Feedback
9,7

DB Keukens

Website: www.dbkeukens.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.dbkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van DB Keukens
Ontdek de grootste collectie keukens en badkamers bij DB Keukens, het betrokken familiebedrijf dat al ruim 30 jaar hoogstaande kwaliteit van product en service biedt. Wij beloven u de beste prijs, service op 9+ niveau en 10 jaar garantie op onze montage.

10 jaar montagegarantie – Beste prijs – Service op 9+ niveau – Betrokken medewerkers – Netto prijzen – Transparante offerte – Hoge klanttevredenheid

Maak een showroomafspraak
Vul het formulier in en plan een vrijblijvend adviesgesprek.

Bekijk onze showrooms
Ontdek 8 inspirerende showrooms en realiseer uw droomkeuken.

200+ keukenopstellingen
Bekijk het zeer uitgebreide assortiment van DB Keukens.
Ervaringen
Er zijn 2183 ervaringen over DB Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1878 ervaringen
4 sterren172 ervaringen
3 sterren17 ervaringen
2 sterren18 ervaringen
1 ster20 ervaringen
“Veel plezier van mijn prachtige keuken”
Door M. van den Heuvel op vrijdag 10 mei 2024 24
Een jaar na de oplevering van mijn keuken kom ik eindelijk mijn belofte na om een review te schrijven. Het positieve daarvan is dat ik kan zeggen dat ik inmiddels een jaar met heel veel plezier gebruik maak van mijn prachtige keuken die met veel zorg en vakmanschap is geplaatst. Bij Adee doen ze inderdaad wat ze beloven, ook als je in Groningen woont.
FOTO VAN M. VAN DEN HEUVEL
Reactie of foto toevoegen
“Wij genieten van onze nieuwe keuken”
Door du Mee op vrijdag 10 mei 2024 24
Artic Keukens in Utrecht heeft samen met ons een prachtige keuken ontworpen en ons goed geadviseerd over materiaal, kleur en apparatuur. Dankzij de ruime showroom konden we veel ideeën opdoen en ook stalen meenemen naar huis. Er was genoeg flexibiliteit om nog wijzigingen door te voeren. Ook hebben zij vanuit de DB Keukengroep een uitstekende backoffice en plezierige en vakkundige medewerkers die de nieuwe keuken hebben geplaatst. Via Artic Keukens kwamen wij in contact met een aannemer, gespecialiseerd in alle voorbereidende werkzaamheden voorafgaande aan de plaatsing van de keuken. Samen met zijn enthousiaste en professionele vakmensen, hebben zij alle benodigde werkzaamheden volgens een strak schema uitgevoerd. Mede geholpen door de professionele technische tekeningen van de DB Keuken Groep. Alles goed en op tijd, ook bij onverwachte gebeurtenissen in een oud huis, en heel plezierig, wat wil je als klant nog meer. We zijn erg blij met het eindresultaat en genieten van onze nieuwe keuken. Ook over de nazorg, zodat men zeker weet dat we 100% tevreden, zijn we zeer te spreken. We bevelen bovengenoemde bedrijven dan ook van harte aan!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Carin van Schaick op woensdag 8 mei 2024 24
Wij hebben een volledige keuken gekocht met inbouwapparatuur.
FOTO VAN CARIN VAN SCHAICK
Reactie of foto toevoegen
“Prima begeleiding”
Door familie Molenaar op woensdag 8 mei 2024 24
Deskundige hulp bij het uitzoeken van de keuken, montage keurig netjes, resultaat helemaal naar wens. Prima begeleiding, ook na afloop!
Reactie of foto toevoegen
“Ver boven een 10”
Door De Heus op woensdag 1 mei 2024 24
Na aanraden van vrienden hebben wij bij Artic in Utrecht een keuken uitgezocht, deze is naar volle tevredenheid in Vlissingen geplaatst. Vanwege de toenmalige omstandigheden van een ernstige ziekte hadden we voor een wat goedkopere uitvoering gekozen. Nadat het ziek zijn achteraf bleek mee te vallen hebben we opnieuw contact gezocht met Artic. Met als reden dat de goedkopere uitvoering niet echt onze smaak was. Medewerkers van Artic hebben er alles aan gedaan om alsnog de keuken naar onze wensen aan te passen. Vanwege de uitzonderlijke omstandigheden hebben zij dat nogmaals tot onze volle tevredenheid tegen een gereduceerde prijs uitgevoerd. Als we een cijfer moesten geven kwamen we ver uit boven de 10! Eerlijk is eerlijk! Nogmaals hartelijk dank!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Geert en Rinske Pars op dinsdag 30 apr 2024 24
In 2022 hadden we een afspraak voor een gesprek met een medewerker van Arma Keukens en Sanitair over de nieuwe inrichting van onze badkamer en het toilet op de begane grond. Wim-Sander Roos, verkoopadviseur bij Arma in Nunspeet, ontving ons zeer hartelijk en gastvrij. We stonden aan het begin van een gesprek vol keuzes, die we moesten maken. In de showroom van Arma kun je wat badkamers en accessoires betreft te kust en te keur. We konden op elk moment onze wensen inbrengen. Wim heeft ons geen enkel product opgedrongen, maar op momenten van keuzes maken ons op een prettige manier geadviseerd en als we van de bomen het bos niet meer zagen ook "gestuurd". We werden enthousiast en deskundig begeleid. En tegelijk heeft Wim ook oog voor de klant als mens, voor zijn persoonlijke omstandigheden. Het verkoopgesprek was dan ook een prettige mix van zakelijk contact én tussendoor humor en persoonlijke aandacht. Aan het eind van de middag hebben we de koopovereenkomst getekend van een badkamer en een toilet, volledig overeenkomstig onze wensen. Badkamer en toilet zijn gerenoveerd en ingericht in 2023, zoals was begroot en afgesproken. We zijn heel tevreden over het resultaat, zowel wat betreft de materialen als het voeg- en kitwerk en de kleurkeuzes. Na de inrichting bleken er nog enkele dingen niet goed bevestigd te zijn dan wel te functioneren. Een en ander is na melding bij het bedrijf vlot door de servicedienst naar tevredenheid hersteld. Kortom: Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet is wat ons betreft een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Ardi sprong eruit”
Door H. van Dorst op maandag 29 apr 2024 24
Ik had 24 jaar geleden een keuken gekocht bij Ardi. Deze was goed bevallen. nu een nieuwe keuken gekocht bij Ardi. ook bij andere keuken zaken geweest. Ardi sprong er uit, omdat de service prima was, afspraken na kwamen en de prijs de prijs is, en vrijblijvende offerte. geen dwang.

