Feedback
9,7

DB KeukenGroep

Website: www.dbkeukens.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.dbkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van DB KeukenGroep
Ontdek de grootste collectie keukens. Sterk in dienstverlening van A tot Z met eigen mensen.

“Doen zoals Beloofd”
Juist in een branche die niet altijd even goed bekend staat, onderscheidt DB KeukenGroep zich blijvend door haar correcte benadering van klanten en hoge kwaliteit van dienstverlening. Wij doen wat we beloven. Vanaf het moment dat u uw voet zet in één van onze inspirerende showrooms, tot aan het moment dat onze monteurs een droomkeuken of badkamer bij u komen monteren, zult u aangenaam verrast zijn door onze werkwijze. We realiseren ons, dat u hoge verwachtingen hebt van uw nieuwe keuken of badkamer. We doen daarom dan ook onze uiterste best om deze perfect naar wens te realiseren. Elke medewerker binnen ons familiebedrijf zet zich hier enthousiast en betrokken voor in. Of het nu de verkoper is die zich tot het uiterst inspant om uw wensen te vertalen in een prachtige keuken, de magazijnmedewerker die vol zorg uw bestelling klaar maakt, of onze serviceafdeling die zich volledig inzet om u compleet te ontzorgen. Onze klanten zullen het bevestigen: ook in het traject na handtekening steekt DB KeukenGroep ver boven het maaiveld uit. Wij streven altijd naar ‘keukens met ‘n 9+’. U merkt het aan het eindresultaat!

Keukens volgens actuele woontrends
Bij DB KeukenGroep is een keuken meer dan alleen een combinatie van mooie keukenkasten en moderne apparatuur. Onze diverse opstellingen maken van de keuken het hart van uw woning waar u in thuis komt. Waar koken pas echt kokkerellen wordt. En waar wonen verandert in léven. Maak kennis met onze onuitputtelijke collectie keukens. Alles is mogelijk. Bewonder onze verschillende merken zodat u de keuze hebt uit keukens in alle stijlen, opstellingen en voor ieder budget. Van degelijke standaardkeukens tot exclusief maatwerk. Onze nettoprijzen zijn blijvend laag omdat wij kortingen ontvangen op onze volume-inkoop. Daarbij zijn onze offertes transparant en compleet gespecificeerd. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Wij heten u graag welkom in één van onze zeven royale showrooms. We beloven u dat onze keukens u zullen inspireren. En onze medewerkers staan enthousiast klaar om u te adviseren!

Al ruim 25 jaar een begrip
DB KeukenGroep bestaat al ruim vijfentwintig jaar, en daar zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers geeft ons familiebedrijf al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs. Dit beloven wij:
• Direct de beste prijs
• 10 jaar garantie op onze montage
• Buitengewoon goed geregeld
• Service op 9+ niveau

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze acht vestigingen:
Adee Keukens (Rijssen)
Anovi Keukens (Berkel en Rodenrijs)
Ardi Keukens (Sint-Annaland)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Artic Keukens (Utrecht)
Avanti Keukens (Kesteren)
Keur Keukens (Haarlem)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van DB Keukens.


Ervaringen
Er zijn 2185 ervaringen over DB KeukenGroep. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1885 ervaringen
4 sterren207 ervaringen
3 sterren11 ervaringen
2 sterren9 ervaringen
1 ster8 ervaringen
“Tevreden”
Door Bolhoeve op zaterdag 25 jan 2020 20
Keuken gekocht. Uitstekend geholpen, goed advies. Netjes geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“nieuwe keuken”
Door Sjaak Wisse op vrijdag 25 apr 2014 14
Wij hebben zaken gedaan met Pelma uit Goes. Prima ervaring. Ruime, schone showroom. Goede logistiek. Afspraken werden nagekomen en de keuken is netjes geplaatst, kortom: tevreden. We zien terug op een geslaagd project.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader voor iedereen”
Door Bianca semmekrot op zondag 6 sep 2015 15
Prettige verkoper en ook de installateur was vakkundig en prettig.
Vooral de reactie Vh bedrijf toen ze kwamen installeren maar de muren nog te nat waren: " geen probleem, we maken gewoon een nieuwe afspraak". Kan iedereen aanraden hier een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Krijger op zaterdag 3 sep 2016 16
Wij hebben onze keuken door PELMA keukens in Goes laten plaatsen,en wij zijn echt super tevreden. Goede service en een goede kwaliteit van de keuken. De Monteur was ook keurig netjes op tijd aanwezig,en het was zeker geen onaardig persoon. Kortom vanaf ons gesprek in de showroom tot aan het plaatsen SUPER tevreden. Dus PELMA keukens ga zo door!!!
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Paul en Leonie Krusemeijer op dinsdag 13 mrt 2018 18
Een complete keuken met apparatuur. Goed gemonteerd en uitleg over apparaten. Goed geadviseerd door de verkoper. Prima reactie op kleine mankementen achteraf.
Reactie of foto toevoegen
“Ervaring Ardi keukens”
Door Cathelijne op woensdag 30 apr 2014 14
Voor het aanschaffen van mijn eerste keuken naar Ardi keukens gegaan. Tijdens het gesprek werd heel duidelijk besproken wat wel en niet kan, uiteindelijk ben ik gekomen tot de keuken die ik graag wilde. Netjes zoals afgesproken is de keuken geplaatst op de dagen zoals we hadden afgesproken. Ik had nog een vraagje over de apparatuur. Deze is direct behandeld, toen bleek dat Ardi keukens me niet kon helpen hebben ze me geholpen met het verder kijken. Goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken goed nagekomen”
Door Annemarie op donderdag 16 nov 2017 17
Coen heeft ons goed geholpen bij de aankoop van onze keuken. De monteurs die de keuken geplaatst hebben werkten netjes en hebben de keuken prima geplaatst. Alle afspraken zijn goed nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede zaak”
Door Kees op donderdag 1 feb 2018 18
Goede zaak met veel keus. Werden goed ontvangen. Deal werd er wel min of min door heen geduwd ivm een actieweek, dit leverde wel een klein minpuntje op. Prijzen zijn stevig. Uitvoering was erg goed zowel de afwikkeling van de order, de inmeting en de plaatsing. Helaas oven na paar dagen al stuk, even afwachten hoe dit afloopt.
Reactie of foto toevoegen
“Prima advies”
Door M.A. Schrama en G. van der Poll op woensdag 28 jun 2017 17
Prima advies gekregen bij de aankoop van een nieuwe keuken. Prettige ontvangst bij binnenkomst. Deskundig geholpen door Niels Hoogstraten.
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door M. Smit op woensdag 6 dec 2017 17
Wij zijn blij en tevreden met onze nieuwe keuken. Van het moment van uitzoeken tot en met de plaatsing is alles goed en in overleg verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Helder”
Door Familie Teunissen op zondag 22 okt 2017 17
We hadden al een goede ervaring bij Adee, dus onze zoektocht naar een nieuwe keuken is ook begonnen bij Adee. Na een rondje langs meerdere keukenleveranciers toch weer terug bij Adee om de keuken te bestellen. Prettig gesprek, geen druk en goed advies. Heldere afspraken en deze zijn ook allemaal volgens planning verlopen. Een bevestiging van wat we eigenlijk al wisten. Bij een volgende keuken kunnen we het rondje langs de andere leveranciers wel overslaan...
