Feedback
9,7

DB Keukens

Website: www.dbkeukens.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.dbkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van DB Keukens
Ontdek de grootste collectie keukens en badkamers bij DB Keukens, het betrokken familiebedrijf dat al ruim 30 jaar hoogstaande kwaliteit van product en service biedt. Wij beloven u de beste prijs, service op 9+ niveau en 10 jaar garantie op onze montage.

10 jaar montagegarantie – Beste prijs – Service op 9+ niveau – Betrokken medewerkers – Netto prijzen – Transparante offerte – Hoge klanttevredenheid

Maak een showroomafspraak
Vul het formulier in en plan een vrijblijvend adviesgesprek.

Bekijk onze showrooms
Ontdek 8 inspirerende showrooms en realiseer uw droomkeuken.

200+ keukenopstellingen
Bekijk het zeer uitgebreide assortiment van DB Keukens.
Ervaringen
Er zijn 2183 ervaringen over DB Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1878 ervaringen
4 sterren172 ervaringen
3 sterren17 ervaringen
2 sterren18 ervaringen
1 ster20 ervaringen
“Prima begeleiding”
Door familie Molenaar op woensdag 8 mei 2024 24
Deskundige hulp bij het uitzoeken van de keuken, montage keurig netjes, resultaat helemaal naar wens. Prima begeleiding, ook na afloop!
Reactie of foto toevoegen
“Al met al zeer tevreden”
Door Gerard en Petra op vrijdag 19 apr 2024 24
Augustus 2023 Pelma showroom in Goes bezocht. Vriendelijk ontvangen, rondgeleid en vervolg afspraak gemaakt. Deskundig advies gekregen en gezamenlijk keuken samengesteld. Direct afspraak gemaakt voor montage in november. Montage professioneel uitgevoerd door eigen personeel. Al met al zeer tevreden met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Wilco Bos op vrijdag 12 apr 2024 24
Vriendelijke mensen en zeer nette keuken geleverd. Montage zeer goed verlopen, de prijs kwaliteit verhouding is prima. Je kunt hier prima een keuken kopen
Reactie of foto toevoegen
“Ze doen wat ze beloven”
Door Koopman op woensdag 10 apr 2024 24
Keuken inclusief montage en voorbereiding aangeschaft bij Adee keukens in Rijssen. Heel netjes gedaan en ze doen wat ze beloven! Ook bij vragen kun je altijd bij ze terecht!
FOTO VAN KOOPMAN
Reactie of foto toevoegen
“Prima zaak”
Door Fabienne Voortman op vrijdag 5 apr 2024 24
Heel goed advies in de winkel. Er wordt goed naar je geluisterd wat je wil en alle opties besproken. Montage ging prima. Alle afspraken werden netjes nagekomen. En kleine beschadigingen die bij plaatsing bleken, werden heel netjes opgelost. Prima zaak.
FOTO VAN FABIENNE VOORTMAN
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te bevelen”
Door Ubachs op maandag 1 apr 2024 24
Wij hebben voor onze nieuwe woning een nieuwe keuken gekocht bij Pelma keukens in Goes. Het hele proces vanaf de aanschaf met hulp van een verkoopmedewerker tot en met de plaatsing en montage verliep vlekkeloos. Pelma keukens heeft proactief ons geïnformeerd toen bleek dat het werkblad niet helemaal in de gevraagde maatvoering geleverd kon worden. Er is toen samen met ons een goede oplossing gevonden. Ook na plaatsing van de keuken waren er een paar onvolkomenheden, zoals een niet goed aangedraaide leiding in gootsteenkastje en een piepende vaatwasser. Deze problemen zijn na contact te hebben opgenomen met Pelma adequaat en snel verholpen. Wij hebben ervaren dat Pelma ons correct en tijdig heeft geïnformeerd over het hele proces van bestelling en plaatsing en zijn zeer blij en tevreden, met name omdat de medewerkers van Pelma zowel in verkoop, showroom als de monteurs bij de plaatsing, zeer benaderbaar en onze vragen goed konden beantwoorden. Wij zijn dan ook erg tevreden en bevelen Pelma keukens zeer zeker aan als je op zoek bent naar een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Een super bedrijf”
Door Yvonne de Jong op maandag 18 mrt 2024 24
Dikke 10+ voor Avanti, van verkoop, planning, werkvoorbereider tot montage en nazorg. Zijn uiterst tevreden t.a.v. vriendelijkheid, service, bij iedere afdeling van Avanti keukens! Ik kan dit bedrijf aan een ieder aanraden ervaar het zelf en loop gewoon eens binnen. Het is een hele nette zaak met voldoende, verschillende opstellingen en stijlen te zien. Zijn open, vriendelijk en geven goed advies. Onze keuken is nu enkele maanden opgeleverd, elke afspraak, mail of wat dan ook wordt netjes en vriendelijk op gereageerd en afgehandeld, de zorg en nazorg is super. Wij zijn blij met ze, alles is naar wens! Bedankt allemaal voor jullie hele goede zorgen en vriendelijkheid.
FOTO VAN YVONNE DE JONG
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen en erg blij met de keuken”
Door Familie Mannien op vrijdag 15 mrt 2024 24
We zijn erg goed geholpen bij Ardi keukens, er werd goed met ons meegedacht en er werd geen druk achter gezet. De montage liep ook voorspoedig en de keuken werd in anderhalve dag netjes geplaatst. Erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Een nieuwe keuken en een nieuwe badkamer”
Door W. van Dijk op dinsdag 12 mrt 2024 24
Wij hebben bij Arma Keukens en Sanitair zowel een nieuwe keuken als een nieuwe badkamer gekocht. Beide trajecten hebben wij als bijzonder prettig ervaren van verkoopgesprek tot montage en aftersales. Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door Herman Feldman op woensdag 28 feb 2024 24
Zeer goed begeleid bij het samenstellen en kopen van onze keuken. Dit alles in goed overleg. Montage van de keuken ging vlekkeloos. Wij zijn enorm tevreden met onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zo blij met de keuken”
Door Cora van der Hoeven op maandag 12 feb 2024 24
Wat een vakmensen. Goed advies denken mee werken mee, stucwerk was niet droog, konden de montage met 1 week uitstellen. Ik adviseer zeker om bij Anovi een keuken te kopen. Hierbij dank aan het hele team, verkoper planners monteurs. Petje af.
FOTO VAN CORA VAN DER HOEVEN
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tip-top van begin tot eind”
Door Sebastiaan op woensdag 31 jan 2024 24
Supergoed geholpen door Justin (Haarlem) bij de aankoop. Afspraken werden 100% nagekomen. Levering en montage verliep soepel en professioneel. Eindresultaat is fantastisch! Goede nazorg.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Ida Kloet op dinsdag 30 jan 2024 24
De eerste indruk bij samenstelling keuken, we hebben een zeer professionele adviseur getroffen, er kon nog een aangepast, de informatie prima en de montage was perfect en ook meedenkend, netjes en zorgvuldig.
Reactie of foto toevoegen
“Alles is goed verlopen”
Door D. Overduin op zaterdag 27 jan 2024 24
Vanaf het moment van het eerste gesprek in de showroom een fijn gevoel. Goede informatie. Zelfs nog met een sample van de vloer bij de keuken de definitieve vloer kunnen vaststellen. Montage van de keuken is absoluut goed verlopen, zeer vakbekwaam. Deskundig advies van de monteur.
FOTO VAN D. OVERDUIN
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Richard Beljaars op vrijdag 26 jan 2024 24
Goede en eerlijke keukenzaak, nemen alle tijd voor een goed advies, montage zeer goed, complimenten aan de monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie grote keuken”
Door Monique op donderdag 11 jan 2024 24
Zeer tevreden met zowel het advies, als de aankoop, montage en nazorg. Keur is goed te bereiken en zeer klantgericht. Echt een verademing tijdens een grote verbouwing. Wij zij zeer gelukkig met onze mooie grote keuken van Keur!
