Feedback
8,6

I-Kook

Website: www.i-kook.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.i-kook.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van I-Kook
I-KOOK is een jong en snelgroeiend familiebedrijf met inmiddels bijna 20 winkels.

Bij I-KOOK werken geen keukenverkopers, maar keukencoaches. Zij verkopen keukens op een andere manier dan je misschien gewend bent. Met persoonlijke aandacht en op een transparante wijze coachen zij je naar een betaalbare en eigen invulling van je keuken.

De persoonlijke keukencoach is altijd je vaste aanspreekpunt en helpt je van A tot Z.

We willen jou ook graag overtuigen van onze werkwijze.
Kom langs in één van onze winkels of maak direct een afspraak.

Tot ziens!


www.i-kook.nl
Meer informatie over I-Kook
Onze winkels: www.i-kook.nl/winkels
Afspraak maken: www.i-kook.nl/afspraak-aanvragen
Ervaringen
Er zijn 282 ervaringen over I-Kook. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren159 ervaringen
4 sterren88 ervaringen
3 sterren17 ervaringen
2 sterren7 ervaringen
1 ster7 ervaringen

Per vestiging:
“Goede ervaring”
Door Rogier Holthuijsen en Diane van de Burgwal op dinsdag 1 mei 2018 '18 | vestiging Soesterberg
Zeer goede ervaring met deze winkel. Wij zijn in Soesterberg geweest. Ron, onze keukencoach heeft ons geweldig geholpen!! Hij dacht goed met ons mee en gaf eerlijk advies. Bij elke mogelijkheid, gaf hij de voors en tegens van de keuzes. Hierdoor wisten wij zeker dat we de keuken kregen die wij wilden hebben. Tot aan de kleinste detail werd gedacht en advies over gegeven. Ook over punten waar we zelf niet bij stil hadden gestaan. De levering was keurig op tijd en de keukenmonteur heeft de keuken perfect geplaatst! Wij kunnen I-Kook aan iedereen aanraden. Voor een zeer nette prijs hebben wij een droomkeuken. We zijn uiteraard ook bij andere keukenwinkels geweest, maar nergens zo'n goede ervaring als bij I-Kook (mede te danken aan Ron).
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Fan. Gomes op vrijdag 8 dec 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Wat we zo fijn vinden aan i-kook is dat je niks wordt aangesmeerd. Het gesprek is adviserend en er wordt meegedacht. We hebben de architect een huis om de keuken heen laten tekenen, toen het huis klaar was bleek onze keukenkeuze te veel licht wegnemen. We kwamen een leverdatum afspreken en liepen met een geheel nieuwe bestelling de deur uit. Super!! Bij levering bleek de wijnkoelkast een deuk te hebben en we misten 1 deurgreep. Allemaal zeer snel nagezonden/vervangen. Top service!
FOTO VAN FAN. GOMES
+ Toon extra foto van Fam. Gomes
Reactie of foto toevoegen
“Hele prettige ervaring”
Door Heleen op dinsdag 24 okt 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Hele prettige ervaring. Er wordt echt tijd voor je genomen, maar wel op nuchtere, niet pushende manier. Er wordt meegedacht qua maatvoering en zeker ook qua budget. Alle afspraken worden nagekomen en de keuken is echt prachtig geworden. Fijne monteur die alles keurig gedaan heeft. Niets werd afgeraffelt en alles klopte! Dank!
FOTO VAN HELEEN
Dank voor deze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Dank je”
Door F de Gooijer op vrijdag 22 sep 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Wij zijn geweldig geholpen door duncan, rene en martin. alleen etna blijft in gebreeken ,geen 50 euro terug,voor de rest is alles keurig. DANK JULLIE WEL Gr Fam de gooijer
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door F Azaguag op vrijdag 22 sep 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Ik ben prima geholpen met mijn nieuwe keuken. De medewerkers zijn heel vriendelijk en helpen je graag.
Reactie of foto toevoegen
“I-Kook”
Door Eric Witteveen op donderdag 21 sep 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Goede en snelle begeleiding van de winkel tot aan het plaatsen. Ervaren mensen en goede communicatie. De monteur was niet tevreden met een onderdeel en liet die snel vervangen
Reactie of foto toevoegen
“Echt top”
Door Jeroen Geertsen op zaterdag 24 jun 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Service en flexibiliteit zijn echt top. Na het bestellen van de keuken hebben we zo'n beetje alles nog aanpast. Dit was geen enkel probleem. Installeren ging ook top. Paar fronten etc hadden zeer lichte beschadigingen, ook dit is zonder enige discussie vervangen. Heel fijn en een absolute aanrader. Ron is eerlijk en adviseert je ook om dingen niet te doen, heel klantgericht en kundg.
Reactie of foto toevoegen
“Goed maar kunnen nog stap maken”
Door Diederik op donderdag 11 mei 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Ontvangst was goed en verkoper professioneel. Goede combinatie gevonden van eigen ideeën met input van de verkoper. Plaatsen van de keuken ging goed. Professionele oplossing gevonden voor kleine problemen en oplevering verliep vlot. Kromme deur van koelkast werd vlot en zonder bijkomende kosten vervangen. After-service is echter niet goed. Geen enkel contact met I-KOOK totdat deze vragenlijst via mail binnenkwam (4,5 maand na oplevering!). Werking van afzuigkap is nog onvoldoende, dus ik zal zelf contact gaan zoeken. Hierin kunnen ze dus nog een stap maken!
REACTIE VAN KEUKENCOACH PATRICK
Bedankt voor je feedback! We hebben de keuken samen 100% opgeleverd nadat onze monteur René de koelkastdeur vervangen had. Keukencoach Ron heeft inmiddels contact met je gehad. Het lijkt erop dat de afzuigkap naar behoren functioneert maar dat tijdens het Indische koken niet alle luchtjes werden weggezogen. Ron zoekt nogmaals contact om dit te verifiëren en blijft je keukencoach van A tot Z.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Jan en Mieke Hogeboom op zaterdag 8 apr 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Prima geholpen bij I-Kook Soesterberg. Mooie keuken gekocht met goed advies en hulp bij het invullen van de keuken. Prijs/kwaliteit super. Bij het monteren van de vaatwasserdeur, door onze eigen timmerman, ging iets mis. We hebben toen gratis een nieuwe gekregen van I-Kook. Wij raden I-Kook zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door A. van Egten-Pak op zondag 2 apr 2017 '17 | vestiging Soesterberg
De keuken voldoet aan mijn verwachting.De kleur is mooi en alles is goed afgewerkt .De keueken is door een familielid van mij geplaatst[uitstekende vakman]. De kookplaat voldoet helaas niet aan mijn wensen.Ik heb 50 jaar electrisch gekookt. Nooit eerder problemen gehad zoals die zich nu voordoen. Ik heb een poos gedacht dat ik moest "wennen aan deze nieuwe plaat, al gedacht om deze om te ruilen... Misschien nog eens bij uw bedrijf een afspraak maken ? Wie weet is er een oplossing te vinden ! Ik wacht even op uw antwoord.
