Feedback
9,7

DB KeukenGroep

Website: www.dbkeukens.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.dbkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van DB KeukenGroep
Ontdek de grootste collectie keukens. Sterk in dienstverlening van A tot Z met eigen mensen.

“Doen zoals Beloofd”
Juist in een branche die niet altijd even goed bekend staat, onderscheidt DB KeukenGroep zich blijvend door haar correcte benadering van klanten en hoge kwaliteit van dienstverlening. Wij doen wat we beloven. Vanaf het moment dat u uw voet zet in één van onze inspirerende showrooms, tot aan het moment dat onze monteurs een droomkeuken of badkamer bij u komen monteren, zult u aangenaam verrast zijn door onze werkwijze. We realiseren ons, dat u hoge verwachtingen hebt van uw nieuwe keuken of badkamer. We doen daarom dan ook onze uiterste best om deze perfect naar wens te realiseren. Elke medewerker binnen ons familiebedrijf zet zich hier enthousiast en betrokken voor in. Of het nu de verkoper is die zich tot het uiterst inspant om uw wensen te vertalen in een prachtige keuken, de magazijnmedewerker die vol zorg uw bestelling klaar maakt, of onze serviceafdeling die zich volledig inzet om u compleet te ontzorgen. Onze klanten zullen het bevestigen: ook in het traject na handtekening steekt DB KeukenGroep ver boven het maaiveld uit. Wij streven altijd naar ‘keukens met ‘n 9+’. U merkt het aan het eindresultaat!

Keukens volgens actuele woontrends
Bij DB KeukenGroep is een keuken meer dan alleen een combinatie van mooie keukenkasten en moderne apparatuur. Onze diverse opstellingen maken van de keuken het hart van uw woning waar u in thuis komt. Waar koken pas echt kokkerellen wordt. En waar wonen verandert in léven. Maak kennis met onze onuitputtelijke collectie keukens. Alles is mogelijk. Bewonder onze verschillende merken zodat u de keuze hebt uit keukens in alle stijlen, opstellingen en voor ieder budget. Van degelijke standaardkeukens tot exclusief maatwerk. Onze nettoprijzen zijn blijvend laag omdat wij kortingen ontvangen op onze volume-inkoop. Daarbij zijn onze offertes transparant en compleet gespecificeerd. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Wij heten u graag welkom in één van onze zeven royale showrooms. We beloven u dat onze keukens u zullen inspireren. En onze medewerkers staan enthousiast klaar om u te adviseren!

Al ruim 25 jaar een begrip
DB KeukenGroep bestaat al ruim vijfentwintig jaar, en daar zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers geeft ons familiebedrijf al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs. Dit beloven wij:
• Direct de beste prijs
• 10 jaar garantie op onze montage
• Buitengewoon goed geregeld
• Service op 9+ niveau

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze acht vestigingen:
Adee Keukens (Rijssen)
Anovi Keukens (Berkel en Rodenrijs)
Ardi Keukens (Sint-Annaland)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Artic Keukens (Utrecht)
Avanti Keukens (Kesteren)
Keur Keukens (Haarlem)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van DB Keukens.


Ervaringen
Er zijn 2187 ervaringen over DB KeukenGroep. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1886 ervaringen
4 sterren207 ervaringen
3 sterren11 ervaringen
2 sterren9 ervaringen
1 ster9 ervaringen
“Goede service”
Door Joop van den Heuvel op vrijdag 12 jun 2020 20
Na ruim 5 jaar zijn we nog altijd erg tevreden met onze keuken. Onlangs begaf onze kokend waterkraan het. De garantie van de fabrikant was een paar maanden verlopen. Na met de serviceafdeling van Ardi te hebben gesproken werd er direct actie ondernomen. Voordat ik contact opnam met de fabrikant wilde ze graag eerst zelf even kijken, zodat de voorrij- en onderzoekskosten van de fabrikant mij bespaart zouden blijven. Helaas was de kokend water kraan niet meer te herstellen, maar door inspanningen van de monteur, Ardi en ook een beetje van mijzelf zat er dezelfde dag nog een gloednieuwe kokend water kraan in onze keuken (dit keer van een ander merk). Alle afvoeren en aansluitingen werden vakkundig verlegd en de monteur ging pas weg toen alles naar volledige tevredenheid functioneerde. De kosten voor dit alles...minder dan wat een losse kokend water kraan bij een prijsstunter op internet kost. Dat is pas service!
Reactie of foto toevoegen
“Service kwaliteit en duidelijkheid ook na jaren”
Door Johan Voogel op donderdag 4 jun 2020 20
Onze keuken zochten we uit in 2014 in het Keurkeukens-filaal in Haarlem. We waren de gejaagdheid en drukzetten bij stunters zat en kijk eens: we kregen bij Keur, keurig en net advies en rustig de gelegenheid om onze keuzes te maken. Geen jachtig gedoe, afding-acties maar duidelijkheid voorop. De kwaliteit van de keukens en het advies over de juiste apparatuur vielen ook op. De installatie van de keuken verliep voorbeeldig: volgens afspraak en planning en werd uitgevoerd door nette vakmensen. In de loop van bijna zes jaar hebben we enige servicemomenten gehad aan de keuken en deze werden altijd voorbeeldig uitgevoerd. Hoe de aftersales en service uitpakt, daar kom je altijd pas achteraf achter. Nou die is bij Keurkeukens ronduit geweldig. Als u een keuken of badkamer gaat vernieuwen: laat de stunters links liggen en ga langs bij de Keurkeukens-groep. Service, kwaliteit en duidelijkheid laat zich altijd terugbetalen!
Reactie of foto toevoegen
“Je zit goed bij Avanti”
Door Berrie Lubbers op zondag 1 sep 2019 19
Op basis van deze site bij deze keukenzaak terecht gekomen. Ik had geen zin in vlugge verkopers en onderhandelingen. Dit is mij prima bevallen bij deze zaak. Je wordt zeer netjes ontvangen door de gastvrouwen. Een hapje en een drankje erbij maakt het compleet. En men neemt rustig de tijd voor je een denkt met je mee.
Ook eventuele aanpassingen later in het traject, worden prima doorgevoerd. Wij hadden een actie van Neff apparatuur, die wij te laat hadden verzilverd omdat de keuken pas 7 maanden later werd gemonteerd. Dit scheelde ons voor bijna 500 euro aan accessoires. Na melding hiervan heeft Avanti dit zelf besteld en is Jaap dit persoonlijk komen brengen bij ons. Echte service! Bij montage zijn er ook altijd wel kleine dingetjes waar men tegenaan loopt. Maar dit werd prima opgelost door de zeer nette en vriendelijke monteur, die je altijd gerust stelde dat het altijd goed kwam. Complimenten aan hem! Heb je geen zin in koehandel praktijken, maar wil je gewoon goede service en beloftes die daadwerkelijk worden nagekomen, dan zit je goed bij Avanti!
Reactie of foto toevoegen
“Wet van Murphy”
Door Gijsbert op donderdag 8 nov 2018 18
Mede door de goede score op Qasa een keuken bij Keur Keukens gekocht. Helaas zelf geen goede ervaring. Bij het plaatsen van de keuken bleek dat wij het verkeerde (definitieve) aansluitschema hadden ontvangen. Hierdoor het blad anders gelegd dan verwacht (gemolenwiekt, ipv twee symetrische/synchrone naden) en de koof (deze hebben we zelf laten maken door een vakman en zelf geplaatst) zat niet op de goede plek. Eerste reactie vanuit Keur Keukens: 'het blad is beter zo'. Maar het tegengestelde is ons geadviseerd. Een knullige fout (verkeerde bijlage gestuurd), maar met grote gevolgen. Het duurde vervolgens lang, voordat Keur Keukens actie ondernam en hebben wij geruime tijd met een incomplete keuken gezeten. In de eerste maanden kwamen ook andere problemen naar boven: lekkage (kraan was niet goed aangesloten), de wasmachine kantelde naar voren en de strip van de koelkast kwam steeds los te zitten. Deze zijn vervolgens goed verholpen. Na verloop van tijd pakte de serviceafdeling de problemen adequaat op, maar het volgende blad dat besteld was bleek wederom niet goed. Ook een knullige fout, er was 2,13 genoteerd, terwijl het blad 2,31 moest zijn. Daardoor nog langer moeten wachten totdat de keuken voltooid was. Uiteindelijk heeft het vier maanden geduurd en zijn monteurs vier keer langs gekomen. Waarschijnlijk wet van Murphy, uitzondering op de regel etc... Tevreden met de keuken en alternatieve oplossing vanuit serviceafdeling, maar al met al een matige ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede ervaring”
Door Fam. van Kester op zaterdag 21 apr 2018 18
Wij hebben een keuken gekocht. Hele goede ervaring. Zowel met het advies van Joanne als met de monteurs, die de keuken geplaatst hebben. Alles was in één keer aanwezig; de keuken is met vakmanschap geplaatst; de contacten tussendoor waren goed en er werd snel actie ondernomen. Ook na de plaatsing, toen nog een later besteld onderdeel geplaatst moet worden, weer een zeer correcte afwerking door Keur Keukens. Voor ons een verademing om met een dergelijke keukenzaak in zee te zijn gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Service verlenen vanuit de genen”
Door Fam. M. Rode op vrijdag 30 mrt 2018 18
Onze oude Siematic keuken was aan vervanging toe en dus was het zoeken naar een betrouwbare "keukenboer" die voor ons een nieuwe Siematic keuken zou moeten installeren. Bekend met mindere ervaringen bij een eerdere keukeninstallatie wilden we dit keer beter beslagen ten ijs komen. Enig speurwerk op het Internet leverde ons Keur Keukens op in Haarlem. De enthousiaste beschrijvingen van klanten die ons voor waren gegaan, maakte ons nieuwsgierig en voorzichtig enthousiast. Een afspraak gemaakt in Haarlem en 2-12-17 werden wij ontvangen door Jochem Spier. Hij kwam al snel met een nieuwe (slimmere) indeling, in L-vorm. Jochem nam alle tijd om materiaalkeuzen en apparatuur met ons door te nemen, hetgeen regelmatige loopjes de showroom in betekende om het voorgestelde ook in het echt te laten zien. Na alle keuzen te hebben gemaakt, verscheen voor ons neus op het computerscherm een prachtige impressie van hoe onze nieuwe keuken eruit zou zien. Voor alles werd de tijd genomen en er was geen enkele sprake van pressie, druk of manipulatie. Geen gegoochel met acties en prijzen, aan het eind van de rit een offerte met een vast prijskaartje. En tijdens dit relaxte (4 uur durende) gesprek een drankje, een heerlijk afgebakken broodje gezond (met de bij het personeel populaire Heksenkaas) en nog plakjes saucijzenbrood (alles letterlijk uit eigen keuken). 14 Maart werd de keuken geleverd en de volgende twee dagen vond de montage plaats door Joost en Gert-Jan, twee uiterst vriendelijke vaklui, die keurig werk hebben afgeleverd en de boel telkens netjes achterlieten. Na montage samen met de monteur de controlelijst voor de oplevering doorgelopen en daarna restte ons niets anders dan genieten van alle nieuwe apparatuur en kasten. Vandaag in Haarlem langs geweest voor de finishing touch: een achterwand voor de kookplaat (en we hadden een goede timing, de saucijzenbroodjes waren net afgebakken!) Samengevat kunnen wij niet anders zeggen dan dat Keur Keukens bij ons heeft waargemaakt wat zij beloofden en wat ons betreft is hun devies terecht: "Service verlenen vanuit de genen!". Desgevraagd zullen wij familie, kennissen en vrienden Keur Keukens met een gerust hart aanbevelen! Fam. M. Rode, Almere
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst fatsoenlijk”
Door Teun Tieleman op woensdag 31 jan 2018 18
Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken en de montage door Arma. Arma is het juiste bedrijf voor u als u minder geïnteresseerd bent in kortingen en acties ('Laatste dag!') dan in kwaliteit en betrouwbaarheid. Montage door vakkundig, uiterst fatsoenlijk personeel. Arma doet de werkvoorbereiding niet zelf, maar kan wel verwijzen naar betrouwbare bedrijven die dit onderdeel voor hun rekening kunnen nemen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geleverd”
Door H. Donkersloot op zondag 5 nov 2017 17
Op een rustige goede en vooral kundige manier geholpen en er wordt geen druk op je uitgeoefend om snel keuzes te maken. Geen megakortingen en acties maar meteen de juiste en goede prijs. Dit is wat wij als erg prettig hebben ervaren.
Reactie of foto toevoegen
“Bjizonder tevreden”
Door Arnold en Sanny, Hoofddorp op maandag 27 feb 2017 17
In juni 2016 gingen we zoek naar een nieuwe keuken en kwamen in Haarlem bij KEUR Keukens. Direct bij binnenkomst werden we gastvrij en vriendelijk ontvangen (in tegenstelling tot sommige andere schowrooms die we bezocht hebben) We warden vakkundig geholpen door de verkoper in de showroom: hij luisterde goed naar onze wensen en overwegingen , gaf practisch advies, nam alle mogelijkheden door en liet de uiteindelijke keus geheel bij ons. Zelfs al kwamen we bij het 2e gesprek helemaal terug op de opstelling die hij op ons verzoek na het eerste gesprek had gemaakt. Wat ook vermeld moet worden: hij heeft absoluut moeite voor ons gedaan een artikel te bestellen dat in principe niet meer leverbaar was. Wij zijn zeer bij dat het toch gelukt is. De offerte was eeriijk en redelijk , zonder de noodzaak af te dingen.
In de periode tussen bestellen en plaatsing werd duidelijk en tijdig met ons gecommuniceerd door de afdeling 'planning' over inmeting, aflevering en plaatsing.
De keuken is in januari geleverd, precies op tijd door nette mensen die voorzichtig alles naar binnen brachten, en daarbij zeer 'doordacht' te werk gingen (qua volgorde van dozen) en ook luisterden darn onze wensen (ivm wand van de muur die net gewit was).