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door BW op woensdag 6 aug 2014 14
Bij Keur terecht gekomen via oa qasa.nl en goede ervaringen met Keur van de aannemer Harmes Bouwbedrijf die onze keuken verbouwt heeft alvorens de keuken geplaatst kon worden. Bij ons eerste bezoek aan de showroom bleek dat het erg druk was en we een afspraak moesten maken om advies te krijgen. Opmerkelijk in deze crisistijd, waar je bij andere keukenaanbieders nauwelijks klanten in de zaak zag. Nog voor de afspraak een wensenlijst ingevuld en een kleine snelle schets van ons idee. Tijdens de afspraak had men al een mooie tekening gemaakt nav onze wensen en hadden zelf ook eea veranderd aan de indeling waar we zelf nooit opgekomen waren. De eerste reactie was; "Dat gaat 'm worden"! Vervolgens prima van advies voorzien en ook de transparante prijsopbouw sprak ons erg aan. Inmiddels is de keuken door Keur geplaatst en zijn we erg tevreden met het eindresultaat van onze geheel vernieuwde keuken, mede ook te danken aan het eveneens prima werk van Harmes Bouwbedrijf uit Haarlem! Minpunten waren dat het geleverde aanrechtblad niet de versie bleek te zijn die we in de offerte waren overeengekomen, waardoor de keuken een iets strakker/moderner uiterlijk heeft gekregen in plaats van wat klassieker. Echter was dit niet dermate storend dat we het alsnog op die wijze hersteld wilden hebben. Tevens heeft onze (slechts)3 jaar oude koelkast, die van onze oude keuken is overgeplaatst in de nieuwe keur-keuken, het daarna niet meer gedaan. Onduidelijk is of dit nu aan de koelkast zelf of aan het inbouwen gelegen heeft. Keur heeft ons hiervoor een prima compensatie aangeboden, wat getuigt van een prima service en men klanttevredenheid hoog in vaandel heeft staan. Kortom, wij zijn erg tevreden. Keur biedt een prima prijs-kwaliteit-verhouding en wij raden u een bezoek aan Keur zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Tweede keuken van Pelma”
Door Fam.Moro op donderdag 30 jun 2016 16
Vakkundig geplaatst en alles opgeruimd achter gelaten. Telefonisch goed te bereiken. Ook in de winkel netjes geholpen. Zeker aan te raden!Dit was onze tweede keuken van Pelma, beide keren prima. Wij zouden voor een nieuwe keuken weer voor Pelma kiezen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door Fam. Stevense op dinsdag 12 jan 2016 16
Onze ervaring met Pelma keukens is prima. Netjes ontvangen in de toonzaal, goed voorgelicht wat de mogelijkheden waren voor ons. De wijzigingen, door ons aangebracht in de apparatuur is keurig doorgegeven, geen foute afleveringen en een bedreven en rustige monteur heeft de keuken geplaatst. Ook kleine onvolkomenheden werden keurig opgelost. Wij zijn heel erg tevreden over Pelma keukens. De Neff apparaten, ind.kookplaat, oven, wasemkap, koelkast en vaatwasser zijn van goede kwaliteit. Iedereen hartelijk dank!
FOTO VAN FAM. STEVENSE
Frontfoto van het aanrechtblad
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst fatsoenlijk”
Door Teun Tieleman op woensdag 31 jan 2018 18
Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken en de montage door Arma. Arma is het juiste bedrijf voor u als u minder geïnteresseerd bent in kortingen en acties ('Laatste dag!') dan in kwaliteit en betrouwbaarheid. Montage door vakkundig, uiterst fatsoenlijk personeel. Arma doet de werkvoorbereiding niet zelf, maar kan wel verwijzen naar betrouwbare bedrijven die dit onderdeel voor hun rekening kunnen nemen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima keuken badkamer en wc geplaatst”
Door stalknecht op donderdag 7 aug 2014 14
De keuken, badkamer en wc bij arma keukens en sanitair gekocht. Nu helemaal tevreden! Er waren wat tegenslagen zoals een douchedeur kappot en tegels te kort maar die werden prima opgelost. Vriendelijk personeel, voor elk probleem is een oplossing! Dus al met al zijn we helemaal tevreden met onze nieuwe keuken badkamer en wc:) Prijzen zijn ook prima.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanbevelen”
Door PMM Latum op maandag 9 jul 2018 18
Wij kochten een keuken geheel naar eigen idee en met allerlei aanpassingen. Vanuit Keur is enorm met ons mee gedacht om onze droomkeuken te realiseren. En ik moet eerlijk bekennen dat ik heel wat noten op mijn zang had. De keuken is na wat ups en down nu precies zoals wij in gedachten hadden, en zijn we er heel blij mee. Ook klachten enz worden heel serieus genomen en worden keurig afgehandeld. Wij zouden zeker Keur aanbevelen.
FOTO VAN PMM LATUM
Keukenkastjes
Reactie of foto toevoegen
“Echte toppers”
Door René en Sonja van Dort op donderdag 27 dec 2018 18
In september/oktober 2017 een toilet en badkamer laten plaatsen door Arma Nunspeet. Tot nu toe nog steeds zeer tevreden met de badkamer en het toilet. We hadden twee topmonteurs. Wat een vak mensen zijn dit. Herman en Sander bedankt voor deze fantastische montage. Jullie zijn echte toppers. Er waren wat kleine probleempjes met de levering van wat tegels en een douche scherm, maar deze zijn heel netjes opgelost. Alles werd in overleg uitgevoerd en de monteurs namen overal voldoende tijd voor. Het resultaat is hierdoor goed. Wij zijn zeer tevreden en happy. Binnenkort waarschijnlijk een nieuwe keuken ook van Arma.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Hennie op maandag 11 mrt 2019 19
Keuken compleet geïnstalleerd. Zeer bekwame en meedenkende verkoper die ook tijdens en na de plaatsing de vinger aan de pols hield. Ook de monteurs werkten zeer netjes. Chapeau voor Avanti.
Reactie of foto toevoegen
“100% procent tevreden”
Door Gerda en Henk op dinsdag 31 dec 2019 19
Na een stroef momentje in het begin zijn wij 100% tevreden over Adee Rijssen. In december 2018 de keuken gekocht en door persoonlijke omstandigheden pas in september 2019 geplaatst. Hun slogan "Afspraak is Afspraak" is helemaal waar! Communicatie betreffende levering, planning en plaatsen was op tijd en duidelijk. Ook over de servicegerichte werkwijze tijdens het plaatsen van de keuken zijn wij erg tevreden.
FOTO VAN GERDA EN HENK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Fam Grootkarzijn op zondag 31 jul 2016 16
Super blij met onze nieuwe keuken. zeer prettig dat er goed mee gedacht wordt over de opstelling van de keuken. Het eiland staat erg goed. Vind deze opstelling veel handiger dan de oude. Dank je wel Gert Jan van Velthuizen.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne mensen”
Door Rorije op donderdag 13 jul 2017 17
Prachtig eindresultaat, fijne mensen om mee te werken en super monteurs!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Door Onno van de Nes op vrijdag 8 mei 2020 20
Wij hebben een keuken gekocht voor onze nieuwbouw woning. Gedurende de aanloop naar de oplevering zijn er genoeg contact momenten geweest vanuit keur keukens om een gerust gevoel te hebben qua levering en plaatsing. De monteurs ter plaatse straalden rust en vakbekwaamheid uit. Dit kwam ook tot uiting tijdens de montage wanneer de situatie om een andere oplossing vroeg dan de standaardoplossing. Het resultaat is een keuken die voldoet aan onze wensen en waar wij de komende jaren zeker mee vooruit kunnen.