REACTIE VAN A.VAN EGTEN-PAK
het ontbreekt mij aan een foto van de keuken, maar mijn lof moet voldoende zijn ! vriendelijke groet A.van Egten-Pak
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend tevreden”
Door A. Franke op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Soesterberg
Onze ervaringen waren positief. Er werd goed meegedacht over onze wensen en budget aangaande de opstelling en aanschaf van de keuken. Ook de plaatsing was perfect, alle lof voor de installateur. inclusief de nazorg.
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteitskeuken”
Door G van Meeteren op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Soesterberg
We zijn uiterst deskundig geholpen bij het ontwerpen en kopen van onze nieuwe keuken. Er is volop meegedacht. Ook de bezorging en installatie zijn uitstekend verlopen. We genieten iedere dag van onze kwaliteitskeuken.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankje”
Door E.Groeneveld op dinsdag 13 dec 2016 '16 | vestiging Soesterberg
Super goede ervaring met zowel de klantgerichtheid als mede de adviezen en het meedenken van het kopen van onze nieuwe keuken.We zijn super goed geholpen en geadviseerd.Geen opdringerige verkopers maar gewoon rustig zitten, tekenen, overleggen en ja bestellen,ook de levering was goed ruim op tijd en zeker niet onbelangrijk helemaal compleet en niet beschadicht,een aanrader voor de mensen die nog een keuken moete of willen kopen,bedankt Ron en Collega.
FOTO VAN E.GROENEVELD
De keuken
Reactie of foto toevoegen
“Snel en keurig geregeld”
Door van Leijenhorst op zaterdag 29 okt 2016 '16 | vestiging Soesterberg
Wij waren op zoek naar een leuke kleine keuken. Via de website al de perfecte keuken gezien. Even wezen kijken in de showroom en daar gelijk wat info gehad, de verkoper hielp ons perfect, totaal niet opdringerig. Een aantal weken later een afspraak gemaakt en de keuken besteld. Wij raden het bedrijf zeker aan! Top service en er word goed met je meegedacht. De levering was ook erg snel en keurig geregeld allemaal.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door W. Wessels op dinsdag 13 sep 2016 '16 | vestiging Soesterberg
Keuken gekocht, prettig contact met verkoper. Helaas toch wat misverstanden over " wie doet wat" voor plaatsing. Niets dan lof voor keukensteller. Heeft keurig werk afgeleverd.
Mooie keuken, klein technisch minpunt. De lade in lade, beschadigd door bevestiging handgrepen.
Reactie of foto toevoegen
“We hebben veel plezier van de keuken”
Door V Harten op zaterdag 20 aug 2016 '16 | vestiging Soesterberg
Geweldig geduldig om samen te zoeken naar een keuken die bij ons paste. Geen bekende keuken verkoop praktijken die je proberen te dwingen tot een snelle aankoop. Super! Op tijd geleverd en netjes geplaatst. We hebben veel plezier van onze keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zelf plaatsing”
Door Jan Koudijs op woensdag 10 aug 2016 '16 | vestiging Soesterberg
Prettige verkoper,niet opdringering. Duidelijke offerte en goed advies. De keuken kon zeer snel geleverd worden. Levering op tijd alles in orde. We hebben de keuken zelf geplaatst dus over de montage kunnen we niets zeggen.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door radboud de haas op woensdag 3 aug 2016 '16 | vestiging Soesterberg
Een nieuwe keuken aangeschaft en heel prettig geholpen Door een medewerker die ook over het praktische gedeelte nadenkt. Keuken keurig geleverd alleen een verkeerde plint. Even een belletje en met een week de juiste plint binnen. Top weer.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Marloes v. Eck op woensdag 3 aug 2016 '16 | vestiging Soesterberg
Prima geholpen in het filiaal in Soesterberg. Afspraak gemaakt, zodat er tijd voor jou is!
Er werd rekening gehouden met je wensen en budget. Ook is er veel keuze in verschillende keukens. Ben heel blij met mijn nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Fam. van Ierland op woensdag 20 apr 2016 '16 | vestiging Soesterberg
Wij hebben een prachtige keuken geleverd gekregen. Ron en collega uit Soesterberg zijn zeer vriendelijke en klantgericht. Goede advies en service. Mochten je een mooie keuken zoeken en kwalitatief zeer goed dan raden wij I-kook aan in Soesterberg.
Reactie of foto toevoegen
“Budget keuken”
Door Bart Soeters op woensdag 20 apr 2016 '16 | vestiging Soesterberg
Ben door Martin uitstekend en vlot geholpen. Toen ik aankwam had ik al een aardig beeld wat ik wou. Het uitwerken van mijn idee ging vlot waardoor knopen snel konden worden doorgehakt.
Heb gekozen voor het zelf plaatsen en ophalen van de keuken. Alle onderdelen en benodigdheden waren aanwezig wat ervoor zorgde dat ik de keuken in een keer heb kunnen plaatsen. Zelf had ik de deur van de vaatwasser gesloopt, met een mailtje kon ik na 2 weken zonder kosten een nieuwe deur ophalen. Wat een service! Heel erg bedankt en ik raad jullie dan ook aan andere aan voor een budget keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Goede koopervaring maar problemen met kraan”
Door C Jongerius op dinsdag 1 mrt 2016 '16 | vestiging Soesterberg
Bij kopen was ervaring goed, niet opdringerig, en hadden goede adviezen. maar ik heb nu problemen met mijn kraan,ik heb hier al meerdere keren over gebeld ,nu is er bij I kook een nieuwe binnen gekomen.,maar hoor niks van de monteur,want die zou bellen voor een afspraak.maar als er water in mijn aanrechtblad komt ,hebben we er een probleem bij.
Waar ik ook niet tevreden over ben ,is dat mijn bestekbak heel heet wordt,want die zit onder mijn inductieplaat.daar is de monteur wel gelijk voor langs geweest, en die heeft een rooster onder in mijn plank gezet,heeft niks geholpen. Hoe langer ik kook hoe heter mijn bestek wordt.zo heet dat ik mijn bestek met een doekje beet moet pakken, echt te zot. Jullie horen dat te weten, of besteklade onder inductieplaat kan .
REACTIE VAN ROEL OOSTRA
Bedankt voor uw reactie en excuus ! We hebben inmiddels met elkaar gesproken en alles weer vlot getrokken. Onze monteur maakt op korte termijn een afspraak om de kraan te monteren en opnieuw te kijken naar de koeling van inductiekookplaat. Technisch is het ontwerp namelijk in orde. Wij gaan zorgen dat u helemaal tevreden raakt ! Ron Hubers, Keukencoach I-KOOK
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jan Linnebank op zondag 28 feb 2016 '16 | vestiging Soesterberg
Zeer tevreden, mooie keuken gekocht. Was een plint niet geleverd, keurig nabesteld gekregen. Zonder sores. Soeterberg is peroonlijk, geen opdringerige verkopers, geen snelle praatjes, maar mannen die een eerlijk advies geven en goed na je luisteren. Wil je een goede keuken met dito advies dan raad ik je aan naar Ikook Soesterberg te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Gerrit en Ria van Lunteren. op zaterdag 20 feb 2016 '16 | vestiging Soesterberg
Mijn ervaring met IKOOK is de klantvriendelijkheid die wij mochten ontvangen van Martin van Bergen, zeer sympathieke verkoper niets was te veel heel goed mee gedacht over ons ontwerp, goede adviezen van zijn kant mee gekregen, we hebben heel veel plezier van onze nieuwe keuken (een prachtig meubelstuk) Martin bedankt.