Nu alles klaar is zijn we echt BIJZONDER TEVREDEN:
* nette medewerkers: in showroom: bij bezorging; de monteur
* Bij elke afspraak was de persoon er ook precies die tijd.
* (bijna**) allles in 1x compleet, alles past, geen beschadigingen of verkeerde dingen geleverd (zoals we vaak horen)
* Alleen gasplaat was niet op tijd geleverd door Pelgrim, hiervoor kregen we direct een leen-toestel zodat de keuken toch 'compleet' was.
* Vakkundige plaatsing, ging zeer netjes te werk, ook rekening houdend met meubels, vloer, muur etc. Na het werk werd alles opgeruimd , aangeveegd en zelfs gestofzuigd.
* Keuken geplaatst volgens planning, geen uitloop/overwork.
* Goede uitleg van de apparatuur.
* Gedurende leenperiode gasplaat warden we netjes op de hoogte gehouden van de stand van zaken, hoefden zelf nergens navraag naar te doen.
* Leentoestel ook weer door nette monteur omgewisseld waarna hij ook weer alle verpakkingsmateriaal mee nam om af te voeren.
*Inmiddels ook (vermeend) defect apparaat gemeld bij contactpersoon in showroom Deze zag gelijk in hoe vervelend dit is en ondernam direct actie richting de leverancier (achteraf bleek 'defect' een tijdelijke hampering ;-) ). Zoals gezegd: wij zijn bijzonder tevreden en vinden KEUR Keukens echt een aanrader ! We hebben zelfs een weddenschap gedaan met vrienden die meenden dat er altijd wel iets mis gaat met een nieuwe keuken; wij hadden dat idee niet (Jun ervaring bij een concurrent was dat echt van alles mis ging en ze steeds zelf averal achteraan moesten om het goed te krijgen. Na een jaar is dat eindelijk gelukt. Wij hebben de weddenschap gewonnen: Zo HOEFT het niet te gaan :-)
Reactie of foto toevoegen
“De keuken staat!”
Door Tessel&Eric op zaterdag 29 okt 2016 16
Afgelopen week Reinier met een hartelijke handdruk uitgezwaaid. Onze keuken staat! En hoe! Maar het begon allemaal met Dennis in Haarlem. In alle rust, daar werden een aantal weken voor uitgetrokken, kwam het keukenplan tot stand. Dennis schetste alle mogelijkheden zodat wij de juiste keuze konden maken. Bij een twijfel over de ingemeten maten kwam Colin direct voorrijden om de zaak opnieuw te bekijken. Zo goed dat er dan direct daadwerkelijke actie wordt ondernomen. Het plaatsen van de keuken werd echt door vakmensen als Reinier en Cor gedaan. In drie dagen tijd is onze keuken met alle zorgvuldigheid geplaatst. Wat een in-, door-, over- en vooruitzicht hebben deze mensen. Wij zijn super tevreden. Echt een bedrijf die zijn slogan echt waarmaakt: Afspraak is afspraak. Onze hulde aan Dennis, Colin, Reinier en Cor. Tessel&Eric.
Reactie of foto toevoegen
“Hoge klanttevredenheidscore”
Door Aline op maandag 6 jun 2016 16
Graag delen wij onze positieve ervaring met Keur keukens in Haarlem. Reeds in een vroeg stadium van het bouwproces van onze woning moesten wij de punten voor het gas en elektra van de keuken aangeven, waardoor wij ruim van te voren het ontwerp van de keuken moesten aanleveren. Na oriëntatie bij diverse (ook prijsvechters) keukenleveranciers zagen we een advertentie van de DB-keukengroep. Vooral de hoge klanttevredenheidscore sprak ons erg aan. Bij Keur keukens in Haarlem werden we vriendelijk ontvangen en geholpen door Cornelis. Samen met hem zijn we gaan zoeken naar de meest efficiënte opstelling van onze keuken. We wilden een tijdloze, gezellige keuken die niet te massaal toont. We hadden globaal een idee van de opstelling, een sterke voorkeur voor bepaalde apparatuur en aanrechtblad. Uiteindelijk is dat een mat witte keuken in een rechte opstelling geworden van 4.80m, waardoor we een soort woonkeuken gecreëerd hebben. Door voor maar 1 bovenkast te kiezen met wandplanken ernaast, is de uitstraling 'luchtig' geworden. We vonden het fijn dat Cornelis met ons meedacht, ideeën opperde en bovendien alle tijd nam om tot een goede keuze te komen. Het was leuk om het ontwerp op 3D te kunnen zien! Tussentijds was het ook nog mogelijk wijzigingen aan te brengen en kregen we keurig een nieuwe aangepaste offerte. Dat is heel prettig, omdat het uiteindelijk bijna 2 jaar geduurd heeft totdat de keuken geplaatst kon worden. Er waren wat dingen die we bij nader inzien liever toch anders hadden; even een mailtje of een telefoontje naar Cornelis en het was geregeld. De vaste prijs is ook een duidelijk uitgangspunt. Geen onderhandelingen of 'afding praktijken' , waarbij de prijs met duizenden euro's kan zakken en je je nog afvraagt of je genoeg korting bij elkaar hebt gepraat. Nee, niets van dat alles: de prijs is de prijs en dat is duidelijk. We vonden dat heel prettig. Daarnaast heeft DB steeds leuke acties in apparatuur, aanrechtbladen, etc. waarmee je je voordeel kunt doen. De keuken werd volgens afspraak netjes afgeleverd en is in anderhalve dag geplaatst. Vriendelijke, nette, secuur werkende monteurs die een mooi stuk werk hebben afgeleverd waarvan wij nog dagelijks genieten. Kortom: we zijn zeer tevreden en krijgen veel positieve reacties op de keuken! Bedankt, Cornelis en de monteurs van Arma keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Wensen goed vertaald”
Door M & E op donderdag 2 jun 2016 16
Omdat wij eerder zeer goede ervaringen hadden met Arma keukens uit Nunspeet, was het op voorhand duidelijk dat wij voor onze nieuwe woning opnieuw een keuken bij Arma wilden kopen. Een kort kijkje bij een ander bedrijf bevestigde dit. Wij meenden vrij goed te weten hoe wij onze keuken wilden hebben, maar wij hadden toch de hulp van Herman Groothedde nodig om onze, deels tegenstrijdige, wensen goed vertaald te krijgen. Herman maakte echter geen punt van het feit dat hij telkens een nieuwe tekening moest maken. Uiteindelijk waren wij eruit en hebben wij onze handtekening gezet voor een witte hoogglans, greeploze keuken met granieten blad. Toen wij enkele dagen na het plaatsen van de handtekening een kortingsactie van Arma zagen voor keukenapparatuur, bleken wij met die actie mee te kunnen liften. Op ons verzoek is de keuken geplaatst door Freek Westerbroek, omdat deze ook de keuken in onze vorige woning tot volle tevredenheid plaatste. Hij bleek zijn vak nog niet verleerd: ook nu weer een perfecte plaatsing.
Al met al opnieuw bijzonder blij met onze aankoop. Wij genieten er nog elke dag van.
Reactie of foto toevoegen
“Geld is hier goed besteed”
Door Rodney Heldoorn op woensdag 17 feb 2016 16
TOP BEDRIJF MET TOP MENSEN *** Wij hadden net een huis gekocht in hartje Haarlem en ging op zoek naar een nieuwe keuken. Het lag misschien voor de hand om naar een van de bekende keuken zaken te gaan die via de TV reclames schreeuwend je kamer binnen komen en ter oriëntatie hebben we dit ook gedaan. Heel snel werd ik gek van alle (nep) acties zoals gratis keuken machines, alle apparatuur 50% korting, gratis Montage, je weet wel! Gelukkig kwam ik rond die tijd een kennis tegen die mij n.a.v. eigen ervaring adviseerde om naar Keur Keukens te gaan kijken. Achteraf gezien was dit een fantastische tip. Zonder allemaal kleffe verhalen te gaan schrijven, wil ik puntsgewijs een korte samenvatting maken van hoe het in z'n werk ging;
• 1ste Oriëntatie gesprek bij Keur verliep heel erg vriendelijk en correct. Er werd ruim voldoende de tijd genomen om alle wensen die wij hadden op papier te zetten. Waar nodig werden wij uiteraard goed geadviseerd, vaak op hele kleine punten maar wat achteraf bleek heel belangrijk te zijn.
• Tweede afspraak was om de inmiddels ontvangen 3D voorstel tekening te bespreken. Zeer veel tijd werd er opnieuw genomen om alle details stuk voor stuk door te nemen.
• Bezorging verliep ook goed en op de afgesproken datum en tijd.
• Montage was een verhaal apart, ik had tijdens de bestelling gereageerd op de duur van de montage, deze vond ik relatief lang, zeker in vergelijking met de concurrenten. Neem aan van mij dat ze veel tijd nodig hebben om kwalitatieve hoogwaardig werk af te leveren. Na de oplevering kon ik geen een fout of onvolkomenheid ontdekken. Echt top!
• Na service; Onze droom keuken is geplaatst en je zou verwachten dat je vervolgens niets meer van Keur Keuken zou horen, niets was minder waar. Sinds de oplevering ben ik al 2 keer gebeld met de vraag of ik nog tevreden ben!
Samenvatting;
Keur Keukens is een zeer bekwaam, professioneel en vriendelijk bedrijf en ja ze zijn duurder dan de schreeuwende concurrenten maar als je geld ervoor over hebt dan is het zeker goed besteed, je krijgt een top keuken, geadviseerd door deskundig personeel en geplaatst door ouderwetse vaklieden. Dennis, fantastisch man! Jij en de rest van Keur een vette tien.
gr. R & M (hartje Haarlem)
Reactie of foto toevoegen
“Van Oud naar Nieuw”
Door Aloijs en Gonnie Nuijten op maandag 11 mei 2015 15
Op zoek naar onze gewenste keuken heeft behoorlijk veel tijd in beslag genomen, we zijn eind 2012 gestart en onze mooie keuken is nu op 7 mei 2015 tip – top in orde. Dat onze zoektocht zoveel tijd in beslag heeft genomen komt door het feit dat wij winkel in winkel uit zijn geweest en elke keer een ander verhaal bij het geen wat wij wilde. De een vertelde dit de ander zei doe het zo, weer een ander vertelde ons je krijgt bij ons hoge korting, ook werden we voor het blok gezet als jullie nu tekenen dan doen we er nog meer af. Soms hebben we bewust een pauze ingelast want je word er toch niet echt wijzer van, we kwamen soms vreemde verkoop methodes tegen.

