Feedback
9,7

DB KeukenGroep

Website: www.dbkeukens.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.dbkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van DB KeukenGroep
Ontdek de grootste collectie keukens. Sterk in dienstverlening van A tot Z met eigen mensen.

“Doen zoals Beloofd”
Juist in een branche die niet altijd even goed bekend staat, onderscheidt DB KeukenGroep zich blijvend door haar correcte benadering van klanten en hoge kwaliteit van dienstverlening. Wij doen wat we beloven. Vanaf het moment dat u uw voet zet in één van onze inspirerende showrooms, tot aan het moment dat onze monteurs een droomkeuken of badkamer bij u komen monteren, zult u aangenaam verrast zijn door onze werkwijze. We realiseren ons, dat u hoge verwachtingen hebt van uw nieuwe keuken of badkamer. We doen daarom dan ook onze uiterste best om deze perfect naar wens te realiseren. Elke medewerker binnen ons familiebedrijf zet zich hier enthousiast en betrokken voor in. Of het nu de verkoper is die zich tot het uiterst inspant om uw wensen te vertalen in een prachtige keuken, de magazijnmedewerker die vol zorg uw bestelling klaar maakt, of onze serviceafdeling die zich volledig inzet om u compleet te ontzorgen. Onze klanten zullen het bevestigen: ook in het traject na handtekening steekt DB KeukenGroep ver boven het maaiveld uit. Wij streven altijd naar ‘keukens met ‘n 9+’. U merkt het aan het eindresultaat!

Keukens volgens actuele woontrends
Bij DB KeukenGroep is een keuken meer dan alleen een combinatie van mooie keukenkasten en moderne apparatuur. Onze diverse opstellingen maken van de keuken het hart van uw woning waar u in thuis komt. Waar koken pas echt kokkerellen wordt. En waar wonen verandert in léven. Maak kennis met onze onuitputtelijke collectie keukens. Alles is mogelijk. Bewonder onze verschillende merken zodat u de keuze hebt uit keukens in alle stijlen, opstellingen en voor ieder budget. Van degelijke standaardkeukens tot exclusief maatwerk. Onze nettoprijzen zijn blijvend laag omdat wij kortingen ontvangen op onze volume-inkoop. Daarbij zijn onze offertes transparant en compleet gespecificeerd. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Wij heten u graag welkom in één van onze zeven royale showrooms. We beloven u dat onze keukens u zullen inspireren. En onze medewerkers staan enthousiast klaar om u te adviseren!

Al ruim 25 jaar een begrip
DB KeukenGroep bestaat al ruim vijfentwintig jaar, en daar zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers geeft ons familiebedrijf al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs. Dit beloven wij:
• Direct de beste prijs
• 10 jaar garantie op onze montage
• Buitengewoon goed geregeld
• Service op 9+ niveau

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze acht vestigingen:
Adee Keukens (Rijssen)
Anovi Keukens (Berkel en Rodenrijs)
Ardi Keukens (Sint-Annaland)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Artic Keukens (Utrecht)
Avanti Keukens (Kesteren)
Keur Keukens (Haarlem)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van DB Keukens.


Ervaringen
Er zijn 2185 ervaringen over DB KeukenGroep. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1885 ervaringen
4 sterren207 ervaringen
3 sterren11 ervaringen
2 sterren9 ervaringen
1 ster8 ervaringen
“Weer een fijne ervaring”
Door Joris Meijer op zondag 2 aug 2020 20
Onlangs hebben wij onze nieuwe keuken gekocht bij Avanti Kesteren. Het was de 2e keuken in een jaar en na onze ervaring met de eerste keuken in ons oude huis wisten we meteen dat weer naar Kesteren zouden rijden. Het uitzoeken van de keuken was eigenlijk zo gepiept omdat we al wisten wat we wilden en de weg nog kende in de showroom. Jaap heeft ons daarbij perfect geholpen en adviezen gegeven waar we wat mee konden. De planning heeft goed rekening gehouden met onze eigen deadlines met verbouwen en precies op tijd werd de keuken geleverd en geplaatst. Ons nieuwe appartement ligt op de 13e verdieping en het keukenblad paste helaas niet in de lift. Gelukkig was één van de bezorgers een fanatiek sporter en heeft hij het blad via de trap naar boven gebracht! We wilden graag dezelfde monteur als bij onze eerste keuken en ook daar werd rekening mee gehouden. Jesse heeft samen met zijn collega onze keuken geplaatst en zij werkten erg netjes en ze dachten echt mee in de afwerking. Kortom het was weer een fijne ervaring en we hebben een schitterende keuken waar we erg blij mee zijn.

