Feedback
9,7

DB KeukenGroep

Website: www.dbkeukens.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.dbkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van DB KeukenGroep
Ontdek de grootste collectie keukens. Sterk in dienstverlening van A tot Z met eigen mensen.

“Doen zoals Beloofd”
Juist in een branche die niet altijd even goed bekend staat, onderscheidt DB KeukenGroep zich blijvend door haar correcte benadering van klanten en hoge kwaliteit van dienstverlening. Wij doen wat we beloven. Vanaf het moment dat u uw voet zet in één van onze inspirerende showrooms, tot aan het moment dat onze monteurs een droomkeuken of badkamer bij u komen monteren, zult u aangenaam verrast zijn door onze werkwijze. We realiseren ons, dat u hoge verwachtingen hebt van uw nieuwe keuken of badkamer. We doen daarom dan ook onze uiterste best om deze perfect naar wens te realiseren. Elke medewerker binnen ons familiebedrijf zet zich hier enthousiast en betrokken voor in. Of het nu de verkoper is die zich tot het uiterst inspant om uw wensen te vertalen in een prachtige keuken, de magazijnmedewerker die vol zorg uw bestelling klaar maakt, of onze serviceafdeling die zich volledig inzet om u compleet te ontzorgen. Onze klanten zullen het bevestigen: ook in het traject na handtekening steekt DB KeukenGroep ver boven het maaiveld uit. Wij streven altijd naar ‘keukens met ‘n 9+’. U merkt het aan het eindresultaat!

Keukens volgens actuele woontrends
Bij DB KeukenGroep is een keuken meer dan alleen een combinatie van mooie keukenkasten en moderne apparatuur. Onze diverse opstellingen maken van de keuken het hart van uw woning waar u in thuis komt. Waar koken pas echt kokkerellen wordt. En waar wonen verandert in léven. Maak kennis met onze onuitputtelijke collectie keukens. Alles is mogelijk. Bewonder onze verschillende merken zodat u de keuze hebt uit keukens in alle stijlen, opstellingen en voor ieder budget. Van degelijke standaardkeukens tot exclusief maatwerk. Onze nettoprijzen zijn blijvend laag omdat wij kortingen ontvangen op onze volume-inkoop. Daarbij zijn onze offertes transparant en compleet gespecificeerd. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Wij heten u graag welkom in één van onze zeven royale showrooms. We beloven u dat onze keukens u zullen inspireren. En onze medewerkers staan enthousiast klaar om u te adviseren!

Al ruim 25 jaar een begrip
DB KeukenGroep bestaat al ruim vijfentwintig jaar, en daar zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers geeft ons familiebedrijf al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs. Dit beloven wij:
• Direct de beste prijs
• 10 jaar garantie op onze montage
• Buitengewoon goed geregeld
• Service op 9+ niveau

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze acht vestigingen:
Adee Keukens (Rijssen)
Anovi Keukens (Berkel en Rodenrijs)
Ardi Keukens (Sint-Annaland)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Artic Keukens (Utrecht)
Avanti Keukens (Kesteren)
Keur Keukens (Haarlem)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van DB Keukens.


Ervaringen
Er zijn 2188 ervaringen over DB KeukenGroep. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1887 ervaringen
4 sterren207 ervaringen
3 sterren11 ervaringen
2 sterren9 ervaringen
1 ster9 ervaringen
“Denken je met mee”
Door Melanie op vrijdag 18 sep 2020 20
Super mooie keuken laten plaatsen. Kwaliteit is erg goed tegen een goede prijs. De service is erg goed. We hebben een paar keer gebeld tijdens het voorbereidende werk. Alle keren goed en snel antwoord gekregen. De monteurs werken erg netjes. Ze letten goed op alle spullen in huis. Ze doen er alles aan om niets te beschadigen. Ook tijdens het plaatsen is er goede service. Ze denken met je mee!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Fam. Stok op vrijdag 11 sep 2020 20
Al 2,5 maand genieten wij van onze mooie keuken, mede dankzij de geweldige vakman Anton uit Dirksland. Bedankt voor de goede service.
FOTO VAN FAM. STOK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door J.S.Malakusea op woensdag 9 sep 2020 20
heb keuken gekocht in 1999 en geplaatst in 2000, intussen een prima service ontvangen en nu is zeefkorfje kapot en ARDI (leon) leverde binnen 4dgn een nieuwe. echt een dikke 10+
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door Rob F op maandag 31 aug 2020 20
Keuken gekocht, jaren terug. Toen was de service en het meedenken al top. Nu bobbeltje in aanrechtblad. Zonder probleem werd dit vernieuwd. Harstikke goed!
Reactie of foto toevoegen
“Waardering voor monteurs”
Door Linda Lie op vrijdag 28 aug 2020 20
Vandaag hebben de mannen Wouter en Wilfred van Keur mijn nieuwe keuken geleverd. Wat een service en vakmanschap. Er wordt te weinig aandacht gegeven aan de mannen die keukens komen brengen dus vandaar mijn review. Het was mij een genoegen om deze mannen te leren kennen; ze zijn beschaafd en ze hebben humor! Dankjewel mannen! Linda
“Prachtige keuken”
Door Suzanne wijker op donderdag 27 aug 2020 20
Dit bedrijf heeft ons een prachtige keuken geleverd. We zijn zeer tevreden. Top monteurs en service
FOTO VAN SUZANNE WIJKER
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Paul Hazenberg op maandag 24 aug 2020 20
Keuken. Zeer goede adviezen en de keuken helemaal naar onze wensen ontworpen. Uitstekende service.

Aanvulling ontvangen 24 augustus 2020: Keuken is geleverd en gemonteerd en alles is helemaal top. Gesprekken, ontwerp, levering en montage. Alles was perfect geregeld. Wij zijn dik tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Pascal de Meulmeester op maandag 24 aug 2020 20
15 jaar geleden hebben wij een keuken door Pelma laten plaatsen in onze nieuwbouwwoning. Toen wij vorig jaar opnieuw een nieuwbouwwoning kochten en we weer een keuken nodig hadden, zijn we direct weer naar Pelma gegaan omdat het destijds zo goed bevallen was. En opnieuw zijn wij zeer tevreden over de begeleiding, de service en het resultaat. We kochten de keuken al in oktober en hij is vorige week geplaatst. Tussentijds hebben wij nog zaken aangepast en steeds was daar prettig contact over met Marco.
FOTO VAN PASCAL DE MEULMEESTER
Zwarte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Geen minpunt te bedenken”
Door F. Santpoort op maandag 24 aug 2020 20
Super service!! Kan geen minpunt bedenken. Keuken goed geplaatst, ziet er mooi uit en alles werkt. Vriendelijke en kundige medewerkers in de de winkel en bij het plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Top geregeld”
Door Hans Pluimers op maandag 24 aug 2020 20
keuken gekocht, goed geholpen, afspraak voor levering en plaatsing gemaakt, levering was op tijd, plaatsing was op tijd, alle onderdelen waren er, keuken netjes geplaatst.
Adee staat bekend om goede service, die hebben we nog niet eens nodig gehad omdat de levering + plaatsing gewoon helemaal goed was. Zitten gewoon echt geen minpunten aan voor onze keuken, we zijn heel blij dat we bij Adee besteld hebben, gewoon top geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door Fam F.M. Smit op dinsdag 18 aug 2020 20
Wij zijn zeer goed geholpen door William en Sander bij Artic in Utrecht. Wij hebben een mooie keuken met alleen NEFF apparatuur bij hun gekocht en zijn zeer tevreden. Goede installateur en perfecte service.
Reactie of foto toevoegen
“Blinken uit in service”
Door Remco op donderdag 13 aug 2020 20
Arma Keukens en Sanitair is een professionele partij, waarbij wij tot twee keer toe een keuken en badkamer hebben gekocht. De eerste keer was in 2009 en de tweede keer (na een verhuizing) in 2019. De eerste keuken en badkamer lagen in een relatief lage prijsklasse en de tweede keuken en badkamer in een relatief hoge prijsklasse. Beide keren zijn zowel de keuken als de badkamer van Arma ons zeer goed bevallen. Enkele belangrijke redenen om voor Arma te kiezen:
- Vanaf het eerste gesprek valt op dat de Arma adviseur meedenkt, vriendelijk is, kennis van zaken heeft en attendeert op zaken waar je als klant soms niet aan denkt.
- De slogan van Arma is "afspraak is afspraak" en uit ervaring weten wij dat de afspraken inderdaad worden nagekomen.
- Arma hanteert niet altijd de laagste prijs, maar wel een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
- Service is echt een aspect waar Arma in uitblinkt! Arma staat voor de geleverde producten en doet er alles aan om de klant tevreden te houden. Zelfs jaren na onze aankoop zijn kleine aandachtspunten netjes verholpen.

