Feedback
9,7

DB Keukens

Website: www.dbkeukens.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.dbkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van DB Keukens
Ontdek de grootste collectie keukens en badkamers bij DB Keukens, het betrokken familiebedrijf dat al ruim 30 jaar hoogstaande kwaliteit van product en service biedt. Wij beloven u de beste prijs, service op 9+ niveau en 10 jaar garantie op onze montage.

10 jaar montagegarantie – Beste prijs – Service op 9+ niveau – Betrokken medewerkers – Netto prijzen – Transparante offerte – Hoge klanttevredenheid

Maak een showroomafspraak
Vul het formulier in en plan een vrijblijvend adviesgesprek.

Bekijk onze showrooms
Ontdek 8 inspirerende showrooms en realiseer uw droomkeuken.

200+ keukenopstellingen
Bekijk het zeer uitgebreide assortiment van DB Keukens.
Ervaringen
Er zijn 2185 ervaringen over DB Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1879 ervaringen
4 sterren172 ervaringen
3 sterren17 ervaringen
2 sterren19 ervaringen
1 ster20 ervaringen
“Communicatie kan beter”
Door Van assenbergh op maandag 8 apr 2024 24
Keuken, badkamer, toilet en tegels voor het hele huis.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte afhandeling van verkeerde levering”
Door Daphne op maandag 14 aug 2023 23
Kwaliteit is super! Keuk keukens heeft mooie keukens, je moet wel de wat duurdere lijn nemen. Als je een afspraak maakt word je goed geholpen en wordt er met je meegedacht vanuit verkoop. Capaciteit personeel voor montage is slecht. Begin mei een keuken besteld en die zouden ze pas eind september kunnen monteren? Terwijl levering geen probleem was en binnen 4 weken kon. Genoodzaakt dus om iemand anders te vinden om te monteren.
Klantenservice slecht! Zelf dingen verkeerd leveren en dan niet met een oplossing willen komen maar vasthouden aan "ja daar heb je voor getekend omdat je de montage niet door ons liet doen". Terwijl wij de montage juist wel graag wilde laten doen door keur keukens maar niet 5 maanden (!) daarop konden wachten ivm verhuizing etc. Kortom, er valt nog veel winst te behalen mbt personeel/bezetting.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken, maar veel fouten gemaakt”
Door Peter Vreeswijk op maandag 9 jan 2023 23
Onze keuken is besteld bij Anovi op 13 december 2021. De eerste gesprekken waren veelbelovend en plezierig. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en er werd voor gezorgd dat wij (redelijk) binnen ons budget bleven. Ook werd er een speciale persoonlijke website voor ons ingericht waarin wij alle documentatie konden terugvinden, dat was zeker een pluspunt. Op vragen van ons die wij via de mail stelden werd in de regel vlot en adequaat gereageerd. Ook was ons duidelijk welke voorbereidende werkzaamheden moesten worden verricht. De planning was dat de keuken in juni 2022 geplaatst zou worden. We werden ook tijdig geïnformeerd over het feit dat niet alle apparatuur op tijd zou komen vanwege leverproblemen vanuit de leverancier en dat er mee werd gedacht aan een oplossing (zoals het gebruik van tijdelijke leenapparatuur). Voordat de keuken geleverd werd moest de totale aankoopsom worden voldaan. Dat is gebeurd. De keuken is geleverd op 17 juni en op 21 juni geïnstalleerd. Tot dat moment was er geen reden tot klagen. De installatie van de keuken was echter zeer ondermaats uitgevoerd. Zeker 8 punten waren niet in orde, vanaf een aantal kleinere afwerkpunten tot en met een regelrechte prutsafwerking van de afdekplaat onder de oven (via foto's aantoonbaar)! Gelukkig was de reactie van Anovi dat dit niet de manier was waarop zij werkten en dat er direct actie ondernomen zou worden vanuit de Serviceafdeling. En dat is ook gebeurd en daar waren we erg blij mee. Er is toen een nieuwe afspraak gemaakt voor 16 augustus om een aantal punten te herstellen. Een achterwand onder de afzuigkap (Bokmerk) was toen voor de 2e keer verkeerd geleverd (verkeerde maten).
Op 7 september heb ik een update ontvangen dat deze achterwand opnieuw zou worden geleverd in week 37 (medio september). Helaas bleek deze achterwand voor de 3e keer onjuist te zijn, het waren weer de verkeerde maten. Een nieuwe poging is gedaan op 6 oktober. Ook die is mislukt en de achterwand was dus voor de 4e keer verkeerd. Een volgende poging is gedaan op 6 januari 2023 en die is wel gelukt. De 5e geleverde achterwand was wel in orde. Ik heb in bovengenoemde review niet alle details opgenomen. Er zijn de afgelopen maanden veelvuldig monteurs langs geweest om alles te komen meten c.q. te herstellen en installeren. De communicatie met Anovi is tot op heden prima geweest en men is altijd welwillend geweest om alles op te lossen. Ook de monteurs waren altijd heel beleefd en behulpzaam. Dat neemt niet weg dat er veel fouten zijn gemaakt en dat alles veel (te veel) tijd met in totaal dus 13 maanden doorlooptijd heeft geduurd en veel inspanning en stress heeft opgeleverd. Nooit heeft Anovi gesproken over een tegemoetkoming hierover in welke zin dan ook en dat is jammer. Het feit dat ik de huidige score aan de review heb toegekend is aan de ene kant de welwillendheid van Anovi om e.e.a. goed te willen leveren (positief) versus het feit dat er veel fouten c.q. slordigheden in de oplevering hebben gezeten en dat hier ook niets ter compensatie tegen over is gesteld (negatief).
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Bart op maandag 3 okt 2022 22
Verkoopproces ging raar: met name de apparatuur bleek enorm duur (zo'n €2000,- duurder voor 4 apparaten) en toen we aangaven hier verder naar te willen kijken veranderde de sfeer. Uiteindelijk de apparatuur naar tevredenheid elders besteld en de keuken door Artic Keukens laten plaatsen. Dit naar tevredenheid, de keuken staat prachtig!
Reactie of foto toevoegen
“Gemiddelde score”
Door Fam de Visser op maandag 27 dec 2021 21
Die 9.6 waardering is veel te hoog gegrepen in de revieuws, Ardi keukens scoort gewoon een gemiddelde van 6.5 ! voor ons. in het gehele traject zijn er toch wel wat onvolkomenheden die niet nodig waren geweest! Of de prijs / kwaliteit verhouding in orde is zal de tijd leren??
Reactie of foto toevoegen
“De service kan beter”
Door Frits Nienkemper op vrijdag 17 sep 2021 21
Het bedrijf zou van te voren de cliënt beter moeten informeren over wat de kosten zijn als je op inductie gaat koken. (Aanpassen meterkast en 3 fase aansluiting stedin) daarnaast bij inmeten zorgen dat diepte van de lades goed worden geleverd, verder heeft de service ivm zaken die nog gemaakt/geleverd moesten worden, erg lang geduurd. (4,5 maanden) Als laatste, afzuigunit monteren in plafond was voor de monteurs een moeilijke klus, ik had het idee dat ze hier niet zoveel ervaring mee hadden.
