Feedback
9,7

DB Keukens

Website: www.dbkeukens.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.dbkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van DB Keukens
Ontdek de grootste collectie keukens en badkamers bij DB Keukens, het betrokken familiebedrijf dat al ruim 30 jaar hoogstaande kwaliteit van product en service biedt. Wij beloven u de beste prijs, service op 9+ niveau en 10 jaar garantie op onze montage.

10 jaar montagegarantie – Beste prijs – Service op 9+ niveau – Betrokken medewerkers – Netto prijzen – Transparante offerte – Hoge klanttevredenheid

Maak een showroomafspraak
Vul het formulier in en plan een vrijblijvend adviesgesprek.

Bekijk onze showrooms
Ontdek 8 inspirerende showrooms en realiseer uw droomkeuken.

200+ keukenopstellingen
Bekijk het zeer uitgebreide assortiment van DB Keukens.
Ervaringen
Er zijn 2166 ervaringen over DB Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1866 ervaringen
4 sterren166 ervaringen
3 sterren16 ervaringen
2 sterren19 ervaringen
1 ster20 ervaringen
“Uitstekende service”
Door Jeline Ras op vrijdag 28 jun 2024 24
De medewerkers zijn kundig in hun advies passend bij je budget, prijs is prijs dus iedereen is gelijk. Heel veel mogelijkheden in materialen en kleuren. Uitstekende service!
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door Denise van Damme op vrijdag 28 jun 2024 24
De wensen van de klant staan centraal en het aankoopproces is transparant. Hele goede service en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Het hele proces van aankoop tot plaatsing wordt goed begeleid. Het team denkt mee bij tussentijdse wijzigingen en problemen die tijdens het proces ontstaan. Goede vakmensen die weten wat ze doen.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Kirsty S op maandag 24 jun 2024 24
Fantastisch professioneel bedrijf. 100% tevreden en kan het iedereen aanraden. Als alles van onze (grote) verbouwing zo soepel en probleemloos was verlopen als onze Avanti Keuken, was het een stressvrije periode geweest. Geweldige communicatie, super vriendelijk en kundig personeel, uitgebreid advies. Ze hebben alle tijd genomen om ons door dit proces heen te helpen. Omdat dit onze eerste keuken aankoop was, waren we flink overweldigd. We zijn hier op een zeer prettige, maar geen 'verkoperige' manier doorheen geholpen in de showroom. De planning en montage verliep probleemloos en zelfs het wijzigen van de leverdatum ivm onze eigen uitloop, was geen enkel probleem. De keuken zelf is geweldig mooi en we krijgen onwijs veel complimenten. Voor een hele goede prijs, hebben we een fancy design keuken. Wij zijn fan en kunnen het iedereen aanraden hier jouw keuken te halen.
Reactie of foto toevoegen
“Een fijne ervaring”
Door Anja op donderdag 6 jun 2024 24
Vriendelijke, meedenkende medewerkers. In de showroom, maar ook de bezorger en de monteurs. Werken netjes met respect voor de overige inrichting van de woning. Heel fijn dat er niet onderhandeld wordt over de prijs in tegenstelling tot andere keukencentrum. Prima kwaliteit/prijsverhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Ver boven een 10”
Door De Heus op woensdag 1 mei 2024 24
Na aanraden van vrienden hebben wij bij Artic in Utrecht een keuken uitgezocht, deze is naar volle tevredenheid in Vlissingen geplaatst. Vanwege de toenmalige omstandigheden van een ernstige ziekte hadden we voor een wat goedkopere uitvoering gekozen. Nadat het ziek zijn achteraf bleek mee te vallen hebben we opnieuw contact gezocht met Artic. Met als reden dat de goedkopere uitvoering niet echt onze smaak was. Medewerkers van Artic hebben er alles aan gedaan om alsnog de keuken naar onze wensen aan te passen. Vanwege de uitzonderlijke omstandigheden hebben zij dat nogmaals tot onze volle tevredenheid tegen een gereduceerde prijs uitgevoerd. Als we een cijfer moesten geven kwamen we ver uit boven de 10! Eerlijk is eerlijk! Nogmaals hartelijk dank!
Reactie of foto toevoegen
“Ardi sprong eruit”
Door H. van Dorst op maandag 29 apr 2024 24
Ik had 24 jaar geleden een keuken gekocht bij Ardi. Deze was goed bevallen. nu een nieuwe keuken gekocht bij Ardi. ook bij andere keuken zaken geweest. Ardi sprong er uit, omdat de service prima was, afspraken na kwamen en de prijs de prijs is, en vrijblijvende offerte. geen dwang.

