Feedback
9,7

DB Keukens

Website: www.dbkeukens.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.dbkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van DB Keukens
Ontdek de grootste collectie keukens en badkamers bij DB Keukens, het betrokken familiebedrijf dat al ruim 30 jaar hoogstaande kwaliteit van product en service biedt. Wij beloven u de beste prijs, service op 9+ niveau en 10 jaar garantie op onze montage.

10 jaar montagegarantie – Beste prijs – Service op 9+ niveau – Betrokken medewerkers – Netto prijzen – Transparante offerte – Hoge klanttevredenheid

Maak een showroomafspraak
Vul het formulier in en plan een vrijblijvend adviesgesprek.

Bekijk onze showrooms
Ontdek 8 inspirerende showrooms en realiseer uw droomkeuken.

200+ keukenopstellingen
Bekijk het zeer uitgebreide assortiment van DB Keukens.
Ervaringen
Er zijn 2165 ervaringen over DB Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1865 ervaringen
4 sterren166 ervaringen
3 sterren16 ervaringen
2 sterren19 ervaringen
1 ster20 ervaringen
“Klasse”
Door Corné op dinsdag 18 jun 2024 24
We zijn enorm tevreden! De keuken is prachtig geplaatst. Er waren wat probleempjes/misverstanden die netjes zijn opgehelderd. Vervolgens werd er ook nog een keurige oplossing geboden doormiddel van een genereuze korting.
Vriendelijk personeel, zowel de monteurs als verkopers. Klasse!
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Cees Ruitenberg op maandag 8 apr 2024 24
Wat een service krijg je bij Keur Keukens. Kleine beschadiging wordt gelijk opgelost. Daarbij komt fantastisch en super vriendelijk en behulpzaam personeel.
Geen gedoe over kortingen maar wel 10 jaar prima service wat heel belangrijk is.
Keur keukens is zeker de plaats waar u moet zijn voor uw nieuwe keuken en de hulp bij het samenstellen daarvan.
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aan te bevelen”
Door Antoinette Aarts op dinsdag 7 feb 2023 23
Tijdens ons gesprek in de showroom werden we heel prettig geholpen door iemand die nog maar net in dienst was. Dit zou een nadeel kunnen zijn,maar was het absoluut niet. De verkoper was erg enthousiast over onze ideeën en bracht zelf ook de nodige adviezen en tips in. Vragen die hij zelf niet kon beantwoorden, controleerde hij bij een collega, die deze direct kon beantwoorden, wat mijn inziens getuigt van gedegen kennis en collegialiteit. Nadat we de bestelling hadden geplaatst, werden we goed op de hoogte gehouden van de levertijden en toen er een probleem met de levering van de ovens was (problemen met chips uit China ivm Covid 19 en de oorlog in de Oekranie) hadden we diverse mogelijkheden voor wat betreft leenovens of andere ovens met korting als tegemoedkoming voor de overlast. De uiteindelijke plaatsing van de keuken is door 2 personen gedaan en perfect verlopen. Als paste precies, dus de inmetingen bleken volledig juist te zijn. Alle onderdelen werden geleverd zonder mankementen. Uiteindelijk heeft de monteur besloten om 1 frontje te laten vervangen omdat daar een kleine beschadiging op zat die ons niet eens was opgevallen. Al met al zou ik iedereen die een nieuwe keuken wil aanschaffen, Ardi keukens van harte aanbevelen.
FOTO VAN ANTOINETTE AARTS
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke tien”
Door J. Back op zaterdag 25 jun 2022 22
Verkoopster goede kennis van zaken en denkt mee. Alles met de computer ingevoerd en konden zo de keuken in 3D bekijken, super. De prijs was "scherp" en niet onhandelbaar is een goede zaak. Niet als de concurrentie die gigantische kortingen geven en meestal nog duurder zijn. Monteurs die onze keuken hebben geplaatst hadden nog liefde voor het vak. Tot op de millimeter nauwkeurig geplaatst!
Wij hadden nog een stripje van de vriezer wat niet goed zat, één belletje en was binnen no time verholpen. Een dikke tien voor Pelma.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de keuken en de Quooker”
Door Meta op woensdag 18 mei 2022 22
Ik heb een Quooker gekocht. Was niet te vreden met andere boiler en na 5 jaar kreeg ik nog korting. Super service. Bedank Arma heel blij mee
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Derk op zaterdag 19 mrt 2022 22
Hier op basis van de goede reviews geinformeerd en uiteindelijk ook onze keuken gekocht. Overtuigende argumenten:
- Je krijgt wat je vraagt
- Eigen apparatuur geen enkel probleem (wel zelf inbouwen, uiteraard)
- Heerlijk heldere prijzen zonder vage kortingen
Wij wisten vrij precies wat en hoe we het wilden in onze keuken, en dan komen zaken als kwaliteit, contact en service om de hoek kijken. Keuken initieel niet helemaal goed opgeleverd, maar men doet alle moeite om dit zo snel en goed mogelijk op te lossen. Ook na dit bezoek nog een op te lossen uitdaging en ook daar alle lof voor het meedenken en zoeken naar oplossingen.
Reactie of foto toevoegen
“Onze complimenten”
Door Manager Casa Mia op woensdag 14 jul 2021 21
Voor een nieuw te starten woonvorm voor mensen met autisme, waren we op zoek naar een praktische keuken van goede kwaliteit. De financiën waren via een crowdfundingsactie verzameld. De verkoper van Avanti heeft met zijn collega's, vol enthousiasme, alles er aan gedaan om binnen dit budget te blijven. Zo is de keus gevallen op een showroomkeuken, met nieuwe apparaten die in het magazijn stonden, maar elders niet pasten of over waren, waardoor er korting af kon in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Vervolgens werkten ook de planning en monteurs mee om nog voor de start de keuken te plaatsen en dat was echt op korte termijn voor hen!! Twee dagen voor de start van de woonvorm was de klus geklaard. Onze complimenten! Jullie hebben hard gewerkt voor ons. Enorm bedankt namens directie, personeel & bewoners van Welcura, locatie Casa Mia Barneveld (www.welcura.nl) en namen het stichtingsbestuur Esveld
FOTO VAN MANAGER CASA MIA
Reactie of foto toevoegen
“Weten waar we aan toe zijn”
Door Joost Daniels op donderdag 1 jul 2021 21
Na een tip van een bekende toch maar eens met Ardi contact gezocht. Al bij de eerste afspraak hadden wij een goed gevoel. in tegenstelling tot de grote, van tv bekende, keukenbedrijven wisten we bij Ardi exact waar we aan toe waren. Geen prijzencircus waar gesmeten wordt met kortingen en uit de markt proberen te halen middels agressieve verkooptechnieken waar je nooit achter komt hoe het kan, maar gewoon oprechte duidelijkheid. Na het eerste gesprek werd al duidelijkheid dat het bij dit bedrijf om samenwerking draait. Samen met hen ben je bezig om jou keuken te ontwikkelen. uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. De professionaliteit en gastvrijheid spat er vanaf! Na het geven van de opdracht verloopt de communicatie net zoals het voortraject duidelijk, transparant en op het juiste moment. wij wilden na de opdrachtverstrekking toch nog een wijziging doorvoeren en ook dit was geen enkel probleem. Via brieven wordt je op de hoogte gehouden van het proces en wat er van je verwacht wordt. Volledig volgens afspraak werd de keuken de dag voor plaatsing geleverd en werd de bestelling gecontroleerd. Zoals wij al verwacht hadden gaat dit nooit zonder dat er iets mis gaat en ook bij ons was er iets verkeerd geleverd. Geen probleem dit werd direct opgepakt en door de backoffice actie op ondernomen. De dag na levering stonden 2 gastvrije, gezellige monteurs op de stoep (ook op de afgesproken tijd) en zij hebben in 2 dgn de keuken gemonteerd. Er werd goed gecommuniceerd, je werd als de klant netjes behandeld, ze waren opgewekt, vrolijk maar ook echte vakmannen. na oplevering werden de restpunten genoteerd en deze worden nu binnenkort uitgevoerd. het nazorgproces is ook uitstekend. Meldingen worden snel en effectief opgepakt (ook door de externen van ardi). Wellicht een aandachtspunt ter verbetering is dat bij aanvang de verkoper zich voorstelt als ook de procesbegeleider van het hele traject. Hier hadden wij een andere verwachting van omdat wij de verkoper na de laatste wijziging en opdrachtverstrekking niet meer hebben gesproken. Andere collega's van hem wel maar wanneer iemand de begeleider is van het gehele proces/traject hadden we toch wel wat meer communicatie vanuit hem verwacht. Dit doet niet onder aan ons positieve gevoel over het proces van het kopen van onze keuken hier. Wij bevelen hun dan ook zeker aan aan eenieder die een keuken aan gaat schaffen je wordt hier uitstekend geholpen en begeleid in het traject.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Cornelisse op zaterdag 20 mrt 2021 21
Na verschillende reviews gelezen te hebben besloten naar avanti gegaan. Nette zaak en onze wensen besproken. Geen onderhandelingen en grote kortingen maar eerlijke transparante offerte. Installatie en montage verliep prima en wij zijn zeer tevreden over onze grote eilandkeuken.