Reactie of foto toevoegen
“Een super mooie keuken”
Door De Leeuw op zondag 3 dec 2023 23
We hebben bij Avanti een prachtige keuken gekocht. We zijn bij onze aankoop zeer goed en deskundig geholpen, meedenkend en oplossingsgericht. Wij zelf hadden tijd nodig om de keuze te maken maar daar was alle tijd en ruimte voor. Dat gaf voor ons gelijk de doorslag om bij Avanti te kopen. Geen opdringerige verkoopster, top! De ontvangst in de showroom erg klantgericht. De montage was perfect ondanks dat niet alles klopte, is alles naar tevredenheid terplekke opgelost, en in een zeker acceptabele tijd. We hebben een super mooie keuken waar we heel veel jaren plezier van zullen hebben, zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Een fijne keurige zaak”
Door Kees Ruhe op maandag 27 nov 2023 23
Keuken met inbouwapparatuur gekocht. Fijne keurige zaak. Prettig en rustig geholpen en alles tot in detail voorbereid. Vaatwasser in hun Outlet gekocht. Die bleek niet goed schoongemaakt (groentenresten en plastic dop in filter). Bij montage ontbrak een bevestigingsbeugel voor het front vd vaatwasser. Twee weken zonder frontje - apparaat deed het wel prima. Na komst van monteur bleek er wéér een onderdeeltje te ontbreken. Een week later zat het frontje erop en na een paar dagen hield de vaatwasser er mee op. Monteur van de fabriek kwam na een paar dagen, die heeft de pompinstallatie schoongemaakt waarna alles het prima deed. Ondanks dit gezeur wel erg tevreden over kontakt en service van Keur keukens. Gewoon geen outlet / gebruikte apparatuur kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima koopadvies en de trajectbegeleiding”
Door Rolf van Kampen op maandag 20 nov 2023 23
Na oriëntatie in eigen woonplaats heb ik op aanbeveling van enkele kennissen een complete keuken gekocht bij Arma in Nunspeet. Arma is niet de goedkoopste en over de (vaste) prijs valt niet te onderhandelen. Dat laatste is misschien maar goed ook want dan heb je tenminste nooit het gevoel dat je een deel van de keuken van een ander betaalt. Ik heb geen moment spijt van gehad van de aankoop. Prima koopadvies en de trajectbegeleiding daarna was heel goed en efficiënt. Montage en plaatsing werd perfect uitgevoerd. Ik doe het niet vaak, maar op basis van mijn eigen ervaring en die van familie en kennissen durf ik dit bedrijf wel aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Alles prima op orde”
Door Eric-Jan & Lieke van Trijen op donderdag 16 nov 2023 23
Het uitzoeken van de keuken was al een feestje! Keurig geholpen en tijdens de afspraken werd aan alles gedacht! Opslag, levering en montage van de keuken ook prima op orde! Fijne vakbekwaamheid! Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Alles was keurig geregeld”
Door Marjolijn op dinsdag 24 okt 2023 23
Complete keuken aangeschaft. Goed advies over welke apparatuur er passend zou zijn. Ook goede uitleg over materialen als je duurzame en ecologisch verantwoorde keuken wil aanschaffen. Montage perfect geregeld. Demontage oude keuken eveneens keurig geregeld.
FOTO VAN MARJOLIJN
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk zijn alle oneffenheden opgelost”
Door Paul & Cecile op maandag 9 okt 2023 23
Van verkoop tot planning, werkvoorbereider tot montage kortom elke afdeling binnen Avanti waar we mee te maken hebben gekregen maakte dat de realisatie van deze keuken geen feestje was van wat het moest zijn in onze ogen. Na bijna 4 maanden zijn toch alle oneffenheden opgelost. Dit moet gewoon in de toekomst veel en veel beter worden. Alles is nu naar wens opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Fam. Assink op zondag 8 okt 2023 23
De ontvangst in de showroom is erg hartelijk en er werd de tijd genomen om al onze wensen in het keukenontwerp te zetten. In die tijd werden we ook nog eens goed verzorgd met heerlijke koffie, versnaperingen en huisgemaakte soep. Je ontvangt een mooie map met duidelijke informatie over jouw keuken en alle informatie is ook online terug te vinden (met een wachtwoord). Onze nieuwe keuken is nog mooier geworden dan we ons voor de montage konden voorstellen. De keuken is uitstekend gemonteerd. Dikke pluim voor de monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met advies en montage”
Door Colin op vrijdag 29 sep 2023 23
Zeer goed advies bij de keuze van de keukenopties gekoppeld aan nauwkeurige technische tekeningen en informatie. Levering en montage werden professioneel uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn contact en goede begeleiding”
Door Suus op donderdag 21 sep 2023 23
Na een prettige ontvangst werden we goed geholpen in de mooie, grote showroom. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en we werden meteen blij van de voorstellen die gedaan werden. Contact met Arma verliep steeds heel soepel, van het inplannen van afspraken tot levering en montage. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken. Als we ooit weer een nieuwe keuken nodig hebben gaan we zeker weer naar Arma!
FOTO VAN SUUS
Reactie of foto toevoegen
“Perfect verlopen”
Door Mart Hijnen op dinsdag 19 sep 2023 23
Van start bekijken keukens tot aan levering en montage keuken perfect verlopen.
Geen restpunten en keuken compleet waterpas opgeleverd zonder beschadigingen. Compliment aan Cornelis, vestiging Berkel, en monteur Pieter V. Voor het zeer prettige contact en vakbekwame installeren van de keuken. Mensen Anovi beveel ik van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Paul op dinsdag 5 sep 2023 23
Wij zochten een keukenleverancier die zelf de montage deed. We moesten daarvoor wel iets verder rijden maar Ardi maakte het wel waar. Netjes op tijd geleverd, maar ook goed communiceerd. Geen verrassingen dus. Montage exact binnen de aangegeven tijd klaar en in ėėn keer af. Het was niet nodig om terug te komen. Wij zijn nog steeds zeer tevreden. Een aanrader dus.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte afhandeling van verkeerde levering”
Door Daphne op maandag 14 aug 2023 23
Kwaliteit is super! Keuk keukens heeft mooie keukens, je moet wel de wat duurdere lijn nemen. Als je een afspraak maakt word je goed geholpen en wordt er met je meegedacht vanuit verkoop. Capaciteit personeel voor montage is slecht. Begin mei een keuken besteld en die zouden ze pas eind september kunnen monteren? Terwijl levering geen probleem was en binnen 4 weken kon. Genoodzaakt dus om iemand anders te vinden om te monteren.
Klantenservice slecht! Zelf dingen verkeerd leveren en dan niet met een oplossing willen komen maar vasthouden aan "ja daar heb je voor getekend omdat je de montage niet door ons liet doen". Terwijl wij de montage juist wel graag wilde laten doen door keur keukens maar niet 5 maanden (!) daarop konden wachten ivm verhuizing etc. Kortom, er valt nog veel winst te behalen mbt personeel/bezetting.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ellis op dinsdag 8 aug 2023 23
Zeer vriendelijk en kundig geholpen. Goede communicatie en afspraak is afspraak! Een aanrader voor ieder die een nieuwe keuken zoekt.

Aanvulling ontvangen 10 augustus 2023: Wij hebben een complete keuken met kookeiland gekocht. De keuken is geleverd en geplaatst en ook dit is bijzonder goed verlopen met een prachtig eindresultaat. Kortom over zowel de aankoop als de montage zijn we zeer tevreden en geholpen door vakkundige en vriendelijke medewerkers.