Aanvulling ontvangen 30 april 2024:D e keuken is afgeleverd en gemonteerd. Dit is goed bevallen.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Demy Knijnenburg op dinsdag 23 apr 2024 24
Enorm blij met onze nieuwe keuken. We wilden bij het kiezen van onze keuken kwaliteit en niet 10x op een dag gebeld worden over dat de prijs omlaag kon, maar gewoon waar voor ons geld. Hier heeft Pelma keukens zeker aan voldaan! We zijn uitstekend geholpen en er werd goed met ons meegedacht met de mogelijkheden binnen ons budget. Ik zou het iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze keuze voor Ardi”
Door Cor maas op vrijdag 19 apr 2024 24
Zo heb je even! Ten eerste zijn wij super goed geholpen door Leanne Wisse. Ze heeft ons door de wereld van keukens geholpen, zodat we de beste keuze gemaakt hebben bij Ardi Keukens. Dus alles netjes op papier gezet en de juiste prijs bepaald, dus meteen de keuken besteld. Duidelijke afspraken gemaakt en gedaan wat er afgesproken was. Alles gemonteerd door een vakman met veel kennis van zaken en heel precies zodat alles perfect gemonteerd is. We zijn heel blij dat we gekozen hebben voor Ardi keukens.
FOTO VAN COR MAAS
Reactie of foto toevoegen
“Prima advies en goede service”
Door Leo Noordijk op donderdag 18 apr 2024 24
Onze ervaring met Ardi is buitengewoon goed. Gestart in de showroom tot en met het plaatsen van de keuken. Prima uitleg en service. Bij het plaatsen van de keuken werd alles netjes opgeruimd niets was te veel. Prima monteurs, hebben alles goed uitgelegd. Ik beveel Ardi aan vanwege de prijs kwaliteit verhouding en de goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Wilco Bos op vrijdag 12 apr 2024 24
Vriendelijke mensen en zeer nette keuken geleverd. Montage zeer goed verlopen, de prijs kwaliteit verhouding is prima. Je kunt hier prima een keuken kopen
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Carola op maandag 25 mrt 2024 24
Prachtige keuken en hoge kwaliteit voor een goede prijs. Zeer deskundig advies bij het kiezen en vakmanschap bij het plaatsen. Een plaatje om te zien en precies zoals we het wilden. Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Een fijne winkel”
Door Bram Kap op maandag 11 mrt 2024 24
Goede communicatie, mooie keuken, goede prijs. Ook na levering was de service prima. Een fijne winkel om een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met het resultaat”
Door Sylvia van ‘t Hul op dinsdag 27 feb 2024 24
Vanaf het eerste contact tot en met de installatie waren we zeer tevreden. Professionele aanpak, en kleine aanpassingen werden tijdens de installatie adequaat uitgevoerd. We zijn zeer tevreden met het resultaat. We vonden het ook fijn dat niet onderhandeld kon worden over de prijs en dat gelijk een reëel bedrag werd genoemd.
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldig resultaat”
Door J den Boer op maandag 26 feb 2024 24
Wij hebben bij Ardi onze keuken gekocht ivm de grote bekendheid in onze omgeving. We zijn daarin zeker niet teleurgesteld. Binnen 2 afspraken hebben wij op een relaxte manier onze keuken uitgezocht, en zijn daarin geweldig geholpen door Anne. Omdat ik de keuken zelf ging plaatsen was de levering al vrij snel en moest ik gelijk aan de slag met de voorbereidingen. Toen de keuken geleverd is ben ik diezelfde avond begonnen met plaatsen. Dit verliep best vlot, behalve dan dat er enkele stelpoten ontbraken. Dit heb ik zelf creatief opgelost. Ook was er 1 zijpaneel te smal, waarvoor na een telefoontje een nieuwe is besteld. Dit had verder geen invloed op het gebruik van de keuken. Verder is het resultaat geweldig en zijn we er ontzettend blij mee.
De volgende keer zullen we zeker weer naar Ardi gaan, omdat ze een goede kwaliteit leveren tegen een concurrerende prijs. En we zijn er ook nog eens geweldig geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Alles is goed verlopen”
Door Robert en Marian van den Bos op donderdag 15 feb 2024 24
Wij zijn voor een nieuwe keuken naar Ardi keukens gegaan op advies van een familielid. Wij zijn blij dat we dit advies hebben opgevolgd. Niet alleen de prijs-kwaliteit goed van hun producten, zeker ook goed is de begeleiding vanaf offerte tot en met oplevering van de keuken. Alles verliep goed en heel gemoedelijk. Er wordt goed meegedacht in oplossingen, ook waar het net anders uitpakt dan vooraf bedacht. Service en klanttevredenheid staan hoog in het vaandel Bij Ardi keukens. Mochten wij in de toekomst weer een nieuwe keuken willen, dan gaan we zeker weer naar Ardi keukens.
FOTO VAN ROBERT EN MARIAN VAN DEN BOS
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden met het resultaat”
Door Familie van Duijn op dinsdag 16 jan 2024 24
Wij werden bij Artic onwijs goed geholpen. De verkoopadviseur die ons hielp (Bram) wist heel goed uit ons verhaal te destilleren waar we nou precies naar op zoek waren: een keuken waar geleefd wordt, met een creatieve draai, en toch ook een rustpunt in huis. We zijn super tevreden met het resultaat. Het leveren en plaatsen van de keuken is ook heel netjes gebeurd met een strak resultaat. Alle apparaten zijn van Etna vanwege de bovengemiddelde innovativiteit en design voor een prima prijs. Wat de kleurstelling betreft zijn we zeer gecharmeerd door het lichte werkblad van een zeer fijn kiezelcomposiet, warmgrijze panelen en een duurzaam eiken-look werkblad voor het schiereiland. De greeploze lades en kastdeuren en het 'geheime kastje' achter de bar zorgen voor meer dan genoeg goed bereikbare kastruimte.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door G. Buirma op maandag 27 nov 2023 23
Plezierige, geduldige en deskundige hulp bij het uitzoeken. Flexibel ook. Goede prijs-kwaliteit. Goede en fijne monteurs. Heel fijn is de samenwerking met een eigen aannemer: goed meedenkend, goede en prettige werkmensen, afspraken nakomend. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken stipt nagekomen”
Door SCG op donderdag 23 nov 2023 23
Zeer prettige keukenzaak, nette medewerkers met oor en oog voor klant. Geen harde verkoop. Goede prijs kwaliteit verhouding. Ruime keus. Afspraken stipt nagekomen, goede nazorg. Top monteurs.
Reactie of foto toevoegen
“Prima koopadvies en de trajectbegeleiding”
Door Rolf van Kampen op maandag 20 nov 2023 23
Na oriëntatie in eigen woonplaats heb ik op aanbeveling van enkele kennissen een complete keuken gekocht bij Arma in Nunspeet. Arma is niet de goedkoopste en over de (vaste) prijs valt niet te onderhandelen. Dat laatste is misschien maar goed ook want dan heb je tenminste nooit het gevoel dat je een deel van de keuken van een ander betaalt. Ik heb geen moment spijt van gehad van de aankoop. Prima koopadvies en de trajectbegeleiding daarna was heel goed en efficiënt. Montage en plaatsing werd perfect uitgevoerd. Ik doe het niet vaak, maar op basis van mijn eigen ervaring en die van familie en kennissen durf ik dit bedrijf wel aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Alles is soepel en volgens afspraak verlopen”
Door Kerstin op vrijdag 10 nov 2023 23
Van een hartelijk ontvangst in de showroom tot aan de plaatsing van de keuken, alles verliep heel soepel en geheel volgens afspraak. Goede prijs/kwaliteit informatie en deskundige medewerker.
Reactie of foto toevoegen
“Een top bedrijf met top medewerkers”
Door Marc en Judith Versluis op donderdag 2 nov 2023 23
Prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed, bij vooraf gaande gesprekken zeer welkom ontvangen door gastvrouwen met oa koffie, gebak en frisdrank ;-). Zeer goede communicatie met zowel verkoper (Bart, vakbekwame, meedenkende ontwerper/verkoper), monteurs (Sander en Corwin, ontzettend vakbekwame jongens en ontzettend leuk in de omgang taz van ons en onder elkaar) en de service die wij kregen taz van oven was in zeer goed overleg met Pieter. Wij hebben onze droomkeuken gekregen zoals beloofd in alle opzichten. Een top bedrijf met top medewerkers.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Tarik op zaterdag 28 okt 2023 23
Aangeraden door vrienden en nu begrijpen we waarom. Zowel keuken als badkamer afgenomen bij Keur Keukens/Arma Sanitair. Er wordt super netjes gewerkt, met je meegedacht, meteen actie ondernemen als er iets niet goed gaat. Want ja in zo'n proces gaat het ook een keer mis. En het hoeft niet altijd aan Keur of Arma te liggen. Maar in beide gevallen wordt er uitstekend gehandeld. We hebben toch wel een aantal mensen over de vloer gehad over de verschillende weken, maar een ieder was super vriendelijk en altijd iemand waar je op kan bouwen. Wij zijn super tevreden met verkoop, installatie en nazorg. Er wordt eigenlijk superveel uit handen genomen, afspraken worden nagekomen ook een nette prijs bleek uiteindelijk..
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10 voor keuken én woonkamer”
Door Mark S. op zondag 1 okt 2023 23
Ik zou Keur Keukens in Haarlem bij iedereen aanbevelen. Zij hebben samen met aannemer Keuken Werk bij ons thuis de volledige keuken en woonkamer gerenoveerd en naar grote tevredenheid opgeleverd. Echt topkwaliteit qua producten (Siematic, Miele, Novy en Quooker) en vakmanschap qua installatie. Wij hebben voor Keur gekozen, omdat we onze sanitair via hetzelfde bedrijf hebben laten renoveren (Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet, ook onderdeel van DB Keukengroep). We wilden namelijk in een zo'n kort mogelijke doorlooptijd de keuken, woonkamer, badkamer en toilet laten renoveren en dan is het samenwerken met zo min mogelijk verschillende partijen een groot voordeel. De positieve verhalen van onze buren en een collega die hun keukens bij Keur hebben gekocht, samen de zeer goede reviews op Qasa, hebben ervoor gezorgd dat we als eerste in gesprek gingen met Keur en daarna met Arma. Hierna hadden we gelijk zo veel vertrouwen in hen, dat we totaal geen behoefte meer hadden om met andere partijen in gesprek te gaan. Je hoeft niet bang te zijn dat je te maken krijgt met een stel "keukencowboys". Dat was namelijk waar ik erg tegenop zat te kijken toen we aan het oriënteren waren. Je hoort namelijk zoveel tegenvallende verhalen over keukenverkopers. Het viel ons gelijk op dat bij Keur hun filosofie, als eerlijk en transparant familiebedrijf, leidend is in alles wat ze doen, van verkoop tot en met de installatie en oplevering. Ze doen echt wat ze beloven. Het is erg fijn dat duidelijk wordt aangegeven hoe de kosten worden opgebouwd; bij elk onderdeel op de offerte, van kookplaat tot bestekbak wordt aangegeven wat de prijs is. Op die prijs is dan ook niet af te dingen. Het maakt niet uit wie een keuken koopt, de prijs is de prijs. Het is een zeer fijne gedachte dat je je ook geen zorgen hoeft te maken of je "er meer uit had kunnen halen". Er wordt ook niet d.m.v. de typische verkooptrucjes geprobeerd om je zo snel mogelijk een contract te laten tekenen. Omdat we een open keuken hebben, in het verlengde van onze woonkamer, is het eerste wat we bij Keur vertelden dat we niet alleen onze keuken, maar ook onze woonkamer wilden renoveren. We wilden namelijk een ontwerp hebben, waarbij het design doorliep in onze hele woonkamer, zonder dat we het gevoel zouden hebben dat we in een keuken wonen. We wilden ook veel meer opbergruimte dan in onze vorige situatie. Op basis van één plaatje die we als inspiratie online hebben gevonden en een aantal uitgangspunten, zijn we in een paar iteraties gekomen tot het huidig ontwerp. De adviseur, Cornelis, heeft ons zeer goed geholpen, waarbij hij ons ook makkelijk duurdere opties afraadde, als dat ten koste ging van onze design uitgangspunten (e.g. tijdloos, warm en rustig). Hij had niet alleen een ontwerp voor de keuken gemaakt, maar heeft als een ware binnenhuisarchitect samen met ons de hele ruimte ontworpen. Naast een grotere keuken (in U-vorm) heeft Cornelis een TV-meubel en nissen voor de eettafel en de piano ontworpen, alles op basis van Siematic elementen, en geadviseerd ten aanzien van de muurkleuren en het type en kleur vloer die het beste zou passen. Hierdoor hebben we nu een fantastische mooie tijdloze keuken die qua ontwerp integraal doorloopt naar de woonkamer. We moesten wel zelf een aannemer regelen, om de sloop van de oude keuken te doen en om de ruimte te klaar te maken voor installatie. We hebben gevraagd of Keur iemand kon adviseren. Zij adviseerden ons om in zee te gaan met Keuken Werk, de partij die ook alle Siematic keukens in de showroom bij Keur installeert. Daar hebben wij ook voor gekozen. Keuken Werk heeft een goede totaalplanning kunnen maken, zodat de het hele project (sloop, badkamer, toilet, vloerverwarming, vloer, keuken en woonkamer) niet langer dan vier tot vijf weken zou duren. We zijn ook erg tevreden over het werk van Keuken Werk, onder leiding van Fred Buné. Omdat we zelf gepland hadden om de renovatie bijna een jaar later te starten, hadden we veel tijd om goed na te denken wat we precies wilden. Cornelis was erg geduldig en flexibel om vele keren kleine en grote aanpassingen en toevoegingen met ons te bespreken en te verwerken. Keur zegt eerlijk dat ze (qua installatie) niet de goedkoopste zijn, maar dat ze echt een 9+ service niveau garanderen en dat wanneer er iets niet goed gaat, dat ze het op gaan lossen. En dat hebben ze daadwerkelijk ook gedaan.
FOTO VAN MARK S.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij met deze topzaak”
Door Spaan van der op zaterdag 16 sep 2023 23
Wij hebben 3 keukenzaken bezocht en zijn begonnen bij Keukenkampioen Spijkenisse. Daar zijn ze niet eerlijk met de verkoop prijzen. Ze laten eerst een prijs zien ver over de top. Daarna gaat er per halfuur veel vanaf. Dan hebben ze de manager gesproken mag er weer 1000,00 euro vanaf. Nee niet mijn zaak.
Daarna ook bij een topzaak geweest, Tieleman keukens. Super zaak, maar toch nog maar eens Ardi keukens bezocht. Daar hadden wij een zeer goed gevoel, zowel de ontvangst als de echte verkoop prijs. Gewoon eerlijk en niet gratis en mogen we dit en mogen we dat gewoon direkt een mooie prijs. De doorslag gaf ook dat de keuken heel snel geleverd kon worden. Super geplaatst alle aandacht aan de plaatsing besteed kleine dingen over nagedacht we zijn zeer blij met deze topzaak.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door M.J.P. Leenheer op zondag 13 aug 2023 23
Eindelijk de oude keuken vervangen, maar waar koop je die? We hadden al veel verhalen gehoord over alleen al het 'onderhandelen' over de prijs bij verschillende keukenwinkels. Acties die net alleen die dag geldig zijn, terug bellen dat het toch net kan voor een bepaalde prijs en waarna je uiteindelijk toch het gevoeld krijgt dat je toch nog getild bent, en voor hoeveel?
Uiteindelijk op advies van collega's en familie naar Pelma Keukens in Goes gegaan. We zijn daar vriendelijk en professioneel geholpen: alle tijd werd er genomen om een keuken te ontwerpen die aan onze wensen voldeed aangevuld met goede adviezen, latere aanpassingen waren geen probleem, duidelijke prijsafspraak, het goede advies om Bouwonderneming Oreel de voorbereiding voor het plaatsen van keuken uit te laten voeren, en duidelijke afspraken.
De voorbereiding door Oreel en het bezorgen, plaatsen van de keuken door Pelma is uitgevoerd door uiterst vriendelijke mensen die het beste wilde leveren. We zijn nu twee maanden verder en genieten nog steeds volop van onze nieuwe keuken, maar ook van de ervaring met het personeel van Pelma en Oreel. Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met de nieuwe keuken”
Door Fam. Kampers op vrijdag 11 aug 2023 23
Kwaliteit en service staan hoor op het prioriteitenlijstje van dit bedrijf. De Kwaliteit/ prijs verhouding is ook uitstekend. Ik kan hun iedereen aanbevelen omdat ze werkelijk doen wat ze zeggen.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige ervaring”
Door Tim de Jong op zondag 25 jun 2023 23
We hebben onze keuken bij Anovi gekocht. Na eerder bij andere winkels langs geweest te zijn werden we bij Anovi heel erg goed en netjes ontvangen door Leonie. Er werd geen druk op ons gelegd om te beslissen en ook de prijs was wat het was, geen onderhandelingen nodig zoals bij de andere zaken wat wij heel erg fijn vonden. Er was heel veel kennis, we konden alles zien en er werd heel erg goed meegedacht met ons. Nadat we de beslissing hadden genomen om bij Anovi onze keuken te kopen werden we door het klantteam goed op de hoogte gehouden van alle data, (technische) tekeningen en wat er nog gedaan moest worden. Bij de uiteindelijke montage verliep alles perfect en werd er heel erg netjes en vriendelijk gewerkt! De apparatuur en de kwaliteit van de kastjes is buitengewoon goed. We zijn kortom heel erg tevreden en zijn blij dat we de keuze voor Anovi hebben genomen. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij”
Door Van den Berg - Wopereis op vrijdag 16 jun 2023 23
Zeer goed advies gekregen vanuit de verkoop over de mogelijkheden van de indeling van de keuken in de nieuwe uitbouw. Mooie en duidelijke tekeningen. Overgegaan tot aankoop van de keuken, prijs kwaliteitverhouding prima, geen opdringerige verkopers, nette behandeling. Installatie zeer netjes en houden zich aan de afspraak, goede service. Wij hebben meerdere keukenzaken bezocht en zijn zeer blij dat we bij Adee keukens onze keuken hebben gekocht.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Van Rijn op maandag 12 jun 2023 23
Het begon met een goede service in de showroom. We kwamen er op de aanbeveling van onze schoonmoeder terecht. Een zeer vriendelijke vrouw gesproken, secretaresse? die ons te woord stond en koffie aanbod. Het uitzoeken van de voor ons best passend keuken ging heel goed. Na 2 gesprekken met de verkoper was het project incl.prijs opgave klaar. Daarna was het half jaar wachten. De levering gebeurde op tijd en was volledig. Het is erg mooi en praktisch keuken geworden. Enige minpuntje dat ik kan bedenken, is de iets mopperend personeel. Wij raden de Ardi Keukens uit Sint Annaland zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Henk Kooi op dinsdag 30 mei 2023 23
We kochten onze keuken bij Keur Haarlem. Voortreffelijk! Vakmanschap, een oprecht luisterend oor van Gerben, een uitstekende montage met gekwalificeerd meedenkende mensen en alles conform afspraak. Keurige service ook van het klantteam! Voor die prijs zorgeloos een prachtige keuken!
FOTO VAN HENK KOOI
Reactie of foto toevoegen
“De keuken voldoet aan onze verwachting”
Door Johan Verdaasdonk op maandag 29 mei 2023 23
Uitgebreid advies vooraf, door een verkoper die echt me je meedenkt, in belang van de klant. Duidelijkheid in prijs, iets wat dan ook eerlijk aanvoelt. Alles wordt geregeld, zorgen voor goede aannemers die het plaatsen van de keuken goed voorbereiden. Met deze aannemer was het ook prettig samenwerken en bovenal keurig werk afgeleverd zodat plaatsen van keuken volgens planning verliep. Na plaatsen moesten er nog een paar kleine zaken worden nageleverd en dat verliep ook volgens afspraak. Samenvattend, we zagen op tegen een nieuwe keuken, verbouwing, gas, water elektriciteit, alle specialiteiten heb je nodig en Ardi heeft ons daarin helemaal ontzorgt. Keuken nu jaar in gebruik en voldoet aan onze verwachting.
Reactie of foto toevoegen
“Ze doen echt wat ze beloven”
Door Mirjam van Galen Last op donderdag 25 mei 2023 23
Wij zijn zeer tevreden over alles. Gesprek vooraf en tekening Justin Rijfers, korte lijntjes echt top. Ze doen echt wat ze beloven. Kwaliteit voor goede prijs !
FOTO VAN MIRJAM VAN GALEN LAST
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over alles”
Door Jaap Crezee op vrijdag 5 mei 2023 23
Goed deskundig advies. Geen prietpraat en verkoopbabbels. Gewoon goed luisteren en meedenken. Prijs is goed. Montage en nazorg nog beter.
FOTO VAN JAAP CREZEE
Reactie of foto toevoegen
“Een prettig bedrijf”
Door Ilse Verouden op dinsdag 2 mei 2023 23
We waren al langer op zoek naar een nieuwe keuken. Na mindere ervaringen bij andere verkopers, bij Anovi meteen onder de indruk van de vriendelijke, geduldige en kundige ontvangst en hulp. En natuurlijk de prachtige showroom! We kregen alle ruimte om opties te bekijken, keuzes te maken en bij te stellen, niks was te veel, geen enkele druk ervaren, ook niet toen we voor de zoveelste keer langs kwamen met twijfels en ideeën. Enorm goed geholpen/geadviseerd (veel dank aan Christiaan en Cornelis) en inmiddels is de keuken vakkundig geplaatst (binnen 2 dagen). Zeer professioneel en prettig bedrijf met enthousiaste medewerkers, dat in staat is een totaal concept aan te bieden met eigen monteurs, interieuradvies en samenwerking met Middelwatering aannemer. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Echte aanrader!
FOTO VAN ILSE VEROUDEN
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Jan-Wilem op zondag 16 apr 2023 23
Mooie keuken in goede prijs kwaliteit. Werd door beginnende monteur geplaatst die veel fouten maakte waardoor enkele weken later de keuken half gedemonteerd moest worden. Pelma vond dit ook zeer vervelend en heeft alles wel keurig opgelost en een gewaardeerde attentie achtergelaten als compensatie voor het ongemak.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Wijnand Wilbers op vrijdag 7 apr 2023 23
Duidelijke prijs afspraak en prima prijs/kwaliteit verhouding. Duidelijke communicatie. Levering van koelkast helaas op later moment, hiervan werd ik wel goed op de hoogte gesteld. Werd wel een tijdelijke koelkast geregeld. De geleverde Quooker had een probleem, maar is gefixed door een Quooker monteur. Verkeerde plinten en een ontbrekend handvat bij 1e levering. Die zijn bij een tweede afspraak alsnog netjes geleverd en gemonteerd samen met de koelkast. Al met al erg tevreden met mijn keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Alles is soepel verlopen”
Door Mark op dinsdag 24 jan 2023 23
Vanaf het eerste contact moment een zeer prettig en kundige uitleg gehad van Levi. In een ongedwongen sfeer vergeleken met eerdere keuken aankoop ervaringen. Duidelijke uitleg over mogelijke verschillen in prijs / kwaliteit van diverse keuzes waarbij Levi deskundige adviezen en begeleiding doet van het gehele proces van begin tot eind daarbij als vast contact persoon. Duidelijk besproken wat impact is van de diverse keuzes. Ook na adviezen bij het inmeten nog zonder problemen wijzigingen kunnen doorvoeren en zelfs bij het verwijderen van onze oude keuken en het gereedmaken van de juiste aansluitpunten nog wijzigingen in hoeveelheid stroompunten kunnen doorgeven. De gehele levering en installatie is soepel verlopen en alle beslismomenten werden keurig overlegd met de deskundige en vriendelijke eigen medewerkers!
Reactie of foto toevoegen
“Een positieve ervaring”
Door Ineke Bakker op dinsdag 27 dec 2022 22
Bij het bestellen van onze keuken zijn we vriendelijk en super goed geholpen door Chantal van Keur Keukens in Haarlem. Er werd alle tijd voor ons genomen en onze vragen werden goed beantwoord, evt nog nagevraagd bij een collega. En er werd gelijk ook duidelijk verteld aan het begin dat ze een prijs berekenen en dat dit dan ook gelijk de totaalprijs is, dus naderhand geen onderhandeling daarover. Prima, dan weet je waar je aan toe bent. Ook door de klantenservice werden wij super goed geïnformeerd en op de hoogte gehouden, waarbij Herman zeker een compliment verdient! De monteurs waren kundig en werkten netjes. Kortom: voor ons alleen maar positieve berichten over Keur (Arma) Keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Ze doen echt wat ze beloven”
Door Jan-Pieter van Waasbergen op vrijdag 16 dec 2022 22
In maart 2022 hebben we onze nieuwe keuken besteld bij Artic keukens in Utrecht. Na 2 bezoeken aan de showroom en ontwerp door Bram waren we er uit. Bij Artic kopen we de keuken, waarom? De rust, tijd die Bram voor ons nam en vooral geen moment het gevoel "hij wil moet ons dit verkopen" een eerlijk verhaal en gelukkig hoefden we niet te onderhandelen, dat kunnen we en willen we niet. Een eerlijke prijs en binnen het budget wat we er aan je inden en wilden besteden. Daarna lang wachten, geeft niet want de verhuizing (mei2022) naar ons nieuwe huis vroeg alle aandacht. Settelen op onze nieuwe plek en de oude keuken was flink gedateerd maar voldeed nog een prima. We wisten oplevering in december en naar die oplevering toe gaf het ons ook de mogelijkheid om toch steeds nog even wat kleine veranderingen aan te brengen. Bram stond steeds geduldig en met vakkennis te woord. 9 december de oude keuken gedemonteerd met de goede hulp van een klus man uit Houten. 9 december zou ook nieuwe keuken geleverd worden echter....lift vergeten want keuken moet naar 1e etage. Geen nood gedaan op 11 december ook weer heel vakkundig. 12 en 13 december keuken geplaatst door echt top vaklui, Steven en Freek. Wat een vakmensen, aardig geduldig uitleggend wat ze deden en binnen kleine 2 dagen stond het er. We zijn echt zo tevreden ook omdat we relatief klein oppervlak hebben en toch een keuken met voldoende bergruimte en gemak. Artic keukens en in bijzonder Bram (adviseur) en Steven en Freek (monteurs) en degene die het afgeleverd: Dank Dank Dank. Mochten we ooit nog een keuken gaan kopen dan bij Artic of andere vestiging van DB groep. Want hun motto "Ze doen wat ze beloven" is echt waar.
FOTO VAN JAN-PIETER VAN WAASBERGEN
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Kees op zondag 4 dec 2022 22
Keuken en tegels gekocht bij Arma Nunspeet. De service en communicatie met de verkopers en monteurs is erg goed. Ze hebben kennis van zaken, nemen de tijd voor uitleg en bellen of mailen direct als ze een vraag hebben. Monteurs zijn vriendelijk, op tijd en gebruiken hoogwaardige materialen. De monteurs hebben de tegels op de meest slimme manier gelegd zodat overal zoveel mogelijk hele tegels in het zicht doorlopen. Afwerking is echt super en ze houden zich aan de gemaakte afspraken.
Als enige minpunt heb ik het volgende: Ik had de keuken en de tegels bewust bij hetzelfde bedrijf besteld om twee redenen: om te zorgen dat de montages gecoördineerd zouden worden als 1 project en op elkaar afgestemd zouden worden. Tevens hoopte ik hierdoor een kostenbesparing als financieel voordeel te krijgen. Het kostenvoordeel was zeer gering en uiteindelijk was de prijs zelfs hoger door het noodzakelijke gebruik van extra egalisatie en arbeidsloon. Dit risico was vooraf overigens wel vooraf gecommuniceerd. Tijdens de offerte fase is bevestigd dat de tegels voor het verwijderen van de huidige keuken konden worden geplaatst. De monteurs waren hierdoor verrast. Het lijkt er dus op dat de sanitair groep een enigszins geïsoleerde groep binnen Arma is. Dit komt overeen met een observatie tijdens de offerte fase: de technische tekeningen die ik aan de keukengroep moest uploaden waren niet beschikbaar voor de sanitair groep. Mijn slotconclusie: Ik zou Arma zeker aanraden als je op zoek bent naar een kwalitatief goed resultaat. Je betaald meer, maar ik vind het mijn geld waard. Neem een beslissing voor keuken, vloer of sanitair bij Arma gewoon los van elkaar.
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door J. van Dekken op vrijdag 2 dec 2022 22
Onze Exellentic keuken in de kleurstelling wit is 12 jaar oud en de randen van de laden en deurtjes zijn verkleurd. Contact opgenomen met ARMA-Nunspeet en de klacht is naar volle tevredenheid opgelost. Alle frontpanelen van deurtjes en laden worden vervangen in een door ons uitgezochte houtprint en dat alles tegen een vaste overeengekomen prijs. We zijn blij met deze oplossing en geven ARMA daarvoor een tien!

