Feedback
8,6

Grando Keukens & Bad

Website: www.grando.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.grando.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Grando Keukens & Bad
Grando staat voor betaalbaar keuken- en badkamerdesign
Bij Grando wordt over elke keuken en badkamer tot in detail nagedacht, samen met u. Gebruiksgemak, persoonlijke wensen en genieten staan voorop. Of u nu op zoek bent naar een landelijk moderne keuken of sfeervolle badkamer, bij Grando bent u aan het juiste adres.

Zoektocht naar uw droomkeuken en/of -badkamer
Onze adviseurs horen graag wat uw wensen zijn. Het begint met een passend advies op maat, verwerkt in een realistische 3D tekening. Samen met u komen we tot een ontwerp dat perfect bij u past. Wij nemen het werk van A tot Z uit handen, indien u dit wenst. Wij bieden een luisterend oor en monteren uw keuken en/of badkamer vakkundig.


Laat u inspireren en adviseren
Ons inspiratie magazine boek staat boordevol nuttige informatie die u helpt in de zoektocht naar uw nieuwe keuken en/of -badkamer. U kunt het gratis aanvragen via: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek.

Showrooms
Bezoek een van onze prachtige showrooms en u zult versteld staan van de vele mogelijkheden en variaties die op keuken- en sanitairgebied te vinden zijn. Bekijk onze website voor de dichtstbijzijnde Grando vestiging bij u in de buurt: www.grando.nl/vestigingen.
Meer informatie over Grando Keukens & Bad
Grando inspiratatieboek: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek
Grando showrooms: www.grando.nl/vestigingen
Ervaringen
Er zijn 1938 ervaringen over Grando Keukens & Bad. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren961 ervaringen
4 sterren734 ervaringen
3 sterren60 ervaringen
2 sterren54 ervaringen
1 ster107 ervaringen

Per vestiging:
“Zeer tevreden”
Door F van Oosterwijck op maandag 11 nov 2019 '19 | vestiging Breda
Wij hebben een keuken gekocht. Goed geholpen door Brahim. Zeer bekwaam, behulpzaam en hij dacht goed mee met de indeling en de persoonlijke wensen. De keuken is inmiddels geplaatst en wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken gekregen”
Door R. Visser op maandag 11 nov 2019 '19 | vestiging Tilburg
Wij hebben een keuken gekocht. Goede service, prettige samenwerking met installateurs. Het resultaat is prachtig!
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door J.Ruigrok op vrijdag 1 nov 2019 '19 | vestiging Naaldwijk
Wij hebben een keuken gekocht en zijn tevreden over de aankoop en plaatsing.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Coen Polman op vrijdag 1 nov 2019 '19 | vestiging Naaldwijk
Een keuken gekocht en laten plaatsen . Alles naar tevredenheid verlopen. Ik ben zeer tevreden over grando naaldwijk .
FOTO VAN COEN POLMAN
Houtlook keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed gegaan”
Door Rien de Wit op maandag 28 okt 2019 '19 | vestiging Zevenbergen
Uitstekend geholpen door Grando Zevenbergen.

Aanvulling ontvangen 1 november 2019: Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Zevenbergen. De keuken is al geleverd, gemonteerd en betaald. Alles is heel goed gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Neeft op maandag 28 okt 2019 '19 | vestiging Tilburg
Wij hebben een complete keuken bij Grando Tilburg gekocht. Onze ervaring met Grando Tilburg is goed. Wij zijn vooral tevreden over het totale concept de keuken met daarbij het pluswerk van keukenbouwers!

Aanvulling ontvangen 28 oktober 2019: Is al geleverd en gemonteerd en al 2 weken in gebruik
Reactie of foto toevoegen
“Naar alle tevredenheid”
Door Laura op zondag 27 okt 2019 '19 | vestiging Middelburg
We hebben een keuken gekocht, waarbij we goed advies hebben gekregen. Maar de deskundigheid gaat echt naar R&D de Visser Montage! Zo netjes en perfect geplaatst, fantastisch. Oplossingen zoeken waar het onmogelijk lijkt te zijn. Jammer dat ze geen badkamer plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Redelijk”
Door Rob van Breemen op zaterdag 26 okt 2019 '19 | vestiging Epe
Keuken en badkamer gekocht. Vriendelijk en goed geholpen.

Aanvulling ontvangen 28 oktober 2019: Geleverd en gemonteerd. Gematigd positief. Er zijn nog enkele openstaande punten.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Rene en Mattie IJpma op zaterdag 26 okt 2019 '19 | vestiging Purmerend
badkamer, zijn tevreden met wat we hebben gekocht, nog een paar kleine dingetjes en dan zijn we super tevreden. wij hadden als aannemer the craftman, hier hebben wij het bijzonder mee getroffen fantastische vakmensen bijzonder correct ook in het nakomen van afspraken, complimenten voor Wim hoe dit alles in goede banen lijdt.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelfmontage”
Door Nijdam op zaterdag 26 okt 2019 '19 | vestiging Hoofddorp
Wij hebben een keuken gekocht, werden goed geholpen, ook bij vragen achteraf en bevelen dit bedrijf zeker aan.

Aanvulling ontvangen 28 oktober 2019: Wij hebben zelf gemonteerd. Het is al geleverd en bijna helemaal in elkaar gezet. Was wel een klusje natuurlijk.
Reactie of foto toevoegen
“Bevalt goed”
Door J van Diepen op vrijdag 25 okt 2019 '19 | vestiging Hoorn NH
Wij hebben een keuken gekocht, wij zijn er erg blij mee. Service is goed.

