Feedback
9,8

George van Dijke

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.georgevandijkemontage.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van George van Dijke
Bij George van Dijke en zoon kan men terecht voor de betere badkamer-installatie voor een redelijke prijs. En dat komt juist vanwege het feit dat alles in één hand is. Daar zorgen onze badkamermonteurs, loodgieters, elektriciens en tegelzetters voor. Voor ons is 100% niet goed genoeg. Wij zijn de ontzorgers, zie hieronder de reviews.

De badkamerlevering gaat met korting via onze groothandel.

Wij zijn C.B.W. erkend voor uw zekerheid.

Onze regio is ongeveer 25 km vanaf postcode 3286 LA in Klaaswaal. Dit is tot en met Vlaardingen, Rotterdam, Spijkenisse, Barendrecht, Dordrecht, Ridderkerk, enz. Verder komen wij helaas niet.

Een badkamermontage is te gecompliceerd om een offerte via de mail te geven. Daar is een vrijblijvend bezoek voor nodig om de technische problemen in te schatten en u een correcte prijs te geven.


Vanwege toenemende drukte vragen wij een allround badkamermonteur / tegelzetter, en tevens een hulpmonteur. Voor meer informatie, bel/mail ons!

Wij doen geen nieuwbouwprojecten.
Meer informatie over George van Dijke
Offerte aanvraag: georgevandijkemontage.nl/contact
Onze werkwijze: georgevandijkemontage.nl/werkwijze
Over ons: georgevandijkemontage.nl/over-ons
Ervaringen
Er zijn 294 ervaringen over George van Dijke. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren266 ervaringen
4 sterren13 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 279 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: actie, kwaliteit, korting, montage, prijs, service
“Erg blij met de badkamer”
Door Henk Kras op vrijdag 4 sep 2020 20
Marian en ik zijn erg blij met onze nieuwe kleine badkamer, toilet en wastafel in de slaapkamer. We hebben alle sanitair uitgezocht bij Plieger en de tegels bij Tegelhandel Numansdorp. Beide bedrijven gaven vakkundig advies. Raymond de monteur heeft het gehele project in 4,5 week uitgevoerd. Een vakman en prettig persoon. Wij waren zelf gedurende het grootste gedeelte van de tijd afwezig maar dat was geen enkel probleem; Raymond werkt graag zelfstandig, vakkundig en snel. Een verkeerd geleverde spiegel werd binnen 2 dagen vervangen. Ook hebben we gedurende de montage nog wat kleine aanpassingen laten doen op aanraden van Raymond. Maw; wij kunnen echt iedereen aanraden; ga naar George en Rob van Dijke voor een nieuwe badkamer en/of toilet!
FOTO VAN HENK KRAS
Ons resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Zeer professioneel”
Door B Dambruine / M.S Moerman op vrijdag 14 aug 2020 20
Mijn moeder heeft haar badkamer en toilet laten verbouwen door George van Dijke, en is daar zeer tevreden over! Alles werd vakkundig gedaan, en het is echt prachtig geworden. Een tijdje later hebben wij ook onze badkamer en toilet door George van Dijke laten vernieuwen. Onze badkamer en toilet waren nog vanaf de bouw met donker grijze tegels met bloemetjes erop. Wij zijn echt heel tevreden over hoe dit gegaan is, inderdaad elke dag voor vertrek alles zo netjes mogelijk achter laten, overleg met ons over hoe wij bijv de spotjes in het plafond wilde hebben of de stopcontacten op welke hoogte. Ook vonden wij het heel fijn dat er rekening werdt gehouden met onze kinderen, door te zorgen dat wij niet zonder toilet kwamen te zitten tijdens het verbouwen! We konden of boven of beneden naar het toilet. Alles is zeer professioneel gedaan, wij kunnen jaren vooruit en douchen nu weer met plezier! Zeker een aanrader!
FOTO VAN B DAMBRUINE / M.S MOERMAN
Doucheruimte
Reactie of foto toevoegen
“Fijn en meedenkend”
Door Jurjen & Michelle op dinsdag 12 mei 2020 20
Een maand geleden is onze badkamer volledig vernieuwd en uitgebreid door het team van George van Dijke en wij zijn super tevreden! Er is echt prachtig werk geleverd, iedereen denkt mee aan een optimaal ontwerp en er wordt super schoon gewerkt. Op de eerste dag is de hal, vloer in de woonkamer, de gehele trap en overloop afgeplakt. Stof wordt afgezogen via een ventilatie systeem en iedere morgen netjes op de afgesproken tijd aanwezig. Op deze manier hebben we heel weinig last gehad van stof en het is super fijn om een partij te hebben waar je goede afspraken kunt maken welke ook nagekomen worden. Planning en aanlevering van spullen was ook perfect geregeld, net als de samenwerking met hun partners Plieger, Tegelhuis Numansdorp en DoucheRent.

Kortom: allemaal meedenkende en fijne (vak)mensen, die wij alleen maar kunnen aanbevelen. Nogmaals bedankt en wij genieten inmiddels alweer een maand van onze nieuwe badkamer en hopen er nog heel wat jaren plezier van te hebben!
FOTO VAN JURJEN & MICHELLE
Gerealiseerde badkamer
+ Toon extra foto van Jurjen & Michelle
+ Toon extra foto van Jurjen & Michelle
+ Toon extra foto van Jurjen & Michelle
Reactie of foto toevoegen
“Mooie badkamer”
Door Rob van Heijningen op zaterdag 2 mei 2020 20
Door de goede mond-op-mond reclame kwam ik in 2019 terecht bij de badkamerspecialist George van Dijke. Goed teken was dat ik wel geduld moest hebben vanwege een hele volle orderportefeuille. Afgelopen maart was ik dan aan de beurt. Eerst werden hal, trap,overloop en gereedschapskamer voorzien van stucloop en objecten afgedekt met plasticfolie. En toen begon het compleet strippen van badkamer en toilet beneden. Je merkt gelijk dat hier een goed op elkaar ingewerkt team(Brent, Rob, Cor en Jaap) bezig is. En ook wordt er rekening gehouden met de bewoner en is er altijd nog een toiletpot bruikbaar. Bij het tegelen wordt er rekening gehouden met de plaatsing van het sanitair qua tegelverhoudingen en voegen.Kortom perfect glad vakwerk. Ook gewenste aanvullingen op de offerte worden geruisloos opgepakt. Na 3 weken was de hele klus geklaard en sindsdien sta ik elke dag bij het douchen te genieten van deze mooie badkamer. En krijg ik complimenten van bezoek bij gebruik toilet beneden.
FOTO VAN ROB VAN HEIJNINGEN
Opgeleverde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Erg bedankt voor de inzet”
Door Fam.Baldée op dinsdag 3 mrt 2020 20
In februari heeft de firma George van Dijke onze badkamer verbouwd. Wat zijn we blij met deze keuze die we gemaakt hebben. Tegels uitgezocht in Numansdorp waar we vriendelijk en goed geholpen zijn. Bij de Plieger de badkamer uitgezocht, daar ook vriendelijk, geduldig en met juiste advies geholpen. Toen begon de verbouwing....wat een super team aan personeel! Alles werd netjes afgedekt, trap, laminaat enz. De mannen werken hard en met veel passie en kennis en alles gaat in goed onderling overleg met elkaar en met ons, geweldig!! Wat hebben jullie een super mooi werk en eindresultaat afgeleverd! Mannen...Joop,Jaap,Aad,Rob,Cor en Rien nogmaals heel heel erg bedankt voor jullie inzet!!
FOTO VAN FAM.BALDÉE
Het resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Merkbaar betrokken”
Door Ruben van Ardenne op maandag 30 dec 2019 19
Wij zijn zeer blij met onze nieuwe badkamer. Alle medewerkers van Van Dijke (zowel eigen als ingeleend) zijn merkbaar betrokken bij een goed eindresultaat. Alles werd netjes afgedekt en dagelijks schoon achtergelaten. Over de planning en voortgang wordt prima gecommuniceerd en als wij een bepaalde voeg willen wordt deskundig afgeraden dit anders te doen. Zo wordt ook over de verschillende typen kit uitgelegd wat voor- en nadelen zijn waarna wij een goede keuze kunnen maken. Tegelzetter Cor is ook echt een topper, de visgraad die wij op de muur wilde was geen standaard werk, maar hij heeft het keurig gedaan! Na oplevering kwam Rob zelf nog even kijken of alles naar onze wens was en of hij zelf tevreden is. Helemaal top!
FOTO VAN RUBEN VAN ARDENNE
Muur met visgraat
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit voor een eerlijke prijs”
Door Familie Stemmer op zondag 29 dec 2019 19
In oktober en november 2019 heeft de firma George van Dijke ons toilet en beide badkamers gerenoveerd. We zijn hier super tevreden over. Van ons krijgen jullie een dikke 10! De firma is betrouwbaar, er wordt zeer netjes gewerkt en ook nog conform planning. Iedereen die bij ons over de vloer is geweest, hartelijk dank voor het mooie resultaat. Al met al wordt er echte kwaliteit geleverd voor een eerlijke prijs.
Fam.Stemmer
FOTO VAN FAMILIE STEMMER
Toilet
+ Toon extra foto van Familie Stemmer
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Fam. de Graaf, Barendrecht op donderdag 12 dec 2019 19
Half november is firma Van Dijke begonnen met het slopen van onze oude badkamer. Voordat ze begonnen, werd alles afgedekt. De mannen werken ontzettend netjes en aan het einde van de dag wordt alles opgeruimd. Alles wordt uitgelegd en het schema dat nodig is om alles op tijd te laten verlopen, klopt helemaal. De badkamer zelf werd op tijd bezorgd en de aflevering werd gecontroleerd door Aad. Alles wat er in de badkamer gedaan moest worden, werd in overleg gedaan.

Na twee weken voorbereiding van slopen, afvoeren en leidingen omleggen en stuken werd onze badkamer steeds meer zichtbaar. Het begint er pas echt op te lijken wanneer de tegelzetter aan de beurt is. Dan krijg je een idee hoe het eruit komt te zien. Ook Joop (tegelzetter) deed alles netjes in overleg. Het uitmeten van de tegels wordt echt keurig gedaan. Vakwerk! Dank zij het goede overleg, hebben we de badkamer die we wilden. We wilden geen standaard badkamer waar alle muren zijn betegeld. Een een deel van de badkamermuren is gestuukt door Joop en door onszelf geverfd. Ook dat ging in overleg, zodat er eerst geverfd kon worden, voordat de badkamer werd afgemonteerd. Er werd echt heel goed meegedacht. Heerlijk! Zo krijg je echt het gevoel dat alles goed komt, en dat komt het ook! Op de laatste dag kwam Rob alles af monteren. Het ziet er allemaal keurig uit.

Tot twee dagen na de installatie ... toen liet opeens onze spiegel los. Gevolg, schade aan de spiegel en aan de kast. Meteen contact opgenomen met Van Dijke en binnen een paar dagen hadden we een nieuwe spiegel! Ook de kast wordt nog vervangen, maar die was niet op voorraad. Alles werd keurig en zonder problemen opgelost. Van Dijke verontschuldigde zich zelfs nog voor het ongemak.

