Feedback
9,8

George van Dijke

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.georgevandijkemontage.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van George van Dijke
Bij George van Dijke en zoon kunt u terecht voor de betere badkamer-installatie tegen een redelijke prijs. Onze badkamermonteurs, loodgieters, elektriciens en tegelzetters zorgen ervoor dat alles in één hand is. De badkamerlevering gaat met korting via onze groothandel. Voor ons is 100% niet goed genoeg, zie hieronder de reviews.

Onze regio is ongeveer 25 km vanaf postcode 3286 LA in Klaaswaal. Dit is tot en met Rotterdam, Spijkenisse, Barendrecht, Dordrecht en Ridderkerk. Verder komen wij helaas niet.

Een badkamermontage is te gecompliceerd voor een offerte via de mail. Op basis van een vrijblijvend bezoek kunnen we de technische problemen inschatten en u een correcte prijsopgave geven.

C.B.W. erkend voor uw zekerheid.

George van Dijke en zoon bestaat 40 jaar in 2023.

Meer informatie over George van Dijke
Offerte aanvraag: georgevandijkemontage.nl/contact
Onze werkwijze: georgevandijkemontage.nl/werkwijze
Over ons: georgevandijkemontage.nl/over-ons
Ervaringen
Er zijn 272 ervaringen over George van Dijke. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren217 ervaringen
4 sterren11 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 228 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service
“Uitermate tevreden”
Door Peter en Willy Zoeteweij op zaterdag 21 jan 2023 23
Uitermate tevreden met de installatie badkamer. Kundig en zeer beleefd personeel; denkt mee en adviseert. Looproute naar badkamer helemaal afgeplakt, gezien het weer, veel regen en wind, was dat heel prettig voor ons. Bestaande badkamer ontmanteld en alle puin meteen afgevoerd. Vervolgens nieuwe inloopdouche perfect geïnstalleerd, alles volgens afspraak en tegen een zéér scherpe prijs. We kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door Gertjan en Jacqueline Snijders op dinsdag 19 okt 2021 21
Vrienden hebben ons getipt over George van Dijke. Zij zagen een door hen deskundig uitgevoerde badkamerrenovatie. Janine, medewerkster van Plieger informeerde ons deskundig over de materialen en indelingsmogelijkheden van onze badkamer. Dat advies is uitstekend vertaald naar de werkelijke uitvoering. De renovatie is door verschillende medewerkers van George van Dijke zeer deskundig uitgevoerd. Te beginnen bij de sloop, verleggen van het leidingwerk, opbouwen, tegelen en plaatsen van de meubels. Dit alles altijd in overleg, waarbij telkens rekening werd gehouden met onze wensen, uitvoerbaarheid en eventuele opties. De medewerkers werkten rustig, bekwaam en uiteraard professioneel. We vinden de prijs en kwaliteitsverhouding zeer goed. We adviseren George van Dijke aan iedereen in onze omgeving. Ga zo door!
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit voor een eerlijke prijs”
Door Familie Stemmer op zondag 29 dec 2019 19
In oktober en november 2019 heeft de firma George van Dijke ons toilet en beide badkamers gerenoveerd. We zijn hier super tevreden over. Van ons krijgen jullie een dikke 10! De firma is betrouwbaar, er wordt zeer netjes gewerkt en ook nog conform planning. Iedereen die bij ons over de vloer is geweest, hartelijk dank voor het mooie resultaat. Al met al wordt er echte kwaliteit geleverd voor een eerlijke prijs.
Fam.Stemmer
FOTO VAN FAMILIE STEMMER
Toilet
+ Toon extra foto van Familie Stemmer
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij met het resultaat”
Door Fam. Schaar op dinsdag 21 mei 2024 24
Super tevreden! 10+ Wij hebben de badkamer en toilet in de hal volledig laten vervangen. Er wordt meegedacht, ontzettend netjes gewerkt, opgeruimd en prachtig strak werk geleverd. Vakmensen met passie voor hun werk. Een aanrader! Wij zijn ontzettend blij met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Leon Wassenaar op zaterdag 11 mei 2024 24
Na een jaar of 6 gingen twee van 4 verchroomde kastgrepen van het badkamermeubel oxideren. Gekocht bij Plieger Capelle aandenIJssel en geplaatst door George van Dijke. Alhoewel buiten de garantie heeft George van Dijke toch 4 kastgrepen gratis geleverd door met Plieger contact te leggen. Opnieuw klasse qua service.
Reactie of foto toevoegen
“Bad laten vervangen door een inloopdouche”
Door Fam. Van Leeuwen Oud Beijerland op zondag 31 mrt 2024 24
Wij hebben in onze badkamer, ooit door Van Dijke geplaatst, het bad laten vervangen door een inloopdouche. Dat werk is wederom op een perfecte manier uitgevoerd. Met de nodige kennis en kunde waar de fa. Van Dijke om bekend staat. Zeer aanbevolen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door C. Keizer op vrijdag 29 mrt 2024 24
In 2017 hebben wij onze twee badkamers door George van Dijke en team laten aanleggen. Onlangs bleek de kraan van het bad niet meer te werken. Dit heeft Jaap netjes opgelost zonder kosten in rekening te brengen. Ik raad George van Dijke van harte aan omdat het een zeer betrouwbaar bedrijf is dat ook altijd levert, ook vele jaren na de aanvankelijke opdracht. Daar kun je echt van op aan.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Wendy op dinsdag 26 mrt 2024 24
Zes jaar geleden hebben wij twee badkamers laten plaatsen door George van Dijke. Een handdoekenradiator bleek opeens lek; geen probleem. Ondanks dat de garantieperiode al voorbij was, kregen wij toch kosteloos een nieuwe radiator en heeft Jaap deze super netjes geplaatst. Deze radiator kregen wij gratis van Plieger. Zo'n service kom je zelden meer tegen! Dit verdient dan ook een dikke 10!
Reactie of foto toevoegen
“Van a tot z goed geregeld”
Door Ronald op woensdag 6 mrt 2024 24
100% tevreden! Heb mijn toilet en badkamer laten doen. Zit er echt superstrak in. Het zijn stuk voor stuk vakmensen daar. Harde werkers. Ze denken met je mee
Zeer strakke planning. Word van a tot z geregeld. Ik kan iedereen dit bedrijf van harte aanbevelen! In een woord top!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door André Hasselmeijer op donderdag 29 feb 2024 24
Ik had een mankement met de bevestiging van de toiletbril aan de toiletpot. Gelijk contact gezocht met Rob en George van Dijke. Dankzij hun snelle reactie ontving ik een dag later vervangende onderdelen als 'service' van de zaak.
Niet alleen de levering en de installatie van de badkamer was uitstekend maar ook de service verlening is super.
Reactie of foto toevoegen
“Een schitterende badkamer”
Door Theo de Klerk op maandag 26 feb 2024 24
Via internet opzoek gegaan, kwamen we terecht bij van Dijke, en vanaf het eerste contact hadden wij het vertrouwen in dit bedrijf, en zijn daar niet in teleurgesteld! Inmiddels hebben wij een schitterende badkamer, geïnstalleerd door George van Dijke & zoon en hun personeel.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door R van Noort op dinsdag 13 feb 2024 24
Onze prachtige badkamer is 5 jaar oud en het bedieningspaneel van het toilet was kapot, tevens waren de douchestrips aan vervanging toe. Ik heb even contact gezocht met George van Dijke, het verhaal uitgelegd en de volgende dag stond de monteur (Jaap) 's morgens vroeg op de stoep om het probleem op te lossen. George heeft dezelfde dag nog zelfs 2 nieuwe douchestrips in de bus gegooid zodat wij deze konden vervangen. Waar vindt je tegenwoordig nog zo'n goede service? Nogmaals George en Jaap bedankt voor de uitstekende service - klasse en zeer gewaardeerd!
Reactie of foto toevoegen
“Een top bedrijf”
Door Fam Koedood op vrijdag 26 jan 2024 24
Renovatie van onze badkamer was al enige tijd zeer noodzakelijk en een nieuwe badkamer stond hoog op ons verlanglijstje. Met de bekende badkamerspecialisten hadden we, bleek na een flink aantal winkelbezoeken, onvoldoende klik en verder zagen we eerlijk gezegd wel op tegen de werkzaamheden in ons huis. Het gevolg was dat we steeds meer gingen uitstellen en de oude badkamer steeds slechter werd. Via, via kregen wij de naam van George van Dijke met wie wij een afspraak gemaakt hebben. Vanaf het eerste moment hadden wij bij dit bedrijf en George wel een goed gevoel. Samen voor een nieuwe badkamer, onze wensen aangevuld met George z'n expertise (maar uiteindelijk is het jullie badkamer aldus George) Na een heldere eerlijke uitleg over de werkwijze en het lezen van de reviews besloten we met dit bedrijf verder te gaan. We zijn inmiddels een flink aantal maanden verder en de badkamer is geplaatst. Wat een prachtig stuk werk hebben de heren van van Dijke geleverd en wat hebben zij hun best gedaan om de overlast tot een minimum te beperken. Werkelijk nagenoeg alles wat er gedaan moest worden is door van Dijke geregeld, wij hebben hier geen omkijken naar gehad. Het eindresultaat is boven verwachting ook omdat de keiharde werkers van van Dijke bleven meedenken tijdens het hele proces en ons ook wezen op andere mogelijkheden en oplossingen. (zelf hebben zij geen aanpassingen gedaan zonder ons medeweten). Met name Jaap, Cor, Rob en George hebben ieder met hun eigen specialisme gezorgd voor dit mooie resultaat. Daarbij waren de mannen erg vriendelijk, werkten heel hard, zeer nauwkeurig en schoon en wij wisten altijd wie er de volgende dag zou komen en hoe laat. Eigenlijk zijn de weken omgevlogen en met zo'n top bedrijf bleek de angst voor de werkzaamheden volkomen ongegrond. Badkamertechniek George van Dijke een top bedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Natalia Vlcek op maandag 22 jan 2024 24
Wij zijn zeer tevreden met de service van Van Dijke. Onze verbouwing van 2 badkamers en een toilet is goed verlopen. Ondanks dat er het een en ander mis ging bij de leverancier, heeft Van Dijke dit goed opgelost, samen met de leverancier. We zijn zeer tevreden over de geleverde kwaliteit, goede communicatie en nazorg. Ook is er netjes gewerkt en goed rekening gehouden met onze wensen, vooral Rob was echt top om over de vloer te hebben. Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Edwin van Rossum op zondag 14 jan 2024 24
Na bijna 10 jaar was de stabilisatiestang aan vervangen toe. 1 mailtje was genoeg om de vervanging te regelen. Super service.
REACTIE VAN GEORGE
Edwin dank voor uw mooie review. Voor ons is het vanzelfsprekend dat je het netjes oplost ! Groet George en Rob van Dijke
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig”
Door L.J. Cornelisse op dinsdag 26 dec 2023 23
Ziet er prachtig uit allemaal en past geweldig in onze nieuwe badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door J B Boer op woensdag 20 dec 2023 23
Nieuwe badkamer en nieuw toilet (begane grond)
FOTO VAN J B BOER
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de badkamer en de service”
Door Janske Berghuis-Middelkoop op maandag 13 nov 2023 23
Door George van Dijke in 2019 een badkamer laten installeren. Helemaal tevreden over de uitvoering destijds. Maar waar ik helemaal blij van word is de service. Vanmorgen gemeld dat er plafondspot kapot is en morgenochtend wordt deze al vervangen. Dit is één voorbeeld. Warm aanbevolen! Janske Berghuis - Middelkoop.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij en zeer tevreden met het eindresultaat”
Door Fam. Bouter op zaterdag 11 nov 2023 23
Na 26 jaar waren we wel toe aan een nieuwe badkamer en een nieuw toilet. Na lang zoeken op internet en het lezen van vele positieve reviews kwamen we bij George van Dijke Montage uit. De eerste kennismaking met de heer Van Dijke verliep erg prettig. Het samenstellen van de badkamer via Tegelhandel Numansdorp en Plieger was al een leuk begin. Omdat de heer Van Dijke de regie houdt over het hele proces zijn alle producten op tijd en compleet geleverd. Voor wat betreft de montage niets dan lof. De monteurs zijn en werken zeer netjes zijn ook elke dag keurig op tijd. Overal waar gewerkt werd was alles netjes afgeplakt en het stof werd afgezogen. Nu alles gemonteerd en afgewerkt is zijn we erg blij en zeer tevreden met het eindresultaat.
Dit bedrijf is echt een aanrader !
FOTO VAN FAM. BOUTER
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtig afgewerkte badkamer”
Door Robbin op maandag 6 nov 2023 23
Prachtig geplaatst, goede communicatie en meedenkend! Elke dag netjes op tijd en een prachtig afgewerkte badkamer als eindresultaat. Mvg fam Goedhart
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden en goede service”
Door familie Oranje op dinsdag 31 okt 2023 23
In 2019 hebben we een badkamer laten plaatsen. Hier zijn we tot op heden heel tevreden over! Alleen was de radiator gaan roesten en heeft de leverancier (Plieger) een nieuwe radiator geleverd. Nog dezelfde dag kwam van Dijke om de radiator op te hangen en is als service van de zaak ook nog een kapotte kraan vervangen. Echt helemaal top! We zijn heel erg tevreden over deze goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Iwan van Marle op maandag 23 okt 2023 23
