Feedback
8,7

I-Kook

Website: www.i-kook.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.i-kook.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van I-Kook
I-KOOK is een jong en snelgroeiend familiebedrijf met inmiddels bijna 20 winkels.

Bij I-KOOK werken geen keukenverkopers, maar keukencoaches. Zij verkopen keukens op een andere manier dan je misschien gewend bent. Met persoonlijke aandacht en op een transparante wijze coachen zij je naar een betaalbare en eigen invulling van je keuken.

De persoonlijke keukencoach is altijd je vaste aanspreekpunt en helpt je van A tot Z.

We willen jou ook graag overtuigen van onze werkwijze.
Kom langs in één van onze winkels of maak direct een afspraak.

Tot ziens!


www.i-kook.nl
Meer informatie over I-Kook
Onze winkels: www.i-kook.nl/winkels
Afspraak maken: www.i-kook.nl/afspraak-aanvragen
Ervaringen
Er zijn 311 ervaringen over I-Kook. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren179 ervaringen
4 sterren95 ervaringen
3 sterren17 ervaringen
2 sterren7 ervaringen
1 ster9 ervaringen

Per vestiging:
“Heel goede ervaring”
Door L.I. van Dijk op maandag 16 mei 2016 '16 | vestiging Hattem
De ervaring met I-Kook Hattem is heel goed. Alleen het installatiebedrijf laat het afweten m.b.t. de afwerking etc. Hierover heeft I-Kook meerdere mailtjes gestuurd, maar helaas nog geen oplossing. Dit ligt niet aan I-Kook, maar is wel bijzonder vervelend!
Reactie of foto toevoegen
“Voldeed aan onze wensen”
Door J.H. Kone op dinsdag 3 mei 2016 '16 | vestiging Veendam
Wij hadden in no time een nieuwe keuken die aan onze wensen voldeed. Deskundig advies. Prijs kwaliteit is prima. Alles volgens afspraak geleverd en geplaatst door een zeer goede keukenmonteur. Kleine problemen werden ter plekke en dezelfde dag nog opgelost. Wij zijn dan ook zeer tevreden over dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Menno Oomkens op zaterdag 9 feb 2019 '19 | vestiging Veendam
Keuken. Goed geholpen bij eerste gesprekken van uitwerking met Hayo Smit en later bij plaatsing van onze keuken door hun monteur Jan Dekkers. Tevens goeie feedback. Zal dit bedrijf aanbevelen bij familie en kennissen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Tahe op zaterdag 9 feb 2019 '19 | vestiging Bergen op Zoom
Keuken. Wat goed ging is dat de verkoopadviseur Marvin Jacobs erg vriendelijk en bekwaam was. Hij heeft ons van begin tot einde goed begeleid en geïnformeerd. Wat minder goed ging is dat de totale prijs hoger werd dan afgesproken in de eerste instantie. Dat ligt niet aan de verkoper maar meer aan de miscommunicatie. Voor de rest hebben wij een super mooie keuken gekregen en is alles op tijd en volgens afspraak geleverd. Ik zou I-kook Bergen op Zoom bij een ieder aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Nancy Versleeuwen op zondag 10 feb 2019 '19 | vestiging Eindhoven
Nieuwe keuken, wacht alleen al een tijdje op de achterwand! Helaas tot zo ver nog niks vernomen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede informatie”
Door Peter van Beek op dinsdag 23 feb 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Goede informatie en duidelijkheid bij aanschaf van een keuken. Klein probleem bij het plaatsen maar het probleem werd naar genoegen opgelost.
Het is zeker dat ik dit bedrijf zal aanbevelen om er in ieder geval te gaan kijken
Reactie of foto toevoegen
“Goed geregeld”
Door H Spaan op donderdag 11 aug 2016 '16 | vestiging Huissen
Vestiging Huissen is een aangename winkel om voor een keuken op pad te gaan. Ruim aanbod en gunstig geprijsd. Geen poespas. Netjes en opgeruimd. De betreffende verkoper heeft mij goed geholpen met de uiteindelijke keuze van de uitvoering van de keuken. De verkoper was zeer deskundig, nam alle tijd en was niet opdringerig. De begeleiding van de levering was ook goed geregeld. Netjes ingemeten en alles paste. Met vragen kon ik goed terecht bij de verkoper.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met resultaat”
Door Thomas Wieringa op maandag 7 nov 2016 '16 | vestiging Hattem
Erg tevreden met de keuken en de service! Het enige vervelende met installeren was dat alle gaatjes, etc. (voor greepjes, etc.) nog voorgeboord moesten worden. Nu dit achter de rug is en de keuken geïnstalleerd zijn wij erg blij met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Rob Vermeij op zondag 10 feb 2019 '19 | vestiging Soesterberg
Een keuken, afzuigkap iets te krap boven volledige inductie vlak en naar omschrijving in toelichting afzuigkap relatief veel geluid. Omschrijving van oven en combi magnetron pelgrim komt niet overeen met de werkelijkheid. Transport schade maar daar kunnen jullie niets aan doen. Verder tevreden over indeling en afhandeling!
FOTO VAN ROB VERMEIJ
Keuken aan twee zijden
+ Toon extra foto van Rob Vermeij
REACTIE VAN ROB VERMEIJ
Echt prachtig geworden. Dank aan IKook!
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie”
Door Marjolein Venix op zondag 10 feb 2019 '19 | vestiging Oud-Beijerland
Een keuken gekocht voor een goede prijs kwaliteit verhouding.
Wordt de tijd genomen om je een duidelijk en eerlijk advies te geven.

Aanvulling ontvangen 25 februari 2019: Wij hebben de keuken zelf opgehaald bij het filiaal in Oud Beijerland. En hebben de keuken zelf gemonteerd. Het ophalen is volgens afspraak gebeurd en werd goed gecommuniceerd.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door A Schuurman op zaterdag 17 dec 2016 '16 | vestiging Hattem
Zijn goed geholpen.Werd meegedacht, jammer dat de keuken te laat is geleverd. Dit gaf veel stress. Had de vakantie's moeten incalculeren.
