van onze prachtige badkamer.
FOTO VAN FAMILIE CHAPMAN
Douche en radiator
+ Toon extra foto van Familie Chapman
+ Toon extra foto van Familie Chapman
+ Toon extra foto van Familie Chapman
Reactie of foto toevoegen
“Geen betere”
Door Marco Philips en Conchita Casado op dinsdag 16 jul 2019 19
Wij zijn via Qasa uitgekomen bij fam.van Dijke. De recensies zijn niet gelogen . Onze bad en toiletkamer zijn een waar pronkstuk geworden, gemonteerd door Raymond en Rob , wat een vaklui die oog hebben voor detail en meedenken met de klant
Het was een zeer prettige ervaring voor ons . Na de aflevering van onze sleutel aan Raymond , zijn we zelf 3 weken met vakantie gegaan tijdens de verbouwing en leverde geen problemen op . De samenwerking met tegelhandel Numansdorp en sanitair van Plieger verliep perfect wat resulteerde in dit prachtig stuk vakwerk. De fam. Van Dijke is een aanrader , kan geen betere aannemer treffen. Raymond en Rob nogmaals bedankt
FOTO VAN MARCO PHILIPS EN CONCHITA CASADO
Badtafel
+ Toon extra foto van Marco Philips en Conchita Casado
Reactie of foto toevoegen
“Erg netjes afgewerkt”
Door fam Oranje op donderdag 11 jul 2019 19
Van Dijke heeft onze badkamer en toilet vervangen en de wasmachine naar zolder verplaatst. We zijn erg tevreden over de ervaring met het bedrijf. Ook de samenwerking met Plieger en het tegelbedrijf Numansdorp hebben we als prettig ervaren. Jaap, Cor, Rob en Rien hebben vakwerk geleverd. Ondanks de zware tegels die we hadden voor de muur is er erg netjes en secuur gewerkt en we zijn blij met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Uitmuntend”
Door Kluwen op dinsdag 9 jul 2019 19
In januari 2019 badkamer en wc laten verbouwen door firma van Dijke. In 2010 de gehele keuken en beneden vloer, muren en plafond laten doen door George van Dijken nu wederom perfect werk geleverd. Zowel qua tijd,vakmanschap, budget,nazorg en meedenken is het geleverde uitmuntend.
Reactie of foto toevoegen
“Top gegaan”
Door Familie van Keulen op maandag 17 jun 2019 19
George van Dijke heeft ervoor gezorgd dat onze Badkamer zonder enige zorgen volledig is vervangen. Vanaf het begin een zeer goede samenwerking, alles conform afspraak en fijne werkmannen over de vloer. Ook elke dag de ruimte waar gewerkt is weer schoon achtergelaten. De verrichte werkzaamheden zijn: oude badkamer demonteren en afvoeren, diverse muurtjes plaatsen, ruimte stucen, verlaagd plafond aanbrengen, tegelen en afmonteren. Ook samenwerking met alle betrokken partijen was top: Plieger: Badkamer meubelen en scherm. Tegelhandel Numansdorp: Vloer en wandtegels. Tot slot, respect voor alle partijen omdat ze elke dag naar de 3e verdieping moesten zonder dat er een lift aanwezig was!
FOTO VAN FAMILIE VAN KEULEN
Douche met wastafel
Reactie of foto toevoegen
“Maakt het waar”
Door Nils en Carla op vrijdag 14 jun 2019 19
Van Dijke heeft bij ons een complete badkamer en toiletruimte geplaatst. Wij danken Raymond en Rob voor de fijne samenwerking, alle werkzaamheden zijn met veel aandacht en op een zeer hoog kwaliteitsniveau uitgevoerd. Vandaag is als laatste de douchewand geplaatst en kunnen we gaan genieten van onze nieuwe badkamer. Heren, een groot compliment voor jullie organisatie, ook de samenwerking met Plieger Rotterdam "Coby" en De Tegelhandel Numansdorp "Arjan" hebben wij als zeer prettig ervaren. Van Dijke maakt het waar! Echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Familie de Jonge-de Vries op maandag 10 jun 2019 19
Wij hebben recent onze badkamer en wc volledig laten renoveren door George van Dijke. Reeds vanaf het begin prettige communicatie en kundig advies; dit is ook zo tijdens de verbouwing en bij afronding van de werkzaamheden gebleven. Er wordt erg netjes en secuur gewerkt. We zijn erg tevreden over het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Wat een vaklui”
Door Familie Mol op donderdag 30 mei 2019 19
Toen wij in december de sleutel kregen van ons nieuwe huis stond de aannemer voor een nieuwe badkamer diezelfde dag nog op de stoep. Positief dachten we. Echter gingen er weken en helaas maanden voorbij en schoot het niet op. Toen we het idee kregen dat het werk wat ze deden ook niet professioneel was hebben we ze op straat gezet. Maar dan??? Wie wil hier zijn vingers aan branden? Verder gaan op werk van een ander?? Veel zaken zaten ook qua planning al maanden vol. Via internet bij George van Dijke terecht gekomen. We werden gebeld. Er werd meegeleefd met de nare situatie waar we in zaten. Bij hoge uitzondering wilden ze ons helpen. In eerste instantie werd gezegd buiten hun werkzaamheden om dus het zou wel 2 maanden kunnen duren. Wij waren allang blij dat ze ons wilden helpen. Want wat bleek, alles moest eruit. Er waren vele fouten gemaakt! Jaap en Rob kwamen de badkamer slopen. Jaap kwam iedere dag wat ons al verbaasde. En wat werd er netjes gewerkt zeg! Stucloop neergelegd en spullen iedere dag opruimen. Al snel kregen we door dat we niet tussendoor geholpen werden maar dat er achter elkaar doorgewerkt werd. De stucadoor kwam. Daarna tegelzetter Joop en Rien kwam om het plafond te stucen. Vakwerk! Jaap kwam daarna om het sanitair te installeren. Wat een vakwerk!! Wat zagen we goed het verschil tussen het geknoei van het vorige bedrijf en het strakke keurige werk van George van Dijke. Alleen maar lof voor dit bedrijf!! Hebben het ook als gezellig ervaren om deze mannen over de vloer te hebben!
