Feedback
8,6

Grando Keukens & Bad

Website: www.grando.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.grando.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Grando Keukens & Bad
Grando staat voor betaalbaar keuken- en badkamerdesign
Bij Grando wordt over elke keuken en badkamer tot in detail nagedacht, samen met u. Gebruiksgemak, persoonlijke wensen en genieten staan voorop. Of u nu op zoek bent naar een landelijk moderne keuken of sfeervolle badkamer, bij Grando bent u aan het juiste adres.

Zoektocht naar uw droomkeuken en/of -badkamer
Onze adviseurs horen graag wat uw wensen zijn. Het begint met een passend advies op maat, verwerkt in een realistische 3D tekening. Samen met u komen we tot een ontwerp dat perfect bij u past. Wij nemen het werk van A tot Z uit handen, indien u dit wenst. Wij bieden een luisterend oor en monteren uw keuken en/of badkamer vakkundig.


Laat u inspireren en adviseren
Ons inspiratie magazine boek staat boordevol nuttige informatie die u helpt in de zoektocht naar uw nieuwe keuken en/of -badkamer. U kunt het gratis aanvragen via: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek.

Showrooms
Bezoek een van onze prachtige showrooms en u zult versteld staan van de vele mogelijkheden en variaties die op keuken- en sanitairgebied te vinden zijn. Bekijk onze website voor de dichtstbijzijnde Grando vestiging bij u in de buurt: www.grando.nl/vestigingen.
Meer informatie over Grando Keukens & Bad
Grando inspiratatieboek: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek
Grando showrooms: www.grando.nl/vestigingen
Ervaringen
Er zijn 2107 ervaringen over Grando Keukens & Bad. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1075 ervaringen
4 sterren780 ervaringen
3 sterren64 ervaringen
2 sterren56 ervaringen
1 ster106 ervaringen

Per vestiging:
“Ontzettend tevreden”
Door Annemieke op woensdag 20 mei 2020 20 | vestiging Hoorn NH
We hebben diverse winkels bezocht maar konden bij Grando goed slagen. Omdat we best wat specifieke wensen hadden was het voor ons belangrijk dat er meegedacht werd om, binnen ons budget, toch alles voor elkaar te krijgen. De montage was binnen een dag voor elkaar. Ontzettend tevreden!
FOTO VAN ANNEMIEKE
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de badkamer”
Door Michael op zondag 17 mei 2020 20 | vestiging Amersfoort
Er is veel aandacht besteed aan het uitzoeken van onze nieuwe badkamer. Er werd geluisterd naar onze wensen. Tijdens de bouw zijn er wel wat dingen mis gegaan, onder andere door de communicatie die niet heel soepel verliep. Uiteindelijk zijn wij blij met onze badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Servicegericht”
Door Pheninckx op vrijdag 15 mei 2020 20 | vestiging Tilburg
Voor onze nieuwbouw woning diverse zaken bezocht, maar was al snel duidelijk dat vestiging Tilburg weet wat gastvrijheid betekent. Prima ontvangen en deskundig te woord gestaan door Dave. Meedenkend in oplossingen en mogelijkheden qua materiaal/vorm en prijsstelling. Na montage deurtje beschadigd en barstje in blad, maar dit werd zeer snel vervangen. Servicegericht. Nu super tevreden met onze zwart houten keuken en granieten blad.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door a. van der velden op donderdag 14 mei 2020 20 | vestiging Tilburg
Goede voorlichting tijdens het kopen van de keuken. Afgelopen week is hij gezet
Reactie of foto toevoegen
“Kundig en flexibel”
Door Marc Jaegers op donderdag 14 mei 2020 20 | vestiging Tilburg
Op zoek naar een nieuwe keuken hebben we een afspraak gemaakt in de showroom in Tilburg. En in de showroom werden we op slag verliefd op onze groene keuken! Dave heeft prima geluisterd naar onze wensen en we zijn meer dan tevreden met het eindresultaat, wat een prachtige keuken hebben we staan! Zelfs nog mooier dan die waar we in de showroom op zijn gevallen. De service van Grando is prima, de montage en installatie erg vakkundig en flexibel, kortom: een aanrader.
FOTO VAN MARC JAEGERS
Gemonteerde keuken
+ Toon extra foto van Marc Jaegers
Reactie of foto toevoegen
“Fijne advisering”
Door N.de Vries op woensdag 13 mei 2020 20 | vestiging Middelburg
Zeer tevreden met onze nieuwe keuken. Door de fijne advisering en vakkundige plaatsing is Grando Middelburg een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en keukenaankoop”
Door Danielle op woensdag 13 mei 2020 20 | vestiging Zaandam
In verband met aankoop huis hebben wij zowel de badkamer als keuken gekocht bij Grando Zaandam. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat! Grando is klantgericht en doet er veel aan om de klant van goede adviezen te voorzien en om eventuele problemen te verhelpen. Wij zijn erg blij met onze keuken en met de badkamer!!
Reactie of foto toevoegen
“Perfect verlopen”
Door René Meeuwis op dinsdag 12 mei 2020 20 | vestiging Breda
Wij hebben een badkamer en 2 toiletten laten renoveren. Alle materiale en het plaatsen is in z'n geheel door Grando Breda afgewikkeld. De bezorging geschiedde keurig op tijd en was compleet. Het plaatsen is zeer deskundig gedaan door installateur Fred van Malsen. Alles is perfect verlopen. We zijn zeer tevreden en genieten!
Reactie of foto toevoegen
“Netjes afgewerkt”
Door E. Bartelds op dinsdag 12 mei 2020 20 | vestiging Wormerveer
Bij het eerste gesprek al vriendelijk geholpen door Ruud Hoek. Samen hebben we naar onze wensen en de mogelijkheden gekeken. Na een paar weken het definitieve ontwerp en de offerte gemaakt. En besloten om onze derde keuken ook bij Grando Keukens te kopen. Met een kleine vertraging is de keuken geleverd en ingebouwd door zeer kundige installateurs. Alles is netjes afgewerkt en de keuken is precies zoals we hem hadden voorgesteld (mede op basis van de 3D tekening). Voor een volgende keuken gaan we in ieder geval weer bij Grando Keukens Wormerveer langs!
FOTO VAN E. BARTELDS
Hoekkeuken
+ Toon extra foto van E. Bartelds
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Luc van Rooijen op maandag 11 mei 2020 20 | vestiging Utrecht
Eerste keukenzaak waar we binnen liepen en goed ontvangen, geluisterd naar ons waardoor we direct een keuken hebben gekocht. Super blij met het eindresultaat. Bedankt Nick.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door J.Coufreur op maandag 11 mei 2020 20 | vestiging Rotterdam
Ben uitstekend geholpen goede uitleg over de keuken die we hebben gekocht komen afspraken na de keuken was op tijd binnen en netjes geplaatst we hadden met uitpakken geen beschadigen was goed verpakt
FOTO VAN J.COUFREUR
Zelfgeplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Margo van de Laak op vrijdag 8 mei 2020 20 | vestiging Tilburg
Het hele proces rondom het aanschaffen van een nieuwe keuken was top. Goede info, goed meedenken, goede ontwerpen met creativiteit. En de combinatie met prima vaklui die de keuken konden afbreken en afvoeren; muren stucte en de keuken keurig installeerden. Ik heb een zeer goed gevoel over Grando: service, kwaliteit, prijs en opleveringsgesprek. En dat allemaal uitgevoerd in de tijd van coronamaatregelen: top!
FOTO VAN MARGO VAN DE LAAK
Levering keuken
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Tjerk Slim op vrijdag 8 mei 2020 20 | vestiging Heerenveen
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando keukens in Heerenveen. Vanaf de eerste minuut dat we in de winkel kwamen zijn we zeer vriendelijk benaderd en behandeld. Uiteindelijk zijn we samen met de verkoper Menno tot een mooi resultaat gekomen. Een keuken naar onze wens voor een mooie prijs. Wij hadden besloten om de keuken zelf te plaatsen maar door omstandigheden kon dit niet doorgaan. Als nog Grando keukens gebeld en binnen een week kon er een monteur komen om de keuken te plaatsen. Binnen een dag was de bestelde keuken geplaatst en het resultaat mag er zijn. We zijn dan ook zeer tevreden over de monteurs. Daarnaast ook de verkopers Menno en Karen bedankt voor de hulp en klantvriendelijkheid. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geïnformeerd”
Door T. Menger op woensdag 6 mei 2020 20 | vestiging Enschede
We werden goed geïnformeerd over de mogelijkheden. De inzet van de vakmensen, locatiehouder Grando Keukens(dhr. Kramer) en installateur en keuken monteur, hebben we gewaardeerd. Ze waren klantvriendelijk en professioneel. De keuken werd compleet afgeleverd in twee dagen tijd, met een heel mooi resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer zit erin”
Door M Rozendaal op donderdag 30 apr 2020 20 | vestiging Bergambacht
uiterst tevreden. Netjes geholpen met tekening van de badkamer en komt zijn afspraken na
Reactie of foto toevoegen
“Keukenupgrade”
Door Monique op vrijdag 24 apr 2020 20 | vestiging Purmerend
Wij hebben onze keuken geüpgrade door alle frontjes te vervangen. Keuken ziet er weer als nieuw uit. Helaas hebben wij enkele gebreken geconstateerd zoals het slecht sluiten van sommige laden. Grando keukens gaat dit binnenkort verhelpen.
Reactie of foto toevoegen
“Naar tevredenheid gegaan”
Door Kater op vrijdag 24 apr 2020 20 | vestiging Heerhugowaard
Keuken gekocht , gaf vertrouwd gevoel bij het informeren en prima advies. Meerdere keren binnengelopenen steeds goed gevoel! Daardoor hier geslaagd

