Feedback
9,8

George van Dijke

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.georgevandijkemontage.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van George van Dijke
Bij George van Dijke kan men terecht voor de betere badkamer-installatie. Bij George van Dijke doet men dat voor een prijs die voor iedereen haalbaar is. En dat komt juist vanwege het feit dat alles in één hand is. Daar zorgen onze badkamermonteurs, loodgieters, elektriciens en tegelzetters voor. Voor ons is 100% niet goed genoeg.

De badkamerlevering is via onze groothandel mogelijk.

Wij zijn C.B.W. erkend voor uw zekerheid.

Onze regio is ongeveer 30 km vanaf postcode 3286 LA in Klaaswaal. Dit is tot en met Vlaardingen, Rotterdam, Nieuwerkerk aan den IJssel, Spijkenisse, Barendrecht, Dordrecht, Ridderkerk, enz. Verder komen wij helaas niet, vanwege de files.

Een badkamermontage is te gecompliceerd om een offerte via de mail te geven. Daar is een vrijblijvend bezoek voor nodig om de technische problemen in te schatten en u een correcte prijs te geven.


Vanwege toenemende drukte vragen wij een allround badkamermonteur / tegelzetter. Voor meer informatie, bel/mail ons!

Wij doen geen nieuwbouwprojecten.
Meer informatie over George van Dijke
Offerte aanvraag: georgevandijkemontage.nl/contact
Onze werkwijze: georgevandijkemontage.nl/werkwijze
Over ons: georgevandijkemontage.nl/over-ons
Ervaringen
Er zijn 241 ervaringen over George van Dijke. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren223 ervaringen
4 sterren12 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 235 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen
“Badkamerverbouwing”
Door S. Ouwerkerk op maandag 18 mrt 2019 '19
Februari 2019 heeft de firma George van Dijke onze badkamer en toilet verbouwd. Na het lezen van al de goede recensies hebben wij contact opgenomen met George en een afspraak gemaakt. Het gesprek gaf direct al een goed gevoel waarin de mogelijkheden werden besproken. Bij de start bleek al dat het kundige werknemers zijn waarmee je goed kunt overleggen en zij werken zeer clean voorzover dit mogelijk is met een verbouwing. Wij zijn erg blij met het resultaat en genieten volop van onze nieuwe badkamer en toilet. Bedankt voor de leuke communicatie en het prima geleverde werk.
FOTO VAN S. OUWERKERK
Badkamerkast
+ Toon extra foto van S. Ouwerkerk
+ Toon extra foto van S. Ouwerkerk
+ Toon extra foto van S. Ouwerkerk
Reactie of foto toevoegen
“GIng zoals in de reviews”
Door Arno en Mirjam van de Griend op vrijdag 15 feb 2019 '19
2 Januari is het bedrijf van George van Dijke bij ons gestart met de badkamer klus. Zoals we in de reviews hadden gelezen , zo ging het ook. Netjes alles afgeplakt en alles in overleg en volgens afspraak. Er werd meegedacht en we hebben daardoor nu bijvoorbeeld een rvs nisje in de muur voor shampoo ed. Wat een vakmanschap hebben wij die 3 weken gezien! Op de foto zie je het resultaat, een complete prachtige badkamer in een betrekkelijk kleine ruimte. We zouden ieder dit bedrijf aanbevelen.
FOTO VAN ARNO EN MIRJAM VAN DE GRIEND
Badhoek
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Marianne Dorst op vrijdag 25 jan 2019 '19
Onlangs hebben wij ons sanitair (2 badkamers + apart toilet) laten installeren door het team van George van Dijke. De bad meubels hebben we bij Plieger aangeschaft en de tegels in Numansdorp. Wij zij zeer tevreden met het resultaat. Het tegelwerk is van hoog niveau. De communicatie verliep prima, er wordt meegedacht. Je wordt hier als klant gehoord.
FOTO VAN MARIANNE DORST
Tegelwerk van hoog niveau
Reactie of foto toevoegen
“Volgende keer weer”
Door C. Troost op zondag 16 dec 2018 '18
Wij zijn heel blij met onze mooie en gezellig badkamer die George van Dijke in oktober 2018 heeft verbouwd. Deskundig, betrouwbaar, klantvriendelijk en afspraak is afspraak! Tegelzetter Cor krijgt een extra pluim voor zijn prachtige tegelwerk. Rob 1.0 en Rob 2.0....jullie zijn ook toppertjes hoor :) Wij zouden het een volgende keer zo weer over doen!
FOTO VAN C. TROOST
Gezellige badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door Hanna en Jaap Linker op dinsdag 11 dec 2018 '18
In november is onze badkamer verbouwd door George van Dijke en zijn team. Van tevoren zagen we erg op tegen de klus, maar de twee weken zijn omgevlogen en het resultaat is precies zoals we ons het ons hadden voorgesteld! Wat een vakmensen!
Als je in een appartementencomplex woont ben je altijd een beetje huiverig voor overlast voor je medebewoners. Dit was totaal overbodig. Van de entree via de lift tot onze entree was alles afgeplakt en er werd iedere dag aangeveegd. In plaats van commentaar alleen maar complimenten voor Van Dijke. Dit hadden ze nog nooit meegemaakt! Dat Van Dijke vakmensen in dienst heeft hadden we al gezegd, maar ook de plezierige manier van omgang willen we graag even vermelden. Bedankt mannen ( Cor, Mitchel en stukadoor Rien). Onze speciale dank gaat uit naar Aad, die de hele periode aanwezig is geweest en allerlei kleine en grote problemen perfect heeft opgelost!
FOTO VAN HANNA EN JAAP LINKER
Wastafel en douche
+ Toon extra foto van Hanna en Jaap Linker
+ Toon extra foto van Hanna en Jaap Linker
Reactie of foto toevoegen
“Geoliede machine”
Door Jerry Pronk op woensdag 5 dec 2018 '18
Na een rondreis door de commerciële badkamer wereld, uiteindelijk bij George van Dijke uitgekomen . Veel aannemers en klusbedrijven in onze woonboerderij uit 1917 gehad, maar ze moeten bij George in de leer gaan. Zelden zo'n professioneel bedrijf meegemaakt met 100% vakmannen in dienst, die wij zowaar na de monsterklus even misten ( Jasp, Rob en Raymond) badkamer bij Plieger uitgezocht, waar we ook goede adviezen kregen en schitterende tegels bij tegelhandel Numansdorp. Alles werkt samen als een geoliede machine.
FOTO VAN JERRY PRONK
De nieuwe badkamer
+ Toon extra foto van Jerry Pronk
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Elbert op donderdag 22 nov 2018 '18
Erg blij met onze nieuwe badkamer en toilet. Spullen uitgezocht bij Plieger en de tegels bij Tegelhandel Numansdorp. In ons geval was Raymond de monteur die het gehele project heeft gedaan. Een vakman en prettig persoon. Van Dijke regelt echt ontzorging voor je. Ontbrekende onderdelen of verkeerder levering worden opgelost zonder dat je er erg in hebt. Ook hebben we gedurende de montage nog wat kleine aanpassingen gedaan op aanraden van Raymond. Ook de nooddouche van douchetent is een aanrader.
FOTO VAN ELBERT
Ontzorgde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Bedanken”
Door Familie van de Wijngaart op dinsdag 20 nov 2018 '18
In februari dit jaar hebben wij contact gehad met George van Dijke & Zoon voor de renovatie van onze badkamer en toilet. Precies op de afgesproken datum, 2 oktober j.l., werd er gestart met het werk. De inrichting hebben wij, op advies van Rob van Dijke, bij Plieger besteld waar wij vakkundig werden geholpen door de heer Vermeer. Onze tegels hebben wij uitgezocht bij Tegelhandel Numansdorp en ook daar werden wij goed geadviseerd. De eerste ochtend werd alles netjes afgeplakt en daarna begon het demonteren van de badkamer en toilet. Wij hebben weinig last gehad van stof omdat er een afzuiger werd gebruikt en elke dag werd er aan het eind van de dag opgeruimd en gestofzuigd. Bij de sloop van de douchecel kwamen de mannen een gasbuis tegen die in de weg zat en er werd direct oplossingsgericht gedacht en gehandeld. Na een week van sloopwerk begon het opbouwen met als uiteindelijk resultaat, een prachtige badkamer en toilet. Zit er wel eens iets tegen? Ja, ook dat kan gebeuren, het blijft per slot van rekening mensenwerk. Er werd direct actie ondernomen, overlegd en gewerkt aan een zo snel mogelijke oplossing. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en genieten nog dagelijks van onze mooie badkamer/toilet. Wij danken daarom Rob van Dijke, Michel, Fred, Jaap, Joop, Rob, Cor en Rien voor hun inzet en vakmanschap en natuurlijk niet te vergeten, George voor de planning. Wilt u uw badkamer renoveren, neem dan gerust contact op met George van Dijk & Zoon.
FOTO VAN FAMILIE VAN DE WIJNGAART
Resultaat badkamer
+ Toon extra foto van Familie van de Wijngaart
Reactie of foto toevoegen
“Erg positief”
Door R.C.W.Neleman op woensdag 31 okt 2018 '18
George van Dijke heeft met zijn medewerkers waargemaakt wat hij heeft belooft. De samenwerking met de toeleveranciers (Plieger en Tegelhuis Numansdorp) is uitstekend. Het meedenken zowel tijdens de ontwerpfase als tijdens de bouw waarderen wij heel erg postief. Tijdens de sloop en opbouw van de badkamer en beneden toilet probeert het personeel de overlast zo veel mogelijk te beperken, alle kwetsbare delen in huis worden afgeplakt en beschermd, en tijdens het slopen wordt voor afzuiging gezorgd. Mede door de vakmanschap van George ,Rob, Jaap, Mitchel en Raymond zijn wij uitermate tevreden met het eindresultaat.
FOTO VAN R.C.W.NELEMAN
Nieuwe badkamerrruimte
Reactie of foto toevoegen
“Superbedrijf”
Door Piet en Sylvia van der Heiden op maandag 22 okt 2018 '18
Afgelopen september hebben wij de badkamer laten verbouwen door George van Dijke. Voor aanvang van het werk werd de loop van beneden tot boven aan de badkamer zorgvuldig afgeplakt. Ook erg fijn was de stofafzuiging waardoor stof in huis tot een minimum werd beperkt. Bij Plieger zijn we ook prettig geholpen en hebben daar alles voor de badkamer gekocht. Tegels hebben we bij tegelhandel Numansdorp gekocht. Het fijne van deze 2 partners is dat je zelf niets meer hoeft te regelen, van Dijke zorgt dat de badkamermeubelen, accessories en tegels er zijn wanneer zij ze nodig hebben. Helaas liep niet alles als verwacht. Door een storing bij de fabriek die de tegels leverde kregen wij maar de helft van de wandtegels geleverd en hebben wij op de andere helft anderhalve week moeten wachten. Vervelend voor ons maar ook voor van Dijke die voor onze badkamer drie weken had gerekend. Gelukkig waren ze aan de kant van waar de douchecabine moest komen begonnen met tegelen, dus die was klaar. Van Dijke besloot toen om maar eerst het plafond te stucen, de vloertegels te leggen en de douchecabine te plaatsen zodat we in iedergeval weer konden douchen. Toen het restant van de wandtegels werd geleverd is de vloer zorgvuldig afgeplakt om schade te voorkomen. Hoewel het dus allemaal in een beetje vreemde volgorde is gedaan ziet het er keurig uit en is er alles aan gedaan om de badkamer alsnog zo snel mogelijk af te maken. Niets dan lof hiervoor! De eigenaar van Tegelhandel Numansdorp is persoonlijk bij ons langs geweest om zich te verontschuldigen voor de storing bij de fabriek al hoewel hij hier niets aan kon doen. Van hem hebben wij een compensatie gehad in de vorm van een geldbedrag waar wij uiterst tevreden over waren. Ook van George van Dijke kregen wij een tegoedbon voor een etentje. TOPPIE! Wij zijn erg blij met onze nieuwe badkamer en willen ook zeker Rob, Mitchel, Aad en Cor hartelijk bedanken voor al het werk dat zij hebben gedaan. Wij kunnen iedereen George van Dijke aanbevelen, een Superbedrijf met echte vakmensen.
FOTO VAN PIET EN SYLVIA VAN DER HEIDEN
Keurige badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Super bedrijf”
Door Beije op zondag 14 okt 2018 '18
Wij hebben een wc en badkamer laten installeren door George van dijk en zoon.
Echt een super bedrijf die zijn afspraken na komt , en eventuele problemen goed oplost.het personeel werkt keurig netjes, voor er begonnen was met slopen is de hele weg van voordeur tot de badkamer keurig afgeplakt met stucloop. Daar komt bovenop dat er door div personeel ( elektra, tegelzetter enz) goed meegedacht wordt over hoe een idee het beste uitgevoerd kan worden. Kortom, heel erg tevreden met onze nieuwe badkamer! We hebben de badkamer spullen bij plieger besteld en de tegels bij tegelhandel Numansdorp en zijn daar keurig geholpen.
FOTO VAN BEIJE
Geinstalleerd toilet
Reactie of foto toevoegen
“Hier geldt afspraak is afspraak”
Door fam. Balstra op zondag 2 sep 2018 '18
Onze oude badkamer werd door de vakmensen van George van Dijke vakkundig afgebroken. Wij zijn ten tijde van de verbouwing op vakantie gegaan. De heren ( Cor, Jaap, Mitchel en Aad) hebben binnen 4 weken tijd de badkamer vakkundig uitgebouwd met een meter en de badkamer geheel conform wens gerealiseerd. Het eindresultaat is prachtig. Gedurende de verbouwing hebben de heren zeer nauwkeurig en netjes gewerkt. Ze hebben geprobeerd zo min mogelijk overlast te veroorzaken voor ons en onze omgeving. Voor hen geldt echt: "afspraak is afspraak" Wij bevelen dit bedrijf ten zeerste aan.
FOTO VAN FAM. BALSTRA
Douchehoek
+ Toon extra foto van fam. Balstra
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed werk”
Door R van Noort op zondag 2 sep 2018 '18
Wij hebben in juni 2018 ons toilet en badkamer laten verbouwen door de firma George van Dijke. Van sloopwerkzaamheden tot de oplevering echt heel goed werk afgeleverd. Ze werken heel netjes en ruimen alles op na een werkdag. Ze geven goede adviezen en denken met je mee, echte professionals ! Wij hebben ons sanitair via Plieger besteld, daar hebben wij in de showroom ons sanitair uitgezocht en werden daar prima geholpen. Onze tegels hebben wij besteld via Tegelhandel Numansdorp. Ze hebben een mooie collectie aan tegels en ze geven goede adviezen mbt tegel combinaties, goede service ! Kortom, wil je echt een mooi afgewerkt toilet of badkamer hebben, laat dit dan door George van Dijke uitvoeren !
FOTO VAN R VAN NOORT
Resultaat badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Hulde”
Door Gonny & Frits van Elten op donderdag 30 aug 2018 '18
Op advies van George van Dijke onze badkamer uitgezocht bij Plieger en bij Tegelhandel Numansdorp. Prettige mensen en goede adviezen. Daarna aan de slag, alles uit de oude badkamer alles afbreken en slopen. Dagelijks door twee vakmensen van Van Dijke. Met al onze wensen werd keurig rekening gehouden. Daarna het leidingwerk, en dat was een hele klus. Vervolgens de complete betegeling incl. Vloerverwarming installeren en de volledige plaatsing en afwerking. Niets dan lof voor deze vakmensen. Alles is uitgevoerd volgens afspraak. Wij hebben even gewacht met onze ervaring om te zien of er nog kinderziektes of gebreken na oplevering kwamen maar niets van dit alles. Wel hadden wij zelf na oplevering nog aanpassingen die echter op ons verzoek werden aangepast. Conclusie is dat wij uitermate tevreden zijn over alle mensen en materialen die door dit bedrijf zijn uitgevoerd. Hulde
FOTO VAN GONNY & FRITS VAN ELTEN
Deel van de badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Diana Bloemendal op donderdag 23 aug 2018 '18
Terwijl wij van onze vakantie in Frankrijk genoten zijn onze toiletruimte beneden en onze badkamer vakkundig gerenoveerd door de mannen van George van Dijke. Terwijl wij op vakantie waren werden we dmv appjes en foto's op de hoogte gehouden van de werkzaamheden. Wat is er netjes gewerkt! En wat een feest toen we thuiskwamen en de mooie nieuwe badkamer zagen. We zijn er ontzettend blij mee. Echt een aanrader!
FOTO VAN DIANA BLOEMENDAL
Netjes gewerkt
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch werk”
Door Dennis Neeleman op zaterdag 19 mei 2018 '18
Wij hadden al enige tijd last van lekkage in onze badkamer. Uiteindelijk toch een nieuwe badkamer gekocht en deze door de zeer vakkundige mensen van George van Dijke laten installeren. Vrienden hadden ze aangeraden en hun hadden ook alleen maar lof over ze, en daar was echt niks van gelogen. George heeft een keurige offerte opgemaakt waar alles helder en overzichtelijk vermeld stond. Uiteindelijk hebben Jaap en Cor fantastisch werk geleverd met de installatie, ruimde alles keurig aan het einde van de dag op, denken goed mee over hoe het evt. anders en beter kon, en nu het af is ziet alles er spik en span uit. Kortom een super ervaring met van Dijke montage!!!
FOTO VAN DENNIS NEELEMAN
Resultaat badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Blij met resultaat”
Door Karin Alblas op donderdag 17 mei 2018 '18
George van Dijke & Zoon hebben bij ons een badkamer en wc geplaatst. Dit hebben zij bijzonder goed gedaan. Het huis is een jaren 30 huis en daarom waren er soms onverwachte zaken die zij steeds weer goed hebben opgelost. Ze hebben goed meegedacht en steeds gevraagd hoe wij iets wilden. We zijn erg blij met het resultaat!
FOTO VAN KARIN ALBLAS
Goed meegedacht
Reactie of foto toevoegen
“Wat mooi”
Door Martin en Willemien op donderdag 26 apr 2018 '18
Zojuist onze nieuwe badkamer in gebruik genomen. Wat een mooie plek is dit geworden. Wij zijn heel blij met het werk van George van Dijke. Vanaf de kennismaking tot de uitvoering verliep alles goed. Wat wij erg fijn vonden, is dat je te maken hebt met 1 aannemer en dat alle zaken via hem, achter je rug om prima geregeld worden. Van het vooraf aanleveren van de bouwtekening bij de tegelzaak, tot het leveren van de spullen en het afstemmen met verschillende vakmensen. Alles liep goed. In huis werd alles netjes afgeplakt en de rommel steeds opgeruimd. Ook werd er meegedacht over handige dingen als een extra steun onder de wasbak. Kortom wij zijn ontzettend blij met hoe alles is verlopen en met het eindresultaat.
FOTO VAN MARTIN EN WILLEMIEN
Heel mooie badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door N. Don op woensdag 11 apr 2018 '18
Deze keer, na de renovatie van de toiletten door de klusjes- mannen "van "George, wederom George ingeschakeld om onze badkamer geheel opnieuw in te richten.;Geheel gestript en inmiddels weer helemaal compleet opgeleverd. Geweldig (schoon) werk !!!