Reactie of foto toevoegen
“Een absolute aanrader”
Door N. de Korte op donderdag 4 mrt 2021 21
Ervaring was geweldig omdat:
- er pro-actief en vooral creatief werd meegedacht (zie ook foto)
- er ruim de tijd wordt genomen, er eindeloos ruimte is voor vragen of aanpassingen
- er niet wordt onderhandeld over de prijs, er wordt een scherpe prijs gegarandeerd
- er op geen enkel moment druk werd uitgeoefend om te kopen, zoals bij veel andere keukenzaken wel het geval is ("als je nu niet beslist kan ik deze korting niet garanderen", verschrikkelijk)
- en last, but not least: ze doen wat ze beloven! afspraken worden netjes nagekomen, mogelijke problemen direct en netjes opgelost, monteurs plannen ruim tijd, overhaasten niets, denken mee en geven nuttige adviezen
FOTO VAN N. DE KORTE
Reactie of foto toevoegen
“Weer een fijne ervaring”
Door Joris Meijer op zondag 2 aug 2020 20
Onlangs hebben wij onze nieuwe keuken gekocht bij Avanti Kesteren. Het was de 2e keuken in een jaar en na onze ervaring met de eerste keuken in ons oude huis wisten we meteen dat weer naar Kesteren zouden rijden. Het uitzoeken van de keuken was eigenlijk zo gepiept omdat we al wisten wat we wilden en de weg nog kende in de showroom. Jaap heeft ons daarbij perfect geholpen en adviezen gegeven waar we wat mee konden. De planning heeft goed rekening gehouden met onze eigen deadlines met verbouwen en precies op tijd werd de keuken geleverd en geplaatst. Ons nieuwe appartement ligt op de 13e verdieping en het keukenblad paste helaas niet in de lift. Gelukkig was één van de bezorgers een fanatiek sporter en heeft hij het blad via de trap naar boven gebracht! We wilden graag dezelfde monteur als bij onze eerste keuken en ook daar werd rekening mee gehouden. Jesse heeft samen met zijn collega onze keuken geplaatst en zij werkten erg netjes en ze dachten echt mee in de afwerking. Kortom het was weer een fijne ervaring en we hebben een schitterende keuken waar we erg blij mee zijn.

Eerdere ervaring van 2 mei 2019: Twee maanden geleden hebben wij een prachtige keuken laten plaatsen door Avanti-keukens uit Kesteren. Wat een verademing in vergelijking met de keukenboeven uit de Kaatsheuvelse clan. Zonder enige druk of rare stuntacties en met geweldig advies zijn we tot een ontwerp gekomen dat helemaal naar onze zin was. Verkoper Wilco heeft ons in 2 sessies prima begeleidt en met ons tijdens de geserveerde lunch verschillende opties doorgenomen. We hadden ergens anders een hele mooie metallic kleur gezien waar we al een beetje verliefd op waren geworden. Wilco wist meteen wat we bedoelde en toverde in mum van tijd de juiste voorbeeld frontjes, bladen en materialen boven tafel. Alles op de pc samengesteld en de juiste apparaten er bij gezocht. Avanti werkt niet met rare kortingen en maar met vaste prijzen, de kortingen die ze krijgen van de fabrikanten worden doorgerekend aan de klant. We kregen meteen na ons eerste bezoek een ontwerptekening mee en een prijslijst. (kom daar maar eens om bij een keukenkoning). Bij ons tweede bezoek hebben we met Wilco het ontwerp gefinetuned en besloten de keuken aan te schaffen. Toen was het wachten op de sleutel van ons nieuwe huis. Ruim op tijd kregen we het aansluitschema zodat we de leidingen en de elektra op de goede plek konden brengen. Dit alles was duidelijk en het meeste zat al op de goede plek. Een dag voor plaatsing werd de keuken geleverd door twee nette heren die de vloeren netjes afdekten en alles superstrak en op volgorde van plaatsing neer hebben gezet. Plaatsing door de monteurs Jesse en Bas vond verspreid over twee dagen plaats en ook dit gebeurde netjes en met veel vakmanschap. Van een strook van een zijpaneel die is overgebleven na de plaatsing is er zelfs nog een vensterbankje gezaagd zodat we nu een vensterbank in de kleur van de keuken hebben! Na afloop van de plaatsing werd alles met ons doorgelopen en de werking van de apparatuur uitgelegd. Werkelijk waar een lust voor het oog vinden we onze keuken. Helaas was er tijdens het transport of tijdens de plaatsing een klein hoekje van een frontje beschadigd en deze werd meteen nadat we het ontdekt hadden besteld en vervangen. Ook vonden we dat de koelkast erg veel herrie maakte, na een bezoek van een monteur van Avanti en later van Atag hebben we met Avanti besloten om deze te vervangen door een ander model/merk. Ook met de koelkast is Avanti ons erg tegemoet gekomen en al met al zijn we erg tevreden met de service en nazorg tot nu toe. We kunnen Wilco aanbevelen als ontwerper van uw keuken, hij oogt wat aan de jonge kant maar desondanks heeft hij een enorme kennis van keukens, ontwerpen en apparatuur. Wat wij erg prettig vonden was dat de prijzen transparant zijn, je kunt dus je budget bepalen en er op die manier samen heel goed uitkomen. Wilco adviseert daarin erg goed mee.
Reactie of foto toevoegen
“Pluspunten”
Door Wilma op zaterdag 2 mei 2020 20
Ik heb deze pluspunten van kopen bij Keur Keukens;
1. Ik werd heel aardig en zorgvuldig behandeld in het aankoopgesprek. Er werd niet gepusht om te kopen, ik mocht er over denken en op terug komen.
2. Ik vond het ook fijn dat de prijzen helder waren en dat er geen gedoe en onderhandeling nodig was voor de prijs. Hiermee heb ik mogelijk niet de goedkoopste oplossing, ergens anders had ik met korting misschien goedkoper uit geweest, maar dit voelde goed.
3. Het bedrijf heeft een eigen montagebedrijf en komt zelf heel netjes de keuken plaatsen. Dat gebeurd vriendelijk en zorgvuldig. Een echt degelijk Nederlands product. Met goede garantieregeling, al heb ik daar (nog) geen gebruik van hoeven maken.
Reactie of foto toevoegen
“Prijs kwaliteit is erg goed”
Door Henk Pel op zondag 26 apr 2020 20
Na bijna de moed opgegeven te hebben bij het aanschaffen van een nieuwe keuken stuitte we bij toeval op de naam Artic keukens in Utrecht. Omdat de reviews van de moedermaatschappij DB groep goed waren en Utrecht voor ons het dichtst bij was zijn we met onze wensenlijst langs geweest. Wat een nieuwe wereld ging er voor ons open. Het verkoopgesprek overtrof onze verwachtingen. Goed, rustig, helder en zeer professioneel. Maar boven alles vertrouwenwekkend. Het gaat ze duidelijk niet om een snelle handtekening met allerlei kortingen of gimmicks waar je niet op zit te wachten bij aanschaf van een keuken. Nee de prijsopbouw was zeer transparant en eerlijk, Dat wisten na zeker 8 eerdere keuken showrooms bezocht en offertes ontvangen te hebben zeker. Prijs kwaliteit is erg goed. We zijn direct tot aanschaf overgegaan. Het inmeten, voorbereiden en uiteindelijk plaatsen ging eveneens zeer professioneel. Rustige zeer deskundige monteurs die overduidelijk de visie van de organisatie uitdragen. Kwaliteit boven alles. Ze zijn betrokken en voelen zich verantwoordelijk voor het eindproduct. Ook de aftersales wordt goed begrepen door Artic. Zij overtuigen zichzelf ervan dat gedurende en na dit proces de klant tevreden is en blijft. Het kan dan ook niet anders dan dat de keuken uiteindelijk tot volle tevredenheid is geplaatst en we erg gelukkig zijn met de nieuwe keuken maar vooral dat we tegen Artic keukens zijn aangelopen tijdens dit best wel stressvolle proces.