Eerdere ervaring van 2 mei 2019: Twee maanden geleden hebben wij een prachtige keuken laten plaatsen door Avanti-keukens uit Kesteren. Wat een verademing in vergelijking met de keukenboeven uit de Kaatsheuvelse clan. Zonder enige druk of rare stuntacties en met geweldig advies zijn we tot een ontwerp gekomen dat helemaal naar onze zin was. Verkoper Wilco heeft ons in 2 sessies prima begeleidt en met ons tijdens de geserveerde lunch verschillende opties doorgenomen. We hadden ergens anders een hele mooie metallic kleur gezien waar we al een beetje verliefd op waren geworden. Wilco wist meteen wat we bedoelde en toverde in mum van tijd de juiste voorbeeld frontjes, bladen en materialen boven tafel. Alles op de pc samengesteld en de juiste apparaten er bij gezocht. Avanti werkt niet met rare kortingen en maar met vaste prijzen, de kortingen die ze krijgen van de fabrikanten worden doorgerekend aan de klant. We kregen meteen na ons eerste bezoek een ontwerptekening mee en een prijslijst. (kom daar maar eens om bij een keukenkoning). Bij ons tweede bezoek hebben we met Wilco het ontwerp gefinetuned en besloten de keuken aan te schaffen. Toen was het wachten op de sleutel van ons nieuwe huis. Ruim op tijd kregen we het aansluitschema zodat we de leidingen en de elektra op de goede plek konden brengen. Dit alles was duidelijk en het meeste zat al op de goede plek. Een dag voor plaatsing werd de keuken geleverd door twee nette heren die de vloeren netjes afdekten en alles superstrak en op volgorde van plaatsing neer hebben gezet. Plaatsing door de monteurs Jesse en Bas vond verspreid over twee dagen plaats en ook dit gebeurde netjes en met veel vakmanschap. Van een strook van een zijpaneel die is overgebleven na de plaatsing is er zelfs nog een vensterbankje gezaagd zodat we nu een vensterbank in de kleur van de keuken hebben! Na afloop van de plaatsing werd alles met ons doorgelopen en de werking van de apparatuur uitgelegd. Werkelijk waar een lust voor het oog vinden we onze keuken. Helaas was er tijdens het transport of tijdens de plaatsing een klein hoekje van een frontje beschadigd en deze werd meteen nadat we het ontdekt hadden besteld en vervangen. Ook vonden we dat de koelkast erg veel herrie maakte, na een bezoek van een monteur van Avanti en later van Atag hebben we met Avanti besloten om deze te vervangen door een ander model/merk. Ook met de koelkast is Avanti ons erg tegemoet gekomen en al met al zijn we erg tevreden met de service en nazorg tot nu toe. We kunnen Wilco aanbevelen als ontwerper van uw keuken, hij oogt wat aan de jonge kant maar desondanks heeft hij een enorme kennis van keukens, ontwerpen en apparatuur. Wat wij erg prettig vonden was dat de prijzen transparant zijn, je kunt dus je budget bepalen en er op die manier samen heel goed uitkomen. Wilco adviseert daarin erg goed mee.
Reactie of foto toevoegen
“Pluspunten”
Door Wilma op zaterdag 2 mei 2020 20
Ik heb deze pluspunten van kopen bij Keur Keukens;
1. Ik werd heel aardig en zorgvuldig behandeld in het aankoopgesprek. Er werd niet gepusht om te kopen, ik mocht er over denken en op terug komen.
2. Ik vond het ook fijn dat de prijzen helder waren en dat er geen gedoe en onderhandeling nodig was voor de prijs. Hiermee heb ik mogelijk niet de goedkoopste oplossing, ergens anders had ik met korting misschien goedkoper uit geweest, maar dit voelde goed.
3. Het bedrijf heeft een eigen montagebedrijf en komt zelf heel netjes de keuken plaatsen. Dat gebeurd vriendelijk en zorgvuldig. Een echt degelijk Nederlands product. Met goede garantieregeling, al heb ik daar (nog) geen gebruik van hoeven maken.
Reactie of foto toevoegen
“Prijs kwaliteit is erg goed”
Door Henk Pel op zondag 26 apr 2020 20
Na bijna de moed opgegeven te hebben bij het aanschaffen van een nieuwe keuken stuitte we bij toeval op de naam Artic keukens in Utrecht. Omdat de reviews van de moedermaatschappij DB groep goed waren en Utrecht voor ons het dichtst bij was zijn we met onze wensenlijst langs geweest. Wat een nieuwe wereld ging er voor ons open. Het verkoopgesprek overtrof onze verwachtingen. Goed, rustig, helder en zeer professioneel. Maar boven alles vertrouwenwekkend. Het gaat ze duidelijk niet om een snelle handtekening met allerlei kortingen of gimmicks waar je niet op zit te wachten bij aanschaf van een keuken. Nee de prijsopbouw was zeer transparant en eerlijk, Dat wisten na zeker 8 eerdere keuken showrooms bezocht en offertes ontvangen te hebben zeker. Prijs kwaliteit is erg goed. We zijn direct tot aanschaf overgegaan. Het inmeten, voorbereiden en uiteindelijk plaatsen ging eveneens zeer professioneel. Rustige zeer deskundige monteurs die overduidelijk de visie van de organisatie uitdragen. Kwaliteit boven alles. Ze zijn betrokken en voelen zich verantwoordelijk voor het eindproduct. Ook de aftersales wordt goed begrepen door Artic. Zij overtuigen zichzelf ervan dat gedurende en na dit proces de klant tevreden is en blijft. Het kan dan ook niet anders dan dat de keuken uiteindelijk tot volle tevredenheid is geplaatst en we erg gelukkig zijn met de nieuwe keuken maar vooral dat we tegen Artic keukens zijn aangelopen tijdens dit best wel stressvolle proces.
FOTO VAN HENK PEL
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken goed nagekomen”
Door Familie Bouma op zondag 8 mrt 2020 20
Via de goede recensies bij Ardi keukens terecht gekomen. De verwachtingen zijn volkomen waar gemaakt. Prijzen zijn duidelijk, er is geen handjeklap en er zijn geen gigantische "kortingen" zoals bij sommige concurenten. Afgesproken data en planning worden goed nagekomen en de montage verliep zeer professioneel en in goed overleg met ons. Wat ons het meeste aanspreekt zijn de no-nonsense benadering, de duidelijke prijzen en de goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Iedereen aanraden”
Door Patrick op zondag 2 feb 2020 20
Na diverse keukenzaken te hebben bezocht met gladde, opdringerige verkopers bij Adee terecht gekomen. Afspraak gemaakt en vriendelijk ontvangen. Goed geadviseerd en we waren er snel uit, hier kopen wij onze keuken. Geen praatjes over 50% korting omdat de zon schijnt vandaag, maar transparante prijs al tijdens het ontwerpen. Nadat we zover waren met onze verbouwing kwam de keuken mooi op tijd en je wordt van te voren goed geïnformeerd. Helaas was op de eerste montage dag de monteur ziek, die daarover 's morgens op tijd over belde en dat kan natuurlijk gebeuren. Dit werd goed opgelost doordat in de middag Wiljan van kantoor kwam om alles uit te pakken en voor te bereiden. Volgende dag 2 monteurs die alles perfect hebben gemonteerd, dit was nog niet eenvoudig aangezien we in een oude boerderij wonen waar niets recht is. Het vergde wat aanpassingen, maar deze monteurs denken niet in problemen, maar in oplossingen. Wij zijn super tevreden met onze keuken, we genieten er iedere dag van. Ik kan iedereen aanraden om hier in ieder geval te gaan kijken als je opzoek gaat naar een keuken en het verschil te ervaren ten opzichte van de standaard keukenzaken. Bij Adee is afspraak ook écht afspraak.
FOTO VAN PATRICK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Geen keukenverkopers met gladde praatjes”
Door Familie R. Van der Plas op vrijdag 24 jan 2020 20
Na het bezoeken van diverse keukenzaken hebben wij bij Adee Keukens een keuken gekocht omdat wij bij Adee geholpen werden door een keukenadviseur i.p.v. door een snelle keukenverkoper met gladde praatjes. Na het lezen van ervaringen op diverse websites zijn wij naar Adee gegaan. Daar aangekomen hebben wij wat rondgelopen en het was een verademing dat er niet meteen een keukenverkoper in je nek begon te hijgen. Op een gegeven moment kregen wij een kop koffie aangeboden met een zelf gebakken stroopwafel. Wij hebben toen onze wensen aangegeven m.b.t. een nieuwe keuken en hebben toen afgesproken dat wij wat afbeeldingen zouden opsturen van onze keukenwensen en de maten van onze oude keuken. Na het versturen van de afbeeldingen en de keukenmaten hebben wij een afspraak gemaakt om de eerste tekening te bespreken. Tijdens deze vervolgafspraak hebben wij de eerste (schitterende) tekening gezien en de eerste schatting qua prijs. We hebben toen samen met de keukenadviseur na het uitzoeken van de keukenapparatuur, het soort keukenblad etc.etc. de keuken samengesteld. Wij hebben gemerkt dat de keukenadviseur veel ervaring had want hij dacht continu mee (en had zeer goede en bruikbare tips) en heeft de basistekening etc. net zo lang aangepast tot de keuken 100% voldeed aan onze wensen. Waar wij zeer over te spreken waren was dat wij continu op een groot scherm konden meekijken hoe onze keuken steeds meer vorm kreeg en welke prijs wij voor de keuken kwijt waren. De keukenadviseur heeft bij het begin van het gesprek aangegeven dat zij niet met allerlei kortingen werken. Dus eindelijk niet zo'n gladde keukenverkoper welke aangeeft dat de keuken € 25.000,- kost, maar als je nu akkoord gaat je de keuken krijgt voor € 20.000,- en je na wat gemor de keuken uiteindelijk kunt kopen voor € 15.000,-. Had je bij zo'n verkeerde keukenzaak gelijk ja gezegd dan had je dus € 10.000,- teveel betaalt. Bij Adee keukens zie je tijdens het samenstellen de echte prijs, welke overigens heel scherp is. Na 3 uur mochten wij nadenken over de keuken en de prijs, maar wij waren dermate tevreden over de handelswijze van de keukenadviseur dat wij meteen akkoord hebben gegeven. Na een aantal weken is de keuken perfect volgens afspraak geplaatst waarbij degene welke de keuken heeft geplaatst uitzonderlijk goed werk heeft geleverd en zeer net heeft gewerkt (alles afgedekt zodat er geen beschadigingen op de vloer en de apparatuur konden komen etc.). Wij zijn ontzettend tevreden over Adee Keukens en de keuken voldoet aan al onze verwachtingen.
FOTO VAN FAMILIE R. VAN DER PLAS
Keuken met apparatenkast
Reactie of foto toevoegen
“Zo tevreden dat ik zelf een review wil schrijven”
Door Sander op vrijdag 15 nov 2019 19
In mei 2019 hebben wij bij Adee Keukens in Rijssen een keuken gekocht (geplaatst eind augustus 2019). Ik ben hier terecht gekomen op basis van de goede reviews hier op de site, omdat ik zelf ook zo tevreden ben wil ik ook graag een review achterlaten. Tijdens de aankoop werd door Dirk-Jan van Adee goed de tijd genomen voor ons om alles langs te lopen en zorgvuldig uit te tekenen. Ook werd er goed rekening gehouden met ons budget en deed hij eerlijke suggesties om voor sommige apparaten een luxer model te nemen, maar voor sommigen ook juist niet. Zelf vind ik het ook erg prettig dat de prijs die je krijgt ook gewoon de prijs is die je betaald. Geen 'onderhandelingen' en kortingen die toch al in de prijs zaten. Gezien je een uitgesplitste offerte krijgt kun je gemakkelijk de prijzen van apparaten met online prijzen vergelijken. Voor de keukenkastjes e.d. kun je dit gemakkelijk vergelijken door zelf een keuken te 'bouwen' in een online keukenplanner (bijvoorbeeld die van een welbekende Zweedse meubelgigant). Dit alles was voor mij de bevestiging dat de prijzen ook écht eerlijk zijn.