November 2014 gingen we weer van start, nu kan je op het internet heel makkelijk een review en beoordelingen vinden over van alles en nog wat.
We gingen op zoek hiernaar, en als snel kwam Avanti naar voren, scoren boven de 9. Nooit van gehoord Avanti, maar dat gaf niet, wij gezocht op internet naar de winkel en zo kwamen we in Kesteren terecht.

Na wat rond gelopen te hebben, kwam de verkoper de heer Jaap naar ons toe en we raken aan de praat. Omdat wij heel goed wisten wat wij wilde en de benodigde tekeningen en maten bij ons hadden, was het voor hem niet heel lastig om de keuken op papier te gaan zetten. Met groots gemak tekende hij onze keuken naar onze wens en langzamerhand ontstond onze keuken, Jaap was vertelt dat er een van ons tweeën slecht kon horen, geen probleem. Het gevoel was goed en heel relax, na een paar uurtjes tekenen en schuiven met de elementen stond onze keuken dun op papier, zeg maar het prototype stond er. Als je al lang op zoek bent en je weet wat je wilt word het een stuk makkelijker om je keuken voor elkaar te krijgen, het moet gewoon kloppen bij de persoon die verkoopt en de entourage van het bedrijf en winkel en dat is en was goed.

Nu heeft Avanti de volgende slogan op de website staan: U profiteert van uitgekiende, netto prijzen, zonder overbodige opslagen. Bovendien geniet u het voordeel van de lage inkoopprijzen die wij kunnen bedingen als grote organisatie. Doe er uw voordeel mee! Dit is voor mij als klant niet te controleren, bij heel veel keuken winkels krijg je heel gemakkelijk korting, dit is bij Avanti niet echt heel makkelijk te realiseren.

Opeens schrik ik mij eigen een hoedje, de bel gaat, direct nadat ik mijn handtekening had geplaatst onder het koopcontract, hoe men dit wist weet ik nu nog steeds niet maar wij vonden het een leuke actie. De weken erna, de voorbereiding en het plaatsen liepen allemaal perfect, regelmatig E-mail contact gehad en alles was goed geregeld, niet was teveel.

Het plaatsen op zich van onze nieuwe keuken was voor ons een feest, geweldig zoals Joost en John de keuken hebben geïnstalleerd, het zijn voor ons TOPPERS. Meedenken, adviseren, uitleggen, voorstellen, niet kijken op een half uurtje meer werken, geweldig. Nadat de keuken geplaatst was, waren er 2 kleine puntjes, die zijn door Avanti perfect opgelost, en op 7 mei 2015 was onze keuken klaar.

