Feedback
9,7

DB Keukens

Website: www.dbkeukens.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.dbkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van DB Keukens
Ontdek de grootste collectie keukens en badkamers bij DB Keukens, het betrokken familiebedrijf dat al ruim 30 jaar hoogstaande kwaliteit van product en service biedt. Wij beloven u de beste prijs, service op 9+ niveau en 10 jaar garantie op onze montage.

10 jaar montagegarantie – Beste prijs – Service op 9+ niveau – Betrokken medewerkers – Netto prijzen – Transparante offerte – Hoge klanttevredenheid

Maak een showroomafspraak
Vul het formulier in en plan een vrijblijvend adviesgesprek.

Bekijk onze showrooms
Ontdek 8 inspirerende showrooms en realiseer uw droomkeuken.

200+ keukenopstellingen
Bekijk het zeer uitgebreide assortiment van DB Keukens.
Ervaringen
Er zijn 2166 ervaringen over DB Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1866 ervaringen
4 sterren166 ervaringen
3 sterren16 ervaringen
2 sterren19 ervaringen
1 ster20 ervaringen
“Communicatie kan beter”
Door Van assenbergh op maandag 8 apr 2024 24
Keuken, badkamer, toilet en tegels voor het hele huis.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte afhandeling van verkeerde levering”
Door Daphne op maandag 14 aug 2023 23
Kwaliteit is super! Keuk keukens heeft mooie keukens, je moet wel de wat duurdere lijn nemen. Als je een afspraak maakt word je goed geholpen en wordt er met je meegedacht vanuit verkoop. Capaciteit personeel voor montage is slecht. Begin mei een keuken besteld en die zouden ze pas eind september kunnen monteren? Terwijl levering geen probleem was en binnen 4 weken kon. Genoodzaakt dus om iemand anders te vinden om te monteren.
Klantenservice slecht! Zelf dingen verkeerd leveren en dan niet met een oplossing willen komen maar vasthouden aan "ja daar heb je voor getekend omdat je de montage niet door ons liet doen". Terwijl wij de montage juist wel graag wilde laten doen door keur keukens maar niet 5 maanden (!) daarop konden wachten ivm verhuizing etc. Kortom, er valt nog veel winst te behalen mbt personeel/bezetting.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken, maar veel fouten gemaakt”
Door Peter Vreeswijk op maandag 9 jan 2023 23
Onze keuken is besteld bij Anovi op 13 december 2021. De eerste gesprekken waren veelbelovend en plezierig. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en er werd voor gezorgd dat wij (redelijk) binnen ons budget bleven. Ook werd er een speciale persoonlijke website voor ons ingericht waarin wij alle documentatie konden terugvinden, dat was zeker een pluspunt. Op vragen van ons die wij via de mail stelden werd in de regel vlot en adequaat gereageerd. Ook was ons duidelijk welke voorbereidende werkzaamheden moesten worden verricht. De planning was dat de keuken in juni 2022 geplaatst zou worden. We werden ook tijdig geïnformeerd over het feit dat niet alle apparatuur op tijd zou komen vanwege leverproblemen vanuit de leverancier en dat er mee werd gedacht aan een oplossing (zoals het gebruik van tijdelijke leenapparatuur). Voordat de keuken geleverd werd moest de totale aankoopsom worden voldaan. Dat is gebeurd. De keuken is geleverd op 17 juni en op 21 juni geïnstalleerd. Tot dat moment was er geen reden tot klagen. De installatie van de keuken was echter zeer ondermaats uitgevoerd. Zeker 8 punten waren niet in orde, vanaf een aantal kleinere afwerkpunten tot en met een regelrechte prutsafwerking van de afdekplaat onder de oven (via foto's aantoonbaar)! Gelukkig was de reactie van Anovi dat dit niet de manier was waarop zij werkten en dat er direct actie ondernomen zou worden vanuit de Serviceafdeling. En dat is ook gebeurd en daar waren we erg blij mee. Er is toen een nieuwe afspraak gemaakt voor 16 augustus om een aantal punten te herstellen. Een achterwand onder de afzuigkap (Bokmerk) was toen voor de 2e keer verkeerd geleverd (verkeerde maten).
Op 7 september heb ik een update ontvangen dat deze achterwand opnieuw zou worden geleverd in week 37 (medio september). Helaas bleek deze achterwand voor de 3e keer onjuist te zijn, het waren weer de verkeerde maten. Een nieuwe poging is gedaan op 6 oktober. Ook die is mislukt en de achterwand was dus voor de 4e keer verkeerd. Een volgende poging is gedaan op 6 januari 2023 en die is wel gelukt. De 5e geleverde achterwand was wel in orde. Ik heb in bovengenoemde review niet alle details opgenomen. Er zijn de afgelopen maanden veelvuldig monteurs langs geweest om alles te komen meten c.q. te herstellen en installeren. De communicatie met Anovi is tot op heden prima geweest en men is altijd welwillend geweest om alles op te lossen. Ook de monteurs waren altijd heel beleefd en behulpzaam. Dat neemt niet weg dat er veel fouten zijn gemaakt en dat alles veel (te veel) tijd met in totaal dus 13 maanden doorlooptijd heeft geduurd en veel inspanning en stress heeft opgeleverd. Nooit heeft Anovi gesproken over een tegemoetkoming hierover in welke zin dan ook en dat is jammer. Het feit dat ik de huidige score aan de review heb toegekend is aan de ene kant de welwillendheid van Anovi om e.e.a. goed te willen leveren (positief) versus het feit dat er veel fouten c.q. slordigheden in de oplevering hebben gezeten en dat hier ook niets ter compensatie tegen over is gesteld (negatief).
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Bart op maandag 3 okt 2022 22
Verkoopproces ging raar: met name de apparatuur bleek enorm duur (zo'n €2000,- duurder voor 4 apparaten) en toen we aangaven hier verder naar te willen kijken veranderde de sfeer. Uiteindelijk de apparatuur naar tevredenheid elders besteld en de keuken door Artic Keukens laten plaatsen. Dit naar tevredenheid, de keuken staat prachtig!
Reactie of foto toevoegen
“Gemiddelde score”
Door Fam de Visser op maandag 27 dec 2021 21
Die 9.6 waardering is veel te hoog gegrepen in de revieuws, Ardi keukens scoort gewoon een gemiddelde van 6.5 ! voor ons. in het gehele traject zijn er toch wel wat onvolkomenheden die niet nodig waren geweest! Of de prijs / kwaliteit verhouding in orde is zal de tijd leren??
Reactie of foto toevoegen
“De service kan beter”
Door Frits Nienkemper op vrijdag 17 sep 2021 21
Het bedrijf zou van te voren de cliënt beter moeten informeren over wat de kosten zijn als je op inductie gaat koken. (Aanpassen meterkast en 3 fase aansluiting stedin) daarnaast bij inmeten zorgen dat diepte van de lades goed worden geleverd, verder heeft de service ivm zaken die nog gemaakt/geleverd moesten worden, erg lang geduurd. (4,5 maanden) Als laatste, afzuigunit monteren in plafond was voor de monteurs een moeilijke klus, ik had het idee dat ze hier niet zoveel ervaring mee hadden.