Reactie of foto toevoegen
“Redelijk gegaan”
Door Niek op maandag 2 aug 2021 21
We hebben een op maat gemaakte L-vorm keuken aangeschaft via Avanti. De aankoop werd redelijk begeleid, al beperkte de verkoper zich tot de mogelijkheden van een leverancier in plaats van ons alle opties aan te bieden. De levering was op tijd en volledig. Helaas zijn er wel een paar beschadigingen aan kozijn en muur gemaakt. De montage van de keuken was uitstekend en de apparaten werken naar behoren. Mankementen - een opbollende vloer en beschadigd koelkastfront - zijn helaas niet naar tevredenheid opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze mooie keuken”
Door A op zondag 4 jul 2021 21
Aankoop zeer goed verlopen. Bij de levering ontstane problemen werden onze verantwoordelijkheid. Uiteindelijk naar tevredenheid opgelost, helaas met initiatief, discussie en veelvuldig contact onzerzijds. Uiteindelijk heel blij met onze mooie keuken, met mooie materialen en een mooie uitvoering 'op maat' volledig naar onze keuze.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door René op donderdag 22 apr 2021 21
Eind vorig jaar hebben wij een keuken gekocht bij de vestiging in Goes (Pelma ) welke i.v.m. onze verhuizing zou worden geplaatst door de vestiging in Nunspeet (Arma). Liefst wilde wij dit al in oktober, maar men kon niet eerder plaatsten. In december kwam onze keuken. Tot onze verbazing was deze niet compleet; oven en vaatwasser waren er niet. Dat kán gebeuren, maar had wel zo netjes geweest als wij dat hadden geweten. Ook werd er een verkeerde maat spoelkast geleverd en was de greep lijst te kort. Weken later kwamen de oven en vaatwasser en zijn deze aangesloten. Helaas de vaatwasser niet goed, dus lekkage onder de keuken.. Ook de beloofde duurdere/ luxere lades waren niet geleverd, d.w.z. 1 van de 4, en na meerdere keren bellen en monteurs over de vloer bleek dat deze helemaal niet pasten in onze keuken! Voor niets op gehoopt dus. De juiste spoelkast is later wel geleverd en netjes er in gezet, maar was gewoon verkeerd besteld dus. De kitnaad achter het blad is tot 3 keer over gedaan, omdat deze steeds niet goed/ netjes was en is nu eindelijk goed. Er ontbreekt als sinds het plaatsen een anti slip mat in 1 van de lades en toen men deze wel op zou sturen stuurden ze een verkeerde maat. Vorige week weer een mail gestuurd, 1 lade sluit niet meer goed, de deur van de koelkast piept (hoort niet bij een dure keuken en koelkast van nog geen half jaar!) en ook is ons werkblad niet vlak waardoor de snijplanken liggen te wippen op het blad als ik groente of vlees snijd. Dit is al vaker gemeld, maar nooit wat aan gedaan. Ook op een reactie op mijn zoveelste mail kreeg ik in eerste instantie alleen als reactie "ik stuur het door naar de service afdeling." Wat later - na het plaatsen van een review - kwam er dan toch een inhoudelijke reactie van Pelma keukens. De medewerker die ik sprak wilde oprecht zijn best doen een en ander in orde te maken. Hij erkende dat er bij ons erg veel service meldingen waren, wat duidt op dingen die niet goed gaan. Zoals afgesproken is daarna en monteur bij ons geweest en heeft de door aangedragen punten verholpen, voor zover dat kon. Al met al blijft de deur van onze koelkast piepen en is het werkblad nooit helemaal vlak geworden, maar dat schijnt niet anders te kunnen ofzo? Ik ben inmiddels wel tevreden over het feit dat Pelma wel zijn best doet om hun klanten tevreden te houden of krijgen. De algemene indruk van de keuken valt ons wel tegen. We hadden meer verwacht van (de kwaliteit van) de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Verwachting niet waargemaakt”
Door Charles Welling op maandag 19 apr 2021 21
E.e.a. begon al met een onjuist en daarom door mij genegeerd leidingschema voor mijn "Residentic"-keuken. Na de installatie van de keuken door een Ardi-monteur bleken deurtjes en ladenfrontjes krom te zijn, de ladenfronten waren scheef gemonteerd, de ladenbodems kierden en de afzuigkap was defect. Gebeld en foto's gemaakt. De service-afdeling reageerde lauw, geen woord van excuus. Na 14 dagen bleek het defect aan de afzuigkap nog niet gemeld te zijn bij de fabrikant en heb ik dit zelf maar gedaan. De door mij geuite wens zo mogelijk een andere afzuigkap te kopen zou worden doorgegeven aan de afdeling Verkoop. Niet gedaan. Na twee maanden kwam een monteur ("onze beste monteur") om de keuken af te stellen. Het kromme deurtje was weliswaar besteld, maar het was onduidelijk wanneer dit geleverd kon worden. De monteur kon dus alleen de laden afstellen. De laden werden gedemonteerd, weer gemonteerd en waren daarna nog net zo scheef. De monteur maakte foto's en zou een rapport maken. Inmiddels weer drie weken verder en diepe stilte van de zijde van Ardi. Als je de kreten leest waarmee Ardi zichzelf aanprijst, dan word ik een beetje onpasselijk. Een kreet maken ze echter wél waar en dat is "ontzorging van ontwerp tot realisatie". Inderdaad, want ná de realisatie mag de klant het zelf uitzoeken. Het bovenstaande is een sterk verkorte versie van het geheel van telefoontjes en e-mails, want communicatie, zowel naar de klant als tussen hun medewerkers, moet bij Ardi nog worden uitgevonden.

Aanvulling ontvangen 19 mei 2021: Op 19 mei heeft een monteur, die wél op de hoogte was hoe men ladefronten afstelt, de scheve fronten in een handomdraai recht gehangen. Een aantal gebrekkige fronten zal worden vervangen en daar heb ik, dankzij de inmiddels verbeterde communicatie, een bevestiging van ontvangen.
Reactie of foto toevoegen
“Problemen bij het plaatsen”
Door Hans en Anita Knoope op vrijdag 29 jan 2021 21
We waren vast overtuigd; onze nieuwe keuken moet weer bij Ardi vandaan komen. Maar om heel eerlijk te zijn is het dit keer tegengevallen. In de showroom verliep alles vlekkeloos. Ontzettend vriendelijk en goed geregeld. Bij het plaatsen van de keuken is er nogal wat mis gegaan, vooral slordige montage. Dit is later wel rechtgezet door iemand van het serviceteam. Ook was er geen blad besteld en ook geen spatblad. Inmiddels zijn we 8 weken verder en de keuken is nog niet geheel af. Ik blijf geloven dat de keuken een plaatje word maar we moeten lang geduld hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Teleurgesteld maar uiteindelijk goed opgelost”
Door Merts op zondag 24 jan 2021 21
Afgelopen najaar hebben wij onze keuken laten plaatsen door Keur Keukens in Haarlem mede door de vele positieve reviews van deze website. Verkooptraject was positief bevallen op een aantal punten na. Wat ons niet gemeld was bij de verkoop was dat Keur Keukens blijkbaar geen plinten levert langer dan 280cm. Hierdoor krijg je dus een lelijke naad midden in de plint. Tevens is er een lelijke sparing uit de plint gezaagd om het deurtje van de vaatwasser open te laten gaan. Ook dit is ons niet gemeld. Bij een dergelijke keuken voor een behoorlijk bedrag had ik toch anders verwacht. Helaas bleek bij het plaatsen van de keuken dat het filter voor de afzuigkap niet was meegeleverd. In eerste instantie geen probleem totdat het wel heel erg lang stil bleef. Na een aantal telefoontjes vanuit onze kant bleek dat pas na ruim een maand het filter geleverd en geïnstalleerd kon worden (dat betekende dus een maand lang geen gebruik van de afzuigkap kunnen maken). Daarnaast was het hoekstuk van onze plint beschadigd wat wij direct gemeld hadden na oplevering. Tot op heden (ruim 2 maanden later) hebben wij nog steeds geen vervangend hoekstuk ontvangen. Bij het monteren van de kookplaat is gebleken dat de (door de fabrikant meegeleverde) montage beugels niet gebruikt worden en zijn weggegooid. De kookplaat wordt gewoon los op het aanrecht gelegd waardoor het volledige gewicht van de kookplaat aan het glazen paneel van de kookplaat hangt. Dit lijkt mij toch niet de bedoeling en is zeker niet conform de montagevoorschriften. Houdt er tevens rekening mee dat wanneer je service nodig hebt je te maken krijgt met zeer lange wachttijden. Kortom tot en met de verkoop van de keuken positief, daarna een behoorlijk slechte ervaring als gevolg door slechte service en lange wachttijden waarbij er zeer weinig gedaan wordt om een goede oplossing te bieden en om de klant tevreden te stellen. Gezien de vele positieve reviews zijn wij blijkbaar een uitzondering geweest, waardoor het alleen maar teleurstellender is dat er dan alsnog geen goede service en oplossingen zijn geboden.