Reactie of foto toevoegen
“Een topzaak”
Door Arthur Zegwaard op dinsdag 1 aug 2023 23
Was vorige week op zoek naar vervanging van 2 scharnieren van n 20jaar oud keukenkastje. Kwam terecht bij Arma in Nunspeet, daar ben ik heel erg vriendelijk ontvangen en geholpen. De scharnieren (gratis) meegenomen en meteen n afspraak ingepland met n monteur. Vandaag, 1-8-2033, is de monteur geweest die in no time de montage verrichtte. En ook al zo aardig. Ik raad iedereen aan uw keuken en aanverwante artikelen bij Arma aan te schaffen. Wat n topzaak.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door TS op vrijdag 28 jul 2023 23
Wij hebben eind 2022 bij Ardi Keukens (St. Annaland) naar volle tevredenheid een keuken aangeschaft. Voor de adviesgesprekken (sowieso 2) wordt uitgebreid de tijd genomen en er wordt een eerlijk en oprecht advies gegeven. De levering van de keuken was stipt en ook de montage is naar volle tevredenheid verlopen. De monteurs zijn kundig en overleggen steeds weer wanneer dit nodig is. Ook tav de nalevering (bij ons een inductieplaat en een zijplaat) zijn we tevreden. Je wordt duidelijk op de hoogte gebracht van de levertijden en in ons geval was er uiteraard een tijdelijke inductieplaat beschikbaar ter overbrugging. Al met al zijn wij dus erg tevreden over Ardi Keukens (St. Annaland) en en we zullen hier een volgende keer zeker weer kijken voor een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Een superervaring”
Door Els White op woensdag 26 jul 2023 23
Artic keukens en met name Levi heeft ons goed begeleid in de aanschaf van de keuken. Van begin tot eind. Alle tijd heeft hij genomen om ons alle mogelijkheden te laten zien. Monteren van de keuken verliep netjes. De bovenkastjes waren iets te laag op gehangen, maar dat is een paar weken later netjes gecorrigeerd door het montage-team. Kortom een superervaring!
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer tevreden klant”
Door Ilona Beeke op maandag 24 jul 2023 23
Vanaf begin worden wensen/mogelijkheden en beschikbaar budget goed afgestemd. Er wordt goed de tijd genomen om alles door te spreken en in de showroom de verschillende mogelijkheden en materialen te tonen. De verkoop is zeer gastvrij en klantvriendelijk. Ook de technische aspecten worden daarna goed beoordeeld. Tot aan de montage van de keuken blijft Anovi goed in contact met de klant en blijft zij de wensen van de klant goed in het oog houden. Complimenten van een zeer tevreden klant.
FOTO VAN ILONA BEEKE
Reactie of foto toevoegen
“Een fraai eindresultaat”
Door Leo van Ballegooijen op maandag 3 jul 2023 23
Ardi doet wat het belooft, denkt met klant mee en neemt er de tijd voor. In de showroom worden mogelijkheden getoond van indeling en materialen, rekening houdend met het beschikbare budget. Men is bijzonder goed in communicatie in de processtappen van bestelling tot montage en de afhandeling van kleine dingen nadien. De mensen die monteren doen dit zeer nauwgezet en letten op details voor een zo fraai mogelijk eindresultaat. Ik beveel dit bedrijf zeker aan in mijn kennissenkring.
FOTO VAN LEO VAN BALLEGOOIJEN
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige ervaring”
Door Tim de Jong op zondag 25 jun 2023 23
We hebben onze keuken bij Anovi gekocht. Na eerder bij andere winkels langs geweest te zijn werden we bij Anovi heel erg goed en netjes ontvangen door Leonie. Er werd geen druk op ons gelegd om te beslissen en ook de prijs was wat het was, geen onderhandelingen nodig zoals bij de andere zaken wat wij heel erg fijn vonden. Er was heel veel kennis, we konden alles zien en er werd heel erg goed meegedacht met ons. Nadat we de beslissing hadden genomen om bij Anovi onze keuken te kopen werden we door het klantteam goed op de hoogte gehouden van alle data, (technische) tekeningen en wat er nog gedaan moest worden. Bij de uiteindelijke montage verliep alles perfect en werd er heel erg netjes en vriendelijk gewerkt! De apparatuur en de kwaliteit van de kastjes is buitengewoon goed. We zijn kortom heel erg tevreden en zijn blij dat we de keuze voor Anovi hebben genomen. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Een top bedrijf”
Door Karel op maandag 19 jun 2023 23
Door prima reviews zijn we bij dit bedrijf (Anovi, Berkel & Rodenrijs) terecht gekomen. Ontvangst was al precies zoals in andere reviews beschreven. Hartelijk, mensgericht maar niet opdringerig. Je kunt dus lekker zelf rondkijken in de showroom. Leuk is dat ook voor klanten in die showroom wordt gekookt. Dan zie je direct wat de apparatuur doet. Wat erg fijn was is de tijd en aandacht die je krijgt. Daarbij deskundige advisering. Alle afspraken zijn volledig nagekomen. Bovendien is er een Klantteam waar je ook na afloop van het traject met al je vragen terecht kunt. Ook de montage van de keuken is uitstekend uitgevoerd. En alle verpakkingsrommel wordt netjes opgehaald. Werkelijk een top bedrijf! Ik ben achteraf dus ook erg blij met de reviews op Qasa, waardoor ik bij dit bedrijf terecht ben gekomen.
FOTO VAN KAREL
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut aan te raden”
Door Margriet Modderman op vrijdag 16 jun 2023 23
Keuken gekocht bij Ardi naar volle tevredenheid. Volop keus, goed meegedacht met onze wensen, prettig verlopen koopproces, heldere offerte, levering volgens afspraak en zeer professionele en vlotte montage. Absoluut aan te raden!
FOTO VAN MARGRIET MODDERMAN
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Shalane Vermeulen op dinsdag 13 jun 2023 23
Wij kozen voor Artic Keukens van de DB groep in verband met de vele goede recensies. En die zijn volledig terecht! Al vanaf het eerste contact verloopt alles soepel, professioneel en vriendelijk. Onze keuken is ontworpen door Levi en al het contact met hem verloopt uitermate soepel en vriendelijk. Wij hadden voorafgaand aan onze eerste afspraak een mail gestuurd met onze wensen en een keukenplattegrond. Levi had zich goed ingelezen en voorbereid waardoor we uiteindelijk snel onze droomkeuken hebben uitgezocht. Wij hebben een lastige hoek in de keuken qua afmetingen maar Levi kwam met een prachtige oplossing. De montage van de keuken verliep vlot, zorgvuldig, professioneel en de mannen waren uitermate vriendelijk. Alles werd keurig afgeleverd en aan ons uitgelegd. Wij zijn dolgelukkig met onze prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholen”
Door Michelle op dinsdag 13 jun 2023 23
Ik werd super fijn geholpen bij het uitkiezen van mijn keuken. Ook het later aanpassen van het oorspronkelijke plan was geen probleem. Verder was ik heel blij dat de prijsstelling heel duidelijk was en dat de adviseur hielp om binnen mijn budget te blijven. Het was fijn dat de montage ook in handen van Ardi zelf viel. Korte lijntjes bij het oplossen van kleine problemen waardoor eea snel was opgelost.
FOTO VAN MICHELLE
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij met het resultaat”
Door S. Taslim op maandag 5 jun 2023 23
Onlangs is mijn keuken geplaatst. Van begin tot het eind verliep alles soepel en erg prettig: fijne ontvangst in de showroom, deskundig advies, mooi passend ontwerp, geduldig/ niet opdringerig, goede planning en communicatie, nette levering en keurige montage. De prijzen/ offertes zijn transparant. Alle medewerkers die mij geholpen hebben zijn vriendelijk en kundig. Ik ben ontzettend blij met het resultaat: het is zoals ik het voor ogen had. Super! Ik raad Anovi ten zeerste aan!
FOTO VAN S. TASLIM
Reactie of foto toevoegen
“Super blij”
Door André de Lijser op zondag 4 jun 2023 23
Wij hebben voor ons nieuwbouwhuis een keuken gekocht bij Ardi Keukens in Sint Annaland. Wij zijn uitzonderlijk goed geholpen door zowel de verkoop afdeling (Robin). Robin nam alle tijd voor ons, niets was te veel. Alles werd ons keurig uitgelegd en getoond. Omdat ons huis qua oplevering diverse keren verschoven was, werd daar door de planningsafdeling heel flexibel mee omgegaan. De levering was keurig op tijd en de montage en oplevering perfect. Dank Arjan en Robin. Ook naderhand omdat er op één deurtje een verkeerde greep was geleverd en de afwerkstrips bij de kasten niet pasten werd dit keurig opgelost. Ook de informatie voorziening naar ons toe tijdens het hele traject was perfect. Kortom wij zijn super blij met onze nieuwe keuken en wij raden Ardi Keukens zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Henk Kooi op dinsdag 30 mei 2023 23
We kochten onze keuken bij Keur Haarlem. Voortreffelijk! Vakmanschap, een oprecht luisterend oor van Gerben, een uitstekende montage met gekwalificeerd meedenkende mensen en alles conform afspraak. Keurige service ook van het klantteam! Voor die prijs zorgeloos een prachtige keuken!
