Feedback
9,8

George van Dijke

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.georgevandijkemontage.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van George van Dijke
Bij George van Dijke en zoon kan men terecht voor de betere badkamer-installatie voor een redelijke prijs. En dat komt juist vanwege het feit dat alles in één hand is. Daar zorgen onze badkamermonteurs, loodgieters, elektriciens en tegelzetters voor. Voor ons is 100% niet goed genoeg. Wij zijn de ontzorgers, zie hieronder de reviews.

De badkamerlevering gaat met korting via onze groothandel.

Wij zijn C.B.W. erkend voor uw zekerheid.

Onze regio is ongeveer 25 km vanaf postcode 3286 LA in Klaaswaal. Dit is tot en met Vlaardingen, Rotterdam, Spijkenisse, Barendrecht, Dordrecht, Ridderkerk, enz. Verder komen wij helaas niet.

Een badkamermontage is te gecompliceerd om een offerte via de mail te geven. Daar is een vrijblijvend bezoek voor nodig om de technische problemen in te schatten en u een correcte prijs te geven.


Vanwege toenemende drukte vragen wij een allround badkamermonteur / tegelzetter, en tevens een hulpmonteur. Voor meer informatie, bel/mail ons!

Wij doen geen nieuwbouwprojecten.

Vanwege de vele aanvragen zijn wij de tweede helft van 2022 aan het plannen met onze werkzaamheden. Als u het geduld heeft, willen wij graag een offerte maken om volgend jaar bij u een mooie badkamer te realiseren als u voor ons kiest. Graag horen wij van u.
Meer informatie over George van Dijke
Offerte aanvraag: georgevandijkemontage.nl/contact
Onze werkwijze: georgevandijkemontage.nl/werkwijze
Over ons: georgevandijkemontage.nl/over-ons
Ervaringen
Er zijn 288 ervaringen over George van Dijke. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren257 ervaringen
4 sterren14 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 271 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service
“Topbedrijf”
Door Siebe en Jolanda op vrijdag 18 sep 2020 20
Hallo zoekende naar een top bedrijf voor je badkamer verbouwing, wij hebben woensdag onze badkamer in gebruik genomen die is gerealiseerd is door George en Rob van Dijke en natuurlijk door hun installateurs, wat een Top team hebben zij toch! Alles ging keurig op afspraak en in overleg allemaal kwamen ze hun afspraken na, de mannen ruimden na hun werkzaamheden alles net op, het vuil werd verzameld de werkvloer en omstreken werden aangeveegd en soms zelfs gestofzuigd, wij willen hierbij dan ook Aad de installateur, Cor de tegelzetter en Rein de stukadoor hartelijk bedanken voor hun inzet en gezelligheid tijdens de werkzaamheden, ook de vaste leveranciers van hun ,Arjan van Tegelhuis Numansdorp en de verkoopster van firma Plieger dachten met ons mee ,zo mooi waar vindt je dit soort 1000% service nog, ik zou dan ook iedereen in hun regio de Firma George van Dijke aanbevelen. Wij zijn dan ook heel erg blij met onze fantastische nieuwe badkamer het is jammer dat we maar een tien kunnen geven ze verdienen meer! Nogmaals wat een Top organisatie en Top team van medewerkers zijn dit. Als je van kwaliteit houdt en kwaliteit wil, kies dan voor dit bedrijf!

Aanvulling ontvangen 18 september 2020: Ook wil ik graag Koos Groenendijk bedanken voor zijn perfecte oplossing voor het leveren van een nood douche, wij hebben perfect 3 weken lang kunnen douchen in onze schuur omdat Koos een douche kon leveren met boiler hier door konden wij met zijn vieren heerlijk douchen. Koos bedankt voor je perfecte oplossing , je flexibiliteit, je meedenken en je sympathie.
FOTO VAN SIEBE EN JOLANDA
Reactie of foto toevoegen
“Betere service ga je niet krijgen”
Door Fam. Boleij op woensdag 9 sep 2020 20
We wilden (moesten) een nieuwe badkamer. Lang voor gespaard. Maar waar te beginnen? Sanitair? Tegels? Was het leidingwerk nog goed? Hoe komen we aan een stucadoor? Help! Via verschillende mensen te horen gekregen dat we George en Rob moesten inschakelen. Dus dat hebben we gedaan. Resultaat? Een fantastische badkamer en geen zorgen over de uitvoering. George komt bij je thuis, maakt een offerte, meet alles op. Vervolgens hoef je alleen maar sanitair en tegels uit te zoeken en alles wordt verder voor je geregeld. Ontzorgen op hoog niveau zou ik het willen noemen. Werkzaamheden waren perfect op elkaar afgestemd. De mannen die over de vloer kwamen waren zonder uitzondering gezellig, netjes en ontzettend vakbekwaam. Elke dag werd er netjes opgeruimd, ruimtes werden afgeplakt waar nodig, de container voor het afvoeren van materiaal was geregeld... Kortom: TOP! Ik zou werkelijk geen enkel negatief punt kunnen opnoemen. Betere service en kwaliteit dan dit ga je niet krijgen.
FOTO VAN FAM BOLEIJ
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit voor een eerlijke prijs”
Door Familie Stemmer op zondag 29 dec 2019 19
In oktober en november 2019 heeft de firma George van Dijke ons toilet en beide badkamers gerenoveerd. We zijn hier super tevreden over. Van ons krijgen jullie een dikke 10! De firma is betrouwbaar, er wordt zeer netjes gewerkt en ook nog conform planning. Iedereen die bij ons over de vloer is geweest, hartelijk dank voor het mooie resultaat. Al met al wordt er echte kwaliteit geleverd voor een eerlijke prijs.
Fam.Stemmer
FOTO VAN FAMILIE STEMMER
Toilet
+ Toon extra foto van Familie Stemmer
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Joke en Ben uit Spijkenisse op maandag 25 mrt 2019 19
In februari zowel de douche incl. toilet laten verbouwen alsmede een toiletruimte op de begane grond en alles wat op Qasa geschreven is klopt helemaal. Natuurlijk de omgekeerde wereld door een aannemer te kiezen en niet de badkamerwinkel die vervolgens een aannemer levert maar voor mij de allerbeste keuze geweest en zeker aan te raden. Niets dan lof over geleverd werk, kwaliteit van materialen , netheid van werken, afspraken nakomen en meedenken.
FOTO VAN JOKE EN BEN UIT SPIJKENISSE
Nieuwe douche
Reactie of foto toevoegen
“Piekgaaf”
Door Christelle Schramade op dinsdag 28 nov 2017 17
George en zijn mannen komen hun afspraken na, leveren puik werk en zijn betrouwbaar. Onze badkamer en wc zijn heel netjes betegeld en zien er piekgaaf uit. George is flexibel: de planning van de oplevering van onze woning werd kort van tevoren verschoven. George heeft zijn schema aangepast zodat mijn planning haalbaar bleef. Hartstikke fijn! Ik krijg veel complimenten (ook van andere vaklui die daarna in mijn woning aan het werk zijn gegaan) over de kwaliteit van het werk.
Reactie of foto toevoegen
“Super netjes”
Door Thijs Leeuwenburgh op vrijdag 20 okt 2017 17
In één woord; geweldig. Van het resultaat wordt je blij. Ben zelf als uitvoerder ruim 30 jaar in de (nieuw)bouw werkzaam en heb vele badkamers gezien maar deze kwaliteit nog niet eerder meegemaakt. Afspraak is afspraak. Kwaliteit is het motto. Communicatie perfect. Bij twijfel over uitvoering altijd contact zowel bij installatie techniek,tegelwerk, stucwerk,over alles. Medewerkers super netjes gewerkt. Gewoon ..... een aanrader als je ontzorgt wil worden.
FOTO VAN THIJS LEEUWENBURGH
Bad en wastafel
Reactie of foto toevoegen
“Je wordt echt ontzorgd”
Door Jan Kees Hage op donderdag 17 aug 2017 17
Omdat we een gezin hebben van 4 (+ regelmatig 2 extra kinderen) is het vervangen van een badkamer een operatie die gewoon in 1 keer goed uitgevoerd moet worden. Na wat rond te hebben geshopt bij badkamer speciaalzaken waar we qua montage geen goed gevoel kregen, zijn we op zoek gegaan naar een betrouwbare badkamerspecialist. Via QASA zijn we terechtgekomen bij George en Rob van Dijke en daar hebben we geen moment spijt van gehad. Het proces wordt duidelijk uitgelegd en als klant wordt je echt ontzorgd. Het enige wat je moet doen is bij Plieger en Tegelhandel Numansdorp de materialen uitkiezen en George en zijn mannen regelen de rest. Tijdens de montage waren wij zelf met vakantie waardoor communicatie over keuzes die gemaakt moeten worden wat lastiger is. Maar dit heeft geen invloed gehad op het resultaat. En toen wij door regen wat eerder naar huis kwamen is er door monteur Rob snel een collega gebeld om de badkamer eerder dan gepland op te kunnen leveren. Het genieten kan beginnen in onze super mooie badkamer. Dus voor klantvriendelijkheid, kwaliteit en geen gedoe, ga je naar George en Rob van Dijke toe! Jan Kees Hage, Barendrecht
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door familie Anspach - Poort op zondag 16 jul 2017 17
Op basis van goede ervaring van buren bij ons in de straat hebben we George van Dijke gevraagd om advies en offerte voor de verbouwing van onze badkamer en toilet. Bij de buren hadden we al gezien dat er vakwerk wordt geleverd en het gesprek met George bevestigde het goede gevoel. George is duidelijk en eerlijk in wat er wel en niet kan en staat voor kwaliteit en tevreden klanten. Dit is tijdens de verbouwing ook waargemaakt. Het resultaat is het wachten, door de vele opdrachten startte de uitvoering 5 maanden na opdracht, waard geweest!

De verbouwing was in handen van Aad die een aantal dagen werd geholpen door collega's. Tijdens de 4 weken die de werkzaamheden hebben geduurd is er steeds netjes en schoon gewerkt en werd er waar nodig overlegd over de wijze waarop details zijn uitgevoerd. Hierbij dacht Aad ook mee over verbeteringen zoals het uit het zicht brengen van de leidingen van de designradiator.

Bij het plaatsen van de doucheschermen was er wat tegenslag toen een glasplaat spontaan kapot sprong. Dit is door George van Dijke snel en professioneel opgelost in overleg met Plieger. Na afronding van de werkzaamheden heeft George zelf de oplevering met ons gedaan. Ook dit is prettig en professioneel verlopen.

Als laatste nog iets over de vaste partners waar George van Dijke mee werkt. We zijn 2 keer bij tegelhandel Numansdorp geweest en daar beide keren goed geadviseerd. Bij Plieger zijn we zelfs 3 keer geweest, eerst om ons te oriënteren en daarna 2 keer voor een gericht advies en offerte. Nadat wij niet tevreden waren over het resultaat van het eerste adviesgesprek heeft George van Dijke bemiddeld waarna wij van een andere adviseur wel een goed ontwerp hebben gekregen.

Een laatste tip is nog het inschakelen van Doucherent. Koos heeft bij ons een tijdelijke douche op zolder geplaatst waar wij 4 weken prima in hebben gedoucht. Ook Koos werkt erg netjes en servicegericht. Bovendien zijn de kosten laag.