Ging er dan niets mis? Zeker wel, ook bij een professionele partij als Arma gaat er wel eens iets mis. Bij ons werd bijvoorbeeld een bestekbak geleverd die wij niet hadden besteld. Daarnaast is per ongeluk een elektriciteitskabel door gefreesd. Beide zaken zijn spoedig verholpen zonder extra kosten. Wij kunnen Arma Keukens en Sanitair zeker aanbevelen en de kans is zeer groot dat wij onze volgende keuken en badkamer ook weer door Arma laten plaatsen. Onze eerste keuken en badkamer waren na 10 jaar nog in zeer goede staat en dat zal bij de tweede keuken en badkamer vermoedelijk niet anders zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Hoogwaardig”
Door Arnie Nai op donderdag 13 aug 2020 20
Na een wachttijd van 6 maanden was het teleurstellend om mee te maken dat de montage e.e.a. heeft laten liggen. De plaatsing van de keuken was goed echter de pas geschilderde en gestuckte muren waren beschadigd. De beschadiging was niet gecommuniceerd door de montage(een vrije muur was ernstig beschadigd tot in de andere kamer). Inderdaad een kater ondanks een super keuken. Het voortraject met de adviseur was klasse en verdiend een dikke 10.

Inmiddels is, na een week, de muur hersteld en heeft Keur Keukens e.e.a. professioneel opgelost. Het is een hele opluchting om met een keuken leverancier in zee te gaan die de klant tevredenheid hoog in het vaandel heeft. Missers kunnen voorkomen maar e.e.a. is naar volle tevredenheid opgepakt. De gesprekken met de manager van het filiaal waren aangenaam, vriendelijk en empathisch. Keur Keukens is een professionele organisatie met een hoogwaardige aftersales en service organisatie. Mijn vrouw en ik zijn dan ook bijzonder blij en opgelucht met de aangedragen oplossing.
Reactie of foto toevoegen
“Weer een fijne ervaring”
Door Joris Meijer op zondag 2 aug 2020 20
Onlangs hebben wij onze nieuwe keuken gekocht bij Avanti Kesteren. Het was de 2e keuken in een jaar en na onze ervaring met de eerste keuken in ons oude huis wisten we meteen dat weer naar Kesteren zouden rijden. Het uitzoeken van de keuken was eigenlijk zo gepiept omdat we al wisten wat we wilden en de weg nog kende in de showroom. Jaap heeft ons daarbij perfect geholpen en adviezen gegeven waar we wat mee konden. De planning heeft goed rekening gehouden met onze eigen deadlines met verbouwen en precies op tijd werd de keuken geleverd en geplaatst. Ons nieuwe appartement ligt op de 13e verdieping en het keukenblad paste helaas niet in de lift. Gelukkig was één van de bezorgers een fanatiek sporter en heeft hij het blad via de trap naar boven gebracht! We wilden graag dezelfde monteur als bij onze eerste keuken en ook daar werd rekening mee gehouden. Jesse heeft samen met zijn collega onze keuken geplaatst en zij werkten erg netjes en ze dachten echt mee in de afwerking. Kortom het was weer een fijne ervaring en we hebben een schitterende keuken waar we erg blij mee zijn.

