Feedback
9,7

DB KeukenGroep

Website: www.dbkeukens.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.dbkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van DB KeukenGroep
Ontdek de grootste collectie keukens. Sterk in dienstverlening van A tot Z met eigen mensen.

“Doen zoals Beloofd”
Juist in een branche die niet altijd even goed bekend staat, onderscheidt DB KeukenGroep zich blijvend door haar correcte benadering van klanten en hoge kwaliteit van dienstverlening. Wij doen wat we beloven. Vanaf het moment dat u uw voet zet in één van onze inspirerende showrooms, tot aan het moment dat onze monteurs een droomkeuken of badkamer bij u komen monteren, zult u aangenaam verrast zijn door onze werkwijze. We realiseren ons, dat u hoge verwachtingen hebt van uw nieuwe keuken of badkamer. We doen daarom dan ook onze uiterste best om deze perfect naar wens te realiseren. Elke medewerker binnen ons familiebedrijf zet zich hier enthousiast en betrokken voor in. Of het nu de verkoper is die zich tot het uiterst inspant om uw wensen te vertalen in een prachtige keuken, de magazijnmedewerker die vol zorg uw bestelling klaar maakt, of onze serviceafdeling die zich volledig inzet om u compleet te ontzorgen. Onze klanten zullen het bevestigen: ook in het traject na handtekening steekt DB KeukenGroep ver boven het maaiveld uit. Wij streven altijd naar ‘keukens met ‘n 9+’. U merkt het aan het eindresultaat!

Keukens volgens actuele woontrends
Bij DB KeukenGroep is een keuken meer dan alleen een combinatie van mooie keukenkasten en moderne apparatuur. Onze diverse opstellingen maken van de keuken het hart van uw woning waar u in thuis komt. Waar koken pas echt kokkerellen wordt. En waar wonen verandert in léven. Maak kennis met onze onuitputtelijke collectie keukens. Alles is mogelijk. Bewonder onze verschillende merken zodat u de keuze hebt uit keukens in alle stijlen, opstellingen en voor ieder budget. Van degelijke standaardkeukens tot exclusief maatwerk. Onze nettoprijzen zijn blijvend laag omdat wij kortingen ontvangen op onze volume-inkoop. Daarbij zijn onze offertes transparant en compleet gespecificeerd. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Wij heten u graag welkom in één van onze zeven royale showrooms. We beloven u dat onze keukens u zullen inspireren. En onze medewerkers staan enthousiast klaar om u te adviseren!

Al ruim 25 jaar een begrip
DB KeukenGroep bestaat al ruim vijfentwintig jaar, en daar zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers geeft ons familiebedrijf al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs. Dit beloven wij:
• Direct de beste prijs
• 10 jaar garantie op onze montage
• Buitengewoon goed geregeld
• Service op 9+ niveau

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze acht vestigingen:
Adee Keukens (Rijssen)
Anovi Keukens (Berkel en Rodenrijs)
Ardi Keukens (Sint-Annaland)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Artic Keukens (Utrecht)
Avanti Keukens (Kesteren)
Keur Keukens (Haarlem)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van DB Keukens.


Ervaringen
Er zijn 2185 ervaringen over DB KeukenGroep. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1885 ervaringen
4 sterren207 ervaringen
3 sterren11 ervaringen
2 sterren9 ervaringen
1 ster8 ervaringen
“Louter lof”
Door J. van de Loosdrecht op donderdag 3 sep 2020 20
Wij hebben uitstekende ervaringen met Avanti. Goed geholpen bij het uitzoeken van de keuken en wij hebben daarin ook echt de tijd genomen. Dus ook meerdere keren in de showroom terug geweest. Ook na aankoop goede en snelle communicatie via telefoon of mail, alles duidelijk en goed op papier en worden de afspraken steeds goed nagekomen. De montage is ook nog eens perfect gegaan door zeer vakkundige en nette monteurs. Dus alleen maar lof!
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Paul Hazenberg op maandag 24 aug 2020 20
Keuken. Zeer goede adviezen en de keuken helemaal naar onze wensen ontworpen. Uitstekende service.

Aanvulling ontvangen 24 augustus 2020: Keuken is geleverd en gemonteerd en alles is helemaal top. Gesprekken, ontwerp, levering en montage. Alles was perfect geregeld. Wij zijn dik tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Hoogwaardig”
Door Arnie Nai op donderdag 13 aug 2020 20
Na een wachttijd van 6 maanden was het teleurstellend om mee te maken dat de montage e.e.a. heeft laten liggen. De plaatsing van de keuken was goed echter de pas geschilderde en gestuckte muren waren beschadigd. De beschadiging was niet gecommuniceerd door de montage(een vrije muur was ernstig beschadigd tot in de andere kamer). Inderdaad een kater ondanks een super keuken. Het voortraject met de adviseur was klasse en verdiend een dikke 10.

Inmiddels is, na een week, de muur hersteld en heeft Keur Keukens e.e.a. professioneel opgelost. Het is een hele opluchting om met een keuken leverancier in zee te gaan die de klant tevredenheid hoog in het vaandel heeft. Missers kunnen voorkomen maar e.e.a. is naar volle tevredenheid opgepakt. De gesprekken met de manager van het filiaal waren aangenaam, vriendelijk en empathisch. Keur Keukens is een professionele organisatie met een hoogwaardige aftersales en service organisatie. Mijn vrouw en ik zijn dan ook bijzonder blij en opgelucht met de aangedragen oplossing.
Reactie of foto toevoegen
“Een 100% tevreden klant, daar gaat het om”
Door Ron van Rijswijk, Amsterdam op vrijdag 31 jul 2020 20
In het verkoopproces keurig en correct geholpen. Ook de samenwerking met de aannemer (Bunee van Keukenwerk) en Keur is zodanig goed, dat ik me als klant geen zorgen hoef te maken. Bij montage van de keuken bleek een klein mankement voor heel veel extra werk te zorgen: Dat was voor Keur geen enkele discussie: Als het niet goed is, moet het overnieuw. Zonder morren werd heel veel extra werk verzet. Het resultaat is een geweldig mooie keuken. Als klant vooral blij dat ik me behalve mijn wensen nergens zorgen over hoef te maken: Keur begrijpt me en realiseert zonder zorgen de gewenste keuken. Aan alles merk je dat iedereen bij Keur er van doordrongen is: Een 100% tevreden klant, daar gaat het om. Nergens in het traject verborgen kosten, missende onderdelen of andere onplezierige verrassingen. Kortom: Het hele proces: Plezierig. Het eindresultaat: Prima!
FOTO VAN RON VAN RIJSWIJK, AMSTERDAM
Geen discussie over montage: moet goed zijn
Reactie of foto toevoegen
“Recensies zijn waargemaakt”
Door Fam. Lunding op vrijdag 10 jul 2020 20
Wij zijn niet zo van de recensies, maar in dit geval maken we toch een uitzondering.
Mede door de goede recensies op deze site hebben we uiteindelijk besloten om bij Adee Keukens in Rijssen te gaan kijken. En vanaf het moment dat we de 1e keer de showroom met een zeer mooie uitstraling binnen liepen tot aan de montage zijn we zeer tevreden. Piet heeft ons uitstekend geadviseerd en alle vragen die we nog hadden na het plaatsen van de order netjes afgehandeld. Ons grootste compliment echter gaat uit naar Niek, wat heeft hij de keuken er strak in gemonteerd en hij dacht ook nog eens goed mee, zo heeft hij de koof anders dan op tekening gemaakt en die ziet er nu gewoon beter uit dan op tekening. Kortom de recensies zijn wat ons betreft waar gemaakt en wij bevelen Adee keukens dan ook aan een ieder aan. Mochten wij in de toekomst weer een keuken willen dan is voor ons de keus dan ook al snel gemaakt!
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Sebastiaan Eikendal op donderdag 25 jun 2020 20
Voortraject perfect en de montage sluit volledig aan op het voortraject. Monteurs denken mee en uitloop op de planning wat bij ons het geval was wordt keurig opgelost. Chapeau!!
FOTO VAN SEBASTIAAN EIKENDAL
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Ga eerst hier langs”
Door Koos Sibtsen op vrijdag 5 jun 2020 20
Vanaf het eerste contact t/m de montage was de communicatie perfect. Vooral het meedenken met de klant en de flexibiliteit was geweldig. Wijzigingen t.o.v. de originele bestelling werden vlot verwerkt. De monteur die de keuken geplaatst heeft was een echte vakman die alles tot op de mm heeft afgesteld. Kortom, ik kan iedereen die een keuken wil gaan bestellen adviseren om eerst bij Ardi langs te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Guus en Anja op maandag 1 jun 2020 20
Een volledige keuken gekocht. We hadden meteen een goed gevoel: de verkoper maakte een deskundige indruk, probeerde onze wensen te begrijpen en te vertalen naar mogelijkheden, en pushte ons zeker niet om dingen te nemen die we niet wilden.
Afspraken werden perfect nagekomen. De montage verliep precies volgens plan. We zijn heel blij met onze keuken. Alleen maar complimenten.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Door Onno van de Nes op vrijdag 8 mei 2020 20
Wij hebben een keuken gekocht voor onze nieuwbouw woning. Gedurende de aanloop naar de oplevering zijn er genoeg contact momenten geweest vanuit keur keukens om een gerust gevoel te hebben qua levering en plaatsing. De monteurs ter plaatse straalden rust en vakbekwaamheid uit. Dit kwam ook tot uiting tijdens de montage wanneer de situatie om een andere oplossing vroeg dan de standaardoplossing. Het resultaat is een keuken die voldoet aan onze wensen en waar wij de komende jaren zeker mee vooruit kunnen.
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut een aanrader”
Door M. Zewald op woensdag 29 apr 2020 20
Wat betreft de ervaring met Keur: we zijn heel tevreden. In de showroom zijn we heel goed geholpen, zeer correct en vriendelijk. Goede ideeën van de verkoper gekregen. En een fijne en eerlijke manier van werken. Geen gedwongen snelle ondertekening van contracten maar ons gewoon netjes de tijd gunnen om erover na te denken. En de kwaliteit van het eindproduct is goed. Montage verliep vlekkeloos. Een probleem met de vaatwasser is onder garantie verholpen door de leverancier van de vaatwasser. Dus ook dat ging prima. Al met al absoluut een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Familie Lissenberg op dinsdag 7 apr 2020 20
We hebben bij Ardi een keuken gekocht. De ontvangst, de voorlichting, de montage en de service zijn top. We hopen nog heel lang van onze keuken te kunnen genieten.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling waard”
Door Marieke van Bloppoel op maandag 6 apr 2020 20
In fase aankoop meerdere keren in de showroom geweest en uitstekend geholpen. Er werd meegedacht en terugkoppeling wanneer iets nagezocht moest worden gebeurde spoedig. Planning volledig volgens afspraak. Montage ook keurig. Vriendelijke monteurs en ook nadien service afdeling ondanks deze corona crisis tijd goed te bereiken. Ik beveel Ardi Keukens van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door John en Nel van der Heijden op zondag 8 mrt 2020 20
Keuken bij Pelma Goes uitgekozen, heel deskundig geholpen door Marco Wisse. De uitgekozen keuken in een order map gedetailleerd weergegeven met duidelijke tekening en offerte. Het plaatsen door eigen Pelma keuken monteur. Wij zijn super tevreden over zowel de bestelling, levering als montage. Hiervoor een dikke 10.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken goed nagekomen”
Door Familie Bouma op zondag 8 mrt 2020 20
Via de goede recensies bij Ardi keukens terecht gekomen. De verwachtingen zijn volkomen waar gemaakt. Prijzen zijn duidelijk, er is geen handjeklap en er zijn geen gigantische "kortingen" zoals bij sommige concurenten. Afgesproken data en planning worden goed nagekomen en de montage verliep zeer professioneel en in goed overleg met ons. Wat ons het meeste aanspreekt zijn de no-nonsense benadering, de duidelijke prijzen en de goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Willen echt tevreden klanten”
Door G.Siccama op vrijdag 6 mrt 2020 20
Il heb onlangs mijn 2e keuken gekocht bij Arma, dit heb ik gedaan na de goede ervaring die ik heb gehad, de eerste keuken was 20 jaar oud en dus gedateerd. De montage van de keuken was iets problematisch dit was overigens geheel buiten de schuld van Arma om. Arma heeft ons steeds bijgestaan en al het mogelijke gedaan om ons als klant tevreden te stellen. Door al het ongemak heeft Arma mij een compensatie aangeboden voor het geleden ongemak, ik vind dit een heel fatsoenlijk gebaar en ben heel tevreden met de gang van zaken wat betreft de aankoop, installatie en nazorg. Ik weet zeker dat bij een andere keukenleverancier dit niet tot tevredenheid was opgelost. Dus alle hulde voor dit bedrijf die ECHT tevreden klanten wil hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door Gert op woensdag 12 feb 2020 20
Keuken gekocht. Goed advies, goed meegedacht met onze wensen, flexibel omgegaan met wijzigingen en montage netjes uitgevoerd door eigen monteurs van het bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk heel mooi”
Door Essen op maandag 10 feb 2020 20
December 2018 een prachtige keuken uitgezocht bij Arma. In het voortraject netjes geholpen en afspraken werden goed nagekomen. September 2019 werd de keuken volgens afspraak gemonteerd.Helaas hadden wij de pech dat we een totaal ongeschikte en asociale monteur kregen. We hebben de dagen na de montage slecht geslapen van het erbarmelijke resultaat. De details willen we iedereen besparen. De eerste montage verdiend niet meer dan een 3!. Gelukkig is dit door Arma goed opgepakt. Er is een deskundige andere monteur bij ons geweest, die viel van de ene verbazing in de andere. Deze top monteur is vervolgens 3,5 dag bezig geweest om de keuken Arma waardig en naar onze wens te maken. In Januari 2020 hebben we uiteindelijk een prachtig keuken gekregen. Het eindresultaat verdiend zeker een 9, maar in totaliteit kunnen we helaas geen 9 geven, daarvoor is te veel gebeurd.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Corrie op maandag 10 feb 2020 20
Van begin tot eind sprake van een goede service. Fijne vakmensen voor het loodgieterswerk, electra en montage. En super goed geholpen bij het samenstellen van de keuken door William, de nieuwste medewerker. Zijn eerste keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden.”
Door D. Van Norel op vrijdag 7 feb 2020 20
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Arma. Goede voorlichting gehad , duidelijkheid over prijs en levertijd. Keuken inmeten gebeurde erg professioneel. Levering was op de afgesproken datum compleet. Montage ook volgens afspraak. Er werd oplossingsgericht meegedacht over bouwtechnische probleempjes . Kortom zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak”
Door Janita & Marjolein op vrijdag 7 feb 2020 20
Service met een hoofdletter S. Onze verkoopadviseur Dirk-Jan heeft tijdens het adviesgesprek uitgebreid de tijd voor ons genomen, actief meegedacht en ons een prachtige landelijke L-vormige keuken met inbouwapparatuur verkocht. Niet pushen tot aankoop, maar de klant zelf laten beslissen. Geen (gladde) offerte praatjes en 'superklantenkorting', maar gewoon een hele goede deal aanbieden die scherp geprijst is. Nadat we eerst druk met ontwerpen zijn bezig geweest, viel uiteindelijk toch onze keuze op een showroommodel. Ook wel een spannende keuze, want dan bestaat toch de zorg dat er niets beschadigd tijdens het demonteren, transport, montage etc.. Ook daarin hebben wij vertrouwd op de service van Adee Keukens. Na plaatsing van de keuken lijkt de keuken zo nieuw uit de fabriek te komen. De topmonteurs, Johan en Niek, werken zo netjes en secuur, meten alles na, en zorgen ervoor dat alles heel strak en mooi is afgewerkt. Zelfs de schouw is nog even aangepast aan ons hoge plafond. Wat een vakmensen zijn deze twee monteurs van Adee. Kortom, een bedrijf waar de klant nog oprecht koning is. Adee Keukens houdt vast aan afspraak = afspraak. Een aanrader dus!
FOTO VAN JANITA & MARJOLEIN
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zou het niet adviseren”
Door M.R. op dinsdag 4 feb 2020 20
Wij besloten onze 24 jaar oude keuken te vervangen en kwamen terecht bij ARMA. Ons budget was 25k. Over het voortraject waren erg tevreden en in twee sessies verwerkten we onze wensen in de nieuwe keuken. De voorbeeldkeukens in de showroom hielpen daarbij goed. De mensen zijn vriendelijk en gastvrij en het prijsbeleid werd duidelijk van tevoren gecommuniceerd (vaste prijs, kwaliteit en service). Levertijd was ca. 5 maanden, en we moesten zelf op zoek naar een aannemer voor het voorwerk en verwijderen van de oude keuken. Dat bleek erg lastig (Q3 2019).