De samenwerking tussen Van Dijke, Plieger en Tegelhandel Numansdorp werkt perfect. Na het beslissen wat voor badkamer je wil, heb je er eigenlijk geen omkijken meer naar. Alles wordt door deze drie bedrijven geregeld.
FOTO VAN FAM. DE GRAAF, BARENDRECHT
Fotocollage badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Monique Weststrate op maandag 11 nov 2019 19
Onze badkamer is van 24-10 t/m 08-11 geheel naar wens gerenoveerd. Eind januari is het plan besproken en hebben wij bij Plieger het sanitair uitgezocht. bij tegehandel Numansdorp mooie tegels uitgezocht en vervolgens de offerte oen de planning ontvangen. Alles is in regelmatig (telefonisch) overleg met de monteur en tegelzetter uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe badkamer.
FOTO VAN MONIQUE WESTSTRATE
Opgeleverde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Fam. Dijkmans op zondag 10 nov 2019 19
Wij hebben een zeer goede ervaring met de montage van onze nieuwe badkamer. Ze zijn vantevoren bij ons langsgeweest en hebben met alles meegedacht. De afspraken zijn allemaal nagekomen. Goede service en nette afwerking van de badkamer.
FOTO VAN FAM. DIJKMANS
Fotocollage van de badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Eigenlijk 6 sterren”
Door Andre en Astrid op zondag 3 nov 2019 19
Medio februari afspraken gemaakt met de fa. van Dijke over de verbouwing van onze badkamer. Bij Plieger spullen uitgezocht en bij tegelhandel Numansdorp mooie tegels. We hoefden niets te regelen mbt bezorging, dat regelden zij.Op 2 oktober was het dan zover, de sloophamer ging erin. Alles werd afgeplakt en en er werd elke dag gestofzuigd. Wat werd er netjes gewerkt door de mannen. Tijdens de hele verbouwing werd er meegedacht met wat wij wilden. Niets was hen teveel. Voor alles hadden ze wel een oplossing. Na precies 3 weken was onze badkamer klaar. Wat een planning trouwens, alles paste keurig in elkaar. Een schitterend pak werk hebben de mannen geleverd. Rob, Aad, Joop, Jaap en George bedankt. Toppers zijn jullie.
FOTO VAN ANDRE EN ASTRID
Toilet top gedaan
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door Fam van Dalen op zaterdag 21 sep 2019 19
Wat een waanzinnig goed bedrijf is dit. In September hebben ze bij ons de badkamer opgeleverd. Dit is gebeurt zonder problemen, goed tegelwerk en een perfect eindresultaat. Er werd goed overlegd wat er ging gebeuren, werd mee gedacht en er was geen uitdaging te veel. Ook de samenwerking met Plieger, tegelhandel Numansdorp en Doucherent loopt perfect. Hierbij willen we ook Remon extra bedanken. Het is een echte alles kunner en er is geen uitdaging te veel. George van Dijke en zoon is een echte aanrader.
FOTO VAN FAM VAN DALEN
+ Toon extra foto van Fam van Dalen
REACTIE VAN GEORGE
Geachte Fam. van Dalen, wij worden er verlegen van , van uw review en alle andere mooie reviews. Bij ons is vanzelfsprekend als een consument voor ons kiest dat je kwaliteit levert, het gaat om een grote uitgaven waar je zeker 20 jaar plezier van wilt hebben! Wij zeggen altijd behandel de mensen zo als je zelf behandeld wilt worden. Het is de kunst om constant alert te blijven en dat doen wij al 36 jaar. Wij wensen u succes met uw badkamer. Groet George en Rob van Dijke
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door Joey en Priscilla op maandag 2 sep 2019 19
Het bedrijf George van Dijke is echt een aanrader! In juni 2019 is onze badkamer geheel gerenoveerd door dit bedrijf en dit verliep soepel en zorgeloos. Alles wordt je uit handen genomen door de vakkundige medewerkers (in ons geval door alleskunner Raymond). Ook de samenwerking met Plieger en Tegelhandel Numansdorp is heel fijn geweest. Voor topservice en vakkundige montage moet je zeker bij George van Dijke zijn !
FOTO VAN JOEY EN PRISCILLA
Gemonteerde badkamer
+ Toon extra foto van Joey en Priscilla
+ Toon extra foto van Joey en Priscilla
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut een aanrader”
Door Thea en Ad Vermeeren op woensdag 28 aug 2019 19
Wij hebben onze badkamer laten slopen en opnieuw op laten bouwen . Vanaf het eerste contact een goed gevoel bij dit bedrijf . Fijne en vakkundige mensen. Steeds goed overleg tijdens de werkzaamheden en wij zijn zeer tevreden over het resultaat . Dit bedrijf is absoluut een aanrader !!
FOTO VAN THEA EN AD VERMEEREN
Dubbele wastafel
+ Toon extra foto van Thea en Ad Vermeeren
+ Toon extra foto van Ad Vermeeren
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling voor iedereen”
Door Wim en Dinja de Geus op maandag 5 aug 2019 19
Alweer een maand genieten we van onze nieuwe schitterende badkamer. De oude badkamer werd volledig gestript en het team van George van Dijke heeft alles weer opnieuw opgebouwd. Niets was te veel, aan het eind van de dag werd alles weer netjes achtergelaten. Het resultaat mag er dan ook zijn. Chapeau voor het zeer vakbekwame team!
FOTO VAN WIM EN DINJA DE GEUS
Douchehoek
+ Toon extra foto van Wim en Dinja de Geus
+ Toon extra foto van Wim en Dinja de Geus
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Deborah Broersma op vrijdag 2 aug 2019 19
Afgelopen 2 weken is onze gehele badkamer gesloopt en weer opgebouwd. Wat een vakmensen! Zeer schoon en netjes gewerkt. Oog voor detail en geen vraag is teveel! Zelfs niet met de extreme hitte van afgelopen week. Wij zijn elke dag gewoon gaan werken. Dit met alle vertrouwen gedaan en thuis komen was elke dag weer een kadootje. Wij zijn weer verliefd op onze badkamer. Bedankt Raymond, Rob, Joop en Cor!
FOTO VAN DEBORAH BROERSMA
Gerealiseerde badkamer
+ Toon extra foto van Deborah Broersma
+ Toon extra foto van Deborah Broersma
Reactie of foto toevoegen
“Topbedrijf”
Door Familie Chapman op zaterdag 20 jul 2019 19
Een Topbedrijf met Vakmensen in huis! Wij konden het niet geloven, een bedrijf dat een 9.8 scoort! Maar nu wij het zelf ondervonden hebben, kunnen we zeggen dat het een topbedrijf is met vakmensen in huis! Wij hebben onze hele badkamer laten vervangen en van begin tot eind was alles perfect geregeld! Bij Plieger in Capelle a/d IJssel hebben we het sanitair uitgezocht en bij Tegelhandel Numansdorp de tegels. Bij beide bedrijven zijn we uitstekend geholpen. (weten nu ook wat een "gerectificeerde" tegel is!) De verbouwing verliep perfect, alles werd binnen afgeplakt, evenals de liften en de hal voor de liften. Je hoeft je nergens zorgen over te maken, er wordt keurig gewerkt, al het puin en oude sanitair wordt afgevoerd en aan het eind van de dag wordt alles keurig opgeruimd. Het zijn op en top vakmensen. Wij willen dan ook Rob van Dijke, Joop, Rob en Rien heel hartelijk danken voor hun vakwerk en de gezelligheid in huis. George van Dijke, hartelijk dank voor de goede communicatie en het plannen. Kortom: Kies je voor George van Dijke dan krijg je een Top Badkamer! Wij genieten nu enorm van onze prachtige badkamer.
FOTO VAN FAMILIE CHAPMAN
Douche en radiator
+ Toon extra foto van Familie Chapman
+ Toon extra foto van Familie Chapman
+ Toon extra foto van Familie Chapman
Reactie of foto toevoegen
“Geen betere”
Door Marco Philips en Conchita Casado op dinsdag 16 jul 2019 19
Wij zijn via Qasa uitgekomen bij fam.van Dijke. De recensies zijn niet gelogen . Onze bad en toiletkamer zijn een waar pronkstuk geworden, gemonteerd door Raymond en Rob , wat een vaklui die oog hebben voor detail en meedenken met de klant
Het was een zeer prettige ervaring voor ons . Na de aflevering van onze sleutel aan Raymond , zijn we zelf 3 weken met vakantie gegaan tijdens de verbouwing en leverde geen problemen op . De samenwerking met tegelhandel Numansdorp en sanitair van Plieger verliep perfect wat resulteerde in dit prachtig stuk vakwerk. De fam. Van Dijke is een aanrader , kan geen betere aannemer treffen. Raymond en Rob nogmaals bedankt
FOTO VAN MARCO PHILIPS EN CONCHITA CASADO
Badtafel
+ Toon extra foto van Marco Philips en Conchita Casado
Reactie of foto toevoegen
“Top gegaan”
Door Familie van Keulen op maandag 17 jun 2019 19
George van Dijke heeft ervoor gezorgd dat onze Badkamer zonder enige zorgen volledig is vervangen. Vanaf het begin een zeer goede samenwerking, alles conform afspraak en fijne werkmannen over de vloer. Ook elke dag de ruimte waar gewerkt is weer schoon achtergelaten. De verrichte werkzaamheden zijn: oude badkamer demonteren en afvoeren, diverse muurtjes plaatsen, ruimte stucen, verlaagd plafond aanbrengen, tegelen en afmonteren. Ook samenwerking met alle betrokken partijen was top: Plieger: Badkamer meubelen en scherm. Tegelhandel Numansdorp: Vloer en wandtegels. Tot slot, respect voor alle partijen omdat ze elke dag naar de 3e verdieping moesten zonder dat er een lift aanwezig was!
FOTO VAN FAMILIE VAN KEULEN
Douche met wastafel
Reactie of foto toevoegen
“Wat een vaklui”
Door Familie Mol op donderdag 30 mei 2019 19
Toen wij in december de sleutel kregen van ons nieuwe huis stond de aannemer voor een nieuwe badkamer diezelfde dag nog op de stoep. Positief dachten we. Echter gingen er weken en helaas maanden voorbij en schoot het niet op. Toen we het idee kregen dat het werk wat ze deden ook niet professioneel was hebben we ze op straat gezet. Maar dan??? Wie wil hier zijn vingers aan branden? Verder gaan op werk van een ander?? Veel zaken zaten ook qua planning al maanden vol. Via internet bij George van Dijke terecht gekomen. We werden gebeld. Er werd meegeleefd met de nare situatie waar we in zaten. Bij hoge uitzondering wilden ze ons helpen. In eerste instantie werd gezegd buiten hun werkzaamheden om dus het zou wel 2 maanden kunnen duren. Wij waren allang blij dat ze ons wilden helpen. Want wat bleek, alles moest eruit. Er waren vele fouten gemaakt! Jaap en Rob kwamen de badkamer slopen. Jaap kwam iedere dag wat ons al verbaasde. En wat werd er netjes gewerkt zeg! Stucloop neergelegd en spullen iedere dag opruimen. Al snel kregen we door dat we niet tussendoor geholpen werden maar dat er achter elkaar doorgewerkt werd. De stucadoor kwam. Daarna tegelzetter Joop en Rien kwam om het plafond te stucen. Vakwerk! Jaap kwam daarna om het sanitair te installeren. Wat een vakwerk!! Wat zagen we goed het verschil tussen het geknoei van het vorige bedrijf en het strakke keurige werk van George van Dijke. Alleen maar lof voor dit bedrijf!! Hebben het ook als gezellig ervaren om deze mannen over de vloer te hebben!
FOTO VAN FAMILIE MOL
Gerealiseerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Topbedrijf”
Door Hans en Ria van Kampen op woensdag 22 mei 2019 19
Onlangs hebben we onze badkamer en toilet beneden laten verbouwen door George en Rob van Dijke. Na het lezen van de goede rivieuws over dit bedrijf hebben we een afspraak gemaakt voor het maken van een vrijblijvende offerte. Nadat Rob van Dijke bij ons thuis de situatie had bekeken en de samenwerking met Tegelhandel Numansdorp en Plieger had uitgelegd hadden wij hier een goed gevoel bij en besloten door hun de klus te laten doen. Nadat we bij Tegelhandel Numansdorp de tegels hadden uitgezocht en bij Plieger de badkamerspullen werd alles door van Dijke geregeld en hadden wij als klant nergens geen omkijken naar. Bij aanvang van de verbouwing stonden Rob en Mitch op dinsdag 23 april 2019 om 7.30 uur voor de deur en begonnen met alles keurig af te plakken en de bouwstofzuiger te installeren om zo het stof te beperken. Alles werd iedere dag keurig schoongemaakt waardoor het stof beperkt bleef. Daarna begonnen zij met het slopen van de badkamer en het installeren van het leidingwerk. Daar mee bezig zijnde kwam Cor de tegelzetter ook al langs om de situatie te bekijken om zodoende gelijk aansluitend verder te gaan. Cor en Rob nog heel erg bedankt voor jullie advies over een andere tegel op de douchemuur en het regelen van de tegels hiervoor. Tijdens de verbouwing heeft Rob een nood toiletpot voor ons geregeld. Eigenlijk zijn we stiekem benieuwd waar deze pot overal geweest is. Alle werkzaamheden van slopen,tegelen, stukadoren, en afmonteren liepen vloeiend in elkaar over. Onze badkamer en toilet zijn prachtig geworden. Ook de deurdorpel die wat laag lag is naar alle tevredenheid vernieuwd. Voor ons is dit een top bedrijf. De planning het meedenken het uitvoeren en de vakkundigheid van de medewerkers. George en Rob nogmaals bedankt dat op het laatste moment ook de toiletverbouwing mogelijk was. Cor,Rob en Mitch,bedankt voor de goede sfeer en gezelligheid tijdens de gehele verbouwing. Dit is echt een top bedrijf wat waar maakt wat ze beloven en een aanrader voor Iedereen die zijn badkamer of toilet wil laten verbouwen.
FOTO VAN HANS EN RIA VAN KAMPEN
Badkamerrenovatie
+ Toon extra foto van Hans en Ria van Kampen
+ Toon extra foto van Hans en Ria van Kampen
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Joke en Ben uit Spijkenisse op maandag 25 mrt 2019 19
In februari zowel de douche incl. toilet laten verbouwen alsmede een toiletruimte op de begane grond en alles wat op Qasa geschreven is klopt helemaal. Natuurlijk de omgekeerde wereld door een aannemer te kiezen en niet de badkamerwinkel die vervolgens een aannemer levert maar voor mij de allerbeste keuze geweest en zeker aan te raden. Niets dan lof over geleverd werk, kwaliteit van materialen , netheid van werken, afspraken nakomen en meedenken.
FOTO VAN JOKE EN BEN UIT SPIJKENISSE
Nieuwe douche
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerverbouwing”
Door S. Ouwerkerk op maandag 18 mrt 2019 19
Februari 2019 heeft de firma George van Dijke onze badkamer en toilet verbouwd. Na het lezen van al de goede recensies hebben wij contact opgenomen met George en een afspraak gemaakt. Het gesprek gaf direct al een goed gevoel waarin de mogelijkheden werden besproken. Bij de start bleek al dat het kundige werknemers zijn waarmee je goed kunt overleggen en zij werken zeer clean voorzover dit mogelijk is met een verbouwing. Wij zijn erg blij met het resultaat en genieten volop van onze nieuwe badkamer en toilet. Bedankt voor de leuke communicatie en het prima geleverde werk.