Eerdere ervaring van 2 mei 2019: Twee maanden geleden hebben wij een prachtige keuken laten plaatsen door Avanti-keukens uit Kesteren. Wat een verademing in vergelijking met de keukenboeven uit de Kaatsheuvelse clan. Zonder enige druk of rare stuntacties en met geweldig advies zijn we tot een ontwerp gekomen dat helemaal naar onze zin was. Verkoper Wilco heeft ons in 2 sessies prima begeleidt en met ons tijdens de geserveerde lunch verschillende opties doorgenomen. We hadden ergens anders een hele mooie metallic kleur gezien waar we al een beetje verliefd op waren geworden. Wilco wist meteen wat we bedoelde en toverde in mum van tijd de juiste voorbeeld frontjes, bladen en materialen boven tafel. Alles op de pc samengesteld en de juiste apparaten er bij gezocht. Avanti werkt niet met rare kortingen en maar met vaste prijzen, de kortingen die ze krijgen van de fabrikanten worden doorgerekend aan de klant. We kregen meteen na ons eerste bezoek een ontwerptekening mee en een prijslijst. (kom daar maar eens om bij een keukenkoning). Bij ons tweede bezoek hebben we met Wilco het ontwerp gefinetuned en besloten de keuken aan te schaffen. Toen was het wachten op de sleutel van ons nieuwe huis. Ruim op tijd kregen we het aansluitschema zodat we de leidingen en de elektra op de goede plek konden brengen. Dit alles was duidelijk en het meeste zat al op de goede plek. Een dag voor plaatsing werd de keuken geleverd door twee nette heren die de vloeren netjes afdekten en alles superstrak en op volgorde van plaatsing neer hebben gezet. Plaatsing door de monteurs Jesse en Bas vond verspreid over twee dagen plaats en ook dit gebeurde netjes en met veel vakmanschap. Van een strook van een zijpaneel die is overgebleven na de plaatsing is er zelfs nog een vensterbankje gezaagd zodat we nu een vensterbank in de kleur van de keuken hebben! Na afloop van de plaatsing werd alles met ons doorgelopen en de werking van de apparatuur uitgelegd. Werkelijk waar een lust voor het oog vinden we onze keuken. Helaas was er tijdens het transport of tijdens de plaatsing een klein hoekje van een frontje beschadigd en deze werd meteen nadat we het ontdekt hadden besteld en vervangen. Ook vonden we dat de koelkast erg veel herrie maakte, na een bezoek van een monteur van Avanti en later van Atag hebben we met Avanti besloten om deze te vervangen door een ander model/merk. Ook met de koelkast is Avanti ons erg tegemoet gekomen en al met al zijn we erg tevreden met de service en nazorg tot nu toe. We kunnen Wilco aanbevelen als ontwerper van uw keuken, hij oogt wat aan de jonge kant maar desondanks heeft hij een enorme kennis van keukens, ontwerpen en apparatuur. Wat wij erg prettig vonden was dat de prijzen transparant zijn, je kunt dus je budget bepalen en er op die manier samen heel goed uitkomen. Wilco adviseert daarin erg goed mee.
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Ruud Steijaert op zaterdag 1 aug 2020 20
2 jaar geleden keuken gekocht. Per ongeluk gat in onderplaat spoelbakkastje. Dennis Tesselaar gebeld. Gratis nieuwe onderplaat besteld, geleverd en gemonteerd. Niet alleen een fantastische keuken maar TOP service. Dank Dennis en Keur Keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Boersma op dinsdag 28 jul 2020 20
Prima keuken. Professioneel erin gezet en goede service. Opmeten kan beter. Aanrechtblad te klein. Probleem goed verholpen. Degene die keuken eruit haalt zou iets klantvriendelijker mogen zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Doen wat ze beloven”
Door Marieke en Ardo op vrijdag 17 jul 2020 20
Voor de levering geregeld telefoon. 2x ingemeten omdat ze de graden van een hiek zeker wilde weten. Alles op tijd geleverd. Er misten 2 handgrepen en het werkblad was blijkbaar niet helemaal haaks.zelf viel ons dat niet op maar ze kwamen er zelf mee.Binnen een week een ander blad geleverd met de 2 grepen.super service. Zowel verkoop als monteurs erg vriendelijk en behulpzaam.service gericht.je hoeft nergens achteraan of te zeuren om iets het word gewoon direct geleverd en geregeld en ja ze doen echt wat ze beloven. Erg blij met onze keuze voor adee keukens rijssen van de db groep
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof voor Artic”
Door Familie ter Huurne op maandag 13 jul 2020 20
Afspraak is afspraak, dat is het motto van Artic keukens. Doorgaans blijkt deze belofte vaak lastig waar te maken is. Toch verdient Artic alle lof hiervoor omdat ze dit ook werkelijk waar hebben kunnen maken. De aankoop van de keuken gaat zoals je mag verwachten, men neemt rustig de tijd voor je, geeft goede onderbouwde adviezen voor het inrichten hiervan en houdt rekening met je budget. Je staat niet, zoals in andere keukenwinkels binnen een uur weer buiten, met een offerte waarbij je niet precies meer weet wat je gekozen hebt en of dit wel praktisch is. Ook de installatie verliep vlekkeloos, goede service door vakmensen hebben ervoor gezorgd dat het resultaat en de afwerking van zeer goede kwaliteit zijn. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat en kunnen niet anders dan Artic keukens aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Verdienen de score”
Door Van der Leist op vrijdag 10 jul 2020 20
Wij zijn bij Ardi beland door de goede reviews op Qasa. Kan niet anders zeggen dan dat ze de score meer dan verdiend hebben. Communicatie; helder en open. Prijzen; Geen gerommel en concurerend. Plaatsing; Op gewenste moment, snel en netjes. Service; Heb ik gelukkig nog niet nodig gehad. maar gezien hoe netjes tot nu toe alles is gelopen maak ik me hier totaal geen zorgen over.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door Ed de Haan op zaterdag 20 jun 2020 20
Ik beveel Keur Keukens aan omdat wij super tevreden zijn met de nieuwe keuken. Klantvriendelijkheid, professionaliteit en service staan bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Elke stap in het proces totdat de keuken werd geplaatst, daarna de after service, werd steeds helder gecommuniceerd door Jochem. Veel dank en waardering voor Jochem voor zijn inspanningen. Tevens grote dank aan en waardering voor Fred Buné van Keuken Werk die met zijn team prima werk heeft geleverd. Al met al zijn wij ontzettend tevreden hoe alles is verlopen. Hey kon niet beter. Corrie en Ed de Haan, Castricum.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door E.V op vrijdag 19 jun 2020 20
Erg tevreden over het gegeven advies, de ruime keuze uit allerlei soorten en maten frontjes en werkbladen, de kwaliteit van de keuken en de service. Geen gedoe toen bleek dat het werkblad niet goed was; zonder pardon werd er kosteloos een nieuw werkblad geleverd, TOP! Van begin tot eind deskundig geholpen .
FOTO VAN E.V
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Astrid Olmberg op dinsdag 16 jun 2020 20
Ik beveel Keur Keukens aan omdat ik zeer tevreden en heel blij ben met mijn nieuwe keuken. Klantvriendelijkheid: altijd koffie met wat lekkers erbij, professionaliteit en service staan bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Elke stap in het proces totdat de keuken werd geplaatst, daarna de after service, werd steeds helder gecommuniceerd en al mijn vragen werden deskundig beantwoord. Veel dank aan en waardering voor Cornelis Van Dalfsen. Tevens grote dank aan en waardering voor Fred Buné van Keuken Werk die met zijn team ondanks de corona crisis kwalitatief goed werk tegen marktconforme prijs binnen de gestelde termijn geleverd heeft. Keuken Werk beveel ik dan ook ten zeerste aan! Astrid Olmberg, Haarlem
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Van urk op dinsdag 16 jun 2020 20
Bijna 7 jaar de keuken, zat het frontje van de vriezer los. Vrijdag gebeld en we zouden maandag terug gebeld worden.... stond er maandag al een monteur op de stoep, hij was toch in de buurt en heeft het gelijk gerepareerd. En ook ander kastje even aangedraaid en veer van een la besteld. Dat is toch nog een een top service.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Anke Maarssen op zaterdag 13 jun 2020 20
Avanti heeft een nieuwe keuken geplaatst in mei. We zijn heel blij met de nieuwe keuken. De indeling is mooi en handig. De keuken lijkt veel ruimer. Apparaten en spoelbak zijn grafiet wat heel modern oogt. Het is een plezier erin te mogen koken.
Heel goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Joop van den Heuvel op vrijdag 12 jun 2020 20
Na ruim 5 jaar zijn we nog altijd erg tevreden met onze keuken. Onlangs begaf onze kokend waterkraan het. De garantie van de fabrikant was een paar maanden verlopen. Na met de serviceafdeling van Ardi te hebben gesproken werd er direct actie ondernomen. Voordat ik contact opnam met de fabrikant wilde ze graag eerst zelf even kijken, zodat de voorrij- en onderzoekskosten van de fabrikant mij bespaart zouden blijven. Helaas was de kokend water kraan niet meer te herstellen, maar door inspanningen van de monteur, Ardi en ook een beetje van mijzelf zat er dezelfde dag nog een gloednieuwe kokend water kraan in onze keuken (dit keer van een ander merk). Alle afvoeren en aansluitingen werden vakkundig verlegd en de monteur ging pas weg toen alles naar volledige tevredenheid functioneerde. De kosten voor dit alles...minder dan wat een losse kokend water kraan bij een prijsstunter op internet kost. Dat is pas service!
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met service”
Door Tamara Markus op dinsdag 9 jun 2020 20
Eigenlijk had ik mijn keuken al uitgezocht bij een andere zaak maar deze viel enorm duur uit en er waren een aantal dingen die ik erg graag wilde maar niet mogelijk bleken. Op aanraden van iemand ben ik toch nog even langsgegaan bij Keur en gelukkig maar! Hier bleek alles wat ik graag wilde mogelijk binnen mijn budget. Er werd goed meegedacht over de keuzes waar ik nog over twijfelde. Ook de installatie ging super. Er waren wat kleine dingen niet 100% (plankje gevallen waardoor er wat krasjes op zaten, een dimmer die toch niet helemaal beviel en een krasje in een achterpaneel van de kast) en dit werd onmiddellijk opgepakt. Ik heb echt een waanzinnig mooie keuken staan en ben heel blij met de service van Keur.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanbevelen”
