Feedback
8,4

Grando Keukens & Bad

Website: www.grando.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.grando.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Grando Keukens & Bad
Grando staat voor betaalbaar keuken- en badkamerdesign
Bij Grando wordt over elke keuken en badkamer tot in detail nagedacht, samen met u. Gebruiksgemak, persoonlijke wensen en genieten staan voorop. Of u nu op zoek bent naar een landelijk moderne keuken of sfeervolle badkamer, bij Grando bent u aan het juiste adres.

Zoektocht naar uw droomkeuken en/of -badkamer
Onze adviseurs horen graag wat uw wensen zijn. Het begint met een passend advies op maat, verwerkt in een realistische 3D tekening. Samen met u komen we tot een ontwerp dat perfect bij u past. Wij nemen het werk van A tot Z uit handen, indien u dit wenst. Wij bieden een luisterend oor en monteren uw keuken en/of badkamer vakkundig.


Laat u inspireren en adviseren
Ons inspiratie magazine boek staat boordevol nuttige informatie die u helpt in de zoektocht naar uw nieuwe keuken en/of -badkamer. U kunt het gratis aanvragen via: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek.

Showrooms
Bezoek een van onze prachtige showrooms en u zult versteld staan van de vele mogelijkheden en variaties die op keuken- en sanitairgebied te vinden zijn. Bekijk onze website voor de dichtstbijzijnde Grando vestiging bij u in de buurt: www.grando.nl/vestigingen.
Meer informatie over Grando Keukens & Bad
Grando inspiratatieboek: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek
Grando showrooms: www.grando.nl/vestigingen
Ervaringen
Er zijn 1396 ervaringen over Grando Keukens & Bad. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren659 ervaringen
4 sterren539 ervaringen
3 sterren50 ervaringen
2 sterren47 ervaringen
1 ster86 ervaringen

Per vestiging:
“Top”
Door de groot op dinsdag 4 dec 2018 '18 | vestiging Bergambacht
Na een aantal keukenzaken bezocht te hebben was het een verademing om door Fred geholpen te worden. Geen gladde verkooppraatjes maar recht door zee en duidelijk advies. Het plaatsen van de keuken door Willem was super. Netjes, snel en ook nog gezellig! kan iedereen Grando Bergambacht aanraden
FOTO VAN DE GROOT
Hoekkeuken met groene achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop badkamer”
Door H. Doorn op maandag 3 dec 2018 '18 | vestiging Heerhugowaard
Wij hebben een nieuwe badkamer gekocht.Bij het uitzoeken van tegels, meubel, spiegel en inrichting prima geholpen en de order gegund aan Grando Heerhugowaard. Bij aanvang van het werk bleek de gekozen spiegelkast geen handige keuze i.v.m. een schuin plafond, deze is zonder problemen geruild voor een vlakke spiegel, prima service. Op het eind van de verbouwing bleek het badkamermeubel beschadigd (transportschade) en moest worden geruild. Dit bleek na enige dagen niet goed mogelijk, de bestelde glanzende uitvoering kon niet meer worden geleverd. De keuze is toen veranderd in een matte uitvoering, die gelukkig wel leverbaar was. Gelukkig konden wij wel douchen, maar gebruik wastafel en spiegel was nog niet mogelijk. Na 5 weken kwam het badkamermeubel en kon de badkamer worden afgemonteerd. Hij is werkelijk schitterend geworden en wij zijn er zeer tevreden over, ook in het gebruik bevalt alles prima. De vakman die dit alles verbouwd heeft verdiend alle lof, hij heeft alles zeer precies en met veel overleg geheel naar onze wensen in orde gemaakt. Super. De heer en mevrouw Wiggers hebben werkelijk hun uiterste best gedaan om het probleem van het meubel goed op te lossen, echter de organisatie van Grando heeft hun niet geholpen om snel het beschadigde badkamermeubel te vervangen. Daarom is de score "goed" en niet "super" geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Martin op vrijdag 30 nov 2018 '18 | vestiging Middelburg
Ik heb er een keuken gekocht, maar zeer vriendelijk geholpen. Ook bij aflevering was ik zeer tevreden. Een aanrader om er een keuken of badkamer te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Anita op vrijdag 30 nov 2018 '18 | vestiging Hengelo OV
Keuken. Goed advies en alle afspraken klopten. Foutjes werden supersnel en top verholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken netjes geplaatst”
Door Gerda Assen op vrijdag 30 nov 2018 '18 | vestiging Assen
Ik heb een keuken gekocht. Ben prima geholpen en hij is erg netjes geplaatst. Ben er blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Riekje Altena op donderdag 29 nov 2018 '18 | vestiging Doetinchem
Ik heb een keuken gekocht. Bij het uitzoeken ben ik prima geholpen en kreeg ik ook goed advies. Thuis is er daarna nog prima alles door een medewerker van Grando opgemeten. Het duurde even voordat hij kwam maar toen er eenmaal met de sloop werd begonnen ging alles soepel in elkaar over. De verschillende vakmensen kenden elkaar en hadden ook goed overleg met elkaar. Ook gaven ze goed advies over bijvoorbeeld een extra stopcontact en over een kloof en plinten. Resultaat is een prachtige keuken waar alles klopt!
Reactie of foto toevoegen
“Prettig contact”
Door Nicole en Ron op vrijdag 23 nov 2018 '18 | vestiging Hoorn NH
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Hoorn. We werden zeer goed geholpen door Ramon. Hij dacht goed met ons mee en kwam met eigen ideeën, wat wij zeer prettig vonden. Contact over levering en plaatsing was erg goed.
FOTO VAN NICOLE EN RON
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Marco van de Zande op vrijdag 23 nov 2018 '18 | vestiging Middelburg
Prima geholpen, goed advies. Alle afspraken zijn goed nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en keuken”
Door Elmie op vrijdag 23 nov 2018 '18 | vestiging Son
Goed bedrijf, erg mooie badkamer, de keuken weten we nog niet die komt volgende week. Goede service alleen jammer dat het voor ons duurder uit viel als gepland, dit kwam als een verrassing.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht”
Door Mark op woensdag 21 nov 2018 '18 | vestiging Hengelo OV
Wij zijn tijdens onze zoektocht voor een nieuwe keuken als eerst bij Grando binnengelopen. We werden hier erg fijn geholpen en er werd direct al met ons meegedacht en getekend. Dit was allemaal vrijblijvend, iets wat wij bij andere zaken niet zo hebben ervaren in het verleden. Het beschikbare budget werd serieus genomen waardoor we snel tot een akkoord konden komen. De levering ging perfect en het montagebedrijf heeft uiteindelijk zeer mooi werk afgeleverd zonder enig restpunt.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door A. Visser-van den Dool op dinsdag 20 nov 2018 '18 | vestiging Bergambacht
Ik heb een keuken gekocht en ben goed geholpen/geadviseerd. Vooral de korte lijntjes zijn erg prettig.