Achteraf zijn we wat minder blij over enkele keuzes zoals het werkblad en de achterwand omdat de nadelen daarvan niet duidelijk werden genoemd. Tevens zijn zijn we ook niet blij met een aantal apparaten maar wij hebben die zelf expliciet gekozen na in het Inspiratiehuis te zijn geweest. We zijn wel erg blij met de Hide & Slide oven van NEFF, maar op de één of andere manier passen andere apparaten van hetzelfde merk niet zo goed bij ons (onze koelkast bv. heeft dezelfde netto inhoud als de oude maar er past veeel minder in).

Bij de levering (en montage) van de keuken ging er wel erg veel mis (foute kast, te kleine deur, foute zijkant, geen achterwand, verkeerde strip) en het duurde ook erg lang (2 maanden) voordat dat werd opgelost. Naar mijn mening had de communicatie wel transparanter gekund. Kleine beschadigingen werden niet gemeld en bij aflevering werd niet verteld dat de keuken niet compleet was. Op mijn verzoek aan de monteur tot openheid (op de tweede dag) werd pas verteld dat er bv. geen vaatwasser was. De monteur dacht "dat ik dat liever nog niet had willen weten". Foute inschatting dus! Uiteindelijk werd de vaatwasser op de laatste dag toch nog geleverd en geïnstalleerd maar deze was helaas niet geheel compleet. Lichte lekkages werden direct na het weekend al door ARMA hersteld en ook missende onderdelen van de vaatwasser werden door ARMA snel voor ons geregeld. Wij zijn iets minder blij met onze nieuwe keuken dan we vooraf hadden gedacht maar alle fouten zijn inmiddels opgelost. Ik zou ARMA niet adviseren aan anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Iedereen aanraden”
Door Patrick op zondag 2 feb 2020 20
Na diverse keukenzaken te hebben bezocht met gladde, opdringerige verkopers bij Adee terecht gekomen. Afspraak gemaakt en vriendelijk ontvangen. Goed geadviseerd en we waren er snel uit, hier kopen wij onze keuken. Geen praatjes over 50% korting omdat de zon schijnt vandaag, maar transparante prijs al tijdens het ontwerpen. Nadat we zover waren met onze verbouwing kwam de keuken mooi op tijd en je wordt van te voren goed geïnformeerd. Helaas was op de eerste montage dag de monteur ziek, die daarover 's morgens op tijd over belde en dat kan natuurlijk gebeuren. Dit werd goed opgelost doordat in de middag Wiljan van kantoor kwam om alles uit te pakken en voor te bereiden. Volgende dag 2 monteurs die alles perfect hebben gemonteerd, dit was nog niet eenvoudig aangezien we in een oude boerderij wonen waar niets recht is. Het vergde wat aanpassingen, maar deze monteurs denken niet in problemen, maar in oplossingen. Wij zijn super tevreden met onze keuken, we genieten er iedere dag van. Ik kan iedereen aanraden om hier in ieder geval te gaan kijken als je opzoek gaat naar een keuken en het verschil te ervaren ten opzichte van de standaard keukenzaken. Bij Adee is afspraak ook écht afspraak.
FOTO VAN PATRICK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Fijn bedrijf”
Door Familie van Loenhout op zaterdag 1 feb 2020 20
Wat een fijn bedrijf, Ardi Keukens! We zijn er goed geholpen en geadviseerd. Christiaan heeft onze wensen volledig begrepen en enthousiast met ons meegedacht. Met als gevolg een keuken, nog mooier qua uitstraling en praktischer dan we zelf hadden kunnen bedenken. Hierdoor genieten wij nu elke dag van onze fantastische keuken. Ook de montage en service was zeer netjes en perfect volgens afspraak.
FOTO VAN FAMILIE VAN LOENHOUT
Keuken met uitstraling
Reactie of foto toevoegen
“Naar tevredenheid”
Door Claudia op maandag 9 dec 2019 19
We waren op zoek naar een keuken maar we vonden het lastig om met een goede indeling te komen. De ruimte is namelijk niet een makkelijke L vorm maar met ongelijke muren. Tevens vinden we het onderhandelen over de prijs met keukenverkopers heel erg vervelend, DB keukens doet daar niet aan mee. Nadat we bij een andere keukenzaak waren geweest waar onderhandelen over de prijs ook niet kan, bleek het bij Ardi toch een kwart goedkoper! Het ontwerp was erg mooi, en alles past perfect in de ruimte. Het enige wat fout ging tijdens de montage was een lekkende kraan, maar dit is opgelost.
FOTO VAN CLAUDIA
Erg mooi ontwerp
Reactie of foto toevoegen
“Perfect resultaat”
Door Kuijt op maandag 9 dec 2019 19
In mei 2019 een badkamer uitgezocht, met als uiteindelijke levering november 2019. Prettig gesprek, vriendelijke verkoper waarbij ons goede samenstellingen werden getoond. Afspraken werden goed nagekomen. Van inmeten tot 1e startdag van montage. Monteurs zeer vriendelijk, werken erg netjes. Natuurlijk ontstaat er stof bij demontage van een gehele badkamer, maar aan het eind van iedere werkdag werd er veel stof weggewerkt. Zo oogt het toch nog redelijk netjes, ondanks dat de hele badkamer werd leeggehaald. Montage werd in goed overleg gedaan. Resultaat: perfect, waardoor wij een tevreden klant van Arma zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Communicatie kon beter”
Door Robert van Kempen op donderdag 28 nov 2019 19
Ardi Keukens communiceert gebrekkig, negeert Nederlands consumentenrecht en schuift verantwoordelijkheid af op de fabrikant. Een volgende keuken koop ik niet bij Ardi.

De verkoopgesprekken waren prima, en de montage is ook goed verlopen, maar bij oplevering van onze keuken bleek het inbouwkoffiezetapparaat niet te werken. De monteur heeft dit probleem genoteerd en het zou later worden verholpen. Na twee weken niks te hebben vernomen, heb ik Ardi zelf maar gebeld. Men gaf als excuus dat de fabrikant (ATAG) traag reageerde. Geheel toevallig belde ATAG een paar uur later om een reparatieafspraak te maken. Op z'n vroegst zou er na 3 weken een ATAG-monteur langs kunnen komen. Dat vond ik veel te laat, dus ik heb Ardi weer gebeld om te vragen of men het eerder wilde verhelpen. Mijn argument dat ik met Ardi een overeenkomst heb, en niet met ATAG, was aan dovemansoren gericht. 35 dagen voor het opleveren van een werkend apparaat in een nieuwe keuken is mijns inziens te lang. Niemand van Ardi heeft zich verontschuldigd, of geprobeerd het op te lossen, of ook maar een beetje begrip getoond.