Een paar jaar geleden is onze badkamer gedaan door George van Dijke montage en het resultaat mag er zijn. Rob van Dijke heeft destijds alles opgemeten en ingetekend en George van Dijke zorgde voor een goede afstemming tussen bedrijf en klant. Alles mooi geplaats door topper Jaap. We zijn tot op heden super content met de badkamer. Onlangs een probleempje met de stankafvoer van de douche en bij navraag waar ik deze kon bestellen heeft George dit besteld en vandaag is Rob deze komen brengen. Kosten € 0,00. Dat is wederom topservice. George, Rob en Jaap. Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Jasper op maandag 23 okt 2023 23
Na bijna 2 jaar kregen wij wat problemen met een la van ons badmeubel dat niet meer lekker sloot. Na een kort mailtje en belletje met George kwam er dezelfde dag nog iemand langs om het probleem te verhelpen. Super service!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de service”
Door Familie Kraamwinkel op vrijdag 13 okt 2023 23
Vorig jaar geheel nieuwe badkamer bij ons geplaatst, montage door George van Dijke. Dit jaar hebben wij helaas met een vervelende lekkage te maken gehad. Firma Van Dijke heeft de hele tijd met ons meegedacht om tot een oplossing te komen. Deze is ook door hen gevonden! Het montagebedrijf lukte dat niet, dus we zijn erg blij met de inbreng van George van Dijke en Zoon! Alles is weer netjes hersteld, dus wij hebben onze fijne badkamer weer terug. Heel veel dank aan George van Dijke en zoon!
Reactie of foto toevoegen
“Dat is nog eens service”
Door Paul den Boer op zaterdag 23 sep 2023 23
Na 4 jaar gingen de eerste twee ledlampjes in het plafond van onze (nieuwe) badkamer stuk. Telefonisch contact opgenomen en binnen 2 dagen werden de lampjes kosteloos vervangen. Dat is nog eens service.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische service”
Door Hans Rohde, Maasdam op dinsdag 19 sep 2023 23
Na 7 jaar intensief gebruik van onze badkamer heeft George Van Dijke uit service de kitranden keurig netjes vervangen. Wij zijn erg blij dat wij op deze fantastische service mochten rekenen. Ga zo door met jullie goede service, en zijn nog steeds blij met onze mooie badkamers.
Reactie of foto toevoegen
“Eindresultaat is boven verwachting”
Door Bert Braun op dinsdag 5 sep 2023 23
Wij zijn zeer tevreden over de realisatie van onze nieuwe badkamer en toilet. Eindresultaat is boven verwachting. Het vakmanschap en meedenken van topmonteur Raymond verdienen alle lof.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Fam Jeronimus op woensdag 30 aug 2023 23
Vriendelijk personeel nauwkeurig gewerkt alles werd schoon achtergelaten!
Reactie of foto toevoegen
“Een topbedrijf”
Door Ylonka Palmers op woensdag 16 aug 2023 23
Nu bijna 2 jaar geleden onze badkamer laten installeren door George van Dijke en zoon, wat een vaklui. Nu een probleempje met de afvoer van de douche, gisteren gebeld en Jaap kwam vanmorgen al langs! Perfect opgelost, super! En mijn klacht over de radiator is opgepakt, ik heb er alle vertrouwen in dat dat ook goed komt.
Wat een service, waar vind je dat nog? Zoals vele reviews; topbedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Bart op maandag 19 jun 2023 23
Onlangs heb ik George en zijn team ingeschakeld voor de volledige renovatie van mijn badkamer en meterkast, en ik ben buitengewoon tevreden met het eindresultaat. Ze hebben alles waargemaakt wat we hadden afgesproken, de communicatie verliep vlot en de kwaliteit van het geleverde werk is absoluut uitmuntend. Bovendien was de service na afloop uitstekend. Ik kan dit bouwbedrijf ten zeerste aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Marlene en Leo op maandag 19 jun 2023 23
Wij bedanken George en Rob van Dijke en in het bijzonder Raymond voor de fijne ervaring met het vernieuwen van onze badkamer. Jullie besteden aandacht aan de opdrachtgevers en tonen vakmanschap met betrekking tot het installeren van een geweldige nieuwe badkamer. Heel fijn dat jullie meedenken met die vernieuwing en wat tot de mogelijkheden behoort. De materialen van Tegelhuis Numansdorp en Plieger maken het tot een genot om de badkamer te betreden.
FOTO VAN MARLENE EN LEO
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Wesley Smit op dinsdag 6 jun 2023 23
Enkele jaren geleden onze badkamer/wc's laten doen door George van Dijke tot volle tevredenheid. Er was wat slijtage in de voegen en gele plekken op het plafond, ondanks het aantal jaren vandaag als service gewoon opgelost door ze. Echt super...
Reactie of foto toevoegen
“Alles is stressloos verlopen”
Door Mandy Dortland op zondag 28 mei 2023 23
Na nog geen 3,5 week (inclusief Hemelvaart) hebben wij een fantastisch mooi afgewerkte badkamer en wc. De heren Rob, Jaap, Cor en de stukadoor hebben topwerk afgeleverd. De voorbereiding is geweldig, zo wordt alles netjes afgeplakt/afgedekt. De communicatie is helder, zowel met ons als onderling. Het afstemmen van de werkzaamheden verliep zo goed als naadloos. Tussendoor overleg met ons over de details was ook heel fijn. Er hing een relaxte sfeer, waardoor de badkamerrenovatie voor ons stressloos is verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige badkamer en wc”
Door Pascal en Karin op zondag 14 mei 2023 23
Via Google zijn wij bij George van Dijke terecht gekomen. Na het lezen van de vele positieve reviews hebben we een afspraak gemaakt. En Rob is lang geweest om alles op te meten en wat we wilde. Maar moesten wel een jaar
op wachten. Een dag eerder is Raymond bij ons thuis geweest om alvast de spullen te brengen en stukloop neer gelegd. En 4 april ging het slopen begingen van onze badkamer en later de wc beneden. Als iemand Raymond krijg en dan heb je goud in handen. Hij werkt heel netjes en hij geeft je goeie adviezen. Hele aardig man die weer van aan pakken weet. Wij zijn ook heel blij dat Raymond bij ons de badkamer heb gedaan en de wc beneden want hij heb zo mooi werk afgeleverd. En alles werd netjes opgeruimd. Wij bevelen George van Dijke zeker aan. Je krijgt er geen spijt van. Wij genieten van onze nieuwe badkamer en wc. Je heb er jaren plezier van.
FOTO VAN PASCAL EN KARIN
+ Toon extra foto van Pascal en Karin
+ Toon extra foto van Pascal en Karin
+ Toon extra foto van Pascal en Karin
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door Fabiënne op vrijdag 12 mei 2023 23
Badkamer en beide wc's zijn door George van Dijk verzorgd. Wij hadden het geluk dat dit net gebeurd was voordat we het huis kochten en hier direct van konden genieten. Een aantal jaar verder ziet alles er nog super uit. We liepen tegen een klein ongemak aan, het bedrijf gecontact en kregen direct respons. Heel laagdrempelig, vriendelijk en het probleem werd direct (kosteloos) opgelost. Topservice!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige badkamer”
Door Fam Bergwerff op dinsdag 9 mei 2023 23
Via Google zijn wij bij George van Dijke uitgekomen. Na het lezen van de vele positieve reviews hebben we een afspraak gemaakt. We moesten een jaar geduld hebben voor ze met onze badkamer konden beginnen. Maar dat was het wachten zeker waard. We zijn ook super blij met onze prachtige badkamer. En bevelen George van Dijke ook zeker aan.
FOTO VAN FAM BERGWERFF
+ Toon extra foto van Fam Bergwerff
+ Toon extra foto van Fam Bergwerff
+ Toon extra foto van Fam Bergwerff
REACTIE VAN FAM BERGWERFF
Ook ons Toilet beneden is door George van Dijke gedaan. Deze is ook prachtig geworden
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooi geworden”
Door Rowdy Kok op maandag 1 mei 2023 23
Heel aardige én vaardige werklui die mijn badkamer fraai hebben verbouwd.
Reactie of foto toevoegen
“Het eindresultaat mag er absoluut zijn”
Door Familie Seuren op donderdag 20 apr 2023 23
Verwachtingen, communicatie en uitvoering kwamen niet altijd overeen maar die hobbels hebben we samen genomen. Het eindresultaat mag er absoluut zijn en zijn we erg trots op! Elke dag weer!
REACTIE VAN GEORGE EN ROB VAN DIJKE
Geachte toekomstige klant, wij willen graag reageren op deze review. Er wordt ons wel eens gevraagd, gebeurt er bij jullie nooit iets. Omdat de reviews altijd positief zijn. Bij deze klant is een handeling verkeerd gegaan en dit is naar tevredenheid opgelost. Ze wilden het eerst niet vermelden, maar wij hebben gevraagd het juist wel te vertellen. Met vriendelijke groet, George en Rob van Dijke.
Reactie of foto toevoegen
“Top bedrijf”
Door van Rossen Hans op maandag 17 apr 2023 23
In 2019 bij ons een badkamer door v Dijke geplaatst en prima tevreden daarover.
Één keer een productfoutje door kwaliteit materiaal douchedeur leveranciers. Binnen korte tijd was dat onderdeel vervangen en weer mooi afgewerkt. Vanochtend 17 april een vraag over een kit randje via de mail, aan van Dijke gesteld en om 16:00 uur zat de nieuwe kitvoeg erin. Top reactie en snel. En dat is ook hun kracht. Top bedrijf om mee in zee (of de badkamer) in te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met onze badkamer”
Door Nettie en Edith op vrijdag 14 apr 2023 23
Na veel goede reviews gelezen te hebben namen wij kontact op met George van Dijke. Zijn zoon Rob kwam kijken in onze oude badkamer en gaf uitstekend advies over de veranderingen die wij wilde. Wij zijn ingegaan op de offerte en na bijna een jaar wachten was het zover. Wij wonen in een appartement en zij zorgden voor bescherming van lift en hallen. Ook in huis werden alle plekken, waar zij doorheen moesten, keurig afgeplakt. De verschillende kundige vakmensen werkte netjes en ruimde de rotzooi op. Wij hadden er geen omkijken naar. Ging er iets niet zo goed of was er wat verkeerd geleverd loste zij dat op. Wij zijn superblij met onze badkamer en denken iedere dag nog dat wij in een hotel zijn.
FOTO VAN NETTIE EN EDITH
+ Toon extra foto van Nettie en Edith
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer positieve ervaring”
Door Coraline en Gerbert op vrijdag 14 apr 2023 23
Onze zeer positieve ervaringen bij de renovatie van onze badkamer door Van Dijke hebben we samengevat in de volgende zin: Van Dijke heeft vakmanschap zeer hoog in het vaandel staan en dat gaat hand in hand met een uitstekende communicatie, zorgvuldigheid in handelen en betrouwbaarheid.
Reactie of foto toevoegen
“Prima werk en eerlijke adviezen”
Door Familie Boogaard op maandag 3 apr 2023 23
Via een kennis waren wij bij van Dijke terecht gekomen. Vanaf begin af aan hebben George en Rob meegedacht en voelden goed aan waar onze wensen en prioriteiten lagen. Nadat we de offerte hadden gehad hebben we weer contact gehad en heeft George op zowel technisch als kwalitatief niveau goed advies gegeven waarop we onze keuzes nog een beetje hebben aangepast. Eerder dan verwacht konden ze beginnen met de renovatie. Elke dag kwam dezelfde vakman wat in zo'n periode van onrust in huis toch weer een stukje 'stabiliteit' geeft. Raymon verstaat zijn vak, werkt netjes en weet waar hij het over heeft. Tijdens de renovatie moesten er nog wat beslissingen genomen worden en spullen gekocht waar hij uitstekend en eerlijk advies en tips over gaf. Hierdoor genieten we inmiddels al 3 weken maximaal van onze nieuwe badkamer. Ging dan alles goed? Nee natuurlijk niet, waar gehakt word vallen spaanders hoewel Raymon of George daar niets aan konden doen. Bij 1 van de 2 waskommen die we uitgezocht hadden zat een waas over de kom, alsof hij nog even gepoetst moest worden maar dit zat er echt in. Hier heeft Raymon gelijk actie op ondernomen en met een paar dagen stond er een nieuwe waskom op het badmeubel. Bij de douchedeuren waren verkeerde afsluitstrips meegeleverd vanuit de fabriek/leverancier. Ook hier is Raymon gelijk voor gaan bellen en binnen 3 dagen is de leverancier langs geweest om nieuwe strips te monteren. En dat is volgens mij het belangrijkste: Er gaat altijd wel iets mis of anders dan je vooraf gepland hebt maar het gaat er om hoe het opgelost word. Dat hebben de mannen prima gedaan en als je daar hun eerlijke adviezen bij optelt is de maximale score wel gepast voor dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Goede nazorg en service”
Door Bert Roso op dinsdag 21 mrt 2023 23
In 2015 totale badkamer laten plaatsen inclusief toilet en led spots verlichting. Nu 8jaar later is één van mijn led spot kapot gegaan. Heb overal geïnformeerd, ook de verlichting zaken voor dezelfde led spot. Kreeg nul op mijn rekest. Toen zei mijn vrouw bel George van Dijke op. Ik heb George v Dijke gemaild en de situatie uitgelegd met de foto van de artikel erbij. Kreeg nog dezelfde dag bericht ik stuur je de spot op, en dat zonder enige kosten. Wat een fantastische nazorg van dit bedrijf. Een bedrijf dat mee leeft met zijn cliënten een echte aanrader. Nog bedankt meneer.v. Dijke voor u goede nazorg en service.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Bart en Petra Meijboom op dinsdag 21 mrt 2023 23