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk de moeite waard”
Door Mina op donderdag 21 mei 2015 '15 | vestiging Soesterberg
Ik ben geholpen door Martin en dat is een klantvriendelijke medewerker. Met de geleverde keuken is het een en ander niet goed gegaan maar het eindresultaat is super. Veel geduld moeten hebben maar uiteindelijk zeker de moeite waard. Ik zou iedereen die is op zoek is naar een keuken, aanraden om naar het filiaal Soesterberg te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Professionele benadering”
Door Familie Dogan op donderdag 14 jan 2016 '16 | vestiging Den Haag
Erg vriendelijk en bekwaam personeel! We zijn erg goed geholpen door Jerry en door samen te denken en te schetsen kwamen we uit op een perfect plaatje met een vriendelijk prijskaartje. We hebben wat problemen gehad met de levering, maar dit is professioneel opgepakt.
FOTO VAN FAMILIE DOGAN
Greeploze witte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met hoe het is gelopen”
Door Y.Bosma op donderdag 22 okt 2015 '15 | vestiging Oudehaske
wij zijn goed geinformeerd in advies en ze dachten ook wel mee voor oplossingen e.d. Ze luisteren ook goed naar wat wouden ,gaven advies omtrend plaatsen en in elkaar zetten . Wij zijn tevreden hoe alles is verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de keuken”
Door J van Aefst op woensdag 5 apr 2017 '17 | vestiging Hattem
Wij zijn goed geholpen door de verkoopster met duidelijke uitleg. Zij verstaat haar vak bijzonder goed. Ik heb zelf de keuken geplaatst en alles was goed geleverd. Ook hadden wij een keuken kraan die begon te lekken na twee weken dat was geen probleem wij kregen gelijk een nieuwe. Verder zijn wij tevreden met de aangeschafte keuken.
FOTO VAN J VAN AEFST
Zelf geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelfmontage”
Door De bruin op vrijdag 8 dec 2017 '17 | vestiging Sliedrecht
Een nieuwe keuken en het is een goede service
Reactie of foto toevoegen
“Engelengeduld”
Door C. L. DEN Heijer op maandag 10 dec 2018 '18 | vestiging Den Haag
Heb eerder een review geschreven. Wil deze wel bij stellen. Veel pech gehad bij het afleveren van onze apparatuur. Leek wel of er een olifant overheen was gelopen. Gelukkig werd alles opgelost. Keuken pasten niet helemaal. Maar ook goed verholpen. Onze dank gaat uit naar Rachid die wel engelen geduld heeft gehad met ons. Zal ikook zeker aanraden bij anderen. Tip ook degene die leiding geeft mag best wel eens feed back geven. Rachid bedankt voor alles. Voor ons bent jij nummer 1 bij ikook.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Fam. Gelderloos, Veendam op dinsdag 5 mei 2015 '15 | vestiging Veendam
Onze ervaring met I-kook Veendam was goed. De informatie die we hebben ontvangen was zeer duidelijk en helder. Niks werd opgedrongen. Er werd naar onze wensen geluisterd. Dit bedrijf zouden we dan ook bij een ieder willen aanbevelen. Een compliment voor Erik die onze keuken heeft geplaatst. Dit heeft hij zeer vakkundig gedaan. We genieten elke dag van onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Martijn Hakman op vrijdag 20 jul 2018 '18 | vestiging Den Haag
Een keuken en ben erg goed geholpen. De keuken is tevens van hoge kwaliteit en we zijn er zeer content mee. Aandachtspunt zijn de naleveringen, we kregen een kast niet geleverd en het duurde erg lang voordat deze werd na geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Showroommodelkeuken”
Door Jacqueline Valkenburg op vrijdag 20 jul 2018 '18 | vestiging Veenendaal
We hebben een showroommodelkeuken gekocht. Super geholpen en Ikook heeft goed meegedacht! Vriendelijke mensen die de tijd nemen om alle wensen op een rijtje te zetten en er een betaalbare prijs van hebben gemaakt! Zeker een aanrader om er alleen al te gaan kijken....
FOTO VAN JACQUELINE VALKENBURG
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door H Veenstra op vrijdag 20 jul 2018 '18 | vestiging Etten-Leur
Goed geholpen ze hadden een foutje gemaakt maar is top opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Goede prijskwaliteitverhouding”
Door Dion op donderdag 5 nov 2015 '15 | vestiging Almere
Prima service, levering van de keuken was netjes op de afgesproken tijd. Door een miscommunicatie over een gekochte showroommodel koelkast, waar bij de aankoop niet werd verteld dat je deze zelf op moet halen, is er wel wat onenigheid ontstaan toen bleek dat deze niet geleverd werd samen met de rest van de keuken, maar uiteindelijk is ook dat netjes opgelost en is de koelkast enkele dagen daarna alsnog netjes afgeleverd. De keuken hebben we zelf geplaatst, wat prima te doen was doordat de kasten kant en klaar worden aangeleverd. Door de uitgebreide montagehandleiding en meer dan voldoende montagematerialen was het prima te doen en het eindresultaat is dan ook perfect. Mooie en kwalitatief erg goede keuken voor een uitstekende prijs!
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Fan. Gomes op vrijdag 8 dec 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Wat we zo fijn vinden aan i-kook is dat je niks wordt aangesmeerd. Het gesprek is adviserend en er wordt meegedacht. We hebben de architect een huis om de keuken heen laten tekenen, toen het huis klaar was bleek onze keukenkeuze te veel licht wegnemen. We kwamen een leverdatum afspreken en liepen met een geheel nieuwe bestelling de deur uit. Super!! Bij levering bleek de wijnkoelkast een deuk te hebben en we misten 1 deurgreep. Allemaal zeer snel nagezonden/vervangen. Top service!
FOTO VAN FAN. GOMES
+ Toon extra foto van Fam. Gomes
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door P.Gubbels op vrijdag 20 jul 2018 '18 | vestiging Den Haag
Een nieuwe keuken, en ik ben goed geholpen
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijk en helder”
Door Marijke Beltman op woensdag 3 aug 2016 '16 | vestiging Hattem
duidelijk en helder advies. Niet opdringerig en goed geholpen. Wat ik wel apart vond is dat we overeen zijn gekomen dat de plaatsing zou gebeuren in 1 dag, maar hiervoor is door de monteur 2 dagen uitgetrokken. Hier hadden wij geen rekening mee gehouden. Hierna is niet gebeld hoe het verlopen is.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Marloes v. Eck op woensdag 3 aug 2016 '16 | vestiging Soesterberg
Prima geholpen in het filiaal in Soesterberg. Afspraak gemaakt, zodat er tijd voor jou is!