FOTO VAN FAMILIE MOL
Gerealiseerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Topbedrijf”
Door Hans en Ria van Kampen op woensdag 22 mei 2019 19
Onlangs hebben we onze badkamer en toilet beneden laten verbouwen door George en Rob van Dijke. Na het lezen van de goede rivieuws over dit bedrijf hebben we een afspraak gemaakt voor het maken van een vrijblijvende offerte. Nadat Rob van Dijke bij ons thuis de situatie had bekeken en de samenwerking met Tegelhandel Numansdorp en Plieger had uitgelegd hadden wij hier een goed gevoel bij en besloten door hun de klus te laten doen. Nadat we bij Tegelhandel Numansdorp de tegels hadden uitgezocht en bij Plieger de badkamerspullen werd alles door van Dijke geregeld en hadden wij als klant nergens geen omkijken naar. Bij aanvang van de verbouwing stonden Rob en Mitch op dinsdag 23 april 2019 om 7.30 uur voor de deur en begonnen met alles keurig af te plakken en de bouwstofzuiger te installeren om zo het stof te beperken. Alles werd iedere dag keurig schoongemaakt waardoor het stof beperkt bleef. Daarna begonnen zij met het slopen van de badkamer en het installeren van het leidingwerk. Daar mee bezig zijnde kwam Cor de tegelzetter ook al langs om de situatie te bekijken om zodoende gelijk aansluitend verder te gaan. Cor en Rob nog heel erg bedankt voor jullie advies over een andere tegel op de douchemuur en het regelen van de tegels hiervoor. Tijdens de verbouwing heeft Rob een nood toiletpot voor ons geregeld. Eigenlijk zijn we stiekem benieuwd waar deze pot overal geweest is. Alle werkzaamheden van slopen,tegelen, stukadoren, en afmonteren liepen vloeiend in elkaar over. Onze badkamer en toilet zijn prachtig geworden. Ook de deurdorpel die wat laag lag is naar alle tevredenheid vernieuwd. Voor ons is dit een top bedrijf. De planning het meedenken het uitvoeren en de vakkundigheid van de medewerkers. George en Rob nogmaals bedankt dat op het laatste moment ook de toiletverbouwing mogelijk was. Cor,Rob en Mitch,bedankt voor de goede sfeer en gezelligheid tijdens de gehele verbouwing. Dit is echt een top bedrijf wat waar maakt wat ze beloven en een aanrader voor Iedereen die zijn badkamer of toilet wil laten verbouwen.
FOTO VAN HANS EN RIA VAN KAMPEN
Badkamerrenovatie
+ Toon extra foto van Hans en Ria van Kampen
+ Toon extra foto van Hans en Ria van Kampen
Reactie of foto toevoegen
“Volledige renovatie”
Door Mevr. de Bruijn- van der Lelij op vrijdag 3 mei 2019 19
George van Dijke heeft mijn toilet en badkamer volledig gerenoveerd. Ondanks de drukte heeft hij alles op alles gezet om mij te helpen. George en zijn zoon en kleinzoon dachten mee en deden alles in overleg. Tot in het laatste detail is alles netjes en tijdig afgewerkt. Ik zou ze zeker aanraden, leveren echt vakwerk!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer zorgvuldig gegaan”
Door Hans Colijn op maandag 29 apr 2019 19
Onlangs door van Dijke een geheel vernieuwde badkamer en apart toilet laten installeren. Er wordt zeer zorgvuldig en schoon gewerkt. Alles was netjes met karton afgeplakt vanaf de voordeur van het appartementencomplex via de lift naar de voordeur van de woning en ook in de woning zelf. er werd meegedacht over de details en wat nog het allerbelangrijkst is dat er bij beschadigingen direct actie wordt ondernomen zonder enige discussie. Er kunnen zich altijd problemen voordoen, maar de manier waarop deze worden opgelost is veelzeggend over de service van het bedrijf. Er werd ook door het bedrijf zelf voorgesteld om een deel van de factuur pas te betalen nadat alles was opgelost. Wel jammer dat er bij Plieger iets minder is meegedacht zodat er op de tekening enkele dingen stonden die achteraf beter hadden gekund en dat Plieger met hun ervaring ons daar wel wat beter op had kunnen wijzen.
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Erik& Tea uit Mijnsheerenland op maandag 22 apr 2019 19
Na 6 jaar nog steeds prima service! Badkamer en toilet boven en beneden laten plaatsen door deze vaklui. Dolgelukkig waren en zijn we nog steeds. Echter na 6 jaar begaf de thermostaatkraan het. Kan gebeuren! Even met George bellen. Werd de volgende dag vervangen door een van zijn medewerkers. Top! Garantie was al voorbij maar toch geen kosten voor ons. Fijn toch. George bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Marjolein Huizer op vrijdag 5 apr 2019 19
Na 9 jaar nog steeds service. In 2010 hebben we een badkamer laten plaatsen door George van Dijke. Nu na 9 jaar hadden we een klein probleempje met de WC. Gisteren een e-mailtje gestuurd, en vanmorgen zijn ze al langs geweest. Probleem is opgelost. Echt een goede en snelle service.
Reactie of foto toevoegen
“Vakmanschap”
Door P. Osseweijer op maandag 1 apr 2019 19
Februari 2019 is onze badkamer onder handen genomen door medewerkers van George van Dijke. Het is een geweldige manier van verbouwen. Je gaat naar Fa. Plieger om uit te zoeken welke spullen je geïnstalleerd wil hebben. Daarna zijn we naar de Tegelhal in Numansdorp gegaan om tegels uit te zoeken. Plieger maakte een 3D tekening en een paar maanden later heb je een compleet nieuwe badkamer. We hoefden er helemaal niets aan te doen. (Behalve betalen). Er is een uitstekende planning aangehouden, waardoor het mogelijk was dat elke vakman afzonderlijk en ieder op z'n tijd, de werkzaamheden kon uitvoeren. Ze hebben elkaar nooit "in de weg gelopen". Elke medewerker heeft blijk gegeven van z'n vakmanschap. We zijn zeer tevreden met het schitterende eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Joke en Ben uit Spijkenisse op maandag 25 mrt 2019 19
In februari zowel de douche incl. toilet laten verbouwen alsmede een toiletruimte op de begane grond en alles wat op Qasa geschreven is klopt helemaal. Natuurlijk de omgekeerde wereld door een aannemer te kiezen en niet de badkamerwinkel die vervolgens een aannemer levert maar voor mij de allerbeste keuze geweest en zeker aan te raden. Niets dan lof over geleverd werk, kwaliteit van materialen , netheid van werken, afspraken nakomen en meedenken.