Bij het uitzoeken van het composietaanrechtblad was de communicatie ook niet op orde. Dit moest bij de fabrikant gebeuren, en bij het verkoopgesprek werd verteld dat we dat 5 maanden van tevoren moesten regelen. Toen we de fabrikant belden voor een afspraak, werden we nog net niet uitgelachen; het uitzoeken kon wel wachten tot 2 weken voor plaatsing. Een paar weken later kregen we van Ardi twee gespannen e-mails omdat we nog geen afspraak hadden gemaakt met de aanrechtfabrikant. We hebben teruggemaild naar Ardi dat dat volgens de fabrikant nog niet hoefde, maar geen reactie hierop gekregen.

De bolussen bij het verkoopgesprek waren overigens wel lekker.
Reactie of foto toevoegen
“Kromtrekkende deuren en kaal blad”
Door Fam. A op maandag 25 nov 2019 19
We hebben een keuken gekocht is in juli geplaatst. Front van vaatwasser is na 3x eindelijk steeds verkeerde front bij montage. Deur van koelkast trekt steeds krom inmiddels al 2 nieuw deuren en nog niet goed. Aanrechtblad bij spoelbak op 3 plaatsen beschadigd en bij kraan wordt deze kaal ondanks verzorging volgens advies. Nu kan dit behandeld worden maar gaat dit ons na 3 maanden dat keuken staat gewoon weer €99,- kosten hoe durf je dit te vragen want dit is toch gewoon slecht dat dit zo snel beschadigd en lelijk wordt! Een zeer ontevreden en teleurgestelde klant die Pelma niemand zal adviseren en er ook nooit meer wat gaat kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Daar gaat het om”
Door Jos van der Maas op vrijdag 22 nov 2019 19
Donderdagavond ging de kokend waterkraan kapot. Vrijdagochtend gebeld naar Ardi Keukens. En om kwart over één 's middags stond de monteur met een nieuwe kraan, welke vakkundig is gemonteerd. Dat is waarmaken wat beloofd is toen we een aantal jaar terug er de keuken kochten: na de handtekening, daar gaat het om. Ardi Keukens, super bedankt voor de uitstekende service.

Eerdere ervaring van 9 juni 2014: In maart bij Ardi Keukens binnengestapt voor een nieuwe keuken. We wilden een hout gelakte kaderkeuken met een landelijke uitstraling. Door de verkoper gewezen op de verschillende merken Excellentic, Residentic en Schmidt. Uiteindelijk gekozen voor Residentic omdat deze leverancier alle RAL, Sikkens en NCS kleuren kan leveren en wij toch wel een specifieke kleur in gedachten hadden. Met het composieten werkblad in een repro kleur van Belgisch Hardsteen en de stenen onderbouw spoelbak is het helemaal het plaatje geworden wat we voor ogen hadden. De LED-verlichting in de luifel boven het aanrecht zorgt voor een goed werklicht en is in gedimde toestand uitermate sfeervol. Het pakket apparatuur van Atag en de afzuiger van Novy zorgen dat het prettig kokkerellen is in de keuken, zeker de combi stoomoven, de inductie en de kokend waterkraan zorgen voor een geheel nieuwe beleving van koken. De montage door monteur Johan Stelwagen is als zeer prettig ervaren. Alle reden om Ardi aan te bevelen. Wij zijn er zeer content mee.
Reactie of foto toevoegen
“In alle opzichten tevreden”
Door Ton en Willeke Bouwmeester op zaterdag 16 nov 2019 19
We hebben een keuken gekocht bij Keur Keukens in Haarlem. Hele goede adviezen gekregen bij het uitzoeken en de prijsafspraken waren duidelijk. Latere aanpassingen van onze kant waren geen enkel probleem. Afspraken zijn goed nagekomen en de montage was perfect. ook daarbij nog goede adviezen gekregen. Wij zijn zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Complete hoekkeuken”
Door Marcel temmink op woensdag 13 nov 2019 19
Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen goede service en zeer goed geholpen

