Feedback
9,7

DB KeukenGroep

Website: www.dbkeukens.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.dbkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van DB KeukenGroep
Ontdek de grootste collectie keukens. Sterk in dienstverlening van A tot Z met eigen mensen.

“Doen zoals Beloofd”
Juist in een branche die niet altijd even goed bekend staat, onderscheidt DB KeukenGroep zich blijvend door haar correcte benadering van klanten en hoge kwaliteit van dienstverlening. Wij doen wat we beloven. Vanaf het moment dat u uw voet zet in één van onze inspirerende showrooms, tot aan het moment dat onze monteurs een droomkeuken of badkamer bij u komen monteren, zult u aangenaam verrast zijn door onze werkwijze. We realiseren ons, dat u hoge verwachtingen hebt van uw nieuwe keuken of badkamer. We doen daarom dan ook onze uiterste best om deze perfect naar wens te realiseren. Elke medewerker binnen ons familiebedrijf zet zich hier enthousiast en betrokken voor in. Of het nu de verkoper is die zich tot het uiterst inspant om uw wensen te vertalen in een prachtige keuken, de magazijnmedewerker die vol zorg uw bestelling klaar maakt, of onze serviceafdeling die zich volledig inzet om u compleet te ontzorgen. Onze klanten zullen het bevestigen: ook in het traject na handtekening steekt DB KeukenGroep ver boven het maaiveld uit. Wij streven altijd naar ‘keukens met ‘n 9+’. U merkt het aan het eindresultaat!

Keukens volgens actuele woontrends
Bij DB KeukenGroep is een keuken meer dan alleen een combinatie van mooie keukenkasten en moderne apparatuur. Onze diverse opstellingen maken van de keuken het hart van uw woning waar u in thuis komt. Waar koken pas echt kokkerellen wordt. En waar wonen verandert in léven. Maak kennis met onze onuitputtelijke collectie keukens. Alles is mogelijk. Bewonder onze verschillende merken zodat u de keuze hebt uit keukens in alle stijlen, opstellingen en voor ieder budget. Van degelijke standaardkeukens tot exclusief maatwerk. Onze nettoprijzen zijn blijvend laag omdat wij kortingen ontvangen op onze volume-inkoop. Daarbij zijn onze offertes transparant en compleet gespecificeerd. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Wij heten u graag welkom in één van onze zeven royale showrooms. We beloven u dat onze keukens u zullen inspireren. En onze medewerkers staan enthousiast klaar om u te adviseren!

Al ruim 25 jaar een begrip
DB KeukenGroep bestaat al ruim vijfentwintig jaar, en daar zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers geeft ons familiebedrijf al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs. Dit beloven wij:
• Direct de beste prijs
• 10 jaar garantie op onze montage
• Buitengewoon goed geregeld
• Service op 9+ niveau

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze acht vestigingen:
Adee Keukens (Rijssen)
Anovi Keukens (Berkel en Rodenrijs)
Ardi Keukens (Sint-Annaland)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Artic Keukens (Utrecht)
Avanti Keukens (Kesteren)
Keur Keukens (Haarlem)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van DB Keukens.


Ervaringen
Er zijn 2167 ervaringen over DB KeukenGroep. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1869 ervaringen
4 sterren204 ervaringen
3 sterren13 ervaringen
2 sterren9 ervaringen
1 ster9 ervaringen
“Een plaatje om te zien”
Door Corrie op donderdag 2 jul 2020 20
Na in verschillende keukenzaken ons georiënteerd te hebben, zijn wij ook terecht gekomen bij Keur Keukens Haarlem. Opvallend voor ons bij binnenkomst was de showroom met schitterende keukens in allerlei stijlen en prijsklassen. Dit gaf ons de inspiratie om een volgende afspraak te maken. Het was ondertussen duidelijk voor ons wat de stijl en de kleur van de keuken ging worden. Niels Kraayenoord heeft ons hierbij uitstekend geadviseerd en geholpen. Ook de veranderingen die tijdens het proces optraden zijn probleemloos opgelost. Het meedenken over de kleur van het keukenblad in combi met de vloertegels heeft geresulteerd in een prachtig resultaat.Het plaatsen van de keuken is vakkundig verricht door het montageteam van DB-keukens. Men constateerde een kleine beschadiging op één van de kastjes. Voor ons niet of nauwelijks te zien, maar direct werd een afspraak gemaakt om het kastje te vervangen. De keuken is zeer gebruiksvriendelijk en een "plaatje om te zien". Wij tonen de keuken met trots aan anderen. Tegen elkaar zeggen wij nog vaak "wat is ie mooi hè"! Zeer tevreden klanten uit Katwijk aan zee. Corrie en Albert van der Plas
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed meegedacht”
Door familie Zeijpveld op vrijdag 26 jun 2020 20
hebben keuken gekocht. Bij het kopen en bij het plaatsen vakkundig en klantvriendelijk geholpen. Zeer goed meedenken met onze wensen
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Sebastiaan Eikendal op donderdag 25 jun 2020 20
Voortraject perfect en de montage sluit volledig aan op het voortraject. Monteurs denken mee en uitloop op de planning wat bij ons het geval was wordt keurig opgelost. Chapeau!!
FOTO VAN SEBASTIAAN EIKENDAL
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door familie Huijsmans op maandag 22 jun 2020 20
Ontzettend blij met onze keuken van Ardi keukens. Fijn geholpen bij de aankoop door Marjolein. Ze dacht met ons mee, luisterde goed naar onze wensen en voelde goed aan wat wij wenste. Communicatie en planning goed verlopen. Monteur Anton deed er alles aan om onze keuken perfect te monteren/neer te zetten. Enorm blij met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door Ed de Haan op zaterdag 20 jun 2020 20
Ik beveel Keur Keukens aan omdat wij super tevreden zijn met de nieuwe keuken. Klantvriendelijkheid, professionaliteit en service staan bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Elke stap in het proces totdat de keuken werd geplaatst, daarna de after service, werd steeds helder gecommuniceerd door Jochem. Veel dank en waardering voor Jochem voor zijn inspanningen. Tevens grote dank aan en waardering voor Fred Buné van Keuken Werk die met zijn team prima werk heeft geleverd. Al met al zijn wij ontzettend tevreden hoe alles is verlopen. Hey kon niet beter. Corrie en Ed de Haan, Castricum.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door E.V op vrijdag 19 jun 2020 20
Erg tevreden over het gegeven advies, de ruime keuze uit allerlei soorten en maten frontjes en werkbladen, de kwaliteit van de keuken en de service. Geen gedoe toen bleek dat het werkblad niet goed was; zonder pardon werd er kosteloos een nieuw werkblad geleverd, TOP! Van begin tot eind deskundig geholpen .
FOTO VAN E.V
Reactie of foto toevoegen
“Dank jullie wel”
Door HM Wassink op vrijdag 19 jun 2020 20
Een anderhalf jaar geleden kwamen we via Qasa in contact met Arma keukens en sanitair voor een badkamerrenovatie. We zijn toen liefdevol door Gert Jan (voorbereiding), Roel en Sander (uitvoering) geholpen op een uitstekende, superbe manier met aanpassingen waar nodig, vooral met het oog op mijn zorgafhankelijke vrouw. Zelfs zo, dat het nu iedere dag steeds een feest is om hier gebruik van te maken. Dat wilden we nu met de keuken nog een keer meemaken. Fronten en scharnieren waren na dertig jaar wel aan vervanging toe en bepaalde apparatuur idem dito. Maar sommige dingen (kastinterieuren bv) functioneerden nog perfect en die zijn dus gebleven. Zo zijn we weer op dezelfde vakkundige en rustige wijze door Gert Jan en ditmaal Machiel en collegae geholpen aan een keuken die de tand des tijds weer letterlijk glansrijk kan doorstaan. En weer met degelijke materialen. Voor een paar hoeken had de fabriek niet meteen de oplossing voorhanden, maar ook dat is goed gekomen. Kortom, ARMA keukens en Sanitair Nunspeet is er meer dan in geslaagd een significante bijdrage te leveren aan ons woon- en leefgenot. Dank jullie wel! Henk Wassink
Reactie of foto toevoegen
“Vakmanschap”
Door M Van Alphen op donderdag 18 jun 2020 20
Keuken gekocht bij Avanti Kesteren! In 2 dagen geplaatst zonder dat er ook maar 1 ding ontbrak. Wat een vakmanschap. Nog nooit m meegemaakt. Zeker aan te bevelen!!! Zeer vriendelijk en vakkundig personeel. Super tevreden! Dank jullie wel.