Aanvulling ontvangen 30 april 2024:D e keuken is afgeleverd en gemonteerd. Dit is goed bevallen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Erik Kraij op zondag 28 apr 2024 24
Zeer tevreden over het hele traject. Van advies tot aan de planning en installatie. We zijn erg blij met de keuken en raden Keur Keukens aan iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig geplaatste keuken”
Door Raymond op zaterdag 27 apr 2024 24
Betrouwbaar en vakkundig. Keuken is keurig geplaatst. Monteur werkt netjes en heeft problemen vakkundig opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met het keukeneiland”
Door Tjeerd op vrijdag 26 apr 2024 24
Keukeneiland was heel vakkundig opgeleverd. Heel blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met geplaatste keuken”
Door Van Noorden op donderdag 25 apr 2024 24
Klantvriendelijk, kundig, netjes gewerkt! Gewoon zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Meedenkend, innovatief en praktisch”
Door Ricky en Theo op dinsdag 23 apr 2024 24
We hebben een keuken bekocht. Op papier hadden we eigenlijk alles al uitgetekend. Maar praktische tips hielpen ons aan verbeterpunten waar we erg blij mee zijn. Meedenkend, innovatief en praktisch. Goede communicatie, vriendelijke mensen. Direct antwoord op onze vragen. Gewoon prettig en fijn!
FOTO VAN RICKY EN THEO
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Demy Knijnenburg op dinsdag 23 apr 2024 24
Enorm blij met onze nieuwe keuken. We wilden bij het kiezen van onze keuken kwaliteit en niet 10x op een dag gebeld worden over dat de prijs omlaag kon, maar gewoon waar voor ons geld. Hier heeft Pelma keukens zeker aan voldaan! We zijn uitstekend geholpen en er werd goed met ons meegedacht met de mogelijkheden binnen ons budget. Ik zou het iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door C. Laurijsse op dinsdag 23 apr 2024 24
Fijne samenwerking, komen afspraken na, en leveren keurig werk af. Telefoontje ook als iets anders gaat lopen. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Moison op maandag 22 apr 2024 24
Pelma heeft onze keuken een update gegeven. Wij zijn erg tevreden. Goede voorlichting en prima meedenken. De uitvoering van de werkzaamheden verliep op een vriendelijke en behulpzame manier. Het resultaat mag gezien worden. Kan iedereen Pelma aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Fam. Mol op maandag 22 apr 2024 24
Na onze eerste keuken (review van 07-01-2021 was niet zo positief) toch weer bij Ardi voor een nieuwe keuken omdat we dachten: ze kunnen het wel, zitten in de buurt en lossen de manco's op. In eerste instantie hadden we zoiets van dit is een 10 maar er zijn wat kleine zaken die nog aandacht vragen en ook opgelost gaan worden. 9 of 9.5 geven gaat helaas niet en 8 doet geen recht aan de prestatie, dus dan toch die 10. Wel irritant dat de kookplaat ontbreekt door onderdeel-problemen bij Neff, maar daar kan Ardi niets aandoen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Veerman op maandag 22 apr 2024 24
De levering van de keuken was top. Het plaatsen van de keuken ook zeer tevreden. We hebben wat probleempjes gehad maar werd super opgelost. Ik ben echt tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze keuze voor Ardi”
Door Cor maas op vrijdag 19 apr 2024 24
Zo heb je even! Ten eerste zijn wij super goed geholpen door Leanne Wisse. Ze heeft ons door de wereld van keukens geholpen, zodat we de beste keuze gemaakt hebben bij Ardi Keukens. Dus alles netjes op papier gezet en de juiste prijs bepaald, dus meteen de keuken besteld. Duidelijke afspraken gemaakt en gedaan wat er afgesproken was. Alles gemonteerd door een vakman met veel kennis van zaken en heel precies zodat alles perfect gemonteerd is. We zijn heel blij dat we gekozen hebben voor Ardi keukens.
FOTO VAN COR MAAS
Reactie of foto toevoegen
“Al met al zeer tevreden”
Door Gerard en Petra op vrijdag 19 apr 2024 24
Augustus 2023 Pelma showroom in Goes bezocht. Vriendelijk ontvangen, rondgeleid en vervolg afspraak gemaakt. Deskundig advies gekregen en gezamenlijk keuken samengesteld. Direct afspraak gemaakt voor montage in november. Montage professioneel uitgevoerd door eigen personeel. Al met al zeer tevreden met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Prima advies en goede service”
Door Leo Noordijk op donderdag 18 apr 2024 24
Onze ervaring met Ardi is buitengewoon goed. Gestart in de showroom tot en met het plaatsen van de keuken. Prima uitleg en service. Bij het plaatsen van de keuken werd alles netjes opgeruimd niets was te veel. Prima monteurs, hebben alles goed uitgelegd. Ik beveel Ardi aan vanwege de prijs kwaliteit verhouding en de goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Fam.W.Ouwens op dinsdag 16 apr 2024 24
Goede verkoper, en monteurs super. Ook het team wat ons begeleide, stap voor stap kun je de vorderingen volgen.
Reactie of foto toevoegen
“Een absolute aanrader”
Door Marcel op maandag 15 apr 2024 24
Naast de keuken hebben we bij dit bedrijf ook onze badkamer aangeschaft. Het is wellicht iets duurder als veel gangbare sanitair verkopers maar dit bedrijf levert topkwaliteit materialen en er wordt gewerkt met installateurs die hun vak kennen en meedenken met de klant. Het bedrijf is goed bereikbaar en komt afspraken na. Absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Een grote pluim”
Door van Sprang op maandag 15 apr 2024 24
Wij hebben een keuken gekocht en zijn daar voor 100% te vrede over alle medewerkers waar wij mee te maken hebben gehad verdienen een grote pluim.
