Feedback
8,2

Keuken Atelier Almere

Score uit 4 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 036-5407971 | Hopperzuigerstraat 3a, 1333 HB Almere
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keuken Atelier Almere
Keuken Atelier Almere is steeds weer op zoek naar bijzondere materialen en speelse elementen, omdat dit het verschil kan maken tussen een mooie keuken en een droomkeuken.
Alternatieven voor Keuken Atelier Almere
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Kitchen4All
   
(Almere Flevoland) score 9,6 uit 547 ervaringen
• Keukenloods
   
(Almere Flevoland) score 8,9 uit 1036 ervaringen
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,4 uit 69 ervaringen
• Kex Keuken Expert Volendam
   
(Volendam Noord-Holland) score 9,8 uit 70 ervaringen
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,7 uit 146 ervaringen
• Total Home Concept
   
(Lelystad Flevoland) score 9,7 uit 175 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Lijnden Noord-Holland) score 9,6 uit 538 ervaringen
• ASWA Keukens
   
(Hilversum Noord-Holland) score 9,5 uit 167 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 4 ervaringen over Keuken Atelier Almere. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Een aanrader”
Door Franco Achtien op donderdag 2 mrt 2023 23
We hebben een volledig nieuwe keuken laten plaatsen, inclusief kookeiland. Onderdeel van een grote verbouwing. Vanaf het moment dat we de winkel in zijn gelopen tot het moment dat de keuken werd opgeleverd, zijn we volledig ontzorgd. Kundige specialisten die hun werk erg serieus nemen. Ook in de nazorg was het uitstekend. Een belletje om iets na te kijken en een dag later stonden ze voor onze deur. Aanrader, we genieten nu elke dag van onze nieuwe keuken!
FOTO VAN FRANCO ACHTIEN
+ Toon extra foto van Franco Achtien
+ Toon extra foto van Franco Achtien
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastisch mooie keuken”
Door Y.M op zondag 20 nov 2022 22
Wij zijn bij verschillende zaken geweest voor onze keuken. Maar Keukenatelier Almere geeft goed advies en het gevoel dat je goed en eerlijk behandeld wordt. Bij andere zaken gaat het er heel anders aan toe, we kregen hier direct een eerlijke prijs aangeboden zonder daar om te hoeven onderhandelen. Bij de andere zaken waar we geweest zijn kwamen we altijd duizenden euro's hoger uit als begroot maar was er van alles financieel mogelijk als we die dag wilde kopen. Wij houden er niet van om op die manier onder druk gezet te worden. Hier werd in 1 keer de juiste prijs geven en kregen we het gevoel niets verplicht te zijn. We gingen akkoord en vervolgens hebben ze een fantastisch mooie keuken geplaatst! Wij zijn erg blij met hoe het aankoop proces is verlopen maar vooral ook de heldere communicatie van de monteurs en hun kunde maakt dat wij Keukenatelier Almere zeker zouden aanraden!
FOTO VAN Y.M
Reactie of foto toevoegen
“Een groot succes”
Door Nancy op zaterdag 9 jul 2022 22
Als je weet dat je de eerste klant bent dan is dat toch spannend voor beide partijen. Met de badkamer verbouwing in je achterhoofd die door dezelfde mensen is uitgevoerd, had ik er de volste vertrouwen in dat ook de keukenverbouwing een groot succes zou worden. Door Jesse, Demian en alle werk mannen is het ook zeker een groot succes geworden. Dan kan je alleen maar super blij zijn als eerste klant dat het zo verlopen is. Ik ben nog elke dag heel erg blij met mijn keuken en mijn keuze om ook dit traject door deze club professionals te laten uitvoeren.
FOTO VAN NANCY
Reactie of foto toevoegen
“Het is echt mooi geworden”
Door Bianca op woensdag 22 jun 2022 22
Voor dit bedrijf was het pas de derde keuken, maar wat konden zij goed meedenken met de beperkte ruimte die ik heb. Het is echt erg mooi geworden, ze waren goed bereikbaar en dachten mee. De muren werden door een andere partij gedaan, goede planning hierin en ik hoefde verder niets zelf te regelen. Ik heb alles wat ik wenste en dit was wat passen en meten voor ze, maar ik geniet er nog elke dag van! Ik wilde eigenlijk een foto plaatsen maar helaas lukt dit niet.
FOTO VAN BIANCA
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 9
Vestiging Keuken Atelier Almere
aAlmere , Hopperzuigerstraat 3a, 1333 HB Almere, tel 036 - 540 79 71
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Flevoland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.