Feedback
9,7

DB Keukens

Website: www.dbkeukens.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.dbkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van DB Keukens
Ontdek de grootste collectie keukens en badkamers bij DB Keukens, het betrokken familiebedrijf dat al ruim 30 jaar hoogstaande kwaliteit van product en service biedt. Wij beloven u de beste prijs, service op 9+ niveau en 10 jaar garantie op onze montage.

10 jaar montagegarantie – Beste prijs – Service op 9+ niveau – Betrokken medewerkers – Netto prijzen – Transparante offerte – Hoge klanttevredenheid

Maak een showroomafspraak
Vul het formulier in en plan een vrijblijvend adviesgesprek.

Bekijk onze showrooms
Ontdek 8 inspirerende showrooms en realiseer uw droomkeuken.

200+ keukenopstellingen
Bekijk het zeer uitgebreide assortiment van DB Keukens.
Ervaringen
Er zijn 2185 ervaringen over DB Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1879 ervaringen
4 sterren172 ervaringen
3 sterren17 ervaringen
2 sterren19 ervaringen
1 ster20 ervaringen
“Een topbedrijf”
Door Gert Mandersloot op maandag 15 apr 2024 24
Wij hebben 16 jaar geleden een mooi keuken gekocht bij Arma Keukens in Nunspeet. Na 16 jaar hebben we de hefscharnieren van de drie klepdeurkasten laten vervangen. Deze vervanging is zeer vakkundig en supergoed uitgevoerd en de monteur heeft als service ook nog alle (andere) deuren en lades opnieuw afgesteld. Al met al zeer tevreden vanaf het moment van de afspraak tot en met de uitvoering. Maar eigenlijk ben ik ook niet anders gewend van dit topbedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Cees Ruitenberg op maandag 8 apr 2024 24
Wat een service krijg je bij Keur Keukens. Kleine beschadiging wordt gelijk opgelost. Daarbij komt fantastisch en super vriendelijk en behulpzaam personeel.
Geen gedoe over kortingen maar wel 10 jaar prima service wat heel belangrijk is.
Keur keukens is zeker de plaats waar u moet zijn voor uw nieuwe keuken en de hulp bij het samenstellen daarvan.
Reactie of foto toevoegen
“Een supermooie keuken”
Door Gerriette Nelis op donderdag 4 apr 2024 24
Een super mooie keuken gekocht bij Ardi keukens. De eerste keer dat ik bij ardi keukens kwam heb ik een rondje door de zaak gedaan, ik wist niet wat ik wilde en kon zodoende ideeën op doen. Duidelijke uitleg gekregen over inductie kookplaten en afzuigkappen onder het genot van een kopje koffie. Besloten om een keuken aan te schaffen bij Ardi keukens. Het 2de bezoekje kwamen we terecht bij Anne. Anne heeft duidelijke uitleg gegeven over wat er allemaal mogelijk is qua kastjes, keukenblad, frontjes enz. Het was een hele leuke en gezellige ochtend. Het 3de bezoekje kwamen we ook weer bij Anne terecht deze keer hebben we de apparatuur doorgenomen, wat handig is en wat niet handig is om aan te schaffen, wederom een gezellig bezoek en we kregen een heerlijk broodje met soep net als de vorige keer. Wat een service! Een paar maanden later was het zover dat de keuken geplaatst werd. Dit ging ook heel goed, er werden kaartjes bij de buren door de brievenbus gedaan om aan te geven dat er wat overlast kon komen vanwege het plaatsen van de keuken. Steeds goede uitleg gekregen van Johan. Hij heeft de keuken met veel plezier gezet en super netjes. Als tip kreeg ik van hem om de muur rondom de keuken groen te maken om zo de natuur van buiten naar binnen te halen. Ik had hier zo mijn bedenkingen bij en zag het nog niet helemaal voor me. Na veel wikken en wegen is de muur groen geworden, en ik ben er hartstikke blij mee. Johan, super bedankt. Ook Anne nogmaals bedankt voor je adviezen en geduld! Ik raad iedereen aan om een keuken aan te schaffen bij Ardi Keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door M Geluk op zaterdag 30 mrt 2024 24
Super goede service. Afspraken volledig nagekomen. Aangenaam personeel, zowel verkoopafdeling als de monteurs. Vakkennis en fatsoenlijk in de omgang
Reactie of foto toevoegen
“Over alles erg tevreden”
Door Nicole op vrijdag 29 mrt 2024 24
Keuken gekocht bij Ardi super tevreden over alle services. Keuken kon vrij snel geplaatst worden wat erg fijn was. Super netjes en zorgvuldig geplaatst een mankement gehad maar dit werd de zelfde dag nog opgelost verder zijn wij over alles erg tevreden en bevelen wij Ardi zeker aan bij andere.
Reactie of foto toevoegen
“Alles is goed”
Door Lieneke Krijnen op donderdag 28 mrt 2024 24
Wij zijn zeer tevreden met de keuken en zeer tevreden over de medewerkers van Ardi. Wij zijn heel goed geholpen door Marjolein met het uitkiezen van onze keuken. De monteurs hebben de keuken perfect geplaatst. Alleen blad met spoelbak was verkeerd geleverd maar dat is zeer goed opgelost. Alles is goed, de service maar ook de kwaliteit van de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastische keuken”
Door Peter en Elly op woensdag 27 mrt 2024 24
Wij hebben onze Schmidt keuken gekocht bij Ardi in sint Annaland. We zijn daar verschillende keren heel gastvrij ontvangen en er is een prachtig ontwerp gemaakt. Na oplevering van ons huis is de keuken vorige week geplaatst door Johan en Marco. Echte vakmensen die alles in 2 dagen hebben geplaatst. Er was geen enkel probleem met de keuken dus was in een keer goed. Kortom, we zijn ontzettend tevreden over de service van Ardi en genieten nu van een fantastische keuken. Wij vinden Ardi een echte aanrader!
FOTO VAN PETER EN ELLY
Reactie of foto toevoegen
“Super fijne service”
Door Eloise op woensdag 27 mrt 2024 24
Mijn keuken nu een jaar of drie oud. Keur keukens heeft mij heel goed geholpen om een mooie keuken uit te zoeken. Ze werken met vaste prijzen en dat geeft duidelijkheid. Geen gedoe met onderhandelen en wetende dat je toch aan het kortste eind trekt. Daarnaast kan ik zeggen dat ik weinig bedrijven ken met zo'n goede service. Als er iets is, komen ze altijd even langs om er iets aan te doen. Ook als het niet meer hun zaak is. De quoocker kraan was stuk. Er werd vanuit quoocker een nieuwe slang gestuurd. Ik vraag aan Keur keukens mij te helpen om hem er goed op te zetten. Het antwoord: "Natuurlijk gaan we u helpen." Waar vind je deze servies nog. Van mij krijgen ze een 10+ Ik kan dit bedrijf van aan iedereen van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Een droomkeuken”
Door Familie Kaijser op vrijdag 22 mrt 2024 24
Vanaf het moment dat we binnenstapte tot het moment van oplevering van de keuken (2 jaar) zijn we altijd goed geholpen en is er steeds goed meegedacht, en juist over de dingen waar je als consument niet direct bij stil staat. Geen vraag was te gek. Dank voor jullie service en gastvrijheid. We genieten dagelijks van onze nieuwe mooie droomkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer positieve ervaring”
Door Bas van der Zwaag op vrijdag 22 mrt 2024 24
We hebben een zeer positieve ervaring gehad met Keur Keukens. We zijn in de showroom uitstekend begeleid door Demi, met name haar flexibiliteit is heel prettig. Fred van Keukenwerk heeft de verbouwing uitstekend gedaan. De installatie verliep naar wens en de after-sales service was ook prima. Kortom, een aanrader!