Bedankt Avanti, Willie, Jaap. Johan, Henri, John en Joost.
FOTO VAN ALOIJS EN GONNIE NUIJTEN
Onze geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Adee keukens, Uitstekend!”
Door Familie Zennipman op vrijdag 16 jan 2015 15
Wij zijn zeer tevreden over Adee keukens. Bij het uitzoeken van de keuken worden er ideeën aangedragen maar er wordt ook goed naar je geluisterd in een ontspannen sfeer. Wij hebben een koker die bovenin in onze keuken zit over het hoofd gezien waardoor de tekening aangepast moest worden, dit was geen enkel probleem. Onze keuken werd in de verkeerde kleur geleverd hier werdt acuut actie op ondernomen en is naar tevredenheid opgelost! Onze keuken is klein met scheve muren, was daardoor moeilijk te monteren zoals de monteur zei " een uitdaging"
Maar de monteur was zeer deskundig, en de keuken kwam er zonder problemen goed in. De service bij Adee keukens is heel goed, voor reparatie is 1 telefoontje naar de winkel voldoende. Wij gaan evt. bij een nieuwe keuken zeker terug naar Adee keukens Rijssen!
Reactie of foto toevoegen
“Een bedrijf naar volle tevredenheid”
Door Jan en Harma op woensdag 11 dec 2013 13
Aankoop van een keuken moet je ruim de tijd nemen om daarover te beslissen, dat hebben we ruimschoots gehad bij Arma keukens.Toen het geplaats werd waren de zijwanden van de kastjes niet goed (fout fabriek mogelijk met spuitwerk). Arma keukens heeft direct actie ondernomen en alles nieuw besteld. Alles is zeer naar te vredenheid opgelost en onze nieuwe keuken ziet er prachtig uit.
Kwaliteit= goed
prijsverhouding geen idee
klantvriendelijkheid = zeer goed
levering= was optijd
klachten= zijn keurig opgelost
tips= geen
het is zeker een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over onze nieuwe keuken”
Door A.J. Hams op zondag 24 nov 2013 13
Onze ervaring met ADEE is uitstekend ze kwamen klantvriendelijk over en met goede voorwaarden. Dit deed ons besluiten om hier ons keuken te kopen. Hier hebben we geen spijt van gehad de levering en het plaatsen van de keuken verliepen goed, ondanks wat mankementjes wat ze zelf ontdekt hadden, hebben ze gelijk actie ondernomen. Onze keuken ziet er tip top uit. We kunnen niet anders zeggen dat de service goed is en ze doen wat ze zeggen. ADEE keukens is voor ons en anderen een echte aanrader. Hun motto klopt.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Koster op zaterdag 19 sep 2020 20
We hebben een mooie keuken bij Arma keukens gekocht! Karst heeft ons prima geholpen bij het uitzoeken. Het duurde even voor hij geplaatst kon worden, maar toen was hij in twee dagen geïnstalleerd. Dit hebben ze erg netjes gedaan!
FOTO VAN KOSTER
Keukenhoek
Reactie of foto toevoegen
“Denken je met mee”
Door Melanie op vrijdag 18 sep 2020 20
Super mooie keuken laten plaatsen. Kwaliteit is erg goed tegen een goede prijs. De service is erg goed. We hebben een paar keer gebeld tijdens het voorbereidende werk. Alle keren goed en snel antwoord gekregen. De monteurs werken erg netjes. Ze letten goed op alle spullen in huis. Ze doen er alles aan om niets te beschadigen. Ook tijdens het plaatsen is er goede service. Ze denken met je mee!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Familie van der Spek op vrijdag 18 sep 2020 20
4 jaar geleden al een keuken gekocht bij Avanti en erg tevreden geweest. Nu na onze verhuizing weer een keuken nodig en op zoek gegaan in de nieuwe omgeving. Maar na maanden en vele winkelbezoeken verder nog niet uitgekomen. Terug naar Avanti, meteen weer thuis gevoeld en aan het eind van de avond van de 2de afspraak de handtekening onder de koopovereenkomst gezet. Verkoper (op een aangename manier) erg betrokken en enthousiast aan het werk om de juiste keuken voor ons te vinden. Kwaliteit-/prijs in balans en betrouwbaarheid hoog. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Claudia van Dijk op donderdag 17 sep 2020 20
Na wat rondvragen en rondneuzen heb ik gekozen om bij Ardi mijn complete keuken te kopen. Ik had al snel door dat dit wel goed zo komen. Tijdens het in elkaar draaien van het grote plan de volle aandacht,en aan alle wensen en beperkingen is voldaan. Bovendien was de tussentijdse verzorging van koffie en allerlei lekkers een traktatie. Zo ook bij tussentijdse vragen, wijzigingen en verzoeken buitengewoon goed geholpen. Het plaatsen van de keuken is zeer vakkundig gedaan en ook hier werd ingespeeld op mijn laatste (kleine)wijzigingen. Monteurs waren tijdig, zorgvuldig, netjes, vriendelijk en professioneel. Dank je wel Ardi, Martijn, Jan en Anton voor de mooiste keuken ever! Ik ben superblij!
Reactie of foto toevoegen
“Geen spijt”
Door Fam. Prinsen op dinsdag 15 sep 2020 20
De keuken paste perfect en is exact geworden zoals we in gedachten hadden.Goede monteurs die wisten wat ze deden. Hebben geen spijt van onze aankoop bij Avanti keukens.
FOTO VAN FAM. PRINSEN
Keuken past perfect
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Fam. Stok op vrijdag 11 sep 2020 20
Al 2,5 maand genieten wij van onze mooie keuken, mede dankzij de geweldige vakman Anton uit Dirksland. Bedankt voor de goede service.
FOTO VAN FAM. STOK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Prijs / kwaliteitsverhouding is erg goed”
Door E. Duivenvoorde op donderdag 10 sep 2020 20
Bijzondere fijne ervaring gehad bij het kopen en laten plaatsen van een nieuwe keuken bij Keur Keukens. Vanaf eerste bezoek aan de showroom (eerst kon ik ongestoord mijn gang gaan in de showroom en daarna zonder afspraak uitstekend geholpen) tot aan plaatsing van de keuken is alles keurig verlopen. Goede en volledige communicatie gedurende het proces. Alles keurig op tijd en volledig geleverd zonder gebreken. Keuken werd geplaatst door professionele en vriendelijke monteurs die zeer netjes werken (alle verpakkingsmateriaal werd direct afgevoerd nadat iets was uitgepakt bijvoorbeeld). Er werd meegedacht met ad-hoc oplossingen bij het plaatsen van de keuken en ontstaan meerwerk is niet in rekening gebracht. Keuken zelf ziet er ook zeer goed uit en past tot op de millimeter in de ruimte. Ik zocht een keukenzaak waarbij ik zorgeloos een keuken kon kopen en door laten plaatsen en Keur Keukens heeft dat waargemaakt. De slogan "afspraak is afspraak" is geen loze praat bij dit bedrijf. En daarvoor betaal je niet eens de hoofdprijs in keukenland. De prijs/kwaliteitsverhouding is erg goed.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door J.S.Malakusea op woensdag 9 sep 2020 20
heb keuken gekocht in 1999 en geplaatst in 2000, intussen een prima service ontvangen en nu is zeefkorfje kapot en ARDI (leon) leverde binnen 4dgn een nieuwe. echt een dikke 10+
Reactie of foto toevoegen
“Louter lof”
Door J. van de Loosdrecht op donderdag 3 sep 2020 20
Wij hebben uitstekende ervaringen met Avanti. Goed geholpen bij het uitzoeken van de keuken en wij hebben daarin ook echt de tijd genomen. Dus ook meerdere keren in de showroom terug geweest. Ook na aankoop goede en snelle communicatie via telefoon of mail, alles duidelijk en goed op papier en worden de afspraken steeds goed nagekomen. De montage is ook nog eens perfect gegaan door zeer vakkundige en nette monteurs. Dus alleen maar lof!
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door Rob F op maandag 31 aug 2020 20
Keuken gekocht, jaren terug. Toen was de service en het meedenken al top. Nu bobbeltje in aanrechtblad. Zonder probleem werd dit vernieuwd. Harstikke goed!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig eindresultaat”
Door Fam. Dadou op zondag 30 aug 2020 20
Wij hebben een keuken besteld en zijn daarbij heel goed geadviseerd en geholpen door de verkoper. Er werden veel tips en ideeën aangereikt, waar we zelf niet aan gedacht hadden. We kregen een mooie 3D-foto van de keuken, zodat we konden zien wat het eindresultaat zou zijn. De keuken is vakkundig geplaatst door vriendelijke monteurs. Het eindresultaat is prachtig! Het afkitten van de keuken werd ook zeer professioneel gedaan; er werd veel moeite gedaan om de juiste kitkleur te gebruiken, zodat het eindresultaat zo mooi mogelijk zou zijn.
Reactie of foto toevoegen
“In 1 keer gemonteerd”
Door L. Everts op zaterdag 29 aug 2020 20
Een keuken gekocht bij Adee in Rijssen. Door onvoorziene omstandigheden kon op de afgesproken tijd de keuken niet geplaatst worden. Daar deden ze bij Adee niet moeilijk over en er werd een andere datum gepland. De keuken is in 1 keer goed gemonteerd. Alles was er . Het verliep vlekkeloos.
Reactie of foto toevoegen
“Waardering voor monteurs”
Door Linda Lie op vrijdag 28 aug 2020 20
Vandaag hebben de mannen Wouter en Wilfred van Keur mijn nieuwe keuken geleverd. Wat een service en vakmanschap. Er wordt te weinig aandacht gegeven aan de mannen die keukens komen brengen dus vandaar mijn review. Het was mij een genoegen om deze mannen te leren kennen; ze zijn beschaafd en ze hebben humor! Dankjewel mannen! Linda
“Verademing”
Door Denise & Wilfred van der Kluft op vrijdag 28 aug 2020 20
Toen wij besloten, na lang twijfelen, dat we een nieuwe keuken zouden gaan kopen zijn we ons gaan oriënteren. We wisten goed wat we wilden en we hadden al een voorkeur voor Siematic maar stonden ook open voor andere merken. We gingen op pad en zijn langs verschillende keukenbedrijven gegaan bv in Vila Arena en andere in de omgeving. We werden niet goed van de vervelende schreeuwerige manier van verkopen en de praatjes van de verkopers alles erop gericht om maar zo snel mogelijk een keuze te maken en te tekenen bij het kruisje. We zagen mooie keukens maar het personeel zorgde er voor dat we zo snel mogelijk de winkel wilde verlaten. Als dat type mensen ook de keuken komt plaatsen we hadden er geen zin in dus dan nog maar een tijdje de oude keuken.... maar ja het bleef toch kriebelen. We zijn gaan zoeken op internet naar ervaringen van andere mensen en kwamen bij Keur keukens in Haarlem die erg veelbelovend werd aangeprezen precies het bedrijf dat we zochten.

Het eerste bezoek van de showroom was een verademing we werden met rust gelaten en we konden rustig kijken en als we info wilde dan waren we welkom. Na een tijdje zijn "wij" een gesprek aangegaan en daar werd ons verteld hoe ze werken en dat gaf ons weer goede moed om toch aan de nieuwe keuken te beginnen. "We doen niet aan afdingen de prijzen staan vast" Je kunt stap voor stap zien wat het kost en vind je bepaalde onderdelen te duur dan kies je voor een goedkopere versie of je laat het weg als dat kan. Heerlijk op ons gemak de keuken samengesteld met iemand die wist waar ze het over had en ook meedacht bij bepaalde keuzes maar niets doordramde en de keuze helemaal aan ons over liet. Ze nam alle tijd en aan het eind was er een schitterende 3D tekening van de nieuwe keuken met het bedrag die het ons zou gaan kosten. We namen de voorlopige offerte mee naar huis en zouden contact opnemen als we verder wilden. Wat we ook belangrijk vonden is dat ze eigen monteurs hebben dus er komt geen aannemer in je huis die zo snel mogelijk de keuken wil plaatsen en bij "niet goed" altijd naar de nadere partij wijst. Na wat finetuning en toch wat andere keuzes zijn we de uiteindelijke keuken gaan bestellen ook dit ging weer in alle rust de sfeer in de showroom is heel prettig. Daarna is alles volgens afspraak verlopen twee monteurs hebben in twee dagen tijd op hun gemak, zonder schreeuwerige radio, alles in overleg en keurig netjes de keuken geplaatst. Er bleek door de leverancier wel een paar foutjes gemaakt te zijn waar Keurkeukens niets aan kon doen dus moesten er een aantal weken later nog wat aanpassingen gedaan worden. En ook hier weer geen discussie gewoon de keuken zo afleveren als afgesproken. We zijn super tevreden over de manier van werken en het uiteindelijke eindresultaat. We raden iedereen aan om alle "Keuken Cowboys" te negeren en naar dit bedrijf te gaan wij vonden het een verademing. En wow wat is die keuken mooi geworden !!!
FOTO VAN DENISE & WILFRED VAN DER KLUFT
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed afgehandeld”
Door J. van Ginkel op vrijdag 28 aug 2020 20
Nemen alle tijd voor advies; denken mee en geen druk of dwang om snel te beslissen. Ook in checkproces daarna contact opgenomen om bestelzaken af te stemmen of te verbeteren. Levering volledig en plaatsing goed. De zaken die nog niet helemaal goed waren of anders bleken te zijn, zijn goed afgehandeld.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Suzanne wijker op donderdag 27 aug 2020 20
Dit bedrijf heeft ons een prachtige keuken geleverd. We zijn zeer tevreden. Top monteurs en service
FOTO VAN SUZANNE WIJKER
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken met mooie apparatuur”
Door Henk en Annelies op maandag 24 aug 2020 20
Met veel plezier hebben wij onze keuken uitgezocht èn gekocht bij Arma Keukens. Het hele proces van kopen tot plaatsen is met zorg uitgevoerd. Wij genieten van onze nieuwe keuken met mooie apparatuur en raden Arma zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Paul Hazenberg op maandag 24 aug 2020 20
Keuken. Zeer goede adviezen en de keuken helemaal naar onze wensen ontworpen. Uitstekende service.