Aanvulling ontvangen 25 oktober 2019: De keuken is al geplaatst, en bevalt goed .
Reactie of foto toevoegen
“Heel fijn gegaan”
Door Carla Mijlof op donderdag 24 okt 2019 '19 | vestiging Zwolle
Onlangs is onze keuken geplaatst door Grando Zwolle, we zijn netjes geholpen en Grando zorgt ervoor dat ook na plaatsing de service wordt doorgezet als er nog vragen of punten van aandacht zijn, heel fijn! Belangrijkste; de keuken is prachtig!
FOTO VAN CARLA MIJLOF
Keuken is prachtig
+ Toon extra foto van Carla Mijlof
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed gegaan”
Door Tiny v Veen op woensdag 23 okt 2019 '19 | vestiging Naaldwijk
Ik ben heel goed geholpen...er is heel goed geluisterd naar wat mijn wensen waren...
Reactie of foto toevoegen
“Service goed tot nu”
Door M op maandag 21 okt 2019 '19 | vestiging Utrecht
Een badkamer. We hadden nog geen ervaring met dit bedrijf. Mijn zus wel en die was dik tevreden. Wij zijn ook tevreden op een paar kleine dingetjes na: strip van de deur, lengte van het bad, communicatie. Maar er is wel duidelijk vakmanschap geleverd. De service tot nog toe is goed.
Reactie of foto toevoegen
“Voldeed aan de verwachtingen”
Door Hans den Boer op zaterdag 19 okt 2019 '19 | vestiging Rotterdam
Bij Grando Rotterdam zijn we prima geholpen met onze badkamerspullen. De communicatie is klantvriendelijk, meedenkend, open en effectief. De geleverde materialen en service voldeden geheel aan onze verwachtingen.
Reactie of foto toevoegen
“Alles netjes gemaakt”
Door Peter Hoogstad op vrijdag 18 okt 2019 '19 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
We hebben bij Grando Hoogvliet een keuken gekocht. We zijn keurig geholpen en de verkoopster heeft goed meegedacht met de mogelijkheden en met onze wensen. Alle afspraken zijn netjes nagekomen. De keuken is zelfs een dag eerder geplaatst dan was afgesproken.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig samengewerkt”
Door Leon op vrijdag 18 okt 2019 '19 | vestiging Son
een nieuwe keuken. zeer prettige samenwerking en een mooi resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Monique van Rijnderhoff op vrijdag 18 okt 2019 '19 | vestiging Zevenbergen
Ik was op zoek naar een nieuwe keuken en kwam, na een rondje keukenzaken, terecht bij Grando Zevenbergen, Jack Lambregts. Hij heeft goed naar mijn wensen geluisterd, dacht goed met mij mee, maar gaf ook op eigen initiatief advies; dat was voor mij aanleiding om hier mijn keuken te bestellen. Leveringstijd is keurig nageleefd, ondanks dat niet alles op dezelfde dag is geleverd; de diepvries was om onverklaarbare wijze van de bestellijst verdwenen, maar er werd meteen actie ondernomen en deze werd dezelfde week nog geleverd. Minpuntje was dat er niet altijd goed gecommuniceerd werd, maar al met al ben ik erg tevreden met mijn nieuwe keuken en de begeleiding.
Reactie of foto toevoegen
“Een 10”
Door W.westdijk op vrijdag 18 okt 2019 '19 | vestiging Uden
Keuken gekocht na prima voorlichting. Levering en plaatsing verdienen een 10.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes gegaan”
Door Jan de Beer op vrijdag 18 okt 2019 '19 | vestiging Tilburg
Grando zou ik zeker aanraden, de plaatsing van de keuken is ook netjes, maar de electrische benodigheden volgens de normen en electrische afwerking waren slecht. Daarom is mijn conclusie Grando is voortreffelijk, maar ze moeten wel de juiste personen zoeken voor de aansluitingen en afwerking van de keukens.
FOTO VAN JAN DE BEER
Keuken met uitzicht
Reactie of foto toevoegen
“Gedegen”
Door Laura van Keulen op donderdag 17 okt 2019 '19 | vestiging Amersfoort
We hebben een prachtige keuken van Grando. We zijn blij met de keuzemogelijkheden, mbt kleur kastjes, grepen en aanrechblad. Helaas vertraging in de afwerking maar inmiddels is er een mooi aanrechtblad en keuken. Gedegen monteurs!
FOTO VAN LAURA VAN KEULEN
Donkere keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jannet en Frans van Wijk op donderdag 17 okt 2019 '19 | vestiging Amersfoort
Wij hebben de keuken, badkamer en toilet gekocht bij Grando Keukens in Amersfoort. Wij zijn geadviseerd door Serkan. En zijn hier heel tevreden over... Het installeren en de afhandeling is gebeurd door het bedrijf Simba uit Heerenveen en hier waren wij ook zeer tevreden over.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door K. Duijvelaar op maandag 14 okt 2019 '19 | vestiging Utrecht
Toilet laten renoveren: bestaande tegels z.v.m. behouden; sanitair vernieuwd. Aanvankelijk totaal nieuwe inrichting besproken: die kwam te duur uit. Creatief begeleid naar een alternatieve, mooie en goedkopere alternatieve oplossing. Perfect geïnstalleerd.
Reactie of foto toevoegen
“Design keuken”
Door Ida den Hamer op zondag 13 okt 2019 '19 | vestiging Hengelo OV
We hebben een mooie design keuken gekocht. De keuken is eind augustus geplaatst, maar de achterwand en enkele andere onderdelen waren niet geleverd. De achterwand en de rest van de materialen werden nageleverd, maar de maatvoering van de achterwand klopte helaas niet. We konden de keuken gelukkig wel gebruiken want alle apparatuur was geïnstalleerd en alles werkte naar behoren. Uiteindelijk is ca. 1,5 maand na installatie van de keuken alles toch geleverd en afgemaakt door de zeer ervaren installateur! De keuken is super mooi en we zijn tevreden over de afhandeling van alles.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer aankoop”
Door Niels & Laura op vrijdag 11 okt 2019 '19 | vestiging Zwolle
Wij hebben onze badkamer gekocht bij Grando Zwolle en zijn heel tevreden. Erwin heeft ons erg goed geholpen bij het ontwerp van onze badkamer en het uitzoeken van alle materialen. Ook daarna was de service van Erwin heel goed.
Reactie of foto toevoegen
“Prima gegaan”
Door Angelo Lannoo op vrijdag 11 okt 2019 '19 | vestiging Middelburg
Keuken alles prima geregeld. De adviseur was zeer aan te bevelen . Hij was niet zo opdringerig als bij andere keukenboeren. De monteur was prima ook de nieuwe monteur was een prima leerling
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf is prima”
Door Heleen Bulthuis op vrijdag 11 okt 2019 '19 | vestiging Amersfoort
Prima geholpen in de winkel. leverdatum geheel volgens afspraak. Over de monteur zijn we helaas minder tevreden.Afspraak was 7.00:uur 's morgens. Na bellen kwam hij om 11.15 uur, hij had zich verslapen... Wilde niet met mij communiceren, jammer.
Reactie of foto toevoegen
“Heel positief”
Door B Pel op vrijdag 11 okt 2019 '19 | vestiging Hilversum
Een aanrechtblad en inductie kookplaat , mijn ervaring met grando is heel positief ondanks dat het blad verkeerd is geleverd en hiervoor een financiële afspraak heb gemaakt en perfect is afgehandeld ikzelf zal grando aan vrienden en familie aanraden
Reactie of foto toevoegen
“Zou zeker teruggaan”
Door Andrea Bakker-Jongbloed op vrijdag 11 okt 2019 '19 | vestiging Zwolle
Wij hebben een keuken en badkamer gekocht voor een nieuwbouwwoning. Onze verkoper is een beste man die echt met je mee denkt. Mooie spullen gekocht en je weet altijd dat je 1 aanspreekpunt hebt. Wij zouden zeker weer terug gaan naar dit bedrijf
Reactie of foto toevoegen
“Geinstalleerde keuken en badkamer”
Door Fam Van der Burg op donderdag 3 okt 2019 '19 | vestiging Utrecht
In 2 losse orders keuken en badkamer. Advies in beide gevallen goed. Ruimte voor eigen ideeën, voldoende materiaal aanwezig om indruk te krijgen hoe eea zou worden. Ervaring verkoper ingezet om uiteindelijk een goed passende keuken / badkamer te bestellen.
Reactie of foto toevoegen
“Zijn blij met de keuken”
Door Mariska op donderdag 3 okt 2019 '19 | vestiging Utrecht
In het voorjaar hebben wij een keuken gekocht bij Grando Keukens. Deze is inmiddels geplaatst, en wat zijn we er blij mee! Een goede kwaliteit keuken. En helemaal naar ons zin! We zijn ontzettend vriendelijk geholpen bij de aanschaf, goed geadviseerd en het uitvoeren van wat aanpassingen was geen probleem. Ook de zeer vriendelijke monteur heeft vakwerk geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Plezierig gegaan”
Door Wagteveld op maandag 30 sep 2019 '19 | vestiging Zwolle
Keuken gekocht en uiterst plezierig en vakkundig geholpen wat heeft geresulteerd in een verbluffend eind resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Werken netjes”
Door Peter Koolen op zondag 29 sep 2019 '19 | vestiging Tilburg
Super mooie keuken gekocht bij Grando Keukens. Goede service. Erg tevreden. Montage personeel werkt erg netjes. Echt een aanrader!
FOTO VAN PETER KOOLEN
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Prettig verlopen”
Door Boutesteijn op vrijdag 27 sep 2019 '19 | vestiging Zwolle
Aanschaf keuken. Wij zijn tevreden t.a.v de leveringen en montage. Er staan nog enkele puntjes open i.v.m. naleveringen, wij vertrouwen erop dat dit conform gemaakte afspraken worden afgerond. Verder is alles in prettige sfeer en goede afspraken verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door j.van kints op vrijdag 27 sep 2019 '19 | vestiging Epe
ik heb een keuken gekocht en ben zeer tevreden. goede service en kwaliteit
Reactie of foto toevoegen
“Denken goed mee”
Door Gea op vrijdag 27 sep 2019 '19 | vestiging Groningen
Keuken gekocht. Zijn prima geholpen . De monteurs zijn geweldig. Denken goed mee. Niets is hun teveel. Had alleen een andere quooker besteld dacht ik, bleek niet zo te zijn en deze kon niet meer geruild worden. Jammer.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde badkamer”
Door Marja Peijs op dinsdag 24 sep 2019 '19 | vestiging Middelburg
Badkamer en keuken gekocht ben goed geadviseerd door de medewerkers. Kan Grando aanbevelen
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Kevin op maandag 23 sep 2019 '19 | vestiging Hazerswoude-Dorp
We hebben voor de 2e keer een keuken gekocht hier. We zijn goed geholpen bij het samenstellen en ontwerpen van de keuken, we kregen voldoende ruimte om zaken naar wens aan te passen en er werd goed meegedacht.