Kortom, wij zijn zeer tevreden over George van Dijke en bevelen dit bedrijf van harte aan. (Eigenlijk hadden we 4,5 ster willen geven maar dat was niet mogelijk.)
FOTO VAN FAMILIE ANSPACH - POORT
Nieuwe douche
+ Toon extra foto van familie Anspach - Poort
+ Toon extra foto van familie Anspach - Poort
+ Toon extra foto van familie Anspach - Poort
Reactie of foto toevoegen
“Raden het iedereen aan”
Door van R. te Mijnsheerenland op woensdag 17 mei 2017 17
Onze badkamer begon, na bijna 20 jaar toch wat mankementen te vertonen. Verschillende grote zaken bezocht om je te oriënteren naar de mogelijkheden. Bij sommige een redelijke voorlichting, maar bij andere kon je merken dat ze alleen geïnteresseerd waren in je handtekening onder hun offerte. Kennissen van ons hadden hun badkamer later vernieuwen door George van Dijke en waren zeer tevreden betreffende het resultaat. Contact gezocht met George van Dijke en een weekje later kwam George langs om e.e.a. te bespreken. Hij heeft de oude badkamer bekeken, opgemeten en naar onze wensen geluisterd. George vertelde ook dat hij zaken deed met de firma Plieger en Tegelhandel Numansdorp daar beide zaken een goede kwaliteit leveren waar de monteurs van van Dijke graag en goed mee kunnen werken. Contact gezocht met beide zaken en hier werden wij correct en professioneel geholpen. Plieger heeft voor ons, nadat zij de maten van George ontvangen hadden, enkele tekeningen gemaakt met hierin onze wensen verwerkt. Deze een beetje aangepast, wat absoluut geen probleem was voor Plieger. Hierna George fiat gegeven om te starten, daar van Dijke het druk heeft, dus een heel erg goed teken betreffende hun kwaliteit, werd het starten een paar maanden later. Wij hebben geen meter spijt dat wij wat maanden hebben gewacht want het resultaat mag er zijn. Niets was te veel voor George en zijn mensen, keurig alles afgeplakt, stofafzuiger geplaatst en elke einde werkdag werd alles netjes opgeveegd. Regelmatig overleg met de monteurs waarvan wij Rob (2) het meeste gezien hebben, prima strak tegelwerk van Joop en zo kan je wel doorgaan. Service en professionaliteit staan hoog in het vaandel bij George en zijn 'crew' en dat hebben wij gemerkt. Ook is het fijn dat alles door van Dijke werd geregeld, je hebt maar 1 aanspreekpunt wat voor ons heel makkelijk was. Wij raden iedereen de firma van Dijke aan bij het vernieuwen van badkamer of toilet.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door fam. van der Laan op maandag 1 mei 2017 17
In februari is onze badkamer vernieuwd door firma v Dijke. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het geleverde werk. Het slopen, aanpassen van het leidingwerk, tegelzetten, stucplafond en het installeren. Stuk voor stuk vakmensen! Onderling wordt goed gecommuniceerd en er wordt meegedacht. Wij hebben het sanitair bij Plieger afgenomen en de tegels bij tegelhandel Numansdorp. Alles werd netjes op tijd geleverd.
FOTO VAN FAM. VAN DER LAAN
+ Toon extra foto van fam. van der Laan
+ Toon extra foto van fam. van der Laan
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan een 10”
Door Willemdirk van den Berg op woensdag 26 apr 2017 17
Een tijd terug had George bij ons de badkamer verbouwd. Op een gegeven moment een kleine scheur ontdekt op de rand van de gipsplaten. Contact opgenomen. In no time was de scheur bijgewerkt en het plafond opnieuw gestukt. De samenwerking tijdens de verbouwing was al uitstekend, maar de service achteraf ook meer dan een 10.

Eerdere ervaring van 15 juni 2014: George en zijn mannen leveren absoluut kwaliteit, werken rustig, overleggen goed, denken mee en verder dan wij, anticiperen, zijn flexibel, zeer goede prijsstelling in vergelijking met anderen, goed bereikbaar voor vragen, communiceren goed bij onverwachtse zaken, onthouden ook wat afgesproken is. Kortom serieus gemeend, niet verder zoeken.. gewoon doen. U gaat er gelukkig van worden. Hadden we maar van dit soort bedrijven in Nederland.
Reactie of foto toevoegen
“Geen sinecure”
Door Leo en Corry de Ruiter op zondag 29 jan 2017 17
Eind van het jaar 2016, om precies te zijn november/december hebben we een geheel nieuwe en complete badkamer met toilet op de 1e verdieping en een complet nieuw toilet beneden laten plaatsen door George en Rob van Dijke. Het ziet er allemaal prima uit en we hebben tot nu toe geen klachten, er mankeert niets aan. Ook wij zijn in de showroom van Plieger gaan kijken en hebben daar één en ander besteld, echt kwaliteit. Hetzelfde geldt voor de tegels bij de Tegelhal te Numansdorp. Je moet wel goed weten dat het nu even duurt na de aanschaf eer het geïnstalleerd wordt, het is overal druk. Ook moet je weten dat de installatie nogal wat 'gedoe' geeft, ze ruimen weliswaar alles op, maar je bent toch even van slag. Ons lijkt het belangrijk dat ieder weet dat het geen sinecure is. Als het allemaal klaar is, vergeet je alles snel en zie je alleen maar de schoonheid, hoe fraai en gebruiksvriendelijk alles is en kwalitatief zeer in orde. Ook alle dank aan de bouwers: Rob, Cor, Ronald, Joop enz. Bij Plieger waren we vergeten wat accessoires op te geven, George zei, koop die zelf maar, en dat gedaan hebbende, hebben zij alles gemonteerd, gratis. Voorheen hadden we een ligbad, maar dat gaf ouder wordend wat problemen, nu is er een inloopdouche, met schitterende deuren/ramen, een fraaie wastafel met onderladen, hoog toilet, radiator, extra kastruimte, je ziet nu niets meer van alle douche benodigdheden. We zijn zeer tevreden en trots nu alles nieuw is.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelen”
Door M. vd Giessen op vrijdag 20 jan 2017 17
Eind juli 2016 sleutel gekregen van ons huis. Hier wilde wij direct de badkamer en toilet beneden vernieuwen. Dan ga je op zoek op internet, aangezien wij zelf in Klaaswaal wonen kwamen wij al snel terecht bij George van Dijke & Zn. Op Qasa de vele positieve reacties gelezen, en toen besloten George uit te nodigen voor opname. Tijdens het bezoek gaven ze aan om eens te kijken bij Plieger. De afspraak bij Plieger heeft George ook geregeld. Daarna kwam snel de offerte binnen voor de complete demontage en montage, en de te leveren nieuwe delen voor de badkamer en toilet. Opdracht gegeven voor alles. Tegels zelf gekocht bij Tegelhandel Numansdorp, ook daar fijn geholpen en hadden alle tijd! Jaap heeft bij ons de demontage en de montage gedaan, fijne en vakkundige man, netjes en alles op zijn tijd overleggen. Ook het verwijderen van een muur en het opnieuw plaatsen ervan (op andere plaats) is perfect gelopen. Daarna stucer en tegelzetter erin, ook de tegelmonteur zoals het hoort, werkt netjes en vakkundig. Al met al een serieuze klus, waarover wij zeer tevreden zijn. Na 2 weken douchen, probleem met 1 douchedeur, er werd direct actie ondernomen door zowel leverancier als v Dijke. Tot 2 maal toe, deur vervangen. Een probleem kan je altijd hebben, maar hoe los je het op. Hierover dus ook zeer tevreden. Kortom "ouderwetse" service en kwaliteit zoals het hoort! Ik kan George van Dijke, maar ook zeer zeker Jaap, Rob en de tegelzetter aanbevelen!