Reactie of foto toevoegen
“Mee in het verhaal”
Door Patrick Deschamps op donderdag 18 jun 2020 20
Wij kochten onze leefkeuken via Pelma keukens. Van bij het begin waren ze mee in het verhaal. Aanpassingen waren geen probleem, extra vragen ook niet. We werden super goed begeleid door mensen met ervaring en een mooie kijk op wat wij voor ogen hadden
FOTO VAN PATRICK DESCHAMPS
Keuken met eilandblad
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Frans van Steijn op woensdag 17 jun 2020 20
Onze ervaring met Keurkeukens is super! Vanaf dat we de winkel binnen liepen hing er een ontspannen en informatieve sfeer. Rustige verkopers die echt met ons mee dachten. Geen gepush en gedram zoals bij veel keukenzaken. We hebben een prachtige keuken aangeschaft die volgens planning heel nauwkeurig in elkaar is gezet. 6 meter lang, vaatwasser en koelkast en een natuurstenen blad voor een hele beste prijs!
FOTO VAN FRANS VAN STEIJN
Moderne landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prijzen Artic Keukens aan”
Door Familie Huisman, Bodegraven op dinsdag 16 jun 2020 20
Na onze keukenzoektocht zijn we bij Artic Keukens terecht gekomen. We werden vriendelijk ontvangen door meneer Mulder. Na wat heen en weer gepraat onder het genot van koffie met lekkere koek, besloten we om een afspraak te maken. Hij stelde voor om dat met William Vossenstein te doen. Daar hebben we geen spijt van gekregen. Jonge, vriendelijke verkoper! Levering en plaatsing is gedaan conform afspraken. De keukenmonteurs, Reinier, Jens en Steven hebben deze prachtige keuken geplaatst. Was er een probleempje, dan werd er een oplossing bedacht en uitgevoerd. Alles in overleg. Compliment voor het netjes werken! We zijn heel blij met onze nieuwe keuken en prijzen Artic Keukens zeker aan!
FOTO VAN FAMILIE HUISMAN, BODEGRAVEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Astrid Olmberg op dinsdag 16 jun 2020 20
Ik beveel Keur Keukens aan omdat ik zeer tevreden en heel blij ben met mijn nieuwe keuken. Klantvriendelijkheid: altijd koffie met wat lekkers erbij, professionaliteit en service staan bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Elke stap in het proces totdat de keuken werd geplaatst, daarna de after service, werd steeds helder gecommuniceerd en al mijn vragen werden deskundig beantwoord. Veel dank aan en waardering voor Cornelis Van Dalfsen. Tevens grote dank aan en waardering voor Fred Buné van Keuken Werk die met zijn team ondanks de corona crisis kwalitatief goed werk tegen marktconforme prijs binnen de gestelde termijn geleverd heeft. Keuken Werk beveel ik dan ook ten zeerste aan! Astrid Olmberg, Haarlem
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Anke Maarssen op zaterdag 13 jun 2020 20
Avanti heeft een nieuwe keuken geplaatst in mei. We zijn heel blij met de nieuwe keuken. De indeling is mooi en handig. De keuken lijkt veel ruimer. Apparaten en spoelbak zijn grafiet wat heel modern oogt. Het is een plezier erin te mogen koken.
Heel goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Joop van den Heuvel op vrijdag 12 jun 2020 20
Na ruim 5 jaar zijn we nog altijd erg tevreden met onze keuken. Onlangs begaf onze kokend waterkraan het. De garantie van de fabrikant was een paar maanden verlopen. Na met de serviceafdeling van Ardi te hebben gesproken werd er direct actie ondernomen. Voordat ik contact opnam met de fabrikant wilde ze graag eerst zelf even kijken, zodat de voorrij- en onderzoekskosten van de fabrikant mij bespaart zouden blijven. Helaas was de kokend water kraan niet meer te herstellen, maar door inspanningen van de monteur, Ardi en ook een beetje van mijzelf zat er dezelfde dag nog een gloednieuwe kokend water kraan in onze keuken (dit keer van een ander merk). Alle afvoeren en aansluitingen werden vakkundig verlegd en de monteur ging pas weg toen alles naar volledige tevredenheid functioneerde. De kosten voor dit alles...minder dan wat een losse kokend water kraan bij een prijsstunter op internet kost. Dat is pas service!
Reactie of foto toevoegen
“Keukenrenovatie”
Door Esther Balleur op donderdag 11 jun 2020 20
Keukenrenovatie i.p.v een nieuwe keuken. Ruime keus en zeer goed advies. Verkoper komt thuis advies geven en mogelijkheden bespreken. Komen de afspraken na die gemaakt zijn. Monteur heeft keurig werk afgeleverd waar overleg steeds mogelijk was.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam. J. Hakvoort op dinsdag 9 jun 2020 20
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht .Het winkelpersoneel heeft ons goed geadviseerd over de apparatuur en dacht met ons mee in de opstelling van de keuken.Ook de monteur heeft uitstekend werk geleverd niets was te veel het is aangepast zo wij het wilden hebben.Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN FAM. J. HAKVOORT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met service”
Door Tamara Markus op dinsdag 9 jun 2020 20
Eigenlijk had ik mijn keuken al uitgezocht bij een andere zaak maar deze viel enorm duur uit en er waren een aantal dingen die ik erg graag wilde maar niet mogelijk bleken. Op aanraden van iemand ben ik toch nog even langsgegaan bij Keur en gelukkig maar! Hier bleek alles wat ik graag wilde mogelijk binnen mijn budget. Er werd goed meegedacht over de keuzes waar ik nog over twijfelde. Ook de installatie ging super. Er waren wat kleine dingen niet 100% (plankje gevallen waardoor er wat krasjes op zaten, een dimmer die toch niet helemaal beviel en een krasje in een achterpaneel van de kast) en dit werd onmiddellijk opgepakt. Ik heb echt een waanzinnig mooie keuken staan en ben heel blij met de service van Keur.
Reactie of foto toevoegen
“Genieten”
Door Arno op maandag 8 jun 2020 20
Na in onze eigen regio niet te zijn geslaagd voor een nieuwe keuken zijn we terecht gekomen bij Keur Keukens in Haarlem. Daar gevonden wat we zochten. Uitstekend geholpen en geadviseerd door Jochem. Hij nam alle tijd om met ons mee te denken en ons te helpen bij het maken van keuzes. We voelden ons daarin niet opgejaagd of in een bepaalde richting geduwd. Vorige week is de keuken geplaatst. Ook dat verliep super. Uitstekend werk van Hugo en Steven. Een onderdeel dat in eerste instantie ontbrak werd direct alsnog op de dag van plaatsing afgeleverd, zodat er geen vertraging was. En dus konden we het weekend meteen genieten van onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Doen zoals beloofd”
Door Carolina en Jan Slagman op maandag 8 jun 2020 20
We zijn bij de aankoop van de keuken erg goed geadviseerd en de slogan DOEN zoals BELOOFD maken ze meer dan waar! Kortom: een dikke tien!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed luisteren”
Door Familie Solino Overmars op zondag 7 jun 2020 20
Onze ervaring met ADEE keukens willen wij graag met u delen. De verkoper was zeer geduldig en heeft zeer goed naar onze wensen geluisterd en meegedacht, wat tot een prachtige eindresultaat heeft geleid. Een mooie hoekkeuken. Ook waren wij uiterst tevreden over de monteurs. Deze waren zeer netjes en heel vakkundig.
FOTO VAN FAMILIE SOLINO OVERMARS
Mooie hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Echt geweldig”
Door Agnes van Weenen op zaterdag 6 jun 2020 20
Wederom een echte 9+ ervaring. bij ons bezoek aan de showroom, het uitzoeken en samenstellen van de keuken, de persoonlijke aandacht. Van A tot Z heeft Robin ons perfect geholpen en begeleid. En dan het eindresultaat. Echt geweldig. Helemaal onze keuken!
FOTO VAN AGNES VAN WEENEN
Helemaal onze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Wij geven een 10”
Door Piet en Ellie Hutzezon, Purmerend op vrijdag 5 jun 2020 20
Wij zijn super tevreden wij hebben een keuken met een semi kookeiland gekocht.de monteurs die de keuken hebben geïnstalleerd zijn gedreven en gemotiveerde vakmensen, die veel plezier in hun werk hebben, alles werd tot in detail gemonteerd met de meest mogelijke preciesheid. Wij kunnen Keurkeukens aan iedereen aanbevelen, wij geven een 10!!