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk heel mooi”
Door Essen op maandag 10 feb 2020 20
December 2018 een prachtige keuken uitgezocht bij Arma. In het voortraject netjes geholpen en afspraken werden goed nagekomen. September 2019 werd de keuken volgens afspraak gemonteerd.Helaas hadden wij de pech dat we een totaal ongeschikte en asociale monteur kregen. We hebben de dagen na de montage slecht geslapen van het erbarmelijke resultaat. De details willen we iedereen besparen. De eerste montage verdiend niet meer dan een 3!. Gelukkig is dit door Arma goed opgepakt. Er is een deskundige andere monteur bij ons geweest, die viel van de ene verbazing in de andere. Deze top monteur is vervolgens 3,5 dag bezig geweest om de keuken Arma waardig en naar onze wens te maken. In Januari 2020 hebben we uiteindelijk een prachtig keuken gekregen. Het eindresultaat verdiend zeker een 9, maar in totaliteit kunnen we helaas geen 9 geven, daarvoor is te veel gebeurd.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met verloop”
Door Martijn Martens op zondag 27 jan 2019 19
Vorig jaar einde zomer een keuken besteld bij Ardi die in November gemonteerd is.
Best wat zaken die niet helemaal goed waren. Deels wat foutjes bij Ardi, maar ook bij de leverancier. Dit ook met Ardi uitgebreid besproken en ben ervan overtuigd dat zij hiervan gaan leren. De keuken en het afwerken hiervan heeft best wat voeten in aarde gehad maar nu in april is de keuken dan helemaal klaar na best wat service bezoeken die niet meer op 1 hand te tellen zijn.Als ik uiteindelijk naar de keuken kijk vind ik het eerlijk gezegd niet de prijs waard die we voor de keuken hebben betaald. Als we in de toekomst een nieuwe keuken uit gaan zoeken gaat het er waarschijnlijk niet meer een van Ardi zijn ondanks dat alle onjuistheden prima zijn opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Snel gegaan”
Door J. van Wierst op dinsdag 17 apr 2018 18
Nieuwe keuken gekocht met apparatuur. Bij Keur in Haarlem goed ontvangen en geholpen met ontwerp. Achteraf is alles wel wat wel erg snel gegaan en ben ik te snel akkoord gegaan met Keur's suggesties/ aanbevelingen voor de apparatuur. Ben met Pelgrim fornuis en magnetronoven niet zo tevreden. Heb -omdat de aandacht lag op ontwerp en keuze (materialen) keuken geen andere opties voor apparatuur bekeken of prijzen en recencies van deze apparatuur vergeleken. Installatie ging vlot en volgens afspraak. Wel forse beschadiging aan een van de kastjes. Kastje is 7 weken later netjes vervangen. Al met al een mooie keuken waar ik blij mee ben.
Reactie of foto toevoegen
“Aandachtspunten”
Door Linda van Dam op vrijdag 2 mrt 2018 18
Prima ontvangst en goed geholpen met de aankoop van onze keuken. Alleen na akkoord offerte zijn er wel 3 a 4 telefoontjes geweest wat er niet kon en toch anders moest. Ook was het toch beter om een andere vaatwasser te doen welke geadviseerd was toch niet zo goed. Het is misschien toch handiger om alle verkopers dat van tevoren te zeggen. Bij plaatsing ging alles voorspoedig alleen bleek onze afzuigkanaal niet op de goede plek te zitten, terwijl bij inmeten van de keuken het wel goed zat, maar door schuiven van kastjes na het inmeten omdat iets niet kon was de schouw ook verschoven. Wij hebben zelf niet meer op dat punt gelet, maar er is ook niet op gewezen. En dat vinden wij jammer. We hebben met avanti overlegd hoe op te lossen aangezien de pijp verleggen bij ons huis niet zo'n makkelijke optie is. Eerst werden we nooit meer teruggebeld ze waren de 'klacht' vergeten door te geven, nogmaals gebeld en toen is de oplossing gegeven om een grotere schouw te plaatsen voor de helft van het geld wat die zou kosten , want we hadden het zelf ook kunnen zien. We zouden er over nadenken. Vond het geen goede oplossing want dan waren wij veel duurder uit dan de schouw eigenlijk koste. We hebben toen zelf met een loodgieter gebeld en een andere oplossing gezocht. Helaas heeft avanti nooit meer wat van zich laten horen. Al met al wel een hele mooie keuken en we zijn daar ook heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Door Fam. B. op dinsdag 6 jun 2017 17
We hebben de keuken voor onze nieuwbouwwoning bij Pelma gekocht. De eerste indruk was super. De zaak is prachtig, alles is keurig netjes. De keukens zien er geweldig uit. De verkoper was transparant, we hadden een heel duidelijk beeld van de kosten. Geen verborgen kosten of onaangename financiële verrassingen achteraf. Erg prettig! Ook over de communicatie waren we te spreken. We hebben de keuken ruim een jaar eerder gekocht dan dat hij daadwerkelijk geplaatst zou worden, dit in verband met de bouw van ons huis. Op 20/21 april 2017 is de keuken eindelijk geplaatst, iets waar we erg naar uit keken. Door de goede eerste indruk van Pelma waren onze verwachtingen hoog gespannen. Maar het is helaas allemaal behoorlijk tegengevallen. Het aanrechtblad bleek niet goed, ook was er een front van een kastje niet goed. De kookplaat was beschadigd. Plinten waren niet goed geplaatst. Dit betekende dat de keuken op 20/21 april niet afgemaakt kon worden. Het verkeerde aanrechtblad is wel geplaatst zodat we de keuken wel konden gebruiken. We zouden namelijk een paar dagen daarna gaan verhuizen. Uiteraard kan er iets mis gaan. Daar hebben we alle begrip voor. Wat we daarentegen erg jammer vinden van Pelma, is dat er geen excuses gemaakt zijn. Een kleine moeite lijkt ons. Deze excuses zijn pas gemaakt nadat we er zelf haast om gevraagd hebben. Ook is de communicatie ná het plaatsen van de keuken minimaal. We moeten voortdurend zelf informeren hoe het ervoor staat. Nu, 6 juni 2017, is onze keuken nog steeds niet helemaal af. We wachten nog steeds op het juist front van de kast en op een nieuwe kookplaat. Na per mail informeren hoe het er met bovenstaande zaken voor staat, kregen we geen antwoord van de verkoper maar de verkoper stuurde het mailtje wat hij naar zijn desbetreffende collega's die hier blijkbaar over gaan, aan ons door. Geen reactie naar ons dus, dat komt erg onpersoonlijk en onaardig over. Alsof wij nu geen klant meer zijn en alsof we er nu niet meer toe doen. En dat terwijl we een flink bedrag hebben besteedt bij Pelma Keukens. Kortom, jammer dat Pelma dit zo afrond en dat onze goede eerste indruk daardoor eigenlijk verdwenen is.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Fam.W.Ouwens op dinsdag 16 apr 2024 24
Goede verkoper, en monteurs super. Ook het team wat ons begeleide, stap voor stap kun je de vorderingen volgen.
Reactie of foto toevoegen
“Een grote pluim”
Door van Sprang op maandag 15 apr 2024 24
Wij hebben een keuken gekocht en zijn daar voor 100% te vrede over alle medewerkers waar wij mee te maken hebben gehad verdienen een grote pluim.
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut geen spijt van mijn keuze”
Door T. Oldewarris op maandag 15 apr 2024 24
Heel goed geïnformeerd in de showroom. Het gegeven advies paste keurig binnen budget. Backoffice klantteam is zeer snel en adequaat en door het inschakelen van de aannemer waar Keur doorgaans mee werkt sloot de planning perfect aan en hoefde ik me nergens zorgen over te maken. De keuken zoals deze er nu staat voldoet aan mijn verwachtingen. Al het personeel van Keur Keukens waar ik mee te maken heb gehad waren allemaal even vriendelijk en punctueel en hadden kennis van zaken. Ik was zelf ook doorverwezen naar Keur Keukens via een kennis en ik heb er absoluut geen spijt van.