FOTO VAN BAS VAN DER ZWAAG
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Floor Klerks op dinsdag 19 mrt 2024 24
Wij zijn vanaf het eerste moment in de showroom van Ardi tot het moment van oplevering van de keuken zeer tevreden over de service en advisering van Ardi keukens. De kwaliteit van de keuken is uitstekend. Wij zijn erg blij met onze keuken! We raden Ardi zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Een super bedrijf”
Door Yvonne de Jong op maandag 18 mrt 2024 24
Dikke 10+ voor Avanti, van verkoop, planning, werkvoorbereider tot montage en nazorg. Zijn uiterst tevreden t.a.v. vriendelijkheid, service, bij iedere afdeling van Avanti keukens! Ik kan dit bedrijf aan een ieder aanraden ervaar het zelf en loop gewoon eens binnen. Het is een hele nette zaak met voldoende, verschillende opstellingen en stijlen te zien. Zijn open, vriendelijk en geven goed advies. Onze keuken is nu enkele maanden opgeleverd, elke afspraak, mail of wat dan ook wordt netjes en vriendelijk op gereageerd en afgehandeld, de zorg en nazorg is super. Wij zijn blij met ze, alles is naar wens! Bedankt allemaal voor jullie hele goede zorgen en vriendelijkheid.
FOTO VAN YVONNE DE JONG
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Deveny op donderdag 14 mrt 2024 24
Wij hebben onze keuken hier gekocht! En we zijn super blij dat we voor Pelma gekozen hebben! Alles wordt keurig netjes uitgelegd. Het contact is super. Bij problemen wordt het netjes opgelost. De monteurs hebben goed werk geleverd, alles keurig geplaatst, netjes gemonteerd. En zelfs de stopcontacten terug geplaatst! Kortom wij zijn meer dan tevreden over Pelma en hun service!
FOTO VAN DEVENY
Reactie of foto toevoegen
“Nette service”
Door Harmen Aalvanger op woensdag 13 mrt 2024 24
Prima keuken. Netjes geplaatst. Nette service. Minpuntje: eerst bellen of we tevreden zijn, daarna verzoek tot review ontvangen. Zouden we dit verzoek ook hebben gehad wanneer we niet tevreden waren?
Reactie of foto toevoegen
“Een fijne winkel”
Door Bram Kap op maandag 11 mrt 2024 24
Goede communicatie, mooie keuken, goede prijs. Ook na levering was de service prima. Een fijne winkel om een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze keuken”
Door Francis Jongerius op woensdag 6 mrt 2024 24
Op aanraden van onze buurman zijn we bij Ardi in Sint Annaland gaan kijken voor een nieuwe keuken. We zijn hartelijk ontvangen, kregen alle tijd om rustig rond te kijken en daarna hebben we, geheel vrijblijvend, de mogelijkheden met Buck besproken. Er werd goed naar onze wensen geluisterd, er werd geen druk op ons uitgeoefend en dat maakte dat we in alle rust tot een goede en praktische keuze konden komen. Vervolgens hebben deskundige monteurs onze keuken, compleet met acherwanden en vensterbank op maat geïnstalleerd. De complete service: het eerste contact in de showroom, de prettige gesprekken, het mogen lenen van een kookplaat en de installatie van de keuken hebben we als zeer positief ervaren. Het team straalt een bepaalde warmte uit waardoor we ons erg welkom voelden. We zijn erg blij met onze keuken. Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Ga dan eens bij Ardi kijken.
Reactie of foto toevoegen
“De service is top”
Door A.M de kam op donderdag 22 feb 2024 24
Onze oude keuken was na 23 jaar aan vervanging toe. We hebben nu een kastenwand van 4 kasten en een aanrecht gekocht. Alle inbouw apparatuur is van Pelma en een Cooker, die koud water, warm water 60 graden en heet water 100 graden heeft. We zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken. Ook bij het uitzoeken in de showroom zijn we heel goed geholpen. Over het plaatsen zijn we zeer tevreden. De service is top! We hebben onze dochter ook geadviseerd een keuken bij Pelma te kopen en zij hebben inmiddels er ook één gekocht.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Annie Doomen op zaterdag 17 feb 2024 24
Ben tevreden over te leveringen en de service.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Riet op vrijdag 16 feb 2024 24
Prachtige keuken gekocht, fijn personeel en goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Een fijne keuken”
Door Annelies van den Hoven op donderdag 15 feb 2024 24
Wij hebben vanaf de 1e afspraak tot de plaatsing van onze keuken alleen maar lof voor ARDI keukens. Verkoop medewerker Anne de Ronde heeft werkelijk alles uit de kast getrokken om ons als tevreden klant naar huis te laten gaan. Daarna zijn we nog verschillende keren in de showroom geweest voor aanpassingen. Alles is mogelijk. Zelfs vlak voor de levering hadden we nog een aanpassing met de afvoer van de geïntegreerde afzuiging. Eerst hadden we bedacht dat we met filters zouden gaan werken. Toen we ons realiseerde dat de afvoer vrij gemakkelijk naar buiten kon was het voor ARDI geen probleem om ook daar nog een oplossing voor te realiseren. Bij het plaatsen van de keuken was het een lastig klusje maar er klonk geen onvertogen woord. Met veel geduld en positiviteit zijn de mannen te werk gegaan. Het resultaat is een fijne keuken van een prima kwaliteit. Service staat hoog in het vaandel bij ARDI keukens. De 1e zaterdag nadat we verhuisd waren had de Cooker kuren, geen warm water. Gebeld met de keuken leverancier, maar daar was geen monteur aanwezig. Geen probleem, ook een verkoopmedewerker wist hoe hij ons telefonisch kon helpen. Fantastisch, binnen 1 telefoon gesprek hadden we weer kokend heet water uit de Cooker. Helaas kregen we nog een probleem met dit apparaat. Ook dat was snel opgelost, ondanks dat er een nieuw onderdeel moest komen. Levertijd was 6 weken maar dankzij de monteur werd er het onderdeel dat vervangen moest worden, de andere dag al geleverd. ARDI, dank jullie wel. Dit is de 3e keuken die jullie ons geleverd hebben. Ook deze keer hebben jullie gedaan wat beloofd was.
Reactie of foto toevoegen
“Alles is goed verlopen”
Door Robert en Marian van den Bos op donderdag 15 feb 2024 24
Wij zijn voor een nieuwe keuken naar Ardi keukens gegaan op advies van een familielid. Wij zijn blij dat we dit advies hebben opgevolgd. Niet alleen de prijs-kwaliteit goed van hun producten, zeker ook goed is de begeleiding vanaf offerte tot en met oplevering van de keuken. Alles verliep goed en heel gemoedelijk. Er wordt goed meegedacht in oplossingen, ook waar het net anders uitpakt dan vooraf bedacht. Service en klanttevredenheid staan hoog in het vaandel Bij Ardi keukens. Mochten wij in de toekomst weer een nieuwe keuken willen, dan gaan we zeker weer naar Ardi keukens.
FOTO VAN ROBERT EN MARIAN VAN DEN BOS
Reactie of foto toevoegen
“Een super klantvriendelijk bedrijf”
Door Ingrid op zondag 11 feb 2024 24
Wij kochten in 2023 een nieuwe keuken bij Ardi, die ook in datzelfde jaar is geplaatst. Het is niet voor niets dat wij hier, nadat wij in 2001 onze 1e keuken kochten, nu ook onze 2e keuken hebben gekocht! Ontvangst destijds door de adviseur was goed voorbereid: Er was zelfs al een moodboard gemaakt waarop onze wensen afgebeeld waren! En zelfs de tekeningen uit 2001 waren nog bij hen aanwezig zodat wij de afmetingen niet opnieuw hoefden aan te leveren. Adviseur was zeer deskundig en men denkt goed mee met wat jij als klant wil/zou willen. Zelfs maatwerk is mogelijk. Ook bij vragen of problemen staat men meteen paraat met hulp en/of oplossingen. Ardi is een super klantvriendelijk bedrijf waar zowel de dienstverlening als kwaliteit en service van zeer hoog niveau zijn. Als wij ooit nog een andere keuken nodig hebben, komen wij hier zéker weer terug!
FOTO VAN INGRID
Reactie of foto toevoegen
“Alles is zeer goed verlopen”
Door Alexander op vrijdag 9 feb 2024 24
Kundig en bereikbaar. Zowel bij verkoop, voorbereiding, installatie en after sales service. Echt kwaliteit en zorgeloos.
FOTO VAN ALEXANDER
Reactie of foto toevoegen
“Service staat hoog in het vaandel”
Door Steve op vrijdag 9 feb 2024 24
Van showroom tot de nazorg is Ardi top geweest. Extra geholpen bij het tekenen, het zetten in 2 dagen met extra hulp zodat het op tijd af zou zijn. Het is duidelijk dat service bij Ardi hoog in belang staat.