Reactie of foto toevoegen
“Een topbedrijf”
Door Gert Mandersloot op maandag 15 apr 2024 24
Wij hebben 16 jaar geleden een mooi keuken gekocht bij Arma Keukens in Nunspeet. Na 16 jaar hebben we de hefscharnieren van de drie klepdeurkasten laten vervangen. Deze vervanging is zeer vakkundig en supergoed uitgevoerd en de monteur heeft als service ook nog alle (andere) deuren en lades opnieuw afgesteld. Al met al zeer tevreden vanaf het moment van de afspraak tot en met de uitvoering. Maar eigenlijk ben ik ook niet anders gewend van dit topbedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut geen spijt van mijn keuze”
Door T. Oldewarris op maandag 15 apr 2024 24
Heel goed geïnformeerd in de showroom. Het gegeven advies paste keurig binnen budget. Backoffice klantteam is zeer snel en adequaat en door het inschakelen van de aannemer waar Keur doorgaans mee werkt sloot de planning perfect aan en hoefde ik me nergens zorgen over te maken. De keuken zoals deze er nu staat voldoet aan mijn verwachtingen. Al het personeel van Keur Keukens waar ik mee te maken heb gehad waren allemaal even vriendelijk en punctueel en hadden kennis van zaken. Ik was zelf ook doorverwezen naar Keur Keukens via een kennis en ik heb er absoluut geen spijt van.
FOTO VAN T. OLDEWARRIS
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te bevelen”
Door Suzanne op zondag 14 apr 2024 24
Zeer blij met de nieuwe keuken die we via Ardi gekocht hebben en door hen hebben laten instaleren. Zeer fijn geholpen met het samenstellen van de keuken, werd echt tijd voor ons genomen. Zeer blij met de 3-in-oven met stoomfunctie, de brede (bestek)lades en de plaatsing van alle kastjes/apparaten. Kleine dingetjes fout gegaan met bestellen en installeren, maar zonder problemen hersteld door Ardi. Zou het een ander echt aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Alles liep op rolletjes”
Door mar postma op zaterdag 13 apr 2024 24
Zeer netjes geholpen en wij hebben zeer goede ervaring met vragen en plaatsing alles ging op rolletjes zeer aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Michelle op zaterdag 13 apr 2024 24
Duidelijke communicatie, geen opdringerig gedrag. Weet waar ze over praten, goeie kwaliteit. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Wilco Bos op vrijdag 12 apr 2024 24
Vriendelijke mensen en zeer nette keuken geleverd. Montage zeer goed verlopen, de prijs kwaliteit verhouding is prima. Je kunt hier prima een keuken kopen
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de houten greeploze keuken”
Door Heleen op donderdag 11 apr 2024 24
Goed advies, komen afspraken na, alles te volgen via mijnkeukeninfo/online, bezorgen en plaatsen van de keuken door eigen personeel. Er wordt meegedacht met het inrichten van de keukenkastjes. Blij met de houten greeploze keuken met graniet werkblad!
FOTO VAN HELEEN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door G.Veldhuis op donderdag 11 apr 2024 24
Keuken gekocht en zeer tevreden hoe alles van het begin tot het einde is verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te bevelen”
Door Tineke op woensdag 10 apr 2024 24
Netjes ingemeten. Keurig geplaatst. Altijd bereid om vragen te beantwoorden en mee te denken. Mocht je een nieuwe keuken zoeken dan zou ik je Ardi aanbevelen
Reactie of foto toevoegen
“Ze doen wat ze beloven”
Door Koopman op woensdag 10 apr 2024 24
Keuken inclusief montage en voorbereiding aangeschaft bij Adee keukens in Rijssen. Heel netjes gedaan en ze doen wat ze beloven! Ook bij vragen kun je altijd bij ze terecht!
FOTO VAN KOOPMAN
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Cees Ruitenberg op maandag 8 apr 2024 24
Wat een service krijg je bij Keur Keukens. Kleine beschadiging wordt gelijk opgelost. Daarbij komt fantastisch en super vriendelijk en behulpzaam personeel.
Geen gedoe over kortingen maar wel 10 jaar prima service wat heel belangrijk is.
Keur keukens is zeker de plaats waar u moet zijn voor uw nieuwe keuken en de hulp bij het samenstellen daarvan.
Reactie of foto toevoegen
“Communicatie kan beter”
Door Van assenbergh op maandag 8 apr 2024 24
Keuken, badkamer, toilet en tegels voor het hele huis.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect verlopen”
Door Fam. Horst op zaterdag 6 apr 2024 24
Vanaf de verkoop tot en met de plaatsing is alles perfect verlopen. D.m.v. mail steeds netjes op de hoogte gehouden (voordat de keuken besteld werd nog even vragen of we nog veranderingen wilde? en of de geplande datum nog steeds schikte?) Tijdens het plaatsen goed overleg gehad en tips gekregen van de monteurs. Echte vakmensen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima zaak”
Door Fabienne Voortman op vrijdag 5 apr 2024 24
Heel goed advies in de winkel. Er wordt goed naar je geluisterd wat je wil en alle opties besproken. Montage ging prima. Alle afspraken werden netjes nagekomen. En kleine beschadigingen die bij plaatsing bleken, werden heel netjes opgelost. Prima zaak.
