Feedback
9,7

DB Keukens

Website: www.dbkeukens.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.dbkeukens.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van DB Keukens
Ontdek de grootste collectie keukens en badkamers bij DB Keukens, het betrokken familiebedrijf dat al ruim 30 jaar hoogstaande kwaliteit van product en service biedt. Wij beloven u de beste prijs, service op 9+ niveau en 10 jaar garantie op onze montage.

10 jaar montagegarantie – Beste prijs – Service op 9+ niveau – Betrokken medewerkers – Netto prijzen – Transparante offerte – Hoge klanttevredenheid

Maak een showroomafspraak
Vul het formulier in en plan een vrijblijvend adviesgesprek.

Bekijk onze showrooms
Ontdek 8 inspirerende showrooms en realiseer uw droomkeuken.

200+ keukenopstellingen
Bekijk het zeer uitgebreide assortiment van DB Keukens.
Ervaringen
Er zijn 2185 ervaringen over DB Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1879 ervaringen
4 sterren172 ervaringen
3 sterren17 ervaringen
2 sterren19 ervaringen
1 ster20 ervaringen
“Absoluut geen spijt van mijn keuze”
Door T. Oldewarris op maandag 15 apr 2024 24
Heel goed geïnformeerd in de showroom. Het gegeven advies paste keurig binnen budget. Backoffice klantteam is zeer snel en adequaat en door het inschakelen van de aannemer waar Keur doorgaans mee werkt sloot de planning perfect aan en hoefde ik me nergens zorgen over te maken. De keuken zoals deze er nu staat voldoet aan mijn verwachtingen. Al het personeel van Keur Keukens waar ik mee te maken heb gehad waren allemaal even vriendelijk en punctueel en hadden kennis van zaken. Ik was zelf ook doorverwezen naar Keur Keukens via een kennis en ik heb er absoluut geen spijt van.
FOTO VAN T. OLDEWARRIS
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de houten greeploze keuken”
Door Heleen op donderdag 11 apr 2024 24
Goed advies, komen afspraken na, alles te volgen via mijnkeukeninfo/online, bezorgen en plaatsen van de keuken door eigen personeel. Er wordt meegedacht met het inrichten van de keukenkastjes. Blij met de houten greeploze keuken met graniet werkblad!
FOTO VAN HELEEN
Reactie of foto toevoegen
“Ze doen wat ze beloven”
Door Koopman op woensdag 10 apr 2024 24
Keuken inclusief montage en voorbereiding aangeschaft bij Adee keukens in Rijssen. Heel netjes gedaan en ze doen wat ze beloven! Ook bij vragen kun je altijd bij ze terecht!
FOTO VAN KOOPMAN
Reactie of foto toevoegen
“Prima zaak”
Door Fabienne Voortman op vrijdag 5 apr 2024 24
Heel goed advies in de winkel. Er wordt goed naar je geluisterd wat je wil en alle opties besproken. Montage ging prima. Alle afspraken werden netjes nagekomen. En kleine beschadigingen die bij plaatsing bleken, werden heel netjes opgelost. Prima zaak.
FOTO VAN FABIENNE VOORTMAN
Reactie of foto toevoegen
“Een mooi resultaat”
Door Carolien van Vliet op donderdag 28 mrt 2024 24
Gisteren mijn keuken laten plaatsen. Alles wat wij besproken hebben is ook daadwerkelijk in overleg en meedenkend in alles tot een mooi resultaat geworden. Ter plaatse worden ook dingen opgelost. Zeer vriendelijke professionele mensen. Nazorg is er ook. Erg blij mee.
FOTO VAN CAROLIEN VAN VLIET
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastische keuken”
Door Peter en Elly op woensdag 27 mrt 2024 24
Wij hebben onze Schmidt keuken gekocht bij Ardi in sint Annaland. We zijn daar verschillende keren heel gastvrij ontvangen en er is een prachtig ontwerp gemaakt. Na oplevering van ons huis is de keuken vorige week geplaatst door Johan en Marco. Echte vakmensen die alles in 2 dagen hebben geplaatst. Er was geen enkel probleem met de keuken dus was in een keer goed. Kortom, we zijn ontzettend tevreden over de service van Ardi en genieten nu van een fantastische keuken. Wij vinden Ardi een echte aanrader!
FOTO VAN PETER EN ELLY
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer positieve ervaring”
Door Bas van der Zwaag op vrijdag 22 mrt 2024 24
We hebben een zeer positieve ervaring gehad met Keur Keukens. We zijn in de showroom uitstekend begeleid door Demi, met name haar flexibiliteit is heel prettig. Fred van Keukenwerk heeft de verbouwing uitstekend gedaan. De installatie verliep naar wens en de after-sales service was ook prima. Kortom, een aanrader!
FOTO VAN BAS VAN DER ZWAAG
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastisch eindresultaat”
Door Naomi op donderdag 21 mrt 2024 24
Ontzettend blij met de aankoop van onze nieuwe keuken bij Ardi! Vanaf het begin in de showroom enorm geholpen in onze ideeën en meegedacht in alle mogelijkheden. Bij vragen is de communicatie snel en duidelijk. Plaatsen van de keuken ging goed en professioneel, ook op monteren van losse aangekochte producten bij andere partijen (vuilnisbak, Quooker), super behulpzaam! Na plaatsing bij kleine mankementen super goed te bereiken en bereid om mee te denken. Al met al een super ervaring en zeker aan te raden!
FOTO VAN NAOMI
Reactie of foto toevoegen
“Een super bedrijf”
Door Yvonne de Jong op maandag 18 mrt 2024 24
Dikke 10+ voor Avanti, van verkoop, planning, werkvoorbereider tot montage en nazorg. Zijn uiterst tevreden t.a.v. vriendelijkheid, service, bij iedere afdeling van Avanti keukens! Ik kan dit bedrijf aan een ieder aanraden ervaar het zelf en loop gewoon eens binnen. Het is een hele nette zaak met voldoende, verschillende opstellingen en stijlen te zien. Zijn open, vriendelijk en geven goed advies. Onze keuken is nu enkele maanden opgeleverd, elke afspraak, mail of wat dan ook wordt netjes en vriendelijk op gereageerd en afgehandeld, de zorg en nazorg is super. Wij zijn blij met ze, alles is naar wens! Bedankt allemaal voor jullie hele goede zorgen en vriendelijkheid.
FOTO VAN YVONNE DE JONG
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Deveny op donderdag 14 mrt 2024 24
Wij hebben onze keuken hier gekocht! En we zijn super blij dat we voor Pelma gekozen hebben! Alles wordt keurig netjes uitgelegd. Het contact is super. Bij problemen wordt het netjes opgelost. De monteurs hebben goed werk geleverd, alles keurig geplaatst, netjes gemonteerd. En zelfs de stopcontacten terug geplaatst! Kortom wij zijn meer dan tevreden over Pelma en hun service!
FOTO VAN DEVENY
Reactie of foto toevoegen
“Topwerk”
Door Ingrid en Hans Kolenbrander op vrijdag 8 mrt 2024 24
We hebben een prachtige keuken, helemaal naar onze wensen samengesteld, heel goed meegedacht door de verkoopster. Perfecte communicatie over wanneer de keuken wordt geleverd en wanneer geplaatst. Een heel ervaren monteur, die echt overal een oplossing voor had. Hier is topwerk geleverd!
FOTO VAN INGRID EN HANS KOLENBRANDER
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door M Gemmeke op vrijdag 8 mrt 2024 24
Vriendelijk, klantgericht en meedenkend.
FOTO VAN M GEMMEKE
Reactie of foto toevoegen
“Een tien voor Arma keukens”
Door HJ Wijnbergen op woensdag 6 mrt 2024 24
Na meerdere keuken bedrijven te hebben bezocht zijn we bij Arma keukens via andere gekomen, afspraak gemaakt en vervolgens vier uur geweest bij Gert Jan. Gesprek liep erg rustig alle tijd voor inbreng van onze kant en professionele inbreng van de Arma, tips en mee denken. Alle tijd om alles te laten bezinken, dus geen verkoop druk en dat is heerlijk. Ook was er een VIP avond voor aspirant kopers om nog even met een adviseur om de kleuren af te stemmen. Enkele dagen daarna de keuken gekocht, en het wachten was begonnen denk je. Enkele dagen later krijg je een link om via internet alles te volgen, wel een mooi item. Keuken is op de geplande data gemonteerd en je gelooft het niet maar alles in één keer geleverd en gemonteerd. Echt een tien voor Arma keukens.