FOTO VAN STEVE
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door J. Sinack op woensdag 31 jan 2024 24
Mooie keuken, keurig gemonteerd en afgewerkt en goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Een super keuken”
Door Mirjam en Fred van de Velde op dinsdag 30 jan 2024 24
Wij hebben bij Avanti keukens een nieuwe keuken gekocht. Wij zijn heel goed geholpen bij het kiezen van de keuken en de opstelling. In alle rust zijn verschillende opties doorgenomen en zijn zonder druk toch belangrijke beslissingen genomen. Er waren in de showroom in Kesteren voldoende verschillende opstellingen en stijlen te zien, zodat voor elke vraag wel een voorbeeld was om een keuze te maken. Ook bij het inmeten was er alle tijd en is de monteur meerdere keren terug gekomen om mee denken hoe technische vragen het beste opgelost konden worden. Prima service, zelfs een leen afwasmachine gekregen omdat onze oude niet meer werkte. De installatie is in alle rust uitgevoerd. De monteurs hadden ruim te tijd om de keuken te plaatsen. Er is bij de installatie heel goed maatwerk geleverd om alles passend en naar onze zin te maken. Al met al een super keuken. Het hele proces hebben wij als heel plezierig ervaren en het resultaat is zeker naar onze wens.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg bedankt voor alle goede zorg”
Door Richard Van Rooij op dinsdag 30 jan 2024 24
Wij hebben alle service van Avanti Keukens als perfect ervaren! Van de klantvriendelijkheid en goede adviezen die al begon in de winkel, tot de prima levering en installatie van de keuken! Heel erg bedankt voor alle goede zorg!
FOTO VAN RICHARD VAN ROOIJ
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met onze nieuwe keuken”
Door A. Nooijens op maandag 29 jan 2024 24
Wij hebben bij Ardi een keuken naar alle tevredenheid gekocht. We werden goed ontvangen en kregen ook de nodige informatie en advies. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken en de service die hier bovenaan staat.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige samenwerking en een mooie keuken”
Door Fam Willemsen Rhenen op maandag 22 jan 2024 24
Afgelopen december is de keuken door jullie opgeleverd. Wij willen de Firma heel erg bedanken voor het tot stand komen van deze keuken. Allereerst de prettige samenwerking met in de eerste plaats de advisering door Stefanie en later overgenomen door Arno. Ook bij plaatsing van de keuken de 2 monteurs Henri en Niels die hun vak uitermate goed verstaan. Niets was hun te veel en voor alles kwam een oplossing en zeker ook de CV kast en de koof.Ook de andere werknemers die wij aan de telefoon hebben gesproken of via de mail heel veel dank voor snelle service die door Avanti wordt geleverd. De achterwand van de keuken is op de foto's nog in bestelling. Wij zullen de Firma ook zeker aanraden bij familie en kennissen voor aanschaf van een keuken.
FOTO VAN FAM WILLEMSEN RHENEN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over eindresultaat en service”
Door Marc van Tienen op donderdag 11 jan 2024 24
Wij hebben onze 23 jaar oude Ardi-keuken vervangen door een splinternieuwe. Wij zijn in augustus 2023 naar Ardi gegaan en zijn daar goed begeleid en geadviseerd door Aaron Geense. Fijn, dat er goed geluisterd werd naar onze wensen en we zijn tevreden met de geboden alternatieven... het ontwerp was geheel naar wens. Deze week (8 januari 2024) is de keuken geplaatst door de jonge monteur Marc Slingerland, die zijn werk en ons als klant zeer serieus neemt.... en dat is fijn! Kortom: zeer tevreden over het eindresultaat en de service van Ardi.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Hoogerland op donderdag 4 jan 2024 24
Goede service, kundige monteurs. alles ging in goed overleg en de afspraken zijn nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service en klantvriendelijkheid”
Door Corinda op woensdag 3 jan 2024 24
Prima begeleiding bij het kiezen en kopen van de keuken. Service en klantvriendelijkheid staan merkbaar hoog in het vaandel.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door C Hendriksen op woensdag 3 jan 2024 24
Net voor de kerst gaf mijn mijn oven storing. Leverancier kan niks regelen maar Arma wel! Heeft voor de dagroute die al vol zat voor de monteurs toch een tijdelijke oven geplaatst! Dat noem ik nou service. Je wordt vriendelijk te woord gestaan en denken altijd met je mee. Kortom een aanrader om daar je keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijke service”
Door Anouk van Weert op dinsdag 2 jan 2024 24
We zijn erg tevreden over onze keuken die we hebben gekocht bij Pelma. De service is heel persoonlijk en professioneel en de installatie wordt gedaan door echte vakmensen. Wij zouden Pelma daarom bij iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen en netjes gemonteerd”
Door Carlo Opree op vrijdag 29 dec 2023 23
De wens voor onze nieuwe keuken was om deze ruimtelijker te maken door het plaatsen van een schiereiland. Tijdens het 1ste adviesgesprek is er veel tijd en aandacht besteed aan onze wensen. Hier wordt echt meegedacht en tijd besteed aan wat wij voor ogen hadden. We hadden gelijk een goede indruk. Ook tijdens de volgende afspraken werden wij zeer goed geholpen en geadviseerd tot we tot de uiteindelijke samenstelling van onze keuken kwamen. We hebben rustig alle tijd kunnen nemen, zodat we geen overhaaste beslissingen moesten nemen. Tevens een groot compliment voor de gastvrouwen in de winkel, die ons elke keer weer verwend hebben met allerlei lekkernijen. We hebben gekozen voor een houtlook keuken met grepen. Een Quooker flex, de Bora kookplaat en de overige apparatuur is van Neff. Zeer tevreden met de uitgekozen apparatuur. Ook erg tevreden over de plaatsing van de keuken door hun vakmensen. En mocht er dan toch iets niet goed gaan, dan staat de afdeling service voor je gereed. Deze zijn goed bereikbaar en nemen direct contact met je op. Kortom wij zullen Ardi bij iedereen aanbevelen.
FOTO VAN CARLO OPREE
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Familie Deijkers op vrijdag 22 dec 2023 23
We zijn vriendelijk ontvangen door Marjolein, zij heeft ons uitstekend en professioneel geholpen, meedenkend en daardoor een zeer geslaagd ontwerp. Absoluut geen druk bij de definitieve aankoop. De keuken is vakkundig en netjes geplaatst. Verkeerd geleverd scharnier werd binnen een uur opgelost. Ook het eikenhouten kastdeurtje waarvan het paneel ging werken, daarvoor is een nieuw paneel geleverd. Dus ook nog uitstekende service.
Reactie of foto toevoegen
“Top ervaring”
Door Ruben de Voogt op donderdag 21 dec 2023 23
Klantvriendelijk, prima service, nauwkeurig te werk en uiteraard mooie keukens! Top ervaring!
FOTO VAN RUBEN DE VOOGT
Reactie of foto toevoegen
“Zeer klantvriendelijk”
Door Henk en Henrike Adams op woensdag 6 dec 2023 23
Wij hebben een keuken gekocht bij Anovi. We zijn heel fijn en deskundig geadviseerd in de showroom. De keuze is groot zodat we echt onze keuken konden samenstellen die we voor ogen hadden. De monteurs en de service zeer klantvriendelijk!
Reactie of foto toevoegen
“Een fijne keurige zaak”
Door Kees Ruhe op maandag 27 nov 2023 23
Keuken met inbouwapparatuur gekocht. Fijne keurige zaak. Prettig en rustig geholpen en alles tot in detail voorbereid. Vaatwasser in hun Outlet gekocht. Die bleek niet goed schoongemaakt (groentenresten en plastic dop in filter). Bij montage ontbrak een bevestigingsbeugel voor het front vd vaatwasser. Twee weken zonder frontje - apparaat deed het wel prima. Na komst van monteur bleek er wéér een onderdeeltje te ontbreken. Een week later zat het frontje erop en na een paar dagen hield de vaatwasser er mee op. Monteur van de fabriek kwam na een paar dagen, die heeft de pompinstallatie schoongemaakt waarna alles het prima deed. Ondanks dit gezeur wel erg tevreden over kontakt en service van Keur keukens. Gewoon geen outlet / gebruikte apparatuur kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Arma heeft gedaan zoals is beloofd”
Door H van Staverden op vrijdag 17 nov 2023 23
Arma heeft een prachtig ontwerp gemaakt voor onze nieuwe keuken, dat volledig tot zijn recht komt in ons huis. Binnen ons budget zijn al onze wensen voldaan: ontwerp, apparatuur, indeling kasten, kleurstelling. De service tijdens het verkooptraject, de installatie en bij oplevering was super. Ons vertrouwen in Arma is volledig waargemaakt. Arma heeft gedaan zoals is beloofd.