FOTO VAN HENK KOOI
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie douche”
Door Jk op vrijdag 5 mei 2023 23
Super fijn geholpen in de showroom. Er wordt goed meegedacht. Tijdens montage nog wat veranderd/gewisseld wat ook geen probleem was. En nu genieten van onze mooie douche.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over alles”
Door Jaap Crezee op vrijdag 5 mei 2023 23
Goed deskundig advies. Geen prietpraat en verkoopbabbels. Gewoon goed luisteren en meedenken. Prijs is goed. Montage en nazorg nog beter.
FOTO VAN JAAP CREZEE
Reactie of foto toevoegen
“Niets is teveel”
Door Fam Roth op maandag 1 mei 2023 23
Een zaak waar echt afspraak is afspraak is. Wij hebben daar onze 2 de keuken gekocht en het blijft een geweldige begeleiding. Er wordt meegedacht en niets is teveel. Het gaat om de tevredenheid vd klant en niet de verkoop van een product maar om een passend product bij je wensen. Dat doet avanti. Je wordt compleet ontzorgd. Heel goed montage team, kortom het hele proces met fijne en goede begeleiding van ontwerp tot montage.
Reactie of foto toevoegen
“Uistekende aftersales”
Door Maurice de Zwart op donderdag 20 apr 2023 23
We hebben 6 jaar geleden voor ons nieuwe huis een keuken gekocht bij Arma. Voordat de keuken werd afgeleverd hebben we nog 3x aanpassingen gedaan in de bestelling en dat was geen enkel probleem. Nadat ons huis was opgeleverd is de keuken in 1 dag vakkundig geplaatst en hebben we deze in gebruik genomen. Inmiddels kunnen we zeggen dat de keuken ons uitstekend bevalt en ook duurzaam is en mooi blijft. Na 6 jaar gebruik waren er een paar kleine puntjes die verbeterd moesten worden en ook dat was voor Arma geen enkel probleem. Er werd een afspraak gemaakt en het bezoek van een servicemonteur werd ingepland. Deze kwam keurig op tijd en had de problemen snel opgelost. Ongelofelijk om 6 jaar na aankoop van de keuken nog zo'n service te krijgen. Arma maakt zijn belofte van 10 jaar garantie op de montage waar. We willen graag een compliment maken aan Arma. Zowel het advies bij aankoop, de planning als de aftersales zijn uitstekend. Als we nog eens een nieuwe keuken nodig hebben hoeven we niet lang na te denken, maar gaan we direct naar Arma toe.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door fam. Koning op maandag 3 apr 2023 23
We zijn heel netjes geholpen, van tevoren duidelijke afspraak over ons budget, waar ze zich aan gehouden hebben. De planning en montage zijn we ook zeer tevreden over. Netjes te woord gestaan, nette monteurs en goed nazorg. Wat ons betreft hebben ze die 9+ ruim verdiend!
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken en goede nazorg”
Door Hanneke de Heij op maandag 27 mrt 2023 23
Wij zijn héél tevreden over de keuze voor Arma, bij de aanschaf van een keuken. Vanaf het moment dat wij binnen waren tot aan het laatste bezoek, kunnen wij alleen maar positief zijn over de kwaliteit. Kwaliteit van het advies en meedenken, de keuken, de communicatie, de montage (extra compliment voor de monteurs voor hun deskundigheid, vriendelijkheid en de service). Ook de nazorg was goed. Konden ook na paar maanden nog extra legplank krijgen.
FOTO VAN HANNEKE DE HEIJ
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig”
Door Linda de Vries en Koos Hersbach op zaterdag 25 mrt 2023 23
Onze ervaring is zeer positief: de prettige ontvangst toen we de 1e keer ons kwamen oriënteren, zowel het uitkiezen van de keukenonderdelen, het gemaakte ontwerp waar we heel blij van werden en nog zijn, de behulpzaamheid van Sander wanneer wij vragen hadden over het een en ander, de levering, en niet te vergeten de montage van de keuken door de monteurs Eddy en Dirk Jan. De keuken staat er en we zijn er erg blij mee. In een woord prachtig (met een hoofdletter)!
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Janny en Pieter op dinsdag 14 mrt 2023 23
Op basis van uitstekende referenties van vrienden een keuken bij Arma gekocht. Vriendelijk en vakbekwaam geholpen bij het keuzeproces. Ook toen er weer een wijziging moest worden doorgevoerd. Goede communicatie over de levering. Keurig afgeleverd in ons appartement op 2e verdieping. De montage werd in alle rust door vaklui uitgevoerd. Uiterst tevreden met onze keuken in de vorm van een schiereiland met composiet blad en achterwanden van zelfde composiet. Prachtige details zoals de ladensystemen etc. Vind je kwaliteit van de keuken, maar ook een zorgvuldige en nette montage, belangrijk: zoek dan niet verder maar kies Arma.
FOTO VAN JANNY EN PIETER
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Fam. Stok op zondag 5 mrt 2023 23
Het hele proces van advies tot montage hebben wij als zeer prettig ervaren. Pelma Keukens was eerlijk over de levertijden en hebben deze na kunnen leven. De montage was zeer zorgvuldig en snel geregeld. Ook het aanpassend vermogen tijdens de montage was top. De spoelbak was in eerste instantie kwalitatief niet helemaal in orde, maar deze is snel kosteloos vervangen. Kortom, een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de geleverde keuken en diensten”
Door Daniel en Ageeth op vrijdag 24 feb 2023 23
Blij met onze opgeleverde keuken. In de ontwerpfase goed en prettig geadviseerd door Geert en meegedacht wat voor ons het best passend zou zijn. In het voortraject heeft de installateur, aangedragen door Arma, prima werk afgeleverd met het verleggen van de leidingen en elektra. Uiteindelijk de keuken geleverd en geïnstalleerd door de monteurs. Leuke en sympathieke mannen die hun vak verstaan en echt netjes te werk zijn gegaan en in ons geval ook een stukje maatwerk hebben geleverd m.b.t. verlichting. Vanuit de service afdeling zijn we gedurende het half jaar (vanaf ontwerp tot montage) op de hoogte gehouden van de levering en helaas bleek de levering van onze kookplaat iets te zijn uitgesteld tot 2x toe. Uiteindelijk op moment van montage een tijdelijke kookplaat ontvangen waarmee wij prima uit de voeten kunnen tot de dag dat kookplaat geleverd wordt. Al met al erg blij met de geleverde keuken en diensten vanuit Arma keukens en graag tot een volgende keer.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Gerda Stitselaar op zondag 12 feb 2023 23
Ik heb een badkamer gekocht. Helaas duurde de montage erg lang daarom zelf aannemer gezocht om te plaatsen. Helaas miste er een drempel en kwamen we vloertegels tekort. Ik ben toen goed geholpen door Arma.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Roxanne Tokarczyk op dinsdag 7 feb 2023 23
Henk, Silas, Jan Willem, Mark en Jan-Willem, bedankt! Vandaag is onze keuken gemonteerd door Adee keukens uit Rijssen. Ik kan deze keukenzaak zeker aanbevelen. Wij hadden hoge verwachtingen (door de goede reviews die we eerder op internet hebben gelezen) en deze zijn zeker waargemaakt. Wij zijn erg tevreden over het volledige traject bij de aankoop van de keuken: 1) Vriendelijke ontvangst in de zaak, waarbij we uitgebreide informatie kregen over de mogelijkheden (zonder dat je het gevoel kreeg dat je meteen iets kopen moest). 2) Heldere prijzen en veel waar voor je geld. 3) Alle afspraken zijn nagekomen en de levering was op tijd. 4) De montage is zeer kundig uitgevoerd. De keuken zit er superstrak in. Ik ben geen minpunten tegengekomen :). Mocht ik ooit weer een keuken nodig hebben, dan kom ik hier zeker terug!