Geheel volgens afspraak werd de keuken geleverd en geplaatst. Alle apparaten zijn netjes aangesloten, inclusief een bestaande close-in boiler die ik hergebruikte. De eigen monteurs werken ook erg netjes en secuur! Voor mijn gevoel toch een voordeel van eigen monteurs. Daarbij kwam dat er een 'latje' voor boven de oven verkeerd geleverd was door de fabrikant en dat er krassen zaten op de deur van de koelkast. De monteurs kwamen hier uit zichzelf mee en hebben hier zelf foto's van gemaakt en gelijk kosteloos nieuwe besteld. Inmiddels zijn de deur en het 'latje' netjes kosteloos vervangen. Wij hebben ook echt geen enkel punt waar we niet tevreden over zijn, iedereen in mijn omgeving die op zoek ik naar een keuken raad ik Adee dan ook aan.
FOTO VAN SANDER
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Geert op dinsdag 12 nov 2019 19
Wij raden iedereen Keur Keukens aan! We hadden een aantal keukenzaken op het oog en bezochten Keur als eerste. We werden heel vriendelijk ontvangen, kregen een rondleiding en een toelichting op de werkwijze. Er werd ons gemeld dat er over een paar weken een actieweek zou zijn, met interessante kortingen. Wat ons zeer aansprak was de vaste prijs (geen onderhandelingen) en een gespecificeerde en vrijblijvende offerte. We maakten een afspraak tijdens de actieweek. Daar nam Jochem uitgebreid de tijd voor onze wensen, luisterde goed naar wat wij wilden en kwam met goede en creatieve suggesties. Wij dachten dat we met het ontwerp dat wij wilden hebben niet bij Keur terecht konden, maar dat bleek onjuist: het ontwerp wat Jochem voor ons maakte was precies wat we zochten. De andere keukenzaken hebben we dan ook niet meer bezocht. Onze verbouwing liep uit, waardoor de levering ook uitgesteld moest worden. Dat was geen enkel probleem. We zijn ook zeer tevreden over de door Keur aanbevolen monteur Fred Buné, hij en zijn collega hebben de keuken perfect geplaatst.
FOTO VAN GEERT
Keuken in kerkruimte
Reactie of foto toevoegen
“Communicatie is zeer goed”
Door Patrick & Mariette op woensdag 28 aug 2019 19
We waren op zoek naar een nieuwe keuken, andere keukenzaken bezocht, daar werd toch redelijk dwingend gevraagd of je meteen wilde tekenen/beslissen voor meer korting. Bij Avanti Keukens een totaal andere ervaring, we hebben onze keuken uitgezocht terwijl we heerlijke hapjes geserveerd kregen van de live kok die aanwezig was. Er werd aan alles gedacht, alle opties werden besproken, denken goed mee en dit alles geheel vrijblijvend. Prijstechnisch zeer aantrekkelijk. We zijn geholpen door Kees in de winkel, bouw van de keuken door Ronald en Jesse en natuurlijk alle mensen op de achtergrond. Allemaal vakmensen! Werken keurig en netjes. Dank daarvoor. Ze komen hun afspraken na (wat tegenwoordig vaker niet dan wel zo is). Eventuele aanpassingen worden direct opgepakt en geregeld. Bezorgen van de keuken hebben ze ook in eigen beheer. Communicatie is zeer goed te noemen, ze zeggen wat ze doen en ze doen wat ze zeggen, erg fijn! Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Onbekend maakt bemind”
Door Barbera op vrijdag 5 jul 2019 19
Voor een keuken ga je naar Rijssen, zo is de routine van veel mensen in onze toenmalige woonplaats Lochem. Alle grote 'keukenboeren' zijn daar gevestigd en naast de welbekende namen was er ook nog iets dat ADEE heette. ADEE wie? Nooit van gehoord, tenminste, als het niet om een krant gaat. Wel zagen we de uitmuntende reviews op Qasa, dus toch maar eens een kijkje nemen naast Voortmans, Tulps en Roesschers. Wat uiteindelijk voor ons de doorslag gaf en ons heeft doen besluiten hier te kopen, was het gevoel "deze mensen menen wat ze zeggen en doen wat ze beloven, wat er ook gebeurt." Bovendien zijn ze ook ontzettend aardig, zonder slijmerig te zijn, ze zeggen het recht voor de raap. Ineens begrijp je dan ook waarom dit bedrijf zo gegroeid is en nog steeds uitbreidt, terwijl schreeuwerige lokkertjes "tijdens de zomerknalweken 50% korting op elke keuken! en holle frasen als "wij hebben passie voor keukens!" ontbreken." Goede wijn behoeft geen krans en al helemaal niet als je 'm zelf omhangt. Alle superlatieven zijn al zo vaak genoemd dat het niet nodig is ze wederom te herhalen. Het enige wat iets minder aandacht krijgt, maar een groot verschil is met vergelijkbare bedrijven is de superieure montage. Wanneer de mannen komen, lijkt het wel of de tent verbouwd wordt; een complete mobiele werkplaats komt voorgereden, waaruit geavanceerde lasermeters, gigantische waterpassen en ander ingewikkelde toestanden af en aan worden gedragen; niets wordt aan het toeval overgelaten. Tel daarbij op dat er hard doorgewerkt wordt en niet tussendoor om de haverklap met de telefoon gerotzooid wordt of voor de deur gerookt. De geringe meerprijs t.o.v. vergelijkbare bedrijven meer dan waard, aangezien montage voor de helft de uitstraling van de keuken bepaalt. Ook onze keuken met de gewenste sfeer van een moderne tapasbar a la Barcelona en Lissabon, is 100% naar wens. Het regent complimenten en daar zal misschien weer een nieuwe klant uit voortvloeien. ADEE mag dan de grote onbekende onder de bekenden zijn, maar onbemind alles behalve.
FOTO VAN BARBERA
Keuken met bar
Reactie of foto toevoegen
“Helder”
Door Saskia op dinsdag 5 mrt 2019 19
Onlangs is onze badkamer opgeleverd door Arma Keukens en Sanitair. Niets dan lof over hoe een en ander gelopen is. Heldere communicatie en offerte. Geen gedoe met kortingen en agressieve onderhandelingen. De prijs is de prijs. Vriendelijke monteurs die netjes werken en ook vakwerk afleveren. Bijzonder fijn om 1 aanspreekpunt te hebben en dat alles en iedereen op elkaar ingespeeld is. Ik kan hen van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door familie Dijkstra op dinsdag 30 okt 2018 18
Wij hebben een landelijke hoekkeuken gekocht bij Arma. Vanaf het binnenlopen in de zaak tot aan de afwerking thuis zijn we super geholpen. Niet opdringerig, juist heel betrokken! Dit fijne gevoel is ons meer waard dan een korting hier of een extraatje daar! We willen een ieder die een keuken wil aanschaffen, adviseren om naar Arma te gaan!
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan prima”
Door Pim op donderdag 16 aug 2018 18
Op basis van twee ervaringen vorig jaar (één zelf, andere familie) wederom keuken gekocht bij DB Keur/Arma. Zonder enige twijfel of oriëntatie elders. Ook deze keer was de ervaring weer meer dan prima, uitstekend. Van showroom ervaring tot plaatsing, simpelweg top. Totaal niet te vergelijken met de bekende namen van de "Mande... Groep". Sfeer showroom is niet te vergelijken, geen verkopers in te grote confectiepakken met te grote stropdassen die je aanvallen of compleet negeren (ja dat gebeurd). Je wordt gewoon keurig te woord gestaan en kan je in alle rust oriënteren of laten adviseren. Meteen een nette prijs. Maar niet in het eerste advies/ontwerp gesprek. Dus geen "nu beslissen voor 50% korting, alleen vandaag nog" en de "de tekening krijgt u pas na opdracht" onzin. De levering is prima verlopen met eigen transport. De plaatsing is prima verlopen door eigen mensen of langdurig voor Arma werkende vakmensen. Keurige mensen, keurig gereedschap (daaraan herken je de vakman), keurig werk. Geen haastwerk, wordt er niet "in één dag ingetrapt" en geen "aansluiten sifon tegen meerprijs". Gewoon compleet verhaal, zonder discussie. Kwaliteit keuken zelf is ook prima. Je hebt keuze uit meerdere prijs/kwaliteits lijnen, maar elke is beter dan van je weet wel... Nazorg (één keer nodig gehad) is ook zonder enige discussie geregeld. Ik weet zeker dat als je na een jaar of twee jaar belt, je ook weer netjes wordt geholpen. Kwaliteit verkoopt... DB Keur / Arma is het voorbeeld dat dat bewijst. 100% aanbevolen!
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Erwin op dinsdag 22 mei 2018 18
Wij hebben bij Keur keukens een keuken gekocht voor onze nieuwbouw woning. Wij kijken terug op.een prettige ervaring, verkoopproces verliep transparant zonder de hoge korting geintjes van bv een Brugmans. Kwaliteit van keuken is prima en ook de levering en installatie was dik in orde: nette vaklui.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst fatsoenlijk”
Door Teun Tieleman op woensdag 31 jan 2018 18
Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken en de montage door Arma. Arma is het juiste bedrijf voor u als u minder geïnteresseerd bent in kortingen en acties ('Laatste dag!') dan in kwaliteit en betrouwbaarheid. Montage door vakkundig, uiterst fatsoenlijk personeel. Arma doet de werkvoorbereiding niet zelf, maar kan wel verwijzen naar betrouwbare bedrijven die dit onderdeel voor hun rekening kunnen nemen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeldzame service”
Door W en M. op woensdag 20 dec 2017 17
Wij hebben zeer goede ervaring met Arma Keukens Nunspeet. In 2009 hebben wij hier een nieuwe keuken gekocht waarbij de hele procedure tot in de puntjes verliep. In 2012 zijn we gaan verbouwen waardoor de huidige keuken moest worden herplaats en uitgebreid, ook dit heeft Arma keurig uitgevoerd! Onlangs ging de vaatwasser stuk, net buiten het garantietermijn. De fabriek kon hierdoor geen korting meer geven op het nieuw te plaatsen element, best vervelend natuurlijk maar ook te begrijpen. Arma kwam met het voorstel om de kosten samen te delen! Waar kom je dat nu tegen, bijna nergens toch! Echt: dat verdient een groten PLUIM! Zou het in de toekomst nodig zijn dan zal onze keuze weer voor Arma zijn, echt aan te raden!
Reactie of foto toevoegen
“Werken zeer netjes en professioneel”
Door Eric Kroet op woensdag 22 nov 2017 17
Wij zijn geholpen door Dennis zeer goed advies een ze nemen zeer ruim de tijd voor je wij vonden dit zeer prettig omdat je toch een heel behoorlijk bedrag uitgeeft . Wij hadden van te voren een budget in ons hoofd en daar zijn we in een keer op uitgekomen . Dit is geen zaak waar je na dat je de offerte hebt gehad nog een keer een hoge korting krijgt dit is misschien even wennen ,maar je hebt absolute niet het idee dat je opgelicht wordt dit is bij veel andere zaken wel zo omdat je daar achterna gelopen wordt met korting op korting . En bij keur zoeken ze naar een oplossing binnen jouw budget. De offerte is dan ook zeer transparant en ze kunnen hem snel aanpassen en laten zien wat een verandering doet met het eind bedrag zodat er eigenlijk voor ieder budget een keuken te vinden is . Onze keuken is inmiddels 2 weken geleden geplaatste door hun eigen team die niks anders doen dan keukens plaatsen en dat merk je . Ze werken zeer netjes en professioneel en ruimen alles netje op . Wil je een keuken met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding ben je bij Keur aan het goede adres . Kijk ook echt naar de kwaliteit deze is bij andere firma's echt anders . Wij hebben zelf Keur ook aanbevolen aan vrienden van ons en ook hun hebben deze ervaring en zijn zeer tevreden
FOTO VAN ERIC KROET
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Wat een verademing”
Door John op donderdag 26 okt 2017 17
Weleens op pad geweest voor een keuken? Bij één van de keukenleveranciers waarvoor je elke avond reclame ziet op tv? Dan hebt u de nodige type foute tweedehands autoverkopers meegemaakt. 25% korting maar dan wel vandaag beslissen (25% op wat eigenlijk?!??). Geen offerte willen maken tenzij u de keuken ook gaat kopen (sic!). "Wat was trouwens ook weer uw budget?" Of, als duidelijk wordt dat u ook de badkamer wil aanpakken, de prijs van de keuken zo hoog opkloppen dat u, indien u aangeeft ook de badkamer af te gaan nemen, met een korting van vele duizenden euro's nog een poot wordt uitgedraaid. Pure minachting van de klant.