Aanvulling ontvangen 22 juni 2020: Wij hadden een verstopte toiletafvoer omdat er een onderdeel was meegespoeld. Gebeld met een bedrijf voor rioleringen en deze kwam langs maar was na 10 minuten al klaar en zei dat de hangtoilet eraf moest en hij dat niet kon. meeste tijd van 10 minuten was voor het schrijven van de rekening. Hierna contact opgenomen met George van Dijke die bij ons de badkamer en toilet heeft gemaakt, of hij een oplossing wist en de volgende dag kwam er al iemand van George van Dijke langs en heeft het gefikst. Netjes de toilet eraf gehaald en na het vrijmaken van de afvoer de toilet weer netjes opgehangen. Top hoor, wat een service.
FOTO VAN S. OUWERKERK
Badkamerkast
+ Toon extra foto van S. Ouwerkerk
+ Toon extra foto van S. Ouwerkerk
+ Toon extra foto van S. Ouwerkerk
Reactie of foto toevoegen
“GIng zoals in de reviews”
Door Arno en Mirjam van de Griend op vrijdag 15 feb 2019 19
2 Januari is het bedrijf van George van Dijke bij ons gestart met de badkamer klus. Zoals we in de reviews hadden gelezen , zo ging het ook. Netjes alles afgeplakt en alles in overleg en volgens afspraak. Er werd meegedacht en we hebben daardoor nu bijvoorbeeld een rvs nisje in de muur voor shampoo ed. Wat een vakmanschap hebben wij die 3 weken gezien! Op de foto zie je het resultaat, een complete prachtige badkamer in een betrekkelijk kleine ruimte. We zouden ieder dit bedrijf aanbevelen.
FOTO VAN ARNO EN MIRJAM VAN DE GRIEND
Badhoek
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Marianne Dorst op vrijdag 25 jan 2019 19
Onlangs hebben wij ons sanitair (2 badkamers + apart toilet) laten installeren door het team van George van Dijke. De bad meubels hebben we bij Plieger aangeschaft en de tegels in Numansdorp. Wij zij zeer tevreden met het resultaat. Het tegelwerk is van hoog niveau. De communicatie verliep prima, er wordt meegedacht. Je wordt hier als klant gehoord.
FOTO VAN MARIANNE DORST
Tegelwerk van hoog niveau
Reactie of foto toevoegen
“Volgende keer weer”
Door C. Troost op zondag 16 dec 2018 18
Wij zijn heel blij met onze mooie en gezellig badkamer die George van Dijke in oktober 2018 heeft verbouwd. Deskundig, betrouwbaar, klantvriendelijk en afspraak is afspraak! Tegelzetter Cor krijgt een extra pluim voor zijn prachtige tegelwerk. Rob 1.0 en Rob 2.0....jullie zijn ook toppertjes hoor :) Wij zouden het een volgende keer zo weer over doen!
FOTO VAN C. TROOST
Gezellige badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door Hanna en Jaap Linker op dinsdag 11 dec 2018 18
In november is onze badkamer verbouwd door George van Dijke en zijn team. Van tevoren zagen we erg op tegen de klus, maar de twee weken zijn omgevlogen en het resultaat is precies zoals we ons het ons hadden voorgesteld! Wat een vakmensen!
Als je in een appartementencomplex woont ben je altijd een beetje huiverig voor overlast voor je medebewoners. Dit was totaal overbodig. Van de entree via de lift tot onze entree was alles afgeplakt en er werd iedere dag aangeveegd. In plaats van commentaar alleen maar complimenten voor Van Dijke. Dit hadden ze nog nooit meegemaakt! Dat Van Dijke vakmensen in dienst heeft hadden we al gezegd, maar ook de plezierige manier van omgang willen we graag even vermelden. Bedankt mannen ( Cor, Mitchel en stukadoor Rien). Onze speciale dank gaat uit naar Aad, die de hele periode aanwezig is geweest en allerlei kleine en grote problemen perfect heeft opgelost!
FOTO VAN HANNA EN JAAP LINKER
Wastafel en douche
+ Toon extra foto van Hanna en Jaap Linker
+ Toon extra foto van Hanna en Jaap Linker
Reactie of foto toevoegen
“Geoliede machine”
Door Jerry Pronk op woensdag 5 dec 2018 18
Na een rondreis door de commerciële badkamer wereld, uiteindelijk bij George van Dijke uitgekomen . Veel aannemers en klusbedrijven in onze woonboerderij uit 1917 gehad, maar ze moeten bij George in de leer gaan. Zelden zo'n professioneel bedrijf meegemaakt met 100% vakmannen in dienst, die wij zowaar na de monsterklus even misten ( Jasp, Rob en Raymond) badkamer bij Plieger uitgezocht, waar we ook goede adviezen kregen en schitterende tegels bij tegelhandel Numansdorp. Alles werkt samen als een geoliede machine.
FOTO VAN JERRY PRONK
De nieuwe badkamer
+ Toon extra foto van Jerry Pronk
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Elbert op donderdag 22 nov 2018 18
Erg blij met onze nieuwe badkamer en toilet. Spullen uitgezocht bij Plieger en de tegels bij Tegelhandel Numansdorp. In ons geval was Raymond de monteur die het gehele project heeft gedaan. Een vakman en prettig persoon. Van Dijke regelt echt ontzorging voor je. Ontbrekende onderdelen of verkeerder levering worden opgelost zonder dat je er erg in hebt. Ook hebben we gedurende de montage nog wat kleine aanpassingen gedaan op aanraden van Raymond. Ook de nooddouche van douchetent is een aanrader.
FOTO VAN ELBERT
Ontzorgde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Bedanken”
Door Familie van de Wijngaart op dinsdag 20 nov 2018 18
In februari dit jaar hebben wij contact gehad met George van Dijke & Zoon voor de renovatie van onze badkamer en toilet. Precies op de afgesproken datum, 2 oktober j.l., werd er gestart met het werk. De inrichting hebben wij, op advies van Rob van Dijke, bij Plieger besteld waar wij vakkundig werden geholpen door de heer Vermeer. Onze tegels hebben wij uitgezocht bij Tegelhandel Numansdorp en ook daar werden wij goed geadviseerd. De eerste ochtend werd alles netjes afgeplakt en daarna begon het demonteren van de badkamer en toilet. Wij hebben weinig last gehad van stof omdat er een afzuiger werd gebruikt en elke dag werd er aan het eind van de dag opgeruimd en gestofzuigd. Bij de sloop van de douchecel kwamen de mannen een gasbuis tegen die in de weg zat en er werd direct oplossingsgericht gedacht en gehandeld. Na een week van sloopwerk begon het opbouwen met als uiteindelijk resultaat, een prachtige badkamer en toilet. Zit er wel eens iets tegen? Ja, ook dat kan gebeuren, het blijft per slot van rekening mensenwerk. Er werd direct actie ondernomen, overlegd en gewerkt aan een zo snel mogelijke oplossing. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en genieten nog dagelijks van onze mooie badkamer/toilet. Wij danken daarom Rob van Dijke, Michel, Fred, Jaap, Joop, Rob, Cor en Rien voor hun inzet en vakmanschap en natuurlijk niet te vergeten, George voor de planning. Wilt u uw badkamer renoveren, neem dan gerust contact op met George van Dijk & Zoon.
FOTO VAN FAMILIE VAN DE WIJNGAART
Resultaat badkamer
+ Toon extra foto van Familie van de Wijngaart
Reactie of foto toevoegen
“Erg positief”
Door R.C.W.Neleman op woensdag 31 okt 2018 18
George van Dijke heeft met zijn medewerkers waargemaakt wat hij heeft belooft. De samenwerking met de toeleveranciers (Plieger en Tegelhuis Numansdorp) is uitstekend. Het meedenken zowel tijdens de ontwerpfase als tijdens de bouw waarderen wij heel erg postief. Tijdens de sloop en opbouw van de badkamer en beneden toilet probeert het personeel de overlast zo veel mogelijk te beperken, alle kwetsbare delen in huis worden afgeplakt en beschermd, en tijdens het slopen wordt voor afzuiging gezorgd. Mede door de vakmanschap van George ,Rob, Jaap, Mitchel en Raymond zijn wij uitermate tevreden met het eindresultaat.
FOTO VAN R.C.W.NELEMAN
Nieuwe badkamerrruimte
Reactie of foto toevoegen
“Superbedrijf”
Door Piet en Sylvia van der Heiden op maandag 22 okt 2018 18
Afgelopen september hebben wij de badkamer laten verbouwen door George van Dijke. Voor aanvang van het werk werd de loop van beneden tot boven aan de badkamer zorgvuldig afgeplakt. Ook erg fijn was de stofafzuiging waardoor stof in huis tot een minimum werd beperkt. Bij Plieger zijn we ook prettig geholpen en hebben daar alles voor de badkamer gekocht. Tegels hebben we bij tegelhandel Numansdorp gekocht. Het fijne van deze 2 partners is dat je zelf niets meer hoeft te regelen, van Dijke zorgt dat de badkamermeubelen, accessories en tegels er zijn wanneer zij ze nodig hebben. Helaas liep niet alles als verwacht. Door een storing bij de fabriek die de tegels leverde kregen wij maar de helft van de wandtegels geleverd en hebben wij op de andere helft anderhalve week moeten wachten. Vervelend voor ons maar ook voor van Dijke die voor onze badkamer drie weken had gerekend. Gelukkig waren ze aan de kant van waar de douchecabine moest komen begonnen met tegelen, dus die was klaar. Van Dijke besloot toen om maar eerst het plafond te stucen, de vloertegels te leggen en de douchecabine te plaatsen zodat we in iedergeval weer konden douchen. Toen het restant van de wandtegels werd geleverd is de vloer zorgvuldig afgeplakt om schade te voorkomen. Hoewel het dus allemaal in een beetje vreemde volgorde is gedaan ziet het er keurig uit en is er alles aan gedaan om de badkamer alsnog zo snel mogelijk af te maken. Niets dan lof hiervoor! De eigenaar van Tegelhandel Numansdorp is persoonlijk bij ons langs geweest om zich te verontschuldigen voor de storing bij de fabriek al hoewel hij hier niets aan kon doen. Van hem hebben wij een compensatie gehad in de vorm van een geldbedrag waar wij uiterst tevreden over waren. Ook van George van Dijke kregen wij een tegoedbon voor een etentje. TOPPIE! Wij zijn erg blij met onze nieuwe badkamer en willen ook zeker Rob, Mitchel, Aad en Cor hartelijk bedanken voor al het werk dat zij hebben gedaan. Wij kunnen iedereen George van Dijke aanbevelen, een Superbedrijf met echte vakmensen.
FOTO VAN PIET EN SYLVIA VAN DER HEIDEN
Keurige badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Super bedrijf”
Door Beije op zondag 14 okt 2018 18
Wij hebben een wc en badkamer laten installeren door George van dijk en zoon.
Echt een super bedrijf die zijn afspraken na komt , en eventuele problemen goed oplost.het personeel werkt keurig netjes, voor er begonnen was met slopen is de hele weg van voordeur tot de badkamer keurig afgeplakt met stucloop. Daar komt bovenop dat er door div personeel ( elektra, tegelzetter enz) goed meegedacht wordt over hoe een idee het beste uitgevoerd kan worden. Kortom, heel erg tevreden met onze nieuwe badkamer! We hebben de badkamer spullen bij plieger besteld en de tegels bij tegelhandel Numansdorp en zijn daar keurig geholpen.
FOTO VAN BEIJE
Geinstalleerd toilet
Reactie of foto toevoegen
“Hier geldt afspraak is afspraak”
Door fam. Balstra op zondag 2 sep 2018 18
Onze oude badkamer werd door de vakmensen van George van Dijke vakkundig afgebroken. Wij zijn ten tijde van de verbouwing op vakantie gegaan. De heren ( Cor, Jaap, Mitchel en Aad) hebben binnen 4 weken tijd de badkamer vakkundig uitgebouwd met een meter en de badkamer geheel conform wens gerealiseerd. Het eindresultaat is prachtig. Gedurende de verbouwing hebben de heren zeer nauwkeurig en netjes gewerkt. Ze hebben geprobeerd zo min mogelijk overlast te veroorzaken voor ons en onze omgeving. Voor hen geldt echt: "afspraak is afspraak" Wij bevelen dit bedrijf ten zeerste aan.
FOTO VAN FAM. BALSTRA
Douchehoek
+ Toon extra foto van fam. Balstra
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed werk”
Door R van Noort op zondag 2 sep 2018 18
Wij hebben in juni 2018 ons toilet en badkamer laten verbouwen door de firma George van Dijke. Van sloopwerkzaamheden tot de oplevering echt heel goed werk afgeleverd. Ze werken heel netjes en ruimen alles op na een werkdag. Ze geven goede adviezen en denken met je mee, echte professionals ! Wij hebben ons sanitair via Plieger besteld, daar hebben wij in de showroom ons sanitair uitgezocht en werden daar prima geholpen. Onze tegels hebben wij besteld via Tegelhandel Numansdorp. Ze hebben een mooie collectie aan tegels en ze geven goede adviezen mbt tegel combinaties, goede service ! Kortom, wil je echt een mooi afgewerkt toilet of badkamer hebben, laat dit dan door George van Dijke uitvoeren !
FOTO VAN R VAN NOORT
Resultaat badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Hulde”
Door Gonny & Frits van Elten op donderdag 30 aug 2018 18
Op advies van George van Dijke onze badkamer uitgezocht bij Plieger en bij Tegelhandel Numansdorp. Prettige mensen en goede adviezen. Daarna aan de slag, alles uit de oude badkamer alles afbreken en slopen. Dagelijks door twee vakmensen van Van Dijke. Met al onze wensen werd keurig rekening gehouden. Daarna het leidingwerk, en dat was een hele klus. Vervolgens de complete betegeling incl. Vloerverwarming installeren en de volledige plaatsing en afwerking. Niets dan lof voor deze vakmensen. Alles is uitgevoerd volgens afspraak. Wij hebben even gewacht met onze ervaring om te zien of er nog kinderziektes of gebreken na oplevering kwamen maar niets van dit alles. Wel hadden wij zelf na oplevering nog aanpassingen die echter op ons verzoek werden aangepast. Conclusie is dat wij uitermate tevreden zijn over alle mensen en materialen die door dit bedrijf zijn uitgevoerd. Hulde
FOTO VAN GONNY & FRITS VAN ELTEN
Deel van de badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Diana Bloemendal op donderdag 23 aug 2018 18
Terwijl wij van onze vakantie in Frankrijk genoten zijn onze toiletruimte beneden en onze badkamer vakkundig gerenoveerd door de mannen van George van Dijke. Terwijl wij op vakantie waren werden we dmv appjes en foto's op de hoogte gehouden van de werkzaamheden. Wat is er netjes gewerkt! En wat een feest toen we thuiskwamen en de mooie nieuwe badkamer zagen. We zijn er ontzettend blij mee. Echt een aanrader!
FOTO VAN DIANA BLOEMENDAL
Netjes gewerkt
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch werk”
Door Dennis Neeleman op zaterdag 19 mei 2018 18
Wij hadden al enige tijd last van lekkage in onze badkamer. Uiteindelijk toch een nieuwe badkamer gekocht en deze door de zeer vakkundige mensen van George van Dijke laten installeren. Vrienden hadden ze aangeraden en hun hadden ook alleen maar lof over ze, en daar was echt niks van gelogen. George heeft een keurige offerte opgemaakt waar alles helder en overzichtelijk vermeld stond. Uiteindelijk hebben Jaap en Cor fantastisch werk geleverd met de installatie, ruimde alles keurig aan het einde van de dag op, denken goed mee over hoe het evt. anders en beter kon, en nu het af is ziet alles er spik en span uit. Kortom een super ervaring met van Dijke montage!!!
FOTO VAN DENNIS NEELEMAN
Resultaat badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Blij met resultaat”
Door Karin Alblas op donderdag 17 mei 2018 18
George van Dijke & Zoon hebben bij ons een badkamer en wc geplaatst. Dit hebben zij bijzonder goed gedaan. Het huis is een jaren 30 huis en daarom waren er soms onverwachte zaken die zij steeds weer goed hebben opgelost. Ze hebben goed meegedacht en steeds gevraagd hoe wij iets wilden. We zijn erg blij met het resultaat!
FOTO VAN KARIN ALBLAS
Goed meegedacht
Reactie of foto toevoegen
“Wat mooi”
Door Martin en Willemien op donderdag 26 apr 2018 18
Zojuist onze nieuwe badkamer in gebruik genomen. Wat een mooie plek is dit geworden. Wij zijn heel blij met het werk van George van Dijke. Vanaf de kennismaking tot de uitvoering verliep alles goed. Wat wij erg fijn vonden, is dat je te maken hebt met 1 aannemer en dat alle zaken via hem, achter je rug om prima geregeld worden. Van het vooraf aanleveren van de bouwtekening bij de tegelzaak, tot het leveren van de spullen en het afstemmen met verschillende vakmensen. Alles liep goed. In huis werd alles netjes afgeplakt en de rommel steeds opgeruimd. Ook werd er meegedacht over handige dingen als een extra steun onder de wasbak. Kortom wij zijn ontzettend blij met hoe alles is verlopen en met het eindresultaat.
FOTO VAN MARTIN EN WILLEMIEN
Heel mooie badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door N. Don op woensdag 11 apr 2018 18
Deze keer, na de renovatie van de toiletten door de klusjes- mannen "van "George, wederom George ingeschakeld om onze badkamer geheel opnieuw in te richten.;Geheel gestript en inmiddels weer helemaal compleet opgeleverd. Geweldig (schoon) werk !!!