FOTO VAN HENK PEL
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken goed nagekomen”
Door Familie Bouma op zondag 8 mrt 2020 20
Via de goede recensies bij Ardi keukens terecht gekomen. De verwachtingen zijn volkomen waar gemaakt. Prijzen zijn duidelijk, er is geen handjeklap en er zijn geen gigantische "kortingen" zoals bij sommige concurenten. Afgesproken data en planning worden goed nagekomen en de montage verliep zeer professioneel en in goed overleg met ons. Wat ons het meeste aanspreekt zijn de no-nonsense benadering, de duidelijke prijzen en de goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Iedereen aanraden”
Door Patrick op zondag 2 feb 2020 20
Na diverse keukenzaken te hebben bezocht met gladde, opdringerige verkopers bij Adee terecht gekomen. Afspraak gemaakt en vriendelijk ontvangen. Goed geadviseerd en we waren er snel uit, hier kopen wij onze keuken. Geen praatjes over 50% korting omdat de zon schijnt vandaag, maar transparante prijs al tijdens het ontwerpen. Nadat we zover waren met onze verbouwing kwam de keuken mooi op tijd en je wordt van te voren goed geïnformeerd. Helaas was op de eerste montage dag de monteur ziek, die daarover 's morgens op tijd over belde en dat kan natuurlijk gebeuren. Dit werd goed opgelost doordat in de middag Wiljan van kantoor kwam om alles uit te pakken en voor te bereiden. Volgende dag 2 monteurs die alles perfect hebben gemonteerd, dit was nog niet eenvoudig aangezien we in een oude boerderij wonen waar niets recht is. Het vergde wat aanpassingen, maar deze monteurs denken niet in problemen, maar in oplossingen. Wij zijn super tevreden met onze keuken, we genieten er iedere dag van. Ik kan iedereen aanraden om hier in ieder geval te gaan kijken als je opzoek gaat naar een keuken en het verschil te ervaren ten opzichte van de standaard keukenzaken. Bij Adee is afspraak ook écht afspraak.
FOTO VAN PATRICK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Geen keukenverkopers met gladde praatjes”
Door Familie R. Van der Plas op vrijdag 24 jan 2020 20
Na het bezoeken van diverse keukenzaken hebben wij bij Adee Keukens een keuken gekocht omdat wij bij Adee geholpen werden door een keukenadviseur i.p.v. door een snelle keukenverkoper met gladde praatjes. Na het lezen van ervaringen op diverse websites zijn wij naar Adee gegaan. Daar aangekomen hebben wij wat rondgelopen en het was een verademing dat er niet meteen een keukenverkoper in je nek begon te hijgen. Op een gegeven moment kregen wij een kop koffie aangeboden met een zelf gebakken stroopwafel. Wij hebben toen onze wensen aangegeven m.b.t. een nieuwe keuken en hebben toen afgesproken dat wij wat afbeeldingen zouden opsturen van onze keukenwensen en de maten van onze oude keuken. Na het versturen van de afbeeldingen en de keukenmaten hebben wij een afspraak gemaakt om de eerste tekening te bespreken. Tijdens deze vervolgafspraak hebben wij de eerste (schitterende) tekening gezien en de eerste schatting qua prijs. We hebben toen samen met de keukenadviseur na het uitzoeken van de keukenapparatuur, het soort keukenblad etc.etc. de keuken samengesteld. Wij hebben gemerkt dat de keukenadviseur veel ervaring had want hij dacht continu mee (en had zeer goede en bruikbare tips) en heeft de basistekening etc. net zo lang aangepast tot de keuken 100% voldeed aan onze wensen. Waar wij zeer over te spreken waren was dat wij continu op een groot scherm konden meekijken hoe onze keuken steeds meer vorm kreeg en welke prijs wij voor de keuken kwijt waren. De keukenadviseur heeft bij het begin van het gesprek aangegeven dat zij niet met allerlei kortingen werken. Dus eindelijk niet zo'n gladde keukenverkoper welke aangeeft dat de keuken € 25.000,- kost, maar als je nu akkoord gaat je de keuken krijgt voor € 20.000,- en je na wat gemor de keuken uiteindelijk kunt kopen voor € 15.000,-. Had je bij zo'n verkeerde keukenzaak gelijk ja gezegd dan had je dus € 10.000,- teveel betaalt. Bij Adee keukens zie je tijdens het samenstellen de echte prijs, welke overigens heel scherp is. Na 3 uur mochten wij nadenken over de keuken en de prijs, maar wij waren dermate tevreden over de handelswijze van de keukenadviseur dat wij meteen akkoord hebben gegeven. Na een aantal weken is de keuken perfect volgens afspraak geplaatst waarbij degene welke de keuken heeft geplaatst uitzonderlijk goed werk heeft geleverd en zeer net heeft gewerkt (alles afgedekt zodat er geen beschadigingen op de vloer en de apparatuur konden komen etc.). Wij zijn ontzettend tevreden over Adee Keukens en de keuken voldoet aan al onze verwachtingen.
FOTO VAN FAMILIE R. VAN DER PLAS
Keuken met apparatenkast
Reactie of foto toevoegen
“Zo tevreden dat ik zelf een review wil schrijven”
Door Sander op vrijdag 15 nov 2019 19
In mei 2019 hebben wij bij Adee Keukens in Rijssen een keuken gekocht (geplaatst eind augustus 2019). Ik ben hier terecht gekomen op basis van de goede reviews hier op de site, omdat ik zelf ook zo tevreden ben wil ik ook graag een review achterlaten. Tijdens de aankoop werd door Dirk-Jan van Adee goed de tijd genomen voor ons om alles langs te lopen en zorgvuldig uit te tekenen. Ook werd er goed rekening gehouden met ons budget en deed hij eerlijke suggesties om voor sommige apparaten een luxer model te nemen, maar voor sommigen ook juist niet. Zelf vind ik het ook erg prettig dat de prijs die je krijgt ook gewoon de prijs is die je betaald. Geen 'onderhandelingen' en kortingen die toch al in de prijs zaten. Gezien je een uitgesplitste offerte krijgt kun je gemakkelijk de prijzen van apparaten met online prijzen vergelijken. Voor de keukenkastjes e.d. kun je dit gemakkelijk vergelijken door zelf een keuken te 'bouwen' in een online keukenplanner (bijvoorbeeld die van een welbekende Zweedse meubelgigant). Dit alles was voor mij de bevestiging dat de prijzen ook écht eerlijk zijn.
Geheel volgens afspraak werd de keuken geleverd en geplaatst. Alle apparaten zijn netjes aangesloten, inclusief een bestaande close-in boiler die ik hergebruikte. De eigen monteurs werken ook erg netjes en secuur! Voor mijn gevoel toch een voordeel van eigen monteurs. Daarbij kwam dat er een 'latje' voor boven de oven verkeerd geleverd was door de fabrikant en dat er krassen zaten op de deur van de koelkast. De monteurs kwamen hier uit zichzelf mee en hebben hier zelf foto's van gemaakt en gelijk kosteloos nieuwe besteld. Inmiddels zijn de deur en het 'latje' netjes kosteloos vervangen. Wij hebben ook echt geen enkel punt waar we niet tevreden over zijn, iedereen in mijn omgeving die op zoek ik naar een keuken raad ik Adee dan ook aan.
FOTO VAN SANDER
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Geert op dinsdag 12 nov 2019 19
Wij raden iedereen Keur Keukens aan! We hadden een aantal keukenzaken op het oog en bezochten Keur als eerste. We werden heel vriendelijk ontvangen, kregen een rondleiding en een toelichting op de werkwijze. Er werd ons gemeld dat er over een paar weken een actieweek zou zijn, met interessante kortingen. Wat ons zeer aansprak was de vaste prijs (geen onderhandelingen) en een gespecificeerde en vrijblijvende offerte. We maakten een afspraak tijdens de actieweek. Daar nam Jochem uitgebreid de tijd voor onze wensen, luisterde goed naar wat wij wilden en kwam met goede en creatieve suggesties. Wij dachten dat we met het ontwerp dat wij wilden hebben niet bij Keur terecht konden, maar dat bleek onjuist: het ontwerp wat Jochem voor ons maakte was precies wat we zochten. De andere keukenzaken hebben we dan ook niet meer bezocht. Onze verbouwing liep uit, waardoor de levering ook uitgesteld moest worden. Dat was geen enkel probleem. We zijn ook zeer tevreden over de door Keur aanbevolen monteur Fred Buné, hij en zijn collega hebben de keuken perfect geplaatst.