FOTO VAN GERRIT EN RIA VAN LUNTEREN.
Keuken als meubelstuk
Reactie of foto toevoegen
“Ziet er top uit”
Door Wasse op zaterdag 24 okt 2015 '15 | vestiging Soesterberg
Goede service, goede prijzen. Tussendoor nog een wijziging gemaakt, was geen probleem en zo opgelost. Wegens aparte constructie keuken, later nog kosteloos een extra plaat gekregen. Zeer tevreden en keuken ziet er top uit!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Rob op zaterdag 17 okt 2015 '15 | vestiging Soesterberg
Goed en deskundig geholpen, nemen alle tijd. kwaliteit en prijverhouding krijgen van ons 10 punten. Ook na de levering werd er nog tijd en aandacht geschonken aan inderdaad die kleine dingen. Zij begrijpen hun vak. Groet, Rob
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door S. vd Weg op maandag 3 aug 2015 '15 | vestiging Soesterberg
Na een verkeerde levering van binnenplanken in nieuwe bovenkastjes door een fabrieksfout, contact opgenomen. Na 7 weken nog geen nieuwe binnenplanken ontvangen, ondanks dat 2 weken geleden ons is toegezegd deze die week toe te sturen. Contact verloopt moeizaam, overal zelf achteraan bellen. Geen excuses nog gekregen en maar afwachten en achteraan bellen.. Helaas hele slechte service..
FOTO VAN S. VD WEG
REACTIE VAN I-KOOK
Beste heer v.d. Weg, Je hebt gekozen voor een maatwerkkeuken van een Nederlandse keukenleverancier. Bij deze leverancier duurt het naleveren van artikelen in de regel wat langer dan bij de meeste grote Duitse fabrieken. Wij hebben van onze medewerkers in de winkel begrepen dat de onderdelen intussen naar je onderweg zijn. Met vriendelijke groet, I-KOOK keukens
REACTIE VAN S.VDWEG
Beste I-kook, Van een maatwerk keuken is toch te verwachten dat alle onderdelen op maat zijn! De planken zijn inmiddels bij ons binnen, echter beschadigd en nog steeds niet passend. De vestigigng soesterberg is hiervan op de hoogte. Nu maar hopen dat het niet weer 7 weken duurt...
Reactie of foto toevoegen
“Ervaring vestiging is goed”
Door M.J. Rico, Amersfoort op zaterdag 1 aug 2015 '15 | vestiging Soesterberg
Onze ervaring met de vestiging (de heer Hubers) is goed, we zijn prima geholpen en geadviseerd. Ook toen een aantal zaken niet helemaal naar wens waren geleverd, is hij meteen in actie gekomen. Echter zijn we minder tevreden over de monteur van de keukensteller, er waren meerdere bezoeken nodig om alles netjes af te laten ronden. Dit verdient zeker meer aandacht en goede nazorg.
Reactie of foto toevoegen
“Volledig naar wens”
Door Arjen op vrijdag 31 jul 2015 '15 | vestiging Soesterberg
Goed geholpen aan de hand van keukenontwerp. Vriendelijke begeleiding. Keuken inmiddels bijna 4 maanden in gebruik en volledig naar wens. Periode tuss ontwerp en uiteindelijke plaatsing was minder dan een maand!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden ondanks problemen”
Door J.Q.W. Hagen op vrijdag 31 jul 2015 '15 | vestiging Soesterberg
Levertijd te lang, verkeerde spullen geleverd, waardoor nog langer wachten. Moest bijbetalen voor de kabel van inductieplaat naar WCD. Afzuigkap werd geleverd met kapotte lamp, daarover gereclameerd. Antwoord: lamp zit niet in de garantie!! Maar zouden toch een nieuwe lamp leveren. Tot nu toe geen lamp gezien. Communicatie bij laatste loodjes erg slecht. Monteur stond zonder afspraak met ons ineens voor de deur. Maar verder zijn we tevreden over de geplaatste keuken ondanks bovenstaande problemen.
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk de moeite waard”
Door Mina op donderdag 21 mei 2015 '15 | vestiging Soesterberg
Ik ben geholpen door Martin en dat is een klantvriendelijke medewerker. Met de geleverde keuken is het een en ander niet goed gegaan maar het eindresultaat is super. Veel geduld moeten hebben maar uiteindelijk zeker de moeite waard. Ik zou iedereen die is op zoek is naar een keuken, aanraden om naar het filiaal Soesterberg te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door André van den Engel op dinsdag 28 apr 2015 '15 | vestiging Soesterberg
Prettig ontvangen en geholpen. We konden in alle rust samen een keuken samenstellen zonder dat we onder druk werden gezet. Alle afspraken keurig nagekomen en afstemming over verschillende zaken liep prettig.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf geplaatst”
Door Rene op maandag 12 nov 2018 '18 | vestiging Almere
Wij hebben een keuken gekocht via I-Kook en alles is in 1 x goed gegaan. Helemaal top!! Zou het iedereen aanraden.
FOTO VAN RENE
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zwarte keuken”
Door Marcel en Anneke Mars op donderdag 8 mrt 2018 '18 | vestiging Almere
Wij hebben onze keuken samengesteld met behulp van Bas. Bas heeft ons zeer goed geadviseerd en bleef geduldig bij al onze vragen en aanpassingen. De plaatsing van de keuken ging sneller dan verwacht. Uiteindelijk zijn wij zeer blij met onze keuken. We hebben gekozen voor zwart, wat spannend was maar uiteindelijk zeer mooi is geworden. Enig klein minpuntje was dat er geadverteert wordt met bol.com kadobonnen als je een online afspraak maakt, maar die hebben we nooit gezien.