Reactie van George van Dijke en zoon van 30 januari 2017: Fam van der Giessen dank voor uw bericht. Wij krijgen weleens de opmerking gaat er bij jullie nooit iets verkeerd. Jawel, zie de reactie van u. Hoe los je het op, als klein bedrijf ben je meer betrokken bij de consument. Wij werken met bedrijven zoals Plieger en Tegelhandel Numansdorp om gezamenlijk een goed product neer te zetten. Wij zeggen altijd wij zijn de ontzorgers en dat bewijzen wij ook, zie de reviews.
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Martin van der Does de Bye op woensdag 23 nov 2016 16
Al bij de voorbereiding een heel goed gevoel. Duidelijke focus op kwaliteit. Badkamer en toilet ontworpen bij Plieger. Tegels uitgezocht. De verbouwing start op de afgesproken datum. Roland werkt heel precies. Niet gehaast. Meerwerk geen verrassing. De grootste verrassing was de melding na oplevering dat er schade aan de douchebak was geconstateerd en dat reparatie al in gang was gezet. Schade? Echt niet te zien. Heeeeeel klein plekje. Klasse om alles zo netjes af te wikkelen. Warm aanbevolen dus! Dank Roland, Cor, Rob en George
Reactie of foto toevoegen
“Reviews zijn overtroffen”
Door P.R. de Rooij op vrijdag 4 nov 2016 16
Als verbouwingsgroentjes met een mening via qasa een bedrijf gezocht voor het plaatsen van onze badkamer. Wij hadden onze twijfels bij alle positieve reviews, maar de reviews zijn gedurende het gehele proces bevestigd en overtroffen. Wij hebben een prachtige badkamer die goed gemonteerd is. Kortom George van Dijke levert goede kwaliteit tegen een eerlijke prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Puik werk”
Door Erik en Karin Romer op zaterdag 15 okt 2016 16
Als je een badkamer en benedentoilet volledig wilt renoveren dan wil je wel dat je mooie spullen goed worden geïnstalleerd en dat je bijvoorbeeld niet tegen latere lekkages aanloopt of dat de aannemer halverwege failliet gaat of niet meer terugkomt. Wij hebben gekozen voor kwaliteit en betrouwbaarheid en zijn via de lovende recensies op deze site terecht gekomen bij George van Dijke en Zn. We zagen een recensie van een collega van het werk en daar hebben we ook nog geïnformeerd. Die waren lyrisch over deze aannemer. Omdat ze zo goed en gewild zijn, moet je in beginsel hiermee wel rekening houden met je planning (al vroeg contact leggen). Wij hadden geluk dat we tussendoor konden worden ingepland. De werkmannen Robert, Ronald, Jaap, de stukadoor en de tegelzettergigant Cor zijn behalve echte vaklui ook gewoon supertof in de omgang! Betrouwbaar en gezellig. En ze werken in een tempo, niet gewoon. Onze badkamer en douche was vier dagen eerder klaar dan gepland, hetgeen ons prima uitkwam met de verhuizing van onze spullen. Wij vonden bij de eerste kennismaking met George dat hij nogal bravoure had, maar na afloop van de klus begrepen wij waar dat vandaan kwam...als je zulk puik werk levert en al je afspraken nakomt, dan is dat totaal niet misplaatst. Petje af en een diepe buiging voor hem en zijn crew. Bedankt! We genieten er iedere dag nog van, echt zo fijn om zo'n mooie en lekkere badkamer en toilet te hebben.
FOTO VAN ERIK EN KARIN ROMER
Geplaatste badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat is fantastisch”
Door Ger Ruisch op maandag 22 aug 2016 16
Prachtig mooi resultaat! We hebben de badkamer en toilet laten verbouwen door Firma George van Dijke die met een heel team van medewerkers alle kwaliteiten in huis heeft voor een verbouwing. Scherpe offerte met de werkzaamheden gespecificeerd. Er werd netjes gewerkt, vloer en trap afgeplakt en stof is tot een minimum beperkt. Vakmensen die mooi werk afleveren : strak tegelwerk, degelijke installatie en mooie afwerking. Ronald (alle leidingen mooi weggewerkt), Rob (De mooiste kitrandjes) en Cor (de tegeltovenaar) bedankt, het resultaat is fantastisch! Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.
FOTO VAN GER RUISCH
Dubbele wastafel met glazen douchewand
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling voor iedereen”
Door Ronald en Gerdie van Aalst op zondag 26 jun 2016 16
Mooi resultaat! We wilden de badkamer en toilet laten verbouwen, maar wie moet je daarvoor inhuren? Gelukkig tipte een collega ons over de firma George van Dijke die met een heel team van medewerkers alle kwaliteiten in huis heeft voor een verbouwing. Oorspronkelijk half maart ingepland tot er een kink in de kabel kwam omdat de leverancier van het badkamersanitair enkele artikelen niet op tijd kon leveren. Gelukkig was men zo flexibel om de planning om te gooien en enkele maanden later bij ons te beginnen. De offerte was duidelijk en de werkzaamheden gespecificeerd zodat je weet wat je kunt verwachten. Bij Tegelhandel Numansdorp zijn we goed geholpen met het uitzoeken van de tegels. Tijdens de verbouwing gebruik gemaakt van een tijdelijke douche van Doucherent, één van de bedrijven waar de firma mee samenwerkt. Ook dat is prima is bevallen. Er werd netjes gewerkt, en stof is tot een minimum beperkt. Vriendelijke mensen ook die hun vak verstaan: strak tegelwerk, degelijke installatie en mooie afwerking. Ondanks het feit dat de handleiding niet helemaal klopte, is het met de installatie van de douchecabine ook goed gekomen. Mannen, Rob, Mitchel, Ronald, Cor, Rien en Joop, allemaal bedankt, het resultaat is mooi geworden! Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.
FOTO VAN RONALD EN GERDIE VAN AALST
Toilet
Reactie of foto toevoegen
“Garant voor kwaliteit”
Door Maurice - Breda op vrijdag 18 mrt 2016 16
Van Dijke staat garant voor kwaliteit. Wij zijn erg kritisch ingesteld en stellen hoge eisen in afwerking en manier van werken. George van Dijke en zijn team voldoen hier ruimschoots aan. Zij werken netjes en leveren kwalitatief hoogstaand werk. Dit zagen wij terug in het leidingwerk van Rob en het tegelwerk van Raymond. Vakmanschap! Minstens zo belangrijk is de opvolging van eventuele problemen. Wij ondervonden dit met de verkleuring van de voegen. George van Dijke is hier persoonlijk voor langs gekomen en heeft ons toegezegd dit op te lossen. Dit is naar volle tevredenheid gebeurd. En ons inziens maakt dit een echte vakman, iemand die service niet uit de weg gaat en er voor zorgt dat eventuele problemen nu en in de toekomst gewoon worden opgelost. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Reviews zijn bevestigd”
Door Wouter op maandag 15 feb 2016 16
Wij zijn erg blij met onze nieuwe badkamer en twee gloednieuwe toiletten! De begeleiding is erg goed van begin tot eind. Rob kwam langs om alles op te meten en het plan door te spreken, hij is deskundig en netjes, dat gaf al een goed gevoel. De adviseur van Plieger hielp goed. En ook bij Tegelhandel Numansdorp werden we ook fijn geholpen. Verder hebben Rob en George alles geregeld, zo hebben we bijvoorbeeld geen omkijken gehad naar de leveringen. Er is zeer goed werk verricht. De communicatie met de vakmensen is prettig en ze hebben duidelijk erg veel ervaring met badkamers. We hebben ons geen moment zorgen hoeven maken. Rob kwam op eigen initiatief langs voor puntjes op de i en oplevering. Kortom, de kwaliteit van zowel de service als het eindresultaat zijn beide erg goed. We hadden ons gevoel gebaseerd op de reviews op deze website en zijn daarin gelukkig bevestigd.
FOTO VAN WOUTER
Inzet van de badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Wat moet je nog meer zeggen”
Door J.Hartensveld Rotterdam op zondag 7 feb 2016 16
Wat moet ik eigenlijk nog zeggen over het bedrijf van George en Rob van Dijke ? Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe badkamer , die is gemaakt door vaklui,die kwaliteit leveren en afspraken nakomen,dat kom je helaas niet vaak meer tegen. Er ging bij ons iets mis met de levering van de wasbak en de ladenkast,binnen een halve dag werd dit opgelost,geweldig toch ,geen stress geen zorgen. Bedankt mannen fantastisch werk geleverd!
FOTO VAN J.HARTENSVELD ROTTERDAM
Totaalfoto van de nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Vertrouwen waargemaakt”
Door A. Hoogvliet op zaterdag 26 dec 2015 15
Via Qasa uitgekomen bij George van Dijke. In eerste instantie nog even geprobeerd om via werkspot de klus te laten doen, omdat ik dacht dat het wel goedkoper kon, maar daar kreeg ik totaal geen lekker gevoel bij. Het is tenslotte toch veel geld en dan wil je wel dat het resultaat er naar is. Toen heb ik George uitgenodigd en na zijn bezoek had ik wel het vertrouwen in een goede afloop. Eerst een afspraak gemaakt bij Plieger en toen ik het plaatje compleet had, ben ik in zee gegaan met George van Dijke en dat is toch wel een van de allerbeste keuzes geweest die ik heb gemaakt tijdens mijn verbouwing. Zoals al meerdere malen is beschreven in andere reviews, zijn het stuk voor stuk vakmensen met veel ervaring. Daarnaast zijn het ook hele prettige mensen. Ik heb ze de sleutel gegeven van mijn huis en terwijl ik aan het werk was, hebben zij een badkamer en toilet gebouwd waar ik echt onwijs blij mee ben. Het is echt boven verwachting. Het tegelwerk is echt superstrak en je ziet dat ze goede materialen gebruiken in de afwerking. Dus de juiste kleuren voeg/kit daar waar nodig en ook mooie afwerkstrips voor een strak resultaat. Op kwaliteit wordt niet bezuinigd in elk geval. In eerste instantie was het de bedoeling om alleen de badkamer te laten doen, maar toen ze bezig waren had ik er zo'n goed gevoel bij dat ik George gebeld heb en hem gevraagd heb om ook mijn toilet te doen. Dit was geen probleem en George heeft heel snel alles nog geregeld met Plieger, waardoor ik nu ook een heel mooi toilet heb en in dezelfde stijl als de badkamer. Gedurende het traject verder ook weinig zorgen gehad. Ik heb bij Plieger en bij tegelhandel Numansdorp mijn spullen besteld en daarna werd het eigenlijk allemaal geregeld. Ik kan dan ook zeker aanraden om met de bedrijven in zee te gaan waar George mee samenwerkt. Zeker bij tegelhandel Numansdorp erg prettig geholpen. Nogmaals bedankt George en je team voor dit prachtige resultaat! Ik ben er echt heel blij mee! Dit bedrijf kan ik echt iedereen met een gerust hart aanraden.
FOTO VAN A. HOOGVLIET
Reactie of foto toevoegen
“Dachten heel goed mee”
Door Fam. Bouwhuis op woensdag 21 okt 2015 15
George van Dijke heeft in onze nieuwbouw woning in Rotterdam maar liefst 2 badkamers en 2 toiletten opgebouwd, inclusief bad, inloopdouches, toiletten, badkamermeubels. Heel lang bleef onzeker welke week precies ons huis werd opgeleverd. Zij sprongen hier heel flexibel mee om en pasten hun planning hierop aan. Ook de nazorg is perfect. Werkt iets niet helemaal goed of heb je nog een vraag, dan staan ze snel weer op de stoep. Tijdens het werk bleven we in nauw contact met Jaap en Cor over onze wensen. Vaak kregen we foto's via Whats'app met de vraag hoe we iets wilden hebben. Ze dachten goed mee en werkten heel precies. George van Dijke staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid! In de toekomst zullen we ze ongetwijfeld ooit
weer eens nodig hebben bij een nieuw huis, of een grootscheepse renovatie!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door Vicky Chittenden / Edwin vd Grift op maandag 12 okt 2015 15
In 2012 heeft de firma van Dijke onze nieuwe badkamer geplaatst. Wij zijn heel erg tevreden over het resultaat maar ook over de weg er naartoe. Vanaf de offerte fase tot en met de oplevering was er partnerschap waarbij wij als klant koning waren! na een aantal eerste dagen veelvuldig te hebben afgestemd en samenwerking, durfden wij de stap te wagen om op vakantie te gaan - met de afspraak dat men ons zou bellen indien nodig. Dit is 1x gebeurd en dat was ook nog eens iets wat op eigen initiatief werd voorgelegd. wij zouden dit bedrijf aan eenieder aanbevelen - prijs, kwaliteit en service zijn uitstekend in orde!
Reactie of foto toevoegen
“Alles bij George van Dijke”
Door V de Ruiter op zaterdag 20 jun 2015 15
Heb mijn gehele badkamer laten doen bij George van Dijke en Ze geven echt top service, hele aardige mensen met hele goeie ideeën en perfecte kwaliteit van het sanitair en de geleverde arbeid! Dus George van Dijke is Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Prima adres”
Door Ad van Heijst op donderdag 28 mei 2015 15
Zowel tijdens de ontwerpfase als tijdens uitvoering goede kwaliteit. Er wordt actief meegedacht aan oplossingen, tijdens de uitvoering is er keurig, zorgvuldig gewerkt en wordt er zeer netjes met de materialen en de woning om gesprongen. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. Voor iemand met weinig ervaring in verbouwing van badkamer is dit zeker een prima adres.
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door Fam. Braams op donderdag 26 mrt 2015 15
George van Dijke heeft via Plieger de badkamermeubelen besteld die wij wilden en tegen een goede prijs. Onze badkamer verbouwen bleek groter en lastiger dan verwacht maar alles is door vakmensen keurig opgelost. Bij het afmonteren bleek dat er een onderdeel van de douchewand miste, maar door de uitstekende service van Plieger was dit snel opgelost. Ook een beschadiging in het stucwerk is zonder enig probleem snel verholpen door de stucadoor. George van Dijke en zijn team hebben kwaliteit afgeleverd, de badkamer ziet er uit zoals gehoopt en verwacht.
Reactie of foto toevoegen
“Absolute vakmensen”
Door J. vd Touw op dinsdag 3 feb 2015 15
De volledige badkamer laten renoveren bij George van Dijke. Het resultaat voldoet volledig aan de verwachtingen. Daarnaast hebben wij jullie manier van werken als zeer prettig en vakkundig ervaren. Van de voorbereidingen, het leidingwerk en elektra tot de afwerking, jullie hebben op alle gebieden hoge kwaliteit geleverd. Ik heb begrepen dat vooral het betegelen nogal een lastige klus is geweest. Daarom een groot compliment voor uw tegelzetter, die alle uitdagingen prima heeft opgelost. Het is duidelijk dat jullie absolute vakmensen zijn bij wie het resultaat voorop staat. Ik zal jullie dan ook van harte aanbevelen wanneer de gelegenheid zich voordoet!
Reactie of foto toevoegen
“Ik beveel George van Dijke Montage aan”
Door Gerard Marinus op zaterdag 1 nov 2014 14
De badkamer en toiletruimte waren toe aan vernieuwing. Aan de hand van reviews op internet heb ik geselecteerd op bedrijven die een uitstekende kwaliteit en vakwerk leveren tegen een scherpe prijs. Uiteindelijk gekozen George van Dijke Montage. Na vakkundige adviezen van George heb ik de sanitaire artikelen uitgekozen in de toonzaal van Plieger (zeer uitgebreid en modern en kwalitatief hoogwaardig assortiment). De installatie duurde 2,5 week en omschrijf ik als vakkundig, secuur en zelfs perfectionistisch. Het personeel denkt mee. Tijdens de installatie ben ik gewoon naar m'n werk kunnen gaan. Alle afspraken zijn nagekomen. Het is een prachtige badkamer geworden. Ik beveel George van Dijke Montage dan ook van harte aan bij iedereen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Wim Kastelein op maandag 13 sep 2021 21
Wij hebben in Augustus 2021 een badkamer laten plaatsen door George van Dijke & Zoon. Wij kende dit bedrijf al uit de jaren 80. In 1987 werd door George zelf onze eerste keuken geplaatst. Gewoon omdat dit een zeer betrouwbaar en erkend bedrijf is en ze zeer vakkundig zijn. Daarnaast is de service die ze bieden ook goed is. Ze denken met je mee en voor eventuele nazorg zijn ze altijd bereikbaar. Het concept alles onder 1 dak bevalt ons ook zeer goed. Badkamer is ook weer vakkundig opgebouwd en overleg waar dit nodig was. We zijn weer zeer tevreden.
FOTO VAN WIM KASTELEIN
+ Toon extra foto van Wim Kastelein
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door Hans en To op woensdag 25 aug 2021 21
De badkamer en het toilet van ons huis waren echt aan vervanging toe.
Maar hoe vervang je een schrootjeswand uit de jaren 60 maar behoud je toch enigszins die sfeer? Gelukkig wist de firma George en Rob van Dijke daar wel raad mee. Op hun advies konden we alles uitzoeken bij Plieger en tegelhandel Numansdorp. In vier en een halve week is alles verbouwd. De badkamer moest helemaal opnieuw opgebouwd worden met nieuwe muren en ook in het toilet moesten oude wanden vervangen worden. Maar door de deskundigheid en goede ideeën van Raymond met hulp van Rob en Jaap, is het helemaal in orde gekomen.
Toen alles klaar was, kwam George van Dijke kijken en zei: "Het lijkt wel een hotel". En zo voelt het ook! Het is net of we in ons eigen huis met vakantie zijn. We zijn enorm tevreden over onze nieuwe badkamer en het nieuwe toilet.
FOTO VAN HANS EN TO
Reactie of foto toevoegen
“Top Top Top”
Door Jos de Gelder op vrijdag 20 aug 2021 21
Wij hebben onze badkamer door Firma van Dijke laten plaatsen. Afgelopen week is de badkamer naar onze zeer tevreden opgeleverd. Opmerkelijk voor ons was de zeer positieve benadering van alle medewerkers en de klantvriendelijkheid. Daarnaast zijn alle medewerkers top vaklieden je kan geen beter bedrijf vinden die dat allemaal in zich heeft. Wij zullen dan ook een ieder die een nieuwe badkamer wenst George van Dijke aanraden. Wij zijn dan ook zeer tevreden.
FOTO VAN JOS DE GELDER
Reactie of foto toevoegen
“Keurig netjes gedaan”
Door John en Christa op zondag 8 aug 2021 21
De werkzaamheden werden ,volgens afspraak, op dinsdag gestart de loop routes en werkplek werd keurig afgeplakt. elke dag werd de werkplek en loop route schoon achtergelaten. Na Precies 3 weken was onze badkamer volgens afspraak klaar. De mensen van George van Dijke hebben keurig werk geleverd waarvoor onze complimenten en dank.
Reactie of foto toevoegen
“Dank je wel”
Door Rob Boender op donderdag 22 jul 2021 21
In de Hoeksche Waard is de naam George van Dijke een bekende naam. Toen wij besloten om onze badkamer te laten renoveren hebben wij, mede gezien de goede beoordelingen op Qasa, gekozen voor George en zijn team. Tijdens het eerste gesprek heeft George ons goed voorgelicht wat wel en zeker ook wat niet kon. Via George bij Tamara van Plieger terecht gekomen en die heeft een hele mooie badkamer voor ons ontworpen. Daarna bij Arjan van tegelhandel Numansdorp mooie wand- en vloertegels uitgezocht. George is nog een keer langs geweest om te kijken of het ontwerp uitvoerbaar was. Op maandag 21 juni heeft Koos van Doucherent een douche met boiler in onze garage geplaatst en kon de renovatie beginnen. Rob G en Cor hebben perfect werk verricht. Beide mannen werken heel rustig en heel secuur en ruimen aan het eind van de dag alle rommel op. Daarbij denken ze met je mee en passen zaken aan wanneer dat nodig is. Wij zijn ontzettend blij en tevreden met onze nieuwe badkamer en kunnen alleen maar zeggen dat George en zijn team ons ontzorgd hebben. Dank je wel!!
FOTO VAN ROB BOENDER
Reactie of foto toevoegen
“Dubbel en dwars waard”
Door Leo en Greta Gillebaard op woensdag 14 jul 2021 21
Na een jaar wachten, zijn wij sinds eind April de trotse eigenaars van een prachtige badkamer en toilet. Het was het wachten dubbel en dwars waard! Samen met Tamara, van de sanitair winkel Plieger en Arjen en Arie van de Tegelhandel Numansdorp, is het gelukt om iets moois op papier te krijgen. Rob nam de sloop van de oude badkamer en het uitzetten van de lijnen voor zijn rekening. Daarna kwam Raymond . Wat een vakman! Raymond ging voor het allerbeste resultaat en nam met minder geen genoegen. Raymond betrok ons overal bij en hielp ons ook bij het nemen van een beslissing, als wij twijfelden. Hij dacht met ons mee. Meerwerk was geen probleem en het terugdraaien van een afspraak maakte hem ook niet uit. "Als de klant blij is met het resultaat dan ben ik dat ook", zei hij dan. Tijdens die weken hebben wij ook een offerte gevraagd om het toilet beneden te vernieuwen. Tot onze verrassing kon Raymond na de badkamer gelijk doorgaan met het toilet, terwijl zij het erg druk hadden. Na een telefoontje konden wij diezelfde middag nog terecht bij PLieger en de Tegelhandel voor het nodige uit te zoeken. Omdat wij een open trap naar boven hebben , hadden wij ons ingesteld op veel stof in huis, maar niks was minder waar. Iedere avond werd alles opgeruimd en gezogen. Top! George van Dijk heeft een prachtig bedrijf met goed en beschaafd personeel! Je bent zo'n vijf weken met elkaar onder één dak, dit was beslist niet belastend. Het voelde als een feestje. Iedere was er weer iets nieuws te zien . Mannen...Bedankt!
FOTO VAN LEO EN GRETA GILLEBAARD
+ Toon extra foto van Leo en Greta Gillebaard
+ Toon extra foto van Leo en Greta Gillebaard
+ Toon extra foto van Leo en Greta Gillebaard
+ Toon extra foto van Leo en Greta Gillebaard
+ Toon extra foto van Leo en Greta Gillebaard
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Den Hoed op maandag 5 jul 2021 21
Zeer tevreden met onze badkamer. Fijne communicatie. Vakkundig personeel, meedenkend, werken heel netjes en zorgvuldig. Onze kleine badkamer in een scheef dijkhuis was een uitdaging die men goed heeft volbracht.
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Paul den Boer op zondag 30 mei 2021 21
Na 2 jaar kregen wij problemen met de stankafsluiter van de douchegoot. App-je gestuurd en we werden gelijk teruggebeld voor een afspraak. De dag erna stonden ze al voor de deur. Probleem netjes verholpen. Top service!