FOTO VAN PIET EN ELLIE HUTZEZON, PURMEREND
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Ga eerst hier langs”
Door Koos Sibtsen op vrijdag 5 jun 2020 20
Vanaf het eerste contact t/m de montage was de communicatie perfect. Vooral het meedenken met de klant en de flexibiliteit was geweldig. Wijzigingen t.o.v. de originele bestelling werden vlot verwerkt. De monteur die de keuken geplaatst heeft was een echte vakman die alles tot op de mm heeft afgesteld. Kortom, ik kan iedereen die een keuken wil gaan bestellen adviseren om eerst bij Ardi langs te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanbevelen”
Door Lori Duin op vrijdag 5 jun 2020 20
Wij hebben Arma gekozen wegens de goede recensies en een wens voor service en kwaliteit en geen verkoop spelletjes. En we zijn meer dan tevreden. Onze keuken is werkelijk prachtig en alle Arma medewerkers van verkoop (Benhard!) tot installatie en service zijn uitstekend geweest. We waren behoorlijk veeleisend en hebben meerdere dingen veranderd. Benhard dacht erg mee en durfde dingen af te raden en advies te geven over wat wel en niet een goede keuze was. Dat waardeer ik enorm. Er zat een hoop uren en werk in onze keuken en hij is ook erg groot. Maar de keuken is bijna 100% in één keer geplaatst. Alleen een travo/dimmer en een plint moesten later gedaan worden. Maar dat was ook snel opgelost. We hadden ook een klein probleem met de Quooker en dat heeft Arma ook snel en vriendelijk opgelost met iemand van Quooker. Ik wou dat we onze badkamer ook bij Arma hadden gekocht. Ik zou Arma zeker voor iedereen aanbevelen. Als je zonder frustratie, zorgen of verborgen kosten een prachtige keuken (of badkamer) wilt, dan hoef je niet verder te zoeken. Iedere dag ben ik blij met mijn keuken. Het is meer dan het geld waard! :-)
FOTO VAN LORI DUIN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Service kwaliteit en duidelijkheid ook na jaren”
Door Johan Voogel op donderdag 4 jun 2020 20
Onze keuken zochten we uit in 2014 in het Keurkeukens-filaal in Haarlem. We waren de gejaagdheid en drukzetten bij stunters zat en kijk eens: we kregen bij Keur, keurig en net advies en rustig de gelegenheid om onze keuzes te maken. Geen jachtig gedoe, afding-acties maar duidelijkheid voorop. De kwaliteit van de keukens en het advies over de juiste apparatuur vielen ook op. De installatie van de keuken verliep voorbeeldig: volgens afspraak en planning en werd uitgevoerd door nette vakmensen. In de loop van bijna zes jaar hebben we enige servicemomenten gehad aan de keuken en deze werden altijd voorbeeldig uitgevoerd. Hoe de aftersales en service uitpakt, daar kom je altijd pas achteraf achter. Nou die is bij Keurkeukens ronduit geweldig. Als u een keuken of badkamer gaat vernieuwen: laat de stunters links liggen en ga langs bij de Keurkeukens-groep. Service, kwaliteit en duidelijkheid laat zich altijd terugbetalen!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Sanne van Elst op donderdag 4 jun 2020 20
Wij hebben samen met Sandra Mieras, een zeer prettige verkoopster van Pelma keukens een prachtige keuken samengesteld. Dit was nog niet zo makkelijk, want wij wisten absoluut niet wat we nou eigenlijk mooi vonden. We zijn meerdere keren wezen praten en uiteindelijk hebben we een prachtige keuken samengesteld in samenwerking met een houtbewerkingsbedrijf. Dit is natuurlijk niet echt de normale gang van zaken, en ook niet echt een gemakkelijke weg, er moest veel heen en weer gemaild worden tussen Pelma keukens en het houtbedrijf om alles goed op elkaar aan te laten passen, maar dat is geen enkel moment een probleem geweest! En het resultaat mag er zijn, we hebben werkelijk een schitterende keuken, een keuken die helemaal bij ons past!
FOTO VAN SANNE VAN ELST
Resultaat mag er zijn
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Lucille de Vries op dinsdag 2 jun 2020 20
Wij zijn zeer tevreden over Pelma keukens, vanaf het moment dat wij de keukenzaak binnen kwamen tot en met de plaatsing van de keuken. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel, een fijn familiebedrijf waar je als klant centraal staat.
FOTO VAN LUCILLE DE VRIES
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Guus en Anja op maandag 1 jun 2020 20
Een volledige keuken gekocht. We hadden meteen een goed gevoel: de verkoper maakte een deskundige indruk, probeerde onze wensen te begrijpen en te vertalen naar mogelijkheden, en pushte ons zeker niet om dingen te nemen die we niet wilden.
Afspraken werden perfect nagekomen. De montage verliep precies volgens plan. We zijn heel blij met onze keuken. Alleen maar complimenten.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Corrie van der Vliet op zaterdag 30 mei 2020 20
Onze keuken hebben we nu 5 jaar en waar ik nog elke dag veel werkplezier aan beleef en vooral de indeling van de keuken. We zijn toen erg goed en vakkundig geholpen bij PELMA Goes en goeie tips gekregen w.b.t. de indeling. Enkele deurtjes moesten nu wat bijgesteld worden en daar is de monteur afgelopen donderdag voor geweest. Tot mijn verbazing heeft hij alle deurtjes nagelopen en de lades die niet zo makkelijk liepen heeft hij ook verholpen en het meest bijzondere is wel dat het echt service was en ik geen rekening kon verwachten. Super bedankt voor deze geweldige service en ik zal jullie bij iedereen aan bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Adriaan Willeboordse op zaterdag 30 mei 2020 20
Al bij de verkoopster in Goes een heel vriendelijke ontvangst, duidelijke informatie,en klantgericht meedenken! Voor het budget wat wij er voor over hadden werd er optimaal mee gekeken wat wel en niet kon! Ook daarna kregen we duidelijke informatie over wat ons te wachten stond! Het leveren zowel als het plaatsen van de keuken verliep uiterst nauwkeurig en precies! Er werd veel werk gemaakt van de afwerking! Kortom een prima manier van afhandelen door Ardi Pelma keukens! Zo zie je maar goed personeel en vakmannen op de vloer leveren prima resultaten! Bedankt! Het enige wat nog als idee meegenomen kan worden is het wegwerken van de trafo in het keukenkastje! Dat kan m.i. makkelijk met een plastic schuifkoofje aan het zicht onttrokken worden en toch bereikbaar zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Geworden zoals voor ogen”
Door Geevers op maandag 25 mei 2020 20
Mooie showroom, deskundige verkoopadviseur, ervaren en vriendelijke monteurs. Doen wat ze zeggen en beloven. Monteurs komen stipt op tijd. Van tekening naar de werkelijke keuken; is ook geworden zoals we deze voor ogen hadden. Na de plaatsing van de keuken waren nog een aantal zaken die bijgesteld en bijgewerkt moesten worden en dit is naar tevredenheid gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Super keuken”
Door Coralie de Clercq op zaterdag 16 mei 2020 20
Deze week is bij mij een keuken geplaatst, die ik uitgezocht heb en gekocht heb bij Keur Keukens in Haarlem. Ik ben er ontzettend blij mee, want de keuken is echt heel erg mooi. Het is echt genieten nu om te koken. De komende week komt er nog een vaatwasmachine en een afzuigkap en worden er plinten gelegd. Ik vind de keuken echt super.
Reactie of foto toevoegen
“Continu goede communicatie”
Door Dorine en Cees Beijer op dinsdag 12 mei 2020 20
Wij zijn via buren uit de straat en het lezen van reviews terecht gekomen bij Ardi-keukens. We hadden zelf al een goed beeld van wat we wilden, tekening, opstelling van de keuken en kleurstelling. Gerhard van Dijke heeft ons daarin in onze waarde gelaten en verder begeleid in materiaalkeuze, keuze in apparatuur enz. Wij zijn meerdere keren teruggeweest om wat dingen te bespreken en aan te passen. Toen 1 ding qua apparatuur niet mogelijk was, heeft hij (en het bedrijf) meegedacht naar een betere oplossing. Het zetten van de keuken door 2 monteurs is erg goed gegaan, er is rustig maar gedegen gewerkt. Al het overschot aan verpakkingsmateriaal is mee terug genomen door de monteurs. Via after-sales worden evt problemen netjes opgelost. Er is continu een goede communicatie geweest hetzij via de mail hetzij via de telefoon of in de zaak zelf.