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Trineke Koelman op maandag 5 mrt 2018 '18 | vestiging Almere
Op zoek naar nieuwe keuken bij I-Kook Almere terecht gekomen. Met uitzoeken van meubels en apparatuur prima geholpen en meegedacht door Bas en Leon. De aflevering op afgesproken dag en tijd door zeer vriendelijke bezorgers. Montage door 2 zeer bekwame en meedenkende monteurs. Niets dan lof over winkel, bezorging en montage. Kan iedereen aanraden naar deze winkel te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door sonja van der Meer op donderdag 22 feb 2018 '18 | vestiging Almere
Wij zijn zeer tevrede over onze aankoop van onze nieuwe keuken bij I -Kook.Ze denken heel goed mee met de wensen van de klant.De prijskwaliteits verhouding is prima te doen.Van ons krijgt I -Kook een dikke 10 en we zullen jullie zeker aanraden bij onze kenissen en vrienden.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Marianne de Vos op donderdag 14 dec 2017 '17 | vestiging Almere
We hebben er een complete keuken gekocht voor een nieuwbouwappartement. Ze denken serieus met je mee, komen met goede voorstellen en komen hun afspraken na. Er heerst ook een prettige sfeer in de zaak.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij ermee”
Door A.Aktekeli op maandag 11 dec 2017 '17 | vestiging Almere
Wij zijn zeer blij met onze keuken voldoet aan onze wensen
Reactie of foto toevoegen
“Positieve review”
Door Corine Koning op donderdag 14 sep 2017 '17 | vestiging Almere
Wij kochten een complete keuken voor onze nieuwbouw woning. Medewerkers zijn erg meedenkend, adviserend en erg geduldig. Wij zijn ook bij concurrenten geweest maar deze waren allemaal heel erg aan het drammen naar een handtekening. De oplevering van onze woning werd helaas diverse malen uitgesteld. Men was heel erg flexibel in het verzetten van de afspraak voor het plaatsen. Zelfs rond de zomervakantie. Dat was echt super. Kortom wij hebben een hele goede ervaring met ikook almere.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service”
Door M. Ketelaar op donderdag 8 jun 2017 '17 | vestiging Almere
Wij hebben een keuken gekocht. De service was zeer goed. Bauknecht was de storende factor. Ze hadden niet optijd alles geleverd maar daar hebben de heren van i-kook voor gezorgd dat het binnen korte tijd alles geregeld was. En er waren een paar kastdeurtjes beschadigd en die waren ook in zeer korte tijd vervangen.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Danny bakker op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Almere
Goed en professioneel personeel. Helpen mee denken met je. Prijs kwaliteit is goed. Ze komen hun afspraken 100% na. Ook al heb je een probleem staan ze gelijk voor je klaar. Ze plannen gelijk met je de afspraak Om je keuken in te komen meten. Henry van van de vestiging Almere, heeft alles tot in de puntjes naar onze wens geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Plaatje klopte”
Door harry roele op vrijdag 28 okt 2016 '16 | vestiging Almere
hele plaatje klopte gewoon , goeie keuken voor een hele mooie prijs en perfect geplaatst , en deze keuken bevalt tot nu toe heel erg goed , ik zou dit bedrijf bij iedereen aanbevelen die niet te veel willen besteden aan een hele goeie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken goed maar geen service achteraf”
Door N. de Gooijer op zaterdag 12 mrt 2016 '16 | vestiging Almere
Vanwege tijdsdruk van ons uit helaas voor i-kook gekozen i.p.v. een andere leverancier waar ik goede ervaringen mee had. Aanvankelijk goed, maar na plaatsing van keuken en app., m.b.t. vragen en toevoegingen, wordt je doorverwezen naar de leverancier van de apparatuur en is alle service zover ik had ervaren verdwenen.
REACTIE VAN LEON SCHULP (KEUKENCOACH I-KOOK)
Bedankt voor je reactie Nico. Je bent ontevreden over de klantvriendelijkheid van onze toeleverancier. Zij verlenen de garantie op de via ons geleverde apparatuur. Jammer dat de communicatie hier niet soepel is verlopen. Ik zal dit nogmaals opnemen met hen en er zelf ook beter op letten in het vervolg. Veel plezier met de keuken !
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Mar op donderdag 18 feb 2016 '16 | vestiging Almere
Ik had in eerste instantie een afspraak gemaakt om me te oriënteren op een nieuwe keuken, de mogelijkheden en de prijzen. Nog voor ik de deur uit ging had ik een keuken gekocht, geïnspireerd door 1 van de keukens in de showroom. Inmeten ging allemaal prima en mijn keuken was mooi op tijd binnen. Zeer tevreden en een echte aanrader!!
Reactie of foto toevoegen
“Goede prijskwaliteitverhouding”
Door Dion op donderdag 5 nov 2015 '15 | vestiging Almere
Prima service, levering van de keuken was netjes op de afgesproken tijd. Door een miscommunicatie over een gekochte showroommodel koelkast, waar bij de aankoop niet werd verteld dat je deze zelf op moet halen, is er wel wat onenigheid ontstaan toen bleek dat deze niet geleverd werd samen met de rest van de keuken, maar uiteindelijk is ook dat netjes opgelost en is de koelkast enkele dagen daarna alsnog netjes afgeleverd. De keuken hebben we zelf geplaatst, wat prima te doen was doordat de kasten kant en klaar worden aangeleverd. Door de uitgebreide montagehandleiding en meer dan voldoende montagematerialen was het prima te doen en het eindresultaat is dan ook perfect. Mooie en kwalitatief erg goede keuken voor een uitstekende prijs!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Smit op zondag 2 aug 2015 '15 | vestiging Almere
Super mooie keukens, voordelige prijzen, kundig personeel en duidelijke afspraken! Enkele kasten van onze keuken stonden ( Door een foutje van de chauffeur ) elders in het land. ( zelfde achternaam...) hierdoor kon onze keuken niet op de afgesproken datum geplaatst worden.....De installateur bood aan om op zijn vrije dag onze keuken te kom er n plaatsen....Top mannetje, top bedrijf! Heel erg tevreden, zeer zeker een aanrader en een bezoek waard!!
REACTIE VAN STEF
De monteurs hebben het graag gedaan!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Norder op zondag 26 apr 2015 '15 | vestiging Almere
Wij zijn zeer tevreden met onze keuken en de afhandeling van de keuken. Goede kwaliteit voor een goede prijs. Zouden IKOOK Almere zeker aanraden aan vrienden/familie en bekenden. Bij levering was het flessenrek van de koelkast kapot, na een telefoontje naar IKOOK werd dit gelijk opgelost en kregen we een nieuwe.
Reactie of foto toevoegen
“Staat heel leuk”
Door Rosenberg op woensdag 15 aug 2018 '18 | vestiging Bergen op Zoom
Een keuken hij staat heel leuk ik zou zeker I-KOOK aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken in eiken kleur”
Door Peggy van Wesel op zondag 29 jul 2018 '18 | vestiging Bergen op Zoom
Wij hebben een keuken gekocht in de kleur eiken de Provence met alle inbouw apparatuur van Etna. We hebben het 2 weken in gebruik. Zeer tevreden en super geholpen!
Reactie of foto toevoegen
“Super ervaring”
Door Stefan op woensdag 11 jul 2018 '18 | vestiging Bergen op Zoom
Onze ervaring met I-Kook Bergen op Zoom is super. We zijn bij verschillende keukenzaken geweest. Marvin van I-Kook had een goed verhaal en keek verder dan alle andere keukenzaken. Je merkt al snel dat het om veel meer gaat dat alleen een keuken verkopen. Wij wilde graag een kookeiland, alleen kwam dit niet uit met onze keukenruimte. Na wat schetsen gaf Marvin onze keuken een hele andere belevenis. Beter dan wij zelf in gedachte hadden. Top service, mooie keuken, geen gedoe na onze mening is I-Kook Bergen op Zoom de juiste partij.
FOTO VAN STEFAN
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Jet op vrijdag 6 jul 2018 '18 | vestiging Bergen op Zoom
Ik heb bij I-Kook een hele mooie keuken gekocht met oven en inductie kookplaat. Zeer tevreden over alles! De service was perfect. En ook het eindresultaat! Dank jullie wel!