Aanvulling ontvangen 1 juni 2021: Wij hebben 2 jaar geleden een complete badkamer aangeschaft.
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Caroline op donderdag 6 mei 2021 21
Gisteren gebeld en mailtje gestuurd ivm radiator in de keuken die ineens, na 7,5 jaar van de muur af kwam zetten. Vanmiddag is de radiator door zeer vriendelijke monteur werd vast gezet en ook nog 2 afdekringen erop gezet. Top service!! Echt een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Service met hoofdletter”
Door Petra en Luc op donderdag 6 mei 2021 21
Een kleine 3 jaar geleden zijn de badkamer en het toilet vernieuwd door George van Dijke. Onlangs bleek een wandtegel gebarsten te zijn. Deze is vakkundig vervangen door de tegelzetter van George. Dit is service met een hoofdletter en George van Dijke zal ik zeker aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige badkamer en toilet”
Door Familie Reedijk op zondag 25 apr 2021 21
Na 23 jaar was het toch wel tijd om de badkamer en het toilet te laten renoveren. Door positieve ervaringen van kennissen met George van Dijke hebben wij voor hun gekozen. Afgelopen januari is het team van George van Dijke aan de slag gegaan met de renovatie van de badkamer en het toilet. Er werd er goed gecommuniceerd voor en tijdens de werkzaamheden. Het team ging keurig te werk en had de werkomgeving zo goed mogelijk schoon gehouden gedurende het project. Na 4 weken waren de badkamer en het toilet helemaal klaar. Het was het wachten meer dan waard. Wij zijn de vakmannen ontzettend dankbaar voor het realiseren van onze nieuwe prachtige badkamer!
FOTO VAN FAMILIE REEDIJK
+ Toon extra foto van Familie Reedijk
+ Toon extra foto van Familie Reedijk
+ Toon extra foto van Familie Reedijk
Reactie of foto toevoegen
“Grote dank”
Door Marian Rebers op donderdag 1 apr 2021 21
Na 30 jaar vond ik het de hoogste tijd om de badkamer te laten renoveren! Van vrienden had ik de positieve ervaring met Badkamertechniek B.V. van George en Rob van Dijke vernomen dus in april 2020 een telefoontje gepleegd en Rob uitgenodigd om eens te komen kijken wat mogelijk is. In de zomer ben ik 3 x naar Plieger geweest en ben daar uitstekend geholpen door Jeanine bij het maken van de juiste keuzes. Voor prachtige tegels ben ik bij Ital Ceramics geslaagd. Nadat ik bij DoucheRent een huurdouche had geregeld wat een uitstekende oplossing is, kon op 24 februari 2021 gestart worden met het slopen en weer opbouwen. Er werd keurig gewerkt, de stof viel reuze mee, alles was afgedekt met stucloper en aan het eind van de werkdag werd alles opgeruimd en aangeveegd/gestofzuigd. Er werd regelmatig met mij overlegd over de materialen en het werk die dag. Na 4 weken was het klaar. Het resultaat mag er zijn: werkelijk prachtig. Ik geniet iedere dag van mijn mooie badkamer. Mijn dank is groot voor de mannen: Chapeau!
FOTO VAN MARIAN REBERS
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Henk en Tineke Klein op woensdag 24 mrt 2021 21
Chapeau. Begin maart begon bij ons de renovatie van de badkamer en toiletruimte.
We vreesden tijdens de voorafgaande sloop voor veel stof en overlast maar daar is, door de efficiënte en schone werkwijze van Raymond, niets van uitgekomen. Keurig binnen de planning hebben we na drieënhalve week een prachtige toiletruimte en badkamer gekregen en dat gerealiseerd door één man. De acht maanden wachttijd tussen offerte en uitvoering was het meer dan waard. We willen Raymond bedanken voor zijn inzet en vakmanschap en George van Dijk & zoon voor de planning en coördinatie.
FOTO VAN HENK EN TINEKE KLEIN
+ Toon extra foto van Henk en Tineke Klein
+ Toon extra foto van Henk Klein
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Leo Aardoom op maandag 15 mrt 2021 21
Onze badkamer was na ca. 20 gebruiksjaren toe aan vervanging. Wij hadden met Montagebedrijf George van Dijke al 3 eerdere projecten gedaan welke naar volle tevredenheid zijn afgerond. De keus voor opnieuw Montagebedrijf George van Dijk was niet moeilijk. Na het uitzoeken van de materialen bij de professionele partners van George van Dijke is het team van George eind februari gestart met onze badkamer. Alle werkzaamheden zijn keurig op elkaar afgestemd om geen tijd te verliezen. Materialen werden keurig compleet en op tijd geleverd. Kortom er is door George zijn team weer top vakwerk afgeleverd. Inmiddels is onze badkamer klaar en wordt deze naar volle tevredenheid gebruik. Ben je op zoek naar een zeer professioneel badkamer montagebedrijf waar de klant nog op de eerste plaats staat, kunnen wij George van Dijke en zijn teams zeer aanbevelen. Ook de tip voor het installeren van een tijdelijke douchecabine kunnen wij zeer aanbevelen.
FOTO VAN LEO AARDOOM
Reactie of foto toevoegen
“Top vakmannen”
Door Jan Markx op zaterdag 13 mrt 2021 21
Januari 2020 hebben wij opdracht verstrekt aan George van Dijke en zoon voor het vernieuwen en vergroten van onze badkamer. De voorbereiding, het bedenken van de lay-out van de badkamer, de keuze van het sanitair en het tegelwerk met Rob van Dijke en de heren van Plieger en Tegelhandel Numansdorp ging vlot en professioneel. Het werk stond eind oktober 2020 ingepland en men begon op het afgesproken moment. De uitvoering duurde zonder onderbreking 4 weken. Een nooddouche bij Douche Rent besteld en deze werd keurig op mijn zolder geïnstalleerd. De monteur Jaap en tegelzetter Cor zijn echte (gezellige) topvakmannen en plegen overleg als er vragen/opmerkingen zijn van weerskanten. Grandioos gedaan mannen! Regelmatig kwam George een kijkje nemen of alles naar wens verliep. Een tegenvaller was dat aan het eind van de montage de hardglazen douche wand spontaan kapot sprong (kan gebeuren!) en dat de 2 meubels in een verkeerde houtsoort zijn geleverd en na 6 weken er slechts 1 kastje in de juiste kleur werd geleverd !!??? Wederom 5/6 weken levertijd maar ook dit is goed gekomen. Blijft overeind en daar gaat het uiteindelijk om dat er een fantastisch mooi eindresultaat is ontstaan wat onze verwachting ruimschoots overtreft. Elke dag als ik onder douche sta ontstaat er een gevoel dat ik ergens in een wellness of spa ben. Leuk toch!!!
Zie de foto's.
FOTO VAN JAN MARKX
REACTIE VAN JAN MARKX
extra foto jan markx
Reactie of foto toevoegen
“Waanzinnig mooie badkamer”
Door Edwin en Anita Schot op maandag 8 feb 2021 21
Na 20 jaar werd het voor ons tijd om over een nieuwe badkamer na te denken, maar ja........... hoe ga je dit aanpakken en welke aannemer is de geschiktste hiervoor. Na eerst eens rond te hebben gekeken in verschillende badkamer speciaalzaken en op internet bij de reviews van verschillende aannemers, trokken we de stoute schoenen aan en belden we met George van Dijke. Na dit telefoongesprek was er geen twijfel meer voor ons, George van Dijke zou onze aannemer worden. Diezelfde dag stuurde hij ons de linkjes met de bedrijven waar hij mee werkt en nog diezelfde week kwam Rob bij ons inmeten en hebben wij besloten om ook het toilet beneden te laten doen.

Begin september een afspraak bij Plieger in Capelle a/d IJssel. In grote lijnen wisten wij wat we wilden, maar nu kijken of het ook zou passen, en gelukkig, wat wij wilden ging lukken. Daarna gelijk door naar Tegelhandel Numansdorp, waar we volop keus hadden en net als bij Plieger super geholpen zijn. Uiteindelijk na de zeer duidelijk verkregen offerte, akkoord gegeven. Nu wachten tot maart/april, maar dat vonden wij niet erg, we kregen er immers iets moois voor terug. Na een week werden wij door George gebeld, er viel in december een project uit en de vraag was of wij interesse hadden om de badkamer en het toilet dan te laten doen. Jaaaaaa, natuurlijk, heel graag.

30 November was het zover. Onze tijdelijke douchecabine werd door de zeer vriendelijke Koos, van Doucherent, bezorgd en op zolder geplaatst, wat een uitvinding is dit, je kan thuis gewoon douchen en bent niet afhankelijk van anderen.
1 December kwamen Rob en Raymond. Alles werd afgeplakt en na het plaatsen van een container kon het slopen beginnen. We hadden ons erop ingesteld dat we dagelijks rommel op konden ruimen, maar niets is minder waar, alles werd iedere dag netjes opgeruimd en aangezogen. Behalve dat alles afgeplakt en afgedekt was, hadden wij 's-avonds niet het idee dat er een grote verbouwing in ons huis aan de gang was. Na het slopen begon het opbouwen en iedere dag werd er een stukje meer zichtbaar. Tijdens het opbouwen werd er goed meegedacht naar de juiste oplossing waardoor ons toilet en badkamer nog mooier geworden zijn als gedacht en gepland.