Na het bedenken van de indeling van onze nieuwe badkamer hebben we gezocht wie onze visie kon verwezenlijken. Op basis van de reviews hebben we contact opgenomen met dhr. van Dijke om een offerte te maken. Hier zijn we mee akkoord gegaan en op een uiterst ontspannen manier hebben we bij Plieger in Capelle a/d IJsel het meubilair en sanitair uitgezocht. Voorbereiding en communicatie waren allemaal prima in orde met van Dijke en uiteindelijk is men begonnen met de verbouwing. Dit is uiterst professioneel uitgevoerd en er is goed meegedacht met onze wensen. Zo is er nog een wijziging aangebracht in het ontwerp omdat dit in de praktijk veel beter uitkwam. Na oplevering is er nog een kleine onvolkomenheid ontdekt maar na contact is dit de volgende dag al verholpen. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat.
FOTO VAN BART EN PETRA MEIJBOOM
+ Toon extra foto van Bart en Petra Meijboom
+ Toon extra foto van Bart en Petra Meijboom
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met het resultaat”
Door Fam van Antwerpen op donderdag 9 mrt 2023 23
In 2021 een badkamer laten plaatsen door jullie. We zagen er best tegen op deze verbouwing. Vooral omdat je even een tijdje geen gebruik kunt maken van de douche met het gezin. Rob had een hele goede tip hiervoor. Hij regelde een nooddouche voor ons. Zo hoefden we niet overal te gaan douchen. Alle mensen die hier gewerkt hebben waren keurig netjes. Alles werd goed overlegd over alles.
Ook hadden ze goede tips over bijvoorbeeld spotjes in het plafond. Soms heb je zelf geen erg in die dingen. Het maakte onze badkamer af. Ook de tip van Joop om een schuurplafond te kiezen was voor ons echt waardevol. Alles werd keurig afgeplakt om alles zo netjes en schoon mogelijk te houden. Ook werd gewerkt met een afzuiging wat heel veel stof scheelde. De mannen kwamen altijd op afgesproken tijd. Wat wij ook erg belangrijk vinden is dat de service niet ophoud als de badkamer af is. Ze zijn bij ons nog een keer terug geweest toen er een spotje defect was. Dit werd kosteloos gemaakt. Ook een keer wat lekkage bij een kitrand en een nieuwe douchekraan. Dit allemaal geen probleem. Er word gelijk op gereageerd en ook snel verholpen. Dit bedrijf kan ik aan iedereen aanbevelen.
We zijn dan ook zeer tevreden met het resultaat! Allemaal toppers!
FOTO VAN FAM VAN ANTWERPEN
+ Toon extra foto van Fam van Antwerpen
+ Toon extra foto van Fam van Antwerpen
+ Toon extra foto van Fam van Antwerpen
Reactie of foto toevoegen
“Een top bedrijf”
Door Ton van Damme op donderdag 2 mrt 2023 23
Na een aantal jaren van plannen maken voor een nieuwe badkamer ongeveer 3/4 jaar geleden de "koe bij de horens" gevat. Een nieuwe badkamer het werd nu echt tijd. Maar ja door wie moet je dat dan laten doen? Via Bekenden en de positieve reviews op de verschillende sites, de keuze gemaakt om dit door George van Dijke en Zoon te laten uitvoeren. Een ingrijpende verbouwing is toch wel iets waar je een beetje nerveus van wordt, tenminste dat dacht ik. Maar niets is minder waar. Op 3 januari was het dan zover. Vanaf het eerste moment dat medewerker Raymond binnenstapte was mijn nerveuze gevoel direct verleden tijd. Alles ging heel relaxed, zowat het hele huis werd bedekt met hardboard platen en stuclopers. Geen enkele haast, alles kon je vragen aan Raymond en tijdens de verbouwing kwam hij zelf ook regelmatig met ideeen ter verbetering van het eerder gemaakte plan. Ik zou makkelijk nog wel 3 pagina's vol kunnen schrijven met alle positieve ervaringen maar dan zou het erop lijken dat er helemaal niets verkeerd is gegaan. Nou dat klopt dan ook! Echt alles is compleet naar wens en volgens afspraak uitgevoerd. Ongelofelijk wat een vakman is die Raymond, alles tot in de puntjes afgewerkt en geïnstalleerd. Wat die man met zijn handen kan hou je haast niet voor mogelijk. En niet de houding van het zit wel goed zo, nee bij elke twijfel gewoon opnieuw. Het eindresultaat is ook buitengewoon. Beste George en Rob jullie hebben een top bedrijf, wat een service en kwaliteit. Mijn ervaring is ook dat geen enkele positieve review gelogen is. En "tovenaar" Raymond wat heb jij een topprestatie geleverd. Ik ben je zeer dankbaar voor de prachtige badkamer. Ondanks de hoge energieprijzen blijf ik elke keer 10 minuten langer douchen om te genieten van de metamorfose. Nogmaals veel dank!
FOTO VAN TON VAN DAMME
+ Toon extra foto van Ton van Damme
+ Toon extra foto van Ton van Damme
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Bas en Marjan Versloot op woensdag 22 feb 2023 23
Zes jaar geleden onze badkamer en toilet laten plaatsen. Nog steeds heel blij mee. Nu bleef de laatste tijd regelmatig de toilet doorlopen na het spoelen, dan kan je zelfs na 6 jaar George bellen en staan ze na een dag op de stoep om het probleem gratis te verhelpen. Dat noem ik nog eens service en garantie. Poosje geleden had ik een nieuwe strip voor de douchedeur nodig dan zorgen hun dat de juiste strip geleverd wordt. Super!
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met het resultaat”
Door Lodie en Moira Glimmerveen op woensdag 8 feb 2023 23
Onlangs onze badkamer en twee wc's gedaan. We zijn erg blij met het resultaat. Alles werd netjes afgeplakt en einde van de dag opgeruimd. Alles wat we hebben afgesproken hebben zij gedaan en advies gegeven als we toch iets moesten afwijken van het plan. Wij zijn twee weken het huis uit gegaan en met de volste vertrouwen de sleutel van ons huis gegeven, zodat zij erin konden en wij niet elke dag aanwezig hoefden te zijn. Tegelwerk super mooi gedaan. Alles mooi afgewerkt en de accessoires die wij nog hadden gekocht voor ons opgehangen. We hebben nog gebeld ergens voor en ze zijn teruggekomen om het op te lossen. We zijn heel blij!
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie badkamer”
Door Robert en Mirjam op zaterdag 4 feb 2023 23
Zeer tevreden met de nieuwe badkamer, in 3 weken was alles klaar. Vanaf het begin netjes gewerkt, stucloop in de kamers en op de trap, rommel werd opgeruimd, denken in oplossingen als ze iets onverwachts tegen komen. Maar het belangrijkste van alles het zijn vaklui die een mooie badkamer bouwen en de gemaakte afspraken nakomen.
FOTO VAN ROBERT EN MIRJAM
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Leo Batenburg op zaterdag 4 feb 2023 23
Een jaar geleden badkamer geplaatst door dit geweldige bedrijf, toen al een zeer positieve reactie achter gelaten. Vorige week ging er een spotje kapot, gebeld en een week later werd er een nieuw spotje bezorgt. Dit zijn nou die kleine dingen, die dit bedrijf zo groot maken. Top
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtig nieuw toilet”
Door Hermes op vrijdag 20 jan 2023 23
Prachtig werk geleverd. Vakmensen die het toilet in de puntjes hebben afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door Chantal Hafakker op vrijdag 6 jan 2023 23
Weer een dik compliment voor George van Dijke en zoon. In 2015 onze badkamer laten zetten door hen. Onlangs voor het eerst iets kapot; een slangetje van de wc knop.
Gebeld en de andere dag gemaakt. Wat een geweldige service en betrouwbaar bedrijf. Wij raden hen van harte aan!
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Elze 't Hart op maandag 2 jan 2023 23
In onze dijkwoning is het zeker geen standaard opgave om een badkamer op nieuw te bouwen. De oude ging er volledig uit en wat we daarbij zouden tegen komen was ongewis. En inderdaad kwamen er wat punten aan het licht die aanpassingen vroegen op het originele plan. Zoals twee muurtjes extra, een deel van het plafond hoger en wat aanpassingen met de tegels op de vloer, omdat de ruimte scheef bleek te lopen. Het eind resultaat is prachtig geworden en we maken nu elke dag met ontzettend veel plezier gebruik van onze badkamer. Bijna 4 weken 1 tot 2 mannen over de vloer was best intensief, maar de sfeer was bijzonder goed en na afloop is er ook nog een goede service en kun je met je vragen terecht. Wij zijn dik tevreden.
FOTO VAN ELZE 'T HART
+ Toon extra foto van Elze 't Hart
+ Toon extra foto van Elze 't Hart
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de nieuwe badkamer”
Door Nelly van Malland op maandag 19 dec 2022 22
Zeer tevreden en heel blij met de nieuwe badkamer. Zeer betrokken medewerkers, die meedenken en met tips komen. Alles tot in de puntjes verzorgd. Aan het einde van de dag wordt alles keurig achtergelaten. De gemaakte afspraken worden nagekomen.
Kortom ik kan iedereen het bedrijf van George van Dijke en zoon van harte aanbevelen. Nogmaals mijn hartelijke dank voor alles.
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met de nieuwe badkamer”
Door Hans Bouter op donderdag 1 dec 2022 22
Na iets minder dan een jaar wachten was het dan eindelijk zover de verbouwing van de badkamer. Gelukkig toch nog twee weken eerder dan gepland. Maar het was het wachten meer dan waard wat een super bedrijf. Niets wat ik de medewerker Raymond vroeg was teveel, en overleg wanneer dit aan de orde was. In veel gevallen tijdens de bouw Raymond zijn goede adviezen overgenomen en laten toepassen. Ook bij wat kleine verkeerd geleverde producten werd dit gelijk door de heer George van Dijke opgepakt en geregeld. Als laatste wij zijn super blij dat wij gewacht hebben op dit bedrijf en kan een ieder dit aanraden!
FOTO VAN HANS BOUTER
Reactie of foto toevoegen
“Flexibel en denken mee”
Door Hoekman op vrijdag 25 nov 2022 22
Door de fa. V Dijke en zn is onze badkamer gesloopt en weer opgebouwd. De werknemers zijn zeer vriendelijk, staan open voor suggesties en denken mee. Ze werken stevig door en zorgen dagelijks dat het huis schoon is. Probleempjes worden direct besproken en opgelost. In de plannings periode bewezen ze hun flexibiliteit. Door een medisch probleem kon het geheel zonder problemen uitgesteld worden.
FOTO VAN HOEKMAN
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldige service”
Door Olierhoek op zaterdag 19 nov 2022 22
In onze badkamer is een inbouwspot kapotgegaan. Deze was 7 jaar geleden geplaatst door de Firma George van Dijk. Wij hebben toen contact met Plieger opgenomen maar de spots waren daar niet meer leverbaar, ook bij Straluma was deze spot niet meer te krijgen. Wij hebben toen contact met de heer George van Dijk genomen en die bood direct aan om 2 spots de volgende dag naar ons te verzenden, waarvan één gratis voor de garantie! We zijn enorm blij dat de heer George van Dijk ons zo snel naar tevredenheid heeft geholpen, wat een geweldige service!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden met de nazorg”
Door Martin van der Does de Bye op donderdag 27 okt 2022 22
Ook nadat de badkamer een paar jaar geleden tot onze volle tevredenheid is vernieuwd door George van Dijke blijkt hij ook na al die jaren bereid om nazorg te verlenen. Het gaat dan om zaken zoals een kitrand, een loszittend onderdeel van bijv. de spiegel oid. Super tevreden, zeer aangeraden
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met het eindresultaat”
Door Ernst Versteeg op zaterdag 24 sep 2022 22
Na 25 jaar waren wij toe aan een nieuwe badkamer. Via de site kwamen wij in contact met van Dijke badkamers met een hoge score. Helemaal waargemaakt! Ze denken met je mee en kwamen met oplossingen. Vaklui! Zelfs problemen worden snel opgelost. De CV werkte niet maar een dag later werd het al opgelost. Hulde! Wij zijn heel blij met het eindresultaat! Nog even sparen en laten zeker onze wc beneden ook doen door van Dijke.
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie”
Door M. Hummelen op maandag 19 sep 2022 22
Zeer netjes gewerkt, goede communicatie en netjes afgewerkt eindresultaat (En ik ben niet snel tevreden).
Reactie of foto toevoegen
“Hulde voor de service”
Door Frits van Elten op woensdag 24 aug 2022 22
Vier jaar geleden hebben wij een nieuwe badkamer laten plaatsen. Met behulp van hun expertise is deze volledig naar onze tevredenheid door vakmensen geplaatst. Echt door vaklui die dit werk ook als hobby zien. Tot op de dag van vandaag nog uitermate tevreden. Nu is er een plastic stripje versleten en deze wordt weer kosteloos nageleverd. Mensen Hulde voor deze service.
Reactie of foto toevoegen
“Grote dank”
Door Marian Rebers op woensdag 10 aug 2022 22
In maart 2021 hebben de mannen van het bedrijf van George en Rob van Dijke bij mij een prachtige badkamer gemaakt. Ik had nog voldoende vloer- en wandtegels over om het aparte toilet ook te laten renoveren. In 3 dagen tijd is het gefikst. Super bedankt.