Reactie of foto toevoegen
“Redelijk gegaan”
Door Niek op maandag 2 aug 2021 21
We hebben een op maat gemaakte L-vorm keuken aangeschaft via Avanti. De aankoop werd redelijk begeleid, al beperkte de verkoper zich tot de mogelijkheden van een leverancier in plaats van ons alle opties aan te bieden. De levering was op tijd en volledig. Helaas zijn er wel een paar beschadigingen aan kozijn en muur gemaakt. De montage van de keuken was uitstekend en de apparaten werken naar behoren. Mankementen - een opbollende vloer en beschadigd koelkastfront - zijn helaas niet naar tevredenheid opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze mooie keuken”
Door A op zondag 4 jul 2021 21
Aankoop zeer goed verlopen. Bij de levering ontstane problemen werden onze verantwoordelijkheid. Uiteindelijk naar tevredenheid opgelost, helaas met initiatief, discussie en veelvuldig contact onzerzijds. Uiteindelijk heel blij met onze mooie keuken, met mooie materialen en een mooie uitvoering 'op maat' volledig naar onze keuze.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door René op donderdag 22 apr 2021 21
Eind vorig jaar hebben wij een keuken gekocht bij de vestiging in Goes (Pelma ) welke i.v.m. onze verhuizing zou worden geplaatst door de vestiging in Nunspeet (Arma). Liefst wilde wij dit al in oktober, maar men kon niet eerder plaatsten. In december kwam onze keuken. Tot onze verbazing was deze niet compleet; oven en vaatwasser waren er niet. Dat kán gebeuren, maar had wel zo netjes geweest als wij dat hadden geweten. Ook werd er een verkeerde maat spoelkast geleverd en was de greep lijst te kort. Weken later kwamen de oven en vaatwasser en zijn deze aangesloten. Helaas de vaatwasser niet goed, dus lekkage onder de keuken.. Ook de beloofde duurdere/ luxere lades waren niet geleverd, d.w.z. 1 van de 4, en na meerdere keren bellen en monteurs over de vloer bleek dat deze helemaal niet pasten in onze keuken! Voor niets op gehoopt dus. De juiste spoelkast is later wel geleverd en netjes er in gezet, maar was gewoon verkeerd besteld dus. De kitnaad achter het blad is tot 3 keer over gedaan, omdat deze steeds niet goed/ netjes was en is nu eindelijk goed. Er ontbreekt als sinds het plaatsen een anti slip mat in 1 van de lades en toen men deze wel op zou sturen stuurden ze een verkeerde maat. Vorige week weer een mail gestuurd, 1 lade sluit niet meer goed, de deur van de koelkast piept (hoort niet bij een dure keuken en koelkast van nog geen half jaar!) en ook is ons werkblad niet vlak waardoor de snijplanken liggen te wippen op het blad als ik groente of vlees snijd. Dit is al vaker gemeld, maar nooit wat aan gedaan. Ook op een reactie op mijn zoveelste mail kreeg ik in eerste instantie alleen als reactie "ik stuur het door naar de service afdeling." Wat later - na het plaatsen van een review - kwam er dan toch een inhoudelijke reactie van Pelma keukens. De medewerker die ik sprak wilde oprecht zijn best doen een en ander in orde te maken. Hij erkende dat er bij ons erg veel service meldingen waren, wat duidt op dingen die niet goed gaan. Zoals afgesproken is daarna en monteur bij ons geweest en heeft de door aangedragen punten verholpen, voor zover dat kon. Al met al blijft de deur van onze koelkast piepen en is het werkblad nooit helemaal vlak geworden, maar dat schijnt niet anders te kunnen ofzo? Ik ben inmiddels wel tevreden over het feit dat Pelma wel zijn best doet om hun klanten tevreden te houden of krijgen. De algemene indruk van de keuken valt ons wel tegen. We hadden meer verwacht van (de kwaliteit van) de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Verwachting niet waargemaakt”
Door Charles Welling op maandag 19 apr 2021 21
E.e.a. begon al met een onjuist en daarom door mij genegeerd leidingschema voor mijn "Residentic"-keuken. Na de installatie van de keuken door een Ardi-monteur bleken deurtjes en ladenfrontjes krom te zijn, de ladenfronten waren scheef gemonteerd, de ladenbodems kierden en de afzuigkap was defect. Gebeld en foto's gemaakt. De service-afdeling reageerde lauw, geen woord van excuus. Na 14 dagen bleek het defect aan de afzuigkap nog niet gemeld te zijn bij de fabrikant en heb ik dit zelf maar gedaan. De door mij geuite wens zo mogelijk een andere afzuigkap te kopen zou worden doorgegeven aan de afdeling Verkoop. Niet gedaan. Na twee maanden kwam een monteur ("onze beste monteur") om de keuken af te stellen. Het kromme deurtje was weliswaar besteld, maar het was onduidelijk wanneer dit geleverd kon worden. De monteur kon dus alleen de laden afstellen. De laden werden gedemonteerd, weer gemonteerd en waren daarna nog net zo scheef. De monteur maakte foto's en zou een rapport maken. Inmiddels weer drie weken verder en diepe stilte van de zijde van Ardi. Als je de kreten leest waarmee Ardi zichzelf aanprijst, dan word ik een beetje onpasselijk. Een kreet maken ze echter wél waar en dat is "ontzorging van ontwerp tot realisatie". Inderdaad, want ná de realisatie mag de klant het zelf uitzoeken. Het bovenstaande is een sterk verkorte versie van het geheel van telefoontjes en e-mails, want communicatie, zowel naar de klant als tussen hun medewerkers, moet bij Ardi nog worden uitgevonden.

Aanvulling ontvangen 19 mei 2021: Op 19 mei heeft een monteur, die wél op de hoogte was hoe men ladefronten afstelt, de scheve fronten in een handomdraai recht gehangen. Een aantal gebrekkige fronten zal worden vervangen en daar heb ik, dankzij de inmiddels verbeterde communicatie, een bevestiging van ontvangen.
Reactie of foto toevoegen
“Problemen bij het plaatsen”
Door Hans en Anita Knoope op vrijdag 29 jan 2021 21
We waren vast overtuigd; onze nieuwe keuken moet weer bij Ardi vandaan komen. Maar om heel eerlijk te zijn is het dit keer tegengevallen. In de showroom verliep alles vlekkeloos. Ontzettend vriendelijk en goed geregeld. Bij het plaatsen van de keuken is er nogal wat mis gegaan, vooral slordige montage. Dit is later wel rechtgezet door iemand van het serviceteam. Ook was er geen blad besteld en ook geen spatblad. Inmiddels zijn we 8 weken verder en de keuken is nog niet geheel af. Ik blijf geloven dat de keuken een plaatje word maar we moeten lang geduld hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Teleurgesteld maar uiteindelijk goed opgelost”
Door Merts op zondag 24 jan 2021 21
Afgelopen najaar hebben wij onze keuken laten plaatsen door Keur Keukens in Haarlem mede door de vele positieve reviews van deze website. Verkooptraject was positief bevallen op een aantal punten na. Wat ons niet gemeld was bij de verkoop was dat Keur Keukens blijkbaar geen plinten levert langer dan 280cm. Hierdoor krijg je dus een lelijke naad midden in de plint. Tevens is er een lelijke sparing uit de plint gezaagd om het deurtje van de vaatwasser open te laten gaan. Ook dit is ons niet gemeld. Bij een dergelijke keuken voor een behoorlijk bedrag had ik toch anders verwacht. Helaas bleek bij het plaatsen van de keuken dat het filter voor de afzuigkap niet was meegeleverd. In eerste instantie geen probleem totdat het wel heel erg lang stil bleef. Na een aantal telefoontjes vanuit onze kant bleek dat pas na ruim een maand het filter geleverd en geïnstalleerd kon worden (dat betekende dus een maand lang geen gebruik van de afzuigkap kunnen maken). Daarnaast was het hoekstuk van onze plint beschadigd wat wij direct gemeld hadden na oplevering. Tot op heden (ruim 2 maanden later) hebben wij nog steeds geen vervangend hoekstuk ontvangen. Bij het monteren van de kookplaat is gebleken dat de (door de fabrikant meegeleverde) montage beugels niet gebruikt worden en zijn weggegooid. De kookplaat wordt gewoon los op het aanrecht gelegd waardoor het volledige gewicht van de kookplaat aan het glazen paneel van de kookplaat hangt. Dit lijkt mij toch niet de bedoeling en is zeker niet conform de montagevoorschriften. Houdt er tevens rekening mee dat wanneer je service nodig hebt je te maken krijgt met zeer lange wachttijden. Kortom tot en met de verkoop van de keuken positief, daarna een behoorlijk slechte ervaring als gevolg door slechte service en lange wachttijden waarbij er zeer weinig gedaan wordt om een goede oplossing te bieden en om de klant tevreden te stellen. Gezien de vele positieve reviews zijn wij blijkbaar een uitzondering geweest, waardoor het alleen maar teleurstellender is dat er dan alsnog geen goede service en oplossingen zijn geboden.