Zo niet bij Keur. Direct normale prijzen. Geen fictieve kortingen die nergens op slaan. En super service. Wat is de keuken toch prachtig geplaatst! Bij oplevering aangegeven dat er een deurtje beschadigd was en dat ze die zouden vervangen. Is inmiddels ook gebeurd. Als u slim bent gaat u maar Keur.
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door R. de Koning op dinsdag 11 apr 2017 17
Na bezoek aan de grote ketens ivm onze renovatie zakte de moed in onze schoenen. "Keuken kan niet zonder Quooker", "Installatie in 1 dag", "Beslis nu, xx %korting". Niemand vroeg wat wij wilden, om gek van te worden. Dankzij Qasa kwamen wij terecht bij Avanti in Kesteren. Een verademing. Kees Visser nam alle tijd om onze wensen te begrijpen, adviseerde nuttige punten en voor de verandering eens niet toevallig de duurste optie. We hebben er een halve dag gezeten en zijn teruggekomen voor nog zo'n halve dag, voordat we de keuken bestelden. Tenslotte is een nieuwe keuken een groot project. Op advies van Kees namen we Arnold van Engelenburg in de arm om het voorbereidende werk te doen. Om kort te zijn, top ! Een echte vakman die de tijd neemt alles perfect in orde te maken. Zeker toen we, na demontage, met eigen ogen konden zien hoe de oude keuken gemonteerd was, duidelijk haastwerk. Arnold werkte muren, vloer en aansluitingen tot in de puntjes af. Ook over montage van de keuken zijn wij super tevreden. Onze "hoofdmonteur" Arno en zijn collega's zijn zonder uitzondering bijzonder vriendelijke, beschaafde en behulpzame vakmensen. Knelpunten werden direct met ons besproken, Arno kwam zelf met ideeën om zaken nog beter op te lossen en de afwerking is zonder meer onvoorstelbaar fraai geworden. Geen stress en haastwerk, alles gericht op een optimaal eindresultaat. Kortom, wij zijn zeer gelukkig met de keuze voor Avanti. Wat prijs betreft, men doet hier niet aan gesjoemel met prijzen, de gevraagde prijs is scherp en correct. Wij hebben er een prachtige keuken aan overgehouden !
FOTO VAN R. DE KONING
Onvoorstelbare fraai afgewerkte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door J.C. Bouwen op zondag 19 feb 2017 17
Mijn Liebherr koelvriescombinatie die ik 6,5 jaar geleden gelijk met mijn keuken heb laten plaatsen heeft het begeven. Dit vind ik wel erg snel voor zo'n apparaat. Via Liebherr kan ik een nieuwe combinatie met korting bestellen. Blijft er voor mij toch best een hoog bedrag over om bij te leggen. Na contact met Arma opgenomen te hebben doen zij er een bedrag bij en is het voor mij een schappelijker bedrag om bij te leggen. Echt super! Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan, ze geven een goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Niets was teveel”
Door Rob en Marian op woensdag 28 dec 2016 16
Na lang rondkijken bij diverse, landelijk opererende, keukenbedrijven kwamen wij terecht bij Avanti keukens in Kesteren. de 1e keer ging ik alleen even kijken en werd ontvangen door Alfred van Wijngaarden. Of hij wat kon tekenen en wat dat dan ongeveer kost. Dit bezoek gaf aanleiding voor een 2e bezoek samen met mijn vrouw. Bij het 3e bezoek hebben wij een keuken besteld. Maar zijn zeker nog 3 keer terug geweest omdat we weer wat anders wilde. Niks was teveel. Alles kon en nooit was er druk om te beslissen. Laat staan: als u vandaag beslist krijgt u ...korting.
En Alfred? Iedere keer ontving hij ons met een grote smile. Met koffie (en ijs in de zomer) en koffie (met oliebol) bij onze laatste wijziging. En de montageploeg: TOP!
Dus: ben je in de markt - ga naar Avanti!
Reactie of foto toevoegen
“Heel mooi resultaat”
Door Susan op vrijdag 9 dec 2016 16
De druk die er soms bij het kopen van een keuken lijkt te zijn, zoals nu beslissen dan zo veel korting, was er helemaal niet met duidelijk uitleg waarom er zo niet gewerkt wordt. De ruimte krijgen om zelf de stappen in het passende tempo te zetten met goed advies hebben wij als erg prettig ervaren. Ook de plaatsing van de keuken verliep prima met meedenken over de laatste punten in de afwerking. Het resultaat is echt heel mooi geworden!
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Mieke en Willem op zondag 27 nov 2016 16
Wij hadden al diverse keukenzaken bezocht voordat we bij Keur Keukens in Haarlem terecht kwamen. Onze ervaringen waren tot dat moment teleurstellend, vooral op het gebied van creatief meedenken en het gebrek aan transparantie over de prijs. Via de goede reviews op Qasa kwamen we uiteindelijk bij Keur terecht. Wat een verademing! Eindelijk een verkoper (Dennis) die werkelijk de tijd nam om alle details door te spreken en ons het gevoel gaf dat onze keuken uniek was. Hij dacht echt goed mee en dankzij alle informatie en voorbeelden in de showroom waren we in staat om weloverwogen besluiten te nemen. We zijn wel drie keer terug geweest en hebben uren met Dennis aan tafel gezeten zonder dat hij ons het gevoel gaf dat we nu toch maar eens de knoop moesten doorhakken. Op de offerte kon je precies zien wat elk onderdeel kostte, er kwamen nergens 'zomaar' kortingen uit de lucht vallen. Uiteindelijk was de keuken wel wat duurder maar dat hadden wij er graag voor over. Zeker met ook het vertrouwen in een prima montage en nazorg. Onze keuken is geplaatst door Jos, die in alle rust twee volle dagen bezig is geweest. Hij nam nauwelijks tijd voor pauze maar werkte gestaag door. Toen bleek dat alle bovenkastjes beschadigd waren werd er geen moment moeilijk gedaan: we hebben zonder dat wij daarover een discussie moesten voeren vier nieuwe kasten gekregen.
Wij zijn bijzonder tevreden en enthousiast over Keur Keukens!! Dennis, heel erg bedankt voor alle tijd die je voor ons genomen hebt en de hulp bij het maken van zoveel keuzes! Jos willen we ook heel erg bedanken voor zijn vakwerk. Wij zijn superblij met onze geweldige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader voor een ieder”
Door Schilstra op maandag 17 okt 2016 16
Bij Adee Keukens in Rijssen snappen ze het. Geen gedoe met eerst 2 keer zoveel vragen en dan 60% korting. Gewoon open en eerlijk advies en een goede prijs. Kwaliteit van de keuken is top en zeer zeer netjes geplaatst. Wij zijn er heel erg blij mee. Echt een aanrader voor een ieder die een keuken wil kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Alles prima”
Door Fam. Oudijn op vrijdag 7 okt 2016 16
Onlangs een prachtige U-vorm keuken bij Avanti gekocht. Wij waren bang dat dat veel te groot en te duur zou zijn. Maar onze verkoper Pieter van Tuijl heeft net zolang met ons meegedacht en oplossingen aangedragen tot wij het helemaal naar ons zin en binnen ons budget hadden. Geen druk, geen gezeur om handtekeningen, geen ongeloofwaardige kortingen, veel goede service, ruim de tijd en lekkere koffie + enz. De keuken is geplaatst door Gert van Lagen. Wat een vakman! Zo snel en toch zo keurig werken! Complimenten!
Ook de after sale is prima. Een belletje of mailtje en het wordt meteen opgepakt. Als het al niet door hun zelf is geregeld. Alle medewerkers die we in de showroom gesproken hebben en die bij ons thuis zijn geweest waren vakkundig en zeer vriendelijk en wat me vooral opviel is dat ze zo voorzichtig met hun en onze (nieuwe) materialen/huis omgaan. Wij kijken er met een heel goed gevoel op terug en hebben een schitterend resultaat in huis! We raden iedereen aan naar AVANTI te gaan! Hartelijk bedankt voor iedereen die geholpen heeft om hier zoiets moois te realiseren!
Reactie of foto toevoegen
“Vervanging als service”
Door Telderman op donderdag 22 sep 2016 16
6 jaar geleden nieuwe keuken gekocht. Problemen gehad met kraan, leverancier wilde geen oplossing bieden, toen heeft Pelma zelf een andere kraan gemonteerd. Nu na 6 jaar komt wat folie los van een aantal panelen, dit komen ze kosteloos vervangen. Echt top service. Bij uitzoeken keuken, goed advies, geen gezeur over korting en smerige onderhandelingen. Het is zoals het is, transparant en eerlijk.
Reactie of foto toevoegen
“Hoge klanttevredenheidscore”
Door Aline op maandag 6 jun 2016 16
Graag delen wij onze positieve ervaring met Keur keukens in Haarlem. Reeds in een vroeg stadium van het bouwproces van onze woning moesten wij de punten voor het gas en elektra van de keuken aangeven, waardoor wij ruim van te voren het ontwerp van de keuken moesten aanleveren. Na oriëntatie bij diverse (ook prijsvechters) keukenleveranciers zagen we een advertentie van de DB-keukengroep. Vooral de hoge klanttevredenheidscore sprak ons erg aan. Bij Keur keukens in Haarlem werden we vriendelijk ontvangen en geholpen door Cornelis. Samen met hem zijn we gaan zoeken naar de meest efficiënte opstelling van onze keuken. We wilden een tijdloze, gezellige keuken die niet te massaal toont. We hadden globaal een idee van de opstelling, een sterke voorkeur voor bepaalde apparatuur en aanrechtblad. Uiteindelijk is dat een mat witte keuken in een rechte opstelling geworden van 4.80m, waardoor we een soort woonkeuken gecreëerd hebben. Door voor maar 1 bovenkast te kiezen met wandplanken ernaast, is de uitstraling 'luchtig' geworden. We vonden het fijn dat Cornelis met ons meedacht, ideeën opperde en bovendien alle tijd nam om tot een goede keuze te komen. Het was leuk om het ontwerp op 3D te kunnen zien! Tussentijds was het ook nog mogelijk wijzigingen aan te brengen en kregen we keurig een nieuwe aangepaste offerte. Dat is heel prettig, omdat het uiteindelijk bijna 2 jaar geduurd heeft totdat de keuken geplaatst kon worden. Er waren wat dingen die we bij nader inzien liever toch anders hadden; even een mailtje of een telefoontje naar Cornelis en het was geregeld. De vaste prijs is ook een duidelijk uitgangspunt. Geen onderhandelingen of 'afding praktijken' , waarbij de prijs met duizenden euro's kan zakken en je je nog afvraagt of je genoeg korting bij elkaar hebt gepraat. Nee, niets van dat alles: de prijs is de prijs en dat is duidelijk. We vonden dat heel prettig. Daarnaast heeft DB steeds leuke acties in apparatuur, aanrechtbladen, etc. waarmee je je voordeel kunt doen. De keuken werd volgens afspraak netjes afgeleverd en is in anderhalve dag geplaatst. Vriendelijke, nette, secuur werkende monteurs die een mooi stuk werk hebben afgeleverd waarvan wij nog dagelijks genieten. Kortom: we zijn zeer tevreden en krijgen veel positieve reacties op de keuken! Bedankt, Cornelis en de monteurs van Arma keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Geld is hier goed besteed”
Door Rodney Heldoorn op woensdag 17 feb 2016 16
TOP BEDRIJF MET TOP MENSEN *** Wij hadden net een huis gekocht in hartje Haarlem en ging op zoek naar een nieuwe keuken. Het lag misschien voor de hand om naar een van de bekende keuken zaken te gaan die via de TV reclames schreeuwend je kamer binnen komen en ter oriëntatie hebben we dit ook gedaan. Heel snel werd ik gek van alle (nep) acties zoals gratis keuken machines, alle apparatuur 50% korting, gratis Montage, je weet wel! Gelukkig kwam ik rond die tijd een kennis tegen die mij n.a.v. eigen ervaring adviseerde om naar Keur Keukens te gaan kijken. Achteraf gezien was dit een fantastische tip. Zonder allemaal kleffe verhalen te gaan schrijven, wil ik puntsgewijs een korte samenvatting maken van hoe het in z'n werk ging;
• 1ste Oriëntatie gesprek bij Keur verliep heel erg vriendelijk en correct. Er werd ruim voldoende de tijd genomen om alle wensen die wij hadden op papier te zetten. Waar nodig werden wij uiteraard goed geadviseerd, vaak op hele kleine punten maar wat achteraf bleek heel belangrijk te zijn.
• Tweede afspraak was om de inmiddels ontvangen 3D voorstel tekening te bespreken. Zeer veel tijd werd er opnieuw genomen om alle details stuk voor stuk door te nemen.
• Bezorging verliep ook goed en op de afgesproken datum en tijd.
• Montage was een verhaal apart, ik had tijdens de bestelling gereageerd op de duur van de montage, deze vond ik relatief lang, zeker in vergelijking met de concurrenten. Neem aan van mij dat ze veel tijd nodig hebben om kwalitatieve hoogwaardig werk af te leveren. Na de oplevering kon ik geen een fout of onvolkomenheid ontdekken. Echt top!
• Na service; Onze droom keuken is geplaatst en je zou verwachten dat je vervolgens niets meer van Keur Keuken zou horen, niets was minder waar. Sinds de oplevering ben ik al 2 keer gebeld met de vraag of ik nog tevreden ben!
Samenvatting;
Keur Keukens is een zeer bekwaam, professioneel en vriendelijk bedrijf en ja ze zijn duurder dan de schreeuwende concurrenten maar als je geld ervoor over hebt dan is het zeker goed besteed, je krijgt een top keuken, geadviseerd door deskundig personeel en geplaatst door ouderwetse vaklieden. Dennis, fantastisch man! Jij en de rest van Keur een vette tien.
gr. R & M (hartje Haarlem)
Reactie of foto toevoegen
“Goede afterservice”
Door Van Zuijlen op zondag 20 dec 2015 15
in 2014 een keuken bij Ardi keukens gekocht, geplaatst in 2015. Erg prettig bedrijf. Tijdens het uitzoeken en bestellen uitgebreid advies, direct een eerlijke prijs, dus geen handjeklap, torenhoge adviesprijzen en daarna onmogelijk hoge kortingen (wat toch mainsteram is in de keukenwereld). Goede communicatie rondom de planning, uitstekend eindresultaat na plaatsen. Daarnaast ook goede afterservice (o.a. gratis vervanging frontje na beschadiging). Kortom een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Heel betrouwbaar”
Door Willem en Nellie Jansen op zondag 13 dec 2015 15
Pelma keukens maakt waar wat ze beloven! Duidelijke offerte, geen discussies over extra korting zodat je direct moet beslissen, maar tijd en ruimte om er over na te denken, goede installatie en prima service! Gastvrij ontvangen in de winkel. Geen opdringerige verkopers. Prettige sfeer in de showroom. Zeer klantvriendelijk. Ook over de plaatsing van de keuken zijn wij heel tevreden. De keuken is perfect gemonteerd . Alle afspraken met Pelma zijn nagekomen. Kortom wij zijn uiterst tevreden met de nieuwe keuken en de wijze van advies, verkoop, levering en plaatsing. Pelma is een heel betrouwbaar bedrijf met zeer klantvriendelijk en deskundig personeel!
Reactie of foto toevoegen
“Gewoon zeer tevreden”
Door M. Wulf op zaterdag 7 nov 2015 15
Hoera! We hebben het besluit genomen: we gaan een nieuwe keuken uitzoeken. Zou toch een feestje moeten zijn. Helaas ...... bij 2 keuken winkels in de buurt erg vervelende ervaringen gehad ("Offerte meenemen? Nee, dat doen we niet". "De korting die ik u geef geldt alleen nú; en dan meteen hier even tekenen voor akkoord". "Een echte tekening? Waarom? Deze schets zegt toch alles!"). Teleurgesteld dan maar eens op internet kijken. AD Keukens krijgt uitsluitend enthousiaste reacties. Is dit wel echt waar? Toch dan maar eens proberen en AD Keukens Rijssen opgezocht. Wat een verademing!!
Vriendelijke ontvangst. Prima begeleiding bij de keuzebepaling van fronten, panelen, grepen, werkblad, achterwand en apparatuur. Verder werden onze wensen voor de lay-out van de gehele keuken zonder problemen in het ontwerp opgenomen. Het was een echte vakkundige begeleiding, zonder 'duwen' of bepaalde oplossingen op te dringen. Tot zover alles naar wens, echter uit vroegere ervaringen weten we, dat zelfs de mooiste keuken op papier, uiteindelijk staat en valt met de kwaliteit van de montage. Wel, ook de monteur heeft prima werk afgeleverd. Eindconclusie: we zijn gewoon "zeer tevreden".
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over het gehele traject”
Door Familie Thomassen op maandag 5 okt 2015 15
Duidelijk adviestraject, geen koehandel met korting tot wel 70%. Prijzen duidelijk en transparent en marktconform. Vanaf opdracht tot installatie zeer correct en alles in overleg. snelle reacties cq antwoorden op vragen en aanpassingen onze zijde. Monteur top!
Reactie of foto toevoegen
“Maakt het waar”
Door Annemarie Quinten op zondag 19 jul 2015 15
Bedrijf maakt waar wat ze beloven! Duidelijke offerte, geen discussies over extra korting zodat je direct moet beslissen,maar goede installatie en goede service! Ze doen hun uiterste best om de klant tevreden te stellen en er is hun niets teveel gevraagd!
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Agnes & Harry op vrijdag 26 jun 2015 15
Het was een verademing om, na een aantal bezoeken aan keukencentra, bij AVANTI binnen te lopen. Door omstandigheden door de bedrijfsleider zelf geadviseerd en geholpen geworden. Na dat wij onze ideeën, wensen en beperkingen hadden besproken is hij met ons aan de slag gegaan. Eerst de mogelijkheden bekeken die onze keuken qua afmetingen bood. Daarna in alle rust, met een kopje koffie erbij, de keuken samen opgebouwd. Dit gebeurde via een PC-scherm waarbij je als koper direct de indeling en, niet onbelangrijk, de totaal prijs zag. Het fijne hiervan was dat je direct wist waar je aan toe was. Dus geen achteraf gedoe met korting of vreemde rekenformules. Wat je ziet is de prijs. We zijn goed geadviseerde en hebben, onder luiden van een bel, de koop gesloten. Enkele dagen later een mail ontvangen, met het voorstel, over een eventueel andere indeling van de kastjes. Is dus nog over nagedacht. We zijn op dit voorstel in gegaan. Op vrijdag werd de keuken geleverd en op maandag stond de monteur (Jan) voor de deur. Wanneer je een keuken koopt is het altijd maar de vraag "hoe wordt hij geplaatst ?" Laat dat maar aan Jan over. Rustig en precies weet hij het geheel in elkaar te zetten met af en toe een vraag of opmerking of we bepaalde dingen misschien iets anders wilde hebben. Na drie dagen staat er dan ook een keuken die een juweeltje in je huis is. Al met al een ervaring die je, als koper, goed doet.
Reactie of foto toevoegen
“Zorgvuldigheid”
Door fam. de Wolf op zondag 14 jun 2015 15
Na diverse bezoeken aan keukenleveranciers kwamen we bij Avanti Keukens in Kesteren terecht. Hier voelden we ons voor het eerst niet onder druk gezet om snel te beslissen en zodoende van de fantastische korting gebruik te kunnen maken.... De jonge verkoper Anton heeft tijdens het gehele proces van uitzoeken, beslissen en plaatsen zijn uiterste best gedaan om alles goed te regelen. Dat is gelukt, ook al was het zinvol tijdens het proces een aantal zaken aan te passen. Dat gebeurde zonder probleem. De keuken werd zeer zorgvuldig geplaatst en ziet er uitstekend uit. Kortom: dank aan Avanti keukens, monteurs en verkoper Anton.
Reactie of foto toevoegen
“Van Oud naar Nieuw”
Door Aloijs en Gonnie Nuijten op maandag 11 mei 2015 15
Op zoek naar onze gewenste keuken heeft behoorlijk veel tijd in beslag genomen, we zijn eind 2012 gestart en onze mooie keuken is nu op 7 mei 2015 tip – top in orde. Dat onze zoektocht zoveel tijd in beslag heeft genomen komt door het feit dat wij winkel in winkel uit zijn geweest en elke keer een ander verhaal bij het geen wat wij wilde. De een vertelde dit de ander zei doe het zo, weer een ander vertelde ons je krijgt bij ons hoge korting, ook werden we voor het blok gezet als jullie nu tekenen dan doen we er nog meer af. Soms hebben we bewust een pauze ingelast want je word er toch niet echt wijzer van, we kwamen soms vreemde verkoop methodes tegen.