Er werd rekening gehouden met je wensen en budget. Ook is er veel keuze in verschillende keukens. Ben heel blij met mijn nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Alles prima in orde”
Door H. Post op zondag 23 apr 2017 '17 | vestiging Veendam
Bij de aankoop werd alle tijd genomen en werd aan alle wensen voldaan.De keuken werd op tijd geleverd en alles was prima in orde en was goed zelf te plaatsen. We zullen het bedrijf bij anderen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“No nonsense”
Door Frans de Vries op woensdag 2 aug 2017 '17 | vestiging Oudehaske
Prima ervaringen met de levering van onze keuken. Fokke Postma van I-Kook in Oudehaske regelde alles uitstekend. No-nonsense, geen kleine lettertjes, geen wurgclausules.
Reactie of foto toevoegen
“To the point”
Door Anja Kanters op zondag 10 dec 2017 '17 | vestiging Oudehaske
Prima geholpen, to the point en gedreven voor goede service.

Aanvulling ontvangen 17 december 2017: De aankoop is al maanden geleden geleverd en bevalt heel goed.
Reactie of foto toevoegen
“Volledig naar wens”
Door Arjen op vrijdag 31 jul 2015 '15 | vestiging Soesterberg
Goed geholpen aan de hand van keukenontwerp. Vriendelijke begeleiding. Keuken inmiddels bijna 4 maanden in gebruik en volledig naar wens. Periode tuss ontwerp en uiteindelijke plaatsing was minder dan een maand!
Reactie of foto toevoegen
“Op zich erg tevreden”
Door Sterk op vrijdag 31 jul 2015 '15 | vestiging Sliedrecht
We hebben bij I-kook Sliedrecht een nieuwe keuken gekocht, waar we op zich erg tevreden over zijn. Ook bij het uitzoeken hiervan zijn we goed geholpen. Echter bij de planning van de levering ging het niet helemaal goed, dit stond bij I-kook verkeerd in de agenda. Bij het ophalen van de keuken bleek dat men de koelkast vergeten was mee te geven. De datum die toen afgesproken werd om deze te brengen (binnen 4 weken, dus ruim de tijd), is niet op tijd nagekomen. Dit vinden wij erg jammer, omdat we alles heel tijdig hadden aangegeven en hierin heel makkelijk zijn geweest. Dit had sneller en beter gekund. 2 fouten bij 1 opdracht (en dan nog zeggen dat er nog nooit iets fout is gegaan) lijkt ons erg onwaarschijnlijk.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Monique Simons op zaterdag 1 aug 2015 '15 | vestiging Bergen op Zoom
Marvin heeft mij prima geholpen en goed advies gegeven. Als extra service heeft hij mij naar het station gebracht. De keuken voldoet aan al mijn verwachtingen en de kwaliteit is uitstekend voor de prijs die ik betaalde. Ik zal i_kook zeker aanraden bij andere.
Reactie of foto toevoegen
“Ervaring vestiging is goed”
Door M.J. Rico, Amersfoort op zaterdag 1 aug 2015 '15 | vestiging Soesterberg
Onze ervaring met de vestiging (de heer Hubers) is goed, we zijn prima geholpen en geadviseerd. Ook toen een aantal zaken niet helemaal naar wens waren geleverd, is hij meteen in actie gekomen. Echter zijn we minder tevreden over de monteur van de keukensteller, er waren meerdere bezoeken nodig om alles netjes af te laten ronden. Dit verdient zeker meer aandacht en goede nazorg.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Robert Hamer op dinsdag 25 aug 2015 '15 | vestiging Den Haag
Ik ben erg goed geholpen in de winkel, de verkoper was vriendelijk en kundig. Ook de prijs/kwaliteitverhouding vind ik goed van de keuken die ik heb aangeschaft. Ook het feit dat de keuken zover mogelijk gemonteerd werd afgeleverd vond ik erg fijn.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij ermee”
Door A.Aktekeli op maandag 11 dec 2017 '17 | vestiging Almere
Wij zijn zeer blij met onze keuken voldoet aan onze wensen
Reactie of foto toevoegen
“Heel prettig geholpen”
Door Linda op maandag 3 dec 2018 '18 | vestiging Eindhoven
Op basis van de goede reviews bij I kook uitgekomen, we waren op zoek naar een hoekkeuken voor rond de 7500. Wij zijn heel prettig geholpen , er werd goed meegedacht en wat ik zelf heel prettig vind ( na een eerdere negatieve ervaring bij Brugman) je wordr echt totaal niet onder druk gezet. Uiteindelijk n mooie keuken gekocht rond het budget. Wij zijn heel tevreden over de prijs en het verkooptraject .
FOTO VAN LINDA
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen maar wacht nog op plint”
Door R.H.Hamminga op zaterdag 1 aug 2015 '15 | vestiging Veendam
We werden goed geholpen maar wachten vanaf april nog steeds op onze plint die vervangen zou worden,ook het afzuigsysteem voldoet niet naar wens. De installateur geeft aan dat wij er problemen mee krijgen, en zou dit door geven maar tot op heden nog niets gehoord en dit is al weer zes week geleden.
Reactie of foto toevoegen
“Voldoet aan verwachtingen”
Door Hoeffgen op zondag 2 aug 2015 '15 | vestiging Bergen op Zoom
Aardig personeel , helpt vlot. De keuken voldoet aan de verwachtingen en is snel geplaatst. Enige maar is de tegelzetter die zijn afspraken niet na kwam. Dit staat buiten I-kook maar misschien deze meneer niet meer adviseren aan de klanten.
Reactie of foto toevoegen
“Meedenkende mensen”
Door An Cobben Wagenaars op zaterdag 23 dec 2017 '17 | vestiging Eindhoven
Meedenkend personeel die stap voor stap uitlegt wat er staat te gebeuren. Marcel en ook Rob Dank voor jullie support wijze raad en accuratesse.