Reactie of foto toevoegen
“Verkoop en service zijn prima”
Door Fam D.j. Kosten op donderdag 9 nov 2023 23
Wij hebben bij Ardi keukens een nieuwe keuken gekocht en samen met Anne de keuken samengesteld de kleur, het aanrechtblad en de samenstelling van de keuken, ze heeft ons goed geïnformeerd over wat wel te doen en niet te doen Wij waren er tijdens de actie weken en zijn er dan ook erg verwend, met lekkere broodjes, hapjes, koffie en fris het was in een woord geweldig. We hebben bij de keuken ook nog een nieuw pannenset gehad dus wat wil je nog meer en niet alleen de verkoop is goed maar ook de service is prima. Dus zeker het aanraden waard. Ook hebben we goede ervaringen met Arma sanitair in Nunspeet.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Naomi en Joël op zondag 5 nov 2023 23
Wij hebben onze keuken gekocht bij Demi van Keur Keukens in Haarlem. Wij zijn ontzettend tevreden over het eindresultaat van onze keuken maar vooral over de service en het aankoop proces. Demi heeft ons goed begeleid en professioneel geholpen. Demi was duidelijk en direct, voor ons een hele fijne aanpak! We gaan nu genieten van onze keuken en maken ons verder geen zorgen over de uitstekende service :)
Reactie of foto toevoegen
“Een top bedrijf met top medewerkers”
Door Marc en Judith Versluis op donderdag 2 nov 2023 23
Prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed, bij vooraf gaande gesprekken zeer welkom ontvangen door gastvrouwen met oa koffie, gebak en frisdrank ;-). Zeer goede communicatie met zowel verkoper (Bart, vakbekwame, meedenkende ontwerper/verkoper), monteurs (Sander en Corwin, ontzettend vakbekwame jongens en ontzettend leuk in de omgang taz van ons en onder elkaar) en de service die wij kregen taz van oven was in zeer goed overleg met Pieter. Wij hebben onze droomkeuken gekregen zoals beloofd in alle opzichten. Een top bedrijf met top medewerkers.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service”
Door van Beeck op zaterdag 28 okt 2023 23
Ben zeer tevreden over onze aanschaf van keuken bij Ardi keukens. Goede hulp bij uitzoeken van keuken met toebehoren, het zetten van keuken ook prima gedaan met ervaren monteurs en goede adviezen, na het plaatsen nog puntjes op de i gezet. Zeer goede service.
FOTO VAN VAN BEECK
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door Jessica op maandag 23 okt 2023 23
Perfecte service van het begin tot het eind. Blij met onze prachtige keuken :)
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Evi Willems op zaterdag 21 okt 2023 23
Wij hebben een nieuwe keuken in ons vakantiehuis laten plaatsen door Arma keukens. De service was uitstekend. Op al onze vragen werd heel snel geantwoord. De keuken is prachtig geworden en perfect geplaatst. Wij zijn zeer tevreden!
FOTO VAN EVI WILLEMS
REACTIE VAN MARIANNE
Welke kleur fronten zijn dit?
REACTIE VAN EVI WILLEMS
Hierbij een foto uit onze bestelling met vermelding van de kleur.
Reactie of foto toevoegen
“Een super mooie keuken”
Door Jos van Neerbos op zaterdag 21 okt 2023 23
Super mooie keuken gekocht, perfect geplaatst door twee zeer vriendelijke monteurs alles tot in de puntjes afgewerkt. Een klein ding met de trekslang van de quooker perfect afgehandeld door de service monteur.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Jolita op zondag 1 okt 2023 23
Onze keuken die wij hebben gekocht is geheel naar onze wens en uitstekend geplaatst. De paar service puntjes die na het plaatsen moesten worden uitgevoerd zijn op korte termijn opgelost. Ik raad Ardi keukens dan ook zeker aan als het gaat om kwaliteit en service.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10 voor keuken én woonkamer”
Door Mark S. op zondag 1 okt 2023 23
Ik zou Keur Keukens in Haarlem bij iedereen aanbevelen. Zij hebben samen met aannemer Keuken Werk bij ons thuis de volledige keuken en woonkamer gerenoveerd en naar grote tevredenheid opgeleverd. Echt topkwaliteit qua producten (Siematic, Miele, Novy en Quooker) en vakmanschap qua installatie. Wij hebben voor Keur gekozen, omdat we onze sanitair via hetzelfde bedrijf hebben laten renoveren (Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet, ook onderdeel van DB Keukengroep). We wilden namelijk in een zo'n kort mogelijke doorlooptijd de keuken, woonkamer, badkamer en toilet laten renoveren en dan is het samenwerken met zo min mogelijk verschillende partijen een groot voordeel. De positieve verhalen van onze buren en een collega die hun keukens bij Keur hebben gekocht, samen de zeer goede reviews op Qasa, hebben ervoor gezorgd dat we als eerste in gesprek gingen met Keur en daarna met Arma. Hierna hadden we gelijk zo veel vertrouwen in hen, dat we totaal geen behoefte meer hadden om met andere partijen in gesprek te gaan. Je hoeft niet bang te zijn dat je te maken krijgt met een stel "keukencowboys". Dat was namelijk waar ik erg tegenop zat te kijken toen we aan het oriënteren waren. Je hoort namelijk zoveel tegenvallende verhalen over keukenverkopers. Het viel ons gelijk op dat bij Keur hun filosofie, als eerlijk en transparant familiebedrijf, leidend is in alles wat ze doen, van verkoop tot en met de installatie en oplevering. Ze doen echt wat ze beloven. Het is erg fijn dat duidelijk wordt aangegeven hoe de kosten worden opgebouwd; bij elk onderdeel op de offerte, van kookplaat tot bestekbak wordt aangegeven wat de prijs is. Op die prijs is dan ook niet af te dingen. Het maakt niet uit wie een keuken koopt, de prijs is de prijs. Het is een zeer fijne gedachte dat je je ook geen zorgen hoeft te maken of je "er meer uit had kunnen halen". Er wordt ook niet d.m.v. de typische verkooptrucjes geprobeerd om je zo snel mogelijk een contract te laten tekenen. Omdat we een open keuken hebben, in het verlengde van onze woonkamer, is het eerste wat we bij Keur vertelden dat we niet alleen onze keuken, maar ook onze woonkamer wilden renoveren. We wilden namelijk een ontwerp hebben, waarbij het design doorliep in onze hele woonkamer, zonder dat we het gevoel zouden hebben dat we in een keuken wonen. We wilden ook veel meer opbergruimte dan in onze vorige situatie. Op basis van één plaatje die we als inspiratie online hebben gevonden en een aantal uitgangspunten, zijn we in een paar iteraties gekomen tot het huidig ontwerp. De adviseur, Cornelis, heeft ons zeer goed geholpen, waarbij hij ons ook makkelijk duurdere opties afraadde, als dat ten koste ging van onze design uitgangspunten (e.g. tijdloos, warm en rustig). Hij had niet alleen een ontwerp voor de keuken gemaakt, maar heeft als een ware binnenhuisarchitect samen met ons de hele ruimte ontworpen. Naast een grotere keuken (in U-vorm) heeft Cornelis een TV-meubel en nissen voor de eettafel en de piano ontworpen, alles op basis van Siematic elementen, en geadviseerd ten aanzien van de muurkleuren en het type en kleur vloer die het beste zou passen. Hierdoor hebben we nu een fantastische mooie tijdloze keuken die qua ontwerp integraal doorloopt naar de woonkamer. We moesten wel zelf een aannemer regelen, om de sloop van de oude keuken te doen en om de ruimte te klaar te maken voor installatie. We hebben gevraagd of Keur iemand kon adviseren. Zij adviseerden ons om in zee te gaan met Keuken Werk, de partij die ook alle Siematic keukens in de showroom bij Keur installeert. Daar hebben wij ook voor gekozen. Keuken Werk heeft een goede totaalplanning kunnen maken, zodat de het hele project (sloop, badkamer, toilet, vloerverwarming, vloer, keuken en woonkamer) niet langer dan vier tot vijf weken zou duren. We zijn ook erg tevreden over het werk van Keuken Werk, onder leiding van Fred Buné. Omdat we zelf gepland hadden om de renovatie bijna een jaar later te starten, hadden we veel tijd om goed na te denken wat we precies wilden. Cornelis was erg geduldig en flexibel om vele keren kleine en grote aanpassingen en toevoegingen met ons te bespreken en te verwerken. Keur zegt eerlijk dat ze (qua installatie) niet de goedkoopste zijn, maar dat ze echt een 9+ service niveau garanderen en dat wanneer er iets niet goed gaat, dat ze het op gaan lossen. En dat hebben ze daadwerkelijk ook gedaan.