November 2014 gingen we weer van start, nu kan je op het internet heel makkelijk een review en beoordelingen vinden over van alles en nog wat.
We gingen op zoek hiernaar, en als snel kwam Avanti naar voren, scoren boven de 9. Nooit van gehoord Avanti, maar dat gaf niet, wij gezocht op internet naar de winkel en zo kwamen we in Kesteren terecht.

Na wat rond gelopen te hebben, kwam de verkoper de heer Jaap naar ons toe en we raken aan de praat. Omdat wij heel goed wisten wat wij wilde en de benodigde tekeningen en maten bij ons hadden, was het voor hem niet heel lastig om de keuken op papier te gaan zetten. Met groots gemak tekende hij onze keuken naar onze wens en langzamerhand ontstond onze keuken, Jaap was vertelt dat er een van ons tweeën slecht kon horen, geen probleem. Het gevoel was goed en heel relax, na een paar uurtjes tekenen en schuiven met de elementen stond onze keuken dun op papier, zeg maar het prototype stond er. Als je al lang op zoek bent en je weet wat je wilt word het een stuk makkelijker om je keuken voor elkaar te krijgen, het moet gewoon kloppen bij de persoon die verkoopt en de entourage van het bedrijf en winkel en dat is en was goed.

Nu heeft Avanti de volgende slogan op de website staan: U profiteert van uitgekiende, netto prijzen, zonder overbodige opslagen. Bovendien geniet u het voordeel van de lage inkoopprijzen die wij kunnen bedingen als grote organisatie. Doe er uw voordeel mee! Dit is voor mij als klant niet te controleren, bij heel veel keuken winkels krijg je heel gemakkelijk korting, dit is bij Avanti niet echt heel makkelijk te realiseren.

Opeens schrik ik mij eigen een hoedje, de bel gaat, direct nadat ik mijn handtekening had geplaatst onder het koopcontract, hoe men dit wist weet ik nu nog steeds niet maar wij vonden het een leuke actie. De weken erna, de voorbereiding en het plaatsen liepen allemaal perfect, regelmatig E-mail contact gehad en alles was goed geregeld, niet was teveel.

Het plaatsen op zich van onze nieuwe keuken was voor ons een feest, geweldig zoals Joost en John de keuken hebben geïnstalleerd, het zijn voor ons TOPPERS. Meedenken, adviseren, uitleggen, voorstellen, niet kijken op een half uurtje meer werken, geweldig. Nadat de keuken geplaatst was, waren er 2 kleine puntjes, die zijn door Avanti perfect opgelost, en op 7 mei 2015 was onze keuken klaar.

Bedankt Avanti, Willie, Jaap. Johan, Henri, John en Joost.
FOTO VAN ALOIJS EN GONNIE NUIJTEN
Onze geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met keuze”
Door Michel Zoet op dinsdag 28 apr 2015 15
Na eerst in Almere (woonplaats) wat rond gekeken te hebben bij elke keuken aanbieders, was de keuze gevallen op Bruynzeel. Toch even de reviews bekijken dachten wij. Daar viel Bruynzeel erg tegen vooral op het gebied van service. Een beetje teleurgesteld toch verder gekeken naar andere reviews. Hierin kwamen vooral Ekelhoff en de groep van DB keukens naar voren. Daar Duitsland een aardig eind rijden is. Zijn wij bij Arma keukens in Nunspeet gaan kijken.

Bij ons eerste bezoek zijn wij even gaan rondkijken. Hierbij kregen wij de nodige versnaperingen aangeboden. Na wat rondkijken hebben wij een afspraak gemaakt om met wat meer tijd te gaan kijken voor een keuken die bij ons past. Op deze afspraak verliep het gesprek prettig. De verkoper begreep onze wensen en wist deze goed over te brengen in een keuken. Wij wilden graag wat betere apparatuur want dit is waar de keuken uiteindelijk toch om draait. De prijs lag een klein beetje boven wat wij voor ogen hadden. Dit komt omdat wij graag een duurdere vaatwasser wilde. De verkoper heeft hier prima rekening gehouden met ons budget. Wat wij als prettig hebben ervaren is dat de prijs een eerlijke prijs is, hierover hoeft niet te worden onderhandeld. Hetgeen een prettig gevoel geeft.

De montage hebben wij ook bij Arma ingekocht. Dit leek ons wel zo makkelijk. De bezorging werd even spannend omdat wij op meerder plaatsen in huis aan het verbouwen zijn. De chaffeurs hebben hier prima op ingespeeld hebben de pakketten en dozen zoveel mogelijk opgestapeld. Drie dagen later kwam de monteur. Deze heeft onze keuken precies zoals op de gekregen print van de verkoper gemaakt. Toen ik aangaf dat wij vergeten waren nog de kraan op de vaatwassen aansluiting te maken. Gaf hij aan dit voor ons te doen. Dit is onderdeel van zijn werk zei hij. Ook het bijsnijden van een stukje plafondprofiel was geen probleem. Hij heeft in twee dagen onze keuken geinstalleerd en aangesloten. Hij werkt erg precies met oog voor detail.