FOTO VAN FABIENNE VOORTMAN
Reactie of foto toevoegen
“Een supermooie keuken”
Door Gerriette Nelis op donderdag 4 apr 2024 24
Een super mooie keuken gekocht bij Ardi keukens. De eerste keer dat ik bij ardi keukens kwam heb ik een rondje door de zaak gedaan, ik wist niet wat ik wilde en kon zodoende ideeën op doen. Duidelijke uitleg gekregen over inductie kookplaten en afzuigkappen onder het genot van een kopje koffie. Besloten om een keuken aan te schaffen bij Ardi keukens. Het 2de bezoekje kwamen we terecht bij Anne. Anne heeft duidelijke uitleg gegeven over wat er allemaal mogelijk is qua kastjes, keukenblad, frontjes enz. Het was een hele leuke en gezellige ochtend. Het 3de bezoekje kwamen we ook weer bij Anne terecht deze keer hebben we de apparatuur doorgenomen, wat handig is en wat niet handig is om aan te schaffen, wederom een gezellig bezoek en we kregen een heerlijk broodje met soep net als de vorige keer. Wat een service! Een paar maanden later was het zover dat de keuken geplaatst werd. Dit ging ook heel goed, er werden kaartjes bij de buren door de brievenbus gedaan om aan te geven dat er wat overlast kon komen vanwege het plaatsen van de keuken. Steeds goede uitleg gekregen van Johan. Hij heeft de keuken met veel plezier gezet en super netjes. Als tip kreeg ik van hem om de muur rondom de keuken groen te maken om zo de natuur van buiten naar binnen te halen. Ik had hier zo mijn bedenkingen bij en zag het nog niet helemaal voor me. Na veel wikken en wegen is de muur groen geworden, en ik ben er hartstikke blij mee. Johan, super bedankt. Ook Anne nogmaals bedankt voor je adviezen en geduld! Ik raad iedereen aan om een keuken aan te schaffen bij Ardi Keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Fijne communicatie en duidelijk advies”
Door Fam. Dul op woensdag 3 apr 2024 24
Onlangs een keuken gekocht bij Ardi Keukens en heel erg tevreden over het eindresultaat. Goed geholpen door de verkoopadviseur duidelijk en eerlijk advies. De verkoopadviseur was heel geduldig en nam ruim de tijd om de keuken naar wens samen te stellen zonder iets op te dringen. De bestelling van de keuken is ook zeer goed verlopen alles tot in de puntjes geregeld. Communicatie ook heel goed, goed te bereiken en helpen snel. De plaatsing van de keuken is ook heel netjes en professioneel gedaan. Kortom alles was van begin tot eind heel goed geregeld hoefden ons nergens zorgen over te maken een heel fijn klantvriendelijk bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Esther op woensdag 3 apr 2024 24
Erg fijn aankoop-proces, dwingen je nergens toe, geven je alle tijd, zijn betrouwbaar, denken mee en lossen eventuele problemen meteen op. Tot nu toe erg tevreden met DB Keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Familie Thomas op woensdag 3 apr 2024 24
Van begin tot eind maakt Anovi Keukens de hoge score waar. Een vriendelijke ontvangst. Een deskundige en attente consulent die met je meedenkt en voor wie niets teveel is. Voor alle vragen is hij bereikbaar met deskundig maar geen opdringerig advies. De levering en de plaatsing verliepen heel soepel. De monteurs zijn vriendelijk en deskundig, alles + korte uitleg en advies stond in 2 dagen zoals afgesproken. Met als resultaat een prachtige keuken, waar wij heel blij mee zijn en iedere dag van genieten.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te bevelen”
Door Ubachs op maandag 1 apr 2024 24
Wij hebben voor onze nieuwe woning een nieuwe keuken gekocht bij Pelma keukens in Goes. Het hele proces vanaf de aanschaf met hulp van een verkoopmedewerker tot en met de plaatsing en montage verliep vlekkeloos. Pelma keukens heeft proactief ons geïnformeerd toen bleek dat het werkblad niet helemaal in de gevraagde maatvoering geleverd kon worden. Er is toen samen met ons een goede oplossing gevonden. Ook na plaatsing van de keuken waren er een paar onvolkomenheden, zoals een niet goed aangedraaide leiding in gootsteenkastje en een piepende vaatwasser. Deze problemen zijn na contact te hebben opgenomen met Pelma adequaat en snel verholpen. Wij hebben ervaren dat Pelma ons correct en tijdig heeft geïnformeerd over het hele proces van bestelling en plaatsing en zijn zeer blij en tevreden, met name omdat de medewerkers van Pelma zowel in verkoop, showroom als de monteurs bij de plaatsing, zeer benaderbaar en onze vragen goed konden beantwoorden. Wij zijn dan ook erg tevreden en bevelen Pelma keukens zeer zeker aan als je op zoek bent naar een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door M Geluk op zaterdag 30 mrt 2024 24
Super goede service. Afspraken volledig nagekomen. Aangenaam personeel, zowel verkoopafdeling als de monteurs. Vakkennis en fatsoenlijk in de omgang
Reactie of foto toevoegen
“Over alles erg tevreden”
Door Nicole op vrijdag 29 mrt 2024 24
Keuken gekocht bij Ardi super tevreden over alle services. Keuken kon vrij snel geplaatst worden wat erg fijn was. Super netjes en zorgvuldig geplaatst een mankement gehad maar dit werd de zelfde dag nog opgelost verder zijn wij over alles erg tevreden en bevelen wij Ardi zeker aan bij andere.
Reactie of foto toevoegen
“Alles is goed”
Door Lieneke Krijnen op donderdag 28 mrt 2024 24
Wij zijn zeer tevreden met de keuken en zeer tevreden over de medewerkers van Ardi. Wij zijn heel goed geholpen door Marjolein met het uitkiezen van onze keuken. De monteurs hebben de keuken perfect geplaatst. Alleen blad met spoelbak was verkeerd geleverd maar dat is zeer goed opgelost. Alles is goed, de service maar ook de kwaliteit van de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door De Koning op donderdag 28 mrt 2024 24
Wij zijn heel erg tevreden over de aankoop en plaatsing van onze nieuwe keuken. Bij de eerste afspraak was ons al snel duidelijk welke keuken het moest gaan worden. In de winkel echt heel fijn geholpen met onze keuze en daarbij de puntjes op de i te zetten! Het plaatsen gebeurde in 2 dagen door geweldige monteurs. Zeer netjes en heel hard gewerkt. Over de verlichting was ik niet zo tevreden en daar werd alles aan gedaan om mee te denken en op te lossen. Helaas blijkt het niet op te lossen maar ik kan ermee leven! Wij vinden het echt een aanrader om je keuken bij Ardi te kopen!
Reactie of foto toevoegen
“Een mooi resultaat”
Door Carolien van Vliet op donderdag 28 mrt 2024 24
Gisteren mijn keuken laten plaatsen. Alles wat wij besproken hebben is ook daadwerkelijk in overleg en meedenkend in alles tot een mooi resultaat geworden. Ter plaatse worden ook dingen opgelost. Zeer vriendelijke professionele mensen. Nazorg is er ook. Erg blij mee.
FOTO VAN CAROLIEN VAN VLIET
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Fam van Splunder op donderdag 28 mrt 2024 24
Zeer tevreden, vriendelijke mensen zoals bij de eerste ontmoeting na de afspraak. Bestelde keuken op tijd geleverd en geplaatst. Was allemaal helemaal naar onze wens. Nogmaals bedankt voor alles. Zal het zeker aanbevelen aan vrienden en bekenden met een vriendelijke groet uit de wilhelminaweg in ouddorp.
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Familie Willemsen op donderdag 28 mrt 2024 24
Alles liep perfect. We zijn overal in meegenomen. Geen mankementen. Vakkundig en ervaren personeel. Zeer vriendelijk geholpen van verkoop tot aan opleveren. Echt een aanrader! Een eerlijk verhaal. Geen mooie verkooppraatjes.