Eerdere ervaring van 23 april 2015: Het is allemaal naar ons zin gegaan en wij zijn zeer tevreden over het uiteindelijke resultaat. Vanaf het eerste moment alles heel soepel en duidelijk verlopen ( heel fijn één contactpartij- u-, voor de montage, het sanitair en de levering van de tegels). Wij zijn tevreden zoals eerder gezegd over het resultaat, maar ook over de service bij Tegelhandel Numansdorp en Plieger. Daarnaast ook nog dank voor het verkregen adres (van Jaap) van Paul de Wit- heeft het plafond aangebracht in onze hal – en het meedenken voor de twee kranen. En wij zeer tevreden over de manier van werken van Ronald én Raymond. Wij zullen bij een volgende klus zeer zeker weer contact zoeken.
FOTO VAN N. DON
Compleet opgeleverde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Uitkomst”
Door H. Dekker op woensdag 11 apr 2018 '18
Onze badkamer was toe aan een opknapbeurt en we gingen daarom op zoek naar een installateur. Via deze site hebben wij George en Rob van Dijke gevonden en er is nu een prachtige badkamer en toiletruimte gerealiseerd door vakman 1e klas Raymond die alle werkzaamheden heeft uitgevoerd en ook nog een lekkage van het riool heeft verholpen, ook Mitchel heeft zijn steentje bijgedragen. De overlast was minimaal, doordat elke dag na de werkzaamheden de boel weer netjes werd opgeruimd. De adviezen van Plieger voor het sanitair en de tegelkeuze via Tegelhandel Numansdorp hebben ook gezorgd voor het mooie resultaat. Tevens hebben wij gebruik gemaakt van het huren van een tijdelijke douche van DoucheRent wat een uitkomst is. Wij raden Van Dijke van harte aan.
FOTO VAN H. DEKKER
Dubbele wastafel
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Aad en José van der Hoeven op zondag 18 mrt 2018 '18
Wij hebben onze badkamer laten plaatsen door George van Dijke. We hebben wat informatie ingewonnen bij die en gene ,en kwamen daardoor in contact met v Dijke. Nadat George bij ons is geweest en ons informatie had gegeven over de mogenlijk heden voor onze badkamer en hun werk wijze, was het voor duidelijk wij gaan met van Dijke in zee. Daar hebben we geen spijt van. Want wat hebben ze goed werk geleverd en wat een vakmannen zeg. Daarom willen wij deze mensen even benoemen. Rob, Mitchel,jaap,cor,Joop en de stukadoor heel erg bedankt !! Wij zullen dit bedrijf dan ook bij iedereen aanraden
FOTO VAN AAD EN JOSÉ VAN DER HOEVEN
+ Toon extra foto van José van der Hoeven
+ Toon extra foto van Josevanderhoeven
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Peter schott op woensdag 14 mrt 2018 '18
Wat een vakmannen! Allemaal! Met liefde een badkamer en toilet verbouwd! Prettige medewerkers die vrolijk je badkamer slopen en weer opbouwen zonder deadlines. Gaan alleen voor het beste resultaat en dat kan je zien! Heel blij! Dank voor het team van Dijke! Heel erg tevreden en meer dan dat! Je bent gek wanneer je iemand anders neemt.
FOTO VAN PETER SCHOTT
Resultaat badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte badkamer opgeleverd”
Door J.J. Doornbosch op donderdag 8 feb 2018 '18
Prettig contact met deze leverancier en zijn medewerkers. George van Dijke komt na wat hij beloofd. Heeft uitstekend personeel in dienst, kundig en ze werken netjes. Het eindresultaat mag er dan ook wezen. Prachtige badkamer waar we met plezier in douchen.
FOTO VAN J.J. DOORNBOSCH
Prachtig resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Super ervaring”
Door Jannie van der Weezen op vrijdag 3 nov 2017 '17
Onze ervaring is super. Al heel snel kwam er iemand om samen met ons een duidelijk plan op te stellen wat we precies wilde, en zelfs nog wat advies.Snel en duidelijk een offerte. Goede afspraken voor het tijdstip van plaatsing. Voor elk onderdeel een ervaren gezellige vakman. Die ons konstant op de hoogte hielden van de werkzaamheden. Het eindresultaat is dan ook fantastisch en de service uitstekend. Wij raden iedereen dit bedrijf aan. Wij hebben dan ook totaal geen minpunten kunnen bedenken.
FOTO VAN JANNIE VAN DER WEEZEN
Badkamerhoek
Reactie of foto toevoegen
“Super netjes”
Door Thijs Leeuwenburgh op vrijdag 20 okt 2017 '17
In één woord; geweldig. Van het resultaat wordt je blij. Ben zelf als uitvoerder ruim 30 jaar in de (nieuw)bouw werkzaam en heb vele badkamers gezien maar deze kwaliteit nog niet eerder meegemaakt. Afspraak is afspraak. Kwaliteit is het motto. Communicatie perfect. Bij twijfel over uitvoering altijd contact zowel bij installatie techniek,tegelwerk, stucwerk,over alles. Medewerkers super netjes gewerkt. Gewoon ..... een aanrader als je ontzorgt wil worden.
FOTO VAN THIJS LEEUWENBURGH
Bad en wastafel
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettige ervaring”
Door Christiaan Naaktgeboren op maandag 9 okt 2017 '17
Zeer prettige ervaring met dit bedrijf. Doen niet een standaard truukje maar blijven nadenken om uiteindelijk het beste resultaat voor de klant te bereiken. Ook als hiervoor extra technische uitdagingen op het pad komen welke door de zeer kundige monteur werden uitgevoerd. Na de keuken nu ook de badkamer en toilet gerenoveerd. De combinatie met Plieger is ook ideaal omdat zo de beste materiaal combinatie gekozen kan worden. Overigens ook goed om te melden dat de relatie met de monteur Aad zeer makkelijk verliep. Een binnenhuis verbouwing is altijd lastig en wordt een stuk makkelijker met zo'n klasse monteur.
FOTO VAN CHRISTIAAN NAAKTGEBOREN
Nieuw toilet
+ Toon extra foto van Christiaan Naaktgeboren
Reactie of foto toevoegen
“Wat een waanzinnig mooie badkamer en toilet”
Door Hans en Judi Stans op maandag 4 sep 2017 '17
Al vanaf het eerste gesprek met George en Rob van Dijke voelde het meteen goed aan. Bij Plieger werden de meubels besteld en bij Tegelhandel Numansdorp de tegels uitgezocht. Tijdens onze vakantie werden de werkzaamheden uitgevoerd. Dat vonden wij best wel spannend want je laat tenslotte toch 3 weken lang vreemden in je huis terwijl je er zelf niet bent. Op basis van de reviews op Qasa durfden wij dit toch aan. Vrijdag 1 september 2017 kwamen wij thuis en wow wat een badkamer en wat een toilet. Waar andere bedrijven er al trots op zijn als ze slechts drie keer hoeven terug te komen ziet George van Dijke gewoon kans om het in een keer goed te doen. Alles klaar en geen gedoe achteraf. Van de medebewoners van ons appartementencomplex hoorden wij nog dat elke middag voordat de medewerkers van George van Dijke vertrokken er ook in de hal beneden nog schoongemaakt werd. Waar maak je dat mee. Normaal gesproken geef je een 10 als alles goed is maar in dit geval zou je eigenlijk een nog hoger cijfer willen geven. Hoewel wij de medewerkers niet allemaal persoonlijk kennen willen ze via deze weg hartelijk bedanken voor alle goede zorgen en een prachtig resultaat!
FOTO VAN HANS EN JUDI STANS
Wow wat een badkamer
+ Toon extra foto van Hans en Judi Stans
+ Toon extra foto van Hans en Judi Stans
+ Toon extra foto van Hans en Judi Stans
+ Toon extra foto van Hans en Judi Stans
Reactie of foto toevoegen
“Indrukwekkend”
Door Fam. Gavic op zondag 20 aug 2017 '17
Wij wilden onze badkamer en toilet vernieuwen. Op zoek naar een betrouwbare vakman kwamen we, na flink wat zoekwerk, via Qasa uit bij George van Dijke. Na een bezichtiging door Rob in april hadden we direct een goed gevoel en hebben we de vervolgstappen gezet. Zowel bij Tegelhandel Numansdorp als bij Plieger werden we uitstekend geholpen en werd ook gerefereerd aan de positieve ervaringen en vakwerk van George van Dijke. Aanvang van het werk stond gepland voor dinsdag 8 augustus. Door een kleine meevaller in de planning kon een dag eerder met de werkzaamheden worden gestart. In slechts 2 weken is de volledige verbouwing van zowel badkamer als toilet afgerond! Dat is inclusief voorbereiding en het slopen van de oude badkamer. Indrukwekkend, aangezien er geen sprake was van haasten of afraffelen van het werk. Alles werd nauwkeurig en in overleg met ons uitgevoerd. Dit geldt zowel voor het demonteren en het verplaatsen van leidingwerk, als het tegelwerk en de eindmontage. Alle medewerkers waren zeer beleefd en iedere dag werd alles netjes achtergelaten. Wij kunnen dan ook de firma George van Dijke van harte aanbevelen!
FOTO VAN FAM. GAVIC
Wastafel
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door familie Anspach - Poort op zondag 16 jul 2017 '17
Op basis van goede ervaring van buren bij ons in de straat hebben we George van Dijke gevraagd om advies en offerte voor de verbouwing van onze badkamer en toilet. Bij de buren hadden we al gezien dat er vakwerk wordt geleverd en het gesprek met George bevestigde het goede gevoel. George is duidelijk en eerlijk in wat er wel en niet kan en staat voor kwaliteit en tevreden klanten. Dit is tijdens de verbouwing ook waargemaakt. Het resultaat is het wachten, door de vele opdrachten startte de uitvoering 5 maanden na opdracht, waard geweest!