FOTO VAN T. OLDEWARRIS
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te bevelen”
Door Suzanne op zondag 14 apr 2024 24
Zeer blij met de nieuwe keuken die we via Ardi gekocht hebben en door hen hebben laten instaleren. Zeer fijn geholpen met het samenstellen van de keuken, werd echt tijd voor ons genomen. Zeer blij met de 3-in-oven met stoomfunctie, de brede (bestek)lades en de plaatsing van alle kastjes/apparaten. Kleine dingetjes fout gegaan met bestellen en installeren, maar zonder problemen hersteld door Ardi. Zou het een ander echt aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Alles liep op rolletjes”
Door mar postma op zaterdag 13 apr 2024 24
Zeer netjes geholpen en wij hebben zeer goede ervaring met vragen en plaatsing alles ging op rolletjes zeer aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Michelle op zaterdag 13 apr 2024 24
Duidelijke communicatie, geen opdringerig gedrag. Weet waar ze over praten, goeie kwaliteit. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Wilco Bos op vrijdag 12 apr 2024 24
Vriendelijke mensen en zeer nette keuken geleverd. Montage zeer goed verlopen, de prijs kwaliteit verhouding is prima. Je kunt hier prima een keuken kopen
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de houten greeploze keuken”
Door Heleen op donderdag 11 apr 2024 24
Goed advies, komen afspraken na, alles te volgen via mijnkeukeninfo/online, bezorgen en plaatsen van de keuken door eigen personeel. Er wordt meegedacht met het inrichten van de keukenkastjes. Blij met de houten greeploze keuken met graniet werkblad!
FOTO VAN HELEEN
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te bevelen”
Door Tineke op woensdag 10 apr 2024 24
Netjes ingemeten. Keurig geplaatst. Altijd bereid om vragen te beantwoorden en mee te denken. Mocht je een nieuwe keuken zoeken dan zou ik je Ardi aanbevelen
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Cees Ruitenberg op maandag 8 apr 2024 24
Wat een service krijg je bij Keur Keukens. Kleine beschadiging wordt gelijk opgelost. Daarbij komt fantastisch en super vriendelijk en behulpzaam personeel.
Geen gedoe over kortingen maar wel 10 jaar prima service wat heel belangrijk is.
Keur keukens is zeker de plaats waar u moet zijn voor uw nieuwe keuken en de hulp bij het samenstellen daarvan.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect verlopen”
Door Fam. Horst op zaterdag 6 apr 2024 24
Vanaf de verkoop tot en met de plaatsing is alles perfect verlopen. D.m.v. mail steeds netjes op de hoogte gehouden (voordat de keuken besteld werd nog even vragen of we nog veranderingen wilde? en of de geplande datum nog steeds schikte?) Tijdens het plaatsen goed overleg gehad en tips gekregen van de monteurs. Echte vakmensen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima zaak”
Door Fabienne Voortman op vrijdag 5 apr 2024 24
Heel goed advies in de winkel. Er wordt goed naar je geluisterd wat je wil en alle opties besproken. Montage ging prima. Alle afspraken werden netjes nagekomen. En kleine beschadigingen die bij plaatsing bleken, werden heel netjes opgelost. Prima zaak.
FOTO VAN FABIENNE VOORTMAN
Reactie of foto toevoegen
“Een supermooie keuken”
Door Gerriette Nelis op donderdag 4 apr 2024 24
Een super mooie keuken gekocht bij Ardi keukens. De eerste keer dat ik bij ardi keukens kwam heb ik een rondje door de zaak gedaan, ik wist niet wat ik wilde en kon zodoende ideeën op doen. Duidelijke uitleg gekregen over inductie kookplaten en afzuigkappen onder het genot van een kopje koffie. Besloten om een keuken aan te schaffen bij Ardi keukens. Het 2de bezoekje kwamen we terecht bij Anne. Anne heeft duidelijke uitleg gegeven over wat er allemaal mogelijk is qua kastjes, keukenblad, frontjes enz. Het was een hele leuke en gezellige ochtend. Het 3de bezoekje kwamen we ook weer bij Anne terecht deze keer hebben we de apparatuur doorgenomen, wat handig is en wat niet handig is om aan te schaffen, wederom een gezellig bezoek en we kregen een heerlijk broodje met soep net als de vorige keer. Wat een service! Een paar maanden later was het zover dat de keuken geplaatst werd. Dit ging ook heel goed, er werden kaartjes bij de buren door de brievenbus gedaan om aan te geven dat er wat overlast kon komen vanwege het plaatsen van de keuken. Steeds goede uitleg gekregen van Johan. Hij heeft de keuken met veel plezier gezet en super netjes. Als tip kreeg ik van hem om de muur rondom de keuken groen te maken om zo de natuur van buiten naar binnen te halen. Ik had hier zo mijn bedenkingen bij en zag het nog niet helemaal voor me. Na veel wikken en wegen is de muur groen geworden, en ik ben er hartstikke blij mee. Johan, super bedankt. Ook Anne nogmaals bedankt voor je adviezen en geduld! Ik raad iedereen aan om een keuken aan te schaffen bij Ardi Keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Fijne communicatie en duidelijk advies”
Door Fam. Dul op woensdag 3 apr 2024 24
Onlangs een keuken gekocht bij Ardi Keukens en heel erg tevreden over het eindresultaat. Goed geholpen door de verkoopadviseur duidelijk en eerlijk advies. De verkoopadviseur was heel geduldig en nam ruim de tijd om de keuken naar wens samen te stellen zonder iets op te dringen. De bestelling van de keuken is ook zeer goed verlopen alles tot in de puntjes geregeld. Communicatie ook heel goed, goed te bereiken en helpen snel. De plaatsing van de keuken is ook heel netjes en professioneel gedaan. Kortom alles was van begin tot eind heel goed geregeld hoefden ons nergens zorgen over te maken een heel fijn klantvriendelijk bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Esther op woensdag 3 apr 2024 24
Erg fijn aankoop-proces, dwingen je nergens toe, geven je alle tijd, zijn betrouwbaar, denken mee en lossen eventuele problemen meteen op. Tot nu toe erg tevreden met DB Keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Familie Thomas op woensdag 3 apr 2024 24
Van begin tot eind maakt Anovi Keukens de hoge score waar. Een vriendelijke ontvangst. Een deskundige en attente consulent die met je meedenkt en voor wie niets teveel is. Voor alle vragen is hij bereikbaar met deskundig maar geen opdringerig advies. De levering en de plaatsing verliepen heel soepel. De monteurs zijn vriendelijk en deskundig, alles + korte uitleg en advies stond in 2 dagen zoals afgesproken. Met als resultaat een prachtige keuken, waar wij heel blij mee zijn en iedere dag van genieten.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te bevelen”
Door Ubachs op maandag 1 apr 2024 24
Wij hebben voor onze nieuwe woning een nieuwe keuken gekocht bij Pelma keukens in Goes. Het hele proces vanaf de aanschaf met hulp van een verkoopmedewerker tot en met de plaatsing en montage verliep vlekkeloos. Pelma keukens heeft proactief ons geïnformeerd toen bleek dat het werkblad niet helemaal in de gevraagde maatvoering geleverd kon worden. Er is toen samen met ons een goede oplossing gevonden. Ook na plaatsing van de keuken waren er een paar onvolkomenheden, zoals een niet goed aangedraaide leiding in gootsteenkastje en een piepende vaatwasser. Deze problemen zijn na contact te hebben opgenomen met Pelma adequaat en snel verholpen. Wij hebben ervaren dat Pelma ons correct en tijdig heeft geïnformeerd over het hele proces van bestelling en plaatsing en zijn zeer blij en tevreden, met name omdat de medewerkers van Pelma zowel in verkoop, showroom als de monteurs bij de plaatsing, zeer benaderbaar en onze vragen goed konden beantwoorden. Wij zijn dan ook erg tevreden en bevelen Pelma keukens zeer zeker aan als je op zoek bent naar een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Over alles erg tevreden”
Door Nicole op vrijdag 29 mrt 2024 24
Keuken gekocht bij Ardi super tevreden over alle services. Keuken kon vrij snel geplaatst worden wat erg fijn was. Super netjes en zorgvuldig geplaatst een mankement gehad maar dit werd de zelfde dag nog opgelost verder zijn wij over alles erg tevreden en bevelen wij Ardi zeker aan bij andere.