Aanvulling ontvangen 13 november 2019: We hebben een complete hoekkeuken gekocht hij is inmiddels geplaatst super jongens montage is perfect.
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbevelen”
Door Martijn Kamerman op vrijdag 8 nov 2019 19
Omdat ondertussen de hele familie hun keuken heeft aangeschaft bij Omdat ondertussen de hele familie hun keuken heeft aangeschaft bij Adee konden wij niet achterblijven. Het eerste oriënterende met Jan Willem was erg prettig, ondanks dat we zonder afspraak kwamen binnen vallen werden we toch vlot geholpen. Nadat we thuis alle plannen voor de gehele verbouwing klaar hadden hebben we nu met afspraak een tekening en offerte laten maken. Dat we besloten elders het werkblad en de afzuigkap aan te schaffen was geen enkel probleem. Montage van de keuken verliep probleemloos en vlot, onze complimenten voor de vakkundige monteur met oog voor detail. Wij kunnen Adee van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met onze keuze voor Keur”
Door Peter & Sascha op dinsdag 29 okt 2019 19
In april een keuken samengesteld met Jordie van Keur Keukens. De manier van "verkopen" hebben wij als enorm prettig ervaren. Er werd met ons mee gedacht om de keuken het beste vorm te geven binnen de ruimte die wij beschikbaar hadden. Vooraf hadden wij een budget samengesteld, deze hebben we ook in het begin van het proces gedeeld. Het uiteindelijke bedrag wat de keuken (Inc montage etc) ging kosten bleef hier binnen, terwijl wij juist het idee hadden dat het er redelijk boven zou uitkomen. Dit viel ons dus enorm mee! Tijdens de periode na het samenstellen van de keuken tot het plaatsen van de keuken hebben we regelmatig (prettig) contact gehad, waarin nog een aantal aanpassingen gedaan werden. Vervolgens was het twee weken geleden zo ver, het plaatsen van de keuken ging gebeuren! In een dag hebben de monteurs de keuken geplaatst, wat op een fijne manier ging. Wederom werd met ons mee gedacht, een aantal aanpassingen ten opzichte van de schets werden ter plaatse uitgevoerd, waardoor onze keuken nog beter op onze wensen afgestemd werd. Na het plaatsen van de keuken bleken we toch nog een extra plank te willen in een kastje en bleek de kitrand wat scheurtjes te vertonen. Ook dit pakt Jordie direct op en wordt snel (over 2 weken al) gefixed. Al met al zijn wij erg blij dat we voor Keur Keukens gekozen hebben, we kunnen dit bedrijf bij een ieder aanraden!
FOTO VAN PETER & SASCHA
Keuken in de hoek
Reactie of foto toevoegen
“Geen loze kreten”
Door Fam. Kievit op maandag 14 okt 2019 19
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Keur in Haarlem. Wij zijn zeer tevreden over de verkoper, de materiaaladviezen, de keuze, de montage en de afwerking. Monteurs werken netjes, bijv. ze ruimen keurig hun zaagsel ed. op. Apparatuur van Pelgrim, (met 8 jaar garantie) bevalt tot nu toe goed. "Afspraak is afspraak" is geen loze kreet voor DB keukens. Het is een fijne keuken geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Robert Appelman op maandag 7 okt 2019 19
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Keur in Haarlem. Paar keer terug geweest ivm de kleuren en apparatuur, elke keer opnieuw zeer vriendelijk ontvangen. Er werd ook zeer goed meegedacht door de verkoper (Sander). Na het eerste gesprek moesten we alles even verwerken, immers je wordt op andere ideeën gebracht en alternatieven aangegeven ivm apparatuur en dus de prijzen, maar het zet je aan het denken. Uiteindelijk onze droomkeuken uitgezocht waarbij het advies toch wel heel erg fijn was. Je hebt geen moment het idee dat je iets beslist zonder daar eerst over te kunnen overleggen en de mening van de verkoper te krijgen. Daarna begint het wachten, zeer netjes worden alle planningen gevolgd, je krijgt een mail wanneer levering, betalen, montage en ga zo maar door, alles klopt en wordt opgevolgd. Er was een issue met de gaskookplaat, er werd nu meteen een tijdelijke neergezet tot de nieuwe er was, en deze werd ook weer conform de planning gemonteerd. Al met al een aanrader om je keuken bij Keur te kopen, ze doen wat ze beloven en alles is er! Geen naleveringen. (op de achterwand na, dat wordt gemeten na de installatie, dus logisch).
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door Fam. Andressen op dinsdag 24 sep 2019 19
Wij zijn weer ontzettend blij met Ardi Keukens en Sanitair in Sint-Annaland! Eerst is ten volle tevredenheid, vorig jaar, onze keuken geplaatst en nu op 2 september jl. onze badkamer. Wij werden ditmaal gastvrij ontvangen door verkoper Bart in 't Veld. Wij hebben heel veel oud zeer van onze vorige badkamer bij een andere grote keukenfabrikant en Bart heeft ons begrijpend aangehoord. Wij hebben vervolgens onze wensen neergelegd en hij heeft stap voor stap ons prima begeleid naar het eindresultaat. Wederom geen druk op ons uitgeoefend, wat ontzettend prettig is. In 2 afspraken was alles geregeld. We werden weer verwend met lekkere cappuccino met een zeeuwse bolus, een lunch en diverse smakelijke hapjes. Hier wordt de klant nog in de watten gelegd en er wordt goed naar de wensen van de klant geluisterd. Begin september is de badkamer in 11 dagen door de monteurs Corné, Pieter en Hilbert prachtig geplaatst. Deze monteurs zijn echt toppers! Een aantal dagen waren ze zelfs met z'n drieën. Ze hebben de hele badkamer tot aan de betonblokken schoongemaakt, alle tegels en lijmlagen etc eraf. Elke dag werd alles netjes opgeruimd en opgeveegd. Zij overlegden regelmatig met ons wat en waar we wat wilden, niets was hen te veel. De monteurs denken mee en hebben echt kennis van zaken op velerlei gebied. Ardi mag zeker trots zijn op zijn mensen. Hoe fijn is het voor de klant dat je volledig wordt ontzorgd. Ook de serviceafdeling van Ardi geeft echte service; dhr Wim Kruijsse denkt met de klant mee en dat is ontzettend fijn. Dit geldt ook voor de afdeling Planning, dhr Adriaan Versteeg. De ambitie van de algemeen directeur is: perfect, persoonlijk advies bij de verkoop van keukens/badkamers, excellente montage en uitstekende service. En dit klopt helemaal! Heren, allemaal hartelijk bedankt dat wij nu een prachtige ervaring en een schitterende mooie keuken en badkamer rijker zijn! Ga zo door!
FOTO VAN FAM. ANDRESSEN
Reactie of foto toevoegen
“Je zit goed bij Avanti”
Door Berrie Lubbers op zondag 1 sep 2019 19
Op basis van deze site bij deze keukenzaak terecht gekomen. Ik had geen zin in vlugge verkopers en onderhandelingen. Dit is mij prima bevallen bij deze zaak. Je wordt zeer netjes ontvangen door de gastvrouwen. Een hapje en een drankje erbij maakt het compleet. En men neemt rustig de tijd voor je een denkt met je mee.
Ook eventuele aanpassingen later in het traject, worden prima doorgevoerd. Wij hadden een actie van Neff apparatuur, die wij te laat hadden verzilverd omdat de keuken pas 7 maanden later werd gemonteerd. Dit scheelde ons voor bijna 500 euro aan accessoires. Na melding hiervan heeft Avanti dit zelf besteld en is Jaap dit persoonlijk komen brengen bij ons. Echte service! Bij montage zijn er ook altijd wel kleine dingetjes waar men tegenaan loopt. Maar dit werd prima opgelost door de zeer nette en vriendelijke monteur, die je altijd gerust stelde dat het altijd goed kwam. Complimenten aan hem! Heb je geen zin in koehandel praktijken, maar wil je gewoon goede service en beloftes die daadwerkelijk worden nagekomen, dan zit je goed bij Avanti!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door maaike op vrijdag 30 aug 2019 19
Een keuken gekocht bij Arma. Wij zeer goed geholpen. Montage liep goed. en werd goed overlegd. Dit bedrif zou ik aanraden om daar u keuken te kopen
Reactie of foto toevoegen
“Perfect verlopen”
Door Fam. van Hal op woensdag 31 jul 2019 19
Van eerste contact in de winkel tot oplevering verliep alles perfect en zorgvuldig. Het betrof in ons geval een keuken renovatie: nieuw composiet aanrechtblad, inductie kookplaat, kraan, aanvullend keukenblok etc. Dit inpassen in de bestaande keuken was best complex, maar is optimaal verlopen. Geen vraag aan Jaap Bremmer bleef onbeantwoord en de montage is zeer zorgvuldig uitgevoerd. Ik stuur eigenlijk nooit recensies, maar dit is zo perfect verlopen, dat ik voor een keer een uitzondering maak.
Reactie of foto toevoegen
“Onbekend maakt bemind”
Door Barbera op vrijdag 5 jul 2019 19
Voor een keuken ga je naar Rijssen, zo is de routine van veel mensen in onze toenmalige woonplaats Lochem. Alle grote 'keukenboeren' zijn daar gevestigd en naast de welbekende namen was er ook nog iets dat ADEE heette. ADEE wie? Nooit van gehoord, tenminste, als het niet om een krant gaat. Wel zagen we de uitmuntende reviews op Qasa, dus toch maar eens een kijkje nemen naast Voortmans, Tulps en Roesschers. Wat uiteindelijk voor ons de doorslag gaf en ons heeft doen besluiten hier te kopen, was het gevoel "deze mensen menen wat ze zeggen en doen wat ze beloven, wat er ook gebeurt." Bovendien zijn ze ook ontzettend aardig, zonder slijmerig te zijn, ze zeggen het recht voor de raap. Ineens begrijp je dan ook waarom dit bedrijf zo gegroeid is en nog steeds uitbreidt, terwijl schreeuwerige lokkertjes "tijdens de zomerknalweken 50% korting op elke keuken! en holle frasen als "wij hebben passie voor keukens!" ontbreken." Goede wijn behoeft geen krans en al helemaal niet als je 'm zelf omhangt. Alle superlatieven zijn al zo vaak genoemd dat het niet nodig is ze wederom te herhalen. Het enige wat iets minder aandacht krijgt, maar een groot verschil is met vergelijkbare bedrijven is de superieure montage. Wanneer de mannen komen, lijkt het wel of de tent verbouwd wordt; een complete mobiele werkplaats komt voorgereden, waaruit geavanceerde lasermeters, gigantische waterpassen en ander ingewikkelde toestanden af en aan worden gedragen; niets wordt aan het toeval overgelaten. Tel daarbij op dat er hard doorgewerkt wordt en niet tussendoor om de haverklap met de telefoon gerotzooid wordt of voor de deur gerookt. De geringe meerprijs t.o.v. vergelijkbare bedrijven meer dan waard, aangezien montage voor de helft de uitstraling van de keuken bepaalt. Ook onze keuken met de gewenste sfeer van een moderne tapasbar a la Barcelona en Lissabon, is 100% naar wens. Het regent complimenten en daar zal misschien weer een nieuwe klant uit voortvloeien. ADEE mag dan de grote onbekende onder de bekenden zijn, maar onbemind alles behalve.
FOTO VAN BARBERA
Keuken met bar
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Raymond Maasland op vrijdag 5 jul 2019 19
Twee jaar geleden bij Keur Keukens een keuken gekocht, en onlangs had ik een technisch probleem. Het aankoopproces beviel ons al bijzonder goed. Geen gedoe met nepkortingen, geen dwang tot tekenen overeenkomst, goed meedenken met ontwerp, kortom rust en een professionele begeleiding bij het hele proces. Gewoon een goede offerte en een duidelijke prijs. Nu zal het misschien best zo zijn dat je een apparaat bij een discounter wat voordeliger kan krijgen misschien, maar wij kiezen liever voor kwaliteit, een faire prijs en geen gezeur. Ook de hele logistiek rond montage, en aanpassingen aan muren en electra verliep perfect. De afspraak was dat Keur alles uit handen zou nemen en ons zou "ontzorgen" en dat hebben ze dan ook keurig gedaan. Onlangs hadden we een probleem met de geleider van een lade die los liet. Dit 2 jaar na dato. Keur stuurde keurig volgens afspraak een monteur (allemaal nette mensen trouwens) en die repareerde het. Om eventuele vergelijkbare problemen aan de andere laden te voorkomen paste hij die ook gelijk maar aan. Aanrader dus!
FOTO VAN RAYMOND MAASLAND
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Nooit meer ergens anders”
Door Familie Helms op vrijdag 14 jun 2019 19
We hebben een prachtige Siematic keuken gekocht in Haarlem. De communicatie en het verkoopgesprek verliep erg prettig. Ook de planning en montage van de keuken ging vlekkeloos en alles is goed overleg. Zelfs toen bleek dat de keuken toch in het huis met een kraan gehezen moest worden. Wij zullen nooit meer ergens anders een keuken kopen! Bedankt Jochem en team!