De verbouwing was in handen van Aad die een aantal dagen werd geholpen door collega's. Tijdens de 4 weken die de werkzaamheden hebben geduurd is er steeds netjes en schoon gewerkt en werd er waar nodig overlegd over de wijze waarop details zijn uitgevoerd. Hierbij dacht Aad ook mee over verbeteringen zoals het uit het zicht brengen van de leidingen van de designradiator.

Bij het plaatsen van de doucheschermen was er wat tegenslag toen een glasplaat spontaan kapot sprong. Dit is door George van Dijke snel en professioneel opgelost in overleg met Plieger. Na afronding van de werkzaamheden heeft George zelf de oplevering met ons gedaan. Ook dit is prettig en professioneel verlopen.

Als laatste nog iets over de vaste partners waar George van Dijke mee werkt. We zijn 2 keer bij tegelhandel Numansdorp geweest en daar beide keren goed geadviseerd. Bij Plieger zijn we zelfs 3 keer geweest, eerst om ons te oriënteren en daarna 2 keer voor een gericht advies en offerte. Nadat wij niet tevreden waren over het resultaat van het eerste adviesgesprek heeft George van Dijke bemiddeld waarna wij van een andere adviseur wel een goed ontwerp hebben gekregen.

Een laatste tip is nog het inschakelen van Doucherent. Koos heeft bij ons een tijdelijke douche op zolder geplaatst waar wij 4 weken prima in hebben gedoucht. Ook Koos werkt erg netjes en servicegericht. Bovendien zijn de kosten laag.

Kortom, wij zijn zeer tevreden over George van Dijke en bevelen dit bedrijf van harte aan. (Eigenlijk hadden we 4,5 ster willen geven maar dat was niet mogelijk.)
FOTO VAN FAMILIE ANSPACH - POORT
Nieuwe douche
+ Toon extra foto van familie Anspach - Poort
+ Toon extra foto van familie Anspach - Poort
+ Toon extra foto van familie Anspach - Poort
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbaar & vakkundig”
Door Mark van de Pas op donderdag 13 jul 2017 '17
"Ouderwetse" degelijkheid en betrouwbaarheid verbonden aan modern vakmanschap. Dat is wat me als eerste te binnenschiet als ik mijn ervaring met Georgevandijkemontage moet beschrijven in een zin.

Het toilet en de badkamer in mijn appartement (bouwjaar 1994) waren na 22 jaar nodig toe aan een renovatie. Maar hoe vind je een betrouwbaar montage bedrijf? Ook ik ken de 'drama'-verhalen vanuit familie, vrienden en kennissen waarbij zich na een verbouwing achteraf allerlei (verborgen) gebreken openbaren (lekkages, verstoppingen, etc). Het kiezen van een montage bedrijf lijkt één grote gok. Via qasa.nl vond ik George van Dijke. Het is bekend dat sommige bedrijven betalen voor het plaatsen van goede reviews maar deze 165 enthousiaste verhalen waren overduidelijk geen nep-reviews. Dus George van Dijke benaderd voor een offerte. Hierna verliep alles zoals in de 165 enthousiaste reviews werd beschreven.

De heer van Dijke van kwam langs om de bestaande situatie te bekijken en mijn ideeën en verbouwplannen te horen. Daarbij kreeg ik al direct tips voor de keuze van technisch goede materialen, ed. De tegels heb ik gekocht bij Tegelhandel Numansdorp. Ook daar werd ik bijzonder prettig geholpen.

De uitvoering van mijn project was in handen van dhr Kalkman. Onder zijn bevlogen en vakkundige uitvoering ontstond in 4 weken een perfect afgewerkte nieuwe badkamer en een nieuw toilet. Vrijwel dagelijks werd de voortgang kort besproken en soms werd ook gevraagd welke (technische) oplossingen mijn voorkeur hadden. Nergens werd even 'snel snel' wat gefixt.
Veel aandacht kreeg het tegelplan en tegelwerk. Uitgebreid werden de opties en mogelijkheden doorgenomen voor het (bij-)snijden van de tegels en hoe de voegen en 'zichtlijnen' zouden lopen over de muren en vloer.
Hierdoor werd meteen ook duidelijk dat ik ruim in de tegels zat. Daarop stelde dhr Kalkman voor om in het douche-gedeelte een extra rij 'accent' tegels aan te brengen. Perfecte tip! Zie foto. En ook in het toilet was er een aangename verrassing. Ik vind zo'n aluminium of rvs hoekstrip op het tegelwerk van het spoelreservoir ronduit lelijk. Geen nood. De tegels werden keurig in verstek geslepen zodat er 'om de hoek' getegeld kon worden, zonder een lelijke in het oog springende metalen hoekstrip. Dat zijn nou echt dingen waar ik blij van wordt.