Reactie of foto toevoegen
“Alles is goed”
Door Lieneke Krijnen op donderdag 28 mrt 2024 24
Wij zijn zeer tevreden met de keuken en zeer tevreden over de medewerkers van Ardi. Wij zijn heel goed geholpen door Marjolein met het uitkiezen van onze keuken. De monteurs hebben de keuken perfect geplaatst. Alleen blad met spoelbak was verkeerd geleverd maar dat is zeer goed opgelost. Alles is goed, de service maar ook de kwaliteit van de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Een mooi resultaat”
Door Carolien van Vliet op donderdag 28 mrt 2024 24
Gisteren mijn keuken laten plaatsen. Alles wat wij besproken hebben is ook daadwerkelijk in overleg en meedenkend in alles tot een mooi resultaat geworden. Ter plaatse worden ook dingen opgelost. Zeer vriendelijke professionele mensen. Nazorg is er ook. Erg blij mee.
FOTO VAN CAROLIEN VAN VLIET
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Fam van Splunder op donderdag 28 mrt 2024 24
Zeer tevreden, vriendelijke mensen zoals bij de eerste ontmoeting na de afspraak. Bestelde keuken op tijd geleverd en geplaatst. Was allemaal helemaal naar onze wens. Nogmaals bedankt voor alles. Zal het zeker aanbevelen aan vrienden en bekenden met een vriendelijke groet uit de wilhelminaweg in ouddorp.
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Familie Willemsen op donderdag 28 mrt 2024 24
Alles liep perfect. We zijn overal in meegenomen. Geen mankementen. Vakkundig en ervaren personeel. Zeer vriendelijk geholpen van verkoop tot aan opleveren. Echt een aanrader! Een eerlijk verhaal. Geen mooie verkooppraatjes.
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastische keuken”
Door Peter en Elly op woensdag 27 mrt 2024 24
Wij hebben onze Schmidt keuken gekocht bij Ardi in sint Annaland. We zijn daar verschillende keren heel gastvrij ontvangen en er is een prachtig ontwerp gemaakt. Na oplevering van ons huis is de keuken vorige week geplaatst door Johan en Marco. Echte vakmensen die alles in 2 dagen hebben geplaatst. Er was geen enkel probleem met de keuken dus was in een keer goed. Kortom, we zijn ontzettend tevreden over de service van Ardi en genieten nu van een fantastische keuken. Wij vinden Ardi een echte aanrader!
FOTO VAN PETER EN ELLY
Reactie of foto toevoegen
“We genieten van onze mooie keuken”
Door M. Dietvorst op woensdag 27 mrt 2024 24
De ervaring bij het uitzoeken van de keuken was al heel fijn, vriendelijk, behulpzaam en gastvrij personeel. Het bestellen is een proces waar we goed bij zijn geholpen, ze nemen de tijd voor je vragen. De keuken plaatsen ging in goed overleg en met duidelijke afspraken. Er werd netjes gewerkt en geen rommel achter gelaten. Vriendelijke en beleefde monteurs. Toen er een onderdeel beschadigd geleverd bleek, werd dat gelijk doorgegeven en later vervangen.
Nu al een hele tijd aan het genieten van onze mooie keuken, niets op aan te merken!
Reactie of foto toevoegen
“Mijn prachtige landelijke keuken”
Door Arjenne De Viet op dinsdag 26 mrt 2024 24
Eindelijk de keuken werd geplaatst, muren waren na half jaar pas droog! "Ardi" vond geen probleem, pas plaatsen als muren droog zijn! ☺️ Pieter de Vakman! Vloer liep 5cm af, achterwand hol! Nu klinknagel vast, mijn prachtige landelijke keuken! Top bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Carola op maandag 25 mrt 2024 24
Prachtige keuken en hoge kwaliteit voor een goede prijs. Zeer deskundig advies bij het kiezen en vakmanschap bij het plaatsen. Een plaatje om te zien en precies zoals we het wilden. Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door E.G. Aartsen op zaterdag 23 mrt 2024 24
Zeer goede afspraken die nagekomen worden.
Reactie of foto toevoegen
“Een droomkeuken”
Door Familie Kaijser op vrijdag 22 mrt 2024 24
Vanaf het moment dat we binnenstapte tot het moment van oplevering van de keuken (2 jaar) zijn we altijd goed geholpen en is er steeds goed meegedacht, en juist over de dingen waar je als consument niet direct bij stil staat. Geen vraag was te gek. Dank voor jullie service en gastvrijheid. We genieten dagelijks van onze nieuwe mooie droomkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Geheel ontzorgd van A tot Z”
Door Jelmer op vrijdag 22 mrt 2024 24
Ik kan iedereen Ardi Keukens aanraden, zij helpen onwijs goed, zijn altijd te bereiken. Vanaf het ontwerpen van de keuken tot plaatsen van de keuken zijn zij nauw betrokken. Het is fijn om voor een partij te kiezen die alles regelt, meedenkt en vooral geheel ontzorgd van A tot Z.
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer positieve ervaring”
Door Bas van der Zwaag op vrijdag 22 mrt 2024 24
We hebben een zeer positieve ervaring gehad met Keur Keukens. We zijn in de showroom uitstekend begeleid door Demi, met name haar flexibiliteit is heel prettig. Fred van Keukenwerk heeft de verbouwing uitstekend gedaan. De installatie verliep naar wens en de after-sales service was ook prima. Kortom, een aanrader!
FOTO VAN BAS VAN DER ZWAAG
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastisch eindresultaat”
Door Naomi op donderdag 21 mrt 2024 24
Ontzettend blij met de aankoop van onze nieuwe keuken bij Ardi! Vanaf het begin in de showroom enorm geholpen in onze ideeën en meegedacht in alle mogelijkheden. Bij vragen is de communicatie snel en duidelijk. Plaatsen van de keuken ging goed en professioneel, ook op monteren van losse aangekochte producten bij andere partijen (vuilnisbak, Quooker), super behulpzaam! Na plaatsing bij kleine mankementen super goed te bereiken en bereid om mee te denken. Al met al een super ervaring en zeker aan te raden!