Aanvulling ontvangen 26 september 2019: De keuken is begin augustus geleverd en gemonteerd door Grando. We zijn hier zeker tevreden over, al heeft de montage wel anderhalve week geduurd. De monteur deed het rustig aan, maar hij was wel heel secuur, dat was prettig. Er moest op sommige punten geïmproviseerd worden in verband met ongelijke muren en vloeren, maar alles is naar tevredenheid opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Alles op tijd”
Door J. Kolk op zaterdag 21 sep 2019 '19 | vestiging Groningen
Een keuken gekocht. Twee keer een bezoek gebracht aan het bedrijf; alles afgesproken en alles is op tijd afgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Peter Beekers op vrijdag 20 sep 2019 '19 | vestiging Zevenbergen
Badkamer. Goed geholpen door de adviseur. Alles op tijd geleverd en geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Anne-Marie van Rooij op vrijdag 20 sep 2019 '19 | vestiging Helmond
Nieuwe badkamer gekocht en laten installeren. Ben tevreden over service en installatie.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Dennis Meulendijks op vrijdag 20 sep 2019 '19 | vestiging Helmond
We hebben een badkamer gekocht bij Grando Helmond. Service was top. Installatie duurde om en nabij drie weken. Toen er dingen niet in orde waren kwam de installateur terug om het op te lossen. We missen nog een aantal dingen en er zijn dingen die nog niet helemaal goed zijn, maar dat wordt allemaal opgelost is ons verzekerd. Over het algemeen zijn we dik tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door M.Rotteveel op vrijdag 20 sep 2019 '19 | vestiging Almelo
Badkamer gekocht bij Grando Almelo.Meteen een goed gevoel bij binnenkomst.Met een bak koffie een gesprek aangegaan met Jan Wolterink wat onze wensen waren.Had meteen een goede klik met Jan die veel kennis van zaken had en de gehele badkamer en wc beneden van A tot Z heeft geregeld inclusief montage. Ook deze mensen hebben vakwerk afgeleverd. Al met al een dikke pluim voor Grando Almelo.
Reactie of foto toevoegen
“Petje af”
Door Gwen Sengers op donderdag 19 sep 2019 '19 | vestiging Tilburg
We hebben onze nieuwe keuken gekocht en zijn tevreden over de persoonlijke aandacht. Er werd goed meegedacht. Wel extra check op de planning. Maar toen de planning rond was, is die ook helemaal zo uitgevoerd, zonder vertraging. Met 40! Graden de keuken geplaatst in de zomer.. zonder ook maar een keer te klagen. Petje af!
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde en gemonteerde keuken”
Door Adriënne Bielars op dinsdag 17 sep 2019 '19 | vestiging Tilburg
Keuken gekocht. Klantvriendelijk personeel. Nemen de tijd voor je. Denken mee .
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Esther op maandag 16 sep 2019 '19 | vestiging Hoofddorp
Eikenhouten keuken gekocht. Er werd meegedacht met het ontwerp. Inmiddels is de keuken geplaatst en daar was eerst wel het een en ander misgegaan, maar dat werd ook weer opgelost. We hebben nu een prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Super blij mee”
Door Inge van den Burg op maandag 16 sep 2019 '19 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Onze keuken hebben we hier besteld. De medewerkster luisterde goed naar onze wensen en was meedenkend. Ze kwam met goede ideeën.