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Peter Verhage op vrijdag 31 mei 2019 19
Deze week is onze nieuwe keuken geplaatst door 2 zeer betrokken en deskundige monteurs van Pelma Keukens. Het waren voor hen 2 lange dagen maar er werd niet op een uurtje gekeken en kwaliteit bleef bovenaan staan. We zijn erg blij met het eindresultaat en met deze kwaliteit van keuken en montage mag het voor ons ook wel iets meer kosten. Een aanrader!!
FOTO VAN PETER VERHAGE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Nico en Andrea Wacker op vrijdag 10 mei 2019 19
Vorig jaar oktober kochten wij een Residentic keuken bij Keur Keukens in Haarlem, dit ter vervanging van onze oude keuken. We wilden degelijke kwaliteit, eerlijk advies, meedenken met ons als klant, goede service en prijs. Keur Keukens was op Qasa goed aangeschreven en dit hebben wij ook ervaren tijdens de koop van de keuken. De showroom heeft een bijzonder mooie uitstraling hetgeen wij bij heel veel keukenshowrooms missen. Na een eerste bezichting hadden we een afspraak gemaakt met Joanne die ons vriendelijk en kundig hielp, ruim de tijd nam voor ons om alle wensen te bespreken en vragen te beantwoorden. Tot slot werd er een mooie 3D tekening gemaakt. Ook voor de sloop van de oude keuken en alle zaken die nodig zijn voor en na de montage van de nieuwe keuken (stucwerk, electra, loodgieter, schilder) gaf ze ons het adres van een aannemer die veel opdrachten oor Keur keukens uitvoert. In één woord waren dat allemaal topvaklui met liefde voor hun vak. Dat noemen wij ontzorgen. Voor het uitzoeken van de juiste vloer- en wandtegels kregen wij een heel goed advies van Cornelis, want wat is kleur, vorm en maat van de juiste tegel in een kleine keuken moeilijk. Bedankt Cornelis! Op de dag van plaatsing, februari 2019, stond om 07.30 uur de vrachtauto met de keuken uit Nunspeet voor de deur. Om 08.30 uur gingen de twee professionele monteurs aan de slag en om 18.30 uur was onze droomkeuken gerealiseerd en last but not least werd ook al het afval keurig door de heren afgevoerd. Als we toch een klein minpuntje zouden moeten geven zou dat zijn het missen van een stukje voorlichting over het gebruik van de apparaten. Desgevraagd heeft Joanne ons alsnog het advies gegeven om in te schrijven op een voorlichtingsbijeenkomst c.q. kookworkshop bij Siemens in Hoofddorp. Daar hebben we gevolg aan gegeven. Aanrader. Conclusie: Wij zouden Keur Keukens zeker aanraden aan anderen om daar de keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Lubbers op woensdag 24 apr 2019 19
Wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken rond het aanschaffen van een nieuwe keuken. Wij hebben een zeer kleine keuken waar wel alle wensen gerealiseerd konden worden met passen en meten en drie maal overleg met een van de medewerkers van Pelma keukens te Goes. Er zijn verschillende alternatieven besproken en uiteindelijk hebben wij een keuze kunnen maken voor apparatuur, boven en onderkanten, een apothekerskast en een koelvriescombinatiekast. Een mooie inductie kookplaat. De nog jonge koelvriescombinatie is herplaatst. We hebben een nieuwe vaatwasser geplaatst en een prachtig composiet weekblad. Na wikken en wegen hebben wij een greeploze keuken gekozen in de kleur helder matwit. Het composiet blad is gemêleerd zwart. De montage is in twee dagen afgerond met twee zeer precies werkende monteurs. Indien nodig is er overleg geplaagd met ons als klant. Kortom, we zijn zeer tevreden vanaf het begin tot het eind van het gehele proces en wij zouden dit bedrijf aanbevelen bij onze vrienden en kennissen.
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Fam Bos op dinsdag 16 apr 2019 19
Wij zijn erg blij en tevreden met onze keuken en badkamer, die door Arma Nunspeet is geplaatst. Tijdens de montage toch wat dingen veranderd op aanraden van de monteurs. Alle lof hiervoor!
Reactie of foto toevoegen
“Gemiddeld 9,8 is dik verdiend”
Door Ad op maandag 15 apr 2019 19
Via Qasa ben ik bij Avanti Keukens terecht gekomen en om maar meteen met de deur in huis te vallen: dat gemiddelde van een 9,8 is meer dan verdiend! Het ontwerp van de keuken is door Jasper gedaan. Hij luisterde goed naar mijn wensen en dacht in alle opzichten mee om een zo'n mooi mogelijk resultaat te behalen. Wijzigingen die ik later nog wilde doorvoeren heeft hij netjes en snel via de mail verwerkt. Later nog een keer terugkomen om de kleuren en de materialen toch nog een keer door te nemen was ook geen enkel probleem. Het inplannen van de levering en montage verliep erg soepel. Door uitloop van het plaatsen van de vloer had ik het verzoek ingediend deze iets naar achteren te plannen. Adriaan ging er mee aan de slag en kwam niet veel later bij mij terug met nieuwe data. Erg fijn! De levering van de keuken was netjes op het vooraf aangegeven tijdstip. Evenals het arriveren van de mannen die de keuken hebben geplaatst. Dan het plaatsen van de keuken zelf nog. Johan en Rob zijn twee dagen bezig geweest en hebben mij telefonisch op de hoogte gehouden om eventuele knelpunten te bespreken. Zo was er onder andere een leiding verkeerd gelegd door het bouwbedrijf waardoor het een en ander niet aangesloten kon worden. Telefonisch hebben we de mogelijkheden doorgenomen en zo kwamen we snel tot een geschikte oplossing. Het resultaat is erg mooi geworden! Alles is echt keurig netjes afgewerkt! En ook wel zo fijn, alle rommel (plastic, karton etc) was al opgeruimd toen ik thuis kwam. Als ik zo terugkijk op het hele proces dan ben ik blij dat ik voor Avanti Keukens heb gekozen. Alles is tot in de puntjes verzorgd. Iedereen doet zijn best om tot een zo'n goed mogelijk resultaat te komen en dat merk je. Van het ontwerp tot de plaatsing. De persoonlijke benadering hierbij heb ik als een grote meerwaarde ervaren! En wat ik ook erg prettig vond: geen gedoe over de prijs. Gewoon netto prijzen: "goedkoper kan niet, meer hoeft niet".
FOTO VAN AD
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Super ervaring”
Door Van de Lagemaat op maandag 15 apr 2019 19
Wij hebben bij Arma Keukens en Sanitair een keuken gekocht voor in ons nieuwe huis. Wij waren op zoek naar een grote keuken met een stoere uitstraling. Aart van Arma heeft ons fantastisch geholpen met vakkundige adviezen en kwam met meer details in de afwegingen dan we bij andere keukenzaken hebben ervaren, waardoor wij op voorhand de juiste keuzes konden maken binnen ons budget. Het resultaat staat er inmiddels: een prachtige keuken met de juiste apparatuur en binnen ons budget. Inclusief stipte afspraken, duidelijke communicatie en goede service bij de montage. Al met al een super ervaring.
FOTO VAN VAN DE LAGEMAAT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en toilet”
Door Wim Sijstermans op vrijdag 29 mrt 2019 19
Goede dienstverlening en uitstekende installatie en montage. Men denkt mee en vraagt eerlijke prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door hr/mevr. Fetter-Olthof op woensdag 27 mrt 2019 19
Uitstekende kwaliteit en fraaie keuken, incl. een succesvol ontwerp. Zeer zorgvuldige montage!
Reactie of foto toevoegen
“Duurt te lang”
Door Leimeng op vrijdag 22 mrt 2019 19
Monteren na 3 maanden nog niet af. Bij eerst montage, was de werkblad kapot gegaan, volgens hun door de transportatie. Zonder eerder overleg, kwam een werkblad met twee geplakt stukken! Qua esthetische aspect en kwaliteit is het absoluut niet acceptabel. Service waarschuwen ons dat het dan volledig op eigen risico is als we nog een nieuwe werkblad zou willen bestellen! Bovendien is de monteur al vier keer (drie maanden) geweest voor een lekkage onder de wastafel. We hebben de keuken nog niet gebruikt. Tot nu nog geen goed opties/oplossing aangeboden. Ik ben heel erg teleurgesteld.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door Marieke op woensdag 20 feb 2019 19
Wij hebben de keuken voor ons nieuwbouwhuis gekocht bij Avanti, al een hele tijd geleden besteld bij Jasper. De keuken was bij montage al erg mooi geworden, en we zijn nog meer tevreden over de service daarna. Bij ons waren per ongeluk sommige van de greeplijsten in de verkeerde kleur besteld. Het was best een heel werk om deze allemaal te vervangen, maar dit is heel netjes gedaan door Berto. Wij zijn heel blij met het eindresultaat! Monteurs en ook de planner (Adriaan) zijn allemaal heel vriendelijk en flexibel; fijn dat er ook na plaatsing heel goede service is!
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Martin & Janny Haaksma op woensdag 13 feb 2019 19
Eind november 2018 heeft Ardi keukens uit St.Annaland onze droomkeuken geplaatst. Van advies in de showroom, klantvriendelijkheid ter plaatse, montage en aflevering alle lof! Alles perfect uitgevoerd. Een dikke 10.
FOTO VAN MARTIN & JANNY HAAKSMA
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Flexibel na handtekening”
Door Erik en Annemiek op woensdag 6 feb 2019 19
In augustus 2018 waren we er voor ons zelf uit hoe onze nieuwe keuken er uit moest gaan zien. Na het lezen van recensies op qasa.nl, hebben we er voor gekozen naar Adee Keukens in Rijssen te gaan. En daar hebben we geen moment spijt van gehad! De verkoper had veel kennis van zaken, luisterde goed naar onze wensen, kwam met zinvolle suggesties en drong niets op. Ook het tweede bezoek verliep in een prima sfeer waarbij alle tijd werd genomen om dingen te tonen, voor- en nadelen en prijsconsequenties uit te leggen. De verkoper was er echt op uit het ons naar de zin te maken en niet om zo snel mogelijk een handtekening onder een zo duur mogelijke keuken te krijgen. Ook over de betalingscondities en leveringsvoorwaarden konden we in overleg duidelijke afspraken maken. Bijzonder prettig was dat Adee Keukens de mogelijkheid biedt om, na het zetten van de handtekening onder de koopovereenkomst, gemaakte keuzes nog te wijzigen. Zo hebben we bijvoorbeeld merk, model en kleur van de spoelbak gewijzigd en voor een andere koelkast gekozen nadat de handtekening al was gezet. De afgesproken planning werd nagekomen en de monteurs verdienen een dikke, dikke pluim! Behalve dat ze kundige vakmensen zijn, hebben ze duidelijk plezier in hun werk, oog voor detail, is niets ze teveel en hebben ze kwaliteit en service leveren echt in het vaandel staan. Niets wordt afgeraffeld, integendeel, alles wordt keurig en met precisie gemonteerd en geïnstalleerd. Beschikbare tijd is bij de montage niet de leidraad, kwaliteit leveren echter wel. De 9.7 die Adee Keukens in Rijssen op het moment van schrijven op deze website heeft, klopt dan ook helemaal. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken en de manier waarop alles verlopen is. Adee Keukens is echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Bemelman op maandag 28 jan 2019 19
Bij dit bedrijf hebben wij een keuken gekocht. Na lang zoeken hebben wij dit bedrijf gevonden. Wij zijn erg goed geholpen en de service was ook erg goed. Na de montage kwamen ze er achter dat een lade niet goed was, de monteur heeft gelijk een nieuwe besteld.
Reactie of foto toevoegen
“Adee met stip op één”
Door familie Kolthof op donderdag 24 jan 2019 19
Na diverse keukenbedrijven te hebben bezocht, zelfs in Duitsland, kwamen we uit in Rijssen, bij Adee keukens. Natuurlijk hadden we van tevoren keukenbedrijven gegoogeld en deze had wel goede recensies. En dat hebben ze zeker waargemaakt. Vanaf het allereerste moment dat we hier binnenkwamen voelden we ons thuis. De ontvangst en het samen met Maarten 'bouwen' aan de keuken, een volgende bezoek om de puntjes op de i te zetten, het nog eens laten bezinken, telefonisch overleg, de aflevering en montage, tot en met de nazorg! We kijken met een heel goed gevoel terug op het hele proces: de contacten, de apparatuur, de prijzen, de 'Afspraak = Afspraak', de routing in de keuken en de gekozen opstelling! Werkelijk álles klopt gewoon! We zijn nog elke dag blij met onze prachtige, complete keuken. Voor ons staat Adee met stip op één!
FOTO VAN FAMILIE KOLTHOF