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak is afspraak”
Door Mevr. Lindhout op maandag 6 feb 2023 23
Van verkoop tot overleg in planning ivm nieuwbouw en uiteindelijk het plaatsen zeer behulpzaam en meedenkend. Personeel kwalitatief onderlegd en afspraak is afspraak. Montage en nalevering uitstekend verzorgd. 2D tekening is precies wat er nu staat.
FOTO VAN MEVR. LINDHOUT
Reactie of foto toevoegen
“Doen zoals beloofd”
Door F&R Harbers op vrijdag 6 jan 2023 23
Keuken gekocht bij Arma Nunspeet. Het was inderdaad: "Doen zoals beloofd". In alle opzichten vanaf verkoop, afstemming, montage en oplevering! En dat in een tijd dat producten moeilijk zijn te leveren.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Familie Gjaltema-Laus op maandag 2 jan 2023 23
We hebben bij Keur Keukens nu voor de tweede maal een keuken gekocht en zijn wederom zeer tevreden. Gelukkig konden we weer terecht bij de adviseur, Dennis, die ons ook zeer goed geadviseerd heeft bij de eerste keuken en ook nu weer hielp hij ons zeer goed om de juiste keuzes te maken. Ondertussen is de keuken geplaatst en door de samenwerking van Arma/DB groep, is dit gedaan met zeer ervaren en gemotiveerde monteurs met het oog voor detail. De monteurs hebben zeer netjes gewerkt en tijdens het plaatsen altijd de keuzes voorgelegd die gemaakt konden worden, zoals hoogte planken en plaatsing grepen. De kleine issues die er zijn geweest, zijn zonder discussie direct opgepakt en opgelost. We bevelen iedereen aan om eens met Keur in gesprek te gaan voor een goed advies en zeer nette en betrouwbare montage door eigen mensen.
FOTO VAN FAMILIE GJALTEMA-LAUS
Reactie of foto toevoegen
“Alles is plezierig en secuur verlopen”
Door Marlies op zaterdag 24 dec 2022 22
Van aankoop tot montage is alles plezierig en secuur verlopen. Nathan heeft goed naar onze wensen geluisterd en de vakkundige monteurs hebben er een plaatje van gemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het mooie eindresultaat”
Door Dinant Krouwel op woensdag 14 dec 2022 22
Na een vriendelijk introductiegesprek had ik twee uitgebreide sessies om tot een nieuw keukenontwerp te komen. Er werd goed meegedacht met mij en ik kon alles in de showroom bekijken. Gelukkig drong de verkoper niet aan om allerlei luxe apparatuur te nemen. De planning en de communicatie over de sloop van de oude keuken, het voorwerk door de aannemer en de montage waren duidelijk. De werklui werkten netjes en efficiënt. Toen alles klaar was, ontdekte ik een klein putje in het aanrechtblad en stoorde ik mij aan glimmende schroefranden in een matzwart frame. Al snel kwam er een monteur langs die het aanrecht onzichtbaar repareerde en dopjes op de schroeven aanbracht. De nazorg was dus prima. Ik ben zeer tevreden over de manier van werken van Artic Keukens en blij met het mooie eindresultaat.
FOTO VAN DINANT KROUWEL
Reactie of foto toevoegen
“Trots op onze nieuwe keuken”
Door Rudolf en Jannie van Driel op dinsdag 13 dec 2022 22
Voor onze nieuwbouwwoning hebben we een complete keuken ingericht in samenspraak en met adviezen van Pelma Keukens Goes. We hebben ervaren dat hun deskundigheid up to date is en de benodigde aanpassingen na het inmeten van de keuken in de woning in uitstekend overleg met ons gebeurden. Steeds werd de tijd voor een gesprek genomen en de uiteindelijke montage in de woning werd perfect uitgevoerd. Kleine punten werden direct nog opgelost. Met trots laten we nu onze gasten de nieuwe keuken zien. We genieten van haar mooie uitstraling en de uitstekende werking van alle apparatuur.
FOTO VAN RUDOLF EN JANNIE VAN DRIEL
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door J. van Gent op vrijdag 9 dec 2022 22
Op een zaterdag zonder afspraak binnengestapt met plannen voor de aankoop van een keuken. Plezierig ontvangen met koffie en na een korte tijd ontvangen door een verkoper. Onze wensen werden doorgenomen en wij werden over vele mogelijkheden alternatieven goed geïnformeerd en deze werden ook aan ons getoond. Na ruim twee uur vertrokken wij tevreden met geënsceneerde foto en een datum voor een vervolgafspraak. Veertien dagen volgde opnieuw een uitermate prettig onderhoud waarin spijkers met koppen werden geslagen onder het genot van koffie met saucijzenbroodjes en we tot een overeenkomst van levering kwamen. We werden beide keren op zeer prettige wijze geholpen door dezelfde medewerker, de heer Nathan Nieuwenhuis. Deze zorgde ook voor een afspraak met Keukenwerk, die de voorbereidende werkzaamheden gaan verrichten. De levering volgde op tijd en werd gemonteerd met werkelijk prachtig resultaat. Wij zijn uiterst tevreden over de voorlichting, het meedenken en de levering en montage. Keur Keukens is een prima, betrouwbaar bedrijf. Een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Michael & Henriëtte van Battum op dinsdag 6 dec 2022 22
In 2004 hebben wij onze eerste keuken gekocht bij Arma Keukens in Nunspeet. Opstelling L-vorm. Apparatuur van Pelgrim en kasten in de kleur China rood. In mei 2022 is de keuken vervangen. Waarom? Wij waren gewoon toe aan een nieuwe look & feel. De apparatuur en de kasten waren namelijk nog tiptop in orde. Door de goede ervaringen met Arma hebben wij geen moment geaarzeld om daar opnieuw een keuken uit te zoeken. En wederom werden wij naar volle tevredenheid geholpen en begeleid gedurende het gehele traject. Van uitzoeken tot aankoop - van plaatsing tot service. De kleur werd ditmaal beton terra grijs, gecombineerd met havanna structuur houtlook. Voor de apparatuur kozen wij opnieuw voor Pelgrim. Koelkast, vrieskast, oven, combimagnetron, inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging via plasma made filter. De wasbak, quooker en de greeplijsten zijn eveneens zwart uitgevoerd. Wij hebben afgezien van bovenkasten, dit geeft de keuken een ruime aanblik. Op ons verzoek bleek het mogelijk om de achterwand in de gehele keuken door te trekken. Rondom de raamkozijnen zijn de wanden en de vensterbanken eveneens voorzien van beton terra grijs. De montage verliep voorspoedig. Het enorme werkblad werd iets beschadigd. De monteurs bespraken dit direct en de oplossing werd geboden door een compleet nieuw blad te plaatsen. De levertijd hiervoor was aangegeven op 6 weken en werd door Arma bespoedigd naar maar 2 weken. In de tussenliggende periode konden wij de keuken gewoon gebruiken. Dagelijks genieten wij van onze mooie keuken, voorzien van alle comfort. Opnieuw ontvangt Arma een dikke 10! Zijn jullie benieuwd naar ons door Arma uitgevoerde idee? Bekijk dan de bijgevoegde foto's.
FOTO VAN MICHAEL & HENRIËTTE VAN BATTUM
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige, strakke keuken”
Door DS op zondag 4 dec 2022 22
Dankzij Artic en Keuken Werk zijn we een prachtige, strakke keuken rijker. Artic heeft ons kundig en geduldig geholpen bij het ontwerp van een ruime keuken in een vrij krappe ruimte. Het voorbereidend werk (sloop, leidingwerk, stucwerk) en de montage van de keuken zelf zijn door ware vakmannen gedaan.
FOTO VAN DS
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Kees op zondag 4 dec 2022 22
Keuken en tegels gekocht bij Arma Nunspeet. De service en communicatie met de verkopers en monteurs is erg goed. Ze hebben kennis van zaken, nemen de tijd voor uitleg en bellen of mailen direct als ze een vraag hebben. Monteurs zijn vriendelijk, op tijd en gebruiken hoogwaardige materialen. De monteurs hebben de tegels op de meest slimme manier gelegd zodat overal zoveel mogelijk hele tegels in het zicht doorlopen. Afwerking is echt super en ze houden zich aan de gemaakte afspraken.