FOTO VAN JOKE EN BEN UIT SPIJKENISSE
Nieuwe douche
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerverbouwing”
Door S. Ouwerkerk op maandag 18 mrt 2019 19
Februari 2019 heeft de firma George van Dijke onze badkamer en toilet verbouwd. Na het lezen van al de goede recensies hebben wij contact opgenomen met George en een afspraak gemaakt. Het gesprek gaf direct al een goed gevoel waarin de mogelijkheden werden besproken. Bij de start bleek al dat het kundige werknemers zijn waarmee je goed kunt overleggen en zij werken zeer clean voorzover dit mogelijk is met een verbouwing. Wij zijn erg blij met het resultaat en genieten volop van onze nieuwe badkamer en toilet. Bedankt voor de leuke communicatie en het prima geleverde werk.

Aanvulling ontvangen 22 juni 2020: Wij hadden een verstopte toiletafvoer omdat er een onderdeel was meegespoeld. Gebeld met een bedrijf voor rioleringen en deze kwam langs maar was na 10 minuten al klaar en zei dat de hangtoilet eraf moest en hij dat niet kon. meeste tijd van 10 minuten was voor het schrijven van de rekening. Hierna contact opgenomen met George van Dijke die bij ons de badkamer en toilet heeft gemaakt, of hij een oplossing wist en de volgende dag kwam er al iemand van George van Dijke langs en heeft het gefikst. Netjes de toilet eraf gehaald en na het vrijmaken van de afvoer de toilet weer netjes opgehangen. Top hoor, wat een service.
FOTO VAN S. OUWERKERK
Badkamerkast
+ Toon extra foto van S. Ouwerkerk
+ Toon extra foto van S. Ouwerkerk
+ Toon extra foto van S. Ouwerkerk
Reactie of foto toevoegen
“Genieten volop”
Door Annemieke van der Helm op zondag 10 mrt 2019 19
In februari 2019 hebben wij onze badkamer en ons toilet laten vernieuwen. We hebben gekozen voor het bedrijf Van Dijke omdat we goede recensies over het bedrijf lazen en de buren ook goede verhalen hadden gehoord over dit bedrijf. Vanaf het eerste moment was het contact goed. Wat zeer prettig is, is dat er vanaf het moment dat de werkzaamheden begonnen, er goed overleg was. De medewerkers zijn zeer kundig en ze komen met tips. Ook wordt er erg netjes gewerkt. We zijn iedereen erg dankbaar. We genieten volop van onze badkamer!
Reactie of foto toevoegen
“Service na 14 jaar”
Door Wim Dekkers op donderdag 21 feb 2019 19
14 jaar geleden hebben wij een badkamer laten plaatsen door de firma van Dijke. Wij waren hierover toen zeer tevreden. Nu was er voor het eerst een probleem met het sluiten van de deuren van de douchecabine. Hiervoor is een monteur van de firma van Dijke langsgekomen, die het probleem feilloos heeft opgelost (het stellen van de deuren is toch een precies werkje). Zelfs na 14 jaar staat de firma van Dijke nog paraat met hun service. Hulde.
Reactie of foto toevoegen
“Service na 8 jaar”
Door A.F. Stuijt op woensdag 20 feb 2019 19
Jaren geleden is bij ons de keuken vervangen door George van Dijke b.v. Dit is ons toen zo goed bevallen, dat toen de badkamer door medische omstandigheden gewijzigd moest worden wij weer zaken deden met dit bedrijf. Bij deze laatste verbouwing is op ons verzoek een elektrische vloerverwarming aangebracht. Echter na ruim 8 jaar heeft de thermostaat het begeven. Nadat wij het een en ander aan hen hadden kenbaar gemaakt werd de thermostaat vervangen door een nieuw exemplaar zonder voorrijkosten en zonder kosten van montage etc. Na acht jaar nog steeds service van hen zonder morren.
Reactie of foto toevoegen
“GIng zoals in de reviews”
Door Arno en Mirjam van de Griend op vrijdag 15 feb 2019 19
2 Januari is het bedrijf van George van Dijke bij ons gestart met de badkamer klus. Zoals we in de reviews hadden gelezen , zo ging het ook. Netjes alles afgeplakt en alles in overleg en volgens afspraak. Er werd meegedacht en we hebben daardoor nu bijvoorbeeld een rvs nisje in de muur voor shampoo ed. Wat een vakmanschap hebben wij die 3 weken gezien! Op de foto zie je het resultaat, een complete prachtige badkamer in een betrekkelijk kleine ruimte. We zouden ieder dit bedrijf aanbevelen.
FOTO VAN ARNO EN MIRJAM VAN DE GRIEND
Badhoek
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Mirco Goudriaan op vrijdag 8 feb 2019 19
Super service van George van Dijke. 4 jaar nadat de nieuwe badkamer keurig bij ons geplaatst was hadden we een klein mankement aan de spiegelkast. We kregen direct en kosteloos een geheel nieuwe kast (van plieger en geplaatst door George). Waar zie je dat nog, top!
Reactie of foto toevoegen
“Goede kerels”
Door Fred Noordijk op dinsdag 5 feb 2019 19
Aanleg van badkamer begane grond plus wc. Verdieping aanleg 2de badkamer. Goede en ervaren vaklui ,goede kerels! Opgeleverd binnen de planning.
Reactie of foto toevoegen
“Nog steeds heel blij”
Door A. Bonthuis op maandag 28 jan 2019 19
Anderhalf jaar geleden heeft de firma van Dijke onze badkamer en het toilet geïnstalleerd. (Spullen uitgezocht bij Plieger en de tegels bij Tegelhandel Numansdorp). Echte ervaren, vriendelijke en zorgvuldige vakmensen die ook meedenken. Wij zijn nog steeds heel blij met onze badkamer en toilet. Vorige week bleek de sifon in de douche niet goed te werken en tot onze blijdschap kwam George van Dijke onmiddellijk een nieuwe brengen. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf!