FOTO VAN JET
Keuken aan de wand
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Pepijn dijkwel op vrijdag 8 dec 2017 '17 | vestiging Bergen op Zoom
Super geholpen en zeer tevreden over de kwaliteit van onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Bianca Schoenmaker op donderdag 21 sep 2017 '17 | vestiging Bergen op Zoom
Nieuwe complete keuken gekocht zijn heel tevreden en zeker goed geholpen door Mirjam.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelen”
Door de leeuw op woensdag 7 jun 2017 '17 | vestiging Bergen op Zoom
Wij hebben een keuken gekocht en zijn erg tevreden met zowel Marvin als Mirjam de verkopers als Corné de keuken zetter. Er waren een paar wijzigingen nodig die super opgelost zijn. Wij zouden I-Kook ook aan anderen aan bevelen.
FOTO VAN DE LEEUW
Keuken langs de wand
REACTIE VAN DE LEEUW
nog een foto toegevoegd
Reactie of foto toevoegen
“Geen spijt ervan”
Door Fam. Eijke op maandag 31 okt 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
Wij zijn door de goede recensies bij I-KOOK terecht gekomen en hebben daar zeker geen spijt van. Hebben nu al weer enige tijd de keuken staan, en zijn er nog steeds zeer tevreden over. We zijn professioneel begeleid bij het maken van alle keuzes en wensen met het uitzoeken van een keuken. Maar we zijn bovenal zeer vriendelijk geholpen, en netjes volgens afspraak. Ook over de service naderhand zijn we te spreken. 1 Zijpaneel was beschadigd bij levering, en duurde wat lang voordat hier een nieuwe voor geleverd werd, maar dit had waarschijnlijk meer met de vakantieperiode te maken. I-KOOK Bergen op Zoom bevelen raden we dan ook graag aan!
Reactie of foto toevoegen
“Goede combinatie van materialen en kleuren”
Door Wim en Casper op zaterdag 29 okt 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
Hoi met wim en casper uit Roosendaal, Zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken. Zijn zeer goed geholpen door Marvin,hij denkt echt goed met je mee zo dat je de goede materialen en kleuren bij elkaar kiest. Hebben hem ook late plaatsen was ook in een dag klaar en netjes geplaatst en alles netjes opgeruimd. Genieten er al weer een paar maanden echt TOP. I-KOOK bedankt
FOTO VAN WIM EN CASPER
Keuken met granieten aanrechtblad en achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Oude vervangen door nieuwe keuken”
Door Dennis Vaal op vrijdag 28 okt 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
Hebben onze oude keuken vervangen voor een nieuwe. Had de oude maten van deze keuken op gemeten, en hiermee een keuze te maken voor een nieuwe keuken. Tijdens ons bezoek in de showroom werden we op afspraak geholpen door de keuken coach, hiermee kwam er een keuken naar wens op papier. Er waren wel een paar contacten momenten in verband met het huidige tegel/stuc werk wat we wilden behouden. Ook het huidige leidingwerk moest aangepast worden aan de nieuwe situatie. De levering is tot zo ver goed verlopen dat alles compleet en onbeschadigd is afgeleverd en gemonteerd, zijnde dat de afvoer kap niet gemonteerd kon worden door dat de oude schouw te laag was, heb deze zelf aangepast. Kwa prijs/kwaliteit is i-kook aan te bevelen, moet wel goede en duidelijke afspraken maken wat je wilt en wat de mogelijkheden zijn, gezien er in de prijs weinig ruimte is voor aanpassingen en tevens meer onvoorzien extra werk.
Reactie of foto toevoegen
“Te weinig info gekregen”
Door Fam. Matthijssen op woensdag 3 aug 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
Wij hebben een nieuwe keuken voor ons vakantiehuisje gekocht. Te weinig info over apparatuur gekregen en te weinig meegedacht. Voorbeeld: enorme herrie afzuigkap, geen indicatie of vaatwasser klaar is en geen kort programma, oven onhandig op die plek. Bediening inductiekookplaat zó ongemakkelijk, zodat er inmiddels een nieuwe inductiekookplaat in zit van ander merk. Nooit door I-kook aangehaald om bovenzijde keuken af te timmeren. Buts in aanrechtblad, krassen in ovendeur, plint achterstevoren gemonteerd. Eerste twee opgelost, laatste punt pas later geconstateerd. Vandaag 2 keer gebeld, werd niet opgenomen, klacht: gootsteen loopt leeg, daar stoppen niet goed afdichten.
REACTIE VAN GW
Wellicht ook eigen initiatief tonen en kijken wat de specificaties van apparatuur is wat je koopt!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Cleyman op woensdag 3 aug 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
Wij kregen een goede uitleg, hulp bij de keuze, er werd veel tijd vrijgemaakt om door de toonzaal te lopen zodat we alles goed konden zien in werkelijkheid, levering op korte termijn en perfect in orde! Een echte aanrader!!!
Reactie of foto toevoegen
“Zekere aanrader”
Door Heijnen op donderdag 21 apr 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
keuken laten plaatsen . zeer gemotiveerde en behulpzame medewerkers. Probleempje met oven / ovenkast gehad na 4 maanden , werd zeer serieus behandeld en is perfect opgelost. Geen enkele aanmerking op de klantvriendelijkheid ,medewerking en afspraken! Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Goed en vriendelijk”
Door Stephanie Wisse op donderdag 18 feb 2016 '16 | vestiging Bergen op Zoom
Goede service en vriendelijke werknemers. Ruim de tijd voor ons genomen en wat wij super vonden is dat toen onze oven later werd geleverd wij een leen oven kregen tot die van ons was geleverd! Bedankt voor de goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer content”
Door P. van Dalsem op zaterdag 17 okt 2015 '15 | vestiging Bergen op Zoom
Goed ontvangen op de vestiging, prettige uitleg en flexibel met de levering. Zeer content met de keuken, plaatsing super. Alleen deukje in kastdeurtje, nieuwe al in bestelling, wachten nog op levering(plaatsing). Onderhoud set granieten aanrecht vochtig, komt nieuwe voor na dit te hebben gemeld.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Els Kamps op zondag 11 okt 2015 '15 | vestiging Bergen op Zoom
Prettig geholpen. Goede service. Meteen antwoord op vragen.