Aanvulling ontvangen 1 mei 2020: Keuken is geleverd en naar tevredenheid geplaatst
Aanrechtblad na plaatsing geheel vervangen ivm scheurtjes.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenrenovatie”
Door T.wolffenbuttel op maandag 20 apr 2020 20 | vestiging Delft
Tevreden over deskundigheid, klant vriendelijkheid, bereidheid stapje extra te doen en de monteur was nauwkeurig en had oog voor detail.
FOTO VAN T.WOLFFENBUTTEL
Reactie of foto toevoegen
“Betrokken”
Door Wim Tuin op zaterdag 18 apr 2020 20 | vestiging Zwolle
We zijn in eerste instantie geholpen door Bas en later door Erwin. Beide betrokken verkopers. We hebben zowel sanitair als keuken in order laten zetten. Het was fijn om tussentijds wijzigingen te kunnen doorvoeren en nog eens op gesprek te kunnen. Zowel keuken als badkamer zijn volgens verwachting gemonteerd. Goede contacten met de monteurs. Op het sanitair zit nog een nalevering, die hopelijk spoedig door de monteur wordt gemonteerd.
FOTO VAN WIM TUIN
Toiletruimte
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door pernet op maandag 13 apr 2020 20 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Super geholpen en advies gekregen mooi Fenix keuken gekocht .
FOTO VAN PERNET
Fenix keuken
Reactie of foto toevoegen
“Behulpzaam”
Door Maaike op maandag 13 apr 2020 20 | vestiging Middelburg
Keuken gekocht. Verkoopster was behulpzaam en niet opdringerig. Kreeg voldoende tijd om na te denken over mijn aankoop. Bij inmeten van de keuken trad een onvoorzien probleem op maar dit is prima opgelost door de keuken zetters.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Marjolein Lofvers op woensdag 8 apr 2020 20 | vestiging Utrecht
Ik ben enorm goed geholpen door Nick van der Laan in Utrecht. Ik had Ik had van tevoren gebeld over de kleur keuken die ik zou willen. Toen ik de eerste keer kwam lag er al van alles klaar. Het was een prettige ontvangst en meteen al aansluitend bij mijn telefonische vraag. De keren dat ik er was heeft Nick steeds enorm mee gedacht en goede adviezen gegeven, zonder dat ik het gevoel kreeg dat ik producten op gedrongen kreeg. Nogmaals enorm bedankt en ga zo door!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door R. Straatman op maandag 6 apr 2020 20 | vestiging Utrecht
Badkamer gekocht, we zijn zeer tevreden! De communicatie met de verkoper, het plaatsen en service, prima!! Ondanks de corona voorschriften heeft iedereen super zijn werk gedaan, top!!
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig geplaatst”
Door Familie Westmaas op zaterdag 4 apr 2020 20 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Vanaf ontwerp tot plaatsing prima geregeld. Ze nemen de tijd om met je mee te denken en komen met goede ideeën. Ook is de keuken snel en vakkundig geplaatst.
FOTO VAN FAMILIE WESTMAAS
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Fam. Baas op zaterdag 28 mrt 2020 20 | vestiging Amersfoort
Wij zijn goed geholpen bij het samenstellen van onze keuken door dhr. Can. Ook toen wij nog twee maal terug kwamen om het ontwerp aan te passen was dat geen probleem. De montage is erg goed verlopen, zeer vakkundige monteur, die erg hard en secuur werkt.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Sandra Jager op zondag 8 mrt 2020 20 | vestiging Heerhugowaard
Super blij ben ik met mijn gerenoveerde badkamer. Het is een hele uitdaging geweest om een ruimte van 2 x 1 meter met daarin ook een raam op een onhandige plek te kunnen voorzien van nieuw sanitair. Dankzij de kennis en ervaring en het meedenken van Jeff en Anja en de installateur is in een ruimte van 2 x 1 meter een badkamerwens samengebracht. Ik beschik over mooi gerenoveerde en praktische multifunctionle doucheruimte. Top, dank jullie wel!
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk team”
Door Ria uit Amsterdam op woensdag 19 feb 2020 20 | vestiging Zaandam
Keuken. We zijn vriendelijk en deskundig geholpen m.n.door Sander van de Meer. Het hele team is eigenlijk vriendelijk en enthousiast. Ook zijn we zeer tevreden over Johan, de keukenmonteur. Het bedrijf kan ik iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door M den Dapperen op donderdag 13 feb 2020 20 | vestiging Helmond
We hebben een nieuwe keuken in filiaal Helmond gekocht.Supervriendelijke mensen die je ontvangen en helpen bij de keuze.Ze nemen echt de tijd voor je.We hadden nog een vraagje over het schema van electra en water wat we hadden ontvangen.Even langs de winkel geweest en Peter heeft alles duidelijk uitgelegd.Alles in netjes geleverd en geïnstalleerd.Super service
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Haans op woensdag 12 feb 2020 20 | vestiging Helmond
Badkamer gekocht en we zijn goed geadviseerd. Plaatsing uitstekend. We zijn erg tevreden met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Joep schets op zondag 2 feb 2020 20 | vestiging Breda
We hebben een keuken bij Grando Breda gekocht. We zijn heel tevreden. Alles is goed verlopen. Voorbereiding en plaatsen. Goed geholpen door Vera.
FOTO VAN JOEP SCHETS
Keuken met betegelde achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat naar onze zin”
Door A.Klink op vrijdag 31 jan 2020 20 | vestiging Barendrecht
Badkamer en keuken. Uitstekend geholpen bij de keus van de inrichting en materialen en apparatuur. Goede suggesties gekregen. Tijdens de sloop en bouw misten we soms de regie, maar alles is uiteindelijk prima geregeld en het resultaat is helemaal naar onze zin .Grando heeft er alles aan gedaan om voor ons een mooie keuken en badkamer te verzorgen. We zijn er blij mee
Reactie of foto toevoegen
“Keuken keurig afgewerkt”
Door fam van Nuenen op vrijdag 24 jan 2020 20 | vestiging Tilburg
onze keuken is gisteren geplaatst en hij is helemaal naar onze zin. We zijn super goed geholpen bij Grando in Tilburg. Meteen werd er een opstelling getekend geheel naar onze wensen. Top! Goede service en ook het plaatsen ging prima. De mannen misten een afvoerslang maar gingen zelf op pad om er 1 te bemachtigen en in de avond was de keuken helemaal af en aangesloten. Wij zijn tevreden
FOTO VAN FAM VAN NUENEN
Keuken met apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer”
Door Shanna Bruinink Eshkoli op woensdag 22 jan 2020 20 | vestiging Wormerveer