Aanvulling ontvangen 20 november 2018: Mijn keuken is geplaatst en is prima bevallen!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht”
Door Julia Wattel op zaterdag 17 nov 2018 '18 | vestiging Middelburg
Keuken gekocht. Zaken zijn uitgevoerd volgens afspraken. Perfecte montage met grote kennis geplaatst!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamervergroting”
Door barry van tiel op vrijdag 16 nov 2018 '18 | vestiging Assen
ik heb de badkamer laten afbreken en met een meter vergroot, Henri heeft het
super goed gedaan ,en zeer netjes zijn werk gedaan, alles afgevoerd en iedere dag de rommel opgeruimd.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenkoop”
Door Ingrid Bolding op zaterdag 10 nov 2018 '18 | vestiging Hoofddorp
Heel tevrede met de aankoop van de keuken en de plaatsing
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk”
Door Ina Pepping op zaterdag 10 nov 2018 '18 | vestiging Hoorn NH
Ik zou het bedrijf zeker aanraden zijn heel goed vriendelijk en deskundig geholpen
FOTO VAN INA PEPPING
Keuken staat
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Erik op vrijdag 9 nov 2018 '18 | vestiging Son
Een badkamer gekocht bij grando, prima service en nette levering
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door A Schenk op vrijdag 9 nov 2018 '18 | vestiging Emmen
Keuken gekocht en laten plaatsen . Op de bovenplank na was alles aanwezig (plaat komt nog). Alles kwam verder vlgs afspraak. Door brand in filiaal grando emmen was het contact wat moeizamer. Verder zijn we tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend eindresultaat”
Door Frederick op donderdag 8 nov 2018 '18 | vestiging Enschede
De adviseur was vriendelijk en nam de tijd voor mijn keukenwens. Met zijn handige tips zijn we tot een prima ontwerp gekomen dat ik zelf niet beter had kunnen bedenken. Installateur en montage heb ik laten lopen via Grando met vooraf afgesproken prijs om verrassingen te voorkomen. Helaas wordt het wel spannend omdat de keuken 100% afbetaald moet zijn voordat deze gebracht wordt. Het eindresultaat is echter uitstekend en de fraaie keuken is volgens afspraak uitgevoerd. Ze waren wel een beetje laks in het afhandelen van zaken achteraf zoals rare geluiden uit de inbouw koelkast.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Hugo op zondag 4 nov 2018 '18 | vestiging Utrecht
Keuken en deels badkamer. Grando is vooral op gebied van keukens een uitstekende keuze.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Hanny op vrijdag 2 nov 2018 '18 | vestiging Groningen
Ik heb een keuken aangeschaft. Ontwerp, levering en en montage was goed. Ben erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Arti op donderdag 1 nov 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Aankoop van de badkamer ging erg goed. Zeer goed geholpen door adviseur, 3D tekening gaf al een goed beeld van hoe de badkamer eruit kwam te zien. Levering was goed conform afspraak, er ontbrak niks en alles was voldoende qua tegels, goed opgemeten door Grando.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Bas en Pauline Bakker op woensdag 31 okt 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een complete badkamer uitgezocht, omdat de badkamer die we hadden niet aan onze wensen voldeed. Er is een team met professionals opgezet en zij hebben nauwkeurig en netjes gewerkt. We hebben nu een badkamer waar je in weg kan dromen, top werk!
Reactie of foto toevoegen
“Kwalitatief uitstekend”
Door R. van der Lee op dinsdag 30 okt 2018 '18 | vestiging Den Helder
Wij hebben een keuken en badkamer gekocht bij Grando Den Helder. Dit was voor ons de 1e maal dat wij zo'n grote aankoop deden. Spannend dus maar heel erg fijn en goed geholpen door Joop. De installatie van de Badkamer en Keuken liep niet altijd even soepel. Gelukkig werden gebreken en andere zaken - zodra wij dit aangaven - snel, netjes en vriendelijk opgepakt en afgehandeld. Reden voor ons om iedereen die een mooie keuken of badkamer zoekt Grando aan te raden. Goed en uitgebreid advies, snelle planning, heldere informatie en een mooi, kwalitatief uitstekend, eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door H. heilig op maandag 29 okt 2018 '18 | vestiging Hoorn NH
Keuken aangeschaft, goed geholpen, monteurs waren super
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Nella Zuijderduijn op zaterdag 27 okt 2018 '18 | vestiging Hoofddorp
Wij hebben hier onze keuken gekocht. Meestal gaat er wel iets mis met een nieuwe keuken, dat was hier niet het geval. Ontzettend aardig personeel (Michelle) en de montage van de keuken was ook super gedaan. Bedankt nog Nico. Al met al zeer tevreden met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooi resultaat”
Door Wanda Koetsier op vrijdag 26 okt 2018 '18 | vestiging Almelo
wij hebben een badkamer gekocht. Het wordt inmiddels erg mooi. Er is wel iets langer over gedaan, dan wij verwacht hadden. Maar het resultaat is er dan ook naar. Het wordt erg mooi. Wij hebben jaren gewacht op dit moment, dus maakt het ons niet uit hoe lang er aan gewerkt wordt. Want we zien hoe het elke keer mooier en mooier wordt. Beter de tijd nemen, dan het af raffelen.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt voor badkamer”
Door Van der Aa op vrijdag 26 okt 2018 '18 | vestiging Helmond
Wij zijn goed geholpen in de showroom. Het meest tevreden zijn wij echter over aannemer Van Schaijk die ons klantvriendelijk geholpen hebben. Mee gedacht hebben en goed werk afgeleverd hebben. Humphrey, James en Joey bedankt voor het goede werk.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door A.van Rooijen op maandag 22 okt 2018 '18 | vestiging Barendrecht
Bij Grando in Barendrecht een keuken gekocht, heel goed advies gekregen van Bart, een hele goede verkoper, dacht met je mee, drong niets op, kortom gewoon hele prettige ervaring. Keuken werd op tijd geleverd, netjes geplaatst door Anton, een hele rustige man, en het resultaat mag er zijn, heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Correcte levering”
Door D op donderdag 18 okt 2018 '18 | vestiging Zevenbergen
Ik heb een keuken aangekocht. Het advies was prima en de keuken is tijdig en correct geleverd op een aantsl zeer kleine puntjes na die worden opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Lars op woensdag 17 okt 2018 '18 | vestiging Breda
Mooie keuken gekocht, wel prijzig in vergelijking met andere keukenaanbieders. Zonde dat er bij de levering altijd iets mis gaat. Zo was er een te korte plank en een plank van een kastje kapot. Deze worden wel gerepareerd op kosten van Grando.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig”
Door Fam Renshoff op dinsdag 16 okt 2018 '18 | vestiging Hoorn NH
Complete badkamer en toilet. Alles is prachtig geworden. Ze gaan tot het gaatje om de klant tevreden te stellen
FOTO VAN FAM RENSHOFF
Badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Complete renovatie”
Door Ger op dinsdag 16 okt 2018 '18 | vestiging Son
Het betreft complete renovatie badkamer en toilet. Goede voorlichting, goede afspraken en deskundig geïnstalleerd. Daarnaast een goede prijs - kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken en badkamer”
Door Bart op zondag 14 okt 2018 '18 | vestiging Utrecht
Wij hebben een keuken en badkamer besteld bij Grando Utrecht bij Iris. Zij heeft ons prima geholpen. Ondanks wat kleine problemen heeft Grando in het hele proces met ons meegedacht. Het eindresultaat is prachtig: Een mooie open keuken gemonteerd door Peter en een luxe badkamer gemonteerd door Carl. Persoonlijke aandacht met nazorg, snelle service en kwalitatief niets op aan te merken. Kortom, een goede koop!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Johan Timmers op vrijdag 12 okt 2018 '18 | vestiging Son
Nieuwe badkamer. Prima geholpen en goeie adviezen gekregen. Alles geplaatst door een erg goed team van vaklui. Erg tevreden over Grando en de uitvoerders.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig geholpen”
Door R op vrijdag 12 okt 2018 '18 | vestiging Hengelo OV
Wij hebben een keuken gekocht. We zijn prettig geholpen en hebben goed advies gekregen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goede ervaring”
Door Ingrid sanders op donderdag 11 okt 2018 '18 | vestiging Tilburg
Ik heb een hele goede ervaring. Zeer prettig geholpen vanaf het eerste moment van keuze tot oplevering.
Reactie of foto toevoegen
“Goede verhouding tussen prijs en kwaliteit”
Door Y op maandag 8 okt 2018 '18 | vestiging Hengelo OV
Vriendelijk personeel, goede prijs/kwaliteit verhouding. Onderdelen die niet of niet juist geleverd waren, werden meteen opnieuw besteld en geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Bijkeuken”
Door Ingrid Boeve op vrijdag 5 okt 2018 '18 | vestiging Epe
Bijkeuken, Grando Epe is een aanrader, vriendelijke medewerkers met kennis van zaken.