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Fam. Van Meeteren op donderdag 10 jan 2019 19
Rust en vertrouwen bij elke stap, daar heeft Ardi voor gezorgd. Er is goed de tijd genomen om te komen tot een passend ontwerp, waarbij de tijd en aandacht volledig uitging naar design en bruikbaarheid in plaats van vervelende spelletjes over de prijs. In het vervolgtraject hebben alle medewerkers, van orderverwerking en werkvoorbereiding tot planners, logistieke medewerkers en monteurs zich ingespannen om alles perfect af te leveren. Van duidelijke leidingtekeningen (waarbij zelfs enkele nieuwe wensen snel verwerkt werden), via het steeds zonder morren bijstellen van de planning (omdat de oplevering van onze nieuwbouwwoning keer op keer werd uitgesteld), tot de zorgvuldige levering op de eerste verdieping, tot uiteindelijk de montage, waarbij netjes werd gewerkt en op elk detail werd gelet. Niets overhaast, alles gericht op kwaliteit. Complimenten voor alle medewerkers. En de herhaalde oprechte mededeling dat we altijd mogen bellen als er iets aan de hand is schept vertrouwen voor de toekomst.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische begeleiding”
Door Mark en Petra op zaterdag 5 jan 2019 19
Wij hebben onze keuken gekocht bij Adee en zijn van A - Z fantastisch begeleid. In de winkel in Rijssen voelden we ons ècht begrepen en gehoord. Alle tijd werd er voor al onze vragen genomen en de opties stap voor stap doorgenomen. Ook de montage ging geweldig. De monteurs nemen de tijd voor het plaatsen en maken er echt iets moois van! Vaklui! We zijn super gelukkig met onze keuken! Wat ons betreft dus 5 sterren! En inderdaad.... "Afspraak is afspraak"!! Dus als je een nieuwe keuken overweegt; ga naar Adee
Reactie of foto toevoegen
“Echte toppers”
Door René en Sonja van Dort op donderdag 27 dec 2018 18
In september/oktober 2017 een toilet en badkamer laten plaatsen door Arma Nunspeet. Tot nu toe nog steeds zeer tevreden met de badkamer en het toilet. We hadden twee topmonteurs. Wat een vak mensen zijn dit. Herman en Sander bedankt voor deze fantastische montage. Jullie zijn echte toppers. Er waren wat kleine probleempjes met de levering van wat tegels en een douche scherm, maar deze zijn heel netjes opgelost. Alles werd in overleg uitgevoerd en de monteurs namen overal voldoende tijd voor. Het resultaat is hierdoor goed. Wij zijn zeer tevreden en happy. Binnenkort waarschijnlijk een nieuwe keuken ook van Arma.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Niels de Rek op woensdag 19 dec 2018 18
Ruim een jaar geleden hebben we een keuken gekocht bij Ardi Keukens, de keuken is een aantal maanden later bij ons geplaatst door hetzelfde bedrijf, keurig! De service in de showroom, tijdens de montage en tijdens de nazorg was perfect, ik zal dit bedrijf dan ook zeker aanraden als u een keuken zoekt.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Familie van Zuilen op vrijdag 14 dec 2018 18
Wij hebben een volledige keuken bij Arma gekocht. Zowel de gesprekken en de montage zijn prima verlopen. Wij kunnen dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Fam Clerx op donderdag 13 dec 2018 18
Goed advies, verkoper denkt mee met de klant. Montage keurig uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Ron van den Brink op donderdag 6 dec 2018 18
Wij waren aan een nieuwe keuken toe en hebben deze, net als onze eerste keuken, weer bij ARMA gekocht. Waarom weer bij ARMA? Omdat we bij de aankoop van onze eerste ARMA keuken zo positief verrast zijn over de hele begeleiding en vooral het meedenken van de verkoper(s) en de vakkundige montage en service van de monteur(s) (ook na het verstrijken van de officiële garantieduur). Nu een mooie landelijke grijze hoekkeuken met donker granieten werkblad en Falcon fornuis uitgezocht, met heel veel dank aan verkoper Gert Jan, voor je geduld en alle tips en meedenken met ons! We vonden het fijn als onze nieuwe keuken weer door dezelfde monteur, Freek, geplaatst zou worden: dit was geen probleem. Inmiddels is de nieuwe keuken geplaatst (bedankt Freek en Marien) en we zijn meer dan tevreden en echt superblij met het resultaat! ARMA team, bedankt en we kunnen jullie aan iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Helder, eerlijk en transparant”
Door Fennema op woensdag 5 dec 2018 18
Het hele traject van oriëntatie tot aan oplevering keuken was helder, eerlijk en transparant. We hadden het gevoel en de ervaring dat ze bij Avanti allemaal weten waar het om gaat; een kwalitatief goede keuken leveren voor een goede prijs. Ervaringen bij concurrenten leerde ons dat het daar vaak vooral draait om de grootst mogelijke winst voor het bedrijf. Veel dank Avanti (vooral Jasper Verhaar voor de begeleiding en Anton en Jasper voor de montage). Fam. Fennema
Reactie of foto toevoegen
“Daar zit je goed”
Door M. van aalst op zaterdag 1 dec 2018 18
Op aanraden van kennissen, én door onze eigen direct positieve ervaringen, besloten we om een keuken te kopen bij Ardi. De fijne manier waarop we te woord werden gestaan (altijd meedenkend..., nooit opdringerig...) versterkte ons gevoel dat we hier goed zaten. Dat bleek ook bij de montage van de keuken. Opnieuw dat geweldige, creatieve meedenken, altijd in kansen nooit met een "onmogelijk". En ter plekke goede adviezen! "Een nieuwe keuken en/of badkamer kopen?? Ga naar Ardi....daar zit je goed!". Dat werd ons gezegd en dat geven wij op onze beurt weer door...!!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door De Koster op maandag 26 nov 2018 18
Een jaar geleden een nieuwe keuken aangekocht bij Pelma keukens te Goes. Door een grote verbouwing kon de keuken pas recent geplaatst worden. Eindresultaat is in het echt mooier dan de impressie die bij aankoop op maat gemaakt werd. De gehele procedure van aankoop tot montage zeer netjes begeleid en geholpen door de vakkundige mensen van Pelma. Houden zich aan de afspraken en zijn duidelijk in de communicatie. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Hartelijk dank”
Door P.H. Jaspers op vrijdag 23 nov 2018 18
We hebben een compleet nieuwe keuken bij Ardi gekocht. Het gehele proces werd gekenmerkt door enthousiasme, vakmanschap en een geweldige bedrijfsvoering, planning en montage. Wat een vakmensen en wat een goed gereedschap. Om trots op te zijn. Wij zijn er heel blij en trots mee. Hartelijk dank aan alle medewerkers van Ardi, van verkoop tot montage en oplevering!
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Remco eijke op vrijdag 23 nov 2018 18
Keuken met bar, goede service nemen ruim de tijd voor jou en bespreken alle optie's die binnen jou budget vallen. Montage vond ik vrij duur maar daar krijg je dan ook wat voor! Zeer vakkundige montage en doen zonder problemen en extra kosten dingen aanpassen als het nodig is.
FOTO VAN REMCO EIJKE
Keuken met bar
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over Adee”
Door John Nijkrake en Anita Niessink op zondag 11 nov 2018 18
We waren op zoek naar een landelijke keuken en zijn, nadat we een aantal keukenbedrijven hadden bezocht, bij Adee terecht gekomen. We kregen alle ruimte om zelf rond te kijken en hebben later onder het genot van een kopje koffie, met door Erjan zelf gebakken brood, onze ideeën en wensen kenbaar kunnen maken. Er werd met ons meegedacht en er werden opties aangegeven, maar niets moest en alles kon, heel prettig. We hebben rustig over de offerte na kunnen denken en er nog weer wijzigingen in aan kunnen brengen. Er werd duidelijk gecommuniceerd en elke vraag die via de mail gesteld werd, werd ook gelijk beantwoord. Ruim anderhalf jaar nadat we het contract hadden afgesloten was het zover en zou de keuken geleverd en gemonteerd worden. Spannend, want hoe zag het er ook allemaal al weer uit? De levering en montage door Jan verliep, ondanks dat er een collega ziek was, prima en binnen de afgesproken tijd. Klasse! De smetplinten en vensterbanken moesten op de dag zelf worden ingemeten en deze zijn een aantal weken later door Jan aangebracht. Wat hadden we een mooie keuken! Een deurtje was wat beschadigd en een plint was niet op maat, maar daar is gelijk wat nieuws voor gekomen. Hun motto afspraak = afspraak is bij Adee zeer zeker waar, daar kunnen nog heel wat bedrijven wat van leren. Kortom: we zijn zeer tevreden over Adee!
FOTO VAN JOHN NIJKRAKE EN ANITA NIESSINK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Heldere afspraken”
Door Perry Monfils op zondag 4 nov 2018 18
Wij hebben er een keuken gekocht, zijn keurig behandeld, alle afspraken zijn netjes nagekomen. Het volledige traject van aankoop tot levering en montage is perfect verlopen. Na montage bleek er een legplank licht gedeukt en de plint was te laag gemaakt door de fabriek. Dit is op de dag van montage door de monteur doorgegeven en zo spoedig als ze konden naar tevredenheid opgelost.Geen moeilijke toestanden met service na verkoop, maar heldere afspraken die worden nagekomen, hier kunnen andere keukenbedrijven nog wat van leren! Als we ooit nog een keuken zouden moeten kopen, gaan we weer naar Ardi, maar dat zal voorlopig niet nodig zijn.
FOTO VAN PERRY MONFILS
Keuken met achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Sam en Lies Maljaars op woensdag 31 okt 2018 18
Iedereen, vanaf de verkoop in de showroom, de planning en de montage, heeft door de prima adviezen, de antwoorden op onze vragen, het plaatsen van de keuken en de snelle afwerking van het laatste stukje plint op het keukenblad er voor gezorgd dat het een mooie keuken is geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Totaal geen klachten”
Door robert op donderdag 25 okt 2018 18
Wij hebben onze keuken gekocht bij Ardi. Ik heb er totaal geen klachten over. Van het bespreken van onze wensen tot aan de montage en afwerking gewoon super. Wij raden iedereen aan om bij ardi een keuken te kopen.
FOTO VAN ROBERT
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Een heel net en eerlijk bedrijf”
Door Fam Huitema. Apeldoorn op vrijdag 12 okt 2018 18
Na het bezoeken van vele keuken bedrijven kwamen we bij Adee keukens uit. Waar de andere bedrijven ons dwongen om direct te beslissen kregen we bij Adee alle ruimte om in rust te oriënteren. Dirk-Jan heeft ons op professionele wijze daarin geholpen. Adee is een heel net en eerlijk bedrijf. Dit geldt niet alleen voor de verkopers maar ook voor de monteurs. Zonder te hoeven onderhandelen krijg je een keuken voor een goede prijs. Levering en montage verliep vlekkeloos. We zijn erg blij met de keuken. We kunnen Adee zéér aanbevelen.
FOTO VAN FAM HUITEMA. APELDOORN
Onze nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Het eindresultaat mag er zijn”
Door Jurriaan op woensdag 3 okt 2018 18
Wij hebben als starters een keuken bij Arma afgenomen en zijn erg tevreden over het hele proces. Coen heeft ons goed geholpen en meegedacht over hoe we een betaalbare keuken die aan onze wensen voldoet konden samenstellen. Hij was daarbij erg transparant over de alle kosten (onderdelen, accessoires en montage). De eigen installateur van Arma was zeer deskundig en heeft met groot vakmanschap de kastjes en blad (tot op de millimeter nauwkeurig) in de ruimte ingepast. Het eindresultaat mag er zijn!
FOTO VAN JURRIAAN
Betaalbare keuken
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Karin op maandag 3 sep 2018 18
Ontzettend blij met mijn keuken! Kees Visser heeft me geadviseerd en kwam met ideeën aan waar ik zelf niet aan zou denken. Zo bestaat de keuken nu uit twee tegenoverliggende delen i.p.v. een hoekkeuken en verder ben ik ook heel blij met het plasma-filter in de afzuiging, het granieten aanrechtblad, diepe spoelbak en alle apparatuur. Ook de achterwand van Bokmerk en de beschermkap voor de inductieplaat zijn een schot in de roos, heel praktisch vooral die laatste! En dat ook allemaal voor het budget wat ik van tevoren bedacht had. Een groot bedankje voor Kees zijn advies/tijd en ook lof voor de installateurs die de keuken keurig gemonteerd hebben. Wegens verhuizing nu al tweede keer keuken van Avanti, dat zegt al genoeg.