Met Pasen een keuken en badkamer gekocht. Niet alleen een goede paaskorting maar ook daar boven op nog eens een pakket korting. Erg vriendelijk geholpen en mee gedacht aan onze wensen en oplossing gericht. Gemaakte tekeningen waren erg duidelijk. Afspraken waren goed nagekomen en na afloop werd er contact opgenomen of alles naar wens was. Wij vertellen iedereen dat we zeer tevreden zijn en verwijzen iedereen door.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Annemiek den Hertog op woensdag 22 jan 2020 20 | vestiging Wormerveer
Na besloten te hebben een nieuwe keuken aan te schaffen. Ging het snel en goed. Eigen ideeën werden professioneel aangepakt. Keuken is geplaatst in overleg snel en goed. Ik ben heel tevreden. Afspraken zijn goed nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Schouwenburg op woensdag 22 jan 2020 20 | vestiging Wormerveer
Keuken met apparatuur gekocht. Goed advies gekregen in de winkel en goede afspraken kunnen maken met de aannemer over het meerwerk dat ik wilde laten doen. Alles netjes op tijd geleverd en gemonteerd. Ben er zeker tevreden mee.
Reactie of foto toevoegen
“Granieten aanrechtblad”
Door R. Herfst op zondag 19 jan 2020 20 | vestiging Utrecht
Aanrechtblad graniet. Voorlichting prijsafspraak was niet optimaal. De definitieve inmeting liet zien dat het om een verbreed aanrecht blad ging. Dit betekende een aanpassing van de aankoopprijs naar boven. Altijd een tegenvaller natuurlijk.
Plaatsing van het blad is goed verlopen, zelfs een extra man van jullie kwam helpen tillen. Mooi geregeld. Bij oplevering hadden we het stopcontact niet getest (omdat we beter de eerste uren niks op het blad konden zetten i.v.m. het zetten van de spoelbak.) De volgende dag deed het stopcontact het niet. Bleek dat Peter vergeten was de stekker achter het ladenblok was vergeten weer in het stopcontact te steken. Dus was snel opgelost. Peter had oor voor mijn vragen om een keuken die al enkele jaren oud is nog verder even "af te stellen". Wij hebben nu weer een mooie e prima functionerende keuken. Blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door fam voortman op vrijdag 17 jan 2020 20 | vestiging Tilburg
Wij hebben een complete keuken gekocht bij dave tierry van grando keukens.We zijn heel goed geholpen. Met het samenstellen ervan. En ook is hij komen kijken bij ons thuis. Het staat er nog maar 2 dagen maar zoals ik het nu ervaar werkt alles prima. En zoals dave zei kunnen we altijd bellen als er iets niet goed is.
Reactie of foto toevoegen
“Topklasse”
Door W.van de Calseyde op maandag 13 jan 2020 20 | vestiging Breda
Keuken. Wij zijn erg goed geholpen, vooral door Vera Gijselhart. Zij is deskundig, denkt erg goed mee over mogelijkheden, en is heel creatief. Een keuken koop je niet elke dag en dan is het bijzonder waardevol als iemand voor, tijdens en na de koop stand by is. Oprechte belangstelling en medewerking, niks gespeeld of van een cursus. Topklasse.
FOTO VAN W.VAN DE CALSEYDE
Keuken achter betegelde ombouw
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door fam. klein Selle op zaterdag 4 jan 2020 20 | vestiging Doetinchem
Wij hebben recent een keuken gekocht. We zijn goed geholpen en geadviseerd. Alles is zeer goed verlopen volgens afspraak. Wij raden Grando zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Echt tevreden”
Door De Boer op zaterdag 4 jan 2020 20 | vestiging Tilburg
Wij hebben een keuken gekocht en zijn heel goed geadviseerd over wat onze wensen waren en wij zij echt tevreden.
REACTIE VAN M.DE BOER
De keuken is op 10 december geplaatst en eind december kwam de verkoper van Grando keukens kijken of de keuken naar wens was en dat vonden wij wel fijn die extra service, wij zijn zeer tevreden over onze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Martijn op woensdag 25 dec 2019 19 | vestiging Amersfoort
Op een zomeravond krijgen wij het plan de schuur aan de keuken toe tevoegen. Met onze plannen en ideeen op zak , binnengestapt bij Grando te Amersfoort. Onze ideeën en plannen konden worden uitgevoerd. De verkoper heeft goed geluisterd en duidelijk uitgevoerd wat wij als wensen hadden. De schuur van 3 bij 3 werd toegevoegd aan de bestaande keuken. Wij hadden totaal geen omkijken.de monteurs hebben alles goed uitgelegd en wat wij elke dag konden verwachten. Alles is uitgevoerd en nog ter plekke meegedacht hoe het eventueel mooier kon zijn. Ook de laatse aandachtspunten en onvoorzienbare zaken , onze vloer bleek bij slopen onverwachts in slechte staat te zijn, is vakkundig opgelost. Grando is een verkopende partij die afspraken nakomt, meedenkt en mocht er toch onverwachts een lijk uit de kast komen , meedenkt en oplost. Wij kunnen deze partij aanbevelen , eerlijk verhaal vooraf en goed resultaat achteraf. Ook geven wij montagebedrijf Simba uit Heerenveen , die gehele project heeft uitgevoerd namens Grando een compliment voor de service en uitvoering. Trotse familie uit het mooie Spakenburg
FOTO VAN MARTIJN
Uitbreiding keuken
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig”
Door Familie Maat op dinsdag 24 dec 2019 19 | vestiging Bergambacht
Wij hebben een badkamer en apart toilet gekocht bij Fred Kreukniet. Fred Kreukniet heeft ons goed en deskundig geadviseerd. De uitvoering is prima verlopen, alles werd prima geregeld, zelfs toen de planning door latere oplevering van onze woning, moest worden aangepast. De mensen die alles moesten uitvoeren zoals de monteurs, tegelzetters en kitter hielden zich keurig aan de gemaakte afspraken. Wij zijn heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig geworden”
Door H. Boonstra op zondag 22 dec 2019 19 | vestiging Amersfoort
Vorig jaar om deze tijd hadden we een huis gekocht die van binnen volledig gerenoveerd moest worden. Alle wanden en plafonds moesten opnieuw gestuct en geverfd worden en we gingen op zoek naar een nieuwe keuken, badkamers en vloeren. We liepen bij Grando Amersfoort binnen om te kijken voor een nieuwe keuken. Om een lang verhaal kort te maken, ze boden aan alles te doen. Niet alleen de installatie van de ontworpen keuken, badkamers en geselecteerde vloeren maar ook de totale realisatie van het project van sloop tot en met de oplevering. We werden goed geholpen, de onderhandelingen verliepen goed en uiteindelijk zijn we akkoord gegaan.