Als enige minpunt heb ik het volgende: Ik had de keuken en de tegels bewust bij hetzelfde bedrijf besteld om twee redenen: om te zorgen dat de montages gecoördineerd zouden worden als 1 project en op elkaar afgestemd zouden worden. Tevens hoopte ik hierdoor een kostenbesparing als financieel voordeel te krijgen. Het kostenvoordeel was zeer gering en uiteindelijk was de prijs zelfs hoger door het noodzakelijke gebruik van extra egalisatie en arbeidsloon. Dit risico was vooraf overigens wel vooraf gecommuniceerd. Tijdens de offerte fase is bevestigd dat de tegels voor het verwijderen van de huidige keuken konden worden geplaatst. De monteurs waren hierdoor verrast. Het lijkt er dus op dat de sanitair groep een enigszins geïsoleerde groep binnen Arma is. Dit komt overeen met een observatie tijdens de offerte fase: de technische tekeningen die ik aan de keukengroep moest uploaden waren niet beschikbaar voor de sanitair groep. Mijn slotconclusie: Ik zou Arma zeker aanraden als je op zoek bent naar een kwalitatief goed resultaat. Je betaald meer, maar ik vind het mijn geld waard. Neem een beslissing voor keuken, vloer of sanitair bij Arma gewoon los van elkaar.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Familie Kortus op dinsdag 22 nov 2022 22
Wij hebben een prachtige keuken bij Arma gekocht, goed geïnformeerd over de mogelijkheden en praktische tips! De afspraken zijn keurig nagekomen en ook de montage, keurig gewerkt! We mogen dagelijks genieten van onze mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Een mooi bedrijf”
Door Leonard Kastelein op vrijdag 18 nov 2022 22
Goede begeleiding, advies en montage. Een mooi bedrijf met een mooie service.
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Ad Kooiman op donderdag 10 nov 2022 22
We hebben bij Arma tegels uitgezocht en laten plaatsen in een bestaande keuken. Niets dan lof over het geleverde materiaal en de ronduit perfekte wijze van levering en montage. Er is in drie fasen gemonteerd: eerst tegels plaatsen, een paar dagen later inwassen/voegen en weer een paar dagen later afkitten. Dit geeft absoluut het beste resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Zelf gemonteerde keuken”
Door W Van der Lee op zaterdag 15 okt 2022 22
Snelle reactie bij vragen, goed meedenken, perfect afgeleverd, kwalitatief goede en mooi afgewerkte keuken. Zelf montage gedaan alles was compleet. Een onderkast was zijwand gespleten zodat deur niet goed sloot, dit wel tijdelijk kunnen oplossen, na telefonisch contact met anovi direct gereageerd. Met we bestellen voor u een nieuwe corpus. Dit ook via mail en info mijn keuken doorgegeven. Nogmaals een aanrader voor iemand die een nieuwe keuken zoekt.
Reactie of foto toevoegen
“De keuken ziet er perfect uit”
Door Frans en Tonny Lak. op zaterdag 1 okt 2022 22
In de 2e helft van 2021 een L- keuken gekocht bij Artic keukens in |Utrecht. De ontvangst en showroom heel hartelijk en warm. De verkoper Levi Geense heeft ons uitstekend geholpen, en samen zijn we tot een keuken gekomen die aan al onze wensen die wij vooraf gesteld hadden. De levering en montage is gebeurd door kundige en vriendelijk monteurs. Zij hebben een keuken neer gezet die er perfect uitziet en oogt als een plaatje. Een grote pluim aan alle mensen van Artic keukens! De begeleiding van Levi van het gehele project is uitmuntend!
Reactie of foto toevoegen
“Inductiekookplaat en Quooker”
Door Familie Timmer op vrijdag 30 sep 2022 22
Inductiekookplaat en Quooker geleverd en gemonteerd door Arma. Op een zaterdag in de mooie showroom van Arma geweest waar de tijd werd genomen en goed naar onze wensen werd geluisterd. Uiteindelijk zeer vakkundige montage en de monteur gaf vooraf heldere toelichting over het plan van aanpak. De monteur ging rustig te werk en wist precies wat hij moest doen. Na montage alles keurig opgeruimd en nog uitgelegd hoe de apparatuur werkt. Top! Arma is een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Frank van Hees op woensdag 21 sep 2022 22
Van begin tot het einde zeer tevreden. Goed advies tijdens verkoop met Levi, maar ook goede nazorg door Levi en zijn team. Als er iets is, dan denkt men bij Artic Keukens niet in problemen maar in oplossingen. Verder zeer kundige en nette monteurs welke in dienst zijn van Artic Keukens, dus geen extern bedrijf (dit zien wij echt als een belangrijk pluspunt i.v.m. slechte ervaring in het verleden waar de montage/installatie door een derde partij werd verricht). Een volgende keuken zou ik zeker weer bij Artic Keukens bestellen.
FOTO VAN FRANK VAN HEES
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Heijdenrijk op woensdag 31 aug 2022 22
Goed geholpen door Robin tijdens de koop, goede informatie en fijne gesprekken. Kwaliteit goed, is er iets, wordt het netjes opgelost. Goede montage. Een aanrader!
FOTO VAN HEIJDENRIJK
Reactie of foto toevoegen
“Teleurstellend”
Door Petra Smit op donderdag 18 aug 2022 22
Op 9 mei 2022 is onze keuken gemonteerd. Helaas bleken er na montage al meteen 5 punten die verholpen moesten worden:
1) De achterwand van het kookeiland was beschadigd.
2) Er waren verkeerde poten van het kookeiland geleverd; vierkant i.p.v. rond.
3) Er bleek een onderdeel van het afvalsysteem te ontbreken.
4) De spoelbak was krom.
5) De uitsparing van de spoelbak was te klein.

Punten 1, 2 en 3 zijn inmiddels verholpen. Afgelopen maandag zou de nieuwe spoelbak gemonteerd worden. In de nieuwe spoelbak bleek een barst te zitten. Al had deze natuurlijk niet gemonteerd kúnnen worden omdat de uitsparing nog steeds te klein was. Er moet nu dus voor de 3e keer een spoelbak voor onze keuken besteld worden. Ook de leverancier van het werkblad moet nog komen. Wij kunnen onze keuken dus al 3 maanden niet gebruiken! Het verbaast ons dat er maandag niet meteen contact met ons opgenomen is. Uiteindelijk hebben wij telefonisch contact opgenomen met de verkoopster. Dit gesprek verliep uitermate teleurstellend en gaf ons niet het gevoel dat wij serieus genomen worden.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Nelly op vrijdag 22 jul 2022 22
Wij hebben een prachtige keuken gekocht, geholpen door Rainier die telkens heel alert reageerde op onze vragen en ons op de hoogte hield van eventuele aanpassingen.
Montage en plaatsing zeer kundig door Anton en 2 collega's waarbij wij telkens op de hoogte werden gehouden van de vorderingen en mogelijkheden. Voor de nog ontbrekende apparaten is een passende tijdelijke aanpassing gedaan. We zijn aangenaam verrast over de wijze waarop alles verlopen is.
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer tevreden klant”
Door Nicole van Mourik - Nijmegen op donderdag 14 jul 2022 22
Via een vriendin bij Avanti Keukens terecht gekomen, aangezien zij goede ervaringen met dit bedrijf heeft. Mooie showroom en nette service. Keuken aangeschaft en erg netjes geholpen. Zelfs na het bestelproces nog iets toegevoegd en ook dat was geen probleem. De montage is door eigen personeel gedaan en dat werd heel secuur en vakkundig gedaan. Petje af. Geen enkel restpunt of punt van ontevredenheid. Zeer tevreden klant hier :-)
FOTO VAN NICOLE VAN MOURIK - NIJMEGEN
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Jeroen op zondag 3 jul 2022 22
Wij zijn zeer tevreden over de levering, de montage en de algehele uitstraling en kwaliteit van onze nieuwe keuken. De real – live ervaring is nog veel mooier dan de plaatjes vooraf. Ook het inductiekoken op deze oven is geweldig. Ik wil nooit meer anders. Het is ook opvallend hoe snel je je weer thuis voelt in je eigen nieuwe keuken! De ervaring, communicatie en het meedenken met de monteurs tijdens de installatie was heel goed. Aandachtspunt is voor mij eigenlijk alleen dat het keukenblad kwetsbaar voelt – meer dan ik gewend was met het oude keukenblad. Het is een beetje lastig te omschrijven maar het trilt bv bij koffiezetten . Misschien heeft dat met de ondersteuningspunten van het keukenblad te maken.