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbaar”
Door Familie Vlieg te Ootmarsum op maandag 6 feb 2017 17
Adee is een goed en betrouwbaar bedrijf. Ze doen inderdaad wat ze beloven. Wij hebben een op maat gemaakte Residentic keuken met massief eiken fronten besteld en geleverd gekregen. Alles klopt, werkt, en is keurig afgewerkt. We zijn getipt door hen over Falcon Fornuizen en onze keus is daar inderdaad op gevallen. Dit prachtige robuuste fornuis is een echte blikvanger in de keuken en zowel de ovens, gril als gasfornuis werken naar verwachting. Ook prijstechnisch is dit fornuis aantrekkelijk. Verder is de keuken praktisch ingedeeld. We krijgen veel complimenten over de keuken en zijn er erg blij mee. Kleine verbeterpuntjes: De hoeken van de spoelbak hadden iets meer afgerond mogen zijn en de servieskast net een paar cm dieper voor grote schalen. Verder viel de opbergruimte wat tegen. Daar moeten we wel aan toevoegen dat we kleiner zijn gaan wonen en wij gewoon veel keukenspullen hebben. Eten en drinken is voor ons nu eenmaal genieten. Daar draagt deze keuken zeker aan bij
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Familie H. Löffelman te Kerk-Avezaath op vrijdag 31 jul 2020 20
Wij hebben bij Avanti Kesteren een nieuwe keuken gekocht. Bij onze bezoeken aan de showroom zijn wij hartelijk en gastvrij ontvangen. De presentatie van en advisering over de in aanmerking komende keukens was zeer professioneel. De bezorging en installatie van de keuken was keurig op tijd en kleine probleempjes werden soepel en vakkundig opgelost. Complimenten voor onze monteurs Jan en Maurits. Tenslotte: alle afspraken in het gehele proces van advies tot installatie zijn keurig nagekomen en wij zijn dan ook heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door PW op maandag 6 feb 2017 17
Keuken gekocht bij Pelma in Goes. Goed geholpen in showroom. Plaatsing keuken en werkzaamheden die door geadviseerd installatiebedrijf zijn gedaan, allemaal naar tevredenheid. Bij plaatsing keuken werd meegedacht bij kleine aandachtspunten, dit was prettig.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Maarten Imhof op woensdag 25 dec 2019 19
Onder begeleiding van Dirk-Jan Voortman van ADEE hebben we bij hen een keuken gekocht. Vanaf het eerste gesprek werden we écht geholpen. Korte lijnen, goede service, tegen nette prijzen. Precies waar we naar op zoek waren!
FOTO VAN MAARTEN IMHOF
Keuken met bar
Reactie of foto toevoegen
“Een keuken naar wens”
Door EvD op woensdag 14 mei 2014 14
Pelma heeft voor de tweede maal in ruim een jaar een keuken geleverd en geplaatst in een van onze vakantiewoningen. De prijs-kwaliteitverhouding vinden wij goed. Van aanschaf tot plaatsing heb ik alleen maar positieve ervaringen! Er is prima meegedacht in de oplossingen die uiteindelijk gevonden zijn.Tot in detail wordt getracht kwaliteit te leveren die past bij jouw wensen. Alles liep volgens afspraak. Voor een volgende keer ga ik zéker weer bij Pelma langs.
FOTO VAN EVD
Keuken naar wens
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettig”
Door Remmelt Suir op maandag 26 sep 2016 16
Mijn vriendin en ik hebben een keuken gekocht bij Keur Keukens. Het transparante communiceren, maar ook zeker aandacht die is besteed aan onze wensen hebben wij als zeer prettig ervaren. Het advies - waarbij al onze mogelijkheden zeer uitvoerig zijn besproken en goed met ons is meegedacht - heeft uiteindelijk geleid tot een zeer bruikbare en mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie”
Door Fam. Lensen op zaterdag 6 apr 2019 19
We hebben eind December 2018 een keuken gekocht bij Pelma in Goes. We werden vriendelijk ontvangen en de verkoper gaf ons de de uitleg over de duurdere en goedkopere producten. Alles werd tot in detail besproken. In week 16 zou de keuken geleverd worden, maar op verzoek van ons of het eerder kon werd de keuken twee weken eerder gebracht en geplaatst. De communicatie was goed, de bezorging van de keuken was op de afgesproken tijd en de bezorgers waren erg vriendelijk. Voor het plaatsen van de keuken was de communicatie ook goed, de dag voor de plaatsing werd ik gebeld om te bevestigen of de datum en tijd nog door kon gaan. De monteurs waren vriendelijk en werkten netjes. Alles werd netjes opgeruimd. Het enige minpuntje is dat ze met goedkeuring van ons een paar plintjes mochten verwijderen omdat het plaatsen dan makkelijker was. De plintjes die terug geplaatst konden worden, zijn door de monteurs niet meer terug geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Anja en Jos van den Berg op vrijdag 20 okt 2017 17
Wij zijn door Ardi prima geadviseerd bij het kopen van een nieuwe keuken. Ook het inmeten en plaatsen is prima verlopen. Kortom wij zijn tevreden met onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met aankoop en plaatsing”
Door fam. Steenbakker op donderdag 11 feb 2016 16
Wij zijn zeer tevreden met de aankoop, en plaatsen van de keuken
Over eventuele verdere afhandeling van klachten hebben we gelukkig nog geen ervaringen mee. Kunnen we dus niets over zeggen. Degene die in kwam meten deed ons nog een paar suggesties waar mee terug naar de zaak geweest zijn en ook hebben veranderd. Waar we heel tevreden over waren
Reactie of foto toevoegen
“Gastvrij”
Door Fam. A.J. de Hullu op donderdag 24 sep 2015 15
Gastvrij ontvangen in de winkel. Goed geholpen door Niels Moens. Hij maakte een ontwerp waar we erg blij mee waren en goed bij ons paste. Het meten van de keuken door Henk is zeer accuraat gedaan en de keuken zeer vakkundig geïnstalleerd door Han de Vos. Puur vakmanschap.
We zijn heel blij met onze nieuwe keuken en genieten er elke dag van.
Heel veel dank allemaal
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over eindresultaat”
Door Fam Beunk op maandag 16 nov 2015 15
Bij ons eerste bezoek in de showroom zijn we (zonder opdringen) goed opweg geholpen. Ons tweede bezoek hebben we kunnen afsluiten met een goede koopovereenkomst. De keuken is netjes thuis bezorgd. Wij hebben de keuken zelf geplaatst. We zijn tevreden met het eindresultaat en de nazorg die door Adee verleend wordt.
FOTO VAN FAM BEUNK
Reactie of foto toevoegen
“Alle tijd genomen”
Door Pauline van Dalen op zaterdag 18 mrt 2017 17
Er werd alle tijd genomen en er was supervisie over de verkoper die voor het eerst een keuken ging verkopen, dit ging prima. We zijn lekker verwend met hapjes en drankj s tijdens het uitpuzzelen van de keuken.Ik zou het bedrijf zeker aanraden aan mensen om me heen.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie nieuwe keuken!”
Door Simone op woensdag 17 sep 2014 14
Dit was de eerste keer dat ik een volledig nieuwe keuken ging aanschaffen. Ik ben via goede berichten bij Keur terecht gekomen. Bij Keur ben ik heel goed door Jeroen geholpen, hij heeft daar echt de tijd voor genomen, wat ik heel prettig vond want ik had zelf geen ervaring met keukens uitzoeken. Ik had wel een globaal idee wat ik wilde, maar door met Jeroen te praten vormde zich de ideeën. De prijzen liggen vast van alle producten, maar hij dacht wel goed mee waar evt. op bezuinigd kon worden. Het mailcontact verliep soepel, ik kreeg altijd zeer snel antwoord op vragen. Belangrijk is wel goed af te spreken wie de juiste maten vaststelt, want daar ging het bij mij bijna mis. Maar ook dat is goed opgepakt, na een aanwijzing van de aannemer, door Keur. De keuken werd op tijd en onbeschadigd geleverd. De aannemer Harry Zomer, heeft de keuken geplaatst en alle voorbereidende werkzaamheden gedaan. Hij heeft het heel netjes gedaan en ook meegedacht met wat ik wilde, maar hij heeft er wel héél lang over gedaan(zes weken zonder bruikbare keuken gezeten!). Uiteindelijk ben ik heel blij met mijn mooie nieuwe keuken en zal ik Keur ook aanraden aan anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed ingespeeld op elkaar”
Door Gezin uit Houten op woensdag 20 apr 2016 16
Avanti genomen omdat die bij Qasa goed uit de bus kwam. Ze doen het in combinatie met een ander installatiebedrijf en dat kost uiteraard wat meer regelwerk maar ze zijn goed op elkaar ingespeeld. Het andere installatiebedrijf heeft het grootste gedeelte voor zijn rekening genomen. Na slopen en leidingen leggen werd er gestukadoord maar dat hadden we liever nog geschilderd gezien. Is nu op sommige plekken wat vlekkerig. Avanti deed het installeren van o.a. kasten, gaskookplaat en afzuigkap. Er waren wat kleine beschadigingen van de kastjes maar daar komen heel netjes vervangende exemplaren voor. Al met al een positieve ervaring en we hopen nog lang plezier te hebben van onze keuken en bevelen Avanti zeker aan...