Aanvulling ontvangen 24 augustus 2020: Keuken is geleverd en gemonteerd en alles is helemaal top. Gesprekken, ontwerp, levering en montage. Alles was perfect geregeld. Wij zijn dik tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Pascal de Meulmeester op maandag 24 aug 2020 20
15 jaar geleden hebben wij een keuken door Pelma laten plaatsen in onze nieuwbouwwoning. Toen wij vorig jaar opnieuw een nieuwbouwwoning kochten en we weer een keuken nodig hadden, zijn we direct weer naar Pelma gegaan omdat het destijds zo goed bevallen was. En opnieuw zijn wij zeer tevreden over de begeleiding, de service en het resultaat. We kochten de keuken al in oktober en hij is vorige week geplaatst. Tussentijds hebben wij nog zaken aangepast en steeds was daar prettig contact over met Marco.
FOTO VAN PASCAL DE MEULMEESTER
Zwarte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Geen minpunt te bedenken”
Door F. Santpoort op maandag 24 aug 2020 20
Super service!! Kan geen minpunt bedenken. Keuken goed geplaatst, ziet er mooi uit en alles werkt. Vriendelijke en kundige medewerkers in de de winkel en bij het plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Top geregeld”
Door Hans Pluimers op maandag 24 aug 2020 20
keuken gekocht, goed geholpen, afspraak voor levering en plaatsing gemaakt, levering was op tijd, plaatsing was op tijd, alle onderdelen waren er, keuken netjes geplaatst.
Adee staat bekend om goede service, die hebben we nog niet eens nodig gehad omdat de levering + plaatsing gewoon helemaal goed was. Zitten gewoon echt geen minpunten aan voor onze keuken, we zijn heel blij dat we bij Adee besteld hebben, gewoon top geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken in super mooie uitvoering”
Door Femke op donderdag 20 aug 2020 20
Heel goed geholpen door de adviseur in de winkel, alle vragen die we erna hadden werden goed beantwoord. Het ontwerp dat we wilden, is super mooi uitgevoerd. Voor dingen die 'lastig' leken, werden creatieve oplossingen gezocht. Vriendelijke monteurs die lange dagen maakten en ook weer zelf naar oplossingen zochten. Alle laatste servicepunten zijn netjes afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door Fam F.M. Smit op dinsdag 18 aug 2020 20
Wij zijn zeer goed geholpen door William en Sander bij Artic in Utrecht. Wij hebben een mooie keuken met alleen NEFF apparatuur bij hun gekocht en zijn zeer tevreden. Goede installateur en perfecte service.
Reactie of foto toevoegen
“Blinken uit in service”
Door Remco op donderdag 13 aug 2020 20
Arma Keukens en Sanitair is een professionele partij, waarbij wij tot twee keer toe een keuken en badkamer hebben gekocht. De eerste keer was in 2009 en de tweede keer (na een verhuizing) in 2019. De eerste keuken en badkamer lagen in een relatief lage prijsklasse en de tweede keuken en badkamer in een relatief hoge prijsklasse. Beide keren zijn zowel de keuken als de badkamer van Arma ons zeer goed bevallen. Enkele belangrijke redenen om voor Arma te kiezen:
- Vanaf het eerste gesprek valt op dat de Arma adviseur meedenkt, vriendelijk is, kennis van zaken heeft en attendeert op zaken waar je als klant soms niet aan denkt.
- De slogan van Arma is "afspraak is afspraak" en uit ervaring weten wij dat de afspraken inderdaad worden nagekomen.
- Arma hanteert niet altijd de laagste prijs, maar wel een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
- Service is echt een aspect waar Arma in uitblinkt! Arma staat voor de geleverde producten en doet er alles aan om de klant tevreden te houden. Zelfs jaren na onze aankoop zijn kleine aandachtspunten netjes verholpen.

Ging er dan niets mis? Zeker wel, ook bij een professionele partij als Arma gaat er wel eens iets mis. Bij ons werd bijvoorbeeld een bestekbak geleverd die wij niet hadden besteld. Daarnaast is per ongeluk een elektriciteitskabel door gefreesd. Beide zaken zijn spoedig verholpen zonder extra kosten. Wij kunnen Arma Keukens en Sanitair zeker aanbevelen en de kans is zeer groot dat wij onze volgende keuken en badkamer ook weer door Arma laten plaatsen. Onze eerste keuken en badkamer waren na 10 jaar nog in zeer goede staat en dat zal bij de tweede keuken en badkamer vermoedelijk niet anders zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Hoogwaardig”
Door Arnie Nai op donderdag 13 aug 2020 20
Na een wachttijd van 6 maanden was het teleurstellend om mee te maken dat de montage e.e.a. heeft laten liggen. De plaatsing van de keuken was goed echter de pas geschilderde en gestuckte muren waren beschadigd. De beschadiging was niet gecommuniceerd door de montage(een vrije muur was ernstig beschadigd tot in de andere kamer). Inderdaad een kater ondanks een super keuken. Het voortraject met de adviseur was klasse en verdiend een dikke 10.

Inmiddels is, na een week, de muur hersteld en heeft Keur Keukens e.e.a. professioneel opgelost. Het is een hele opluchting om met een keuken leverancier in zee te gaan die de klant tevredenheid hoog in het vaandel heeft. Missers kunnen voorkomen maar e.e.a. is naar volle tevredenheid opgepakt. De gesprekken met de manager van het filiaal waren aangenaam, vriendelijk en empathisch. Keur Keukens is een professionele organisatie met een hoogwaardige aftersales en service organisatie. Mijn vrouw en ik zijn dan ook bijzonder blij en opgelucht met de aangedragen oplossing.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Erna op vrijdag 7 aug 2020 20
In februari heb ik de keuken uitgezocht, er werd echt de tijd genomen om de juiste keuze te maken en ook om een mooie indeling van de keuken te maken. Na afloop had ik een fijn gevoel over mijn keuzes, tussendoor nog wel van merk vaatwasser gewisseld dat was geen probleem en werd vlot geregeld. Het plaatsen van de keuken verliep ook erg prettig, er was goed overleg mogelijk en de keuken is heel strak en mooi geplaatst. Wat ik vooral prettig vond is dat alles vlot en goed geregeld werd, mail werd snel beantwoord en toen er nog wat extra werk bijkwam was dit ook geen probleem. Mocht iemand op zoek zijn naar een keukenzaak dan zal ik Adee keukens zeker aanraden!
FOTO VAN ERNA
Witte keuken met mintgroene achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Nemen goed de tijd”
Door Coen Timmer op donderdag 6 aug 2020 20
Zeer klantvriendelijk, veel tijd genomen om tot de juiste keuken te komen. Levering volgens afspraak met zeer netjes en secuur werkende monteur. De keuken bleek niet helemaal te passen als gevolg van verkeerde aannames bij het inmeten. Dit heeft tot vertraging geleid, maar is uiteindelijk zeer netjes opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Topervaring”
Door P Walhout op dinsdag 4 aug 2020 20
Wij hebben echt een zeer goede ervaring met de aankoop van onze nieuwe keuken. Fijne/leuke verkoopmedewerker met verstand van zaken, denkt mee met de klant ! Ook zeer vakkundige plaatsing van onze keuken, kortom een TOPervaring!
FOTO VAN P WALHOUT
Landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Weer een fijne ervaring”
Door Joris Meijer op zondag 2 aug 2020 20
Onlangs hebben wij onze nieuwe keuken gekocht bij Avanti Kesteren. Het was de 2e keuken in een jaar en na onze ervaring met de eerste keuken in ons oude huis wisten we meteen dat weer naar Kesteren zouden rijden. Het uitzoeken van de keuken was eigenlijk zo gepiept omdat we al wisten wat we wilden en de weg nog kende in de showroom. Jaap heeft ons daarbij perfect geholpen en adviezen gegeven waar we wat mee konden. De planning heeft goed rekening gehouden met onze eigen deadlines met verbouwen en precies op tijd werd de keuken geleverd en geplaatst. Ons nieuwe appartement ligt op de 13e verdieping en het keukenblad paste helaas niet in de lift. Gelukkig was één van de bezorgers een fanatiek sporter en heeft hij het blad via de trap naar boven gebracht! We wilden graag dezelfde monteur als bij onze eerste keuken en ook daar werd rekening mee gehouden. Jesse heeft samen met zijn collega onze keuken geplaatst en zij werkten erg netjes en ze dachten echt mee in de afwerking. Kortom het was weer een fijne ervaring en we hebben een schitterende keuken waar we erg blij mee zijn.