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastische keuken”
Door Peter en Elly op woensdag 27 mrt 2024 24
Wij hebben onze Schmidt keuken gekocht bij Ardi in sint Annaland. We zijn daar verschillende keren heel gastvrij ontvangen en er is een prachtig ontwerp gemaakt. Na oplevering van ons huis is de keuken vorige week geplaatst door Johan en Marco. Echte vakmensen die alles in 2 dagen hebben geplaatst. Er was geen enkel probleem met de keuken dus was in een keer goed. Kortom, we zijn ontzettend tevreden over de service van Ardi en genieten nu van een fantastische keuken. Wij vinden Ardi een echte aanrader!
FOTO VAN PETER EN ELLY
Reactie of foto toevoegen
“We genieten van onze mooie keuken”
Door M. Dietvorst op woensdag 27 mrt 2024 24
De ervaring bij het uitzoeken van de keuken was al heel fijn, vriendelijk, behulpzaam en gastvrij personeel. Het bestellen is een proces waar we goed bij zijn geholpen, ze nemen de tijd voor je vragen. De keuken plaatsen ging in goed overleg en met duidelijke afspraken. Er werd netjes gewerkt en geen rommel achter gelaten. Vriendelijke en beleefde monteurs. Toen er een onderdeel beschadigd geleverd bleek, werd dat gelijk doorgegeven en later vervangen.
Nu al een hele tijd aan het genieten van onze mooie keuken, niets op aan te merken!
Reactie of foto toevoegen
“Super fijne service”
Door Eloise op woensdag 27 mrt 2024 24
Mijn keuken nu een jaar of drie oud. Keur keukens heeft mij heel goed geholpen om een mooie keuken uit te zoeken. Ze werken met vaste prijzen en dat geeft duidelijkheid. Geen gedoe met onderhandelen en wetende dat je toch aan het kortste eind trekt. Daarnaast kan ik zeggen dat ik weinig bedrijven ken met zo'n goede service. Als er iets is, komen ze altijd even langs om er iets aan te doen. Ook als het niet meer hun zaak is. De quoocker kraan was stuk. Er werd vanuit quoocker een nieuwe slang gestuurd. Ik vraag aan Keur keukens mij te helpen om hem er goed op te zetten. Het antwoord: "Natuurlijk gaan we u helpen." Waar vind je deze servies nog. Van mij krijgen ze een 10+ Ik kan dit bedrijf van aan iedereen van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Mijn prachtige landelijke keuken”
Door Arjenne De Viet op dinsdag 26 mrt 2024 24
Eindelijk de keuken werd geplaatst, muren waren na half jaar pas droog! "Ardi" vond geen probleem, pas plaatsen als muren droog zijn! ☺️ Pieter de Vakman! Vloer liep 5cm af, achterwand hol! Nu klinknagel vast, mijn prachtige landelijke keuken! Top bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Fam. C. Nederlof op dinsdag 26 mrt 2024 24
Hebben in februari j.l. een nieuwe keuken laten plaatsen, er waren een aantal kleine dingen vergeten meegeleverd te worden: Een handvat, ontluchtingsrooster van de koelkast en het filtersysteem van de afzuigkap. Na jaren lange ervaring met DB waren wij dat niet gewend. Nu 26 maart zijn de laatste dingen naar alle tevredenheid opgelost. De ervaring met Pieter Kok (middelwatering bouw) was perfect.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Carola op maandag 25 mrt 2024 24
Prachtige keuken en hoge kwaliteit voor een goede prijs. Zeer deskundig advies bij het kiezen en vakmanschap bij het plaatsen. Een plaatje om te zien en precies zoals we het wilden. Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door E.G. Aartsen op zaterdag 23 mrt 2024 24
Zeer goede afspraken die nagekomen worden.
Reactie of foto toevoegen
“Een droomkeuken”
Door Familie Kaijser op vrijdag 22 mrt 2024 24
Vanaf het moment dat we binnenstapte tot het moment van oplevering van de keuken (2 jaar) zijn we altijd goed geholpen en is er steeds goed meegedacht, en juist over de dingen waar je als consument niet direct bij stil staat. Geen vraag was te gek. Dank voor jullie service en gastvrijheid. We genieten dagelijks van onze nieuwe mooie droomkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Geheel ontzorgd van A tot Z”
Door Jelmer op vrijdag 22 mrt 2024 24
Ik kan iedereen Ardi Keukens aanraden, zij helpen onwijs goed, zijn altijd te bereiken. Vanaf het ontwerpen van de keuken tot plaatsen van de keuken zijn zij nauw betrokken. Het is fijn om voor een partij te kiezen die alles regelt, meedenkt en vooral geheel ontzorgd van A tot Z.
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer positieve ervaring”
Door Bas van der Zwaag op vrijdag 22 mrt 2024 24
We hebben een zeer positieve ervaring gehad met Keur Keukens. We zijn in de showroom uitstekend begeleid door Demi, met name haar flexibiliteit is heel prettig. Fred van Keukenwerk heeft de verbouwing uitstekend gedaan. De installatie verliep naar wens en de after-sales service was ook prima. Kortom, een aanrader!
FOTO VAN BAS VAN DER ZWAAG
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastisch eindresultaat”
Door Naomi op donderdag 21 mrt 2024 24
Ontzettend blij met de aankoop van onze nieuwe keuken bij Ardi! Vanaf het begin in de showroom enorm geholpen in onze ideeën en meegedacht in alle mogelijkheden. Bij vragen is de communicatie snel en duidelijk. Plaatsen van de keuken ging goed en professioneel, ook op monteren van losse aangekochte producten bij andere partijen (vuilnisbak, Quooker), super behulpzaam! Na plaatsing bij kleine mankementen super goed te bereiken en bereid om mee te denken. Al met al een super ervaring en zeker aan te raden!