Denken met je mee. Je bent tot niets verplicht. Humoristische verkoper. Prettig om mee te maken. Zo kan het ook. Geen aanbetaling. Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Bekwaam”
Door F.Aarts op donderdag 6 aug 2015 '15 | vestiging Bergen op Zoom
Goed advies gehad van verkoper Daniel. Problemen die er waren zijn correct opgelost. Afspraken correct nagekomen. De monteurs waren beide keren zeer goed op de afgesproken tijd aanwezig en zeer bekwaam met het vak op de hoogte en zeer vakkundig. Contacten waren altijd zeer prettig.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed”
Door De Vilder Jimmy op donderdag 6 aug 2015 '15 | vestiging Bergen op Zoom
Verhouding prijs / kwaliteit is zeer goed.Heb ook goede ervaring met de medewerkers van deze vestiging . Eventuele problemen worden vakkundig opgelost. Score ligt tussen goed en super , maw. zeer goed. Voor mij , is I-Kook , een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Naar volle tevredenheid geholpen”
Door Van Egeraat op dinsdag 4 aug 2015 '15 | vestiging Bergen op Zoom
Vriendelijk geholpen bij aankoop van de keuken.Helaas bij aflevering diverse onderdelen beschadigd .Deze zijn naderhand alsnog geplaatst volgens afspraak.Kortom ,we zijn naar volle tevredenheid geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Voldoet aan verwachtingen”
Door Hoeffgen op zondag 2 aug 2015 '15 | vestiging Bergen op Zoom
Aardig personeel , helpt vlot. De keuken voldoet aan de verwachtingen en is snel geplaatst. Enige maar is de tegelzetter die zijn afspraken niet na kwam. Dit staat buiten I-kook maar misschien deze meneer niet meer adviseren aan de klanten.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Monique Simons op zaterdag 1 aug 2015 '15 | vestiging Bergen op Zoom
Marvin heeft mij prima geholpen en goed advies gegeven. Als extra service heeft hij mij naar het station gebracht. De keuken voldoet aan al mijn verwachtingen en de kwaliteit is uitstekend voor de prijs die ik betaalde. Ik zal i_kook zeker aanraden bij andere.
Reactie of foto toevoegen
“Behulpzaam”
Door Versendaal op zondag 26 apr 2015 '15 | vestiging Bergen op Zoom
Behulpzame, meedenkende medewerkers! Niet alleen tijdens de verkoop, maar ook gedurende het hele plaatsingsproces werd de kwaliteit gevolgd. Loopt alles volgens schema en is alles van goed kwaliteit ... zo is de gehele verbouwing prima verlopen en hebben we een TOP keuken staan :)
Reactie of foto toevoegen
“Goed besluit”
Door masseurs op zondag 26 apr 2015 '15 | vestiging Bergen op Zoom
zeer goede behandeling van mijn vragen . gelijk een zeer correcte prijs. na nog verder gezocht te hebben naar een keuken na 1week toch besloten bij I-KOOK te bestellen. na bestelling en een zeer correcte levering volgens afspraak mag ik zeker zeggen dat ik erg blij ben met mijn besluit de nieuwe keuken bij I-KOOK te bestellen
Reactie of foto toevoegen
“Een 10”
Door Jack L. op vrijdag 26 okt 2018 '18 | vestiging Capelle aan den IJssel
Van het begin tot het einde een prima service. Geen hijgerige verkopers en vooral gelijk een echte prijs zonder dat je hier eerst nog 40% van af moet onderhandelen.
We hebben echt bijna alle keukenzaken bezocht in de omgeving, maar bij meeste (niet allemaal) zijn de verkopers als je eenmaal in gesprek gaat nogal opdringerig.
Bij I-kook gaat dat veel relaxter. We zijn geholpen door Jerry (Normaal vestiging Den Haag) en die heeft samen met ons echt een hele mooie keuken ontworpen. Dat hij keukens snapt is wel duidelijk en heeft ons met zijn ervaring prima geholpen en ook behoed voor een paar minder verstandige keuzes. En dan moet die nog geplaatst worden. Ook een complimentje voor de meubeltaxi die met duidelijke communicatie er voor zorgde dat we precies wisten wanneer ze kwamen en goed voorbereid waren op de levering. (Dat zijn echt veel meer dozen dan je verwacht). En dan het inbouwen. Dat ging dan ff mis. Goede en vriendelijke monteur, maar door het verkeerd interpreteren van de tekening werden een paar hoge kasten verkeerd neergezet en nog erger verkeerd afgezaagd. De rest werd perfect ingebouwd, maar we bleven wel achter met een te kort afgezaagde plaat en lelijke schroefgaten in het zicht. Daarbij ook nog een kastdeurtje dat de verkeerde kant op open ging en een beschadigd deurtje. Dat was ff balen. Natuurlijk gelijk contact gezocht me I-kook, het duurde even voordat we reactie kregen. Waarschijnlijk doordat dit midden in de zomervakantie was. Maar na een paar weken werd ik gebeld door Jessica van I-kook Capelle en die is een paar dagen daarna gelijk langs geweest en heeft de situatie bekeken. En die beloofde dat alles opgelost zou worden. En afgelopen week is weer een andere vriendelijke monteur langs geweest en die heeft alle puntjes perfect opgelost. We hebben nu echt een geweldige keuken. OK, alles ging niet in een keer goed. Maar foutjes worden gemaakt. En als die dan zonder moeilijk te hoeven doen perfect opgelost worden, dan krijg je van mij een 10. Ik kan iedereen aanraden om bij I-kook een keuken aan te schaffen. Zeker bij het aanschaffen en inbouwen van een keuken kan een hoop mis gaan. Het is dan belangrijk dat de service niet stopt na het afsluiten van de deal.
FOTO VAN JACK L.
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met inbouw apparatuur”
Door Jasperse op donderdag 8 mrt 2018 '18 | vestiging Capelle aan den IJssel
Een nieuwe keuken met inbouw apparatuur. Goede voorlichting, veel aandacht voor de klant. Een fantastische installateur die alles perfect heeft geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Jeroen & Elianne op donderdag 28 dec 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Na advies van verschillende mensen om ons heen zijn wij bij I-kook naar binnengelopen. Eindelijk een keukenzaak waarbij we eerst zelf op ons gemak rond konden lopen. Daarna heeft Jessica ons fantastisch geholpen. Alles was vrijwel mogelijk en met elkaar heeft dit geresulteerd tot onze allereerste droomkeuken. Jessica heeft ook het inmeten gedaan in onze woning. Wij hebben achteraf nog een aantal keer onze keuken aangepast en niets was te gek. De keuken hebben wij zelf laten plaatsen en aan deze overdracht ontbrak niks. Dus opnieuw een zeer positieve ervaring bij I-kook. Drie andere vriendenstellen van ons zijn inmiddels ook bij I-kook Capelle geweest en delen ook onze ervaring. I-Kook Capelle, en speciaal Jessica, onwijs bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Complete nieuwe keuken”
Door Claudia van den Berg op vrijdag 8 dec 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Compleet nieuwe keuken gekocht, heel goed en kundig geholpen in de winkel. Ook onze complimenten aan de monteur die de keuken kwam plaatsen! Ik zou I-Kook zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Jennefer Lau op vrijdag 8 dec 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik heb een paar maanden geleden een keuken gekocht. Ben er superblij mee, snelle goede service.
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede ervaring”
Door René & Yvonne op woensdag 4 okt 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Hele goede ervaring. Prettig gesprek zonder al te veel poespas met hoge startprijzen en korting op korting zoals bij veel andere keukenzaken. Bij de levering ontbraken alleen een aantal legplanken, maar na het nabestellen waren ook deze redelijk snel binnen en was onze keuken compleet. We zijn er erg blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Service na 5 jaar”
Door Linda op zaterdag 8 jul 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Na 5 jaar was een deurtje beschadigd. Gevraagd via email of dit nog te herstellen was. Heb gewoon een nieuwe deur gekregen. Hadden al mijn gegevens nog na 5 jaar. Ik zeg top winkel top service top medewerkers!