Inmiddels wonen we in een prachtig gerenoveerde woning die als een jas om ons heen past. Dit is echter niet vanzelf gegaan, het is een proces geweest van vallen en opstaan. Zoals vaak leer je in de periode dat het tegen zit je vrienden kennen. Het was vooral toen, waar Grando (Dinesh Birtantie en zijn mensen) zijn meerwaarde liet zien, namelijk de wil om het project tot een goed einde te brengen. Er werd meegedacht in oplossingen die pasten in hetgeen wat wij wilden. Geen discussies over geld/meerwerk, maar alles inzetten om het project tot een goed einde te brengen. Tenslotte, na de oplevering van het project, hebben we een afsluitend gesprek gehad over de financiele afhandeling, wat naar tevredenheid is verlopen.

Samengevat: Zoals vaak, komen er bij dit soort grote projecten onvoorziene omstandigheden voor. Juist in deze situaties liet Grando zich van zijn sterke kant zien door flexibel te zijn en op zoek te gaan naar klantgerichte oplossingen. Als eerder aangegeven, het resultaat mag er dan ook zijn. We hebben een prachtig huis waarin we nog heel veel jaren met veel plezier zullen leven. Dank aan Grando Amersfoort en alle betrokkenen die dit gerealiseerd hebben !!
FOTO VAN H. BOONSTRA
Open keuken
Reactie of foto toevoegen
“Badkameraankoop”
Door M.J.Kuijpers, Schoonhoven op dinsdag 17 dec 2019 19 | vestiging Bergambacht
Badkamer, Goede voorlichting en degelijk advies. Tijdens de werkzaamheden regelmatig contact en ook degelijke montage door stukadoor en tegelzetter. Ook de afwerking was perfect. Het geheel was perfect door Grando Bergambacht!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Inge op donderdag 5 dec 2019 19 | vestiging Tilburg
Ik heb nieuwe bovenkastjes besteld voor bij een bestaande keuken in mijn nieuwe woning. Hoewel de levering niet helemaal volgens planning verliep ben ik zeer tevreden over het contact, de klantvriendelijkheid, het product en de verleende service
FOTO VAN INGE
Nieuwe bovenkasten
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken geleverd”
Door Ingrid op maandag 2 dec 2019 19 | vestiging Utrecht
Grando heeft onze nieuwe keuken geleverd. In samenwerking met Iris Boering is er een mooie keuken ontworpen. De installatie verliep voortreffelijk en het eindresultaat is een keuken die (bijna) helemaal naar onze zin is. We zijn er blij mee. Een minpuntje is de afzuigkap die toch wel veel lawaai maakt. Helaas kon de geluidsarme kap om technische redenen niet geplaatst worden.
FOTO VAN INGRID
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door F van Oosterwijck op maandag 11 nov 2019 19 | vestiging Breda
Wij hebben een keuken gekocht. Goed geholpen door Brahim. Zeer bekwaam, behulpzaam en hij dacht goed mee met de indeling en de persoonlijke wensen. De keuken is inmiddels geplaatst en wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken gekregen”
Door R. Visser op maandag 11 nov 2019 19 | vestiging Tilburg
Wij hebben een keuken gekocht. Goede service, prettige samenwerking met installateurs. Het resultaat is prachtig!
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop nieuwe keuken”
Door GW Meijer op zondag 10 nov 2019 19 | vestiging Utrecht
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht.
1) Ontwerpfase verliep in prettige sfeer met Emanuel. Hij gaf ons goede adviezen hoe de keuken voor ons het beste ontworpen kon worden.
Zijn erg tevreden met het eindresultaat.
2) Aanpassingen leidingwerk vond ik erg duur, met name de prijs voor het materiaal leidingwerk en elektra. Prijs Is daarna iets aangepast.
3) Datum plaatsing keuken was in eerste instantie gepland in week 44,
is daarna bijgesteld naar week 45.
4) Aflevering nieuwe keuken is prima geregeld, netjes vooraf gebeld en keurig afgeleverd
5) Betaling. Ik dacht uit de documenten op te maken, dat ik uiterlijk moest betalen op de dag, dat de keuken was afgeleverd. Bleek niet te kloppen, vooraf betalen, anders geen keuken!
6) Plaatsing keuken door Peter is prima gegaan. Prima vakman en erg klantgericht.
7) Zijn erg blij met de nieuwe keuken, ziet er prachtig uit.
Wel wennen met het koken op inductie. Met de oven moeten we nog ervaring opdoen.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door J.Ruigrok op vrijdag 1 nov 2019 19 | vestiging Naaldwijk
Wij hebben een keuken gekocht en zijn tevreden over de aankoop en plaatsing.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Coen Polman op vrijdag 1 nov 2019 19 | vestiging Naaldwijk
Een keuken gekocht en laten plaatsen . Alles naar tevredenheid verlopen. Ik ben zeer tevreden over grando naaldwijk .
FOTO VAN COEN POLMAN
Houtlook keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed gegaan”
Door Rien de Wit op maandag 28 okt 2019 19 | vestiging Zevenbergen
Uitstekend geholpen door Grando Zevenbergen.