FOTO VAN GEERT
Keuken in kerkruimte
Reactie of foto toevoegen
“Communicatie is zeer goed”
Door Patrick & Mariette op woensdag 28 aug 2019 19
We waren op zoek naar een nieuwe keuken, andere keukenzaken bezocht, daar werd toch redelijk dwingend gevraagd of je meteen wilde tekenen/beslissen voor meer korting. Bij Avanti Keukens een totaal andere ervaring, we hebben onze keuken uitgezocht terwijl we heerlijke hapjes geserveerd kregen van de live kok die aanwezig was. Er werd aan alles gedacht, alle opties werden besproken, denken goed mee en dit alles geheel vrijblijvend. Prijstechnisch zeer aantrekkelijk. We zijn geholpen door Kees in de winkel, bouw van de keuken door Ronald en Jesse en natuurlijk alle mensen op de achtergrond. Allemaal vakmensen! Werken keurig en netjes. Dank daarvoor. Ze komen hun afspraken na (wat tegenwoordig vaker niet dan wel zo is). Eventuele aanpassingen worden direct opgepakt en geregeld. Bezorgen van de keuken hebben ze ook in eigen beheer. Communicatie is zeer goed te noemen, ze zeggen wat ze doen en ze doen wat ze zeggen, erg fijn! Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Onbekend maakt bemind”
Door Barbera op vrijdag 5 jul 2019 19
Voor een keuken ga je naar Rijssen, zo is de routine van veel mensen in onze toenmalige woonplaats Lochem. Alle grote 'keukenboeren' zijn daar gevestigd en naast de welbekende namen was er ook nog iets dat ADEE heette. ADEE wie? Nooit van gehoord, tenminste, als het niet om een krant gaat. Wel zagen we de uitmuntende reviews op Qasa, dus toch maar eens een kijkje nemen naast Voortmans, Tulps en Roesschers. Wat uiteindelijk voor ons de doorslag gaf en ons heeft doen besluiten hier te kopen, was het gevoel "deze mensen menen wat ze zeggen en doen wat ze beloven, wat er ook gebeurt." Bovendien zijn ze ook ontzettend aardig, zonder slijmerig te zijn, ze zeggen het recht voor de raap. Ineens begrijp je dan ook waarom dit bedrijf zo gegroeid is en nog steeds uitbreidt, terwijl schreeuwerige lokkertjes "tijdens de zomerknalweken 50% korting op elke keuken! en holle frasen als "wij hebben passie voor keukens!" ontbreken." Goede wijn behoeft geen krans en al helemaal niet als je 'm zelf omhangt. Alle superlatieven zijn al zo vaak genoemd dat het niet nodig is ze wederom te herhalen. Het enige wat iets minder aandacht krijgt, maar een groot verschil is met vergelijkbare bedrijven is de superieure montage. Wanneer de mannen komen, lijkt het wel of de tent verbouwd wordt; een complete mobiele werkplaats komt voorgereden, waaruit geavanceerde lasermeters, gigantische waterpassen en ander ingewikkelde toestanden af en aan worden gedragen; niets wordt aan het toeval overgelaten. Tel daarbij op dat er hard doorgewerkt wordt en niet tussendoor om de haverklap met de telefoon gerotzooid wordt of voor de deur gerookt. De geringe meerprijs t.o.v. vergelijkbare bedrijven meer dan waard, aangezien montage voor de helft de uitstraling van de keuken bepaalt. Ook onze keuken met de gewenste sfeer van een moderne tapasbar a la Barcelona en Lissabon, is 100% naar wens. Het regent complimenten en daar zal misschien weer een nieuwe klant uit voortvloeien. ADEE mag dan de grote onbekende onder de bekenden zijn, maar onbemind alles behalve.
FOTO VAN BARBERA
Keuken met bar
Reactie of foto toevoegen
“Helder”
Door Saskia op dinsdag 5 mrt 2019 19
Onlangs is onze badkamer opgeleverd door Arma Keukens en Sanitair. Niets dan lof over hoe een en ander gelopen is. Heldere communicatie en offerte. Geen gedoe met kortingen en agressieve onderhandelingen. De prijs is de prijs. Vriendelijke monteurs die netjes werken en ook vakwerk afleveren. Bijzonder fijn om 1 aanspreekpunt te hebben en dat alles en iedereen op elkaar ingespeeld is. Ik kan hen van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door familie Dijkstra op dinsdag 30 okt 2018 18
Wij hebben een landelijke hoekkeuken gekocht bij Arma. Vanaf het binnenlopen in de zaak tot aan de afwerking thuis zijn we super geholpen. Niet opdringerig, juist heel betrokken! Dit fijne gevoel is ons meer waard dan een korting hier of een extraatje daar! We willen een ieder die een keuken wil aanschaffen, adviseren om naar Arma te gaan!
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan prima”
Door Pim op donderdag 16 aug 2018 18
Op basis van twee ervaringen vorig jaar (één zelf, andere familie) wederom keuken gekocht bij DB Keur/Arma. Zonder enige twijfel of oriëntatie elders. Ook deze keer was de ervaring weer meer dan prima, uitstekend. Van showroom ervaring tot plaatsing, simpelweg top. Totaal niet te vergelijken met de bekende namen van de "Mande... Groep". Sfeer showroom is niet te vergelijken, geen verkopers in te grote confectiepakken met te grote stropdassen die je aanvallen of compleet negeren (ja dat gebeurd). Je wordt gewoon keurig te woord gestaan en kan je in alle rust oriënteren of laten adviseren. Meteen een nette prijs. Maar niet in het eerste advies/ontwerp gesprek. Dus geen "nu beslissen voor 50% korting, alleen vandaag nog" en de "de tekening krijgt u pas na opdracht" onzin. De levering is prima verlopen met eigen transport. De plaatsing is prima verlopen door eigen mensen of langdurig voor Arma werkende vakmensen. Keurige mensen, keurig gereedschap (daaraan herken je de vakman), keurig werk. Geen haastwerk, wordt er niet "in één dag ingetrapt" en geen "aansluiten sifon tegen meerprijs". Gewoon compleet verhaal, zonder discussie. Kwaliteit keuken zelf is ook prima. Je hebt keuze uit meerdere prijs/kwaliteits lijnen, maar elke is beter dan van je weet wel... Nazorg (één keer nodig gehad) is ook zonder enige discussie geregeld. Ik weet zeker dat als je na een jaar of twee jaar belt, je ook weer netjes wordt geholpen. Kwaliteit verkoopt... DB Keur / Arma is het voorbeeld dat dat bewijst. 100% aanbevolen!
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Erwin op dinsdag 22 mei 2018 18
Wij hebben bij Keur keukens een keuken gekocht voor onze nieuwbouw woning. Wij kijken terug op.een prettige ervaring, verkoopproces verliep transparant zonder de hoge korting geintjes van bv een Brugmans. Kwaliteit van keuken is prima en ook de levering en installatie was dik in orde: nette vaklui.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst fatsoenlijk”
Door Teun Tieleman op woensdag 31 jan 2018 18
Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken en de montage door Arma. Arma is het juiste bedrijf voor u als u minder geïnteresseerd bent in kortingen en acties ('Laatste dag!') dan in kwaliteit en betrouwbaarheid. Montage door vakkundig, uiterst fatsoenlijk personeel. Arma doet de werkvoorbereiding niet zelf, maar kan wel verwijzen naar betrouwbare bedrijven die dit onderdeel voor hun rekening kunnen nemen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeldzame service”
Door W en M. op woensdag 20 dec 2017 17
Wij hebben zeer goede ervaring met Arma Keukens Nunspeet. In 2009 hebben wij hier een nieuwe keuken gekocht waarbij de hele procedure tot in de puntjes verliep. In 2012 zijn we gaan verbouwen waardoor de huidige keuken moest worden herplaats en uitgebreid, ook dit heeft Arma keurig uitgevoerd! Onlangs ging de vaatwasser stuk, net buiten het garantietermijn. De fabriek kon hierdoor geen korting meer geven op het nieuw te plaatsen element, best vervelend natuurlijk maar ook te begrijpen. Arma kwam met het voorstel om de kosten samen te delen! Waar kom je dat nu tegen, bijna nergens toch! Echt: dat verdient een groten PLUIM! Zou het in de toekomst nodig zijn dan zal onze keuze weer voor Arma zijn, echt aan te raden!
Reactie of foto toevoegen
“Werken zeer netjes en professioneel”
Door Eric Kroet op woensdag 22 nov 2017 17
Wij zijn geholpen door Dennis zeer goed advies een ze nemen zeer ruim de tijd voor je wij vonden dit zeer prettig omdat je toch een heel behoorlijk bedrag uitgeeft . Wij hadden van te voren een budget in ons hoofd en daar zijn we in een keer op uitgekomen . Dit is geen zaak waar je na dat je de offerte hebt gehad nog een keer een hoge korting krijgt dit is misschien even wennen ,maar je hebt absolute niet het idee dat je opgelicht wordt dit is bij veel andere zaken wel zo omdat je daar achterna gelopen wordt met korting op korting . En bij keur zoeken ze naar een oplossing binnen jouw budget. De offerte is dan ook zeer transparant en ze kunnen hem snel aanpassen en laten zien wat een verandering doet met het eind bedrag zodat er eigenlijk voor ieder budget een keuken te vinden is . Onze keuken is inmiddels 2 weken geleden geplaatste door hun eigen team die niks anders doen dan keukens plaatsen en dat merk je . Ze werken zeer netjes en professioneel en ruimen alles netje op . Wil je een keuken met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding ben je bij Keur aan het goede adres . Kijk ook echt naar de kwaliteit deze is bij andere firma's echt anders . Wij hebben zelf Keur ook aanbevolen aan vrienden van ons en ook hun hebben deze ervaring en zijn zeer tevreden
FOTO VAN ERIC KROET
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Wat een verademing”
Door John op donderdag 26 okt 2017 17
Weleens op pad geweest voor een keuken? Bij één van de keukenleveranciers waarvoor je elke avond reclame ziet op tv? Dan hebt u de nodige type foute tweedehands autoverkopers meegemaakt. 25% korting maar dan wel vandaag beslissen (25% op wat eigenlijk?!??). Geen offerte willen maken tenzij u de keuken ook gaat kopen (sic!). "Wat was trouwens ook weer uw budget?" Of, als duidelijk wordt dat u ook de badkamer wil aanpakken, de prijs van de keuken zo hoog opkloppen dat u, indien u aangeeft ook de badkamer af te gaan nemen, met een korting van vele duizenden euro's nog een poot wordt uitgedraaid. Pure minachting van de klant.