Daarom willen wij George van Dijke bedanken, maar vooral Cor voor zijn mooie tegelwerk in het toilet, uiteraard Rob voor zijn bijdrage in het hele proces, maar zeker Raymond voor de waanzinnig mooi afgeleverde badkamer (wat een vakman!!!).
FOTO VAN EDWIN EN ANITA SCHOT
+ Toon extra foto van Edwin en Anita schot
+ Toon extra foto van Edwin en Anita schot
+ Toon extra foto van Edwin en Anita Schot
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig en verstaan hun vak”
Door Marc en Melanie Kruidenier op zondag 7 feb 2021 21
Wij hebben onze badkamer en toilet laten verbouwen door George van Dijke. We moesten er even op wachten maar dat was het zeker waard. Het is echt super mooi geworden. De mensen die de badkamer geplaatst hebben waren deskundig en verstaan hun vak. Toppers!
FOTO VAN MARC EN MELANIE KRUIDENIER
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Edwin & Petra Bussink op donderdag 4 feb 2021 21
Na veel zoeken en vragen bij bekenden bij George van Dijke uitgekomen. Na het eerste bezoek van Rob van Dijke over inmeten en wensen, een lange tijd moeten wachten. Ondertussen tegels uitzoeken bij Tegelhuis Numansdorp, bedankt Arjan voor je advies. Bij Plieger langs voor de inrichting, met Coby alles uitgezocht.
Eindelijk telefoon! We gaan maandag beginnen. Oké mooi, kom maar langs Jaap heeft eerst alles afgedekt om te lopen. Koos van Douche -Rent heeft een goed douche neer gezet voor ons om gewoon te kunnen douchen. Container werd geplaatst en begonnen met slopen en verwijderen van oude badkamer meubels. Ondertussen nog een wijziging uit kunnen laten voeren. Cor was de volgende die langs kwam de tegelzetter. Die was niet blij toen hij onze tegels zag. Eerst maar even controleren. Maar goed ook want er zat een productiefout in de tegels. Bellen met Tegelhuis Numansdorp. Mooi op tijd opgelost. Toen Cor klaar was met tegelen kwam andere Rob langs om de meubels te plaatsen en alles in te regelen. Wij zijn heel tevreden over de badkamer. Alles is naar wens gegaan, en meegedacht in oplossingen
FOTO VAN EDWIN & PETRA BUSSINK
Reactie of foto toevoegen
“Nazorg dik in orde”
Door Rob & Marlena op maandag 1 feb 2021 21
Ook de nazorg is dik in orde bij firma van Dijke ; een tijdje terug sneuvelde bij schoonmaken de kunststof sifon in de douchegoot. Gevraagd waar we evt. een nieuwe konden bestellen, maar we kregen heel snel en kosteloos een nieuwe opgestuurd! En dat ruim 3 jaar na oplevering van de badkamer, waar we nog steeds supertevreden mee zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Topservice na 5 jaar”
Door Koese op maandag 4 jan 2021 21
Topservice, Radiator onder garantie vervangen, weer nette montage van Rob.
Reactie of foto toevoegen
“Dank jullie wel”
Door Familie Karreman op vrijdag 18 dec 2020 20
Door positieve ervaringen van collega's zijn ook wij bij George van Dijke terechtgekomen voor de renovatie van onze badkamer en toilet. Van begin tot eind zijn we ontzorgd. De samenwerking met Plieger en Tegelhandel Numansdorp is uitzonderlijk goed. We zijn daar goed geïnformeerd en geholpen. We moesten bijna 10 maanden wachten tot het zover was. Maar het was het wachten meer dan waard. 18 november was het zover. Alles werd keurig afgeplakt, vloeren, trap, kastenwand. Dat voelt dan gelijk goed. Na elke werkdag werd er keurig schoongemaakt. Er werken echte vaklui voor George van Dijke. Ze gaan heel precies en nauwkeurig te werk. Ze hebben ons overal bij betrokken en goed geïnformeerd. Ze luisterden naar onze wensen. Stuk voor stuk harde werkers. Soms zijn we volledig blind gevaren op adviezen, in het vertrouwen dat het goed zou komen en het kwam goed, fantastisch goed. Was er een probleem, die werd per direct en snel opgelost. Het was een aaneenschakeling van prettige mensen over de vloer, die voor ons een toilet en badkamer hebben gemaakt waar we alleen maar van durfden te dromen en dat hebben we nu. Ondanks dat zo'n renovatie heel heftig is, hebben wij het gezellig gehad met de mannen. We hadden met allen een prettig contact, ook de mannen onderling hadden een goede klik en werken zoals George van Dijke dat voor ogen heeft. Het team van George van Dijke heeft onze verwachtingen meer dan waargemaakt. Dank jullie wel!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door K.S. op zondag 29 nov 2020 20
We zijn erg tevreden over het resultaat.
FOTO VAN K.S.
Reactie of foto toevoegen
“Perfectie”
Door Cees K. Huizer op vrijdag 6 nov 2020 20
Medio juli 2020 hebben wij een nieuwe badkamer laten plaatsen. Zie onze ervaringen van 27 juli. Direct een afspraak gemaakt voor de renovatie van het toilet. Wederom perfect uitgevoerd door Raymond van de groep Van Dijke. Wat is die man een kunstenaar. Creatief, zeer nauwkeurig en gezellig. Wij 'zitten' er weer mooi bij.
Top ! Wij bevelen Van Dijke Badkamertechniek van harte bij u aan. Betrouwbaar, kundig en komt alle afspraken keurig na. Zonder zorgen kunt u de renovatie van uw badkamer of toilet aan hen overlaten.

Eerdere ervaring van 27 juli 2020: Na aanvankelijk de afspraak voor de renovatie van de badkamer i.v.m. de corona perikelen te hebben afgezegd werd op 25 juni 2020 een start gemaakt. Voor ons ouwetjes (75 jaar) toch heel spannend in deze tijd. Maar de regels van het RIVM werden keurig gehandhaafd. Bij aanvang werd de grond en trap van de eerste etage tot de buitendeur afgeplakt. Voor de muren van de kamers werd plastic gehangen. Na het 'sloopwerk' werd begonnen met de opbouw en herinrichting van de badkamer. Wat een inzicht en creativiteit om er iets prachtigs van te maken. Na elke werkdag werd het traject badkamer naar de buitendeur gestofzuigd. Want netheid staat voorop. Wij hebben bewondering voor de nauwkeurigheid en precisie waarmee wordt gewerkt. Alles tot in de puntjes verzorgd. Het eindresultaat is fantastisch. Complimenten Raymond voor het mooie resultaat wat je hebt afgeleverd. Een waarderingcijfers van 10+ is zeker op zijn plaats. Wij hebben gelijk een afspraak gemaakt voor de renovatie van ons toilet. Van Dijke B.V. bevelen wij u van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische Service”
Door Familie van de Wijngaart op donderdag 29 okt 2020 20
Wij genieten nog dagelijks van onze badkamer die op een uitstekende wijze werd gerenoveerd door het team van George van Dijke & Zoon. Een klein probleem, een scheurtje in een van de deurtjes van de spiegelkast, bracht ons recent weer bij Van Dijke. En direct werd dit euvel door hen vakkundig opgelost en tot onze verrassing geheel kosteloos. Dit bevestigt opnieuw dat wij destijds een juiste keuze hebben gemaakt om ons "project" door George van Dijke en Zoon te laten uitvoeren.

Eerdere ervaring van 20 november 2018: In februari dit jaar hebben wij contact gehad met George van Dijke & Zoon voor de renovatie van onze badkamer en toilet. Precies op de afgesproken datum, 2 oktober j.l., werd er gestart met het werk. De inrichting hebben wij, op advies van Rob van Dijke, bij Plieger besteld waar wij vakkundig werden geholpen door de heer Vermeer. Onze tegels hebben wij uitgezocht bij Tegelhandel Numansdorp en ook daar werden wij goed geadviseerd. De eerste ochtend werd alles netjes afgeplakt en daarna begon het demonteren van de badkamer en toilet. Wij hebben weinig last gehad van stof omdat er een afzuiger werd gebruikt en elke dag werd er aan het eind van de dag opgeruimd en gestofzuigd. Bij de sloop van de douchecel kwamen de mannen een gasbuis tegen die in de weg zat en er werd direct oplossingsgericht gedacht en gehandeld. Na een week van sloopwerk begon het opbouwen met als uiteindelijk resultaat, een prachtige badkamer en toilet. Zit er wel eens iets tegen? Ja, ook dat kan gebeuren, het blijft per slot van rekening mensenwerk. Er werd direct actie ondernomen, overlegd en gewerkt aan een zo snel mogelijke oplossing. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en genieten nog dagelijks van onze mooie badkamer/toilet. Wij danken daarom Rob van Dijke, Michel, Fred, Jaap, Joop, Rob, Cor en Rien voor hun inzet en vakmanschap en natuurlijk niet te vergeten, George voor de planning. Wilt u uw badkamer renoveren, neem dan gerust contact op met George van Dijk & Zoon.
FOTO VAN FAMILIE VAN DE WIJNGAART
Resultaat badkamer
+ Toon extra foto van Familie van de Wijngaart
REACTIE VAN GEORGE
Geachte familie Van Wijngaart, dank voor uw lovende woorden, bij ons is het vanzelfsprekend dat je goede service levert! Daar heeft de consument recht op, wij zeggen altijd behandel de mensen zoals je zelf behandeld wilt worden. Als er in de toekomst problemen zijn altijd een mail bericht je sturen, dan komt het goed! Groet George en Rob van Dijke en onze collega's niet te vergeten.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 5 sterren”
Door Wesley op maandag 26 okt 2020 20
Het was het wachten waard, wat een fantastisch werk heeft het team van George van Dijke geleverd. Super happy met onze nieuwe badkamer en 2 toiletten, de mannen Rob, Jaap en Cor werkte nauwkeurig, netjes en zeer secuur en dat alles binnen de tijd die ze van te voren hadden aangegeven. Dikke 5 sterren voor hen en ik kan ze bij iedereen aanraden. Ook de samenwerking met Plieger en Tegelhandel Numansdorp was top, allen hebben ze service hoog in het vaandel. Chapeau
FOTO VAN WESLEY
Halfvrijstaand bad
REACTIE VAN GEORGE
Fam Smit, dank voor de mooie review! Soms is het moeilijk om lang te wachten, als je kwaliteit wilt zit u bij ons goed, het gaat vaak om een flinke uitgave. Wij zijn de ontzorgers en behandelen de consument zoals wij zelf behandeld willen worden.
Onze naam staat erboven, maar de mensen op de werkvloer die maken het, daar zijn wij trots op. Groet George en Rob van Dijke
Reactie of foto toevoegen
“Het wachten meer dan waard”
Door Fam Nix, Schiedam op donderdag 15 okt 2020 20
Goede ervaringen op een onafhankelijke site als Qasa over de firma George van Dijke, hielpen ons aan deze keuze. Rob bemiddelde ook voor ons om bij een reeds door hun verbouwde badkamer bij ons in de buurt te mogen kijken. Deze behulpzame buren trokken ons verder over de streep om voor dit bedrijf te kiezen. Vakwerk.

George van Dijke werkt met partners als Plieger en Tegelhandel Numansdorp. Een voorwaarde van hun om met perfect materiaal te werken. Rob had de formaten van de badkamer doorgegeven aan Plieger en de Tegelhandel. Plieger kon ons helpen met het inrichten van de badkamer via een handig programma zodat we een redelijk beeld hadden van het eindresultaat en we de bestellingen konden doen en we in de planning konden.