Aanvulling ontvangen op 9 oktober 2018: De keuken is reeds geplaatst. Dit is allemaal naar wens verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Advies en creativiteit”
Door Hans van Straten op vrijdag 5 okt 2018 '18 | vestiging Uden
Keuken gekocht. Prima advies en creativiteit. Goede afspraken met aannemen op advies van grando. Duurt wel even voordat alles is afgewerkt van de spatranden en foutief geleverde deur en plinten.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Peter Kroezen op vrijdag 5 okt 2018 '18 | vestiging Tilburg
Prima ervaring. Afspraken goed nagekomen, aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk geholpen”
Door Elli Draak-Venhorst op vrijdag 5 okt 2018 '18 | vestiging Hoofddorp
Ik heb bij Grando Hoofddorp een nieuwe badkamer gekocht. Ik ben vriendelijk geholpen en deskundig begeleid in de aankoop van de diverse producten. Alle afspraken zijn goed nagekomen. Ik ben zeer tevreden met de aankoop van al mijn producten maar ik zeg altijd ... je kunt nog zulke mooie producten kopen, het resultaat valt of staat met de montage...Hierbij wil ik dan ook grote complimenten geven aan mijn monteur Rianto!...Wat een fijne, net werkende, professionele monteur! Dank zij hem geniet ik elke dag weer van mijn mooie nieuwe strakke badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door T. Paans op vrijdag 5 okt 2018 '18 | vestiging Breda
Bij dit bedrijf heb ik mijn badkamer gekocht. Deze is netjes afgeleverd en geinstalleerd. De gesprekken vooraf waren prettig en inspirerend. Ook tijdens het monteren was alles naar wens, zelfs toen we op het laatste moment iets wilde wijzigen was dit geen probleem. Binnen een uur was alles geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Luisteren goed”
Door Jos op woensdag 3 okt 2018 '18 | vestiging Hoorn NH
Best spannend en lastig, het uitzoeken en aanschaffen van een keuken. Goed luisteren naar de wensen en deze vertalen in een complete keuken, dat ging prima bij Grando. Kleine wijzigingen gedurende het bestelproces zijn zonder problemen meegenomen. De keuken staat inmiddels in onze nieuwe woning te stralen.
Reactie of foto toevoegen
“Mooier dan gedacht”
Door C.J.M. Melchers op zondag 30 sep 2018 '18 | vestiging Den Helder
Badkamer. Zijn tevreden met name over de mensen die de prachtige badkamer verwezenlijkt hebben. Allemaal bijzonder vriendelijk en correct en het bijzondere was dat er ter plekke zeer creatieve oplossingen bedacht werden. Badkamer is vele malen mooier geworden dan aanvankelijk besproken was. Ook de mensen in de showroom zeer bekwaam en aardig. Aanrader dus!
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde badkamer”
Door Miriam op vrijdag 28 sep 2018 '18 | vestiging Almelo
We hebben een mooie badkamer gekocht die aan alle wensen voldoet in een kleine ruimte. We zijn super geholpen en geadviseerd!
Reactie of foto toevoegen
“Positieve ervaring”
Door R. Blaauw op vrijdag 28 sep 2018 '18 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Wij hebben een keuken gekocht welke niet al te groot mocht zijn maar toch alles moest hebben wat we wilden. Daar zijn we goed in geslaagd. Na levering zelf geplaatst. Alles klopte en onbeschadigd geleverd. complimenten! Zijn wat problemen met rubber van de vriezer, monteur komt er voor langs, netjes geregeld. Ook jammer van werkblad, spoelbak is ingefreesd maar op een paar plekken niet goed afgekit, gemeld aan Grando en wordt ook actie ondernomen. Al met al een positieve ervaring en kan dit bedrijf aanbevelen! Hartelijk dank voor alles!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door Kinkelder op zondag 23 sep 2018 '18 | vestiging Rotterdam
Tahsin Erdal maakte het ontwerp voor onze nieuwe badkamer en was onze contactpersoon gedurende het gehele project. Tahsin heeft veel mogelijkheden laten zien met aandacht voor details. Hij heeft ons goed geholpen de juiste keuzes te maken. Het ontwerp is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Het is echt een hele mooie badkamer geworden.
FOTO VAN KINKELDER
Heel mooi
Reactie of foto toevoegen
“Luisteren goed”
Door Familie van Ham op zaterdag 22 sep 2018 '18 | vestiging Middelburg
Wij hebben onze nieuwe keuken hier gekocht, fijne ontvangst in de zaak, goed en netjes geholpen. Er wordt goed naar je als klant geluisterd. Niet opdringerig. En ruim de tijd voor het goed informeren, waardoor je een prima idee krijgt hoe je keuken eruit komt te zien. (3d tekening)
Reactie of foto toevoegen
“Aanwinst”
Door Agnes op zaterdag 22 sep 2018 '18 | vestiging Utrecht
Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken. Gebruiksvriendelijk, mooi en van alle gemakken voorzien. Een aanwinst voor ons huis.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door M Pluijmaekers op vrijdag 21 sep 2018 '18 | vestiging Son
Badkamer gekocht! Super begeleiding en montage!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer”
Door Marco en Corina op vrijdag 21 sep 2018 '18 | vestiging Middelburg
Prima advies, vakkundig, er word ruimschoots de tijd voor je genomen.