Eerdere ervaring van 1 april 2021: Na 30 jaar vond ik het de hoogste tijd om de badkamer te laten renoveren! Van vrienden had ik de positieve ervaring met Badkamertechniek B.V. van George en Rob van Dijke vernomen dus in april 2020 een telefoontje gepleegd en Rob uitgenodigd om eens te komen kijken wat mogelijk is. In de zomer ben ik 3 x naar Plieger geweest en ben daar uitstekend geholpen door Jeanine bij het maken van de juiste keuzes. Voor prachtige tegels ben ik bij Ital Ceramics geslaagd. Nadat ik bij DoucheRent een huurdouche had geregeld wat een uitstekende oplossing is, kon op 24 februari 2021 gestart worden met het slopen en weer opbouwen. Er werd keurig gewerkt, de stof viel reuze mee, alles was afgedekt met stucloper en aan het eind van de werkdag werd alles opgeruimd en aangeveegd/gestofzuigd. Er werd regelmatig met mij overlegd over de materialen en het werk die dag. Na 4 weken was het klaar. Het resultaat mag er zijn: werkelijk prachtig. Ik geniet iedere dag van mijn mooie badkamer. Mijn dank is groot voor de mannen: Chapeau!
FOTO VAN MARIAN REBERS
Reactie of foto toevoegen
“Topservice na 7 jaar”
Door Eduard Stolk en Wilma Stuij op zondag 7 aug 2022 22
We waren al heel tevreden over de firma van Dijke zoals zij 7 jaar geleden naar volle tevredenheid onze douche en toiletruimte hebben gerenoveerd. We hebben nu ervaren dat zij 7 jaar na dato je niet in de kou laten staan als er een probleem ontstaan is.
Topservice!
Reactie of foto toevoegen
“Kunstwerken”
Door Henk & Thea IJdo op zaterdag 6 aug 2022 22
Wij hebben vorige maand onze 27 jaar oude badkamer en toiletruimte door George van Dijke laten vernieuwen. Ik kan wel een heel verhaal gaan neerschrijven maar kort gezegd: wij zijn enorm blij dat wij dit door hen hebben laten doen. Alles werd door hen perfect geregeld en uitgevoerd en met een verbluffend mooi resultaat. George, Rob, Cor, Jaap en Brett jullie hebben binnen slechts 13 dagen 'kunstwerken' neergezet en wij zijn er enorm blij mee.
FOTO VAN HENK & THEA IJDO
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige badkamer”
Door Wouter en Caroline van Leeuwen op zondag 31 jul 2022 22
Wat hebben we een prachtige badkamer gekregen. We genieten er al weer een aantal weken elke dag van. We hebben goede adviezen gekregen waardoor de kleine ruimte (195 x 180 cm) een mooi en praktisch geheel geworden is. De mooie tegels en de verdere inrichting maken het tot een prachtig geheel. De wasmachineaansluiting is in een andere kamer gemaakt. Dit is ook naar volle tevredenheid. Raymond werkt erg netjes en heeft er in goed overleg en met oog voor detail een fantastisch resultaat van gemaakt.
FOTO VAN WOUTER EN CAROLINE VAN LEEUWEN
+ Toon extra foto van Wouter en Caroline van Leeuwen
+ Toon extra foto van Wouter en Caroline van Leeuwen
+ Toon extra foto van Wouter en Caroline van Leeuwen
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Fons van Efferen op vrijdag 1 jul 2022 22
Ook de after sales is top. Een gemeld probleem werd heel snel en vakkundig opgelost. Alle lof voor dit bedrijf.

