Feedback
9,7

DB Keukens

Website: www.dbkeukens.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.dbkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van DB Keukens
Ontdek de grootste collectie keukens en badkamers bij DB Keukens, het betrokken familiebedrijf dat al ruim 30 jaar hoogstaande kwaliteit van product en service biedt. Wij beloven u de beste prijs, service op 9+ niveau en 10 jaar garantie op onze montage.

10 jaar montagegarantie – Beste prijs – Service op 9+ niveau – Betrokken medewerkers – Netto prijzen – Transparante offerte – Hoge klanttevredenheid

Maak een showroomafspraak
Vul het formulier in en plan een vrijblijvend adviesgesprek.

Bekijk onze showrooms
Ontdek 8 inspirerende showrooms en realiseer uw droomkeuken.

200+ keukenopstellingen
Bekijk het zeer uitgebreide assortiment van DB Keukens.
Ervaringen
Er zijn 2185 ervaringen over DB Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1879 ervaringen
4 sterren172 ervaringen
3 sterren17 ervaringen
2 sterren19 ervaringen
1 ster20 ervaringen
“Geweldig”
Door GA uit Zwolle op maandag 4 dec 2023 23
Enkele jaren geleden al naar volle tevredenheid een nieuwe badkamer laten opleveren door Arma. Destijds niet de review gedaan hoewel we toen al erg tevreden waren. Destijds bewust niet voor prijsvechters gekozen, en dat bleek een prima investering! Nu dit jaar na enige jaren een klein defect aan de wastafel, net buiten de officiële garantie. Maar toch even in overleg gegaan met Arma, of hier nog iets aan te doen was. Niet per se naar gevraagd, maar spontaan werd medewerking aangeboden en iom de fabrikant geregeld dat we nog onder garantie een nieuwe wastafel konden krijgen. Geweldig! De communicatie over het moment daarna verliep ook vlekkeloos en perfect op afspraak werd de nieuwe wastafel geplaats. Afterservice: waar vind je nog zo'n no-nonsense aanpak!
Reactie of foto toevoegen
“Een absolute aanrader”
Door Johan V op dinsdag 14 nov 2023 23
Na de keuken nu de badkamer laten aanleggen. Alle voorkeuren en afspraken zijn nagekomen. De aftersales voor de badkamer zal ongetwijfeld ook van een goede kwaliteit zijn. De installatie van de badkamer gedaan door zeer vakbekwame en klantgerichte monteurs. De badkamer zelf voldoet precies zoals afgesproken in kwaliteit en uitvoering. Absolute aanrader om nooit met prijsvechters in zee te gaan. Kies voor betrouwbaarheid en kwaliteit: kies voor Arma is onze ervaring.
FOTO VAN JOHAN V
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door Jessica op maandag 23 okt 2023 23
Perfecte service van het begin tot het eind. Blij met onze prachtige keuken :)
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige badkamer”
Door Anneke Dunkerbeck op donderdag 22 jun 2023 23
6jr geleden keuken bij Avanti gekocht. Erg tevreden over hun service, dus daarom voor de badkamer naar Arma gegaan. We zijn erg blij met onze nieuwe badkamer.
Er werd goed meegedacht en overlegd. Het is echt prachtig geworden. Complimenten aan Jaco voor de nette afwerking en prettige samenwerking. Ik kan Arma aan iedereen aanbevelen.
FOTO VAN ANNEKE DUNKERBECK
Reactie of foto toevoegen
“Zeer oplossingsgericht”
Door Simone op maandag 5 jun 2023 23
Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe badkamer. Heel prettige mensen, die hun afspraak nakomen. Bij optredende "uitdagingen" (dakproblemen) dachten ze zeer oplossingsgericht mee. Kwalitatief heel goed werk geleverd. Enige minpuntje is dat de totale betaling vooraf gedaan dient te worden.
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met het mooie eindresultaat”
Door Familie Bodemann op vrijdag 2 jun 2023 23
Hoewel we een jaar moesten wachten op de verbouwing van de badkamer zijn we superblij met het mooie eindresultaat. Bij de aankoop is goed meegedacht over onze wensen en de uitvoering en afwerking is professioneel gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie douche”
Door Jk op vrijdag 5 mei 2023 23
Super fijn geholpen in de showroom. Er wordt goed meegedacht. Tijdens montage nog wat veranderd/gewisseld wat ook geen probleem was. En nu genieten van onze mooie douche.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Ria Leurdijk op zondag 16 apr 2023 23
Ze doen wat ze beloven, die belofte maken ze waar! Ze denken mee, geven tijdens de installatie adviezen, die er toe doen. Zij nemen ook inzichten van de klant over en voeren dat uit, dat laatste gaat met name over de uitvoering in stijl en design. Alle complimenten voor de monteurs!
Reactie of foto toevoegen
“De perfecte badkamer”
Door Stephanie op vrijdag 14 apr 2023 23
Ik heb een complete badkamer bij Arma gekocht. Al vanaf dat ik binnenliep in de prachtige showroom in Nunspeet was ik diep onder de indruk: hoe mooi alles was opgebouwd en afgewerkt! Ik had meteen een goed gesprek met de adviseur en hij heeft me ontzettend goed geholpen met het samenstellen van mijn perfecte badkamer. Ook de plaatsing van de badkamer ging super. Met veel respect voor mijn huis en het appartementengebouw waarin ik woon. Na plaatsing was er een klein dingetje niet helemaal goed gegaan, maar ook dit is na één belletje meteen opgepakt en geregeld. Ik zou Arma aan iedereen aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Fam. Schippers op donderdag 6 apr 2023 23
Boj ons is een complete badkamer (bad, douche, meubel met wasbak, badkamerkast, 5 zijden tegelwerk met een toilet) en 2 aparte toiletten (waaronder 1 op zolder met een schuine achterwand) geplaatst in maart 2023. Daarnaast hebben zij het tegelwerk uitgevoerd voor een keuken die door zusterbedrijf Anovi Keukens is geplaatst. De uitvoering is prettig verlopen, de medewerkers proberen duurzaam te werken (voorbeeld: kartonnen koffiebekers meermaals gebruiken), maar een goed eindresultaat telt. De details van de uitvoering worden met een advies (als er meerdere mogelijkheden zijn) met de klant besproken. Ook als er in de praktijk situaties afwijken van de tekeningen, wordt gezocht naar oplossingen, en die kunnen vaak binnen het budget opgelost worden. Als er andere producten nodig zijn, of een aanpassing aanzienlijk extra tijd kost, dan wordt duidelijk over de extra kosten gecommuniceerd. Wij hebben veel vertrouwen in de (waterdichte) afwerking van de ruimten, en gebruiken deze inmiddels een week. Over ongeveer een week verwachten wij, via een derde, de plaatsing van ons douchescherm.
Zowel bij de advisering, de planning en de uitvoering hebben wij de vakkundige aandacht, manier van werken en het resultaat als zeer prettig ervaren. Omdat de beoordeling 'goed' hun tekort zou doen, beoordeel ik deze als 'super'.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer en toilet”
Door A. Van Leeuwen op donderdag 9 mrt 2023 23
Vorig jaar de badkamer laten verbouwen door Arma dat was top. Dit jaar is het toilet aan de beurt ook weer bij Arma uitgezocht. De adviseur was erg meedenkend en heeft ons uitstekend geadviseerd.