Aanvulling ontvangen 17 september 2019: Dé keuken is inmiddels gemonteerd. Helemaal volgens onze wens. We zijn er super blij mee
Reactie of foto toevoegen
“Goed en netjes”
Door Els Bosch op zondag 15 sep 2019 '19 | vestiging Zwolle
Wij hebben hier een nieuwe badkamer besteld, zijn zeer vriendelijk en kundig geholpen, nemen alle tijd voor je, maakt niet uit hoe vaak je langskomt en hoeveel vragen je hebt. Ook de mensen die de badkamer geinstaleerd hebben, hebben goed en netjes werk verricht.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Peter op vrijdag 13 sep 2019 '19 | vestiging Wormerveer
Bij het uitzoeken van de keuken ben ik goed geholpen en heb bruikbaar advies gekregen. Er worden mooie producten verkocht dus de keuze van winkel was snel gemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer met tegels”
Door marja.busbroek op vrijdag 13 sep 2019 '19 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Badkamer. Let op maat van de tegels onze tegels wand en vloer wijken 1 millimeter . Af wat resulteerde in verloop van de voegen.De wand en vloer tegels hadden het zelfde nr.alleen de kleur was anders.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Wedika op donderdag 12 sep 2019 '19 | vestiging Rotterdam
Wij hebben een keuken gekocht. Met onze ruimte een goede tekening gemaakt (meerdere) die aan onze wensen voldoen. Keuken is netjes geplaatst. En geniet ik er volop van.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Martin den Hartog op woensdag 11 sep 2019 '19 | vestiging Den Helder
Ik heb hier een keuken, gekocht, ik ben zeer tevreden over hoe de verkoper mijn wensen in een betaalbare en mooie keuken heeft omgezet en over hoe snel en netjes deze geplaats is.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Marianne Kramer Freher op vrijdag 6 sep 2019 '19 | vestiging Middelburg
Goed geadviseerd door Mario, heel toegankelijke man die goed meedenkt. Een en ander is geïnstalleerd door PB montage, er wordt netjes en snel gewerkt. Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Geen probleem”
Door Lex van Rooijen op dinsdag 3 sep 2019 '19 | vestiging Zaandam
Zeer klantvriendelijk personeel, er is goed geluisterd naar wensen, flexibele opstelling en professioneel/kwalitatief geadviseerd. De keuken uitzoeken en plaatsen gaf geen enkel probleem, zoals wel veel in zijn algemeenheid wordt gehoord.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanbeveling”
Door Fam. Snoeys op dinsdag 3 sep 2019 '19 | vestiging Tilburg
Een complete keuken en toilet gekocht, wij hadden zelf een idee van de opstelling naar door de kundigheid van Dave, de verkoper kwam er een veel betere opstelling.ook hadden wij al het meerwerk bij hun uitbesteed zodat alles onder een hand zat. Dat heeft super gewerkt en alles was prima op elkaar afgestemd . Zeker een aanbeveling .
FOTO VAN FAM. SNOEYS
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Super goed”
Door Van Gelder op zondag 1 sep 2019 '19 | vestiging Barendrecht
Wij hebben een badkamer gekocht bij grando Barendrecht. Vanaf het begint tot het eind super goed geholpen. De communicatie is goed en alles word besproken. De montage door Marco is echt vakwerk. We zijn super tevreden met de badkamer !!!
FOTO VAN VAN GELDER
Verlichting in badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Prima gegaan”
Door Dennis op woensdag 28 aug 2019 '19 | vestiging Heerhugowaard
We hebben een badkamer inclusief installatie aangeschaft. Het advies in de winkel was prima, zo ook de levering van de materialen. De monteur werkte zorgvuldig en deed veel in overleg.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Fam. van Goolen op zaterdag 24 aug 2019 '19 | vestiging Purmerend
Wij hebben een keuken gekocht. We zijn er erg blij mee.