FOTO VAN DORINE EN CEES BEIJER
Reactie of foto toevoegen
“Slogan waargemaakt”
Door R. Picavet op maandag 11 mei 2020 20
Vanaf het moment in de showroom waren we aangenaam verrast! Van offerte t/m plaatsing is alles verlopen zoals afgesproken. Jullie magen de slogan "afspraak=afspraak" helemaal waar! Bij de verbouw hebben we veel disciplines over de vloer gehad: Pelma is de enige die probleemloos goed en op afgesproken tijd hun werk uitgevoerd hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Niels en Evelyn op zondag 10 mei 2020 20
Voor onze nieuwbouwwoning een keuken gekocht bij Keur Keukens in Haarlem. We zijn enorm tevreden! Er werd goed geluisterd naar onze wensen en er werd ook kritisch meegedacht. Er zijn verschillende prijsklassen waar je uit kan kiezen. Dat maakte het voor ons duidelijk en overzichtelijk. Door de showroom te bezoeken, krijg je een goed beeld van de verschillende keukens. De keuken was heel snel geplaatst en ook goed geplaatst. We zijn echt geweldig geholpen en genieten volop van onze keuken. Het is echt prachtig! Heel stevig en praktisch. Bedankt Keur Keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Aanraden”
Door Brigitte Voskuyl op zaterdag 9 mei 2020 20
Wij hebben heel goed advies gekregen, er werd met ons meegedacht. Er was heel veel mogelijk. De keuken is in een keer goed geplaatst. Wat een vakwerk is er afgeleverd! Wij hebben inmiddels voor de 5e keer een keuken laten plaatsen, maar nooit zo perfect als deze keer. Alle afspraken zijn nagekomen. Ik raad dit bedrijf zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Door Onno van de Nes op vrijdag 8 mei 2020 20
Wij hebben een keuken gekocht voor onze nieuwbouw woning. Gedurende de aanloop naar de oplevering zijn er genoeg contact momenten geweest vanuit keur keukens om een gerust gevoel te hebben qua levering en plaatsing. De monteurs ter plaatse straalden rust en vakbekwaamheid uit. Dit kwam ook tot uiting tijdens de montage wanneer de situatie om een andere oplossing vroeg dan de standaardoplossing. Het resultaat is een keuken die voldoet aan onze wensen en waar wij de komende jaren zeker mee vooruit kunnen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed gegaan”
Door A. Lopes op vrijdag 8 mei 2020 20
Wij zijn zeer goed geholpen in de winkel door Jochem. Goed advies en goede tekening. Afspraken worden goed nagekomen. Levering op de geplande datum en professionele plaatsing. Wij hadden een kleine beschadiging van een Bokmerk achterwand. Meteen een nieuwe besteld en deze is na een paar weken op de geplande dag geplaatst. Wij constateerden dat wij een kleine lekkage hadden. Na overleg met onze aannemer volledige medewerking van Arma keukens en hebben volledig meegewerkt. Moesten wat kasten uitgehaald worden. Kwam gewoon weer een monteur langs en dezelfde dag weer terug om te kasten weer terug te plaatsen. Wij zijn zeer tevreden over de service. Zeker aan te bevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbevolen”
Door Patrick Siebeling op woensdag 6 mei 2020 20
Keur Keukens is de keukenzaak waar service nog hoog in het vaandel staat. Van de start tot het einde heeft de verkoper ons bijgestaan in de keuze, ontwerp, advies en meedenken en later bij het oplossen van kleine problemen. Geen vraag is ze te veel en het deskundige team komt het oplossen totdat alles naar zin is. Zonder extra kosten!! Voor mij geen andere keukenzaak meer... ik kan ze van harte aanbevelen !!!
FOTO VAN PATRICK SIEBELING
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Familie van Beelen op maandag 4 mei 2020 20
Professionele verkopers. We zíjn omzettend goed en fijn geholpen door Niels Kraijenoord. Afspraak is inderdaad afspraak. Monteurs van Keur keuken zijn vakmannen. Wij zijn zeer tevreden over onze keuken. Aanpassingen aangebracht door Fred Buné (keuken werk) was ook erg goed en netjes afgeleverd.
FOTO VAN FAMILIE VAN BEELEN
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan waard”
Door Gerdien van 't Hul op maandag 4 mei 2020 20
Echt geweldig vanaf de koop t/m de levering en plaatsing van de keuken. Perfect werk afgeleverd, de monteurs doen hun uiterste best om alles meer dan goed af te leveren. Echt een aanrader! Het is de 10 meer dan waard!
Reactie of foto toevoegen
“Pluspunten”
Door Wilma op zaterdag 2 mei 2020 20
Ik heb deze pluspunten van kopen bij Keur Keukens;
1. Ik werd heel aardig en zorgvuldig behandeld in het aankoopgesprek. Er werd niet gepusht om te kopen, ik mocht er over denken en op terug komen.
2. Ik vond het ook fijn dat de prijzen helder waren en dat er geen gedoe en onderhandeling nodig was voor de prijs. Hiermee heb ik mogelijk niet de goedkoopste oplossing, ergens anders had ik met korting misschien goedkoper uit geweest, maar dit voelde goed.
3. Het bedrijf heeft een eigen montagebedrijf en komt zelf heel netjes de keuken plaatsen. Dat gebeurd vriendelijk en zorgvuldig. Een echt degelijk Nederlands product. Met goede garantieregeling, al heb ik daar (nog) geen gebruik van hoeven maken.
Reactie of foto toevoegen
“Zijn blij met de keuken”
Door M de Rijder op vrijdag 1 mei 2020 20
Een nieuwe keuken! Wat zijn we er blij mee. Met z'n allen aan het aanrecht , wat een feest! Erg leuk om bij jullie in de winkel te komen, het werd alleen maar mooier en supergoed verzorgd: gebak een snackje en toch zeker zo belangrijk een lach op het gezicht van de verkopers�. Uiteindelijk werd de keuken geleverd.. Netjes bezorgd en keurig gemonteerd door een erg vriendelijke medewerker. Die met ons meedacht en er zelfs nog een spotje extra bij heeft gedaan omdat het zo beter zou staan! We zijn er erg blij mee en zullen het iedereen aanraden om naar jullie toe te gaan!!! Pelma bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut een aanrader”
Door M. Zewald op woensdag 29 apr 2020 20
Wat betreft de ervaring met Keur: we zijn heel tevreden. In de showroom zijn we heel goed geholpen, zeer correct en vriendelijk. Goede ideeën van de verkoper gekregen. En een fijne en eerlijke manier van werken. Geen gedwongen snelle ondertekening van contracten maar ons gewoon netjes de tijd gunnen om erover na te denken. En de kwaliteit van het eindproduct is goed. Montage verliep vlekkeloos. Een probleem met de vaatwasser is onder garantie verholpen door de leverancier van de vaatwasser. Dus ook dat ging prima. Al met al absoluut een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Maken waar wat ze beloven”
Door Eddy en Willie Bremer op dinsdag 28 apr 2020 20
Langs deze weg willen wij mijn vrouw en ik u mede delen dat uw werknemers met het plaatsen van de nieuwe keuken geweldig werk hebben verricht! Zeer nauwkeurig en precies en heel netjes en schoon gewerkt. Ze hebben van ons een dikke pluim verdient. Arma keuken maakt echt waar wat ze beloven en waar ze voor staan! Super werk heel blij! Heel hartelijk bedankt en met vriendelijke groet, Fam. Bremer te IJsselmuiden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Adriënne op zondag 26 apr 2020 20
Ardi heeft een super service! Je hoort weleens vervelende ervaringen om je heen van mensen die een keuken hebben gekocht waarbij van alles mis liep. Hier heb ik bij Ardi totaal niets van ervaren. Ze hebben geduldig uitleg gegeven over verschillende opties en goed en eerlijk mee gedacht. Het was geen ja en amen, we verkopen aan je wat je wilt. Maar het voelde echt als realisch meedenken. Het traject tot en met (en zelfs na) plaatsing verliep ook heel duidelijk qua communicatie. Ook het contact met de installateur, via Ardi geregeld, verliep soepel. Kortom, ik ben zeer tevreden en heerlijk ontzorgd. Nu is het tijd om lekker te genieten van de keuken.