FOTO VAN GEZIN UIT HOUTEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Aangeraden winkel”
Door Joost en Jolanda op donderdag 24 sep 2015 15
Hier nemen ze echt de tijd voor je om samen tot het ideale ontwerp te komen. Het resultaat is een prachtige keuken die mooi past in de beschikbare ruimte. Natuurlijk zijn er altijd een paar restpuntjes die na de installatie afgewerkt moeten worden. Hiervoor wordt keurig een afspraak gemaakt op een moment dat het iedereen schikt. Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijk”
Door fam. Schutmaat op zaterdag 17 jun 2017 17
We zijn heel hartelijk en warm ontvangen. De eerste keer hadden we geen afspraak, maar er is wel tijd voor ons ingeruimd. Steeds kwamen we een stapje verder en kregen we onze droomkeuken in beeld. Uiteindelijk hebben we de keuken naar onze wensen besteld. Na afloop is er een paar keer gevraagd hoe de ervaringen waren. Heel klantvriendelijk en meedenkend!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Marcel Cents op zaterdag 13 sep 2014 14
Via Qasa.nl zijn wij bij Adee keukens gekomen. Wij zijn heel tevreden over klantvriendelijkheid van de verkopers. De verkoper vertelde ons dat de service bij Adee keukens verder ging eigenlijk normaal is. Dat is natuurlijk goed om te horen. Alles is naar wens verlopen. Daarover zijn we ook enkele keren gebeld. Kortom wij zijn zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Voor de service een 10”
Door Linda de Meij op woensdag 9 sep 2015 15
Na veel wikken en wegen uiteindelijk bij pelma keukens terecht gekomen. De duidelijkheid, het meedenken van Marnix en ook de manager heeft uiteindelijk een mooie keuken opgeleverd. Enige smetje was het verkeerde aanrechtblad, maar dat werd na 1 dag prima opgelost en opnieuw besteld. Service een 10!
FOTO VAN LINDA DE MEIJ
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Boersma op dinsdag 28 jul 2020 20
Prima keuken. Professioneel erin gezet en goede service. Opmeten kan beter. Aanrechtblad te klein. Probleem goed verholpen. Degene die keuken eruit haalt zou iets klantvriendelijker mogen zijn.
Reactie of foto toevoegen
“een tevreden klant”
Door pieter korsmit op zondag 15 jun 2014 14
Via de projectontwikkelaar zijn we in contact gekomen met Pelma keukens, na eerst bij een concurrerend keukenbedrijf geweest te zijn, waar we niet helemaal tevreden waren, zijn we bij pelma gaan kijken. Daar werden we uiterst vriendelijk ontvangen door een mevrouw op de receptie en nadat we hebben rond gekeken kwamen we in gesprek met Niels. Hij heeft ons zeer goed geinformeerd en hier hebben we dan ook een vrijblijvend gesprek gevoerd over onze eventuele nieuwe keuken. Na het uitwerken van tekeningen etc. hebben we met Niels een afspraak gemaakt en hij heeft een offerte voor ons gemaakt. Wij zijn erg tevreden over de duidelijkheid en werkwijze zoals Pelma keukens hun klanten benaderd en begeleidt.
FOTO VAN PIETER KORSMIT
een mooie nieuwe keuken geplaats in ons nieuwe huis
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe Keuken”
Door J.K Keur op woensdag 9 okt 2013 13
heel erg tevreden met onze keuze voor ardikeukens vanaf conceptontwerp tot en met het plaatsen van de keuken, binnen het door ons gestelde budget.
Reactie of foto toevoegen
“afspraak=afspraak”
Door W.G. van de Laar op maandag 16 jun 2014 14
Een van de slogans...afspraak = afspraak! Pas dan kan je stelling:"100% tevreden klanten! Hoewel toch nog wel wat hobbeltjes genomen moesten worden, kwam alles toch op zijn pootjes terecht. We gingen voor deze twee slogans en de werden ook waar gemaakt! Een speciaal compliment van Cornelis van Dalfsen die een zeer serieuze indruk maakte en dat ook gelukkig bleek te zijn! Ik wens elke ondernemer zo'n medewerker!
FOTO VAN W.G. VAN DE LAAR
prachtig toch?!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer”
Door katinka linders op maandag 24 okt 2016 16
Wij hebben een keuken en een badkamer gekocht in Nunspeet. Wij zijn prima geholpen in de winkel en hebben ook goede ervaringen met de mensen die kwamen installeren. Heel beleefd en er is keurig werk geleverd. We zijn zelfs nog even op weg geholpen door hen toen we onze linnenkast in elkaar wilden zetten.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Dennis en Marleen ter Stal op maandag 31 jul 2017 17
Prima service, ook met onderdelen die verkeerd geleverd waren door de fabriek. Nalevering ook eenvoudig te regelen.
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Alexander van Keulen op zondag 13 okt 2013 13
De scharnieren van onze aangeschafte keuken sluiten niet meer goed. Ik dacht ik bel Pelma voor een servicebeurt. De monteur die langs kwam bleek destijds ook de keuken te hebben geplaatst. Hij meldde ons dat de scharnieren niet meer werden gebruikt en dat alle scharnieren vervangen moesten worden. Pelma heeft dit allemaal geregeld.Chapeau voor deze service.
Reactie of foto toevoegen
“Denken mee met de mogelijkheden”
Door Johan Gerritsen op maandag 30 jan 2017 17
Adee denkt mee met de mogelijkheden die je hebt om veranderingen toe te passen. Bv. andere indeling/meer lades. En laat dit in de showroom zien zodat je een beeld krijgt. Ook werden foto's getoond van keukens die al geplaatst waren zodat je kon zien hoe het er in het echt uit ziet. Je krijgt zo een beter beeld. Overleg verliep over en weer prettig. De keuken is geleverd zoals afgesproken,alles was compleet. Alleen bleek bij het plaatsen de spoelbak verkeerd te zitten. ADEE heeft deze fout direct toegegeven, en een nieuw blad besteld.( 2 weken levertijd, wij konden de keuken wel gebruiken).
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geleverd”
Door H. Donkersloot op zondag 5 nov 2017 17
Op een rustige goede en vooral kundige manier geholpen en er wordt geen druk op je uitgeoefend om snel keuzes te maken. Geen megakortingen en acties maar meteen de juiste en goede prijs. Dit is wat wij als erg prettig hebben ervaren.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Offenberg op zondag 22 jun 2014 14
Via internet hebben we tussen Kerst en Nieuwjaar 2013 een bezoek gebracht aan de showroom van AD keukens in Rijssen.
Klantvriendelijk werden we ontvangen en op een plezierige wijze zijn we tot afspraken kunnen komen. Eind april kwam Willem-Jan ,als deskundige vakman,de keuken plaatsen.De granieten achterwanden kwamen zoals afgesproken enkele weken later. Helaas door een maatfout werd de keuken enkele weken later opgeleverd. Het resultaat mag er uiteindelijk zijn en we zijn tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken renovatie ervaring”
Door Piet Kool op donderdag 23 okt 2014 14
Vanwege waterlekkage moest een deel van de keuken worden vervangen. We hebben een L vorm keuken. Via Arma heb ik een deel van het aanrechtblad en 2 keukenkastjes gekocht. De spullen zijn op tijd en compleet geleverd. De maten van de kastjes waren goed, de maat en de kleur van het te vervangen aanrechtblad deel was ook goed. De prijs van het blad en de kastjes vond ik wel wat hoog.