Aanvulling ontvangen 27 augustus 2019: De keuken is geplaatst. Alleen de smetrand en een vensterbank moeten nog geplaatst worden.
Reactie of foto toevoegen
“Liep goed”
Door Tim op vrijdag 23 aug 2019 '19 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Wij hebben een keuken gekocht. We hoefde nergens achteraan te bellen. Processen liepen goed en namen daarmee onze zorgen weg. Buiten dat hadden wij geen visueel beeld bij onze keuken dit heeft onze adviseur voor ons werkelijk gemaakt. Wij zijn erg blij met het resultaat, maar ook vanaf de tekening t/m de plaatsing!
Reactie of foto toevoegen
“Gehele keuken”
Door Dennis op vrijdag 23 aug 2019 '19 | vestiging Uden
Heb een gehele leuken gekocht. Service en levering zijn goed. Ook samen met de adviseur de juiste keuzes gemaakt. Adviseur stond open voor mogelijkheden. Keuken is echt heel mooi geworden. We zijEr moeten nog wel enkele aandachtspunten worden aangepast.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door R. van 't Goor op maandag 19 aug 2019 '19 | vestiging Zwolle
Bij Grando in Zwolle een mooie keuken samengesteld inclusief een kookeiland. De levering was volgens planning en de montage van de keuken verliep zorvuldig. Het advies inzake de aanschaf van de randapparatuur hebben we opgevolgd, waardoor we voor een mooie prijs, een mooie keuken hebben aangeschaft.
FOTO VAN R. VAN ‘T GOOR
Reactie of foto toevoegen
“Prettig verlopen”
Door Elsbeth op maandag 19 aug 2019 '19 | vestiging Hoofddorp
Ik heb een keuken gekocht. De levering en de montage zijn heel prettig verlopen. Ik wilde het aanrechtblad behouden en dat hebben de monteurs prima opgelost.
Kosten waren vanaf het begin duidelijk. Tijdens de montage de kosten nog een keer gecheckt.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Willem en Dinette op vrijdag 16 aug 2019 '19 | vestiging Groningen
Zeer tevreden met de nieuwe keuken. Uitstekend geholpen in de zaak, er werd goed meegedacht en alles werd inzichtelijk gemaakt. Geen druk ervaren om te bestellen. De communicatie en bereikbaarheid tussen bestelling en levering kunnen wel beter. Montage door Ryan was werkelijk uitstekend, hij heeft gouden handen en hij dacht zeer creatief en oplossingsgericht mee. Ook service na afloop is prima!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het eindresultaat”
Door Arno op vrijdag 16 aug 2019 '19 | vestiging Utrecht
In Utrecht een keuken gekocht, zeer vriendelijk en deskundig advies gekregen. Verkoper dacht goed mee en verwerkte alles in het uiteindelijke ontwerp. Levering daags voor plaatsing ging super. Het plaatsen van de keuken werd door één monteur (NL) gedaan die verder netjes alles heeft geplaatst. Blij met het eindresultaat en tevreden over algehele traject dat verstreken is.
FOTO VAN ARNO
Keuken in hoek
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend advies gehad”
Door Joost Dierckx op woensdag 14 aug 2019 '19 | vestiging Tilburg
We hebben een keuken gekocht bij Grando in Tilburg. We zijn uitstekend geïnformeerd door een vriendelijke, enthousiaste en kundige verkoper. De spullen zijn geleverd op de afgesproken datum, de keuken is geplaatst door een supergoede monteur. Rustig, ervaren en zeer kundig. Alles functioneert naar behoren. Enkele aandachtspunten achteraf zijn ook adequaat opgepakt, dus ook de service na plaatsing is prima
Reactie of foto toevoegen
“Als een huis”
Door Wim op zondag 11 aug 2019 '19 | vestiging Middelburg
Goed en professioneel geholpen, vriendelijk en gezellig geadviseerd door de verkoper

Aanvulling ontvangen 12 augustus 2019: Aankoop is geleverd en door Grando gemonteerd, staat als een huis.
Reactie of foto toevoegen
“Erg vriendelijk”
Door Bram Dimmick op zaterdag 10 aug 2019 '19 | vestiging Lelystad
We hebben hier onze keuken gekocht. En zijn er nog heel erg blij mee. Van 3D ontwerp tot uitvoering. Iedereen die bij het slopen van de oude keuken en plaatsen van de nieuwe keuken betrokken was, was erg vriendelijk en behulpzaam.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie zaak”
Door Herwin op zaterdag 10 aug 2019 '19 | vestiging Middelburg
Ik heb in deze mooie zaak een keuken gekocht. Hij is netjes geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Annemieke Groot op donderdag 8 aug 2019 '19 | vestiging Utrecht
Wij hebben bij Grando een badkamer gekocht, omdat we graag ontzorgd wilde worden bij het plaatsen. Dit is gelukt. De monteur heeft snel gewerkt en echt zijn best gedaan om tegemoet te komen aan onze wensen. Zo heeft hij zijn best gedaan om op ons verzoek de tegellijnen door te laten lopen van de vloer in de verschillende wanden en heeft hij de douchewand op ons verzoek en tegen een kleine meerprijs dieper gemaakt dan origineel op de tekening stond. En dat nadat hij de wand al had geplaatst. Uiteraard blijft verbouwen een hoop zooi in je huis, maar wij hebben er een prettige ervaring aan overgehouden zo.
Reactie of foto toevoegen
“Lof”
Door Auke van der Wal op donderdag 8 aug 2019 '19 | vestiging Zwolle
Grando Zwolle heeft de verbouwing van onze badkamer verzorgd. Op basis van onze wensen werd constructief meegedacht over inrichting en keuze van tegels en sanitair. Het resultaat mag er zijn: een badkamer in een rustige kleurstelling met een ruime en functionele inloopdouche en een fraai wastafelmeubel. Toen de communicatie tussen Grando en de uitvoerende partij even niet vlekkeloos leek te verlopen, werd snel en adequaat gehandeld. Lof voor de medewerkers van Grando en de installateurs van de Badkamerbrigade.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Michael op woensdag 7 aug 2019 '19 | vestiging Barendrecht
Keuken gekocht. Goed geholpen door de medewerkers. Vakkundig geïnstalleerd.
Reactie of foto toevoegen
“Dikt tevreden”
Door Elvira op maandag 5 aug 2019 '19 | vestiging Amersfoort
Keuken gekocht. Zijn dik tevreden met de keuken