Aanvulling 14 juni 2023:
Inmiddels is de keuken gerenoveerd, echter er ontbraken twee panelen. Hieromtrent moet ik nog bericht ontvangen van Arma wanneer de ontbrekende paneeltjes worden geleverd en geplaatst. De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd, een en al lof.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden keurig nagekomen”
Door Tim Grob op maandag 14 nov 2022 22
Een zeer kundig bedrijf. Het begint al bij het ontvangst. Hoewel geen ruimte is om over de prijs te onderhandelen, zou dit geen belemmering moeten zijn om bij Artic een keuken aan te schaffen. Er wordt duidelijk aangegeven waarom de ruimte er niet is omdat het proces heel transparant is. De afspraken die zijn gemaakt, worden keurig nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Wij zouden iedereen Arma aanraden”
Door Mark S. op dinsdag 1 nov 2022 22
Ik zou Arma bij iedereen aanbevelen. Zij hebben bij ons thuis in vier weken de badkamer en het toilet op de begane grond volledig gerenoveerd en naar grote tevredenheid opgeleverd. Echt topkwaliteit qua producten en ambachtelijk vakmanschap qua installatie. Wij zijn zelf bij Arma terecht gekomen, omdat we onze keuken via hetzelfde bedrijf hebben laten renoveren (Keur Keukens in Haarlem, ook onderdeel van DB Keukengroep. Arma in Nunspeet is hun enige locatie waar ze ook sanitair doen). We wilden namelijk in een zo'n kort mogelijk tijd de keuken (en woonkamer), badkamer en toilet laten renoveren en dan is het samenwerken met zo min mogelijk verschillende partijen een groot voordeel. De positieve verhalen van de buren en een collega die hun keukens bij Keur hebben gekocht, samen de zeer goede reviews op Qasa, hebben ervoor gezorgd dat we als eerste in gesprek gingen met Keur en daarna met Arma. Hierna hadden we gelijk zo veel vertrouwen in hen, dat we totaal geen behoefte meer hadden om met andere partijen in gesprek te gaan.