Aanvulling ontvangen op 24 september 2018: De badkamer en toilet is geleverd en gemonteerd. Wel door monteurs die niet voor Grando werken. De keuken word nog geleverd en moet dus ook nog worden gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door H. op vrijdag 21 sep 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Keuken gekocht. Superieur, werkte erg zorgvuldig.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Johan en Inez op vrijdag 14 sep 2018 '18 | vestiging Hengelo OV
Keuken. Zeer creatieve verkoper die goed meedacht!

Aanvulling ontvangen 19 september 2018: De aankoop is geleverd. Dit is prima bevallen.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door Ad Vergouwe op vrijdag 14 sep 2018 '18 | vestiging Utrecht
wij hebben een keuken gekocht goed geholpen goed gemonteerd juiste leveringen alles klopte. helemaal tevreden top keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken”
Door Diana op woensdag 5 sep 2018 '18 | vestiging Emmen
Keuken gekocht in Emmen. Tijdige levering. Monteur met hoge kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Eerst de keuken daarna de badkamer”
Door Jan op dinsdag 4 sep 2018 '18 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Na begin dit jaar een nieuwe keuken door grando Hoogvliet ook een nieuwe badkamer laten ontwerpen en plaatsen. Het adviestraject was onvoldoende. De montage en de aftersales 100%.

Eerdere ervaring van 9 februari 2018: Keuken. Het hele proces van ontwerpen, kiezen , leveren en plaatsen verliep vlekkeloos. Verkoper John en monteur Michael Pronk zijn toppers
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop nieuwe badkamer”
Door Familie Wolters op zondag 2 sep 2018 '18 | vestiging Son
Nieuwe badkamer gekocht. Wij zijn zeer tevreden. Goed geholpen in de winkel en volgens afspraak badkamer geplaatst in recordtijd en zonder problemen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en spullen voor een badkamer”
Door Ans Willemen op woensdag 29 aug 2018 '18 | vestiging Utrecht
Ik ben geholpen door Nick en ik zal je vertellen dat kon niet beter. Heel klantvriendelijk, de hele dag de tijd voor je, en als je dan na en paar weken eigenlijk heel wat anders wilt dan neemt hij daar gewoon weer de hele dag de tijd voor. ik heb dan ook een prachtige keuken,dit geld ook voor de monteurs die hem hebben geplaatst. Punt van verbetering: jammer dat je spullen die achteraf toch niet passen niet retour mag geven ,ondanks dat ze nog in de verpakking zitten.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken”
Door G.J.M.Zonneveld op dinsdag 28 aug 2018 '18 | vestiging Hoorn NH
We hebben een prachtige keuken en we zijn keurig geholpen maar we hebben helaas nu greepjes uitmoeten zoeken waar we eigenlijk niet blij mee zijn. greepjes van 18 cm ipv 12 cm.