Eerdere ervaring van 30 augustus 2015: Twee weken terug is mijn nieuwe keuken geplaatst door Avanti Kesteren. Zeer tevreden over de hulp bij de keuze mogelijkheden bij de aanschaf. Veel oog voor details door de verkoper waar je zelf niet aan denkt. Ook zeer tevreden over de montage door Avanti-monteur. Ook hij kwam met goede ideeen aan voor de perfecte afwerking van de keuken. Niets dan lof en Avanti is zeker een aanrader!
FOTO VAN KARIN
Ontzettend blij met de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Alles klopte”
Door Anouk van Lammeren op maandag 6 aug 2018 18
Wij hebben vorig jaar een keuken gekocht bij Keur op basis van de reviews die we hadden gelezen. En alles klopte: de verkoop was niet pusherig, gewoon professioneel en zonder rare fratsen. En daarna werden echt alle afspraken keurig nagekomen. De keuken werd netjes geleverd, de monteurs waren super-professioneel, alles werd in een keer goed gedaan. Wat je nog wel eens elders hoort: dat je lang moet wachten op montage of onderdelen, gold hier dus niet. Er was een onderdeel (afzuigkap) beschadigd bij vervoer en er werd binnen korte tijd een nieuwe bezorgd en gemonteerd. Je kan gewoon bellen en ze maken het direct in orde. Het resultaat is prachtig vinden wij!
FOTO VAN ANOUK VAN LAMMEREN
Keuken aan het raam
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Wim Holthausen op zondag 15 jul 2018 18
Complete keuken met enkel Neff-apparatuur. Prima montage en idem dito service. Prijstechnisch zou men wellicht voordeliger elders uit kunnen maar wij hebben voor kwaliteit en zekerheid gekozen. In dat opzicht zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Overtreffen de verwachting”
Door Hugo op dinsdag 10 jul 2018 18
Vandaag is de keuken in onze nieuwbouwwoning opgeleverd door Arma. Vooraf heb ik me via Qasa georiënteerd op keukenzaken want ik had absoluut geen zin in megakortingen en bij montage allerlei gezeur. Zo kwamen we dus bij Arma uit. Je gaat er dan met de verwachting heen dat het wel een goede zaak zal zijn. Dit klopt zeker, en zelfs dan overtreffen ze je verwachtingen. Verkoper Eberhard die alle tijd nam en, 6 maanden later weer, toen we nog wat aanpassingen wilden. De nauwgezette voorbereiding en stipte planning. Monteur Joost die netjes een dag vooraf belt om e.e.a. door te spreken. En dan het plaatsen: alles klopt. Keurige monteurs, een dag eerder opgeleverd dan gepland, zonder schades of restpuntjes, met degelijke uitleg. Ook naar de toekomst toe is er alle vertrouwen. Is er wat met de keuken? Arma llst het op. Genoeg verhalen van de monteur gehoord hierover. De prijs is wellicht wat meer dan elders maar je krijgt absoluut waar voor je geld.
Wij zijn zeer tevreden.
FOTO VAN HUGO
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Aanraden”
Door Fam Mijnders op zaterdag 7 jul 2018 18
Bij de oriëntatie in de showroom bij ARMA konden we rustig rondkijken. Niet direct een verkoper op je dak, of iemand die je subtiel volgt om iets aan je mouw te spelden. Gemoedelijke sfeer en werden vriendelijk te woord gestaan. Het was erg druk in de showroom, het leek wel of keukens gratis waren, zo druk was het. We werden door Erwin vakkundig, plezierig en vlot geholpen. Hij gaf links en rechts ook tips wat handig zou kunnen zijn om wel of niet te doen. Tijdens ons bezoek werden we in de showroom heerlijk in de watten gelegd met een hapje en een drankje. De verkoper had alle tijd voor onze wensen. Een verkoper die goed kon luisteren en al onze wensen meenam. In één afspraak hebben we alles duidelijk gekregen. Fijn is dat er gewoon met een nettoprijs wordt gewerkt. Dan weet je gelijk waar je aan toe bent. Dat is elders wel anders. Ook kregen we rustig de tijd om over het voorstel na te denken. In het gesprek is ook het gehele proces uitgelegd. Dat was prettig om te weten waar je aan toe bent. Gedurende het proces zijn keurig op de hoogte gehouden over de levering. Toen we de leverdatum aan wilde passen was dat geen enkel probleem voor ARMA en werd dit naar wens aangepast. Gehele proces bij verkoop uitgelegd door verkoper. Duidelijke structuur en afspraken die exact zijn nagekomen. Heerlijk een bedrijf die meer doet dan ze beloven. De bezorging van de keuken was top. Mensen die voorzichtig te werk gaan, professioneel handelen en zich bescheiden opstellen. Tot onze grote verbazing was alles geleverd en miste er niets. Voor de zekerheid hadden ze van diverse onderdelen iets extra van bij gedaan voor het geval dat. Montage was dikke prima. Fijne monteurs die zakenkundig waren en het heel netjes hebben afgeleverd. Alles gewoon in één keer klaar. Er ontbrak niets en er hoefde niemand terug te komen om iets op te lossen. Uitzonderlijk! Ik kan ARMA bij iedereen aanraden. Complimenten hoe alles gegaan is.
Reactie of foto toevoegen
“Vakmanschap”
Door Henk Olie op donderdag 5 jul 2018 18
Wij bezochten een grote keukenzaak in Duitsland waar wij ons enigszins verloren voelde. Op de terugweg zijn we langs Avanti Keukens in Kesteren gegaan, waar we ons direct prettig voelde. Na enige tijd sprak Jaap Bremmer ons aan, en een paar uur later hadden we een complete keuken, inclusief alle apparatuur, gekocht. In de periode tussen de koop en de installatie nog regelmatig contact gehad met Avanti wat vlekkeloos verliep; we werden steeds goed op de hoogte gehouden en op een prettige manier benaderd. Op de dag van de levering van de keuken kwamen twee zeer consciëntieuse mannen de keuken brengen en neerzetten in de volgorde van de montage; heel goed werk. De montage en installatie was wederom perfect. Twee keurige jongens die ook meedachten op beslissingen die alsnog genomen moesten worden. Ze werkten heel netjes, hadden geen haast en ..., niets dan lof; ik kan hier heel uitgebreid verder over vertellen, maar beperk me tot 'PERFECT'. Het keukenblad bleek tijdens het vervoer (naar Avanti !) een kleine beschadiging te hebben opgelopen; we werden daar meteen op geattendeerd, en al tijdens de montage kwam er iemand langs om die schade te verhelpen; vakmanschap! Tenslotte nog even over de apparatuur: bij Avanti hebben ze een sterke voorkeur voor het merk Neff; wij waren daar niet zo bekend mee, maar - in de korte tijd dat wij ze gebruiken - zijn wij er meer dan tevreden, ja, erg blij mee! Bij dezen raden wij Avanti Keukens echt aan!
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Bart van Broekhoven op vrijdag 22 jun 2018 18
In maart hebben wij een nieuwe keuken laten monteren door Ardi Keukens. Daarvoor zijn we, tijdens de ontwerpfase, meerdere keren op bezoek geweest in St Annaland en iedere keer keurig ontvangen door het personeel. In de aankoop zijn we geholpen door Marjolein die ons keer op keer, met al het geduld, de mogelijkheden heeft laten zien en diverse ontwerpen heeft gemaakt. We zijn erg tevreden over het uiteindelijke resultaat! De keuken staat mooi, werkt fraai en is degelijk afgewerkt. Eerlijk is eerlijk, na de eerste montage waren er ook een paar servicepunten. Geen probleem, want die worden door de service en planning afdelingen vakkundig aangepakt. Ondertussen zijn ze netjes uitgevoerd, waarbij alles helemaal goed werkt en het geheel er keurig uit ziet. We zijn erg blij met de keuken en hopen er nog lang plezier van te hebben. Dit was onze tweede keuken die we hebben aangeschaft bij Ardi. Als ik aan een keuken denk, denk ik aan Ardi. Complimenten!
FOTO VAN BART VAN BROEKHOVEN
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal naar wens”
Door Paul en Sanne op donderdag 21 jun 2018 18
Samen met mijn vriend, nu mijn man, hebben wij apparatuur en werkblad gekocht voor onze keuken. Overal wat afgezocht, maar omdat we écht voor kwaliteit wilden gaan, maakten we een afspraak bij Ardi Keukens. Met positief resultaat, want we konden gelijk op bezoek bij Marjolein Vlot, verkoopster bij Ardi Keukens. Zonder ook maar enigszins te dwingen, begeleidde ze ons bij de zoektocht. En je verwacht het niet: we kwamen met veel betere ideeën thuis dan dat we zelf hadden bedacht! Waar we wilden gaan voor een houten aanrechtblad, wist Marjolein al gelijk dat dit met een laminaten/houten vloer niet ging matchen. Ze liet ons wat voorbeelden zien, en we waren gelijk verkocht. Het werd dan ook heel wat anders, maar zóveel mooier! Ook de andere onderdelen waren helemaal in de stijl die we wilden. Ze adviseerde ons vriendelijk, liet ons alles zien, dus we konden zelf kiezen. Helemaal naar onze wens en smaak, zonder maar iets op te dringen. Nu we getrouwd zijn, genieten we elke dag van onze mooie en praktische keuken. De keuken had niets geweest zonder deze vriendelijke hulp en montage. Ardi Keukens is wat ons betreft een grote aanrader. Als je voor écht goede aandacht en professionaliteit wil gaan, moet je naar Ardi Keukens. Ze nemen de tijd voor je, totdat je het helemaal hebt zoals jíj het wilt. Want, de klant mag toch wel een beetje koning zijn bij Ardi Keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Door Johnny en Nicole op donderdag 21 jun 2018 18
Wij hebben de keuken voor onze nieuwbouwwoning bij Arma keukens gekocht. We zijn door Coen zeer vriendelijk geholpen en goed geadviseerd. Hij deed een perfecte inventarisatie van onze wensen en nam echt de tijd voor ons. Omdat de oplevering van onze woning tot 3 keer werd uitgesteld, moest de levering/montage van onze keuken ook drie keer worden verplaatst. Hierbij deed Arma absoluut niet moeilijk, sterker nog er werd actief met ons meegedacht. Levering/plaatsing van onze keuken verliep volledig naar wens en we genieten met volle teugen van onze mooie Arma keuken! @Coen en Arma Keukens bedankt! Mocht je een nieuwe keuken nodig hebben en wil je verzekerd zijn van een Top Service van A tot Z bevelen wij jullie Arma Keukens van harte aan!
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbaarheid waargemaakt”
Door Willy Wijnberg op woensdag 13 jun 2018 18
Eind 2017 heb ik een keuken gekocht bij Arma. Ik kende het bedrijf niet maar kreeg algauw via de reviews het idee dat dit een betrouwbaar en een fijn bedrijf was. Ze hebben het helemaal waar gemaakt! Vanaf de 1e afspraak tot en met de montage. Er was een inschattingsfout gemaakt in het ontwerp en er waren wat andere klachten met betrekking tot de montage. Alles is naar volle tevredenheid opgelost. Van begin tot eind is er altijd ruimte en tijd geweest voor vragen die altijd per omgaande en vriendelijk werden beantwoordt. Mede namens hun heb ik een fantastisch mooie keuken en hoop hier nog jaren plezier van te hebben.
FOTO VAN WILLY WIJNBERG
Keuken in de lengte
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Kees en Gabri op dinsdag 12 jun 2018 18
Wij hebben een prachtige nieuwe keuken gekocht bij Keur. Hierbij zijn wij erg goed en deskundig geadviseerd door de verkoper. Afspraak is ook daadwerkelijk afspraak! Tijdige levering, prima montage door correcte en vriendelijke medewerkers en goede en klantgerichte after-sales! Kortom wij zijn buitengewoon tevreden en Keur is beslist een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Beleving”
Door Jenieke Altena op vrijdag 8 jun 2018 18
Wij hebben een keuken laten plaatsen door Arma keukens uit Nunspeet. Wat is het ontzettend mooi geworden. Tijdens de verkoop veel dingen gezien. Eerst hadden we een lichtgrijze deur uitgezocht daar kregen we achter af toch twijfels over.. We hebben de verkoper gebeld en de kleur laten wijzigen, niets was teveel of een probleem. Begin april hebben we de sleutel van onze woning ontvangen en zijn we begonnen met de voorbereidingen voor de keuken. Op advies van ARMA hebben we Hemmo van Kelckhoven alle leidingen en stopcontacten laten verleggen. Ook het eerlijk advies om de stoppenkast te vervangen voor een nieuwe groepenkast hebben we zeer gewaardeerd. Na een half jaar lang wachten was dan eindelijk het moment daar dat de keuken geleverd en geplaatst kon worden. De keuken zou half 8 's morgens geleverd worden. Dit was netjes afgestemd met de planner zodat we niet speciaal vrij zouden moeten nemen of iemand zouden moeten regelen die in het huis kon. Alles netjes geleverd. De mannen van de logistiek waren zeer voorzichtig met alle nieuwe spullen, dat geeft wel een goed gevoel. De dag na de levering kwamen Ben en Reinier. Weer netjes op tijd volgens afspraak. Half 8 stonden ze voor de deur. Goed uitgelegd wat ze zouden gaan doen, alles was ons zeer duidelijk. Tijdens de montage waren we aanwezig. Voor ons erg leuk om te zien wat er gebeuren ging. Alles waar de monteur vragen over hadden konden we direct beantwoorden. Alles gaat in overleg. Top geregeld! De keuken was in een keer goed. Geen gedoe met naleveringen of kapotte spullen. We hebben ook wel eens andere dingen gehoord. Wij raden ARMA keukens zeer aan. Wat een beleving! Van begin tot eind top geregeld. Wij komen zeker terug als we de badkamer ook nog moeten vervangen.