FOTO VAN HJ WIJNBERGEN
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastisch eindresultaat”
Door Fam. Van Dijk op vrijdag 1 mrt 2024 24
Perfect advies, perfecte planning, perfecte plaatsing met een fantastisch eindresultaat.
FOTO VAN FAM. VAN DIJK
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Ellen van Tongerloo op dinsdag 27 feb 2024 24
Prachtige keuken gekocht bij Adee, zeer tevreden over het gehele traject en erg blij met het uiteindelijke resultaat.
FOTO VAN ELLEN VAN TONGERLOO
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke tien”
Door Fred Kappers op maandag 26 feb 2024 24
Wij hebben een complete keuken bij Arma gekocht. Vooraf hadden we een budget bepaald en we kregen uiteindelijk een offerte die goed binnen het budget paste. Arma is alle afspraken volledig correct nagekomen. De keuken is geïnstalleerd door echte, plezierige en voorkomende, vakmensen. Van ons krijgt Arma een dikke tien als waardering.
FOTO VAN FRED KAPPERS
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de nieuwe keuken”
Door Fam. J.T. Hoek op zaterdag 24 feb 2024 24
Bij de aankoop van een nieuwe keuken zijn we uitstekend begeleid door het personeel van Ardi Keukens in Sint-Annaland. Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en neemt alle tijd om je droomkeuken te laten realiseren. Ook het bestelproces, de bezorging en de installatie zijn vlekkeloos verlopen. Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken en hebben er dagelijks plezier van!
FOTO VAN FAM. J.T. HOEK
Reactie of foto toevoegen
“Super blij”
Door Fam. Tijhof op zaterdag 24 feb 2024 24
Bij binnenkomst werden wij gelijk fijn aangesproken door het personeel. Na het rondkijken was ons oog al gevallen op een mooie hoekkeuken. Een fijn gesprek met Wilbert gehad over onze keuze, hij heeft ons hierbij goed geadviseerd over materialen en de verschillende soorten inbouw materiaal. De keuken uiteindelijk gekocht, en het plaatsen is goed verlopen. De monteurs namen alle tijd, en een goede uitleg van het nieuwe apparatuur. Wij hebben alles als zeer prettig ervaren. En wij zijn super blij met onze aankoop.
FOTO VAN FAM. TIJHOF
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Familie de Pater op donderdag 22 feb 2024 24
Veel keukenzaken langs geweest, uiteindelijk bij Avanti in Kesteren terecht gekomen. Ons eerste gesprek voelde direct goed. Echt een top keuken geleverd. Van verkoper tot monteur, iedereen afdeling bij Avanti levert vakwerk!
FOTO VAN FAMILIE DE PATER
Reactie of foto toevoegen
“Van begin tot eind is alles soepel verlopen”
Door Herremijn Bos op woensdag 21 feb 2024 24
Wat een fantastische keuken hebben wij! We willen de medewerkers van Arma bedanken voor hun geweldige inzet. Van begin tot einde verliep alles soepel en zeer vakbekwaam.
FOTO VAN HERREMIJN BOS
Reactie of foto toevoegen
“Goede nazorg”
Door Jack Rijsdijk op zaterdag 17 feb 2024 24
Super goed geholpen in de zaak gelijk een goed gevoel. Spullen netjes afgeleverd en geplaatst. Goede nazorg. Ik had het gevoel dat ik bij een familie bedrijf was.
FOTO VAN JACK RIJSDIJK
Reactie of foto toevoegen
“Elke dag blij met de nieuwe keuken”
Door Monique op donderdag 15 feb 2024 24
Geen opdringerige verkopers waarbij je "moet" afdingen en daarna nog het idee hebt dat je bent afgezet. Maar hele kundige en gastvrije en klantgerichte mensen. Ze nemen de tijd voor je, houden je continue op de hoogte en als de keuken geplaatst is houden ze ook nog steeds contact met je. Is er iets dan bel je en wordt het zeer snel geregeld. Ik heb een prachtige keuken! Ben er elke dag blij mee.
FOTO VAN MONIQUE
Reactie of foto toevoegen
“Alles is goed verlopen”
Door Robert en Marian van den Bos op donderdag 15 feb 2024 24
Wij zijn voor een nieuwe keuken naar Ardi keukens gegaan op advies van een familielid. Wij zijn blij dat we dit advies hebben opgevolgd. Niet alleen de prijs-kwaliteit goed van hun producten, zeker ook goed is de begeleiding vanaf offerte tot en met oplevering van de keuken. Alles verliep goed en heel gemoedelijk. Er wordt goed meegedacht in oplossingen, ook waar het net anders uitpakt dan vooraf bedacht. Service en klanttevredenheid staan hoog in het vaandel Bij Ardi keukens. Mochten wij in de toekomst weer een nieuwe keuken willen, dan gaan we zeker weer naar Ardi keukens.
FOTO VAN ROBERT EN MARIAN VAN DEN BOS
Reactie of foto toevoegen
“Zo blij met de keuken”
Door Cora van der Hoeven op maandag 12 feb 2024 24
Wat een vakmensen. Goed advies denken mee werken mee, stucwerk was niet droog, konden de montage met 1 week uitstellen. Ik adviseer zeker om bij Anovi een keuken te kopen. Hierbij dank aan het hele team, verkoper planners monteurs. Petje af.
FOTO VAN CORA VAN DER HOEVEN
Reactie of foto toevoegen
“Een super klantvriendelijk bedrijf”
Door Ingrid op zondag 11 feb 2024 24
Wij kochten in 2023 een nieuwe keuken bij Ardi, die ook in datzelfde jaar is geplaatst. Het is niet voor niets dat wij hier, nadat wij in 2001 onze 1e keuken kochten, nu ook onze 2e keuken hebben gekocht! Ontvangst destijds door de adviseur was goed voorbereid: Er was zelfs al een moodboard gemaakt waarop onze wensen afgebeeld waren! En zelfs de tekeningen uit 2001 waren nog bij hen aanwezig zodat wij de afmetingen niet opnieuw hoefden aan te leveren. Adviseur was zeer deskundig en men denkt goed mee met wat jij als klant wil/zou willen. Zelfs maatwerk is mogelijk. Ook bij vragen of problemen staat men meteen paraat met hulp en/of oplossingen. Ardi is een super klantvriendelijk bedrijf waar zowel de dienstverlening als kwaliteit en service van zeer hoog niveau zijn. Als wij ooit nog een andere keuken nodig hebben, komen wij hier zéker weer terug!
FOTO VAN INGRID
Reactie of foto toevoegen
“Alles is zeer goed verlopen”
Door Alexander op vrijdag 9 feb 2024 24
Kundig en bereikbaar. Zowel bij verkoop, voorbereiding, installatie en after sales service. Echt kwaliteit en zorgeloos.
FOTO VAN ALEXANDER
Reactie of foto toevoegen
“Super goede begeleiding”
Door Simone Spaans op vrijdag 9 feb 2024 24
Wij hebben bij Ardi in St. Annaland een keuken gekocht, we zijn van begin tot eind supergoed begeleid bij deze aankoop, er werd goed geluisterd en meegedacht. Vragen werden snel en duidelijk beantwoord. Dit is echt een aanrader, geen schreeuwerig gedoe, maar zeer goed begeleid bij onze aankoop, super klantvriendelijk en loopt je afspraak uit, krijg je gewoon een lunch aangeboden!
FOTO VAN SIMONE SPAANS
Reactie of foto toevoegen
“Service staat hoog in het vaandel”
Door Steve op vrijdag 9 feb 2024 24
Van showroom tot de nazorg is Ardi top geweest. Extra geholpen bij het tekenen, het zetten in 2 dagen met extra hulp zodat het op tijd af zou zijn. Het is duidelijk dat service bij Ardi hoog in belang staat.
FOTO VAN STEVE
Reactie of foto toevoegen
“Een top team”
Door Anja op donderdag 1 feb 2024 24
Wij hebben een keuken gekocht bij Arma in Nunspeet. Wat zijn wij fijn en deskundig geholpen. Wij zijn superblij met het resultaat en genieten er alle dagen van. Top team.