Complimenten voor Keur in zijn algemeenheid
- Het ontwerp van de keuken
- Een contactpersoon voor de voorbereiding – die heeft ons heel wat zorgen uit handen genomen
- De voorbereiding, de communicatie en facturering door jullie klantteam
- De levering en de montage door jullie monteurs
De restpunten zijn eerlijk en samen opgesteld. Ik heb er alle vertrouwen in dat die snel worden afgewikkeld.
Reactie of foto toevoegen
“Wij zijn super tevreden!”
Door A. Tijdhof op zondag 3 jul 2022 22
Goede service, flexibel, betrouwbaar en echt vakmanschap bij de montage van onze badkamer en toilet.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de mooie keuken”
Door Kevin Zandbergen op vrijdag 24 jun 2022 22
Keuken met wand en eiland gekocht. Prettig verkoopgesprek, niet opdringerig en direct een vaste prijs wat paste bij ons budget. Gelukkig geen vervelende onderhandelingen maar gewoon een eerlijke en goede prijs. Doordat ze samenwerkte met onze aannemer hebben zij direct geschakeld met hen en hoefde ik zelf niks te regelen. Montage is netjes gedaan en kreeg na montage uitleg van de monteurs. Doordat de vloer later kwam, moesten de plintjes iets aangepast worden, hier zijn ze snel en kosteloos voor langsgekomen. Daarna dubbel check gehad of alles naar wens was. Over de totale koop van de keuken zijn we zeer tevreden! Heel blij met de mooie keuken!
FOTO VAN KEVIN ZANDBERGEN
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Mevr. vd Westen op zaterdag 18 jun 2022 22
Van aankoop in de winkel tot en met de montage super verlopen, we zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Alles verliep goed”
Door Annemieke Top op vrijdag 10 jun 2022 22
Keuken gekocht bij Arma. Het verkoopgesprek verliep prettig, we zijn vriendelijk en in alle rust geholpen. De verkoper droeg veel opties aan en maakte steeds wel eerlijke en praktische afwegingen. De levering en montage verliepen ook in één keer goed. We genieten nog elke dag van onze prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Vaklui met oog voor detail”
Door L. Langevoort op woensdag 1 jun 2022 22
Keuken gekocht en laten plaatsen bij Arma Nunspeet. Bij het uitzoeken erg goed geholpen door de verkoper die goed rekening hield met onze voorkeur (moodboard). Ook wijzigingen tussendoor zijn goed en zorgvuldig verwerkt. Contact is altijd correct en vriendelijk. Het montageteam heeft de keuken uiteindelijk in 2 dagen geplaatst. Vaklui die oog hebben voor detail en ook met goede ideeën komen als er iets beslist moet worden tijdens de montage wat niet te voorzien was. Zeer correcte lui. Keuken is ook in een keer compleet geleverd trouwens, je hoort wel eens wat anders.
FOTO VAN L. LANGEVOORT
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastisch eindresultaat”
Door Ronald S op dinsdag 31 mei 2022 22
We hebben een badkamer en separaat toilet gekocht bij Arma Keukens & Sanitair in Nunspeet. In de prachtige showroom hebben we in ruim een halve dag de offerte laten maken. Verkoper Gert-Jan nam alle tijd en gaf uitstekende, eerlijke adviezen ten aanzien van de optimale benutting van de ruimtes, de kwaliteit van de verschillende producten en de verschillende stijlen. Dat alles in een prettige ongedwongen sfeer. De verbouwing vond in overleg 1 week eerder dan gepland plaats en het resultaat is fantastisch. Alles keurig afgewerkt door Herman en Rutger en aan alle details werd gedacht. Daarnaast gaven zij ook goede adviezen en tips ten aanzien van het (eerste) gebruik en schoonhouden van de apparatuur. Vakmannen, met een groot hart voor hun werk. De kasten van Primabad en kranen van Damixa (beide nieuwe namen voor ons) zijn van hoge kwaliteit en betaalbaar. De Geberit douche toilet is een perfecte luxe aanvulling. De onderlinge communicatie van het Arma team is erg goed. Verkoop, planning, afvoer en montage... het verliep allemaal vlekkeloos en bij oplevering geen openstaande punten of nog te leveren artikelen. Na oplevering werden we nog een aantal keren door Arma gebeld om te checken of alles in orde is. Een fantastisch eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken, maar aanrechtblad valt tegen”
Door Wim ter Velde op donderdag 5 mei 2022 22
Aankoop was goed, montage prima. Bij montage bleek koof niet goed berekend waardoor bovenkast niet geheel open kan. Verder is aanrechtblad vlekkerig, terwijl dit op de staal niet of nauwelijks zichtbaar was. Als we dat wel gezien hadden zouden wij niet voor dit blad zijn gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Een droomkeuken”
Door Stephan Groot op woensdag 4 mei 2022 22
Wij zijn zeer tevreden over de service en de deskundigheid van Arma Keukens. Bij het kopen van de keuken werd er goed meegedacht over de verschillende opties, en werd er goed geluisterd naar onze wensen. Waarbij Arma voor ons echt het verschil maakt is de montage. De deskundige monteurs namen echt de tijd voor het monteren van de keuken, en dat is dubbel en dwars terug te zien in het eindresultaat. Het afwerkingsniveau van de montage en de kwaliteit van de materialen maken samen onze droomkeuken compleet.
Reactie of foto toevoegen
“Een goede ervaring”
Door Stijn op donderdag 14 apr 2022 22
Adee Keukens, dit is een mooi bedrijf met vriendelijke werknemers, ze ondersteunen en helpen je goed om zelf je droom keuken te ontwerpen. Ze nemen alle tijd en ruimte om dit mogelijk te maken. Ik het een goede ervaring en samenwerken mee gehad tot aan de montage toe.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Van der Meij op donderdag 14 apr 2022 22
Nieuwe keuken gekocht. Er werd goed meegedacht en bij 1e bezoek werd er alle tijd genomen. Samenwerking met Keukenwerk beviel super. Alle werkzaamheden sloten op elkaar aan, prettige vaklui, werken netjes. Montage is zeer netjes. Compliment aan Johan. Enige minpuntje: bij uitkiezen keuken wordt eerst geprobeerd je de duurste apparatuur te laten kiezen, ook als je aangeeft geen hightech spullen wilt.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door Fam Harkink op donderdag 7 apr 2022 22
Ervaring met Arma was zeer goed, uitgebreide voorlichting over de keuken- meubelen, apparatuur, achterwand en werkblad. Montage vd keuken verliep zeer goed, heel fijn, aardig personeel, wat ook veel uitleg gaf over de werkwijze en de apparatuur. De 2 dingetjes, die niet goed waren (1 kastdeurtje verkeerd voorgeboord en 1 lade wil maar niet goed sluiten en worden beide vervangen en zijn inmiddels opnieuw besteld). Wij zijn in ieder geval tot nu toe heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Niets was teveel”
Door André en Petra van der Beek op donderdag 3 mrt 2022 22
Het was voor ons de eerste keer dat we een keuken uit gingen zoeken. Een nieuwe ervaring dus, die ons bij Ardi heel goed is bevallen! Vanaf het eerste bezoek aan de showroom, waarbij Gerhard ons rondleidde en adviseerde, hadden we een goed gevoel over dit bedrijf. In alle rust bespraken we de mogelijkheden en wensen die we hadden. Van sommige zaken hadden we nog geen duidelijk beeld, maar Gerhard hielp ons goed om de juiste keuze te maken. Het was een mooi moment toen we de eerste 3d-afbeelding zagen. We hebben in een aantal etappes de keuken compleet gemaakt. We voelden ons geen moment opgejaagd. Niets was teveel. Ook de montage van de keuken is prima verlopen. We hebben na het zetten van de keuken een nieuwe vloer laten leggen. Dit was vooraf afgestemd, maar de monteur was vergeten dat de nieuwe vloer wat hoger zou komen te liggen, waardoor de keukenplinten niet meer pasten. Dit is kort daarna netjes opgelost. Wij bevelen Ardi van harte aan!