FOTO VAN ADRIËNNE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Prijs kwaliteit is erg goed”
Door Henk Pel op zondag 26 apr 2020 20
Na bijna de moed opgegeven te hebben bij het aanschaffen van een nieuwe keuken stuitte we bij toeval op de naam Artic keukens in Utrecht. Omdat de reviews van de moedermaatschappij DB groep goed waren en Utrecht voor ons het dichtst bij was zijn we met onze wensenlijst langs geweest. Wat een nieuwe wereld ging er voor ons open. Het verkoopgesprek overtrof onze verwachtingen. Goed, rustig, helder en zeer professioneel. Maar boven alles vertrouwenwekkend. Het gaat ze duidelijk niet om een snelle handtekening met allerlei kortingen of gimmicks waar je niet op zit te wachten bij aanschaf van een keuken. Nee de prijsopbouw was zeer transparant en eerlijk, Dat wisten na zeker 8 eerdere keuken showrooms bezocht en offertes ontvangen te hebben zeker. Prijs kwaliteit is erg goed. We zijn direct tot aanschaf overgegaan. Het inmeten, voorbereiden en uiteindelijk plaatsen ging eveneens zeer professioneel. Rustige zeer deskundige monteurs die overduidelijk de visie van de organisatie uitdragen. Kwaliteit boven alles. Ze zijn betrokken en voelen zich verantwoordelijk voor het eindproduct. Ook de aftersales wordt goed begrepen door Artic. Zij overtuigen zichzelf ervan dat gedurende en na dit proces de klant tevreden is en blijft. Het kan dan ook niet anders dan dat de keuken uiteindelijk tot volle tevredenheid is geplaatst en we erg gelukkig zijn met de nieuwe keuken maar vooral dat we tegen Artic keukens zijn aangelopen tijdens dit best wel stressvolle proces.
FOTO VAN HENK PEL
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Otto op zaterdag 25 apr 2020 20
We zijn erg tevreden over de keuken en met de totale afhandeling. In eerste instantie een fijne betrokkenheid met goede raadgeving bij het uitzoeken van de keuken en ook de plaatsing (door Keuken Werk) en de gemaakte afspraken zijn geheel naar tevredenheid uitgevoerd.
FOTO VAN OTTO
Hoekkeuken aan het raam
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door J Leijten op vrijdag 24 apr 2020 20
Uitstekend geholpen door Niels Moens, verschillende mogelijkheden besproken en laten zien in de showroom. Kregen ook handige tips . Deze week is onze keuken geplaatst , door Adri. Heel deskundig , echte vakman . We zijn zeer tevreden over het hele traject van eerste showroombezoek t/ m plaatsing . Nu keurig door Adri ingepakt met karton zodat de nog lopende verbouwing doorgang kan vinden. Overige 'afval netjes door hem afgevoerd. Een aanrader dus als je op zoek bent naar een degelijke keuken en een degelijk verkoop en plaatsingstraject.
Reactie of foto toevoegen
“Super mooi geworden”
Door KWO op vrijdag 24 apr 2020 20
Wij hebben een kookeiland met kastenwand bij Pelma gekocht voor onze nieuwbouw woning. We zijn in de showroom super goed geholpen, er werd goed geluisterd naar onze wensen en er werd ons niets 'aangesmeerd'. Er was een ontspannen sfeer en de tijd werd voor ons genomen om alles goed op papier te zetten. Tijdens de bouw werd er goed contact gehouden, maar nadat wij een wijziging hadden aangebracht in de tekening (wij wilde namelijk nog een stopcontact in het kookeiland) kregen wij een foutieve tekening terug. In de originele tekening hadden wij namelijk aangegeven dat wij een afzuiging wilde die onder de grond naar buiten zou leiden. Toen wij de tekening terug kregen was de afvoer naar buiten plots verdwenen, waardoor de aannemer er vanuit ging dat er geen gat meer naar buiten hoefde te leiden. Toen wij achter de fout kwamen was dit helaas echter al te laat. Nadat wij dit met Pelma hadden besproken vonden zij de fout erg vervelend maar veel konden zij er ook niet meer aan doen. Als compensatie kregen wij de helft van het bedrag van een plasma filter cadeau. Naar mijn mening staat dit niet in verhouding tot de fout die gemaakt is. Hoewel wij zelf natuurlijk ook deels verantwoordelijk zijn voor het checken van de tekening vind ik wel dat zij ons meer hadden kunnen compenseren hierin. Ik vind het jammer dat zij hierin niet de verantwoordelijkheid hebben genomen, terwijl ik dat wel had verwacht van de service die zij in het algemeen leveren. De verdere installatie van de keuken ging perfect, hoewel er nog wat spulletjes nageleverd moesten worden (wat geen probleem was voor ons), werd dit keurig door hen gecommuniceerd en nagekomen. De keuken is super mooi en van goede kwaliteit. Wij zijn er dan ook heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Hans en Marian Brouwer op donderdag 23 apr 2020 20
Heel erg blij met onze keuken. We hebben de keuken precies zo als wij hem wilde hebben. Van hout met een grijs composiet werkblad. Op maat gemaakt voor ons huis. We zijn erg goed geholpen door Piet, hij heeft fijn meegedacht in de keuze voor apparatuur en mogelijkheden voor de kasten. Onze wens voor houten schappen boven het aanrecht met verlichting is ook precies zo geworden als we hoopten. Ook de plaatsing van de keuken is perfect gedaan. De mannen werkten erg netjes en dachten mee over mogelijkheden van bv. het plaatsen van de handgrepen en de luchtafvoer van de afzuiger. Kortom; wij zijn super tevreden en erg blij met onze keuken.
FOTO VAN HANS EN MARIAN BROUWER
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Voorbeeldig”
Door Margriet van der Meijden op dinsdag 21 apr 2020 20
Met een al redelijk uitgewerkt idee over hoe de keuken in mijn nieuwe appartement er uit moest gaan zien naar Keur Keukens gegaan. Aan de hand van de enthousiaste adviseur stond alles snel op papier. Helaas werkte de aannemer niet mee en moest het opmeten en het plaatsen steeds opnieuw uitgesteld worden, maar dat leverde geen probleem op. Bij het opmeten bleek de maat van de nis waarin een deel van de keuken moest komen smaller dan op de tekening maar dat werd simpel zonder afbreuk te doen aan de gewenste indeling opgelost. Ook aanpassingen die ik tussentijds nog bedacht werden zonder 'gedoe' verwerkt. Uiteindelijk werd de (forse) keuken in 2 dagen tijd voorbeeldig geïnstalleerd. Niet alleen zelf ben ik erg blij met het eindresultaat maar ook de reacties van anderen zijn zeer positief.
FOTO VAN MARGRIET VAN DER MEIJDEN
Positieve reacties op deze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Eline Muskee op dinsdag 21 apr 2020 20
Wij zijn echt ontzettend blij met de keuken en zéker met Keur Keukens! De afspraken worden nagekomen, het personeel is vriendelijk en denkt met je mee! Prijs kwaliteit verhouding is top! Een dikke 10 voor Keur Keukens.
FOTO VAN ELINE MUSKEE
Het resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Sander Broekhuis op maandag 20 apr 2020 20
Goede service en de klantgerichtheid is geweldig.
FOTO VAN SANDER BROEKHUIS
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Sanne op maandag 20 apr 2020 20
Jullie service is in één woord geweldig geweest. We zijn maar één keer langs geweest en toen is alles (door Dennis) meteen helemaal goed geregeld. We hadden een beperkt budget en daar is op creatieve wijze heel goed rekening mee gehouden waardoor we geen concessies hebben hoeven doen. Ook de installatie is perfect gedaan. Ik heb jullie daarom al meerdere keren aangeraden bij vrienden.
FOTO VAN SANNE
Keuken perfect geinstalleerd
Reactie of foto toevoegen
“Voorbeeldig”
Door Gerard Koopman op maandag 20 apr 2020 20
DB keuken gekocht bij ADEE keukens Rijssen. Goed advies bij de samenstelling en inrichting van de keuken. Voorbeeldige,vakkundige en oplossingsgerichte plaatsing door de monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Betrokken bij de klant”
Door Mentopawiro op zaterdag 18 apr 2020 20
Goed geholpen in de winkel. Plaatsing is netjes gedaan. Vriendelijke monteurs. Ook tijdens het plaatsen wordt er nagedacht wat het mooist is en word je er als klant bij betrokken. Nadat de keuken opgeleverd was bleek er schade aan de vloer te zijn en de vriezer kreeg na 1 dag ijsvorming. Hiervoor is de monteur geweest. Hij heeft de vloer hersteld. De vriezer bleek toen nog niet verholpen, dus is er een atag monteur gekomen. Daarna was ook dit verholpen. Dagelijks genieten wij van onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Lilian koole op zaterdag 18 apr 2020 20
Bij uitzoeken van een nieuwe keuken zijn we geweldig geholpen. Ze nemen de tijd en laten alle mogelijkheden zien. Ook hebben ze suggesties waar ik zelf nog niet aan had gedacht. Ook na de koop hebben ze ons nog vriendelijk te woord gestaan voor een paar kleine veranderingen. Een echte aanrader.