Ik kan Georgevandijkemontage van harte aanbevelen. Ik zou geen verbeterpunten kunnen noemen. Alles verliep bijzonder prettig en op rolletjes. Een echte 5 sterren ervaring.
FOTO VAN MARK VAN DE PAS
Toilet
REACTIE VAN MARK VAN DE PAS
extra rij 'accent tegels' achter het douche gedeelte.
REACTIE VAN MARK VAN DE PAS
Toilet
Reactie of foto toevoegen
“Mijn complimenten”
Door Arthur en Pieter Han op zaterdag 24 jun 2017 '17
Na drie jaar de knoop doorgehakt. De badkamer die in het huis zat toen we het kochten moest worden vervangen. De tegels vielen inmiddels van het bad, de rest was ook aan vervanging toe. Na veel schetsen en puzzelen kwam het ontwerp gereed, nu nog iemand die het gaat maken. We bezochten de meubelboulevard, wat niet echt een succes was. Via internet kwamen we uit bij George van Dijke. Die gaf ons meer vertrouwen, we moesten wel een half jaar wachten, dat gaf eigenlijk ook wel vertrouwen. De buren stipten aan dat we wel eens een lekkage zouden kunnen hebben. Dus het werd echt tijd. Keurig op de afgesproken dag zijn ze begonnen. Eerst met slopen, daarna met de opbouw. Uiterst zorgvuldig werd de lekkage verholpen en na een week kon er weer worden opgebouwd. Ik heb het ze niet makkelijk gemaakt, maar alles is precies volgens wens gebouwd, mijn complimenten aan Jaap en Cor die zeer zorgvuldig de badkamer hebben opgebouwd en getegeld. We zijn erg tevreden met het resultaat.
FOTO VAN ARTHUR EN PIETER HAN
Badkamer helemaal naar wens
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal goed”
Door Marja - Oudenhoorn op donderdag 11 mei 2017 '17
Onze badkamer was nodig aan vernieuwing toe. Er waren wat bouwkundige uitdagingen maar in goed overleg met George van Dijke is dat helemaal goed gekomen. We hadden 1 persoon die alle werkzaamheden uitvoerde, wat voor ons prima was omdat je zo alle zorgen/onzekerheden aan 1 persoon kwijt kon. De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd, na de werkzaamheden van die dag werd er direct opgeruimd, dus weinig overlast gehad van stof etc. Ook wij hebben de tegels bij tegelhandel Numansdorp, sanitair etc. bij plieger en een tijdelijke douche via doucherent gehuurd (over deze laatste: absoluut doen, het scheelt zo als je in je eigen huis kunt douchen, en t wordt keurig aan- en afgesloten). Over alle 3 zijn we zeer tevreden. De badkamer is mooier geworden dan we zelf hadden verwacht, mede doordat de uitvoerende persoon met ons meedacht en verbetervoorstellen aanvoerde -zonder daar te opdringerig in te zijn-. Kortom: wij zijn helemaal tevreden en kunnen iedereen aanraden met George van Dijke in zee te gaan.
FOTO VAN MARJA - OUDENHOORN
Badkamer mooi geworden
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door fam. van der Laan op maandag 1 mei 2017 '17
In februari is onze badkamer vernieuwd door firma v Dijke. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het geleverde werk. Het slopen, aanpassen van het leidingwerk, tegelzetten, stucplafond en het installeren. Stuk voor stuk vakmensen! Onderling wordt goed gecommuniceerd en er wordt meegedacht. Wij hebben het sanitair bij Plieger afgenomen en de tegels bij tegelhandel Numansdorp. Alles werd netjes op tijd geleverd.
FOTO VAN FAM. VAN DER LAAN
+ Toon extra foto van fam. van der Laan
+ Toon extra foto van fam. van der Laan
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Daan & Nelleke van Dijk op woensdag 22 mrt 2017 '17
Prettig contact met de heer Van Dijke over de volledige verbouwing van onze badkamer. Op zijn advies bij Pflieger onze nieuwe badkamer uitgezocht en de tegels bij Tegelhandel Numandorp, waar we ook zeer vakkundig geholpen zijn. Medio november 2017 zijn de werkzaamheden begonnen. Deze verliepen voorspoedig en na 3 weken was onze badkamer volledig getransformeerd in een waar paleisje. We zijn dan ook zeer blij met het eindresultaat.
FOTO VAN DAAN & NELLEKE VAN DIJK
Badkamer volledig verbouwd
+ Toon extra foto van Daan & Nelleke van Dijk
+ Toon extra foto van Daan & Nelleke van Dijk
Reactie of foto toevoegen
“Een man een man”
Door Eiso en Wil Broersma op dinsdag 20 dec 2016 '16
Een man een man, een woord een woord. Dat is Goerge van Dijke en dat heeft hij en zijn medewerkers meer dan waar gemaakt. Transparante afspraken, goed en vakkundig advies en kwaliteitswerk. Het resultaat is meer dan we hadden verwacht. De empathie van George, Jaap, Joop en Cor ten aanzien van onze wensen zijn bijzonder en hebben bijgedragen aan een droomresultaat. Bedankt jullie zijn toppers.
FOTO VAN EISO EN WIL BROERSMA
Droomresultaat badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Nog mooier dan gedacht”
Door Betsy Rook op woensdag 23 nov 2016 '16
Ik ben door qasa bij de Firma George en van Dijke uitgekomen. Vond het best moeilijk om goede vakmensen te vinden en een plan te maken voor de badkamer verbouwing. Maar al bij het eerste contact voelde het al gelijk goed, en werd meegedacht, en was tegen mij nl ooit verteld dat het niet mogelijk was om mijn wasmachine boven op zolder te plaatsen, omdat daar geen goede afvoer zat, maar George vertelde dat dat geen probleem was en kon ook gelukkig de wasmachine uit de badkamer. Ook bij Plieger werden we fijn geholpen en werd er meegedacht. Tegels uitzoeken was wat moeilijker, want 2 keuze`s die ik had gemaakt, waren niet meer leverbaar, maar door meedenken van dhr Arie bakker van tegelhandel Numandsdorp zeer blij met de 3de keus tegels. Maar alle lof naar werkman Raymond die in 2 en een halve week mijn oude vervallen badkamer heeft omgebouwd tot een waar badkamer paleisje. Het is nog mooier geworden dan ik het had bedacht. ik kan dan ook iedereen George van Dijke aanbevelen.
FOTO VAN BETSY ROOK
Badkamerpaleis
REACTIE VAN BETSY ROOK
badkamer voor de verbouwing
Reactie of foto toevoegen
“Niets was te veel”
Door Arie en Anke Boeter op zaterdag 29 okt 2016 '16
Alweer ruim een maand genieten we van onze nieuwe schitterende badkamer. De oude badkamer werd volledig gestript en opnieuw opgebouwd door George van Dijke en zijn team. Niets was te veel, er werd telkens met ons overlegd en aan het eind van de dag werd alles weer netjes achtergelaten. Al met al was het een flinke klus maar de werkzaamheden waren perfect op elkaar afgestemd. Het resultaat mag er dan ook zijn. Chapeau voor het zeer vakbekwame team.
FOTO VAN ARIE EN ANKE BOETER
Fotocollage
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch werk”
Door Hans van 't Sant op maandag 24 okt 2016 '16
Via een collega was ik geattendeerd op George van Dijke. Na een bezoek van Rob, voor het opnemen van de maten en een bezoek aan Plieger, voor het uitzoeken van spullen, hebben we twee overzichtelijke offertes ontvangen één voor de werkzaamheden en één voor de materialen van Plieger. Via een link op de site van George van Dijke kwam ik in aanraking met doucherent waar we een nooddouche met boiler gehuurd hebben voor de verbouwingsperiode. In augustus is de verbouwing begonnen en zoals ik al in de vele recensies gelezen had is er ook bij ons fantastisch werk geleverd. Er is zeer netjes gewerkt en ik ben erg te spreken over het tegelwerk en het stuken van het plafond, wat een vakmanschap (sta er nog regelmatig bewonderend naar te kijken). Ook het voorbereidende werk en de installatie van de douche, -wanden, toilet, badmeubel en afwerking is vakbekwaam gedaan. We hebben de gehele verbouwing als zeer positief ervaren vanwege het vakmanschap, het teamwerk van de mannen en de goede communicatie met ons. Als we nog eens een verbouwing hebben zal ik zeker weer een beroep doen op George van Dijke, ik kan het ook zeker andere aanbevelen.
FOTO VAN HANS VAN 'T SANT
Douchehoek
Reactie of foto toevoegen
“Geduld is beloond”
Door Karel en Rachel Terwel op vrijdag 21 okt 2016 '16
Na een opeenstapeling van badkamer ergernissen werd het tijd voor een nieuwe. Maar dan de vraag, wie laat je dat dan doen? Na wat speuren op het web kwamen wij via Qasa bij George van Dijke uit. En dat was geen slechte keus! De afgelopen twee en halve week is onze badkamer verbouwd, en het resultaat is prachtig! Precies zoals wij in ons hoofd hadden, en eigenlijk nog mooier. Er zijn vakmannen aan het werk geweest met liefde voor hun werk. En dat zie je! Tussen offerte datum en werkzaamheden moesten wij zeker een half jaar wachten, maar het geduld is beloond.
FOTO VAN KAREL EN RACHEL TERWEL
Prachtig badkamerresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Puik werk”
Door Erik en Karin Romer op zaterdag 15 okt 2016 '16
Als je een badkamer en benedentoilet volledig wilt renoveren dan wil je wel dat je mooie spullen goed worden geïnstalleerd en dat je bijvoorbeeld niet tegen latere lekkages aanloopt of dat de aannemer halverwege failliet gaat of niet meer terugkomt. Wij hebben gekozen voor kwaliteit en betrouwbaarheid en zijn via de lovende recensies op deze site terecht gekomen bij George van Dijke en Zn. We zagen een recensie van een collega van het werk en daar hebben we ook nog geïnformeerd. Die waren lyrisch over deze aannemer. Omdat ze zo goed en gewild zijn, moet je in beginsel hiermee wel rekening houden met je planning (al vroeg contact leggen). Wij hadden geluk dat we tussendoor konden worden ingepland. De werkmannen Robert, Ronald, Jaap, de stukadoor en de tegelzettergigant Cor zijn behalve echte vaklui ook gewoon supertof in de omgang! Betrouwbaar en gezellig. En ze werken in een tempo, niet gewoon. Onze badkamer en douche was vier dagen eerder klaar dan gepland, hetgeen ons prima uitkwam met de verhuizing van onze spullen. Wij vonden bij de eerste kennismaking met George dat hij nogal bravoure had, maar na afloop van de klus begrepen wij waar dat vandaan kwam...als je zulk puik werk levert en al je afspraken nakomt, dan is dat totaal niet misplaatst. Petje af en een diepe buiging voor hem en zijn crew. Bedankt! We genieten er iedere dag nog van, echt zo fijn om zo'n mooie en lekkere badkamer en toilet te hebben.
FOTO VAN ERIK EN KARIN ROMER
Geplaatste badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Opnieuw gestrikt”
Door Bert en Jeannette van Huizen op vrijdag 7 okt 2016 '16
Na de succesvolle verbouwing van de badkamer hebben we het bedrijf van George van Dijke weer gestrikt voor het opknappen van het toilet. De dienstverlening begint al met het huisbezoek van George, die wij heel stiekem mijnheer glimlach noemen. Waarom? Vanwege zijn positieve houding, zijn meedenken en zijn klantgerichtheid. Ook de mensen van het bedrijf kunnen we een glimlach toekennen. Zij laten vakkkennis zien, denken mee en doen goede voorstellen. En nog belangrijker zij laten beroepstrots zien en werken daar ook naar. Jaap en Joop hebben prachtig werk geleverd. De laatste puntjes op de i zijn ook gezet. Heren, enorm bedankt voor jullie inzet, je vakdeskundigheid en je vriendelijkheid.