FOTO VAN ANDRÉ EN PETRA VAN DER BEEK
Reactie of foto toevoegen
“Onze keuken is werkelijk een juweel”
Door R. Schouten op maandag 31 jan 2022 22
Een prachtige keuken die door zijn vakmanschap, kennis, ervaring en inzet ontworpen is door Kees Visser. Werkelijk een juweel. Ook alle andere medewerkers betr. de inmeting, planning, facturatie, bezorging en montage van onze keuken verdienen een groot compliment. Alle afspraken worden nagekomen en je wordt door iedereen netjes en correct te woord gestaan. Het algemene beeld van Avanti bewijst vakmanschap, kennis en ervaring en de normen en waarden die heden ten dage niet meer bij iedereen vanzelfsprekend zijn. Wij zijn uiterst tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Klein leed”
Door Ilona op zaterdag 29 jan 2022 22
Half jaar gewacht op de keuken, dan krijg je 3 dagen voordat de keuken er komt te horen dat de koelkast er nog niet is. Vervolgens begint de eerste dag van de montage en word er niet door gewerkt want "er moet morgen ook nog wat te doen zijn". Een fout in de tekening waardoor er een stroom punt mist. Of wij dat zelf wel even willen oplossen want niemand van Arma mag aan elektra zitten. "Je keuken is klaar, er mist alleen een filter voor de afzuiging dus die kan je nog niet gebruiken, ik ga het filter ophalen en ben zo terug" monteur nooit meer terug gezien. Dan bel je zelf met het bedrijf en willen ze het een week later pas leveren. Geen oplossingen bedenken, geen tegemoetkoming. Echt een hele slechte service en communicatie wat resulteerde in een hele stressvolle week als vrouw zijnde die zelf niks kan en afhankelijk is van klusjesmannen.
Reactie of foto toevoegen
“Plaatje van een keuken maar mist aftersales”
Door Peter op zaterdag 22 jan 2022 22
In 2020 super goed geholpen met advies en montage van onze nieuwe keuken. Een plaatje!! Sindsdien een paar keer gebeld met klachten over niet goed werkende onderdelen. Een lade die niet mooi sluit en een Le Mans kast die voor de tweede keer niet functioneert. Zo behulpzaam en kundig ze met het advies bij aankoop en montage zijn, op gebied van aftersales moeten ze nog een hoop leren!!!
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Hakvoort op woensdag 19 jan 2022 22
Opnieuw super geholpen door Arma. Adviseur neemt ruimschoots de tijd voor je en denkt goed mee in oplossingen. Tussentijds goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken en de montage door de eigen monteurs van Arma keurig uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke dikke 10”
Door Martin en Anita op vrijdag 7 jan 2022 22
We hebben een nieuwe keuken gekocht bij Keur Keukens in Haarlem, dit is de beste keuze ooit geweest. Het hele team van verkoop t/m montage is ongelooflijk professioneel. Je wordt er echt als klant/mens behandelt. Ook het montageteam, keukenwerk, zijn toppers. Alles wat ze doen is keurig en ze zijn super netjes. Ze denken zo goed met je mee naar oplossingen. Alles kan, niks moet. Niemand loopt te pushen ze laten je helemaal vrij in je keuze, en geven tegelijkertijd adviezen bij je keuze. Alles loopt ook goed bij hun. Ze blijven tot eind contact met je houden of alles goed gaat. Dikke dikke 10 voor Keur keukens Haarlem. Ik zou echt iedereen aanraden hier voor een keuken te gaan. Team Keur keukens Haarlem dank jullie wel.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken, afwerking en apparatuur”
Door Fam. De Winter op maandag 6 dec 2021 21
Prettig showroombezoek gehad bij Ardi en goed geadviseerd. Plaatsing enkele maanden later ging vlekkeloos en we zijn erg blij met de keuken, afwerking en apparatuur. Fijne vakmensen zowel in de showroom als bij de montage.
FOTO VAN FAM. DE WINTER
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het eindresultaat”
Door Fam. Boot op woensdag 24 nov 2021 21
Voor de 2e keer een keuken bij Pelma gekocht. Beide keren enorm goed geholpen door Arjen! Niet alleen het advies maar ook de levering en montage super gedaan. Weer heel blij met het eindresultaat.
FOTO VAN FAM. BOOT
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door A. Elgershuizen op donderdag 21 okt 2021 21
Goede ervaringen zowel in de showroom als bij de montage en oplevering. Laagdrempelig contact, snel antwoord op vragen. Keuken van prachtkwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Veel spullen ontbraken bij levering”
Door Elvira Kits op donderdag 14 okt 2021 21
Helaas is de aankoop uitgelopen op een grote nachtmerrie. Verkoper Bart laat veel steken vallen. Hij is de smetplint vergeten, was de afzuigkap vergeten te offreren en heeft ook de lijst van degene die heeft ingemeten niet gecontroleerd. Afgegeven levertijd klopt niet, 1e factuur klopt niet. Bij montage (planning 1 dag) blijken er 3 fronten te ontbreken (wel hebben ze diverse andere maten fronten bij zich), 2 stollen zijn te kort en de smetplint ontbreekt want die is niet besteld. Dan hoop je als klant dat ze er alles aan doen om eea zsm te herstellen. Er wordt pas opnieuw gepland als alles binnen is want er moet eerst nog gecontroleerd worden (hoezo? dat heb je de eerste keer ook niet gedaan!). Over 4 weken hebben ze tijd. Concreet: totaal 8 weken later komen ze eea herstellen. Het is namelijk heel veel werk. Maar voor 26 fronten, 4 stollen, 2 spoelbakken, een kraan, een aanrechtblad en een afzuigkap reken je 1 dag?? Avanti heeft geen uitleg. Omdat je helaas alles vooruit moet betalen heb ik Avanti in gebreke gesteld. Wat blijkt? Ze hebben de smetplint nog niet besteld, ze wachten tot ik weer vertrouwen heb. Mijn advies: ga naar een bedrijf waar de klant centraal staat ipv heel veel keukens verkopen. De (after)sales is waardeloos!
Reactie of foto toevoegen
“Monteurs zijn echte vakmannen”
Door Vera op maandag 4 okt 2021 21
Enthousiaste verkoper die heel goed mee dacht in het ontwerp van de keuken, goede verbeteringen heeft aangedragen en betrokken bleef bij het hele proces. Ook prettig dat je direct de prijs weet en daar niet over hoeft te onderhandelen. Mooie kwaliteit keuken en apparatuur. De montage wordt gedaan door echte vakmannen die graag netjes werk willen afleveren en daar ook de tijd voor krijgen.
FOTO VAN VERA
Reactie of foto toevoegen
“Een 10+”
Door Dirk en Margriet op donderdag 23 sep 2021 21
Wij zijn toevallig bij Pelma Goes terechtgekomen. We zijn erg goed en met veel geduld geholpen bij de aanschaf van de nieuwe keuken. Ook de montage is zeer zorgvuldig en nauwgezet uitgevoerd! Wat ons betreft een 10+.
FOTO VAN DIRK EN MARGRIET
Reactie of foto toevoegen
“Volledige traject is soepel verlopen”
Door Marlies op maandag 20 sep 2021 21
Het volledige traject van aankoop tot en met montage is soepel verlopen. Het advies in de showroom was goed en er werd voldoende tijd genomen om mijn wensen in kaart te brengen. De keuken werd netjes op tijd bezorgd en ook de monteurs kwamen de afspraken heel goed na. (zowel levering als aankomst monteur was op de minuut nauwkeurig. Waar vind je zo'n leverancier...)
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Website
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.