Eerdere ervaring van 15 mei 2017: Van Dijke heeft bij ons, in Nieuwerkerk aan den IJssel, de wc, badkamer,tegels in de keuken en tegels op de haard geplaatst.De medewerkers van Plieger, waar alles besteld is, en Tegelhandel Numansdorp dachten mee over de wensen die wij hadden, en gaven deskundig advies. De medewerkers van van Dijke deden alles in goed overleg, fijn dat er zo werd meegedacht. Het prettigst was de rustige en vertrouwenwekkende manier waarop de vaklui hun werk deden. Dit is echte betrokkenheid bij de uitvoering. Met als resultaat dat alles helemaal naar onze wens is!
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Marcel en Sandra op maandag 28 jan 2019 19
4 jaar geleden hebben wij een keuken, badkamer en 2 toiletten door George van Dijke laten vervangen. Dit is toen zeer vakkundig en snel en vooral ook op een zeer prettige manier gebeurd. Nu wij wat kleine ongemakken met het toilet hadden die wij niet zelf konden oplossen, hebben wij George van Dijke geraadpleegd voor advies. Hij bood aan zelf iemand langs te sturen om hier naar te kijken. En uiteraard zo gezegd, zo gedaan! Superservice van een zeer professioneel en daarnaast prettig bedrijf! Voor ons blijft George van Dijke een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Marianne Dorst op vrijdag 25 jan 2019 19
Onlangs hebben wij ons sanitair (2 badkamers + apart toilet) laten installeren door het team van George van Dijke. De bad meubels hebben we bij Plieger aangeschaft en de tegels in Numansdorp. Wij zij zeer tevreden met het resultaat. Het tegelwerk is van hoog niveau. De communicatie verliep prima, er wordt meegedacht. Je wordt hier als klant gehoord.
FOTO VAN MARIANNE DORST
Tegelwerk van hoog niveau
Reactie of foto toevoegen
“Nog nooit tevergeefs een beroep op ze gedaan”
Door Jolanda en Hans op woensdag 2 jan 2019 19
4 jaar na installatie van onze badkamer en 2 toiletten door de fa. Van Dijke, werd zonder problemen een verkleurde tegel in de badkamer vervangen door hun prima tegelzetter en vervingen ze ook zonder kosten de ring rond het afvoerputje van de wasbak, waarvan het metaal begon te schilferen. Nog nooit tevergeefs op hun een beroep gedaan: altijd bereid naar een oplossing te zoeken en 'het komt altijd goed'. Ook voor de 'after sales' moet je bij Van Dijke zijn !

Aanvulling van 14 oktober 2017: 3 jaar geleden tot volle tevredenheid 2 toiletten en de badkamer laten vervangen door Van Dijke. Helaas ging het verwarmingselement van de Grohe douche kapot en begon de Plieger kraan te roesten. 1 mailtje aan Van Dijke was genoeg om een nieuw verwarmingselement en een nieuwe kraan thuisbezorgd te krijgen. Met de gebruiksaanwijzing bij deze artikelen was het eenvoudig om zelf e.e.a. te vervangen, maar ook dat had Van Dijke gedaan als we dat hadden gewild. Zeer tevreden over de service ! Met recht -weer- een 'warme douche' voor dit bedrijf !

Eerdere ervaring van 2 januari 2015: Door de goede recensies op internet bij George van Dijke, Klaaswaal, en via hem bij Plieger terecht gekomen. Klantvriendelijke verkopers, die zeker niet 'pushen', maar aan ons het tempo van beslissen overlieten. Dit, alsmede de persoonlijke benadering van Van Dijke hebben wij als erg prettig ervaren. Voorafgaand aan de offerte en verbouwing is hij twee keer langs geweest en ook na het voltooien van de werkzaamhede. Over het personeel van Van Dijke zijn we ook zeer tevreden: aardig, vakkundig, netjes werkend, meedenkend. Kortom: prima !
Reactie of foto toevoegen
“Volgende keer weer”
Door C. Troost op zondag 16 dec 2018 18
Wij zijn heel blij met onze mooie en gezellig badkamer die George van Dijke in oktober 2018 heeft verbouwd. Deskundig, betrouwbaar, klantvriendelijk en afspraak is afspraak! Tegelzetter Cor krijgt een extra pluim voor zijn prachtige tegelwerk. Rob 1.0 en Rob 2.0....jullie zijn ook toppertjes hoor :) Wij zouden het een volgende keer zo weer over doen!
FOTO VAN C. TROOST
Gezellige badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door Hanna en Jaap Linker op dinsdag 11 dec 2018 18
In november is onze badkamer verbouwd door George van Dijke en zijn team. Van tevoren zagen we erg op tegen de klus, maar de twee weken zijn omgevlogen en het resultaat is precies zoals we ons het ons hadden voorgesteld! Wat een vakmensen!
Als je in een appartementencomplex woont ben je altijd een beetje huiverig voor overlast voor je medebewoners. Dit was totaal overbodig. Van de entree via de lift tot onze entree was alles afgeplakt en er werd iedere dag aangeveegd. In plaats van commentaar alleen maar complimenten voor Van Dijke. Dit hadden ze nog nooit meegemaakt! Dat Van Dijke vakmensen in dienst heeft hadden we al gezegd, maar ook de plezierige manier van omgang willen we graag even vermelden. Bedankt mannen ( Cor, Mitchel en stukadoor Rien). Onze speciale dank gaat uit naar Aad, die de hele periode aanwezig is geweest en allerlei kleine en grote problemen perfect heeft opgelost!
FOTO VAN HANNA EN JAAP LINKER
Wastafel en douche
+ Toon extra foto van Hanna en Jaap Linker
+ Toon extra foto van Hanna en Jaap Linker
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerverbouwing”
Door Horstmann op maandag 10 dec 2018 18
De badkamer laten verbouwen, wat een vriendelijke mensen, echte vakmensen, super tevreden met het eindresultaat,kan hun echt aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Geoliede machine”
Door Jerry Pronk op woensdag 5 dec 2018 18
Na een rondreis door de commerciële badkamer wereld, uiteindelijk bij George van Dijke uitgekomen . Veel aannemers en klusbedrijven in onze woonboerderij uit 1917 gehad, maar ze moeten bij George in de leer gaan. Zelden zo'n professioneel bedrijf meegemaakt met 100% vakmannen in dienst, die wij zowaar na de monsterklus even misten ( Jasp, Rob en Raymond) badkamer bij Plieger uitgezocht, waar we ook goede adviezen kregen en schitterende tegels bij tegelhandel Numansdorp. Alles werkt samen als een geoliede machine.
