Feedback

Pvc vloeren in Capelle aan den IJssel

10+ Beste PVC vloerenwinkels in de buurt van Capelle aan den IJssel (Review). Lees Ervaringen en Voorkom Miskoop. Alle PVC vloerenzaken Beoordeeld.
Er zijn 5 pvc vloerenwinkels in Capelle aan den IJssel. Er staan 2 pvc vloerenwinkels in de omgeving van Capelle aan den IJssel vermeld.
Meest recente ervaringen pvc vloeren Capelle aan den IJssel
Ervaring over LAB21 op zondag 27 aug door Lisanne van Dalen
Vloer is perfect de communicatie over het leggen zou beter kunnen want je moet zelf contact opnemen met diegene die de vloer gaat leggen en dat liep bij mij niet soepel en had ervoor gekozen om alles onder 1 dak uit te kiezen zodat ik daar zelf niet over na hoefde te denken maar uiteindelijk krijg je een zzper die de vloer gaat leggen. En ik had een prijs betaald en uiteindelijk moest ik bijna 100... lees verder
Ervaring over Rijnmond Laminaat op vrijdag 2 jun door Jeroen van R.
Goed advies, goede service en goede aftercare. Fijne winkel, kom hier zeker terug. lees verder
Ervaring over Lingen Keramiek op maandag 13 dec door M. van Tol
Maart 2021 is in ons nieuwbouw appartement een PVC vloer geplaatst. Het resultaat is teleurstellend. Op bepaalde plaatsen is niet goed geëgaliseerde waardoor de vloer niet goed aansluit. Ze hebben dit een paar maal proberen te lijmen door het te verwarmen met een föhn waardoor er glans plekken zijn ontstaan en zonder goed resultaat. Ook zitten er lijmvlekken op de pvc vloer omdat volge... lees verder
Ervaring over Vloer Het Zelf op woensdag 17 nov door P. Volkman
In de winkel redelijk goed geholpen bij het kopen van laminaat. Beloofd was een levertijd van 1 tot 2 weken. Na 2 weken werden we gebeld dat het laminaat er was echter weer minuten later dat het er toch niet was. Men zou terug bellen wanneer het wel geleverd zou worden. Na 1,5 dag wachten maar zelf gebeld, men kon niet aangeven of, en zo ja wanneer het laminaat geleverd zou gaan worden.
Hierna he... lees verder