Eerdere ervaring van 2 mei 2019: Twee maanden geleden hebben wij een prachtige keuken laten plaatsen door Avanti-keukens uit Kesteren. Wat een verademing in vergelijking met de keukenboeven uit de Kaatsheuvelse clan. Zonder enige druk of rare stuntacties en met geweldig advies zijn we tot een ontwerp gekomen dat helemaal naar onze zin was. Verkoper Wilco heeft ons in 2 sessies prima begeleidt en met ons tijdens de geserveerde lunch verschillende opties doorgenomen. We hadden ergens anders een hele mooie metallic kleur gezien waar we al een beetje verliefd op waren geworden. Wilco wist meteen wat we bedoelde en toverde in mum van tijd de juiste voorbeeld frontjes, bladen en materialen boven tafel. Alles op de pc samengesteld en de juiste apparaten er bij gezocht. Avanti werkt niet met rare kortingen en maar met vaste prijzen, de kortingen die ze krijgen van de fabrikanten worden doorgerekend aan de klant. We kregen meteen na ons eerste bezoek een ontwerptekening mee en een prijslijst. (kom daar maar eens om bij een keukenkoning). Bij ons tweede bezoek hebben we met Wilco het ontwerp gefinetuned en besloten de keuken aan te schaffen. Toen was het wachten op de sleutel van ons nieuwe huis. Ruim op tijd kregen we het aansluitschema zodat we de leidingen en de elektra op de goede plek konden brengen. Dit alles was duidelijk en het meeste zat al op de goede plek. Een dag voor plaatsing werd de keuken geleverd door twee nette heren die de vloeren netjes afdekten en alles superstrak en op volgorde van plaatsing neer hebben gezet. Plaatsing door de monteurs Jesse en Bas vond verspreid over twee dagen plaats en ook dit gebeurde netjes en met veel vakmanschap. Van een strook van een zijpaneel die is overgebleven na de plaatsing is er zelfs nog een vensterbankje gezaagd zodat we nu een vensterbank in de kleur van de keuken hebben! Na afloop van de plaatsing werd alles met ons doorgelopen en de werking van de apparatuur uitgelegd. Werkelijk waar een lust voor het oog vinden we onze keuken. Helaas was er tijdens het transport of tijdens de plaatsing een klein hoekje van een frontje beschadigd en deze werd meteen nadat we het ontdekt hadden besteld en vervangen. Ook vonden we dat de koelkast erg veel herrie maakte, na een bezoek van een monteur van Avanti en later van Atag hebben we met Avanti besloten om deze te vervangen door een ander model/merk. Ook met de koelkast is Avanti ons erg tegemoet gekomen en al met al zijn we erg tevreden met de service en nazorg tot nu toe. We kunnen Wilco aanbevelen als ontwerper van uw keuken, hij oogt wat aan de jonge kant maar desondanks heeft hij een enorme kennis van keukens, ontwerpen en apparatuur. Wat wij erg prettig vonden was dat de prijzen transparant zijn, je kunt dus je budget bepalen en er op die manier samen heel goed uitkomen. Wilco adviseert daarin erg goed mee.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door SJB op zondag 2 aug 2020 20
Keuken keurig volgens afspraak geleverd en goed gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Vloer keuken en badkamer”
Door Fam Bazuin op zaterdag 1 aug 2020 20
Wat een fantastische ervaring met Arma Keukens en Badkamers! Hele fijne eerste gesprekken, en na een eerlijke prijs en hiermee een eerlijk vergelijk, gekozen voor Arma. Dit vooral vanwege het fijne gevoel, het mooie ontwerp en duidelijke afspraken. Wij kregen een nieuwbouw woning en hebben zowel de tegel vloeren beneden, de badkamer en toiletten als de keuken door Arma laten uitvoeren. Deze planning liep fantastisch en sloot perfect op elkaar aan. Vooral ook door de vakkundigheid van alle monteurs (In het speciaal, Jan en Jacco bedankt!) is het snel naar meer dan het gewenste resultaat gebracht! Ik zal iedereen Arma aanraden voor Tegel vloeren, badkamers en keukens !
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Ruud Steijaert op zaterdag 1 aug 2020 20
2 jaar geleden keuken gekocht. Per ongeluk gat in onderplaat spoelbakkastje. Dennis Tesselaar gebeld. Gratis nieuwe onderplaat besteld, geleverd en gemonteerd. Niet alleen een fantastische keuken maar TOP service. Dank Dennis en Keur Keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Familie H. Löffelman te Kerk-Avezaath op vrijdag 31 jul 2020 20
Wij hebben bij Avanti Kesteren een nieuwe keuken gekocht. Bij onze bezoeken aan de showroom zijn wij hartelijk en gastvrij ontvangen. De presentatie van en advisering over de in aanmerking komende keukens was zeer professioneel. De bezorging en installatie van de keuken was keurig op tijd en kleine probleempjes werden soepel en vakkundig opgelost. Complimenten voor onze monteurs Jan en Maurits. Tenslotte: alle afspraken in het gehele proces van advies tot installatie zijn keurig nagekomen en wij zijn dan ook heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Een 100% tevreden klant, daar gaat het om”
Door Ron van Rijswijk, Amsterdam op vrijdag 31 jul 2020 20
In het verkoopproces keurig en correct geholpen. Ook de samenwerking met de aannemer (Bunee van Keukenwerk) en Keur is zodanig goed, dat ik me als klant geen zorgen hoef te maken. Bij montage van de keuken bleek een klein mankement voor heel veel extra werk te zorgen: Dat was voor Keur geen enkele discussie: Als het niet goed is, moet het overnieuw. Zonder morren werd heel veel extra werk verzet. Het resultaat is een geweldig mooie keuken. Als klant vooral blij dat ik me behalve mijn wensen nergens zorgen over hoef te maken: Keur begrijpt me en realiseert zonder zorgen de gewenste keuken. Aan alles merk je dat iedereen bij Keur er van doordrongen is: Een 100% tevreden klant, daar gaat het om. Nergens in het traject verborgen kosten, missende onderdelen of andere onplezierige verrassingen. Kortom: Het hele proces: Plezierig. Het eindresultaat: Prima!
FOTO VAN RON VAN RIJSWIJK, AMSTERDAM
Geen discussie over montage: moet goed zijn
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Nieuwenhuizen op woensdag 29 jul 2020 20
We zijn bij andere keukenspecialisten geweest, maar wat een verademing is Artic. Geen spelletjes of druk zetten maar oprecht dienstverlenend en de tijd nemend. Paul heeft ons geweldig geholpen om onze keuken te ontwerpen. Verstand van zaken, geduldig en kundig. Ook de mensen die de keuken kwamen plaatsen waren uiterst bekwaam en prettig in contact. We raden ze dan ook van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Willem van der Wel op woensdag 29 jul 2020 20
4 jaar geleden is door dezelfde bedrijfsketen bij ons een keuken geïnstalleerd en toen wij toe waren aan een nieuwe badkamer was de keuze snel gemaakt. Het bedrijf doet wat het belooft en bovenal de klant wordt ontzorgd. De installateurs zijn vakmensen op elk gebied, stucadoorswerk, loodgieterswerk en ook elektrische werkzaamheden gaan zij niet uit de weg. Kortom wij zijn uiterst tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Boersma op dinsdag 28 jul 2020 20
Prima keuken. Professioneel erin gezet en goede service. Opmeten kan beter. Aanrechtblad te klein. Probleem goed verholpen. Degene die keuken eruit haalt zou iets klantvriendelijker mogen zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Grote tevredenheid”
Door Fam R.de Kruijf op maandag 27 jul 2020 20
5 jaar geleden keuken aangeschaft. Toen zeer tevreden over het verkoop gesprek en de plaatsing en afwerking. 1 jaar geleden aanbouw gedaan en de keuken zoals wij dat genoemd hebben een upgrade gegeven. Keuken is gedemonteerd, delen hergebruikt en en een deel nieuw erbij kunnen aanschaffen. Ook nu weer alles tot grote tevredenheid.
FOTO VAN FAM R.DE KRUIJF
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met maatwerk”
Door Marianne Seijdel op maandag 27 jul 2020 20
Vanaf het eerste moment een heel prettig gevoel gehad bij Pelma Keukens. De ontvangst was hartelijk en - in de wetenschap dat wij een rit van enkele uren achter de rug hadden - er werd ons meteen gevraagd of we iets kleins wilden eten. Zeer gastvrij. Er werd ruim tijd genomen, we voelden ons niet opgejaagd, en konden de tips en adviezen rustig laten bezinken tot het volgende bezoek. Ook dacht de adviseuse goed mee en kregen we uiteindelijk een prachtig ontwerp. Keuken op tijd en zonder problemen afgeleverd. Daarna geplaatst door een zeer kundige monteur die rustig en prettig de tijd nam om de keuken op zijn plaats te zetten. Omdat wij bepaalde wensen hadden wat betreft de indeling en aanpassen hoogtes tussen kasten, werd het uiteindelijk een keuken met maatwerk kastjes. Na installatie bleek dat deze vaste planken hadden, dat is een klein beetje onhandig. Je bent minder flexibel. Maar we genieten van de keuken :)
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door wim van Plateringen op maandag 27 jul 2020 20
Na 20 jaar waren wij toe aan een nieuwe keuken.Op advies van onze dochter bezochten wij Avanti Keukens in Kesteren om ons te laten adviseren over de mogelijkheden.Vanaf het begin van het proces hebben wij uitstekende ervaringen met dit bedrijf. Afspraak is afspraak en kwaliteit staat zeer hoog in het vaandel.Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Er wordt met je meegedacht en problemen tijdens de installatie worden vakkundig opgelost. Kortom, wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken en bevelen Avanti aan bij iedere nieuwe koper van een keuken
Reactie of foto toevoegen
“Petje af”
Door Fam. Slootman, Zeewolde op zaterdag 25 jul 2020 20
Wij hebben een keuken, badkamer en toilet door de firma Arma in ons nieuwe huis laten plaatsen. Het tegelwerk in de badkamer en toilet is mooi en professioneel aan gebracht. Het sanitair is keurig geplaatst. Niets maar dan ook niets op aan te merken. De door ons uit gekozen keuken werd in twee dagen geplaatst. Ook deze klus werd zeer professioneel geklaard door twee vakbekwame mensen. Omdat de woning na plaatsing van het sanitair nog niet was aan gesloten op de waterleiding was het even spannend toen de kranen daarna werden geopend. Alles bleek perfect te werken. Petje af voor Arma.
FOTO VAN FAM. SLOOTMAN, ZEEWOLDE
Witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Jaap de Bruin op maandag 20 jul 2020 20
Dankzij Ardi hebben wij de keuken van onze dromen! Vanaf begin tot eind plezierig contact waarbij met ons is meegedacht. Goede communicatie en zorg en een perfecte installatie van de keuken door een eigen monteur. Wij zijn meer dan tevreden en heel erg blij met onze nieuwe keuken!
FOTO VAN JAAP DE BRUIN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Klanttevredenheid heel hoog in het vaandel”
Door Monique Kieboom op vrijdag 17 jul 2020 20
Wij hebben een compleet nieuwe keuken gekocht bij Ardi. Het hele traject van ontwerp tot plaatsing en nazorg is na volle tevredenheid uitgevoerd. Voor het ontwerp is uitgebreid de tijd genomen. We voelden ons zeer welkom in de showroom en er was altijd alle tijd om onze wensen te bespreken. Het was erg fijn dat we altijd één aanspreekpunt hadden. Ook de levering en de installatie van de keuken is zeer soepel en netjes verlopen. Ook na installatie kan je rekenen op goede nazorg, ook al zijn het simpele vragen. Samengevat: zeer vriendelijke en deskundige medewerkers die de klanttevredenheid heel hoog in het vaandel hebben staan.
Reactie of foto toevoegen
“Doen wat ze beloven”
Door Marieke en Ardo op vrijdag 17 jul 2020 20