Je hoeft niet bang te zijn dat je te maken krijgt met "een stel keuken- of badkamer-cowboys". Het viel ons op dat bij Arma hun filosofie, als eerlijk en transparant familiebedrijf, leidend is in alles wat ze doen, van verkoop tot en met de installatie en oplevering. Ze doen echt wat ze beloven. Hieronder vertel ik meer over onze ervaringen met Arma tijdens de verkoop en installatie van het sanitair.

Verkoop: Het eerste wat we bij Arma vertelden is dat de nieuwe badkamer het gevoel moet geven alsof we in een 5-sterren hotel zitten. Samen met de verkoper werd ter plekke een ontwerp gemaakt en werd er tijdens het gesprek zelfs een lunch geserveerd. Ze zeggen eerlijk dat ze (qua installatie) niet de goedkoopste zijn, maar dat ze echt een 9+ service niveau garanderen en dat wanneer er iets niet goed gaat, dat ze het op gaan lossen. Het is erg fijn dat duidelijk wordt aangegeven hoe de kosten worden opgebouwd; bij elk onderdeel op de offerte, van stopcontact tot regendouche wordt aangegeven wat de prijs is. Op die prijs is dan ook niet af te dingen. Het maakt niet uit wie een keuken of sanitair bij hen koopt, de prijs is de prijs. Het is een zeer fijne gedachte dat je je ook geen zorgen hoeft te maken of je "er meer uit had kunnen halen". Er wordt ook niet d.m.v. de typische verkooptrucjes geprobeerd om je zo snel mogelijk een contract te laten tekenen. Aan het eind van het gesprek hebben we de tekeningen en een offerte meegekregen, zodat we er thuis over na konden denken. En we kregen zelfs nog een korte rondleiding langs de back-office waaruit al het werk voor de hele DB-groep wordt gecoördineerd. We hebben in totaal twee gesprekken met de adviseur (Gert Jan) bij de showroom van Arma in Nunspeet gehad. Daarna hebben we ook meerdere keren telefonisch en per e-mail contact gehad. Omdat we zelf gepland hadden om de renovatie bijna een jaar later te starten, hadden we veel tijd om goed na te denken wat we precies wilden. Gert Jan was erg geduldig en flexibel om meerdere keren kleine en grote aanpassingen en toevoegingen met ons te bespreken en te verwerken.