Ervaring van 19 februari 2018:
Omdat onze badkamer gerenoveerd moest worden, gingen wij op zoek naar een installateur. Wij zijn uitgekomen bij George van Dijke. Niet omdat zij de goedkoopste zijn, maar omdat zij de beste zijn. George en Rob van Dijke en al zijn medewerkers stralen het vertrouwen uit dat jouw badkamer bij hun in goede handen is. En dat maken zij dan ook helemaal waar. Wij zijn niet alleen vol lof over onze prachtige nieuwe badkamer, maar ook over de klantgerichtheid en de nette manier van werken door dit bedrijf. Wij kunnen dan ook George van Dijke bij iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie badkamer en goede service”
Door Fam. Van Gilst op maandag 27 jun 2022 22
Wij hebben vorige jaar een badkamer laten plaatsen naar volle tevredenheid. Er wordt netjes en zorgvuldig gewerkt. Nu een jaar later biedt het bedrijf nog gratis service op een paar kleine loszittende onderdelen.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie bedrijf”
Door Ricardo en Laura Vermeulen op vrijdag 27 mei 2022 22
George van dijke en zoon. Wat een mooi bedrijf! Wat een topklasse en wat een goede samenwerking met de betrokken partners Plieger en Tegelhandel numansdorp. Ook de communicatie tussen de diverse werklieden gaat fantastisch en wat een fijne mensen zijn het. De meeste met Rotterdamse roets dus dat klikt hardstikke goed. Nette mensen die staan voor kwaliteit van het werk. Wanneer je voor dit bedrijf kiest zul je zeker geen spijt krijgen! Als er tijdens de verbouwing vragen waren appte ik Rob van Dijke en beantwoorde hij vrij snel of loste het probleem op. Zo wilde ik bijv alsnog een regendouche en dit kon nog geregeld worden omdat het nog in de verpakking zat. Binnen 24 uur kwam plieger de douchekop set omruilen. Grote klasse aan monteurs Rob en Jaap en tegelzetters Cor en Joop en niet te vergeten Rien de stucadoor. Wat een vakmannen. Als er even wat tegenzat, waren deze mannen zeer probleem oplossend en zorgde altijd voor een schone werkplek als ze naar huis gingen. Ook de douche huur is prima gegaan, komen netjes op afgesproken tijd de douche instaleren en weer ophalen op verzoek. Namens mijn vrouw en mezelf heel erg veel dank aan George, Rob en zijn hele team!
FOTO VAN RICARDO EN LAURA VERMEULEN
Reactie of foto toevoegen
“Keurig netjes afgewerkt”
Door Fam. M.L. Kraamwinkel op woensdag 25 mei 2022 22
Ervaringen zijn heel positief. Netjes geholpen bij Plieger. Realisatie van de badkamer verliep volgens planning, ondanks het feit dat e.e.a. al een jaar van tevoren was besteld. Contacten met George van Dijke & Zoon verliepen uitstekend. Duurde wel iets langer dan de afgesproken 2 weken, maar het was het wachten waard! Keurig netjes afgewerkt, we zijn er heel blij mee!
REACTIE VAN M.L. KRAAMWINKEL
Het eindresultaat van onze mooie badkamer!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Familie Boone op maandag 23 mei 2022 22
Via deze positieve recensies bij George v Dijke uitgekomen. Rob is langs gekomen, heeft alles opgemeten en aan de hand van onze wensen een duidelijke offerte opgemaakt. Op de afgesproken datum werd een vuilcontainer geplaatst en overal in huis stucpapier op de grond geplakt. Alle mannen werken zeer netjes en secuur en niets wordt aan het toeval overgelaten. Via tegelhandel Numansdorp tegels besteld, deze werden netjes op de juiste datum afgeleverd. Het kost een paar duiten maar als ik in de toekomst weer een badkamer of wc moet laten doen dan twijfel ik geen moment en bellen we direct de firma George van Dijke. Bedankt Rob en iedereen die deze klus heeft geklaard.
FOTO VAN FAMILIE BOONE
+ Toon extra foto van Familie Boone
Reactie of foto toevoegen
“Een pluim”
Door Jan Fransooijs op vrijdag 20 mei 2022 22
In 2020 hebben de mannen van Rob en George van Dijke bij ons een zeer mooie badkamer gemaakt. Echter de thermostaatkraan (Hansa Wellfit) bleef problemen geven. Nadat deze 2 keer gewisseld was en de problemen bleven bestaan is in overleg een ander type geïnstalleerd. Dit heeft firma George van Dijke prima geregeld en kosteloos verzorgd. Kortom: ook voor service en nazorg staat het team van Rob en George van Dijke voor je klaar. Een pluim.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Kees en Christof op maandag 16 mei 2022 22
Bijna een jaar geleden zijn we op zoek gegaan naar een bedrijf wat onze badkamer en toilet kon renoveren en wat ons alles uit handen zou nemen. Via Qasa kwamen we bij George (en Rob) van Dijke terecht. Telefonisch met George wat zaken doorgesproken en meteen een goed gevoel bij de no-nonsense aanpak. Rob heeft alles opgemeten en we besloten ook zaken te doen met hun partners Tegelhandel Numansdorp en Plieger voor al het sanitair. Ook bij die beide zaken zijn we goed geholpen. Tip: zorg dat je ruim van tevoren een vergunning voor het plaatsen van een puincontainer aanvraagt, hier in Rotterdam neemt men daar 8 weken de tijd voor en tussentijds contact is zo goed als onmogelijk. Uiteindelijk kon er 2 weken eerder dan gepland worden gestart. De vergunning was nog niet rond, de puincontainer dus ook niet, dat is op een andere manier opgelost. Raymond heeft vrijwel alle werkzaamheden in zijn eentje uitgevoerd, een paar keer geholpen door Rob. Wat een vakman is die man. Uitermate netjes gewerkt, overleg als iets niet duidelijk was, advies als dingen soms beter anders konden. Kortom: we zijn met alle onderdelen van het proces en met alle mensen met wie we te maken hebben gehad heel erg tevreden, het wachten is zeker de moeite waard geweest.
FOTO VAN KEES EN CHRISTOF
+ Toon extra foto van Kees en Christof
+ Toon extra foto van Kees en Christof
+ Toon extra foto van Kees en Christof
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Familie van der Molen op dinsdag 10 mei 2022 22
We zijn na 7,5 jaar nog steeds blij met de mooie badkamer en het prachtige toilet. Ook buiten de garantietermijn heeft de firma van Dijke ons onlangs prima geholpen. Top George en Rob! Dank jullie wel voor de super service en de inspanningen om alles weer in orde te krijgen. De firma van Dijke = Kwaliteit en super service.
Reactie of foto toevoegen
“Een klasse bedrijf”
Door Fam. Van Herk op vrijdag 29 apr 2022 22
Opnieuw heeft de firma George van Dijk ons geholpen met een uitstekende service en topkwaliteit vakmensen, we hadden scheurtjes in het gestucte plafond en ook wat lichte herstelwerkzaamheden in de badkamer, super opgelost, een klasse bedrijf waar menigeen jaloers op kan zijn!
Reactie of foto toevoegen
“Een nieuwe badkamer en toilet”
Door Fam Spruit op woensdag 20 apr 2022 22
Vandaag is onze nieuwe badkamer en toilet opgeleverd, het was een flinke klus maar het resultaat mag er wezen. Elke dag werd de "rommel" netjes opgeruimd, de koffie machine maakte overuren en de communicatie was zeer goed. Vanaf het begin tot oplevering is alles zeer goed verlopen, tegels uitzoeken bij Tegelhandel Numansdorp inclusief een tegelplan, badkamer spullen bij Plieger inclusief de tekeningen. De tegels en badkamerspullen werden op afroep geleverd en waren volledig en op tijd, voor het afval stond de container al klaar. Het was een mooie ervaring dat we met zo'n grote verbouwing volledig ontzorgd zijn en dat alles naar volle tevredenheid is verlopen.
FOTO VAN FAM SPRUIT
Reactie of foto toevoegen
“Geen verassingen, geen zorgen, een mooi resultaat”
Door Jan van der Heden op woensdag 20 apr 2022 22
Wij zijn erg tevreden over onze nieuwe badkamer en ons nieuwe toilet. Het voortraject verliep heel soepel. Ter plaatse werden door de heer Van Dijke de mogelijkheden doorgenomen met daarbij bruikbare adviezen. De geadviseerde leveranciers waar wij op afspraak terecht konden hadden inmiddels een 3D tekening van onze badkamer en toilet zodat het eenvoudig was om het gewenste eindresultaat van de gekozen materialen goed zichtbaar te maken. Complimenten ook voor hun enthousiasme en deskundigheid. De gemaakte planning werd heel goed aangehouden om het werk te realiseren. Er werd heel netjes gewerkt. Alles afgeplakt en met behulp van een afzuiginstallatie was er nauwelijks sprake van stofvorming in de woning tijdens de breekwerkzaamheden. De communicatie tussen ons en George Van Dijke verliep heel goed. Vragen werden snel beantwoord met een heldere uitleg.
Het eindresultaat is heel goed. Er is nauwkeurig gewerkt, alles zit er recht, strak en goed afgewerkt in. Wij vinden het gehele team van George van Dijke een aanrader. Geen verassingen, geen zorgen en een mooi resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig werk geleverd”
Door Fam. van de Graaf op zaterdag 26 mrt 2022 22
Sinds een maand genieten wij van onze nieuwe badkamer. Prachtig werk geleverd en goede communicatie. Alles werd voor ons geregeld en het eindresultaat is ontzettend genieten.
FOTO VAN FAM. VAN DE GRAAF
Reactie of foto toevoegen
“Een fijne ervaring”
Door Fam. van Hemert op woensdag 2 mrt 2022 22
Al vanaf het eerste begin tevreden. Na informatie over badkamers via de website werden we meteen gebeld en een afspraak was snel gemaakt. De montage is heel goed verlopen, elke monteur was op de ander ingespeeld. Prettige mensen die bij ons "over de vloer" kwamen. Perfecte montage en afwerking, ook nog eens geduldig als we wat vragen of opmerkingen hadden. De monteurs waren steeds op tijd en ruimden elke avond hun eigen spullen op. Kan niet anders zeggen dan hele fijne ervaring, dus een aanbeveling waard. Een badkamer verander je ook niet elke week.
FOTO VAN FAM. VAN HEMERT
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Marcel en Heleen Koebrugge op woensdag 16 feb 2022 22
We zijn zeer tevreden met het resultaat van onze nieuwe badkamer. De samenwerking met George en Rob van Dijke en ook hun medewerkers is goed en ontspannen verlopen.
De service kan niet beter en alles wordt goed doorgesproken en uitgelegd. Alleen maar lof.
FOTO VAN MARCEL EN HELEEN KOEBRUGGE
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer positieve ervaring”
Door fam.Batenburg op maandag 7 feb 2022 22
Gelukkig ze bestaan nog! Vakmensen die je compleet ontzorgen, en met je mee denken. Vanaf het eerste moment zeer goed en prettig geholpen, geen poespas en recht door zee. Ook bij alle andere bedrijven waar ze mee samenwerken, Plieger, Tegelhandel Numansdorp en DoucheRent, zeer goed geholpen. En dan de werkzaamheden zelf, alles netjes voorbereid en uitgevoerd. Erg prettige en zeer vakkundige medewerkers, die niet te beroerd zijn wat extra's voor je te doen. En het resultaat, en prachtige badkamer die zeker voldoet aan onze verwachtingen. Kortom een zeer positieve ervaring met George van Dijke & Zoon, echt een aanrader.
FOTO VAN FAM.BATENBURG
+ Toon extra foto van fam.Batenburg
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtig eindresultaat”
Door Familie Van den Berg op zondag 6 feb 2022 22
George van Dijke heeft in de Hoeksche Waard een goede naam opgebouwd. Door deze reputatie en de reviews op Qasa was voor ons de keuze snel gemaakt dat wij George van Dijke zouden vragen voor het vernieuwen van onze badkamer en wc.
Met Rob van Dijke hebben wij vooraf alle wensen besproken waarna wij bij Tegelhandel Numansdorp en Plieger prettig en professioneel geholpen zijn bij het uitzoeken en het afstemmen van de tegels en het sanitair.