Eerdere ervaring van 23 april 2015: Het is allemaal naar ons zin gegaan en wij zijn zeer tevreden over het uiteindelijke resultaat. Vanaf het eerste moment alles heel soepel en duidelijk verlopen ( heel fijn één contactpartij- u-, voor de montage, het sanitair en de levering van de tegels). Wij zijn tevreden zoals eerder gezegd over het resultaat, maar ook over de service bij Tegelhandel Numansdorp en Plieger. Daarnaast ook nog dank voor het verkregen adres (van Jaap) van Paul de Wit- heeft het plafond aangebracht in onze hal – en het meedenken voor de twee kranen. En wij zeer tevreden over de manier van werken van Ronald én Raymond. Wij zullen bij een volgende klus zeer zeker weer contact zoeken.
FOTO VAN N. DON
Compleet opgeleverde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Uitkomst”
Door H. Dekker op woensdag 11 apr 2018 18
Onze badkamer was toe aan een opknapbeurt en we gingen daarom op zoek naar een installateur. Via deze site hebben wij George en Rob van Dijke gevonden en er is nu een prachtige badkamer en toiletruimte gerealiseerd door vakman 1e klas Raymond die alle werkzaamheden heeft uitgevoerd en ook nog een lekkage van het riool heeft verholpen, ook Mitchel heeft zijn steentje bijgedragen. De overlast was minimaal, doordat elke dag na de werkzaamheden de boel weer netjes werd opgeruimd. De adviezen van Plieger voor het sanitair en de tegelkeuze via Tegelhandel Numansdorp hebben ook gezorgd voor het mooie resultaat. Tevens hebben wij gebruik gemaakt van het huren van een tijdelijke douche van DoucheRent wat een uitkomst is. Wij raden Van Dijke van harte aan.
FOTO VAN H. DEKKER
Dubbele wastafel
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Aad en José van der Hoeven op zondag 18 mrt 2018 18
Wij hebben onze badkamer laten plaatsen door George van Dijke. We hebben wat informatie ingewonnen bij die en gene ,en kwamen daardoor in contact met v Dijke. Nadat George bij ons is geweest en ons informatie had gegeven over de mogenlijk heden voor onze badkamer en hun werk wijze, was het voor duidelijk wij gaan met van Dijke in zee. Daar hebben we geen spijt van. Want wat hebben ze goed werk geleverd en wat een vakmannen zeg. Daarom willen wij deze mensen even benoemen. Rob, Mitchel,jaap,cor,Joop en de stukadoor heel erg bedankt !! Wij zullen dit bedrijf dan ook bij iedereen aanraden
FOTO VAN AAD EN JOSÉ VAN DER HOEVEN
+ Toon extra foto van José van der Hoeven
+ Toon extra foto van Josevanderhoeven
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Peter schott op woensdag 14 mrt 2018 18
Wat een vakmannen! Allemaal! Met liefde een badkamer en toilet verbouwd! Prettige medewerkers die vrolijk je badkamer slopen en weer opbouwen zonder deadlines. Gaan alleen voor het beste resultaat en dat kan je zien! Heel blij! Dank voor het team van Dijke! Heel erg tevreden en meer dan dat! Je bent gek wanneer je iemand anders neemt.
FOTO VAN PETER SCHOTT
Resultaat badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte badkamer opgeleverd”
Door J.J. Doornbosch op donderdag 8 feb 2018 18
Prettig contact met deze leverancier en zijn medewerkers. George van Dijke komt na wat hij beloofd. Heeft uitstekend personeel in dienst, kundig en ze werken netjes. Het eindresultaat mag er dan ook wezen. Prachtige badkamer waar we met plezier in douchen.
FOTO VAN J.J. DOORNBOSCH
Prachtig resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Super ervaring”
Door Jannie van der Weezen op vrijdag 3 nov 2017 17
Onze ervaring is super. Al heel snel kwam er iemand om samen met ons een duidelijk plan op te stellen wat we precies wilde, en zelfs nog wat advies.Snel en duidelijk een offerte. Goede afspraken voor het tijdstip van plaatsing. Voor elk onderdeel een ervaren gezellige vakman. Die ons konstant op de hoogte hielden van de werkzaamheden. Het eindresultaat is dan ook fantastisch en de service uitstekend. Wij raden iedereen dit bedrijf aan. Wij hebben dan ook totaal geen minpunten kunnen bedenken.
FOTO VAN JANNIE VAN DER WEEZEN
Badkamerhoek
Reactie of foto toevoegen
“Super netjes”
Door Thijs Leeuwenburgh op vrijdag 20 okt 2017 17
In één woord; geweldig. Van het resultaat wordt je blij. Ben zelf als uitvoerder ruim 30 jaar in de (nieuw)bouw werkzaam en heb vele badkamers gezien maar deze kwaliteit nog niet eerder meegemaakt. Afspraak is afspraak. Kwaliteit is het motto. Communicatie perfect. Bij twijfel over uitvoering altijd contact zowel bij installatie techniek,tegelwerk, stucwerk,over alles. Medewerkers super netjes gewerkt. Gewoon ..... een aanrader als je ontzorgt wil worden.
FOTO VAN THIJS LEEUWENBURGH
Bad en wastafel
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettige ervaring”
Door Christiaan Naaktgeboren op maandag 9 okt 2017 17
Zeer prettige ervaring met dit bedrijf. Doen niet een standaard truukje maar blijven nadenken om uiteindelijk het beste resultaat voor de klant te bereiken. Ook als hiervoor extra technische uitdagingen op het pad komen welke door de zeer kundige monteur werden uitgevoerd. Na de keuken nu ook de badkamer en toilet gerenoveerd. De combinatie met Plieger is ook ideaal omdat zo de beste materiaal combinatie gekozen kan worden. Overigens ook goed om te melden dat de relatie met de monteur Aad zeer makkelijk verliep. Een binnenhuis verbouwing is altijd lastig en wordt een stuk makkelijker met zo'n klasse monteur.
FOTO VAN CHRISTIAAN NAAKTGEBOREN
Nieuw toilet
+ Toon extra foto van Christiaan Naaktgeboren
Reactie of foto toevoegen
“Wat een waanzinnig mooie badkamer en toilet”
Door Hans en Judi Stans op maandag 4 sep 2017 17
Al vanaf het eerste gesprek met George en Rob van Dijke voelde het meteen goed aan. Bij Plieger werden de meubels besteld en bij Tegelhandel Numansdorp de tegels uitgezocht. Tijdens onze vakantie werden de werkzaamheden uitgevoerd. Dat vonden wij best wel spannend want je laat tenslotte toch 3 weken lang vreemden in je huis terwijl je er zelf niet bent. Op basis van de reviews op Qasa durfden wij dit toch aan. Vrijdag 1 september 2017 kwamen wij thuis en wow wat een badkamer en wat een toilet. Waar andere bedrijven er al trots op zijn als ze slechts drie keer hoeven terug te komen ziet George van Dijke gewoon kans om het in een keer goed te doen. Alles klaar en geen gedoe achteraf. Van de medebewoners van ons appartementencomplex hoorden wij nog dat elke middag voordat de medewerkers van George van Dijke vertrokken er ook in de hal beneden nog schoongemaakt werd. Waar maak je dat mee. Normaal gesproken geef je een 10 als alles goed is maar in dit geval zou je eigenlijk een nog hoger cijfer willen geven. Hoewel wij de medewerkers niet allemaal persoonlijk kennen willen ze via deze weg hartelijk bedanken voor alle goede zorgen en een prachtig resultaat!
FOTO VAN HANS EN JUDI STANS
Wow wat een badkamer
+ Toon extra foto van Hans en Judi Stans
+ Toon extra foto van Hans en Judi Stans
+ Toon extra foto van Hans en Judi Stans
+ Toon extra foto van Hans en Judi Stans
Reactie of foto toevoegen
“Indrukwekkend”
Door Fam. Gavic op zondag 20 aug 2017 17
Wij wilden onze badkamer en toilet vernieuwen. Op zoek naar een betrouwbare vakman kwamen we, na flink wat zoekwerk, via Qasa uit bij George van Dijke. Na een bezichtiging door Rob in april hadden we direct een goed gevoel en hebben we de vervolgstappen gezet. Zowel bij Tegelhandel Numansdorp als bij Plieger werden we uitstekend geholpen en werd ook gerefereerd aan de positieve ervaringen en vakwerk van George van Dijke. Aanvang van het werk stond gepland voor dinsdag 8 augustus. Door een kleine meevaller in de planning kon een dag eerder met de werkzaamheden worden gestart. In slechts 2 weken is de volledige verbouwing van zowel badkamer als toilet afgerond! Dat is inclusief voorbereiding en het slopen van de oude badkamer. Indrukwekkend, aangezien er geen sprake was van haasten of afraffelen van het werk. Alles werd nauwkeurig en in overleg met ons uitgevoerd. Dit geldt zowel voor het demonteren en het verplaatsen van leidingwerk, als het tegelwerk en de eindmontage. Alle medewerkers waren zeer beleefd en iedere dag werd alles netjes achtergelaten. Wij kunnen dan ook de firma George van Dijke van harte aanbevelen!
FOTO VAN FAM. GAVIC
Wastafel
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door familie Anspach - Poort op zondag 16 jul 2017 17
Op basis van goede ervaring van buren bij ons in de straat hebben we George van Dijke gevraagd om advies en offerte voor de verbouwing van onze badkamer en toilet. Bij de buren hadden we al gezien dat er vakwerk wordt geleverd en het gesprek met George bevestigde het goede gevoel. George is duidelijk en eerlijk in wat er wel en niet kan en staat voor kwaliteit en tevreden klanten. Dit is tijdens de verbouwing ook waargemaakt. Het resultaat is het wachten, door de vele opdrachten startte de uitvoering 5 maanden na opdracht, waard geweest!

De verbouwing was in handen van Aad die een aantal dagen werd geholpen door collega's. Tijdens de 4 weken die de werkzaamheden hebben geduurd is er steeds netjes en schoon gewerkt en werd er waar nodig overlegd over de wijze waarop details zijn uitgevoerd. Hierbij dacht Aad ook mee over verbeteringen zoals het uit het zicht brengen van de leidingen van de designradiator.

Bij het plaatsen van de doucheschermen was er wat tegenslag toen een glasplaat spontaan kapot sprong. Dit is door George van Dijke snel en professioneel opgelost in overleg met Plieger. Na afronding van de werkzaamheden heeft George zelf de oplevering met ons gedaan. Ook dit is prettig en professioneel verlopen.

Als laatste nog iets over de vaste partners waar George van Dijke mee werkt. We zijn 2 keer bij tegelhandel Numansdorp geweest en daar beide keren goed geadviseerd. Bij Plieger zijn we zelfs 3 keer geweest, eerst om ons te oriënteren en daarna 2 keer voor een gericht advies en offerte. Nadat wij niet tevreden waren over het resultaat van het eerste adviesgesprek heeft George van Dijke bemiddeld waarna wij van een andere adviseur wel een goed ontwerp hebben gekregen.