Reactie of foto toevoegen
“Verwachtingen waargemaakt”
Door J. Kruizenga op woensdag 7 jun 2017 '17 | vestiging Veendam
De verwachting die we van deze levering hadden is volledig waargemaakt. Namens de Protestantse Gemeente Veendam bedankt. De tijdschema's zijn correct ingevuld. De ZZP ers die de keuken hebben geplaatst hebben prima werk afgeleverd. Er zijn geen beschadigingen gemeld dus ook het vervoer is keurig geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Zwarte keuken”
Door Marcel en Anneke Mars op donderdag 8 mrt 2018 '18 | vestiging Almere
Wij hebben onze keuken samengesteld met behulp van Bas. Bas heeft ons zeer goed geadviseerd en bleef geduldig bij al onze vragen en aanpassingen. De plaatsing van de keuken ging sneller dan verwacht. Uiteindelijk zijn wij zeer blij met onze keuken. We hebben gekozen voor zwart, wat spannend was maar uiteindelijk zeer mooi is geworden. Enig klein minpuntje was dat er geadverteert wordt met bol.com kadobonnen als je een online afspraak maakt, maar die hebben we nooit gezien.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Erika Henning op woensdag 7 jun 2017 '17 | vestiging Veenendaal
Ik werd erg goed geholpen en er werd goed meegedacht. De keuken kon erg snel geleverd worden. We hadden een 'goedkope' keuken en daardoor is de apparatuur ook niet van super kwaliteit maar dat daar was de prijs ook naar.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door R.Wanningen op donderdag 8 mrt 2018 '18 | vestiging Oudehaske
Goed geholpen men moet I-Kook niet overslaan om een keuken te kopen. Heel goed in prijs en prestatie. Wij zijn heel tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door J.j.h. vos op maandag 25 apr 2016 '16 | vestiging Sliedrecht
We zijn goed geholpen in sliedrecht. Op een kleinigheidje na is alles goed geregeld op een keurige nette manier. De man die de keuken kwam plaatsen, Michael, is een nette man die duidelijk verstand heeft van zaken. We hebben inmiddels al heel veel plezier van onze keuken. We kunnen i-kook sliedrecht zeker aanbevelen bij andere kopers
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door G. Kuijers op maandag 26 okt 2015 '15 | vestiging Veendam
Tevreden over I-KOOK, zijn vriendelijke geholpen. Er werd goed geluisterd zonder iets op te dringen, kregen goed en kundig advies. Zijn ook tevreden over het plaatsen van de keuken, goede en nette monteur. Wij kunnen het zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service”
Door M. Ketelaar op donderdag 8 jun 2017 '17 | vestiging Almere
Wij hebben een keuken gekocht. De service was zeer goed. Bauknecht was de storende factor. Ze hadden niet optijd alles geleverd maar daar hebben de heren van i-kook voor gezorgd dat het binnen korte tijd alles geregeld was. En er waren een paar kastdeurtjes beschadigd en die waren ook in zeer korte tijd vervangen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door L.A. Schellekens op dinsdag 4 aug 2015 '15 | vestiging Huissen
Wij zijn zeer tevreden over i kook . Wij zijn heel erg fijn geholpen, en de keuken is door Erwin gezet. Ook onze zoon en onze dochter hebben een keuken van i kook , omdat zij zo tevreden waren zijn wij ook naar i kook gegaan. Hiervan hebben wij absoluut geen spijt.
Reactie of foto toevoegen
“NIeuwe keuken”
Door A.Ufkes op maandag 23 jul 2018 '18 | vestiging Den Helder
Gekocht een nieuwe keuken, meedenken om nieuwe keuken op de plaats van de oude te plaatsen was uitstekend alleen de keuze uit de diverse maten kastjes was lastig daar niet alle maten in het assortiment aanwezig zijn. Het plaatsen van de keuken ging snel en professioneel problemen en kleine veranderingen met het plaatsen van de nieuwe op de plek van de oude werden goed terplekke opgelost. Min punt dat aanpassingen in de technische installatie niet door ikook worden uitgevoerd (zelf een derde inschakelen) en dat het klein installatie materiaal niet gelijk meegenomen is in de totaal prijs. Service achteraf bij een paar kleine problemen (lekkage en afstellen deurtje) prima.
Reactie of foto toevoegen
“Volgens afspraak”
Door C. de Vrij (Zorgstichting De Rots) op donderdag 8 jun 2017 '17 | vestiging Veendam
Alles volgens afspraak geregen, het opbouwen van de keuken is netjes en volgens plan verlopen, 1e schade (deur) is zo snel mogelijk vervangen. 2e schade (vaatwasser) ook gerepareerd alleen de problemen met de (wok gaspit) is nog niet nog niet geregeld.
FOTO VAN C. DE VRIJ (ZORGSTICHTING DE ROTS)
Ontwerp van de keuken
REACTIE VAN KEUKENCOACH PATRICK
Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat je zo tevreden bent. Keukencoach Henk is momenteel met je in contact over de gaspit. Dit wordt in overleg met de Fabrikant opgepakt. Veel kookplezier met je nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Betonlookkeuken”
Door Alicia op donderdag 8 mrt 2018 '18 | vestiging Den Helder
Betonlookkeuken incl inbouwapparatuur en montage. Erg blij mee na montage bleek er speling in t werkblad waardoor kit ging scheuren. Dit hebben ze na beken prima opgelost. Erg blij met mijn keuken van ikook den helder.
Reactie of foto toevoegen
“Naar volle tevredenheid geholpen”
Door Van Egeraat op dinsdag 4 aug 2015 '15 | vestiging Bergen op Zoom
Vriendelijk geholpen bij aankoop van de keuken.Helaas bij aflevering diverse onderdelen beschadigd .Deze zijn naderhand alsnog geplaatst volgens afspraak.Kortom ,we zijn naar volle tevredenheid geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door A.Limam op vrijdag 28 okt 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Bij het uitzoeken zeer goed geholpen, later bleken 2 kastjes 10 cm smaller te worden ivm ruimte bij het opendoen, dit is niet gecommuniceerd. Dit bleek noodzakelijk maar zou fijn geweest zijn als het was besproken. Door een ongelukje van onze timmerman werd een deurtje beschadigd, dit hebben wij vergoed gekregen. Complimenten hiervoor.