Voordat de werkzaamheden starten wordt alles netjes afgeplakt en beschermt. Tijdens het slopen en het frezen wordt de overlast van stof zoveel mogelijk beperkt doordat er gebruik gemaakt wordt van een stofafzuiger. Aan het eind van de werkdag worden de ruimtes bezemschoon achtergelaten. Bij het installatiewerk en het tegelen is duidelijk te zien dat bij George van Dijke vakmensen werken die voor zichzelf de lat hoog hebben liggen. Wij zijn super tevreden over de samenwerking, het prettige contact en dit prachtige eindresultaat en raden George van Dijke zeker aan als installateur!
FOTO VAN FAMILIE VAN DEN BERG
+ Toon extra foto van Familie Van den Berg
+ Toon extra foto van Familie Van den Berg
+ Toon extra foto van Familie Van den Berg
Reactie of foto toevoegen
“Dit bedrijf laat zijn klanten niet in de steek”
Door Pieter Schwartz op donderdag 3 feb 2022 22
Ruim 7 jaar geleden een nieuwe badkamer laten installeren door George van Dijke. Wij zijn nog steeds heel tevreden. Ook zijn service staat bij hen heel hoog in het vaandel. De rozetten van de wastafel waren stuk maar George gaat er achteraan om dat probleem op te lossen en dat na 7 jaar. Een super bedrijf om mee in zee te gaan. Dit bedrijf laat zijn klanten niet in de steek.
Reactie of foto toevoegen
“Een heerlijke badkamer”
Door D.L. op zondag 16 jan 2022 22
Het warme water wat uit de douchekop komt, spoelt de zeep van me af. Door de licht beslagen glazen deuren van de douchecabine kijk ik de badkamer voor de zoveelste keer rond, als deel van het dagelijkse ochtendritueel. Ik realiseer me dat terwijl ik dat doe, iedere keer weer er een glimlach op mijn gezicht komt. Een tevreden glimlach. De vloer- en wandtegels, het badmeubel, de spiegel—verwarmd, want die beslaat ook tijdens het douchen—en de toilet. Dat laatste is misschien wel de fijnste verandering in het ochtendritueel, want je hoeft niet meer de trap af en op voor een toiletbezoek. Gewoon alles bij elkaar in één ruimte. Heerlijk.