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk heel mooi”
Door Essen op maandag 10 feb 2020 20
December 2018 een prachtige keuken uitgezocht bij Arma. In het voortraject netjes geholpen en afspraken werden goed nagekomen. September 2019 werd de keuken volgens afspraak gemonteerd.Helaas hadden wij de pech dat we een totaal ongeschikte en asociale monteur kregen. We hebben de dagen na de montage slecht geslapen van het erbarmelijke resultaat. De details willen we iedereen besparen. De eerste montage verdiend niet meer dan een 3!. Gelukkig is dit door Arma goed opgepakt. Er is een deskundige andere monteur bij ons geweest, die viel van de ene verbazing in de andere. Deze top monteur is vervolgens 3,5 dag bezig geweest om de keuken Arma waardig en naar onze wens te maken. In Januari 2020 hebben we uiteindelijk een prachtig keuken gekregen. Het eindresultaat verdiend zeker een 9, maar in totaliteit kunnen we helaas geen 9 geven, daarvoor is te veel gebeurd.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met verloop”
Door Martijn Martens op zondag 27 jan 2019 19
Vorig jaar einde zomer een keuken besteld bij Ardi die in November gemonteerd is.
Best wat zaken die niet helemaal goed waren. Deels wat foutjes bij Ardi, maar ook bij de leverancier. Dit ook met Ardi uitgebreid besproken en ben ervan overtuigd dat zij hiervan gaan leren. De keuken en het afwerken hiervan heeft best wat voeten in aarde gehad maar nu in april is de keuken dan helemaal klaar na best wat service bezoeken die niet meer op 1 hand te tellen zijn.Als ik uiteindelijk naar de keuken kijk vind ik het eerlijk gezegd niet de prijs waard die we voor de keuken hebben betaald. Als we in de toekomst een nieuwe keuken uit gaan zoeken gaat het er waarschijnlijk niet meer een van Ardi zijn ondanks dat alle onjuistheden prima zijn opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Snel gegaan”
Door J. van Wierst op dinsdag 17 apr 2018 18
Nieuwe keuken gekocht met apparatuur. Bij Keur in Haarlem goed ontvangen en geholpen met ontwerp. Achteraf is alles wel wat wel erg snel gegaan en ben ik te snel akkoord gegaan met Keur's suggesties/ aanbevelingen voor de apparatuur. Ben met Pelgrim fornuis en magnetronoven niet zo tevreden. Heb -omdat de aandacht lag op ontwerp en keuze (materialen) keuken geen andere opties voor apparatuur bekeken of prijzen en recencies van deze apparatuur vergeleken. Installatie ging vlot en volgens afspraak. Wel forse beschadiging aan een van de kastjes. Kastje is 7 weken later netjes vervangen. Al met al een mooie keuken waar ik blij mee ben.
Reactie of foto toevoegen
“Aandachtspunten”
Door Linda van Dam op vrijdag 2 mrt 2018 18
Prima ontvangst en goed geholpen met de aankoop van onze keuken. Alleen na akkoord offerte zijn er wel 3 a 4 telefoontjes geweest wat er niet kon en toch anders moest. Ook was het toch beter om een andere vaatwasser te doen welke geadviseerd was toch niet zo goed. Het is misschien toch handiger om alle verkopers dat van tevoren te zeggen. Bij plaatsing ging alles voorspoedig alleen bleek onze afzuigkanaal niet op de goede plek te zitten, terwijl bij inmeten van de keuken het wel goed zat, maar door schuiven van kastjes na het inmeten omdat iets niet kon was de schouw ook verschoven. Wij hebben zelf niet meer op dat punt gelet, maar er is ook niet op gewezen. En dat vinden wij jammer. We hebben met avanti overlegd hoe op te lossen aangezien de pijp verleggen bij ons huis niet zo'n makkelijke optie is. Eerst werden we nooit meer teruggebeld ze waren de 'klacht' vergeten door te geven, nogmaals gebeld en toen is de oplossing gegeven om een grotere schouw te plaatsen voor de helft van het geld wat die zou kosten , want we hadden het zelf ook kunnen zien. We zouden er over nadenken. Vond het geen goede oplossing want dan waren wij veel duurder uit dan de schouw eigenlijk koste. We hebben toen zelf met een loodgieter gebeld en een andere oplossing gezocht. Helaas heeft avanti nooit meer wat van zich laten horen. Al met al wel een hele mooie keuken en we zijn daar ook heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is erg mooi geworden”
Door S. Caspers op woensdag 10 jul 2024 24
Al 2x een keuken bij Anovi aangeschaft en beide keren erg tevreden! Al vanaf het eerste moment rond de tafel voelden we ons erg welkom en werd er met ons meegedacht om onze wensen binnen ons budget te passen. De eerste keer was online in de lockdown, er kwam zelfs iemand langs om oliebollen te brengen. De communicatie was erg prettig, als er iets niet op tijd geleverd kon worden werd dit netjes opgelost met een vervangend, tijdelijk product. Ook werd er met andere dingen praktisch meegedacht naar oplossingen. De monteurs waren erg stipt en netjes. De keuken is erg mooi geworden en we zouden iedereen Anovi aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met het resultaat”
Door Ronald en Poulien Buter op dinsdag 9 jul 2024 24
Eind vorig jaar is onze keuken geplaatst, wij zijn door Anovi keukens bijzonder goed geholpen en van tevoren goed geadviseerd.Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en genieten nog dagelijks van onze nieuwe keuken.
FOTO VAN RONALD EN POULIEN BUTER
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke duim voor het hele proces”
Door Erik op zondag 7 jul 2024 24
Omdat wij de beneden verdieping compleet gingen verbouwen wilde we een nieuwe keuken. Er werd super goed mee gedacht in de ontwerpfase ( door Marjolijn] en samen hebben we gekeken naar de mogelijkheden. Onze droom keuken werd op papier gezet. Nadat we akkoord waren gegaan kregen we nog een mooi pannenset kado daarnaast kregen we nog een heerlijke versnapering.
Voor de bouw waren er nog wat twijfels rondom maatvoering en ook hierin kwam er iemand langs en keken we naar oplossingen. De bouw was echt super, er werd super netjes gewerkt met als resultaat de droom keuken die we voor ogen hadden. Dikke duim voor het hele proces. Wij kunnen Ardi aan iedereen aanraden!
FOTO VAN ERIK
Reactie of foto toevoegen
“Top nazorg”
Door Fam Geuze op vrijdag 5 jul 2024 24
Goede ontvangst, deskundige verkoper & goede uitleg over mogelijkheden en apparatuur. Voorbereiding door technische dienst prima, alles past perfect. Vakkundige monteur die duidelijk plezier had in z'n werk, alles netjes gemonteerd. Nazorg door Pelma vinden we top
Reactie of foto toevoegen
“De perfecte keuken”
Door Nadine en Auke op vrijdag 5 jul 2024 24
Zeer goed, geduldig en vriendelijk door Demi in de showroom geholpen. Met haar deskundige advies hebben we de perfecte keuken samengesteld. Daarna hebben de monteurs alles keurig geplaatst en aangesloten.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect geholpen”
Door Marije op zondag 30 jun 2024 24
We zijn heel, heel erg blij met onze keuken. Het is daadwerkelijk het pronkstuk van onze woning geworden, iets wat ook helemaal de bedoeling was! Van a tot z perfect geholpen door iedereen waarmee we in aanraking zijn gekomen bij DB keukens. Niets was teveel en er is volledig voldaan aan onze verwachtingen. Speciale dank aan Marcus, die zeldzaam netjes werkt en hierdoor een keurige geplaatste keuken heeft opgeleverd. Wij raden een ieder aan hier een keuken te kopen!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Willem en Rita van den Belt op vrijdag 28 jun 2024 24
De verkoper was erg deskundig en invoelend. Hij kon ons van goede adviezen voorzien waar wij veel aan hadden. We konden ook adviezen inwinnen bij een interieur styliste die ons goede adviezen gaf qua kleurstelling. We werden steeds op de hoogte gehouden over de voortgang van het proces van de keuken. We kregen een eigen omgeving van Adee op internet waar alles op stond. Op de dag dat de keuken geplaatst werd, kwamen er twee monteurs die de keuken op een zeer deskundige en vlotte manier hebben geplaatst, zonder dat het haastwerk was. Na twee dagen was de keuken klaar en werd alle rommel meegenomen. Kortom: wij zijn erg tevreden over Adee keukens. Zeker een aanrader waard.