Ervaring van 10 september 2022:
Wij zijn super blij met onze nieuwe badkamer. Het badkamermeubel de regendouche en verwarming zijn zeer vakkundig geïnstalleerd door zeer bekwame monteurs die ook nog uiterst vriendelijk waren en zeer netjes en secuur werkten. Ook het voortraject zoals het uitzoeken met de verkoper die ook zeer klantvriendelijk was en er ook de tijd voor nam verliep uitstekend. Dus het is een goede keuze geweest om onze badkamer bij Arma uit te zoeken.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Gerda Stitselaar op zondag 12 feb 2023 23
Ik heb een badkamer gekocht. Helaas duurde de montage erg lang daarom zelf aannemer gezocht om te plaatsen. Helaas miste er een drempel en kwamen we vloertegels tekort. Ik ben toen goed geholpen door Arma.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Michael & Henriëtte van Battum op dinsdag 6 dec 2022 22
In 2004 hebben wij onze eerste keuken gekocht bij Arma Keukens in Nunspeet. Opstelling L-vorm. Apparatuur van Pelgrim en kasten in de kleur China rood. In mei 2022 is de keuken vervangen. Waarom? Wij waren gewoon toe aan een nieuwe look & feel. De apparatuur en de kasten waren namelijk nog tiptop in orde. Door de goede ervaringen met Arma hebben wij geen moment geaarzeld om daar opnieuw een keuken uit te zoeken. En wederom werden wij naar volle tevredenheid geholpen en begeleid gedurende het gehele traject. Van uitzoeken tot aankoop - van plaatsing tot service. De kleur werd ditmaal beton terra grijs, gecombineerd met havanna structuur houtlook. Voor de apparatuur kozen wij opnieuw voor Pelgrim. Koelkast, vrieskast, oven, combimagnetron, inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging via plasma made filter. De wasbak, quooker en de greeplijsten zijn eveneens zwart uitgevoerd. Wij hebben afgezien van bovenkasten, dit geeft de keuken een ruime aanblik. Op ons verzoek bleek het mogelijk om de achterwand in de gehele keuken door te trekken. Rondom de raamkozijnen zijn de wanden en de vensterbanken eveneens voorzien van beton terra grijs. De montage verliep voorspoedig. Het enorme werkblad werd iets beschadigd. De monteurs bespraken dit direct en de oplossing werd geboden door een compleet nieuw blad te plaatsen. De levertijd hiervoor was aangegeven op 6 weken en werd door Arma bespoedigd naar maar 2 weken. In de tussenliggende periode konden wij de keuken gewoon gebruiken. Dagelijks genieten wij van onze mooie keuken, voorzien van alle comfort. Opnieuw ontvangt Arma een dikke 10! Zijn jullie benieuwd naar ons door Arma uitgevoerde idee? Bekijk dan de bijgevoegde foto's.
FOTO VAN MICHAEL & HENRIËTTE VAN BATTUM
Reactie of foto toevoegen
“Wij zouden iedereen Arma aanraden”
Door Mark S. op dinsdag 1 nov 2022 22
Ik zou Arma bij iedereen aanbevelen. Zij hebben bij ons thuis in vier weken de badkamer en het toilet op de begane grond volledig gerenoveerd en naar grote tevredenheid opgeleverd. Echt topkwaliteit qua producten en ambachtelijk vakmanschap qua installatie. Wij zijn zelf bij Arma terecht gekomen, omdat we onze keuken via hetzelfde bedrijf hebben laten renoveren (Keur Keukens in Haarlem, ook onderdeel van DB Keukengroep. Arma in Nunspeet is hun enige locatie waar ze ook sanitair doen). We wilden namelijk in een zo'n kort mogelijk tijd de keuken (en woonkamer), badkamer en toilet laten renoveren en dan is het samenwerken met zo min mogelijk verschillende partijen een groot voordeel. De positieve verhalen van de buren en een collega die hun keukens bij Keur hebben gekocht, samen de zeer goede reviews op Qasa, hebben ervoor gezorgd dat we als eerste in gesprek gingen met Keur en daarna met Arma. Hierna hadden we gelijk zo veel vertrouwen in hen, dat we totaal geen behoefte meer hadden om met andere partijen in gesprek te gaan.

Je hoeft niet bang te zijn dat je te maken krijgt met "een stel keuken- of badkamer-cowboys". Het viel ons op dat bij Arma hun filosofie, als eerlijk en transparant familiebedrijf, leidend is in alles wat ze doen, van verkoop tot en met de installatie en oplevering. Ze doen echt wat ze beloven. Hieronder vertel ik meer over onze ervaringen met Arma tijdens de verkoop en installatie van het sanitair.

Verkoop: Het eerste wat we bij Arma vertelden is dat de nieuwe badkamer het gevoel moet geven alsof we in een 5-sterren hotel zitten. Samen met de verkoper werd ter plekke een ontwerp gemaakt en werd er tijdens het gesprek zelfs een lunch geserveerd. Ze zeggen eerlijk dat ze (qua installatie) niet de goedkoopste zijn, maar dat ze echt een 9+ service niveau garanderen en dat wanneer er iets niet goed gaat, dat ze het op gaan lossen. Het is erg fijn dat duidelijk wordt aangegeven hoe de kosten worden opgebouwd; bij elk onderdeel op de offerte, van stopcontact tot regendouche wordt aangegeven wat de prijs is. Op die prijs is dan ook niet af te dingen. Het maakt niet uit wie een keuken of sanitair bij hen koopt, de prijs is de prijs. Het is een zeer fijne gedachte dat je je ook geen zorgen hoeft te maken of je "er meer uit had kunnen halen". Er wordt ook niet d.m.v. de typische verkooptrucjes geprobeerd om je zo snel mogelijk een contract te laten tekenen. Aan het eind van het gesprek hebben we de tekeningen en een offerte meegekregen, zodat we er thuis over na konden denken. En we kregen zelfs nog een korte rondleiding langs de back-office waaruit al het werk voor de hele DB-groep wordt gecoördineerd. We hebben in totaal twee gesprekken met de adviseur (Gert Jan) bij de showroom van Arma in Nunspeet gehad. Daarna hebben we ook meerdere keren telefonisch en per e-mail contact gehad. Omdat we zelf gepland hadden om de renovatie bijna een jaar later te starten, hadden we veel tijd om goed na te denken wat we precies wilden. Gert Jan was erg geduldig en flexibel om meerdere keren kleine en grote aanpassingen en toevoegingen met ons te bespreken en te verwerken.

Intallatie: Een team van drie personen (met teamleider Roel) die door Arma zelf zijn opgeleid, hebben de hele klus van sloop tot het ophangen van accessoires in vier weken tijd gedaan. Het werk werd zeer keurig en secuur uitgevoerd. De dagelijkse communicatie met het team was ook zeer prettig. Roel kwam pro-actief met suggesties over hoe dingen beter zouden kunnen, zoals bijvoorbeeld het plaatsen van een buisventilator op zolder i.p.v. plafondventilator in de badkamer zelf (een buisventilator is namelijk krachtiger, maakt minder lawaai en aan het plafond heb je niet meer zo'n ventilator in het zicht hangen. Het was ook geen probleem om die om te wisselen). Ook de tegelzetter is een echte "tegeltovenaar"; voor alle wanden en vloeren werd eerst een plan gemaakt om ervoor te zorgen dat de voegen optisch zo mooi mogelijk lopen.
FOTO VAN MARK S.
Reactie of foto toevoegen
“Goede en snelle service”
Door B. De Jong op woensdag 26 okt 2022 22
Wij zijn meer dan tevreden met de aankoop en plaatsing van onze nieuwe badkamer. Er werd netjes gewerkt, met ons overlegd en meegedacht. Goede en snelle service. Een zeer tevreden en blije klant.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige badkamer”
Door Niels en Karin Roesink op woensdag 19 okt 2022 22
Tijdens de aankoop van de badkamer werd er door de adviseur goed geluisterd naar onze wensen en meegedacht in de verschillende opties. De installatie door Jaco en Dennis was netjes en goed uitgevoerd. Er werd meegedacht in wat we hadden besteld en over de uitvoerbaarheid, al met al zijn we erg tevreden en hebben we een prachtige badkamer
FOTO VAN NIELS EN KARIN ROESINK
Reactie of foto toevoegen
“Zeer netjes gewerkt”
Door Emiel op woensdag 12 okt 2022 22
Nieuwe badkamer en toilet laten plaatsen. Goed geholpen bij het ontwerp, ook bij het inmeten en plaatsen werd er goed meegedacht door de monteurs en waren enkele aanpassingen nog door te voeren, erg fijn! Zeer netjes gewerkt en opgeleverd, dus ik ben erg blij met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Astrid Bosch op vrijdag 7 okt 2022 22
Levering 1 week eerder dan gepland, nette monteurs, douchecabine badkamermeubel en verhoogde toiletten keurig geïnstalleerd en kreeg nog nuttig advies betr. een badkamerkast, gang en badkamer keurig netjes afgedekt tegen beschadiging en naderhand bijna stofvrij opgeleverd. Ik was zeer verrast!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig werk afgeleverd”
Door Familie M. Edink op zondag 18 sep 2022 22
De werkzaamheden aan badkamer en keuken zijn boven verwachting uitgevoerd door Arma en dat met name door medewerker Barend. Netjes, schoon, vakkundig getuigend van veel vakkennis en inzicht. Wij zijn echt meer dan tevreden en zullen indien nodig weer een beroep doen op Arma die binnen de afgesproken tijdsplanning, prachtig werk heeft afgeleverd!
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door Valkenburg Woudenberg op zaterdag 17 sep 2022 22
Badkamer perfect geïnstalleerd! Samenwerking ging erg goed, communicatie ook. Bijna alles in 1 keer goed. Vakmensen!
FOTO VAN VALKENBURG WOUDENBERG
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden met het nieuwe toilet”
Door H de Mik op woensdag 14 sep 2022 22
Wij hebben een toilet laten plaatsen door de firma Arma. Communicatie ging super, en er werd naar onze wensen geluisterd. We zijn heel erg tevreden over het resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Een mooi nieuw toilet”
Door Arnold Plakke op dinsdag 9 aug 2022 22
Heel blij met onze nieuwe toilet. Ondanks de beperkte ruimte hebben ze er iets heel moois van gemaakt. Een vriendelijke monteur die meedacht en alles netjes heeft gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch mooi geworden”
Door Ton en Willeke op dinsdag 2 aug 2022 22
Onze badkamer en toiletten zijn fantastisch mooi geworden. Helemaal naar wens, prachtige kwaliteit. Alles keurig op tijd en zelfs een ontbrekend kraantje werd vliegensvlug geregeld. De monteurs hebben prachtig werk afgeleverd, zeer netjes en vriendelijk!
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastisch eindresultaat”
Door R. van Zandbergen op maandag 18 jul 2022 22
Na eerder met de aanschaf van onze keuken al een zeer positieve ervaring te hebben gehad met Arma, hebben wij nu onze badkamer en separaat toilet bij Arma aangeschaft. Adviseur Everhard de Bruin heeft alle tijd voor ons genomen en gaf uitstekende en eerlijke adviezen ten aanzien van de optimale benutting van onze ingewikkelde ruimte en alle benodigde materialen. Exact volgens planning zijn de badkamer en toilet in 3 weken geplaatst. De monteurs waren erg vriendelijk en hebben zeer netjes gewerkt. Elke dag werd alles (trap, hal etc.) netjes en schoon achtergelaten, waardoor wij weinig overlast hebben gehad van de werkzaamheden. Alles is keurig afgewerkt, een fantastisch eindresultaat! De communicatie van het Arma team is ook erg prettig verlopen, zowel voor, tijdens als na de oplevering.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met badkamer en toilet”
Door J. Huis in t Veld op vrijdag 8 jul 2022 22
We hebben de badkamer en toilet beneden laten doen door Arma. Ook de tegels in de keuken zijn door Arma gedaan. We zijn zeer tevreden over de gang van zaken. Zowel de correspondentie als de uitvoering van de werkzaamheden. Ze zijn erg vriendelijk. Een erg goede service
Reactie of foto toevoegen
“Wij zijn super tevreden!”
Door A. Tijdhof op zondag 3 jul 2022 22
Goede service, flexibel, betrouwbaar en echt vakmanschap bij de montage van onze badkamer en toilet.
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastisch eindresultaat”
Door Ronald S op dinsdag 31 mei 2022 22
We hebben een badkamer en separaat toilet gekocht bij Arma Keukens & Sanitair in Nunspeet. In de prachtige showroom hebben we in ruim een halve dag de offerte laten maken. Verkoper Gert-Jan nam alle tijd en gaf uitstekende, eerlijke adviezen ten aanzien van de optimale benutting van de ruimtes, de kwaliteit van de verschillende producten en de verschillende stijlen. Dat alles in een prettige ongedwongen sfeer. De verbouwing vond in overleg 1 week eerder dan gepland plaats en het resultaat is fantastisch. Alles keurig afgewerkt door Herman en Rutger en aan alle details werd gedacht. Daarnaast gaven zij ook goede adviezen en tips ten aanzien van het (eerste) gebruik en schoonhouden van de apparatuur. Vakmannen, met een groot hart voor hun werk. De kasten van Primabad en kranen van Damixa (beide nieuwe namen voor ons) zijn van hoge kwaliteit en betaalbaar. De Geberit douche toilet is een perfecte luxe aanvulling. De onderlinge communicatie van het Arma team is erg goed. Verkoop, planning, afvoer en montage... het verliep allemaal vlekkeloos en bij oplevering geen openstaande punten of nog te leveren artikelen. Na oplevering werden we nog een aantal keren door Arma gebeld om te checken of alles in orde is. Een fantastisch eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer nog iets uitgebreid”
Door Arbman op dinsdag 26 apr 2022 22
Een super fijn bedrijf en de service is top .De medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam en er word netjes gewerkt.