FOTO VAN NAOMI
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door A. Baltissen op donderdag 21 mrt 2024 24
Een nette, vriendelijke en zorgvuldige afhandeling van aankoop en plaatsen van nieuwe keuken. Netjes geplaatst en terug komen om kleine probleempjes netjes te verhelpen. Uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10 plus”
Door Leonard van Strien op woensdag 20 mrt 2024 24
Dit is onze tweede keuken die we bij Ardi gekocht hebben en vanaf het uitzoeken en het plaatsen van onze keuken zijn we zeer goed geïnformeerd en begeleid tot het plaatsen toe. Tevens ook een grote pluim voor de verkoper en de monteurs, vakmensen met hart voor de zaak! Mijn vrouw en ik geven een dikke 10 plus.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Floor Klerks op dinsdag 19 mrt 2024 24
Wij zijn vanaf het eerste moment in de showroom van Ardi tot het moment van oplevering van de keuken zeer tevreden over de service en advisering van Ardi keukens. De kwaliteit van de keuken is uitstekend. Wij zijn erg blij met onze keuken! We raden Ardi zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne medewerkers”
Door Margarita op dinsdag 19 mrt 2024 24
Goede keuken, gemakkelijke communicatie, luisteren naar onze wensen, aardige en behulpzame medewerkers.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer klantvriendelijk”
Door Hans op dinsdag 19 mrt 2024 24
De keuken die wij hebben gekocht bij Adee is inmiddels geplaatst en ziet er prachtig uit. Van de verkoop tot aan de installatie hebben we heel goed contact gehad. We hebben Adee als zeer klantvriendelijk ervaren. Duidelijk merkbaar dat de medewerkers hierop zijn geselecteerd en worden getraind.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie landelijke keuken”
Door fam jansen op maandag 18 mrt 2024 24
Wij zijn super blij met onze landelijke keuken. Super netjes gewerkt, alle afspraken netjes na gekomen en erg nette mensen. Wij raden iedereen aan om daar een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Voortreffelijk”
Door Winston Badloe op maandag 18 mrt 2024 24
Het verkoopproces was een fijne beleving. Duidelijkheid over de techniek en gebruikte materialen. Er werd niets verborgen gehouden, wat ik helaas bij andere zaken wel heb ondervonden. Je weet wat je koopt. Met name de techniek en het inwendige deel van de keuken is mij duidelijk uitgelegd en op mijn resterende vragen kreeg ik duidelijke antwoorden. Dat vergt vakmanschap vanuit de verkoop en ik heb ondervonden dat dat aanwezig was. De keuken is volgens afspraak geleverd, geïnstalleerd en aangesloten. Het is een complex proces waarbij niet altijd alles in 1 keer goed gaat. Daarom is de nazorg zo belangrijk en deze is op voortreffelijke wijze uitgevoerd waarbij Ardi keukens doorgaat tot alles naar wens is en alle verwachtingen zijn nagekomen. Daarbij is een goede digitale en telefonische bereikbaarheid en communicatie van essentieel belang. Ardi was voor mij altijd bereikbaar. Elk verbeterpunt is serieus door Ardi keukens opgepakt. Mijn petje af voor Ardi keukens waar afspraken volledig met veel enthousiasme zijn nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Marius Vonk op maandag 18 mrt 2024 24
Van winkel tot installeren heel tevreden. Bij zoeken werd veel tijd genomen om tot een besluit te komen, met vakkundige adviezen. Geweldig. Installatie alles perfect opgelost. Vakwerk. After sales twee deurtjes waren beetje krom getrokken. vervangen zonder gemor. Nabestelling smetplint, was een stukje af. Geconstateerd door de monteur. Vervangen zonder problemen (Had het zelf niet gezien). Planning houd je tussentijds op de hoogte ook als er iets langer gaat duren, omkleed met acceptabele reden. Chapeau!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door fam. van der Steen op maandag 18 mrt 2024 24
Op sublieme wijze geholpen van begin tot eind alsmede de after-sales. Meedenkend en samen komen tot een voor beide partijen uitstekend resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Een super bedrijf”
Door Yvonne de Jong op maandag 18 mrt 2024 24
Dikke 10+ voor Avanti, van verkoop, planning, werkvoorbereider tot montage en nazorg. Zijn uiterst tevreden t.a.v. vriendelijkheid, service, bij iedere afdeling van Avanti keukens! Ik kan dit bedrijf aan een ieder aanraden ervaar het zelf en loop gewoon eens binnen. Het is een hele nette zaak met voldoende, verschillende opstellingen en stijlen te zien. Zijn open, vriendelijk en geven goed advies. Onze keuken is nu enkele maanden opgeleverd, elke afspraak, mail of wat dan ook wordt netjes en vriendelijk op gereageerd en afgehandeld, de zorg en nazorg is super. Wij zijn blij met ze, alles is naar wens! Bedankt allemaal voor jullie hele goede zorgen en vriendelijkheid.
FOTO VAN YVONNE DE JONG
Reactie of foto toevoegen
“We kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen”
Door Lia Crezée op zondag 17 mrt 2024 24
Eind januari 2024 hebben we een keuken laten plaatsen in Kamperland via Pelma Keukens te Goes. Van het uitzoeken in de showroom tot het monteren thuis, zijn we uiterst tevreden. Zeer vriendelijk, kundig en flexibel personeel. Ook over het door Pelma aangeraden aannemersbedrijf Oreel zijn we zeer tevreden. Het resultaat is een prachtige keuken, die precies zo is geworden als we gehoopt hadden. We kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Alleen maar lof”
Door Janneke Boon - Van Keulen op zaterdag 16 mrt 2024 24
Eigen team monteurs. Klantteam met persoonlijke aandacht tijdens periode aankoop - plaatsing - afhandeling klachten.