Intallatie: Een team van drie personen (met teamleider Roel) die door Arma zelf zijn opgeleid, hebben de hele klus van sloop tot het ophangen van accessoires in vier weken tijd gedaan. Het werk werd zeer keurig en secuur uitgevoerd. De dagelijkse communicatie met het team was ook zeer prettig. Roel kwam pro-actief met suggesties over hoe dingen beter zouden kunnen, zoals bijvoorbeeld het plaatsen van een buisventilator op zolder i.p.v. plafondventilator in de badkamer zelf (een buisventilator is namelijk krachtiger, maakt minder lawaai en aan het plafond heb je niet meer zo'n ventilator in het zicht hangen. Het was ook geen probleem om die om te wisselen). Ook de tegelzetter is een echte "tegeltovenaar"; voor alle wanden en vloeren werd eerst een plan gemaakt om ervoor te zorgen dat de voegen optisch zo mooi mogelijk lopen.
FOTO VAN MARK S.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Arie Valk op maandag 24 okt 2022 22
Wat was wijsheid, keuken laten renoveren of een nieuwe keuken laten installeren. We hebben daarom contact gezocht met Anovi Keukens, daarop is de heer Henry Boogaard naar ons adres gekomen om ons geheel vrijblijvend te adviseren. Renovatie zou aardig wat geld kosten en het bleef dan nog steeds een bejaarde keuken. Uitnodiging aangenomen om naar Berkel en Rodenrijs te komen om naar een eventuele nieuwe keuken te komen kijken. We moeten zeggen dat de informatie en uitleg van de heer Boogaard uiterst waardevol was. Er is uiteindelijk een nieuwe keuken samengesteld en bij elk onderdeel waar wij vragen over hadden of ons niet goed konden voorstellen hoe het eruit zag, konden we direct het gevraagde in de showroom bekijken. Tijdens het uitzoeken speelde tijd geen rol, alles werd zorgvuldig vastgelegd zodat we direct konden zien wat we uitgegeven hadden. Onderhandelen hoefde niet want we kregen direct een concurrerende beste prijs. Toen kwam het op het afleveren aan, afspraak gemaakt en uiteraard op de afgesproken datum werd de keuken geleverd, een "9+ service". Door omstandigheden waar we beide geen schuld aan hadden was het aanrechtblad niet wat het moest zijn. Daar werd geen punt van gemaakt want de leuze van Anovi Keukens is "doen zoals beloofd". En dat hebben ze dan ook meer dan waar gemaakt. Niet alleen vanuit de showroom maar ook de keuken installateurs waren vaklieden en uiterst beleefd, daar kan een bedrijf trots op zijn. We hopen nog lang van deze keuken te genieten.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Arend en Denise op vrijdag 16 sep 2022 22
Verschillende keukenleveranciers bezocht maar bij Ardi Keukens hadden wij gelijk het juiste gevoel. Geen doordachte commerciële verkooppraatjes maar gewoon een eerlijke prijs zonder onderhandeling. Zeer correct in de communicatie en doen wat is beloofd. Een optimale klantbeleving met een prachtige keuken die keurig is gemonteerd door een eigen montageploeg. Wij zijn zeer tevreden klanten.
FOTO VAN AREND EN DENISE
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Sandra en Ton op woensdag 31 aug 2022 22
Bij ons eerste bezoek gaf de verkoper ons een goed gevoel en dacht goed mee, niks opdringerig aan het eind kregen we al een concept offerte mee met tekening. Niks aanbetalen en de prijs is vast heerlijk en een goed beleid van deze organisatie.
Eigen monteurs en chauffeurs die zeer professioneel te werk gaan, en dan ook nog een prachtige keuken. Advies van ons ga zeker kijken en loop niet standaard naar de meubelboulevard. Ook hier hebben ze zeer betaalbare keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door Lub Post op maandag 4 jul 2022 22
Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Eerlijk advies. Op tijd geleverd en afspraken nagekomen. Een mooie keuken zonder gezeur.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geleverd en gemonteerd”
Door Angelo Molewyk op dinsdag 28 jun 2022 22
Hoge kwaliteit keuken voor goede prijs. Zeer betrouwbaar bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke tien”
Door J. Back op zaterdag 25 jun 2022 22
Verkoopster goede kennis van zaken en denkt mee. Alles met de computer ingevoerd en konden zo de keuken in 3D bekijken, super. De prijs was "scherp" en niet onhandelbaar is een goede zaak. Niet als de concurrentie die gigantische kortingen geven en meestal nog duurder zijn. Monteurs die onze keuken hebben geplaatst hadden nog liefde voor het vak. Tot op de millimeter nauwkeurig geplaatst!
Wij hadden nog een stripje van de vriezer wat niet goed zat, één belletje en was binnen no time verholpen. Een dikke tien voor Pelma.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de mooie keuken”
Door Kevin Zandbergen op vrijdag 24 jun 2022 22
Keuken met wand en eiland gekocht. Prettig verkoopgesprek, niet opdringerig en direct een vaste prijs wat paste bij ons budget. Gelukkig geen vervelende onderhandelingen maar gewoon een eerlijke en goede prijs. Doordat ze samenwerkte met onze aannemer hebben zij direct geschakeld met hen en hoefde ik zelf niks te regelen. Montage is netjes gedaan en kreeg na montage uitleg van de monteurs. Doordat de vloer later kwam, moesten de plintjes iets aangepast worden, hier zijn ze snel en kosteloos voor langsgekomen. Daarna dubbel check gehad of alles naar wens was. Over de totale koop van de keuken zijn we zeer tevreden! Heel blij met de mooie keuken!
FOTO VAN KEVIN ZANDBERGEN
Reactie of foto toevoegen
“Een topkeuken en topbegeleiding”
Door jaco de jonge op maandag 20 jun 2022 22
We zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken, we zijn geweldig geholpen waar de verkoper ook mee denk in oplossingen en prijs kwaliteit. Ook de monteur die de keuken heeft geplaatst is een vakman dus over het algemeen een topkeuken en topbegeleiding.
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie”
Door Leenaars op vrijdag 17 jun 2022 22
Communicatie is erg goed. We werden goed geholpen in de showroom. Geduldig, zocht alles uit en was duidelijk qua prijs/kwaliteit. Hij zocht evt. alternatieven. Plaatsing is ook goed verlopen. Nadien wat kleine zaken die aangepast moesten worden (bijv. temperatuur van de boiler en een lade was niet goed afgesteld). Dit werd snel en kundig verholpen!
FOTO VAN LEENAARS
Reactie of foto toevoegen
“Een harstikke goede ervaring”
Door Jeroen op woensdag 26 jan 2022 22
Onze ervaring met Keur Keukens, als kritische consument zijnde met oog voor detail, is gewoon hartstikke goed. Eerder een keuken aangeschaft bij een andere partij, maar Keur Keukens is toch echt een stuk professioneler. Het begint al tijdens het oriëntatiegesprek; goede koffie, enthousiaste medewerkers en vooral meedenken met onze wensen. In totaal drie keer langs geweest om de keuken helemaal tot in detail uit te werken. Alle keren werd er alle tijd genomen en meegedacht voor een optimaal resultaat. Vervolgens een prima onderbouwde prijs zonder fratsen. Tussentijds keurig op de hoogte gehouden over de verkrijgbaarheid van al het apparatuur en snel het leidingschema ontvangen. Planning vervolgens helemaal naar onze agenda afgestemd. Het begint al bij de levering; vrolijke jongens van de eigen Keur Keukens bezorgservice die met veel passie de keuken leveren. Bescherming op de vloer, geen haast en uiterst zorgvuldig. Alles gecontroleerd, geen krasje op het karton van de dozen kunnen bespeuren en alles netjes achtergelaten. Dag erna kwamen de eigen Keur Keukens monteurs samen keurig op tijd. Twee monteurs om wel te verstaan die ook gewoon twee dagen waren ingepland en uiterst nauwkeurig in alle tijd de keuken tot op de puntjes konden monteren. Tijdens het aankoopproces wordt dit nog weleens over het hoofd gezien, zo ook bij onze vorige keuken bij een andere partij, maar het plaatsen door kundige monteurs is minstens zo belangrijk als het configureren van de keuken. Plaatsing dus door eigen monteurs met veel passie voor hun werk. Nemen alle tijd voor je en ook gewoon keurig al het afval meegenomen, echt top!
Korte samenvatting; de kernwaarden waar Keur Keukens mee adverteert zijn ze bij ons nagekomen en worden ook door alle betrokken medewerkers tijdens het gehele proces uitgedragen. Wellicht een ideale review maar we hebben geprobeerd om onze ervaring zo objectief mogelijk te verwoorden. Tijdens onze hele verbouwing de fijnste partij waarmee we hebben samengewerkt.
Fam. Zwanenburg
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate klantvriendelijk”
Door Quintus Winkler op vrijdag 7 jan 2022 22
Zowel Artic als Levi laten meteen zien dat ze uitermate klantvriendelijk zijn, transparant in prijs en gemaakte afspraken nakomen. We hebben dan ook al een aantal bekenden doorgestuurd en raad iedereen ook aan in de zoektocht naar een keuken in ieder geval een bezoek te doen aan de mooie showroom!
Reactie of foto toevoegen
“Verwachting meer dan waargemaakt”
Door TMK op dinsdag 4 jan 2022 22
Op advies van tevreden familie ben ik bij Avanti uitgekomen. De verwachting is meer dan waargemaakt. Ondanks corona en zieken werd er alles aan gedaan om een afspraak door te laten gaan. Eerder had ik al bij anderen een offertes en gesprekken gehad. Avanti kwam als laatste omdat i.v.m corona de afspraak vervroegd werd heb ik toch de moeite genomen om naar de showroom te komen. Ik wist dus wat ik wilde, men dacht mee en heeft mij nog goede aanvullende informatie gegeven en zo zijn nog aanpassingen doorgevoerd. We Doen wat we Beloven en de prijs = de prijs. Dat klopt, zelfs nog iets goedkoper dan een andere aanbieder die al een aantal keren de prijs naar beneden had bijgesteld. 2 showroom gesprekken verliepen heel plezierig onder genot van koffie en iets lekkers er bij. Plaatsing, ook met coronaperikelen, werd gedaan door John en voorbereiding van de chauffeurs die stipt op tijd arriveerde. 2 dagen werken was zeer plezierig ook tijdens het plaatsen werd meegedacht en merkte ik de ervaring van een deskundige. Alles kon niet afgerond worden, later kwam men terug (Martien en Arjan) zij wilden zelfs nog iets corrigeren wat een ander bedrijf niet juist had geleverd, want zoals gezegd werd, als wij weggaan moet het werk tot volle tevredenheid van de klant zijn. De aannemer die ook aan het werk was gaf aan dat er netjes en vakkundig gewerkt werd. Het is eigenlijk jammer dat dit waarschijnlijk mijn laatste nieuwe keuken wordt. Kan dit bedrijf bij iedereen van harten aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Gemiddelde score”
Door Fam de Visser op maandag 27 dec 2021 21
Die 9.6 waardering is veel te hoog gegrepen in de revieuws, Ardi keukens scoort gewoon een gemiddelde van 6.5 ! voor ons. in het gehele traject zijn er toch wel wat onvolkomenheden die niet nodig waren geweest! Of de prijs / kwaliteit verhouding in orde is zal de tijd leren??
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie”
Door Jelle Teertstra op dinsdag 16 nov 2021 21
Goede info, goede kwaliteit, prijs/kwaliteit, keurige plaatsing, en vooral goede communicatie over het proces.
Reactie of foto toevoegen
“Super bedankt”
Door Ed Klappe op donderdag 7 okt 2021 21
Verschillende keukenzaken bezocht om een indruk te krijgen. Toen we binnen stapten bij Adee hadden we het idee heel snel weer buiten te staan. Maar dat veranderde heel snel toen bleek dat er al erg gedetailleerd voorwerk gedaan was. Heldere uitleg, veel voorbeelden in de zaak aanwezig, vriendelijk personeel en vooral erg helder in de prijs! Adee denkt mee, zelfs als de medewerker met een blindedarmontsteking thuis zit! Na akkoord word je keurig per mail van alles op de hoogte gehouden, heb je onverhoopt nog een vraag, dan heb je heel snel een reactie terug. Er werd ons ontelbaar keer duidelijk gemaakt dat de service van Adee erg belangrijk was en dat ze echt doen wat ze beloven. Dat zegt helaas elke keukenzaak, maar na het plaatsen van de keuken moet ik met plezier toegeven dat Adee inderdaad een stuk verder gaat met service dan andere zaken. Keurig nette installatie, vakkundige monteurs, vriendelijke mensen en gewoon vakwerk afgeleverd. Adee en met name Jenneke, super bedankt voor de prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Monteurs zijn echte vakmannen”
Door Vera op maandag 4 okt 2021 21
Enthousiaste verkoper die heel goed mee dacht in het ontwerp van de keuken, goede verbeteringen heeft aangedragen en betrokken bleef bij het hele proces. Ook prettig dat je direct de prijs weet en daar niet over hoeft te onderhandelen. Mooie kwaliteit keuken en apparatuur. De montage wordt gedaan door echte vakmannen die graag netjes werk willen afleveren en daar ook de tijd voor krijgen.
FOTO VAN VERA
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door yvette mathijssen op zondag 26 sep 2021 21
Voor de derde keer een keuken laten plaatsen door Ardi keukens, dit keer ging het om een 'bijkeuken'. Wederom zeer tevreden. De verkoper in de winkel denkt mee wat betreft de mogelijkheden en weet hierin goed te adviseren. Prijs/kwaliteit verhouding tevens goed, je weet direct waar je aan toe bent tijdens het gesprek met de verkoper. De monteur heeft de keuken netjes geplaatst, 1 deurtje draaide verkeerd maar dit is keurig en snel opgelost. Kortom, wij zijn zeer tevreden over Ardi keukens en bevelen deze dan ook zeer zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Montage aanrechtblad”
Door Daniel op vrijdag 24 sep 2021 21
SUPER SERVICE! Van begin tot aan de laatste puntjes geholpen. Zelfs wat niet bij de "prijs" inbegrepen zat hebben ze gedaan en afgerond. Zeker een aanrader! Top! Vriendelijk personeel.

Aanvulling ontvangen 27 september 2021: Het gaat om het monteren van een aanrechtblad. Dit is al gebeurd. Het is ons uitstekend bevallen. Dat laat de recensie wel zien ;).
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig gedaan”
Door Dylan op donderdag 26 aug 2021 21
Onze ervaring is erg goed met Pelma. Goed geholpen in de showroom, mooi aanbod aan keukenapparatuur en een eerlijke scherpe prijs. Het zetten van de keuken is vakkundig gedaan. Vaklui met plezier in hun werk! Ik beveel Pelma graag aan voor anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Luisteren goed”
Door Ruud Bakker op dinsdag 24 aug 2021 21
Bij Artic Keukens in Utrecht een aantal keer op gesprek geweest; er wordt goed naar de wensen geluisterd, en ook goed aangegeven wat wel/niet kan. Duidelijkheid over de prijs ook! Voorbereiding, inmeting, leidingschema, etc: alles prima verzorgd.
Klantenservice telefonisch en via de mail: ook zeer goed. Montage vakkundig, compleet, vriendelijk; kortom helemaal prima! Er klopt bij elke keuken montage wel eens iets niet, maar we zijn zeer goed op de hoogte gehouden van de manier waarop de foutjes worden opgelost. Service in de weken ná de montage prima; zowel telefonisch als uiteindelijk ter plekke.
Reactie of foto toevoegen
“Overall fijn proces”
Door Rainier van R op woensdag 21 jul 2021 21
Wij hebben recent een keuken bij Keur keukens gekocht. We wisten dat ze niet de goedkoopste zijn, maar goede kwaliteit hebben en goede service bieden, wij waren bereid daar wat extra voor te betalen.