FOTO VAN JENIEKE ALTENA
Keuken helemaal top
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door R Milhous Willemse op maandag 4 jun 2018 18
Ik heb een mooie functionele keuken bij Pelma gekocht. Op een middag liep ik de showroom binnen voor algemene informatie. Een verkoper sprak mij aan en het werd een levendig gesprek. Mijn huis moest op dat moment nog gebouwd worden dus het was wel erg vroeg in de bouwfase. Maar op een gegeven moment tijdens het gesprek vroeg de verkoper mij; zullen we doorgaan of niet, en ja, waarom ook niet. zo heb ik in een middag ( een paar uur ) de hele keuken gekocht. Ik wist wat ik wilde en ik was ongeveer €100.- boven mijn begroting bij de eind berekening. Er zijn geen wijzigingen meer aangebracht en inmiddels staat de keuken er en wordt tot volle tevredenheid gebruikt. Zowel de verkoop als de planning als de aflevering en de montage krijgen van mij allemaal een dikke 10!
Reactie of foto toevoegen
“Extra glans”
Door Geeske Vos op vrijdag 1 jun 2018 18
De rust en vriendelijkheid die ik heb ervaren bij de aanschaf van onze nieuwe keuken was fantastisch. Ruim assortiment en deskundige begeleiding, levering en montage stipt op tijd en keurig netjes, bij vragen werd ik telefonisch vriendelijk geholpen. Alles bij elkaar een fijne ervaring .... en dat geeft de aanschaf extra glans!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken is een plaatje”
Door Toos en Sjaan van Elzakker op vrijdag 1 jun 2018 18
Wij hebben al lang contact met Ardi keukens uit St Annaland Zeeland onze 2de keuken is nu een schitterend plaatje geworden in ons appartement in Tholen. Onze vorige keuken hebben we lang plezier van gehad en hij was nog erg mooi en goed onderhouden door ons, maar ook door de goede servies als er iets op deed met de keuken door Ardi. Nu hebben we weer een nieuwe keuken in goed overleg en met Ardi samengesteld. Echt een plaatje, we zijn blij dat we weer voor Ardi Keukens hebben gekozen. Een zeer mooie keuken met alles er op en aan zie de foto, goede montage en alles perfect in orde onze dank aan ARDI voor de goede samenwerking en voor de uitstekende prijs voor ons. Met dank Sjaan en Toos. Wij raden U aan , ga er gerust eens kijken je zult er zeken slagen Bij Ardi Keukens St Anneland.
Reactie of foto toevoegen
“Prima gegaan”
Door Koningin Julianaschool op donderdag 31 mei 2018 18
Zeer vriendelijke ontvangst, goede uitleg tijdens de gesprekken, denken goed mee in ontwerpplan etc. Nieuwe keuken keurig netjes geplaatst door vakmensen die ook met je mee denken. Prima montage! Goede monteurs
FOTO VAN KONINGIN JULIANASCHOOL
Schoolkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Arma doet wat het belooft”
Door fam. Berends - de Jonge op vrijdag 18 mei 2018 18
Wij hebben bij Arma een keuken gekocht. Vandaag zijn de laatste zaken die nog moesten gebeuren gedaan. Arma doet wat het belooft, communiceert helder, neemt zijn verantwoordelijkheid en lost zaken op. Koopproces is helder en duidelijk, geen verrassingen, het kost wat het kost maar je weet waar je aan toe bent. Montage gebeurt door vakmensen die er plezier in hebben en een mooi product willen leveren. Niets te klagen dan? Weinig. Eén dingetje: de planning vanuit kantoor is soms wat krap. In ons geval betekende dat een paar uur extra thuis zijn op een dag om het af te maken. Maar alles bij elkaar heeft Arma van deze, toch grote financiële, uitgave een feestje gemaakt. En dat is wat je wilt met een nieuwe keuken.
FOTO VAN FAM. BERENDS - DE JONGE
Gemonteerd door vakmensen
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Lina Nieuwenhuize op donderdag 10 mei 2018 18
April 2016 het 1e gesprek bij Avanti gehad voor de keuken van mijn nieuwbouw appartement. Goede ontvangst, voelde me gelijk op mijn gemak. Werkwijze werd uitgelegd en nadat de keuken getekend was werd de offerte opgebouwd. Met alles kon ik meekijken op een 2e scherm. Dat noem ik nog eens transparant. Na meerdere gesprekken de keuken ook gekocht. Omdat het nieuwbouw betrof moest er al snel een leidingschema gemaakt worden. Ook dat schema zag er professioneel uit. De uitvoerder was er blij mee. Begin 2017 heb ik de keuken nog aan laten passen. De ontvangst was even hartelijk als in begin en samen met adviseur alle opties nog een keer doorgenomen. Toen de binnenwanden van het appartement stonden is de keuken ingemeten. Daarna werd de keuken besteld door de orderverwerker. Ook hij belde me nog voor een paar overlegpuntjes. Wat een aandacht voor een goede uitvoering. De keuken is in september 2017 geplaatst. De monteur dekte de vloer netjes af en werkte ook verder heel precies. Duidelijk een teamlid. Het voordeel van eigen montage. Ook al het afval werd afgevoerd. Alles klopte en na een paar dagen stond de keuken er precies bij zoals op de 3D tekening die ik gekregen had. Fantastisch. Geen enkel opleverpunt. En dat is toch knap want een keuken bestaat uit zoveel onderdelen dat er makkelijk wat fout kan gaan. Boven het spoelgedeelte heb ik later nog een schap met verlichting bij besteld. Deze is een paar weken geleden naar volle tevredenheid geplaatst. Ondertussen geniet ik al weer een half jaar van deze keuken. Ik raad dan ook iedereen aan om naar Avanti te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Bram op maandag 23 apr 2018 18
Vanwege de goede recensies op deze site een bezoek gebracht aan Arma in Nunspeet. Mede door de goede hulp van Harold onze keuken samengesteld. Alle afspraken zijn keurig nagekomen. De montage verliep vlekkeloos. Zelden iemand zo nauwkeurig en netjes zien werken. Niets dan lof. Er was een deurtje beschadigd aan de binnenkant. Er was al een nieuw deurtje besteld voordat we er iets van konden zeggen. Ik kan Arma bij iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Willem Friso op woensdag 18 apr 2018 18
Wij hebben een keuken gekocht en zijn super tevreden met advies, aflevering en montage.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door I. van Wel op maandag 2 apr 2018 18
Wij hebben onze badkamer bij Ardi gekocht. Bij het uitzoeken van de badkamer zijn we zeer goed geholpen door dhr. Vlot. Hij heeft ons goede adviezen en duidelijke uitleg gegeven. Hij dacht echt met ons mee. Erg fijn! Ook de hele montage van de badkamer is professioneel uitgevoerd en we zijn erg tevreden met het eindresultaat. Wij kunnen Ardi van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Service verlenen vanuit de genen”
Door Fam. M. Rode op vrijdag 30 mrt 2018 18
Onze oude Siematic keuken was aan vervanging toe en dus was het zoeken naar een betrouwbare "keukenboer" die voor ons een nieuwe Siematic keuken zou moeten installeren. Bekend met mindere ervaringen bij een eerdere keukeninstallatie wilden we dit keer beter beslagen ten ijs komen. Enig speurwerk op het Internet leverde ons Keur Keukens op in Haarlem. De enthousiaste beschrijvingen van klanten die ons voor waren gegaan, maakte ons nieuwsgierig en voorzichtig enthousiast. Een afspraak gemaakt in Haarlem en 2-12-17 werden wij ontvangen door Jochem Spier. Hij kwam al snel met een nieuwe (slimmere) indeling, in L-vorm. Jochem nam alle tijd om materiaalkeuzen en apparatuur met ons door te nemen, hetgeen regelmatige loopjes de showroom in betekende om het voorgestelde ook in het echt te laten zien. Na alle keuzen te hebben gemaakt, verscheen voor ons neus op het computerscherm een prachtige impressie van hoe onze nieuwe keuken eruit zou zien. Voor alles werd de tijd genomen en er was geen enkele sprake van pressie, druk of manipulatie. Geen gegoochel met acties en prijzen, aan het eind van de rit een offerte met een vast prijskaartje. En tijdens dit relaxte (4 uur durende) gesprek een drankje, een heerlijk afgebakken broodje gezond (met de bij het personeel populaire Heksenkaas) en nog plakjes saucijzenbrood (alles letterlijk uit eigen keuken). 14 Maart werd de keuken geleverd en de volgende twee dagen vond de montage plaats door Joost en Gert-Jan, twee uiterst vriendelijke vaklui, die keurig werk hebben afgeleverd en de boel telkens netjes achterlieten. Na montage samen met de monteur de controlelijst voor de oplevering doorgelopen en daarna restte ons niets anders dan genieten van alle nieuwe apparatuur en kasten. Vandaag in Haarlem langs geweest voor de finishing touch: een achterwand voor de kookplaat (en we hadden een goede timing, de saucijzenbroodjes waren net afgebakken!) Samengevat kunnen wij niet anders zeggen dan dat Keur Keukens bij ons heeft waargemaakt wat zij beloofden en wat ons betreft is hun devies terecht: "Service verlenen vanuit de genen!". Desgevraagd zullen wij familie, kennissen en vrienden Keur Keukens met een gerust hart aanbevelen! Fam. M. Rode, Almere
Reactie of foto toevoegen
“Raden Keur aan”
Door Jaap en Joke Snellen op woensdag 21 mrt 2018 18
Mooie keuken gekocht met hele goede apparatuur, alles van Neff. We kwamen goed voorbereid in de showroom aan (al zeggen we het zelf) we hadden alles van de voren zo goed mogelijke doordacht, gemeten en getekend. Samen met Peter Tijssens van Keur keukens hebben we het plan helemaal tot in de finesses uitgewerkt. We zijn uitermate vriendelijk en professioneel geadviseerd. De deurfronten konden we meenemen om tegels bij te zoeken enz. Ook de communicatie over de levering ging perfect. De montage was degelijk vakwerk, petje af. Daarna waren er nog wat kleine puntjes van nazorg en ook daar was niets op aan te merken, top. Het hele proces is tot en met de laatste afwerking super zorgvuldig, vriendelijk en professioneel doorlopen. Wij raden Keur Keukens aan!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken inclusief montage”
Door Sjaak Bos op woensdag 14 mrt 2018 18
Wij hebben een keuken gekocht inklusief montage, en een badkamer die zelf geplaatst is. De aankoop gesprekken verliepen bijzonder aangenaam en we zijn dan ook zeer tevreden met het eindresultaat van beide projecten. Voor een paar zaken waren we aangewezen op de service afdeling. Dat verliep in het begin niet zoals we verwacht hadden, maar dat is snel opgepakt en verloopt nu naar tevredenheid. Al met al een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is echt afspraak”
Door Erwin Kox op dinsdag 6 mrt 2018 18
Via reviews op internet een keuken uitgezocht bij Adee Keukens te Rijssen. Uiterst vriendelijk, prettig in de omgang en meedenkend werden we bekwaam geholpen. We hadden al gauw alle vertrouwen in Adee keukens. Plaatsing en montage keuken door vakbekwame en nette medewerker. Uiteindelijk prachtig afgeleverde keuken. Heel goede communicatie via telefoon en mail. Niets dan lof voor Adee Keukens (extra dank aan Wiljan, Johan en Roy). Afspraak is echt afspraak.
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door Esther (Utrecht) op dinsdag 20 feb 2018 18
Door familie aangeraden, kwamen we bij Adee terecht. Meteen het eerste gesprek gaf vertrouwen: duidelijk, vriendelijk, direct, mooie keukens, goed in meedenken, advies gevend én een duidelijke en reële offerte. Vervolgens communiceerden de mensen van Adee - zowel op kantoor als in de montage - op een prettige manier, informeerden ons over de stand van zaken. Er werd eerst - weken vóór de plaatsing van de keuken - een ombouw en een verlaagd plafond gemaakt door de mensen van Adee, zodat 'onze' stucadoor en de schilder daarna alles in orde konden maken vóór plaatsing. Het monteren van de keuken gebeurde in twee dagen door uiterst vakkundige en vriendelijke mensen. Vanuit kantoor is er steeds even een telefoontje geweest of alles naar wens was en werd er buitengewoon adequaat gereageerd als dat nodig was. We zijn blij met de keuken zelf, maar minstens zo blij met de manier waarop we door de mensen van Adee zijn geholpen. Dank!
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door J.F.v.Uden op dinsdag 6 feb 2018 18
Goede voorlichting, netjes geholpen. Prima montage! Goede monteurs.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Website
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.