FOTO VAN MARK S.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te bevelen”
Door Sonja op vrijdag 29 sep 2023 23
Kundige monteurs, werken erg netjes en komen afspraken na! Verder geeft Arma zeer goede service als er iets aan de hand is. Ik beveel Arma zeer zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Donald en Sylvia Hermes op woensdag 27 sep 2023 23
Alle vooroordelen over keuken verkoop worden hier 100% te niet gedaan. Vanaf de eerste afspraak duidelijkheid over alles, onze verkoper bleef alle afspraken adviseren en liet ons als klant kiezen want een resultaat heeft opgeleverd waar we super blij mee zijn. De kernwaarden die aan worden gegeven van Anovi klopten bij ons in zijn geheel. Oprechte eerlijke verkoop, en uitstekende service, een aantal kleine zaken worden direct behandeld en daar waar mogelijk zsm opgelost. Wij raden een ieder aan om gewoon eens binnen te lopen en zelf die ervaring op te doen.
Reactie of foto toevoegen
“Al met al zeer tevreden”
Door Jouke en Jacqueline Karper op maandag 25 sep 2023 23
Prima service, goede kwaliteit keuken met degelijk apparatuur en kook(schier)eiland, vriendelijk personeel, geen moeilijke discussies, keurige afwikkeling van openstaande punten door zeer ervaren en secure service monteur.
Al met al zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig goede service”
Door Bea en Henk de Graaf op donderdag 21 sep 2023 23
Prachtige keuken gekocht bij Avanti Kesteren. Geweldig goede service, zeker toen het keukenblad heel erg tegenviel en eigenlijk lelijk was. We mochten gelijk een ander blad uitzoeken. Ook het plaatsen was keurig. Dank aan Erik en Erik en Henri.
Reactie of foto toevoegen
“Een fijne winkel”
Door J. van der Eng op woensdag 20 sep 2023 23
We hadden al wel een idee van hoe we onze keuken wilde hebben toen we de winkel van Artic Keukens in Utrecht binnen stapten, maar nadat we een tekening hadden laten maken waren we eigenlijk meteen verkocht! De sfeer in de winkel was trouwens erg vriendelijk en ze nemen goed de tijd voor je. Na bestelling is het dan maar afwachten hoe het eindresultaat wordt, maar het is echt super geworden. Nog beter dan op de tekening! En achteraf de deuren vervangen was geen enkel probleem, wat een service! Fijne winkel en met een goed gevoel de rekening betaald ;-)
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Jolanda van Veen op maandag 18 sep 2023 23
We zijn super goed geholpen door Ronald van Avanti keukens. Hij heeft onze Quooker (6 jaar oud ) kosteloos gemaakt. Super service.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Kees en Heleen Wisse op dinsdag 12 sep 2023 23
We hebben een Excellentic keuken bij de firma Pelma gekocht. Het resultaat is prachtig. Het plaatsen gebeurde heel zorgvuldig. We zijn erg tevreden over de service die Pelma bood toen de openingi in de kast te groot bleek voor de standaard koelkast. Er werd meteen gezorgd voor een grotere koelkast zonder extra kosten. Alle stappen vanaf het eerste contact tot en met plaatsing zijn helder en volgens afspraak.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrechtblad, spoelbak en inductie kookplaat”
Door Annelies Meerbach-Kik op maandag 4 sep 2023 23
Wij hadden voor onze oude keuken een nieuw aanrechtblad besteld, met nieuwe spoelbak en inductie kookplaat. De heren kwamen zoals afgesproken en hebben naast het vakkundig plaatsen van het aanrechtblad ook de pootjes opnieuw gesteld, en kleine gebreken verholpen aan de keukenkastjes. Wat een service.
FOTO VAN ANNELIES MEERBACH-KIK
Reactie of foto toevoegen
“Een 10”
Door A.M. Kers op zaterdag 2 sep 2023 23
Zeer bekwaam bedrijf met uitstekende service. We hebben een nieuwe keuken, badkamer en hal met WC. Van ons krijgen ze een 10.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg blij met de nieuwe keuken”
Door Fam vd Oever op vrijdag 25 aug 2023 23
Enorm tevreden, tweede keer dat wij onze keuken bij Pelma kopen, goede service en een ervaren monteur die weet wat hij doet! Onze keuken is prachtig en we zijn er heel blij mee, bedankt Johan Hendriks!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met de nieuwe keuken”
Door Fam. Kampers op vrijdag 11 aug 2023 23
Kwaliteit en service staan hoor op het prioriteitenlijstje van dit bedrijf. De Kwaliteit/ prijs verhouding is ook uitstekend. Ik kan hun iedereen aanbevelen omdat ze werkelijk doen wat ze zeggen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Co troost op zaterdag 22 jul 2023 23
ik heb een hoek keuken gekocht en daar ben ik zeer tevreden over, met het uitzoeken service is prima er wordt veel aandacht aan gegeven, goede uitleg. het bezorgen is ook goed gegaan, de zelfde middag is er een monteur gekomen die heeft alle voorbereidingen gedaan, de volgende morgen 7 uur waren er 2 monteurs, gelijk aan het werk gegaan bijna klaar, de volgende dag zijn ze nog een paar uur bezig geweest en hebben het schoon en prima afgeleverd. Ik ben er zeer tevreden mee.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Patrick Verheugt op woensdag 19 jul 2023 23
Afgelopen december zijn we gaan kijken voor een nieuwe keuken. Wij zijn toen bij Ardi keukens geweest in St. Annaland. We hadden het gevoel dat we meteen thuis waren. Het personeel was zeer vriendelijk en mevrouw Andriesse heeft ons uitstekend geholpen. Alles was mogelijk, zoals het bekijken van verschillende keukens en het bekijken van verschillende accessoires. We kregen netjes meerdere 3d tekeningen per mail. Recent is de keuken gezet door 2 zeer vriendelijke vaklieden met gevoel voor humor. Ze denken echt met je mee! Zo liepen we tegen het feit aan dat we extra stroompunten wilden hebben en zij hebben echt goed met ons mee geacht. Al met al een dikke 10 voor dit bedrijf! Zeer vriendelijk en service is meer dan super!
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Ingrid Kerkhove op maandag 17 jul 2023 23
Keuken gekocht. Fijn geholpen, prima service en als resultaat een prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door fam. Bron op vrijdag 7 jul 2023 23
Het was een goede verkoper zonder op te dringen. Dat was erg fijn dat er niet wordt verplicht of opgedrongen. De service was super goed, en alles goed geregeld zoals de planning en zeker de monteurs top. Mooie keuken en we hopen dat we er lang plezier van mogen hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door A.J. Terpstra op dinsdag 4 jul 2023 23
Geweldig bedrijf! Voor ons nieuwe huis hebben we een keuken gekocht bij Arma. Zowel het aankoopproces, de begeleiding daarbij als de installatie en afwerking van de keuken is perfect geweest. Ook nu er na een jaar nog enkele aandachtspunten zijn door dagelijks gebruik, is ze geen moeite teveel. Arma nodigt zelfs heel gericht uit om bij de eerste 'verjaardag' van de keuken contact op te nemen als er vragen en/of opmerkingen zijn en leveren indien nodig of gewenst efficiënte nazorg. Dit is een bedrijf met werkelijk uitstekende service en adviezen die je zelden tegenkomt. In het bijzonder Arwout, Freek en Henk: reuze bedankt voor het prachtige resultaat, jullie zijn ware vakmensen! Niets dan lof :)
Fam. Terpstra, Zutphen
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Rene op woensdag 28 jun 2023 23
Dit jaar een nieuwe keuken gekocht bij Ardi keukens in Sint Annaland. Personeel zeer vriendelijk, nemen ook de tijd voor je, met uitleg over alles wat je wilt in je nieuwe keuken van type / keuze apparaten / tot aan de handgrepen toe. Alles is online te volgen met je account. Levering altijd in overleg, dag later of eerder geen probleem. Iets niet naar wens, zijn altijd bereid om te zoeken naar een oplossing. Prima vaklui in dienst, perfect werk afgeleverd, zijn tot oplossingen in staat als iets niet helemaal uitkomt, service van hoog niveau. Op de schaal van 1 tot 10, is deze winkel een 11 waard. Raad deze winkel zeker aan.
