Feedback

Keukenplaats

Score uit 1 ervaring | beschrijf ook uw ervaring
tel: 085-8000777 | Westpoint 56, 5038 KG Tilburg
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Keukenplaats
Wij brengen uw droomkeuken rechtstreeks uit Duitsland naar uw huis. Met onze effectieve werkwijze kunt u duizenden euros besparen.
Ervaringen
Er is 1 ervaring over Keukenplaats. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Ervaringen”
Door J. op vrijdag 18 mrt 2016 '16
Ik ben keukenplaats tegen gekomen op Facebook. Na wat speurwerk vallen mij de volgende zaken op. Locatie: Als je het adres van het hoofdkantoor Googled dan kom je terecht in een wijkje met appartementen. Vreemde plaats voor een hoofdvestiging! KVK nummer: Vervolgens heb ik hun kvk nummer nagetrokken en daar staat vermeld dat de hoofdvestiging is uitgeschreven. Reviews: te mooi om waar te zijn. Alle beoordelingen op hun website hebben 5 sterren. Blijkbaar gaat er bij keukenplaats nooit iets mis. Daarnaast is het opvallend dat de reviews erg op elkaar lijken. Ook zijn de foto's gekopieerd van de website www.i-kook.nl Ik ben dus benieuwd of er mensen zijn die ervaring hebben met keukenplaats?
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Keukenplaats
aTilburg (kantoor geen showroom) , Westpoint 56, 5038 KG Tilburg, tel 085 - 800 07 77
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.