Door Lori Duin op vrijdag 5 jun 2020 20
Wij hebben Arma gekozen wegens de goede recensies en een wens voor service en kwaliteit en geen verkoop spelletjes. En we zijn meer dan tevreden. Onze keuken is werkelijk prachtig en alle Arma medewerkers van verkoop (Benhard!) tot installatie en service zijn uitstekend geweest. We waren behoorlijk veeleisend en hebben meerdere dingen veranderd. Benhard dacht erg mee en durfde dingen af te raden en advies te geven over wat wel en niet een goede keuze was. Dat waardeer ik enorm. Er zat een hoop uren en werk in onze keuken en hij is ook erg groot. Maar de keuken is bijna 100% in één keer geplaatst. Alleen een travo/dimmer en een plint moesten later gedaan worden. Maar dat was ook snel opgelost. We hadden ook een klein probleem met de Quooker en dat heeft Arma ook snel en vriendelijk opgelost met iemand van Quooker. Ik wou dat we onze badkamer ook bij Arma hadden gekocht. Ik zou Arma zeker voor iedereen aanbevelen. Als je zonder frustratie, zorgen of verborgen kosten een prachtige keuken (of badkamer) wilt, dan hoef je niet verder te zoeken. Iedere dag ben ik blij met mijn keuken. Het is meer dan het geld waard! :-)
FOTO VAN LORI DUIN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Service kwaliteit en duidelijkheid ook na jaren”
Door Johan Voogel op donderdag 4 jun 2020 20
Onze keuken zochten we uit in 2014 in het Keurkeukens-filaal in Haarlem. We waren de gejaagdheid en drukzetten bij stunters zat en kijk eens: we kregen bij Keur, keurig en net advies en rustig de gelegenheid om onze keuzes te maken. Geen jachtig gedoe, afding-acties maar duidelijkheid voorop. De kwaliteit van de keukens en het advies over de juiste apparatuur vielen ook op. De installatie van de keuken verliep voorbeeldig: volgens afspraak en planning en werd uitgevoerd door nette vakmensen. In de loop van bijna zes jaar hebben we enige servicemomenten gehad aan de keuken en deze werden altijd voorbeeldig uitgevoerd. Hoe de aftersales en service uitpakt, daar kom je altijd pas achteraf achter. Nou die is bij Keurkeukens ronduit geweldig. Als u een keuken of badkamer gaat vernieuwen: laat de stunters links liggen en ga langs bij de Keurkeukens-groep. Service, kwaliteit en duidelijkheid laat zich altijd terugbetalen!
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Corrie van der Vliet op zaterdag 30 mei 2020 20
Onze keuken hebben we nu 5 jaar en waar ik nog elke dag veel werkplezier aan beleef en vooral de indeling van de keuken. We zijn toen erg goed en vakkundig geholpen bij PELMA Goes en goeie tips gekregen w.b.t. de indeling. Enkele deurtjes moesten nu wat bijgesteld worden en daar is de monteur afgelopen donderdag voor geweest. Tot mijn verbazing heeft hij alle deurtjes nagelopen en de lades die niet zo makkelijk liepen heeft hij ook verholpen en het meest bijzondere is wel dat het echt service was en ik geen rekening kon verwachten. Super bedankt voor deze geweldige service en ik zal jullie bij iedereen aan bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed gegaan”
Door A. Lopes op vrijdag 8 mei 2020 20
Wij zijn zeer goed geholpen in de winkel door Jochem. Goed advies en goede tekening. Afspraken worden goed nagekomen. Levering op de geplande datum en professionele plaatsing. Wij hadden een kleine beschadiging van een Bokmerk achterwand. Meteen een nieuwe besteld en deze is na een paar weken op de geplande dag geplaatst. Wij constateerden dat wij een kleine lekkage hadden. Na overleg met onze aannemer volledige medewerking van Arma keukens en hebben volledig meegewerkt. Moesten wat kasten uitgehaald worden. Kwam gewoon weer een monteur langs en dezelfde dag weer terug om te kasten weer terug te plaatsen. Wij zijn zeer tevreden over de service. Zeker aan te bevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbevolen”
Door Patrick Siebeling op woensdag 6 mei 2020 20
Keur Keukens is de keukenzaak waar service nog hoog in het vaandel staat. Van de start tot het einde heeft de verkoper ons bijgestaan in de keuze, ontwerp, advies en meedenken en later bij het oplossen van kleine problemen. Geen vraag is ze te veel en het deskundige team komt het oplossen totdat alles naar zin is. Zonder extra kosten!! Voor mij geen andere keukenzaak meer... ik kan ze van harte aanbevelen !!!
FOTO VAN PATRICK SIEBELING
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Adriënne op zondag 26 apr 2020 20
Ardi heeft een super service! Je hoort weleens vervelende ervaringen om je heen van mensen die een keuken hebben gekocht waarbij van alles mis liep. Hier heb ik bij Ardi totaal niets van ervaren. Ze hebben geduldig uitleg gegeven over verschillende opties en goed en eerlijk mee gedacht. Het was geen ja en amen, we verkopen aan je wat je wilt. Maar het voelde echt als realisch meedenken. Het traject tot en met (en zelfs na) plaatsing verliep ook heel duidelijk qua communicatie. Ook het contact met de installateur, via Ardi geregeld, verliep soepel. Kortom, ik ben zeer tevreden en heerlijk ontzorgd. Nu is het tijd om lekker te genieten van de keuken.
FOTO VAN ADRIËNNE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Super mooi geworden”
Door KWO op vrijdag 24 apr 2020 20
Wij hebben een kookeiland met kastenwand bij Pelma gekocht voor onze nieuwbouw woning. We zijn in de showroom super goed geholpen, er werd goed geluisterd naar onze wensen en er werd ons niets 'aangesmeerd'. Er was een ontspannen sfeer en de tijd werd voor ons genomen om alles goed op papier te zetten. Tijdens de bouw werd er goed contact gehouden, maar nadat wij een wijziging hadden aangebracht in de tekening (wij wilde namelijk nog een stopcontact in het kookeiland) kregen wij een foutieve tekening terug. In de originele tekening hadden wij namelijk aangegeven dat wij een afzuiging wilde die onder de grond naar buiten zou leiden. Toen wij de tekening terug kregen was de afvoer naar buiten plots verdwenen, waardoor de aannemer er vanuit ging dat er geen gat meer naar buiten hoefde te leiden. Toen wij achter de fout kwamen was dit helaas echter al te laat. Nadat wij dit met Pelma hadden besproken vonden zij de fout erg vervelend maar veel konden zij er ook niet meer aan doen. Als compensatie kregen wij de helft van het bedrag van een plasma filter cadeau. Naar mijn mening staat dit niet in verhouding tot de fout die gemaakt is. Hoewel wij zelf natuurlijk ook deels verantwoordelijk zijn voor het checken van de tekening vind ik wel dat zij ons meer hadden kunnen compenseren hierin. Ik vind het jammer dat zij hierin niet de verantwoordelijkheid hebben genomen, terwijl ik dat wel had verwacht van de service die zij in het algemeen leveren. De verdere installatie van de keuken ging perfect, hoewel er nog wat spulletjes nageleverd moesten worden (wat geen probleem was voor ons), werd dit keurig door hen gecommuniceerd en nagekomen. De keuken is super mooi en van goede kwaliteit. Wij zijn er dan ook heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Sander Broekhuis op maandag 20 apr 2020 20
Goede service en de klantgerichtheid is geweldig.
FOTO VAN SANDER BROEKHUIS
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Sanne op maandag 20 apr 2020 20
Jullie service is in één woord geweldig geweest. We zijn maar één keer langs geweest en toen is alles (door Dennis) meteen helemaal goed geregeld. We hadden een beperkt budget en daar is op creatieve wijze heel goed rekening mee gehouden waardoor we geen concessies hebben hoeven doen. Ook de installatie is perfect gedaan. Ik heb jullie daarom al meerdere keren aangeraden bij vrienden.
FOTO VAN SANNE
Keuken perfect geinstalleerd
Reactie of foto toevoegen
“Keukenvervanging”
Door Dick op woensdag 15 apr 2020 20
Na 31 jaar (!) was onze keuken aan vervanging toe. We hebben ons uitgebreid georiënteerd bij verschillende zaken en besloten in zee te gaan met Adee Keukens Rijssen. Geen moment spijt van gehad! Aankoopadvisering was terzake kundig, de keuze is reuze - en met het resultaat zijn we heel blij! De keuken staat er inmiddels drie jaar. Áls er eens iets aan de hand is, is de service voortreffelijk en wordt het probleempje snel en efficiënt verholpen. Als we over 31 jaar -of minder- weer eens aan een andere keuken toe zijn, wordt het weer Adee!
FOTO VAN DICK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Aad van Endhoven op zaterdag 11 apr 2020 20
Compleet nieuwe keuken gekocht bij Ardi. Vanaf de advisering t/m plaatsing alles conform afspraken. Geen vervelende 'nep' onderhandelingen over de prijs. Goede service en veel keus.
FOTO VAN AAD VAN ENDHOVEN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Familie Lissenberg op dinsdag 7 apr 2020 20
We hebben bij Ardi een keuken gekocht. De ontvangst, de voorlichting, de montage en de service zijn top. We hopen nog heel lang van onze keuken te kunnen genieten.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling waard”
Door Marieke van Bloppoel op maandag 6 apr 2020 20
In fase aankoop meerdere keren in de showroom geweest en uitstekend geholpen. Er werd meegedacht en terugkoppeling wanneer iets nagezocht moest worden gebeurde spoedig. Planning volledig volgens afspraak. Montage ook keurig. Vriendelijke monteurs en ook nadien service afdeling ondanks deze corona crisis tijd goed te bereiken. Ik beveel Ardi Keukens van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Harm grevink op zaterdag 4 apr 2020 20
We zijn zeer tevreden vanaf het moment in de showroom tot het plaatsen van de keuken ook de service is top met onze ervaring kunnen wij ardi keukens aanbevelen
Reactie of foto toevoegen
“Echt fijn”
Door F.W. op vrijdag 3 apr 2020 20
Dit is onze tweede keuken via ADEE (de vorige keuken is in 2013 geplaatst). Ondanks dat ADEE inmiddels gegroeid is, is de ervaring nog altijd helemaal goed. Het verkoopgesprek verliep erg leuk (met dezelfde verkoper als in 2013) en al snel kwamen we tot een ontwerp wat volledig bij ons paste. Het fijne is dat je echt merkt dat je als terugkomende klant gewaardeerd wordt en gaf ons een gevoel van vertrouwen. De installatie van de keuken verloopt in alle rust en tot in het diepste detail. Het resultaat is een prachtig afgewerkte keuken die helemaal voldoet aan onze wensen.