Aanvulling ontvangen op 29 augustus 2018: De keuken is geleverd en geplaatst maar nog niet compleet afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Alles goed gemaakt”
Door R. Helfensteijn op zaterdag 25 aug 2018 '18 | vestiging Wormerveer
Bij binnenkomst van de showroom oogde het een beetje rommelig. Echter, de service en kennis bij het ontwerpen van de keuken hebben alles goed gemaakt. Het personeel (Jeroen) is zeer klantvriendelijk en heeft snel door wat je wil. Toen de keuken eenmaal besteld was, zijn wij zeer goed op de hoogte gehouden van alles. Levering van de keuken was snel en alle afspraken zijn nagekomen. Installatie door zeer vriendelijke kundige mannen gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Rob Kwerreveld op zaterdag 18 aug 2018 '18 | vestiging Hoorn NH
Onze ervaring met Grand was zeer goed: we werden prettig geholpen en kregen goed advies. Met als resultaat een prachtige keuken die voldoet aan al onze kookwensen en waarmee we weer jaren toe kunnen. Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door SK op zaterdag 18 aug 2018 '18 | vestiging Groningen
We hebben u-vorm keuken gekocht. We zijn goed geholpen. en de service was ook erg goed.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig geworden”
Door Erwin Falentijn op vrijdag 17 aug 2018 '18 | vestiging Hoorn NH
Wij hebben een nieuwe badkamer en wc gekocht. Robin heeft ons prima geadviseerd en het is prachtig geworden
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaringen”
Door Lia van der Mijn op vrijdag 17 aug 2018 '18 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Wij hebben een badkamer en keuken gekocht. De badkamer is inmiddels geplaatst, de keuken volgt over een paar maanden (is onze eigen keuze). Prettige ervaringen in Hazerswoude tijdens het informeren over de inrichting en planning. Snelle prettige contacten wanneer we vragen hadden of aanpassingen.
Reactie of foto toevoegen
“Plezierig geholpen”
Door I. Tromp op donderdag 16 aug 2018 '18 | vestiging Utrecht
Wij hebben bij Grando Utrecht een nieuwe keuken gekocht. Zijn hier zeer deskundig en plezierig geholpen. Er wordt goed meegedacht en gezocht naar alternatieven als iets niet mogelijk is.

Aanvulling ontvangen 18 augustus 2018: De keuken is inmiddels geleverd en geplaatst.
Over de levering en plaatsing zijn wij erg tevreden. Op dit moment zijn er een aantal gebreken waarover wij contact hebben met Grando. Ik hoop dat deze op korte termijn opgelost worden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door A. Mizee op vrijdag 10 aug 2018 '18 | vestiging Utrecht
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Utrecht. Wij hebben het hele proces vanaf het eerste bezoek in de winkel tot de laatste schroef die de monteur in de keuken draaide als zeer prettig ervaren. Tijdens de bezoeken in de winkel werd er uitvoerig ingegaan op onze keukenwensen. Er werd stapsgewijs door het aankoopproces heen gewandeld en geen druk uitgeoefend om snel een beslissing te nemen. De levering van de keuken ging soepel en was in een keer compleet! het composiet werkblad was zorgvuldig verpakt er werd uitvoerig gecontroleerd op breuk. De montage werd zeer zorgvuldig en rustig uitgevoerd. Het werk werd niet afgeraffeld maar netjes en zeer tot tevredenheid uitgevoerd. Al met al zijn we zeer tevreden met Grando.
FOTO VAN A. MIZEE
Keuken met composiet werkblad
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken nagekomen”
Door slotman op vrijdag 10 aug 2018 '18 | vestiging Hengelo OV
Tijdens het kopen van de keuken werden wij serieus genomen. Men had genoeg tijd voor ons. Onze ideeen werden serieus genomen en men speelde daar heel creatief op in. Alle gemaakte afspraken werden ook daadwerkelijk nagekomen en we zijn heel blij en trots met onze keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Wim en Anja Persoon op woensdag 8 aug 2018 '18 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Wij hebben een keuken gekocht. Ontzettend vriendelijk ontvangen. Personeel zeer deskundig en er werd zeer goed meegedacht. Er werd alle tijd genomen voor de keuze en de uitleg.