FOTO VAN ANJA
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg bedankt voor alle goede zorg”
Door Richard Van Rooij op dinsdag 30 jan 2024 24
Wij hebben alle service van Avanti Keukens als perfect ervaren! Van de klantvriendelijkheid en goede adviezen die al begon in de winkel, tot de prima levering en installatie van de keuken! Heel erg bedankt voor alle goede zorg!
FOTO VAN RICHARD VAN ROOIJ
Reactie of foto toevoegen
“Alles is goed verlopen”
Door D. Overduin op zaterdag 27 jan 2024 24
Vanaf het moment van het eerste gesprek in de showroom een fijn gevoel. Goede informatie. Zelfs nog met een sample van de vloer bij de keuken de definitieve vloer kunnen vaststellen. Montage van de keuken is absoluut goed verlopen, zeer vakbekwaam. Deskundig advies van de monteur.
FOTO VAN D. OVERDUIN
Reactie of foto toevoegen
“Prettige samenwerking en een mooie keuken”
Door Fam Willemsen Rhenen op maandag 22 jan 2024 24
Afgelopen december is de keuken door jullie opgeleverd. Wij willen de Firma heel erg bedanken voor het tot stand komen van deze keuken. Allereerst de prettige samenwerking met in de eerste plaats de advisering door Stefanie en later overgenomen door Arno. Ook bij plaatsing van de keuken de 2 monteurs Henri en Niels die hun vak uitermate goed verstaan. Niets was hun te veel en voor alles kwam een oplossing en zeker ook de CV kast en de koof.Ook de andere werknemers die wij aan de telefoon hebben gesproken of via de mail heel veel dank voor snelle service die door Avanti wordt geleverd. De achterwand van de keuken is op de foto's nog in bestelling. Wij zullen de Firma ook zeker aanraden bij familie en kennissen voor aanschaf van een keuken.
FOTO VAN FAM WILLEMSEN RHENEN
Reactie of foto toevoegen
“Blij met onze keuze voor Artic”
Door Chantal van Lieshout op zaterdag 20 jan 2024 24
Wij hebben een keuken gekocht bij Artic in Utrecht en daar zijn we bijzonder tevreden en gelukkig mee. Ons eerste bezoek wilden rondkijken in de showroom om ideeën op te doen. Daar kregen we alle tijd en ruimte voor. Wij vonden het heel fijn dat we 'vrij' konden rondkijken, zonder dat een verkoper ons volgde of informeerde. Dat we die gelegenheid kregen gaf ons het idee dat er geen verkoopdruk zou zijn, en idee wat bevestigd werd doordat we op gegeven moment een kopje thee kregen: "u loopt al een tijdje te kijken, hebt u misschien ondertussen zin in iets te drinken?" Heel gastvrij. Dat bleef zo toen we een afspraak maakten om over een keuken te praten. Er werd royaal de tijd voor ons genomen, en heel goed geluisterd door de verkoopster: toen we de tekeningen thuis kregen, had allerlei details die wij over onze woonomgeving hadden gegeven in de tekeningen verwerkt! Dat waardeerden we erg; vanwege het luisteren, en omdat daarmee de tekeningen van de keuken heel persoonlijk, voor ons, werden. Naar het luisteren dacht de verkoopster ook fijn mee, zij stelde alternatieve mogelijkheden voor als een wens van ons niet precies uitvoerbaar was. Het was voor ons van belang dat de apparatuur energie- en waterzuinig zou zijn. Dat heeft de verkoopster zorgvuldig uitgezocht, zelfs buiten het gangbare assortiment om. Vanaf het begin waren we blij met onze keuze voor Artic. En die blijdschap groeide, toen agv van bouwproblemen het koopcontract zelfs 3 maal moest worden herzien! De verkoopster had begrip voor de aanpassingen en dacht ook daar fijn mee. Toen ik vertelde over klaprozenbehang en dat ik achterwand van de keuken en de muur van de kamer tot één geheel wilde maken, pakte zij een kleurenwijzer erbij en zocht mee naar passende kleuren. Diverse malen heeft ze kleuren in het tekenprogramma geladen, zodat ik een beeld kon krijgen van mijn keuze. Planning, bestelling en levering zijn goed verlopen. Als klant weet je niet goed hoe (veel) daar aan gewerkt wordt, alles verliep precies zoals Artic ons mailde en zij hielden met de levering van de keuken rekening met onze werkdagen, al was dat voor hen lastig. Het plaatsen van de keuken verliep ook heel plezierig; veel werd met ons overlegd, en de monteurs kwamen ook nog met suggesties en kleine aanpassingen om het gebruiksgemak voor te vergroten. Ze waren ook heel zorgvuldig met werken op vilten ondergrond, buiten zagen (ondanks regen) en beschermde looppaden maken. Overigens werd ook bij de levering ook eerst beschermmateriaal op de vloer gelegd. Dat hadden we niet gevraagd, en we waren er erg blij omdat we een nieuwe vloer hadden. Het hele proces van kijken, uitzoeken, kopen, leveren en plaatsen hebben wij ervaren als zorgvuldig en meedenkend. Wij zijn ontzettend blij met onze keuken; hij is prachtig, handig, groot, ruim zonder dat dat erg opvalt en vormt een perfect geheel met onze kamer. Kijk maar op de foto's. Hartelijk dank, Artic!
FOTO VAN CHANTAL VAN LIESHOUT
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is helemaal naar onze wens”
Door Wilbert en Josien Dam op donderdag 18 jan 2024 24
Na het eerste bezoek aan de showroom van Ardi hadden wij een positief gevoel over gehouden. De 2 volgende bezoeken voelde helemaal goed, mede dankzij de vriendelijke en deskundige medewerkster, die ons goed heeft geholpen.
De keuken werd volgens planning geleverd en gemonteerd. De monteurs waren goede en leuke mannen, samen met hun hebben wij nu aan keuken die helemaal naar onze wens is. Wij raden een ieder aan die een keuken zoekt, ga zeker kijken en praten bij Ardi in Sint Annaland.
FOTO VAN WILBERT EN JOSIEN DAM
Reactie of foto toevoegen
“Onze droomkeuken”
Door M. de Wilde / M.W.M. Versluijs op donderdag 18 jan 2024 24
Ontzettend goed geholpen. Patrick van Avanti heeft onze droomkeuken gerealiseerd met veel aandacht en geduld. Als iets niet leek te kunnen, zocht hij samen met ons naar een oplossing. Veel zaken zeggen snel 'nee'. Dat is jammer. Met moeite zijn zulke mooie dingen te realiseren en Patrick neemt daar echt de tijd en moeite voor. Dankjewel voor alle hulp!
FOTO VAN M. DE WILDE / M.W.M. VERSLUIJS
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke pluim”
Door Leeflang Arie op donderdag 18 jan 2024 24
ARDI Keukens uit Sint Annaland schrijft KLANTENSERVICE met hoofdletters en voegt daad bij het woord. Na een klacht omtrent kleurverschil in de zichtdelen van onze (in 2018 geplaatste) witte keuken, zijn alle zichtdelen onder de noemer garantie vervangen. We mochten zelfs - omdat het een unieke/ nog niet eerder voor gekomen klacht was - kiezen uit eventueel een andere kleur. Natuurlijk neemt het proces van bestellen en plaatsen enige tijd in beslag, maar we zijn constant op adequate wijze op de hoogte gehouden. Het plaatsen van de nieuwe zichtdelen is vakkundig gebeurd door zeer nette en beleefde monteurs. Het bedrijf en de medewerkers verdienen en dikke pluim. Deze reactie mag als aanbeveling dienen voor eenieder die aan een nieuwe keuken toe is. Wij hebben anno 2024 de looks van een nieuwe keuken, waarbij wit vervangen is door "betonlook".
FOTO VAN LEEFLANG ARIE
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Jaap Haneveer op zaterdag 6 jan 2024 24
Prima planning en dito uitvoering. Een aanrader!