Eerdere ervaring van 11 april 2014: Medio oktober 2013 is de keuken geleverd en geplaatst. Binnen drie dagen was de klus gereed, en tot in de puntjes uitgeleverd. Ook het timmeren van een nieuwe schouw rondom de afzuiging was geen probleem, zelfs de afwerking van een plint van de vloer (wat we zelf hadden kunnen doen) werd zonder enig probleem gedaan. Tijdens het verkooptraject zijn we prima geholpen door een verkoopmedewerker, waarin de mogelijkheden binnen onze keuzes goed bekeken en overwogen zijn. Qua prijs is de keuken iets duurder uitgevallen dan bij concurrerende keuken leveranciers, maar dit wordt ruimschoots gecompenseerd door de complete afwerking (de keuken wordt dus ook echt 100% gebruiksklaar gemaakt) en de goeie service. Kortom: een Adee keukens is voor ons een eerlijke bedrijf die voor kwaliteit en helderheid gaat, precies zoals wij dat wilden.
FOTO VAN F.W.
Keuken met bar
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Monique van Rooij op donderdag 26 mrt 2020 20
Wij hadden al eerder een keuken bij Ardi in Tholen gekocht en zijn daarover en over de service erg tevreden. In onze bijkeuken hebben we nu een keukenblokje laten plaatsen en dat ziet er ook weer goed uit. Vakkundig mee samengesteld, geplaatst en afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Doet wat er is beloofd”
Door Frank Brugman op donderdag 19 mrt 2020 20
In verband met onze verhuizing moesten wij een nieuwe keuken kopen. Op basis van uitstekende reviews op internet terechtgekomen bij Avanti in Kesteren. Daar via verkoopadviseur Jaap Bremmer -die een prachtig ontwerp heeft gemaakt- een keuken gekocht. Alle vervolgafspraken tot en met de levering en installatie van de keuken zijn stipt nagekomen. Het personeel van Avanti van receptie, verkoop en service munten uit in klantvriendelijkheid. Zonder voorbehoud kunnen wij zeggen dat Avanti doet wat er is beloofd. Wat ons betreft in een woord: top !
Reactie of foto toevoegen
“Dikke duim”
Door Patricia vis op vrijdag 13 mrt 2020 20
Na lang zoeken terecht gekomen bij adee keukens in Rijssen, waar we echt super zijn geholpen door Piet! Echt wat een service, het meedenken, de tijd, duidelijkheid en aandacht die ze er aan besteden het voelde als een warm bad! Uiteindelijk kwamen we tot een prachtige keuken! In de aanloop van het plaatsen van de keuken waren er nog wat aanpassingen maar niks was teveel het werd allemaal keurig opgelost. En eindelijk was daar de dag dat de keuken geplaatst ging worden . De monteurs Seine en Johan hebben de keuken fantastisch en keurig geplaatst , er was miscommunicatie over de schouw maar hebben dat fantastisch opgelost! Echt vol lof over de monteurs ze waren gezellig werkte keurig en hebben een fantastische keuken afgeleverd! Dus bij deze dikke dikke duim voor dit bedrijf! Vrg Patricia vis
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken goed nagekomen”
Door Familie Bouma op zondag 8 mrt 2020 20
Via de goede recensies bij Ardi keukens terecht gekomen. De verwachtingen zijn volkomen waar gemaakt. Prijzen zijn duidelijk, er is geen handjeklap en er zijn geen gigantische "kortingen" zoals bij sommige concurenten. Afgesproken data en planning worden goed nagekomen en de montage verliep zeer professioneel en in goed overleg met ons. Wat ons het meeste aanspreekt zijn de no-nonsense benadering, de duidelijke prijzen en de goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Jan op donderdag 5 mrt 2020 20
Via eerdere goede ervaringen van vrienden werd ik geattendeerd op Ardi Keukens. Geholpen door Robin, nieuw in het vak, heb ik op een prettige, open, spontane manier mijn keuze kunnen maken en verkocht Robin zijn eerste keuken aan mij. De service en het plaatsen van de keuken is daarna op een vakkundige en prettige wijze verlopen. Mijn complimenten aan Ardi keukens en hun klant- en service gerichte medewerkers.
Reactie of foto toevoegen
“Verwachtingen overtroffen”
Door John op maandag 2 mrt 2020 20
Wij zijn zeer tevreden met de door Arma geleverde keuken en service. Plaatsing door 2 nette en vriendelijke monteurs die zeer netjes en nauwkeurig werken. Dit is de 2e keuken welke wij bij Arma besteld hebben en onze verwachtingen zijn wederom overtroffen.
FOTO VAN JOHN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig bedrijf”
Door F Roodenburg op zondag 1 mrt 2020 20
Wat zijn we blij. Niet alleen vanwege onze nieuwe keuken , maar ook dat we deze gekocht hebben bij Avanti in Kesteren. Wat een geweldig bedrijf ! Van aankoop tot en met plaatsing en ook daarna is de service enorm goed. Iedereen denkt mee ,niets is te veel, Petje af voor alle , zeer vakkundige, nette, zeer zorgvuldige medewerkers!!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Francis op donderdag 27 feb 2020 20
Omdat wij in een (tijdelijk) huurhuis toch wilden blijven wonen, hadden wij toestemming gevraagd om een keuken te plaatsen. Bij Ardi keukens in St Annaland werd er rekening gehouden dat het geen koopwoning was. Onze keuken werd getekend en wij waren meteen super tevreden. Zeer goed personeel, perfecte plaatsing en super tevreden over de service. Na een jaar nog contact gehad over iets en dit werd weer meteen opgelost. Ardi, Top!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door Anouk Louise Pennings op donderdag 20 feb 2020 20
Nu wij eindelijk onze droomkeuken hebben, hebben wij dagelijks zo ontzettend veel plezier in onze keuken. Wij zijn geslaagd voor onze moderne keuken met schiereiland bij Keur Keukens. Vanaf het allerprilste contact in de showroom tot aan de monteur die een briefje achterlaat zijn wij geweldig te spreken over Keur Keukens. Op het briefje stond: "Op het werkblad zit een minuscuul krasje. Bel naar dit nummer en dan regelen we direct een nieuw blad." We zijn zo blij dat we Keur aan iedereen aanraden! Keur Keukens denkt tot in detail mee over de keuken met een geweldige service en dat allemaal als vanzelfsprekend!
FOTO VAN ANOUK LOUISE PENNINGS
Opgeleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Je staat op 1”
Door Gerard van Eeten op maandag 17 feb 2020 20
Wij zijn bij Avanti keukens heel fijn ontvangen en men heeft goed geluisterd naar onze wensen, het resultaat is een supermooie keuken waar wij heel blij mee zijn. In de aanloop naar realisatie zijn wij uitstekend begeleid door de mensen van werkvoorbereiding en service met gedetailleerde tekeningen en goede telefonische ondersteuning. Ook in de showroom na de koop was geen moeite te veel toen wij wat paneeltjes wilden 'lenen' om de kleur voor de schilder te bepalen. Kortom hier wordt je nog verwent als klant en sta je op 1, een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Heleen Kempeneers op donderdag 13 feb 2020 20
Hierbij willen wij Ardi bedanken voor de goede service na ruim 11 jaar van onze keuken gebruik te hebben gemaakt. Van sommige deurtjes was het dempend effect afgenomen.(Soft closing) Op advies van Ardi scharnieren vervangen en afgesteld. We kunnen nu nog lang van onze keuken genieten. Goede service en behulpzame monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“3 keukens”
Door Ingrid Hartman op woensdag 12 feb 2020 20
3 keukens gekocht Adee keukens Rijssen. Een hele goede service! Kwaliteit voor een betaalbare eerlijke prijs. Zeer goed en deskundig geholpen. Ze namen alle tijd , ook wanneer ik terug kwam staaltjes mee wilde nemen enz... Alles kon, waardoor we nu een pracht van een keuken hebben. Ook laten plaatsen door Johan (van adee keukens Rijssen) een ervaren rustige monteur. Ik kan het iedereen aanbevelen.
FOTO VAN INGRID HARTMAN
Een van de drie keukens
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Corrie op maandag 10 feb 2020 20
Van begin tot eind sprake van een goede service. Fijne vakmensen voor het loodgieterswerk, electra en montage. En super goed geholpen bij het samenstellen van de keuken door William, de nieuwste medewerker. Zijn eerste keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Beste service”
Door Michel op vrijdag 7 feb 2020 20
We hebben wij Avanti een jaar geleden een prachtige keuken gekocht. De voorlichting is goed en ontspannen. Geen gejaag, alle tijd, goede vragen en ideeën en echt gericht op de klant. Organisatorisch ging er wat mis maar dat is allemaal super opgelost. En dat is het belangrijkste. Al met al een heel fijn bedrijf waar je met een heel gerust hart een keuken kunt kopen. Misschien niet de allergoedkoopste maar wel de beste service.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak”
Door Janita & Marjolein op vrijdag 7 feb 2020 20
Service met een hoofdletter S. Onze verkoopadviseur Dirk-Jan heeft tijdens het adviesgesprek uitgebreid de tijd voor ons genomen, actief meegedacht en ons een prachtige landelijke L-vormige keuken met inbouwapparatuur verkocht. Niet pushen tot aankoop, maar de klant zelf laten beslissen. Geen (gladde) offerte praatjes en 'superklantenkorting', maar gewoon een hele goede deal aanbieden die scherp geprijst is. Nadat we eerst druk met ontwerpen zijn bezig geweest, viel uiteindelijk toch onze keuze op een showroommodel. Ook wel een spannende keuze, want dan bestaat toch de zorg dat er niets beschadigd tijdens het demonteren, transport, montage etc.. Ook daarin hebben wij vertrouwd op de service van Adee Keukens. Na plaatsing van de keuken lijkt de keuken zo nieuw uit de fabriek te komen. De topmonteurs, Johan en Niek, werken zo netjes en secuur, meten alles na, en zorgen ervoor dat alles heel strak en mooi is afgewerkt. Zelfs de schouw is nog even aangepast aan ons hoge plafond. Wat een vakmensen zijn deze twee monteurs van Adee. Kortom, een bedrijf waar de klant nog oprecht koning is. Adee Keukens houdt vast aan afspraak = afspraak. Een aanrader dus!
FOTO VAN JANITA & MARJOLEIN
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Henk Smit op donderdag 6 feb 2020 20
Wij hebben jaren gelden een keuken bij ADEE gekocht, onlangs zagen wij dat op de randen van de deuren en lades een gele kleur naar voren kwam. Dit gemeld bij Adee, en er werd totaal niet moeilijk gedaan , zelfs niet geweest om te kijken. Binnen een paar weken compleet nieuwe deuren en lades, zelfs handgrepen door hun gemonteerd. Dit noemen wij vertrouwen en een super service . Het is niet moeilijk om te beslissen waar je de keuken wil kopen. Gewoon bij Adee. O ja de monteur is zeer respectvol en netjes in alles. BEDANKT ADEE !!!!!
Reactie of foto toevoegen
“Zou het niet adviseren”
Door M.R. op dinsdag 4 feb 2020 20
Wij besloten onze 24 jaar oude keuken te vervangen en kwamen terecht bij ARMA. Ons budget was 25k. Over het voortraject waren erg tevreden en in twee sessies verwerkten we onze wensen in de nieuwe keuken. De voorbeeldkeukens in de showroom hielpen daarbij goed. De mensen zijn vriendelijk en gastvrij en het prijsbeleid werd duidelijk van tevoren gecommuniceerd (vaste prijs, kwaliteit en service). Levertijd was ca. 5 maanden, en we moesten zelf op zoek naar een aannemer voor het voorwerk en verwijderen van de oude keuken. Dat bleek erg lastig (Q3 2019).