Aanvulling ontvangen 26 augutus 2018: de keuken is naar grote tevredenheid geleverd en geplaatst. Bovenkastje wordt nog vervangen i.v.m. scharnier aan verkeerde kant en 1 deur van de vaatwasser was beschadigd.
Reactie of foto toevoegen
“Gewoon goed”
Door R.Peters op zaterdag 4 aug 2018 '18 | vestiging Uden
Aankoop van een complete keuken, goed advies en vakkennis. Vriendelijkheid, niet opdringerig , gewoon goed ! Nog geen ervaring met aftersales.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Ans Denissen op vrijdag 3 aug 2018 '18 | vestiging Tilburg
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando. Verkoper was zeer ervaren een heeft ons goed geholpen. Doordat het geen grote keten is zijn de lijnen kort en het is makkelijk communiceren want je krijgt steeds dezelfde aan de telefoon. De keuken ziet er prachtig uit.
FOTO VAN ANS DENISSEN
Hoek van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en toiletaankoop”
Door de Boer op vrijdag 3 aug 2018 '18 | vestiging Hoofddorp
Wij hebben een badkamer en toilet gekocht. Alles is op tijd geleverd en gemonteerd.De monteur was een prima vakman.Alles ziet er perfect uit.
Voor ons is Grando een goede keus geweest.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door c.ter.horst op vrijdag 3 aug 2018 '18 | vestiging Wormerveer
Keuken/ badkamer. Prima geholpen. zeer goed meedenken en leveren. Prijs/kwaliteit ook goed.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Fam. Kok op vrijdag 3 aug 2018 '18 | vestiging Hoorn NH
Voor onze bijkeuken hebben wij door grando een kastenwand en Werkblad voor wasmachine en droger laten plaatsen. Zeer tevreden over de afwerking. Ziet er keurig uit.
Reactie of foto toevoegen
“Hartstikke goed”
Door B harmens op zondag 29 jul 2018 '18 | vestiging Zaandam
Wij hebben een keuken gekocht. De kennis en service was hartstikke goed. Op tijd met leveren. Alles paste in 1 keer alleen de Plinten waren wel in de verkeerde kleur geleverd, maar zonder problemen direct opgelost. Ik zou Grando zeker aanraden aan vrienden en kennissen.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Arthur van Woerden op zaterdag 28 jul 2018 '18 | vestiging Breda
Zeer goed geholpen door de adviseur, er werd goed mee gedacht.

Aanvulling ontvangen 7 augustus 2018: Mijn aankoop is al geleverd en geplaatst, ik ben tevreden met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Plezierig”
Door E. Verhoogt op vrijdag 27 jul 2018 '18 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Op een plezierige en deskundige wijze door mw. Welter geholpen. Monteur Hans van der Voorst (HV montage) is een plezierige man om mee samen te werken, laat zich niet opjagen, werkt hard en secuur en staat in voor het afleveren op de gewenste wijze. Het is alleen jammer dat het sanitair over de drempel wordt bezorgd op de begane grond en niet naar de verdiepingen en dat je de tegels zelf naar binnen moet dragen.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door J. Kuppen op maandag 23 jul 2018 '18 | vestiging Uden
Super blij met onze nieuwe keuken,prima service .
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door R.J.Alberts op zondag 22 jul 2018 '18 | vestiging Den Helder
Complete badkamer aangeschaft. Uitstekende vakman die het allemaal tot een mooie badkamer en een beneden hal en een beneden toilet heeft gemaakt. Zeer nauwkeurig en netjes gewerkt. Zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door F Beetz op zaterdag 21 jul 2018 '18 | vestiging Helmond
Keuken gekocht en zeer goed geholpen door Dhr. Jarco van Hal. Goed advies en veel ervaring. Montage ook zeer goed uitgevoerd. Ik kan iedereen aanbevelen hier een keuken te kopen. TOP
Reactie of foto toevoegen
“Volgens afspraak”
Door Foxy op vrijdag 20 jul 2018 '18 | vestiging Utrecht
Badkamer gekocht. Goede service ! Levert volgens afspraak! We hebben nu de badkamer die we wilde.
Reactie of foto toevoegen
“Alles in orde”
Door Patrick Dekker op vrijdag 20 jul 2018 '18 | vestiging Middelburg
Ik heb en badkamer gekocht. Alles was in orde en dd levering was in orde, De verkoper was alleen de drain vergeten voor de rest alles in orde.
FOTO VAN PATRICK DEKKER
Badkamer met inbouwspots
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door Dana op vrijdag 20 jul 2018 '18 | vestiging Barendrecht
Een mooie en aparte keuken gekocht. Grando heeft heel goed meegedacht en geluisterd naar de wensen. Heel goed geholpen.

Aanvulling ontvangen op 20 juli 2018: Ja de keuken is geleverd en is heel mooi.
FOTO VAN DANA
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“In totaal goed geholpen”
Door Gerard op woensdag 18 jul 2018 '18 | vestiging Den Helder
Gekocht is een keuken. We zijn meer dan goed geholpen. Er zijn veel pluspunten. Er was 1 minder sterk punt, nl. dat een schakelaar niet centraal in een passtuk kon worden geplaatst. I.p.v. uit te stellen, werd het (wel) in overleg (toch) geplaatst. Kort daarna was daar spijt van. Erg sterk was het systeem van afschouwen en dat de afschouwer aangaf dat het centraal plaatsen alsnog geregeld kon worden. Tot slot wil ik het idee aangeven dat het handig kan zijn dat vooraf ter plekke een aantal zaken wordt doorgenomen, zoals verlichting, soort achterwand. De matenman geeft de indruk dat hij alleen voor de controle van de maten komt.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer”
Door H.Kouwenhoven op maandag 16 jul 2018 '18 | vestiging Hoorn NH
goede ervaring met badkamer plaatsen en monteren , keurig afgewerkt. Hadden reeds eerder een keuken bij Grando vandaan.
Reactie of foto toevoegen
“Prima keukenaankoop”
Door Jan op zondag 15 jul 2018 '18 | vestiging Utrecht
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht. De aankoop was zeer prettig, met goede ideeen en ook ruimte voor prijsonderhandeling. Informatievoorziening was goed geregeld en ook de planning werd strak aangehouden. Plaatsing is prima gegaan en we zijn zeer tevreden met het resultaat. Wij hebben 2 opmerking bij oplevering, als deze net zo afgehandeld worden als de rest, dan zijn we over het geheel zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer aankoop”
Door Anja op zaterdag 14 jul 2018 '18 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Wij hebben een nieuwe badkamer gekocht. We kregen goed advies. Helaas bleek dat de afspraken tussen Grando en de monteur niet helemaal goed gemaakt waren.
Reactie of foto toevoegen
“Super volgens afspraak”
Door W.A. Roskam op vrijdag 13 jul 2018 '18 | vestiging Middelburg
Goed geholpen in de showroom, levering vlgs afspraak, Plaatsen en bijkomende werkzaamheden super uitgevoerd door R&D De Visser montage,
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Carly de Wit op maandag 9 jul 2018 '18 | vestiging Wormerveer
Keuken gekocht, heel mooi. veel keus en een goede prijs-kwaliteit verhouding