Verkoop:
Wij zijn geholpen door Peter, zeer aardige en kundige verkoper, soms tikkie chaotisch, maar komt al z'n afspraken na, zeer fijne vent!

Product:
We hebben een zeer mooie keuken gekregen waar we erg blij mee zijn. Zijn een paar nadelen, grootste in de vaatwasser. Deze heeft een programma waarbij voor het einde de klep open springt om te drogen. Keur keukens heeft aangegeven dat niet te gebruiken omdat de stoom de panelen zal beschadigen. Hierdoor blijft de vaat nat.. na hierover geklaagd te hebben (ik had hiervoor een vaatwasser die wel schoon en droog levert) krijg ik te horen dat het toch wel open kan, maar mocht het stuk gaan zal daar geen garantie op zitten... vreemd verhaal...

Installatie:
Zeer netjes geleverd en gemaakt, je ziet dat ze kundig zijn en erg netjes werken. Heel fijn!

Service:
Bij de installatie is een leiding gaan lekken in het kastje, ik heb dit meteen aangegeven met bijna een dagelijkse herinnering, na een week ben ik nog steeds niet gebeld om dit te laten maken, echt extreem vervelend. Ik wissel 2 keer per dag nu droge doekjes in mn gootsteenkastje... Ik ga dit nu maar zelf laten doen.

Overall: Wij zijn blij met de keuken, overall was het ook een fijn proces. Echter de verwachtingen waren hoog en de prijs is dat ook. Het is onbegrijpelijk dat ze deze steken zo laten vallen waardoor ik uiteindelijk best wel gefrustreerd ben. Ik raad ze niet af, maar weet niet of ik ze nog zou aanraden... cijfer zou ik een 7 geven, ik kan alleen 6 of 8 kiezen... dus een geflatteerde 8, vooral omdat ik Peter graag mag.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Syl van Zoen op zondag 9 mei 2021 21
Door verhuizing in korte tijd 2e keuken hier gekocht. Net als de eerste keer door Cornelis perfect geholpen. Hij denkt met je mee en zorgt ervoor dat alles klopt! We moesten best even geduld hebben voordat de keuken geplaatst kon worden. Helaas ging toen ook niet alles meteen perfect. Maar daar hoefden we niet nerveus over te zijn; je weet dat als je hier een keuken aanschaft alles (maar dan ook echt alles!) goed gaat komen. De monteur die onze eerste keuken had geplaatst (Erwin) kwam samen met een collega een hele dag om te zorgen dat onze droomkeuken er nu net zo uitziet als we gehoopt hadden. Een hele klus, maar klasse gedaan. Chapeau! De nazorg bij Keur keukens is er eentje waar andere keukencentra een voorbeeld aan kunnen nemen! We zijn (weer) bijzonder tevreden en gelukkig met onze prachtige keuken. Ook het telefoontje van Cornelis nadat de keuken geplaatst was, stellen wij zeer op prijs. Wij willen dan ook Keur keuken bijzonder aanbevelen aan toekomstige keukenkopers.
FOTO VAN SYL VAN ZOEN
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Els en Alex op zaterdag 8 mei 2021 21
Keuken gekocht bij Anovi berkel, mooie showroom en duidelijke prijs erbij. Na een goed verkoopgesprek waarbij prijsonderhandelingen niet nodig was in afwachting van de uiteindelijke keuze en resultaat. Bij installatie ging alles volgens plan, later afgekit door nieuwbouw en oven later geleverd door Corona. Al met al hebben wij nu een moderne keuken met een acceptabele prijs, een aanrader dus!
FOTO VAN ELS EN ALEX
Reactie of foto toevoegen
“Wereld van verschil”
Door Bettie Blankendaal op maandag 19 apr 2021 21
In november 2020 een nieuwe keuken gekocht bij Keur Keukens. Gaat om een keuken in U opstelling. Het verkoopgesprek heb ik als zeer positief ervaren. Geen agressieve verkoop, geen tijdsdruk; maar een verkoper die actief met je mee denkt en alternatieven voorstelt om binnen de financiële ruimte te blijven die je hebt aangegeven. Wat prijs betreft weet je meteen waar je aan toe bent. Geen gedoe met onderhandelingen. Ook na het tekenen van de opdracht was er nog alle ruimte om af te stemmen. Zo heb ik nog voor een ander model koelkast gekozen en toch nog even gekeken naar ander mogelijkheid voor bovenkastjes. Was allemaal geen probleem. Communicatie over definitieve bestelling en levering was continue heel duidelijk en netjes. Afleveren op voorhand ging in goed overleg en was zorgvuldig. Monteur was een topper. Er is echt heel netjes gewerkt. Ik snap niet dat er ook keukenleveranciers zijn die een grote keuken als dit in een halve dag erin rammen. Afwerking van de keuken is keurig en alles ging in overleg. 2 deurtjes hebben een fabricagefoutje. Dit heb ik gemeld en ze zijn direct opnieuw besteld. Hier ook weer keurig een bevestiging van ontvangen. Ik heb er alle vertrouwen in dat ook dat laatste stukje goed zal komen. Als ik ooit nog eens een nieuwe keuken moet gaan kopen dan ga ik direct naar hen. En nee ik heb geen aandelen;-) Echter deze ervaring is voor mij zo een enorme verademing vergeleken bij mijn vorige keukenaanschaf 19 jaar terug. Een wereld van verschil.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Fam. van der Hart op dinsdag 13 apr 2021 21
We zijn een prachtige keuken rijker, die we bij Pelma Keukens Goes hebben gekocht. Een hoekkeuken uit de lijn DBSelect in betonlook. Voor ons een mooie stap. Na tientallen jaren nu eindelijk inductiekoken en een vaatwasser! Al onze apparatuur is van het merk Pelgrim. We hebben daarvoor gekozen omdat we ook in onze vorige keuken goede ervaringen met dit merk hebben gehad. Er werd uitgebreid de tijd genomen voor advies in de ruim opgezette showroom en er was een ruime keuze aan kleuren, modellen en accessoires. Kwaliteit/prijs verhouding is wat ons betreft prima.