Reactie of foto toevoegen
“Blinken uit in service”
Door Remco op donderdag 13 aug 2020 20
Arma Keukens en Sanitair is een professionele partij, waarbij wij tot twee keer toe een keuken en badkamer hebben gekocht. De eerste keer was in 2009 en de tweede keer (na een verhuizing) in 2019. De eerste keuken en badkamer lagen in een relatief lage prijsklasse en de tweede keuken en badkamer in een relatief hoge prijsklasse. Beide keren zijn zowel de keuken als de badkamer van Arma ons zeer goed bevallen. Enkele belangrijke redenen om voor Arma te kiezen:
- Vanaf het eerste gesprek valt op dat de Arma adviseur meedenkt, vriendelijk is, kennis van zaken heeft en attendeert op zaken waar je als klant soms niet aan denkt.
- De slogan van Arma is "afspraak is afspraak" en uit ervaring weten wij dat de afspraken inderdaad worden nagekomen.
- Arma hanteert niet altijd de laagste prijs, maar wel een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
- Service is echt een aspect waar Arma in uitblinkt! Arma staat voor de geleverde producten en doet er alles aan om de klant tevreden te houden. Zelfs jaren na onze aankoop zijn kleine aandachtspunten netjes verholpen.

Ging er dan niets mis? Zeker wel, ook bij een professionele partij als Arma gaat er wel eens iets mis. Bij ons werd bijvoorbeeld een bestekbak geleverd die wij niet hadden besteld. Daarnaast is per ongeluk een elektriciteitskabel door gefreesd. Beide zaken zijn spoedig verholpen zonder extra kosten. Wij kunnen Arma Keukens en Sanitair zeker aanbevelen en de kans is zeer groot dat wij onze volgende keuken en badkamer ook weer door Arma laten plaatsen. Onze eerste keuken en badkamer waren na 10 jaar nog in zeer goede staat en dat zal bij de tweede keuken en badkamer vermoedelijk niet anders zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Rik en Marja op dinsdag 15 okt 2013 13
Door mond op mond reclame zijn wij bij ARMA terecht gekomen. Veel mensen met goede ervaringen en goede berichten over de service. Op basis daarvan zijn wij bij ARMA langsgegaan om eens verder te kijken. Keuken samen met de verkoper samengesteld, deze had alle tijd om over alles goed na te denken en te overleggen wat wij graag zouden willen. Hierdoor is het niet alleen een mooie keuken maar ook praktische keuken geworden. De service van ARMA is goed, spotjes welk ingebouwd moesten worden konden we eerder ophalen en ook het afleveren werd erg netjes gedaan. Vooraf een goede tekening gehad met de nodige info, aanvullende vragen werden direct en netjes beantwoord. ARMA zal niet de goedkoopste zijn, maar er wordt wel aan gedacht om binnen het budget te blijven, daarbij mag kwaliteit en service ook wat kosten.
Reactie of foto toevoegen
“Bekwaam”
Door Suzanne de Blauw op zondag 5 nov 2017 17
Hebben een bestaande badkamer laten verbouwen door Ardi, zeer tevreden over aanschaf, begeleiding door verkoper en werkzaamheden ter plaatse. Monteurs zijn bekwaam, denken mee met de klant, iedere dag na afloop alles netjes opruimen. Klein minpuntje: communicatie met de afd. planning; niet doorgegeven dat er een vuilcontainer geplaatst werd.
Reactie of foto toevoegen
“nieuwe keuken”
Door Aalt en Riek op donderdag 17 okt 2013 13
Eindelijk was het dan zo ver dat onze nieuwe keuken wordt geplaatst. De keuken die we samen met Gert Jan hebben uitgezocht.We werden altijd leuk ontvangen met een kop koffie en iets lekkers. Gert Jan luisterde naar onze wensen en bedacht soms een leuke creatieve oplossing. Wij wilden een landelijke keuken met een stenen blad. We zijn regelmatig terug geweest om toch nog iets te veranderen aan onze keuken. Er was altijd weer tijd voor ons met steeds weer die heerlijke koffie. Wij hebben de samen werking met Gert Jan als heel bijzonder ervaren. Ook met de mensen die de keuken hebben geplaatst was de samenwerking prima. In twee dagen was de keuken geplaatst. Alles werd keurig achter gelaten en voor ons waren het gezellige dagen. Kortom, wij zijn heel tevreden over Arma Keukens en genieten er nu iedere dag van.
Reactie of foto toevoegen
“Renoveren keuken”
Door E. Bijkersma op vrijdag 21 okt 2016 16
Diverse keuken apparatuur laten vervangen en keukenrenovatie laten uitvoeren. Met de keukenrenovatie ging het niet helemaal goed (afwijkende maten en kleuren), maar verder prima opgelost door Arma zonder extra kosten. Monteurs zijn echte vakmensen!
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door Albertine Gouda- de Boer op zondag 11 feb 2018 18
Dankzij de vakkundige begeleiding en het meedenken van Joanne Grisnich heb ik nu mijn droomkeuken! Ik ben er heel blij mee. Alles is prima verlopen. Van het eerste bezoek aan Keur Keukens tot en met het plaatsen! Met veel dank aan Fred Buné van Keukenwerk.
Reactie of foto toevoegen
“Een verademing”
Door Ank en Koos Blokland op woensdag 29 jul 2015 15
Vijfentwintig jaar nadat we onze eerste keuken hadden geïnstalleerd waren we toe aan een vervanging. Na te hebben rondgekeken in vele winkels en op nog veel meer webpagina’s kwamen we tenslotte bij Keur Keukens terecht. Een verademing, eindelijk geen “autoverkoper” die begint met te vertellen dat ze vaste prijzen hanteren en aan het einde van een eerste gesprek je toch probeert met schijncadeautjes over te halen om direct een handtekening te zetten onder een koopcontract. Nee, bij Keur Keukens werden we afhankelijk van het tijdstip op de dag ontvangen met koffie en koeken of broodjes. Door de heer van Dijkhuizen werd er uitvoerig geïnformeerd naar onze wensen. Die waren na de bezoeken aan diverse keukenverkopers behoorlijk duidelijk voor ons. In plaats van een saaie, maar altijd passende witte keuken, zou het nu een keuken met kleur moeten worden: vergrijsde eiken kasten met oker gele deuren in de bovenkasten en petrol kleur accenten op de muren. Toch wist hij ons nog aan nieuwe ideeën te helpen. Twee belangrijke punten voor ons waren dat we de keuken zelf zouden installeren en dat we een deel van de keukenapparatuur niet zouden vervangen, omdat we die nog niet al te lang geleden hadden aangeschaft. Zowel in het voortraject, als tijdens en na de installatie werden er gevraagd en ongevraagd adviezen gegeven. Wat ons naast de goede behandeling en advisering door Keur Keukens ook opviel was de kwaliteit van de toeleverbedrijven. Zo wilden we tenminste een deel van onze oude granieten aanrechtblad behouden. Daarom werd ons geadviseerd in Deurne bij JetStone te gaan kijken naar een bijpassend stuk steen waaruit ons nieuwe deel kon worden gezaagd. Daar bleek dat het vergroten van het gat voor de kookplaat (90 cm breed i.p.v. 60 cm) waarschijnlijk wel op locatie (dus bij ons thuis) zou kunnen gebeuren. Dat lukte ook en leverde alleen wat extra stof op. Er was dus geen nieuw blad nodig. Een ander probleempje dat bij installatie werd opgemerkt was een interne beschadiging van de koelkast. Na hierover gereclameerd te hebben, werd binnen een week een nieuwe koelkast geleverd en werd deze voor ons gelijk geïnstalleerd. (De oude was nog niet geïnstalleerd!). Door persoonlijke omstandigheden is de installatie en afwerking van de keuken wat uitgelopen, maar nu bijna klaar. Alleen nog enkele plankjes monteren en een paar kiertjes afkitten. Maar ook nu al genieten we elke dag weer van de nieuwe, kleurrijke keuken voorzien van vele praktische laden.