Aanvulling ontvangen 1 november 2019: Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Zevenbergen. De keuken is al geleverd, gemonteerd en betaald. Alles is heel goed gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Neeft op maandag 28 okt 2019 19 | vestiging Tilburg
Wij hebben een complete keuken bij Grando Tilburg gekocht. Onze ervaring met Grando Tilburg is goed. Wij zijn vooral tevreden over het totale concept de keuken met daarbij het pluswerk van keukenbouwers!

Aanvulling ontvangen 28 oktober 2019: Is al geleverd en gemonteerd en al 2 weken in gebruik
Reactie of foto toevoegen
“Naar alle tevredenheid”
Door Laura op zondag 27 okt 2019 19 | vestiging Middelburg
We hebben een keuken gekocht, waarbij we goed advies hebben gekregen. Maar de deskundigheid gaat echt naar R&D de Visser Montage! Zo netjes en perfect geplaatst, fantastisch. Oplossingen zoeken waar het onmogelijk lijkt te zijn. Jammer dat ze geen badkamer plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Rene en Mattie IJpma op zaterdag 26 okt 2019 19 | vestiging Purmerend
badkamer, zijn tevreden met wat we hebben gekocht, nog een paar kleine dingetjes en dan zijn we super tevreden. wij hadden als aannemer the craftman, hier hebben wij het bijzonder mee getroffen fantastische vakmensen bijzonder correct ook in het nakomen van afspraken, complimenten voor Wim hoe dit alles in goede banen lijdt.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelfmontage”
Door Nijdam op zaterdag 26 okt 2019 19 | vestiging Hoofddorp
Wij hebben een keuken gekocht, werden goed geholpen, ook bij vragen achteraf en bevelen dit bedrijf zeker aan.

Aanvulling ontvangen 28 oktober 2019: Wij hebben zelf gemonteerd. Het is al geleverd en bijna helemaal in elkaar gezet. Was wel een klusje natuurlijk.
Reactie of foto toevoegen
“Bevalt goed”
Door J van Diepen op vrijdag 25 okt 2019 19 | vestiging Hoorn NH
Wij hebben een keuken gekocht, wij zijn er erg blij mee. Service is goed.