Voor de levering geregeld telefoon. 2x ingemeten omdat ze de graden van een hiek zeker wilde weten. Alles op tijd geleverd. Er misten 2 handgrepen en het werkblad was blijkbaar niet helemaal haaks.zelf viel ons dat niet op maar ze kwamen er zelf mee.Binnen een week een ander blad geleverd met de 2 grepen.super service. Zowel verkoop als monteurs erg vriendelijk en behulpzaam.service gericht.je hoeft nergens achteraan of te zeuren om iets het word gewoon direct geleverd en geregeld en ja ze doen echt wat ze beloven. Erg blij met onze keuze voor adee keukens rijssen van de db groep
Reactie of foto toevoegen
“Maatkeuken”
Door Magda van Veen op woensdag 15 jul 2020 20
Keuken op maat gekocht bij ARMA. Plezierige verkoper, meedenkend maar niet opdringerig. Toen ik later toch een wijziging wilde (oven lager geplaatst) was dat geen probleem, werd zonder meer aangepast. Afspraken werden stipt nagekomen. Fabrikant van de koelkast kon niet tijdig leveren vanwege corona, ik kreeg een vervangend duurder apparaat van een andere leverancier aangeboden op kosten van ARMA. Zonder meer een zeer betrouwbare leverancier.
FOTO VAN MAGDA VAN VEEN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Droom uitgekomen”
Door Peter en Inge op dinsdag 14 jul 2020 20
Onze droom was een Siematic keuken en de droom is uitgekomen met hulp van Ton Stolker. Het is werkelijk prachtig geworden met allemaal Miele apparatuur. Tevens een eervolle vermelding voor Hugo de monteur. Wat een geschikte gast, ik vond hem heel betrokken.
FOTO VAN PETER EN INGE
Keuken met Siemens apparatuur
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof voor Artic”
Door Familie ter Huurne op maandag 13 jul 2020 20
Afspraak is afspraak, dat is het motto van Artic keukens. Doorgaans blijkt deze belofte vaak lastig waar te maken is. Toch verdient Artic alle lof hiervoor omdat ze dit ook werkelijk waar hebben kunnen maken. De aankoop van de keuken gaat zoals je mag verwachten, men neemt rustig de tijd voor je, geeft goede onderbouwde adviezen voor het inrichten hiervan en houdt rekening met je budget. Je staat niet, zoals in andere keukenwinkels binnen een uur weer buiten, met een offerte waarbij je niet precies meer weet wat je gekozen hebt en of dit wel praktisch is. Ook de installatie verliep vlekkeloos, goede service door vakmensen hebben ervoor gezorgd dat het resultaat en de afwerking van zeer goede kwaliteit zijn. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat en kunnen niet anders dan Artic keukens aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Trea op zaterdag 11 jul 2020 20
Heel goed en hartelijk geholpen door Jordie de Gast locatie Haarlem. Hij luisterde goed naar mijn wensen en mijn budget en was gaande proces een meedenker en flexibel.
Ik heb een prachtige donker grijze gevlekte hoekkeuken gekocht met houtlook blad. De keuken is compleet geleverd en plaatsing enz allemaal top gegaan volgens planning. Ik ben meer meer dan tevreden, en de keuken nog veel mooier dan ik had verwacht.
FOTO VAN TREA
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Recensies zijn waargemaakt”
Door Fam. Lunding op vrijdag 10 jul 2020 20
Wij zijn niet zo van de recensies, maar in dit geval maken we toch een uitzondering.
Mede door de goede recensies op deze site hebben we uiteindelijk besloten om bij Adee Keukens in Rijssen te gaan kijken. En vanaf het moment dat we de 1e keer de showroom met een zeer mooie uitstraling binnen liepen tot aan de montage zijn we zeer tevreden. Piet heeft ons uitstekend geadviseerd en alle vragen die we nog hadden na het plaatsen van de order netjes afgehandeld. Ons grootste compliment echter gaat uit naar Niek, wat heeft hij de keuken er strak in gemonteerd en hij dacht ook nog eens goed mee, zo heeft hij de koof anders dan op tekening gemaakt en die ziet er nu gewoon beter uit dan op tekening. Kortom de recensies zijn wat ons betreft waar gemaakt en wij bevelen Adee keukens dan ook aan een ieder aan. Mochten wij in de toekomst weer een keuken willen dan is voor ons de keus dan ook al snel gemaakt!
Reactie of foto toevoegen
“Verdienen de score”
Door Van der Leist op vrijdag 10 jul 2020 20
Wij zijn bij Ardi beland door de goede reviews op Qasa. Kan niet anders zeggen dan dat ze de score meer dan verdiend hebben. Communicatie; helder en open. Prijzen; Geen gerommel en concurerend. Plaatsing; Op gewenste moment, snel en netjes. Service; Heb ik gelukkig nog niet nodig gehad. maar gezien hoe netjes tot nu toe alles is gelopen maak ik me hier totaal geen zorgen over.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Oongs uit Markelo op woensdag 8 jul 2020 20
In februari een keuken uitgezocht bij Adee keukens in Rijssen. We werden erg goed geholpen . Er werd goed meegedacht over onze wensen en ons budget. Zeer tevreden over de monteurs. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN OONGS UIT MARKELO
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Enorm blij”
Door Arie en Hanne Troost op dinsdag 7 jul 2020 20
Goed geholpen bij het maken van de juiste keuzes en een mooie uitstraling van onze keuken. Monteurs verrichten vakwerk. Super strak eindresultaat! Wij zijn enorm blij met onze nieuwe keuken!
FOTO VAN ARIE EN HANNE TROOST
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door de Waard op maandag 6 jul 2020 20
Alles is naar wens. ziet er prachtig uit.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede begeleiding”
Door Andre van Erkel op maandag 6 jul 2020 20
Zeer goede begeleiding en we ondanks onze wisselingen in keuzes bleef de verkoopster (Marjolein) attent en behulpzaam. Tevens was de plaatsing en de naservice toen er wat kapot was perfect!
Reactie of foto toevoegen
“Niks dan lof”
Door Familie Peters op zaterdag 4 jul 2020 20
Niks dan lof voor Arma. Vanaf de verkoop tot aan de uitvoering is alles prima verlopen, goed overleg, fijn meegedacht en vakkundig geïnstalleerd. Het resultaat is een fantastische badkamer en toilet.
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig en vriendelijk”
Door Marco en Hetty op donderdag 2 jul 2020 20
Van begin tot eind zijn we deskundig en vriendelijk geholpen. Arma doet zijn naam eer aan. Met dank aan Benhard van Moorselaar. En het resultaat mag er dan ook met gepaste trots van de monteurs Joost Foppen en Peter Siccama zijn.
FOTO VAN MARCO EN HETTY
Monteurteam
Reactie of foto toevoegen
“Een plaatje om te zien”
Door Corrie op donderdag 2 jul 2020 20
Na in verschillende keukenzaken ons georiënteerd te hebben, zijn wij ook terecht gekomen bij Keur Keukens Haarlem. Opvallend voor ons bij binnenkomst was de showroom met schitterende keukens in allerlei stijlen en prijsklassen. Dit gaf ons de inspiratie om een volgende afspraak te maken. Het was ondertussen duidelijk voor ons wat de stijl en de kleur van de keuken ging worden. Niels Kraayenoord heeft ons hierbij uitstekend geadviseerd en geholpen. Ook de veranderingen die tijdens het proces optraden zijn probleemloos opgelost. Het meedenken over de kleur van het keukenblad in combi met de vloertegels heeft geresulteerd in een prachtig resultaat.Het plaatsen van de keuken is vakkundig verricht door het montageteam van DB-keukens. Men constateerde een kleine beschadiging op één van de kastjes. Voor ons niet of nauwelijks te zien, maar direct werd een afspraak gemaakt om het kastje te vervangen. De keuken is zeer gebruiksvriendelijk en een "plaatje om te zien". Wij tonen de keuken met trots aan anderen. Tegen elkaar zeggen wij nog vaak "wat is ie mooi hè"! Zeer tevreden klanten uit Katwijk aan zee. Corrie en Albert van der Plas
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig geholpen”
Door Ad van Oorschot op vrijdag 26 jun 2020 20
Nu we gingen verhuizen ook weer voor de derde maal een keuken gekocht bij ARDI. Wij zijn ook nu weer vakkundig en super geholpen
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed meegedacht”
Door familie Zeijpveld op vrijdag 26 jun 2020 20
hebben keuken gekocht. Bij het kopen en bij het plaatsen vakkundig en klantvriendelijk geholpen. Zeer goed meedenken met onze wensen
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Sebastiaan Eikendal op donderdag 25 jun 2020 20
Voortraject perfect en de montage sluit volledig aan op het voortraject. Monteurs denken mee en uitloop op de planning wat bij ons het geval was wordt keurig opgelost. Chapeau!!
FOTO VAN SEBASTIAAN EIKENDAL
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door familie Huijsmans op maandag 22 jun 2020 20
Ontzettend blij met onze keuken van Ardi keukens. Fijn geholpen bij de aankoop door Marjolein. Ze dacht met ons mee, luisterde goed naar onze wensen en voelde goed aan wat wij wenste. Communicatie en planning goed verlopen. Monteur Anton deed er alles aan om onze keuken perfect te monteren/neer te zetten. Enorm blij met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door Ed de Haan op zaterdag 20 jun 2020 20
Ik beveel Keur Keukens aan omdat wij super tevreden zijn met de nieuwe keuken. Klantvriendelijkheid, professionaliteit en service staan bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Elke stap in het proces totdat de keuken werd geplaatst, daarna de after service, werd steeds helder gecommuniceerd door Jochem. Veel dank en waardering voor Jochem voor zijn inspanningen. Tevens grote dank aan en waardering voor Fred Buné van Keuken Werk die met zijn team prima werk heeft geleverd. Al met al zijn wij ontzettend tevreden hoe alles is verlopen. Hey kon niet beter. Corrie en Ed de Haan, Castricum.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door E.V op vrijdag 19 jun 2020 20
Erg tevreden over het gegeven advies, de ruime keuze uit allerlei soorten en maten frontjes en werkbladen, de kwaliteit van de keuken en de service. Geen gedoe toen bleek dat het werkblad niet goed was; zonder pardon werd er kosteloos een nieuw werkblad geleverd, TOP! Van begin tot eind deskundig geholpen .
FOTO VAN E.V
Reactie of foto toevoegen
“Dank jullie wel”
Door HM Wassink op vrijdag 19 jun 2020 20
Een anderhalf jaar geleden kwamen we via Qasa in contact met Arma keukens en sanitair voor een badkamerrenovatie. We zijn toen liefdevol door Gert Jan (voorbereiding), Roel en Sander (uitvoering) geholpen op een uitstekende, superbe manier met aanpassingen waar nodig, vooral met het oog op mijn zorgafhankelijke vrouw. Zelfs zo, dat het nu iedere dag steeds een feest is om hier gebruik van te maken. Dat wilden we nu met de keuken nog een keer meemaken. Fronten en scharnieren waren na dertig jaar wel aan vervanging toe en bepaalde apparatuur idem dito. Maar sommige dingen (kastinterieuren bv) functioneerden nog perfect en die zijn dus gebleven. Zo zijn we weer op dezelfde vakkundige en rustige wijze door Gert Jan en ditmaal Machiel en collegae geholpen aan een keuken die de tand des tijds weer letterlijk glansrijk kan doorstaan. En weer met degelijke materialen. Voor een paar hoeken had de fabriek niet meteen de oplossing voorhanden, maar ook dat is goed gekomen. Kortom, ARMA keukens en Sanitair Nunspeet is er meer dan in geslaagd een significante bijdrage te leveren aan ons woon- en leefgenot. Dank jullie wel! Henk Wassink
Reactie of foto toevoegen
“Vakmanschap”
Door M Van Alphen op donderdag 18 jun 2020 20
Keuken gekocht bij Avanti Kesteren! In 2 dagen geplaatst zonder dat er ook maar 1 ding ontbrak. Wat een vakmanschap. Nog nooit m meegemaakt. Zeker aan te bevelen!!! Zeer vriendelijk en vakkundig personeel. Super tevreden! Dank jullie wel.
Reactie of foto toevoegen
“Mee in het verhaal”
Door Patrick Deschamps op donderdag 18 jun 2020 20
