Feedback
6,0

ABC Badkamers

Score uit 1 ervaring | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0570-622124 | Stockholmstraat 2, 7418 GG Deventer
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van ABC Badkamers
ABC Badkamers bestaat inmiddels vele jaren en is uitgegroeid van discounter tot hoogwaardige sanitairspecialist. Onze showroom is voorzien van de vele verschillende opstellingen in diverse kleuren en uitvoeringen.
Alternatieven voor ABC Badkamers
Andere goed gewaardeerde badkamerwinkels zijn onder meer:
• Arma Keukens en Sanitair
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,7 uit 565 ervaringen
• Sani-Dump
   
(Apeldoorn Gelderland) score 9,3 uit 707 ervaringen
• Grando Keukens | Badkamers
   
(Epe Gelderland) score 9,0 uit 3078 ervaringen
• Boer Staphorst
   
(Staphorst Overijssel) score 9,5 uit 512 ervaringen
• KBC Scharnegoutum
   
(Scharnegoutum Friesland) score 9,5 uit 86 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ badkamerwinkels bekijken.
Ervaringen
Er is 1 ervaring over ABC Badkamers. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Niet tevreden”
Door Marien op vrijdag 11 nov 2016 16
Hoi, heb de afgelopen 6 jaar twee keer zaken met dit bedrijf gedaan. De eerste keer ging dit prima. Er gingen wat kleine dingen niet helemaal goed, maar deze werden keurig opgelost. Tijdens de volgende ronde wilde wij onze tweede badkamer upgraden. Hiervoor een offerte aangevraagd bij ABC. Dit proces liep erg stroperig en traag. Tevens was de definitieve offerte erg onduidelijk. Daarom gekozen om alleen de tegels bij ABC te bestellen aangezien wij dezelfde tegels wilden hebben als bij onze eerste badkamer. Dat was allemaal geen probleem volgens ABC. Deze levering werd een drama! De heren van ABC hadden de administratie niet goed voor elkaar. Hierdoor een compleet andere tegel gekregen. Uiteindelijk samen gekeken naar een oplossing. Vandaag presteerde zij het om wederom de verkeerde tegels te leveren. Aangezien wij komende week gaan starten met de verbouwing, hebben wij geen tijd meer voor een andere oplossing. Ondanks dat ik de verkopers van ABC hun business gun, zal ik geen zaken meer doen met deze partij. Advies ABC: zorg dat je interne processen goed op de rails hebt en verkoop duidelijkheid en geen onzin!
Reactie of foto toevoegen
Vestiging ABC Badkamers
Website: abcbadkamers.nl
aDeventer , Stockholmstraat 2, 7418 GG Deventer, tel 0570 - 62 21 24
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers in Overijssel
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.