FOTO VAN WILLEM EN RITA VAN DEN BELT
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Jeline Ras op vrijdag 28 jun 2024 24
De medewerkers zijn kundig in hun advies passend bij je budget, prijs is prijs dus iedereen is gelijk. Heel veel mogelijkheden in materialen en kleuren. Uitstekende service!
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door Denise van Damme op vrijdag 28 jun 2024 24
De wensen van de klant staan centraal en het aankoopproces is transparant. Hele goede service en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Het hele proces van aankoop tot plaatsing wordt goed begeleid. Het team denkt mee bij tussentijdse wijzigingen en problemen die tijdens het proces ontstaan. Goede vakmensen die weten wat ze doen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Fam. Toes op woensdag 26 jun 2024 24
We hebben onze bestaande keuken die we 8 jaar geleden hadden gekocht vernieuwd. Opnieuw heel goed geholpen tijdens het gehele proces van orientatie tot plaatsing.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Heleen op dinsdag 25 jun 2024 24
Om te beginnen zijn wij heel vriendelijk en vakkundig geholpen bij het uitzoeken van onze keuken door Ruud. Omdat de bouw verschillende malen is uitgesteld,en ik nog regelmatig vragen gehad,werd er altijd geduldig en vriendelijk advies gegeven. Ook de planning regelmatig moeten lastig vallen met het verschuiven van de lever datum,ook toen werd ik begripvol en vriendelijk te woord gestaan. En uiteindelijk de plaatsing van de keuken en bij keuken, wat een vriendelijk vakmensen! Ik kan dus zeggen dat ik uitstekend geholpen ben en een droomkeuken heb. Ik kan dan ook niet anders dan het hele team een 10 te geven!!
FOTO VAN HELEEN
Reactie of foto toevoegen
“Alles is ontzettend prettig verlopen”
Door Marian leijdens op dinsdag 25 jun 2024 24
Vorig jaar hebben wij bij Ardi keukens onze nieuwe keuken gekocht. Vanaf de eerste afspraak is alles ontzettend prettig verlopen. Heel gastvrij ontvangst in de showroom en ook een hele prettige verkoper die ook echt met ons meedacht. Het plaatsen van de keuken verliep ook heel goed, dit waren ook hele fijne mensen met verstand van zaken. Ook na het plaatsen van de keuken nog even gebeld worden of alles in orde is, vonden wij ook een pluspunt.
Kortom ontzettend blij dat wij voor Ardi keukens hebben gekozen! Inmiddels hebben wij onze nieuwe keuken in gebruik en deze voldoet aan al onze verwachtingen. Bent u op zoek naar een nieuwe keuken, zou ik u zeker aanraden om eens bij Ardi keukens te gaan kijken.
FOTO VAN MARIAN LEIJDENS
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Frans en Hanni Pieters Wilp op maandag 24 jun 2024 24
Bij veel keukenzaken gekeken, maar eigenlijk gelijk een goed gevoel bij DB Keukens. Het werd Adee Keukens in Rijssen. Heel fijn geholpen door Dirk Jan. Er wordt goed meegedacht, alle tijd genomen en oplossingen gezocht om het naar onze wensen samen te stellen. Met veel vertrouwen onze handtekening gezet. De keuken werd keurig bezorgd door eigen chauffeurs. De monteurs Mark (of heette hij nou anders) en zijn maat Reint hebben de keuken geplaatst. Gezellige jongens, veel in overleg, kortom een Gouden team! Alles in één keer goed geplaatst! Onze complimenten voor DB Keukens en de medewerkers.
De korte lijntjes en alles in eigen beheer vinden wij zeker een pré. De keuken is precies geworden hoe wij het ons hadden voorgesteld. We zijn er heel trots op en heel blij mee.
FOTO VAN FRANS EN HANNI PIETERS WILP
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Kirsty S op maandag 24 jun 2024 24
Fantastisch professioneel bedrijf. 100% tevreden en kan het iedereen aanraden. Als alles van onze (grote) verbouwing zo soepel en probleemloos was verlopen als onze Avanti Keuken, was het een stressvrije periode geweest. Geweldige communicatie, super vriendelijk en kundig personeel, uitgebreid advies. Ze hebben alle tijd genomen om ons door dit proces heen te helpen. Omdat dit onze eerste keuken aankoop was, waren we flink overweldigd. We zijn hier op een zeer prettige, maar geen 'verkoperige' manier doorheen geholpen in de showroom. De planning en montage verliep probleemloos en zelfs het wijzigen van de leverdatum ivm onze eigen uitloop, was geen enkel probleem. De keuken zelf is geweldig mooi en we krijgen onwijs veel complimenten. Voor een hele goede prijs, hebben we een fancy design keuken. Wij zijn fan en kunnen het iedereen aanraden hier jouw keuken te halen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Bas Voeten op vrijdag 21 jun 2024 24
Goede, laagdrempelige communicatie. Pelma denkt met ons mee. Komt afspraken na. Transparantie naar de klant. Hele fijne medewerksers over de vloer gehad. Wij raden Pelma keukens zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Leendert Bakker op vrijdag 21 jun 2024 24
Je krijgt hier een keuken helemaal zoals je zelf wilt en zelfs boven je verwachting!
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met de keuken”
Door Wolthuis op woensdag 19 jun 2024 24
Vanaf het begin tot eind vriendelijk en professioneel geholpen. Niet opdringerig.
Doen wat ze beloven. Goede kwaliteit keuken. Wij zijn er super blij mee!
FOTO VAN WOLTHUIS
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Corné op dinsdag 18 jun 2024 24
We zijn enorm tevreden! De keuken is prachtig geplaatst. Er waren wat probleempjes/misverstanden die netjes zijn opgehelderd. Vervolgens werd er ook nog een keurige oplossing geboden doormiddel van een genereuze korting.
Vriendelijk personeel, zowel de monteurs als verkopers. Klasse!
Reactie of foto toevoegen
“Het is heel mooi geworden”
Door Lianne op maandag 17 jun 2024 24
Prachtige keuken gekocht, en ondanks de kleine oppervlakte is het heel mooi geworden. Ook is de keuken keurig gezet!
Reactie of foto toevoegen
“De keuken ziet er prachtig uit”
Door Lonneke op vrijdag 14 jun 2024 24
Van ontwerp tot levering en montage geen een enkel probleem of obstakel ervaren. Ze denken met je mee, zijn eerlijk in hun advies en nemen de tijd voor je. Onze keuken ziet er prachtig uit en voelt ook echt als een kwaliteit keuken.
FOTO VAN LONNEKE
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldige ervaring”
Door Jaap en Marjan Rietdijk op woensdag 12 jun 2024 24
We hebben in oktober 2023 een keuken gekozen die naar onze wens was. Het advies, snelheid en kundigheid van de medewerkers was voor ons een fijn gevoel. Zij dachten mee, maakte soepele afspraken en zijn alle afspraken na gekomen.
Doordat het een uitmuntend gevoel gaf (nog steeds eigenlijk) hebben vrienden en kennissen Ardi keukens aangeraden en ook hun hebben een geweldige ervaring ondervonden!
FOTO VAN JAAP EN MARJAN RIETDIJK
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke tien”
Door Fam Verstraten op woensdag 12 jun 2024 24
We zijn echt heel goed geholpen in de showroom. Een goede eerste indruk. Alles daarna is ook heel goed en netjes verlopen. Er waren wat kleine dingetjes die niet in orde waren na het plaatsen maar dat werd allemaal heel snel en kundig opgelost. De service is echt top! We raden iedereen aan om hier een nieuwe keuken te bestellen. Zeker een dikke tien voor Ardi keukens!