FOTO VAN LILIAN KOOLE
Gerealiseerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super met oververvanging”
Door L.Moerland op donderdag 16 apr 2020 20
Na 18 jaar ging onze oven/magnatron stuk gekocht bij ardi toen. Ben er weer geweest en een nieuwe gekocht daar in Sint-Annaland, en ben heel goed geholpen door buck en linda en ben heel tevreden met de nieuwe oven.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenvervanging”
Door Dick op woensdag 15 apr 2020 20
Na 31 jaar (!) was onze keuken aan vervanging toe. We hebben ons uitgebreid georiënteerd bij verschillende zaken en besloten in zee te gaan met Adee Keukens Rijssen. Geen moment spijt van gehad! Aankoopadvisering was terzake kundig, de keuze is reuze - en met het resultaat zijn we heel blij! De keuken staat er inmiddels drie jaar. Áls er eens iets aan de hand is, is de service voortreffelijk en wordt het probleempje snel en efficiënt verholpen. Als we over 31 jaar -of minder- weer eens aan een andere keuken toe zijn, wordt het weer Adee!
FOTO VAN DICK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Aad van Endhoven op zaterdag 11 apr 2020 20
Compleet nieuwe keuken gekocht bij Ardi. Vanaf de advisering t/m plaatsing alles conform afspraken. Geen vervelende 'nep' onderhandelingen over de prijs. Goede service en veel keus.
FOTO VAN AAD VAN ENDHOVEN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk en deskundig”
Door Jaap Mus en Rita van der Klein op vrijdag 10 apr 2020 20
Vriendelijke, deskundige en uitgebreide begeleiding en voorlichting ter plaatse met tijd om rustig alles te bekijken en vragen te beantwoorden. En ook daarna kregen we nog uitstekende adviezen per telefoon. Het team van keukenwerk maakte het compleet. Uitgebreide kennismaking thuis in de oude keuken en ook nu weer prettige en geduldige begeleiding. We kregen ruim van te voren de planning, strak schema, wat voor ons heel duidelijk was. Je weet precies waar je aan toe bent. Ze kwamen aan al onze wensen tegemoet en zeer vriendelijk in de omgang. Kortom: allemaal heel prettige mensen om mee samen te werken en zeer deskundig.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Familie Lissenberg op dinsdag 7 apr 2020 20
We hebben bij Ardi een keuken gekocht. De ontvangst, de voorlichting, de montage en de service zijn top. We hopen nog heel lang van onze keuken te kunnen genieten.
Reactie of foto toevoegen
“Een topper”
Door R. Neufeglise op maandag 6 apr 2020 20
Mijn adviseur bij Keur is geen praatjesmaker, hij heeft geluisterd en mij goed geadviseerd in de mogelijkheden bij de wensen die ik had. Keur heeft haar eigen technische team en plaatsingsteam, daarmee blijft het hele project binnen dezelfde verantwoording; erg fijn! Vooraf aan plaatsing hebben we de details nog eens doorgenomen en zelfs na plaatsing nog wat puntjes op de 'i' kunnen zetten. Er is altijd ruimte voor overleg, ook met de monteurs ter plaatse. Keur Keukens is wat mij betreft een topper in keukens.
FOTO VAN R. NEUFEGLISE
Designkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Donkers op maandag 6 apr 2020 20
Voor de tweede keer een keuken gekocht bij Ardi Keukens en weer zeer tevreden! Ze doen echt wat ze beloven! Ze gaan pas weg als de keuken helemaal perfect is geïnstalleerd en als er een verkeerde levering van een onderdeel is zoals bij ons, wat natuurlijk kan gebeuren, hoef je hier niet achteraan te bellen en te leuren zoals bij andere keukenzaken; het wordt gewoon opgelost!! Ze hebben die 9,7 dan ook dik verdiend!
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling waard”
Door Marieke van Bloppoel op maandag 6 apr 2020 20
In fase aankoop meerdere keren in de showroom geweest en uitstekend geholpen. Er werd meegedacht en terugkoppeling wanneer iets nagezocht moest worden gebeurde spoedig. Planning volledig volgens afspraak. Montage ook keurig. Vriendelijke monteurs en ook nadien service afdeling ondanks deze corona crisis tijd goed te bereiken. Ik beveel Ardi Keukens van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Harm grevink op zaterdag 4 apr 2020 20
We zijn zeer tevreden vanaf het moment in de showroom tot het plaatsen van de keuken ook de service is top met onze ervaring kunnen wij ardi keukens aanbevelen
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal super”
Door M.H.A. van der Horst. op vrijdag 3 apr 2020 20
Ik kan er kort over zijn. Het hele proces vanaf de eerste voetstap over de drempel van de showroom tot het moment dat de monteurs de deur uit gingen. Helemaal super! Het is echt heel mooi geworden!
Reactie of foto toevoegen
“Echt fijn”
Door F.W. op vrijdag 3 apr 2020 20
Dit is onze tweede keuken via ADEE (de vorige keuken is in 2013 geplaatst). Ondanks dat ADEE inmiddels gegroeid is, is de ervaring nog altijd helemaal goed. Het verkoopgesprek verliep erg leuk (met dezelfde verkoper als in 2013) en al snel kwamen we tot een ontwerp wat volledig bij ons paste. Het fijne is dat je echt merkt dat je als terugkomende klant gewaardeerd wordt en gaf ons een gevoel van vertrouwen. De installatie van de keuken verloopt in alle rust en tot in het diepste detail. Het resultaat is een prachtig afgewerkte keuken die helemaal voldoet aan onze wensen.

Eerdere ervaring van 11 april 2014: Medio oktober 2013 is de keuken geleverd en geplaatst. Binnen drie dagen was de klus gereed, en tot in de puntjes uitgeleverd. Ook het timmeren van een nieuwe schouw rondom de afzuiging was geen probleem, zelfs de afwerking van een plint van de vloer (wat we zelf hadden kunnen doen) werd zonder enig probleem gedaan. Tijdens het verkooptraject zijn we prima geholpen door een verkoopmedewerker, waarin de mogelijkheden binnen onze keuzes goed bekeken en overwogen zijn. Qua prijs is de keuken iets duurder uitgevallen dan bij concurrerende keuken leveranciers, maar dit wordt ruimschoots gecompenseerd door de complete afwerking (de keuken wordt dus ook echt 100% gebruiksklaar gemaakt) en de goeie service. Kortom: een Adee keukens is voor ons een eerlijke bedrijf die voor kwaliteit en helderheid gaat, precies zoals wij dat wilden.
FOTO VAN F.W.
Keuken met bar
Reactie of foto toevoegen
“Werkelijk super”
Door Hendrie Karlsson op dinsdag 31 mrt 2020 20
Wij hebben een complete keuken gekocht, na een uitgebreid gesprek over onze wensen werd er een mooie tekening gemaakt. Daarna nog een paar dingen aangepast, telkens zonder probleem en in goed overleg. De plaatsing verliep werkelijk fantastisch, keurig alles opgeruimd en netjes afgewerkt. Ik kan iedereen aanreden om bij ADEE een keuken te kopen werkelijk super.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door Familie H.Jansen op vrijdag 27 mrt 2020 20
Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken, helemaal naar wens met dank aan de verkopers Piet en Dirk Jan! We zijn dan ook blij dat we voor AD keukens hebben gekozen, ze komen de afspraken keurig na en de communicatie is perfect! Ook het plaatsen is prima gedaan door Seine en Jan Willem, het kan niet beter, ik zou dan ook iedereen willen aanraden, zoek niet verder want bij AD keukens is afspraak echt afspraak!