Zo niet bij Keur. Direct normale prijzen. Geen fictieve kortingen die nergens op slaan. En super service. Wat is de keuken toch prachtig geplaatst! Bij oplevering aangegeven dat er een deurtje beschadigd was en dat ze die zouden vervangen. Is inmiddels ook gebeurd. Als u slim bent gaat u maar Keur.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Emre op donderdag 11 jul 2024 24
Zeer tevreden. Keuken moest binnen 10 weken besteld, geleverd en gemonteerd worden (tijdens mijn vakantie). Alle andere bedrijven die ik heb gebeld gaven een levertijd aan van 12 - 16 weken. Hier waren ze heel flexibel en ben ik goed geholpen door Jasper. Hij heeft ondanks zijn drukke agenda tijd kunnen vinden (in de avonden en zijn vrije dagen) om alles tijdig te regelen. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is erg mooi geworden”
Door S. Caspers op woensdag 10 jul 2024 24
Al 2x een keuken bij Anovi aangeschaft en beide keren erg tevreden! Al vanaf het eerste moment rond de tafel voelden we ons erg welkom en werd er met ons meegedacht om onze wensen binnen ons budget te passen. De eerste keer was online in de lockdown, er kwam zelfs iemand langs om oliebollen te brengen. De communicatie was erg prettig, als er iets niet op tijd geleverd kon worden werd dit netjes opgelost met een vervangend, tijdelijk product. Ook werd er met andere dingen praktisch meegedacht naar oplossingen. De monteurs waren erg stipt en netjes. De keuken is erg mooi geworden en we zouden iedereen Anovi aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met het resultaat”
Door Ronald en Poulien Buter op dinsdag 9 jul 2024 24
Eind vorig jaar is onze keuken geplaatst, wij zijn door Anovi keukens bijzonder goed geholpen en van tevoren goed geadviseerd.Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en genieten nog dagelijks van onze nieuwe keuken.
FOTO VAN RONALD EN POULIEN BUTER
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke duim voor het hele proces”
Door Erik op zondag 7 jul 2024 24
Omdat wij de beneden verdieping compleet gingen verbouwen wilde we een nieuwe keuken. Er werd super goed mee gedacht in de ontwerpfase ( door Marjolijn] en samen hebben we gekeken naar de mogelijkheden. Onze droom keuken werd op papier gezet. Nadat we akkoord waren gegaan kregen we nog een mooi pannenset kado daarnaast kregen we nog een heerlijke versnapering.
Voor de bouw waren er nog wat twijfels rondom maatvoering en ook hierin kwam er iemand langs en keken we naar oplossingen. De bouw was echt super, er werd super netjes gewerkt met als resultaat de droom keuken die we voor ogen hadden. Dikke duim voor het hele proces. Wij kunnen Ardi aan iedereen aanraden!
FOTO VAN ERIK
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal top”
Door Robert Bulthuis op zaterdag 6 jul 2024 24
één telefoontje was voldoende, en de 6jaar oude lekkende kraan werd snel en deels onder garantie gerepareerd, helemaal top van Arma,
Reactie of foto toevoegen
“Top nazorg”
Door Fam Geuze op vrijdag 5 jul 2024 24
Goede ontvangst, deskundige verkoper & goede uitleg over mogelijkheden en apparatuur. Voorbereiding door technische dienst prima, alles past perfect. Vakkundige monteur die duidelijk plezier had in z'n werk, alles netjes gemonteerd. Nazorg door Pelma vinden we top
Reactie of foto toevoegen
“De perfecte keuken”
Door Nadine en Auke op vrijdag 5 jul 2024 24
Zeer goed, geduldig en vriendelijk door Demi in de showroom geholpen. Met haar deskundige advies hebben we de perfecte keuken samengesteld. Daarna hebben de monteurs alles keurig geplaatst en aangesloten.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect geholpen”
Door Marije op zondag 30 jun 2024 24
We zijn heel, heel erg blij met onze keuken. Het is daadwerkelijk het pronkstuk van onze woning geworden, iets wat ook helemaal de bedoeling was! Van a tot z perfect geholpen door iedereen waarmee we in aanraking zijn gekomen bij DB keukens. Niets was teveel en er is volledig voldaan aan onze verwachtingen. Speciale dank aan Marcus, die zeldzaam netjes werkt en hierdoor een keurige geplaatste keuken heeft opgeleverd. Wij raden een ieder aan hier een keuken te kopen!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Willem en Rita van den Belt op vrijdag 28 jun 2024 24
De verkoper was erg deskundig en invoelend. Hij kon ons van goede adviezen voorzien waar wij veel aan hadden. We konden ook adviezen inwinnen bij een interieur styliste die ons goede adviezen gaf qua kleurstelling. We werden steeds op de hoogte gehouden over de voortgang van het proces van de keuken. We kregen een eigen omgeving van Adee op internet waar alles op stond. Op de dag dat de keuken geplaatst werd, kwamen er twee monteurs die de keuken op een zeer deskundige en vlotte manier hebben geplaatst, zonder dat het haastwerk was. Na twee dagen was de keuken klaar en werd alle rommel meegenomen. Kortom: wij zijn erg tevreden over Adee keukens. Zeker een aanrader waard.
FOTO VAN WILLEM EN RITA VAN DEN BELT
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Jeline Ras op vrijdag 28 jun 2024 24
De medewerkers zijn kundig in hun advies passend bij je budget, prijs is prijs dus iedereen is gelijk. Heel veel mogelijkheden in materialen en kleuren. Uitstekende service!
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door Denise van Damme op vrijdag 28 jun 2024 24
De wensen van de klant staan centraal en het aankoopproces is transparant. Hele goede service en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Het hele proces van aankoop tot plaatsing wordt goed begeleid. Het team denkt mee bij tussentijdse wijzigingen en problemen die tijdens het proces ontstaan. Goede vakmensen die weten wat ze doen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Fam. Toes op woensdag 26 jun 2024 24
We hebben onze bestaande keuken die we 8 jaar geleden hadden gekocht vernieuwd. Opnieuw heel goed geholpen tijdens het gehele proces van orientatie tot plaatsing.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Heleen op dinsdag 25 jun 2024 24
Om te beginnen zijn wij heel vriendelijk en vakkundig geholpen bij het uitzoeken van onze keuken door Ruud. Omdat de bouw verschillende malen is uitgesteld,en ik nog regelmatig vragen gehad,werd er altijd geduldig en vriendelijk advies gegeven. Ook de planning regelmatig moeten lastig vallen met het verschuiven van de lever datum,ook toen werd ik begripvol en vriendelijk te woord gestaan. En uiteindelijk de plaatsing van de keuken en bij keuken, wat een vriendelijk vakmensen! Ik kan dus zeggen dat ik uitstekend geholpen ben en een droomkeuken heb. Ik kan dan ook niet anders dan het hele team een 10 te geven!!
FOTO VAN HELEEN
Reactie of foto toevoegen
“Alles is ontzettend prettig verlopen”
Door Marian leijdens op dinsdag 25 jun 2024 24
Vorig jaar hebben wij bij Ardi keukens onze nieuwe keuken gekocht. Vanaf de eerste afspraak is alles ontzettend prettig verlopen. Heel gastvrij ontvangst in de showroom en ook een hele prettige verkoper die ook echt met ons meedacht. Het plaatsen van de keuken verliep ook heel goed, dit waren ook hele fijne mensen met verstand van zaken. Ook na het plaatsen van de keuken nog even gebeld worden of alles in orde is, vonden wij ook een pluspunt.
Kortom ontzettend blij dat wij voor Ardi keukens hebben gekozen! Inmiddels hebben wij onze nieuwe keuken in gebruik en deze voldoet aan al onze verwachtingen. Bent u op zoek naar een nieuwe keuken, zou ik u zeker aanraden om eens bij Ardi keukens te gaan kijken.
FOTO VAN MARIAN LEIJDENS
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Frans en Hanni Pieters Wilp op maandag 24 jun 2024 24
Bij veel keukenzaken gekeken, maar eigenlijk gelijk een goed gevoel bij DB Keukens. Het werd Adee Keukens in Rijssen. Heel fijn geholpen door Dirk Jan. Er wordt goed meegedacht, alle tijd genomen en oplossingen gezocht om het naar onze wensen samen te stellen. Met veel vertrouwen onze handtekening gezet. De keuken werd keurig bezorgd door eigen chauffeurs. De monteurs Mark (of heette hij nou anders) en zijn maat Reint hebben de keuken geplaatst. Gezellige jongens, veel in overleg, kortom een Gouden team! Alles in één keer goed geplaatst! Onze complimenten voor DB Keukens en de medewerkers.