Aanvulling ontvangen 11 augustus 2019: Levering en montage is al gebeurd. Dit ging allemaal erg goed. Erg tevreden over.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door H.C. van Gulik op zondag 4 aug 2019 '19 | vestiging Rotterdam
Ik heb een keuken gekocht. Helaas communicatiestoornissen na wijziging indeling keuken. Hierdoor heb ik extra kosten moeten maken door het opnieuw laten aanpassen van de elektriciteit. Tevens moeten wij de muur achter de keuken weer geheel bijwerken
FOTO VAN H.C. VAN GULIK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door B Beemster op maandag 29 jul 2019 '19 | vestiging Barendrecht
We zijn in de winkel prettig geholpen , aan de hand van de plattegrond en de gekozen materialen werd al snel een smaakvol 3d ontwerp voorgesteld voor zowel douche als toilet. Afspraken en levering verliepen zonder problemen. De verbouwing en de installatie verliep zeer vakkundig en voortvarend.
FOTO VAN B BEEMSTER
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Rosanne huis op dinsdag 23 jul 2019 '19 | vestiging Purmerend
Badkamer meubels besteld. Goed geholpen en juiste advies gehad.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Familie de la Rie op maandag 22 jul 2019 '19 | vestiging Hoofddorp
Wij hebben een badkamer gekocht in het filiaal te Hoofddorp. Wij zijn perfect geholpen bij het opstellen van een badkamer naar de inzichten van de verkoper die rekening gehouden heeft met onze ideeën en wensen. Het resultaat mag er zijn. Wij zijn erg tevreden. Wij raden jullie zeker aan bij andere mensen.
Reactie of foto toevoegen
“Zelfmontage keuken”
Door Arthur de Kok op vrijdag 19 jul 2019 '19 | vestiging Naaldwijk
Nieuwe keuken aangeschaft, vriendelijk geholpen en fijn contact.

Aanvulling ontvangen 24 juli 2019: De keuken is eind juni geleverd en hebben we zelf geïnstalleerd.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door Inge op vrijdag 19 jul 2019 '19 | vestiging Middelburg
Wij zijn zeer tevreden over de behandeling begeleiding en montage van onze nieuw badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Goed resultaat”
Door P.H. Smittenaar op zaterdag 13 jul 2019 '19 | vestiging Hoofddorp
We hebben er een keuken gekocht na bezoek aan de overzichtelijke Showroom.
We zijn er prima geholpen en plaatsing is vakkundig gedaan. Resultaat, dik tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Modernisering”
Door Herman Spruitenburg op vrijdag 12 jul 2019 '19 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Na een keukenbrandje heeft, na 1 telefoontje, adviseur Johan onmiddellijk actie genomen en de schade voor ons getaxeerd. na acceptatie door de expert heeft hij ideeën aan de hand gedaan voor herstel en modernisering waarbij hij onze inbreng daarin mee verwerkte. de door hem gezonden monteur heeft e.e.a. snel en vakkundig geïnstalleerd
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door J.Verwij op donderdag 11 jul 2019 '19 | vestiging Amersfoort
Wij hebben bij Grando Amersfoort een badkamer gekocht en zijn door dhr.Can uitstekend geholpen. Hij heeft zich keurig aan de afspraken gehouden en na 6 werkdagen was de badkamer klaar. Grando Amersfoort is een aanrader voor iedereen!
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Ursula Scheepens op dinsdag 9 jul 2019 '19 | vestiging Tilburg
Wij hebben een keuken gekocht en zijn tijdens het hele proces goed geadviseerd. Ook hebben ze geholpen met de rest van de verbouwing. Prima service . Ik zou er zo weer mee in zee gaan. Dankjewel Dave en Keukenbouwersplus
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door sjaak brokelman op zondag 7 jul 2019 '19 | vestiging Hengelo OV
Ben op een juiste manier geholpen. Heb dit als prettig ervaren.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Anneke Arkesteijn op zaterdag 6 jul 2019 '19 | vestiging Naaldwijk
Ik heb een keuken gekocht. Mijn ervaring is dat ik heel goed geholpen ben.De eigenaar, mijnheer Hofman, heeft echt met mij meegedacht en veel tips gegeven waar ik veel aan had. Mijn vertrouwen in hem zijn volledig waar gemaakt.