Eerdere ervaring van 19 april 2019: Nadat Arma onze badkamer netjes heeft gerenoveerd (2017) was nu ons toilet beneden nog aan de beurt.Dit is gedaan door Eddy van de Ruitenbeek.Wij zijn zeer tevreden over de nette manier van werken en aflevering.Dikke pluim voor de monteur.

Eerdere ervaring van 4 september 2017: Afgelopen week is onze gerenoveerde badkamer opgeleverd.Na een vervelende ervaring 3 jaar geleden bij een ander bedrijf zijn wij nu super tevreden over onze badkamer gedaan door Arma. Er werd heel netjes gewerkt .Alles keurig afgeplakt en toen het klaar was werd het weer netjes op achter gelaten (een verschil met het andere bedrijf die liet een puinhoop achter).Barend en Jan super bedankt wat hebben jullie goed werk afgeleverd en ondanks de tegenslag die er was bleven jullie positief .
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer is heel mooi geworden”
Door A. van Acker op vrijdag 8 apr 2022 22
Zeer tevreden over onze nieuwe (gerenoveerde) badkamer. De monteur is kundig en overlegt met ons waar nodig en geeft tips. We hebben een nieuwe douchecabine en wastafelmeubel laten plaatsen. Ook is de radiator vervangen en zijn er op twee wanden nieuwe tegels geplaatst. Het is een mooi geheel geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en toiletruimte geheel vernieuwd”
Door René Ligtenbarg op woensdag 16 feb 2022 22
Een bijzonder adviesgesprek gehad. De adviseur heeft verstand van zijn vak. Hij wist precies wat wij nodig hadden. Het resultaat is dat wij na zeer goed overleg de badkamer op de 1e verdieping en de toiletruimte op de begane grond geheel vernieuwd zal worden. De producten die wij hebben gekozen voldoen volledig aan onze verwachtingen. De mannen Sander, Arnold en Dennis hebben de klussen op een vakkundige en stressloze wijze in 19 dagen geklaard. Zo nodig werd met ons op een prettige manier gecommuniceerd hoe bepaalde elementen geplaatst konden worden.
Alle dagen dat zij bij ons werkzaam waren was de sfeer en contact super. Arma is groot en kundig. Dit kan alleen bewerkstelligd worden door de vakmensen die bij Arma werken, zoals Sander, Arnold en Dennis.
FOTO VAN RENÉ LIGTENBARG
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer en w.c.”
Door Gert en Renate op woensdag 2 feb 2022 22
Wij hebben bij Arma onze badkamer en w.c. helemaal laten vernieuwen. Arma keukens heeft exact geleverd wat in het verkoopgesprek was overeengekomen. Prettige gesprekken gevoerd waarbij er alle tijd genomen werd voor afstemming met ons als klant. In week 2 t/m 4 is alles door 2 vakkundige en ook nog gezellige monteurs opgebouwd waarbij nog een paar kleine dingetjes in goed overleg werden aangepast. Het hele traject is volgens afspraak verlopen en wij zij 100% tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie”
Door Fam. Lantink op zaterdag 8 jan 2022 22
Goede ervaren vakmensen, die alles goed aanpakken, sloopwerk, overleg over installatiewerk en stroomvoorziening, maar ook dat er vlakvooraf nog het eea gewijzigd kon worden en ook tijdens het uitvoerende werk goede communicatie. Na voltooiing van het werk goede uitleg en instructies.
Reactie of foto toevoegen
“100% tevreden”
Door Judith Bekkers op zaterdag 25 dec 2021 21
Lang gewacht om een badkamer te laten verbouwen. Slechte ervaringen uit het verleden met aannemer weerhielden ons. Door goede ervaringen van kennissen bij Arma uitgekomen. Super tevreden over het gehele proces. Doen wat ze zeggen. Zeer net bedrijf met kundige monteurs die zeer netjes werken. Al met al 100% tevreden en durf iedereen Arma aan te bevelen. Mogelijk duurder dan elders maar door de netheid, nakomen van afspraken en service was het mij dat zeker waard.
Reactie of foto toevoegen
“Een nieuwe badkamer”
Door WP op maandag 6 dec 2021 21
Alles super. Eersteklas monteur. Vakwerk.
Reactie of foto toevoegen
“Een complete badkamer”
Door Sandy van Pelt op zaterdag 20 nov 2021 21
Arma denkt echt bij alles met je mee. Ze doen echt wat ze beloven. De monteurs die bij ons waren, waren super! Ze willen er echt iets moois van maken en werken netjes.
Reactie of foto toevoegen
“Prima resultaat”
Door Fam Visscher op donderdag 8 jul 2021 21
Wij hebben een badkamer en toilet inrichting gekocht. Werden keurig ontvangen en goed geadviseerd. Duidelijke uitleg over de offerte en datum waarop de werkzaamheden zouden worden uitgevoerd. In ruim 2 weken zijn de werkzaamheden uitgevoerd door 2 vaste mensen. Er werd keurig gewerkt. Alles werd netjes afgedekt. Resultaat was prima.
Reactie of foto toevoegen
“Kundig en betrouwbaar in service”
Door Sjouke op dinsdag 4 mei 2021 21
Enkele jaren geleden onze badkamer door Arma laten renoveren. Twee man hebben bijna een week lang heel hard en kundig gewerkt. Vriendelijk in de omgang en klantvriendelijk. Arma belde ons nadien spontaan op om te vragen naar onze ervaring die, op wat kleinigheidjes na, zeer positief was. Die kleinigheidjes heeft Arma daarna, uit eigen beweging, verholpen. Niet de goedkoopste, maar inderdaad wel kundig en betrouwbaar.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Mevr. W. Uijttenboogaart op vrijdag 16 apr 2021 21
Bij het plaatsen van de nieuwe badkamer en wat andere werkzaamheden is uitstekend werk afgeleverd. Bij vragen werd altijd keurig overlegd. Na afloop is alles netjes achtergelaten. Wat wil je nog meer!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en toilet”
Door Marika Ruiter op zondag 28 mrt 2021 21
Een aantal weken geleden heb ik mijn badkamer en toilet laten renoveren. Er is door Gert-Jan tijdens mijn eerste overleg goed meegedacht en er werd rekening gehouden met mijn wensen. Er werd alle tijd genomen om materialen uit te kiezen en ik kreeg hier prima advies in. Wat een fijne eerste kennismaking, dit gaf een heel goed gevoel. Begin maart was het zover! Gerben en Michiel kwamen elke dag keurig op tijd. Zij hebben heel netjes en hard gewerkt, er werd overlegd hoe ik bepaalde dingen wilde hebben en er werd ook elke dag keurig opgeruimd. Ik ben super tevreden over het eindresultaat, het heeft mijn verwachtingen nog overtroffen! Ik kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen! Nogmaals, heel erg bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Precies zoals afgesproken”
Door Paul Schollaardt op maandag 22 mrt 2021 21
Arma heeft onze badkamer compleet gerenoveerd. Het keuzeproces is super begeleid door deskundig personeel. De realisatie liep top. Alles was er op tijd en twee monteurs werkten netjes, op tijd, grondig en leverden geweldig werk af! Alles precies zoals afgesproken met oog voor details.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch werk afgeleverd”
Door Familie Esveldt op maandag 1 mrt 2021 21
5 jaar geleden door ARMA onze keuken laten doen, dus met deze ervaring ook gekozen om Arma onze badkamer te laten leveren. De sloop van de oude badkamer en opbouw laten uitvoeren door A. Schoonhoven uit Kampen. Dit was bij de keuken een succes duo en nu weer fantastisch werk afgeleverd, ook het geadviseerde spanplafond door Arma is super mooi en strak. Het is genot om te douchen in deze badkamer. Arma en Anton Schoonhoven top weer.
FOTO VAN FAMILIE ESVELDT
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerrenovatie”
Door Fam. Sharrott op woensdag 17 feb 2021 21
Arma Sanitair is een fijn bedrijf om een ingrijpende klus zoals een badkamerrenovatie aan toe te vertrouwen. Men komt elke dag op tijd en ruimt elke dag keurig op, tot aan de auto's toe. Communicatie voor, tijdens en na de werkzaamheden, en ook after-sales, is c.q. zijn zeer goed. Als opdrachtgever ben je (in ons geval drie) weken lang (en ook nog in corona-tijd) overgeleverd aan de monteurs die over de vloer komen. Wij hadden het niet beter kunnen treffen.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige badkamer”
Door Familie Buijs op maandag 15 feb 2021 21
Wij hebben vorig jaar onze badkamer bij Arma keukens besteld. Zijn toen heel fijn geholpen door GertJan. Hij dacht met ons mee en keek goed naar onze wensen. Ook kwam hij met een aanpassing in onze badkamer die wij zelf niet hadden bedacht maar waarvan we ook niet wisten dat het kon. We keken echt uit naar de laatste week van januari waar ze zouden beginnen met onze badkamer. Het heeft bijna 3 weken geduurd maar dat was het wachten meer dan waard. 2 fijne en hardwerkende monteurs Henk en Michiel(zzp) die echt heel netjes werkten. Ze overlegde met ons waar nodig. Zoals hoe groot we de nis in ons muurtje wilde hebben, aan welke kant de handdouche in het bad moest hangen, waar de toiletborstel moest komen. Ook adviseerde ze ons een andere voeg op de vloer dan wat er was voorgeschreven. Het was heel fijn dat ze dit met ons hebben besproken. En het eindresultaat mag er zijn! Het ziet er werkelijk prachtig uit. Heel erg bedankt voor onze prachtige badkamer, als we ooit de keuken nog gaan doen weten we bij wie we moeten zijn.
FOTO VAN FAMILIE BUIJS
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Annie op maandag 15 feb 2021 21
In 2016 een keuken bij Arma gekocht. Na die ervaring was het logisch dat we voor de badkamer en toilet weer bij Arma uitkwamen. Ook nu werden we niet teleurgesteld. De service is uitstekend! Arma denkt alleen maar in oplossingen en nooit in problemen.