Dat dit bedrijf een topper is bleek al gauw daar we moesten rekenen op een wachttijd van inmiddels 10 maanden. Dat was wel even slikken, maar dat gaf ons nog meer de overtuiging dat dit goed zou komen, want een topbedrijf heeft het druk.
Alleen maar goede ervaringen. Van het begin tot het eindresultaat. Jaap, Cor en Rein, echte gedegen vakmensen die je nog maar zelden tegenkomt. Flexibel en klantgericht meedenkend. Toppers. Ook de nooddouche van Koos is heel goed bevallen, we hebben er drie weken veel profijt van gehad. Al met al zijn we heel tevreden over de organisatie en het werk George van Dijk en Zn. We genieten nu elke dag van onze badkamer. Nog bedankt mannen. Het was het wachten meer dan waard. Zegt het voort!
FOTO VAN FAM NIX, SCHIEDAM
Geplaatste badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de badkamer”
Door Henk Kras op vrijdag 4 sep 2020 20
Marian en ik zijn erg blij met onze nieuwe kleine badkamer, toilet en wastafel in de slaapkamer. We hebben alle sanitair uitgezocht bij Plieger en de tegels bij Tegelhandel Numansdorp. Beide bedrijven gaven vakkundig advies. Raymond de monteur heeft het gehele project in 4,5 week uitgevoerd. Een vakman en prettig persoon. Wij waren zelf gedurende het grootste gedeelte van de tijd afwezig maar dat was geen enkel probleem; Raymond werkt graag zelfstandig, vakkundig en snel. Een verkeerd geleverde spiegel werd binnen 2 dagen vervangen. Ook hebben we gedurende de montage nog wat kleine aanpassingen laten doen op aanraden van Raymond. Maw; wij kunnen echt iedereen aanraden; ga naar George en Rob van Dijke voor een nieuwe badkamer en/of toilet!
FOTO VAN HENK KRAS
Ons resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door C. Troost op vrijdag 21 aug 2020 20
Goede service! Is er iets defect dan wordt het opnieuw besteld en thuisbezorgd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer professioneel”
Door B Dambruine / M.S Moerman op vrijdag 14 aug 2020 20
Mijn moeder heeft haar badkamer en toilet laten verbouwen door George van Dijke, en is daar zeer tevreden over! Alles werd vakkundig gedaan, en het is echt prachtig geworden. Een tijdje later hebben wij ook onze badkamer en toilet door George van Dijke laten vernieuwen. Onze badkamer en toilet waren nog vanaf de bouw met donker grijze tegels met bloemetjes erop. Wij zijn echt heel tevreden over hoe dit gegaan is, inderdaad elke dag voor vertrek alles zo netjes mogelijk achter laten, overleg met ons over hoe wij bijv de spotjes in het plafond wilde hebben of de stopcontacten op welke hoogte. Ook vonden wij het heel fijn dat er rekening werdt gehouden met onze kinderen, door te zorgen dat wij niet zonder toilet kwamen te zitten tijdens het verbouwen! We konden of boven of beneden naar het toilet. Alles is zeer professioneel gedaan, wij kunnen jaren vooruit en douchen nu weer met plezier! Zeker een aanrader!
FOTO VAN B DAMBRUINE / M.S MOERMAN
Doucheruimte
Reactie of foto toevoegen
“De echte aanrader”
Door Jan en Diana Fransooijs op donderdag 6 aug 2020 20
Onze badkamer was nodig aan renovatie toe. Aangezien onze (schoon)ouders zeer positieve ervaringen hadden met George van Dijke Badkamers, besloten wij dat zij ook onze badkamer mochten renoveren. Vooraf mooie badkamerspullen uitgezocht bij firma Plieger in Capelle a/d IJssel en tegels besteld bij Tegelhandel Numansdorp. Deze bedrijven zijn beiden kwalitatieve partners van George van Dijke. Professionaliteit staat voorop! Over de wijze waarop zij de renovatie aangepakt hebben zijn we heel positief. Voor het starten van het sloopwerk werden de trap en vloerbedekking keurig afgeplakt om beschadiging te voorkomen. Ook werd er plastic opgehangen voor alle deuren om het stof zoveel mogelijk tegen te houden. Het sloopwerk was een grote klus. Niet alleen het oude badkamermeubilair werd eruit gehaald, maar ook alle leidingen (water en elektrisch). Zij willen namelijk niet bouwen op bestaande leidingen, aangezien ze de conditie hiervan niet kennen. Er werd niets aan het toeval overgelaten. Nadat alles was gesloopt, legde men nieuwe leidingen en kabels aan. Alles werd keurig volgens plan uitgevoerd. Vervolgens werden de tegels aangebracht en het plafond gestuukt, zodat tenslotte het badkamermeubel, douchesysteem en toilet met accessoires geplaatst konden worden. Het is echt prachtig geworden. Prettig is dat men de tijd neemt om de zaken professioneel uit te voeren. Geen haastwerk maar vakkundig werden alle werkzaamheden (waar nodig in overleg) uitgevoerd. Aan het eind van elke werkdag werd alles keurig opgeruimd. Kortom, George van Dijke badkamers met zijn team is een echte aanrader voor iedereen die zijn badkamer wilt renoveren.
FOTO VAN JAN EN DIANA FRANSOOIJS
+ Toon extra foto van Jan en Diana Fransooijs
+ Toon extra foto van Jan en Diana Fransooijs
Reactie of foto toevoegen
“Droom wordt werkelijkheid”
Door Nico en Leny Groenewegen op donderdag 30 jul 2020 20
Op herhaling! Omdat wij al jaren eerder een uitstekende ervaring met het plaatsen van een keuken hebben gehad, zijn wij, vanzelfsprekend, weer met George van Dijke in zee gegaan. Nadat wij in februari sanitair bij Plieger hadden uitgezocht en tegels bij Tegelhandel Numansdorp werd half juni 2020 begonnen met de verbouwing van de toilet en badkamer. Toevallig hadden wij vakantie en hebben wij , in volledig vertrouwen, de verbouwing overgelaten aan de professionele en prettige medewerkers van George van Dijke. De badkamer en toilet zijn keurig schoon en opgeruimd opgeleverd. De badkamer en toilet zijn ,zoals verwacht, volledig naar wens. Kortom voor een badkamer/toilet is het team van George van Dijke zeker een echte aanrader. Dus badkamer nodig?......Even een telefoontje naar George of Rob en uw droom wordt zomaar werkelijkheid!!
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Anja Robbemont op dinsdag 28 jul 2020 20
Vorig jaar is ons toilet vernieuwd. Vorige maand onze badkamer. Heel blij met het eindresultaat. Vakwerk! Helemaal eens met alle voorgaande opmerkingen!
Reactie of foto toevoegen
“Goede keuze”
Door Huub van Kempen & Bertine Koolmees op vrijdag 24 jul 2020 20
We zagen flink op tegen de verbouwing van onze wc en badkamer (vooral de gedachte aan breekwerk, herrie, stof en puin) en hebben het dus jaren uitgesteld. We hebben - mede omdat we "kritisch" zijn - veel rondgekeken, prijzen en beoordelingen vergeleken. Via een collega bij George uitgekomen. Vriendelijke man! Zijn personeel: leuk en vaklui. Jaap is door de wol geverfd, de jonge Brent een uitstekende leerling (van Jaap) en Cor de tegelzetter spant de kroon: rustig, gezellig en secuur. Natuurlijk waren er onderweg wat 'hindernissen', maar alles is naar tevredenheid opgelost. Daar moest soms wel even extra voor gebeld of gemaild worden. Uiteindelijk is het allemaal reuze meegevallen. We hebben ons thuiswerk (soms examens) gewoon voort kunnen zetten en geen overlast ervaren. Het eindresultaat mag er zijn en daar zijn we blij mee. Samengevat: goede keuze gemaakt!
REACTIE VAN HUUB VAN KEMPEN & BERTINE KOOLMEES
Zo ziet het nu uit: prachtig!
REACTIE VAN HUUB VAN KEMPEN & BERTINE KOOLMEES
De fantastische tegelzetter Cor aan het voorbereidende werk.
REACTIE VAN HUUB VAN KEMPEN & BERTINE KOOLMEES
En zo is de douche geworden.....
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerrenovatie”
Door Fam. Bol op zondag 5 jul 2020 20
Wij hebben de badkamer laten renoveren. De vloer en de trap naar de badkamer toe wordt geheel afgeplakt om beschadigingen te voorkomen. Bij het breken wordt een afzuiger geplaatst om het stof netjes af te voeren naar buiten. Er wordt heel netjes en secuur gewerkt. Alles is naar volle tevredenheid afgeleverd. Bij de nacontrole bleek er een kras in het douchescherm te zitten. Deze werd kort daarna omgewisseld voor een nieuw scherm. Wat een vaklui en service! Wij zijn 100% tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door Lydia op dinsdag 23 jun 2020 20
Wij hebben 7 jaar geleden onzer badkamer laten verbouwen door George van Dijke. Ze hebben het supergoed gedaan en prachtig afgewerkt. Wat helemaal super is, is dat ik onlangs belde dat enkele voegen niet meer zo goed waren, de wc-bril los zat en dat er een nieuwe chiffon in de wastafel gezet moest worden. Ook zaten er wat wat kapotte stukjes op het gestucte plafond. Dat kwamen ze dus allemaal geheel kosteloos repareren. Wat een geweldige service! Ik raad dit bedrijf aan al mijn kennissen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Wat een service”
Door Patrick beije op maandag 8 jun 2020 20
In september 2018 een badkamer&wc laten plaatsen. Dit alles is perfect geplaatst door George van Dijke&zoon. Vorig jaar zomer terug gekomen van vakantie is de vloer van de gang naast de badkamer nat .gelijk George gebeld dat we lekkage hadden en hij is direct gekomen.hij heeft een bedrijf ingeschakeld om het lek op te sporen na lang zoeken blijkt dat het bij de buren vandaan komt! Gelukkig hadden we George die ons bij stond om alles op te lossen en hij heeft een halfjaar een droger geplaatst om het huis weer droog te krijgen. Totaal 650 liter water heeft de droger uit het huis gehaald. George belde wekelijks om te vragen hoe het er voor stond en eens in de vier weken kwam hij met of alles al droog genoeg was. Wij zijn zo blij met dit bedrijf en de service de ze geven! Ik zou iedereen aanbevelen als ze een badkamer moeten dan moeten ze bij George van dijke&zoon zijn!
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Kees en Elly van der Waal op dinsdag 19 mei 2020 20
Wij zijn zeer tevreden over de klantvriendelijke service van fa. George van Dijke, zowel van vader George, als naderhand tijdens de verbouwing van zoon Rob, met assistent Bren. Zee vakkundige mensen en hebben een knap stukje werk afgeleverd i.s.m. hun metselaar en stukadoor. Levering vanuit Plieger en vanuit de Tegelhandel Numansdorp was keurig en op tijd geregeld, zodat er geen vertraging bij de werkzaamheden is ontstaan. Klasse en in 1 woord GEWELDIG. En zeker aanbevelingswaardig voor familie en/of vrienden
Reactie of foto toevoegen
“Petje af”
Door Robin & Conny van Helden op woensdag 13 mei 2020 20
In 2016 twee nieuwe badkamers laten plaatsen. Tot op de dag van vandaag uitermate tevreden (en ze zien er uit alsof ze gisteren zijn geplaatst ). Gisteren kwam Rob langs om offerte te maken voor nieuw toilet. Daar ontbreekt nu een fonteintje. Rob gaf aan dat hij totaal niet begreep waarom we dat wilden omdat het toilet er nog prachtig en van deze tijd uitziet en stelde voor om een dispenser te monteren. Kijk, dat is ook George van Dijk! Meedenken met de klant! Petje af daarvoor! Ook voor het gratis verstrekken van twee wasbakdoppen nu de oude twee niet meer werkten. Als dat geen service is!

Eerdere ervaring van 1 januari 2017: Sinds afgelopen zomer zijn wij naarstig op zoek geweest naar een gedegen bedrijf (waar alle expertises onder één dak zijn ondergebracht) om onze badkamerproblemen op te lossen. Dat viel niet mee. Meerdere aannemers over de vloer gehad, maar nagenoeg niemand gaf ons echt een goed (lees: geruststellend) gevoel. Wij hebben ons huis twee jaar geleden uit een faillissement gekocht. De twee daarin aanwezige badkamers zagen er aan de buitenkant prachtig uit, maar niets was minder waar. Ernstige (vocht)problemen deden zich voor in beide badkamers en wij besloten niet voor reparatie te gaan maar voor volledige vernieuwing. Helaas kon de schade als gevolg van het faillissement niet op de voormalige bewoners worden verhaald. Wij hadden dus behoefte aan goede vaklui. De vele positieve recensies die George van Dijke heeft ontvangen van verschillende opdrachtgevers, gaven de doorslag. Wij hebben daar geen moment spijt van gehad. Begin november 2016 is een aanvang met de werkzaamheden gemaakt. Drie weken later en een aantal onvoorziene omstandigheden verder, is badkamer 1 gereed gekomen. Direct daarna is een aanvang gemaakt met badkamer 2. Medio december was ook deze badkamer gereed. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat wij meer dan tevreden zijn (understatement) met de door George van Dijke geleverde service. Wij hebben ruim 6 weken zijn team over de vloer gehad. Wat een vaklui. Altijd op tijd aanwezig en hun afspraken nakomend. Strakke agenda's zodat de werkzaamheden naadloos in elkaar overliepen. Jaap, jouw werk is denk ik het meest onderschat. Het slopen en het weer opnieuw opbouwen, het aan- en verleggen van leidingen, installeren van toiletten en dat allemaal in je eentje. Een vakman met verstand van zaken. Petje af; dankzij jou kon Cor (de tegelzetter) zijn kunsten laten zien. Jouw tegelwerk is echt briljant. Zo glad als een ijsbaan. Prachtig om te zien. Daar waar nodig werden jullie terzijde gestaan door andere werknemers van George van Dijke, om te voorkomen dat een en ander te lang in beslag zou nemen. Ook jullie hartelijk dank voor jullie inspanningen. Dankzij jullie allemaal kunnen wij weer onbezorgd genieten. Ook Arjan van Tegelhandel Numansdorp: dank voor jouw inspanningen en oplossend vermogen (ook al verschilden wij van mening). En niet te vergeten Plieger: perfect geholpen. Wij zullen dan ook niet aarzelen om George van Dijke en zijn team aan te bevelen aan potentiële klanten. En George, mocht er iemand behoefte hebben om jullie werk op (onze) locatie te bekijken: neem gerust contact op. Onze deur staat altijd open!
Reactie of foto toevoegen
“Fijn en meedenkend”
Door Jurjen & Michelle op dinsdag 12 mei 2020 20
Een maand geleden is onze badkamer volledig vernieuwd en uitgebreid door het team van George van Dijke en wij zijn super tevreden! Er is echt prachtig werk geleverd, iedereen denkt mee aan een optimaal ontwerp en er wordt super schoon gewerkt. Op de eerste dag is de hal, vloer in de woonkamer, de gehele trap en overloop afgeplakt. Stof wordt afgezogen via een ventilatie systeem en iedere morgen netjes op de afgesproken tijd aanwezig. Op deze manier hebben we heel weinig last gehad van stof en het is super fijn om een partij te hebben waar je goede afspraken kunt maken welke ook nagekomen worden. Planning en aanlevering van spullen was ook perfect geregeld, net als de samenwerking met hun partners Plieger, Tegelhuis Numansdorp en DoucheRent.