Wij zijn erg blij en zeer tevreden met onze keuken en het gehele proces. En wij raden Arma keukens zeker aan. Vakmensen met kennis van zaken. En geen fratsen met de prijs en gekke kortingen als je snel beslist.
FOTO VAN MICHEL ZOET
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Frank & Margie op vrijdag 17 apr 2015 15
Na slechte ervaringen tijdens bezoeken aan showrooms van ander keukenleveranciers met opdringerige verkopers met van die teksten als je nu tekent dan heb je een super korting NOT dus. Hebben we uiteindelijk na goede recensies op de site van Qasa,toch nog maar eens de moed bij elkaar geraapt en naar Keur Keukens in Haarlem afgereisd. Wat een verademing is dit zeg, geen opdringerige verkopers, maar zij in ons geval Cornelis, die serieus de tijd voor je nemen en je direkt een scherpe aanbieding, tekeningen en 3D foto's na je eerste bezoek mee geven om er thuis nog eens rustig over na te denken. Op eigen initiatief een tweede afspraak ingepland waar de details en goede adviezen van Cornelis verder werden uitgewerkt en we een mooie eerlijke offerte mee kregen. We hoefden er toen niet lang meer over na te denken en hebben onze Droomkeuken besteld en ook door Keur laten plaatsen, ook dit is Top uitgevoerd echt oog voor detail en alles netjes afgewerkt door Karel wat een topper is dat zeg, ik hoor hem de eerste dag nadat hij z''n bakkie koffie op had nog zeggen ''ZO IK HEB ER WEER ZIN IN" toen wist ik al dat het goed zat en dat klopt want de keuken is heel mooi geworden.
KEUR KEUKENS BEDANKT. Frank & Margie
FOTO VAN FRANK & MARGIE
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Verhoef op donderdag 2 apr 2015 15
In oktober onze nieuwe keuken besteld. Werd eerste week van januari geleverd. Bijzonder vriendelijk personeel. Ze nemen echt de tijd voor je. Geen gezeur met de kosten. De prijs = de prijs. Je krijgt diverse kortingen op apparatuur. We hadden echt het gevoel serieus genomen te worden. Plaatsing ging keurig. Alles werd aangesloten. Achteraf nog twee keer geweest door nalevering van producten. Dit ging kosteloos. Super. Echt een aanrader om je keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Naar tevredenheid”
Door Peter Fremouw op donderdag 2 apr 2015 15
Eind vorig jaar hebben we hier onze keuken besteld en inmiddels is die ook naar tevredenheid geleverd. Tijdens het selecteren van de keuken neemt men de tijd, geen opdringerige verkooptechnieken en het is transparant. Dus niet "nu tekenen anders geen korting" etc etc. Ook het plaatsen ging vlekkeloos en men deed niet moeilijk om keukenstaaltjes uit te lenen. Kortom, we hebben absoluut geen "keukenstress" gehad. Een aanrader dus.
Reactie of foto toevoegen
“uitstekend”
Door J. Kattestaart op donderdag 11 dec 2014 14
In de showroom wordt je goed geholpen. De voorlichting bij het kopen van een nieuwe keuken is duidelijk en de offerte is ook duidelijk de apparatuur van de keuken wordt goed uitgelegd en hoge korting. De afspraak van de levering is ook goed verlopen. Het plaatsen van de keuken is met heel veel goede zorg geplaatst. We raden iedereen aan bij Ardi Keukens een keuken te kopen. Super!
Reactie of foto toevoegen
“Top ervaring en prima oplossing !”
Door Wouters op maandag 10 nov 2014 14
Bij Keur Keukens terecht gekomen na het lezen van alle reviews. Na een eerdere ervaring bij een opdringerige keukenwinkel waar we te horen kregen " u moet vandaag beslissen anders krijgt u de korting niet meer " waren we enigszins op onze hoede. Ons eerste gesprek met Cornelis was echter een verademing. Er werd echt naar ons geluisterd en na een eerste opzet van hoe wij onze keuken zagen volgde een tweede gesprek. Er werd in alle rust meegedacht over de indeling, het aanzicht (open keuken) en hoe binnen ons budget te blijven. Er werd ook aangegeven dat het altijd mogelijk zou zijn dat er een probleem zou ontstaan maar dat het dan erom zou gaan hoe dit opgelost zou gaan worden. Toen de keuken geplaatst werd bleek dat er inderdaad een probleem was met het aanrechtblad. Dit bleek niet de juiste maat te zijn. Het werd ter plekke zeer vakkundig opgelost maar toch was het niet zoals we het graag gezien hadden. Cornelis kwam zelf langs om te kijken hoe het opgelost kon worden. Zonder dat we er zelf om vroegen zag hij al dat we er niet helemaal blij mee waren. Meteen kwam de oplossing: " We gaan het aanrechtblad vervangen. Het gevoel moet ook goed zijn" . En daar had Cornelis helemaal gelijk in. We waren al tevreden over de werkwijze van Keur Keukens maar hoe ze dit probleem hebben opgelost vinden wij klasse en zeer klantvriendelijk. We staan inmiddels elke dag met veel plezier in onze keuken te koken !
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door M. Stuyts op dinsdag 5 aug 2014 14
Goede service, vakbekwaam, van aankoop tot plaatsing. wordt met je meegedacht, eigen inbreng wordt verwerkt tot een goede oplossing (eindresultaat). Ook bij de montage werden er nog suggestie gedaan en overlegd hoe uit te voeren. Prijs is duidelijk, geen hoge kortingen (die er eerst bij gerekend worden en er daarna af gehaald worden zodat het lijkt of je een reuze deal hebt gemaakt), maar gewoon een eerlijke vast prijs. Er wordt zeker gekenen of er apparatuur in de aanbieding is, waarvan de klant meeprofiteerd. Aanrader
FOTO VAN M. STUYTS
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door Henk op maandag 31 mrt 2014 14
In een lokale krant zagen we een advertentie van Avanti, waarin keukens met korting werden aangeboden. Wij werden zeer vriendelijk ontvangen, er werd ons eerst drinken aangeboden, waarbij meteen goed naar onze wensen werd geluisterd. Nadat we een rondje door de showroom gemaakt hadden, kregen we alle tijd om tot in detail na te denken over de invulling van de keuken. We wilden er nog even over nadenken, en liever nog andere keukenzaken bezoeken. Geen probleem. We kwamen echter terug, nergens vonden we een betere prijs/kwaliteit verhouding met dezelfde service. Opnieuw werd er alle tijd voor ons genomen, we kregen allerlei lekkers aangeboden en de kinderen mochten spelen. Dat is ook belangrijk, dat de kinderen bezig gehouden worden zodat je zelf rustig kan rondkijken en de juiste beslissing neemt! De levering verliep vlot en vakkundig, we hebben de keuken zelf geplaatst, maar we konden met vragen altijd terecht. Er werd vanuit Avanti later nog gebeld of alles naar wens was. We hadden wel een klacht maar die werd keurig opgelost. Ik zou Avanti zeker aanraden, omdat er goed naar je wensen wordt geluisterd: je krijgt echt de keuken die je hebben wilt, van goede kwaliteit, een gunstige prijs, en omdat er zo goed met je is meegedacht, heb je echt de keuken zoals je hem van te voren had bedacht. In ieder geval zijn wij dik tevreden en genieten elke dag van onze keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Servicegericht”
Door AJ op dinsdag 25 mrt 2014 14
Via de positieve recensies van qasa.nl kwam ik bij Keur Keukens terecht. Ik had nogal wat eisen, onder meer dat de keuken schappelijk geprijsd zou moeten zijn, want ik had een beperkt budget. Ik wilde ook per se een kast met afdruiprekken voor boven de spoelbak, een kast die in Nederland nauwelijks te koop is. Bij Keur Keukens in Haarlem vond ik wat ik zocht. Pluspunt van dit bedrijf vind ik dat ik niet met allerlei zogenaamde kortingen overstelpt werd als ik meteen zou tekenen en er geen verwarrende rekensommetjes op me afkwamen alsof mij een unieke lage prijs werd geboden. Prijs is gewoon prijs, en die is ook nog eens schappelijk. De service is uitstekend, en dat is voor mij toch wel het belangrijkste bij de aanschaf van een keuken. Ik heb met verschillende medewerkers te maken gehad en alle zijn vakbekwaam, vriendelijk en servicegericht. Ik heb de keuken niet door het bedrijf laten installeren. Ondanks dat voelden ze zich niet minder verantwoordelijk. Mijn klusjesman kon bij de montage altijd contact opnemen als iets niet duidelijk was, wat overigens maar een keer voor een detail gebeurde. Met een groot project als een geheel nieuwe keuken kunnen er misverstanden ontstaan. Keur Keukens heeft de enkele misverstanden die naar boven zijn gekomen prima opgelost, met als uitgangspunt afspraak is afspraak en de klant is koning.
Reactie of foto toevoegen
“Service zoals het hoort!”
Door Familie Laan op donderdag 27 feb 2014 14
Bij Adee keukens ben je nog echt klant. Geen koehandel met zogenaamde kortingen waarbij je nooit serieus genomen voelt en kortingen maar schijn zijn. We zijn uitstekend geadviseerd er werd met ons meegedacht zowel qua stijl, praktische tips als ons budget. Waar we vooral belang aan hechtten was de service bij het plaatsen en de nazorg. Bij de keukenketens lijkt het allemaal wel servicegericht in de winkel en de showrooms zien er vaak gelikt uit, maar zodra je je handtekening hebt gezet, houdt de service op. Bij Adee vindt de plaatsing en het aansluiten plaats door eigen mensen en dat voelt goed en vertrouwt! Ook de nazorg is zeer zorgvuldig. Je merkt aan alles dat Adee er helemaal voor gaat om de keuken en de plaatsing top te verzorgen. Onze complimenten! Zelfs een betere prijs en betere service dan een keuken van over de grens in Gronau.
Reactie of foto toevoegen
“Aan te bevelen.”
Door A en J Meijs op vrijdag 4 okt 2013 13
Bij het uitzoeken van een nieuwe keuken zijn we goed begeleid. Er werd veel tijd aan besteed en ook goed meegedacht om binnen ons budget te blijven. Geen kortingen mogelijk. De keuken werd op tijd geleverd en dozen en kasten in kamer gezet nadat vloer met groot karton werd beschermd. Prima monteurs, die ook tijdens plaatsing nog mee dachten over handige aanpassingen. Er ontbreekt nu nog 1 greep en bovenplaat van vaatwasser moet nog aangepast worden. We hebben er alle vertrouwen in dat dit snel zal gebeuren. Een tip: bij dubbele spoelbak:plaats voor rechtshandige kleine spoelbak aan linkerkant. Anders moet je met gekruiste armen kraan opendraaien.Voor linkshandige uiteraard andersom. Al met al zijn we tevreden over en blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“helemaal naar onze zin”
Door J. Tulp op zaterdag 28 sep 2013 13
Wij hebben voor Ardi-keukens gekozen naar aanleiding van een advertentie in de krant. We werden heel vriendelijk te woord gestaan en konden snel tot een goede keus voor een nieuwe keuken komen. Er werd ons niets opgedrongen en alles gaf een vertrouwenwekkende indruk. We konden gebruik maken van aantrekkelijke kortingen. Een keuken uitzoeken is één, de plaatsing is twee. Over het laatste zijn we ook zeer tevreden. Het voorbereidende werk wat betreft afbreken en leidingwerk hebben we zelf gedaan. De tekening voor de leidingen was niet helemaal duidelijk, maar na overleg zijn we er goed uitgekomen. Eenmaal geplaatst was er een kleine lekkage van de kraanaansluiting die snel verholpen kon worden. Na een half jaar werden we door Ardi gebeld voor een klanttevredenheidsonderzoek. We gaven hierop aan dat de gaskookplaat in het gebruik niet zo handig was. We werden vervolgens uitgenodigd om een andere uit te zoeken en wel kostenloos. Dat noemen we nog eens 100% tevredenheid. Al met al kunnen we Ardi-keukens bij iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Koster op zaterdag 19 sep 2020 20
We hebben een mooie keuken bij Arma keukens gekocht! Karst heeft ons prima geholpen bij het uitzoeken. Het duurde even voor hij geplaatst kon worden, maar toen was hij in twee dagen geïnstalleerd. Dit hebben ze erg netjes gedaan!
FOTO VAN KOSTER
Keukenhoek
Reactie of foto toevoegen
“Denken je met mee”
Door Melanie op vrijdag 18 sep 2020 20
Super mooie keuken laten plaatsen. Kwaliteit is erg goed tegen een goede prijs. De service is erg goed. We hebben een paar keer gebeld tijdens het voorbereidende werk. Alle keren goed en snel antwoord gekregen. De monteurs werken erg netjes. Ze letten goed op alle spullen in huis. Ze doen er alles aan om niets te beschadigen. Ook tijdens het plaatsen is er goede service. Ze denken met je mee!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Familie van der Spek op vrijdag 18 sep 2020 20
4 jaar geleden al een keuken gekocht bij Avanti en erg tevreden geweest. Nu na onze verhuizing weer een keuken nodig en op zoek gegaan in de nieuwe omgeving. Maar na maanden en vele winkelbezoeken verder nog niet uitgekomen. Terug naar Avanti, meteen weer thuis gevoeld en aan het eind van de avond van de 2de afspraak de handtekening onder de koopovereenkomst gezet. Verkoper (op een aangename manier) erg betrokken en enthousiast aan het werk om de juiste keuken voor ons te vinden. Kwaliteit-/prijs in balans en betrouwbaarheid hoog. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Claudia van Dijk op donderdag 17 sep 2020 20
Na wat rondvragen en rondneuzen heb ik gekozen om bij Ardi mijn complete keuken te kopen. Ik had al snel door dat dit wel goed zo komen. Tijdens het in elkaar draaien van het grote plan de volle aandacht,en aan alle wensen en beperkingen is voldaan. Bovendien was de tussentijdse verzorging van koffie en allerlei lekkers een traktatie. Zo ook bij tussentijdse vragen, wijzigingen en verzoeken buitengewoon goed geholpen. Het plaatsen van de keuken is zeer vakkundig gedaan en ook hier werd ingespeeld op mijn laatste (kleine)wijzigingen. Monteurs waren tijdig, zorgvuldig, netjes, vriendelijk en professioneel. Dank je wel Ardi, Martijn, Jan en Anton voor de mooiste keuken ever! Ik ben superblij!
Reactie of foto toevoegen
“Geen spijt”
Door Fam. Prinsen op dinsdag 15 sep 2020 20
De keuken paste perfect en is exact geworden zoals we in gedachten hadden.Goede monteurs die wisten wat ze deden. Hebben geen spijt van onze aankoop bij Avanti keukens.
FOTO VAN FAM. PRINSEN
Keuken past perfect
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Fam. Stok op vrijdag 11 sep 2020 20
Al 2,5 maand genieten wij van onze mooie keuken, mede dankzij de geweldige vakman Anton uit Dirksland. Bedankt voor de goede service.
FOTO VAN FAM. STOK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Prijs / kwaliteitsverhouding is erg goed”
Door E. Duivenvoorde op donderdag 10 sep 2020 20
Bijzondere fijne ervaring gehad bij het kopen en laten plaatsen van een nieuwe keuken bij Keur Keukens. Vanaf eerste bezoek aan de showroom (eerst kon ik ongestoord mijn gang gaan in de showroom en daarna zonder afspraak uitstekend geholpen) tot aan plaatsing van de keuken is alles keurig verlopen. Goede en volledige communicatie gedurende het proces. Alles keurig op tijd en volledig geleverd zonder gebreken. Keuken werd geplaatst door professionele en vriendelijke monteurs die zeer netjes werken (alle verpakkingsmateriaal werd direct afgevoerd nadat iets was uitgepakt bijvoorbeeld). Er werd meegedacht met ad-hoc oplossingen bij het plaatsen van de keuken en ontstaan meerwerk is niet in rekening gebracht. Keuken zelf ziet er ook zeer goed uit en past tot op de millimeter in de ruimte. Ik zocht een keukenzaak waarbij ik zorgeloos een keuken kon kopen en door laten plaatsen en Keur Keukens heeft dat waargemaakt. De slogan "afspraak is afspraak" is geen loze praat bij dit bedrijf. En daarvoor betaal je niet eens de hoofdprijs in keukenland. De prijs/kwaliteitsverhouding is erg goed.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door J.S.Malakusea op woensdag 9 sep 2020 20
heb keuken gekocht in 1999 en geplaatst in 2000, intussen een prima service ontvangen en nu is zeefkorfje kapot en ARDI (leon) leverde binnen 4dgn een nieuwe. echt een dikke 10+
Reactie of foto toevoegen
“Louter lof”
Door J. van de Loosdrecht op donderdag 3 sep 2020 20
Wij hebben uitstekende ervaringen met Avanti. Goed geholpen bij het uitzoeken van de keuken en wij hebben daarin ook echt de tijd genomen. Dus ook meerdere keren in de showroom terug geweest. Ook na aankoop goede en snelle communicatie via telefoon of mail, alles duidelijk en goed op papier en worden de afspraken steeds goed nagekomen. De montage is ook nog eens perfect gegaan door zeer vakkundige en nette monteurs. Dus alleen maar lof!
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door Rob F op maandag 31 aug 2020 20
Keuken gekocht, jaren terug. Toen was de service en het meedenken al top. Nu bobbeltje in aanrechtblad. Zonder probleem werd dit vernieuwd. Harstikke goed!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig eindresultaat”
Door Fam. Dadou op zondag 30 aug 2020 20
Wij hebben een keuken besteld en zijn daarbij heel goed geadviseerd en geholpen door de verkoper. Er werden veel tips en ideeën aangereikt, waar we zelf niet aan gedacht hadden. We kregen een mooie 3D-foto van de keuken, zodat we konden zien wat het eindresultaat zou zijn. De keuken is vakkundig geplaatst door vriendelijke monteurs. Het eindresultaat is prachtig! Het afkitten van de keuken werd ook zeer professioneel gedaan; er werd veel moeite gedaan om de juiste kitkleur te gebruiken, zodat het eindresultaat zo mooi mogelijk zou zijn.
Reactie of foto toevoegen
“In 1 keer gemonteerd”
Door L. Everts op zaterdag 29 aug 2020 20
Een keuken gekocht bij Adee in Rijssen. Door onvoorziene omstandigheden kon op de afgesproken tijd de keuken niet geplaatst worden. Daar deden ze bij Adee niet moeilijk over en er werd een andere datum gepland. De keuken is in 1 keer goed gemonteerd. Alles was er . Het verliep vlekkeloos.
Reactie of foto toevoegen
“Waardering voor monteurs”
Door Linda Lie op vrijdag 28 aug 2020 20
Vandaag hebben de mannen Wouter en Wilfred van Keur mijn nieuwe keuken geleverd. Wat een service en vakmanschap. Er wordt te weinig aandacht gegeven aan de mannen die keukens komen brengen dus vandaar mijn review. Het was mij een genoegen om deze mannen te leren kennen; ze zijn beschaafd en ze hebben humor! Dankjewel mannen! Linda
“Verademing”
Door Denise & Wilfred van der Kluft op vrijdag 28 aug 2020 20
Toen wij besloten, na lang twijfelen, dat we een nieuwe keuken zouden gaan kopen zijn we ons gaan oriënteren. We wisten goed wat we wilden en we hadden al een voorkeur voor Siematic maar stonden ook open voor andere merken. We gingen op pad en zijn langs verschillende keukenbedrijven gegaan bv in Vila Arena en andere in de omgeving. We werden niet goed van de vervelende schreeuwerige manier van verkopen en de praatjes van de verkopers alles erop gericht om maar zo snel mogelijk een keuze te maken en te tekenen bij het kruisje. We zagen mooie keukens maar het personeel zorgde er voor dat we zo snel mogelijk de winkel wilde verlaten. Als dat type mensen ook de keuken komt plaatsen we hadden er geen zin in dus dan nog maar een tijdje de oude keuken.... maar ja het bleef toch kriebelen. We zijn gaan zoeken op internet naar ervaringen van andere mensen en kwamen bij Keur keukens in Haarlem die erg veelbelovend werd aangeprezen precies het bedrijf dat we zochten.