Aanvulling ontvangen 25 oktober 2019: De keuken is al geplaatst, en bevalt goed .
Reactie of foto toevoegen
“Heel fijn gegaan”
Door Carla Mijlof op donderdag 24 okt 2019 19 | vestiging Zwolle
Onlangs is onze keuken geplaatst door Grando Zwolle, we zijn netjes geholpen en Grando zorgt ervoor dat ook na plaatsing de service wordt doorgezet als er nog vragen of punten van aandacht zijn, heel fijn! Belangrijkste; de keuken is prachtig!
FOTO VAN CARLA MIJLOF
Keuken is prachtig
+ Toon extra foto van Carla Mijlof
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed gegaan”
Door Tiny v Veen op woensdag 23 okt 2019 19 | vestiging Naaldwijk
Ik ben heel goed geholpen...er is heel goed geluisterd naar wat mijn wensen waren...
Reactie of foto toevoegen
“Service goed tot nu”
Door M op maandag 21 okt 2019 19 | vestiging Utrecht
Een badkamer. We hadden nog geen ervaring met dit bedrijf. Mijn zus wel en die was dik tevreden. Wij zijn ook tevreden op een paar kleine dingetjes na: strip van de deur, lengte van het bad, communicatie. Maar er is wel duidelijk vakmanschap geleverd. De service tot nog toe is goed.
Reactie of foto toevoegen
“Voldeed aan de verwachtingen”
Door Hans den Boer op zaterdag 19 okt 2019 19 | vestiging Rotterdam
Bij Grando Rotterdam zijn we prima geholpen met onze badkamerspullen. De communicatie is klantvriendelijk, meedenkend, open en effectief. De geleverde materialen en service voldeden geheel aan onze verwachtingen.
Reactie of foto toevoegen
“Alles netjes gemaakt”
Door Peter Hoogstad op vrijdag 18 okt 2019 19 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
We hebben bij Grando Hoogvliet een keuken gekocht. We zijn keurig geholpen en de verkoopster heeft goed meegedacht met de mogelijkheden en met onze wensen. Alle afspraken zijn netjes nagekomen. De keuken is zelfs een dag eerder geplaatst dan was afgesproken.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig samengewerkt”
Door Leon op vrijdag 18 okt 2019 19 | vestiging Son
een nieuwe keuken. zeer prettige samenwerking en een mooi resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Monique van Rijnderhoff op vrijdag 18 okt 2019 19 | vestiging Zevenbergen
Ik was op zoek naar een nieuwe keuken en kwam, na een rondje keukenzaken, terecht bij Grando Zevenbergen, Jack Lambregts. Hij heeft goed naar mijn wensen geluisterd, dacht goed met mij mee, maar gaf ook op eigen initiatief advies; dat was voor mij aanleiding om hier mijn keuken te bestellen. Leveringstijd is keurig nageleefd, ondanks dat niet alles op dezelfde dag is geleverd; de diepvries was om onverklaarbare wijze van de bestellijst verdwenen, maar er werd meteen actie ondernomen en deze werd dezelfde week nog geleverd. Minpuntje was dat er niet altijd goed gecommuniceerd werd, maar al met al ben ik erg tevreden met mijn nieuwe keuken en de begeleiding.
Reactie of foto toevoegen
“Een 10”
Door W.westdijk op vrijdag 18 okt 2019 19 | vestiging Uden
Keuken gekocht na prima voorlichting. Levering en plaatsing verdienen een 10.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes gegaan”
Door Jan de Beer op vrijdag 18 okt 2019 19 | vestiging Tilburg
Grando zou ik zeker aanraden, de plaatsing van de keuken is ook netjes, maar de electrische benodigheden volgens de normen en electrische afwerking waren slecht. Daarom is mijn conclusie Grando is voortreffelijk, maar ze moeten wel de juiste personen zoeken voor de aansluitingen en afwerking van de keukens.
FOTO VAN JAN DE BEER
Keuken met uitzicht
Reactie of foto toevoegen
“Gedegen”
Door Laura van Keulen op donderdag 17 okt 2019 19 | vestiging Amersfoort
We hebben een prachtige keuken van Grando. We zijn blij met de keuzemogelijkheden, mbt kleur kastjes, grepen en aanrechblad. Helaas vertraging in de afwerking maar inmiddels is er een mooi aanrechtblad en keuken. Gedegen monteurs!
FOTO VAN LAURA VAN KEULEN
Donkere keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jannet en Frans van Wijk op donderdag 17 okt 2019 19 | vestiging Amersfoort
Wij hebben de keuken, badkamer en toilet gekocht bij Grando Keukens in Amersfoort. Wij zijn geadviseerd door Serkan. En zijn hier heel tevreden over... Het installeren en de afhandeling is gebeurd door het bedrijf Simba uit Heerenveen en hier waren wij ook zeer tevreden over.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door K. Duijvelaar op maandag 14 okt 2019 19 | vestiging Utrecht
Toilet laten renoveren: bestaande tegels z.v.m. behouden; sanitair vernieuwd. Aanvankelijk totaal nieuwe inrichting besproken: die kwam te duur uit. Creatief begeleid naar een alternatieve, mooie en goedkopere alternatieve oplossing. Perfect geïnstalleerd.
Reactie of foto toevoegen
“Design keuken”
Door Ida den Hamer op zondag 13 okt 2019 19 | vestiging Hengelo OV
We hebben een mooie design keuken gekocht. De keuken is eind augustus geplaatst, maar de achterwand en enkele andere onderdelen waren niet geleverd. De achterwand en de rest van de materialen werden nageleverd, maar de maatvoering van de achterwand klopte helaas niet. We konden de keuken gelukkig wel gebruiken want alle apparatuur was geïnstalleerd en alles werkte naar behoren. Uiteindelijk is ca. 1,5 maand na installatie van de keuken alles toch geleverd en afgemaakt door de zeer ervaren installateur! De keuken is super mooi en we zijn tevreden over de afhandeling van alles.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer aankoop”
Door Niels & Laura op vrijdag 11 okt 2019 19 | vestiging Zwolle
Wij hebben onze badkamer gekocht bij Grando Zwolle en zijn heel tevreden. Erwin heeft ons erg goed geholpen bij het ontwerp van onze badkamer en het uitzoeken van alle materialen. Ook daarna was de service van Erwin heel goed.
Reactie of foto toevoegen
“Prima gegaan”
Door Angelo Lannoo op vrijdag 11 okt 2019 19 | vestiging Middelburg
Keuken alles prima geregeld. De adviseur was zeer aan te bevelen . Hij was niet zo opdringerig als bij andere keukenboeren. De monteur was prima ook de nieuwe monteur was een prima leerling
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf is prima”
Door Heleen Bulthuis op vrijdag 11 okt 2019 19 | vestiging Amersfoort
Prima geholpen in de winkel. leverdatum geheel volgens afspraak. Over de monteur zijn we helaas minder tevreden.Afspraak was 7.00:uur 's morgens. Na bellen kwam hij om 11.15 uur, hij had zich verslapen... Wilde niet met mij communiceren, jammer.
Reactie of foto toevoegen
“Heel positief”
Door B Pel op vrijdag 11 okt 2019 19 | vestiging Hilversum
Een aanrechtblad en inductie kookplaat , mijn ervaring met grando is heel positief ondanks dat het blad verkeerd is geleverd en hiervoor een financiële afspraak heb gemaakt en perfect is afgehandeld ikzelf zal grando aan vrienden en familie aanraden
Reactie of foto toevoegen
“Zou zeker teruggaan”
Door Andrea Bakker-Jongbloed op vrijdag 11 okt 2019 19 | vestiging Zwolle
Wij hebben een keuken en badkamer gekocht voor een nieuwbouwwoning. Onze verkoper is een beste man die echt met je mee denkt. Mooie spullen gekocht en je weet altijd dat je 1 aanspreekpunt hebt. Wij zouden zeker weer terug gaan naar dit bedrijf
Reactie of foto toevoegen
“Geinstalleerde keuken en badkamer”
Door Fam Van der Burg op donderdag 3 okt 2019 19 | vestiging Utrecht
In 2 losse orders keuken en badkamer. Advies in beide gevallen goed. Ruimte voor eigen ideeën, voldoende materiaal aanwezig om indruk te krijgen hoe eea zou worden. Ervaring verkoper ingezet om uiteindelijk een goed passende keuken / badkamer te bestellen.
Reactie of foto toevoegen
“Zijn blij met de keuken”
Door Mariska op donderdag 3 okt 2019 19 | vestiging Utrecht
In het voorjaar hebben wij een keuken gekocht bij Grando Keukens. Deze is inmiddels geplaatst, en wat zijn we er blij mee! Een goede kwaliteit keuken. En helemaal naar ons zin! We zijn ontzettend vriendelijk geholpen bij de aanschaf, goed geadviseerd en het uitvoeren van wat aanpassingen was geen probleem. Ook de zeer vriendelijke monteur heeft vakwerk geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Plezierig gegaan”
Door Wagteveld op maandag 30 sep 2019 19 | vestiging Zwolle
Keuken gekocht en uiterst plezierig en vakkundig geholpen wat heeft geresulteerd in een verbluffend eind resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Werken netjes”
Door Peter Koolen op zondag 29 sep 2019 19 | vestiging Tilburg
Super mooie keuken gekocht bij Grando Keukens. Goede service. Erg tevreden. Montage personeel werkt erg netjes. Echt een aanrader!
FOTO VAN PETER KOOLEN
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Prettig verlopen”
Door Boutesteijn op vrijdag 27 sep 2019 19 | vestiging Zwolle
Aanschaf keuken. Wij zijn tevreden t.a.v de leveringen en montage. Er staan nog enkele puntjes open i.v.m. naleveringen, wij vertrouwen erop dat dit conform gemaakte afspraken worden afgerond. Verder is alles in prettige sfeer en goede afspraken verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door j.van kints op vrijdag 27 sep 2019 19 | vestiging Epe
ik heb een keuken gekocht en ben zeer tevreden. goede service en kwaliteit
Reactie of foto toevoegen
“Denken goed mee”
Door Gea op vrijdag 27 sep 2019 19 | vestiging Groningen
Keuken gekocht. Zijn prima geholpen . De monteurs zijn geweldig. Denken goed mee. Niets is hun teveel. Had alleen een andere quooker besteld dacht ik, bleek niet zo te zijn en deze kon niet meer geruild worden. Jammer.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde badkamer”
Door Marja Peijs op dinsdag 24 sep 2019 19 | vestiging Middelburg
Badkamer en keuken gekocht ben goed geadviseerd door de medewerkers. Kan Grando aanbevelen
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Kevin op maandag 23 sep 2019 19 | vestiging Hazerswoude-Dorp
We hebben voor de 2e keer een keuken gekocht hier. We zijn goed geholpen bij het samenstellen en ontwerpen van de keuken, we kregen voldoende ruimte om zaken naar wens aan te passen en er werd goed meegedacht.