FOTO VAN ANK EN KOOS BLOKLAND
Reactie of foto toevoegen
“De slogan afspraak is afspraak werd waar gemaakt”
Door Sjaak en Hannie Nieuwenhuize op maandag 14 dec 2015 15
Wij hebben een keuken gekocht met aan twee zijden geplaatste kastjes tot bovenaan toe; ingebouwde koel/diepvries, inductiekookplaat, oven en wasemkast. Hierin kunne wij kruiden in plaatsen heel handig. De keuken is niet groot maar wij hebben de ruimte goed benut. De schuiflades zijn erg gemakkelijk wij hebben ze vol met zware pannen. Tegenover de gootsteen en aanrecht hebben wij nog een extra aanrechtblad laten plaatsen. Maar voor wij dit allemaal hebben laten doen zijn wij eerst heel correct en vakkundig geholpen en hebben ons laten adviseren door dhr. Boeder. EEN DIKKE 10! Wij hebben een reuze ochtend gehad lekker gesmikkeld zelfs taart en allerlei lekkere hapjes. De inmeting was goed alleen waren er wat strubbelingen met een klein vensterblad na een correcte meting van een monteur werd dit verholpen. Bij de plaatsing was al een deukje in het front van een deurtje, dit werd op korte termijn verholpen. Met de wasemkap hebben we problemen gehad vanwege de afvoer. De communicatie hierover was niet helemaal correct. De afvoerplaatsing welke in korte termijn moest gebeuren daarvoor hebben wij zelf een bedrijf benaderd. Zij konden dit heel snel monteren. Dit heeft ons behoorlijk veel spanningen gegeven, wij konden niet opschieten en de trouwdatum stond voor de deur. De wasemkap die hier geplaatst moest worden was weer naar een ander bedrijf teruggestuurd. Daar ging heel wat weken overheen en koken werd zo een probleem. later kregen wij de juiste wasemkap. Wij hadden een akelig gevoel als wij Pelma weer moesten benaderen. Het was zodoende een langdurige geschiedenis, maar nu genieten wij des te meer van onze pelma keuken. Toch raden wij dit keukenbedrijf aan want: De slogan AFSPRAAK IS AFSPRAAK werd zodoende toch nog waar gemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken met mooie apparatuur”
Door Henk en Annelies op maandag 24 aug 2020 20
Met veel plezier hebben wij onze keuken uitgezocht èn gekocht bij Arma Keukens. Het hele proces van kopen tot plaatsen is met zorg uitgevoerd. Wij genieten van onze nieuwe keuken met mooie apparatuur en raden Arma zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“(H)eerlijk zaken doen”
Door Kees Lameijn op zaterdag 19 okt 2013 13
Via Pelma keukens is recent bij ons een keuken geplaatst. Wij hebben heel prettige ervaringen tijdens de gesprekken over de keuken. Meedenken en adviseren binnen de richting die wij wilden was heel normaal. Er werd geen enkele druk op ons gelegd, zoals je dat op andere plaatsen helaas wel eens tegen komt. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen. De keuken is op tijd geleverd en geinstalleerd. Hij ziet er geweldig uit. Wij zijn er heel blij mee en hebben veel positieve reacties gekregen. Ik hoop dat het nog lang duurt, maar ik zou voor een volgende keuken eerst weer bij Pelma binnen stappen.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig geholpen”
Door Fam. Looijen op maandag 27 jul 2015 15
Wij hebben onlangs een nieuwe keuken gekocht, na veel winkels uiteindelijk bij Ardi keukens terecht gekomen (mede dankzij de goede recensies op deze site)We zijn daar keurig en uitstekend geholpen en ook het hele verdere traject tot en met de plaatsing was uitstekend!
Reactie of foto toevoegen
“Geen dag spijt gehad”
Door Familie Vos Maurik op donderdag 16 jun 2016 16
We zijn tijdens onze oriëntatie erg prettig geholpen bij de locatie in Kesteren. Er werd op een prettige wijze met ons meegedacht en we hebben geen moment het gevoel gehad dat het doel was om een zo duur mogelijke keuken te verkopen, maar juist wel een keuken die paste bij onze wensen. Na veel getwijfel aan onze kant i.v.m. ook nog een andere verbouwing en de totale kosten hebben we toch voor de keukenvernieuwing gekozen. i.v.m. mijn zwangerschap is het zelfs gelukt om de levering extra snel te laten verlopen waardoor de nieuwe keuken nog voor de geboorte geplaatst kon worden. Sinds de plaatsing hebben we nog geen dag spijt gehad van onze keuze. Bij plaatsing bleken er een paar kleine mankementjes (een kras op 1 deurtje en een deurtje wat niet goed openging) deze zijn met enkele weken volledig verholpen (nieuwe deur & plaatsing andere scharnieren) zonder ook maar een tegenstribbeling. Al met al een hele prettige ervaring!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden!”
Door M. Bij de Vaate op woensdag 2 jul 2014 14
Goede adviezen gekregen in de showroom. Proffesionele begeleiding van idee naar keuken. Het zetten was een feest dankzij de bekwame monteur. Kortom: aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Erg goede ervaring”
Door Sjors Robroek op woensdag 10 jun 2015 15
Keuken is binnen de afgesproken tijd geleverd, montage en aansluiting is professioneel gedaan, alles is netjes aangesloten en het afval van de oude keuken weer afgevoerd. Een klein minpunt was dat er in de bouwtekening een aansluiting voor een vonkontsteking stond, maar dat het gasstel hier geen aansluiting voor heeft, maar dit is een minimaal probleem op een verder erg goede ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Maken het waar”
Door Frans Derks op zondag 12 jul 2015 15
Na een negatieve ervaring bij een ander keuken bedrijf, waren wij verrast over het eerste bezoek aan de showroom van Avanti keukens. Het ontvangst en gesprek met de bedrijfsleider van Avanti was een mooi voorbeeld van Hostman ship en direct vertrouwen. Dit heeft ons doen beslissen om een 2e gesprek te plannen. Met verkoper Alfred van Wijngaarden was het prettig onderhandelen en heeft hij naar oplossingen gekeken om toch binnen ons budget te blijven. Op die manier hebben we een hele mooie keuken kunnen realiseren. De keuken is deze maand geplaatst en ook over de montageploeg waren we zeer enthousiast: zeer vakkundig en er werden goede oplossingen bedacht bij onderdelen die om aanpassingen vroegen. Een kast schap en een stukje vensterbank moet nog worden vervangen, maar dat zal wel goed komen. Kortom, een bedrijf om aan te bevelen! Ze steken in op service en klant tevredenheid en maken dat in de praktijk ook zeker waar.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies gehad”
Door M van der Hoef op dinsdag 22 mrt 2016 16
Arma heeft bij ons professioneel en vakkundig werk geleverd. Ze hebben ons goed geadviseerd over de mogelijkheden. Er is veel aandacht besteed aan het afschermen van de rest van het huis zodat er geen beschadigingen ontstaan. De badkamer ziet er prachtig uit!