Aanvulling ontvangen 17 juli 2019: Mijn keuken is geleverd en ik ben daar heel erg tevreden over. Ook de montage is tot mijn grote tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door A. Stam op vrijdag 5 jul 2019 '19 | vestiging Hoofddorp
Blij met de gekochte keuken, netjes op tijd en goed geinstalleerd!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken vakkundig geinstalleerd”
Door Rob van Geffen op donderdag 4 jul 2019 '19 | vestiging Tilburg
Erg plezierig geholpen en geadviseerd door Dave en de installatie van de keuken. was perfect door zeer vakkundige mensen die de tijd namen om alles te installeren.
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door Will Dekkers (Pijnappels op donderdag 4 jul 2019 '19 | vestiging Son
Onlangs hebben wij een keuken gekocht bij Grando Son. Wij hebben hiermee een prima ervaring. Zijn voornamelijk geholpen door Ingrid, zij gaf ons goede adviezen/tips en ideeën, die bij ons zeer welkom waren. Alle werkzaamheden zijn goed op elkaar afgestemd. Wij genieten elke dag van onze mooie keuken en raden Grando Son zeker aan!!
FOTO VAN WILL DEKKERS (PIJNAPPELS
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Ina Mulder op woensdag 3 jul 2019 '19 | vestiging Hoofddorp
Prachtige badkamer en toilet gekocht. Erg goed geholpen en geadviseerd door Gerard Schouten. Alles perfect volgens planning. Ryanto is een top monteur, perfectionist, neemt met minder geen genoegen. Hij werkt zo netjes, vakkundig en met passie. Denkt ook heel goed met je mee. Geweldig vakwerk afgeleverd. Laat elke dag alles ook keurig achter. Spiegel toilet moet nog wel nageleverd worden. Ga ervan uit dat dit ook goedkomt.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Nancy Dijkstra op woensdag 3 jul 2019 '19 | vestiging Utrecht
Wij hebben een badkamer incl. plaatsen gekocht. Service vanuit de winkel is prima.
De aannemer waar gebruik van wordt gemaakt is chaotisch en kan absoluut niet plannen waardoor het gehele proces ontzettend traag verliep. Aannemer levert goed werk, maar houdt zich niet aan een planning. Dit leverde veel irritatie en stress op.
Reactie of foto toevoegen
“Beoordeling een 8,5”
Door Jorrit op dinsdag 2 jul 2019 '19 | vestiging Utrecht
Voor nieuwbouwhuis zowel keuken als badkamer bij Grando Utrecht besteld. Deskundig geholpen door Anne die tijdens meerdere afspraken rustig naar onze wensen heeft geluisterd en zijn advies heeft gegeven. Zowel badkamer en keuken door vakkundig personeel geplaatst. Beoordeling 8,5 wat ons betreft en niet hoger door wat vertraging in levering mozaïek tegels. Opvolging van levering overigens ook netjes opgevolgd door Anne. Wij zouden Grand Utrecht zeker willen aanbevelen voor aankoop keuken en/of badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door T. Steenbergen op vrijdag 28 jun 2019 '19 | vestiging Doetinchem
Wij hebben bij Grando een keuken gekocht en zijn super tevreden over de service, klantvriendelijkheid en deskundigheid van het bedrijf. Alles was perfect op elkaar afgestemd! Iedereen kwam zijn afspraken na! Kortom, een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Mirjam op vrijdag 28 jun 2019 '19 | vestiging Middelburg
Ik heb een keuken gekocht en ben erg tevreden met zowel de hulp voorafgaande als ook het plaatsen. Ik heb fijne mensen getroffen bij Grando.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door B. Van Sleeuwen op vrijdag 28 jun 2019 '19 | vestiging Uden
Keuken wist zelf al wat ik wilde.door stap voor stap alles door te lopen kwam ik tot een keuken naar mijn wens.
Reactie of foto toevoegen
“Eindresultaat mag er zijn”
Door K. C. Baartman op vrijdag 28 jun 2019 '19 | vestiging Wormerveer
Ik heb een uitbreiding van mijn tien jaar oude keuken gekocht. Had niet verwacht dat hetzelfde stenen blad nog te leveren was, maar dit was dus wel het geval. De kleur, en het uiterlijk, bleken ook identiek. Ik begreep dat een en ander wel voeten in aarde had, maar het eindresultaat mag er zijn. Bedankt mijnheer Hoek, Wormerveer.
Reactie of foto toevoegen
“No nonsense”
Door Jeannette en Henry op vrijdag 28 jun 2019 '19 | vestiging Assen
Wij hebben een badkamer bij Grando in Assen gekocht. Leon heeft ons goed geholpen en ideeën aangedragen. Henri heeft de badkamer heel netjes betegeld en afgewerkt . Een no nonsens harde werker. Ik zou Grando zeker aanbevelen .
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door Nellie Geluk op dinsdag 25 jun 2019 '19 | vestiging Groningen
Prima geholpen bij Grando. Bij eerste bezoek meteen keuzes kunnen maken. Levering en plaatsing van de keuken verliep goed. We zijn heel tevreden klanten!
Reactie of foto toevoegen
“Flexibel”
Door Rick de Groot op maandag 24 jun 2019 '19 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Wij hebben een keuken bij Grando Hoogvliet gekocht. Service super en montage klasse. Grote flexibiliteit en denken echt mee voor de optimale keuken. Enige punt van feedback is het missen van antislipmatten. Deze zijn keurig nabesteld overigens.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door J.G. van der Beek op vrijdag 21 jun 2019 '19 | vestiging Epe