Aanvulling ontvangen 15 februari 2021: Onze badkamer en toilet is van week 3 t/m week 6 geplaatst. We zijn zeer tevreden over de montage!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer en toilet”
Door Verweij op zondag 14 feb 2021 21
Zeer naar onze tevredenheid heeft Arma onze badkamer en toilet vernieuwd. Met veel geduld en flexibiliteit werden we geholpen bij het wijzigen van de indeling en het kiezen van de materialen, het sanitair en het meubilair. De installatie verliep netjes en werd zeer vakkundig uitgevoerd. Arma bevelen we zeker aan en de kans is groot dat onze nieuwe keuken ook door Arma geleverd gaat worden.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe wc ruimte”
Door Jan A. van der Wulp op zondag 24 jan 2021 21
Er wordt kwaliteit geleverd. Bij installatie regelmatig overleg en niet te beroerd voor aanpassingen waar nodig.
FOTO VAN JAN A. VAN DER WULP
Reactie of foto toevoegen
“Fijne badkamer”
Door Piet van Rijn op woensdag 6 jan 2021 21
Bijzonder te spreken over gedegen advies en begeleiding met als resultaat een hele fijne badkamer waarin al onze wensen verwezenlijkt zijn. Uitgevoerd door prima vaklui met gevoel voor detail
Reactie of foto toevoegen
“Naar wens verlopen”
Door Schenkel op dinsdag 29 dec 2020 20
Goed advies, mooie producten. Badkamer was volledig naar wens.