Reactie of foto toevoegen
“Naar onze zin”
Door Fam van de Maat op vrijdag 14 jul 2017 17
De keuken die we gekocht hebben is helemaal naar onze zin. We zijn er erg blij mee. En hij bevalt ons heel goed. We zijn goed geholpen en zouden Adee keukens zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door M. Vastenburg op zaterdag 7 mei 2016 16
We zijn goed en deskundig geadviseerd, zij namen alle tijd voor ons! De monteurs zijn zeer loyaal, vakkundig en nemen ook alle tijd om een hun product (keuken) zo vakkundig en goed mogelijk te plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Enige strubbelingen”
Door Ton op donderdag 16 apr 2015 15
In de communicatie waren op enig moment strubbelingen. Uiteindelijk zijn ze opgelost. Men wil erg graag na het afgeven van de offerte een accoordverklaring. De realisatie van de badkamer was zeer vakbekwaam en stemde tot volle tevredenheid
Reactie of foto toevoegen
“Eerlijk en betrouwbaar”
Door GJ Tijhuis op vrijdag 13 jan 2017 17
Het is een zaak met heel veel keuze, je kunt alles bij elkaar zoeken zoals jij het graag hebben wil. Er wordt je niet zomaar wat aangepraat. Ze zijn eerlijk en betrouwbaar. Goede afspraken en goede levering. Is er iets even een belletje of een mail en het wordt geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes en klantvriendelijk”
Door Jan & Melissa op donderdag 1 jun 2017 17
Tijdens het showroom bezoek netjes en klantvriendelijk geholpen. De verkoper dacht goed met ons mee en binnen de grenzen van het budget. Tijdens de montage van de keuken: zeer vriendelijk personeel, vakkundig en professionele uitstraling. Tijdens de werkzaamheden denken de monteurs goed mee in het oplossen/ monteren van bepaalde aspecten die vooraf anders waren bedacht. De werkbussen zijn schoon en netjes ingericht. Verbeterpunt is de communicatie tussen alle afdelingen binnen het bedrijf. Wellicht biedt een goed ICT-systeem duidelijkheid binnen alle afdelingen: inkoop, sales, technisch, verkoop, technische dienst en monteurs. Tegenwoordig zie ik werkbonnen via Tablet.
FOTO VAN JAN & MELISSA
De ontworpen keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanbevelen”
Door Fam. N. Terreehorst op donderdag 14 sep 2017 17
Wij hebben een keuken gekocht en zouden Ardi zeker aanbevelen. Alles was van het begin tot het eind zeer goed geregeld. Alle lof voor de montage van de keuken, netjes en snel werken.
Reactie of foto toevoegen
“Schitterende keuken”
Door Karin op woensdag 30 okt 2013 13
Via Qasa.nl en het daar hoog gescoorde cijfer, bij Avanti keukens terechtgekomen. Het gesprek daar is erg prettig verlopen, er werd goed meegedacht en geen "gerommel" met prijzen. De planning klopte ook helemaal en het plaatsen is door vakkundige monteurs gedaan. Er waren na plaatsing van onze keuken toch nog wat aandachtspunten maar deze zijn allen naar onze volle tevredenheid afgewerkt! Wij genieten nog iedere dag van onze schitterende keuken en zijn buitengewoon tevreden over de manier waarop er met onze klachten is omgegaan!
Reactie of foto toevoegen
“Volgens planning”
Door Fam. van Pelt op dinsdag 14 apr 2015 15
Wij zijn nav advertentie bij Ardi Keukens gaan kijken. Heel prettig geadviseerd, niet opdringerig. De sfeer bij Ardi Keukens voelt direct vertrouwd aan. Offerte was zo netjes opgemaakt dat we nieuwe keuken gekocht hebben. Keuken is exact volgens planning naar volle tevredenheid geleverd. Een paar puntjes worden nog opgelost. Zou direct weer voor Ardi Keukens kiezen.
Reactie of foto toevoegen
“Weer naar Adee”
Door N. Hovenier op zondag 3 nov 2013 13
Ca. 5 jaar geleden onze keuken gekocht bij AD in Rijssen. Via een bekende terecht gekomen maar zeer goed en uitgebreid geholpen. Nu willen we onze keuken uitbreiden en wederom naar Adee gegaan. Dat zegt genoegd lijkt ons.
Reactie of foto toevoegen
“Goede keuze geweest”
Door Bas van Leeuwen op dinsdag 3 mei 2016 16
Na veel recensies gelezen te hebben zijn wij ook naar Keur gegaan. Het contact met de verkoper (Wim van Dijkhuizen) verliep prettig en er werd goed duidelijkheid gegeven over de mogelijkheden binnen ons budget. Na verschillende opstellingen en stijlen bekeken te hebben, hebben we samen met de verkoper onze ideale keuken in elkaar "gezet". Onze keuken hebben we nu alweer een paar maanden in gebruik en het bevalt goed.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met onze prachtige keuken”
Door Yerseke op maandag 6 jun 2016 16
We zijn erg tevreden over de manier waarop wij geholpen werden bij het uitzoeken van onze keuken. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en meegedacht in optie's. Ook werd er heerlijk voor ons gekookt. Het plaatsen van de keuken was erg snel gebeurd. Er werd met man en macht aan gewerkt en stond er binnen een dag in. We zijn erg blij met onze prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Michiel Akkermans op dinsdag 19 mrt 2019 19
Ik heb een keuken via Pelma aangeschaft de communicatie verliep goed . Er werd goed mee nagedacht hoe en wat. De keuken was scherp geprijsd en precies wat ik verwachtte.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door W. Zwartjens op dinsdag 10 jan 2017 17
Mede door de positieve reacties op Qasa kwamen wij tijdens onze zoektocht naar een nieuwe keuken bij Adee Keukens in Rijssen terecht. Wij werden prima geholpen, er werd meegedacht en de verkoper nam de tijd om samen met ons de diverse mogelijkheden in de showroom te bekijken. We kregen de tijd om alles nog even te laten bezinken en hebben toen de knoop doorgehakt. Levering en plaatsing door de ervaren monteurs verliep prima. Wij zijn erg blij met onze mooie keuken en kunnen Adee bij iedereen aanbevelen. Gemoedelijke sfeer, goede bereikbaarheid, geen gepush, duidelijke afspraken en prima service en kwaliteit. Kortom: geweldig!
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling voor iedereen”
Door Marianne op dinsdag 11 jun 2019 19
Wij kochten een keuken bij Arma te Nunspeet. Showroom veel keuze, 'n prettig ontvangst met heerlijke hapjes van de kok. Duidelijke en transparante werkwijze met korte lijntjes en kundig personeel. Duidelijke afspraken die stipt worden nagekomen. Van receptioniste tot verkoper, van keukenmonteurs tot de monteur die de laatste puntjes op de i zet......stuk voor stuk vriendelijk, beleefd en zeer vakkundig! We zijn ontzettend blij met onze mooie nieuwe keuken. En ook blij dat we voor Arma hebben gekozen. We kunnen het iedereen aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Fijn”
Door A G op dinsdag 5 nov 2013 13
Fijn bedrijf, we wilden een niet te dure keuken en daar hebben ze ons uitstekend mee geholpen, alles wat we wilden zit er in en dat voor een mooie prijs. Montage was ook goed. Omdat wij zelf wat problemen hadden met het stuc werk van de muur, hebben ze de keuken in verschillende fasen gezet, zodat de muur de tijd kreeg om alsnog te drogen, dit was erg fijn en flexibel. Als we weer een nieuwe keuken (of badkamer) nodig hebben komen zij zeker terug!
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Brinkman op vrijdag 29 jan 2016 16
We hebben een keuken incl apparatuur gekocht. Onze ervaring is goed. Er waren eerst wat misverstanden maar die zijn goed gekomen. De monteur zijn we heel te vreden over. Hij heeft mooi en netjes werk afgeleverd. We zouden het zeker aanraden hier een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Aan te raden”
Door fam, Frijters op dinsdag 12 nov 2013 13
goede kwaliteit, normale prijs, klantvriendelijk ze nemen alle tijd voor je voor tekst en uitleg zelfs na sluitingstijd is dat geen probleem, klachten worden snel opgelost. voor de service en goede montage is het bedrijf wel aan teraden
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijk in prijsstelling”
Door A. Confurius op vrijdag 16 sep 2016 16
Uiteindelijk gingen wij voor een nieuwe keuken kijken, we belanden eerst bij Keukenkampioen, om verder geen woorden hier aan te besteden, komen we nooit meer!!. We kwamen in contact met Pelma keukens, eerste indrukken waren de rust, lekker eerst eens zelf kijken, vriendelijkheid en geen "gladde verkoper", we werden goed geholpen en men was duidelijk in de prijsstelling. M.a.w. dit is de prijs maar daar krijg je ook wat voor, en dat is gebleken we hebben een top keuken laten plaatsen ook complimenten voor de installateurs, beleefd en adviserend en kundig. We raden Pelma keukens aan.