FOTO VAN JAAP HANEVEER
Reactie of foto toevoegen
“Een schitterende keuken”
Door P. Kerkhoff op woensdag 3 jan 2024 24
Vorig jaar hebben wij een keuken besteld bij Keur Keukens in Haarlem. Omdat wij geen zorgen wilden hebben omtrent het verwijderen en gereedmaken van onze keuken, hebben wij in overleg met Keur contact opgenomen met Keukenwerk. Eind augustus/begin september werd onze keuken geplaatst. Zoals bijna altijd gaat, gaat er wel eens iets mis, zo ook bij ons. In eerste instantie leek het erop dat er binnen Keur naar elkaar gewezen werd, maar na een aantal maal contact gehad te hebben, kwam er iemand van het klantteam (Tygo B.) bij ons thuis om alle knelpunten vast te leggen zodat deze zsm opgelost konden worden. Eindelijk kregen wij het gevoel dat er serieus werk werd gemaakt om onze een fijne keuken te bezorgen. Tygo heeft hemel en aarde bewogen om alle knelpunten op te lossen en hij heeft woord gehouden. Onze keuken is netjes opgeleverd en geworden wat wij ervan verwacht hadden. Chapeau Tygo! Het heeft even mogen duren, maar wij hebben nu een schitterende keuken waar wij naar hartelust kunnen koken. De kastjes, lades en deurtjes voelen degelijk aan waardoor wij het gevoel hebben dat wij ons de komende jaren echt geen zorgen hoeven te maken. Ook krijgen wij regelmatig complimenten over hoe mooi de keuken is.
FOTO VAN P. KERKHOFF
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen en netjes gemonteerd”
Door Carlo Opree op vrijdag 29 dec 2023 23
De wens voor onze nieuwe keuken was om deze ruimtelijker te maken door het plaatsen van een schiereiland. Tijdens het 1ste adviesgesprek is er veel tijd en aandacht besteed aan onze wensen. Hier wordt echt meegedacht en tijd besteed aan wat wij voor ogen hadden. We hadden gelijk een goede indruk. Ook tijdens de volgende afspraken werden wij zeer goed geholpen en geadviseerd tot we tot de uiteindelijke samenstelling van onze keuken kwamen. We hebben rustig alle tijd kunnen nemen, zodat we geen overhaaste beslissingen moesten nemen. Tevens een groot compliment voor de gastvrouwen in de winkel, die ons elke keer weer verwend hebben met allerlei lekkernijen. We hebben gekozen voor een houtlook keuken met grepen. Een Quooker flex, de Bora kookplaat en de overige apparatuur is van Neff. Zeer tevreden met de uitgekozen apparatuur. Ook erg tevreden over de plaatsing van de keuken door hun vakmensen. En mocht er dan toch iets niet goed gaan, dan staat de afdeling service voor je gereed. Deze zijn goed bereikbaar en nemen direct contact met je op. Kortom wij zullen Ardi bij iedereen aanbevelen.
FOTO VAN CARLO OPREE
Reactie of foto toevoegen
“Top ervaring”
Door Ruben de Voogt op donderdag 21 dec 2023 23
Klantvriendelijk, prima service, nauwkeurig te werk en uiteraard mooie keukens! Top ervaring!
FOTO VAN RUBEN DE VOOGT
Reactie of foto toevoegen
“Wij zijn geweldig geholpen”
Door Van Steenpaal op woensdag 20 dec 2023 23
Wij hebben een hele mooie keuken gekocht bij Ardi keukens. Vanaf het uitzoeken van onze droomkeuken in de showroom, zijn we heel prettig geholpen. Alle tijd werd ervoor genomen. We kregen zelfs een lunch aangeboden. Hele goede adviezen werden gegeven, aan dingen waar we zelf nooit over nagedacht hadden. Het leveren ging heel zorgvuldig. Het sneeuwde die dag, maar onze nw vloer werd eerst heel mooi afgedekt en de wielen van de kar afgeborsteld. De plaatsing ging zeer secuur. Er was vanuit de fabriek iets fout geleverd. Maar dit is zo snel mogelijk opgelost. En alles weer gestofzuigd achter gelaten. Iedereen die op visite komt of zelfs van andere bedrijven die in ons huis kwamen werken, waren steeds vol lof over onze keuken. In 1 woord, wij zijn geweldig geholpen
FOTO VAN VAN STEENPAAL
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door C Schieman op vrijdag 15 dec 2023 23
Vanaf eerste gesprek heel fijn gevoel. Er wordt goed naar wensen geluisterd en goede feedback. Levering en plaatsen van de keuken ook perfect!
FOTO VAN C SCHIEMAN
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door HCJ Heijligers op donderdag 14 dec 2023 23
We hebben een keuken gekocht en zijn uiterst tevreden over het ontwerp, de planning, kwaliteit en de vakkundige uitvoering. Alle afspraken werden nagekomen.
FOTO VAN HCJ HEIJLIGERS
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie fijne keuken”
Door Anja van den Berg op donderdag 14 dec 2023 23
Mooie fijne keuken geplaatst door Johan. Wat een leuke vent was dat, een harde werker en hij kon vele tips geven over hoe ik met de keuken om moet gaan.
FOTO VAN ANJA VAN DEN BERG
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Nico Westerweele op dinsdag 12 dec 2023 23
Een dikke tien voor de installateur Johan Hendriks, hij werkt zeer netjes en nauwkeurig en geeft nuttig advies. Zeer tevreden over hem. De Schmidt keuken zeer netjes en bekwaam geplaatst, zoals wij hem besteld hebben bij Pelma keukens te Goes
FOTO VAN NICO WESTERWEELE
Reactie of foto toevoegen
“Alles is naar wens verlopen”
Door M Groenendijk op maandag 11 dec 2023 23
Op de juiste tijd op de juiste plaats en zoals ontworpen de keuken geplaatst.
FOTO VAN M GROENENDIJK
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden over het resultaat”
Door Fam. Joosten op donderdag 30 nov 2023 23
Wij hebben net een nieuwe keuken geplaatst gekregen van Avanti uit Kesteren. Na een zeer informatief, meedenkend contact met de hr. K Visser is de keuken besteld. Bij aflevering en plaatsing (door Henk en Maurits) bleek alles tot in de puntjes te kloppen. Wij zijn dan ook heel tevreden over het resultaat.
FOTO VAN FAM. JOOSTEN
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Peter de Goederen op vrijdag 24 nov 2023 23
We hebben een keuken gekocht. Alle afspraken zijn netjes nagekomen. Er is wel veel misgegaan in de levering. De kraan ontbrak, Blad was te kort en aantal deurtjes beschadigd. Beschadigingen werden door de monteur geconstateerd (zouden we deels zelf niet opgemerkt hebben). Keuken is toch volledig geplaatst inclusief noodkraan. Vervolgens is later volledig hoekblad, kastje, kraan en deurtjes aangepast. Arma bood zelf aan om, ter compensatie, een gevraagde uitbreiding van de achterwand te betalen. Kortom; zonder morren of zelfs maar te vragen naar een andere oplossing heeft Arma de keuken hersteld en zelfs de kleinste probleempjes opgelost. Monteurs zijn deskundig, ook de extra gebouwde koof ziet er perfect uit. Goed geholpen!
FOTO VAN PETER DE GOEDEREN
Reactie of foto toevoegen
“Supergoed geregeld”
Door H. de Frel op woensdag 22 nov 2023 23
Alles was supergoed geregeld. Van koop tot installatie!
FOTO VAN H. DE FREL
Reactie of foto toevoegen
“Een absolute aanrader”
Door Johan V op dinsdag 14 nov 2023 23
Na de keuken nu de badkamer laten aanleggen. Alle voorkeuren en afspraken zijn nagekomen. De aftersales voor de badkamer zal ongetwijfeld ook van een goede kwaliteit zijn. De installatie van de badkamer gedaan door zeer vakbekwame en klantgerichte monteurs. De badkamer zelf voldoet precies zoals afgesproken in kwaliteit en uitvoering. Absolute aanrader om nooit met prijsvechters in zee te gaan. Kies voor betrouwbaarheid en kwaliteit: kies voor Arma is onze ervaring.
FOTO VAN JOHAN V
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Loes Voet op vrijdag 10 nov 2023 23
Daar onze vorige keuken ook van Ardi was besloten we nog eens binnen te lopen omdat we inmiddels waren verhuisd.Zeer vriendelijk geholpen door Anne die echt met ons meedacht. Het plaatsen van de keuken is perfect uitgevoerd door een uitstekende vakman die liefde heeft voor zijn vak.Er waren wat problemen met de koelkast en de achterwand maar dat is door Ardi keurig opgelost. Voor ons een dikke 10.