FOTO VAN RENE
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Rody de Bie op vrijdag 23 jun 2023 23
Ik ben ontzettend tevreden met mijn ervaring bij Artic Keukens en kan ze zonder enige aarzeling een perfecte 10 geven. Vanaf het allereerste contact tot aan de installatie van mijn keuken, was de service buitengewoon vriendelijk, professioneel en efficiënt. Het begon allemaal met het contact tijdens de aankoop van mijn keuken. Het personeel van Artic Keukens was uiterst behulpzaam en geduldig. Ze luisterden aandachtig naar mijn wensen en ideeën, en werkten nauw met me samen om de perfecte keuken samen te stellen. Ze gaven me waardevol advies en suggesties, zonder opdringerig te zijn. Ik voelde me op mijn gemak tijdens het hele proces en kreeg het gevoel dat mijn tevredenheid hun hoogste prioriteit had. Na de aankoop was de installatieservice van Artic Keukens even indrukwekkend. Het installatieteam was punctueel, vriendelijk en zeer bekwaam. Ze werkten snel en efficiënt, zonder daarbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. Ze namen de tijd om elk detail zorgvuldig af te werken en ervoor te zorgen dat alles perfect functioneerde. Bovendien waren ze altijd bereid om eventuele vragen te beantwoorden en eventuele aanpassingen aan te brengen om aan mijn wensen te voldoen. Wat mij het meest opviel bij Artic Keukens, was de consistente hoge kwaliteit van de klantenservice. Vanaf het moment dat ik de showroom binnenliep tot aan het moment dat mijn keuken werd geïnstalleerd, voelde ik me als klant altijd gewaardeerd en gerespecteerd. Artic Keukens heeft duidelijk een toegewijd team dat er alles aan doet om aan de verwachtingen van hun klanten te voldoen, en zelfs te overtreffen. Al met al kan ik zonder aarzeling Artic Keukens aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een keuken van hoge kwaliteit met uitstekende service. Als ik geen enkele aanmerking heb, dan verdient Artic Keukens naar mijn mening niets minder dan een perfecte 10.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service en klantvriendelijk”
Door Denise op vrijdag 23 jun 2023 23
Fijne gesprekken gehad en begeleiding in het maken van het ontwerp. Ik wist precies wat ik wilde voor onze nieuwe keuken, en daar hebben ze bij Ardi goed aan bijgedragen. Het ontwerp is precies geworden zoals ik voor ogen had. Heel fijn dat het bezorgen en plaatsen door Ardi gedaan wordt. Ik ben heel tevreden over de keuken en de kwaliteit ervan. Goede service en klantvriendelijkheid staat voorop bij Ardi! Ik raad Ardi zeker aan bij familie en vrienden en natuurlijk iedereen die dit leest. Ik heb zelf ook Qasa geraadpleegd 1,5 jaar geleden en hierdoor bij Ardi terecht gekomen.
FOTO VAN DENISE
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal top”
Door Saskia en Aad op donderdag 22 jun 2023 23
Vorig jaar voor het eerst bij Artic keukens binnen gelopen. Mooie showroom en werden door de receptioniste (alle medewerkers waren in een meeting) al zeer goed geholpen. Afspraak gemaakt en kwamen bij Levi terecht. Zeer enthousiaste en vakkundige medewerker. Prettig gesprek, denkt zeer goed mee en we wisten direct dat we met Artic Keukens verder wilden. De keuken is inmiddels geplaatst en we zijn erg tevreden. Vanaf het 1e moment dat we bij Artic binnenliepen tot nu is het traject erg prettig en vakkundig verlopen. Van de receptie, tot de verkoper, tot de installateurs (hele vriendelijke en klantgerichte medewerkers), tot de service (er is altijd nog iets dat anders moet, maar wordt zelf aangegeven en opgelost): helemaal top.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige badkamer”
Door Anneke Dunkerbeck op donderdag 22 jun 2023 23
6jr geleden keuken bij Avanti gekocht. Erg tevreden over hun service, dus daarom voor de badkamer naar Arma gegaan. We zijn erg blij met onze nieuwe badkamer.
Er werd goed meegedacht en overlegd. Het is echt prachtig geworden. Complimenten aan Jaco voor de nette afwerking en prettige samenwerking. Ik kan Arma aan iedereen aanbevelen.
FOTO VAN ANNEKE DUNKERBECK
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij”
Door Van den Berg - Wopereis op vrijdag 16 jun 2023 23
Zeer goed advies gekregen vanuit de verkoop over de mogelijkheden van de indeling van de keuken in de nieuwe uitbouw. Mooie en duidelijke tekeningen. Overgegaan tot aankoop van de keuken, prijs kwaliteitverhouding prima, geen opdringerige verkopers, nette behandeling. Installatie zeer netjes en houden zich aan de afspraak, goede service. Wij hebben meerdere keukenzaken bezocht en zijn zeer blij dat we bij Adee keukens onze keuken hebben gekocht.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Blankestijn op woensdag 14 jun 2023 23
we kwamen binnen zonder afspraak, er werd tijd voor ons gemaakt. Goed geholpen. Inmiddels staat er een prachtige keuken in huis! Goede service, top!
FOTO VAN BLANKESTIJN
Reactie of foto toevoegen
“Uitmuntende service”
Door Jorg op dinsdag 13 jun 2023 23
Erg fijne behandeling in de showroom. tijd en ruimte gekregen voor onze eigen ideeën. Er is voldoende inspiratie in de showroom, mogelijkheden zijn (bijna) eindeloos en de productkennis is heel goed. Verkoper Rainier heeft ons goed geholpen en Quinten heeft de keuken fantastisch geïnstalleerd. De opleverpuntjes of nazorg wordt adequaat en snel opgelost. De service is uitmuntend. Ik zou zo weer een keuken hier uit zoeken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Van Rijn op maandag 12 jun 2023 23
Het begon met een goede service in de showroom. We kwamen er op de aanbeveling van onze schoonmoeder terecht. Een zeer vriendelijke vrouw gesproken, secretaresse? die ons te woord stond en koffie aanbod. Het uitzoeken van de voor ons best passend keuken ging heel goed. Na 2 gesprekken met de verkoper was het project incl.prijs opgave klaar. Daarna was het half jaar wachten. De levering gebeurde op tijd en was volledig. Het is erg mooi en praktisch keuken geworden. Enige minpuntje dat ik kan bedenken, is de iets mopperend personeel. Wij raden de Ardi Keukens uit Sint Annaland zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Fijne service”
Door Familie In 't Veld op zaterdag 10 jun 2023 23
Goed geluisterd naar onze wensen en eisen en daarnaast transparant over prijzen en dienstverlening. Service vooraf, tijdens en achteraf wat ons betreft veel meer dan gemiddeld.
FOTO VAN FAMILIE IN 'T VELD
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service”
Door Peter Nefs op donderdag 8 jun 2023 23
De verkoper Anne heeft onze wensen goed vertaald in een keuken ontwerp.