FOTO VAN JERRY PRONK
De nieuwe badkamer
+ Toon extra foto van Jerry Pronk
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door L. Breedveld op vrijdag 23 nov 2018 18
In oktober j.l. hebben wij een nieuwe badkamer en toilet aangeschaft en laten plaatsen door firma George van Dijke & Zn. Wij werden naar Pflieger en tegelhandel Numansdorp verwezen voor het uitzoeken van de artikelen en tegels. Hier werden wij prima door het personeel geholpen. Zelfs twee dagen eerder dan gepland was zijn zij begonnen met het slopen van de badkamer en toilet. Netjes alles afgeplakt door Jaap en Mitchel, om stof te beperken werd een afzuigsysteem gebruikt. Aan het einde van de dag werd alles netjes opgeruimd en zoveel mogelijk leefbaar achtergelaten hetgeen wij als zeer prettig hebben ervaren. Een mobiele douche hebben wij via de website van George van Dijke besteld, zeer netjes gemonteerd en uiteindelijk weer opgehaald. Jaap en Mitchel hebben de leidingen en elektriciteit aangelegd waarna Joop het toilet en Aad de badkamer hebben getegeld. Wij vinden dit echt super gedaan, mooie dunne voegen, alles goed doordacht en zeer vakkundig getegeld. Achteraf bleek er een klein mankement te zijn dat snel en correct werd opgepakt en afgehandeld.
Wat ons betreft verdient deze firma en hun personeel een compliment, er zeker een aanrader voor wie toe is aan een nieuwe badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Elbert op donderdag 22 nov 2018 18
Erg blij met onze nieuwe badkamer en toilet. Spullen uitgezocht bij Plieger en de tegels bij Tegelhandel Numansdorp. In ons geval was Raymond de monteur die het gehele project heeft gedaan. Een vakman en prettig persoon. Van Dijke regelt echt ontzorging voor je. Ontbrekende onderdelen of verkeerder levering worden opgelost zonder dat je er erg in hebt. Ook hebben we gedurende de montage nog wat kleine aanpassingen gedaan op aanraden van Raymond. Ook de nooddouche van douchetent is een aanrader.
FOTO VAN ELBERT
Ontzorgde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Edgar en Jacqueline Choufoer, Den Haag op woensdag 21 nov 2018 18
Vorig jaar heeft George van Dijke onze badkamer en toiletruimte vernieuwd. De toebehoren hebben we via Pflieger uitgezocht waar we uitstekend zijn geholpen. Onze smaak bleek behoorlijk prijzig te zijn en er werd goed met ons meegedacht over betaalbare alternatieven. De tegels hebben we uitgezocht bij tegelhandel Numansdorp, waar we ook goed zijn geadviseerd en wij een vloertegel vonden die we nergens anders konden vinden. Nog eerder dan aangegeven konden de medewerkers van George van Dijke beginnen. In tegenstelling tot de ervaringen van vrienden hebben we geen centje last gehad van het slopen van de badkamer. Alles werd netjes afgeplakt en iedere dag werd alles netjes achtergelaten. Het plaatsen van de nieuwe badkamer verliep sneller dan gedacht. Inmiddels genieten we alweer een jaar van onze heerlijke badkamer. Geen enkele last van bijvoorbeeld scheve tegels zoals we vaak van vrienden hoorden. Tijdens de verbouwing hebben we tevens via George van Dijke een bouwdouche gehuurd. Ook dit verliep super. De douche werd een paar dagen eerder geplaatst en ook weer netjes opgehaald. Zo hoef je niet met je toilettas bij buren of familie te douchen. Echt een aanrader. Een probleempje met de douchewand is direct de volgende dag opgelost evenals een vraag over de afvoer van de wasbak. Bij dit bedrijf zijn ze niet alleen bezig het plaatsen maar leveren ze ook geweldige en zeer snelle service als er onverhoopt iets is of als je een vraag hebt. Dit is echt een bedrijf dat wij iedereen kunnen aanraden. Jammer dat ze geen keukens meer plaatsen anders hadden we zeker weer graag van hun diensten gebruik gemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“Bedanken”
Door Familie van de Wijngaart op dinsdag 20 nov 2018 18
In februari dit jaar hebben wij contact gehad met George van Dijke & Zoon voor de renovatie van onze badkamer en toilet. Precies op de afgesproken datum, 2 oktober j.l., werd er gestart met het werk. De inrichting hebben wij, op advies van Rob van Dijke, bij Plieger besteld waar wij vakkundig werden geholpen door de heer Vermeer. Onze tegels hebben wij uitgezocht bij Tegelhandel Numansdorp en ook daar werden wij goed geadviseerd. De eerste ochtend werd alles netjes afgeplakt en daarna begon het demonteren van de badkamer en toilet. Wij hebben weinig last gehad van stof omdat er een afzuiger werd gebruikt en elke dag werd er aan het eind van de dag opgeruimd en gestofzuigd. Bij de sloop van de douchecel kwamen de mannen een gasbuis tegen die in de weg zat en er werd direct oplossingsgericht gedacht en gehandeld. Na een week van sloopwerk begon het opbouwen met als uiteindelijk resultaat, een prachtige badkamer en toilet. Zit er wel eens iets tegen? Ja, ook dat kan gebeuren, het blijft per slot van rekening mensenwerk. Er werd direct actie ondernomen, overlegd en gewerkt aan een zo snel mogelijke oplossing. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en genieten nog dagelijks van onze mooie badkamer/toilet. Wij danken daarom Rob van Dijke, Michel, Fred, Jaap, Joop, Rob, Cor en Rien voor hun inzet en vakmanschap en natuurlijk niet te vergeten, George voor de planning. Wilt u uw badkamer renoveren, neem dan gerust contact op met George van Dijk & Zoon.