Aanvulling ontvangen 13 april 2021: We zijn ook zeer tevreden over de monteurs bij het plaatsen en afmonteren van de keuken. Er is netjes en vakkundig gewerkt.
We bevelen Pelma daarom ook aan bij ieder die op zoek is naar een nieuwe keuken.
FOTO VAN FAM. VAN DER HART
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig advies”
Door irma op maandag 29 mrt 2021 21
Uitstekende inventarisatie van de wensen van de klant gecombineerd met deskundig advies, helder en transparant service/begeleiding en montage super. Juiste prijs/kwaliteit verhouding. Vertrouwd adres!
Reactie of foto toevoegen
“Mooie landelijke keuken”
Door Karin KN, haarlem op dinsdag 23 mrt 2021 21
Wij hebben na jaren zoeken, wikken en wegen bij Keur keuken een hele mooie landelijke keuken gekocht. Super blij met de persoonlijke begeleiding en duidelijkheid over wat een keuken kost. Geen handje klap, dit is de prijs. Van de inmeting, tot de plaatsing top geregeld.
FOTO VAN KARIN KN, HAARLEM
Reactie of foto toevoegen
“Zo goed geholpen”
Door Fam de wolf op zaterdag 20 mrt 2021 21
De rede dat wij bij Anovi keukens hebben gekocht is de goede service, en er hoeft niet onderhandeld te worden over de prijs. We zijn zo goed geholpen door Henry Boogaard. Hij dacht goed met ons mee, kwam met oplossingen en gaf goed advies over alle apparatuur. Op advies van Henry hebben we gekozen voor een matzwart inductiekookplaat fullflex, ingebouwd in een glanzend composiet werkblad. Het is prachtig! De monteurs waren kundig en werken netjes. Ook dik tevreden over de snelle reactie van de service-afdeling.
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door John Aarts op vrijdag 19 mrt 2021 21
Goede communicatie, goede begeleiding van aankoop tot en met montage. Men luistert goed naar wensen van de klant. Juiste prijs/kwaliteit verhouding. Enthousiast team, men neemt de tijd voor je. Kan het zeker aanbevelen.
FOTO VAN JOHN AARTS
Reactie of foto toevoegen
“Mooie eiken keuken”
Door Natasja op woensdag 17 mrt 2021 21
Mooie eiken keuken met composiet blad gekocht, voorzien van stollen. Erg tevreden over ontwerp, ze denken goed mee, zowel creatief als praktisch, goede prijs, nette service en alles goed geplaatst.
FOTO VAN NATASJA
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Erik van Vossen op maandag 15 mrt 2021 21
Vanaf het eerste moment tot de oplevering van de keuken klopte alles. Een goed advies, deskundige montage en de ondersteuning in keuzes die je als klant verwacht.
En dat alles voor een goede prijs. Nu de keuken staat kunnen we ook oordelen over de kwaliteit, en deze is ook uitstekend. Alles voelt degelijk en stevig aan. We kunnen er weer jaren tegen!
Reactie of foto toevoegen
“Prima geregeld”
Door Rob Schouten op vrijdag 5 mrt 2021 21
Keuken geleverd op tijd en netjes gemonteerd, gas op glas kookplaat was niet meer te leveren, kregen een duurder model zonder prijs verhoging, na paar weken monteur nog maals langs gekomen om de kastjes nog eens goed af te stellen prima geregeld
Reactie of foto toevoegen
“Een absolute aanrader”
Door N. de Korte op donderdag 4 mrt 2021 21
Ervaring was geweldig omdat:
- er pro-actief en vooral creatief werd meegedacht (zie ook foto)
- er ruim de tijd wordt genomen, er eindeloos ruimte is voor vragen of aanpassingen
- er niet wordt onderhandeld over de prijs, er wordt een scherpe prijs gegarandeerd
- er op geen enkel moment druk werd uitgeoefend om te kopen, zoals bij veel andere keukenzaken wel het geval is ("als je nu niet beslist kan ik deze korting niet garanderen", verschrikkelijk)
- en last, but not least: ze doen wat ze beloven! afspraken worden netjes nagekomen, mogelijke problemen direct en netjes opgelost, monteurs plannen ruim tijd, overhaasten niets, denken mee en geven nuttige adviezen
FOTO VAN N. DE KORTE
Reactie of foto toevoegen
“Nemen de tijd voor de klant”
Door Fam Jumelet op woensdag 3 mrt 2021 21
Er werd met ons meegedacht. Professioneel. Namen de tijd voor de klant. Ook bij wijzigingen altijd snel reactie. Duidelijke afspraken. Vriendelijk personeel. Duidelijk over de prijs. Geen kleine lettertjes. Je weet weet waar je aan toe bent. Tevens houden ze woord. Afspraak is zeker afspraak. Personeel staat echt voor je klaar. Ook toen de keuken geplaatst was hadden wij nog vragen over het juiste gebruik van de inductieplaat. Ook hier werden wij direct mee geholpen. Bij twijfel. Doen!
FOTO VAN FAM JUMELET
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door H. Van Gastel op zaterdag 20 feb 2021 21
Eerlijk en goede prijs en advies. Afspraken worden ook goed nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gekeken naar je wensen”
Door Familie Brouwer op maandag 15 feb 2021 21
Ze houden goed rekening met je wensen en mogelijkheden. Ze houden rekening met de werkhoogte dat die past bij de kopers. De kwaliteit en prijs zijn zeer goed. Het afwerkingsniveau is hoog. De monteur is ook creatief in oplossingen.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie & heerlijke keuken”
Door Kees Buth op woensdag 3 feb 2021 21
Onze keuken hadden we geïnstalleerd bij de verhuizing in 2001. Na al die jaren begon hij echter wat kleine mankementen te vertonen, zoals een carrouselkast die niet meer lekker liep. En we hadden destijds gekozen voor een gaskookplaat, terwijl nu inductie wel heel populair is. Dus zijn we gaan kijken naar een andere keuken. Alleen het blad (4cm vol graniet) wilden we graag houden. Was ook nog geen krasje op te zien! Keukens genoeg, en 'natuurlijk willen we de oude keuken verwijderen. Maar ja, dat blad is wel uw risico en de kans op breken is gewoon groot.' Dat verhaal kwamen we tegen bij diverse leveranciers (ook de traditioneel 'grote' merken). Dezelfde vraag voorgelegd bij Avanti Keukens in Kesteren. Reactie: 'geen probleem. En als het blad onverhoopt breekt, is dat ons risico, niet uw risico.' Maar toen moest de prijs nog komen. Zou daar dan extra garantie in zitten? Nee. De prijs kwam overeen met die van de andere bedrijven. Dus we gingen weg met een heel positief gevoel. In de auto waren we het er al over eens: het wordt een keuken van Avanti Keukens! Voor de installatie werd nacalculatie aangeboden omdat dit niet direct een standaard klus is. Logisch, dus de opdracht gegeven. Toen kwam de installatie. VEEL spullen in de bus die door het weer wat vertraagd was. De zeer aimabele medewerkers begonnen uiteraard met het slopen van de oude keuken. In overleg hadden we besloten een deel van het blad niet te hergebruiken, omdat je dan met maatwerk inductieplaten te maken krijgt (die de prijs opjagen). Dus deel van het blad is afgevoerd. Het bleek ook dat de waterafvoer minder netjes was aangelegd dan Anton (hoofdmonteur) zou hebben gedaan. Dus die heeft hij meteen maar wat verplaatst ('netjes gemaakt' in zijn termen). Aan het einde van de dag stond één poot van de U-opstelling. En hoe! Het spoelkastje was altijd een rommelhokje voor o.a. de afvalbak en wat bakjes met schoonmaakmiddelen. Nu was het een volwaardige kast met plank en zie je bijna geen leidingen meer! De volgende dag was vooral de opbouw van de overige twee zijden. Dat ging eigenlijk behoorlijk snel, maar vooral erg netjes, secuur en gedegen! De laatste dag waren er drie monteurs, en ze waren ook wat vroeger klaar. Toen we vroegen of Anton nog een instructie zou geven voor de nieuwe kookplaat was de reactie 'desnoods bak ik hamburgers'. Dus we hebben snel hamburgers gehaald en de lunch wat verlaat om Anton de tijd te geven om de kookplaat te installeren en hamburgers te bakken. Lekker! Aan het einde van de dag nam Anton nog even de uren door. Daarbij gaf hij zelf al aan dat ze door het weer wat later waren en door de hamburgers wel erg lang gelunched hadden. Het aantal bestede uren viel (mede daardoor) zelfs lager uit dan de schatting! Na een paar weken kijken we nog steeds verliefd rond in de keuken. Wat een mooie & heerlijke keuken, wat een fijne mensen!
Reactie of foto toevoegen
“Een 10 voor het installatie team”
Door Els op maandag 21 dec 2020 20
Goede informatie en meedenken bij uitzoeken keuken! En een 10 voor het installatie team. Ze denken mee en gaan niet weg voor alles werkt en klant tevreden is! Onze volgende keuken zou ik weer bij Keur Keukens kopen. Ook de prijs is top!
Reactie of foto toevoegen
“Alles volgens planning”
Door Fam. Visser op zaterdag 19 dec 2020 20
We gingen 'even' kijken maar het advies was zo goed dat we niet meer verder wilden kijken. Goede kwaliteit/prijs verhouding! Levering en plaatsing in eigen beheer. Alles volgens planning. Nu de keuken staat helemaal naar ons zin en zoals we hem verwacht hadden. Alle medewerkers van DB/Artic Utrechr ook netjes en vooral aardig.
FOTO VAN FAM. VISSER
Hoekkeuken met apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische service”
Door Matty Vrieswijk op maandag 7 dec 2020 20
De service bij Ardi is fantastisch. Er wordt meegedacht met het realiseren van de plannen van de klant, men is erg behulpzaam en servicegericht. De kwaliteit van de keuken is erg goed en ook het plaatsen/monteren van de keuken is heel goed uitgevoerd. Ook de prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend. Deze zaak is een absolute aanrader!
FOTO VAN MATTY VRIESWIJK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door Fam. Verdoes op zaterdag 5 dec 2020 20
Hartelijk ontvangst in de showroom, goede prijs/kwaliteit verhouding, super afspraken mee te maken, heel erg nette plaatsing, keurig nette service. Zijn heel heel erg blij met onze keuken!
FOTO VAN FAM. VERDOES
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst professioneel!”
Door Ellis Smit op zaterdag 28 nov 2020 20
Dit bedrijf doet echt wat ze beloven! Mooie collectie keukens met veel mogelijkheden en een nette prijs. Alle mijn vragen, mails etc worden snel en correct beantwoord. De montage verliep perfect en vlekkeloos. Uiterst professioneel! Heel bijzonder in deze snelle wereld, waar de details nog wel eens vergeten worden door de commerciële bedrijven.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Jochum&Ditta op zaterdag 28 nov 2020 20
Uitstekende service bij het uitzoeken en installeren/monteren van onze keuken. Een prachtige keuken met alle apparatuur etc naar onze wens voor een uitstekende prijs!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Maarten op donderdag 26 nov 2020 20
Onze nieuwe keuken is op 20-11-2020 opgeleverd en we zijn echt super tevreden met het resultaat. Dikke pluim voor Levi die ons zeer deskundig en prettig heeft geadviseerd. Artic keukens was de eerste keukenzaak die wij bezochten in onze zoektocht naar een nieuwe keuken en het eerste gesprek met Levi beviel zo goed dat we geen behoefte meer hadden om naar andere zaken toe te gaan. Geen seconde spijt gehad van deze beslissing. De installateurs Maurits en Eddy waren ook ontzettend goed en heb de keuken in 2 dagen geïnstalleerd. Aan het einde van dag één bleek dat het bestelde zeeppompje niet was meegeleverd. Maurits en Eddy zijn toen na werktijd naar het magazijn gereden, het zeeppompje + juiste installatieapparatuur opgehaald en de volgende dag alsnog geïnstalleerd. Topservice!
Nee Artic is niet goedkoop maar de service en kwaliteit zijn dermate goed dat deze premium prijs volledig gerechtvaardigd is.
FOTO VAN MAARTEN
Reactie of foto toevoegen
“Keurig verzorgd”
Door Jelle de Boer op woensdag 14 okt 2020 20
Goed advies, waar nodig eerlijk en duidelijk.
Gelijk een nette prijs.
Alles uit één hand, ook de plaatsing.
Keurige showroom met voldoende keus en super gastvrije ontvangst.
Duidelijke en keurig verzorgde offerte.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor goede prijs”
Door M School op maandag 12 okt 2020 20
Bij Avanti in Kesteren een keuken gekocht. We zijn daar geholpen door J. Bremmer. Aardige man, nam netjes de tijd de tijd en dacht met ons en ons budget mee. Voor een goede prijs de keuken gekocht. Na 2 maanden is de keuken geplaatst. Alles is naar wens, we zijn blij met de nieuwe keuken. Dag na plaatsing een klein scheurtje ontdekt in een plint, Avanti gebeld... De plint wordt zonder problemen vervangen. Een puntje van aandacht: Na akkoord offerte wilden we een kleine aanpassing, namelijk een spatplaat achter de kookplaat. Die is wel wat duur betaald, materiaal plus kosten plaatsing. Naar mijn idee hoort dit bij het plaatsen van de keuken.
FOTO VAN M SCHOOL
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Alles klopte”
Door Vibeke Cohen op donderdag 1 okt 2020 20
Wij hebben recentelijk een keuken gekocht bij Keur Keukens in Haarlem; afgelopen week is deze bij ons geplaatst. Vanaf het moment dat we de showroom binnenkwamen en door het hele proces heen, zijn we bijzonder vriendelijk en professioneel geholpen, vooral door Chantal maar ook door haar collega's. Al onze wensen qua kleuren, materiaal, stijl, indeling en zelfs budget zijn vervuld. Geen vraag, wens of eis was te lastig, en we hadden er best een heleboel. Ik was meerdere keren in de showroom om dingen aan te passen, nog een keer bekijken of om staaltjes te lenen voor het aankoop van tegels. Altijd ben ik met veel geduld en begrip geholpen, en altijd erg vriendelijk. Toen bleek dat de bestelde afwasmachine niet op tijd geleverd kon worden, zijn we opgebeld met de vraag of we wilde wachten, of liever een andere machine. De aangeboden machine was een duurder merk, deze hebben we voor dezelfde prijs gekregen en deze is gelijk met de keuken geïnstalleerd. Keur Keukens was de zoveelste keukenwinkel die we in ons zoektocht naar de perfecte keuken bezochten, en vanaf het begin hadden we een goed gevoel. Alles klopte gewoon! Ook de installateurs waren bijzonder professioneel en hebben erg netjes gewerkt. Een kast die aan de binnenkant beschadigd bleek te zijn, werd gelijk geregistreerd en een nieuwe kast besteld, zonder dat we daarom gevraagd hebben. Alle verpakkingsmateriaal en troep werd netjes meegenomen, dat hebben we bij andere bedrijven wel anders gezien. Ik sta nog ieder dag vol bewondering te kijken naar ons prachtige nieuwe keuken, bijna te mooi om te gebruiken! Dank, dank, dank!
FOTO VAN VIBEKE COHEN
Keuken met uitstraling
Reactie of foto toevoegen
“Denken je met mee”
Door Melanie op vrijdag 18 sep 2020 20
Super mooie keuken laten plaatsen. Kwaliteit is erg goed tegen een goede prijs. De service is erg goed. We hebben een paar keer gebeld tijdens het voorbereidende werk. Alle keren goed en snel antwoord gekregen. De monteurs werken erg netjes. Ze letten goed op alle spullen in huis. Ze doen er alles aan om niets te beschadigen. Ook tijdens het plaatsen is er goede service. Ze denken met je mee!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Familie van der Spek op vrijdag 18 sep 2020 20
4 jaar geleden al een keuken gekocht bij Avanti en erg tevreden geweest. Nu na onze verhuizing weer een keuken nodig en op zoek gegaan in de nieuwe omgeving. Maar na maanden en vele winkelbezoeken verder nog niet uitgekomen. Terug naar Avanti, meteen weer thuis gevoeld en aan het eind van de avond van de 2de afspraak de handtekening onder de koopovereenkomst gezet. Verkoper (op een aangename manier) erg betrokken en enthousiast aan het werk om de juiste keuken voor ons te vinden. Kwaliteit-/prijs in balans en betrouwbaarheid hoog. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Prijs / kwaliteitsverhouding is erg goed”
Door E. Duivenvoorde op donderdag 10 sep 2020 20
Bijzondere fijne ervaring gehad bij het kopen en laten plaatsen van een nieuwe keuken bij Keur Keukens. Vanaf eerste bezoek aan de showroom (eerst kon ik ongestoord mijn gang gaan in de showroom en daarna zonder afspraak uitstekend geholpen) tot aan plaatsing van de keuken is alles keurig verlopen. Goede en volledige communicatie gedurende het proces. Alles keurig op tijd en volledig geleverd zonder gebreken. Keuken werd geplaatst door professionele en vriendelijke monteurs die zeer netjes werken (alle verpakkingsmateriaal werd direct afgevoerd nadat iets was uitgepakt bijvoorbeeld). Er werd meegedacht met ad-hoc oplossingen bij het plaatsen van de keuken en ontstaan meerwerk is niet in rekening gebracht. Keuken zelf ziet er ook zeer goed uit en past tot op de millimeter in de ruimte. Ik zocht een keukenzaak waarbij ik zorgeloos een keuken kon kopen en door laten plaatsen en Keur Keukens heeft dat waargemaakt. De slogan "afspraak is afspraak" is geen loze praat bij dit bedrijf. En daarvoor betaal je niet eens de hoofdprijs in keukenland. De prijs/kwaliteitsverhouding is erg goed.
Reactie of foto toevoegen
“Blinken uit in service”
Door Remco op donderdag 13 aug 2020 20
Arma Keukens en Sanitair is een professionele partij, waarbij wij tot twee keer toe een keuken en badkamer hebben gekocht. De eerste keer was in 2009 en de tweede keer (na een verhuizing) in 2019. De eerste keuken en badkamer lagen in een relatief lage prijsklasse en de tweede keuken en badkamer in een relatief hoge prijsklasse. Beide keren zijn zowel de keuken als de badkamer van Arma ons zeer goed bevallen. Enkele belangrijke redenen om voor Arma te kiezen:
- Vanaf het eerste gesprek valt op dat de Arma adviseur meedenkt, vriendelijk is, kennis van zaken heeft en attendeert op zaken waar je als klant soms niet aan denkt.
- De slogan van Arma is "afspraak is afspraak" en uit ervaring weten wij dat de afspraken inderdaad worden nagekomen.
- Arma hanteert niet altijd de laagste prijs, maar wel een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
- Service is echt een aspect waar Arma in uitblinkt! Arma staat voor de geleverde producten en doet er alles aan om de klant tevreden te houden. Zelfs jaren na onze aankoop zijn kleine aandachtspunten netjes verholpen.

