Feedback
6,0

Badkamer Outlet

Score uit 1 ervaring | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0522-244718 | Steenwijkerstraatweg 23, 7942 HL Meppel


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Badkamer Outlet
Al 18 jaar de goedkoopste badkamerwinkel van Nederland
Ervaringen
Er is 1 ervaring over Badkamer Outlet. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Geen service”
Door van der lijcke op vrijdag 16 sep 2016 16
Had ik de reviews maar gelezen vóór aankoop. Dan was ik voorbereid geweest op deze kennismaking met een hufterigheid zoals ik nooit eerder meegemaakt heb en had me deze bijzonder onaangename kennismaking bespaard kunnen worden, want ik zou ik er zeker niet besteld hebben. Op basis van mijn persoonlijke ervaring in combinatie met voorgaande reviews is er maar 1 conclusie mogelijk dat wanneer er iets misgaat met een bestelling bij dit bedrijf en je vervolgens dus aangewezen bent op hun klantenservice je bestelling nooit meer in orde komt. Badkamerkastjes besteld bij deze leverancier, greepjes blijken te ontbreken, enige tijd na levering. Meneer toegelicht wat de verklaring hiervoor was (nl huis en dus badkamer was nog in aanbouw) waarop betrokkene meent mij ter verantwoording te moeten roepen omdat ik te laat gebeld heb en dat op een manier waar de honden geen brood van lusten en me vervolgens ook nog eens verschrikkelijk en ongevraagd de les te moet lezen op zo'n onbeschofte toon als ik nog nooit meegemaakt heb. Me daarna te commanderen als een hond dat ik de leverdatum moet zoeken om vervolgens hoorbaar te gaan schelden tegen een collega over mij. Niet voor te stellen. Bestellen bij dit bedrijf niet doen. Er is geen prijsvoordeel dat deze mate van onbeschoftheid kan compenseren.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Badkamer Outlet
aMeppel , Steenwijkerstraatweg 23, 7942 HL Meppel, tel 0522 - 24 47 18
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers in Drenthe
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.