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht. Goed meegedacht en een aantal opties aangedragen. De verkoper oordeelde vooral niet maar adviseerde wel met goede argumenten. Ook de service na plaatsing is bijzonder goed, wordt direct gereageerd en gehandeld op wensen en onvolkomenheden.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door G.J. Prijt op woensdag 19 jun 2019 '19 | vestiging Amersfoort
Ik heb bij Grando Keuken en Bad in Amersfoort een nieuwe badkamer gekocht. Het werd tijd dat ik niet meer in bad wilde gaan douchen maar in een ruime inloopdouche. Ik kwam in de winkel van Grando Keukens en Bad in Amersfoort. Ik werd daar hartelijk ontvangen. Na wat rond te hebben gekeken heb ik besloten om hier een nieuwe badkamer te kopen. Ben hierbij goed begeleid door Grando keukens en Bad. Heb mijn wensen kenbaar gemaakt en op basis daarvan hebben zij mijn badkamer ontworpen. Zelf kon ik aangeven wanneer ik deze geïnstalleerd wilde hebben. Er kon zeer snel geleverd worden. Een afspraak was zo gemaakt. Tijdens de verbouw van mijn nieuwe badkamer liep ik tegen enkele dingen die niet helemaal volgens plan gingen. Deze problemen werden zeer vakkundig opgelost door de medewerkers van Grando Keuken en Bad Amersfoort. Nu douche ik in een ruime inloop douche met regenshower. Gewoon fantastisch!! Ik zou iedereen deze zaak willen aanraden.
FOTO VAN G.J. PRIJT
Deel badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Elly op woensdag 19 jun 2019 '19 | vestiging Wormerveer
Keuken voor nieuwbouw woning. De verkoper heeft optimaal meegedacht. Meerdere keren tekeningen aangepast voor nieuwe ideeën en wensen. Zelfs een week voor plaatsen nog aanpassingen mogelijk. Het plaatsen zelf is ook netjes en vakkundige uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Grando Keukens & Bad
Website: www.grando.nl
aAlmelo (42 ervaringen), Woonboulevard 24, 7606 JA Almelo, tel 0546 - 85 13 04
bAmersfoort (74 ervaringen), Euroweg 93, 3825 HB Amersfoort, tel 033 - 494 61 70
cAssen (31 ervaringen), Borgstee 10B, 9403 TV Assen, tel 0592 - 74 90 09
dBarendrecht (43 ervaringen), Van 't Hoffstraat 18, 2991 XP Barendrecht, tel 0180 - 72 6 802
eBergambacht (35 ervaringen), Transportstraat 28, 2861 DZ Bergambacht, tel 0182 - 35 23 31
fBreda (81 ervaringen), Kruisvoort 68, 4814 RZ Breda, tel 076 - 531 95 26
gDelft (29 ervaringen), Schieweg 3, 2627 AN Delft, tel 015 - 261 19 94
hDen Helder (20 ervaringen), Ravelijncenter 29, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 86 80
iDoetinchem (28 ervaringen), Nijverheidsweg 12, 7005 BJ Doetinchem, tel 0314 - 36 86 30
jEmmen (32 ervaringen), Cornelis Houtmanstraat 41, 7825 VH Emmen, tel 0591 - 64 67 00
kEnschede (10 ervaringen), Hendrik ter Kuilestraat 175, 7547 SK Enschede, tel 053 - 431 81 41
lEpe (31 ervaringen), Hoofdstraat 118, 8162 AN Epe, tel 0578 - 62 08 84
mGroningen (33 ervaringen), Hoendiep 97B, 9718 TE Groningen, tel 050 - 318 14 11
nHazerswoude-Dorp (116 ervaringen), Frankrijklaan 4, 2391 PX Hazerswoude-Dorp, tel 0172 - 23 63 23
oHeerenveen (15 ervaringen), Beurtschip 37, 8447 CL Heerenveen, tel 0513 - 65 05 35
pHeerhugowaard (36 ervaringen), H.P. Berlageweg 7, 1703 DG Heerhugowaard, tel 072 - 574 42 07
qHelmond (29 ervaringen), Engelseweg 202, 5705 AJ Helmond, tel 0492 - 54 55 35
rHengelo OV (59 ervaringen), Holtersweg 17, 7556 BS Hengelo, tel 074 - 291 91 37
sHilversum (50 ervaringen), 2e Loswal 1, 1216 BC Hilversum, tel 035 - 621 91 29
tHoofddorp (90 ervaringen), Kruisweg 771-773, 2132 NG Hoofddorp, tel 020 - 446 01 12
uHoogvliet Rotterdam (88 ervaringen), Nieuwe Langeweg 41, 3194 DC Hoogvliet, tel 010 - 490 44 70
vHoorn NH (103 ervaringen), De Factorij 55, 1689 AK Zwaag, tel 0229 - 23 03 33
wLelystad (20 ervaringen), Zuiderpoort 23, 8239 AB Lelystad, tel 0320 - 26 81 88
xMiddelburg (87 ervaringen), Mortiereboulevard 42, 4336 RA Middelburg, tel 0118 - 72 49 05
yMijdrecht (18 ervaringen), Industrieweg 38g, 3641 RM Mijdrecht, tel 0297 - 25 04 94
zNaaldwijk (75 ervaringen), Hovenierstraat 127, 2671 DB Naaldwijk, tel 0174 - 62 37 63
a1Purmerend (27 ervaringen), Edisonweg 17, 1446 TM Purmerend, tel 0299 - 22 35 80
b1Rotterdam (65 ervaringen), Watermanweg 33, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 479 31 85
c1Son (106 ervaringen), Ekkersrijt 4084, 5692 DA Son, tel 0499 - 49 17 92
d1Tilburg (89 ervaringen), Hestiastraat 2, 5047 VA Tilburg , tel 013 - 571 11 80
e1Uden (63 ervaringen), Vluchtoord 39, 5406 XP Uden, tel 0413 - 26 20 93
f1Utrecht (121 ervaringen), Kaap de Goede Hooplaan 100a, 3526 AR Utrecht, tel 030 - 288 92 72
g1Wormerveer (38 ervaringen), Samsonweg 5B, 1521 RA Wormerveer, tel 075 - 646 11 70
h1Zaandam (56 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 15, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 614 75 83
i1Zevenbergen (61 ervaringen), Blokweg 7a, 4761 RA Zevenbergen, tel 0168 - 37 37 00
j1Zwolle (32 ervaringen), Marsweg 33, 8013 PE Zwolle, tel 038 - 720 08 68
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.