FOTO VAN FAM VERSTRATEN
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door JJG Maas op maandag 10 jun 2024 24
Zeer deskundig geholpen bij de aanschaf van de nieuwe keuken en bij het plaatsen ervan.
FOTO VAN JJG MAAS
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door erik op vrijdag 7 jun 2024 24
Een duidelijk verhaal , je weet wat je koopt en de service is helemaal top. Ook het team wat je keuken installeert zijn vriendelijk en beleeft en nemen de tijde om alles netjes te installeren. Ook word je betrokken bij het installeren van de keuken. Gewoon een dikke 10 voor ons.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Familie Luijks op donderdag 6 jun 2024 24
Kundige en prettige hulp vanaf het uitzoeken tot en met het afleveren en verlenen van nazorg aan toe. Begonnen met een fijn, rustig gesprek om wat moois uit te zoeken. Vervolgens tussentijds netjes op de hoogte gehouden en bovendien werd de afgesproken levertijd precies nagekomen. Mooie kwalitatieve keuken, kortom, zeker een aanrader!
FOTO VAN FAMILIE LUIJKS
Reactie of foto toevoegen
“Een fijne ervaring”
Door Anja op donderdag 6 jun 2024 24
Vriendelijke, meedenkende medewerkers. In de showroom, maar ook de bezorger en de monteurs. Werken netjes met respect voor de overige inrichting van de woning. Heel fijn dat er niet onderhandeld wordt over de prijs in tegenstelling tot andere keukencentrum. Prima kwaliteit/prijsverhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10 plus”
Door Mevrouw P. de Ponti op dinsdag 4 jun 2024 24
DB keukens krijgt van mij een dikke 10 plus. Vanaf het eerste gesprek in de showroom in Haarlem tot en met de montage en telefoontje om te horen of alles goed was. Iedereen was heel vriendelijk, behulpzaam en meedenkend. En..het resultaat is prachtig. Ik was eerder bij andere keukenleveranciers geweest maar had steeds twijfel. De eerste kennismaking bij de showroom in Haarlem gaf mij direct vertrouwen.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door F vander Sommen op dinsdag 4 jun 2024 24
Keuken aangeschaft (na veel getwijfel van mijn kant). Verkoopster bleef geduldig meedenken en verschillende opties uitwerken voor me. Na aanschaf ook uitstekende service van het klantteam. Offertes voor nabestellingen gekregen, snel en adequaat beantwoorden van vragen via telefoon en mail. Medewerkers allen zeer vriendelijk en klantgericht! Van harte aanbevolen!
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door M van de pol op maandag 3 jun 2024 24
Wij zijn super blij en tevreden met onze keuken. De monteurs hebben keurig gewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Jan van Dijk op vrijdag 31 mei 2024 24
Keuken gekocht. Gehele traject wordt goed begeleid door een toegewezen klantenteam. Monteurs ervaren en denken goed mee. Inmeten/tekeningen/documentatie zijn perfect op orde. Afspraken zijn duidelijk en worden nagekomen. Fout (van fabrikant) wordt keurig opgelost. Na-stellen wordt op termijn netjes gedaan. Na 10 maanden ontdekten we een scheur(tje) in een vrieskastlade. Wordt na melding kosteloos vervangen. Eindconclusie; Arma is niet goedkoop, maar kwaliteit/ montage/ garantie = TOP!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer aan te bevelen”
Door Familie Van der Waal op vrijdag 24 mei 2024 24
Van verkoopadvies tot installatie, service en administratieve ondersteuning: super. We hebben een prachtige keuken gekocht, na een heel betrokken en persoonlijk advies. Het plaatsen van de keuken verliep geheel volgens afspraak. Ook de service erop volgend was altijd tijdig, op initiatief van Avanti en uitgevoerd door zeer kundige maar ook uiterst vriendelijke professionals. We zijn meer dan tevreden en bedanken iedereen hartelijk. Deze keukenzaak is zeer aan te bevelen! Zij doen wat ze beloven.'
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Carla van Dorst op donderdag 23 mei 2024 24
We hadden al eens eerder met Ardi Keukens kennisgemaakt doordat onze zoon er een keuken had aangeschaft en daar bijzonder tevreden over was. Dus op naar Sint Annaland. Na een prettige ontvangst hebben Isaac en Leanne een geweldige job geklaard om ons de perfecte keuken te leveren. Ook het klantteam dat tijdens de aanloop naar de plaatsing van de keuken voor ons klaar stond deed het perfect. Communicatie verliep prettig. De plaatsing ging zonder problemen en is keurig gedaan. De monteurs waren heel vriendelijk en dachten met ons mee. De keuken is een plaatje en ook al is hij strak en modern hij voelt knus en gezellig aan, we krijgen dan ook veel complimenten. Het koken is weer een feestje .
FOTO VAN CARLA VAN DORST
Reactie of foto toevoegen
“Fijne service”
Door Sigrid op woensdag 22 mei 2024 24
Fijne service. Onze wensen werden vooraf gevraagd waardoor we gericht geholpen werden. Degene die ons hielp hield zich aan het budget. Bij het plaatsen van de keuken bleek er een kast verkeerd geleverd. Dit is netjes opgelost. Een beschadiging in een frontje door de verbouwing is kosteloos vervangen. Al met al een fijne service met mensen die voor je klaar staan.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop en installatie verliep zeer goed”
Door Johan van Hekken op maandag 20 mei 2024 24
De aankoop van onze nieuwe keuken met Henry Boogaard verliep zeer prettig. Alles werd netjes vastgelegd, gemeten ter plaatse, en voor de keuken gefabriceerd werd nog eens goed beoordeeld door Jan Verwijs. Het installeren van de keuken en de apparatuur verliep bijzonder prettig door Johan Hendriks en de eerste dag was daar Jacco nog bij. Beiden echte vakmensen en prettig in de omgang. Opmerkelijk was toch vooral dat ze het perfect wilden hebben!
Een punt van kritiek is de bezorging van de keuken. Dat was een regelrechte haastklus: ruw en in no time stond alles in de garage. Twee onderdelen bleken later beschadigd, waaronder een dure achterwand van Bokmerk. Maar of dat door de bezorging kwam weet ik natuurlijk niet zeker. Het werd door Johan opgemerkt en gelijk nieuw besteld.
FOTO VAN JOHAN VAN HEKKEN
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder goede service”
Door Roelofs op donderdag 16 mei 2024 24
We hebben zeer positieve ervaringen met Ardi Keukens uit St. Annaland. We werden heel goed geholpen. Ook is het personeel erg vriendelijk en behulpzaam. De monteurs bij het plaatsen van de keuken waren heel vriendelijk en werkten heel netjes. De service is bijzonder goed. Daarom kunnen wij zonder meer Ardi Keukens van de DB-groep aanraden indien u een nieuwe keuken wenst.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door oeverbeek op woensdag 15 mei 2024 24
We hebben een keuken uitgezocht, hier werden we professioneel en goed begeleid, er werd met ons meegedacht m zo voor ons de perfecte keuken te creëren. De service die daarop volgde bij het plaatsen van de keuken was ronduit perfect. Afspraken werden nagekomen en de keuken werd met de grootste zorg en deskundigheid geplaatst. Ik zou dit bedrijf bij iedereen aanraden die kwaliteit en betrouwbaarheid en zekerheid belangrijk vinden. Ik sta elke dag met veel plezier in onze keuken
FOTO VAN OEVERBEEK
Reactie of foto toevoegen
“Veel plezier van mijn prachtige keuken”
Door M. van den Heuvel op vrijdag 10 mei 2024 24
Een jaar na de oplevering van mijn keuken kom ik eindelijk mijn belofte na om een review te schrijven. Het positieve daarvan is dat ik kan zeggen dat ik inmiddels een jaar met heel veel plezier gebruik maak van mijn prachtige keuken die met veel zorg en vakmanschap is geplaatst. Bij Adee doen ze inderdaad wat ze beloven, ook als je in Groningen woont.