Ik denk nog wel eens terug aan onze oude badkamer en toilet, maar niet met weemoed. Vroeger was alles beter, zeggen ze wel, maar dat geldt voor onze badkamer en toilet niet. Door de komst van het dakkapel, als vervanging van de dakramen hadden we eindelijk een goede reden om die gedateerde badkamer-met-ligbad om te vormen tot iets waar we weer tevreden in konden verblijven. En als we dan toch bezig zijn, ook de toilet, zodat alles één geheel is. Een collega bij wie de badkamer laatst ook was vervangen, zei laatst tegen me: "Als ik nu in de badkamer van een hotelkamer ben kan ik zeggen 'Die bij ons thuis is veel mooier'." En zo is het voor ons ook.

"Als we het doen, doen we het goed en moeten het gedaan worden door vakmensen" zei mijn vrouw. En na wat zoeken op het internet had ze op Qasa een bedrijfje uit Klaaswaal gevonden: George van Dijke, score 9.8. "Dat klinkt goed. Zullen we ze eens bellen voor een afspraak?" En daar is alles mee begonnen.

De eerste kennismaking was zeer prettig en gaf ons een goed gevoel. George van Dijke werkt samen met Plieger (voor sanitaire zaken) en Tegelhandel Numansdorp (voor de tegels). De bezoeken aan deze twee firma's verliep ook erg goed. Onze badkamer is niet heel erg groot en door de indeling (deur en dakkapel) lag de indeling min of meer vast. Maar ondanks die beperking heeft Plieger toch een mooi voorstel gemaakt. Plieger liet ons in de showroom een douchecabine zien waarbij de deuren naar binnen gedraaid kunnen worden. Nou, dat was een prachtige oplossing om ruimte te "creëren".

Na lang wachten, mensen die goed werk afleveren zijn erg gewild, was het dan eindelijk zover. Met twee man sterk werd er begonnen met ... tapijt leggen. Een tapijt van stucloper. Van de voordeur door de kamer naar de trap naar de overloop. Boven werd er in de ruimtes waar de spullen zouden komen als tijdelijk opslag ook alles netjes voorzien van zo'n wit tapijt. In de weken die volgden werden er dingen afgebroken en opgebouwd, en tussendoor koffie met cake genuttigd, totdat het moment daar was: de oplevering.

"En ging alles naar tevredenheid?" Jazeker. "Ging alles goed?" Nee. Maar die paar dingetjes die niet goed gingen zijn perfect opgelost, zonder discussie, zonder eindeloos ge'heen-en-weer. De mannen van George van Dijke doen alles wat ze kunnen om tevreden klanten te krijgen.

Ben je toe aan een nieuwe badkamer? Ga dan zeker met de mannen van George van Dijke praten. Daar krijg je geen spijt van.
FOTO VAN D.L.
Reactie of foto toevoegen
“Ze weten wat ze doen”
Door Esther op dinsdag 28 dec 2021 21
Na meerdere badkamerzaken af te zijn gegaan hebben we ook nog contact gezocht met George om onze badkamer en toilet te laten renoveren. George kwam bij ons langs om eerst alles in kaart te brengen. Al snel merkten we dat alle zorgen rondom de renovatie bij ons weg werden gehaald. Toen het grote werk eenmaal begon werd het hele huis netjes afgeplakt. De mannen werken erg zorgvuldig en je merkt dat ze weten wat ze doen. Wat uiteindelijk een schitterend eindresultaat gaf.
FOTO VAN ESTHER
Reactie of foto toevoegen
“Klanten worden ontzorgt”
Door Paul en Yfke op dinsdag 28 dec 2021 21
Ons huis was toe aan een nieuwe badkamer. Daarvoor heb ik diverse bedrijven bezocht. Op internet heb ik rond gekeken en kwam George tegen. Wat zij op de website toonden zag er goed uit. Dus George ook gevraagd om langs te komen voor een offerte. Het duurde enkele maanden voor hij kon komen. Maar toen hij weg ging hadden we gelijk: "Dit wordt hem!" George ontzorgt zijn klanten. Dat sprak ons enorm aan. Ook is hij kundig in zijn vak. Alles wordt goed gepland. Leveringen gecontroleerd en actie ondernomen als het niet klopt.

De medewerkers die de verschillende fases van de werkzaamheden uitvoeren zijn vriendelijk, bekwaam, werken netjes en zorgvuldig, geven antwoord op vragen, luisteren naar je wensen, betrekken je bij keuzes die nog gemaakt moeten worden en geven goede praktische adviezen.

