Feedback

Vloeren in Capelle aan den IJssel

10+ Beste Vloerenwinkels in de buurt van Capelle aan den IJssel (Review). Lees Ervaringen en Voorkom Miskoop. Alle Vloerenzaken Beoordeeld.
Er zijn 5 vloerenwinkels in Capelle aan den IJssel. Er staan 3 vloerenwinkels in de omgeving van Capelle aan den IJssel vermeld.
Top 10 Vloeren Capelle aan den IJssel
Meest recente ervaringen vloeren Capelle aan den IJssel
Ervaring over LAB21 op zondag 27 aug door Lisanne van Dalen
Vloer is perfect de communicatie over het leggen zou beter kunnen want je moet zelf contact opnemen met diegene die de vloer gaat leggen en dat liep bij mij niet soepel en had ervoor gekozen om alles onder 1 dak uit te kiezen zodat ik daar zelf niet over na hoefde te denken maar uiteindelijk krijg je een zzper die de vloer gaat leggen. En ik had een prijs betaald en uiteindelijk moest ik bijna 100... lees verder
Ervaring over Rijnmond Laminaat op vrijdag 2 jun door Jeroen van R.
Goed advies, goede service en goede aftercare. Fijne winkel, kom hier zeker terug. lees verder
Ervaring over Vloer Het Zelf op woensdag 17 nov door P. Volkman
In de winkel redelijk goed geholpen bij het kopen van laminaat. Beloofd was een levertijd van 1 tot 2 weken. Na 2 weken werden we gebeld dat het laminaat er was echter weer minuten later dat het er toch niet was. Men zou terug bellen wanneer het wel geleverd zou worden. Na 1,5 dag wachten maar zelf gebeld, men kon niet aangeven of, en zo ja wanneer het laminaat geleverd zou gaan worden.
Hierna he... lees verder