FOTO VAN LOES VOET
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door MS op vrijdag 10 nov 2023 23
Wij vonden het erg prettig met Arma, goed geholpen bij aanschaf, duidelijke communicatie voor het plaatsen en goede aftersales. Een aanrader.
FOTO VAN MS
Reactie of foto toevoegen
“De keuken is zorgvuldig en netjes geplaatst”
Door Matty Bakker op woensdag 1 nov 2023 23
Bij het het uitzoeken van de keuken goed advies gekregen en tips. Ik had een budget in gedachten. Daar heeft de medewerker rekening mee gehouden. Alles is precies geworden zoals op het plaatje. De rest erom heen, verwijderen van de oude keuken, leidingen, stukadoren was goed geregeld. alles liep soepel over in elkaar. Het plaatsen van de keuken werd zorgvuldig en netjes gedaan. Perfect.
FOTO VAN MATTY BAKKER
REACTIE VAN MARIANNE
Welke kleur/type fronten zijn dit?
REACTIE VAN MATTY
Beton wit. Ideaal. Ik heb een kat die op het aanrecht springt. Zo zie je zijn vieze poten niet. Niet zo kwetsbaar als bijvoorbeeld hoogglans voor mijn idee.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service”
Door van Beeck op zaterdag 28 okt 2023 23
Ben zeer tevreden over onze aanschaf van keuken bij Ardi keukens. Goede hulp bij uitzoeken van keuken met toebehoren, het zetten van keuken ook prima gedaan met ervaren monteurs en goede adviezen, na het plaatsen nog puntjes op de i gezet. Zeer goede service.
FOTO VAN VAN BEECK
Reactie of foto toevoegen
“Alles was keurig geregeld”
Door Marjolijn op dinsdag 24 okt 2023 23
Complete keuken aangeschaft. Goed advies over welke apparatuur er passend zou zijn. Ook goede uitleg over materialen als je duurzame en ecologisch verantwoorde keuken wil aanschaffen. Montage perfect geregeld. Demontage oude keuken eveneens keurig geregeld.
FOTO VAN MARJOLIJN
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Evi Willems op zaterdag 21 okt 2023 23
Wij hebben een nieuwe keuken in ons vakantiehuis laten plaatsen door Arma keukens. De service was uitstekend. Op al onze vragen werd heel snel geantwoord. De keuken is prachtig geworden en perfect geplaatst. Wij zijn zeer tevreden!
FOTO VAN EVI WILLEMS
REACTIE VAN MARIANNE
Welke kleur fronten zijn dit?
REACTIE VAN EVI WILLEMS
Hierbij een foto uit onze bestelling met vermelding van de kleur.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Gert-Jan Ditsel op donderdag 19 okt 2023 23
Het hele proces van eerste contact tot aan de oplevering van onze keuken was perfect! Het klant centraal stellen principe snappen ze maar al te goed bij Adee Keukens in Rijssen. Ook de ervaren monteurs die onze keuken hebben geplaatst hebben super strak en netjes gewerkt! Ook bij dingen die ze in het werk tegen kwamen was er even kort overleg met ons als klant. Waardoor in samenspraak alles werd opgelost naar dikke tevredenheid! Complimenten voor het hele Adee team!
FOTO VAN GERT-JAN DITSEL
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij met de nieuwe keuken”
Door Andre luiting op zondag 8 okt 2023 23
Ze hebben L vormige eiken nero keuken geplaatst met witte koof er boven.
Monteurs zeer klant vriendelijk en werken netjes..alles wordt netjes afgevoerd..en vertel waarom ze bepaalde dingen zo doen...onderling hebben ze veel lol maar werken wel door...dus ga voor al langs voor goed advies.
FOTO VAN ANDRE LUITING
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Jan en Annelies Hoving op woensdag 4 okt 2023 23
Begin 2021, midden in de corona, zijn we ingeloot voor een nieuwe woning in Arnhem. Omdat we goede ervaringen hoorden van familie en buren zijn we bij Arma terecht gekomen. Met hulp van de enthousiaste en ervaren verkopers van Arma hebben we een prachtige keuken, badkamer en tegelvloer voor de benedenverdieping kunnen samenstellen. Dit alles in een gastvrije en gemoedelijke sfeer! De installatie van alle zaken in 2022 is heel plezierig en vlot verlopen. Dankzij de flexibiliteit van Arma en de deskundige monteurs is alles strak volgens planning uitgevoerd. Na een aantal maanden werden we onaangenaam verrast door een lekkage in de keuken. Na enig zoekwerk werd de oorzaak gevonden in de badkamer en deze werd vervolgens vakkundig verholpen. Alle gevolgschade heeft Arma hersteld en vergoed, waarvoor grote dank. We hopen nog jaren te mogen genieten van onze comfortabele keuken en badkamer en prachtige vloer. "Doen zoals beloofd" staat er op de bussen en Arma heeft dat zeker waargemaakt. Een echte aanrader!
FOTO VAN JAN EN ANNELIES HOVING
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met het eindresultaat”
Door Fam. de Groot op dinsdag 3 okt 2023 23
Onze oude keuken was aan vervanging toe. Bij de speurtocht naar een nieuwe keuken -we zochten een landelijke blauwachtige keuken -kwamen we terecht op de website van Arctic keukens in Utrecht. De volgende dag konden we daar al aanschuiven en onze keuken samenstellen. Er heerste een goede sfeer en we werden bij het maken van onze keuze vakkundig en sympathiek geholpen door Levi. Artic heeft ons goed geholpen met het vinden van een aannemer voor het voorbereidende werk. De planning was uitstekend. De eindmontage gebeurde door eigen en vakkundig personeel. Gedurende het gehele traject zijn we ontzorgd. We zijn erg blij met het eindresultaat, maar vooral ook met het hele traject, dat in totaal een half jaar in beslag nam. Die tijd was ook nodig om ons te verdiepen in apparatuur en tegels en een aantal aanpassingen. De verbouwing duurde in totaal slechts 9 werkdagen door de goede planning, er werd heel netjes gewerkt en we hebben nauwelijks overlast ervaren.