Een laatste tip is nog het inschakelen van Doucherent. Koos heeft bij ons een tijdelijke douche op zolder geplaatst waar wij 4 weken prima in hebben gedoucht. Ook Koos werkt erg netjes en servicegericht. Bovendien zijn de kosten laag.

Kortom, wij zijn zeer tevreden over George van Dijke en bevelen dit bedrijf van harte aan. (Eigenlijk hadden we 4,5 ster willen geven maar dat was niet mogelijk.)
FOTO VAN FAMILIE ANSPACH - POORT
Nieuwe douche
+ Toon extra foto van familie Anspach - Poort
+ Toon extra foto van familie Anspach - Poort
+ Toon extra foto van familie Anspach - Poort
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbaar & vakkundig”
Door Mark van de Pas op donderdag 13 jul 2017 17
"Ouderwetse" degelijkheid en betrouwbaarheid verbonden aan modern vakmanschap. Dat is wat me als eerste te binnenschiet als ik mijn ervaring met Georgevandijkemontage moet beschrijven in een zin.

Het toilet en de badkamer in mijn appartement (bouwjaar 1994) waren na 22 jaar nodig toe aan een renovatie. Maar hoe vind je een betrouwbaar montage bedrijf? Ook ik ken de 'drama'-verhalen vanuit familie, vrienden en kennissen waarbij zich na een verbouwing achteraf allerlei (verborgen) gebreken openbaren (lekkages, verstoppingen, etc). Het kiezen van een montage bedrijf lijkt één grote gok. Via qasa.nl vond ik George van Dijke. Het is bekend dat sommige bedrijven betalen voor het plaatsen van goede reviews maar deze 165 enthousiaste verhalen waren overduidelijk geen nep-reviews. Dus George van Dijke benaderd voor een offerte. Hierna verliep alles zoals in de 165 enthousiaste reviews werd beschreven.

De heer van Dijke van kwam langs om de bestaande situatie te bekijken en mijn ideeën en verbouwplannen te horen. Daarbij kreeg ik al direct tips voor de keuze van technisch goede materialen, ed. De tegels heb ik gekocht bij Tegelhandel Numansdorp. Ook daar werd ik bijzonder prettig geholpen.

De uitvoering van mijn project was in handen van dhr Kalkman. Onder zijn bevlogen en vakkundige uitvoering ontstond in 4 weken een perfect afgewerkte nieuwe badkamer en een nieuw toilet. Vrijwel dagelijks werd de voortgang kort besproken en soms werd ook gevraagd welke (technische) oplossingen mijn voorkeur hadden. Nergens werd even 'snel snel' wat gefixt.
Veel aandacht kreeg het tegelplan en tegelwerk. Uitgebreid werden de opties en mogelijkheden doorgenomen voor het (bij-)snijden van de tegels en hoe de voegen en 'zichtlijnen' zouden lopen over de muren en vloer.
Hierdoor werd meteen ook duidelijk dat ik ruim in de tegels zat. Daarop stelde dhr Kalkman voor om in het douche-gedeelte een extra rij 'accent' tegels aan te brengen. Perfecte tip! Zie foto. En ook in het toilet was er een aangename verrassing. Ik vind zo'n aluminium of rvs hoekstrip op het tegelwerk van het spoelreservoir ronduit lelijk. Geen nood. De tegels werden keurig in verstek geslepen zodat er 'om de hoek' getegeld kon worden, zonder een lelijke in het oog springende metalen hoekstrip. Dat zijn nou echt dingen waar ik blij van wordt.

Ik kan Georgevandijkemontage van harte aanbevelen. Ik zou geen verbeterpunten kunnen noemen. Alles verliep bijzonder prettig en op rolletjes. Een echte 5 sterren ervaring.
FOTO VAN MARK VAN DE PAS
Toilet
REACTIE VAN MARK VAN DE PAS
extra rij 'accent tegels' achter het douche gedeelte.
REACTIE VAN MARK VAN DE PAS
Toilet
Reactie of foto toevoegen
“Mijn complimenten”
Door Arthur en Pieter Han op zaterdag 24 jun 2017 17
Na drie jaar de knoop doorgehakt. De badkamer die in het huis zat toen we het kochten moest worden vervangen. De tegels vielen inmiddels van het bad, de rest was ook aan vervanging toe. Na veel schetsen en puzzelen kwam het ontwerp gereed, nu nog iemand die het gaat maken. We bezochten de meubelboulevard, wat niet echt een succes was. Via internet kwamen we uit bij George van Dijke. Die gaf ons meer vertrouwen, we moesten wel een half jaar wachten, dat gaf eigenlijk ook wel vertrouwen. De buren stipten aan dat we wel eens een lekkage zouden kunnen hebben. Dus het werd echt tijd. Keurig op de afgesproken dag zijn ze begonnen. Eerst met slopen, daarna met de opbouw. Uiterst zorgvuldig werd de lekkage verholpen en na een week kon er weer worden opgebouwd. Ik heb het ze niet makkelijk gemaakt, maar alles is precies volgens wens gebouwd, mijn complimenten aan Jaap en Cor die zeer zorgvuldig de badkamer hebben opgebouwd en getegeld. We zijn erg tevreden met het resultaat.
FOTO VAN ARTHUR EN PIETER HAN
Badkamer helemaal naar wens
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal goed”
Door Marja - Oudenhoorn op donderdag 11 mei 2017 17
Onze badkamer was nodig aan vernieuwing toe. Er waren wat bouwkundige uitdagingen maar in goed overleg met George van Dijke is dat helemaal goed gekomen. We hadden 1 persoon die alle werkzaamheden uitvoerde, wat voor ons prima was omdat je zo alle zorgen/onzekerheden aan 1 persoon kwijt kon. De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd, na de werkzaamheden van die dag werd er direct opgeruimd, dus weinig overlast gehad van stof etc. Ook wij hebben de tegels bij tegelhandel Numansdorp, sanitair etc. bij plieger en een tijdelijke douche via doucherent gehuurd (over deze laatste: absoluut doen, het scheelt zo als je in je eigen huis kunt douchen, en t wordt keurig aan- en afgesloten). Over alle 3 zijn we zeer tevreden. De badkamer is mooier geworden dan we zelf hadden verwacht, mede doordat de uitvoerende persoon met ons meedacht en verbetervoorstellen aanvoerde -zonder daar te opdringerig in te zijn-. Kortom: wij zijn helemaal tevreden en kunnen iedereen aanraden met George van Dijke in zee te gaan.
FOTO VAN MARJA - OUDENHOORN
Badkamer mooi geworden
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door fam. van der Laan op maandag 1 mei 2017 17
In februari is onze badkamer vernieuwd door firma v Dijke. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het geleverde werk. Het slopen, aanpassen van het leidingwerk, tegelzetten, stucplafond en het installeren. Stuk voor stuk vakmensen! Onderling wordt goed gecommuniceerd en er wordt meegedacht. Wij hebben het sanitair bij Plieger afgenomen en de tegels bij tegelhandel Numansdorp. Alles werd netjes op tijd geleverd.
FOTO VAN FAM. VAN DER LAAN
+ Toon extra foto van fam. van der Laan
+ Toon extra foto van fam. van der Laan
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Daan & Nelleke van Dijk op woensdag 22 mrt 2017 17
Prettig contact met de heer Van Dijke over de volledige verbouwing van onze badkamer. Op zijn advies bij Pflieger onze nieuwe badkamer uitgezocht en de tegels bij Tegelhandel Numandorp, waar we ook zeer vakkundig geholpen zijn. Medio november 2017 zijn de werkzaamheden begonnen. Deze verliepen voorspoedig en na 3 weken was onze badkamer volledig getransformeerd in een waar paleisje. We zijn dan ook zeer blij met het eindresultaat.
FOTO VAN DAAN & NELLEKE VAN DIJK
Badkamer volledig verbouwd
+ Toon extra foto van Daan & Nelleke van Dijk
+ Toon extra foto van Daan & Nelleke van Dijk
Reactie of foto toevoegen
“Een man een man”
Door Eiso en Wil Broersma op dinsdag 20 dec 2016 16
Een man een man, een woord een woord. Dat is Goerge van Dijke en dat heeft hij en zijn medewerkers meer dan waar gemaakt. Transparante afspraken, goed en vakkundig advies en kwaliteitswerk. Het resultaat is meer dan we hadden verwacht. De empathie van George, Jaap, Joop en Cor ten aanzien van onze wensen zijn bijzonder en hebben bijgedragen aan een droomresultaat. Bedankt jullie zijn toppers.
FOTO VAN EISO EN WIL BROERSMA
Droomresultaat badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Nog mooier dan gedacht”
Door Betsy Rook op woensdag 23 nov 2016 16
Ik ben door qasa bij de Firma George en van Dijke uitgekomen. Vond het best moeilijk om goede vakmensen te vinden en een plan te maken voor de badkamer verbouwing. Maar al bij het eerste contact voelde het al gelijk goed, en werd meegedacht, en was tegen mij nl ooit verteld dat het niet mogelijk was om mijn wasmachine boven op zolder te plaatsen, omdat daar geen goede afvoer zat, maar George vertelde dat dat geen probleem was en kon ook gelukkig de wasmachine uit de badkamer. Ook bij Plieger werden we fijn geholpen en werd er meegedacht. Tegels uitzoeken was wat moeilijker, want 2 keuze`s die ik had gemaakt, waren niet meer leverbaar, maar door meedenken van dhr Arie bakker van tegelhandel Numandsdorp zeer blij met de 3de keus tegels. Maar alle lof naar werkman Raymond die in 2 en een halve week mijn oude vervallen badkamer heeft omgebouwd tot een waar badkamer paleisje. Het is nog mooier geworden dan ik het had bedacht. ik kan dan ook iedereen George van Dijke aanbevelen.
FOTO VAN BETSY ROOK
Badkamerpaleis
REACTIE VAN BETSY ROOK
badkamer voor de verbouwing
Reactie of foto toevoegen
“Niets was te veel”
Door Arie en Anke Boeter op zaterdag 29 okt 2016 16
Alweer ruim een maand genieten we van onze nieuwe schitterende badkamer. De oude badkamer werd volledig gestript en opnieuw opgebouwd door George van Dijke en zijn team. Niets was te veel, er werd telkens met ons overlegd en aan het eind van de dag werd alles weer netjes achtergelaten. Al met al was het een flinke klus maar de werkzaamheden waren perfect op elkaar afgestemd. Het resultaat mag er dan ook zijn. Chapeau voor het zeer vakbekwame team.
FOTO VAN ARIE EN ANKE BOETER
Fotocollage
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch werk”
Door Hans van 't Sant op maandag 24 okt 2016 16
Via een collega was ik geattendeerd op George van Dijke. Na een bezoek van Rob, voor het opnemen van de maten en een bezoek aan Plieger, voor het uitzoeken van spullen, hebben we twee overzichtelijke offertes ontvangen één voor de werkzaamheden en één voor de materialen van Plieger. Via een link op de site van George van Dijke kwam ik in aanraking met doucherent waar we een nooddouche met boiler gehuurd hebben voor de verbouwingsperiode. In augustus is de verbouwing begonnen en zoals ik al in de vele recensies gelezen had is er ook bij ons fantastisch werk geleverd. Er is zeer netjes gewerkt en ik ben erg te spreken over het tegelwerk en het stuken van het plafond, wat een vakmanschap (sta er nog regelmatig bewonderend naar te kijken). Ook het voorbereidende werk en de installatie van de douche, -wanden, toilet, badmeubel en afwerking is vakbekwaam gedaan. We hebben de gehele verbouwing als zeer positief ervaren vanwege het vakmanschap, het teamwerk van de mannen en de goede communicatie met ons. Als we nog eens een verbouwing hebben zal ik zeker weer een beroep doen op George van Dijke, ik kan het ook zeker andere aanbevelen.
FOTO VAN HANS VAN 'T SANT
Douchehoek
Reactie of foto toevoegen
“Geduld is beloond”
Door Karel en Rachel Terwel op vrijdag 21 okt 2016 16
Na een opeenstapeling van badkamer ergernissen werd het tijd voor een nieuwe. Maar dan de vraag, wie laat je dat dan doen? Na wat speuren op het web kwamen wij via Qasa bij George van Dijke uit. En dat was geen slechte keus! De afgelopen twee en halve week is onze badkamer verbouwd, en het resultaat is prachtig! Precies zoals wij in ons hoofd hadden, en eigenlijk nog mooier. Er zijn vakmannen aan het werk geweest met liefde voor hun werk. En dat zie je! Tussen offerte datum en werkzaamheden moesten wij zeker een half jaar wachten, maar het geduld is beloond.
FOTO VAN KAREL EN RACHEL TERWEL
Prachtig badkamerresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Puik werk”
Door Erik en Karin Romer op zaterdag 15 okt 2016 16
Als je een badkamer en benedentoilet volledig wilt renoveren dan wil je wel dat je mooie spullen goed worden geïnstalleerd en dat je bijvoorbeeld niet tegen latere lekkages aanloopt of dat de aannemer halverwege failliet gaat of niet meer terugkomt. Wij hebben gekozen voor kwaliteit en betrouwbaarheid en zijn via de lovende recensies op deze site terecht gekomen bij George van Dijke en Zn. We zagen een recensie van een collega van het werk en daar hebben we ook nog geïnformeerd. Die waren lyrisch over deze aannemer. Omdat ze zo goed en gewild zijn, moet je in beginsel hiermee wel rekening houden met je planning (al vroeg contact leggen). Wij hadden geluk dat we tussendoor konden worden ingepland. De werkmannen Robert, Ronald, Jaap, de stukadoor en de tegelzettergigant Cor zijn behalve echte vaklui ook gewoon supertof in de omgang! Betrouwbaar en gezellig. En ze werken in een tempo, niet gewoon. Onze badkamer en douche was vier dagen eerder klaar dan gepland, hetgeen ons prima uitkwam met de verhuizing van onze spullen. Wij vonden bij de eerste kennismaking met George dat hij nogal bravoure had, maar na afloop van de klus begrepen wij waar dat vandaan kwam...als je zulk puik werk levert en al je afspraken nakomt, dan is dat totaal niet misplaatst. Petje af en een diepe buiging voor hem en zijn crew. Bedankt! We genieten er iedere dag nog van, echt zo fijn om zo'n mooie en lekkere badkamer en toilet te hebben.
FOTO VAN ERIK EN KARIN ROMER
Geplaatste badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Opnieuw gestrikt”
Door Bert en Jeannette van Huizen op vrijdag 7 okt 2016 16
Na de succesvolle verbouwing van de badkamer hebben we het bedrijf van George van Dijke weer gestrikt voor het opknappen van het toilet. De dienstverlening begint al met het huisbezoek van George, die wij heel stiekem mijnheer glimlach noemen. Waarom? Vanwege zijn positieve houding, zijn meedenken en zijn klantgerichtheid. Ook de mensen van het bedrijf kunnen we een glimlach toekennen. Zij laten vakkkennis zien, denken mee en doen goede voorstellen. En nog belangrijker zij laten beroepstrots zien en werken daar ook naar. Jaap en Joop hebben prachtig werk geleverd. De laatste puntjes op de i zijn ook gezet. Heren, enorm bedankt voor jullie inzet, je vakdeskundigheid en je vriendelijkheid.