FOTO VAN A. CONFURIUS
Top keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super blij”
Door Tineke Bastiaan op vrijdag 13 sep 2019 19
Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken en badkamer van Arma. Levering was zoals afgesproken. 1 frontje was niet helemaal goed maar dit werd gelukkig zonder moeite opgelost. Wij zijn tevreden.
FOTO VAN TINEKE BASTIAAN
Keuken met bar
Reactie of foto toevoegen
“Ook jaren later uitstekend geholpen”
Door K Arensman op maandag 28 sep 2015 15
Uitstekend geholpen ook jaren later . Keuken is inmiddels al 14 jaar oud en men weet ons precies te helpen bij dingen die verslijten na al die jaren . En binnen een dag antwoord en ook de oplossing. De materialen worden opgestuurd
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Fam. Van der Kamp op zondag 7 jan 2018 18
Onze ervaring met het gehele traject is zonder meer goed. Er was een kleine kink in de kabel m.b.t. de planning, dat is goed gekomen. Wij hebben onze keuken in juni 2017 besteld bij Keur in Haarlem. Dit na vergelijking en gesprekken met enkele leveranciers. Wij werden goed geholpen en geadviseerd en kregen een goede indruk van hoe de keuken zou worden. Omdat de keuken in een nieuwbouwhuis geplaatst zou worden is de indeling op basis van tekening gegaan. Wij kregen op verzoek snel een volledig aansluitschema toegestuurd zodat de aannemer en installateur alle benodigde aansluitingen op de juiste plek konden aanbrengen zodat hier later geen extra werk mee gemoeid zou zijn. Dit bleek later perfect uit te pakken. De plaatsing werd ingepland voor week 48-49, de vermoedelijke oplevertermijn van de nieuwe woning. Dit werd steeds gecommuniceerd naar Keur, desondanks werd ca. 2 weken voor levering besloten dat de plaatsing naar week 50 ging. Dat was niet acceptabel voor ons vanwege alle andere afspraken die inmiddels waren gemaakt. Wij bleven vasthouden aan week 49 en dat is ook gelukt. De plaatsing zelf is goed en vakkundig gedaan, de installateur heeft alles netjes achtergelaten, dus geen rommel laten liggen dat we zelf nog moesten opruimen. Van twee kleine beschadigingen is meteen werk gemaakt en die worden opgelost, daar is het nog wachten op, we vertrouwen erop dat dit in orde komt.
Reactie of foto toevoegen
“mijn droomkeuken”
Door Johan Heikamp op dinsdag 23 sep 2014 14
Vanaf de dag dat wij bij Ardi keukens in St Philipsland binnen kwamen, tot de dag dat de keuken geleverd werd: alles prima georganiseerd!! Wat bij ons de grote angst was (dat er nooit iets goed is ,als je een nieuwe keuken geleverd krijgt),werd gelukkig geen realiteit. Alles prima in orde!! Wij vinden het een topzaak. Vriendelijk personeel, dat geld voor zowel de verkoper (Johan Krijger),als voor de chauffeurs die de keuken keurig hebben afgeleverd op de afgesproken tijd.
FOTO VAN JOHAN HEIKAMP
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Christien v.H. op zaterdag 16 aug 2014 14
Nieuwe keuken gekocht bij Pelma Goes. Erg klantvriendelijk, niks teveel goed voorgelicht. We hadden er een goed gevoel bij.Afspraken nagekomen en de levering op afgesproken dag alzo ook de plaatsing. In de koelkast bleef water staan, dit gemeld. Na contact met de servicedienst van Pelma wisten we al gelijk, dat dit kwam, doordat de koelkast niet precies goed stond. Inmiddels is dit probleem opgelost door Pelma, als ook de achterwand geplaatst. Het duurde even, maar dit was eerlijk verteld, vanwege de vakantie tijd, maar alles is naar onze tevredenheid. De prijs is reëel , een aanrader voor anderen die op zoek zijn naar een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Geen verrassingen”
Door Michiel op vrijdag 23 mrt 2018 18
Goed aanbod, mooie prijsstelling. oog voor detail. Geen verrassingen achteraf. Paar kleine dingen. Deuren werden meermalen niet goed geleverd door fabriek (werd wel kostenloos aangepast). Installateur was erg kundig. Enig puntje: hij was ook docent. Wat niet erg is, maar een klant is geen leerling.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht”
Door wendy op vrijdag 6 nov 2015 15
Wij hebben een keuken gekocht bij Adee keukens in Rijssen. We hebben een goede service ervaren, Adee komt afspraken na en is helder in prijs en service. Bij problemen word direct een oplossing gezocht. Keuken is netjes gemonteerd en afgewerkt zoals wij dat graag wouden.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer”
Door Landman G. op woensdag 9 nov 2016 16
Plaatsing keuken en badkamer uitstekend werkend personeel. Keurig opruimen, afval meenemen , duidelijk overleg, tijd goed benutten. Resultaat prima !!! Advies keuken goed ! Advies badkamer matig je moet goed meedenken
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbaarheid waargemaakt”
Door Willy Wijnberg op woensdag 13 jun 2018 18
Eind 2017 heb ik een keuken gekocht bij Arma. Ik kende het bedrijf niet maar kreeg algauw via de reviews het idee dat dit een betrouwbaar en een fijn bedrijf was. Ze hebben het helemaal waar gemaakt! Vanaf de 1e afspraak tot en met de montage. Er was een inschattingsfout gemaakt in het ontwerp en er waren wat andere klachten met betrekking tot de montage. Alles is naar volle tevredenheid opgelost. Van begin tot eind is er altijd ruimte en tijd geweest voor vragen die altijd per omgaande en vriendelijk werden beantwoordt. Mede namens hun heb ik een fantastisch mooie keuken en hoop hier nog jaren plezier van te hebben.
FOTO VAN WILLY WIJNBERG
Keuken in de lengte
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe Keuken”
Door Sander Westdorp op vrijdag 22 nov 2013 13
Kwaliteit is goed. Prijs voor nieuwe keuken kost nu eenmaal veel geld. Klantvriendelijkheid zeer goed. Levering verliep rommelig door miscommunicatie. Communicatie had beter gekund. Dit is overigens prima opgepakt en op een zeer nette manier geregeld. Volgende keer absoluut bij dit bedrijf starten met het inventariseren van een nieuwe/aanpassing van onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goed in prijs vs kwaliteit”
Door Bilderbeek op woensdag 20 jul 2016 16
Goed geholpen bij de keuze en uitstekend uitgevoerd. Na plaatsen van de nieuwe kastdeurtjes telefoontje of alles naar wens was verlopen. Ruime keus en goede voorlichting. Misschien niet de allergoedkoopste, maar goede prijs/kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Petje af”
Door Rob en Henny Moerman op maandag 5 jun 2017 17
De omstandigheden waaronder de monteurs onze keuken moesten plaatsen waren verre van optimaal. De verhuizers waren bezig en het was heel erg warm. Maar onverstoorbaar en professioneel werkten ze door en hebben een prachtige keuken geplaatst. Petje af!
Reactie of foto toevoegen
“Landelijke keuken”
Door Harrie Boogaard op maandag 18 jul 2016 16
Wij hebben bij de vestiging in Rijssen een 'landelijke keuken' gekocht en zijn tot nu toe erg tevreden. wij vinden Adee Keukens een serieus en betrouwbaar bedrijf met een goede service en alles werd snel en netjes afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het resultaat”
Door Marlies Zonderland-Thomassen op woensdag 9 mrt 2016 16
Wij hebben de service van Avanti keukens als erg prettig ervaren. Mooie showroom, goede uitleg, er werd goed op onze behoeftes ingespeeld, scherpe prijs, keurige montage, en we zijn blij met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Website
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.