FOTO VAN FAM. DE GROOT
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10 voor keuken én woonkamer”
Door Mark S. op zondag 1 okt 2023 23
Ik zou Keur Keukens in Haarlem bij iedereen aanbevelen. Zij hebben samen met aannemer Keuken Werk bij ons thuis de volledige keuken en woonkamer gerenoveerd en naar grote tevredenheid opgeleverd. Echt topkwaliteit qua producten (Siematic, Miele, Novy en Quooker) en vakmanschap qua installatie. Wij hebben voor Keur gekozen, omdat we onze sanitair via hetzelfde bedrijf hebben laten renoveren (Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet, ook onderdeel van DB Keukengroep). We wilden namelijk in een zo'n kort mogelijke doorlooptijd de keuken, woonkamer, badkamer en toilet laten renoveren en dan is het samenwerken met zo min mogelijk verschillende partijen een groot voordeel. De positieve verhalen van onze buren en een collega die hun keukens bij Keur hebben gekocht, samen de zeer goede reviews op Qasa, hebben ervoor gezorgd dat we als eerste in gesprek gingen met Keur en daarna met Arma. Hierna hadden we gelijk zo veel vertrouwen in hen, dat we totaal geen behoefte meer hadden om met andere partijen in gesprek te gaan. Je hoeft niet bang te zijn dat je te maken krijgt met een stel "keukencowboys". Dat was namelijk waar ik erg tegenop zat te kijken toen we aan het oriënteren waren. Je hoort namelijk zoveel tegenvallende verhalen over keukenverkopers. Het viel ons gelijk op dat bij Keur hun filosofie, als eerlijk en transparant familiebedrijf, leidend is in alles wat ze doen, van verkoop tot en met de installatie en oplevering. Ze doen echt wat ze beloven. Het is erg fijn dat duidelijk wordt aangegeven hoe de kosten worden opgebouwd; bij elk onderdeel op de offerte, van kookplaat tot bestekbak wordt aangegeven wat de prijs is. Op die prijs is dan ook niet af te dingen. Het maakt niet uit wie een keuken koopt, de prijs is de prijs. Het is een zeer fijne gedachte dat je je ook geen zorgen hoeft te maken of je "er meer uit had kunnen halen". Er wordt ook niet d.m.v. de typische verkooptrucjes geprobeerd om je zo snel mogelijk een contract te laten tekenen. Omdat we een open keuken hebben, in het verlengde van onze woonkamer, is het eerste wat we bij Keur vertelden dat we niet alleen onze keuken, maar ook onze woonkamer wilden renoveren. We wilden namelijk een ontwerp hebben, waarbij het design doorliep in onze hele woonkamer, zonder dat we het gevoel zouden hebben dat we in een keuken wonen. We wilden ook veel meer opbergruimte dan in onze vorige situatie. Op basis van één plaatje die we als inspiratie online hebben gevonden en een aantal uitgangspunten, zijn we in een paar iteraties gekomen tot het huidig ontwerp. De adviseur, Cornelis, heeft ons zeer goed geholpen, waarbij hij ons ook makkelijk duurdere opties afraadde, als dat ten koste ging van onze design uitgangspunten (e.g. tijdloos, warm en rustig). Hij had niet alleen een ontwerp voor de keuken gemaakt, maar heeft als een ware binnenhuisarchitect samen met ons de hele ruimte ontworpen. Naast een grotere keuken (in U-vorm) heeft Cornelis een TV-meubel en nissen voor de eettafel en de piano ontworpen, alles op basis van Siematic elementen, en geadviseerd ten aanzien van de muurkleuren en het type en kleur vloer die het beste zou passen. Hierdoor hebben we nu een fantastische mooie tijdloze keuken die qua ontwerp integraal doorloopt naar de woonkamer. We moesten wel zelf een aannemer regelen, om de sloop van de oude keuken te doen en om de ruimte te klaar te maken voor installatie. We hebben gevraagd of Keur iemand kon adviseren. Zij adviseerden ons om in zee te gaan met Keuken Werk, de partij die ook alle Siematic keukens in de showroom bij Keur installeert. Daar hebben wij ook voor gekozen. Keuken Werk heeft een goede totaalplanning kunnen maken, zodat de het hele project (sloop, badkamer, toilet, vloerverwarming, vloer, keuken en woonkamer) niet langer dan vier tot vijf weken zou duren. We zijn ook erg tevreden over het werk van Keuken Werk, onder leiding van Fred Buné. Omdat we zelf gepland hadden om de renovatie bijna een jaar later te starten, hadden we veel tijd om goed na te denken wat we precies wilden. Cornelis was erg geduldig en flexibel om vele keren kleine en grote aanpassingen en toevoegingen met ons te bespreken en te verwerken. Keur zegt eerlijk dat ze (qua installatie) niet de goedkoopste zijn, maar dat ze echt een 9+ service niveau garanderen en dat wanneer er iets niet goed gaat, dat ze het op gaan lossen. En dat hebben ze daadwerkelijk ook gedaan.
FOTO VAN MARK S.
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldige keuken”
Door Bram en Meta Noorman op vrijdag 29 sep 2023 23
In december 2022 een keuken gekocht. Wij zijn zeer tevreden over het gehele proces. Gert Jan heeft ons uitstekend geholpen met de uiteindelijke keuzes die wij hebben gemaakt. Anton heeft perfect de voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd en Dirk Jan is een geweldige installateur die de keuken keurig netjes heeft opgebouwd! Een paar kleine mankementjes (beschadigingen) worden keurig netjes opgelost. Inmiddels de heerlijke appeltaart van Arma ontvangen. Wij genieten inmiddels van onze geweldige keuken!
FOTO VAN BRAM EN META NOORMAN
Reactie of foto toevoegen
“Super keuken”
Door Herald Feenstra op dinsdag 26 sep 2023 23
Ontzettend vriendelijk personeel. Je wordt heel goed geholpen en denken met je mee over je wensen. Ook het plaatsen is door vaklui gedaan. In twee dagen stond de keuken en alles in een keer goed. Kortom top bedrijf.
FOTO VAN HERALD FEENSTRA
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door C Vis op donderdag 21 sep 2023 23
Nieuwe keuken gekocht bij Arma Nunspeet. Fijne gesprekken gehad met Karst. Goed advies en niet opdringerig. Er werd alle tijd genomen met een lekker kopje koffie erbij. Via een eigen inlog is alles goed te volgen, materiaalkeuze, apparatuur, de tekeningen en voortgang. Bezorgers van de keuken en ook de monteurs allen vriendelijk en behulpzaam. Ook de mannen van v/d Hoek installatie (voor het aanleggen van de leidingen en slopen oude keuken) geweldig. Kortom een super ervaring. Wij zijn zeer tevreden en heel blij met onze nieuwe keuken. Arma bedankt!
FOTO VAN C VIS
Reactie of foto toevoegen
“Fijn contact en goede begeleiding”
Door Suus op donderdag 21 sep 2023 23
Na een prettige ontvangst werden we goed geholpen in de mooie, grote showroom. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en we werden meteen blij van de voorstellen die gedaan werden. Contact met Arma verliep steeds heel soepel, van het inplannen van afspraken tot levering en montage. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken. Als we ooit weer een nieuwe keuken nodig hebben gaan we zeker weer naar Arma!
FOTO VAN SUUS
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies en fijne monteurs”
Door Paul op dinsdag 19 sep 2023 23
Moderne keuken gekocht bij Pelma. Goed geadviseerd en conform afspraak geïnstalleerd door zeer vakkundig monteurs.
FOTO VAN PAUL
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Marlinda op maandag 18 sep 2023 23
We hebben een grote keuken gekocht er is goed meegedacht en ze nemen echt de tijd voor je.
FOTO VAN MARLINDA
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Gerrit op vrijdag 15 sep 2023 23
Enorm tevreden met de keuken. Het ontvangst was prettig, de plaatsing verliep soepel en we hebben er een goed gevoel aan over gehouden. Ronald bedankt voor de begeleiding!
FOTO VAN GERRIT
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jan Duyvelaar op woensdag 13 sep 2023 23
De monteur was mooi op tijd. Hij was deskundig, gaf informatie en overlegde indien nodig. De keuken is voorzover is kan beoordelen heel mooi geinstalleerd. Kortom: ik ben zeer tevreden.
FOTO VAN JAN DUYVELAAR
Reactie of foto toevoegen
“Ze doen wat ze beloven”
Door Petra van Maltha op dinsdag 12 sep 2023 23
7 jaar geleden een badkamer gekocht bij en geplaatst door Arma. Omdat we daar toen heel tevreden over waren zijn we nu voor de aanschaf van een nieuwe keuken ook weer naar ze toe gegaan. We kwamen bij dezelfde verkoper terecht die ons ook nu weer heel goed heeft geholpen. Er was ook een monteur bij het verkoopgesprek aanwezig die bij de uiteindelijke plaatsing ook een van de 2 monteurs was. We hebben een half jaar moeten wachten op de plaatsing, maar het was het wachten zeker waard. Afgelopen week zijn er nog 2 monteurs teruggekomen omdat een randje bij het keukenraam eerst geschilderd moest worden voordat het gekit kon worden. Ook die afspraak zijn ze dus weer keurig netjes nagekomen. Wij hebben Arma ook al bij verschillende mensen aanbevolen en zullen dat ook zeker blijven doen. Op de dag dat we de keuken hebben gekocht kwamen we zelfs mensen tegen die op ons aanraden bij Arma terecht waren gekomen. Arma is dan niet de goedkoopste, maar ze doen wel wat ze beloven!
FOTO VAN PETRA VAN MALTHA
Reactie of foto toevoegen
“Aanrechtblad, spoelbak en inductie kookplaat”
Door Annelies Meerbach-Kik op maandag 4 sep 2023 23
Wij hadden voor onze oude keuken een nieuw aanrechtblad besteld, met nieuwe spoelbak en inductie kookplaat. De heren kwamen zoals afgesproken en hebben naast het vakkundig plaatsen van het aanrechtblad ook de pootjes opnieuw gesteld, en kleine gebreken verholpen aan de keukenkastjes. Wat een service.