Ging er dan niets mis? Zeker wel, ook bij een professionele partij als Arma gaat er wel eens iets mis. Bij ons werd bijvoorbeeld een bestekbak geleverd die wij niet hadden besteld. Daarnaast is per ongeluk een elektriciteitskabel door gefreesd. Beide zaken zijn spoedig verholpen zonder extra kosten. Wij kunnen Arma Keukens en Sanitair zeker aanbevelen en de kans is zeer groot dat wij onze volgende keuken en badkamer ook weer door Arma laten plaatsen. Onze eerste keuken en badkamer waren na 10 jaar nog in zeer goede staat en dat zal bij de tweede keuken en badkamer vermoedelijk niet anders zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Vloer keuken en badkamer”
Door Fam Bazuin op zaterdag 1 aug 2020 20
Wat een fantastische ervaring met Arma Keukens en Badkamers! Hele fijne eerste gesprekken, en na een eerlijke prijs en hiermee een eerlijk vergelijk, gekozen voor Arma. Dit vooral vanwege het fijne gevoel, het mooie ontwerp en duidelijke afspraken. Wij kregen een nieuwbouw woning en hebben zowel de tegel vloeren beneden, de badkamer en toiletten als de keuken door Arma laten uitvoeren. Deze planning liep fantastisch en sloot perfect op elkaar aan. Vooral ook door de vakkundigheid van alle monteurs (In het speciaal, Jan en Jacco bedankt!) is het snel naar meer dan het gewenste resultaat gebracht! Ik zal iedereen Arma aanraden voor Tegel vloeren, badkamers en keukens !
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Frans van Steijn op woensdag 17 jun 2020 20
Onze ervaring met Keurkeukens is super! Vanaf dat we de winkel binnen liepen hing er een ontspannen en informatieve sfeer. Rustige verkopers die echt met ons mee dachten. Geen gepush en gedram zoals bij veel keukenzaken. We hebben een prachtige keuken aangeschaft die volgens planning heel nauwkeurig in elkaar is gezet. 6 meter lang, vaatwasser en koelkast en een natuurstenen blad voor een hele beste prijs!
FOTO VAN FRANS VAN STEIJN
Moderne landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Astrid Olmberg op dinsdag 16 jun 2020 20
Ik beveel Keur Keukens aan omdat ik zeer tevreden en heel blij ben met mijn nieuwe keuken. Klantvriendelijkheid: altijd koffie met wat lekkers erbij, professionaliteit en service staan bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Elke stap in het proces totdat de keuken werd geplaatst, daarna de after service, werd steeds helder gecommuniceerd en al mijn vragen werden deskundig beantwoord. Veel dank aan en waardering voor Cornelis Van Dalfsen. Tevens grote dank aan en waardering voor Fred Buné van Keuken Werk die met zijn team ondanks de corona crisis kwalitatief goed werk tegen marktconforme prijs binnen de gestelde termijn geleverd heeft. Keuken Werk beveel ik dan ook ten zeerste aan! Astrid Olmberg, Haarlem
Reactie of foto toevoegen
“Pluspunten”
Door Wilma op zaterdag 2 mei 2020 20
Ik heb deze pluspunten van kopen bij Keur Keukens;
1. Ik werd heel aardig en zorgvuldig behandeld in het aankoopgesprek. Er werd niet gepusht om te kopen, ik mocht er over denken en op terug komen.
2. Ik vond het ook fijn dat de prijzen helder waren en dat er geen gedoe en onderhandeling nodig was voor de prijs. Hiermee heb ik mogelijk niet de goedkoopste oplossing, ergens anders had ik met korting misschien goedkoper uit geweest, maar dit voelde goed.
3. Het bedrijf heeft een eigen montagebedrijf en komt zelf heel netjes de keuken plaatsen. Dat gebeurd vriendelijk en zorgvuldig. Een echt degelijk Nederlands product. Met goede garantieregeling, al heb ik daar (nog) geen gebruik van hoeven maken.
Reactie of foto toevoegen
“Prijs kwaliteit is erg goed”
Door Henk Pel op zondag 26 apr 2020 20
Na bijna de moed opgegeven te hebben bij het aanschaffen van een nieuwe keuken stuitte we bij toeval op de naam Artic keukens in Utrecht. Omdat de reviews van de moedermaatschappij DB groep goed waren en Utrecht voor ons het dichtst bij was zijn we met onze wensenlijst langs geweest. Wat een nieuwe wereld ging er voor ons open. Het verkoopgesprek overtrof onze verwachtingen. Goed, rustig, helder en zeer professioneel. Maar boven alles vertrouwenwekkend. Het gaat ze duidelijk niet om een snelle handtekening met allerlei kortingen of gimmicks waar je niet op zit te wachten bij aanschaf van een keuken. Nee de prijsopbouw was zeer transparant en eerlijk, Dat wisten na zeker 8 eerdere keuken showrooms bezocht en offertes ontvangen te hebben zeker. Prijs kwaliteit is erg goed. We zijn direct tot aanschaf overgegaan. Het inmeten, voorbereiden en uiteindelijk plaatsen ging eveneens zeer professioneel. Rustige zeer deskundige monteurs die overduidelijk de visie van de organisatie uitdragen. Kwaliteit boven alles. Ze zijn betrokken en voelen zich verantwoordelijk voor het eindproduct. Ook de aftersales wordt goed begrepen door Artic. Zij overtuigen zichzelf ervan dat gedurende en na dit proces de klant tevreden is en blijft. Het kan dan ook niet anders dan dat de keuken uiteindelijk tot volle tevredenheid is geplaatst en we erg gelukkig zijn met de nieuwe keuken maar vooral dat we tegen Artic keukens zijn aangelopen tijdens dit best wel stressvolle proces.
FOTO VAN HENK PEL
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Eline Muskee op dinsdag 21 apr 2020 20
Wij zijn echt ontzettend blij met de keuken en zéker met Keur Keukens! De afspraken worden nagekomen, het personeel is vriendelijk en denkt met je mee! Prijs kwaliteit verhouding is top! Een dikke 10 voor Keur Keukens.
FOTO VAN ELINE MUSKEE
Het resultaat
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Website
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.