Reactie of foto toevoegen
“Alleen maar lof”
Door Antoon op vrijdag 15 mrt 2024 24
Vanaf het eerste bezoek tot aan de oplevering alleen maar lof voor Avanti. Tijdens de koop werd alle tijd voor je genomen en, wat ik een enorme plus vind, was men totaal niet opdringerig. Bij iedere keus werd je in je waarde gelaten. Het vervolgtraject waarbij je iedere stap kunt volgen en je volledig op de hoogte wordt gehouden van de voortgang, is een enorm plusplunt. De heren die de keuken afleverden en installeerden waren zeer prettig in de omgang. Ze denken in oplossingen niet in problemen en als iemand met twee linkerhanden kan ik dat enorm waarderen. Geen moment heb ik stress ervaren en voelde het vertrouwd. Ook de nazorg is top geregeld. Ik kan alleen maar zeggen chapeau en kan Avanti bij eenieder aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Super netjes geholpen”
Door P. Vermaas op vrijdag 15 mrt 2024 24
Wij hebben bij Ardi keukens tijdens de bouw van ons huis een keuken gekocht. Wij zijn echt super netjes geholpen en toen er tijdens het inmeten bleek dat er een fout was gemaakt stond Ardi keukens direct klaar om met ons mee te denken en de fout te herstellen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen en erg blij met de keuken”
Door Familie Mannien op vrijdag 15 mrt 2024 24
We zijn erg goed geholpen bij Ardi keukens, er werd goed met ons meegedacht en er werd geen druk achter gezet. De montage liep ook voorspoedig en de keuken werd in anderhalve dag netjes geplaatst. Erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Nelleke op donderdag 14 mrt 2024 24
Erg goed geholpen bij het uitkiezen van de keuken. Wordt goed mee gedacht en niets opgedrongen. Ook het hergebruik van oven was geen enkel probleem. Samenwerking met aannemer is perfect. Levering verliep precies zoals afgesproken, goed op tijd en keurig geplaatst. Na een paar weken nog gebeld om te vragen of alles naar wens was. Zeer persoonlijk en vriendelijk bedrijf. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Deveny op donderdag 14 mrt 2024 24
Wij hebben onze keuken hier gekocht! En we zijn super blij dat we voor Pelma gekozen hebben! Alles wordt keurig netjes uitgelegd. Het contact is super. Bij problemen wordt het netjes opgelost. De monteurs hebben goed werk geleverd, alles keurig geplaatst, netjes gemonteerd. En zelfs de stopcontacten terug geplaatst! Kortom wij zijn meer dan tevreden over Pelma en hun service!
FOTO VAN DEVENY
Reactie of foto toevoegen
“Nette service”
Door Harmen Aalvanger op woensdag 13 mrt 2024 24
Prima keuken. Netjes geplaatst. Nette service. Minpuntje: eerst bellen of we tevreden zijn, daarna verzoek tot review ontvangen. Zouden we dit verzoek ook hebben gehad wanneer we niet tevreden waren?
Reactie of foto toevoegen
“Te hoog geplaatste magnetronoven”
Door J. Baij op woensdag 13 mrt 2024 24
Gekozen materiaal is prima, evenals de plaatsing door monteurs, problemen onderweg zijn verholpen (die waren er nogal wat). Wij zijn uiteindelijk blijven zitten met een veel te hoog geplaatste magnetronoven.
Reactie of foto toevoegen
“Een nieuwe keuken en een nieuwe badkamer”
Door W. van Dijk op dinsdag 12 mrt 2024 24
Wij hebben bij Arma Keukens en Sanitair zowel een nieuwe keuken als een nieuwe badkamer gekocht. Beide trajecten hebben wij als bijzonder prettig ervaren van verkoopgesprek tot montage en aftersales. Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Een fijne winkel”
Door Bram Kap op maandag 11 mrt 2024 24
Goede communicatie, mooie keuken, goede prijs. Ook na levering was de service prima. Een fijne winkel om een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Diana de Jong op zondag 10 mrt 2024 24
Heel erg blij met onze nieuwe keuken. We zijn erg goed geholpen in de showroom en alles klopte precies zoals op de tekening. De samenwerking met Pieter Kok de aannemer verliep ook vlekkeloos. Alles precies op elkaar afgestemd. De monteurs waren vakmensen. De keuken was in 2 dagen gereed. Precies zoals het moest zijn. We raden Anovi zeer zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Topwerk”
Door Ingrid en Hans Kolenbrander op vrijdag 8 mrt 2024 24
We hebben een prachtige keuken, helemaal naar onze wensen samengesteld, heel goed meegedacht door de verkoopster. Perfecte communicatie over wanneer de keuken wordt geleverd en wanneer geplaatst. Een heel ervaren monteur, die echt overal een oplossing voor had. Hier is topwerk geleverd!
FOTO VAN INGRID EN HANS KOLENBRANDER
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door M Gemmeke op vrijdag 8 mrt 2024 24
Vriendelijk, klantgericht en meedenkend.
FOTO VAN M GEMMEKE
Reactie of foto toevoegen
“Een tien voor Arma keukens”
Door HJ Wijnbergen op woensdag 6 mrt 2024 24
Na meerdere keuken bedrijven te hebben bezocht zijn we bij Arma keukens via andere gekomen, afspraak gemaakt en vervolgens vier uur geweest bij Gert Jan. Gesprek liep erg rustig alle tijd voor inbreng van onze kant en professionele inbreng van de Arma, tips en mee denken. Alle tijd om alles te laten bezinken, dus geen verkoop druk en dat is heerlijk. Ook was er een VIP avond voor aspirant kopers om nog even met een adviseur om de kleuren af te stemmen. Enkele dagen daarna de keuken gekocht, en het wachten was begonnen denk je. Enkele dagen later krijg je een link om via internet alles te volgen, wel een mooi item. Keuken is op de geplande data gemonteerd en je gelooft het niet maar alles in één keer geleverd en gemonteerd. Echt een tien voor Arma keukens.
FOTO VAN HJ WIJNBERGEN
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze keuken”
Door Francis Jongerius op woensdag 6 mrt 2024 24
Op aanraden van onze buurman zijn we bij Ardi in Sint Annaland gaan kijken voor een nieuwe keuken. We zijn hartelijk ontvangen, kregen alle tijd om rustig rond te kijken en daarna hebben we, geheel vrijblijvend, de mogelijkheden met Buck besproken. Er werd goed naar onze wensen geluisterd, er werd geen druk op ons uitgeoefend en dat maakte dat we in alle rust tot een goede en praktische keuze konden komen. Vervolgens hebben deskundige monteurs onze keuken, compleet met acherwanden en vensterbank op maat geïnstalleerd. De complete service: het eerste contact in de showroom, de prettige gesprekken, het mogen lenen van een kookplaat en de installatie van de keuken hebben we als zeer positief ervaren. Het team straalt een bepaalde warmte uit waardoor we ons erg welkom voelden. We zijn erg blij met onze keuken. Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Ga dan eens bij Ardi kijken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met het eindresultaat”
Door Hannie en Jaap Markus op maandag 4 mrt 2024 24
Wij zijn bij meerdere keuken zaken wezen kijken maar vonden Ardi keuken toch het prettigst. De gemoedelijke sfeer en ideeën die geopperd werden hebben ons over de streep getrokken om de keuken aan te schaffen bij Ardi keukens. De dingen die niet volgens het boekje liepen hebben ze prima opgelost en het eind resultaat is zo als wij onze keuken wilde hebben. Twee van onze zonen hebben ook een keuken aangeschaft bij Ardi dus dat geeft wel aan dat we tevreden waren.