Eerdere ervaring van 8 mei 2016: Een Hoogtepunt : onze woorden voor de prestaties van de mannen van George van Dijke. Jaap, Cor, Rob, Ronald, Mitchell en de stucadoor hebben geweldig werk geleverd . Vanaf offerte tot en met oplevering is de ervaring met George van Dijke geweldig geweest. Als extra worden ook nog de badkameraccessoires gemonteerd. Wat een service! Niet alleen zijn de mensen vakbekwaam maar zijn vriendelijk en klantgericht en werken rustig en netjes. Een absolute aanrader is ook de ' nooddouche' via DoucheRent ( link via site van George) en tegelhandel Numansdorp ( mooie collectie en vakkundige hulp en advies. Helaas kenden we het bedrijf nog niet toen we een nieuwe keuken hebben laten installeren maar gelukkig hebben we nog een toilet om te laten doen.
FOTO VAN BERT EN JEANNETTE VAN HUIZEN
Opgeknapt toilet
REACTIE VAN QASA
Nieuwe badkamer met douche, wasbakken en wc
Reactie of foto toevoegen
“Wat een service”
Door Hans op vrijdag 16 sep 2016 16
Door op internet te zoeken voor een aannemer voor de verbouwing van onze badkamer kwamen wij door de goede recensies terecht bij George van Dijke & zoon. Vanaf het eerste contact was het gevoel goed. We hebben de spullen uitgezocht bij Plieger en de tegels bij tegelhandel Numansdorp. Bij beide zijn wij erg goed geholpen met de nodige adviezen. De verbouwing is goed verlopen. Wat erg fijn was is dat alles goed afgeplakt is,ze zeer netjes werken en het zijn nette lui. Na montage bleek er een haarscheurtje in de wastafel te zitten. Hier hebben we over gebeld en dezelfde middag stond er al iemand op de stoep, waarna de volgende ochtend er al een nieuwe wastafel van Plieger geleverd werd. En deze is de zelfde dag ook weer gemonteerd en afgewerkt. Wat een service!! Een echte aanrader dus.
FOTO VAN HANS
Onze nieuwe badkamer
REACTIE VAN GEORGE EN ROB VAN DIJKE
Geachte Hans, Dank voor uw positief bericht, ons handelen is vanzelfsprekend. Wij zijn zelf ook consument, behandel de mensen zoals je zelf behandeld wilt worden . Dank voor de mooie foto. Groet George en Rob van Dijke
Reactie of foto toevoegen
“Wat een vakmensen”
Door B.Zoeteman op dinsdag 6 sep 2016 16
Wij hadden een gedateerde badkamer met lichtgeel bad en toilet + wastafel! Badkamer is door firma van Dijke helemaal gestript, bij Pflieger alles uitgezocht en bij tegelhandel in Numansdorp tegels uitgezocht. Eerst hebben ze de oude troep netjes opgeruimd via container, toen begon het echte werk, het werd steeds mooier,wat een vakmensen allemaal! Plafond, toilet, wastafel en onderkast, staande kast, verwarming, toen grote inloopdouche, alles getegeld en keurig gevoegd, aparte verlichting...te veel om op te noemen en alles perfect geplaatst en verwerkt door de mannen, volgende keer vor mij weer...GEORGE VAN DIJKE!!!!
FOTO VAN B.ZOETEMAN
Perfecte plaatsing
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat is fantastisch”
Door Ger Ruisch op maandag 22 aug 2016 16
Prachtig mooi resultaat! We hebben de badkamer en toilet laten verbouwen door Firma George van Dijke die met een heel team van medewerkers alle kwaliteiten in huis heeft voor een verbouwing. Scherpe offerte met de werkzaamheden gespecificeerd. Er werd netjes gewerkt, vloer en trap afgeplakt en stof is tot een minimum beperkt. Vakmensen die mooi werk afleveren : strak tegelwerk, degelijke installatie en mooie afwerking. Ronald (alle leidingen mooi weggewerkt), Rob (De mooiste kitrandjes) en Cor (de tegeltovenaar) bedankt, het resultaat is fantastisch! Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.
FOTO VAN GER RUISCH
Dubbele wastafel met glazen douchewand
Reactie of foto toevoegen
“Kies voor George”
Door Richard op maandag 1 aug 2016 16
Op aanraden van een collega ben ik in zee gegaan met George. Geen seconde spijt van gehad. Niet alleen bij de bouw maar ook met het ontwerp heeft George geholpen, en dit was niet gemakkelijk: wastafel, toilet en douche in een badkamertje van 2 bij 1,2.
Bij Plieger werd ik bijzonder professioneel geholpen, door iemand die het ontwerp verder invulde met mooie, passende apparatuur. De medewerkers van George zij allemaal zeer ervaren mensen die mooi en goed werk afleverden. Zij voerden niet uit het werk uit, maar gaven ook deskundige adviezen voor de afwerking van de badkamer, bijvoorbeeld, de kleur van het voegsel, plaatsing van accessoires. George is misschien is iets duurder dan zijn concurrenten, maar dit is het werk dat hij en zijn werknemers oplevert, meer dan waard. Wil je een mooie badkamer, die minstens 10 jaar meegaat, kies dan voor George van Dijke.
FOTO VAN RICHARD
Mooie badkamer voor kleine ruimte
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling voor iedereen”
Door Ronald en Gerdie van Aalst op zondag 26 jun 2016 16
Mooi resultaat! We wilden de badkamer en toilet laten verbouwen, maar wie moet je daarvoor inhuren? Gelukkig tipte een collega ons over de firma George van Dijke die met een heel team van medewerkers alle kwaliteiten in huis heeft voor een verbouwing. Oorspronkelijk half maart ingepland tot er een kink in de kabel kwam omdat de leverancier van het badkamersanitair enkele artikelen niet op tijd kon leveren. Gelukkig was men zo flexibel om de planning om te gooien en enkele maanden later bij ons te beginnen. De offerte was duidelijk en de werkzaamheden gespecificeerd zodat je weet wat je kunt verwachten. Bij Tegelhandel Numansdorp zijn we goed geholpen met het uitzoeken van de tegels. Tijdens de verbouwing gebruik gemaakt van een tijdelijke douche van Doucherent, één van de bedrijven waar de firma mee samenwerkt. Ook dat is prima is bevallen. Er werd netjes gewerkt, en stof is tot een minimum beperkt. Vriendelijke mensen ook die hun vak verstaan: strak tegelwerk, degelijke installatie en mooie afwerking. Ondanks het feit dat de handleiding niet helemaal klopte, is het met de installatie van de douchecabine ook goed gekomen. Mannen, Rob, Mitchel, Ronald, Cor, Rien en Joop, allemaal bedankt, het resultaat is mooi geworden! Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.
FOTO VAN RONALD EN GERDIE VAN AALST
Toilet
Reactie of foto toevoegen
“Vakmanschap is meesterschap”
Door Fam Koese Oud Beijerland op dinsdag 3 mei 2016 16
Badkamer en 2 toiletten compleet opnieuw gezet. We zijn er erg tevreden over, alle opties worden besproken en er is oog voor detail. Wordt netjes gewerkt zonder stress. George-Rob-Rob-Raymond-Joop-Jaap-Mitchel bedankt ! Vakmanschap is meesterschap !
FOTO VAN FAM KOESE OUD BEIJERLAND
Badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Ze willen echt dat je tevreden bent”
Door René op vrijdag 29 apr 2016 16
Zoals in eerdere review beschreven hadden we wat problemen met de installatie in de keuken. Na de review op qasa nogmaals contact gehad met George en Rob. We hebben alles met elkaar besproken en ik merkte dat ze echt flink baalde dat we niet tevreden waren. Ze hebben alles gedaan om het goed te maken. Ik moet daarom op mijn eerdere review terug komen en zeggen dat dit een heel fijn bedrijf is. Mocht je ergens mee zitten laat het ze weten, want ze willen echt dat je tevreden bent. Vakmannen die ik graag mijn badkamer zou laten doen mocht dit nodig zijn.
FOTO VAN RENÉ
Toilet
Reactie of foto toevoegen
“Prima werk geleverd”
Door Will den Engelsman Krimpen aan den Ijssel op zondag 20 mrt 2016 16
Vier weken duurde het , voordat hij klaar was ,de badkamer, ziet er geweldig uit geniet elke dag . Ook de toilet beneden is gedaan . Prima werk geleverd door de mannen van George en Rob van Dijke. Ben er erg blij mee en krijg veel complimenten.
FOTO VAN WILL DEN ENGELSMAN KRIMPEN AAN DEN IJSSEL
Nieuw toilet
Reactie of foto toevoegen
“Kunnen het iedereen aanraden”
Door Gert en Joke in't Veld op woensdag 16 mrt 2016 16
We zijn bij firma George van Dijke & Zoon terecht gekomen via google. Na alle reviews gelezen te hebben een afspraak gemaakt. George kwam bij ons thuis en heeft ons het adres van Plieger gegeven. Daar konden we de spullen uitzoeken na een afspraak gemaakt te hebben. De tegels hebben we uitgezocht bij tegelhal Numansdorp. Alle leveringen gingen via George dus daar hadden we geen omkijken naar gehad. We hebben een douchecabine laten plaatsen (adres via George) zodat we thuis konden douchen (dit is echt een aanrader). Nadat we de oude badkamer zelf gesloopt hebben kwam Rob om het loodgieterswerk te doen. Alle leidingen zijn keurig weggewerkt nadat het bad en toilet geplaatst zijn kwam Joop om te tegelen. Alles ging in overleg en geheel volgens onze wensen. Nadien hebben Joop en Rob alle spullen gemonteerd waarna het grote genieten kon beginnen. We zijn zeer tevreden over de manier van werken en overleg. De badkamer is nog mooier geworden dan we hoopten. We kunnen iedereen de firma aanraden.
FOTO VAN GERT EN JOKE IN'T VELD
De badkamer is nog mooier geworden dan we hoopten
Reactie of foto toevoegen
“Reviews zijn bevestigd”
Door Wouter op maandag 15 feb 2016 16
Wij zijn erg blij met onze nieuwe badkamer en twee gloednieuwe toiletten! De begeleiding is erg goed van begin tot eind. Rob kwam langs om alles op te meten en het plan door te spreken, hij is deskundig en netjes, dat gaf al een goed gevoel. De adviseur van Plieger hielp goed. En ook bij Tegelhandel Numansdorp werden we ook fijn geholpen. Verder hebben Rob en George alles geregeld, zo hebben we bijvoorbeeld geen omkijken gehad naar de leveringen. Er is zeer goed werk verricht. De communicatie met de vakmensen is prettig en ze hebben duidelijk erg veel ervaring met badkamers. We hebben ons geen moment zorgen hoeven maken. Rob kwam op eigen initiatief langs voor puntjes op de i en oplevering. Kortom, de kwaliteit van zowel de service als het eindresultaat zijn beide erg goed. We hadden ons gevoel gebaseerd op de reviews op deze website en zijn daarin gelukkig bevestigd.
FOTO VAN WOUTER
Inzet van de badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Wat moet je nog meer zeggen”
Door J.Hartensveld Rotterdam op zondag 7 feb 2016 16
Wat moet ik eigenlijk nog zeggen over het bedrijf van George en Rob van Dijke ? Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe badkamer , die is gemaakt door vaklui,die kwaliteit leveren en afspraken nakomen,dat kom je helaas niet vaak meer tegen. Er ging bij ons iets mis met de levering van de wasbak en de ladenkast,binnen een halve dag werd dit opgelost,geweldig toch ,geen stress geen zorgen. Bedankt mannen fantastisch werk geleverd!
FOTO VAN J.HARTENSVELD ROTTERDAM
Totaalfoto van de nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Waren alle bedrijven maar zo”
Door Familie Straatman op vrijdag 15 jan 2016 16
Per juni 2015 een mondeling akkoord gekregen voor ons nieuwe huis in Barendrecht. Vervolgens een lange zoektocht gemaakt langs vele bedrijven. Uiteindelijk via Qasa George van Dijke benaderd om een offerte te maken. Al vanaf het eerste moment een zeer vertrouwd gevoel, waarbij gelijk werd meegedacht om binnen ons budget te blijven.