Het eerste bezoek van de showroom was een verademing we werden met rust gelaten en we konden rustig kijken en als we info wilde dan waren we welkom. Na een tijdje zijn "wij" een gesprek aangegaan en daar werd ons verteld hoe ze werken en dat gaf ons weer goede moed om toch aan de nieuwe keuken te beginnen. "We doen niet aan afdingen de prijzen staan vast" Je kunt stap voor stap zien wat het kost en vind je bepaalde onderdelen te duur dan kies je voor een goedkopere versie of je laat het weg als dat kan. Heerlijk op ons gemak de keuken samengesteld met iemand die wist waar ze het over had en ook meedacht bij bepaalde keuzes maar niets doordramde en de keuze helemaal aan ons over liet. Ze nam alle tijd en aan het eind was er een schitterende 3D tekening van de nieuwe keuken met het bedrag die het ons zou gaan kosten. We namen de voorlopige offerte mee naar huis en zouden contact opnemen als we verder wilden. Wat we ook belangrijk vonden is dat ze eigen monteurs hebben dus er komt geen aannemer in je huis die zo snel mogelijk de keuken wil plaatsen en bij "niet goed" altijd naar de nadere partij wijst. Na wat finetuning en toch wat andere keuzes zijn we de uiteindelijke keuken gaan bestellen ook dit ging weer in alle rust de sfeer in de showroom is heel prettig. Daarna is alles volgens afspraak verlopen twee monteurs hebben in twee dagen tijd op hun gemak, zonder schreeuwerige radio, alles in overleg en keurig netjes de keuken geplaatst. Er bleek door de leverancier wel een paar foutjes gemaakt te zijn waar Keurkeukens niets aan kon doen dus moesten er een aantal weken later nog wat aanpassingen gedaan worden. En ook hier weer geen discussie gewoon de keuken zo afleveren als afgesproken. We zijn super tevreden over de manier van werken en het uiteindelijke eindresultaat. We raden iedereen aan om alle "Keuken Cowboys" te negeren en naar dit bedrijf te gaan wij vonden het een verademing. En wow wat is die keuken mooi geworden !!!
FOTO VAN DENISE & WILFRED VAN DER KLUFT
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed afgehandeld”
Door J. van Ginkel op vrijdag 28 aug 2020 20
Nemen alle tijd voor advies; denken mee en geen druk of dwang om snel te beslissen. Ook in checkproces daarna contact opgenomen om bestelzaken af te stemmen of te verbeteren. Levering volledig en plaatsing goed. De zaken die nog niet helemaal goed waren of anders bleken te zijn, zijn goed afgehandeld.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Suzanne wijker op donderdag 27 aug 2020 20
Dit bedrijf heeft ons een prachtige keuken geleverd. We zijn zeer tevreden. Top monteurs en service
FOTO VAN SUZANNE WIJKER
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken met mooie apparatuur”
Door Henk en Annelies op maandag 24 aug 2020 20
Met veel plezier hebben wij onze keuken uitgezocht èn gekocht bij Arma Keukens. Het hele proces van kopen tot plaatsen is met zorg uitgevoerd. Wij genieten van onze nieuwe keuken met mooie apparatuur en raden Arma zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Paul Hazenberg op maandag 24 aug 2020 20
Keuken. Zeer goede adviezen en de keuken helemaal naar onze wensen ontworpen. Uitstekende service.

Aanvulling ontvangen 24 augustus 2020: Keuken is geleverd en gemonteerd en alles is helemaal top. Gesprekken, ontwerp, levering en montage. Alles was perfect geregeld. Wij zijn dik tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Pascal de Meulmeester op maandag 24 aug 2020 20
15 jaar geleden hebben wij een keuken door Pelma laten plaatsen in onze nieuwbouwwoning. Toen wij vorig jaar opnieuw een nieuwbouwwoning kochten en we weer een keuken nodig hadden, zijn we direct weer naar Pelma gegaan omdat het destijds zo goed bevallen was. En opnieuw zijn wij zeer tevreden over de begeleiding, de service en het resultaat. We kochten de keuken al in oktober en hij is vorige week geplaatst. Tussentijds hebben wij nog zaken aangepast en steeds was daar prettig contact over met Marco.
FOTO VAN PASCAL DE MEULMEESTER
Zwarte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Geen minpunt te bedenken”
Door F. Santpoort op maandag 24 aug 2020 20
Super service!! Kan geen minpunt bedenken. Keuken goed geplaatst, ziet er mooi uit en alles werkt. Vriendelijke en kundige medewerkers in de de winkel en bij het plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Top geregeld”
Door Hans Pluimers op maandag 24 aug 2020 20
keuken gekocht, goed geholpen, afspraak voor levering en plaatsing gemaakt, levering was op tijd, plaatsing was op tijd, alle onderdelen waren er, keuken netjes geplaatst.
Adee staat bekend om goede service, die hebben we nog niet eens nodig gehad omdat de levering + plaatsing gewoon helemaal goed was. Zitten gewoon echt geen minpunten aan voor onze keuken, we zijn heel blij dat we bij Adee besteld hebben, gewoon top geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken in super mooie uitvoering”
Door Femke op donderdag 20 aug 2020 20
Heel goed geholpen door de adviseur in de winkel, alle vragen die we erna hadden werden goed beantwoord. Het ontwerp dat we wilden, is super mooi uitgevoerd. Voor dingen die 'lastig' leken, werden creatieve oplossingen gezocht. Vriendelijke monteurs die lange dagen maakten en ook weer zelf naar oplossingen zochten. Alle laatste servicepunten zijn netjes afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door Fam F.M. Smit op dinsdag 18 aug 2020 20
Wij zijn zeer goed geholpen door William en Sander bij Artic in Utrecht. Wij hebben een mooie keuken met alleen NEFF apparatuur bij hun gekocht en zijn zeer tevreden. Goede installateur en perfecte service.
Reactie of foto toevoegen
“Blinken uit in service”
Door Remco op donderdag 13 aug 2020 20
Arma Keukens en Sanitair is een professionele partij, waarbij wij tot twee keer toe een keuken en badkamer hebben gekocht. De eerste keer was in 2009 en de tweede keer (na een verhuizing) in 2019. De eerste keuken en badkamer lagen in een relatief lage prijsklasse en de tweede keuken en badkamer in een relatief hoge prijsklasse. Beide keren zijn zowel de keuken als de badkamer van Arma ons zeer goed bevallen. Enkele belangrijke redenen om voor Arma te kiezen:
- Vanaf het eerste gesprek valt op dat de Arma adviseur meedenkt, vriendelijk is, kennis van zaken heeft en attendeert op zaken waar je als klant soms niet aan denkt.
- De slogan van Arma is "afspraak is afspraak" en uit ervaring weten wij dat de afspraken inderdaad worden nagekomen.
- Arma hanteert niet altijd de laagste prijs, maar wel een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
- Service is echt een aspect waar Arma in uitblinkt! Arma staat voor de geleverde producten en doet er alles aan om de klant tevreden te houden. Zelfs jaren na onze aankoop zijn kleine aandachtspunten netjes verholpen.

Ging er dan niets mis? Zeker wel, ook bij een professionele partij als Arma gaat er wel eens iets mis. Bij ons werd bijvoorbeeld een bestekbak geleverd die wij niet hadden besteld. Daarnaast is per ongeluk een elektriciteitskabel door gefreesd. Beide zaken zijn spoedig verholpen zonder extra kosten. Wij kunnen Arma Keukens en Sanitair zeker aanbevelen en de kans is zeer groot dat wij onze volgende keuken en badkamer ook weer door Arma laten plaatsen. Onze eerste keuken en badkamer waren na 10 jaar nog in zeer goede staat en dat zal bij de tweede keuken en badkamer vermoedelijk niet anders zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Hoogwaardig”
Door Arnie Nai op donderdag 13 aug 2020 20
Na een wachttijd van 6 maanden was het teleurstellend om mee te maken dat de montage e.e.a. heeft laten liggen. De plaatsing van de keuken was goed echter de pas geschilderde en gestuckte muren waren beschadigd. De beschadiging was niet gecommuniceerd door de montage(een vrije muur was ernstig beschadigd tot in de andere kamer). Inderdaad een kater ondanks een super keuken. Het voortraject met de adviseur was klasse en verdiend een dikke 10.