Reactie of foto toevoegen
“In het algemeen een aanrader”
Door Dico Krommenhoek op vrijdag 9 jun 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Prima contact, goede voorlichting, meedenken. Echter helaas verkeerde informatie betreffende leidingen en de afmetingen van een eindstuk, waardoor de monteur drie keer moest komen. Aftersales: OK, met kleinigheidje: heb info gevraagd betreffende een onderdeel waarover niets staat in de handleiding, maar wel bijgeleverd is bij de stoomoven. Was doorgestuurd naar de leverancier...Nog geen antwoord. In het algemeen: Aanrader: JA
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed geholpen”
Door Julia op zondag 2 apr 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik ben erg goed geholpen door een zeer terzake deskundige verkoper. Omdat ik zelf precies wist wat ik wilde konden er snel goede beslissingen worden genomen. De installatie van de keuken is vlekkeloos verlopen. Twee monteurs, die om 6.45 uur begonnen en om 12.45 stond de gehele keuken, inclusief de prachtige stenen aanrechten.
Reactie of foto toevoegen
“Positief”
Door Veny op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
Dit was inmiddels onze derde keuken die, uiteraard voor verschillende woningen, werd aangekocht. Zoals reeds de eerste keer, is ook nu alles vlot verlopen mede dankzij het entoesiasme van het personeel.
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijk”
Door Igor Burchitz op maandag 20 feb 2017 '17 | vestiging Capelle aan den IJssel
I-Kook was onze beste ervaring in de laatste jaren!!! In verband met nieuwbouw woning, hadden wij veel contacten gehad met verschillende bedrijven, aannemers en installateurs. I-Kook is gewoon een etalon voor klantvriendelijk, professionalisme en deskundigheid. Na 4 maandenlange zoektocht en heel veel keukenwinkels (17 in totaal), gekozen wij voor I-Kook in Capelle aan den Ijssel. Wij hadden 4 lange gesprekken om alles nauwkeurig te bepalen en goede design van de keuken te krijgen. Tijdens elke gesprek was de adviseur, Jessica Renders, zeer vriendelijk, deskundig en helemaal niet opdringerig zoals bij andere winkels. Bestellen, inmeten en levering ging fouten-loos en alles was netjes op tijd opgeleverd. Ook tijdens deze belangrijke periode stond Jessica constant klaar met hulp en vriendelijk advies. De installatie van de keuken verliep op kwalitatief hoog niveau door Rene van De Keukenstellers. Wij waren zeer blij hoe alles geïnstalleerd was maar ook met suggesties en het meedenken over efficiëntere gebruik van de keuken. Ook hebben de waterkraan en verlichting elders anders aangeschaft en niet in de keukenzaak. Maar die werd alsnog heel vriendelijk geïnstalleerd door Rene. Onze keuken heeft ons geen enkele zorg opgeleverd, we zijn er heel blij mee en service was boven alle verwachtingen.
FOTO VAN BURCHITZ
Reactie of foto toevoegen
“Naar volledige tevredenheid”
Door Esther op vrijdag 28 okt 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Mooie keuken voor een goede prijs. Ik ben tot nu toe ook erg tevreden over de kwaliteit. Er waren wat problemen met de installatie door een derde partij, maar dankzij de hulp van I-Kook zijn de problemen volledig naar tevredenheid opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door A.Limam op vrijdag 28 okt 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Bij het uitzoeken zeer goed geholpen, later bleken 2 kastjes 10 cm smaller te worden ivm ruimte bij het opendoen, dit is niet gecommuniceerd. Dit bleek noodzakelijk maar zou fijn geweest zijn als het was besproken. Door een ongelukje van onze timmerman werd een deurtje beschadigd, dit hebben wij vergoed gekregen. Complimenten hiervoor.
Reactie of foto toevoegen
“Goed en plezierig”
Door J.Westrik op dinsdag 9 aug 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
goede en plezierige voorlichting over keukens, waardoor onze keuze makkelijker werd. Ook onze ervaring met de installateur v. Santen was goed en ter zake kundig. Het probleem met een gasleiding werd door hem alsnog verholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Werd goed meegedacht”
Door Miranda Eimers op vrijdag 5 aug 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij hebben een hele nieuwe keuken gekocht. Kregen zeer goede begeleiding. Er wordt goed meegedacht en verschillende mogelijkheden en goede alternatieven worden geboden. Ook wordt er goed gekeken naar praktische zaken, waar we nu veel profijt van hebben. Een echte aanrader om bij I-Kook een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer kundig bij verkoop”
Door Peter Brok op woensdag 3 aug 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Goede en zeer kundige verkoper(Andre), we zijn zeer tevreden over de totale aanschaf van de keuken. Ook zijn we tevreden over hoe de mankementen zijn afgehandeld. Het enige minpuntje is dat we een spoelbak hebben die niet afloopt naar het putje. Hierdoor blijfen de vuilresten sneller in de spoelbak achter. Wij hebben ons dat bij aanschaf niet gerealiseerd dat deze mogelijkheid bestond.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne samenwerking”
Door Yvo van der Tol op woensdag 3 aug 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
We hebben een hele fijne samenwerking gehad met Jessica Renders van I-Kook Capelle. Ze heeft samen met ons gekeken naar de beste keuze voor ons budget en dacht ook mee met de mogelijkheden die we hadden in onze keuken. We hebben na de plaatsing ook een foto van de keuken gestuurd naar Jessica om te laten zien hoe hij is geworden en om haar te bedanken.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk en denken mee”
Door Nico op woensdag 3 aug 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
We hebben een nieuwe keuken gekocht bij i-kook. Vriendelijk geholpen door een mee denkende verkoper zonder de poespas en prijs spelletjes die we bij andere verkopers ondervonden. De aflevering en plaatsing verliep precies volgens afspraak. Wij zijn super blij met onze prachtige nieuwe keuken.
FOTO VAN NICO
Kleurige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede informatie”
Door Peter van Beek op dinsdag 23 feb 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
Goede informatie en duidelijkheid bij aanschaf van een keuken. Klein probleem bij het plaatsen maar het probleem werd naar genoegen opgelost.
Het is zeker dat ik dit bedrijf zal aanbevelen om er in ieder geval te gaan kijken
Reactie of foto toevoegen
“Plaatsen keuken apart in rekening gebracht”
Door S. Rensch op donderdag 18 feb 2016 '16 | vestiging Capelle aan den IJssel
In de veronderstelling geweest dat het plaatsen van de keuken in de totaalprijs zat. Dit bleek niet het geval. Vraag om een specificatie leverde een handgeschreven nota op. Had hier dus heel iets anders van verwacht.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Fam. Molendijk op vrijdag 23 okt 2015 '15 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij zijn heel tevreden over I-KOOK. Prijs, kwaliteit, goed advies, fijn personeel, een zaak die z'n afspraken na komt. Wij genieten intens van de nieuwe keuken. Kortom een aanrader I-KOOK Capelle aan de IJssel
Reactie of foto toevoegen
“Prijs viel mee”
Door silvina Monteiro Borges op zaterdag 17 okt 2015 '15 | vestiging Capelle aan den IJssel
Ik was goed geholpen door André . wilde het veranderden dit was allemaal mogelijk , tot mijn keuken was zoals ik hem wilde hebben.
de prijs valt ook wel mee. Iedereen denkt adt het duurrder is dan ik ervoor heb betaald.