FOTO VAN M. VAN DEN HEUVEL
Reactie of foto toevoegen
“Wij genieten van onze nieuwe keuken”
Door du Mee op vrijdag 10 mei 2024 24
Artic Keukens in Utrecht heeft samen met ons een prachtige keuken ontworpen en ons goed geadviseerd over materiaal, kleur en apparatuur. Dankzij de ruime showroom konden we veel ideeën opdoen en ook stalen meenemen naar huis. Er was genoeg flexibiliteit om nog wijzigingen door te voeren. Ook hebben zij vanuit de DB Keukengroep een uitstekende backoffice en plezierige en vakkundige medewerkers die de nieuwe keuken hebben geplaatst. Via Artic Keukens kwamen wij in contact met een aannemer, gespecialiseerd in alle voorbereidende werkzaamheden voorafgaande aan de plaatsing van de keuken. Samen met zijn enthousiaste en professionele vakmensen, hebben zij alle benodigde werkzaamheden volgens een strak schema uitgevoerd. Mede geholpen door de professionele technische tekeningen van de DB Keuken Groep. Alles goed en op tijd, ook bij onverwachte gebeurtenissen in een oud huis, en heel plezierig, wat wil je als klant nog meer. We zijn erg blij met het eindresultaat en genieten van onze nieuwe keuken. Ook over de nazorg, zodat men zeker weet dat we 100% tevreden, zijn we zeer te spreken. We bevelen bovengenoemde bedrijven dan ook van harte aan!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Carin van Schaick op woensdag 8 mei 2024 24
Wij hebben een volledige keuken gekocht met inbouwapparatuur.
FOTO VAN CARIN VAN SCHAICK
Reactie of foto toevoegen
“Prima begeleiding”
Door familie Molenaar op woensdag 8 mei 2024 24
Deskundige hulp bij het uitzoeken van de keuken, montage keurig netjes, resultaat helemaal naar wens. Prima begeleiding, ook na afloop!
Reactie of foto toevoegen
“Ver boven een 10”
Door De Heus op woensdag 1 mei 2024 24
Na aanraden van vrienden hebben wij bij Artic in Utrecht een keuken uitgezocht, deze is naar volle tevredenheid in Vlissingen geplaatst. Vanwege de toenmalige omstandigheden van een ernstige ziekte hadden we voor een wat goedkopere uitvoering gekozen. Nadat het ziek zijn achteraf bleek mee te vallen hebben we opnieuw contact gezocht met Artic. Met als reden dat de goedkopere uitvoering niet echt onze smaak was. Medewerkers van Artic hebben er alles aan gedaan om alsnog de keuken naar onze wensen aan te passen. Vanwege de uitzonderlijke omstandigheden hebben zij dat nogmaals tot onze volle tevredenheid tegen een gereduceerde prijs uitgevoerd. Als we een cijfer moesten geven kwamen we ver uit boven de 10! Eerlijk is eerlijk! Nogmaals hartelijk dank!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Geert en Rinske Pars op dinsdag 30 apr 2024 24
In 2022 hadden we een afspraak voor een gesprek met een medewerker van Arma Keukens en Sanitair over de nieuwe inrichting van onze badkamer en het toilet op de begane grond. Wim-Sander Roos, verkoopadviseur bij Arma in Nunspeet, ontving ons zeer hartelijk en gastvrij. We stonden aan het begin van een gesprek vol keuzes, die we moesten maken. In de showroom van Arma kun je wat badkamers en accessoires betreft te kust en te keur. We konden op elk moment onze wensen inbrengen. Wim heeft ons geen enkel product opgedrongen, maar op momenten van keuzes maken ons op een prettige manier geadviseerd en als we van de bomen het bos niet meer zagen ook "gestuurd". We werden enthousiast en deskundig begeleid. En tegelijk heeft Wim ook oog voor de klant als mens, voor zijn persoonlijke omstandigheden. Het verkoopgesprek was dan ook een prettige mix van zakelijk contact én tussendoor humor en persoonlijke aandacht. Aan het eind van de middag hebben we de koopovereenkomst getekend van een badkamer en een toilet, volledig overeenkomstig onze wensen. Badkamer en toilet zijn gerenoveerd en ingericht in 2023, zoals was begroot en afgesproken. We zijn heel tevreden over het resultaat, zowel wat betreft de materialen als het voeg- en kitwerk en de kleurkeuzes. Na de inrichting bleken er nog enkele dingen niet goed bevestigd te zijn dan wel te functioneren. Een en ander is na melding bij het bedrijf vlot door de servicedienst naar tevredenheid hersteld. Kortom: Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet is wat ons betreft een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Ardi sprong eruit”
Door H. van Dorst op maandag 29 apr 2024 24
Ik had 24 jaar geleden een keuken gekocht bij Ardi. Deze was goed bevallen. nu een nieuwe keuken gekocht bij Ardi. ook bij andere keuken zaken geweest. Ardi sprong er uit, omdat de service prima was, afspraken na kwamen en de prijs de prijs is, en vrijblijvende offerte. geen dwang.

Aanvulling ontvangen 30 april 2024:D e keuken is afgeleverd en gemonteerd. Dit is goed bevallen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Erik Kraij op zondag 28 apr 2024 24
Zeer tevreden over het hele traject. Van advies tot aan de planning en installatie. We zijn erg blij met de keuken en raden Keur Keukens aan iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig geplaatste keuken”
Door Raymond op zaterdag 27 apr 2024 24
Betrouwbaar en vakkundig. Keuken is keurig geplaatst. Monteur werkt netjes en heeft problemen vakkundig opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met het keukeneiland”
Door Tjeerd op vrijdag 26 apr 2024 24
Keukeneiland was heel vakkundig opgeleverd. Heel blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met geplaatste keuken”
Door Van Noorden op donderdag 25 apr 2024 24
Klantvriendelijk, kundig, netjes gewerkt! Gewoon zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Meedenkend, innovatief en praktisch”
Door Ricky en Theo op dinsdag 23 apr 2024 24
We hebben een keuken bekocht. Op papier hadden we eigenlijk alles al uitgetekend. Maar praktische tips hielpen ons aan verbeterpunten waar we erg blij mee zijn. Meedenkend, innovatief en praktisch. Goede communicatie, vriendelijke mensen. Direct antwoord op onze vragen. Gewoon prettig en fijn!
FOTO VAN RICKY EN THEO
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Demy Knijnenburg op dinsdag 23 apr 2024 24
Enorm blij met onze nieuwe keuken. We wilden bij het kiezen van onze keuken kwaliteit en niet 10x op een dag gebeld worden over dat de prijs omlaag kon, maar gewoon waar voor ons geld. Hier heeft Pelma keukens zeker aan voldaan! We zijn uitstekend geholpen en er werd goed met ons meegedacht met de mogelijkheden binnen ons budget. Ik zou het iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door C. Laurijsse op dinsdag 23 apr 2024 24
Fijne samenwerking, komen afspraken na, en leveren keurig werk af. Telefoontje ook als iets anders gaat lopen. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Moison op maandag 22 apr 2024 24
Pelma heeft onze keuken een update gegeven. Wij zijn erg tevreden. Goede voorlichting en prima meedenken. De uitvoering van de werkzaamheden verliep op een vriendelijke en behulpzame manier. Het resultaat mag gezien worden. Kan iedereen Pelma aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Fam. Mol op maandag 22 apr 2024 24
Na onze eerste keuken (review van 07-01-2021 was niet zo positief) toch weer bij Ardi voor een nieuwe keuken omdat we dachten: ze kunnen het wel, zitten in de buurt en lossen de manco's op. In eerste instantie hadden we zoiets van dit is een 10 maar er zijn wat kleine zaken die nog aandacht vragen en ook opgelost gaan worden. 9 of 9.5 geven gaat helaas niet en 8 doet geen recht aan de prestatie, dus dan toch die 10. Wel irritant dat de kookplaat ontbreekt door onderdeel-problemen bij Neff, maar daar kan Ardi niets aandoen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Veerman op maandag 22 apr 2024 24
De levering van de keuken was top. Het plaatsen van de keuken ook zeer tevreden. We hebben wat probleempjes gehad maar werd super opgelost. Ik ben echt tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze keuze voor Ardi”
Door Cor maas op vrijdag 19 apr 2024 24
Zo heb je even! Ten eerste zijn wij super goed geholpen door Leanne Wisse. Ze heeft ons door de wereld van keukens geholpen, zodat we de beste keuze gemaakt hebben bij Ardi Keukens. Dus alles netjes op papier gezet en de juiste prijs bepaald, dus meteen de keuken besteld. Duidelijke afspraken gemaakt en gedaan wat er afgesproken was. Alles gemonteerd door een vakman met veel kennis van zaken en heel precies zodat alles perfect gemonteerd is. We zijn heel blij dat we gekozen hebben voor Ardi keukens.