Aanvulling ontvangen 5 januari 2020: Onze badkamer is al geleverd en gemonteerd. De montage is netjes volgens planning verlopen. De afwerking is ook van hoge kwaliteit. Bij oplevering zijn geen gebreken of beschadigingen geconstateerd. Het is naar wens verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Fraaie douche”
Door Hans Hilhorst op vrijdag 11 dec 2020 20
De monteur kwam om een fraaie douche te plaatsen en er werd zelfs buiten voor e.v.t. vuil alles afgeplakt. Badkamer fantastisch geïnstalleerd al het overige vuil meegenomen en alles schoon gemaakt fantastisch!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze nieuwe badkamer”
Door Francis op woensdag 25 nov 2020 20
Zeer tevreden van begin tot het einde. Aan alles werd gedacht. Alles in overleg, kundige monteurs. Tevreden! Blij met onze nieuwe badkamer. Voor een nieuwe keuken gaan wij ook naar Arma
Reactie of foto toevoegen
“Supernetjes”
Door Fam. Dusamos op vrijdag 30 okt 2020 20
Wij hebben onze badkamer bij Arma gekocht. Alles is helemaal perfect gegaan. Afspraken klopten. Levering klopte. Barend en Ruben hebben supernetjes gewerkt en communiceerden uitstekend. Daarnaast was het ook nog gezellig en voelde het niet als een inbreuk op onze privacy.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer aan te raden”
Door Belita en René Reijnen op vrijdag 16 okt 2020 20
Begin december 2019 bij Arma in Nunspeet een complete badkamer uitgezocht. (Vanaf zeepbakje tot nieuwe inloopdouche, kortom ALLES). Door drukte werd de installatie gepland op 14 september 2020, 9 maanden na aankoop (!) Welnu, het was het wachten waard. De oude badkamer werd tot op de kale betonnen / gibo muren gesloopt waarna nieuwe leidingen etc. etc. in de muren werden gefreesd. Daarna nieuwe vloer leggen, leidingen aanleggen, wanden betegelen, nieuw verlaagd plafond erin (voor de spotjes) en tot slot alle badkamermeubels gemonteerd. De monteur(s) hebben érg veel meegedacht en kleine maar ook een enkele grote wijziging voorgesteld, ic. andere wijze van tegelen (zou mooier worden) en een inbouwbadkamerkast anders inbouwen. Na oplevering waren er 3 kleine opleverpuntjes maar die waren binnen 2 weken opgelost. Samengevat? Een bedrijf met veel keuze in materialen en nog véél belangrijker : uitstekende monteurs die vakwerk afleverden én die tijdens de bouw afweken (althans voorstellen aan ons deden) van de initiële bouwtekening (door ons allemaal geaccepteerd). Arma Nunspeet? Zeer wel aan te raden!
FOTO VAN BELITA EN RENÉ REIJNEN
Geplaatste badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Willem van der Wel op woensdag 29 jul 2020 20
4 jaar geleden is door dezelfde bedrijfsketen bij ons een keuken geïnstalleerd en toen wij toe waren aan een nieuwe badkamer was de keuze snel gemaakt. Het bedrijf doet wat het belooft en bovenal de klant wordt ontzorgd. De installateurs zijn vakmensen op elk gebied, stucadoorswerk, loodgieterswerk en ook elektrische werkzaamheden gaan zij niet uit de weg. Kortom wij zijn uiterst tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Niks dan lof”
Door Familie Peters op zaterdag 4 jul 2020 20
Niks dan lof voor Arma. Vanaf de verkoop tot aan de uitvoering is alles prima verlopen, goed overleg, fijn meegedacht en vakkundig geïnstalleerd. Het resultaat is een fantastische badkamer en toilet.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer is een plaatje”
Door Louis en Marry B., Harderwijk op woensdag 17 jun 2020 20
December 2019. Het is een feit. We gaan voor de renovatie van onze 24 jaar oude badkamer. Na veel omzwervingen komen we bij Arma Keukens Nunspeet terecht. We vallen met onze neus in de boter! Een nieuwe locatie met aan badkamerzaken het nieuwste van het nieuwste. Wat een keus. Natuurlijk hebben we zelf ideeën. Maar passen die ook qua materiaal en technische mogelijkheden? Gert Jan van Veldhuizen helpt ons en onze ideeën en mogelijkheden komen bij elkaar. Al met al zijn we daar wel twee dagdelen mee bezig. Maar daar is het resultaat ook naar. Vol verwachting gaan we naar huis. Dat ze maar snel gaan starten. Begin mei is het dan zover. In een periode van 4 weken zal onze badkamer een metamorfose ondergaan. Jan en Jaco gaan de klus klaren. En zij betrekken ons vanaf het begin bij het hele proces. Deskundig en rustig leggen ze uit wat wel en niet kan. Soms is het schrikken. Wordt het nog steeds wat we bedacht hebben? Maar altijd komen ze met oplossingen. Zij zien nooit een probleem maar altijd uitdagingen. Heerlijk! En het resultaat is er naar. De nieuwe badkamer is een "plaatje " geworden. Superblij en supertrots zijn we. Gert Jan, Jan en Jacco, Arma Keukens Nunspeet, jullie hebben een topprestatie geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Van urk op dinsdag 16 jun 2020 20
Bijna 7 jaar de keuken, zat het frontje van de vriezer los. Vrijdag gebeld en we zouden maandag terug gebeld worden.... stond er maandag al een monteur op de stoep, hij was toch in de buurt en heeft het gelijk gerepareerd. En ook ander kastje even aangedraaid en veer van een la besteld. Dat is toch nog een een top service.
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit spat er vanaf”
Door RJ en Claudia op vrijdag 15 mei 2020 20
Arma heeft ons nieuwbouwhuis voorzien van een complete badkamer en toilet.
Van het moment van aankoop tot en met het moment van oplevering hebben wij als zeer prettig ervaren. Vakmensen zijn het: kwaliteit spat ervan af en dat zie je ook terug in het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geadviseerd”
Door André op zondag 29 mrt 2020 20
Zijn goed geadviseerd bij aanschaf badkamer, waarbij goed geluisterd is naar onze wensen, zowel indeling en materialen maar ook financieel. Badkamer is uitermate deskundig en netjes geplaatst, met oog voor afwerking en indeling.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamervernieuwing”
Door Leo Tholenaar op dinsdag 11 feb 2020 20
Ik heb door Arma keukens in Nunspeet mijn badkamer laten vervangen. Vooraf goed advies gehad en alle afspraken zijn helemaal nagekomen. De mannen, die het werk uitvoerden, hebben uitstekend werk geleverd. Ook hebben zij elke dag de rommel netjes opgeruimd en afgevoerd. Wel moest er meer werk verricht worden dan oorspronkelijk was afgesproken, maar daar hebben we gezamenlijk een goede oplossing voor gevonden. Dus ben ik uitermate tevreden over het eindresultaat.
FOTO VAN LEO THOLENAAR
Resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde badkamer”
Door Bertwin Wijnholds op zondag 26 jan 2020 20
De aankoop van een badkamer en toilet. In de winkel zijn wij goed geholpen en tijdens de installatie was voldoende ruimte om de puntjes op de ' i' te zetten (niet alles kan je in een winkel bedenken). Nadat wij een aantal wanden en plafond geschilderd hebben is Arma nogmaals langsgekomen om af te kitten en de laatste zaken op te hangen en installeren.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect resultaat”
Door Kuijt op maandag 9 dec 2019 19
In mei 2019 een badkamer uitgezocht, met als uiteindelijke levering november 2019. Prettig gesprek, vriendelijke verkoper waarbij ons goede samenstellingen werden getoond. Afspraken werden goed nagekomen. Van inmeten tot 1e startdag van montage. Monteurs zeer vriendelijk, werken erg netjes. Natuurlijk ontstaat er stof bij demontage van een gehele badkamer, maar aan het eind van iedere werkdag werd er veel stof weggewerkt. Zo oogt het toch nog redelijk netjes, ondanks dat de hele badkamer werd leeggehaald. Montage werd in goed overleg gedaan. Resultaat: perfect, waardoor wij een tevreden klant van Arma zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Goed overleg”
Door Frank op maandag 9 dec 2019 19
In oktober 2019 een badkamer door Arma keukens en sanitair laten plaatsen. We zijn in Nunspeet erg goed en duidelijk geholpen in het aankoopproces en hebben samen met de verkoper een mooie badkamer samen kunnen stellen. Rondom het plaatsen liep alles vlekkeloos. De monteurs waren erg vriendelijk en netjes. Alles ging in goed overleg. Het eindresultaat is helemaal naar wens en we raden Arma zeker aan. Vooral de service en de kwaliteit van het werk staat hierin voor ons voorop.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Diana op donderdag 21 nov 2019 19
Wij hebben een badkamer gekocht. Zowel het personeel in de winkel als het personeel die de badkamer hebben gemaakt zijn erg aardig en denken graag met je mee. Met een woord gewoon top! Alles net afgewerkt en zeer harde werkers!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door E.M.Bus op donderdag 17 okt 2019 19
Ik ben erg tevreden over de plaatsing van mijn nieuwe badkamer, niet alleen de kwaliteit is uitstekend, maar ook de service van de Arma medewerkers, vaklui uit een stuk, aan wie je zelfs je huissleutel kan toe vertrouwen. Ze geven goede adviezen, en de badkamer is keurig en schoon opgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Het was klasse”
Door fam.F.Boerdam op maandag 7 okt 2019 19
30 jarige badkamer (boven)/(10 m2) vernieuwen. Niet meer zelf doen, maar uitbesteden. Goede diverse berichten gekregen over ARMA Nunspeet. Daar eerst rond gekeken naar demo's / vloertegels / en div. mogelijkheden. Een afspraak gemaakt. We werden goed ontvangen, alles vergeleken, men had alle tijd voor ons. Het werd in computer gezet om te kijken hoe het zou worden. Dan komt de prijs te voorschijn. Mogelijkheid was er om zelf wat te doen o.a. elektra / plafon / oude tegels slopen enz. wat dan weer kosten bespaard. Afspraak gemaakt over 3mnd.kon ARMA beginnen. De monteurs hebben bijzonder goed werk verricht. De oude badkamer heb ik 30 jaar geleden zelf gemaakt, dan ben je soms kritisch. Het was KLASSE. , vakmensen, alles in overleg als het iets anders kon, hebben netjes hun werk gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door Fam. Andressen op dinsdag 24 sep 2019 19
Wij zijn weer ontzettend blij met Ardi Keukens en Sanitair in Sint-Annaland! Eerst is ten volle tevredenheid, vorig jaar, onze keuken geplaatst en nu op 2 september jl. onze badkamer. Wij werden ditmaal gastvrij ontvangen door verkoper Bart in 't Veld. Wij hebben heel veel oud zeer van onze vorige badkamer bij een andere grote keukenfabrikant en Bart heeft ons begrijpend aangehoord. Wij hebben vervolgens onze wensen neergelegd en hij heeft stap voor stap ons prima begeleid naar het eindresultaat. Wederom geen druk op ons uitgeoefend, wat ontzettend prettig is. In 2 afspraken was alles geregeld. We werden weer verwend met lekkere cappuccino met een zeeuwse bolus, een lunch en diverse smakelijke hapjes. Hier wordt de klant nog in de watten gelegd en er wordt goed naar de wensen van de klant geluisterd. Begin september is de badkamer in 11 dagen door de monteurs Corné, Pieter en Hilbert prachtig geplaatst. Deze monteurs zijn echt toppers! Een aantal dagen waren ze zelfs met z'n drieën. Ze hebben de hele badkamer tot aan de betonblokken schoongemaakt, alle tegels en lijmlagen etc eraf. Elke dag werd alles netjes opgeruimd en opgeveegd. Zij overlegden regelmatig met ons wat en waar we wat wilden, niets was hen te veel. De monteurs denken mee en hebben echt kennis van zaken op velerlei gebied. Ardi mag zeker trots zijn op zijn mensen. Hoe fijn is het voor de klant dat je volledig wordt ontzorgd. Ook de serviceafdeling van Ardi geeft echte service; dhr Wim Kruijsse denkt met de klant mee en dat is ontzettend fijn. Dit geldt ook voor de afdeling Planning, dhr Adriaan Versteeg. De ambitie van de algemeen directeur is: perfect, persoonlijk advies bij de verkoop van keukens/badkamers, excellente montage en uitstekende service. En dit klopt helemaal! Heren, allemaal hartelijk bedankt dat wij nu een prachtige ervaring en een schitterende mooie keuken en badkamer rijker zijn! Ga zo door!
FOTO VAN FAM. ANDRESSEN
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Ab Schaaphok op maandag 26 aug 2019 19
Complete renovatie beneden toilet. Wij hadden gen persoonlijke ervaring met Arma. Wel vanuit familie en kennissen. En dat was goed. Van verkoop tot en met de uitvoering is het proces verlopen zoals vooraf werd aangegeven. Alles strak volgens plan en afspraak. En daar houden wij van. Het eindresultaat mag er zijn. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Heel netjes”
Door Irene Kramer van Veen op donderdag 15 aug 2019 19
wij hebben een badkamer gekocht zijn heel goed geholpen,denken echt met je mee.de mannen zaten bezig met de badkamer en iedere keer werd er overlegd als ze dachten dit kan beter zo of zo.Wij bevelen ze zeker aan.