Inmiddels is, na een week, de muur hersteld en heeft Keur Keukens e.e.a. professioneel opgelost. Het is een hele opluchting om met een keuken leverancier in zee te gaan die de klant tevredenheid hoog in het vaandel heeft. Missers kunnen voorkomen maar e.e.a. is naar volle tevredenheid opgepakt. De gesprekken met de manager van het filiaal waren aangenaam, vriendelijk en empathisch. Keur Keukens is een professionele organisatie met een hoogwaardige aftersales en service organisatie. Mijn vrouw en ik zijn dan ook bijzonder blij en opgelucht met de aangedragen oplossing.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Erna op vrijdag 7 aug 2020 20
In februari heb ik de keuken uitgezocht, er werd echt de tijd genomen om de juiste keuze te maken en ook om een mooie indeling van de keuken te maken. Na afloop had ik een fijn gevoel over mijn keuzes, tussendoor nog wel van merk vaatwasser gewisseld dat was geen probleem en werd vlot geregeld. Het plaatsen van de keuken verliep ook erg prettig, er was goed overleg mogelijk en de keuken is heel strak en mooi geplaatst. Wat ik vooral prettig vond is dat alles vlot en goed geregeld werd, mail werd snel beantwoord en toen er nog wat extra werk bijkwam was dit ook geen probleem. Mocht iemand op zoek zijn naar een keukenzaak dan zal ik Adee keukens zeker aanraden!
FOTO VAN ERNA
Witte keuken met mintgroene achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Nemen goed de tijd”
Door Coen Timmer op donderdag 6 aug 2020 20
Zeer klantvriendelijk, veel tijd genomen om tot de juiste keuken te komen. Levering volgens afspraak met zeer netjes en secuur werkende monteur. De keuken bleek niet helemaal te passen als gevolg van verkeerde aannames bij het inmeten. Dit heeft tot vertraging geleid, maar is uiteindelijk zeer netjes opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Topervaring”
Door P Walhout op dinsdag 4 aug 2020 20
Wij hebben echt een zeer goede ervaring met de aankoop van onze nieuwe keuken. Fijne/leuke verkoopmedewerker met verstand van zaken, denkt mee met de klant ! Ook zeer vakkundige plaatsing van onze keuken, kortom een TOPervaring!
FOTO VAN P WALHOUT
Landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door SJB op zondag 2 aug 2020 20
Keuken keurig volgens afspraak geleverd en goed gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Vloer keuken en badkamer”
Door Fam Bazuin op zaterdag 1 aug 2020 20
Wat een fantastische ervaring met Arma Keukens en Badkamers! Hele fijne eerste gesprekken, en na een eerlijke prijs en hiermee een eerlijk vergelijk, gekozen voor Arma. Dit vooral vanwege het fijne gevoel, het mooie ontwerp en duidelijke afspraken. Wij kregen een nieuwbouw woning en hebben zowel de tegel vloeren beneden, de badkamer en toiletten als de keuken door Arma laten uitvoeren. Deze planning liep fantastisch en sloot perfect op elkaar aan. Vooral ook door de vakkundigheid van alle monteurs (In het speciaal, Jan en Jacco bedankt!) is het snel naar meer dan het gewenste resultaat gebracht! Ik zal iedereen Arma aanraden voor Tegel vloeren, badkamers en keukens !
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Ruud Steijaert op zaterdag 1 aug 2020 20
2 jaar geleden keuken gekocht. Per ongeluk gat in onderplaat spoelbakkastje. Dennis Tesselaar gebeld. Gratis nieuwe onderplaat besteld, geleverd en gemonteerd. Niet alleen een fantastische keuken maar TOP service. Dank Dennis en Keur Keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Familie H. Löffelman te Kerk-Avezaath op vrijdag 31 jul 2020 20
Wij hebben bij Avanti Kesteren een nieuwe keuken gekocht. Bij onze bezoeken aan de showroom zijn wij hartelijk en gastvrij ontvangen. De presentatie van en advisering over de in aanmerking komende keukens was zeer professioneel. De bezorging en installatie van de keuken was keurig op tijd en kleine probleempjes werden soepel en vakkundig opgelost. Complimenten voor onze monteurs Jan en Maurits. Tenslotte: alle afspraken in het gehele proces van advies tot installatie zijn keurig nagekomen en wij zijn dan ook heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Een 100% tevreden klant, daar gaat het om”
Door Ron van Rijswijk, Amsterdam op vrijdag 31 jul 2020 20
In het verkoopproces keurig en correct geholpen. Ook de samenwerking met de aannemer (Bunee van Keukenwerk) en Keur is zodanig goed, dat ik me als klant geen zorgen hoef te maken. Bij montage van de keuken bleek een klein mankement voor heel veel extra werk te zorgen: Dat was voor Keur geen enkele discussie: Als het niet goed is, moet het overnieuw. Zonder morren werd heel veel extra werk verzet. Het resultaat is een geweldig mooie keuken. Als klant vooral blij dat ik me behalve mijn wensen nergens zorgen over hoef te maken: Keur begrijpt me en realiseert zonder zorgen de gewenste keuken. Aan alles merk je dat iedereen bij Keur er van doordrongen is: Een 100% tevreden klant, daar gaat het om. Nergens in het traject verborgen kosten, missende onderdelen of andere onplezierige verrassingen. Kortom: Het hele proces: Plezierig. Het eindresultaat: Prima!
FOTO VAN RON VAN RIJSWIJK, AMSTERDAM
Geen discussie over montage: moet goed zijn
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Nieuwenhuizen op woensdag 29 jul 2020 20
We zijn bij andere keukenspecialisten geweest, maar wat een verademing is Artic. Geen spelletjes of druk zetten maar oprecht dienstverlenend en de tijd nemend. Paul heeft ons geweldig geholpen om onze keuken te ontwerpen. Verstand van zaken, geduldig en kundig. Ook de mensen die de keuken kwamen plaatsen waren uiterst bekwaam en prettig in contact. We raden ze dan ook van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Willem van der Wel op woensdag 29 jul 2020 20
4 jaar geleden is door dezelfde bedrijfsketen bij ons een keuken geïnstalleerd en toen wij toe waren aan een nieuwe badkamer was de keuze snel gemaakt. Het bedrijf doet wat het belooft en bovenal de klant wordt ontzorgd. De installateurs zijn vakmensen op elk gebied, stucadoorswerk, loodgieterswerk en ook elektrische werkzaamheden gaan zij niet uit de weg. Kortom wij zijn uiterst tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Boersma op dinsdag 28 jul 2020 20
Prima keuken. Professioneel erin gezet en goede service. Opmeten kan beter. Aanrechtblad te klein. Probleem goed verholpen. Degene die keuken eruit haalt zou iets klantvriendelijker mogen zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Grote tevredenheid”
Door Fam R.de Kruijf op maandag 27 jul 2020 20
5 jaar geleden keuken aangeschaft. Toen zeer tevreden over het verkoop gesprek en de plaatsing en afwerking. 1 jaar geleden aanbouw gedaan en de keuken zoals wij dat genoemd hebben een upgrade gegeven. Keuken is gedemonteerd, delen hergebruikt en en een deel nieuw erbij kunnen aanschaffen. Ook nu weer alles tot grote tevredenheid.
FOTO VAN FAM R.DE KRUIJF
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met maatwerk”
Door Marianne Seijdel op maandag 27 jul 2020 20
Vanaf het eerste moment een heel prettig gevoel gehad bij Pelma Keukens. De ontvangst was hartelijk en - in de wetenschap dat wij een rit van enkele uren achter de rug hadden - er werd ons meteen gevraagd of we iets kleins wilden eten. Zeer gastvrij. Er werd ruim tijd genomen, we voelden ons niet opgejaagd, en konden de tips en adviezen rustig laten bezinken tot het volgende bezoek. Ook dacht de adviseuse goed mee en kregen we uiteindelijk een prachtig ontwerp. Keuken op tijd en zonder problemen afgeleverd. Daarna geplaatst door een zeer kundige monteur die rustig en prettig de tijd nam om de keuken op zijn plaats te zetten. Omdat wij bepaalde wensen hadden wat betreft de indeling en aanpassen hoogtes tussen kasten, werd het uiteindelijk een keuken met maatwerk kastjes. Na installatie bleek dat deze vaste planken hadden, dat is een klein beetje onhandig. Je bent minder flexibel. Maar we genieten van de keuken :)
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door wim van Plateringen op maandag 27 jul 2020 20
Na 20 jaar waren wij toe aan een nieuwe keuken.Op advies van onze dochter bezochten wij Avanti Keukens in Kesteren om ons te laten adviseren over de mogelijkheden.Vanaf het begin van het proces hebben wij uitstekende ervaringen met dit bedrijf. Afspraak is afspraak en kwaliteit staat zeer hoog in het vaandel.Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Er wordt met je meegedacht en problemen tijdens de installatie worden vakkundig opgelost. Kortom, wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken en bevelen Avanti aan bij iedere nieuwe koper van een keuken
Reactie of foto toevoegen
“Petje af”
Door Fam. Slootman, Zeewolde op zaterdag 25 jul 2020 20
Wij hebben een keuken, badkamer en toilet door de firma Arma in ons nieuwe huis laten plaatsen. Het tegelwerk in de badkamer en toilet is mooi en professioneel aan gebracht. Het sanitair is keurig geplaatst. Niets maar dan ook niets op aan te merken. De door ons uit gekozen keuken werd in twee dagen geplaatst. Ook deze klus werd zeer professioneel geklaard door twee vakbekwame mensen. Omdat de woning na plaatsing van het sanitair nog niet was aan gesloten op de waterleiding was het even spannend toen de kranen daarna werden geopend. Alles bleek perfect te werken. Petje af voor Arma.
FOTO VAN FAM. SLOOTMAN, ZEEWOLDE
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Jaap de Bruin op maandag 20 jul 2020 20
Dankzij Ardi hebben wij de keuken van onze dromen! Vanaf begin tot eind plezierig contact waarbij met ons is meegedacht. Goede communicatie en zorg en een perfecte installatie van de keuken door een eigen monteur. Wij zijn meer dan tevreden en heel erg blij met onze nieuwe keuken!
FOTO VAN JAAP DE BRUIN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Klanttevredenheid heel hoog in het vaandel”
Door Monique Kieboom op vrijdag 17 jul 2020 20
Wij hebben een compleet nieuwe keuken gekocht bij Ardi. Het hele traject van ontwerp tot plaatsing en nazorg is na volle tevredenheid uitgevoerd. Voor het ontwerp is uitgebreid de tijd genomen. We voelden ons zeer welkom in de showroom en er was altijd alle tijd om onze wensen te bespreken. Het was erg fijn dat we altijd één aanspreekpunt hadden. Ook de levering en de installatie van de keuken is zeer soepel en netjes verlopen. Ook na installatie kan je rekenen op goede nazorg, ook al zijn het simpele vragen. Samengevat: zeer vriendelijke en deskundige medewerkers die de klanttevredenheid heel hoog in het vaandel hebben staan.
Reactie of foto toevoegen
“Doen wat ze beloven”
Door Marieke en Ardo op vrijdag 17 jul 2020 20
Voor de levering geregeld telefoon. 2x ingemeten omdat ze de graden van een hiek zeker wilde weten. Alles op tijd geleverd. Er misten 2 handgrepen en het werkblad was blijkbaar niet helemaal haaks.zelf viel ons dat niet op maar ze kwamen er zelf mee.Binnen een week een ander blad geleverd met de 2 grepen.super service. Zowel verkoop als monteurs erg vriendelijk en behulpzaam.service gericht.je hoeft nergens achteraan of te zeuren om iets het word gewoon direct geleverd en geregeld en ja ze doen echt wat ze beloven. Erg blij met onze keuze voor adee keukens rijssen van de db groep
Reactie of foto toevoegen
“Maatkeuken”
Door Magda van Veen op woensdag 15 jul 2020 20
Keuken op maat gekocht bij ARMA. Plezierige verkoper, meedenkend maar niet opdringerig. Toen ik later toch een wijziging wilde (oven lager geplaatst) was dat geen probleem, werd zonder meer aangepast. Afspraken werden stipt nagekomen. Fabrikant van de koelkast kon niet tijdig leveren vanwege corona, ik kreeg een vervangend duurder apparaat van een andere leverancier aangeboden op kosten van ARMA. Zonder meer een zeer betrouwbare leverancier.
FOTO VAN MAGDA VAN VEEN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Droom uitgekomen”
Door Peter en Inge op dinsdag 14 jul 2020 20
Onze droom was een Siematic keuken en de droom is uitgekomen met hulp van Ton Stolker. Het is werkelijk prachtig geworden met allemaal Miele apparatuur. Tevens een eervolle vermelding voor Hugo de monteur. Wat een geschikte gast, ik vond hem heel betrokken.
FOTO VAN PETER EN INGE
Keuken met Siemens apparatuur
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof voor Artic”
Door Familie ter Huurne op maandag 13 jul 2020 20
Afspraak is afspraak, dat is het motto van Artic keukens. Doorgaans blijkt deze belofte vaak lastig waar te maken is. Toch verdient Artic alle lof hiervoor omdat ze dit ook werkelijk waar hebben kunnen maken. De aankoop van de keuken gaat zoals je mag verwachten, men neemt rustig de tijd voor je, geeft goede onderbouwde adviezen voor het inrichten hiervan en houdt rekening met je budget. Je staat niet, zoals in andere keukenwinkels binnen een uur weer buiten, met een offerte waarbij je niet precies meer weet wat je gekozen hebt en of dit wel praktisch is. Ook de installatie verliep vlekkeloos, goede service door vakmensen hebben ervoor gezorgd dat het resultaat en de afwerking van zeer goede kwaliteit zijn. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat en kunnen niet anders dan Artic keukens aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Trea op zaterdag 11 jul 2020 20
Heel goed en hartelijk geholpen door Jordie de Gast locatie Haarlem. Hij luisterde goed naar mijn wensen en mijn budget en was gaande proces een meedenker en flexibel.
Ik heb een prachtige donker grijze gevlekte hoekkeuken gekocht met houtlook blad. De keuken is compleet geleverd en plaatsing enz allemaal top gegaan volgens planning. Ik ben meer meer dan tevreden, en de keuken nog veel mooier dan ik had verwacht.
FOTO VAN TREA
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Recensies zijn waargemaakt”
Door Fam. Lunding op vrijdag 10 jul 2020 20
Wij zijn niet zo van de recensies, maar in dit geval maken we toch een uitzondering.
Mede door de goede recensies op deze site hebben we uiteindelijk besloten om bij Adee Keukens in Rijssen te gaan kijken. En vanaf het moment dat we de 1e keer de showroom met een zeer mooie uitstraling binnen liepen tot aan de montage zijn we zeer tevreden. Piet heeft ons uitstekend geadviseerd en alle vragen die we nog hadden na het plaatsen van de order netjes afgehandeld. Ons grootste compliment echter gaat uit naar Niek, wat heeft hij de keuken er strak in gemonteerd en hij dacht ook nog eens goed mee, zo heeft hij de koof anders dan op tekening gemaakt en die ziet er nu gewoon beter uit dan op tekening. Kortom de recensies zijn wat ons betreft waar gemaakt en wij bevelen Adee keukens dan ook aan een ieder aan. Mochten wij in de toekomst weer een keuken willen dan is voor ons de keus dan ook al snel gemaakt!
Reactie of foto toevoegen
“Verdienen de score”
Door Van der Leist op vrijdag 10 jul 2020 20
Wij zijn bij Ardi beland door de goede reviews op Qasa. Kan niet anders zeggen dan dat ze de score meer dan verdiend hebben. Communicatie; helder en open. Prijzen; Geen gerommel en concurerend. Plaatsing; Op gewenste moment, snel en netjes. Service; Heb ik gelukkig nog niet nodig gehad. maar gezien hoe netjes tot nu toe alles is gelopen maak ik me hier totaal geen zorgen over.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Oongs uit Markelo op woensdag 8 jul 2020 20
In februari een keuken uitgezocht bij Adee keukens in Rijssen. We werden erg goed geholpen . Er werd goed meegedacht over onze wensen en ons budget. Zeer tevreden over de monteurs. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN OONGS UIT MARKELO
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Enorm blij”
Door Arie en Hanne Troost op dinsdag 7 jul 2020 20
Goed geholpen bij het maken van de juiste keuzes en een mooie uitstraling van onze keuken. Monteurs verrichten vakwerk. Super strak eindresultaat! Wij zijn enorm blij met onze nieuwe keuken!
FOTO VAN ARIE EN HANNE TROOST
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door de Waard op maandag 6 jul 2020 20
Alles is naar wens. ziet er prachtig uit.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Website
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.