Kortom: allemaal meedenkende en fijne (vak)mensen, die wij alleen maar kunnen aanbevelen. Nogmaals bedankt en wij genieten inmiddels alweer een maand van onze nieuwe badkamer en hopen er nog heel wat jaren plezier van te hebben!
FOTO VAN JURJEN & MICHELLE
Gerealiseerde badkamer
+ Toon extra foto van Jurjen & Michelle
+ Toon extra foto van Jurjen & Michelle
+ Toon extra foto van Jurjen & Michelle
Reactie of foto toevoegen
“Grote complimenten”
Door Karin Pouwe op maandag 11 mei 2020 20
Wij zochten iemand uit onze regio om de toilet te renoveren. Na het invullen van het contactformulier namen ze snel contact op om een afspraak te maken. Ondanks de drukte was een afspraak snel gemaakt. Bij Plieger snel en vakkundig geholpen. Bij tegelhandel Numansdorp heeft Arjan ons geholpen te kiezen uit een ruime keuze aan tegels. De montage is door Raymond super gedaan. Hij werkte netjes en het tegelwerk is perfect. De beschadigingen aan het sanitair waren al gemeld voor dat wij het wisten en supersnel omgeruild. Al met al grote complimenten en zijn wij heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goede service”
Door Astrid en Henk Smits op maandag 11 mei 2020 20
Hele goede service goede communicatie planning goede monteurs super tegelaar en ook een hele goede stucker ze weten van aanpakken en is echt Super mooi geworden een pluim voor ieder die voor dit bedrijf werkt een dikke 10 we zijn er super blij mee nogmaals bedankt allemaal.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie badkamer”
Door Rob van Heijningen op zaterdag 2 mei 2020 20
Door de goede mond-op-mond reclame kwam ik in 2019 terecht bij de badkamerspecialist George van Dijke. Goed teken was dat ik wel geduld moest hebben vanwege een hele volle orderportefeuille. Afgelopen maart was ik dan aan de beurt. Eerst werden hal, trap,overloop en gereedschapskamer voorzien van stucloop en objecten afgedekt met plasticfolie. En toen begon het compleet strippen van badkamer en toilet beneden. Je merkt gelijk dat hier een goed op elkaar ingewerkt team(Brent, Rob, Cor en Jaap) bezig is. En ook wordt er rekening gehouden met de bewoner en is er altijd nog een toiletpot bruikbaar. Bij het tegelen wordt er rekening gehouden met de plaatsing van het sanitair qua tegelverhoudingen en voegen.Kortom perfect glad vakwerk. Ook gewenste aanvullingen op de offerte worden geruisloos opgepakt. Na 3 weken was de hele klus geklaard en sindsdien sta ik elke dag bij het douchen te genieten van deze mooie badkamer. En krijg ik complimenten van bezoek bij gebruik toilet beneden.
FOTO VAN ROB VAN HEIJNINGEN
Opgeleverde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Wat een service”
Door Jan W. te Spijkenisse op donderdag 19 mrt 2020 20
Najaar 2014 door Fa. George van Dijke een complete badkamer en toilet laten installeren en een separate 2e toiletruimte. Vanaf het eerste telefoontje tot de handdruk bij oplevering meer dan positief. Vriendelijke monteurs, Goed meedenken en overleggen ter plaatse. Top. Nu heden , maart 2020, zit 1 van de toiletbrillen wat los. Ik neem contact op hoe ik dit vast kan zetten, is daar een trucje voor.? Beter even vragen hoe het moet dan gaan knoeien aan het mooie materiaal. Direct werd mij aangeboden, er komt een monteur langs om het op te lossen. Dat is ruim 5,5 jaar na de installatie. Dit is best heel bijzonder. Ik was best positief verrast. De monteur is binnen 2 dagen gekomen en opgelost ! Fa. George van Dijke Bedankt !! super
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door P van Gameren op woensdag 18 mrt 2020 20
13 Jaar geleden onze badkamer en toilet door George van Dijke laten installeren. Toen al heel tevreden over het geleverde werk en de service. En dat is na 13 jaar niet veranderd. Probleem met de inbouw stortbak van het toilet (water bleef lopen). Ondanks (uiteraard) verlopen garantieperiode was het probleem binnen een uur na melding kostenloos opgelost. Topservice!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door N en T op dinsdag 10 mrt 2020 20
Onlangs hebben wij onze badkamer laten verbouwen en zijn zeer tevreden. Vanaf dat de offerte is opgemaakt, tot en met het eindresultaat en daarbij mogen de partners Plieger, Tegelhandel Numansdorp en Doucherent niet ontbreken. Iedereen denkt mee, werkt keihard, komt met opties bij onverwachte "problemen", werken schoon en netjes en de communicatie is uitstekend. We hebben nergens naar om hoeven te kijken, alles word tot in de puntjes geregeld. Het resultaat is een schitterende badkamer en heel tevreden klanten, die jullie bij anderen zullen aanbevelen! Iedreen bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Schitterende badkamer”
Door Bram en Ria den Hartog op woensdag 4 mrt 2020 20
Op 2 maart 2020 is onze badkamer gereedgekomen. Het e.e.a. Begon met een gesprek en inmeten wat betreft de mogelijkheden ( geheel vrijblijvend). Dan de offerte, die is heel duidelijk, aan werkelijk alles is gedacht, dus geen onvoorziene dingen achteraf. Februari 2020 ging het karwei beginnen. We vielen van de ene verbazing in de andere, zo rustig en toch snel, zo vakbekwaam. Hier zie je de ervaring van deze mensen. George van Dijke badkamertechniek is een topbedrijf, met stuk voor stuk vakmensen. Het bedrijf krijgt van ons een dikke 10! Nogmaals dank George, Rob, Brent, Cor, Keoma, Rob en Jaap.
FOTO VAN BRAM EN RIA DEN HARTOG
+ Toon extra foto van Bram en Ria den Hartog
Reactie of foto toevoegen
“Erg bedankt voor de inzet”
Door Fam.Baldée op dinsdag 3 mrt 2020 20
In februari heeft de firma George van Dijke onze badkamer verbouwd. Wat zijn we blij met deze keuze die we gemaakt hebben. Tegels uitgezocht in Numansdorp waar we vriendelijk en goed geholpen zijn. Bij de Plieger de badkamer uitgezocht, daar ook vriendelijk, geduldig en met juiste advies geholpen. Toen begon de verbouwing....wat een super team aan personeel! Alles werd netjes afgedekt, trap, laminaat enz. De mannen werken hard en met veel passie en kennis en alles gaat in goed onderling overleg met elkaar en met ons, geweldig!! Wat hebben jullie een super mooi werk en eindresultaat afgeleverd! Mannen...Joop,Jaap,Aad,Rob,Cor en Rien nogmaals heel heel erg bedankt voor jullie inzet!!
FOTO VAN FAM.BALDÉE
Het resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Goede service op recente badkamer”
Door Wessel Hanselaar op donderdag 6 feb 2020 20
Zeer prettig contact. Na twee lampjes boven de spiegel kapot. V Dijke zorgt voor twee nieuwe lampjes en komt ze keurig monteren. Ik ben echt blij met dit bedrijf !!!
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Tak op dinsdag 4 feb 2020 20
Super aftersales en top service. Na bijna 5 jaar ging de douchekop houder kapot. George van Dijke en Zoon hebben dit kosteloos vervangen. Zo'n service maak je niet vaak mee. Zou ze zonder aarzelen weer inhuren.
Reactie of foto toevoegen
“Goed werk”
Door Fam. Suen op zondag 19 jan 2020 20
Wij hebben een paar maanden geleden ons badkamer en toilet door George van Dijke laten renoveren. Erg tevreden erover. De afwerkingen zijn goed en ook heeft men de werkplaats tijdens de werkzaamhedengoed en verzorgd nagelaten. Kortom , goed werk geleverd! Fam. Suen
Reactie of foto toevoegen
“Merkbaar betrokken”
Door Ruben van Ardenne op maandag 30 dec 2019 19
Wij zijn zeer blij met onze nieuwe badkamer. Alle medewerkers van Van Dijke (zowel eigen als ingeleend) zijn merkbaar betrokken bij een goed eindresultaat. Alles werd netjes afgedekt en dagelijks schoon achtergelaten. Over de planning en voortgang wordt prima gecommuniceerd en als wij een bepaalde voeg willen wordt deskundig afgeraden dit anders te doen. Zo wordt ook over de verschillende typen kit uitgelegd wat voor- en nadelen zijn waarna wij een goede keuze kunnen maken. Tegelzetter Cor is ook echt een topper, de visgraad die wij op de muur wilde was geen standaard werk, maar hij heeft het keurig gedaan! Na oplevering kwam Rob zelf nog even kijken of alles naar onze wens was en of hij zelf tevreden is. Helemaal top!
FOTO VAN RUBEN VAN ARDENNE
Muur met visgraat
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Willem Heskes op zondag 29 dec 2019 19
Ruim 4 jaar geleden heeft van Dijke een badkamer bij ons geplaatst. Wij wilden niet zeuren maar na elke douchebeurt kwam er water onder de douchedeur de badkamer in.Uiteindelijk toch maar eens gemaild ( in 2019!)en ze zijn geweest en na enkele uren was het probleem verholpen. Super de luxe service!!!
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Fam. de Graaf, Barendrecht op donderdag 12 dec 2019 19
Half november is firma Van Dijke begonnen met het slopen van onze oude badkamer. Voordat ze begonnen, werd alles afgedekt. De mannen werken ontzettend netjes en aan het einde van de dag wordt alles opgeruimd. Alles wordt uitgelegd en het schema dat nodig is om alles op tijd te laten verlopen, klopt helemaal. De badkamer zelf werd op tijd bezorgd en de aflevering werd gecontroleerd door Aad. Alles wat er in de badkamer gedaan moest worden, werd in overleg gedaan.

Na twee weken voorbereiding van slopen, afvoeren en leidingen omleggen en stuken werd onze badkamer steeds meer zichtbaar. Het begint er pas echt op te lijken wanneer de tegelzetter aan de beurt is. Dan krijg je een idee hoe het eruit komt te zien. Ook Joop (tegelzetter) deed alles netjes in overleg. Het uitmeten van de tegels wordt echt keurig gedaan. Vakwerk! Dank zij het goede overleg, hebben we de badkamer die we wilden. We wilden geen standaard badkamer waar alle muren zijn betegeld. Een een deel van de badkamermuren is gestuukt door Joop en door onszelf geverfd. Ook dat ging in overleg, zodat er eerst geverfd kon worden, voordat de badkamer werd afgemonteerd. Er werd echt heel goed meegedacht. Heerlijk! Zo krijg je echt het gevoel dat alles goed komt, en dat komt het ook! Op de laatste dag kwam Rob alles af monteren. Het ziet er allemaal keurig uit.

Tot twee dagen na de installatie ... toen liet opeens onze spiegel los. Gevolg, schade aan de spiegel en aan de kast. Meteen contact opgenomen met Van Dijke en binnen een paar dagen hadden we een nieuwe spiegel! Ook de kast wordt nog vervangen, maar die was niet op voorraad. Alles werd keurig en zonder problemen opgelost. Van Dijke verontschuldigde zich zelfs nog voor het ongemak.