Aanvulling ontvangen 23 augustus 2019: De badkamer is al geplaatst.er is heel netjes gewerkt ze ruimden voor dat ze weg gingen eerst alles netjes op.
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door N. Sookhoo op vrijdag 5 jul 2019 19
Top service, zelfs na 3 jaar!!! Mijn wastafelkraan van de badkamer lekte, 2 dagen later kwam monteur Jan van den Hardenberg de kraan vervangen, deed zelfs extra nog wat kleine afstelwerkzaamheden. Fantastisch ! Zeer klantvriendelijke en deskundige monteur. Kent zijn vak. Mijn complimenten. Niks extra kosten en geen gedoe, hoorde gewoon bij de excellente service van Arma. Best bijzonder tegenwoordig. Absolute aanrader.

Eerdere review van 2 augustus 2016: Uitermate tevreden. Mijn nieuwe badkamer is vakkundig en keurig geplaatst door de professionele monteurs van Arma. Sommige zaken in overleg met mij, wat ik zeer kon waarderen. Een klein minpuntje werd door after sales heel goed opgepakt en keurig opgelost. Want afspraak is afspraak en dat komen ze ook echt na. Mijn complimenten !
Reactie of foto toevoegen
“Niets op aan te merken”
Door W van Ooijen op woensdag 3 jul 2019 19
Dat de badkamer een succes zou worden, daarvan waren we van tevoren eigenlijk wel overtuigd. De keuken hadden we door ARMA al twee jaar eerder laten doen. In de voorbereiding wordt er goed meegedacht met het ontwerp, gebruik en de wensen van de klant. Een goed advies en dito offerte. Op de uitvoering ook geen aanmerkingen. De mannen denken vooruit, adviseren over de mogelijkheden en voeren het werk keurig uit. Als er zich iets voordoet wordt dat ruim van tevoren gemeld en is er tijd voor de klant om over na te denken. Prima vakmensen.
Uit ervaring weten we dat als zich naderhand toch iets voordoet, de service en garantie oké is. En voor het aanpassen van het toilet schat ik in dat we ook bij ARMA gaan uitkomen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel netjes”
Door Marloes van der Noll op woensdag 26 jun 2019 19
Wij zijn erg tevreden. De badkamer en WC zijn prachtig geworden. Fijn overleg tijdens de verbouwing. Aanpassingen waren nog mogelijk. Wordt netjes gewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij”
Door Fam de Waij op zaterdag 13 apr 2019 19
Wij hebben door Arma in Nunspeet onze badkamer laten vernieuwen de oude door hun er uit laten halen en een nieuwe door hun laten plaatsen. We werden heel gastvrij ontvangen door Gert Jan die ruim de tijd voor ons had voor het ontwerpen en uitzoeken van onze badkamer. Het slopen en plaatsen van de badkamer is door zeer vakkundige werklui gedaan een pluim voor Jacco en Anton die zeer netjes en alles in overleg uitvoerden en zelf ook met tips kwamen. We zijn dan ook zeer blij en tevreden met onze nieuwe badkamer mede door de kwaliteit en vakkundigheid van Arma .
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en toilet”
Door Wim Sijstermans op vrijdag 29 mrt 2019 19
Goede dienstverlening en uitstekende installatie en montage. Men denkt mee en vraagt eerlijke prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch bedrijf is Arma”
Door Jac.Bouw op dinsdag 19 mrt 2019 19
Ik was maar een kleine klant want ik had een strip stuk in de douche deur (versleten) ik kon nergens slagen. mijn bezoek aan Arma was geweldig heel goede ontvangst door de heer de Mol e.e.a.besproken met een kop koffie (klasse) en de douche strip gevonden men ging die voor mij bestellen(en dan praat je over een aanschaf prijs van€15.= )en dan zal Arma contact opnemen als de strip binnen is en zo is het dan ook gebeurd contact met de Mol en de planner en een afspraak. Barend de monteur bracht ons een bezoek en heeft tot onze grote tevredenheid de strips geplaatst. Wij zijn zo tevreden dat men bij Arma voor zo,n klein bedrag zoveel aandacht geeft aan hun cliént.Alle hulde voor dit bedrijf!!!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij”
Door Arjan op maandag 11 mrt 2019 19
Wij hebben Arma ingeschakeld voor een complete vernieuwing van onze badkamer. In maart 2018 zijn voor het eerst in Nunspeet langs geweest voor het maken van een ontwerp. De adviseur van Arma, Gert Jan, heeft ons zeer goed geholpen bij het maken van het ontwerp. Hij dacht goed mee, gaf gedegen advies en nam daarbij uitgebreid de tijd voor ons. Nadien wilden we toch andere tegels en een andere badkamermeubel. Dit vormde voor Gert Jan geen probleem en zijn wij nogmaals naar Nunspeet afgereisd voor het aanpassen van het ontwerp. Ook deze keer nam Gert Jan alle tijd voor ons. In december 2018 is onze badkamer daadwerkelijk gerenoveerd door twee zeer gedegen en meedenkende monteurs. Ze werkten zeer netjes, waren zeer proactief in het geven van advies en extra werk vormden voor hen geen probleem. Het eindresultaat is om door een ringetje heen te halen en we zijn elke dag nog blij met het mooie eindresultaat. Na de renovatie bleken helaas een aantal voegen niet goed te zijn. Na dit gemeld te hebben bij Arma, werd dit probleem snel en vakkundig hersteld door hen. Al met al zijn wij zeer blij dat we met Arma in zee gegaan voor de renovatie van onze badkamer.
FOTO VAN ARJAN
Eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Helder”
Door Saskia op dinsdag 5 mrt 2019 19
Onlangs is onze badkamer opgeleverd door Arma Keukens en Sanitair. Niets dan lof over hoe een en ander gelopen is. Heldere communicatie en offerte. Geen gedoe met kortingen en agressieve onderhandelingen. De prijs is de prijs. Vriendelijke monteurs die netjes werken en ook vakwerk afleveren. Bijzonder fijn om 1 aanspreekpunt te hebben en dat alles en iedereen op elkaar ingespeeld is. Ik kan hen van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door Lion Goossens op donderdag 21 feb 2019 19
Paar maanden geleden een nieuwe badkamer gekocht bij Ardi keukens gekocht in Sint-Annaland. We werden zeer netjes geholpen nam overal ruim de tijd voor, om alles door te nemen en te bespreken, Toen het een paar maanden later zover was kwamen er 3 vakbekwame monteurs, te plaatsen die zeer vakkundig te werk gingen, en ze waren aardig en netjes en als ik vragen had werd dat keurig opgelost ze hebben vakkundig die douche in elkaar gezet, en service die er bij hoorden was ook prima, lekte een moer van een koppeling van de verwarming dat was door de monteur in no time verholpen! Ik zou zeggen een zeer dikke pluim voor jullie en jullie monteurs, zou zeggen ga zo door.
Reactie of foto toevoegen
“Super netjes”
Door Louise Ruijter op vrijdag 15 feb 2019 19
Wij hebben de badkamer bij Arma gekocht en zijn verbluft met het resultaat. We dachten een vrij neutrale basis inrichting te hebben gekozen, maar Arma heeft het super chic gemaakt! Communicatie tussen alle partijen is iets waar veel bedrijven van kunnen leren, alles gaat zo makkelijk en we werden overal bij betrokken en over ingelicht. Afwerking ook super netjes! Lijkt bijna nep deze review, maar ik garandeer u dat ik een echte klant ben en raad het bedrijf van harte aan!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker goed”
Door de Bruin op maandag 7 jan 2019 19
Een gedeelte van de toiletgroepen bij ons bedrijf was aan vervanging toe. Ontzorgen en alles bij één bedrijf regelen ( cv en verlichting afzuiging) had onze voorkeur! Dus Alles Regelen Met Arma! Goed en praktisch was dan ook de insteek en het moet weer jaren mee kunnen. Om een goed beeld te krijgen zijn we naar de showroom in Nunspeet geweest waar we geholpen werden door een vriendelijke en ervaren verkoper die zich snel in de klant kan verplaatsen wat de wensen zijn. Het gesprek liep vlot en alles was ook zo uitgezocht onder het genot van de vers gezet bakje koffie! De planning kon het nog net voor elkaar krijgen om de renovatie van de toiletgroepen eind 2018 op te leveren wat onze voorkeur was. Tijdens renovatie werd er netjes en correct gewerkt. Materialen en gereedschap geordend aan de kant van de gang zodat collega's niet belemmerd werden in de doorloop. En elke avond voor zover ze konden werd alles weer schoon en opgeruimd achtergelaten. Het eindresultaat mag er zijn en het ziet weer netjes uit! Voor een goed advies, ontzorgen, netheid en een correcte planning zit je bij ARMA zeker goed! Dus gewoon: Alles Regelen Met Arma zowel voor particulier als zakelijk
Reactie of foto toevoegen
“Echte toppers”
Door René en Sonja van Dort op donderdag 27 dec 2018 18
In september/oktober 2017 een toilet en badkamer laten plaatsen door Arma Nunspeet. Tot nu toe nog steeds zeer tevreden met de badkamer en het toilet. We hadden twee topmonteurs. Wat een vak mensen zijn dit. Herman en Sander bedankt voor deze fantastische montage. Jullie zijn echte toppers. Er waren wat kleine probleempjes met de levering van wat tegels en een douche scherm, maar deze zijn heel netjes opgelost. Alles werd in overleg uitgevoerd en de monteurs namen overal voldoende tijd voor. Het resultaat is hierdoor goed. Wij zijn zeer tevreden en happy. Binnenkort waarschijnlijk een nieuwe keuken ook van Arma.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door L. Veenstra/M.Huige op woensdag 26 dec 2018 18
Paar jaar geleden al een nieuwe keuken laten plaatsen. Nu een nieuwe badkamer en toilet beneden laten plaatsen door Arma keukens en sanitair. Hele fijne en eerlijke begeleiding en advies tot de aankoop, planning en uitvoering. Tijdens het realiseren fijne medewerkers, werken netjes, overleggen goed. Wij zouden zeker dit bedrijf aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Keurig opgeleverd”
Door A. Bergevoet op vrijdag 14 dec 2018 18
Wij hebben een badkamer en twee toiletten gekocht bij Ardi en wij zijn zeer tevreden. In de winkel zijn wij prima geholpen door een verkoper die heel goed met ons meedacht en die alle tijd voor ons had (tot ver na sluitingstijd). De monteurs waren twee zeer vriendelijke en keurig nette mannen, die ook weer goed met ons meedachten, die tijdens de bouw gelijk foutjes herstelde en zowel de badkamer als de toiletten keurig hebben opgeleverd
Reactie of foto toevoegen
“Tweede badkamer”
Door Fam. Bourgonje op donderdag 13 dec 2018 18
Badkamer gekocht voor onze nieuwe woning. Vier jaar geleden ook bij Arma al een badkamer gekocht voor onze huidige woning. Deze ziet er naar vier jaar nog steeds super uit zonder mankementen daarom ook voor ons nieuwe huis weer gekozen voor Arma en ook deze badkamer ziet er prima uit. Het uitzoeken, de gemaakte afspraken en de oplevering allemaal volgens afspraak verlopen en altijd ook tussendoor overleg over wensen en aanpassingen.