Reactie of foto toevoegen
“Staat heel leuk”
Door Rosenberg op woensdag 15 aug 2018 '18 | vestiging Bergen op Zoom
Een keuken hij staat heel leuk ik zou zeker I-KOOK aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed bedrijf”
Door René Westerveld op dinsdag 4 jun 2019 '19 | vestiging Den Helder
Prima en vriendelijk geholpen in de zaak in Den Helder door Nick. We hebben diverse aanpassingen gedaan en dit werd altijd vriendelijk doorgevoerd. Levering en plaatsing waren dik in orde. Enige restpunten blijven over maar zijn niet noemenswaardig. Je hoort wel anders! Goed bedrijf en zeker aan te bevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed”
Door De Vilder Jimmy op donderdag 6 aug 2015 '15 | vestiging Bergen op Zoom
Verhouding prijs / kwaliteit is zeer goed.Heb ook goede ervaring met de medewerkers van deze vestiging . Eventuele problemen worden vakkundig opgelost. Score ligt tussen goed en super , maw. zeer goed. Voor mij , is I-Kook , een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Ervaring zoals mag worden verwacht”
Door Kees den Uijl op vrijdag 9 jun 2017 '17 | vestiging Veenendaal
Onze ervaring is zoals verwacht mag worden van een keuken leverancier. Keuken is geleverd zoals besteld en precies op de afgesproken datum. Er onbrak een afwerkings strip maar deze is keurig nageleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Bekwaam”
Door F.Aarts op donderdag 6 aug 2015 '15 | vestiging Bergen op Zoom
Goed advies gehad van verkoper Daniel. Problemen die er waren zijn correct opgelost. Afspraken correct nagekomen. De monteurs waren beide keren zeer goed op de afgesproken tijd aanwezig en zeer bekwaam met het vak op de hoogte en zeer vakkundig. Contacten waren altijd zeer prettig.
Reactie of foto toevoegen
“I-Kook”
Door Bosma op zaterdag 6 aug 2016 '16 | vestiging Sliedrecht
Zijn geholpen door goede verkoper die niets heeft opgedrongen. Onze keuzes stonden centraal. Doordat er voldoende te kiezen valt is het onze keuken geworden. De keuken staat ca. 3 maanden en bevalt prima.
Reactie of foto toevoegen
“In het algemeen een aanrader”
Door Dico Krommenhoek op vrijdag 9 jun 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Prima contact, goede voorlichting, meedenken. Echter helaas verkeerde informatie betreffende leidingen en de afmetingen van een eindstuk, waardoor de monteur drie keer moest komen. Aftersales: OK, met kleinigheidje: heb info gevraagd betreffende een onderdeel waarover niets staat in de handleiding, maar wel bijgeleverd is bij de stoomoven. Was doorgestuurd naar de leverancier...Nog geen antwoord. In het algemeen: Aanrader: JA
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Fam. Pelskamp op dinsdag 1 mrt 2016 '16 | vestiging Hengelo OV
Prima geholpen bij het uitzoeken van de keuken er werd goed mee gedacht bij het uitzoeken en het beperkte budget voor de keuken. We zijn tevreden met het resultaat. Er waren nog wat puntjes die niet helemaal goed afgewerkt waren na het installeren van de keuken maar dit is uiteindelijk ook goed opgelost
Reactie of foto toevoegen
“Goed compleet en tijdig”
Door J.Moerman op donderdag 18 feb 2016 '16 | vestiging Leeuwarden
Goede en complete en tijdige levering van de keuken. Er is goed advies gegeven over de opstelling van de keuken wat in ons geval een prima oplossing bleek te zijn. De prijs van de keuken was een aangename verrassing.
Reactie of foto toevoegen
“Goede koopervaring maar problemen met kraan”
Door C Jongerius op dinsdag 1 mrt 2016 '16 | vestiging Soesterberg
Bij kopen was ervaring goed, niet opdringerig, en hadden goede adviezen. maar ik heb nu problemen met mijn kraan,ik heb hier al meerdere keren over gebeld ,nu is er bij I kook een nieuwe binnen gekomen.,maar hoor niks van de monteur,want die zou bellen voor een afspraak.maar als er water in mijn aanrechtblad komt ,hebben we er een probleem bij.
Waar ik ook niet tevreden over ben ,is dat mijn bestekbak heel heet wordt,want die zit onder mijn inductieplaat.daar is de monteur wel gelijk voor langs geweest, en die heeft een rooster onder in mijn plank gezet,heeft niks geholpen. Hoe langer ik kook hoe heter mijn bestek wordt.zo heet dat ik mijn bestek met een doekje beet moet pakken, echt te zot. Jullie horen dat te weten, of besteklade onder inductieplaat kan .
REACTIE VAN ROEL OOSTRA
Bedankt voor uw reactie en excuus ! We hebben inmiddels met elkaar gesproken en alles weer vlot getrokken. Onze monteur maakt op korte termijn een afspraak om de kraan te monteren en opnieuw te kijken naar de koeling van inductiekookplaat. Technisch is het ontwerp namelijk in orde. Wij gaan zorgen dat u helemaal tevreden raakt ! Ron Hubers, Keukencoach I-KOOK
Reactie of foto toevoegen
“Geen spijt ervan”
Door Fam. Eijke op maandag 31 okt 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
Wij zijn door de goede recensies bij I-KOOK terecht gekomen en hebben daar zeker geen spijt van. Hebben nu al weer enige tijd de keuken staan, en zijn er nog steeds zeer tevreden over. We zijn professioneel begeleid bij het maken van alle keuzes en wensen met het uitzoeken van een keuken. Maar we zijn bovenal zeer vriendelijk geholpen, en netjes volgens afspraak. Ook over de service naderhand zijn we te spreken. 1 Zijpaneel was beschadigd bij levering, en duurde wat lang voordat hier een nieuwe voor geleverd werd, maar dit had waarschijnlijk meer met de vakantieperiode te maken. I-KOOK Bergen op Zoom bevelen raden we dan ook graag aan!
Reactie of foto toevoegen
“Goed en vriendelijk”
Door Stephanie Wisse op donderdag 18 feb 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
Goede service en vriendelijke werknemers. Ruim de tijd voor ons genomen en wat wij super vonden is dat toen onze oven later werd geleverd wij een leen oven kregen tot die van ons was geleverd! Bedankt voor de goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Mar op donderdag 18 feb 2016 '16 | vestiging Almere
Ik had in eerste instantie een afspraak gemaakt om me te oriënteren op een nieuwe keuken, de mogelijkheden en de prijzen. Nog voor ik de deur uit ging had ik een keuken gekocht, geïnspireerd door 1 van de keukens in de showroom. Inmeten ging allemaal prima en mijn keuken was mooi op tijd binnen. Zeer tevreden en een echte aanrader!!