FOTO VAN ANNELIES MEERBACH-KIK
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtig resultaat”
Door Reinier van Broekhoven op vrijdag 25 aug 2023 23
Nieuwe keuken. Wij hadden een idee en dit met goed advies en ideeën van Ardi zeker tot een prachtig resultaat geworden. We raden iedereen aan om er eens langs te gaan en een afspraak te maken.
FOTO VAN REINIER VAN BROEKHOVEN
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Wil Miltenburg op woensdag 23 aug 2023 23
Wij zijn zeer gastvrij ontvangen bij Artic. Levy heeft ons geholpen. bij de koop en niets was hem teveel.ook bij het voorwerk bezorgen en plaatsen was alles tot in de puntjes geregeld. Sander heeft de keuken geplaatst. Ook een heel aardige jongen die heel netjes heeft gewerkt. Het resultaat is een mooie keuken waar we heel blij mee zijn. En wat we echt we helemaal super vinden van Artic is dat ondanks het feit dat we zelf voor een Siemens oven hadden gekozen omdat de oude oven ons zo beviel. die om mochten ruilen omdat deze helemaal niet aan onze verwachtingen voldeed. Vandaar dat zij van ons een dikke 10 verdienen.
FOTO VAN WIL MILTENBURG
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met inbouwapparatuur”
Door Harrie lammersen op donderdag 10 aug 2023 23
Keuken, inclusief inbouwapparatuur is geplaatst naar onze wens. Plaatsen van de keuken is door een ervaren medewerker gedaan. Een kleine beschadiging is na enkele weken verholpen en opgelost.
FOTO VAN HARRIE LAMMERSEN
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door M Mulder op vrijdag 28 jul 2023 23
Ben super tevreden met de koop bij en het plaatsen van de keuken door Arma.
Had reeds goede berichten gehoord, maar het is nog beter dan ik hoorde.
FOTO VAN M MULDER
Reactie of foto toevoegen
“Een zeer tevreden klant”
Door Ilona Beeke op maandag 24 jul 2023 23
Vanaf begin worden wensen/mogelijkheden en beschikbaar budget goed afgestemd. Er wordt goed de tijd genomen om alles door te spreken en in de showroom de verschillende mogelijkheden en materialen te tonen. De verkoop is zeer gastvrij en klantvriendelijk. Ook de technische aspecten worden daarna goed beoordeeld. Tot aan de montage van de keuken blijft Anovi goed in contact met de klant en blijft zij de wensen van de klant goed in het oog houden. Complimenten van een zeer tevreden klant.
FOTO VAN ILONA BEEKE
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Harrie op maandag 24 jul 2023 23
We hebben een prachtige keuken gekocht bij Artic Keukens. Het heeft even geduurd voordat de keuken helemaal in orde was, maar de oorzaak hiervan lag voornamelijk bij een toeleverancier. Hoewel niet alles snel konden worden opgelost, konden we de keuken gewoon gebruiken. Desalniettememin heeft Artic er alles aangedaan om ons tegemoet te komen. Doordat de communicatie vlot verliep en omdat Artic oplossingsgericht te werk is gegaan hebben we altijd het vertrouwen gehad dat het goed zou komen. Bij een eventuele volgende keer dat we een keuken zullen aanschaffen staat Artic boven aan ons lijstje.
FOTO VAN HARRIE
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken worden nagekomen”
Door Tonny Becker op zaterdag 15 jul 2023 23
Ruim aanbod van keukens. Zeer klantvriendelijk personeel. Afspraken worden nagekomen en de installatie door de monteurs was top!
FOTO VAN TONNY BECKER
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Monique Daams op woensdag 12 jul 2023 23
Wij zijn zeer tevreden over de aankoop van en plaatsing van onze keuken. De hele nette en kundige monteur Ruben heeft het keurig gedaan! Wij zullen zeker anderen Anovi aanraden om een keuken te kopen.
FOTO VAN MONIQUE DAAMS
Reactie of foto toevoegen
“Een fraai eindresultaat”
Door Leo van Ballegooijen op maandag 3 jul 2023 23
Ardi doet wat het belooft, denkt met klant mee en neemt er de tijd voor. In de showroom worden mogelijkheden getoond van indeling en materialen, rekening houdend met het beschikbare budget. Men is bijzonder goed in communicatie in de processtappen van bestelling tot montage en de afhandeling van kleine dingen nadien. De mensen die monteren doen dit zeer nauwgezet en letten op details voor een zo fraai mogelijk eindresultaat. Ik beveel dit bedrijf zeker aan in mijn kennissenkring.
FOTO VAN LEO VAN BALLEGOOIJEN
Reactie of foto toevoegen
“Een hele fijne ervaring”
Door Van Wingerden op maandag 3 jul 2023 23
Hele fijne ervaring om hier een keuken te kopen, niet opdringerig, en er wordt goed mee gedacht.
FOTO VAN VAN WINGERDEN
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door De Jong op woensdag 28 jun 2023 23
Mijn vriendin en ik hebben hier een landelijke houten hoekkeuken mogen kopen. Zeer mooie afwerking van het geheel. Vanaf begin tot het eind een goede begeleiding en bij kleine foutjes werd er meteen naar een oplossing gezocht! Super blij met onze mooie keuken! Als laatste nog een opmerking, de allereerste ontvangt in de zaak was ook erg goed net een stukje vers zelfgemaakt appelgebak en heerlijke hapjes en drankjes in de showroom, ontvangst voelde heel gastvrij en natuurlijk aan!
FOTO VAN DE JONG
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Rene op woensdag 28 jun 2023 23
Dit jaar een nieuwe keuken gekocht bij Ardi keukens in Sint Annaland. Personeel zeer vriendelijk, nemen ook de tijd voor je, met uitleg over alles wat je wilt in je nieuwe keuken van type / keuze apparaten / tot aan de handgrepen toe. Alles is online te volgen met je account. Levering altijd in overleg, dag later of eerder geen probleem. Iets niet naar wens, zijn altijd bereid om te zoeken naar een oplossing. Prima vaklui in dienst, perfect werk afgeleverd, zijn tot oplossingen in staat als iets niet helemaal uitkomt, service van hoog niveau. Op de schaal van 1 tot 10, is deze winkel een 11 waard. Raad deze winkel zeker aan.
FOTO VAN RENE
Reactie of foto toevoegen
“Het resultaat mag er zijn”
Door René en Annemieke Mulders op dinsdag 27 jun 2023 23
We hebben een keuken gekocht met een landelijke uitstraling. We zijn perfect geholpen door Buck van der Linde. Zijn inzet en meedenkend vermogen was uitstekend. Het uiteindelijke resultaat mag er zijn.
FOTO VAN RENÉ EN ANNEMIEKE MULDERS
Reactie of foto toevoegen
“Goede service en klantvriendelijk”
Door Denise op vrijdag 23 jun 2023 23
Fijne gesprekken gehad en begeleiding in het maken van het ontwerp. Ik wist precies wat ik wilde voor onze nieuwe keuken, en daar hebben ze bij Ardi goed aan bijgedragen. Het ontwerp is precies geworden zoals ik voor ogen had. Heel fijn dat het bezorgen en plaatsen door Ardi gedaan wordt. Ik ben heel tevreden over de keuken en de kwaliteit ervan. Goede service en klantvriendelijkheid staat voorop bij Ardi! Ik raad Ardi zeker aan bij familie en vrienden en natuurlijk iedereen die dit leest. Ik heb zelf ook Qasa geraadpleegd 1,5 jaar geleden en hierdoor bij Ardi terecht gekomen.
FOTO VAN DENISE
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige badkamer”
Door Anneke Dunkerbeck op donderdag 22 jun 2023 23
6jr geleden keuken bij Avanti gekocht. Erg tevreden over hun service, dus daarom voor de badkamer naar Arma gegaan. We zijn erg blij met onze nieuwe badkamer.
Er werd goed meegedacht en overlegd. Het is echt prachtig geworden. Complimenten aan Jaco voor de nette afwerking en prettige samenwerking. Ik kan Arma aan iedereen aanbevelen.
FOTO VAN ANNEKE DUNKERBECK
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Hans en Mieke Raymaekers op dinsdag 20 jun 2023 23
In het voorjaar is er bij ons een heerlijke praktische keuken geplaatst door Ardi.