Eerdere ervaring van 28 juni 2015: Erg prettig geholpen met veel deskundig advies. Ook toen tegels op een bepaald moment niet meer leverbaar waren werd er actief meegedacht voor alternatieven. De planning verliep prima, twee vaste monteurs zijn ongeveer 2,5 week aan het afbreken en weer opbouwen geweest met als resultaat een hele mooie, ruime badkamer helemaal voldoend aan onze wensen.
Reactie of foto toevoegen
“Aangenaam contact”
Door Marlies, Ferry en Erik op zondag 9 dec 2018 18
Wij hebben een nieuwe badkamer laten installeren. De ontvangst in de zaak in Nunspeet was geweldig. Voor het maken van de offerte is ruim de tijd genomen en aan al onze wensen werd aandacht besteed. Het installeren van de badkamer in ons oude, scheve pand in de binnenstad van Amsterdam werd zeer zorgvuldig en uiterst secuur uitgevoerd. Er moest veel geïmproviseerd worden. Onvoorziene situaties zijn erg kundig aangepakt. Desondanks is geen meerwerk in rekening gebracht. Het eindresultaat is fantastisch, erg mooi en prachtig afgewerkt tot in de kleinste details. Het contact met de installateurs was erg aangenaam.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamervernieuwing”
Door M.Beijer-Bakker op zaterdag 8 dec 2018 18
Ik heb mijn badkamer door Arma laten ontmantelen, d.w.z. vloer en plafond eruit, nieuwe wandtegels, het bad eruit en daarvoor in de plaats is er een douchecabine gemetseld. uiteraard ook nieuwe vloertegels gelegd. Mijn wastafel-meubel, toilet en radiator zijn hergebruikt.
Reactie of foto toevoegen
“Zo netjes”
Door Van den Hoorn uit Elspeet op donderdag 6 dec 2018 18
Wat zijn wij blij met omze nieuwe badkamer. Een geweldig bedrijf is Arma!! Fijn geholpen in de showroom en daarna het slopen en realiseren van een nieuwe ruimte. Er wordt zo netjes gewerkt door de monteurs en alles wordt van tevoren goed overlegd, echt een fijne ervaring! We genieten er elke dag van..
FOTO VAN VAN DEN HOORN UIT ELSPEET
Geweldig
Reactie of foto toevoegen
“Jullie verdienen een 10”
Door E.Plompen Hilversum op maandag 19 nov 2018 18
Wij wilden graag een nieuwe badkamer en 2 toiletten, geplaatst door een bedrijf dat alles binnen hun eigen organisatie kon organiseren. We kwamen bij Arma uit. Nu alles klaar is kunnen we zeggen wat een fantastisch team hebben jullie. Met dank aan de gesprekken en adviezen van de verkoop, en later het team wat hier de uitvoer gedaan heeft zijn er een prachtige badkamer en toiletten geplaatst. Wat een goed teamwork en flexibiliteit tijdens het plaatsen. Wij zijn kritisch, maar dat waren de mannen ook! Bedankt, jullie verdienen een 10.
Reactie of foto toevoegen
“Heel bijzondere service”
Door Cees de Wolf op maandag 5 nov 2018 18
Vanochtend kapotte douchekraan waardoor we het water moesten afsluiten. Super vlotte en adequate afhandeling. Vanmiddag alweer water en vanavond lekker douchen. Monteur ging pas weg nadat alles tiptop voor elkaar was. Heel bijzonder.
Reactie of foto toevoegen
“Renovatie zonder zorgen en perfecte kwaliteit”
Door Lili op zondag 7 okt 2018 18
Het bedrijf Arma Nunspeet badkamers is bijzonder professioneel. Niet voor niets is hun motto "Afspraak is afspraak". Een team medewerkers dat zichzelf inzet om de wensen van hun klanten waar te maken. En dit vanaf het verkoop afdeling tot aan de technische persoon die aan het einde van de werkzaamheden een formulier invult om zeker te stellen dat de klant tevreden is. Ze leveren kwaliteit en ontzorgen de klant. Niets is hun te veel, zoals bijvoorbeeld enkele veranderingen aan de oorspronkelijke opdracht. Bedankt ARMA, het resultaat is iedere cent meer dan waard
Reactie of foto toevoegen
“DB Keukens”
Door Ruud Weerts op maandag 17 sep 2018 18
Wij hebben bij Arma een badkamer aangeschaft ter vervanging van de gedateerde badkamer in ons nieuwe huis. Samen met Gert Jan hebben we een inrichting gekozen die aan onze wensen voldeed. Dit gebeurde aan de hand van een 3d tekening die we ter plekke hebben gemaakt in een ruim dagdeel. 12 weken voor de start is iemand komen inmeten waarna ze de definitieve prijs konden berekenen. Daarna was het even wachten maar op de afgesproken datum stonden de 2 monteurs Henk en Ko voor de deur om te beginnen.

Na het keurig verwijderen van de oude badkamer werd de gehele badkamer vernieuwd in slechts 10 werkdagen. Tijdens het werk zeer weinig last gehad omdat alles netjes was afgeplakt en er iedere dag even opgeruimd en geveegd werd. Naar mate het werk vorderde hebben we regelmatig overlegd over bepaalde keuzes zoals het maken van extra elektra punten en het netjes uitlijnen van de vloertegels. De badkamer is zeer vakkundig geplaatst met oog voor detail. Dit geldt zowel voor de elementen in het zicht als de weggewerkte leidingen en andere dingen achter de tegels. Vanaf het begin hebben wij problemen gehad met de waterdruk maar dit is allemaal netjes opgelost en ze hebben zelfs met behulp van een camera gekeken of de leidingen inderdaad via de kortste weg de badkamer in gingen. De nieuwe badkamer is dan ook naar volle tevredenheid afgeleverd.