Aanvulling ontvangen 26 september 2019: De keuken is begin augustus geleverd en gemonteerd door Grando. We zijn hier zeker tevreden over, al heeft de montage wel anderhalve week geduurd. De monteur deed het rustig aan, maar hij was wel heel secuur, dat was prettig. Er moest op sommige punten geïmproviseerd worden in verband met ongelijke muren en vloeren, maar alles is naar tevredenheid opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Alles op tijd”
Door J. Kolk op zaterdag 21 sep 2019 19 | vestiging Groningen
Een keuken gekocht. Twee keer een bezoek gebracht aan het bedrijf; alles afgesproken en alles is op tijd afgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Peter Beekers op vrijdag 20 sep 2019 19 | vestiging Zevenbergen
Badkamer. Goed geholpen door de adviseur. Alles op tijd geleverd en geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Anne-Marie van Rooij op vrijdag 20 sep 2019 19 | vestiging Helmond
Nieuwe badkamer gekocht en laten installeren. Ben tevreden over service en installatie.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Dennis Meulendijks op vrijdag 20 sep 2019 19 | vestiging Helmond
We hebben een badkamer gekocht bij Grando Helmond. Service was top. Installatie duurde om en nabij drie weken. Toen er dingen niet in orde waren kwam de installateur terug om het op te lossen. We missen nog een aantal dingen en er zijn dingen die nog niet helemaal goed zijn, maar dat wordt allemaal opgelost is ons verzekerd. Over het algemeen zijn we dik tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door M.Rotteveel op vrijdag 20 sep 2019 19 | vestiging Almelo
Badkamer gekocht bij Grando Almelo.Meteen een goed gevoel bij binnenkomst.Met een bak koffie een gesprek aangegaan met Jan Wolterink wat onze wensen waren.Had meteen een goede klik met Jan die veel kennis van zaken had en de gehele badkamer en wc beneden van A tot Z heeft geregeld inclusief montage. Ook deze mensen hebben vakwerk afgeleverd. Al met al een dikke pluim voor Grando Almelo.
Reactie of foto toevoegen
“Petje af”
Door Gwen Sengers op donderdag 19 sep 2019 19 | vestiging Tilburg
We hebben onze nieuwe keuken gekocht en zijn tevreden over de persoonlijke aandacht. Er werd goed meegedacht. Wel extra check op de planning. Maar toen de planning rond was, is die ook helemaal zo uitgevoerd, zonder vertraging. Met 40! Graden de keuken geplaatst in de zomer.. zonder ook maar een keer te klagen. Petje af!
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde en gemonteerde keuken”
Door Adriënne Bielars op dinsdag 17 sep 2019 19 | vestiging Tilburg
Keuken gekocht. Klantvriendelijk personeel. Nemen de tijd voor je. Denken mee .
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Esther op maandag 16 sep 2019 19 | vestiging Hoofddorp
Eikenhouten keuken gekocht. Er werd meegedacht met het ontwerp. Inmiddels is de keuken geplaatst en daar was eerst wel het een en ander misgegaan, maar dat werd ook weer opgelost. We hebben nu een prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Super blij mee”
Door Inge van den Burg op maandag 16 sep 2019 19 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Onze keuken hebben we hier besteld. De medewerkster luisterde goed naar onze wensen en was meedenkend. Ze kwam met goede ideeën.