Eerdere ervaring van 8 mei 2016: Een Hoogtepunt : onze woorden voor de prestaties van de mannen van George van Dijke. Jaap, Cor, Rob, Ronald, Mitchell en de stucadoor hebben geweldig werk geleverd . Vanaf offerte tot en met oplevering is de ervaring met George van Dijke geweldig geweest. Als extra worden ook nog de badkameraccessoires gemonteerd. Wat een service! Niet alleen zijn de mensen vakbekwaam maar zijn vriendelijk en klantgericht en werken rustig en netjes. Een absolute aanrader is ook de ' nooddouche' via DoucheRent ( link via site van George) en tegelhandel Numansdorp ( mooie collectie en vakkundige hulp en advies. Helaas kenden we het bedrijf nog niet toen we een nieuwe keuken hebben laten installeren maar gelukkig hebben we nog een toilet om te laten doen.
FOTO VAN BERT EN JEANNETTE VAN HUIZEN
Opgeknapt toilet
REACTIE VAN QASA
Nieuwe badkamer met douche, wasbakken en wc
Reactie of foto toevoegen
“Wat een service”
Door Hans op vrijdag 16 sep 2016 '16
Door op internet te zoeken voor een aannemer voor de verbouwing van onze badkamer kwamen wij door de goede recensies terecht bij George van Dijke & zoon. Vanaf het eerste contact was het gevoel goed. We hebben de spullen uitgezocht bij Plieger en de tegels bij tegelhandel Numansdorp. Bij beide zijn wij erg goed geholpen met de nodige adviezen. De verbouwing is goed verlopen. Wat erg fijn was is dat alles goed afgeplakt is,ze zeer netjes werken en het zijn nette lui. Na montage bleek er een haarscheurtje in de wastafel te zitten. Hier hebben we over gebeld en dezelfde middag stond er al iemand op de stoep, waarna de volgende ochtend er al een nieuwe wastafel van Plieger geleverd werd. En deze is de zelfde dag ook weer gemonteerd en afgewerkt. Wat een service!! Een echte aanrader dus.
FOTO VAN HANS
Onze nieuwe badkamer
REACTIE VAN GEORGE EN ROB VAN DIJKE
Geachte Hans, Dank voor uw positief bericht, ons handelen is vanzelfsprekend. Wij zijn zelf ook consument, behandel de mensen zoals je zelf behandeld wilt worden . Dank voor de mooie foto. Groet George en Rob van Dijke
Reactie of foto toevoegen
“Wat een vakmensen”
Door B.Zoeteman op dinsdag 6 sep 2016 '16
Wij hadden een gedateerde badkamer met lichtgeel bad en toilet + wastafel! Badkamer is door firma van Dijke helemaal gestript, bij Pflieger alles uitgezocht en bij tegelhandel in Numansdorp tegels uitgezocht. Eerst hebben ze de oude troep netjes opgeruimd via container, toen begon het echte werk, het werd steeds mooier,wat een vakmensen allemaal! Plafond, toilet, wastafel en onderkast, staande kast, verwarming, toen grote inloopdouche, alles getegeld en keurig gevoegd, aparte verlichting...te veel om op te noemen en alles perfect geplaatst en verwerkt door de mannen, volgende keer vor mij weer...GEORGE VAN DIJKE!!!!
FOTO VAN B.ZOETEMAN
Perfecte plaatsing
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat is fantastisch”
Door Ger Ruisch op maandag 22 aug 2016 '16
Prachtig mooi resultaat! We hebben de badkamer en toilet laten verbouwen door Firma George van Dijke die met een heel team van medewerkers alle kwaliteiten in huis heeft voor een verbouwing. Scherpe offerte met de werkzaamheden gespecificeerd. Er werd netjes gewerkt, vloer en trap afgeplakt en stof is tot een minimum beperkt. Vakmensen die mooi werk afleveren : strak tegelwerk, degelijke installatie en mooie afwerking. Ronald (alle leidingen mooi weggewerkt), Rob (De mooiste kitrandjes) en Cor (de tegeltovenaar) bedankt, het resultaat is fantastisch! Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.
FOTO VAN GER RUISCH
Dubbele wastafel met glazen douchewand
Reactie of foto toevoegen
“Kies voor George”
Door Richard op maandag 1 aug 2016 '16
Op aanraden van een collega ben ik in zee gegaan met George. Geen seconde spijt van gehad. Niet alleen bij de bouw maar ook met het ontwerp heeft George geholpen, en dit was niet gemakkelijk: wastafel, toilet en douche in een badkamertje van 2 bij 1,2.
Bij Plieger werd ik bijzonder professioneel geholpen, door iemand die het ontwerp verder invulde met mooie, passende apparatuur. De medewerkers van George zij allemaal zeer ervaren mensen die mooi en goed werk afleverden. Zij voerden niet uit het werk uit, maar gaven ook deskundige adviezen voor de afwerking van de badkamer, bijvoorbeeld, de kleur van het voegsel, plaatsing van accessoires. George is misschien is iets duurder dan zijn concurrenten, maar dit is het werk dat hij en zijn werknemers oplevert, meer dan waard. Wil je een mooie badkamer, die minstens 10 jaar meegaat, kies dan voor George van Dijke.
FOTO VAN RICHARD
Mooie badkamer voor kleine ruimte
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling voor iedereen”
Door Ronald en Gerdie van Aalst op zondag 26 jun 2016 '16
Mooi resultaat! We wilden de badkamer en toilet laten verbouwen, maar wie moet je daarvoor inhuren? Gelukkig tipte een collega ons over de firma George van Dijke die met een heel team van medewerkers alle kwaliteiten in huis heeft voor een verbouwing. Oorspronkelijk half maart ingepland tot er een kink in de kabel kwam omdat de leverancier van het badkamersanitair enkele artikelen niet op tijd kon leveren. Gelukkig was men zo flexibel om de planning om te gooien en enkele maanden later bij ons te beginnen. De offerte was duidelijk en de werkzaamheden gespecificeerd zodat je weet wat je kunt verwachten. Bij Tegelhandel Numansdorp zijn we goed geholpen met het uitzoeken van de tegels. Tijdens de verbouwing gebruik gemaakt van een tijdelijke douche van Doucherent, één van de bedrijven waar de firma mee samenwerkt. Ook dat is prima is bevallen. Er werd netjes gewerkt, en stof is tot een minimum beperkt. Vriendelijke mensen ook die hun vak verstaan: strak tegelwerk, degelijke installatie en mooie afwerking. Ondanks het feit dat de handleiding niet helemaal klopte, is het met de installatie van de douchecabine ook goed gekomen. Mannen, Rob, Mitchel, Ronald, Cor, Rien en Joop, allemaal bedankt, het resultaat is mooi geworden! Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.
FOTO VAN RONALD EN GERDIE VAN AALST
Toilet
Reactie of foto toevoegen
“Vakmanschap is meesterschap”
Door Fam Koese Oud Beijerland op dinsdag 3 mei 2016 '16
Badkamer en 2 toiletten compleet opnieuw gezet. We zijn er erg tevreden over, alle opties worden besproken en er is oog voor detail. Wordt netjes gewerkt zonder stress. George-Rob-Rob-Raymond-Joop-Jaap-Mitchel bedankt ! Vakmanschap is meesterschap !
FOTO VAN FAM KOESE OUD BEIJERLAND
Badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Ze willen echt dat je tevreden bent”
Door René op vrijdag 29 apr 2016 '16
Zoals in eerdere review beschreven hadden we wat problemen met de installatie in de keuken. Na de review op qasa nogmaals contact gehad met George en Rob. We hebben alles met elkaar besproken en ik merkte dat ze echt flink baalde dat we niet tevreden waren. Ze hebben alles gedaan om het goed te maken. Ik moet daarom op mijn eerdere review terug komen en zeggen dat dit een heel fijn bedrijf is. Mocht je ergens mee zitten laat het ze weten, want ze willen echt dat je tevreden bent. Vakmannen die ik graag mijn badkamer zou laten doen mocht dit nodig zijn.
FOTO VAN RENÉ
Toilet
Reactie of foto toevoegen
“Prima werk geleverd”
Door Will den Engelsman Krimpen aan den Ijssel op zondag 20 mrt 2016 '16
Vier weken duurde het , voordat hij klaar was ,de badkamer, ziet er geweldig uit geniet elke dag . Ook de toilet beneden is gedaan . Prima werk geleverd door de mannen van George en Rob van Dijke. Ben er erg blij mee en krijg veel complimenten.
FOTO VAN WILL DEN ENGELSMAN KRIMPEN AAN DEN IJSSEL
Nieuw toilet
Reactie of foto toevoegen
“Kunnen het iedereen aanraden”
Door Gert en Joke in't Veld op woensdag 16 mrt 2016 '16
We zijn bij firma George van Dijke & Zoon terecht gekomen via google. Na alle reviews gelezen te hebben een afspraak gemaakt. George kwam bij ons thuis en heeft ons het adres van Plieger gegeven. Daar konden we de spullen uitzoeken na een afspraak gemaakt te hebben. De tegels hebben we uitgezocht bij tegelhal Numansdorp. Alle leveringen gingen via George dus daar hadden we geen omkijken naar gehad. We hebben een douchecabine laten plaatsen (adres via George) zodat we thuis konden douchen (dit is echt een aanrader). Nadat we de oude badkamer zelf gesloopt hebben kwam Rob om het loodgieterswerk te doen. Alle leidingen zijn keurig weggewerkt nadat het bad en toilet geplaatst zijn kwam Joop om te tegelen. Alles ging in overleg en geheel volgens onze wensen. Nadien hebben Joop en Rob alle spullen gemonteerd waarna het grote genieten kon beginnen. We zijn zeer tevreden over de manier van werken en overleg. De badkamer is nog mooier geworden dan we hoopten. We kunnen iedereen de firma aanraden.
FOTO VAN GERT EN JOKE IN'T VELD
De badkamer is nog mooier geworden dan we hoopten
Reactie of foto toevoegen
“Reviews zijn bevestigd”
Door Wouter op maandag 15 feb 2016 '16
Wij zijn erg blij met onze nieuwe badkamer en twee gloednieuwe toiletten! De begeleiding is erg goed van begin tot eind. Rob kwam langs om alles op te meten en het plan door te spreken, hij is deskundig en netjes, dat gaf al een goed gevoel. De adviseur van Plieger hielp goed. En ook bij Tegelhandel Numansdorp werden we ook fijn geholpen. Verder hebben Rob en George alles geregeld, zo hebben we bijvoorbeeld geen omkijken gehad naar de leveringen. Er is zeer goed werk verricht. De communicatie met de vakmensen is prettig en ze hebben duidelijk erg veel ervaring met badkamers. We hebben ons geen moment zorgen hoeven maken. Rob kwam op eigen initiatief langs voor puntjes op de i en oplevering. Kortom, de kwaliteit van zowel de service als het eindresultaat zijn beide erg goed. We hadden ons gevoel gebaseerd op de reviews op deze website en zijn daarin gelukkig bevestigd.
FOTO VAN WOUTER
Inzet van de badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Wat moet je nog meer zeggen”
Door J.Hartensveld Rotterdam op zondag 7 feb 2016 '16
Wat moet ik eigenlijk nog zeggen over het bedrijf van George en Rob van Dijke ? Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe badkamer , die is gemaakt door vaklui,die kwaliteit leveren en afspraken nakomen,dat kom je helaas niet vaak meer tegen. Er ging bij ons iets mis met de levering van de wasbak en de ladenkast,binnen een halve dag werd dit opgelost,geweldig toch ,geen stress geen zorgen. Bedankt mannen fantastisch werk geleverd!
FOTO VAN J.HARTENSVELD ROTTERDAM
Totaalfoto van de nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Waren alle bedrijven maar zo”
Door Familie Straatman op vrijdag 15 jan 2016 '16
Per juni 2015 een mondeling akkoord gekregen voor ons nieuwe huis in Barendrecht. Vervolgens een lange zoektocht gemaakt langs vele bedrijven. Uiteindelijk via Qasa George van Dijke benaderd om een offerte te maken. Al vanaf het eerste moment een zeer vertrouwd gevoel, waarbij gelijk werd meegedacht om binnen ons budget te blijven.

Verrichte werkzaamheden:
- Badkamersanitair geplaats;
- Tegelen van de muren en vloer;
- Stuccen van de muren in de badkamer.

Daarnaast nog andere werkzaamheden verricht:
- Stuccen van de kinderkamer en keuken;
- De keuken gereed maken, zodat de nieuwe keuken kan worden gemonteerd.

Je hebt hier te maken met echte vaklui. Alles is fantastisch geinstalleerd. Het tegelwerk is super strak en het voegsel heel erg dun. Een heel fijn gevoel aan over gehouden.

Wat ik het allerbelangrijkste vind is de afterservice. Waar je vaak ziet dat alles kan totdat de nota's zijn betaald de bedrijven daarna niet meer zo happig zijn om service te verlenen. Daar gaat George verder. Door de sanitairleverancier was een tegel tijdens de levering te hard neergezet. Na plaatsing en het opdrogen van de lijm is deze tegel geschuurd. Nadat dit was gemeld werd dezelfde dag nog de tegel verwijderd en opnieuw gevoegd. Tevens een ander klein probleem zeer goed opgelost. Dit bedrijf staat achter zijn werk en heeft een fantastische after service. Wat dat betreft een echte aanrader. Waren alle bedrijven maar zo....
FOTO VAN FAMILIE STRAATMAN
Badkamer met superstrak tegelwerk
Reactie of foto toevoegen
“Vertrouwen waargemaakt”
Door A. Hoogvliet op zaterdag 26 dec 2015 '15
Via Qasa uitgekomen bij George van Dijke. In eerste instantie nog even geprobeerd om via werkspot de klus te laten doen, omdat ik dacht dat het wel goedkoper kon, maar daar kreeg ik totaal geen lekker gevoel bij. Het is tenslotte toch veel geld en dan wil je wel dat het resultaat er naar is. Toen heb ik George uitgenodigd en na zijn bezoek had ik wel het vertrouwen in een goede afloop. Eerst een afspraak gemaakt bij Plieger en toen ik het plaatje compleet had, ben ik in zee gegaan met George van Dijke en dat is toch wel een van de allerbeste keuzes geweest die ik heb gemaakt tijdens mijn verbouwing. Zoals al meerdere malen is beschreven in andere reviews, zijn het stuk voor stuk vakmensen met veel ervaring. Daarnaast zijn het ook hele prettige mensen. Ik heb ze de sleutel gegeven van mijn huis en terwijl ik aan het werk was, hebben zij een badkamer en toilet gebouwd waar ik echt onwijs blij mee ben. Het is echt boven verwachting. Het tegelwerk is echt superstrak en je ziet dat ze goede materialen gebruiken in de afwerking. Dus de juiste kleuren voeg/kit daar waar nodig en ook mooie afwerkstrips voor een strak resultaat. Op kwaliteit wordt niet bezuinigd in elk geval. In eerste instantie was het de bedoeling om alleen de badkamer te laten doen, maar toen ze bezig waren had ik er zo'n goed gevoel bij dat ik George gebeld heb en hem gevraagd heb om ook mijn toilet te doen. Dit was geen probleem en George heeft heel snel alles nog geregeld met Plieger, waardoor ik nu ook een heel mooi toilet heb en in dezelfde stijl als de badkamer. Gedurende het traject verder ook weinig zorgen gehad. Ik heb bij Plieger en bij tegelhandel Numansdorp mijn spullen besteld en daarna werd het eigenlijk allemaal geregeld. Ik kan dan ook zeker aanraden om met de bedrijven in zee te gaan waar George mee samenwerkt. Zeker bij tegelhandel Numansdorp erg prettig geholpen. Nogmaals bedankt George en je team voor dit prachtige resultaat! Ik ben er echt heel blij mee! Dit bedrijf kan ik echt iedereen met een gerust hart aanraden.
FOTO VAN A. HOOGVLIET
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en toilet”
Door Fam van der Molen op woensdag 23 dec 2015 '15
De toilet en badkamer waren aan renovatie toe. Onze zoon had een heel erg vervelende ervaring met het plaatsen van een badkamer door een bedrijf dat er een zooitje van maakte. Daarom stelden we renovatie uit. Hoe vind je nu een betrouwbaar bedrijf? Op internet vonden we de site van George van Dijke. De site sprak ons aan. Ervaringen, foto's en partners. Dat gaf al vertrouwen. George kwam langs voor de offerte. Iemand met inzicht en ervaring. Hij gaf de tip om bij Plieger te gaan kijken. Daar zijn we prima geholpen. Voordeel van directe lijn met de groothandel bleek later: Na een foutieve levering, één telefoontje van van Dijke en de volgende dag werd er een nieuw produkt gebracht. Doucherent, ook via de site gevonden. Ideaal! Wat een nette service en niet duur. Zonder douche zitten hoeft niet meer. De verbouwing. Alles werd keurig afgeplakt. Stof werd afgezogen en alles werd dagelijks dag netjes achtergelaten.
We waren erg blij met de vakmensen Jaap en Cor. Keurig werk. Het eindresultaat is super. George kwam de boel opleveren en ook hij wil dat de puntjes op de i gezet worden. Alles moet in orde zijn. Kortom, met dit bedrijf kun je in zee gaan.
FOTO VAN FAM VAN DER MOLEN
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Egbert Wille op woensdag 28 okt 2015 '15
Ja, echt super vakwerk! Toiletrenovatie laten uitvoeren en zeer tevreden met dat wat deze professionals opgeleverd hebben!
Er wordt op alle kleine dingen gelet, zoals bv ook het netjes afplakken van dagelijks belopen route en het steeds netjes achterlaten bij het weggaan. Kwaliteitswerk!
FOTO VAN EGBERT WILLE
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch resultaat”
Door Willem Velthuizen op maandag 14 sep 2015 '15
De verbouwing van onze complete badkamer (4,5 x 1,8) is door (de mannen van) George van Dijke in 3,5 week tot een goed eind gebracht met een fantastisch resultaat. Afspraken worden nagekomen, er wordt netjes gewerkt, kortom alles wat anderen over George schrijven, hebben wij ook zo ervaren. Ook de samenwerking met leveranciers verliep soepel, hoefden we niets aan te doen, ik werd helemaal ontzorgd.
FOTO VAN WILLEM VELTHUIZEN
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische badkamer”
Door Hans en Diana Kleij op woensdag 5 aug 2015 '15
Spijkenisse, Inmiddels zijn wij al maanden aan het genieten van onze nieuwe badkamer op onze bovenverdieping. Deze is compleet nieuw aangelegd ( waterleiding, volwaardig toilet, afvoeren, electra, verlaagd plafond, muren, stucwerk, tegels, radiators) in een voormalige slaapkamer. Ook werd het toilet beneden geheel gerenoveerd. Dankzij de geweldige ervaring, het vakmanschap en het meedenken van alle vakmensen die bij firma George v Dijke werken hebben we echt zonder zorgen de hele verbouwing meegemaakt. Alle afspraken, en zelfs wat extra werkzaamheden die er tijdens het project bij kwamen zijn zo heel goed geregeld. Alles wordt besproken en gebeurd in goed overleg. Er wordt iedere dag opgeruimd en echt keihard gewerkt door allemaal, de werkzaamheden sluiten geweldig op elkaar aan zodat de grote klus in 3 1/2 week klaar was. Rob, Joop, Cor, Rien, Jaap , KLASSE !! Wij zijn enorm blij dat we door kennisen en reviews bij George v Dijke zijn terecht gekomen en geven met het grootste vertrouwen de firma door als mensen een goede aannemer zoeken!
FOTO VAN HANS EN DIANA KLEIJ
Reactie of foto toevoegen
“Zeer te spreken”
Door Henny vd star, 's-Gravendeel op dinsdag 4 aug 2015 '15
In onze vakantie de hele badkamer onder handen laten nemen door de mannen van George van Dijke, toch wel spannend als je er niet bij bent. Ons vertrouwen is echter niet beschaamd. Helemaal volgens afspraak gewerkt en alles tot in de puntjes afgewerkt en opgeleverd. Wij hebben nu weer een prachtige badkamer en zijn zeer te sprken over George van Dijke.