FOTO VAN NAOMI
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door A. Baltissen op donderdag 21 mrt 2024 24
Een nette, vriendelijke en zorgvuldige afhandeling van aankoop en plaatsen van nieuwe keuken. Netjes geplaatst en terug komen om kleine probleempjes netjes te verhelpen. Uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10 plus”
Door Leonard van Strien op woensdag 20 mrt 2024 24
Dit is onze tweede keuken die we bij Ardi gekocht hebben en vanaf het uitzoeken en het plaatsen van onze keuken zijn we zeer goed geïnformeerd en begeleid tot het plaatsen toe. Tevens ook een grote pluim voor de verkoper en de monteurs, vakmensen met hart voor de zaak! Mijn vrouw en ik geven een dikke 10 plus.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Floor Klerks op dinsdag 19 mrt 2024 24
Wij zijn vanaf het eerste moment in de showroom van Ardi tot het moment van oplevering van de keuken zeer tevreden over de service en advisering van Ardi keukens. De kwaliteit van de keuken is uitstekend. Wij zijn erg blij met onze keuken! We raden Ardi zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne medewerkers”
Door Margarita op dinsdag 19 mrt 2024 24
Goede keuken, gemakkelijke communicatie, luisteren naar onze wensen, aardige en behulpzame medewerkers.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie landelijke keuken”
Door fam jansen op maandag 18 mrt 2024 24
Wij zijn super blij met onze landelijke keuken. Super netjes gewerkt, alle afspraken netjes na gekomen en erg nette mensen. Wij raden iedereen aan om daar een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Voortreffelijk”
Door Winston Badloe op maandag 18 mrt 2024 24
Het verkoopproces was een fijne beleving. Duidelijkheid over de techniek en gebruikte materialen. Er werd niets verborgen gehouden, wat ik helaas bij andere zaken wel heb ondervonden. Je weet wat je koopt. Met name de techniek en het inwendige deel van de keuken is mij duidelijk uitgelegd en op mijn resterende vragen kreeg ik duidelijke antwoorden. Dat vergt vakmanschap vanuit de verkoop en ik heb ondervonden dat dat aanwezig was. De keuken is volgens afspraak geleverd, geïnstalleerd en aangesloten. Het is een complex proces waarbij niet altijd alles in 1 keer goed gaat. Daarom is de nazorg zo belangrijk en deze is op voortreffelijke wijze uitgevoerd waarbij Ardi keukens doorgaat tot alles naar wens is en alle verwachtingen zijn nagekomen. Daarbij is een goede digitale en telefonische bereikbaarheid en communicatie van essentieel belang. Ardi was voor mij altijd bereikbaar. Elk verbeterpunt is serieus door Ardi keukens opgepakt. Mijn petje af voor Ardi keukens waar afspraken volledig met veel enthousiasme zijn nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Marius Vonk op maandag 18 mrt 2024 24
Van winkel tot installeren heel tevreden. Bij zoeken werd veel tijd genomen om tot een besluit te komen, met vakkundige adviezen. Geweldig. Installatie alles perfect opgelost. Vakwerk. After sales twee deurtjes waren beetje krom getrokken. vervangen zonder gemor. Nabestelling smetplint, was een stukje af. Geconstateerd door de monteur. Vervangen zonder problemen (Had het zelf niet gezien). Planning houd je tussentijds op de hoogte ook als er iets langer gaat duren, omkleed met acceptabele reden. Chapeau!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door fam. van der Steen op maandag 18 mrt 2024 24
Op sublieme wijze geholpen van begin tot eind alsmede de after-sales. Meedenkend en samen komen tot een voor beide partijen uitstekend resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Een super bedrijf”
Door Yvonne de Jong op maandag 18 mrt 2024 24
Dikke 10+ voor Avanti, van verkoop, planning, werkvoorbereider tot montage en nazorg. Zijn uiterst tevreden t.a.v. vriendelijkheid, service, bij iedere afdeling van Avanti keukens! Ik kan dit bedrijf aan een ieder aanraden ervaar het zelf en loop gewoon eens binnen. Het is een hele nette zaak met voldoende, verschillende opstellingen en stijlen te zien. Zijn open, vriendelijk en geven goed advies. Onze keuken is nu enkele maanden opgeleverd, elke afspraak, mail of wat dan ook wordt netjes en vriendelijk op gereageerd en afgehandeld, de zorg en nazorg is super. Wij zijn blij met ze, alles is naar wens! Bedankt allemaal voor jullie hele goede zorgen en vriendelijkheid.
FOTO VAN YVONNE DE JONG
Reactie of foto toevoegen
“We kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen”
Door Lia Crezée op zondag 17 mrt 2024 24
Eind januari 2024 hebben we een keuken laten plaatsen in Kamperland via Pelma Keukens te Goes. Van het uitzoeken in de showroom tot het monteren thuis, zijn we uiterst tevreden. Zeer vriendelijk, kundig en flexibel personeel. Ook over het door Pelma aangeraden aannemersbedrijf Oreel zijn we zeer tevreden. Het resultaat is een prachtige keuken, die precies zo is geworden als we gehoopt hadden. We kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Alleen maar lof”
Door Janneke Boon - Van Keulen op zaterdag 16 mrt 2024 24
Eigen team monteurs. Klantteam met persoonlijke aandacht tijdens periode aankoop - plaatsing - afhandeling klachten.
Reactie of foto toevoegen
“Alleen maar lof”
Door Antoon op vrijdag 15 mrt 2024 24
Vanaf het eerste bezoek tot aan de oplevering alleen maar lof voor Avanti. Tijdens de koop werd alle tijd voor je genomen en, wat ik een enorme plus vind, was men totaal niet opdringerig. Bij iedere keus werd je in je waarde gelaten. Het vervolgtraject waarbij je iedere stap kunt volgen en je volledig op de hoogte wordt gehouden van de voortgang, is een enorm plusplunt. De heren die de keuken afleverden en installeerden waren zeer prettig in de omgang. Ze denken in oplossingen niet in problemen en als iemand met twee linkerhanden kan ik dat enorm waarderen. Geen moment heb ik stress ervaren en voelde het vertrouwd. Ook de nazorg is top geregeld. Ik kan alleen maar zeggen chapeau en kan Avanti bij eenieder aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Super netjes geholpen”
Door P. Vermaas op vrijdag 15 mrt 2024 24
Wij hebben bij Ardi keukens tijdens de bouw van ons huis een keuken gekocht. Wij zijn echt super netjes geholpen en toen er tijdens het inmeten bleek dat er een fout was gemaakt stond Ardi keukens direct klaar om met ons mee te denken en de fout te herstellen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen en erg blij met de keuken”
Door Familie Mannien op vrijdag 15 mrt 2024 24
We zijn erg goed geholpen bij Ardi keukens, er werd goed met ons meegedacht en er werd geen druk achter gezet. De montage liep ook voorspoedig en de keuken werd in anderhalve dag netjes geplaatst. Erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Nelleke op donderdag 14 mrt 2024 24
Erg goed geholpen bij het uitkiezen van de keuken. Wordt goed mee gedacht en niets opgedrongen. Ook het hergebruik van oven was geen enkel probleem. Samenwerking met aannemer is perfect. Levering verliep precies zoals afgesproken, goed op tijd en keurig geplaatst. Na een paar weken nog gebeld om te vragen of alles naar wens was. Zeer persoonlijk en vriendelijk bedrijf. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Deveny op donderdag 14 mrt 2024 24
Wij hebben onze keuken hier gekocht! En we zijn super blij dat we voor Pelma gekozen hebben! Alles wordt keurig netjes uitgelegd. Het contact is super. Bij problemen wordt het netjes opgelost. De monteurs hebben goed werk geleverd, alles keurig geplaatst, netjes gemonteerd. En zelfs de stopcontacten terug geplaatst! Kortom wij zijn meer dan tevreden over Pelma en hun service!
FOTO VAN DEVENY
Reactie of foto toevoegen
“Een nieuwe keuken en een nieuwe badkamer”
Door W. van Dijk op dinsdag 12 mrt 2024 24
Wij hebben bij Arma Keukens en Sanitair zowel een nieuwe keuken als een nieuwe badkamer gekocht. Beide trajecten hebben wij als bijzonder prettig ervaren van verkoopgesprek tot montage en aftersales. Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Een fijne winkel”
Door Bram Kap op maandag 11 mrt 2024 24
Goede communicatie, mooie keuken, goede prijs. Ook na levering was de service prima. Een fijne winkel om een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Diana de Jong op zondag 10 mrt 2024 24
Heel erg blij met onze nieuwe keuken. We zijn erg goed geholpen in de showroom en alles klopte precies zoals op de tekening. De samenwerking met Pieter Kok de aannemer verliep ook vlekkeloos. Alles precies op elkaar afgestemd. De monteurs waren vakmensen. De keuken was in 2 dagen gereed. Precies zoals het moest zijn. We raden Anovi zeer zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Topwerk”
Door Ingrid en Hans Kolenbrander op vrijdag 8 mrt 2024 24
We hebben een prachtige keuken, helemaal naar onze wensen samengesteld, heel goed meegedacht door de verkoopster. Perfecte communicatie over wanneer de keuken wordt geleverd en wanneer geplaatst. Een heel ervaren monteur, die echt overal een oplossing voor had. Hier is topwerk geleverd!
FOTO VAN INGRID EN HANS KOLENBRANDER
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door M Gemmeke op vrijdag 8 mrt 2024 24
Vriendelijk, klantgericht en meedenkend.
FOTO VAN M GEMMEKE
Reactie of foto toevoegen
“Een tien voor Arma keukens”
Door HJ Wijnbergen op woensdag 6 mrt 2024 24
Na meerdere keuken bedrijven te hebben bezocht zijn we bij Arma keukens via andere gekomen, afspraak gemaakt en vervolgens vier uur geweest bij Gert Jan. Gesprek liep erg rustig alle tijd voor inbreng van onze kant en professionele inbreng van de Arma, tips en mee denken. Alle tijd om alles te laten bezinken, dus geen verkoop druk en dat is heerlijk. Ook was er een VIP avond voor aspirant kopers om nog even met een adviseur om de kleuren af te stemmen. Enkele dagen daarna de keuken gekocht, en het wachten was begonnen denk je. Enkele dagen later krijg je een link om via internet alles te volgen, wel een mooi item. Keuken is op de geplande data gemonteerd en je gelooft het niet maar alles in één keer geleverd en gemonteerd. Echt een tien voor Arma keukens.