Reactie of foto toevoegen
“Fijne keukenspecialist”
Door poolman op donderdag 21 sep 2017 '17 | vestiging Huissen
Vriendelijk professionele medewerker. Achteraf gezien goed advies gekregen. Wij zijn blij met de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk goed”
Door Schenderling op donderdag 21 sep 2017 '17 | vestiging Sliedrecht
In 1ste instantie n slechte verkoper, luisterde niet naar onze wensen, maar had her voornamelijk over zichzelf we wilden eigenlijk weglopen ! Maar toen ging David zich ermee bemoeien en kwam het uiteindelijk allemaal toch nog goed
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Bianca Schoenmaker op donderdag 21 sep 2017 '17 | vestiging Bergen op Zoom
Nieuwe complete keuken gekocht zijn heel tevreden en zeker goed geholpen door Mirjam.
Reactie of foto toevoegen
“De tijd genomen”
Door J.Knoops op zondag 11 jun 2017 '17 | vestiging Veenendaal
Goed de tijd genomen. De waterkraan moest helaas anders dan normaal gemonteerd worden (kwart gedraaid) omdat er geen voldoende ruimte was ivm de vensterbank. Een dieper blad had de oplossing kunnen zijn. Afwasmachine was niet besteld, maar prima opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Zal zeker aanraden”
Door Angela Kanters op zaterdag 25 apr 2015 '15 | vestiging Sliedrecht
Er werd goed met ons meegedacht en hierdoor goed naar ons als klant geluisterd. Service was ook goed. Zelfs na ondertekening van de offerte werd er nog meegedacht. We waren zijwanden vergeten in hoogglans en dat werd daarna mooi nog meegenomen zodat het eindresultaat een perfecte keuken is geworden. Zeer tevreden klant en zal IKook dus zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend tevreden”
Door A. Franke op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Onze ervaringen waren positief. Er werd goed meegedacht over onze wensen en budget aangaande de opstelling en aanschaf van de keuken. Ook de plaatsing was perfect, alle lof voor de installateur. inclusief de nazorg.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Norder op zondag 26 apr 2015 '15 | vestiging Almere
Wij zijn zeer tevreden met onze keuken en de afhandeling van de keuken. Goede kwaliteit voor een goede prijs. Zouden IKOOK Almere zeker aanraden aan vrienden/familie en bekenden. Bij levering was het flessenrek van de koelkast kapot, na een telefoontje naar IKOOK werd dit gelijk opgelost en kregen we een nieuwe.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door laman op zondag 26 apr 2015 '15 | vestiging Sliedrecht
Goed geholpen met uitzoeken. Aardige verkoper . Dacht goed met ons mee. Ook wat kleur muur betreft. Plaatsen is goed en netjes gedaan. Een probleem met deur van de vaatwasser werd direct verholpen. Nog steeds niet gewend aan combi oven.De informatie van gebruik op site Bauknecht moeilijk te vinden voor mij. Zouden ook recepten bij staan. Apparaat schijnt meer te kunnen dan dat ik begrijp.
Reactie of foto toevoegen
“Service super, apparatuur is minpunt”
Door Reijmerink op zaterdag 17 okt 2015 '15 | vestiging Capelle aan den IJssel
Positieve uitleg door dhr. Steenvoorden van i-kook vestiging Capelle aan den IJssel, minpunt is dat de inbouwapparatuur van goedkope bouwmarkt kwaliteit is. Dit was ook de opmerking van de monteur van ETNA die al voor de derde keer bij ons was. Slecht resultaat afwasmachine qua wassen en drogen, koel/vriescombinatie al vernieuwd en nu loopt of er een raket op stijgt. Super service van i-kook Capelle aan den IJssel door direct een leen koelkast te brengen nadat de nieuwe binnen 48 uur de geest gaf.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn bedrijf en goede service”
Door E. Bayens op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Veenendaal
Zeer goed geholpen. Ook toen bleek dat we de apparaten bij de buren toch wel veel voordeliger konden kopen, een verschil van €1500,- is niet gering, bleven ze zeer professioneel, en waren blij ons toch in ieder geval nog de keuken te kunnen verkopen.
Bij installatie hadden we nog wat vragen, ook hier namen ze ruim de tijd voor en hebben ons goed geholpen. Kortom, fijn bedrijf, goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over keuken minder over aftersales”
Door Richard op dinsdag 13 dec 2016 '16 | vestiging Veendam
We zijn tot op heden erg tevreden over de keuken zelf (4 maanden). Ook het plaatsen ervan is goed verlopen.

Minder te spreken zijn we over de aftersales service. Het geleverde keukenblad was beschadigd. Na enkele weken kwam een servicemonteur van de keukenbladproducent langs om de schade te repareren/de schade te beoordelen. Zijn conclusie: het blad kan niet ter plekke gerepareerd worden, dit moet in de fabriek gebeuren. Na een maand kregen we een brief met daarin de mededeling dat er toch geprobeerd zou worden om het blad ter plekke te repareren. Dezelfde servicemonteur kwam langs (blijkbaar was hij van gedachten veranderd en meende hij het nu wel te kunnen verhelpen) en was van plan de kopse kant van het blad (waar de beschadiging op zit) te vervangen. Nu ben ik zelf geen keukendeskundige, maar het lijkt me niet de bedoeling om een composiet keukenblad in de tuin te zetten, hier de kopse kant af te bikken en er vervolgens een nieuwe op te zetten. De servicemonteur kwam na een uur ook tot deze conclusie. Al met al keerde hij onverrichte zaken huiswaarts. Uiteindelijk hebben een nieuw blad gekregen en is deze inmiddels door de keukenmonteur (dus niet van de keukenbladleverancier maar van iKook zelf) vakkundig geplaatst.

Wat ons met name gestoord heeft in deze kwestie is het gebrek aan communicatie. Ik moest iedere keer zelf bellen om te vragen wat de status is en zaken in gang zetten. Daarnaast kreeg ik communicatie vanuit de keukenbladleverancier en moest ik met hen zaken afspreken. Dit zorgt voor verwarring en er gaan zaken langs elkaar lopen. Ik verwacht in deze dat ik alleen communiceer met mijn keukenzaak omdat ik daar de keuken gekocht heb. Wat ons daarnaast flink gestoord heeft is het feit dat de bladenleverancier alleen op donderdag in het noorden des lands is voor service. Ik verwacht van een keuken die ik 20 km verderop koop dat ik ook snelle service kan verwachten. Dat de bladenleverancier 215 km verderop zit kan ik niets aan doen en daar heb ik ook niet voor gekozen. Service moet voorop staan, ongeacht de afstand.