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door Erwin en Chantal op donderdag 26 mrt 2020 20
Wij zijn erg goed geholpen bij de aankoop van onze keuken. Prettig contact, rustige en duidelijke uitleg van diverse mogelijkheden tot we de keuken van onze dromen hadden uitgezocht. Ook het plaatsen van de keuken is prima verlopen. Kortom, we zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Monique van Rooij op donderdag 26 mrt 2020 20
Wij hadden al eerder een keuken bij Ardi in Tholen gekocht en zijn daarover en over de service erg tevreden. In onze bijkeuken hebben we nu een keukenblokje laten plaatsen en dat ziet er ook weer goed uit. Vakkundig mee samengesteld, geplaatst en afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Blij en tevreden”
Door Dini Pluimers op woensdag 25 mrt 2020 20
Wij zijn heel blij met onze keuken. Onze ervaring met Adee keukens is zeer goed. Goed ontvangen door de heer Meijer en goed voorgelicht. Tijdens de weken die wij moesten wachten tot de plaatsing van onze keuken kregen wij voldoende informatie en een goed leiding schema. De plaatsing is volledig naar wens verlopen en zonder mankementen. Eindconclusie: blij en tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Doet wat er is beloofd”
Door Frank Brugman op donderdag 19 mrt 2020 20
In verband met onze verhuizing moesten wij een nieuwe keuken kopen. Op basis van uitstekende reviews op internet terechtgekomen bij Avanti in Kesteren. Daar via verkoopadviseur Jaap Bremmer -die een prachtig ontwerp heeft gemaakt- een keuken gekocht. Alle vervolgafspraken tot en met de levering en installatie van de keuken zijn stipt nagekomen. Het personeel van Avanti van receptie, verkoop en service munten uit in klantvriendelijkheid. Zonder voorbehoud kunnen wij zeggen dat Avanti doet wat er is beloofd. Wat ons betreft in een woord: top !
Reactie of foto toevoegen
“Dikke duim”
Door Patricia vis op vrijdag 13 mrt 2020 20
Na lang zoeken terecht gekomen bij adee keukens in Rijssen, waar we echt super zijn geholpen door Piet! Echt wat een service, het meedenken, de tijd, duidelijkheid en aandacht die ze er aan besteden het voelde als een warm bad! Uiteindelijk kwamen we tot een prachtige keuken! In de aanloop van het plaatsen van de keuken waren er nog wat aanpassingen maar niks was teveel het werd allemaal keurig opgelost. En eindelijk was daar de dag dat de keuken geplaatst ging worden . De monteurs Seine en Johan hebben de keuken fantastisch en keurig geplaatst , er was miscommunicatie over de schouw maar hebben dat fantastisch opgelost! Echt vol lof over de monteurs ze waren gezellig werkte keurig en hebben een fantastische keuken afgeleverd! Dus bij deze dikke dikke duim voor dit bedrijf! Vrg Patricia vis
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jan Lohuis op woensdag 11 mrt 2020 20
Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken, zoals wij werden professioneel geholpen bij het uitzoeken van de materialen en het uit tekenen van het ontwerp. Ook zijn we zeer tevreden over het plaatsen van de keuken. Kortom het is geworden zoals het ons was voorgesteld.
FOTO VAN JAN LOHUIS
Resultaat zoals voorgesteld
Reactie of foto toevoegen
“Perfect geplaatst”
Door Dina Bouwhuis op woensdag 11 mrt 2020 20
Bij verschillende keukenzaken ben ik wezen kijken voor een nieuwe keuken. Adee viel direct op doordat zij als enige keukenzaak precies die eigentijdse look hadden die ik zocht en binnen mijn budget viel. Daarnaast ben ik goed geholpen, door iemand die meedacht met wat ik nodig had. Enkele maanden later was er nog iets met de koelkast. Dit was met een belletje opgelost, waarbij - zonder gezeur - een monteur al snel kosteloos langskwam om dit op te lossen. Al met al, ik ben zeer tevreden over Adee: ik geniet nog elke dag van mijn mooie, perfect geplaatste keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Diana van der werf op dinsdag 10 mrt 2020 20
Wij zijn zeer goed en vakkundig geholpen met onze nieuwe keuken. Wij zijn heel tevreden met ons kookeiland en achterwand met apparaten.
FOTO VAN DIANA VAN DER WERF
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door den Broeder op dinsdag 10 mrt 2020 20
Wij hebben een complete keuken bij Keur Keukens in Haarlem gekocht. Wij werden bij ons 1ste bezoek al ontzettend vriendelijk ontvangen. Geen druk (wat wij bij andere bedrijven wel meteen hadden) maar puur informatief. Waardoor wij direct een goed gevoel hadden. Wij zijn meerdere keren terug gegaan met allerlei wijzigingen maar dit was nooit een probleem en iedere keer werd er ruim de tijd voor ons genomen, er werd ook meegedacht zodat onze keuken nu helemaal voor ons op maat is, ook bij het tekenen van de verkoopakte mochten we aangeven onder welke omstandigheden wij onder het contract uit konden komen. Dit gaf veel rust. Na het uitdenken van de keuken kregen we een mooie tekening mee van hoe het zou gaan worden. Ook na de veranderingen die we alsnog wilden doorvoeren werd er een nieuwe tekening gemaakt en afgedrukt. Wij zijn ontzettend tevreden met de manier van werken en de medewerkers van dit bedrijf.
FOTO VAN DEN BROEDER
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door j van den hoorn op maandag 9 mrt 2020 20
van af het uitzoeken van de keuken tot het plaatsen van de keuken hebben we een heel goed gevoel .zo wel de verkoper als de monteurs goed mee denkend en vriendelijk leuk contact met dit personeel. dit is onze tweede nieuwe keuken en zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Top oplossing”
Door Joyce op maandag 9 mrt 2020 20
Ondanks dat onze keuken is 6 jaar oud is, biedt Ardi een top oplossing! De vaatwasser is defect, al vaak storing gehad. Ardi levert tegen een geringe eigen bijdrage een nieuwe vaatwasser. Ardi doet wat het bedrijf beloofd en denkt mee. Fijne medewerker, die erg zijn best heeft gedaan!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door Fam. Juurlink op maandag 9 mrt 2020 20
Alle afspraken zijn 100 % nagekomen! Levering keuken en uitvoering werkzaamheden zijn geheel volgens planning verlopen. Nul opleveringspunten na plaatsing en ook nu de keuken een maand in gebruik is, hebben wij geen onvolkomenheden geconstateerd. Kortom: een tevreden klant die gekregen heeft wat hij meende te kopen!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door John en Nel van der Heijden op zondag 8 mrt 2020 20
Keuken bij Pelma Goes uitgekozen, heel deskundig geholpen door Marco Wisse. De uitgekozen keuken in een order map gedetailleerd weergegeven met duidelijke tekening en offerte. Het plaatsen door eigen Pelma keuken monteur. Wij zijn super tevreden over zowel de bestelling, levering als montage. Hiervoor een dikke 10.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken goed nagekomen”
Door Familie Bouma op zondag 8 mrt 2020 20
Via de goede recensies bij Ardi keukens terecht gekomen. De verwachtingen zijn volkomen waar gemaakt. Prijzen zijn duidelijk, er is geen handjeklap en er zijn geen gigantische "kortingen" zoals bij sommige concurenten. Afgesproken data en planning worden goed nagekomen en de montage verliep zeer professioneel en in goed overleg met ons. Wat ons het meeste aanspreekt zijn de no-nonsense benadering, de duidelijke prijzen en de goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door T. de Meester op zondag 8 mrt 2020 20
Dit is onze tweede keuken van Arma Keukens. Wij waren zeer tevreden over onze eerste keuken van Arma in februari 2009. Maar door verhuizing hebben wij nu weer voor een keuken van Arma gekozen. Het verkoopproces verliep weer zeer goed. Wij waren weer zeer te spreken over Gert-Jan, adviseur over zijn vakkundigheid: hij dacht met ons mee en gaf goede adviezen. De levering verliep niet helemaal vlekkeloos. Een kast en een deur bleek beschadigd te zijn. Maar ons is de toezegging gedaan dat dit verholpen zal worden. De plaatsing van de keuken is door twee vriendelijke monteurs gedaan. Zij gingen heel precies en vakkundig te werk. Kortom, wij zijn weer heel blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij mee”
Door Jaap en Gerda Groen op zaterdag 7 mrt 2020 20
Wij komen uit Naaldwijk en hadden in Rijssen een afspraak voor een serre. We waren wat aan de vroege kant en zagen de keukenshowroom. Dit was oktober 2018. Eind 2019 zou ons nieuw te bouwen huis volgens planning opgeleverd worden.Om de tijd te doden wij naar binnen gestapt voor wat inspiratie.Het is voor mij niet de eerste keuken die we kochten dus enige ervaring hadden we wel.Ik had aangegeven dat we uit het westen kwamen en toevallig hier beland zijn. Nadat we de afspraak voor de serre hadden gehad, zijn we terug gegaan mede omdat Jan Willem in de middag geen afspraak had staan. Ik heb mijn eisen op tafel gelegd en een mooie keuken uitgezocht.Er werd heel veel tijd aan besteed en goede adviezen verstrekt.We zijn ruim 2 1/2 uur bezig geweest met ontwerp etc. de tijd vloog voorbij.Wat ik ook belangrijk vond dat er 1 aanspraakpunt is en korte lijnen. Om een lang verhaal kort te maken in november is de keuken geplaatst en wat een vakmensen geen gehaast maar alles even precies en bij kleine problemen goede oplossingen. Een hele mooie keuken voor een prima prijs. Wij zijn er heel blij mee.