FOTO VAN COR MAAS
Reactie of foto toevoegen
“Al met al zeer tevreden”
Door Gerard en Petra op vrijdag 19 apr 2024 24
Augustus 2023 Pelma showroom in Goes bezocht. Vriendelijk ontvangen, rondgeleid en vervolg afspraak gemaakt. Deskundig advies gekregen en gezamenlijk keuken samengesteld. Direct afspraak gemaakt voor montage in november. Montage professioneel uitgevoerd door eigen personeel. Al met al zeer tevreden met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Prima advies en goede service”
Door Leo Noordijk op donderdag 18 apr 2024 24
Onze ervaring met Ardi is buitengewoon goed. Gestart in de showroom tot en met het plaatsen van de keuken. Prima uitleg en service. Bij het plaatsen van de keuken werd alles netjes opgeruimd niets was te veel. Prima monteurs, hebben alles goed uitgelegd. Ik beveel Ardi aan vanwege de prijs kwaliteit verhouding en de goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Fam.W.Ouwens op dinsdag 16 apr 2024 24
Goede verkoper, en monteurs super. Ook het team wat ons begeleide, stap voor stap kun je de vorderingen volgen.
Reactie of foto toevoegen
“Een absolute aanrader”
Door Marcel op maandag 15 apr 2024 24
Naast de keuken hebben we bij dit bedrijf ook onze badkamer aangeschaft. Het is wellicht iets duurder als veel gangbare sanitair verkopers maar dit bedrijf levert topkwaliteit materialen en er wordt gewerkt met installateurs die hun vak kennen en meedenken met de klant. Het bedrijf is goed bereikbaar en komt afspraken na. Absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Een grote pluim”
Door van Sprang op maandag 15 apr 2024 24
Wij hebben een keuken gekocht en zijn daar voor 100% te vrede over alle medewerkers waar wij mee te maken hebben gehad verdienen een grote pluim.
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut geen spijt van mijn keuze”
Door T. Oldewarris op maandag 15 apr 2024 24
Heel goed geïnformeerd in de showroom. Het gegeven advies paste keurig binnen budget. Backoffice klantteam is zeer snel en adequaat en door het inschakelen van de aannemer waar Keur doorgaans mee werkt sloot de planning perfect aan en hoefde ik me nergens zorgen over te maken. De keuken zoals deze er nu staat voldoet aan mijn verwachtingen. Al het personeel van Keur Keukens waar ik mee te maken heb gehad waren allemaal even vriendelijk en punctueel en hadden kennis van zaken. Ik was zelf ook doorverwezen naar Keur Keukens via een kennis en ik heb er absoluut geen spijt van.
FOTO VAN T. OLDEWARRIS
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te bevelen”
Door Suzanne op zondag 14 apr 2024 24
Zeer blij met de nieuwe keuken die we via Ardi gekocht hebben en door hen hebben laten instaleren. Zeer fijn geholpen met het samenstellen van de keuken, werd echt tijd voor ons genomen. Zeer blij met de 3-in-oven met stoomfunctie, de brede (bestek)lades en de plaatsing van alle kastjes/apparaten. Kleine dingetjes fout gegaan met bestellen en installeren, maar zonder problemen hersteld door Ardi. Zou het een ander echt aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Alles liep op rolletjes”
Door mar postma op zaterdag 13 apr 2024 24
Zeer netjes geholpen en wij hebben zeer goede ervaring met vragen en plaatsing alles ging op rolletjes zeer aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Michelle op zaterdag 13 apr 2024 24
Duidelijke communicatie, geen opdringerig gedrag. Weet waar ze over praten, goeie kwaliteit. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Wilco Bos op vrijdag 12 apr 2024 24
Vriendelijke mensen en zeer nette keuken geleverd. Montage zeer goed verlopen, de prijs kwaliteit verhouding is prima. Je kunt hier prima een keuken kopen
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de houten greeploze keuken”
Door Heleen op donderdag 11 apr 2024 24
Goed advies, komen afspraken na, alles te volgen via mijnkeukeninfo/online, bezorgen en plaatsen van de keuken door eigen personeel. Er wordt meegedacht met het inrichten van de keukenkastjes. Blij met de houten greeploze keuken met graniet werkblad!
FOTO VAN HELEEN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door G.Veldhuis op donderdag 11 apr 2024 24
Keuken gekocht en zeer tevreden hoe alles van het begin tot het einde is verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te bevelen”
Door Tineke op woensdag 10 apr 2024 24
Netjes ingemeten. Keurig geplaatst. Altijd bereid om vragen te beantwoorden en mee te denken. Mocht je een nieuwe keuken zoeken dan zou ik je Ardi aanbevelen
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Cees Ruitenberg op maandag 8 apr 2024 24
Wat een service krijg je bij Keur Keukens. Kleine beschadiging wordt gelijk opgelost. Daarbij komt fantastisch en super vriendelijk en behulpzaam personeel.
Geen gedoe over kortingen maar wel 10 jaar prima service wat heel belangrijk is.
Keur keukens is zeker de plaats waar u moet zijn voor uw nieuwe keuken en de hulp bij het samenstellen daarvan.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect verlopen”
Door Fam. Horst op zaterdag 6 apr 2024 24
Vanaf de verkoop tot en met de plaatsing is alles perfect verlopen. D.m.v. mail steeds netjes op de hoogte gehouden (voordat de keuken besteld werd nog even vragen of we nog veranderingen wilde? en of de geplande datum nog steeds schikte?) Tijdens het plaatsen goed overleg gehad en tips gekregen van de monteurs. Echte vakmensen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima zaak”
Door Fabienne Voortman op vrijdag 5 apr 2024 24
Heel goed advies in de winkel. Er wordt goed naar je geluisterd wat je wil en alle opties besproken. Montage ging prima. Alle afspraken werden netjes nagekomen. En kleine beschadigingen die bij plaatsing bleken, werden heel netjes opgelost. Prima zaak.