De korte lijntjes en alles in eigen beheer vinden wij zeker een pré. De keuken is precies geworden hoe wij het ons hadden voorgesteld. We zijn er heel trots op en heel blij mee.
FOTO VAN FRANS EN HANNI PIETERS WILP
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Kirsty S op maandag 24 jun 2024 24
Fantastisch professioneel bedrijf. 100% tevreden en kan het iedereen aanraden. Als alles van onze (grote) verbouwing zo soepel en probleemloos was verlopen als onze Avanti Keuken, was het een stressvrije periode geweest. Geweldige communicatie, super vriendelijk en kundig personeel, uitgebreid advies. Ze hebben alle tijd genomen om ons door dit proces heen te helpen. Omdat dit onze eerste keuken aankoop was, waren we flink overweldigd. We zijn hier op een zeer prettige, maar geen 'verkoperige' manier doorheen geholpen in de showroom. De planning en montage verliep probleemloos en zelfs het wijzigen van de leverdatum ivm onze eigen uitloop, was geen enkel probleem. De keuken zelf is geweldig mooi en we krijgen onwijs veel complimenten. Voor een hele goede prijs, hebben we een fancy design keuken. Wij zijn fan en kunnen het iedereen aanraden hier jouw keuken te halen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Bas Voeten op vrijdag 21 jun 2024 24
Goede, laagdrempelige communicatie. Pelma denkt met ons mee. Komt afspraken na. Transparantie naar de klant. Hele fijne medewerksers over de vloer gehad. Wij raden Pelma keukens zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Leendert Bakker op vrijdag 21 jun 2024 24
Je krijgt hier een keuken helemaal zoals je zelf wilt en zelfs boven je verwachting!
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met de keuken”
Door Wolthuis op woensdag 19 jun 2024 24
Vanaf het begin tot eind vriendelijk en professioneel geholpen. Niet opdringerig.
Doen wat ze beloven. Goede kwaliteit keuken. Wij zijn er super blij mee!
FOTO VAN WOLTHUIS
Reactie of foto toevoegen
“Het is heel mooi geworden”
Door Lianne op maandag 17 jun 2024 24
Prachtige keuken gekocht, en ondanks de kleine oppervlakte is het heel mooi geworden. Ook is de keuken keurig gezet!
Reactie of foto toevoegen
“Goede nazorg”
Door Hoogenboom op zondag 16 jun 2024 24
Wij hebben vorig jaar een keuken gekocht. In het voortraject zijn we professioneel en goed geholpen. We konden meerdere leren langskomen in de showroom in Haarlem en er werd echt de tijd genomen voor ons. De installatie werd gedaan door vakkundige werklieden die ook luisteren naar de wensen van de klant. Ook in de nazorg komen ze hun afspraken na. Inmiddels hebben we ook een badkamer bij hun gekocht.
Reactie of foto toevoegen
“De keuken ziet er prachtig uit”
Door Lonneke op vrijdag 14 jun 2024 24
Van ontwerp tot levering en montage geen een enkel probleem of obstakel ervaren. Ze denken met je mee, zijn eerlijk in hun advies en nemen de tijd voor je. Onze keuken ziet er prachtig uit en voelt ook echt als een kwaliteit keuken.
FOTO VAN LONNEKE
Reactie of foto toevoegen
“Zeer klantvriendelijk”
Door Familie Bal op vrijdag 14 jun 2024 24
Keurig nette badkamer en toilet gekregen. Arma doet zijn uiterste best om de klant tevreden te houden.
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldige ervaring”
Door Jaap en Marjan Rietdijk op woensdag 12 jun 2024 24
We hebben in oktober 2023 een keuken gekozen die naar onze wens was. Het advies, snelheid en kundigheid van de medewerkers was voor ons een fijn gevoel. Zij dachten mee, maakte soepele afspraken en zijn alle afspraken na gekomen.
Doordat het een uitmuntend gevoel gaf (nog steeds eigenlijk) hebben vrienden en kennissen Ardi keukens aangeraden en ook hun hebben een geweldige ervaring ondervonden!
FOTO VAN JAAP EN MARJAN RIETDIJK
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke tien”
Door Fam Verstraten op woensdag 12 jun 2024 24
We zijn echt heel goed geholpen in de showroom. Een goede eerste indruk. Alles daarna is ook heel goed en netjes verlopen. Er waren wat kleine dingetjes die niet in orde waren na het plaatsen maar dat werd allemaal heel snel en kundig opgelost. De service is echt top! We raden iedereen aan om hier een nieuwe keuken te bestellen. Zeker een dikke tien voor Ardi keukens!
FOTO VAN FAM VERSTRATEN
Reactie of foto toevoegen
“Montage zeer matig”
Door C. Wouters op maandag 10 jun 2024 24
Verkoop, afspraken, levering allemaal ok. Montage zeer matig. Uiteindelijk alles goed gekomen maar daar was wel het nodige toezicht en overleg voor nodig.
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door JJG Maas op maandag 10 jun 2024 24
Zeer deskundig geholpen bij de aanschaf van de nieuwe keuken en bij het plaatsen ervan.
FOTO VAN JJG MAAS
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Fam.A.W.Bazen op vrijdag 7 jun 2024 24
Wij hebben voor de derde keer een keuken gekocht bij Ardi. We zijn hier erg tevreden over, zowel bij het kopen als het plaatsen. De verkoper deed z'n best om alles naar onze zin te maken en de monteur heeft de keuken keurig netjes geplaatst. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door erik op vrijdag 7 jun 2024 24
Een duidelijk verhaal , je weet wat je koopt en de service is helemaal top. Ook het team wat je keuken installeert zijn vriendelijk en beleeft en nemen de tijde om alles netjes te installeren. Ook word je betrokken bij het installeren van de keuken. Gewoon een dikke 10 voor ons.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Familie Luijks op donderdag 6 jun 2024 24
Kundige en prettige hulp vanaf het uitzoeken tot en met het afleveren en verlenen van nazorg aan toe. Begonnen met een fijn, rustig gesprek om wat moois uit te zoeken. Vervolgens tussentijds netjes op de hoogte gehouden en bovendien werd de afgesproken levertijd precies nagekomen. Mooie kwalitatieve keuken, kortom, zeker een aanrader!
FOTO VAN FAMILIE LUIJKS
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Den Hartigh op donderdag 6 jun 2024 24
Het was in het begin lastig om tot de juiste keukenopstelling te komen, maar met hulp en goed meedenken zijn we eruit gekomen en genieten nu van onze mooie keuken.
FOTO VAN DEN HARTIGH
Reactie of foto toevoegen
“Een fijne ervaring”
Door Anja op donderdag 6 jun 2024 24
Vriendelijke, meedenkende medewerkers. In de showroom, maar ook de bezorger en de monteurs. Werken netjes met respect voor de overige inrichting van de woning. Heel fijn dat er niet onderhandeld wordt over de prijs in tegenstelling tot andere keukencentrum. Prima kwaliteit/prijsverhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10 plus”
Door Mevrouw P. de Ponti op dinsdag 4 jun 2024 24
DB keukens krijgt van mij een dikke 10 plus. Vanaf het eerste gesprek in de showroom in Haarlem tot en met de montage en telefoontje om te horen of alles goed was. Iedereen was heel vriendelijk, behulpzaam en meedenkend. En..het resultaat is prachtig. Ik was eerder bij andere keukenleveranciers geweest maar had steeds twijfel. De eerste kennismaking bij de showroom in Haarlem gaf mij direct vertrouwen.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door F vander Sommen op dinsdag 4 jun 2024 24
Keuken aangeschaft (na veel getwijfel van mijn kant). Verkoopster bleef geduldig meedenken en verschillende opties uitwerken voor me. Na aanschaf ook uitstekende service van het klantteam. Offertes voor nabestellingen gekregen, snel en adequaat beantwoorden van vragen via telefoon en mail. Medewerkers allen zeer vriendelijk en klantgericht! Van harte aanbevolen!
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door M van de pol op maandag 3 jun 2024 24
Wij zijn super blij en tevreden met onze keuken. De monteurs hebben keurig gewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Jan van Dijk op vrijdag 31 mei 2024 24
Keuken gekocht. Gehele traject wordt goed begeleid door een toegewezen klantenteam. Monteurs ervaren en denken goed mee. Inmeten/tekeningen/documentatie zijn perfect op orde. Afspraken zijn duidelijk en worden nagekomen. Fout (van fabrikant) wordt keurig opgelost. Na-stellen wordt op termijn netjes gedaan. Na 10 maanden ontdekten we een scheur(tje) in een vrieskastlade. Wordt na melding kosteloos vervangen. Eindconclusie; Arma is niet goedkoop, maar kwaliteit/ montage/ garantie = TOP!