Aanvulling ontvangen op 16 juli 2016: Vorig jaar de badkamer helemaal gerenoveerd door George van Dijke ( en zijn mannen). Prima gegaan in onze vakantie, prachtige badkamer gekregen. Helaas een paar maanden geleden doken er wat problemen op. Ook toen was George van Dijke aanspreekbaar en is alles tot grote tevredenheid en zonde ook maar enig gezeur opgelost. Dus niet alleen voor een mooie badkamer, maar ook voor prima service moet je bij George van Dijke zijn.
FOTO VAN HENNY VD STAR, 'S-GRAVENDEEL
Reactie of foto toevoegen
“Service bestaat nog”
Door Familie Sloof, Rotterdam op dinsdag 28 jul 2015 '15
Na de site op internet van George v. Dijke te hebben bekeken, en de reviews van tevreden klanten, besloten we de badkamer te laten verbouwen door de fa v Dijke. George is thuis geweest om alles te bekijken, en een offerte te maken waar wij mee akkoord gingen. De tegels hebben wij besteld bij tegelhandel Numansdorp, en de badkamerspullen bij Plieger in Capelle ad IJssel via George v Dijke. De bestelling en levering wordt door de fa v Dijke geregeld, wel zo handig. Je hoeft zelf nergens achteraan.Op 9 juli is de verbouwing gestart. Eerst werd de entree, trap en overloop helemaal afgeplakt. Tijdens het slopen werd een afzuigsysteem gebruikt, om stof zoveel mogelijk naar buiten af te voeren, en dat helpt echt! Alles wordt ook netjes opgeruimd, waardoor overlast tot een minimum beperkt is gebleven. De mensen staan 's morgens stipt op tijd voor de deur, zijn harde werkers en prettig in de omgang. De tegelzetter is pas tevreden als alles 100% strak op de muur zit. De monteurs hebben alles keurig geplaatst. Na de oplevering hadden wij een klein probleempje met de douchehoek. 's avonds om 23.45 uur mailde ik dat nog even naar George v.Dijke, en 's morgens om 8uur stond de monteur al voor de deur om het euvel te verhelpen! Dat is dus de service van George v Dijke. Het bestaat dus nog. Wij kunnen George v Dijke en zijn team van vakmensen bij iedereen aanbevelen.
FOTO VAN FAMILIE SLOOF, ROTTERDAM
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door P. Revet op vrijdag 17 jul 2015 '15
Niets dan lof voor het George van Dijke team! De voorgaande uitstekende recensies zijn helemaal op z'n plaats. Onze badkamer en toilet zijn helemaal naar wens opgeleverd en we genieten nog elke dag van hetgeen ze hebben gerealiseerd. Ook de door George geadviseerde partners, t.w. Tegelhandel Numansdorp, Plieger Sanitair en Doucherent kunnen we zondermeer aanbevelen.
FOTO VAN P. REVET
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Fam.Bravenboer-Westmaas op maandag 6 jul 2015 '15
Onze badkamer was toe aan vervanging. Bij vrienden een toilet gezien die was geplaatst door George van Dijke. Afspraak met George was snel gemaakt en nadat we onze wensen kenbaar hadden gemaakt en met ideeën en tips van George kwamen we tot een mooi geheel. Voor het sanitair zijn we bij Plieger geweest en voor de tegels bij Tegelhandel Numansdorp , bij beide zaken zijn we goed geadviseerd. Een tijdelijke douche hebben we bij Doucherent gehuurd. Vanaf het begin waren de planning en afspraken goed en ook tijdens de renovatie was de communicatie ,met de vakmensen van George , goed. Alles bij elkaar hebben wij een badkamer naar onze wens gekregen en zijn zeer tevreden. George van Dijke is zeker aanrader als je een nieuwe badkamer wil.
FOTO VAN FAM.BRAVENBOER-WESTMAAS
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer vakbekwaam gerenoveerd”
Door Ruud Koers op donderdag 2 okt 2014 '14
Renovatie van badkamer en toilet ruimte volgens gemaakte afspraken uitgevoerd. Alle werkzaamheden door vriendelijke en meedenkende vak bekwamen mensen naar volle tevredenheid uitgevoerd. Alles is schoon en netjes opgeruimd opgeleverd. Een aanrader voor een ieder die soort gelijke wil laten uitvoeren.
FOTO VAN RUUD KOERS
Badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer”
Door R. Kuiters op woensdag 24 sep 2014 '14
De renovatie van onze badkamer is door de Fa van Dijke met z'n vakkundig personeel mooi en snel uitgevoerd, alles volgens plan en afspraken! Het sanitair hebben we bij Plieger besteld, en ook dat is correct geleverd, evenals de tegels uit Numansdorp! Wij zijn dan ook zeer tevreden en blij met onze vernieuwde badkamer. Wij kunnen de Fa van Dijke van harte aanbevelen!
FOTO VAN R. KUITERS
Reactie of foto toevoegen
“renovatie badkamer”
Door Barbara Krul-Frank op maandag 28 jul 2014 '14
Na het lezen van alle positieve verhalen van tevreden klanten en het bezichtigen van een paar door George van Dijke Montage gerealiseerde badkamers in onze buurt hebben ook wij de renovatie van onze badkamer aan George van Dijke Montage overgelaten. Doorslaggevend bij het nemen van ons besluit was vooral het feit, dat het team van George van Dijke Montage louter uit vakmannen bestaat, iedere monteur heeft zijn eigen specialisatie. Bent u benieuwd naar onze ervaring ? Nou, dat wordt dan eentonig, want het is een bevestiging van alle goede recensies die al op de website staan. Kijk naar onze foto, dan ziet u een prachtig staaltje vakmanschap! Familie Krul
FOTO VAN BARBARA KRUL-FRANK
Prachtige badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door Rob op zaterdag 5 jul 2014 '14
George van Dijke benaderd voor een offerte. Alles was goed geregeld installatie door het personeel en materialen door firma Pflieger. En de begeleiding door George zelf ik heb geen tips voor andere mensen om ergens op te letten want dat hoeft helemaal niet. Ik zou de volgende sanitaireverbouwing ook weer bij George van Dijke laten doen.
FOTO VAN ROB
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtig resultaat !”
Door Jaap Kouwenhoven/Jan van Oosterhout op maandag 31 mrt 2014 '14
Na drie offertes besloten om met George van Dijke in zee te gaan. Dit was een goede keuze, want het resultaat is prachtig geworden. Een nieuwe badkamer is veel geld,maar als je al het werk ziet heb je hier begrip voor. Via Plieger en tegelhandel Numansdorp allemaal kwaliteitsproducten uitgezocht (zeer prettig geholpen !) Alles in één hand dus niet eindeloos bellen met div. mensen. Er wordt meegedacht en bij problemen gelijk en vakkundig opgelost. Een formaat tegels was niet goed, volgende dag gelijk de goede geleverd. Tip : koop goede, gecalibreerde tegels, dan is het eindresultaat verbluffend. George van Dijke en zijn team daar kan je rustig mee in zee gaan.
FOTO VAN JAAP KOUWENHOVEN/JAN VAN OOSTERHOUT
vakmanschap
Reactie of foto toevoegen
“Genieten volop”
Door Annemieke van der Helm op zondag 10 mrt 2019 '19
In februari 2019 hebben wij onze badkamer en ons toilet laten vernieuwen. We hebben gekozen voor het bedrijf Van Dijke omdat we goede recensies over het bedrijf lazen en de buren ook goede verhalen hadden gehoord over dit bedrijf. Vanaf het eerste moment was het contact goed. Wat zeer prettig is, is dat er vanaf het moment dat de werkzaamheden begonnen, er goed overleg was. De medewerkers zijn zeer kundig en ze komen met tips. Ook wordt er erg netjes gewerkt. We zijn iedereen erg dankbaar. We genieten volop van onze badkamer!
Reactie of foto toevoegen
“Service na 14 jaar”
Door Wim Dekkers op donderdag 21 feb 2019 '19
14 jaar geleden hebben wij een badkamer laten plaatsen door de firma van Dijke. Wij waren hierover toen zeer tevreden. Nu was er voor het eerst een probleem met het sluiten van de deuren van de douchecabine. Hiervoor is een monteur van de firma van Dijke langsgekomen, die het probleem feilloos heeft opgelost (het stellen van de deuren is toch een precies werkje). Zelfs na 14 jaar staat de firma van Dijke nog paraat met hun service. Hulde.
Reactie of foto toevoegen
“Service na 8 jaar”
Door A.F. Stuijt op woensdag 20 feb 2019 '19
Jaren geleden is bij ons de keuken vervangen door George van Dijke b.v. Dit is ons toen zo goed bevallen, dat toen de badkamer door medische omstandigheden gewijzigd moest worden wij weer zaken deden met dit bedrijf. Bij deze laatste verbouwing is op ons verzoek een elektrische vloerverwarming aangebracht. Echter na ruim 8 jaar heeft de thermostaat het begeven. Nadat wij het een en ander aan hen hadden kenbaar gemaakt werd de thermostaat vervangen door een nieuw exemplaar zonder voorrijkosten en zonder kosten van montage etc. Na acht jaar nog steeds service van hen zonder morren.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Mirco Goudriaan op vrijdag 8 feb 2019 '19
Super service van George van Dijke. 4 jaar nadat de nieuwe badkamer keurig bij ons geplaatst was hadden we een klein mankement aan de spiegelkast. We kregen direct en kosteloos een geheel nieuwe kast (van plieger en geplaatst door George). Waar zie je dat nog, top!
Reactie of foto toevoegen
“Goede kerels”
Door Fred Noordijk op dinsdag 5 feb 2019 '19
Aanleg van badkamer begane grond plus wc. Verdieping aanleg 2de badkamer. Goede en ervaren vaklui ,goede kerels! Opgeleverd binnen de planning.
Reactie of foto toevoegen
“Nog steeds heel blij”
Door A. Bonthuis op maandag 28 jan 2019 '19
Anderhalf jaar geleden heeft de firma van Dijke onze badkamer en het toilet geïnstalleerd. (Spullen uitgezocht bij Plieger en de tegels bij Tegelhandel Numansdorp). Echte ervaren, vriendelijke en zorgvuldige vakmensen die ook meedenken. Wij zijn nog steeds heel blij met onze badkamer en toilet. Vorige week bleek de sifon in de douche niet goed te werken en tot onze blijdschap kwam George van Dijke onmiddellijk een nieuwe brengen. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf!