FOTO VAN HJ WIJNBERGEN
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze keuken”
Door Francis Jongerius op woensdag 6 mrt 2024 24
Op aanraden van onze buurman zijn we bij Ardi in Sint Annaland gaan kijken voor een nieuwe keuken. We zijn hartelijk ontvangen, kregen alle tijd om rustig rond te kijken en daarna hebben we, geheel vrijblijvend, de mogelijkheden met Buck besproken. Er werd goed naar onze wensen geluisterd, er werd geen druk op ons uitgeoefend en dat maakte dat we in alle rust tot een goede en praktische keuze konden komen. Vervolgens hebben deskundige monteurs onze keuken, compleet met acherwanden en vensterbank op maat geïnstalleerd. De complete service: het eerste contact in de showroom, de prettige gesprekken, het mogen lenen van een kookplaat en de installatie van de keuken hebben we als zeer positief ervaren. Het team straalt een bepaalde warmte uit waardoor we ons erg welkom voelden. We zijn erg blij met onze keuken. Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Ga dan eens bij Ardi kijken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met het eindresultaat”
Door Hannie en Jaap Markus op maandag 4 mrt 2024 24
Wij zijn bij meerdere keuken zaken wezen kijken maar vonden Ardi keuken toch het prettigst. De gemoedelijke sfeer en ideeën die geopperd werden hebben ons over de streep getrokken om de keuken aan te schaffen bij Ardi keukens. De dingen die niet volgens het boekje liepen hebben ze prima opgelost en het eind resultaat is zo als wij onze keuken wilde hebben. Twee van onze zonen hebben ook een keuken aangeschaft bij Ardi dus dat geeft wel aan dat we tevreden waren.
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Hermien Weghorst op maandag 4 mrt 2024 24
We wisten niet wat ader keukens was maar toen we gingen kijken wisten we het zeker hier kopen we de keuken. Vriendelijk personeel en we konden rustig eerst even rondkijken. Samen met Henk onze wensen opgeschreven en als resultaat een prachtige keuken waar het prettig is om in te werken, en vakmensen met alles wat erbij komt kijken. Echt een aanrader als u een nieuwe keuken wilt.
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastisch eindresultaat”
Door Fam. Van Dijk op vrijdag 1 mrt 2024 24
Perfect advies, perfecte planning, perfecte plaatsing met een fantastisch eindresultaat.
FOTO VAN FAM. VAN DIJK
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door Herman Feldman op woensdag 28 feb 2024 24
Zeer goed begeleid bij het samenstellen en kopen van onze keuken. Dit alles in goed overleg. Montage van de keuken ging vlekkeloos. Wij zijn enorm tevreden met onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met het resultaat”
Door Sylvia van ‘t Hul op dinsdag 27 feb 2024 24
Vanaf het eerste contact tot en met de installatie waren we zeer tevreden. Professionele aanpak, en kleine aanpassingen werden tijdens de installatie adequaat uitgevoerd. We zijn zeer tevreden met het resultaat. We vonden het ook fijn dat niet onderhandeld kon worden over de prijs en dat gelijk een reëel bedrag werd genoemd.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke tien”
Door Fred Kappers op maandag 26 feb 2024 24
Wij hebben een complete keuken bij Arma gekocht. Vooraf hadden we een budget bepaald en we kregen uiteindelijk een offerte die goed binnen het budget paste. Arma is alle afspraken volledig correct nagekomen. De keuken is geïnstalleerd door echte, plezierige en voorkomende, vakmensen. Van ons krijgt Arma een dikke tien als waardering.
FOTO VAN FRED KAPPERS
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldig resultaat”
Door J den Boer op maandag 26 feb 2024 24
Wij hebben bij Ardi onze keuken gekocht ivm de grote bekendheid in onze omgeving. We zijn daarin zeker niet teleurgesteld. Binnen 2 afspraken hebben wij op een relaxte manier onze keuken uitgezocht, en zijn daarin geweldig geholpen door Anne. Omdat ik de keuken zelf ging plaatsen was de levering al vrij snel en moest ik gelijk aan de slag met de voorbereidingen. Toen de keuken geleverd is ben ik diezelfde avond begonnen met plaatsen. Dit verliep best vlot, behalve dan dat er enkele stelpoten ontbraken. Dit heb ik zelf creatief opgelost. Ook was er 1 zijpaneel te smal, waarvoor na een telefoontje een nieuwe is besteld. Dit had verder geen invloed op het gebruik van de keuken. Verder is het resultaat geweldig en zijn we er ontzettend blij mee.
De volgende keer zullen we zeker weer naar Ardi gaan, omdat ze een goede kwaliteit leveren tegen een concurrerende prijs. En we zijn er ook nog eens geweldig geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de nieuwe keuken”
Door Fam. J.T. Hoek op zaterdag 24 feb 2024 24
Bij de aankoop van een nieuwe keuken zijn we uitstekend begeleid door het personeel van Ardi Keukens in Sint-Annaland. Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en neemt alle tijd om je droomkeuken te laten realiseren. Ook het bestelproces, de bezorging en de installatie zijn vlekkeloos verlopen. Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken en hebben er dagelijks plezier van!
FOTO VAN FAM. J.T. HOEK
Reactie of foto toevoegen
“Super blij”
Door Fam. Tijhof op zaterdag 24 feb 2024 24
Bij binnenkomst werden wij gelijk fijn aangesproken door het personeel. Na het rondkijken was ons oog al gevallen op een mooie hoekkeuken. Een fijn gesprek met Wilbert gehad over onze keuze, hij heeft ons hierbij goed geadviseerd over materialen en de verschillende soorten inbouw materiaal. De keuken uiteindelijk gekocht, en het plaatsen is goed verlopen. De monteurs namen alle tijd, en een goede uitleg van het nieuwe apparatuur. Wij hebben alles als zeer prettig ervaren. En wij zijn super blij met onze aankoop.
FOTO VAN FAM. TIJHOF
Reactie of foto toevoegen
“De service is top”
Door A.M de kam op donderdag 22 feb 2024 24
Onze oude keuken was na 23 jaar aan vervanging toe. We hebben nu een kastenwand van 4 kasten en een aanrecht gekocht. Alle inbouw apparatuur is van Pelma en een Cooker, die koud water, warm water 60 graden en heet water 100 graden heeft. We zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken. Ook bij het uitzoeken in de showroom zijn we heel goed geholpen. Over het plaatsen zijn we zeer tevreden. De service is top! We hebben onze dochter ook geadviseerd een keuken bij Pelma te kopen en zij hebben inmiddels er ook één gekocht.
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Familie de Pater op donderdag 22 feb 2024 24
Veel keukenzaken langs geweest, uiteindelijk bij Avanti in Kesteren terecht gekomen. Ons eerste gesprek voelde direct goed. Echt een top keuken geleverd. Van verkoper tot monteur, iedereen afdeling bij Avanti levert vakwerk!
FOTO VAN FAMILIE DE PATER
Reactie of foto toevoegen
“Een positieve ervaring”
Door Anneke op woensdag 21 feb 2024 24
Zeer positief over verkoper, planner en monteurs. Netjes gewerkt en klantvriendelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Van begin tot eind is alles soepel verlopen”
Door Herremijn Bos op woensdag 21 feb 2024 24
Wat een fantastische keuken hebben wij! We willen de medewerkers van Arma bedanken voor hun geweldige inzet. Van begin tot einde verliep alles soepel en zeer vakbekwaam.
FOTO VAN HERREMIJN BOS
Reactie of foto toevoegen
“Goede nazorg”
Door Jack Rijsdijk op zaterdag 17 feb 2024 24
Super goed geholpen in de zaak gelijk een goed gevoel. Spullen netjes afgeleverd en geplaatst. Goede nazorg. Ik had het gevoel dat ik bij een familie bedrijf was.