De samenwerking tussen Van Dijke, Plieger en Tegelhandel Numansdorp werkt perfect. Na het beslissen wat voor badkamer je wil, heb je er eigenlijk geen omkijken meer naar. Alles wordt door deze drie bedrijven geregeld.
FOTO VAN FAM. DE GRAAF, BARENDRECHT
Fotocollage badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door Marcel Broesterhuizen op zondag 1 dec 2019 19
Badkamer en twee toiletten laten installeren. Alles prima verlopen. Firma van Dijke in samenwerking met tegelhuis Numansdorp en Plieger voor de meubels en sanitair is prima. Kan na oplevering echt niet 1 negatief puntje vinden. Dit bedrijf is echt super .Ook nooddouche gehuurd via van Dijke ook een geweldige oplossing. Als ik een cijfer moet geven 10 +.
FOTO VAN MARCEL BROESTERHUIZEN
+ Toon extra foto van Marcel Broesterhuizen
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Geke van Dalsen op dinsdag 19 nov 2019 19
We zagen er best een beetje tegenop, een renovatie van de badkamer in een gezin met drie kinderen. Achteraf kunnen we gelukkig melden dat alles goed is verlopen. Vanaf het begin gaven George en Rob me het gevoel dat het allemaal goed zou komen. De sloop, het tegelwerk en de montage verliepen soepel. De gang, hal en trap werden afgedekt met een dik loopkarton en elke dag na afloop van het werk werd de boel netjes achtergelaten. Wel zo prettig, toch? De mannen werken rustig en precies. Geen lomp gedoe. En last, but not least... de badkamer is geworden zoals we hadden gehoopt. We zijn er superblij mee.
FOTO VAN GEKE
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Monique Weststrate op maandag 11 nov 2019 19
Onze badkamer is van 24-10 t/m 08-11 geheel naar wens gerenoveerd. Eind januari is het plan besproken en hebben wij bij Plieger het sanitair uitgezocht. bij tegehandel Numansdorp mooie tegels uitgezocht en vervolgens de offerte oen de planning ontvangen. Alles is in regelmatig (telefonisch) overleg met de monteur en tegelzetter uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe badkamer.
FOTO VAN MONIQUE WESTSTRATE
Opgeleverde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Fam. Dijkmans op zondag 10 nov 2019 19
Wij hebben een zeer goede ervaring met de montage van onze nieuwe badkamer. Ze zijn vantevoren bij ons langsgeweest en hebben met alles meegedacht. De afspraken zijn allemaal nagekomen. Goede service en nette afwerking van de badkamer.
FOTO VAN FAM. DIJKMANS
Fotocollage van de badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Eigenlijk 6 sterren”
Door Andre en Astrid op zondag 3 nov 2019 19
Medio februari afspraken gemaakt met de fa. van Dijke over de verbouwing van onze badkamer. Bij Plieger spullen uitgezocht en bij tegelhandel Numansdorp mooie tegels. We hoefden niets te regelen mbt bezorging, dat regelden zij.Op 2 oktober was het dan zover, de sloophamer ging erin. Alles werd afgeplakt en en er werd elke dag gestofzuigd. Wat werd er netjes gewerkt door de mannen. Tijdens de hele verbouwing werd er meegedacht met wat wij wilden. Niets was hen teveel. Voor alles hadden ze wel een oplossing. Na precies 3 weken was onze badkamer klaar. Wat een planning trouwens, alles paste keurig in elkaar. Een schitterend pak werk hebben de mannen geleverd. Rob, Aad, Joop, Jaap en George bedankt. Toppers zijn jullie.
FOTO VAN ANDRE EN ASTRID
Toilet top gedaan
Reactie of foto toevoegen
“Ontzorgd”
Door Mariette op maandag 21 okt 2019 19
We zijn heel blij dat we voor firma van Dijke hebben gekozen. Het zijn vakmensen! De badkamer is prachtig geworden. Ook bij Plieger en Tegelhandel Numansdorp zijn we goed geadviseerd. Ze denken daar goed mee en nemen de tijd. Wij vonden het fijn dat firma van Dijke met vaste partners werkt en met hen de afspraken maakt over de levering. De hele werkwijze heeft ons echt ontzorgd.
Reactie of foto toevoegen
“Korte lijnen”
Door Ronald en Natascha op maandag 23 sep 2019 19
Voor de 2e keer onze badkamer en toilet laten renoveren ivm aankoop van een ander huis. Alles onder 1 dak, duidelijke offerte na bezoek, badkamer bij firma Plieger, tegels bij Tegelhandel Numansdorp uitgezocht en tijdelijke douche vakkundig laten plaatsen door Douchrent. Tekeningen gemaakt door firma Plieger op basis metingen van hr. V Dijke, welke weer gedeeld worden met Tegelhandel Numansdorp. Elk onderdeel uitgevoerd door een specialist. Op vakantie was geen probleem, alles wordt netjes in/afgeplakt en achtergelaten. Korte lijnen, altijd overleg en advies. Achteraf tijd voor een review. Mannen weederom bedankt voor het harde werken en prachtige resultaat !
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door Fam van Dalen op zaterdag 21 sep 2019 19
Wat een waanzinnig goed bedrijf is dit. In September hebben ze bij ons de badkamer opgeleverd. Dit is gebeurt zonder problemen, goed tegelwerk en een perfect eindresultaat. Er werd goed overlegd wat er ging gebeuren, werd mee gedacht en er was geen uitdaging te veel. Ook de samenwerking met Plieger, tegelhandel Numansdorp en Doucherent loopt perfect. Hierbij willen we ook Remon extra bedanken. Het is een echte alles kunner en er is geen uitdaging te veel. George van Dijke en zoon is een echte aanrader.
FOTO VAN FAM VAN DALEN
+ Toon extra foto van Fam van Dalen
REACTIE VAN GEORGE
Geachte Fam. van Dalen, wij worden er verlegen van , van uw review en alle andere mooie reviews. Bij ons is vanzelfsprekend als een consument voor ons kiest dat je kwaliteit levert, het gaat om een grote uitgaven waar je zeker 20 jaar plezier van wilt hebben! Wij zeggen altijd behandel de mensen zo als je zelf behandeld wilt worden. Het is de kunst om constant alert te blijven en dat doen wij al 36 jaar. Wij wensen u succes met uw badkamer. Groet George en Rob van Dijke
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Michael op donderdag 19 sep 2019 19
4 jaar geleden hebben we de badkamer en toilet laten renoveren door George van Dijke. Ze hebben toen uitstekend werk afgeleverd. Recent kregen we problemen met het softclose systeem van de V&B toiletbrillen. Na contact opgenomen te hebben met George van Dijke over dit probleem, hebben ze dit snel en vakkundig opgelost. Ze hebben de toiletbrillen gratis vervangen, en dat na 4 jaar. Top service!
REACTIE VAN GEORGE
Geachte Michael, dank voor uw review. Het is vanzelfsprekend dat je service levert, wij gaan soms verder dan de leveranciers van het geleverde materiaal. Onze gedachte is dat je langer dan 2 jaar met het materiaal moet doen! Groet George ven Rob van Dijke
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer renovatie”
Door Fam. F de Groot op zondag 15 sep 2019 19
Van 6 tm 22 augustus 2019 onze badkamer gerenoveerd door fa. van Dijke. Vooraf onze wensen kenbaar gemaakt d.m.v. 2 huisbezoeken. Duidelijke offerte ontvangen. Alles naar tevredenheid en afspraak verlopen, de werkzaamheden goed op elkaar afgestemd en uitgevoerd. Vakwerk geleverd! uitgevoerd door Aad, Cor, Rob en Jaap. Onze dank voor de goede afhandeling. Wilt u uw woning met een mooie badkamer verrijken ,ga dan naar George en Rob Van Dijke.
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door Joey en Priscilla op maandag 2 sep 2019 19
Het bedrijf George van Dijke is echt een aanrader! In juni 2019 is onze badkamer geheel gerenoveerd door dit bedrijf en dit verliep soepel en zorgeloos. Alles wordt je uit handen genomen door de vakkundige medewerkers (in ons geval door alleskunner Raymond). Ook de samenwerking met Plieger en Tegelhandel Numansdorp is heel fijn geweest. Voor topservice en vakkundige montage moet je zeker bij George van Dijke zijn !
FOTO VAN JOEY EN PRISCILLA
Gemonteerde badkamer
+ Toon extra foto van Joey en Priscilla
+ Toon extra foto van Joey en Priscilla
Reactie of foto toevoegen
“Volledige renovatie”
Door Hans en Ymke v Rossen op maandag 2 sep 2019 19
Na 35 jaar hebben we onze badkamer volledig laten renoveren door George van Dijke Keuken en Badkamertechniek. Vooraf duidelijke afspraken, ook het zelf komen opmeten van de ruimte en niet alleen afgaan op de bouwtekening gaf al veel vertrouwen. Bij de door George aanbevolen bedrijven voor nooddouche, sanitair en accessoires en tegels werden we prettig en met kennis van zaken geholpen. De coördinatie van de verbouwing liep allemaal via George van Dijke, dus voor ons weinig zorgen. Er is bijzonder netjes gewerkt, de toegang van voordeur tot en met de werkplek afgeplakt en plastic bescherming waar nodig aangebracht om zo stofvrij mogelijk te kunnen werken. Stofafzuiging tijdens werkzaamheden en elke dag na afloop van de werkzaamheden werden de werkruimtes opgeruimd en gestofzuigd achter gelaten. De werkzaamheden werden, zover nodig, overlegd zoals hoogte bepalen van o.a. kranen en meubilair en er werd oplossingsgericht meegedacht. Alle medewerkers zijn OP en TOP vakmensen. De controle en oplevering krijgen van ons een dikke Plus! Medewerkers van de firma's Plieger, Tegelhandel Numansdorp, DoucheRent en van Dijke zelf: Dank voor jullie prettige samenwerking, service en vakwerk! Fam. v Rossen Schiedam
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut een aanrader”
Door Thea en Ad Vermeeren op woensdag 28 aug 2019 19
Wij hebben onze badkamer laten slopen en opnieuw op laten bouwen . Vanaf het eerste contact een goed gevoel bij dit bedrijf . Fijne en vakkundige mensen. Steeds goed overleg tijdens de werkzaamheden en wij zijn zeer tevreden over het resultaat . Dit bedrijf is absoluut een aanrader !!
FOTO VAN THEA EN AD VERMEEREN
Dubbele wastafel
+ Toon extra foto van Thea en Ad Vermeeren
+ Toon extra foto van Ad Vermeeren
Reactie of foto toevoegen
“Wat een service”
Door J.M. De Bokx op dinsdag 13 aug 2019 19
Ik had wat problemen met het inbouwreservoir van mijn toilet, welke 7 jaar geleden is geplaatst. Monteur kwam langs en heeft het kosteloos verholpen. Hij zag ook gelijk dat de kitrand in de douchecabine aan vervanging toe is. Komt de boel binnenkort opnieuw kitten. Mensen, wat een superbedrijf is dit. Hier staat service heel hoog in het vaandel. Echt voor iedereen aan te raden.

Eerdere ervaring van 4 augustus 2017: Wat een service; wat een bedrijf. Zulke vind je er niet veel meer. Zelfs 5 jaar na installatie van de badkamer is de nazorg super.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling voor iedereen”
Door Wim en Dinja de Geus op maandag 5 aug 2019 19
Alweer een maand genieten we van onze nieuwe schitterende badkamer. De oude badkamer werd volledig gestript en het team van George van Dijke heeft alles weer opnieuw opgebouwd. Niets was te veel, aan het eind van de dag werd alles weer netjes achtergelaten. Het resultaat mag er dan ook zijn. Chapeau voor het zeer vakbekwame team!
FOTO VAN WIM EN DINJA DE GEUS
Douchehoek
+ Toon extra foto van Wim en Dinja de Geus
+ Toon extra foto van Wim en Dinja de Geus
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Deborah Broersma op vrijdag 2 aug 2019 19
Afgelopen 2 weken is onze gehele badkamer gesloopt en weer opgebouwd. Wat een vakmensen! Zeer schoon en netjes gewerkt. Oog voor detail en geen vraag is teveel! Zelfs niet met de extreme hitte van afgelopen week. Wij zijn elke dag gewoon gaan werken. Dit met alle vertrouwen gedaan en thuis komen was elke dag weer een kadootje. Wij zijn weer verliefd op onze badkamer. Bedankt Raymond, Rob, Joop en Cor!
FOTO VAN DEBORAH BROERSMA
Gerealiseerde badkamer
+ Toon extra foto van Deborah Broersma
+ Toon extra foto van Deborah Broersma
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Fam. van den Berg op zondag 21 jul 2019 19
We hebben de badkamer laten slopen en alles laten vernieuwen. Wij zijn super tevreden en blij met onze nieuwe badkamer. Wat een fantastisch team. Wij hadden een slechte ervaring met een andere leverancier dus waren wat sceptisch, maar echt geen woord teveel. Echt een aanrader George van Dijke.
Reactie of foto toevoegen
“Topbedrijf”
Door Familie Chapman op zaterdag 20 jul 2019 19
Een Topbedrijf met Vakmensen in huis! Wij konden het niet geloven, een bedrijf dat een 9.8 scoort! Maar nu wij het zelf ondervonden hebben, kunnen we zeggen dat het een topbedrijf is met vakmensen in huis! Wij hebben onze hele badkamer laten vervangen en van begin tot eind was alles perfect geregeld! Bij Plieger in Capelle a/d IJssel hebben we het sanitair uitgezocht en bij Tegelhandel Numansdorp de tegels. Bij beide bedrijven zijn we uitstekend geholpen. (weten nu ook wat een "gerectificeerde" tegel is!) De verbouwing verliep perfect, alles werd binnen afgeplakt, evenals de liften en de hal voor de liften. Je hoeft je nergens zorgen over te maken, er wordt keurig gewerkt, al het puin en oude sanitair wordt afgevoerd en aan het eind van de dag wordt alles keurig opgeruimd. Het zijn op en top vakmensen. Wij willen dan ook Rob van Dijke, Joop, Rob en Rien heel hartelijk danken voor hun vakwerk en de gezelligheid in huis. George van Dijke, hartelijk dank voor de goede communicatie en het plannen. Kortom: Kies je voor George van Dijke dan krijg je een Top Badkamer! Wij genieten nu enorm van onze prachtige badkamer.
FOTO VAN FAMILIE CHAPMAN
Douche en radiator
+ Toon extra foto van Familie Chapman
+ Toon extra foto van Familie Chapman
+ Toon extra foto van Familie Chapman
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens George van Dijke
aKlaaswaal , Scheidweg 2, 3286 LA Klaaswaal, tel 0186 - 66 21 23
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.