Al met al: prettige gesprekken tijdens ontwerp, vakkundige plaatsing, fijne keuken (kwaliteit/duurzamheid kan ik nog niets over zeggen na 4 maanden maar lijkt goed) en een matige tot slechte aftersales service.
REACTIE VAN HAYO SMIT (KEUKENCOACH I-KOOK VEENDAM
Bedankt voor je feedback en Ik begrijp je helemaal! Onze werkbladleverancier moet de tijd krijgen om een probleem op te lossen maar jij mag daarvan niet de dupe worden! Het is achteraf, maar ik had meer regie moeten houden in deze service afhandeling. Excuses daarvoor!
Reactie of foto toevoegen
“Veel aandacht”
Door Anne Popkema op dinsdag 13 dec 2016 '16 | vestiging Veendam
Veel aandacht voor de klant, goede adviezen, sterke prijsvoering. Klachtafhandeling ook naar alle tevredenheid. Flexibel bij instantproblemen. Ook de onderaannemers hebben kwaliteit geleverd ......................................
Reactie of foto toevoegen
“Goede prijs kwaliteit verhouding”
Door Thijssen op zaterdag 17 okt 2015 '15 | vestiging Den Haag
Goede prijs / kwaliteitverhouding en de geleverde keuken is compleet. Ik heb tot nu toe geen klachten. De uitleg m.b.t. de montage is duidelijk en volledig. Samen met 1 handig persoon is een keuken in anderhalve dag te plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijk”
Door c.e. Matthijsse op zaterdag 17 okt 2015 '15 | vestiging Huissen
Klantvriendelijk, kijken persoonlijk met je mee, vrij snelle service en afspraken mogelijk. Ik had alleen wel wat meer informatie willen hebben over het werkblad; dit blijkt nl gevoelig voor water, en ik had al snel kalkkringen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door Fam. van der Zee op woensdag 28 nov 2018 '18 | vestiging Leeuwarden
nieuwe keuken, erg goed geholpen, er werd meegedacht met de mogelijkheden qua ruimte.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met nieuwe keuken”
Door Fam. van der Groen op zaterdag 17 okt 2015 '15 | vestiging Oud-Beijerland
Onze ervaring is goed geweest vanaf moment bij binnenkomst in de winkel waar we netjes te woord zijn gestaan en geholpen zijn en ook het advies was duidelijk, het inmeten van de keuken is netjes gedaan. Prijs kwaliteit is prima in orde, ook na wat schade tijdens levering is dit netjes door de vestiging opgelost door nieuwe onderdelen te leveren. Wij zijn blij met onze keuze voor I-kook. Ga zo door.
Reactie of foto toevoegen
“Prijs viel mee”
Door silvina Monteiro Borges op zaterdag 17 okt 2015 '15 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik was goed geholpen door André . wilde het veranderden dit was allemaal mogelijk , tot mijn keuken was zoals ik hem wilde hebben.
de prijs valt ook wel mee. Iedereen denkt adt het duurrder is dan ik ervoor heb betaald.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door M. de Vos op dinsdag 13 dec 2016 '16 | vestiging Huissen
Prima service. Alleen de gasplaat valt wat tegen. Het is namelijk niet mogelijk het gas echt klein te zetten. Soep trekken of suddervlees lukt dus niet. Verder is de tochtstrip in de koelkast los. Maar de keuken is verder prachtig en fijn.
Reactie of foto toevoegen
“Aan te raden”
Door Fam Bouwman Arnhem op zaterdag 17 okt 2015 '15 | vestiging Huissen
Eerst rondkijken. Op het juiste moment contact met de verkoper.
Goede luisteraar. Goede vragen gesteld in een zeer geanimeerde sfeer. Zakelijk en kundig concept gemaakt .Getoetst op dat wat zochten en direct een zakelijk voorstel. gedaan. Afhandeling en bezorging alles volgens afspraak.Ook de nazorg dik in orde..Alles dik in orde en zeker aan te raden voor toekomstige klanten.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Inge Borrel op dinsdag 13 dec 2016 '16 | vestiging Veendam
We werden goed geholpen alles was duidelijk. Ook met ophalen werd mee geholpen en met de nabestelling ging ook alles goed niks op aan te merken
Reactie of foto toevoegen
“Goed en plezierig”
Door J.Westrik op dinsdag 9 aug 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
goede en plezierige voorlichting over keukens, waardoor onze keuze makkelijker werd. Ook onze ervaring met de installateur v. Santen was goed en ter zake kundig. Het probleem met een gasleiding werd door hem alsnog verholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed contact helaas keuken nog niet af”
Door Steemers `t Veld op dinsdag 13 dec 2016 '16 | vestiging Leeuwarden
de aankoop ging naar tevredenheid, maar het plaatsen van de keuken moest binnen een dag 28-07-16 !!! en dat is te zien aan het matige resultaat , het herstel hier van laat op zich wachten, misschien is de afstand toch te groot, al was dat geen probleem bij de aankoop. het contact is goed en worden vriendelijk te woord gestaan ,helaas is de keuken nog niet af
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Vlieger op maandag 19 okt 2015 '15 | vestiging Hattem
Ben prima geholpen! Zeer vriendelijk en kundig. Ben erg blij en tevreden met de keuken (Lazio greeploos). Het enigste puntje is dat het lampje in de afzuigschouw het niet doet. Wellicht dat daar nog iemand naar kan komen kijken.
FOTO VAN VLIEGER
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door fam sengers op donderdag 29 nov 2018 '18 | vestiging Huissen
een nieuwe keuken .. wij zijn er onwijs blij mee ..
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door André van den Engel op dinsdag 28 apr 2015 '15 | vestiging Soesterberg
Prettig ontvangen en geholpen. We konden in alle rust samen een keuken samenstellen zonder dat we onder druk werden gezet. Alle afspraken keurig nagekomen en afstemming over verschillende zaken liep prettig.
Reactie of foto toevoegen
“Prima prijs/prestatieverhouding”
Door Marco op donderdag 29 nov 2018 '18 | vestiging Huissen
Eilandkeuken gekocht. Lang geshopt, maar uiteindelijk bij I-Kook in Huissen uitgekomen. Deze heeft goed geadviseerd en begeleid. De levering, installatie en montage van de keuken zijn geheel volgens afspraak en vakkundig verricht. Prima prijs/prestatieverhouding. Kortom: I-Kook Huissen is een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Prima keuken”
Door B. Knol op donderdag 20 okt 2016 '16 | vestiging Leeuwarden
Prima keuken geleverd; voldoet aan de verwachtingen. Een punt van kritiek: bij storing aan een accessoire wordt verwezen naar de betrokken leverancier. Dat is niet juist; I-Kook is en blijft volgens het geldende consumentenrecht als eindverkoper zelf verantwoordelijk voor de geboden garanties. Ik moet hierbij opmerken dat bij gebreken aan de keuken zelf, wel alle verantwoordelijkheid wordt genomen met een prima afwikkeling.