FOTO VAN FAMILIE VAN DE WIJNGAART
Resultaat badkamer
+ Toon extra foto van Familie van de Wijngaart
Reactie of foto toevoegen
“Supergoed bedrijf”
Door L. Demper op woensdag 14 nov 2018 18
Echt een super goed bedrijf die zijn afspraken na komt, ben echt zeer tevreden. Het personeel werkt keurig netjes, voor er begonnen was met slopen is alles keurig afgeplakt met stucloop. Personeel dacht goed mee, kwam met voorstellen hoe het beter uitgevoerd kon worden. Kortom, heel erg tevreden met de nieuwe douche. We hebben alle mooie badkamer spullen bij Plieger besteld, waar we ook met alle tevredenheid en op gemak geholpen werden. er was echt tijd voor je, De tegels hebben we bij tegelhandel in Numansdorp uitgezocht en zijn daar keurig geholpen. Ik zou zeggen ben je aan een nieuwe douche toe, ga naar George van Dijke & Zoon.
Reactie of foto toevoegen
“Erg positief”
Door R.C.W.Neleman op woensdag 31 okt 2018 18
George van Dijke heeft met zijn medewerkers waargemaakt wat hij heeft belooft. De samenwerking met de toeleveranciers (Plieger en Tegelhuis Numansdorp) is uitstekend. Het meedenken zowel tijdens de ontwerpfase als tijdens de bouw waarderen wij heel erg postief. Tijdens de sloop en opbouw van de badkamer en beneden toilet probeert het personeel de overlast zo veel mogelijk te beperken, alle kwetsbare delen in huis worden afgeplakt en beschermd, en tijdens het slopen wordt voor afzuiging gezorgd. Mede door de vakmanschap van George ,Rob, Jaap, Mitchel en Raymond zijn wij uitermate tevreden met het eindresultaat.
FOTO VAN R.C.W.NELEMAN
Nieuwe badkamerrruimte
Reactie of foto toevoegen
“Perfectie”
Door Leontine en Ebi op maandag 29 okt 2018 18
Waarom George van Dijke? Toen wij besloten onze badkamer te vernieuwen gingen wij bij verschillende badkamer zaken langs en gingen met een onbevredigend gevoel naar huis. Wij besloten om op internet naar ervaringen van deze zaken te kijken en waren zeer teleur gesteld welke ervaringen men heeft opgedaan.Gelukkig stond ook George van Dijke er tussen, maar wel met hoge cijfers en uitstekende recensies. Ook wij hadden een positief verleden met George van Dijke, toen hij nog keukens plaatste en dit al 2 keer met vollste tevredenheid voor ons deed. Dus vroegen wij hem bij ons langs te komen. Vanaf het eerste gesprek tot aan de oplevering van onze nieuwe badkamer heeft George van Dijke alles tot bijna in perfectie geregeld. In kaart brengen van ons eigen wensen, nuchter aan ons aangeven wat er wel of niet kan, realistisch in kaart brengen en je niets aanpraten. Gingen, zoals iedereen bij Fa. Plieger langs, nog nooit zo een prettig bezoek aan een badkamerzaak mee gemaakt. Mee denken en je niets aanpraten, advisren en de keuze aan je zelf overlaten. Heel prettig. Zelfde geldt voor Tegelhandel Numansdorp. Offertes ontvangen, totalprijs was bekend en dan in laten plannen om te beginnen. Vanaf het begin van de werkzaamheden tot aflevering verliep alles vlekkeloos. Alles was perfect geregeld en wij hadden geen omkijken. Vriendelijk en behulpzaam personeel, schoon werkend en alles elke dag netjes opruimen en schoon maken. Wij zijn zeer kritisch in het geven van hoge cijfers, maar eerlijk is eerlijk, George van Dijke verdient het en kunnen wij alleen maar zeggen; nieuwe badkamer nodig? GEORGE VAN DIJKE bellen!
Reactie of foto toevoegen
“Superbedrijf”
Door Piet en Sylvia van der Heiden op maandag 22 okt 2018 18
Afgelopen september hebben wij de badkamer laten verbouwen door George van Dijke. Voor aanvang van het werk werd de loop van beneden tot boven aan de badkamer zorgvuldig afgeplakt. Ook erg fijn was de stofafzuiging waardoor stof in huis tot een minimum werd beperkt. Bij Plieger zijn we ook prettig geholpen en hebben daar alles voor de badkamer gekocht. Tegels hebben we bij tegelhandel Numansdorp gekocht. Het fijne van deze 2 partners is dat je zelf niets meer hoeft te regelen, van Dijke zorgt dat de badkamermeubelen, accessories en tegels er zijn wanneer zij ze nodig hebben. Helaas liep niet alles als verwacht. Door een storing bij de fabriek die de tegels leverde kregen wij maar de helft van de wandtegels geleverd en hebben wij op de andere helft anderhalve week moeten wachten. Vervelend voor ons maar ook voor van Dijke die voor onze badkamer drie weken had gerekend. Gelukkig waren ze aan de kant van waar de douchecabine moest komen begonnen met tegelen, dus die was klaar. Van Dijke besloot toen om maar eerst het plafond te stucen, de vloertegels te leggen en de douchecabine te plaatsen zodat we in iedergeval weer konden douchen. Toen het restant van de wandtegels werd geleverd is de vloer zorgvuldig afgeplakt om schade te voorkomen. Hoewel het dus allemaal in een beetje vreemde volgorde is gedaan ziet het er keurig uit en is er alles aan gedaan om de badkamer alsnog zo snel mogelijk af te maken. Niets dan lof hiervoor! De eigenaar van Tegelhandel Numansdorp is persoonlijk bij ons langs geweest om zich te verontschuldigen voor de storing bij de fabriek al hoewel hij hier niets aan kon doen. Van hem hebben wij een compensatie gehad in de vorm van een geldbedrag waar wij uiterst tevreden over waren. Ook van George van Dijke kregen wij een tegoedbon voor een etentje. TOPPIE! Wij zijn erg blij met onze nieuwe badkamer en willen ook zeker Rob, Mitchel, Aad en Cor hartelijk bedanken voor al het werk dat zij hebben gedaan. Wij kunnen iedereen George van Dijke aanbevelen, een Superbedrijf met echte vakmensen.