Wij hebben het hele traject als zeer prettig ervaren zonder onaangename verrassingen en zeer transparant. Arma krijgt van ons een super beoordeling omdat ze alles volgens afspraak hebben gedaan, met ons mee dachten en naar ons idee zeer goede kwaliteit leveren met oog voor detail. Daar komt nog bovenop dat ze het druk hebben maar dat dit absoluut niet te merken was aan de monteurs en hun werkwijze. De monteurs moesten meer dan een uur rijden maar begonnen iedere dag lekker vroeg en gaven precies aan wat ze gingen doen en kregen naar ons idee van de planners genoeg tijd om de badkamer te verbouwen. Vanaf het moment van aanschaf duurde het even maar het was het wachten zeker waard.
FOTO VAN RUUD WEERTS
Reactie of foto toevoegen
“Sprakeloos zo goed”
Door Henk en Janny Wassink op zaterdag 1 sep 2018 18
Nieuwe badkamer: buitengewoon tevreden en eigenlijk sprakeloos, zo goed! .Wij waren al langer toe aan een vernieuwing van de badkamer; bad eruit, ruime douche erin. Daarom ga je je goed oriënteren wie dat moet doen. We zijn daarbij, mede door Qasa, uitgekomen bij Arma, Nunspeet. Naar nu blijkt, betere keuze hadden we niet kunnen maken. In Nunspeet blijkt Arma in de persoon van Gert Jan niet alleen een geweldige gastheer te zijn, hij is ook uitermate begripvol voor wat wij nodig hebben. Meer nog, op zijn zeer deskundig advies hebben we, wat we dachten dat het moest zijn, bij kunnen stellen tot wat het echt moest wezen. We zijn zeer blij dat we zijn ingegaan op zijn adviezen. Dan komt Lubbertus inmeten en doorziet ter plekke meteen waar wij nog verbetering kunnen boeken. En nu zijn we zeer tevreden dat we naar hem als vakman geluisterd hebben!

We zijn er nog niet. Sander en Roel gaan aan het werk. Hun meer dan deskundige inbreng maakt dat de geplande badkamer meer dan we zelf dachten, kon worden toegesneden op onze behoeften. Zij putten uit een zeer ruime ervaring, daar konden we ons voordeel mee doen! Bijvoorbeeld: we gingen ervan uit dat de douchevloer een kleine verhoging zou kennen ten opzichte van de resterende badkamervloer. Ze hebben net zolang gepuzzeld totdat het met het vereiste afschot, een gelijke vloer werd. Hulde! Hun manier van werken kenmerkt zich door de volgende zaken: Punctueel, half acht is half acht, punt. Zeer netjes en schoon werkend, geen onnodige rommel en meteen schoonmaken. Bewust werkend met de minste overlast. Zeer rustig, gelijkmatig en vakkundig handelend. Ze weten terdege wat ze moeten doen en waar welke verbetering nodig is. Zo wordt, waar nodig zeer flexibel, toegewerkt naar een verbluffend resultaat! In ons appartementencomplex hebben we, nu het klaar is, van velen opmerkingen gehoord als: "Wat werkten ze netjes en schoon!" , "Nergens in lift en gangen afval aangetroffen" en "Hoe vind je ze!" Op deze vragen wisten wij van te voren deels het antwoord. Nu weten anderen het ook.

Kortom, Arma heeft boven verwachting een zeer functionele en stijlvolle badkamer gerealiseerd waar we lang naar hebben uitgekeken. Wij staan er zo nu en dan een beetje sprakeloos naar te kijken en kunnen eigenlijk niets anders zeggen dan: "Arma, Gert Jan, Lubbertus, Sander en Roel, en jullie hier niet genoemde collega's: Dank!!!
FOTO VAN HENK EN JANNY WASSINK
Resultaat badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Altijd meedenken”
Door M.P. Jacobs op woensdag 29 aug 2018 18
We hebben een nieuwe badkamer aangeschaft. Uiteindelijk bij Arma uitgekomen. Zeer tevreden over alle processen. Zowel de voorbereiding als de uitvoering liet niets te wensen over. In alle stadia, dus zowel bij de voorbereiding, als bij de uitvoering, bleken aanpassingen gewenst tov de eerdere afspraken. Daar is nooit enig probleem van gemaakt, in tegendeel. Er werd altijd meegedacht, ook suggesties gedaan die we deels hebben overgenomen. Zeer content met het resultaat en met de medewerkers met wie we te maken hebben gehad !
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Rita en Jack Koster op dinsdag 10 jul 2018 18
Wij hebben een complete badkamer en een tweede toilet besteld bij Arma.
Alles is bij het afbreken van de oude badkamer en 2de toilet en het weer opbouwen naar volle tevredenheid verlopen. De twee toppers Henk Dominé (monteur) en Albert van Ark (tegelzetter) hebben geweldig hun best gedaan om er een bijzonder mooi plaatje van te maken. Een tien voor beiden heren. Vanzelfsprekend zouden wij Arma bij iedereen willen aanbevelen. Wij willen tevens de verkoper Gert-Jan van Veldhuizen hartelijk bedanken voor de uren die hij voor ons heeft vrijgemaakt en de goede adviezen die hij ons heeft gegeven.
Reactie of foto toevoegen
“Wij kunnen iedereen Arma aanraden”
Door Kitty en John op zondag 8 jul 2018 18
Wij hebben in December een badkamer gekocht bij Arma. Bij het uitzoeken zijn wij op heel deskundige en enthousiaste wijze geholpen door Gert-Jan van Veldhuizen. Op 25 juni was het dan zover, klokslag 7.30 uur stonden de mannen van Arma voor de deur en Roel en Teus. Nadat de hal, trap en overloop netjes waren afgeplakt werd begonnen met de demontage van de oude badkamer, gevolgd door niet te vermijden herrie om al het tegelwerk van muren en granieten vloer te verwijderen. Dan denk je: wat moet dit worden, maar al gauw volgt het leggen van alle leidingen en wordt de vloer gestort. gevolgd door aanleg van stroomvoorzieningen en tegelwerk. Het begint weer op een badkamer te lijken. Dit werd al gauw steeds mooier en mooier, na plaatsing van het verlaagde plafond met verlichting. Voor dat je het wist werd de douchewand met schuifdeur en de verwarming geplaatst en het closet opgehangen. Verder volgde de laatste dag het monteren van de wastafel met spiegelkast en kastruimte. Tussentijds met overleg om bepaalde zaken (nog) beterof mooier te kunnen doen. Dit alles met zeer veel precisie en vakmanschap van deze ervaren heren. Top gedaan! Op afwerking en resultaat valt niets af te dingen. Wij zijn heel tevreden. Wij kunnen iedereen Arma aanraden. Beloofd is beloofd.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde badkamer”
Door Henk Geugien en Linda Koster op dinsdag 26 jun 2018 18
We hebben een nieuwe badkamer gekocht. We zijn erg tevreden over het meedenken, de afspraken die altijd werden nagekomen, de keurige afwerking en de vriendelijkheid van alle medewerkers.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerrenovatie”
Door Rien op vrijdag 25 mei 2018 18
Badkamer laten renoveren door Arma. Vanaf eerste contact met de monteur die kwam opmeten een goed gevoel vanwege de eerlijke adviezen. Zelfde gevoel bleef ook overheersen bij het uitzoeken van de materialen in de showroom en vooral bij het uitvoeren van de werkzaamheden. Uiterst correct en netjes werk. Kortom: Arma is wat ons betreft een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door I. van Wel op maandag 2 apr 2018 18
Wij hebben onze badkamer bij Ardi gekocht. Bij het uitzoeken van de badkamer zijn we zeer goed geholpen door dhr. Vlot. Hij heeft ons goede adviezen en duidelijke uitleg gegeven. Hij dacht echt met ons mee. Erg fijn! Ook de hele montage van de badkamer is professioneel uitgevoerd en we zijn erg tevreden met het eindresultaat. Wij kunnen Ardi van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Hartelijk bedankt”
Door fam de wit op woensdag 28 mrt 2018 18
Wij hebben een badkamer gekocht. Deze is zeer netjes geplaatst waarbij er steeds overleg of advies was. Wij zijn erg blij met het resultaat en genieten er dagelijks van. Monteurs en medewerkers hartelijk bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerrenovatie”
Door Leo Venhorst op dinsdag 20 mrt 2018 18
Badkamer renovatie waarbij een fantastische stortdouche en een prachtige inloop douche is geplaatst. Deze combinatie van oud en nieuwe is erg goed uitgepakt. De service is uitstekend en de werkzaamheden zijn in goed overleg verlopen. Aan te bevelen aan iedereen die een badkamer renovatie wil.
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig”
Door W. Kamphorst op woensdag 28 feb 2018 18
We kregen deskundig advies en werden prettig te woord gestaan. Verkoper nam ruim de tijd voor onze keuzes. Ook achteraf zijn vragen en/of opmerkingen goed en tot tevredenheid opgelost.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Website
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.