Bij Plieger en de Tegelhandel zijn we goed en plezierig geholpen. Tot slot prijzen we ons gelukkig dat er november 2021 een gaatje in de planning ontstond waardoor de nieuwe badkamer op korte termijn gerealiseerd kon worden.
Reactie of foto toevoegen
“Een schitterende badkamer”
Door C. Moret op dinsdag 21 dec 2021 21
Super vriendelijke service en in goed overleg kon de badkamer die eerst in het oude huis geplaatst ging worden toch in het nieuwbouw huis geplaatst worden. Leuke vakmannen met liefde voor hun werk en dat is te zien in de mooie afwerking van het stucwerk en plaatsen van de apparatuur. Door George van Dijke en zijn werknemers kunnen wij jarenlang genieten van een schitterende badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Service van de zaak”
Door Patrick Warnaar op woensdag 15 dec 2021 21
7 jaar geleden een badkamer laten plaatsen door George van Dijke. Dit is nog steeds naar volle tevredenheid. Ze denken actief mee en komen met goede oplossingen. Dankzij de tip van Rob toch nog een plafond met spotjes kunnen plaatsen.
Na 7 jaar gevraagd of ze evt tegen kosten de doucheruimte opnieuw konden kitten, aangezien ik daar zelf niet goed in ben. Inmiddels gedaan en is afgedaan als service van de zaak. Na 7 jaar nog steeds service! Kortom, ik raad iedereen George van Dijke en zijn zoon aan!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtig resultaat”
Door Familie De Man op zondag 5 dec 2021 21
Een badkamer is een investering voor jaren. Door de klantenreviews zijn we bij George van Dijke uitgekomen. De 9,8 is 100% terecht! Het team van Van Dijke heeft bij ons 2 badkamers en een wc geplaatst. De vakmensen zijn professionals en hebben oog voor detail, zowel bij het offerte traject en de verbouwing. De monteurs werken netjes en secuur. Het is een prachtig resultaat geworden! De samenwerking met Plieger en tegelhandel Numansdorp werkt prettig. Deze bedrijven leveren kwaliteit en samenwerking is prettig. Wij raden we George van Dijke met zijn team zeer sterk aan!
FOTO VAN FAMILIE DE MAN
Reactie of foto toevoegen
“Wat een vakmanschap en service”
Door Fam van Eijmeren op zondag 5 dec 2021 21
Wij zijn meer dan tevreden over de uitvoering/oplevering door George en Rob van Dijke van onze gerenoveerde badkamer. Wat een vakmanschap en service! In het bijzonder de door hen geboden totaal oplossing en de gespecialiseerde manier van werken, waardoor de rest van ons huis gedurende uitvoering voor ons bewoonbaar en leefbaar bleef.
Chapeau.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Leon op vrijdag 19 nov 2021 21
Vandaag, vrijdag 19 november 2021, bijna 4 jaar na plaatsing wc en badkamer, langs geweest omdat een plafondventilator in de wc het niet meer deed. Het bleek een musje te zijn die de oorzaak was. Helaas overleden. Ook nog op verzoek twee hangende wc borstels opgehangen. Kosten? Nee, SERVICE! Nog steeds vol lof over dit Hoeksche Waardse lokale bedrijf. Kan het van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk van de bovenste plank”
Door Familie van Dalen op maandag 15 nov 2021 21
De mannen van George van Dijke hebben op bijzonder vakkundige en nette wijze onze badkamer verbouwd. Er werden duidelijke afspraken gemaakt én nagekomen. Als er gaandeweg het proces iets geconstateerd werd of als er suggesties waren om iets net even anders te doen omdat het dan nóg mooier en beter zou worden, werd dat direct met ons besproken. Wij hebben ons gedurende het hele verbouwingsproces helemaal 'ontzorgd' gevoeld. Fantastisch! Zowel de installatie als het tegelwerk zijn helemaal naar ons zin. Vakwerk van de bovenste plank. Wij bevelen dit bedrijf van harte aan!
FOTO VAN FAMILIE VAN DALEN
Reactie of foto toevoegen
“De firma van Dijke ontzorgt op alle fronten”
Door Fam. van Roosendaal / Hopman op zondag 14 nov 2021 21
In april is Rob thuis geweest om te meten en ons te voorzien van informatie. Snel daarna kregen we de offerte en konden pas in januari een afspraak plannen. Kort erop werden we gebeld dat ze in september een plekje hadden en zo geschied. Bij Plieger in Capelle geweest om een een badkamer uit te zoeken en ook hier werd vol lof of de Firma va Dijke gesproken. Daarna in Numansdorp tegels wezen uitzoeken ook deze mensen vinden het een prima bedrijf om mee samen te werken. De Firma van Dijke ontzorgt op alle fronten, van idee tot oplevering. Bij ons is de badkamer geïnstalleerd door Raymond, een super aardige kerel, denkt mee, secure en levert zeer mooi werk. Daarnaast hebben we geen rommel en stof overlast gehad. George van Dijke mag trots zijn op het werk wat hij levert en raad dit bedrijf aan als je een droom badkamer wilt!
FOTO VAN FAM. VAN ROOSENDAAL / HOPMAN
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Fam. Verstijnen op zondag 14 nov 2021 21
Wij zijn super tevreden en blij met onze nieuwe badkamer! De samenwerking met George en Rob van Dijke was soepel en goed. Alle medewerkers waren zeer professioneel maar ook heel prettig en vriendelijk. Er is heel netjes gewerkt en conform planning. Een aanrader!
FOTO VAN FAM. VERSTIJNEN
REACTIE VAN FAM. VERSTIJNEN
Aanvulling:
Aan het eind van de klus ging er in een levering, volledig buiten schuld van Van Dijke, iets mis. Maar wat een topservice! Dit is zeer goed opgelost en de opvolging was super! Complimenten!
Reactie of foto toevoegen
“Toiletrenovatie”
Door Rob Vervloet op donderdag 11 nov 2021 21
Door positieve ervaringen zijn ook wij bij George van Dijke terecht gekomen, voor de renovatie van ons toilet. De samenwerking met Plieger en Tegelhandel Numansdorp is uitzonderlijk goed verlopen. 12 mei 2021 de offerte ontvangen, 15 oktober belde George van Dijke dat hij nog tijd had voor ons toilet. Er werken echte vaklui voor George van Dijke. Ze gaan heel precies en nauwkeurig te werk. Complimenten Raymond voor het mooie toilet wat je hebt afgeleverd !! Betere service en kwaliteit dan dit, ga je niet krijgen !!
FOTO VAN ROB VERVLOET
REACTIE VAN GEORGE EN ROB VAN DIJKE
Beste Rob .
Mooier kunnen wij het niet verwoorden .
Kort samen gevat , u omschrijft precies wat onze instelling is .
Behandel de mensen zoals je je zelf behandeld wilt worden .
Dat kunnen wij doen omdat je kleinschalig bent , wij staan dicht bij de consument !

Groet George en Rob van Dijke
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over het eindresultaat”
Door Tiny Lintsen op maandag 1 nov 2021 21
Oude badkamer vervangen door een nieuwe. Alles soepel verlopen. Goede vaklui. Ze overleggen vaak, zodat je zeker weet dat het gebeurt zoals jij dat wil. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Het is precies geworden zoals wij hadden bedacht.
FOTO VAN TINY LINTSEN
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige voorbereiding en uitvoering”
Door R. de Jonge op zondag 31 okt 2021 21
Door de klantenreviews zijn we voor een volledige renovatie van onze badkamer bij George van Dijke uitgekomen. En de 9,8 is terecht: een geweldige voorbereiding en uitvoering. Super vriendelijke en vakkundige mensen. Als we hoger dan een 10 konden geven, hadden we het gedaan! Als je je badkamer wilt renoveren, dan raden we George van Dijke met zijn team zeer sterk aan!
Reactie of foto toevoegen
“Een heel mooi resultaat”
Door Pien van der Vlist op dinsdag 19 okt 2021 21
In september 2021 heeft het bedrijf George van Dijke & Zn onze badkamer en toilet vernieuwd. Ik kan niet anders zeggen dat ik meer dan tevreden ben! Wat een vakmensen en wat een vriendelijke mensen!! Zo fijn hoe er meegedacht werd door de mensen en ook heel fijn hoe keurig ons huis elke dag achter gelaten werd. Ook was ons geadviseerd om een tijdelijke douche te huren bij Doucherent. Dit hebben wij gedaan. Dit raad ik ook echt iedereen aan, die de badkamer gaat verbouwen. Heel fijn 'gewoon' thuis te kunnen douchen tijdens een verbouwing.

Samengevat: Een heel mooi resultaat en daarom raad ik dit bedrijf bij een ieder die zijn badkamer gaat verbouwen aan!!
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door fam. v.d. Laan op zaterdag 16 okt 2021 21
Service na 4 1/2 jaar!! In 2017 hebben wij door fam. v Dijke een nieuwe badkamer laten plaatsen, waar we nog elke dag van genieten. Kort geleden ontstonden er blaasjes op de radiator, die ook gingen scheuren. Na contact hierover met George van Dijke heeft hij er voor gezorgd dat er een nieuwe radiator is geplaatst zonder dat hier voor ons kosten aan verbonden zijn. Super!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Martin van der Does de Bye op maandag 11 okt 2021 21
Van Dijke is een zeer klantgericht bedrijf. Komt afspraken na, levert goed en degelijk werk. Verleent service (in ons geval kosteloos) na ruim 5 (!) jaar. Ik beveel George van Dijke van harte aan!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Wim Kastelein op maandag 13 sep 2021 21
Wij hebben in Augustus 2021 een badkamer laten plaatsen door George van Dijke & Zoon. Wij kende dit bedrijf al uit de jaren 80. In 1987 werd door George zelf onze eerste keuken geplaatst. Gewoon omdat dit een zeer betrouwbaar en erkend bedrijf is en ze zeer vakkundig zijn. Daarnaast is de service die ze bieden ook goed is. Ze denken met je mee en voor eventuele nazorg zijn ze altijd bereikbaar. Het concept alles onder 1 dak bevalt ons ook zeer goed. Badkamer is ook weer vakkundig opgebouwd en overleg waar dit nodig was. We zijn weer zeer tevreden.
FOTO VAN WIM KASTELEIN
+ Toon extra foto van Wim Kastelein
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens George van Dijke
  Klaaswaal, Scheidweg 2, 3286 LA Klaaswaal, tel 0186-662123
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.