Verrichte werkzaamheden:
- Badkamersanitair geplaats;
- Tegelen van de muren en vloer;
- Stuccen van de muren in de badkamer.

Daarnaast nog andere werkzaamheden verricht:
- Stuccen van de kinderkamer en keuken;
- De keuken gereed maken, zodat de nieuwe keuken kan worden gemonteerd.

Je hebt hier te maken met echte vaklui. Alles is fantastisch geinstalleerd. Het tegelwerk is super strak en het voegsel heel erg dun. Een heel fijn gevoel aan over gehouden.

Wat ik het allerbelangrijkste vind is de afterservice. Waar je vaak ziet dat alles kan totdat de nota's zijn betaald de bedrijven daarna niet meer zo happig zijn om service te verlenen. Daar gaat George verder. Door de sanitairleverancier was een tegel tijdens de levering te hard neergezet. Na plaatsing en het opdrogen van de lijm is deze tegel geschuurd. Nadat dit was gemeld werd dezelfde dag nog de tegel verwijderd en opnieuw gevoegd. Tevens een ander klein probleem zeer goed opgelost. Dit bedrijf staat achter zijn werk en heeft een fantastische after service. Wat dat betreft een echte aanrader. Waren alle bedrijven maar zo....
FOTO VAN FAMILIE STRAATMAN
Badkamer met superstrak tegelwerk
Reactie of foto toevoegen
“Vertrouwen waargemaakt”
Door A. Hoogvliet op zaterdag 26 dec 2015 15
Via Qasa uitgekomen bij George van Dijke. In eerste instantie nog even geprobeerd om via werkspot de klus te laten doen, omdat ik dacht dat het wel goedkoper kon, maar daar kreeg ik totaal geen lekker gevoel bij. Het is tenslotte toch veel geld en dan wil je wel dat het resultaat er naar is. Toen heb ik George uitgenodigd en na zijn bezoek had ik wel het vertrouwen in een goede afloop. Eerst een afspraak gemaakt bij Plieger en toen ik het plaatje compleet had, ben ik in zee gegaan met George van Dijke en dat is toch wel een van de allerbeste keuzes geweest die ik heb gemaakt tijdens mijn verbouwing. Zoals al meerdere malen is beschreven in andere reviews, zijn het stuk voor stuk vakmensen met veel ervaring. Daarnaast zijn het ook hele prettige mensen. Ik heb ze de sleutel gegeven van mijn huis en terwijl ik aan het werk was, hebben zij een badkamer en toilet gebouwd waar ik echt onwijs blij mee ben. Het is echt boven verwachting. Het tegelwerk is echt superstrak en je ziet dat ze goede materialen gebruiken in de afwerking. Dus de juiste kleuren voeg/kit daar waar nodig en ook mooie afwerkstrips voor een strak resultaat. Op kwaliteit wordt niet bezuinigd in elk geval. In eerste instantie was het de bedoeling om alleen de badkamer te laten doen, maar toen ze bezig waren had ik er zo'n goed gevoel bij dat ik George gebeld heb en hem gevraagd heb om ook mijn toilet te doen. Dit was geen probleem en George heeft heel snel alles nog geregeld met Plieger, waardoor ik nu ook een heel mooi toilet heb en in dezelfde stijl als de badkamer. Gedurende het traject verder ook weinig zorgen gehad. Ik heb bij Plieger en bij tegelhandel Numansdorp mijn spullen besteld en daarna werd het eigenlijk allemaal geregeld. Ik kan dan ook zeker aanraden om met de bedrijven in zee te gaan waar George mee samenwerkt. Zeker bij tegelhandel Numansdorp erg prettig geholpen. Nogmaals bedankt George en je team voor dit prachtige resultaat! Ik ben er echt heel blij mee! Dit bedrijf kan ik echt iedereen met een gerust hart aanraden.
FOTO VAN A. HOOGVLIET
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en toilet”
Door Fam van der Molen op woensdag 23 dec 2015 15
De toilet en badkamer waren aan renovatie toe. Onze zoon had een heel erg vervelende ervaring met het plaatsen van een badkamer door een bedrijf dat er een zooitje van maakte. Daarom stelden we renovatie uit. Hoe vind je nu een betrouwbaar bedrijf? Op internet vonden we de site van George van Dijke. De site sprak ons aan. Ervaringen, foto's en partners. Dat gaf al vertrouwen. George kwam langs voor de offerte. Iemand met inzicht en ervaring. Hij gaf de tip om bij Plieger te gaan kijken. Daar zijn we prima geholpen. Voordeel van directe lijn met de groothandel bleek later: Na een foutieve levering, één telefoontje van van Dijke en de volgende dag werd er een nieuw produkt gebracht. Doucherent, ook via de site gevonden. Ideaal! Wat een nette service en niet duur. Zonder douche zitten hoeft niet meer. De verbouwing. Alles werd keurig afgeplakt. Stof werd afgezogen en alles werd dagelijks dag netjes achtergelaten.
We waren erg blij met de vakmensen Jaap en Cor. Keurig werk. Het eindresultaat is super. George kwam de boel opleveren en ook hij wil dat de puntjes op de i gezet worden. Alles moet in orde zijn. Kortom, met dit bedrijf kun je in zee gaan.
FOTO VAN FAM VAN DER MOLEN
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Egbert Wille op woensdag 28 okt 2015 15
Ja, echt super vakwerk! Toiletrenovatie laten uitvoeren en zeer tevreden met dat wat deze professionals opgeleverd hebben!
Er wordt op alle kleine dingen gelet, zoals bv ook het netjes afplakken van dagelijks belopen route en het steeds netjes achterlaten bij het weggaan. Kwaliteitswerk!
FOTO VAN EGBERT WILLE
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch resultaat”
Door Willem Velthuizen op maandag 14 sep 2015 15
De verbouwing van onze complete badkamer (4,5 x 1,8) is door (de mannen van) George van Dijke in 3,5 week tot een goed eind gebracht met een fantastisch resultaat. Afspraken worden nagekomen, er wordt netjes gewerkt, kortom alles wat anderen over George schrijven, hebben wij ook zo ervaren. Ook de samenwerking met leveranciers verliep soepel, hoefden we niets aan te doen, ik werd helemaal ontzorgd.
FOTO VAN WILLEM VELTHUIZEN
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische badkamer”
Door Hans en Diana Kleij op woensdag 5 aug 2015 15
Spijkenisse, Inmiddels zijn wij al maanden aan het genieten van onze nieuwe badkamer op onze bovenverdieping. Deze is compleet nieuw aangelegd ( waterleiding, volwaardig toilet, afvoeren, electra, verlaagd plafond, muren, stucwerk, tegels, radiators) in een voormalige slaapkamer. Ook werd het toilet beneden geheel gerenoveerd. Dankzij de geweldige ervaring, het vakmanschap en het meedenken van alle vakmensen die bij firma George v Dijke werken hebben we echt zonder zorgen de hele verbouwing meegemaakt. Alle afspraken, en zelfs wat extra werkzaamheden die er tijdens het project bij kwamen zijn zo heel goed geregeld. Alles wordt besproken en gebeurd in goed overleg. Er wordt iedere dag opgeruimd en echt keihard gewerkt door allemaal, de werkzaamheden sluiten geweldig op elkaar aan zodat de grote klus in 3 1/2 week klaar was. Rob, Joop, Cor, Rien, Jaap , KLASSE !! Wij zijn enorm blij dat we door kennisen en reviews bij George v Dijke zijn terecht gekomen en geven met het grootste vertrouwen de firma door als mensen een goede aannemer zoeken!
FOTO VAN HANS EN DIANA KLEIJ
Reactie of foto toevoegen
“Zeer te spreken”
Door Henny vd star, 's-Gravendeel op dinsdag 4 aug 2015 15
In onze vakantie de hele badkamer onder handen laten nemen door de mannen van George van Dijke, toch wel spannend als je er niet bij bent. Ons vertrouwen is echter niet beschaamd. Helemaal volgens afspraak gewerkt en alles tot in de puntjes afgewerkt en opgeleverd. Wij hebben nu weer een prachtige badkamer en zijn zeer te sprken over George van Dijke.

Aanvulling ontvangen op 16 juli 2016: Vorig jaar de badkamer helemaal gerenoveerd door George van Dijke ( en zijn mannen). Prima gegaan in onze vakantie, prachtige badkamer gekregen. Helaas een paar maanden geleden doken er wat problemen op. Ook toen was George van Dijke aanspreekbaar en is alles tot grote tevredenheid en zonde ook maar enig gezeur opgelost. Dus niet alleen voor een mooie badkamer, maar ook voor prima service moet je bij George van Dijke zijn.
FOTO VAN HENNY VD STAR, 'S-GRAVENDEEL
Reactie of foto toevoegen
“Service bestaat nog”
Door Familie Sloof, Rotterdam op dinsdag 28 jul 2015 15
Na de site op internet van George v. Dijke te hebben bekeken, en de reviews van tevreden klanten, besloten we de badkamer te laten verbouwen door de fa v Dijke. George is thuis geweest om alles te bekijken, en een offerte te maken waar wij mee akkoord gingen. De tegels hebben wij besteld bij tegelhandel Numansdorp, en de badkamerspullen bij Plieger in Capelle ad IJssel via George v Dijke. De bestelling en levering wordt door de fa v Dijke geregeld, wel zo handig. Je hoeft zelf nergens achteraan.Op 9 juli is de verbouwing gestart. Eerst werd de entree, trap en overloop helemaal afgeplakt. Tijdens het slopen werd een afzuigsysteem gebruikt, om stof zoveel mogelijk naar buiten af te voeren, en dat helpt echt! Alles wordt ook netjes opgeruimd, waardoor overlast tot een minimum beperkt is gebleven. De mensen staan 's morgens stipt op tijd voor de deur, zijn harde werkers en prettig in de omgang. De tegelzetter is pas tevreden als alles 100% strak op de muur zit. De monteurs hebben alles keurig geplaatst. Na de oplevering hadden wij een klein probleempje met de douchehoek. 's avonds om 23.45 uur mailde ik dat nog even naar George v.Dijke, en 's morgens om 8uur stond de monteur al voor de deur om het euvel te verhelpen! Dat is dus de service van George v Dijke. Het bestaat dus nog. Wij kunnen George v Dijke en zijn team van vakmensen bij iedereen aanbevelen.
FOTO VAN FAMILIE SLOOF, ROTTERDAM
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door P. Revet op vrijdag 17 jul 2015 15
Niets dan lof voor het George van Dijke team! De voorgaande uitstekende recensies zijn helemaal op z'n plaats. Onze badkamer en toilet zijn helemaal naar wens opgeleverd en we genieten nog elke dag van hetgeen ze hebben gerealiseerd. Ook de door George geadviseerde partners, t.w. Tegelhandel Numansdorp, Plieger Sanitair en Doucherent kunnen we zondermeer aanbevelen.
FOTO VAN P. REVET
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Fam.Bravenboer-Westmaas op maandag 6 jul 2015 15
Onze badkamer was toe aan vervanging. Bij vrienden een toilet gezien die was geplaatst door George van Dijke. Afspraak met George was snel gemaakt en nadat we onze wensen kenbaar hadden gemaakt en met ideeën en tips van George kwamen we tot een mooi geheel. Voor het sanitair zijn we bij Plieger geweest en voor de tegels bij Tegelhandel Numansdorp , bij beide zaken zijn we goed geadviseerd. Een tijdelijke douche hebben we bij Doucherent gehuurd. Vanaf het begin waren de planning en afspraken goed en ook tijdens de renovatie was de communicatie ,met de vakmensen van George , goed. Alles bij elkaar hebben wij een badkamer naar onze wens gekregen en zijn zeer tevreden. George van Dijke is zeker aanrader als je een nieuwe badkamer wil.
FOTO VAN FAM.BRAVENBOER-WESTMAAS
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer vakbekwaam gerenoveerd”
Door Ruud Koers op donderdag 2 okt 2014 14
Renovatie van badkamer en toilet ruimte volgens gemaakte afspraken uitgevoerd. Alle werkzaamheden door vriendelijke en meedenkende vak bekwamen mensen naar volle tevredenheid uitgevoerd. Alles is schoon en netjes opgeruimd opgeleverd. Een aanrader voor een ieder die soort gelijke wil laten uitvoeren.
FOTO VAN RUUD KOERS
Badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer”
Door R. Kuiters op woensdag 24 sep 2014 14
De renovatie van onze badkamer is door de Fa van Dijke met z'n vakkundig personeel mooi en snel uitgevoerd, alles volgens plan en afspraken! Het sanitair hebben we bij Plieger besteld, en ook dat is correct geleverd, evenals de tegels uit Numansdorp! Wij zijn dan ook zeer tevreden en blij met onze vernieuwde badkamer. Wij kunnen de Fa van Dijke van harte aanbevelen!
FOTO VAN R. KUITERS
Reactie of foto toevoegen
“renovatie badkamer”
Door Barbara Krul-Frank op maandag 28 jul 2014 14
Na het lezen van alle positieve verhalen van tevreden klanten en het bezichtigen van een paar door George van Dijke Montage gerealiseerde badkamers in onze buurt hebben ook wij de renovatie van onze badkamer aan George van Dijke Montage overgelaten. Doorslaggevend bij het nemen van ons besluit was vooral het feit, dat het team van George van Dijke Montage louter uit vakmannen bestaat, iedere monteur heeft zijn eigen specialisatie. Bent u benieuwd naar onze ervaring ? Nou, dat wordt dan eentonig, want het is een bevestiging van alle goede recensies die al op de website staan. Kijk naar onze foto, dan ziet u een prachtig staaltje vakmanschap! Familie Krul
FOTO VAN BARBARA KRUL-FRANK
Prachtige badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door Rob op zaterdag 5 jul 2014 14
George van Dijke benaderd voor een offerte. Alles was goed geregeld installatie door het personeel en materialen door firma Pflieger. En de begeleiding door George zelf ik heb geen tips voor andere mensen om ergens op te letten want dat hoeft helemaal niet. Ik zou de volgende sanitaireverbouwing ook weer bij George van Dijke laten doen.
FOTO VAN ROB
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtig resultaat !”
Door Jaap Kouwenhoven/Jan van Oosterhout op maandag 31 mrt 2014 14
Na drie offertes besloten om met George van Dijke in zee te gaan. Dit was een goede keuze, want het resultaat is prachtig geworden. Een nieuwe badkamer is veel geld,maar als je al het werk ziet heb je hier begrip voor. Via Plieger en tegelhandel Numansdorp allemaal kwaliteitsproducten uitgezocht (zeer prettig geholpen !) Alles in één hand dus niet eindeloos bellen met div. mensen. Er wordt meegedacht en bij problemen gelijk en vakkundig opgelost. Een formaat tegels was niet goed, volgende dag gelijk de goede geleverd. Tip : koop goede, gecalibreerde tegels, dan is het eindresultaat verbluffend. George van Dijke en zijn team daar kan je rustig mee in zee gaan.