Reactie of foto toevoegen
“Service super, apparatuur is minpunt”
Door Reijmerink op zaterdag 17 okt 2015 '15 | vestiging Capelle aan den IJssel
Positieve uitleg door dhr. Steenvoorden van i-kook vestiging Capelle aan den IJssel, minpunt is dat de inbouwapparatuur van goedkope bouwmarkt kwaliteit is. Dit was ook de opmerking van de monteur van ETNA die al voor de derde keer bij ons was. Slecht resultaat afwasmachine qua wassen en drogen, koel/vriescombinatie al vernieuwd en nu loopt of er een raket op stijgt. Super service van i-kook Capelle aan den IJssel door direct een leen koelkast te brengen nadat de nieuwe binnen 48 uur de geest gaf.
Reactie of foto toevoegen
“Maatwerk keuken”
Door Andries Timmermans op zondag 2 aug 2015 '15 | vestiging Capelle aan den IJssel
Wij zijn geholpen met een maatwerk keuken en dit is super goed en netjes afgehandeld door Jessica!
Reactie of foto toevoegen
“Puntjes op de i”
Door Nancy de Bes op zondag 26 apr 2015 '15 | vestiging Capelle aan den IJssel
Enorm goed geholpen. Ik ben zeker drie keer terug geweest om alle puntjes op de i te zetten. Er word alle tijd voor je genomen om de perfecte keuken samen te stellen en de juiste apparatuur te vinden. Wij waren al bij veel keukenzaken geweest maar zijn nergens zo goed geholpen. De planning van levering klopte op de dag af, en dat hebben we wel anders gehoord. Montage door was perfect, echt een vakman. Conclusie: I-Kook een aanrader als u opzoek bent naar een nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zo'n behandeling wens je iedere klant toe!”
Door Hans op dinsdag 16 jul 2013 '13 | vestiging Capelle aan den IJssel
Heel prettige behandeling door J. Benders bij I-kook Rotterdam. Alle tijd, deskundige uitleg bij keuzes, geen druk tijdens gesprekken of daarna. Afspraken zijn nagekomen, prettige goede monteur. Bij kookplaatprobleem binnen enkele uren monteur, die het oplost. Eén nalevering, die met 3 weken geleverd en gemonteerd was. Dit is kwaliteit, zoals dat als klant wenst!
Reactie of foto toevoegen
“Engelengeduld”
Door C. L. DEN Heijer op maandag 10 dec 2018 '18 | vestiging Den Haag
Heb eerder een review geschreven. Wil deze wel bij stellen. Veel pech gehad bij het afleveren van onze apparatuur. Leek wel of er een olifant overheen was gelopen. Gelukkig werd alles opgelost. Keuken pasten niet helemaal. Maar ook goed verholpen. Onze dank gaat uit naar Rachid die wel engelen geduld heeft gehad met ons. Zal ikook zeker aanraden bij anderen. Tip ook degene die leiding geeft mag best wel eens feed back geven. Rachid bedankt voor alles. Voor ons bent jij nummer 1 bij ikook.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door Regina op donderdag 30 aug 2018 '18 | vestiging Den Haag
Een bedrijf om zeker aan te bevelen.De begeleiding voor het ontwerp door Jerry was zeer prettig en professioneel. Aan al mijn wensen werd voldaan waarbij we tot een goede prijs/kwaliteit verhouding kwamen.Ook de plaatsing van de keuken verliep perfect. Alles paste tot op de centimeter waarbij de monteur Ron een zeer kundig aandeel in had. Al met al een zeer tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door P.Gubbels op vrijdag 20 jul 2018 '18 | vestiging Den Haag
Een nieuwe keuken, en ik ben goed geholpen
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Martijn Hakman op vrijdag 20 jul 2018 '18 | vestiging Den Haag
Een keuken en ben erg goed geholpen. De keuken is tevens van hoge kwaliteit en we zijn er zeer content mee. Aandachtspunt zijn de naleveringen, we kregen een kast niet geleverd en het duurde erg lang voordat deze werd na geleverd.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens I-Kook
Website: www.i-kook.nl
aAlmere (15 ervaringen), Papiermolenweg 22, 1333 DG Almere, tel 036 - 537 16 37
bAlphen aan den Rijn , Euromarkt 105-107, 2408 BD Alphen aan den Rijn, tel 0172 - 25 15 10
cBergen op Zoom (23 ervaringen), Oude Moerstraatsebaan 3, 4614 RN Bergen op Zoom, tel 0164 - 26 37 38
dCapelle aan den IJssel (26 ervaringen), Lylantse Baan 6. 2908 LG Capelle aan den IJssel, tel 010 - 251 91 77
eDen Haag (32 ervaringen), Zichtenburglaan 16, 2544 EB Den Haag, tel 070 - 359 50 40
fDen Helder (6 ervaringen), Ravelijncenter 31, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 16 50
gEindhoven (3 ervaringen), Kanaaldijk-Noord 5A, 5613 DH Eindhoven, tel 040 - 303 37 00
hEtten-Leur (4 ervaringen), Lokkerdreef 33, 4879 ND Etten-Leur , tel 076 - 303 39 76
iHattem (13 ervaringen), Populierenlaan 5, 8051 DA Hattem, tel 038 - 444 06 08
jHengelo OV (7 ervaringen), Deurningerstraat 1, 7557 HA Hengelo, tel 074 - 250 37 30
kHuissen (23 ervaringen), Begonialaan 5, 6851 TE Huissen, tel 026 - 325 25 88
lLeeuwarden (11 ervaringen), Kelvinstraat 9, 8912 AN Leeuwarden, tel 058 - 212 20 35
mOud-Beijerland (7 ervaringen), Willem Beukelszstraat 6, 3261 LV Oud-Beijerland, tel 0186 - 62 10 40
nOudehaske (10 ervaringen), Hasker Utgongen 1, 8465 SJ Oudehaske, tel 0513 - 67 74 64
oSittard (6 ervaringen), Rijksweg Zuid 216, 6134 AG Sittard, tel 046 - 303 00 81
pSliedrecht (14 ervaringen), Parrallelweg 4a, 3364 AL Sliedrecht, tel 0184 - 41 95 26
qSoesterberg (32 ervaringen), Richelleweg 1, 3769 AZ Soesterberg, tel 0346 - 33 06 16
rVeendam (32 ervaringen), Transportweg 10, 9645 KX Veendam, tel 0598 - 63 49 03
sVeenendaal (14 ervaringen), Groeneveldselaan 35, 3902 HA Veenendaal, tel 0318 - 74 26 57
tZaandam (3 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 21, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 303 06 68
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.