FOTO VAN JACK RIJSDIJK
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door H. Bekken op zaterdag 17 feb 2024 24
Keuken gekocht bij Adee Keukens in Rijssen. Ze doen wat ze zeggen, vanaf het eerste gesprek tot na het plaatsen van de keuken. Altijd vriendelijk, bereidwillig en komen afspraken na.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Annie Doomen op zaterdag 17 feb 2024 24
Ben tevreden over te leveringen en de service.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Riet op vrijdag 16 feb 2024 24
Prachtige keuken gekocht, fijn personeel en goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Een fijne keuken”
Door Annelies van den Hoven op donderdag 15 feb 2024 24
Wij hebben vanaf de 1e afspraak tot de plaatsing van onze keuken alleen maar lof voor ARDI keukens. Verkoop medewerker Anne de Ronde heeft werkelijk alles uit de kast getrokken om ons als tevreden klant naar huis te laten gaan. Daarna zijn we nog verschillende keren in de showroom geweest voor aanpassingen. Alles is mogelijk. Zelfs vlak voor de levering hadden we nog een aanpassing met de afvoer van de geïntegreerde afzuiging. Eerst hadden we bedacht dat we met filters zouden gaan werken. Toen we ons realiseerde dat de afvoer vrij gemakkelijk naar buiten kon was het voor ARDI geen probleem om ook daar nog een oplossing voor te realiseren. Bij het plaatsen van de keuken was het een lastig klusje maar er klonk geen onvertogen woord. Met veel geduld en positiviteit zijn de mannen te werk gegaan. Het resultaat is een fijne keuken van een prima kwaliteit. Service staat hoog in het vaandel bij ARDI keukens. De 1e zaterdag nadat we verhuisd waren had de Cooker kuren, geen warm water. Gebeld met de keuken leverancier, maar daar was geen monteur aanwezig. Geen probleem, ook een verkoopmedewerker wist hoe hij ons telefonisch kon helpen. Fantastisch, binnen 1 telefoon gesprek hadden we weer kokend heet water uit de Cooker. Helaas kregen we nog een probleem met dit apparaat. Ook dat was snel opgelost, ondanks dat er een nieuw onderdeel moest komen. Levertijd was 6 weken maar dankzij de monteur werd er het onderdeel dat vervangen moest worden, de andere dag al geleverd. ARDI, dank jullie wel. Dit is de 3e keuken die jullie ons geleverd hebben. Ook deze keer hebben jullie gedaan wat beloofd was.
Reactie of foto toevoegen
“Elke dag blij met de nieuwe keuken”
Door Monique op donderdag 15 feb 2024 24
Geen opdringerige verkopers waarbij je "moet" afdingen en daarna nog het idee hebt dat je bent afgezet. Maar hele kundige en gastvrije en klantgerichte mensen. Ze nemen de tijd voor je, houden je continue op de hoogte en als de keuken geplaatst is houden ze ook nog steeds contact met je. Is er iets dan bel je en wordt het zeer snel geregeld. Ik heb een prachtige keuken! Ben er elke dag blij mee.
FOTO VAN MONIQUE
Reactie of foto toevoegen
“Alles is goed verlopen”
Door Robert en Marian van den Bos op donderdag 15 feb 2024 24
Wij zijn voor een nieuwe keuken naar Ardi keukens gegaan op advies van een familielid. Wij zijn blij dat we dit advies hebben opgevolgd. Niet alleen de prijs-kwaliteit goed van hun producten, zeker ook goed is de begeleiding vanaf offerte tot en met oplevering van de keuken. Alles verliep goed en heel gemoedelijk. Er wordt goed meegedacht in oplossingen, ook waar het net anders uitpakt dan vooraf bedacht. Service en klanttevredenheid staan hoog in het vaandel Bij Ardi keukens. Mochten wij in de toekomst weer een nieuwe keuken willen, dan gaan we zeker weer naar Ardi keukens.
FOTO VAN ROBERT EN MARIAN VAN DEN BOS
Reactie of foto toevoegen
“Zo blij met de keuken”
Door Cora van der Hoeven op maandag 12 feb 2024 24
Wat een vakmensen. Goed advies denken mee werken mee, stucwerk was niet droog, konden de montage met 1 week uitstellen. Ik adviseer zeker om bij Anovi een keuken te kopen. Hierbij dank aan het hele team, verkoper planners monteurs. Petje af.
FOTO VAN CORA VAN DER HOEVEN
Reactie of foto toevoegen
“Een super klantvriendelijk bedrijf”
Door Ingrid op zondag 11 feb 2024 24
Wij kochten in 2023 een nieuwe keuken bij Ardi, die ook in datzelfde jaar is geplaatst. Het is niet voor niets dat wij hier, nadat wij in 2001 onze 1e keuken kochten, nu ook onze 2e keuken hebben gekocht! Ontvangst destijds door de adviseur was goed voorbereid: Er was zelfs al een moodboard gemaakt waarop onze wensen afgebeeld waren! En zelfs de tekeningen uit 2001 waren nog bij hen aanwezig zodat wij de afmetingen niet opnieuw hoefden aan te leveren. Adviseur was zeer deskundig en men denkt goed mee met wat jij als klant wil/zou willen. Zelfs maatwerk is mogelijk. Ook bij vragen of problemen staat men meteen paraat met hulp en/of oplossingen. Ardi is een super klantvriendelijk bedrijf waar zowel de dienstverlening als kwaliteit en service van zeer hoog niveau zijn. Als wij ooit nog een andere keuken nodig hebben, komen wij hier zéker weer terug!
FOTO VAN INGRID
Reactie of foto toevoegen
“Alles is zeer goed verlopen”
Door Alexander op vrijdag 9 feb 2024 24
Kundig en bereikbaar. Zowel bij verkoop, voorbereiding, installatie en after sales service. Echt kwaliteit en zorgeloos.
FOTO VAN ALEXANDER
Reactie of foto toevoegen
“Super goede begeleiding”
Door Simone Spaans op vrijdag 9 feb 2024 24
Wij hebben bij Ardi in St. Annaland een keuken gekocht, we zijn van begin tot eind supergoed begeleid bij deze aankoop, er werd goed geluisterd en meegedacht. Vragen werden snel en duidelijk beantwoord. Dit is echt een aanrader, geen schreeuwerig gedoe, maar zeer goed begeleid bij onze aankoop, super klantvriendelijk en loopt je afspraak uit, krijg je gewoon een lunch aangeboden!
FOTO VAN SIMONE SPAANS
Reactie of foto toevoegen
“Service staat hoog in het vaandel”
Door Steve op vrijdag 9 feb 2024 24
Van showroom tot de nazorg is Ardi top geweest. Extra geholpen bij het tekenen, het zetten in 2 dagen met extra hulp zodat het op tijd af zou zijn. Het is duidelijk dat service bij Ardi hoog in belang staat.
FOTO VAN STEVE
Reactie of foto toevoegen
“Perfect geregeld”
Door Monique Wijnands op donderdag 8 feb 2024 24
Alles perfect geregeld vanaf dag 1. Strakke planning en in slechts 8 dagen volledig nieuwe keuken geplaatst. Zeer vriendelijk personeel van de showroom tot alle werkmannen. Werken erg netjes.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Berry Bril op donderdag 8 feb 2024 24
Alles super geregeld. Prachtige keuken waar we heel blij mee zijn. Bedankt. Een topteam, zowel in de showroom als de monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Een grote pluim”
Door Fam Sinay op zaterdag 3 feb 2024 24
De eerste kennismaking voelde gelijk vertrouwd aan, er werd goed meegedacht over onze wensen, we werden telkens goed op de hoogte gebracht van het hele proces. Bij vragen stond men ook telefonisch goed te woord. Het team wat de keuken kwam plaatsen, werkte zeer keurig en netjes een grote pluim ook voor hen!
Reactie of foto toevoegen
“Een top team”
Door Anja op donderdag 1 feb 2024 24
Wij hebben een keuken gekocht bij Arma in Nunspeet. Wat zijn wij fijn en deskundig geholpen. Wij zijn superblij met het resultaat en genieten er alle dagen van. Top team.
FOTO VAN ANJA
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Website
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.