FOTO VAN FABIENNE VOORTMAN
Reactie of foto toevoegen
“Een supermooie keuken”
Door Gerriette Nelis op donderdag 4 apr 2024 24
Een super mooie keuken gekocht bij Ardi keukens. De eerste keer dat ik bij ardi keukens kwam heb ik een rondje door de zaak gedaan, ik wist niet wat ik wilde en kon zodoende ideeën op doen. Duidelijke uitleg gekregen over inductie kookplaten en afzuigkappen onder het genot van een kopje koffie. Besloten om een keuken aan te schaffen bij Ardi keukens. Het 2de bezoekje kwamen we terecht bij Anne. Anne heeft duidelijke uitleg gegeven over wat er allemaal mogelijk is qua kastjes, keukenblad, frontjes enz. Het was een hele leuke en gezellige ochtend. Het 3de bezoekje kwamen we ook weer bij Anne terecht deze keer hebben we de apparatuur doorgenomen, wat handig is en wat niet handig is om aan te schaffen, wederom een gezellig bezoek en we kregen een heerlijk broodje met soep net als de vorige keer. Wat een service! Een paar maanden later was het zover dat de keuken geplaatst werd. Dit ging ook heel goed, er werden kaartjes bij de buren door de brievenbus gedaan om aan te geven dat er wat overlast kon komen vanwege het plaatsen van de keuken. Steeds goede uitleg gekregen van Johan. Hij heeft de keuken met veel plezier gezet en super netjes. Als tip kreeg ik van hem om de muur rondom de keuken groen te maken om zo de natuur van buiten naar binnen te halen. Ik had hier zo mijn bedenkingen bij en zag het nog niet helemaal voor me. Na veel wikken en wegen is de muur groen geworden, en ik ben er hartstikke blij mee. Johan, super bedankt. Ook Anne nogmaals bedankt voor je adviezen en geduld! Ik raad iedereen aan om een keuken aan te schaffen bij Ardi Keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Fijne communicatie en duidelijk advies”
Door Fam. Dul op woensdag 3 apr 2024 24
Onlangs een keuken gekocht bij Ardi Keukens en heel erg tevreden over het eindresultaat. Goed geholpen door de verkoopadviseur duidelijk en eerlijk advies. De verkoopadviseur was heel geduldig en nam ruim de tijd om de keuken naar wens samen te stellen zonder iets op te dringen. De bestelling van de keuken is ook zeer goed verlopen alles tot in de puntjes geregeld. Communicatie ook heel goed, goed te bereiken en helpen snel. De plaatsing van de keuken is ook heel netjes en professioneel gedaan. Kortom alles was van begin tot eind heel goed geregeld hoefden ons nergens zorgen over te maken een heel fijn klantvriendelijk bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Esther op woensdag 3 apr 2024 24
Erg fijn aankoop-proces, dwingen je nergens toe, geven je alle tijd, zijn betrouwbaar, denken mee en lossen eventuele problemen meteen op. Tot nu toe erg tevreden met DB Keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Familie Thomas op woensdag 3 apr 2024 24
Van begin tot eind maakt Anovi Keukens de hoge score waar. Een vriendelijke ontvangst. Een deskundige en attente consulent die met je meedenkt en voor wie niets teveel is. Voor alle vragen is hij bereikbaar met deskundig maar geen opdringerig advies. De levering en de plaatsing verliepen heel soepel. De monteurs zijn vriendelijk en deskundig, alles + korte uitleg en advies stond in 2 dagen zoals afgesproken. Met als resultaat een prachtige keuken, waar wij heel blij mee zijn en iedere dag van genieten.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te bevelen”
Door Ubachs op maandag 1 apr 2024 24
Wij hebben voor onze nieuwe woning een nieuwe keuken gekocht bij Pelma keukens in Goes. Het hele proces vanaf de aanschaf met hulp van een verkoopmedewerker tot en met de plaatsing en montage verliep vlekkeloos. Pelma keukens heeft proactief ons geïnformeerd toen bleek dat het werkblad niet helemaal in de gevraagde maatvoering geleverd kon worden. Er is toen samen met ons een goede oplossing gevonden. Ook na plaatsing van de keuken waren er een paar onvolkomenheden, zoals een niet goed aangedraaide leiding in gootsteenkastje en een piepende vaatwasser. Deze problemen zijn na contact te hebben opgenomen met Pelma adequaat en snel verholpen. Wij hebben ervaren dat Pelma ons correct en tijdig heeft geïnformeerd over het hele proces van bestelling en plaatsing en zijn zeer blij en tevreden, met name omdat de medewerkers van Pelma zowel in verkoop, showroom als de monteurs bij de plaatsing, zeer benaderbaar en onze vragen goed konden beantwoorden. Wij zijn dan ook erg tevreden en bevelen Pelma keukens zeer zeker aan als je op zoek bent naar een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Over alles erg tevreden”
Door Nicole op vrijdag 29 mrt 2024 24
Keuken gekocht bij Ardi super tevreden over alle services. Keuken kon vrij snel geplaatst worden wat erg fijn was. Super netjes en zorgvuldig geplaatst een mankement gehad maar dit werd de zelfde dag nog opgelost verder zijn wij over alles erg tevreden en bevelen wij Ardi zeker aan bij andere.
Reactie of foto toevoegen
“Alles is goed”
Door Lieneke Krijnen op donderdag 28 mrt 2024 24
Wij zijn zeer tevreden met de keuken en zeer tevreden over de medewerkers van Ardi. Wij zijn heel goed geholpen door Marjolein met het uitkiezen van onze keuken. De monteurs hebben de keuken perfect geplaatst. Alleen blad met spoelbak was verkeerd geleverd maar dat is zeer goed opgelost. Alles is goed, de service maar ook de kwaliteit van de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Een mooi resultaat”
Door Carolien van Vliet op donderdag 28 mrt 2024 24
Gisteren mijn keuken laten plaatsen. Alles wat wij besproken hebben is ook daadwerkelijk in overleg en meedenkend in alles tot een mooi resultaat geworden. Ter plaatse worden ook dingen opgelost. Zeer vriendelijke professionele mensen. Nazorg is er ook. Erg blij mee.
FOTO VAN CAROLIEN VAN VLIET
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Fam van Splunder op donderdag 28 mrt 2024 24
Zeer tevreden, vriendelijke mensen zoals bij de eerste ontmoeting na de afspraak. Bestelde keuken op tijd geleverd en geplaatst. Was allemaal helemaal naar onze wens. Nogmaals bedankt voor alles. Zal het zeker aanbevelen aan vrienden en bekenden met een vriendelijke groet uit de wilhelminaweg in ouddorp.
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Familie Willemsen op donderdag 28 mrt 2024 24
Alles liep perfect. We zijn overal in meegenomen. Geen mankementen. Vakkundig en ervaren personeel. Zeer vriendelijk geholpen van verkoop tot aan opleveren. Echt een aanrader! Een eerlijk verhaal. Geen mooie verkooppraatjes.
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastische keuken”
Door Peter en Elly op woensdag 27 mrt 2024 24
Wij hebben onze Schmidt keuken gekocht bij Ardi in sint Annaland. We zijn daar verschillende keren heel gastvrij ontvangen en er is een prachtig ontwerp gemaakt. Na oplevering van ons huis is de keuken vorige week geplaatst door Johan en Marco. Echte vakmensen die alles in 2 dagen hebben geplaatst. Er was geen enkel probleem met de keuken dus was in een keer goed. Kortom, we zijn ontzettend tevreden over de service van Ardi en genieten nu van een fantastische keuken. Wij vinden Ardi een echte aanrader!
FOTO VAN PETER EN ELLY
Reactie of foto toevoegen
“We genieten van onze mooie keuken”
Door M. Dietvorst op woensdag 27 mrt 2024 24
De ervaring bij het uitzoeken van de keuken was al heel fijn, vriendelijk, behulpzaam en gastvrij personeel. Het bestellen is een proces waar we goed bij zijn geholpen, ze nemen de tijd voor je vragen. De keuken plaatsen ging in goed overleg en met duidelijke afspraken. Er werd netjes gewerkt en geen rommel achter gelaten. Vriendelijke en beleefde monteurs. Toen er een onderdeel beschadigd geleverd bleek, werd dat gelijk doorgegeven en later vervangen.
Nu al een hele tijd aan het genieten van onze mooie keuken, niets op aan te merken!
Reactie of foto toevoegen
“Mijn prachtige landelijke keuken”
Door Arjenne De Viet op dinsdag 26 mrt 2024 24
Eindelijk de keuken werd geplaatst, muren waren na half jaar pas droog! "Ardi" vond geen probleem, pas plaatsen als muren droog zijn! ☺️ Pieter de Vakman! Vloer liep 5cm af, achterwand hol! Nu klinknagel vast, mijn prachtige landelijke keuken! Top bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Carola op maandag 25 mrt 2024 24
Prachtige keuken en hoge kwaliteit voor een goede prijs. Zeer deskundig advies bij het kiezen en vakmanschap bij het plaatsen. Een plaatje om te zien en precies zoals we het wilden. Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Website
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.