FOTO VAN PIET EN SYLVIA VAN DER HEIDEN
Keurige badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door E van Duin op dinsdag 16 okt 2018 18
Wij hebben in 2015 onze badkamer laten renoveren door George van Dijke en zoon. Toen de badkamer opgeleverd werd zei George dat we altijd een beroep op hun konden doen. Dit hebben we in het begin niet nodig gehad. De badkamer is door hun met zeer veel zorg geinstalleerd. Nu na bijna 4 jaar kleine probleempjes gehad, een mengkraan en een sifon in de douche drain. Dit is tot volledige tevredenheid opgelost en bij de vraag: "wat zijn de kosten?" is het antwoord: "dit is service". George van Dijke krijgt van ons een dikke 10 en we zullen hem bij iedereen aanbevelen die een badkamer wil vernieuwen.

Eerdere ervaring van 2 april 2015: George en Rob van Dijke installeerden voor ons een verwarming in de garage, warm en koud water in de garage. Renoveerden het toilet op de begane grond en op de verdieping de badkamer. Waarom prijzen wij hen aan? Het is gewoon een TOP bedrijf dat zijn afspraken nakomt. Alles werd netjes afgeplakt waar de mensen moesten lopen. Niets is teveel, er moest onder de vloer gewerkt worden waar ong. 20 cm water stond. Niet leuk maar ze doen het wel. Er is een keurige toilet ruimte opgeleverd. De planning van 4 maart j.l. voor het starten van de badkamer , maanden van te voren al gedaan, kwam precies uit. We kunnen hele verhalen schrijven over de badkamer. Van het puin naar beneden sjouwen tot alle uitdagingen die er zich opdeden, in alles meegedacht en alles keurig geregeld. We hebben een plaatje van een badkamer. Alles opgeleverd en kleine dingen die nog voor de dag kwamen geen probleem, de service blijft gewoon doorgaan. Een AANBEVELING.
Reactie of foto toevoegen
“Super bedrijf”
Door Beije op zondag 14 okt 2018 18
Wij hebben een wc en badkamer laten installeren door George van dijk en zoon.
Echt een super bedrijf die zijn afspraken na komt , en eventuele problemen goed oplost.het personeel werkt keurig netjes, voor er begonnen was met slopen is de hele weg van voordeur tot de badkamer keurig afgeplakt met stucloop. Daar komt bovenop dat er door div personeel ( elektra, tegelzetter enz) goed meegedacht wordt over hoe een idee het beste uitgevoerd kan worden. Kortom, heel erg tevreden met onze nieuwe badkamer! We hebben de badkamer spullen bij plieger besteld en de tegels bij tegelhandel Numansdorp en zijn daar keurig geholpen.
FOTO VAN BEIJE
Geinstalleerd toilet
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Evert op dinsdag 18 sep 2018 18
Op aanraden van George van Dijke kochten we onze badkamer bij Plieger en de tegels in Numansdorp. Van Dijke zorgde dat alles op tijd aanwezig is en dat de oude badkamer werd afgevoerd. De installatie -drie maanden eerder dan oorspronkelijk was afgesproken - werd heel professioneel uitgevoerd. Er werd van alles aan gedaan om de rest van het huis stofvrij te houden, vloerbedekking werd afgeplakt en er werd elke dag gestofzuigd. Ook een probleem bij het tegelen werd na overleg keurig opgelost. De monteur die bij ons werkte- echt een geweldige vakman-deed alle werkzaamheden, je hoefde dus niet te wachten op een aparte loodgieter o.i.d. Wij zijn meer dan tevreden met alle zorg en aandacht van George van Dijke. Dit bedrijf is zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Hier geldt afspraak is afspraak”
Door fam. Balstra op zondag 2 sep 2018 18
Onze oude badkamer werd door de vakmensen van George van Dijke vakkundig afgebroken. Wij zijn ten tijde van de verbouwing op vakantie gegaan. De heren ( Cor, Jaap, Mitchel en Aad) hebben binnen 4 weken tijd de badkamer vakkundig uitgebouwd met een meter en de badkamer geheel conform wens gerealiseerd. Het eindresultaat is prachtig. Gedurende de verbouwing hebben de heren zeer nauwkeurig en netjes gewerkt. Ze hebben geprobeerd zo min mogelijk overlast te veroorzaken voor ons en onze omgeving. Voor hen geldt echt: "afspraak is afspraak" Wij bevelen dit bedrijf ten zeerste aan.
FOTO VAN FAM. BALSTRA
Douchehoek
+ Toon extra foto van fam. Balstra
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed werk”
Door R van Noort op zondag 2 sep 2018 18
Wij hebben in juni 2018 ons toilet en badkamer laten verbouwen door de firma George van Dijke. Van sloopwerkzaamheden tot de oplevering echt heel goed werk afgeleverd. Ze werken heel netjes en ruimen alles op na een werkdag. Ze geven goede adviezen en denken met je mee, echte professionals ! Wij hebben ons sanitair via Plieger besteld, daar hebben wij in de showroom ons sanitair uitgezocht en werden daar prima geholpen. Onze tegels hebben wij besteld via Tegelhandel Numansdorp. Ze hebben een mooie collectie aan tegels en ze geven goede adviezen mbt tegel combinaties, goede service ! Kortom, wil je echt een mooi afgewerkt toilet of badkamer hebben, laat dit dan door George van Dijke uitvoeren !
FOTO VAN R VAN NOORT
Resultaat badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Hulde”
Door Gonny & Frits van Elten op donderdag 30 aug 2018 18
Op advies van George van Dijke onze badkamer uitgezocht bij Plieger en bij Tegelhandel Numansdorp. Prettige mensen en goede adviezen. Daarna aan de slag, alles uit de oude badkamer alles afbreken en slopen. Dagelijks door twee vakmensen van Van Dijke. Met al onze wensen werd keurig rekening gehouden. Daarna het leidingwerk, en dat was een hele klus. Vervolgens de complete betegeling incl. Vloerverwarming installeren en de volledige plaatsing en afwerking. Niets dan lof voor deze vakmensen. Alles is uitgevoerd volgens afspraak. Wij hebben even gewacht met onze ervaring om te zien of er nog kinderziektes of gebreken na oplevering kwamen maar niets van dit alles. Wel hadden wij zelf na oplevering nog aanpassingen die echter op ons verzoek werden aangepast. Conclusie is dat wij uitermate tevreden zijn over alle mensen en materialen die door dit bedrijf zijn uitgevoerd. Hulde
FOTO VAN GONNY & FRITS VAN ELTEN
Deel van de badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Martha van der Molen op zaterdag 25 aug 2018 18
Bijna drie jaar geleden werd onze badkamer gerenoveerd door de firma van Dijke. We zijn er nog steeds heel blij mee. Over de service niets dan goeds. Onze Grohe kraan geeft problemen en ook na 3 jaar komt er via George, binnen een paar dagen een monteur van Grohe. Heel fijn!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Diana Bloemendal op donderdag 23 aug 2018 18
Terwijl wij van onze vakantie in Frankrijk genoten zijn onze toiletruimte beneden en onze badkamer vakkundig gerenoveerd door de mannen van George van Dijke. Terwijl wij op vakantie waren werden we dmv appjes en foto's op de hoogte gehouden van de werkzaamheden. Wat is er netjes gewerkt! En wat een feest toen we thuiskwamen en de mooie nieuwe badkamer zagen. We zijn er ontzettend blij mee. Echt een aanrader!