De plaatsing van de keuken was op de afgesproken datum snel en vakkundig uitgevoerd. De service na plaatsing was zeer goed. Optredende probleempjes zijn snel en goed opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door Fam Nijhuis op donderdag 8 jun 2023 23
Wij zijn fantastisch geholpen bij Keur Keukens en ontzettend blij met onze keuken! Keur heeft een heel uitgebreid aanbod wat betreft kastjes, kleuren, bladen en greepjes. Veel uitgebreider dan wij bij andere keukenwinkels zagen. We hadden een specifiek kastje in ons hoofd en Keur bleek het te hebben! Ook de service is uitstekend! De medewerkers van Keur denken graag en goed mee. De gastvrije sfeer is ook geweldig. Lekkere koffie, koeken en chocolaatjes.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Merijn Vogelaar op zondag 4 jun 2023 23
Zeer goede service van samenstellen tot monteren, wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat
FOTO VAN MERIJN VOGELAAR
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Henk Kooi op dinsdag 30 mei 2023 23
We kochten onze keuken bij Keur Haarlem. Voortreffelijk! Vakmanschap, een oprecht luisterend oor van Gerben, een uitstekende montage met gekwalificeerd meedenkende mensen en alles conform afspraak. Keurige service ook van het klantteam! Voor die prijs zorgeloos een prachtige keuken!
FOTO VAN HENK KOOI
Reactie of foto toevoegen
“Alles tip top in orde”
Door Karianne Commissaris op zaterdag 27 mei 2023 23
Onze 2e keuken gekocht bij Ardi, omdat onze ervaring bij de 1e keuken zo positief was. Nu weer, vakwerk. Goede service, vaklui, en alles tip top in orde.
Reactie of foto toevoegen
“Service staat hoog in het vaandel”
Door Hilarius op woensdag 24 mei 2023 23
Wat zijn wij blij met het eindresultaat. Vanaf het adviesgesprek t/m de oplevering is alles zeer positief geweest. Arma keukens mag dan niet de goedkoopste zijn, maar het gehele team heeft " Service" hoog in het vaandel staan. En dat blijkt uit alles. Wij kunnen Arma keukens en sanitair dan ook zeer aanbevelen mocht u op zoek zijn. Bedankt voor alles.
FOTO VAN HILARIUS
Reactie of foto toevoegen
“Voldoet aan al onze wensen”
Door Mariella op vrijdag 12 mei 2023 23
Bij het oriënteren naar een keuken zijn we bij Ardi Keukens vriendelijk ontvangen. Tijdens een gesprek zijn onze wensen en vragen serieus genomen. Er was meer dan genoeg tijd en ruimte tijdens het gesprek om tot een voorstel te komen daarbij was alles bespreekbaar en werden we goed verzorgt. De uitvoering en uiteindelijke resultaat van onze keuken voldoet aan al onze wensen. Het voorwerk en plaatsten is door Adri Keukens verzorgt en tot in detail volgens onze wensen uitgevoerd. Service enkele maanden na het plaatsen de plinten op maat gemaakt ivm een nieuwe vloer. We hebben geen op of aanmerkingen en genieten nu van onze nieuwe keuken.
FOTO VAN MARIELLA
Reactie of foto toevoegen
“Een fijne ervaring”
Door Familie Visser op vrijdag 12 mei 2023 23
Wat was de aanschaf van onze nieuwe keuken een fijne ervaring! Vanaf binnenkomst bij Ardi tot aan de service achteraf. Geen moeite en vraag was teveel. We werden zeer serieus genomen en voelden ons geen nummer. Wij zouden Ardi keukens zeer zeker aanbevelen binnen ons netwerk. Ardi krijgt van ons een dikke vijf sterren!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden over service”
Door Rik en Karin van Doorn op donderdag 11 mei 2023 23
Verkoper helpt je bij al je wensen en geeft goed advies. Het plaatsen van keuken verliep zorgvuldig en netjes. Ook kleine mankementjes werden naar tevredenheid opgelost. Erg tevreden over service. De 9+ is zeker verdiend!
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Fam Homan Almelo op dinsdag 9 mei 2023 23
Super bedrijf met service zoals het hoort.Na 8 jaar kregen wij last van een loszittende kraan. Na contact te hebben opgenomen waren ze binnen 2 dagen te plaatse om het te repareren. Na mijn vraag wat ik moest betalen kreeg ik als antwoord, dit valt bij ons onder garantie.
Reactie of foto toevoegen
“Een absolute aanrader”
Door Wendy op zaterdag 29 apr 2023 23
Wij hebben een keuken gekocht bij Ardi Keukens en dit is een absolute aanrader! Adviseur Marjolein heeft ons helemaal mee genomen in alle wensen en behoeftes en voorzien van goed advies. Alles is mogelijk, meedenken staat bovenaan en de service is top. Bij het monteren van de keuken bleek dat er fronten in een verkeerde kleur waren mee gekomen. Dit is ook goed opgelost en er is contant goed overleg geweest. Erg tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Vier weken later geleverd dan gepland”
Door D. Veen op vrijdag 28 apr 2023 23
"Bij DB KeukenGroep (de groep achter Keur Keukens) staat 'Doen zoals Beloofd' centraal", staat groot op de busjes en alle papieren. Ja, zolang alles goed verloopt. Als er iets misgaat, is de service helaas ook die 9,6 absoluut niet waard. Een mooie showroom, aardige mensen, een goed aanbod, verse gevulde koeken: ja, op de locatie in Haarlem is het allemaal top geregeld. Wij waren dan ook onwijs blij dat we onze nieuwe keuken hier hadden gekocht. Tot we een week(!) voor de levering van onze keuken een telefoontje kregen dat er iets mis was gegaan. De fabriek had de bestelling niet doorgezet, dus de keuken zou niet komen. Een grove fout, dan wel niet van Keur Keukens zelf, maar met de fabriek hebben wij als klant niets te maken. De oude keuken was er al uit, dus wij zaten met een probleem. Op zo'n moment verwacht je vanuit Keur/DB dan ook een passende aanpak. Het werd in eerste instantie goed opgelost met de levering van een noodkeuken en over compensatie "zouden we het later hebben, laten we het eerst maar goed oplossen", was de boodschap. Daar bleken we het later helemaal niet over te kunnen hebben. Toen er geen enkel bericht kwam over een compensatie, in welke vorm dan ook, namen we zelf weer contact op. De boodschap in een vrij vervelend telefoongesprek: compenseren in geld doen we nooit. Maar we kunnen wel een dinerbon opsturen? Een houding die wij in deze situatie - en met zo'n hoge score - niet hadden verwacht. Het kan toch niet zo zijn dat je voor een keuken die 4(!) weken later komt, niet door overmacht maar een grove fout, hetzelfde betaalt als voor een keuken die er netjes op de afgesproken datum was geweest? Bij de klantenservice van DB waren ze het daar niet mee eens. We zouden de keuken uiteindelijk krijgen, dus daar ook voor moeten betalen. Wij werden meerdere malen op niet heel klantvriendelijke wijze met deze boodschap afgescheept. Op ons aandringen, niet op eigen initiatief, werd er uiteindelijk om compensatie gevraagd bij de fabriek. Het resultaat: ze konden ons 250 euro bieden. De fabriek, vanuit DB zelf kwam er niets. Toen wij aangaven dat we dit wel een heel, heel minimaal bedrag vonden op een bedrag dat je uitgeeft voor een keuken, deed Keur er na een gesprek met de manager (waar wij weer om moesten vragen) hetzelfde bedrag bij. Er was toch nooit compensatie mogelijk? Dat er toch wel wat mogelijk is, maar dat je dat pas krijgt na meerdere vervelende telefoongesprekken waarin je voet bij stuk houdt, is echt alles behalve klantvriendelijk. Voornamelijk daardoor houden wij hier een vervelend gevoel aan over. Als ze dit meteen hadden geboden, was dit een heel ander verhaal geweest. Wij zijn helaas dan ook teleurgesteld in de service van vooral DB groep. Val dus niet meteen voor die hoge 9,6, want die kunnen ze alleen waarmaken zolang alles goed gaat. Zodra er echte klantenservice nodig is, is daar niet veel meer van over. Wij hebben uiteindelijk een prachtige keuken gekregen (een compliment voor de aardige en goede monteurs!), maar houden hier helaas wel een vervelend gevoel aan over. En dat wil je niet bij zo'n grote aankoop als een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Hilde Rimbaut en Siegfried Wuyts op vrijdag 21 apr 2023 23
Samenwerking met Pelma was een zeer fijne ervaring vanaf de eerste verkennende gesprekken tot en met de oplevering van het laatste onderdeel en de na-service. Van ontwerp, over keuze voor toestellen en kleuren was Sandra onze gids tijdens de verschillende stappen. Ze vertaalde onze keuzes in duidelijke 3D tekeningen met transparante kostenopgave - de installatie gebeurde op het afgesproken tijdstip door bekwame en sympathieke techniekers. Levering van sommige toestellen liep vertraging op maar hiervoor werden tijdelijk vervangtoestellen geleverd. Kortom ... een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Marieke op donderdag 20 apr 2023 23
Goede service. Goede communicatie met aannemer. Afspraken worden nagekomen en problemen opgelost. Keuken is niet goedkoop, maar ziet er wel goed en degelijk uit.