Aanvulling ontvangen 17 september 2019: Dé keuken is inmiddels gemonteerd. Helemaal volgens onze wens. We zijn er super blij mee
Reactie of foto toevoegen
“Goed en netjes”
Door Els Bosch op zondag 15 sep 2019 19 | vestiging Zwolle
Wij hebben hier een nieuwe badkamer besteld, zijn zeer vriendelijk en kundig geholpen, nemen alle tijd voor je, maakt niet uit hoe vaak je langskomt en hoeveel vragen je hebt. Ook de mensen die de badkamer geinstaleerd hebben, hebben goed en netjes werk verricht.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Peter op vrijdag 13 sep 2019 19 | vestiging Wormerveer
Bij het uitzoeken van de keuken ben ik goed geholpen en heb bruikbaar advies gekregen. Er worden mooie producten verkocht dus de keuze van winkel was snel gemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer met tegels”
Door marja.busbroek op vrijdag 13 sep 2019 19 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Badkamer. Let op maat van de tegels onze tegels wand en vloer wijken 1 millimeter . Af wat resulteerde in verloop van de voegen.De wand en vloer tegels hadden het zelfde nr.alleen de kleur was anders.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Wedika op donderdag 12 sep 2019 19 | vestiging Rotterdam
Wij hebben een keuken gekocht. Met onze ruimte een goede tekening gemaakt (meerdere) die aan onze wensen voldoen. Keuken is netjes geplaatst. En geniet ik er volop van.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Martin den Hartog op woensdag 11 sep 2019 19 | vestiging Den Helder
Ik heb hier een keuken, gekocht, ik ben zeer tevreden over hoe de verkoper mijn wensen in een betaalbare en mooie keuken heeft omgezet en over hoe snel en netjes deze geplaats is.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Marianne Kramer Freher op vrijdag 6 sep 2019 19 | vestiging Middelburg
Goed geadviseerd door Mario, heel toegankelijke man die goed meedenkt. Een en ander is geïnstalleerd door PB montage, er wordt netjes en snel gewerkt. Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Geen probleem”
Door Lex van Rooijen op dinsdag 3 sep 2019 19 | vestiging Zaandam
Zeer klantvriendelijk personeel, er is goed geluisterd naar wensen, flexibele opstelling en professioneel/kwalitatief geadviseerd. De keuken uitzoeken en plaatsen gaf geen enkel probleem, zoals wel veel in zijn algemeenheid wordt gehoord.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Grando Keukens & Bad
Website: www.grando.nl
aAlmelo (42 ervaringen), Woonboulevard 24, 7606 JA Almelo, tel 0546 - 85 13 04
bAmersfoort (95 ervaringen), Euroweg 93, 3825 HB Amersfoort, tel 033 - 494 61 70
cAssen (33 ervaringen), Borgstee 10B, 9403 TV Assen, tel 0592 - 74 90 09
dBarendrecht (49 ervaringen), Van 't Hoffstraat 18, 2991 XP Barendrecht, tel 0180 - 72 6 802
eBergambacht (39 ervaringen), Transportstraat 28, 2861 DZ Bergambacht, tel 0182 - 35 23 31
fBreda (95 ervaringen), Kruisvoort 68, 4814 RZ Breda, tel 076 - 531 95 26
gDelft (33 ervaringen), Schieweg 3, 2627 AN Delft, tel 015 - 261 19 94
hDen Helder (21 ervaringen), Ravelijncenter 29, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 86 80
iDoetinchem (29 ervaringen), Nijverheidsweg 12, 7005 BJ Doetinchem, tel 0314 - 36 86 30
jEmmen (35 ervaringen), Cornelis Houtmanstraat 41, 7825 VH Emmen, tel 0591 - 64 67 00
kEnschede (13 ervaringen), Hendrik ter Kuilestraat 175, 7547 SK Enschede, tel 053 - 431 81 41
lEpe (32 ervaringen), Hoofdstraat 118, 8162 AN Epe, tel 0578 - 62 08 84
mGroningen (33 ervaringen), Hoendiep 97B, 9718 TE Groningen, tel 050 - 318 14 11
nHazerswoude-Dorp (123 ervaringen), Frankrijklaan 4, 2391 PX Hazerswoude-Dorp, tel 0172 - 23 63 23
oHeerenveen (16 ervaringen), Beurtschip 37, 8447 CL Heerenveen, tel 0513 - 65 05 35
pHeerhugowaard (40 ervaringen), H.P. Berlageweg 7, 1703 DG Heerhugowaard, tel 072 - 574 42 07
qHelmond (37 ervaringen), Engelseweg 202, 5705 AJ Helmond, tel 0492 - 54 55 35
rHengelo OV (61 ervaringen), Holtersweg 17, 7556 BS Hengelo, tel 074 - 291 91 37
sHilversum (54 ervaringen), 2e Loswal 1, 1216 BC Hilversum, tel 035 - 621 91 29
tHoofddorp (91 ervaringen), Kruisweg 771-773, 2132 NG Hoofddorp, tel 020 - 446 01 12
uHoogvliet Rotterdam (91 ervaringen), Nieuwe Langeweg 41, 3194 DC Hoogvliet, tel 010 - 490 44 70
vHoorn NH (107 ervaringen), De Factorij 55, 1689 AK Zwaag, tel 0229 - 23 03 33
wLelystad (19 ervaringen), Zuiderpoort 23, 8239 AB Lelystad, tel 0320 - 26 81 88
xMiddelburg (91 ervaringen), Mortiereboulevard 42, 4336 RA Middelburg, tel 0118 - 72 49 05
yMijdrecht (19 ervaringen), Industrieweg 38g, 3641 RM Mijdrecht, tel 0297 - 25 04 94
zNaaldwijk (77 ervaringen), Hovenierstraat 127, 2671 DB Naaldwijk, tel 0174 - 62 37 63
a1Purmerend (29 ervaringen), Edisonweg 17, 1446 TM Purmerend, tel 0299 - 22 35 80
b1Rotterdam (69 ervaringen), Watermanweg 33, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 479 31 85
c1Son (109 ervaringen), Ekkersrijt 4084, 5692 DA Son, tel 0499 - 49 17 92
d1Tilburg (105 ervaringen), Hestiastraat 2, 5047 VA Tilburg , tel 013 - 571 11 80
e1Uden (63 ervaringen), Vluchtoord 39, 5406 XP Uden, tel 0413 - 26 20 93
f1Utrecht (144 ervaringen), Kaap de Goede Hooplaan 100a, 3526 AR Utrecht, tel 030 - 288 92 72
g1Wormerveer (43 ervaringen), Samsonweg 5B, 1521 RA Wormerveer, tel 075 - 646 11 70
h1Zaandam (60 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 15, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 614 75 83
i1Zevenbergen (61 ervaringen), Blokweg 7a, 4761 RA Zevenbergen, tel 0168 - 37 37 00
j1Zwolle (45 ervaringen), Marsweg 33, 8013 PE Zwolle, tel 038 - 720 08 68
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.