Aanvulling ontvangen 17 januari 2020: Bijna 6 jaar geleden een prachtige badkamer laten plaatsen door George en Rob van Dijke. Nu hadden we problemen met de douche-thermostaat van Grohe. Binnen een paar dagen was het geregeld : nieuw en gratis thermo element van Grohe en geplaatst door van Dijke. Het werkt weer prima ! Zelfs na 6 jaar nog goede service. Top !
FOTO VAN JAAP KOUWENHOVEN/JAN VAN OOSTERHOUT
vakmanschap
Reactie of foto toevoegen
“Topbedrijf”
Door Siebe en Jolanda op vrijdag 18 sep 2020 20
Hallo zoekende naar een top bedrijf voor je badkamer verbouwing, wij hebben woensdag onze badkamer in gebruik genomen die is gerealiseerd is door George en Rob van Dijke en natuurlijk door hun installateurs, wat een Top team hebben zij toch! Alles ging keurig op afspraak en in overleg allemaal kwamen ze hun afspraken na, de mannen ruimden na hun werkzaamheden alles net op, het vuil werd verzameld de werkvloer en omstreken werden aangeveegd en soms zelfs gestofzuigd, wij willen hierbij dan ook Aad de installateur, Cor de tegelzetter en Rein de stukadoor hartelijk bedanken voor hun inzet en gezelligheid tijdens de werkzaamheden, ook de vaste leveranciers van hun ,Arjan van Tegelhuis Numansdorp en de verkoopster van firma Plieger dachten met ons mee ,zo mooi waar vindt je dit soort 1000% service nog, ik zou dan ook iedereen in hun regio de Firma George van Dijke aanbevelen. Wij zijn dan ook heel erg blij met onze fantastische nieuwe badkamer het is jammer dat we maar een tien kunnen geven ze verdienen meer! Nogmaals wat een Top organisatie en Top team van medewerkers zijn dit. Als je van kwaliteit houdt en kwaliteit wil, kies dan voor dit bedrijf!

Aanvulling ontvangen 18 september 2020: Ook wil ik graag Koos Groenendijk bedanken voor zijn perfecte oplossing voor het leveren van een nood douche, wij hebben perfect 3 weken lang kunnen douchen in onze schuur omdat Koos een douche kon leveren met boiler hier door konden wij met zijn vieren heerlijk douchen. Koos bedankt voor je perfecte oplossing , je flexibiliteit, je meedenken en je sympathie.
FOTO VAN SIEBE EN JOLANDA
Reactie of foto toevoegen
“Betere service ga je niet krijgen”
Door Fam. Boleij op woensdag 9 sep 2020 20
We wilden (moesten) een nieuwe badkamer. Lang voor gespaard. Maar waar te beginnen? Sanitair? Tegels? Was het leidingwerk nog goed? Hoe komen we aan een stucadoor? Help! Via verschillende mensen te horen gekregen dat we George en Rob moesten inschakelen. Dus dat hebben we gedaan. Resultaat? Een fantastische badkamer en geen zorgen over de uitvoering. George komt bij je thuis, maakt een offerte, meet alles op. Vervolgens hoef je alleen maar sanitair en tegels uit te zoeken en alles wordt verder voor je geregeld. Ontzorgen op hoog niveau zou ik het willen noemen. Werkzaamheden waren perfect op elkaar afgestemd. De mannen die over de vloer kwamen waren zonder uitzondering gezellig, netjes en ontzettend vakbekwaam. Elke dag werd er netjes opgeruimd, ruimtes werden afgeplakt waar nodig, de container voor het afvoeren van materiaal was geregeld... Kortom: TOP! Ik zou werkelijk geen enkel negatief punt kunnen opnoemen. Betere service en kwaliteit dan dit ga je niet krijgen.
FOTO VAN FAM BOLEIJ
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door C. Troost op vrijdag 21 aug 2020 20
Goede service! Is er iets defect dan wordt het opnieuw besteld en thuisbezorgd.
Reactie of foto toevoegen
“De echte aanrader”
Door Jan en Diana Fransooijs op donderdag 6 aug 2020 20
Onze badkamer was nodig aan renovatie toe. Aangezien onze (schoon)ouders zeer positieve ervaringen hadden met George van Dijke Badkamers, besloten wij dat zij ook onze badkamer mochten renoveren. Vooraf mooie badkamerspullen uitgezocht bij firma Plieger in Capelle a/d IJssel en tegels besteld bij Tegelhandel Numansdorp. Deze bedrijven zijn beiden kwalitatieve partners van George van Dijke. Professionaliteit staat voorop! Over de wijze waarop zij de renovatie aangepakt hebben zijn we heel positief. Voor het starten van het sloopwerk werden de trap en vloerbedekking keurig afgeplakt om beschadiging te voorkomen. Ook werd er plastic opgehangen voor alle deuren om het stof zoveel mogelijk tegen te houden. Het sloopwerk was een grote klus. Niet alleen het oude badkamermeubilair werd eruit gehaald, maar ook alle leidingen (water en elektrisch). Zij willen namelijk niet bouwen op bestaande leidingen, aangezien ze de conditie hiervan niet kennen. Er werd niets aan het toeval overgelaten. Nadat alles was gesloopt, legde men nieuwe leidingen en kabels aan. Alles werd keurig volgens plan uitgevoerd. Vervolgens werden de tegels aangebracht en het plafond gestuukt, zodat tenslotte het badkamermeubel, douchesysteem en toilet met accessoires geplaatst konden worden. Het is echt prachtig geworden. Prettig is dat men de tijd neemt om de zaken professioneel uit te voeren. Geen haastwerk maar vakkundig werden alle werkzaamheden (waar nodig in overleg) uitgevoerd. Aan het eind van elke werkdag werd alles keurig opgeruimd. Kortom, George van Dijke badkamers met zijn team is een echte aanrader voor iedereen die zijn badkamer wilt renoveren.
FOTO VAN JAN EN DIANA FRANSOOIJS
+ Toon extra foto van Jan en Diana Fransooijs
+ Toon extra foto van Jan en Diana Fransooijs
Reactie of foto toevoegen
“Droom wordt werkelijkheid”
Door Nico en Leny Groenewegen op donderdag 30 jul 2020 20
Op herhaling! Omdat wij al jaren eerder een uitstekende ervaring met het plaatsen van een keuken hebben gehad, zijn wij, vanzelfsprekend, weer met George van Dijke in zee gegaan. Nadat wij in februari sanitair bij Plieger hadden uitgezocht en tegels bij Tegelhandel Numansdorp werd half juni 2020 begonnen met de verbouwing van de toilet en badkamer. Toevallig hadden wij vakantie en hebben wij , in volledig vertrouwen, de verbouwing overgelaten aan de professionele en prettige medewerkers van George van Dijke. De badkamer en toilet zijn keurig schoon en opgeruimd opgeleverd. De badkamer en toilet zijn ,zoals verwacht, volledig naar wens. Kortom voor een badkamer/toilet is het team van George van Dijke zeker een echte aanrader. Dus badkamer nodig?......Even een telefoontje naar George of Rob en uw droom wordt zomaar werkelijkheid!!
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Anja Robbemont op dinsdag 28 jul 2020 20
Vorig jaar is ons toilet vernieuwd. Vorige maand onze badkamer. Heel blij met het eindresultaat. Vakwerk! Helemaal eens met alle voorgaande opmerkingen!
Reactie of foto toevoegen
“Het eindresultaat is fantastisch”
Door Cees K. Huizer op maandag 27 jul 2020 20
Na aanvankelijk de afspraak voor de renovatie van de badkamer i.v.m. de corona perikelen te hebben afgezegd werd op 25 juni 2020 een start gemaakt. Voor ons ouwetjes (75 jaar) toch heel spannend in deze tijd. Maar de regels van het RIVM werden keurig gehandhaafd. Bij aanvang werd de grond en trap van de eerste etage tot de buitendeur afgeplakt. Voor de muren van de kamers werd plastic gehangen.
Na het 'sloopwerk' werd begonnen met de opbouw en herinrichting van de badkamer. Wat een inzicht en creativiteit om er iets prachtigs van te maken. Na elke werkdag werd het traject badkamer naar de buitendeur gestofzuigd. Want netheid staat voorop. Wij hebben bewondering voor de nauwkeurigheid en precisie waarmee wordt gewerkt. Alles tot in de puntjes verzorgd. Het eindresultaat is fantastisch. Complimenten Raymond voor het mooie resultaat wat je hebt afgeleverd. Een waarderingcijfers van 10+ is zeker op zijn plaats. Wij hebben gelijk een afspraak gemaakt voor de renovatie van ons toilet. Van Dijke B.V. bevelen wij u van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Goede keuze”
Door Huub van Kempen & Bertine Koolmees op vrijdag 24 jul 2020 20
We zagen flink op tegen de verbouwing van onze wc en badkamer (vooral de gedachte aan breekwerk, herrie, stof en puin) en hebben het dus jaren uitgesteld. We hebben - mede omdat we "kritisch" zijn - veel rondgekeken, prijzen en beoordelingen vergeleken. Via een collega bij George uitgekomen. Vriendelijke man! Zijn personeel: leuk en vaklui. Jaap is door de wol geverfd, de jonge Brent een uitstekende leerling (van Jaap) en Cor de tegelzetter spant de kroon: rustig, gezellig en secuur. Natuurlijk waren er onderweg wat 'hindernissen', maar alles is naar tevredenheid opgelost. Daar moest soms wel even extra voor gebeld of gemaild worden. Uiteindelijk is het allemaal reuze meegevallen. We hebben ons thuiswerk (soms examens) gewoon voort kunnen zetten en geen overlast ervaren. Het eindresultaat mag er zijn en daar zijn we blij mee. Samengevat: goede keuze gemaakt!
REACTIE VAN HUUB VAN KEMPEN & BERTINE KOOLMEES
Zo ziet het nu uit: prachtig!
REACTIE VAN HUUB VAN KEMPEN & BERTINE KOOLMEES
De fantastische tegelzetter Cor aan het voorbereidende werk.
REACTIE VAN HUUB VAN KEMPEN & BERTINE KOOLMEES
En zo is de douche geworden.....
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerrenovatie”
Door Fam. Bol op zondag 5 jul 2020 20
Wij hebben de badkamer laten renoveren. De vloer en de trap naar de badkamer toe wordt geheel afgeplakt om beschadigingen te voorkomen. Bij het breken wordt een afzuiger geplaatst om het stof netjes af te voeren naar buiten. Er wordt heel netjes en secuur gewerkt. Alles is naar volle tevredenheid afgeleverd. Bij de nacontrole bleek er een kras in het douchescherm te zitten. Deze werd kort daarna omgewisseld voor een nieuw scherm. Wat een vaklui en service! Wij zijn 100% tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door Lydia op dinsdag 23 jun 2020 20
Wij hebben 7 jaar geleden onzer badkamer laten verbouwen door George van Dijke. Ze hebben het supergoed gedaan en prachtig afgewerkt. Wat helemaal super is, is dat ik onlangs belde dat enkele voegen niet meer zo goed waren, de wc-bril los zat en dat er een nieuwe chiffon in de wastafel gezet moest worden. Ook zaten er wat wat kapotte stukjes op het gestucte plafond. Dat kwamen ze dus allemaal geheel kosteloos repareren. Wat een geweldige service! Ik raad dit bedrijf aan al mijn kennissen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Wat een service”
Door Patrick beije op maandag 8 jun 2020 20
In september 2018 een badkamer&wc laten plaatsen. Dit alles is perfect geplaatst door George van Dijke&zoon. Vorig jaar zomer terug gekomen van vakantie is de vloer van de gang naast de badkamer nat .gelijk George gebeld dat we lekkage hadden en hij is direct gekomen.hij heeft een bedrijf ingeschakeld om het lek op te sporen na lang zoeken blijkt dat het bij de buren vandaan komt! Gelukkig hadden we George die ons bij stond om alles op te lossen en hij heeft een halfjaar een droger geplaatst om het huis weer droog te krijgen. Totaal 650 liter water heeft de droger uit het huis gehaald. George belde wekelijks om te vragen hoe het er voor stond en eens in de vier weken kwam hij met of alles al droog genoeg was. Wij zijn zo blij met dit bedrijf en de service de ze geven! Ik zou iedereen aanbevelen als ze een badkamer moeten dan moeten ze bij George van dijke&zoon zijn!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens George van Dijke
aKlaaswaal , Scheidweg 2, 3286 LA Klaaswaal, tel 0186 - 66 21 23
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.