Reactie of foto toevoegen
“Uistekende aftersales”
Door Maurice de Zwart op donderdag 20 apr 2023 23
We hebben 6 jaar geleden voor ons nieuwe huis een keuken gekocht bij Arma. Voordat de keuken werd afgeleverd hebben we nog 3x aanpassingen gedaan in de bestelling en dat was geen enkel probleem. Nadat ons huis was opgeleverd is de keuken in 1 dag vakkundig geplaatst en hebben we deze in gebruik genomen. Inmiddels kunnen we zeggen dat de keuken ons uitstekend bevalt en ook duurzaam is en mooi blijft. Na 6 jaar gebruik waren er een paar kleine puntjes die verbeterd moesten worden en ook dat was voor Arma geen enkel probleem. Er werd een afspraak gemaakt en het bezoek van een servicemonteur werd ingepland. Deze kwam keurig op tijd en had de problemen snel opgelost. Ongelofelijk om 6 jaar na aankoop van de keuken nog zo'n service te krijgen. Arma maakt zijn belofte van 10 jaar garantie op de montage waar. We willen graag een compliment maken aan Arma. Zowel het advies bij aankoop, de planning als de aftersales zijn uitstekend. Als we nog eens een nieuwe keuken nodig hebben hoeven we niet lang na te denken, maar gaan we direct naar Arma toe.
Reactie of foto toevoegen
“Een heerlijke, praktische woonkeuken”
Door Jolanda Akkermans op dinsdag 18 apr 2023 23
Wij zijn erg dankbaar en zeer tevreden over onze ervaring met het team van Ardi keukens. Van de allereerste afspraak tot en met het plaatsen van de keuken zijn we zeer goed, maar ook erg vriendelijk geholpen. Er werd vooral heel veel tijd genomen om onze wensen te bespreken en goed mee gedacht. De verkoper was goed bereikbaar en reageerde altijd snel terug. Maar ook het team achter de schermen boden een zeer goede service, en de service houd niet op bij de verkoop, we ervaren nu nog steeds een goed contact. Keuken is inmiddels een paar maanden in gebruik en hebben er veel plezier en gemak van. De keuken is precies geworden zoals wij al jaren als grote wens hadden, een heerlijke, praktische woonkeuken!
FOTO VAN JOLANDA AKKERMANS
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Hans Visser op zaterdag 15 apr 2023 23
Super service en uitstekende monteurs kompleet ontzorgd super!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Familie Dammer op vrijdag 7 apr 2023 23
Gekocht een inbouw koel-vriescombinatie, een inbouw afzuigkap, en een inbouw combimagnetron. Deze apparaten zijn door monteur Jurian van Ardi naar volle tevredenheid ingebouwd. Compliment! We hebben gekozen voor Ardi omdat ze 23 jaar geleden een complete keuken hebben geïnstalleerd. Goede service toen en nu.
Reactie of foto toevoegen
“Toppie”
Door Mario Kooyman op vrijdag 7 apr 2023 23
De keuken is vanaf ontwerp tot plaatsen helemaal tot in de puntjes professioneel begeleid en geregeld. De mensen van Pelma keukens zijn vakkundig, zeer vriendelijk en service gericht. Ik zal Pelma keukens bij eenieder aanraden. Toppie!
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken en goede nazorg”
Door Hanneke de Heij op maandag 27 mrt 2023 23
Wij zijn héél tevreden over de keuze voor Arma, bij de aanschaf van een keuken. Vanaf het moment dat wij binnen waren tot aan het laatste bezoek, kunnen wij alleen maar positief zijn over de kwaliteit. Kwaliteit van het advies en meedenken, de keuken, de communicatie, de montage (extra compliment voor de monteurs voor hun deskundigheid, vriendelijkheid en de service). Ook de nazorg was goed. Konden ook na paar maanden nog extra legplank krijgen.
FOTO VAN HANNEKE DE HEIJ
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Bert Brinkman op zaterdag 18 mrt 2023 23
Prima service, goed en net personeel, afspraken worden nagekomen en alles wordt volledig gecommuniceerd. Zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service en nazorg”
Door Niels op dinsdag 14 mrt 2023 23
Prettig en professioneel geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe keuken. Er werd uitgebreid de tijd genomen om ons te begeleiden tot de keuze die het beste bij onze wensen past. Ook de service en nazorg is van uitzonderlijk hoge kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Petra en Kevin Brekelmans op vrijdag 10 mrt 2023 23
Voordat wij zijn gaan kijken voor een nieuwe keuken, wilden we eerst weten waar of het de moeite waard is om een keuken te kopen. Je hoort vaak slechte verhalen over vooral de na-service van keukenzaken. Mensen hebben de keuken betaald en vervolgens gaat er van alles fout tijdens of na installatie. Ineens zijn de meeste keukenboeren dan niet meer thuis en ben je als klant niets waard. Na zorgvuldig reviews lezen op verschillende sites zijn wij bij Adee Keukens in Rijssen terecht gekomen. Tijdens ons eerste bezoek werden we netjes en vriendelijk ontvangen. Geen pushende verkopers, maar kijk rustig rond en als we vragen hadden, dan zouden ze ons graag helpen. Vervolgens zijn we met Adee in zee gegaan en er een fantastisch mooie keuken gekocht. Bij de levering van de keuken, kwamen we tot ontdekking dat er iets niet juist geleverd was en tijdens installatie bleken er nog wat dingen niet goed te zijn. Alles werd direct opgepakt en opnieuw besteld.
Daarnaast hebben we 2 keer een composiet blad geleverd gekregen die beide niet goed waren. Dit bleek een productiefout te zijn en Adee is er continue mee bezig geweest om ook dit helemaal in orde te krijgen. Nu kunnen we genieten van een hele mooie keuken die geleverd en geïnstalleerd is door een uitermate goede keukenzaak. Als wij mensen één advies mogen geven: Als je opzoek bent naar een goede keukenzaak, ga zeker bij Adee Keukens in Rijssen kijken. Het is zeker de moeite waard om daar een eind voor te rijden. Keukens zijn per slot van rekening geen kleine uitgaven. Wij zijn er bijzonder tevreden vandaan gekomen. Mochten wij in de toekomst weer een keuken nodig hebben, dan zullen we zeker weer naar Adee Keukens gaan. @Adee Keuken, nogmaals super bedankt voor de fantastisch geleverde keuken en service. Petje af!
FOTO VAN PETRA EN KEVIN BREKELMANS
Reactie of foto toevoegen
“Altijd bereikbaar en fijne service”
Door Erica Dijs op woensdag 8 mrt 2023 23
Wij hebben een keuken gekocht bij Arma Keukens, we zijn heel goed geholpen door Eline. Zij was heel creatief, adviseerde met de keuze van kleuren. Maar ook veel praktische adviezen. Toen was het moment daar: de keuken werd geplaatst! Wat supernetjes, een maatkeuken voor onze kleine keuken. Arma doet wat zij beloven! In een woord: Klasse. Wij zijn heel blij dat we voor Arma hebben gekozen, altijd bereikbaar en een fijne service. Bedankt Arma, wij genieten van onze nieuwe keuken.
FOTO VAN ERICA DIJS
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Johan en Magda Mulder op woensdag 1 mrt 2023 23
Wij hebben bij Avanti Keukens in Kesteren een inductiekookplaat gekocht. Zowel de advisering en begeleiding door de verkoper als de installatie door de monteur was dik voor elkaar. De monteur leverde als bonus een extra service door enkele laden van onze keuken weer piekfijn in orde te maken.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Website
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.