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door fam. den Boer op maandag 27 mei 2024 24
Prima service en alle afspraken nagekomen. De keuken werd op tijd geleverd en deskundig geïnstalleerd. Alle aangeboden apparatuur werkt uitstekend.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer aan te bevelen”
Door Familie Van der Waal op vrijdag 24 mei 2024 24
Van verkoopadvies tot installatie, service en administratieve ondersteuning: super. We hebben een prachtige keuken gekocht, na een heel betrokken en persoonlijk advies. Het plaatsen van de keuken verliep geheel volgens afspraak. Ook de service erop volgend was altijd tijdig, op initiatief van Avanti en uitgevoerd door zeer kundige maar ook uiterst vriendelijke professionals. We zijn meer dan tevreden en bedanken iedereen hartelijk. Deze keukenzaak is zeer aan te bevelen! Zij doen wat ze beloven.'
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door Carla van Dorst op donderdag 23 mei 2024 24
We hadden al eens eerder met Ardi Keukens kennisgemaakt doordat onze zoon er een keuken had aangeschaft en daar bijzonder tevreden over was. Dus op naar Sint Annaland. Na een prettige ontvangst hebben Isaac en Leanne een geweldige job geklaard om ons de perfecte keuken te leveren. Ook het klantteam dat tijdens de aanloop naar de plaatsing van de keuken voor ons klaar stond deed het perfect. Communicatie verliep prettig. De plaatsing ging zonder problemen en is keurig gedaan. De monteurs waren heel vriendelijk en dachten met ons mee. De keuken is een plaatje en ook al is hij strak en modern hij voelt knus en gezellig aan, we krijgen dan ook veel complimenten. Het koken is weer een feestje .
FOTO VAN CARLA VAN DORST
Reactie of foto toevoegen
“Fijne service”
Door Sigrid op woensdag 22 mei 2024 24
Fijne service. Onze wensen werden vooraf gevraagd waardoor we gericht geholpen werden. Degene die ons hielp hield zich aan het budget. Bij het plaatsen van de keuken bleek er een kast verkeerd geleverd. Dit is netjes opgelost. Een beschadiging in een frontje door de verbouwing is kosteloos vervangen. Al met al een fijne service met mensen die voor je klaar staan.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Joop Verwoerd op woensdag 22 mei 2024 24
weer een super ervaring met Adee keukens meegemaakt. Na 4 jaar gevraagd of we een kunststof spoelbak zeefje konden bestellen. Werd de volgende dag al geleverd, gevraagd of Adee keukens een tikkie wilden sturen. Antwoord Adee keukens: U krijgt geen tikkie, dit is service.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop en installatie verliep zeer goed”
Door Johan van Hekken op maandag 20 mei 2024 24
De aankoop van onze nieuwe keuken met Henry Boogaard verliep zeer prettig. Alles werd netjes vastgelegd, gemeten ter plaatse, en voor de keuken gefabriceerd werd nog eens goed beoordeeld door Jan Verwijs. Het installeren van de keuken en de apparatuur verliep bijzonder prettig door Johan Hendriks en de eerste dag was daar Jacco nog bij. Beiden echte vakmensen en prettig in de omgang. Opmerkelijk was toch vooral dat ze het perfect wilden hebben!
Een punt van kritiek is de bezorging van de keuken. Dat was een regelrechte haastklus: ruw en in no time stond alles in de garage. Twee onderdelen bleken later beschadigd, waaronder een dure achterwand van Bokmerk. Maar of dat door de bezorging kwam weet ik natuurlijk niet zeker. Het werd door Johan opgemerkt en gelijk nieuw besteld.
FOTO VAN JOHAN VAN HEKKEN
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder goede service”
Door Roelofs op donderdag 16 mei 2024 24
We hebben zeer positieve ervaringen met Ardi Keukens uit St. Annaland. We werden heel goed geholpen. Ook is het personeel erg vriendelijk en behulpzaam. De monteurs bij het plaatsen van de keuken waren heel vriendelijk en werkten heel netjes. De service is bijzonder goed. Daarom kunnen wij zonder meer Ardi Keukens van de DB-groep aanraden indien u een nieuwe keuken wenst.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door oeverbeek op woensdag 15 mei 2024 24
We hebben een keuken uitgezocht, hier werden we professioneel en goed begeleid, er werd met ons meegedacht m zo voor ons de perfecte keuken te creëren. De service die daarop volgde bij het plaatsen van de keuken was ronduit perfect. Afspraken werden nagekomen en de keuken werd met de grootste zorg en deskundigheid geplaatst. Ik zou dit bedrijf bij iedereen aanraden die kwaliteit en betrouwbaarheid en zekerheid belangrijk vinden. Ik sta elke dag met veel plezier in onze keuken
FOTO VAN OEVERBEEK
Reactie of foto toevoegen
“Veel plezier van mijn prachtige keuken”
Door M. van den Heuvel op vrijdag 10 mei 2024 24
Een jaar na de oplevering van mijn keuken kom ik eindelijk mijn belofte na om een review te schrijven. Het positieve daarvan is dat ik kan zeggen dat ik inmiddels een jaar met heel veel plezier gebruik maak van mijn prachtige keuken die met veel zorg en vakmanschap is geplaatst. Bij Adee doen ze inderdaad wat ze beloven, ook als je in Groningen woont.
FOTO VAN M. VAN DEN HEUVEL
Reactie of foto toevoegen
“Wij genieten van onze nieuwe keuken”
Door du Mee op vrijdag 10 mei 2024 24
Artic Keukens in Utrecht heeft samen met ons een prachtige keuken ontworpen en ons goed geadviseerd over materiaal, kleur en apparatuur. Dankzij de ruime showroom konden we veel ideeën opdoen en ook stalen meenemen naar huis. Er was genoeg flexibiliteit om nog wijzigingen door te voeren. Ook hebben zij vanuit de DB Keukengroep een uitstekende backoffice en plezierige en vakkundige medewerkers die de nieuwe keuken hebben geplaatst. Via Artic Keukens kwamen wij in contact met een aannemer, gespecialiseerd in alle voorbereidende werkzaamheden voorafgaande aan de plaatsing van de keuken. Samen met zijn enthousiaste en professionele vakmensen, hebben zij alle benodigde werkzaamheden volgens een strak schema uitgevoerd. Mede geholpen door de professionele technische tekeningen van de DB Keuken Groep. Alles goed en op tijd, ook bij onverwachte gebeurtenissen in een oud huis, en heel plezierig, wat wil je als klant nog meer. We zijn erg blij met het eindresultaat en genieten van onze nieuwe keuken. Ook over de nazorg, zodat men zeker weet dat we 100% tevreden, zijn we zeer te spreken. We bevelen bovengenoemde bedrijven dan ook van harte aan!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Carin van Schaick op woensdag 8 mei 2024 24
Wij hebben een volledige keuken gekocht met inbouwapparatuur.
FOTO VAN CARIN VAN SCHAICK
Reactie of foto toevoegen
“Prima begeleiding”
Door familie Molenaar op woensdag 8 mei 2024 24
Deskundige hulp bij het uitzoeken van de keuken, montage keurig netjes, resultaat helemaal naar wens. Prima begeleiding, ook na afloop!
Reactie of foto toevoegen
“Ver boven een 10”
Door De Heus op woensdag 1 mei 2024 24
Na aanraden van vrienden hebben wij bij Artic in Utrecht een keuken uitgezocht, deze is naar volle tevredenheid in Vlissingen geplaatst. Vanwege de toenmalige omstandigheden van een ernstige ziekte hadden we voor een wat goedkopere uitvoering gekozen. Nadat het ziek zijn achteraf bleek mee te vallen hebben we opnieuw contact gezocht met Artic. Met als reden dat de goedkopere uitvoering niet echt onze smaak was. Medewerkers van Artic hebben er alles aan gedaan om alsnog de keuken naar onze wensen aan te passen. Vanwege de uitzonderlijke omstandigheden hebben zij dat nogmaals tot onze volle tevredenheid tegen een gereduceerde prijs uitgevoerd. Als we een cijfer moesten geven kwamen we ver uit boven de 10! Eerlijk is eerlijk! Nogmaals hartelijk dank!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Geert en Rinske Pars op dinsdag 30 apr 2024 24
In 2022 hadden we een afspraak voor een gesprek met een medewerker van Arma Keukens en Sanitair over de nieuwe inrichting van onze badkamer en het toilet op de begane grond. Wim-Sander Roos, verkoopadviseur bij Arma in Nunspeet, ontving ons zeer hartelijk en gastvrij. We stonden aan het begin van een gesprek vol keuzes, die we moesten maken. In de showroom van Arma kun je wat badkamers en accessoires betreft te kust en te keur. We konden op elk moment onze wensen inbrengen. Wim heeft ons geen enkel product opgedrongen, maar op momenten van keuzes maken ons op een prettige manier geadviseerd en als we van de bomen het bos niet meer zagen ook "gestuurd". We werden enthousiast en deskundig begeleid. En tegelijk heeft Wim ook oog voor de klant als mens, voor zijn persoonlijke omstandigheden. Het verkoopgesprek was dan ook een prettige mix van zakelijk contact én tussendoor humor en persoonlijke aandacht. Aan het eind van de middag hebben we de koopovereenkomst getekend van een badkamer en een toilet, volledig overeenkomstig onze wensen. Badkamer en toilet zijn gerenoveerd en ingericht in 2023, zoals was begroot en afgesproken. We zijn heel tevreden over het resultaat, zowel wat betreft de materialen als het voeg- en kitwerk en de kleurkeuzes. Na de inrichting bleken er nog enkele dingen niet goed bevestigd te zijn dan wel te functioneren. Een en ander is na melding bij het bedrijf vlot door de servicedienst naar tevredenheid hersteld. Kortom: Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet is wat ons betreft een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Ardi sprong eruit”
Door H. van Dorst op maandag 29 apr 2024 24
Ik had 24 jaar geleden een keuken gekocht bij Ardi. Deze was goed bevallen. nu een nieuwe keuken gekocht bij Ardi. ook bij andere keuken zaken geweest. Ardi sprong er uit, omdat de service prima was, afspraken na kwamen en de prijs de prijs is, en vrijblijvende offerte. geen dwang.