Eerdere ervaring van 29 juni 2018: Wij hebben een hele nieuwe keuken gekocht. De levering ging goed, we moesten wel kastjes bij zagen, en installatie was niet gemakkelijk (deden we zelf). Verder ziet het er heel mooi uit. Service is goed, we hadden nog wat vragen over de afzuigkap en het keuken blad, dit is snel opgepakt. De kleuren van de kastjes onder en boven lijken verschillend dus dit is wel jammer, komt door licht inval, denken we....
Reactie of foto toevoegen
“Keuken”
Door jwvandenpoll op vrijdag 29 jun 2018 '18 | vestiging Delft
De werkzaamheden zijn nog niet afgerond, maar het advies en verdere werkzaamheden tot op heden waren prima.
REACTIE VAN J W VAN DEN POLL
De werkzaamheden zijn afgerond, Grando Delft is een prima zaak zeker aan te bevelen. Ook Marc heeft goede adviezen gegeven, en alles keurig afgehandeld. En ook niet te vergeten we hadden een prima monteur (uit Tilburg)
FOTO VAN J W VAN DEN POLL
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijk”
Door P. Bressers op donderdag 28 jun 2018 '18 | vestiging Son
September 2017 een keuken gekocht bij grando Son en deze juni 2018 laten plaatsen. In de winkel erg goed geholpen door medewerkster Ingrid. Persoonlijke aandacht en prettige service. Ook aanpassingen achteraf waren geen probleem. Uiteindelijk de levering en plaatsing door De Klein keukenbouwers ook zeer prettig en professioneel.
FOTO VAN P. BRESSERS
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken op maat”
Door Marjolein op woensdag 27 jun 2018 '18 | vestiging Zevenbergen
Wij hebben een keuken gekocht. Prima winkel, stonden open voor onze wensen (al moest het op maat worden gemaakt) en alles kon in overleg. Helemaal top!
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Marco H.W. Maijenburg op dinsdag 26 jun 2018 '18 | vestiging Purmerend
Keuken en badkamer. Badkamer in Purmerend is geleverd. Keuken in Barendrecht.
REACTIE VAN MARCO H.W. MAIJENBURG
Badkamer inmiddels geplaatst. Keurig gedaan en dus heel tevreden. Wacht nog wel op een paar kleine klusjes die nog gedaan moeten worden. Nog geen bezoek van Grando Purmerend gehad om het resultaat te bekijken.
REACTIE VAN MARCO H.W. MAIJENBURG
Badkamer inmiddels afgeleverd (2 weken)...echter nog niet helemaal klaar. Antikalk kraan nog niet geplaatst. Toilet beneden zit los en in de douche moet een dorpel komen omdat anders badkamer in zn geheel nat wordt. Ook zou er een langere douchestang geplaatst worden. Nog geen eindinspectie samen met Grando Purmerend gehad. Wel tevreden met het ontwerp en de uitvoering. Strak gelegd!
REACTIE VAN MARCO H.W. MAIJENBURG
Badkamer inmiddels helemaal naar tevredenheid opgeleverd. Heel blij met resultaat en een simpele dorpel heeft het probleem verholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkameraankoop”
Door Jessica ten Cate op dinsdag 26 jun 2018 '18 | vestiging Emmen
Wij hebben bij Grando Emmen een nieuwe keuken en badkamer gekocht. We zijn zeer goed geholpen door Tessa. Mooi ontwerp en snelle service. De kleur van de wastafel is niet juist maar ook dit wordt adequaat opgepakt en opgelost. Al met al zijn wij heel blij met onze keuken en badkamer!
FOTO VAN JESSICA TEN CATE
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Pekel op maandag 25 jun 2018 '18 | vestiging Zaandam
We hebben een keuken gekocht. Erg tevreden. Ze denken goed mee bij het opstellen van je keuken. Echte vakmannen die hem kwamen plaatsen, als er een aanpassing nodig was, kwamen ze met goeie ideeën. Erg tevreden tot nu toe over alles.
FOTO VAN PEKEL
Zijaanzicht keuken
Reactie of foto toevoegen
“Naar wens verlopen”
Door Hans van Ketel op zondag 17 jun 2018 '18 | vestiging Barendrecht
Wij hebben naar volle tevredenheid een badkamer en een toilet gekocht, waarbij wij de samenwerking gedurende de aankoop en de levering naar wens is verlopen. Ook was het omwisselen van een toilet, voor een compacter model geen probleem.
FOTO VAN HANS VAN KETEL
Badkamermeubel
+ Toon extra foto van Hans van Ketel
Reactie of foto toevoegen
“Keurige after sales”
Door Ubacht op vrijdag 15 jun 2018 '18 | vestiging Utrecht
2 jaar na aanschaf van een keuken zijn de gemelde gebreken correct opgelost. Wel enige twijfels over de kwaliteit van de lade geleiders (na 2 jaar sluiten de lades niet meer). Keurige after sales!
Reactie of foto toevoegen
“Tot volle tevredenheid gegaan”
Door Petra van Wageningen op vrijdag 15 jun 2018 '18 | vestiging Utrecht
We hebben hier een keuken gekocht. Prima service. De uitgekozen kookplaat bleek niet te passen tijdens het uitwerken van de keuken waarop we netjes werden gebeld en een andere hebben uitgezocht. Ook de monteur gaf aan dat er krasjes op de afzuigkap waren gekomen tijdens montage. Dit wordt netjes vervangen, zonder gezeur! prima!!!!