Achteraf zijn we wat minder blij over enkele keuzes zoals het werkblad en de achterwand omdat de nadelen daarvan niet duidelijk werden genoemd. Tevens zijn zijn we ook niet blij met een aantal apparaten maar wij hebben die zelf expliciet gekozen na in het Inspiratiehuis te zijn geweest. We zijn wel erg blij met de Hide & Slide oven van NEFF, maar op de één of andere manier passen andere apparaten van hetzelfde merk niet zo goed bij ons (onze koelkast bv. heeft dezelfde netto inhoud als de oude maar er past veeel minder in).

Bij de levering (en montage) van de keuken ging er wel erg veel mis (foute kast, te kleine deur, foute zijkant, geen achterwand, verkeerde strip) en het duurde ook erg lang (2 maanden) voordat dat werd opgelost. Naar mijn mening had de communicatie wel transparanter gekund. Kleine beschadigingen werden niet gemeld en bij aflevering werd niet verteld dat de keuken niet compleet was. Op mijn verzoek aan de monteur tot openheid (op de tweede dag) werd pas verteld dat er bv. geen vaatwasser was. De monteur dacht "dat ik dat liever nog niet had willen weten". Foute inschatting dus! Uiteindelijk werd de vaatwasser op de laatste dag toch nog geleverd en geïnstalleerd maar deze was helaas niet geheel compleet. Lichte lekkages werden direct na het weekend al door ARMA hersteld en ook missende onderdelen van de vaatwasser werden door ARMA snel voor ons geregeld. Wij zijn iets minder blij met onze nieuwe keuken dan we vooraf hadden gedacht maar alle fouten zijn inmiddels opgelost. Ik zou ARMA niet adviseren aan anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn bedrijf”
Door Familie van Loenhout op zaterdag 1 feb 2020 20
Wat een fijn bedrijf, Ardi Keukens! We zijn er goed geholpen en geadviseerd. Christiaan heeft onze wensen volledig begrepen en enthousiast met ons meegedacht. Met als gevolg een keuken, nog mooier qua uitstraling en praktischer dan we zelf hadden kunnen bedenken. Hierdoor genieten wij nu elke dag van onze fantastische keuken. Ook de montage en service was zeer netjes en perfect volgens afspraak.
FOTO VAN FAMILIE VAN LOENHOUT
Keuken met uitstraling
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Familie van Es op vrijdag 31 jan 2020 20
De verkoopsters heeft ons erg goed geïnformeerd. Plaatsing van keuken door vaklui gedaan, erg zorgvuldig en super netjes gewerkt. Echt een aanrader. Service is top, wij willen extra lade erbij dat is meteen in orde gemaakt! Wij raden zeker Keur keukens aan bij onze vrienden en kennissen.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Jan Pieter Meijberg op woensdag 22 jan 2020 20
Prima service - correcte aflevering - alles heel netjes - monteurs nemen/krijgen alle tijd voor het monteren van de keuken - geen haast werk - terugkoppeling klant/bedrijf ook uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig”
Door C.Alberts op zondag 12 jan 2020 20
Vanaf de vriendelijke en praktische begeleiding tot aan het plaatsen van de keuken: wat een service! Niets is teveel, overal wordt over meegedacht als je dat vraagt. Ik zag er best tegenop, de keuken vervangen maar het kwam helemaal goed. Dat vertrouwen werd echt gegeven. Ook de monteurs op de dagen zelf. Rustig, vakkundig, vriendelijk en voor de laatste kleine onvolkomenheden van mijn kant bij de voorbereidingen, ter plekke een topoplossing weten. En dan heb ik het nog niet eens over de keuken. Zo mooi, en wat een kwaliteit! Prachtig. En aanrader dus!
FOTO VAN C.ALBERTS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Echte aanrader”
Door Fam. Steinmetz op vrijdag 10 jan 2020 20
Wij hebben bij Arma een keuken gekocht en zijn zeer tevreden met de service van Arma. De keuken is conform alle afspraken geleverd en keurig geïnstalleerd. Wij kunnen Arma Keukens echt aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door R. van de Venis op zaterdag 28 dec 2019 19
We hebben onze nieuwe keuken gekocht en zijn zeer tevreden zowel over het resultaat als over de service!
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Maarten Imhof op woensdag 25 dec 2019 19
Onder begeleiding van Dirk-Jan Voortman van ADEE hebben we bij hen een keuken gekocht. Vanaf het eerste gesprek werden we écht geholpen. Korte lijnen, goede service, tegen nette prijzen. Precies waar we naar op zoek waren!
FOTO VAN MAARTEN IMHOF
Keuken met bar
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch bedrijf”
Door Maartje Zeldenrust op maandag 23 dec 2019 19
Ik kocht hier een keuken, wat een fantastisch bedrijf! Er wordt zeer goed meegedacht. Ik heb geen enkele druk ervaren, er werd uitgebreid de tijd genomen. Alle afspraken zijn uitstekend nagekomen. De sfeer in het bedrijf is gemoedelijk en ik voelde me er zeer welkom. De keuken is volledig naar tevredenheid geplaatst en kleine dingetjes zijn zorgvuldig opgelost. Ik vind dit echt een topbedrijf, zeer klantvriendelijk, veel service en ontzettend aardige mensen die er werken. Alle zorgen werden uit handen genomen, ik had er terecht veel vertrouwen in. Heb ik dan geen minpuntje kunnen ontdekken? Nee, echt niet! Heel veel dank, speciaal aan Ton Stolker, zonder de anderen tekort te willen doen. Als ik verhuis kom ik terug bij jullie!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Karyn op donderdag 19 dec 2019 19
Via een referentie kwamen wij bij Keur Keukens en zijn ontzettend blij met onze prachtige keuken die we hier gekocht hebben. Het hele proces is heel goed en soepel verlopen. Jordie heeft ons vakkundig en vriendelijk geholpen. Wij hadden zelf al een ontwerp, Jordie heeft ervoor gezorgd dat al onze wensen ook uitgevoerd konden worden. Er is goed met ons meegedacht. Kwaliteit van het product en de service is heel belangrijk voor Keur Keukens en dat is te merken. De keuken is perfect afgeleverd, de planning is helemaal nagekomen zonder vertragingen en op alle vragen wordt direct gereageerd. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit hoog in het vaandel”
Door Erica Vroomen op donderdag 19 dec 2019 19
Pelma maakt de naam van goede service waar. Zowel tijdens het adviestraject als na het plaatsen. Op dit moment wachten wij op de levering van ons werkblad. Dit is tijdens het plaatsen beschadigd. Kan natuurlijk gebeuren. Maar wat vooral opvalt is dat bij het leveren van het vervangende blad de monteur het blad zo goed heeft geïnspecteerd dat hij opnieuw een schade ontdekte. Dit was een kleine schade, maar hij vond zelf dat het helemaal goed moest zijn. Om maar aan te geven dat Pelma kwaliteit echt hoog in het vandaal heeft. Wij raden hen echt van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Goed overleg”
Door Frank op maandag 9 dec 2019 19
In oktober 2019 een badkamer door Arma keukens en sanitair laten plaatsen. We zijn in Nunspeet erg goed en duidelijk geholpen in het aankoopproces en hebben samen met de verkoper een mooie badkamer samen kunnen stellen. Rondom het plaatsen liep alles vlekkeloos. De monteurs waren erg vriendelijk en netjes. Alles ging in goed overleg. Het eindresultaat is helemaal naar wens en we raden Arma zeker aan. Vooral de service en de kwaliteit van het werk staat hierin voor ons voorop.
Reactie of foto toevoegen
“Daar gaat het om”
Door Jos van der Maas op vrijdag 22 nov 2019 19
Donderdagavond ging de kokend waterkraan kapot. Vrijdagochtend gebeld naar Ardi Keukens. En om kwart over één 's middags stond de monteur met een nieuwe kraan, welke vakkundig is gemonteerd. Dat is waarmaken wat beloofd is toen we een aantal jaar terug er de keuken kochten: na de handtekening, daar gaat het om. Ardi Keukens, super bedankt voor de uitstekende service.

Eerdere ervaring van 9 juni 2014: In maart bij Ardi Keukens binnengestapt voor een nieuwe keuken. We wilden een hout gelakte kaderkeuken met een landelijke uitstraling. Door de verkoper gewezen op de verschillende merken Excellentic, Residentic en Schmidt. Uiteindelijk gekozen voor Residentic omdat deze leverancier alle RAL, Sikkens en NCS kleuren kan leveren en wij toch wel een specifieke kleur in gedachten hadden. Met het composieten werkblad in een repro kleur van Belgisch Hardsteen en de stenen onderbouw spoelbak is het helemaal het plaatje geworden wat we voor ogen hadden. De LED-verlichting in de luifel boven het aanrecht zorgt voor een goed werklicht en is in gedimde toestand uitermate sfeervol. Het pakket apparatuur van Atag en de afzuiger van Novy zorgen dat het prettig kokkerellen is in de keuken, zeker de combi stoomoven, de inductie en de kokend waterkraan zorgen voor een geheel nieuwe beleving van koken. De montage door monteur Johan Stelwagen is als zeer prettig ervaren. Alle reden om Ardi aan te bevelen. Wij zijn er zeer content mee.
Reactie of foto toevoegen
“Complete hoekkeuken”
Door Marcel temmink op woensdag 13 nov 2019 19
Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen goede service en zeer goed geholpen