Wij kochten onze leefkeuken via Pelma keukens. Van bij het begin waren ze mee in het verhaal. Aanpassingen waren geen probleem, extra vragen ook niet. We werden super goed begeleid door mensen met ervaring en een mooie kijk op wat wij voor ogen hadden
FOTO VAN PATRICK DESCHAMPS
Keuken met eilandblad
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Frans van Steijn op woensdag 17 jun 2020 20
Onze ervaring met Keurkeukens is super! Vanaf dat we de winkel binnen liepen hing er een ontspannen en informatieve sfeer. Rustige verkopers die echt met ons mee dachten. Geen gepush en gedram zoals bij veel keukenzaken. We hebben een prachtige keuken aangeschaft die volgens planning heel nauwkeurig in elkaar is gezet. 6 meter lang, vaatwasser en koelkast en een natuurstenen blad voor een hele beste prijs!
FOTO VAN FRANS VAN STEIJN
Moderne landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer is een plaatje”
Door Louis en Marry B., Harderwijk op woensdag 17 jun 2020 20
December 2019. Het is een feit. We gaan voor de renovatie van onze 24 jaar oude badkamer. Na veel omzwervingen komen we bij Arma Keukens Nunspeet terecht. We vallen met onze neus in de boter! Een nieuwe locatie met aan badkamerzaken het nieuwste van het nieuwste. Wat een keus. Natuurlijk hebben we zelf ideeën. Maar passen die ook qua materiaal en technische mogelijkheden? Gert Jan van Veldhuizen helpt ons en onze ideeën en mogelijkheden komen bij elkaar. Al met al zijn we daar wel twee dagdelen mee bezig. Maar daar is het resultaat ook naar. Vol verwachting gaan we naar huis. Dat ze maar snel gaan starten. Begin mei is het dan zover. In een periode van 4 weken zal onze badkamer een metamorfose ondergaan. Jan en Jaco gaan de klus klaren. En zij betrekken ons vanaf het begin bij het hele proces. Deskundig en rustig leggen ze uit wat wel en niet kan. Soms is het schrikken. Wordt het nog steeds wat we bedacht hebben? Maar altijd komen ze met oplossingen. Zij zien nooit een probleem maar altijd uitdagingen. Heerlijk! En het resultaat is er naar. De nieuwe badkamer is een "plaatje " geworden. Superblij en supertrots zijn we. Gert Jan, Jan en Jacco, Arma Keukens Nunspeet, jullie hebben een topprestatie geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Prijzen Artic Keukens aan”
Door Familie Huisman, Bodegraven op dinsdag 16 jun 2020 20
Na onze keukenzoektocht zijn we bij Artic Keukens terecht gekomen. We werden vriendelijk ontvangen door meneer Mulder. Na wat heen en weer gepraat onder het genot van koffie met lekkere koek, besloten we om een afspraak te maken. Hij stelde voor om dat met William Vossenstein te doen. Daar hebben we geen spijt van gekregen. Jonge, vriendelijke verkoper! Levering en plaatsing is gedaan conform afspraken. De keukenmonteurs, Reinier, Jens en Steven hebben deze prachtige keuken geplaatst. Was er een probleempje, dan werd er een oplossing bedacht en uitgevoerd. Alles in overleg. Compliment voor het netjes werken! We zijn heel blij met onze nieuwe keuken en prijzen Artic Keukens zeker aan!
FOTO VAN FAMILIE HUISMAN, BODEGRAVEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Astrid Olmberg op dinsdag 16 jun 2020 20
Ik beveel Keur Keukens aan omdat ik zeer tevreden en heel blij ben met mijn nieuwe keuken. Klantvriendelijkheid: altijd koffie met wat lekkers erbij, professionaliteit en service staan bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Elke stap in het proces totdat de keuken werd geplaatst, daarna de after service, werd steeds helder gecommuniceerd en al mijn vragen werden deskundig beantwoord. Veel dank aan en waardering voor Cornelis Van Dalfsen. Tevens grote dank aan en waardering voor Fred Buné van Keuken Werk die met zijn team ondanks de corona crisis kwalitatief goed werk tegen marktconforme prijs binnen de gestelde termijn geleverd heeft. Keuken Werk beveel ik dan ook ten zeerste aan! Astrid Olmberg, Haarlem
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Van urk op dinsdag 16 jun 2020 20
Bijna 7 jaar de keuken, zat het frontje van de vriezer los. Vrijdag gebeld en we zouden maandag terug gebeld worden.... stond er maandag al een monteur op de stoep, hij was toch in de buurt en heeft het gelijk gerepareerd. En ook ander kastje even aangedraaid en veer van een la besteld. Dat is toch nog een een top service.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Anke Maarssen op zaterdag 13 jun 2020 20
Avanti heeft een nieuwe keuken geplaatst in mei. We zijn heel blij met de nieuwe keuken. De indeling is mooi en handig. De keuken lijkt veel ruimer. Apparaten en spoelbak zijn grafiet wat heel modern oogt. Het is een plezier erin te mogen koken.
Heel goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenrenovatie”
Door Esther Balleur op donderdag 11 jun 2020 20
Keukenrenovatie i.p.v een nieuwe keuken. Ruime keus en zeer goed advies. Verkoper komt thuis advies geven en mogelijkheden bespreken. Komen de afspraken na die gemaakt zijn. Monteur heeft keurig werk afgeleverd waar overleg steeds mogelijk was.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam. J. Hakvoort op dinsdag 9 jun 2020 20
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht .Het winkelpersoneel heeft ons goed geadviseerd over de apparatuur en dacht met ons mee in de opstelling van de keuken.Ook de monteur heeft uitstekend werk geleverd niets was te veel het is aangepast zo wij het wilden hebben.Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN FAM. J. HAKVOORT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met service”
Door Tamara Markus op dinsdag 9 jun 2020 20
Eigenlijk had ik mijn keuken al uitgezocht bij een andere zaak maar deze viel enorm duur uit en er waren een aantal dingen die ik erg graag wilde maar niet mogelijk bleken. Op aanraden van iemand ben ik toch nog even langsgegaan bij Keur en gelukkig maar! Hier bleek alles wat ik graag wilde mogelijk binnen mijn budget. Er werd goed meegedacht over de keuzes waar ik nog over twijfelde. Ook de installatie ging super. Er waren wat kleine dingen niet 100% (plankje gevallen waardoor er wat krasjes op zaten, een dimmer die toch niet helemaal beviel en een krasje in een achterpaneel van de kast) en dit werd onmiddellijk opgepakt. Ik heb echt een waanzinnig mooie keuken staan en ben heel blij met de service van Keur.
Reactie of foto toevoegen
“Genieten”
Door Arno op maandag 8 jun 2020 20
Na in onze eigen regio niet te zijn geslaagd voor een nieuwe keuken zijn we terecht gekomen bij Keur Keukens in Haarlem. Daar gevonden wat we zochten. Uitstekend geholpen en geadviseerd door Jochem. Hij nam alle tijd om met ons mee te denken en ons te helpen bij het maken van keuzes. We voelden ons daarin niet opgejaagd of in een bepaalde richting geduwd. Vorige week is de keuken geplaatst. Ook dat verliep super. Uitstekend werk van Hugo en Steven. Een onderdeel dat in eerste instantie ontbrak werd direct alsnog op de dag van plaatsing afgeleverd, zodat er geen vertraging was. En dus konden we het weekend meteen genieten van onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Doen zoals beloofd”
Door Carolina en Jan Slagman op maandag 8 jun 2020 20
We zijn bij de aankoop van de keuken erg goed geadviseerd en de slogan DOEN zoals BELOOFD maken ze meer dan waar! Kortom: een dikke tien!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed luisteren”
Door Familie Solino Overmars op zondag 7 jun 2020 20
Onze ervaring met ADEE keukens willen wij graag met u delen. De verkoper was zeer geduldig en heeft zeer goed naar onze wensen geluisterd en meegedacht, wat tot een prachtige eindresultaat heeft geleid. Een mooie hoekkeuken. Ook waren wij uiterst tevreden over de monteurs. Deze waren zeer netjes en heel vakkundig.
FOTO VAN FAMILIE SOLINO OVERMARS
Mooie hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Echt geweldig”
Door Agnes van Weenen op zaterdag 6 jun 2020 20
Wederom een echte 9+ ervaring. bij ons bezoek aan de showroom, het uitzoeken en samenstellen van de keuken, de persoonlijke aandacht. Van A tot Z heeft Robin ons perfect geholpen en begeleid. En dan het eindresultaat. Echt geweldig. Helemaal onze keuken!
FOTO VAN AGNES VAN WEENEN
Helemaal onze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Wij geven een 10”
Door Piet en Ellie Hutzezon, Purmerend op vrijdag 5 jun 2020 20
Wij zijn super tevreden wij hebben een keuken met een semi kookeiland gekocht.de monteurs die de keuken hebben geïnstalleerd zijn gedreven en gemotiveerde vakmensen, die veel plezier in hun werk hebben, alles werd tot in detail gemonteerd met de meest mogelijke preciesheid. Wij kunnen Keurkeukens aan iedereen aanbevelen, wij geven een 10!
FOTO VAN PIET EN ELLIE HUTZEZON, PURMEREND
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Ga eerst hier langs”
Door Koos Sibtsen op vrijdag 5 jun 2020 20
Vanaf het eerste contact t/m de montage was de communicatie perfect. Vooral het meedenken met de klant en de flexibiliteit was geweldig. Wijzigingen t.o.v. de originele bestelling werden vlot verwerkt. De monteur die de keuken geplaatst heeft was een echte vakman die alles tot op de mm heeft afgesteld. Kortom, ik kan iedereen die een keuken wil gaan bestellen adviseren om eerst bij Ardi langs te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanbevelen”
Door Lori Duin op vrijdag 5 jun 2020 20
Wij hebben Arma gekozen wegens de goede recensies en een wens voor service en kwaliteit en geen verkoop spelletjes. En we zijn meer dan tevreden. Onze keuken is werkelijk prachtig en alle Arma medewerkers van verkoop (Benhard!) tot installatie en service zijn uitstekend geweest. We waren behoorlijk veeleisend en hebben meerdere dingen veranderd. Benhard dacht erg mee en durfde dingen af te raden en advies te geven over wat wel en niet een goede keuze was. Dat waardeer ik enorm. Er zat een hoop uren en werk in onze keuken en hij is ook erg groot. Maar de keuken is bijna 100% in één keer geplaatst. Alleen een travo/dimmer en een plint moesten later gedaan worden. Maar dat was ook snel opgelost. We hadden ook een klein probleem met de Quooker en dat heeft Arma ook snel en vriendelijk opgelost met iemand van Quooker. Ik wou dat we onze badkamer ook bij Arma hadden gekocht. Ik zou Arma zeker voor iedereen aanbevelen. Als je zonder frustratie, zorgen of verborgen kosten een prachtige keuken (of badkamer) wilt, dan hoef je niet verder te zoeken. Iedere dag ben ik blij met mijn keuken. Het is meer dan het geld waard! :-)
FOTO VAN LORI DUIN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Sanne van Elst op donderdag 4 jun 2020 20
Wij hebben samen met Sandra Mieras, een zeer prettige verkoopster van Pelma keukens een prachtige keuken samengesteld. Dit was nog niet zo makkelijk, want wij wisten absoluut niet wat we nou eigenlijk mooi vonden. We zijn meerdere keren wezen praten en uiteindelijk hebben we een prachtige keuken samengesteld in samenwerking met een houtbewerkingsbedrijf. Dit is natuurlijk niet echt de normale gang van zaken, en ook niet echt een gemakkelijke weg, er moest veel heen en weer gemaild worden tussen Pelma keukens en het houtbedrijf om alles goed op elkaar aan te laten passen, maar dat is geen enkel moment een probleem geweest! En het resultaat mag er zijn, we hebben werkelijk een schitterende keuken, een keuken die helemaal bij ons past!
FOTO VAN SANNE VAN ELST
Resultaat mag er zijn
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Website
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.