Aanvulling ontvangen 30 april 2024:D e keuken is afgeleverd en gemonteerd. Dit is goed bevallen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Erik Kraij op zondag 28 apr 2024 24
Zeer tevreden over het hele traject. Van advies tot aan de planning en installatie. We zijn erg blij met de keuken en raden Keur Keukens aan iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig geplaatste keuken”
Door Raymond op zaterdag 27 apr 2024 24
Betrouwbaar en vakkundig. Keuken is keurig geplaatst. Monteur werkt netjes en heeft problemen vakkundig opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met het keukeneiland”
Door Tjeerd op vrijdag 26 apr 2024 24
Keukeneiland was heel vakkundig opgeleverd. Heel blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met geplaatste keuken”
Door Van Noorden op donderdag 25 apr 2024 24
Klantvriendelijk, kundig, netjes gewerkt! Gewoon zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Meedenkend, innovatief en praktisch”
Door Ricky en Theo op dinsdag 23 apr 2024 24
We hebben een keuken bekocht. Op papier hadden we eigenlijk alles al uitgetekend. Maar praktische tips hielpen ons aan verbeterpunten waar we erg blij mee zijn. Meedenkend, innovatief en praktisch. Goede communicatie, vriendelijke mensen. Direct antwoord op onze vragen. Gewoon prettig en fijn!
FOTO VAN RICKY EN THEO
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Demy Knijnenburg op dinsdag 23 apr 2024 24
Enorm blij met onze nieuwe keuken. We wilden bij het kiezen van onze keuken kwaliteit en niet 10x op een dag gebeld worden over dat de prijs omlaag kon, maar gewoon waar voor ons geld. Hier heeft Pelma keukens zeker aan voldaan! We zijn uitstekend geholpen en er werd goed met ons meegedacht met de mogelijkheden binnen ons budget. Ik zou het iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door C. Laurijsse op dinsdag 23 apr 2024 24
Fijne samenwerking, komen afspraken na, en leveren keurig werk af. Telefoontje ook als iets anders gaat lopen. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Moison op maandag 22 apr 2024 24
Pelma heeft onze keuken een update gegeven. Wij zijn erg tevreden. Goede voorlichting en prima meedenken. De uitvoering van de werkzaamheden verliep op een vriendelijke en behulpzame manier. Het resultaat mag gezien worden. Kan iedereen Pelma aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Fam. Mol op maandag 22 apr 2024 24
Na onze eerste keuken (review van 07-01-2021 was niet zo positief) toch weer bij Ardi voor een nieuwe keuken omdat we dachten: ze kunnen het wel, zitten in de buurt en lossen de manco's op. In eerste instantie hadden we zoiets van dit is een 10 maar er zijn wat kleine zaken die nog aandacht vragen en ook opgelost gaan worden. 9 of 9.5 geven gaat helaas niet en 8 doet geen recht aan de prestatie, dus dan toch die 10. Wel irritant dat de kookplaat ontbreekt door onderdeel-problemen bij Neff, maar daar kan Ardi niets aandoen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Veerman op maandag 22 apr 2024 24
De levering van de keuken was top. Het plaatsen van de keuken ook zeer tevreden. We hebben wat probleempjes gehad maar werd super opgelost. Ik ben echt tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze keuze voor Ardi”
Door Cor maas op vrijdag 19 apr 2024 24
Zo heb je even! Ten eerste zijn wij super goed geholpen door Leanne Wisse. Ze heeft ons door de wereld van keukens geholpen, zodat we de beste keuze gemaakt hebben bij Ardi Keukens. Dus alles netjes op papier gezet en de juiste prijs bepaald, dus meteen de keuken besteld. Duidelijke afspraken gemaakt en gedaan wat er afgesproken was. Alles gemonteerd door een vakman met veel kennis van zaken en heel precies zodat alles perfect gemonteerd is. We zijn heel blij dat we gekozen hebben voor Ardi keukens.
FOTO VAN COR MAAS
Reactie of foto toevoegen
“Al met al zeer tevreden”
Door Gerard en Petra op vrijdag 19 apr 2024 24
Augustus 2023 Pelma showroom in Goes bezocht. Vriendelijk ontvangen, rondgeleid en vervolg afspraak gemaakt. Deskundig advies gekregen en gezamenlijk keuken samengesteld. Direct afspraak gemaakt voor montage in november. Montage professioneel uitgevoerd door eigen personeel. Al met al zeer tevreden met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Prima advies en goede service”
Door Leo Noordijk op donderdag 18 apr 2024 24
Onze ervaring met Ardi is buitengewoon goed. Gestart in de showroom tot en met het plaatsen van de keuken. Prima uitleg en service. Bij het plaatsen van de keuken werd alles netjes opgeruimd niets was te veel. Prima monteurs, hebben alles goed uitgelegd. Ik beveel Ardi aan vanwege de prijs kwaliteit verhouding en de goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Fam.W.Ouwens op dinsdag 16 apr 2024 24
Goede verkoper, en monteurs super. Ook het team wat ons begeleide, stap voor stap kun je de vorderingen volgen.
Reactie of foto toevoegen
“Een absolute aanrader”
Door Marcel op maandag 15 apr 2024 24
Naast de keuken hebben we bij dit bedrijf ook onze badkamer aangeschaft. Het is wellicht iets duurder als veel gangbare sanitair verkopers maar dit bedrijf levert topkwaliteit materialen en er wordt gewerkt met installateurs die hun vak kennen en meedenken met de klant. Het bedrijf is goed bereikbaar en komt afspraken na. Absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Een grote pluim”
Door van Sprang op maandag 15 apr 2024 24
Wij hebben een keuken gekocht en zijn daar voor 100% te vrede over alle medewerkers waar wij mee te maken hebben gehad verdienen een grote pluim.
Reactie of foto toevoegen
“Een topbedrijf”
Door Gert Mandersloot op maandag 15 apr 2024 24
Wij hebben 16 jaar geleden een mooi keuken gekocht bij Arma Keukens in Nunspeet. Na 16 jaar hebben we de hefscharnieren van de drie klepdeurkasten laten vervangen. Deze vervanging is zeer vakkundig en supergoed uitgevoerd en de monteur heeft als service ook nog alle (andere) deuren en lades opnieuw afgesteld. Al met al zeer tevreden vanaf het moment van de afspraak tot en met de uitvoering. Maar eigenlijk ben ik ook niet anders gewend van dit topbedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut geen spijt van mijn keuze”
Door T. Oldewarris op maandag 15 apr 2024 24
Heel goed geïnformeerd in de showroom. Het gegeven advies paste keurig binnen budget. Backoffice klantteam is zeer snel en adequaat en door het inschakelen van de aannemer waar Keur doorgaans mee werkt sloot de planning perfect aan en hoefde ik me nergens zorgen over te maken. De keuken zoals deze er nu staat voldoet aan mijn verwachtingen. Al het personeel van Keur Keukens waar ik mee te maken heb gehad waren allemaal even vriendelijk en punctueel en hadden kennis van zaken. Ik was zelf ook doorverwezen naar Keur Keukens via een kennis en ik heb er absoluut geen spijt van.
FOTO VAN T. OLDEWARRIS
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te bevelen”
Door Suzanne op zondag 14 apr 2024 24
Zeer blij met de nieuwe keuken die we via Ardi gekocht hebben en door hen hebben laten instaleren. Zeer fijn geholpen met het samenstellen van de keuken, werd echt tijd voor ons genomen. Zeer blij met de 3-in-oven met stoomfunctie, de brede (bestek)lades en de plaatsing van alle kastjes/apparaten. Kleine dingetjes fout gegaan met bestellen en installeren, maar zonder problemen hersteld door Ardi. Zou het een ander echt aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Alles liep op rolletjes”
Door mar postma op zaterdag 13 apr 2024 24
Zeer netjes geholpen en wij hebben zeer goede ervaring met vragen en plaatsing alles ging op rolletjes zeer aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Michelle op zaterdag 13 apr 2024 24
Duidelijke communicatie, geen opdringerig gedrag. Weet waar ze over praten, goeie kwaliteit. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Website
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.