Aanvulling ontvangen 13 november 2019: We hebben een complete hoekkeuken gekocht hij is inmiddels geplaatst super jongens montage is perfect.
Reactie of foto toevoegen
“Geinstalleerde keuken”
Door Ingrid Koedijk op zondag 10 nov 2019 19
Wij hebben een keuken gekocht bij Adee. Naast kwaliteit staat service niet alleen hoog in hun motto maar belangrijker ook in hun daden. Van alle bwdrijven die betrokken zijn bij de bouw van onze woning staat Adee hoog (zoniet hoogste) op de lijst van kwalitatief beste leveranciers
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door Henk Jager op vrijdag 8 nov 2019 19
Wij hebben een keuken gekocht. Alles volgens afspraak gemonteerd. Het ziet er geweldig uit, zeer blij mee. Geweldige service
FOTO VAN HENK JAGER
Resultaat keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelingswaardig”
Door G. Dorgelo op vrijdag 8 nov 2019 19
Wij hebben een keuken gekocht bij dit bedrijf. Echt prima service gehad, zowel tijdens het kopen als tijdens de inbouw van de keuken . Ze doen wat ze beloven. Vakmensen. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen als u een keuken wil kopen
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed”
Door Raymond op vrijdag 8 nov 2019 19
Ik heb een keuken en wanden kast gekocht. De service was prima en alles zeer goed geïnstalleerd
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Henk Velthuyzen op woensdag 6 nov 2019 19
Geweldige service gehad, keurige afwerking van onze nieuwe keuken/badkamer.
Zal zeker aanraden bij aankoop keuken/Badkamer om eens te gaan kijken bij Arma keukens in Nunspeet.
Reactie of foto toevoegen
“Tweede keer bij deze keukengroep gekocht”
Door H. Chantrel op dinsdag 5 nov 2019 19
Wij hebben voor de tweede keer een nieuwe keuken gekocht bij de Ardi groep. En wederom zijn wij zeer goed geholpen, geadviseerd en zijn we tot een mooi resultaat gekomen. De keuken bevalt inmiddels uitstekend en zijn er heel erg blij mee. De eerste keer dat we een keuken kochten bij Ardi waren we al erg blij met de service en het resultaat daarom zijn we voor een nieuwe keuken in ons nieuwe huis weer naar Ardi gegaan door de goede ervaring van de eerste keer.
FOTO VAN H. CHANTREL
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Peyer en Marja Geldof op dinsdag 5 nov 2019 19
Wij hebben onze keuken gekocht bij Pelma keukens in Goes. We kunnen niet anders zeggen dan dat we prima geholpen zijn. Zowel de voorlichting, de hulp bij de keuze van de keuken en de plaatsing ervan. Super! Wij raden Pelma keukens dus ook zeer aan bij iedereen die op zoek is naar kwaliteit en service.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Wilmar Aarnoudse op zondag 3 nov 2019 19
Begin 2019 een keuken laten plaatsen door Ardi keukens en sanitair. Van het begin tot het eind van het verkoopproces alles in een ontspanne en gezellige sfeer uit kunne zoeken. Daar waar nodig wordt je geadviseerd. Wanneer de krabbel is gezet begint de service pas echt. Tekeningen, leidingschemas, inmeten... alles verloopt op een vlotte maar zorgeloze manier. En uiteindelijk... past alles perfect. Zelf standbouw gemaakt. Ardi de kasten laten plaatsen. Pasten tot op de centimeter nauwkeurig. En nu. Een half jaar later realiseer ik me nog steeds wat een dijk van een keuken er in mn huis staat. Ardi... bedankt!
FOTO VAN WILMAR AARNOUDSE
Fotocollage
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Fam. Ouwehand op woensdag 23 okt 2019 19
Wij kochten een nieuwe keuken. Vanaf het begin tot het einde zijn wij super en op een eerlijke manier behandeld. Complimenten voor verkoper Marco. Hij weet goed wat er in het assortiment zit, denkt goed mee (ook qua budget). Zeker geen prototype verkoper wat ieder dubbeltje uit je zak probeert te kloppen. Alles bij elkaar hebben we 10 uur gedaan om tot het eindresultaat te komen. Marco bleef altijd beleefd, was zeer geduldig en toonde iedere keer weer 100% inzet om ons te helpen. Tijdens het plaatsen werd er secuur en netjes gewerkt door de monteurs. Helaas werden een klein aantal onregelmatigheden ontdekt in hetgeen er geleverd was. Soebatten was niet nodig: men gaf direct en ongevraagd al aan dat alles netjes opnieuw besteld zou worden. Geen gedoe, men wil goed werk afleveren. Pelma is zeker geen budgetkeukenbedrijf. Wij vinden service na aankoop minstens zo belangrijk als het product zelf. Daarom betalen we graag ietsje meer met de wetenschap dat je altijd netjes geholpen word door vakmensen die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Ondanks de kleine onregelmatigheden beoordelen wij Pelma dus met een "Super".
FOTO VAN FAM. OUWEHAND
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door E.M.Bus op donderdag 17 okt 2019 19
Ik ben erg tevreden over de plaatsing van mijn nieuwe badkamer, niet alleen de kwaliteit is uitstekend, maar ook de service van de Arma medewerkers, vaklui uit een stuk, aan wie je zelfs je huissleutel kan toe vertrouwen. Ze geven goede adviezen, en de badkamer is keurig en schoon opgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig verlopen”
Door Cor Boogaard op donderdag 17 okt 2019 19
Een hele mooie keuken. Ik ben vanaf het moment dat ik de showroom inliep, heel goed geholpen echt super. Service is top echt een aanrader