De keuken voldoet volledig aan onze wensen en iedere dag voelt het als een kadootje om in de keuken bezig te zijn. Het hele proces vanaf aankoop tot en met de plaatsing is fijn en vakkundig verlopen. Het personeel van Ardi is zeer vriendelijk en competent. We zijn ontzettend blij en meer dan tevreden over Ardi. Kortom een aanrader voor iedereen!
FOTO VAN HANS EN MIEKE RAYMAEKERS
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door H.J. de Korte op dinsdag 20 jun 2023 23
We hebben een prachtige keuken gekocht. Keurig geplaatst en netjes afgewerkt. Alles was op tijd. Nergens zelf achteraan hoeven gaan. Bijzonder tevreden over de gehele gang van zaken!
FOTO VAN H.J. DE KORTE
Reactie of foto toevoegen
“Een top bedrijf”
Door Karel op maandag 19 jun 2023 23
Door prima reviews zijn we bij dit bedrijf (Anovi, Berkel & Rodenrijs) terecht gekomen. Ontvangst was al precies zoals in andere reviews beschreven. Hartelijk, mensgericht maar niet opdringerig. Je kunt dus lekker zelf rondkijken in de showroom. Leuk is dat ook voor klanten in die showroom wordt gekookt. Dan zie je direct wat de apparatuur doet. Wat erg fijn was is de tijd en aandacht die je krijgt. Daarbij deskundige advisering. Alle afspraken zijn volledig nagekomen. Bovendien is er een Klantteam waar je ook na afloop van het traject met al je vragen terecht kunt. Ook de montage van de keuken is uitstekend uitgevoerd. En alle verpakkingsrommel wordt netjes opgehaald. Werkelijk een top bedrijf! Ik ben achteraf dus ook erg blij met de reviews op Qasa, waardoor ik bij dit bedrijf terecht ben gekomen.
FOTO VAN KAREL
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut aan te raden”
Door Margriet Modderman op vrijdag 16 jun 2023 23
Keuken gekocht bij Ardi naar volle tevredenheid. Volop keus, goed meegedacht met onze wensen, prettig verlopen koopproces, heldere offerte, levering volgens afspraak en zeer professionele en vlotte montage. Absoluut aan te raden!
FOTO VAN MARGRIET MODDERMAN
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Blankestijn op woensdag 14 jun 2023 23
we kwamen binnen zonder afspraak, er werd tijd voor ons gemaakt. Goed geholpen. Inmiddels staat er een prachtige keuken in huis! Goede service, top!
FOTO VAN BLANKESTIJN
Reactie of foto toevoegen
“Fijn geholen”
Door Michelle op dinsdag 13 jun 2023 23
Ik werd super fijn geholpen bij het uitkiezen van mijn keuken. Ook het later aanpassen van het oorspronkelijke plan was geen probleem. Verder was ik heel blij dat de prijsstelling heel duidelijk was en dat de adviseur hielp om binnen mijn budget te blijven. Het was fijn dat de montage ook in handen van Ardi zelf viel. Korte lijntjes bij het oplossen van kleine problemen waardoor eea snel was opgelost.
FOTO VAN MICHELLE
Reactie of foto toevoegen
“Een goede ervaring”
Door Fam. de Hulster op maandag 12 jun 2023 23
Wederom ontzettend blij met onze keuken. In ons vorige huis hadden we ook een keuken van Pelma en, gezien onze goede ervaringen, wederom voor Pelma gekozen. Vanaf het eerste bezoek aan de showroom tot aan de plaatsing alleen maar lof hoe dit bedrijf te werk gaat! Ook de aftersale is uitstekend. Klantvriendelijkheid, ervaring en vakmanschap staan hoog in het vaandel. Ze denken mee en doen echt wat ze beloven! Wij kunnen echt iedereen aanraden hier een keuken te kopen.
FOTO VAN FAM. DE HULSTER
Reactie of foto toevoegen
“Fijne service”
Door Familie In 't Veld op zaterdag 10 jun 2023 23
Goed geluisterd naar onze wensen en eisen en daarnaast transparant over prijzen en dienstverlening. Service vooraf, tijdens en achteraf wat ons betreft veel meer dan gemiddeld.
FOTO VAN FAMILIE IN 'T VELD
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij met het resultaat”
Door S. Taslim op maandag 5 jun 2023 23
Onlangs is mijn keuken geplaatst. Van begin tot het eind verliep alles soepel en erg prettig: fijne ontvangst in de showroom, deskundig advies, mooi passend ontwerp, geduldig/ niet opdringerig, goede planning en communicatie, nette levering en keurige montage. De prijzen/ offertes zijn transparant. Alle medewerkers die mij geholpen hebben zijn vriendelijk en kundig. Ik ben ontzettend blij met het resultaat: het is zoals ik het voor ogen had. Super! Ik raad Anovi ten zeerste aan!
FOTO VAN S. TASLIM
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Jilly Kippers op maandag 5 jun 2023 23
We zijn bijzonder goed en vakkundig geholpen, we wilden een op maat gemaakte keuken en hebben alles kunnen bespreken wat we wilden. Er werd heel goed naar ons geluisterd en meegedacht.
FOTO VAN JILLY KIPPERS
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Fam. Eldering op zondag 4 jun 2023 23
Wij zijn zeer tevreden over de keuken, de adviezen en het contact met verkoper Justin Rijfers en Keur Keukens. We hadden best hoge eisen en wensen, maar Justin heeft gedurende het hele proces met ons meegedacht en goeie adviezen gegeven. Ook tijdens en na de inbouw (waar altijd wel iets niet helemaal goed gaat) heeft Keur ons prima geholpen en de geconstateerde punten snel en zonder problemen opgelost. Kortom, een aanrader!
FOTO VAN FAM. ELDERING
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Merijn Vogelaar op zondag 4 jun 2023 23
Zeer goede service van samenstellen tot monteren, wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat
FOTO VAN MERIJN VOGELAAR
Reactie of foto toevoegen
“Alles is vlekkeloos verlopen”
Door Fam. H.J. Wolfsen op vrijdag 2 jun 2023 23
Na een afspraak gemaakt te hebben bij Arma keukens om daar eventueel een nieuwe keuken te gaan kopen, zijn we hartelijk ontvangen en hebben die bewuste avond een goed advies van de vertegenwoordiger ontvangen m.b.t. de keukens en mogelijkheden die er zijn. Na deze avond hebben we gelijk een vervolg afspraak gemaakt, dit omdat het toen al voor ons duidelijk was dat we niet naar een ander keuken bedrijf gingen kijken. Ook de tweede avond is prima verlopen waarbij we meer in detail zijn gegaan en diezelfde avond de keuken hebben gekocht. De begeleiding vanaf de koop tot plaatsing verliep vlekkeloos. Steeds werden we via de mail op de hoogte gehouden m.b.t. de stand van zaken. De plaatsing van de keuken verliep ook perfect op de afgesproken datum die we met elkaar hadden gemaakt. Het waren hele fijne, maar ook kundige monteurs die de keuken hebben geplaatst. We kunnen niet anders zeggen, dan dat we met een zeer betrouwbaar en professioneel bedrijf te maken hebben gehad. Mede daarom adviseren we andere mensen die op zoek zijn naar een nieuwe keuken om ook eens een kijkje te gaan nemen naar Arma keukens.
FOTO VAN FAM. H.J. WOLFSEN
Reactie of foto toevoegen
“Zeker geen spijt”
Door Rene Leensvaart op vrijdag 2 jun 2023 23
Via mond op mond reclame zijn wij bij Ardi Keukens terecht gekomen en hier hebben wij geen seconde spijt van. Vanaf het eerste moment dat wij bij Marjolein aan tafel kwamen en onze wensen bespraken tot aan het laatste bezoek van de monteur heeft Ardi Keukens haar beloften volledig waargemaakt. Het beste bewijs hiervan is het op 23 december 's avonds bellen dat de niet te leveren NEFF stoomoven eindelijk binnen, verwachten dat deze in januari geplaatst zal worden, maar ze staan al voor de deur om te komen monteren. Wij zijn zeer tevreden en bevelen Ardi Keukens van harte aan.
FOTO VAN RENE LEENSVAART
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Website
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.

Een bewerking voorstellen van de naam, bedrijfsomschrijving of adresgegevens. Geef hier uw wijziging door.