Reactie of foto toevoegen
“Echt een aanrader”
Door Hermien Weghorst op maandag 4 mrt 2024 24
We wisten niet wat ader keukens was maar toen we gingen kijken wisten we het zeker hier kopen we de keuken. Vriendelijk personeel en we konden rustig eerst even rondkijken. Samen met Henk onze wensen opgeschreven en als resultaat een prachtige keuken waar het prettig is om in te werken, en vakmensen met alles wat erbij komt kijken. Echt een aanrader als u een nieuwe keuken wilt.
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastisch eindresultaat”
Door Fam. Van Dijk op vrijdag 1 mrt 2024 24
Perfect advies, perfecte planning, perfecte plaatsing met een fantastisch eindresultaat.
FOTO VAN FAM. VAN DIJK
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door Herman Feldman op woensdag 28 feb 2024 24
Zeer goed begeleid bij het samenstellen en kopen van onze keuken. Dit alles in goed overleg. Montage van de keuken ging vlekkeloos. Wij zijn enorm tevreden met onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ellen van Tongerloo op dinsdag 27 feb 2024 24
Prachtige keuken gekocht bij Adee, zeer tevreden over het gehele traject en erg blij met het uiteindelijke resultaat.
FOTO VAN ELLEN VAN TONGERLOO
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met het resultaat”
Door Sylvia van ‘t Hul op dinsdag 27 feb 2024 24
Vanaf het eerste contact tot en met de installatie waren we zeer tevreden. Professionele aanpak, en kleine aanpassingen werden tijdens de installatie adequaat uitgevoerd. We zijn zeer tevreden met het resultaat. We vonden het ook fijn dat niet onderhandeld kon worden over de prijs en dat gelijk een reëel bedrag werd genoemd.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke tien”
Door Fred Kappers op maandag 26 feb 2024 24
Wij hebben een complete keuken bij Arma gekocht. Vooraf hadden we een budget bepaald en we kregen uiteindelijk een offerte die goed binnen het budget paste. Arma is alle afspraken volledig correct nagekomen. De keuken is geïnstalleerd door echte, plezierige en voorkomende, vakmensen. Van ons krijgt Arma een dikke tien als waardering.
FOTO VAN FRED KAPPERS
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldig resultaat”
Door J den Boer op maandag 26 feb 2024 24
Wij hebben bij Ardi onze keuken gekocht ivm de grote bekendheid in onze omgeving. We zijn daarin zeker niet teleurgesteld. Binnen 2 afspraken hebben wij op een relaxte manier onze keuken uitgezocht, en zijn daarin geweldig geholpen door Anne. Omdat ik de keuken zelf ging plaatsen was de levering al vrij snel en moest ik gelijk aan de slag met de voorbereidingen. Toen de keuken geleverd is ben ik diezelfde avond begonnen met plaatsen. Dit verliep best vlot, behalve dan dat er enkele stelpoten ontbraken. Dit heb ik zelf creatief opgelost. Ook was er 1 zijpaneel te smal, waarvoor na een telefoontje een nieuwe is besteld. Dit had verder geen invloed op het gebruik van de keuken. Verder is het resultaat geweldig en zijn we er ontzettend blij mee.
De volgende keer zullen we zeker weer naar Ardi gaan, omdat ze een goede kwaliteit leveren tegen een concurrerende prijs. En we zijn er ook nog eens geweldig geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de nieuwe keuken”
Door Fam. J.T. Hoek op zaterdag 24 feb 2024 24
Bij de aankoop van een nieuwe keuken zijn we uitstekend begeleid door het personeel van Ardi Keukens in Sint-Annaland. Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en neemt alle tijd om je droomkeuken te laten realiseren. Ook het bestelproces, de bezorging en de installatie zijn vlekkeloos verlopen. Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken en hebben er dagelijks plezier van!
FOTO VAN FAM. J.T. HOEK
Reactie of foto toevoegen
“Super blij”
Door Fam. Tijhof op zaterdag 24 feb 2024 24
Bij binnenkomst werden wij gelijk fijn aangesproken door het personeel. Na het rondkijken was ons oog al gevallen op een mooie hoekkeuken. Een fijn gesprek met Wilbert gehad over onze keuze, hij heeft ons hierbij goed geadviseerd over materialen en de verschillende soorten inbouw materiaal. De keuken uiteindelijk gekocht, en het plaatsen is goed verlopen. De monteurs namen alle tijd, en een goede uitleg van het nieuwe apparatuur. Wij hebben alles als zeer prettig ervaren. En wij zijn super blij met onze aankoop.
FOTO VAN FAM. TIJHOF
Reactie of foto toevoegen
“De service is top”
Door A.M de kam op donderdag 22 feb 2024 24
Onze oude keuken was na 23 jaar aan vervanging toe. We hebben nu een kastenwand van 4 kasten en een aanrecht gekocht. Alle inbouw apparatuur is van Pelma en een Cooker, die koud water, warm water 60 graden en heet water 100 graden heeft. We zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken. Ook bij het uitzoeken in de showroom zijn we heel goed geholpen. Over het plaatsen zijn we zeer tevreden. De service is top! We hebben onze dochter ook geadviseerd een keuken bij Pelma te kopen en zij hebben inmiddels er ook één gekocht.
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Familie de Pater op donderdag 22 feb 2024 24
Veel keukenzaken langs geweest, uiteindelijk bij Avanti in Kesteren terecht gekomen. Ons eerste gesprek voelde direct goed. Echt een top keuken geleverd. Van verkoper tot monteur, iedereen afdeling bij Avanti levert vakwerk!
FOTO VAN FAMILIE DE PATER
Reactie of foto toevoegen
“Een positieve ervaring”
Door Anneke op woensdag 21 feb 2024 24
Zeer positief over verkoper, planner en monteurs. Netjes gewerkt en klantvriendelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Van begin tot eind is alles soepel verlopen”
Door Herremijn Bos op woensdag 21 feb 2024 24
Wat een fantastische keuken hebben wij! We willen de medewerkers van Arma bedanken voor hun geweldige inzet. Van begin tot einde verliep alles soepel en zeer vakbekwaam.
FOTO VAN HERREMIJN BOS
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Website
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.