Aanvulling ontvangen 17 oktober 2019: De keuken is inmiddels al geplaatst. En is geweldig verlopen, ben er heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed”
Door Perbha en Johan Mulder op donderdag 10 okt 2019 19
wij hebben een keuken gekocht en zijn heel blij mee. Het bedrijf heeft ons heel goed geholpen van uitzoeken van een keuken( apparaten) tot de levering. Service was heel top. Zelf de monteur die wij hadden was een goed ervaren man die keurig zijn werk heeft gedaan en afgeleverd.Het is zeker een aanrader waard diegenen op zoek zijn naar een keuken. Kortom heel goed en super vriendelijk geholpen met alles.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Gerda op dinsdag 8 okt 2019 19
Alweer een tijdje geleden hebben wij een prachtige keuken gekocht bij Pelma in Goes. We werden heel goed geholpen met het maken van een keuze, er werd goed naar ons geluisterd en keuzemogelijkheden werden deskundig en prettig uitgelegd. Afgelopen maandag was het dan zover dat de keuken in onze nieuwbouwwoning in Goes geplaatst zou worden. Helaas konden we hier niet bij zijn omdat we zelf nog in het noorden van het land wonen. Op afstand werden we tot onze vreugde heel goed betrokken bij het proces. Monteur Anton hield ons telefonisch op de hoogte, overlegde zonodig over het plaatsen van onderdelen en hij stuurde foto's van het eindresultaat. Ik was ontzettend blij en verrast toen Anton ook nog foto's stuurde van de keuken helemaal netjes ingepakt en alles afgedekt! Hadden de mannen op eigen initiatief gedaan! Tenslotte werd ik nog gebeld met mededelingen over waar we wat kunnen vinden en dat we vooral niet moeten schromen om te bellen als we hulp nodig hebben bij het in gebruik nemen van de keuken. Kortom: wij zijn bijzonder tevreden met onze mooie keuken en de uitstekende service van Pelma.
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door Fam. Andressen op dinsdag 24 sep 2019 19
Wij zijn weer ontzettend blij met Ardi Keukens en Sanitair in Sint-Annaland! Eerst is ten volle tevredenheid, vorig jaar, onze keuken geplaatst en nu op 2 september jl. onze badkamer. Wij werden ditmaal gastvrij ontvangen door verkoper Bart in 't Veld. Wij hebben heel veel oud zeer van onze vorige badkamer bij een andere grote keukenfabrikant en Bart heeft ons begrijpend aangehoord. Wij hebben vervolgens onze wensen neergelegd en hij heeft stap voor stap ons prima begeleid naar het eindresultaat. Wederom geen druk op ons uitgeoefend, wat ontzettend prettig is. In 2 afspraken was alles geregeld. We werden weer verwend met lekkere cappuccino met een zeeuwse bolus, een lunch en diverse smakelijke hapjes. Hier wordt de klant nog in de watten gelegd en er wordt goed naar de wensen van de klant geluisterd. Begin september is de badkamer in 11 dagen door de monteurs Corné, Pieter en Hilbert prachtig geplaatst. Deze monteurs zijn echt toppers! Een aantal dagen waren ze zelfs met z'n drieën. Ze hebben de hele badkamer tot aan de betonblokken schoongemaakt, alle tegels en lijmlagen etc eraf. Elke dag werd alles netjes opgeruimd en opgeveegd. Zij overlegden regelmatig met ons wat en waar we wat wilden, niets was hen te veel. De monteurs denken mee en hebben echt kennis van zaken op velerlei gebied. Ardi mag zeker trots zijn op zijn mensen. Hoe fijn is het voor de klant dat je volledig wordt ontzorgd. Ook de serviceafdeling van Ardi geeft echte service; dhr Wim Kruijsse denkt met de klant mee en dat is ontzettend fijn. Dit geldt ook voor de afdeling Planning, dhr Adriaan Versteeg. De ambitie van de algemeen directeur is: perfect, persoonlijk advies bij de verkoop van keukens/badkamers, excellente montage en uitstekende service. En dit klopt helemaal! Heren, allemaal hartelijk bedankt dat wij nu een prachtige ervaring en een schitterende mooie keuken en badkamer rijker zijn! Ga zo door!
FOTO VAN FAM. ANDRESSEN
Reactie of foto toevoegen
“Je zit goed bij Avanti”
Door Berrie Lubbers op zondag 1 sep 2019 19
Op basis van deze site bij deze keukenzaak terecht gekomen. Ik had geen zin in vlugge verkopers en onderhandelingen. Dit is mij prima bevallen bij deze zaak. Je wordt zeer netjes ontvangen door de gastvrouwen. Een hapje en een drankje erbij maakt het compleet. En men neemt rustig de tijd voor je een denkt met je mee.
Ook eventuele aanpassingen later in het traject, worden prima doorgevoerd. Wij hadden een actie van Neff apparatuur, die wij te laat hadden verzilverd omdat de keuken pas 7 maanden later werd gemonteerd. Dit scheelde ons voor bijna 500 euro aan accessoires. Na melding hiervan heeft Avanti dit zelf besteld en is Jaap dit persoonlijk komen brengen bij ons. Echte service! Bij montage zijn er ook altijd wel kleine dingetjes waar men tegenaan loopt. Maar dit werd prima opgelost door de zeer nette en vriendelijke monteur, die je altijd gerust stelde dat het altijd goed kwam. Complimenten aan hem! Heb je geen zin in koehandel praktijken, maar wil je gewoon goede service en beloftes die daadwerkelijk worden nagekomen, dan zit je goed bij Avanti!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Smit op zondag 18 aug 2019 19
Wij hebben een keuken gekocht bij Keur. We zijn zeer tevreden met deze keuken. Ook toen er na een tijd een technisch mankement was ontstaan hebben ze dit naar alle tevredenheid opgelost. We kunnen zeggen dat dit bedrijf een zeer goede service verleent.
Reactie of foto toevoegen
“Service is onbetaalbaar”
Door Bea de Bruijn op donderdag 15 aug 2019 19
13 jaar geleden al een prima ervaring toen wij bij Ardi onze keuken kochten. Nu was het nodig om een aantal keukendeurtjes opnieuw te stellen, dus bij Ardi dit verzoek gedaan. Prima geregeld, brief met de afspraak ontvangen, herinneringsbericht 1 dag voor de afspraak, hele vriendelijke servicemonteur die keurig werk afleverde en op onze vraag wat de kosten waren zei de monteur: dat is service. Kijk zo hoort het, echte service is wat ons betreft onbetaalbaar. Dus complimenten voor Ardi, het personeel en voir de servicemonteur.
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Pieter op dinsdag 13 aug 2019 19
Kort geleden een huis gekocht waar al een keuken in zat die ik wilde houden (de keuken was niet van Ardi afkomstig). De bestekbak die in de keukenla zat was echter oud, vies en beschadigd. Ik had al heel wat uurtjes op internet gezocht naar een andere bestekbak met de juiste afmetingen. Uiteindelijk Ardi gebeld om het daar eens te proberen, de uiterst vriendelijke dame aan de telefoon ging het uitzoeken en belde mij binnen 10 minuten terug met de mededeling dat ze er nog 1 hadden liggen, wel met iets afwijkende maten. Ik ben er direct heen gereden om deze te kopen maar tot mijn verbazing kreeg ik deze gratis mee en hadden ze hem zelfs op maat gesneden! De verkoper gaf aan dat ze deze bestekbak nog hadden liggen van overige voorraad. De bestekbak is mooi en van goede kwaliteit. Wat een super service!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer aan te bevelen”
Door Johan Wanner - Leusden op zaterdag 3 aug 2019 19
Keuken gekocht. Vanaf het eerste bezoek tot en met de oplevering is alles plezierig verlopen, zeer vriendelijke verkoper. Na de koop nog een paar keer een wijziging aangebracht, dit was totaal geen probleem. De plaatsing is perfect uitgevoerd door vriendelijke en nette monteurs. Na afloop werd alles keurig opgeruimd. Ook de service is prima, bij het uitpakken van de kookplaat bleek deze gebarsten. Direct de volgende dag een kookplaat uit de showroom te leen gekregen, deze gebruikt totdat een nieuwe werd geplaatst. Conclusie: Zeer aan te bevelen! Ook de goede service van Neff mag genoemd worden. Op het scherm van de oven was een rode pixel zichtbaar, deze werd binnen een week vervangen. De monteur wilde toen gelijk een software update uitvoeren, maar dat ging niet goed. Na twee dagen kwam hij terug en heeft het alsnog opgelost.
FOTO VAN JOHAN WANNER - LEUSDEN
Keuken met appartenhoek
Reactie of foto toevoegen
“Zouden het weer zo doen”
Door Fam. Paarlberg op vrijdag 2 aug 2019 19
Als wij opnieuw voor de keuze zouden staan om een nieuwe keuken uit te zoeken dan wordt dat zonder meer Keur Keukens uit Haarlem. Van begin tot eind is het hele traject zó prettig verlopen. Jochem van Keur Keukens nam alle tijd voor ons, hij luisterde goed naar onze wensen en dacht mee. Zo heeft hij ons behoed voor onlogische keuzes. Het team wat de keuken kwam installeren was zeer kundig, zorgvuldig, netjes en precies (heel fijn!). Alle beloften en afspraken zijn nagekomen,en dat alles in goed en prettig overleg. Met als resultaat een prachtige afgewerkte keuken met super apparatuur (wij kozen voor Neff-apparatuur). Ook in het na-traject bleef Keur Keukens zeer betrokken en leverde zij top service. Keur Keukens, Jochem en team: ze zijn gewoon de beste!
Reactie of foto toevoegen
“Complete hoekkeuken”
Door Ton van der veer op zondag 28 jul 2019 19
wij hebben een hoekkeuken compleet gekocht super tevreden snelle levering komen afspraken na na een foute levering van kastje snel geregeld voor een nieuwe dus wij zijn heel tevreden over kwaliteit en service.
Reactie of foto toevoegen
“Perfectie”
Door Karin op zondag 14 jul 2019 19
Perfect meegedacht m.b.t. aanschaf van de nieuwe keuken. Qua indeling, kleurencombinaties e.d. Zeer vriendelijk personeel en enorm servicegericht. Dusdanige service komt nog maar weinig voor. Wel bij Keur Keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Keukenrenovatie”
Door D Wegman op vrijdag 5 jul 2019 19
20 jaar geleden onze eerste keuken hier gekocht, 15 jaar geleden een tweede keuken (voor ons tweede huis). Service was altijd geweldig en persoonlijk. Nu renovatie eerste keuken laten uitvoeren en het ziet er weer prachtig en modern uit. Ze hadden zelfs nog onze tekeningen van 20 jaar geleden dus het plannen van de renovatie ging erg fijn.
FOTO VAN D WEGMAN
Keuken bij de montage
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door N. Sookhoo op vrijdag 5 jul 2019 19
Top service, zelfs na 3 jaar!!! Mijn wastafelkraan van de badkamer lekte, 2 dagen later kwam monteur Jan van den Hardenberg de kraan vervangen, deed zelfs extra nog wat kleine afstelwerkzaamheden. Fantastisch ! Zeer klantvriendelijke en deskundige monteur. Kent zijn vak. Mijn complimenten. Niks extra kosten en geen gedoe, hoorde gewoon bij de excellente service van Arma. Best bijzonder tegenwoordig. Absolute aanrader.

Eerdere review van 2 augustus 2016: Uitermate tevreden. Mijn nieuwe badkamer is vakkundig en keurig geplaatst door de professionele monteurs van Arma. Sommige zaken in overleg met mij, wat ik zeer kon waarderen. Een klein minpuntje werd door after sales heel goed opgepakt en keurig opgelost. Want afspraak is afspraak en dat komen ze ook echt na. Mijn complimenten !
Reactie of foto toevoegen
“Niets op aan te merken”
Door W van Ooijen op woensdag 3 jul 2019 19
Dat de badkamer een succes zou worden, daarvan waren we van tevoren eigenlijk wel overtuigd. De keuken hadden we door ARMA al twee jaar eerder laten doen. In de voorbereiding wordt er goed meegedacht met het ontwerp, gebruik en de wensen van de klant. Een goed advies en dito offerte. Op de uitvoering ook geen aanmerkingen. De mannen denken vooruit, adviseren over de mogelijkheden en voeren het werk keurig uit. Als er zich iets voordoet wordt dat ruim van tevoren gemeld en is er tijd voor de klant om over na te denken. Prima vakmensen.
Uit ervaring weten we dat als zich naderhand toch iets voordoet, de service en garantie oké is. En voor het aanpassen van het toilet schat ik in dat we ook bij ARMA gaan uitkomen.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Marlies op dinsdag 2 jul 2019 19
Ik heb bij Ardi Keukens een nieuwe keuken gekocht. Deze is inmiddels naar tevredenheid geplaatst. De service was zeer goed, fijn personeel over de vloer, ze werken heel netjes. Er bleek een beschadiging op de deur van de koelkast te zitten, deze wordt nog vervangen. Ben zeer tevreden over de service en kwaliteit. Kortom: een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Hele mooie keuken”
Door Marieke Dreijer op maandag 1 jul 2019 19
Wij hebben een hele mooie keuken gekocht via Pelma keukens. We zijn er zeer tevreden over en ook zeker over de service die ze bieden. De mannen die de keuken kwamen plaatsen waren heel netjes en vriendelijk. En toen ze helemaal klaar waren hebben ze ook nog netjes alles opgeruimd en gestofzuigd!!
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Familie balk op vrijdag 21 jun 2019 19
Een complete nieuwe keuken .de rust en het warme onthaal bij ardi keukens in sint annaland was voor ons een super ervaring. Het advies van het ontwerpen van onze keuken door de verkoper was zeer goed en meedenkend met de klant de planning gaf zeer op tijd waneer de keuken zal worden geleverd en ook de tekeningen voor leidingen was ook zeer duidelijk het plaatsen van de keuken wordt gedaan door een zeer ervaren vakman die zeer netjes te werk ging en ook nog advies gaf de tegelzetter was ook een ervaren vakman al bij al is ardi keukens een zaak die van logistiek verkopers services boekhouding en monteurs en andere die ik vergeten ben een super organisatie en verdienen een dikke pluim en een griffel al met al zijn wij super tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk en behulpzaam”
Door Lysanne Smit op maandag 17 jun 2019 19
Wij hebben bij keur keukens onze nieuwe keuken gekocht. De service is echt van super kwaliteit! Vriendelijk en behulpzaam personeel. Veel keuze wat betreft het samenstellen van de keuken. Alle gemaakte afspraken worden goed nageleefd en elke keer keurig op tijd. Ik zou dit bedrijf bij iedereen aanraden en onze eventuele volgende keuken gaan wij ook zeker hier kopen!
FOTO VAN LYSANNE SMIT
Keuken met landelijke uitstraling
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Website
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.