FOTO VAN DIANA BLOEMENDAL
Netjes gewerkt
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door C.Blaak uit Maasdam op dinsdag 21 aug 2018 18
In januari heeft George van Dijke onze badkamer en toilet volledig gerenoveerd. In de periode daarvoor hebben wij via George het sanitair bij Plieger en de tegels bij Tegelhandel Numansdorp uitgezocht. Bij beide zaken werden wij uitstekend geholpen. Daarna is de uitvoering soepel en zorgvuldig uitgevoerd. Aan het eind van elke werkdag was alles weer netjes. Wij zijn erg tevreden over de wisselwerking van alle medewerkers van George die alle niet alleen vakkundig maar ook erg betrokken waren. Een paar kleine dingetjes na afloop werden prima en snel verholpen. Wij krijgen nog regelmatig te horen dat het allemaal zo mooi geworden is.
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Rob en Anja Kuijer op donderdag 16 aug 2018 18
Vorig jaar hebben we twee toiletruimtes laten renoveren door Fa. van Dijke. We hoefden niet na te denken toen we dit jaar de badkamer wilden laten verbouwen. In januari contact opgenomen met George en in juli was het zover. 2,5 week later was de badkamer gereed en het overtrof onze verwachtingen. Zoals in overige recensies is te lezen niets dan lof voor deze firma. Raymond (installateur) heeft gouden handjes en met hem konden flexibele afspraken worden gemaakt. Deze firma begrijpt hoe het werkt en ik zou zeker weer met deze mannen in zee gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Raden het aan”
Door c willemstein op dinsdag 14 aug 2018 18
De reden dat we voor de badkamer en het toilet voor George van dijke kozen waren de enorm goede reviews en daar was niets van gelogen via George kwamen we bij plieger die een ruime keus heeft en waar je ook goed word geadviseerd en daarna naar tegel handel numansdorp die een grote keus aan tegels hebben en zowel plieger als de tegel handel zorgden er voor dat alles op tijd geleverd was zodat de monteur zijn werk kon afmaken wat hij overigens perfect heeft gedaan we zijn enorm tevreden over alles en raden een ieder het bedrijf van George van dijke aan.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal naar onze zin”
Door A. van Rijssel op donderdag 2 aug 2018 18
Kort geleden is bij ons een compleet nieuwe badkamer geïnstalleerd door George van Dijke & Zoon. Het sanitair met toebehoren werd via bemiddeling van George van Dijke bij Plieger en de tegels bij Tegelhuis Numansdorp uitgezocht. George van Dijke zorgde ervoor dat alles op tijd geleverd werd, zodat wij daar geen omkijken naar hadden. Verder werd de vloerbedekking in het appartementsgebouw geheel afgedekt met papier, waardoor alles schoon bleef. Ook werd een afzuiginstallatie in huis geplaatst, waardoor zo min mogelijk stof in huis kwam. De installatie en het afmonteren werd door zijn medewerkers tot onze volle tevredenheid uitgevoerd en wij zijn zeer content met het eindresultaat. Ik zou George van Dijke & Zoon aan iedereen aanbevelen voor de installatie van een badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Feilloos”
Door Hans Duran op maandag 23 jul 2018 18
Onlangs is er bij ons een nieuwe badkamer met inloopdouche en wandcloset geinstalleerd. De samenwerking met de toeleveringsbedrijven werkte feilloos. Alle materialen werden door het Tegelhuis Numansdorp & Plieger tijdig geleverd. Hier hoefden wij niets aan te doen. Het slopen van de oude badkamer ging zonder overlast. Bijna geen stof en geen schade daar alles netjes afgeplakt was. Er kwamen wat onverwachte problemen naar boven tijdens de sloop maar deze werden keurig verholpen. De installatie en het afmonteren werden door deze vakmensen uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat en de geleverde service. George van Dijke & Zn is zeer aan te bevelen voor de installatie van uw badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door R.Roso op vrijdag 13 jul 2018 18
Van onze badkamer,welke 3 jaren geleden geplaatst is door de Fa.George van Dijke, bleek één van de Led verlichting spots niet meer te werken. Na overleg met de firma van Dijke, is alles naar tevredenheid opgelost. Mijn dank voor deze uitstekende service na 3 jaar.(gratis) vernieuwd!! Hulde!!

Eerdere ervaring van 5 december 2015: Kort geleden heb ik mijn badkamer laten verbouwen. In de wetenschap dat een inloopdouche gevoelig is aan lekkages, zocht ik naar een specialist na veelvuldige informaties kwam ik terecht bij de firma George.v. Dijke, wij hadden het niet beter kunnen treffen. George stelde mij gerust inzake van de lekkages. Firma van Dijke heeft de werkzaamheden uitgevoerd, de monteurs van George waren specialisten op hun eigen vakgebied alle werkzaamheden sloten netjes op elkaar aan, dit getuigt van goede planning, mijn badkamer is op de afgesproken tijd gereed gekomen hij is mooi geworden. Wij zijn er trots op. George heeft zijn woord gehouden m'n angst voor lekkage heeft hij helemaal weggehaald .Zijn monteurs zijn specialisten, dit bedrijf in zijn totaliteit is zeer aan te bevelen. Bedankt George dat je een mooie badkamer heb kunnen realiseren. Fam Roso Dordrecht
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens George van Dijke
aKlaaswaal , Scheidweg 2, 3286 LA Klaaswaal, tel 0186 - 66 21 23
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.