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Bert van der Tol op vrijdag 8 jun 2018 '18 | vestiging Rotterdam
We hebben een keuken gekocht bij Grando. Naast de prima service waren de medewerkers heel geduldig met alle wensen en aanpassingen.
FOTO VAN BERT VAN DER TOL
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop bij Grando”
Door Laura Meijer op vrijdag 8 jun 2018 '18 | vestiging Breda
Wij hebben bij grando een keuken gekocht. Echt grote complimenten voor onze adviseur ankie Karels. Ze heeft helemaal de keuken ontworpen zoals wij het voor ogen hadden. Het enige nadeel vonden wij dat tijdens de levering van de keuken de bestekbak er niet bij zat en verkeerde koolstoffilters waardoor wij daar uiteindelijk 2 weken op hebben moeten wachten en dus de keuken nog niet volledig konden gebruiken. Grando heeft wel perfecte keukenzetters in dienst. Wij hadden een zzp-er genaamd trieu en daar ook zeker de complimenten voor. 1 hoekje bij de leidingen niet goed opgemeten en dat heeft hij perfect opgelost. Ook komt hij gewoon nog terug om uiteindelijk de afzuigkap nog te monteren voor ons
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Bastian op zaterdag 26 mei 2018 '18 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Vakkundig advies over en plaatsing van nieuwe inductiekookplaat en variosteam-oven in bestaande keuken. Afspraken goed en tijdig nagekomen. Prettige en vriendelijke behandeling door alle medewerkers.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Grando Keukens & Bad
Website: www.grando.nl
aAlmelo (36 ervaringen), Woonboulevard 24, 7606 JA Almelo, tel 0546 - 85 13 04
bAmersfoort (42 ervaringen), Euroweg 93, 3825 HB Amersfoort, tel 033 - 494 61 70
cAssen (25 ervaringen), Borgstee 10B, 9403 TV Assen, tel 0592 - 74 90 09
dBarendrecht (18 ervaringen), Van 't Hoffstraat 18, 2991 XP Barendrecht, tel 0180 - 72 6 802
eBergambacht (28 ervaringen), Transportstraat 28, 2861 DZ Bergambacht, tel 0182 - 35 23 31
fBreda (61 ervaringen), Kruisvoort 68, 4814 RZ Breda, tel 076 - 531 95 26
gDelft (25 ervaringen), Schieweg 3, 2627 AN Delft, tel 015 - 261 19 94
hDen Helder (10 ervaringen), Ravelijncenter 29, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 86 80
iDoetinchem (13 ervaringen), Nijverheidsweg 12, 7005 BJ Doetinchem, tel 0314 - 36 86 30
jEmmen (31 ervaringen), Cornelis Houtmanstraat 41, 7825 VH Emmen, tel 0591 - 64 67 00
kEnschede (7 ervaringen), Hendrik ter Kuilestraat 175, 7547 SK Enschede, tel 053 - 431 81 41
lEpe (22 ervaringen), Hoofdstraat 118, 8162 AN Epe, tel 0578 - 62 08 84
mGroningen (23 ervaringen), Hoendiep 97B, 9718 TE Groningen, tel 050 - 318 14 11
nHazerswoude-Dorp (94 ervaringen), Frankrijklaan 4, 2391 PX Hazerswoude-Dorp, tel 0172 - 23 63 23
oHeerenveen (13 ervaringen), Beurtschip 37, 8447 CL Heerenveen, tel 0513 - 65 05 35
pHeerhugowaard (21 ervaringen), H.P. Berlageweg 7, 1703 DG Heerhugowaard, tel 072 - 574 42 07
qHelmond (19 ervaringen), Engelseweg 202, 5705 AJ Helmond, tel 0492 - 54 55 35
rHengelo OV (45 ervaringen), Holtersweg 17, 7556 BS Hengelo, tel 074 - 291 91 37
sHilversum (40 ervaringen), 2e Loswal 1, 1216 BC Hilversum, tel 035 - 621 91 29
tHoofddorp (72 ervaringen), Kruisweg 771-773, 2132 NG Hoofddorp, tel 020 - 446 01 12
uHoogvliet Rotterdam (74 ervaringen), Nieuwe Langeweg 41, 3194 DC Hoogvliet, tel 010 - 490 44 70
vHoorn NH (84 ervaringen), De Factorij 55, 1689 AK Zwaag, tel 0229 - 23 03 33
wLelystad (12 ervaringen), Zuiderpoort 23, 8239 AB Lelystad, tel 0320 - 26 81 88
xMiddelburg (69 ervaringen), Mortiereboulevard 42, 4336 RA Middelburg, tel 0118 - 72 49 05
yMijdrecht (15 ervaringen), Industrieweg 38g, 3641 RM Mijdrecht, tel 0297 - 25 04 94
zNaaldwijk (63 ervaringen), Hovenierstraat 127, 2671 DB Naaldwijk, tel 0174 - 62 37 63
a1Purmerend (14 ervaringen), Edisonweg 17, 1446 TM Purmerend, tel 0299 - 22 35 80
b1Rotterdam (52 ervaringen), Watermanweg 33, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 479 31 85
c1Son (84 ervaringen), Ekkersrijt 4084, 5692 DA Son, tel 0499 - 49 17 92
d1Tilburg (41 ervaringen), Hestiastraat 2, 5047 VA Tilburg , tel 013 - 571 11 80
e1Uden (53 ervaringen), Vluchtoord 39, 5406 XP Uden, tel 0413 - 26 20 93
f1Utrecht (62 ervaringen), Kaap de Goede Hooplaan 100a, 3526 AR Utrecht, tel 030 - 288 92 72
g1Wormerveer (22 ervaringen), Samsonweg 5B, 1521 RA Wormerveer, tel 075 - 646 11 70
h1Zaandam (46 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 15, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 614 75 83
i1Zevenbergen (55 ervaringen), Blokweg 7a, 4761 RA Zevenbergen, tel 0168 - 37 37 00
j1Zwolle , Marsweg 33, 8013 PE Zwolle, tel 038 - 720 08 68
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.