FOTO VAN JAAP EN GERDA GROEN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door N.Matthijssen op vrijdag 6 mrt 2020 20
Vandaag is onze keuken geplaatst door zeer vakkundig personeel. Ook onverwachtse aanpassingen toebrengen is geen enkel punt voor ze. Complimenten aan de monteurs het hele Ardi team!
FOTO VAN N.MATTHIJSSEN
Net geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Willen echt tevreden klanten”
Door G.Siccama op vrijdag 6 mrt 2020 20
Il heb onlangs mijn 2e keuken gekocht bij Arma, dit heb ik gedaan na de goede ervaring die ik heb gehad, de eerste keuken was 20 jaar oud en dus gedateerd. De montage van de keuken was iets problematisch dit was overigens geheel buiten de schuld van Arma om. Arma heeft ons steeds bijgestaan en al het mogelijke gedaan om ons als klant tevreden te stellen. Door al het ongemak heeft Arma mij een compensatie aangeboden voor het geleden ongemak, ik vind dit een heel fatsoenlijk gebaar en ben heel tevreden met de gang van zaken wat betreft de aankoop, installatie en nazorg. Ik weet zeker dat bij een andere keukenleverancier dit niet tot tevredenheid was opgelost. Dus alle hulde voor dit bedrijf die ECHT tevreden klanten wil hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenrenovatie”
Door Mark op donderdag 5 mrt 2020 20
Alles tot in de puntjes verzorgd en alle afspraken netjes na gekomen
Reactie of foto toevoegen
“Niks dan lof over Arma”
Door Hans Esveldt op donderdag 5 mrt 2020 20
Bij ons is in September 2015 een keuken door Arma geplaatst, afgelopen Januari 2020 werkte het soft closing systeem van de hangkast niet meer. Monteur langs geweest , kon niet gesteld worden . 2 weken later keurig 2 nieuwe schanieren kostenloos geplaatst. Het enige wat tegenvalt is de vaatwasser van Neff, na 1 jaar de circulatie pomp al kapot en nuj alweer de afvoerpomp. Gelukkig hebben wij 7 neff apparaten dus verlengde garantie van Neff daardoor.Dus geen 2 jaar maar 5 jaar garantie. Dus dinsdag wordt de pomp vervangen gratis door Neff. De overige apparaten van Neff werken prima. En over Arma niks dan lof.

Eerdere ervaring van 31 mei 2016: Onze keuken is eind augustus 2015 geplaatst. Nog steeds genieten wij er elke dag van! In februari 2015 zijn we op zaterdagochtend naar Nunspeet gereden en om 12 uur reden we met een getekende offerte naar huis. We wisten heel goed wat we wilden en de verkoper heeft voor ons de puntjes op de i gezet. Het slopen van de oude keuken en de plaatsing van de nieuwe keken hebben we helemaal aan Arma overgelaten en ook daar hebben we supergoede ervaringen mee. De monteurs zijn netjes, overleggen alles en hebben onze inbouwkast op een slimme manier onderdeel van onze keuken gemaakt. Iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken, zou een kijkje moeten nemen bij Arma-keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Jan op donderdag 5 mrt 2020 20
Via eerdere goede ervaringen van vrienden werd ik geattendeerd op Ardi Keukens. Geholpen door Robin, nieuw in het vak, heb ik op een prettige, open, spontane manier mijn keuze kunnen maken en verkocht Robin zijn eerste keuken aan mij. De service en het plaatsen van de keuken is daarna op een vakkundige en prettige wijze verlopen. Mijn complimenten aan Ardi keukens en hun klant- en service gerichte medewerkers.
Reactie of foto toevoegen
“Verwachtingen overtroffen”
Door John op maandag 2 mrt 2020 20
Wij zijn zeer tevreden met de door Arma geleverde keuken en service. Plaatsing door 2 nette en vriendelijke monteurs die zeer netjes en nauwkeurig werken. Dit is de 2e keuken welke wij bij Arma besteld hebben en onze verwachtingen zijn wederom overtroffen.
FOTO VAN JOHN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig bedrijf”
Door F Roodenburg op zondag 1 mrt 2020 20
Wat zijn we blij. Niet alleen vanwege onze nieuwe keuken , maar ook dat we deze gekocht hebben bij Avanti in Kesteren. Wat een geweldig bedrijf ! Van aankoop tot en met plaatsing en ook daarna is de service enorm goed. Iedereen denkt mee ,niets is te veel, Petje af voor alle , zeer vakkundige, nette, zeer zorgvuldige medewerkers!!
Reactie of foto toevoegen
“Goed en professioneel”
Door A.J. Kok op donderdag 27 feb 2020 20
We zijn erg goed geholpen bij de keuze van een keuken. De plaatsing werd eveneens professioneel uitgevoerd.
FOTO VAN A.J. KOK
Hoekkeuken met apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Francis op donderdag 27 feb 2020 20
Omdat wij in een (tijdelijk) huurhuis toch wilden blijven wonen, hadden wij toestemming gevraagd om een keuken te plaatsen. Bij Ardi keukens in St Annaland werd er rekening gehouden dat het geen koopwoning was. Onze keuken werd getekend en wij waren meteen super tevreden. Zeer goed personeel, perfecte plaatsing en super tevreden over de service. Na een jaar nog contact gehad over iets en dit werd weer meteen opgelost. Ardi, Top!
Reactie of foto toevoegen
“Thankxs”
Door Familie Gerrits-Steijn op maandag 24 feb 2020 20
We hebben eind vorig jaar een nieuwe keuken gekocht bij deze firma, mede op aanraden van een college. Geen moment spijt van gehad, ze nemen uitgebreid de tijd voor je wensen en vragen. Ook toen we uiteindelijk voor een heel andere keuken hadden gekozen werkten ze enthousiast aan mee. De levering was netjes op tijd en toen bleek dat er een zijpaneeltje niet goed was hebben ze die daarna gelijk vervangen. Nu we nog wat willen nabestellen hebben we gelijk contact gezocht met "onze" verkoper Jaap en het was snel geregeld. Thankxs.
Reactie of foto toevoegen
“Staat als een huis”
Door Catharina Holman op zaterdag 22 feb 2020 20
Op zoek naar een nieuwe keuken hadden we al heel wat bedrijven bezocht. Toen we bij Arma binnenkwamen, voelde ik dat het goed zat en onze zoektocht ten einde was. Het verkoopproces verliep geweldig. Een verkoper die echt de tijd voor ons nam, die met ons meedacht en eerlijke adviezen gaf. En dan volgt het wachten op de levering en plaatsing van de keuken waarin iedereen je vertelt wat er allemaal mis kan gaan. Maar niet bij ons, wat een vakmannen! De keuken werd in 1,5 dag geplaatst en staat als een huis. Onze keuken is in één woord geweldig!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door Anouk Louise Pennings op donderdag 20 feb 2020 20
Nu wij eindelijk onze droomkeuken hebben, hebben wij dagelijks zo ontzettend veel plezier in onze keuken. Wij zijn geslaagd voor onze moderne keuken met schiereiland bij Keur Keukens. Vanaf het allerprilste contact in de showroom tot aan de monteur die een briefje achterlaat zijn wij geweldig te spreken over Keur Keukens. Op het briefje stond: "Op het werkblad zit een minuscuul krasje. Bel naar dit nummer en dan regelen we direct een nieuw blad." We zijn zo blij dat we Keur aan iedereen aanraden! Keur Keukens denkt tot in detail mee over de keuken met een geweldige service en dat allemaal als vanzelfsprekend!
FOTO VAN ANOUK LOUISE PENNINGS
Opgeleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Je staat op 1”
Door Gerard van Eeten op maandag 17 feb 2020 20
Wij zijn bij Avanti keukens heel fijn ontvangen en men heeft goed geluisterd naar onze wensen, het resultaat is een supermooie keuken waar wij heel blij mee zijn. In de aanloop naar realisatie zijn wij uitstekend begeleid door de mensen van werkvoorbereiding en service met gedetailleerde tekeningen en goede telefonische ondersteuning. Ook in de showroom na de koop was geen moeite te veel toen wij wat paneeltjes wilden 'lenen' om de kleur voor de schilder te bepalen. Kortom hier wordt je nog verwent als klant en sta je op 1, een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Website
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.