Eerdere ervaring van 15 mei 2017: Van Dijke heeft bij ons, in Nieuwerkerk aan den IJssel, de wc, badkamer,tegels in de keuken en tegels op de haard geplaatst.De medewerkers van Plieger, waar alles besteld is, en Tegelhandel Numansdorp dachten mee over de wensen die wij hadden, en gaven deskundig advies. De medewerkers van van Dijke deden alles in goed overleg, fijn dat er zo werd meegedacht. Het prettigst was de rustige en vertrouwenwekkende manier waarop de vaklui hun werk deden. Dit is echte betrokkenheid bij de uitvoering. Met als resultaat dat alles helemaal naar onze wens is!
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Marcel en Sandra op maandag 28 jan 2019 '19
4 jaar geleden hebben wij een keuken, badkamer en 2 toiletten door George van Dijke laten vervangen. Dit is toen zeer vakkundig en snel en vooral ook op een zeer prettige manier gebeurd. Nu wij wat kleine ongemakken met het toilet hadden die wij niet zelf konden oplossen, hebben wij George van Dijke geraadpleegd voor advies. Hij bood aan zelf iemand langs te sturen om hier naar te kijken. En uiteraard zo gezegd, zo gedaan! Superservice van een zeer professioneel en daarnaast prettig bedrijf! Voor ons blijft George van Dijke een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Nog nooit tevergeefs een beroep op ze gedaan”
Door Jolanda en Hans op woensdag 2 jan 2019 '19
4 jaar na installatie van onze badkamer en 2 toiletten door de fa. Van Dijke, werd zonder problemen een verkleurde tegel in de badkamer vervangen door hun prima tegelzetter en vervingen ze ook zonder kosten de ring rond het afvoerputje van de wasbak, waarvan het metaal begon te schilferen. Nog nooit tevergeefs op hun een beroep gedaan: altijd bereid naar een oplossing te zoeken en 'het komt altijd goed'. Ook voor de 'after sales' moet je bij Van Dijke zijn !

Aanvulling van 14 oktober 2017: 3 jaar geleden tot volle tevredenheid 2 toiletten en de badkamer laten vervangen door Van Dijke. Helaas ging het verwarmingselement van de Grohe douche kapot en begon de Plieger kraan te roesten. 1 mailtje aan Van Dijke was genoeg om een nieuw verwarmingselement en een nieuwe kraan thuisbezorgd te krijgen. Met de gebruiksaanwijzing bij deze artikelen was het eenvoudig om zelf e.e.a. te vervangen, maar ook dat had Van Dijke gedaan als we dat hadden gewild. Zeer tevreden over de service ! Met recht -weer- een 'warme douche' voor dit bedrijf !

Eerdere ervaring van 2 januari 2015: Door de goede recensies op internet bij George van Dijke, Klaaswaal, en via hem bij Plieger terecht gekomen. Klantvriendelijke verkopers, die zeker niet 'pushen', maar aan ons het tempo van beslissen overlieten. Dit, alsmede de persoonlijke benadering van Van Dijke hebben wij als erg prettig ervaren. Voorafgaand aan de offerte en verbouwing is hij twee keer langs geweest en ook na het voltooien van de werkzaamhede. Over het personeel van Van Dijke zijn we ook zeer tevreden: aardig, vakkundig, netjes werkend, meedenkend. Kortom: prima !
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerverbouwing”
Door Horstmann op maandag 10 dec 2018 '18
De badkamer laten verbouwen, wat een vriendelijke mensen, echte vakmensen, super tevreden met het eindresultaat,kan hun echt aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door L. Breedveld op vrijdag 23 nov 2018 '18
In oktober j.l. hebben wij een nieuwe badkamer en toilet aangeschaft en laten plaatsen door firma George van Dijke & Zn. Wij werden naar Pflieger en tegelhandel Numansdorp verwezen voor het uitzoeken van de artikelen en tegels. Hier werden wij prima door het personeel geholpen. Zelfs twee dagen eerder dan gepland was zijn zij begonnen met het slopen van de badkamer en toilet. Netjes alles afgeplakt door Jaap en Mitchel, om stof te beperken werd een afzuigsysteem gebruikt. Aan het einde van de dag werd alles netjes opgeruimd en zoveel mogelijk leefbaar achtergelaten hetgeen wij als zeer prettig hebben ervaren. Een mobiele douche hebben wij via de website van George van Dijke besteld, zeer netjes gemonteerd en uiteindelijk weer opgehaald. Jaap en Mitchel hebben de leidingen en elektriciteit aangelegd waarna Joop het toilet en Aad de badkamer hebben getegeld. Wij vinden dit echt super gedaan, mooie dunne voegen, alles goed doordacht en zeer vakkundig getegeld. Achteraf bleek er een klein mankement te zijn dat snel en correct werd opgepakt en afgehandeld.
Wat ons betreft verdient deze firma en hun personeel een compliment, er zeker een aanrader voor wie toe is aan een nieuwe badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Edgar en Jacqueline Choufoer, Den Haag op woensdag 21 nov 2018 '18
Vorig jaar heeft George van Dijke onze badkamer en toiletruimte vernieuwd. De toebehoren hebben we via Pflieger uitgezocht waar we uitstekend zijn geholpen. Onze smaak bleek behoorlijk prijzig te zijn en er werd goed met ons meegedacht over betaalbare alternatieven. De tegels hebben we uitgezocht bij tegelhandel Numansdorp, waar we ook goed zijn geadviseerd en wij een vloertegel vonden die we nergens anders konden vinden. Nog eerder dan aangegeven konden de medewerkers van George van Dijke beginnen. In tegenstelling tot de ervaringen van vrienden hebben we geen centje last gehad van het slopen van de badkamer. Alles werd netjes afgeplakt en iedere dag werd alles netjes achtergelaten. Het plaatsen van de nieuwe badkamer verliep sneller dan gedacht. Inmiddels genieten we alweer een jaar van onze heerlijke badkamer. Geen enkele last van bijvoorbeeld scheve tegels zoals we vaak van vrienden hoorden. Tijdens de verbouwing hebben we tevens via George van Dijke een bouwdouche gehuurd. Ook dit verliep super. De douche werd een paar dagen eerder geplaatst en ook weer netjes opgehaald. Zo hoef je niet met je toilettas bij buren of familie te douchen. Echt een aanrader. Een probleempje met de douchewand is direct de volgende dag opgelost evenals een vraag over de afvoer van de wasbak. Bij dit bedrijf zijn ze niet alleen bezig het plaatsen maar leveren ze ook geweldige en zeer snelle service als er onverhoopt iets is of als je een vraag hebt. Dit is echt een bedrijf dat wij iedereen kunnen aanraden. Jammer dat ze geen keukens meer plaatsen anders hadden we zeker weer graag van hun diensten gebruik gemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“Supergoed bedrijf”
Door L. Demper op woensdag 14 nov 2018 '18
Echt een super goed bedrijf die zijn afspraken na komt, ben echt zeer tevreden. Het personeel werkt keurig netjes, voor er begonnen was met slopen is alles keurig afgeplakt met stucloop. Personeel dacht goed mee, kwam met voorstellen hoe het beter uitgevoerd kon worden. Kortom, heel erg tevreden met de nieuwe douche. We hebben alle mooie badkamer spullen bij Plieger besteld, waar we ook met alle tevredenheid en op gemak geholpen werden. er was echt tijd voor je, De tegels hebben we bij tegelhandel in Numansdorp uitgezocht en zijn daar keurig geholpen. Ik zou zeggen ben je aan een nieuwe douche toe, ga naar George van Dijke & Zoon.
Reactie of foto toevoegen
“Perfectie”
Door Leontine en Ebi op maandag 29 okt 2018 '18
Waarom George van Dijke? Toen wij besloten onze badkamer te vernieuwen gingen wij bij verschillende badkamer zaken langs en gingen met een onbevredigend gevoel naar huis. Wij besloten om op internet naar ervaringen van deze zaken te kijken en waren zeer teleur gesteld welke ervaringen men heeft opgedaan.Gelukkig stond ook George van Dijke er tussen, maar wel met hoge cijfers en uitstekende recensies. Ook wij hadden een positief verleden met George van Dijke, toen hij nog keukens plaatste en dit al 2 keer met vollste tevredenheid voor ons deed. Dus vroegen wij hem bij ons langs te komen. Vanaf het eerste gesprek tot aan de oplevering van onze nieuwe badkamer heeft George van Dijke alles tot bijna in perfectie geregeld. In kaart brengen van ons eigen wensen, nuchter aan ons aangeven wat er wel of niet kan, realistisch in kaart brengen en je niets aanpraten. Gingen, zoals iedereen bij Fa. Plieger langs, nog nooit zo een prettig bezoek aan een badkamerzaak mee gemaakt. Mee denken en je niets aanpraten, advisren en de keuze aan je zelf overlaten. Heel prettig. Zelfde geldt voor Tegelhandel Numansdorp. Offertes ontvangen, totalprijs was bekend en dan in laten plannen om te beginnen. Vanaf het begin van de werkzaamheden tot aflevering verliep alles vlekkeloos. Alles was perfect geregeld en wij hadden geen omkijken. Vriendelijk en behulpzaam personeel, schoon werkend en alles elke dag netjes opruimen en schoon maken. Wij zijn zeer kritisch in het geven van hoge cijfers, maar eerlijk is eerlijk, George van Dijke verdient het en kunnen wij alleen maar zeggen; nieuwe badkamer nodig? GEORGE VAN DIJKE bellen!
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door E van Duin op dinsdag 16 okt 2018 '18
Wij hebben in 2015 onze badkamer laten renoveren door George van Dijke en zoon. Toen de badkamer opgeleverd werd zei George dat we altijd een beroep op hun konden doen. Dit hebben we in het begin niet nodig gehad. De badkamer is door hun met zeer veel zorg geinstalleerd. Nu na bijna 4 jaar kleine probleempjes gehad, een mengkraan en een sifon in de douche drain. Dit is tot volledige tevredenheid opgelost en bij de vraag: "wat zijn de kosten?" is het antwoord: "dit is service". George van Dijke krijgt van ons een dikke 10 en we zullen hem bij iedereen aanbevelen die een badkamer wil vernieuwen.