Reactie of foto toevoegen
“Onze keuze”
Door Mm op vrijdag 5 jun 2015 '15 | vestiging Huissen
Een nieuwe keuken, met behoud van eigen aparatuur, is onze keuze.
bij levering klopte alles, aparatuur zo overgezet. Mooie kwaliteit keuken. Zeker een aanrader. Materiaal is van kwaliteit, de scharnieren zijn duidelijk van goede kwaliteit
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over de service”
Door M. Kieviet op zaterdag 9 feb 2019 '19 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik heb een keuken gekocht en ben zeer tevreden over de service. De monteur heeft keurig gewerkt.
FOTO VAN M. KIEVIET
Keuken in landelijke stijl
+ Toon extra foto van M. Kieviet
Reactie of foto toevoegen
“Plaatsen uitstekend”
Door Fam. Middelkoop op dinsdag 20 okt 2015 '15 | vestiging Oud-Beijerland
Wij zijn keurig netjes geadviseerd en geholpen tijdens de aankoop van onze nieuwe keuken. En het plaatsen is ook uitstekend verlopen.
I-KOOK is een zaak waar je op kan vertrouwen en welke ik zeker zou aanraden in mijn directe omgeving.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer klantvriendelijk”
Door Fam. Stoffels op donderdag 15 dec 2016 '16 | vestiging Huissen
Prettige winkel, waar we ook zeer deskundig zijn geholpen. Direct een prima,scherpe prijs, zonder de bekende 'koehandel' vooraf. Alles netjes een dag van te voren geleverd en het was (bijna) allemaal perfect op maat, zodat de installatie soepel kon verlopen. Ook de nazorg was weer zeer klantvriendelijk. Kortom; een perfecte prijs-kwaliteit verhouding!
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door M. Heezen op donderdag 15 dec 2016 '16 | vestiging Huissen
Een mooie keuken uitgezocht, er is met ons meegedacht over de indeling en praktische uitwerking, netjes te woord gestaan en veel uitleg gegeven. Ook alle tijd om rustig alles te bekijken, voelen, nog een keer te bekijken. Zelfs het meenemen van een demo stukje aanrecht om tegels bij uit te zoeken in een zaak elders is geen probleem.
Een fijne ervaring!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Schuur op maandag 3 apr 2017 '17 | vestiging Den Haag
Goede service. Deuren van de koel vries combinatie iets beschadigd werd zonder problemen geruild en geinstalleerd. Ik ben zeer tevreden, ook het leidingplan was duidelijk en overzichtelijk. Prijs kwaliteit verhouding is top !
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Irma op dinsdag 26 sep 2017 '17 | vestiging Hattem
nam alle tijd!duidelijke tekening. Geen verplichting tot aankoop. Top! En een prachtige keuken. Zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Rachelle Mijnhijmer op woensdag 26 jun 2019 '19 | vestiging Zaandam
Ik heb onlangs een prachtige betaalbare keuken gekocht bij I-Kook Zaandam. Ik vond het heel prettig dat mijn visie zo snel en vakkundig op papier werd uitgewerkt. Bij het ophalen van de keuken werd het werkblad beschadigd. Als service kreeg ik KOSTELOOS een nieuw werkblad. Kees van Raalte en Matthijs Visser bedankt voor deze service!!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens I-Kook
Website: www.i-kook.nl
aAlmere (17 ervaringen), Papiermolenweg 22, 1333 DG Almere, tel 036 - 537 16 37
bAlphen aan den Rijn , Euromarkt 105-107, 2408 BD Alphen aan den Rijn, tel 0172 - 25 15 10
cBergen op Zoom (24 ervaringen), Oude Moerstraatsebaan 3, 4614 RN Bergen op Zoom, tel 0164 - 26 37 38
dCapelle aan den IJssel (32 ervaringen), Lylantse Baan 6. 2908 LG Capelle aan den IJssel, tel 010 - 251 91 77
eDen Haag (35 ervaringen), Zichtenburglaan 16, 2544 EB Den Haag, tel 070 - 359 50 40
fDen Helder (12 ervaringen), Ravelijncenter 31, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 16 50
gEindhoven (4 ervaringen), Kanaaldijk-Noord 5A, 5613 DH Eindhoven, tel 040 - 303 37 00
hEtten-Leur (4 ervaringen), Lokkerdreef 33, 4879 ND Etten-Leur , tel 076 - 303 39 76
iHattem (13 ervaringen), Populierenlaan 5, 8051 DA Hattem, tel 038 - 444 06 08
jHengelo OV (7 ervaringen), Deurningerstraat 1, 7557 HA Hengelo, tel 074 - 250 37 30
kHuissen (24 ervaringen), Begonialaan 5, 6851 TE Huissen, tel 026 - 325 25 88
lLeeuwarden (11 ervaringen), Kelvinstraat 9, 8912 AN Leeuwarden, tel 058 - 212 20 35
mOud-Beijerland (8 ervaringen), Willem Beukelszstraat 6, 3261 LV Oud-Beijerland, tel 0186 - 62 10 40
nOudehaske (10 ervaringen), Hasker Utgongen 1, 8465 SJ Oudehaske, tel 0513 - 67 74 64
oSittard (6 ervaringen), Rijksweg Zuid 216, 6134 AG Sittard, tel 046 - 303 00 81
pSliedrecht (14 ervaringen), Parrallelweg 4a, 3364 AL Sliedrecht, tel 0184 - 41 95 26
qSoesterberg (35 ervaringen), Richelleweg 1, 3769 AZ Soesterberg, tel 0346 - 33 06 16
rVeendam (35 ervaringen), Transportweg 10, 9645 KX Veendam, tel 0598 - 63 49 03
sVeenendaal (14 ervaringen), Groeneveldselaan 35, 3902 HA Veenendaal, tel 0318 - 74 26 57
tZaandam (5 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 21, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 303 06 68
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.