Eerdere ervaring van 2 april 2015: George en Rob van Dijke installeerden voor ons een verwarming in de garage, warm en koud water in de garage. Renoveerden het toilet op de begane grond en op de verdieping de badkamer. Waarom prijzen wij hen aan? Het is gewoon een TOP bedrijf dat zijn afspraken nakomt. Alles werd netjes afgeplakt waar de mensen moesten lopen. Niets is teveel, er moest onder de vloer gewerkt worden waar ong. 20 cm water stond. Niet leuk maar ze doen het wel. Er is een keurige toilet ruimte opgeleverd. De planning van 4 maart j.l. voor het starten van de badkamer , maanden van te voren al gedaan, kwam precies uit. We kunnen hele verhalen schrijven over de badkamer. Van het puin naar beneden sjouwen tot alle uitdagingen die er zich opdeden, in alles meegedacht en alles keurig geregeld. We hebben een plaatje van een badkamer. Alles opgeleverd en kleine dingen die nog voor de dag kwamen geen probleem, de service blijft gewoon doorgaan. Een AANBEVELING.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Evert op dinsdag 18 sep 2018 '18
Op aanraden van George van Dijke kochten we onze badkamer bij Plieger en de tegels in Numansdorp. Van Dijke zorgde dat alles op tijd aanwezig is en dat de oude badkamer werd afgevoerd. De installatie -drie maanden eerder dan oorspronkelijk was afgesproken - werd heel professioneel uitgevoerd. Er werd van alles aan gedaan om de rest van het huis stofvrij te houden, vloerbedekking werd afgeplakt en er werd elke dag gestofzuigd. Ook een probleem bij het tegelen werd na overleg keurig opgelost. De monteur die bij ons werkte- echt een geweldige vakman-deed alle werkzaamheden, je hoefde dus niet te wachten op een aparte loodgieter o.i.d. Wij zijn meer dan tevreden met alle zorg en aandacht van George van Dijke. Dit bedrijf is zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Martha van der Molen op zaterdag 25 aug 2018 '18
Bijna drie jaar geleden werd onze badkamer gerenoveerd door de firma van Dijke. We zijn er nog steeds heel blij mee. Over de service niets dan goeds. Onze Grohe kraan geeft problemen en ook na 3 jaar komt er via George, binnen een paar dagen een monteur van Grohe. Heel fijn!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door C.Blaak uit Maasdam op dinsdag 21 aug 2018 '18
In januari heeft George van Dijke onze badkamer en toilet volledig gerenoveerd. In de periode daarvoor hebben wij via George het sanitair bij Plieger en de tegels bij Tegelhandel Numansdorp uitgezocht. Bij beide zaken werden wij uitstekend geholpen. Daarna is de uitvoering soepel en zorgvuldig uitgevoerd. Aan het eind van elke werkdag was alles weer netjes. Wij zijn erg tevreden over de wisselwerking van alle medewerkers van George die alle niet alleen vakkundig maar ook erg betrokken waren. Een paar kleine dingetjes na afloop werden prima en snel verholpen. Wij krijgen nog regelmatig te horen dat het allemaal zo mooi geworden is.
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Rob en Anja Kuijer op donderdag 16 aug 2018 '18
Vorig jaar hebben we twee toiletruimtes laten renoveren door Fa. van Dijke. We hoefden niet na te denken toen we dit jaar de badkamer wilden laten verbouwen. In januari contact opgenomen met George en in juli was het zover. 2,5 week later was de badkamer gereed en het overtrof onze verwachtingen. Zoals in overige recensies is te lezen niets dan lof voor deze firma. Raymond (installateur) heeft gouden handjes en met hem konden flexibele afspraken worden gemaakt. Deze firma begrijpt hoe het werkt en ik zou zeker weer met deze mannen in zee gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Raden het aan”
Door c willemstein op dinsdag 14 aug 2018 '18
De reden dat we voor de badkamer en het toilet voor George van dijke kozen waren de enorm goede reviews en daar was niets van gelogen via George kwamen we bij plieger die een ruime keus heeft en waar je ook goed word geadviseerd en daarna naar tegel handel numansdorp die een grote keus aan tegels hebben en zowel plieger als de tegel handel zorgden er voor dat alles op tijd geleverd was zodat de monteur zijn werk kon afmaken wat hij overigens perfect heeft gedaan we zijn enorm tevreden over alles en raden een ieder het bedrijf van George van dijke aan.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal naar onze zin”
Door A. van Rijssel op donderdag 2 aug 2018 '18
Kort geleden is bij ons een compleet nieuwe badkamer geïnstalleerd door George van Dijke & Zoon. Het sanitair met toebehoren werd via bemiddeling van George van Dijke bij Plieger en de tegels bij Tegelhuis Numansdorp uitgezocht. George van Dijke zorgde ervoor dat alles op tijd geleverd werd, zodat wij daar geen omkijken naar hadden. Verder werd de vloerbedekking in het appartementsgebouw geheel afgedekt met papier, waardoor alles schoon bleef. Ook werd een afzuiginstallatie in huis geplaatst, waardoor zo min mogelijk stof in huis kwam. De installatie en het afmonteren werd door zijn medewerkers tot onze volle tevredenheid uitgevoerd en wij zijn zeer content met het eindresultaat. Ik zou George van Dijke & Zoon aan iedereen aanbevelen voor de installatie van een badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Feilloos”
Door Hans Duran op maandag 23 jul 2018 '18
Onlangs is er bij ons een nieuwe badkamer met inloopdouche en wandcloset geinstalleerd. De samenwerking met de toeleveringsbedrijven werkte feilloos. Alle materialen werden door het Tegelhuis Numansdorp & Plieger tijdig geleverd. Hier hoefden wij niets aan te doen. Het slopen van de oude badkamer ging zonder overlast. Bijna geen stof en geen schade daar alles netjes afgeplakt was. Er kwamen wat onverwachte problemen naar boven tijdens de sloop maar deze werden keurig verholpen. De installatie en het afmonteren werden door deze vakmensen uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat en de geleverde service. George van Dijke & Zn is zeer aan te bevelen voor de installatie van uw badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door R.Roso op vrijdag 13 jul 2018 '18
Van onze badkamer,welke 3 jaren geleden geplaatst is door de Fa.George van Dijke, bleek één van de Led verlichting spots niet meer te werken. Na overleg met de firma van Dijke, is alles naar tevredenheid opgelost. Mijn dank voor deze uitstekende service na 3 jaar.(gratis) vernieuwd!! Hulde!!

Eerdere ervaring van 5 december 2015: Kort geleden heb ik mijn badkamer laten verbouwen. In de wetenschap dat een inloopdouche gevoelig is aan lekkages, zocht ik naar een specialist na veelvuldige informaties kwam ik terecht bij de firma George.v. Dijke, wij hadden het niet beter kunnen treffen. George stelde mij gerust inzake van de lekkages. Firma van Dijke heeft de werkzaamheden uitgevoerd, de monteurs van George waren specialisten op hun eigen vakgebied alle werkzaamheden sloten netjes op elkaar aan, dit getuigt van goede planning, mijn badkamer is op de afgesproken tijd gereed gekomen hij is mooi geworden. Wij zijn er trots op. George heeft zijn woord gehouden m'n angst voor lekkage heeft hij helemaal weggehaald .Zijn monteurs zijn specialisten, dit bedrijf in zijn totaliteit is zeer aan te bevelen. Bedankt George dat je een mooie badkamer heb kunnen realiseren. Fam Roso Dordrecht
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Pieter de Mol, Dordrecht op woensdag 4 jul 2018 '18
Na 5 jaar was er onlangs lekkage in de afvoer van de wastafel op de zolderkamer. Daar voor moest ook het hangend toilet in de badkamer eerst gedemonteerd en later weer geïnstalleerd worden. Alles is, zonder dit in rekening te brengen als service, keurig opgelost door Montagebedrijf George van Dijke en Zoon uit Klaaswaal.
Dus ook na 5 jaar levert dit bedrijf een geweldige service op hun uitgevoerde werkzaamheden.

Eerdere ervaring van 4 juli 2016: Nadat in het voorjaar van 2013 door de mannen van Montagebedrijf George van Dijke en Zoon uit Klaaswaal het toilet en de badkamer al waren gerenoveerd, is er nu een nieuwe keuken (van keuken at Home uit Numansdorp) door hen geplaatst. Het werk (incl. afbraak en verwijdering oude keuken) nam ruim een week in beslag. Ook deze keer is er weer super afgewerkt werk geleverd door het Montagebedrijf. Het bedrijf is zeker een aanrader voor wie overweegt een nieuw toilet, badkamer of keuken te laten plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Vreselijk goed werk”
Door Jan en Klazien Preesman op dinsdag 5 jun 2018 '18
Wij hebben een badkamer boven en een toilet beneden opnieuw laten doen, wij zijn door vrienden bij George van Dijke terecht gekomen, wij hebben naar de achtergrond van het bedrijf gekeken, toen een gesprek thuis, met George gelijk de situatie besproken hoe en wat we wilde hebben, alles is heel netjes gegaan en op de datum geplaatst die wij hadden aangegeven, wij kunnen niet anders zeggen, dan dat ze goed werk hebben verricht.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door j.m. den heijer op zondag 13 mei 2018 '18
In ons appartement waren wij toe aan een nieuwe badkamer en toilet maar door wie , via familie kregen wij het adres en gegevens van george van dijke,omdat het werker geweldig uit zag, namen wij ook contact op met george en kwam langs, kijken en meten.prettig gesprek en een goed gevoeler over.super materialen en geweldige vak mensen niets was teveel superschoon en opgeruimd een groot compliment george en zoon mogen trots zijn op z"n fantastisch bedrijf en vakmensen helemaal top en nogmaals bedankt wij zijn er erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Service na 6 jaar”
Door LG Stam op dinsdag 17 apr 2018 '18
Wij hebben nu ruim 6 jaar geleden de badkamer en toilet beneden laten renoveren. Dat was toen al uitstekend geregeld. Alles volgens afspraak en binnen de afgesproken tijd. Nu ontstond er gisteren lekkage bij het toilet. Even bellen met George v Dijke, en de VOLGENDE dag staat er een monteur op de stoep om het probleem gelijk te verhelpen zonder kosten. Dat is een geweldige service
Reactie of foto toevoegen
“Zeer hoog serviceniveau”
Door Mevr. C. van Drielen op maandag 16 apr 2018 '18
Ik heb 8 jaar geleden een complete badkamer door George laten zetten. Echter er was een probleem met de douchedeur na 8 jaar. Er waren onderdelen kapot gegaan en moesten vervangen worden. George gebeld en die heeft Plieger gebeld en die heeft de douchedeur na 1 week al gemaakt. Zijn heel secuur te werk gegaan en wilden het afleveren als ook alles in orde was. Zij zien dingen die wij consumenten niet zien en daarom is het fijn als zij het ook kunnen herstellen.

Aanvulling ontvangen op 9 juli 2018: In april heeft George mijn douchedeur kosteloos en tot onze tevredenheid laten repareren. De verwarming begon na 8 jaar te roesten. Ook deze keer liet hij ons niet in de steek en regelde een nieuwe verwarming. Werd ook kosteloos door hem geplaatst. George is een top man. Service staat bij hem zeer hoog. Zijn klanten kunnen op hem rekenen. Gewoon naar George gaan als je een nieuwe keuken of badkamer wilt laten plaatsen want dan weet je dat je service krijgt.
Reactie of foto toevoegen
“Top service na plaatsing badkamer”
Door fam. Thijm op donderdag 22 mrt 2018 '18
3 jaar geleden een Schneider spiegel gekocht via en geplaatst door George van Dijke. Er ontstonden roestvlekken onder de rand van de spiegel die steeds groter werden.
George van Dijke een mail gestuurd met foto's. Binnen enkele weken had hij een nieuwe spiegel voor ons. Er zat geen garantie meer op en toch kregen wij uit coulance een nieuwe spiegel. Top service! Geen dag spijt gehad dat ik mijn badkamer door George van Dijke heb laten plaatsen
Reactie of foto toevoegen
“Goede reparatie”
Door M. Dijkshoorn op maandag 19 mrt 2018 '18
Nadat ons inbouwtoillet lekkage had veroorzaakt tussen kerst en oudjaar, stond op de 1e werkdag na de kerstvakantie een monteur op de stoep, terwijl wij eigenlijk helemaal niet ingepland stonden. Die hele week is er bij ons keurig gewerkt door de medewerkers om ons toilet weer zo spoedig mogelijk, met behoud van de tegels te repareren. Ook in het contact met de verzekering werd goed geholpen met offerte en foto. Snel, netjes en praktisch. Aan iedereen aan te raden!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Barbara Bijl op vrijdag 16 mrt 2018 '18
Wij zijn zeer tevreden over George van Dijke en zijn medewerkers. Vanaf het eerste gesprek met George over de verbouwing van de badkamer zijn wij goed geholpen en voelde het meteen vertrouwd. We zijn zeer tevreden en blij met het resultaat. Vooral hun vakmanschap is van grote klasse. Een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal waar”
Door Peter en Greet Hoenderkamp op dinsdag 13 mrt 2018 '18
We hadden het al gelezen op Qasa, maar het is helemaal waar. Fantastisch bedrijf met uitstekende service en zeer vriendelijk en deskundig personeel.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Leon Wassenaar op maandag 12 mrt 2018 '18
Prima bedrijf! Duidelijke offerte en afspraken. Werknemers netjes en bekwaam. Badkamer en toilet keurig gemaakt en opgeleverd. Ook netjes elke dag zoveel mogelijk opgeruimd voor vertrek. Ben zelf kritisch en perfectionistisch en kan weinig negatiefs vermelden. Hoop geld maar waar voor je geld. George is een aimabele man die afspraken nakomt en je ook het gevoel geeft "Het komt goed". Alles wordt in goed overleg geïnstalleerd en het meedenken voor een perfect resultaat is wat je van professionals verwachten mag. Geen poespas maar transparantheid. Wij zijn trots op het resultaat en dankbaar. Van tevoren zorgen of het allemaal wel goed zou gaan maar het waren tevergeefse zorgen. Wat beloofd is, is uitgekomen en waar nodig een perfecte oplossing bedacht door iedere werknemer die zeer betrokken en deskundig zijn. Ik schrijf niet snel een dergelijke recensie maar dit bedrijf is aan een ieder aan te raden als je een mooie verbouwing wil.
Reactie of foto toevoegen
“Erg service gericht”
Door A.C. Meijer op vrijdag 9 mrt 2018 '18
Wij hebben onze badkamer 3 jaar geleden laten inrichten met een inloop douche en wastafelmeubel ; ook het toilet is veranderd in een hangend exemplaar. Alles aangepast voor als we ouder zijn. Dit is tot tevredenheid verricht. Recent kregen wij te maken met een thermostaat die warmte verloor tijdens het douchen. Wij hebben dit voorgelegd aan de firma. De heer Van Dijke vond dit veel te snel gebeuren en bood ons uit service aan de thermostaat gratis te vervangen. Wij vinden dit erg service gericht. Vandaar een pluim voor deze firma. Wij kunnen deze van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens George van Dijke
aKlaaswaal , Scheidweg 2, 3286 LA Klaaswaal, tel 0186 - 66 21 23
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.